Показати повну версію : ПОДРУЖНІЙ СЕКС - ЗА І ПРОТИ
Під час сімейного життя почуття і емоції притуплюються, всі чоловіки поголовно ходять в сауну (читай "наліво"), всі жінки просто фригідно відбувають процес, а потім жаліються подругам, всі діти подібні на сусідів або кумів, попри те все шлюб варто берегти заради дітей. Впізнаєте себе? ні? то поділіться як воно у Вас, чи як ви хотіли б щоб воно було. Ділимось досвідом адже подружній Секс - це важливо !
подружній секс - заі проти
ви знаєте п. Ліа зара всі шановні дописувачі з гілочки "Секс ло весілля за і проти" - висловлять своє пфе на дану тему :)
ви знаєте вони мене переконали (особливо старався п. Капітан) - після весілля то так тре 2 тижні з ліжка не вилазити, а потім кожні 32 години :D
afterstep
25.07.2007, 23:40
а потім кожні 32 години
в добі - 24 години.
Автор гілки - права, нє, шоб додати карму - починаєте логіку демонструвати...
Логіка - як українське законодавство - і як дишло...
--
Почитайте праці Платона.... кажуть, теж більше хлопчиками переймався...
в добі - 24 години.
Автор гілки - права, нє, шоб додати карму - починаєте логіку демонструвати...
Логіка - як українське законодавство - і як дишло...
--
Почитайте праці Платона.... кажуть, теж більше хлопчиками переймався...
хто на форумі логіст то швидше ви п. Афтерстеп.
а пост мій суто жартівливий (якщо самі гумОру не маєте - пояснюю)
afterstep
25.07.2007, 23:52
якщо самі гумОру не маєте - пояснюю
зара ще піду - по кишенях подивлюся... мо' й чого не зауважив..
зара ще піду - по кишенях подивлюся... мо' й чого не зауважив..
ет п. Афтерстеп не варто... то в голові :)
afterstep
26.07.2007, 00:01
ет п. Афтерстеп не варто... то в голові
ага, то певно щось з гілки "про це - гейпаради" - нє?
--
ІМХО - марно таки на кобіту накинулися! таки вона краща за того "гейЯ"?
а так відразу - та й карму знімати...
СНІД від гея - воно типу "логічніше"....
levandivka
26.07.2007, 00:10
на кобіту накинулися
Та ні! З ТАКим настрОєм, я жінці пропоную лягти "і нічєго нє трогать"...
afterstep
26.07.2007, 00:25
левандівко - різні чоловіки трапляються... є й такі, жи "вмєсто того" розповідають, як цноти в Сибіру відморозили...
флудери......
по темі: секс має бути регулярний та різноманітний....
levandivka
26.07.2007, 01:00
різні чоловіки трапляються... є й такі
Не знаю, не пробував, не зустрічався...
"В связях, порочащих его, не замечен!"
Liliyah Romanova
26.07.2007, 02:03
в добі - 24 години.
А ви читайте 32 як 23 і все зійдеться. ;)
Година для того, аби збігати по вино, свіжі троянди на пелюстки і ще встигнути позлизувати вершки...:p
Година для того, аби збігати повино, свіжі троянди на пелюстки і ще встигнути позлизувати вершки...
ой Лілю, уява розігралася....
Liliyah Romanova
26.07.2007, 02:38
ой Лілю, уява розігралася...
От про це і йдеться.
Натхнення є завжди, але не завжди той, хто поруч, заслуговує на те, аби йому те натхнення віддати. ;)
Я щиро співчуваю тим, хто у подружжі відбуває секс як панщину. Я би ні за що не пішла на самоґвалтування. А саме тим воно і є.
Пані Ліа хоче показати багато досвіду. Представляє як досвід загальновідомий. Може й так. Але ті люди нещасні, бо мають таку пустку, яка ніколи не заповниться. Правда, вони завжди мають шанс закохатися по-справжньому, коли секс уже не називається сексом, він називається "кохатися". ;)
знаєте Лілю маю кількох знайомих, які з страшним обличчям (не до описання) кажуть: йду виконувати подружній обовязок... може то такі жарти... але якщо люди до того так ставляться то до "кохатися" їм далеко. Їм ближче до мого виразу "злягатися".
Liliyah Romanova
26.07.2007, 03:19
знаєте Лілю маю кількох знайомих, які з страшним обличчям (не до описання) кажуть: йду виконувати подружній обовязок...
Ха-ха, а я маю друзів, котрі кажуть з нетерпінням часом: "давайте вже додому, бо нас на подружні обов'язки тягне", Після тої їхньої репліки всі зразу розходяться, бо тамті то ТАК кажуть, що всіх зразу теж тягне. :D:D:D
Ха-ха, а я маю друзів, котрі кажуть з нетерпінням часом: "давайте вже додому, бо нас на подружні обов'язки тягне", Після тої їхньої репліки всі зразу розходяться, бо тамті то ТАК кажуть, що всіх зразу теж тягне.
ясно. колись перевірю. скажу. чи то пак напишу.
Liliyah Romanova
26.07.2007, 03:24
ясно. колись перевірю. скажу. чи то пак напишу.
Але казати треба саме таааак, аби на всіх ваші флюїди перейшли. :)
New Shrek
26.07.2007, 08:38
, всі діти подібні на сусідів або кумів ну два раза мона і самому зробити
New Shrek
26.07.2007, 08:40
хто на форумі логіст
що у нас на Форумі вже перевезення почалисі????? перевезіть мене на двайціть років взад
afterstep
26.07.2007, 09:19
Коли літо приходить, гаряча пора
І на сірому камені плавиться тінь,
Коли дзвінко кричить на смітниках дітвора
Говорити, ходити і слухати лінь.
Коли сонце розжарене над містом висить,
І від чаду машин болить голова,
Я згадаю про холодних озер блакить,
Куди їздив колись старенький трамвай.
Повези мене туди, де природа сама,
Повези мене за місто, де асфальту нема,
Повези мене туди, де зелена трава,
Повези, повези, старенький трамвай.
вірш
це “пікардійці”, яких вже сто років не чути...
levandivka
26.07.2007, 09:40
“пікардійці”, яких вже сто років не чути...
Зніми "гремучі навушники" і включи 12-й канал: "Терція" - каждий дєнь на манєже!
Зніми "гремучі навушники" і включи 12-й канал: "Терція" - каждий дєнь на манєже!
а коли я телевізор дивився?!.....
я тільки радіо інколи слухаю.....
levandivka
26.07.2007, 09:49
Використовуєш ТВ, як табуретку?
Десь я ТАКе вже бачив..?
afterstep
26.07.2007, 09:56
можливо, щоденне слухання пікардійців і приїдається - але то таки направду краще, ніж той самий Вакарчук...
Як по змісту, та і по формі...
Хлопці фахово співають, а не виють. Шкода, що їм не пофартило так, як "Океану"... Мало залишилося поціновувачів класичної музики...
що у нас на Форумі вже перевезення почалисі????? перевезіть мене на двайціть років взад
І мене захватіть, тільки хоч би на 25 років ....
New Shrek
26.07.2007, 10:20
э ....так мы с Вами разминемся
levandivka
26.07.2007, 10:21
їм не пофартило
Нічо... За кордоном троха їздять, співають (не на вулиці)... ;)
Мало залишилося поціновувачів класичної музики...
Відколи "Пікардійці" - то класика?
Акапелло можна виконувати і класичні, і сучасні твори.
А взагалі, що за постановка питання? ПОДРУЖНІЙ СЕКС - ЗА І ПРОТИ
Це що, голосування? А де тоді варіант "утримався"? ;)
levandivka
26.07.2007, 13:58
де тоді варіант "утримався"?
Це варіант лишився в анекдоті.
Дзвінок у двері, запарений чоловік відмикає.
Гість: вам пощастило, сьогодні акція "груповий секс"
Ч: а хто учасники?
Г: ви, я , ваша дружина...
Ч: я відмовляюся.
Г: добре, викреслюю зі списку, (записує "утримався")
afterstep
26.07.2007, 14:19
Це що, голосування? А де тоді варіант "утримався"?
хто не за - той проти ;)
Відколи "Пікардійці" - то класика?
зі свого першого виступу ;)
--
а якщо сейозно - "піккардійська терція" - це музичний термін. І навряд чи вакарчукові підвивання вдалося би виконати "піккардійською терцією" - до такого виконання надається лише музика ;)
а якщо сейозно - "піккардійська терція" - це музичний термін. І навряд чи вакарчукові підвивання вдалося би виконати "піккардійською терцією" - до такого виконання надається лише музика ;)
оффтопимо, шановне панство. От якби була розмова на тему "Значення музики в подружньому сексі" - то інша річ :D
afterstep
26.07.2007, 15:03
оффтопимо, шановне панство
так львівський же ж форум. Все найкраще - в офтопах, а тема - то лише для початку, щоб сформувати напрям офтопу...
Liliyah Romanova
26.07.2007, 17:14
перевезіть мене на двайціть років взад
Шреку, виділене слово пишеться окремо. Але сумніваюся, що ви саме це мали на увазі. Лишайтеся краще на форумі. ;):)
ви знаєте вони мене переконали (особливо старався п. Капітан) - після весілля то так тре 2 тижні з ліжка не вилазити, а потім кожні 32 години
Удивительно, что-то не припомню чтоб я Вас именно в этом... Во первых, молодой человек, я бы не сказал - всего-навсего какие-то жалкие две недели :) Разве после Золотой свадьбы... Секс - один из основных столбов, держащих семью в русле взаимопонимания. Средство достижения душевной гармонии в том числе :)
afterstep
26.07.2007, 17:19
Секс - один из основных столбов
тобто доки стовп міцний - не слід нехтувати подружнім сексом...
агов фригідні клячі і непркаяні гамасєки, я попросила досвідом поділитись а не фонотекою чи карму знімати, не маєте що сказати - то не засмічуйте ефір офтопом, я очікувала іншого, але забула про галицький феномен - якшо мені не повезло то й іншим хай світить секс тіко ві сні і з завгоспом гімназії імені Грушевського де доця Марця вчиться.
New Shrek
26.07.2007, 22:42
якщо Ви жінка то нарешті розворушите ханжей і лицемірок,якщо мужик- то граєм далі
я очікувала іншого,
А что вы ожидали? ведь все зависит только от того, кого встретите на своем жизненном пути. Будет ли любовь, а если будет, то взаимная ли?
О каких рецептах может идти речь? Будьте сами собой и всё, так как приворяться все равно, рано или поздно, надоест.
New Shrek
26.07.2007, 22:48
Или LIA мужык или Вы ее не понимаете
Boris_Kiev
26.07.2007, 22:56
LIA, тут в основному зібралися ПРАКТИКИ, а не теоретики. І сексом, очевидно, більшість займається мовчки. :)
На Infostore.org є відео - Масаж гейші (гейша-це не подружка гея :) )
Можу завтра дати лінк.
хай світить секс тіко ві сні і з завгоспом гімназії імені Грушевського де доця Марця вчиться.
а фото завгоспа можна?
New Shrek
26.07.2007, 23:11
Можу завтра дати лінк.тре молодіж учити,чекаю теж ,щоб в памяті освіжити ,як то було добре в Кореї
Якщо сердце і душа лежить до того то забавляйтеся!
Или LIA мужык или Вы ее не понимаете
пояснюю: Я молода, сучасна жінка, яка має сім'ю, постійно професійно вдосконалюється шляхом участі в програмах підвищення кваліфікації та тренінгах ( кар'єра маркетолога ), знає, що рай у шалаші можливий тільки в розумововідсталих, двічі на день приймає душ, не вилазить з салону краси : щотижня - манікюр, щодва тижні - косметолог, щотри тижні - перукар, щомісяця - педикюр, повірте моєму чоловіку надзвичайно приємно мати таку доглянуту супутницю життя і немає жодної необхідності заглядатися на "осіб протилежної статі" які показово ігнорують все вищезазначене і тішаться примарним "жіночим щасцям", я люблю добру літературу і нетривіальну, цікаву музику, вмію і люблю час від часу готувати щось смачненьке і маю глибоко в носі зашорених, сексуально невдоволених пань які показово щонеділі ходять у вишиванках до церкви і на засідання жіночої спілки ( попереджаю за націнальну ідею всеж можу боляче дати каблуком ). отака я насправді, а на цьому форумі очікувала побачити цікавих співрозмовників, проте ...... гарного вечора.
levandivka
26.07.2007, 23:43
отака я насправді, а на цьому форумі очікувала побачити
Кидайте перед тим, як увійти гранату, і Вам всюди будуть раді. ;)
По суті: з цього 47-го поста можна починати гілку....
New Shrek
27.07.2007, 00:04
Вам всюёи будуть раді. а я думаю що
LIAзаявила про себе ,не тре її давити
New Shrek
27.07.2007, 00:06
Цьому учаснику сподобався допис levandivka: Boris_Kiev пане Борисе -подагра??
Liliyah Romanova
27.07.2007, 00:20
агов фригідні клячі і непркаяні гамасєки, я попросила досвідом поділитись а не фонотекою чи карму знімати, не маєте що сказати - то не засмічуйте ефір офтопом, я очікувала іншого, але забула про галицький феномен - якшо мені не повезло то й іншим хай світить секс тіко ві сні і з завгоспом гімназії імені Грушевського де доця Марця вчиться.Моєму чоловікові пощастило, що я в нього є. Іншим не пощастило з тої самої причини. :) Тільки для мене то не подружній обов"язок, а життєва необхідність.
Liliyah Romanova
27.07.2007, 00:22
якщо Ви жінка то нарешті розворушите ханжей і лицемірок,якщо мужик- то граєм далі
Грайте-грайте. Чим більший дзвін, тим голосніше гуде, але причину всі ми знаємо, чого то так голосно...
Вообще тема напоминает "Есть ли жизнь после ЗАГСа?..." :)
Наверно, у каждого свой ответ. Сложнее всего разобраться людям, которые не знают зачем им нужно (было) замужество/женитьба. Остальным, наверно, сложно понять вопрос.:)
Моєму чоловікові пощастило, що я в нього є. Іншим не пощастило з тої самої причини. :) Тільки для мене то не подружній обов"язок, а життєва необхідність.
а я думала це ні не обовязок, ні не необхідність, а приємність.
цікаво, чому ж тоді називають “подружній обов’язок”?....
окрім прав має бути і обов’язок....
чи ні?..
цікаво, чому ж тоді називають “подружній обов’язок”?....
окрім прав має бути і обов’язок....
чи ні?..
то мабуть через таких "свіжоморожених" осіб як деякі з присутніх ( більшість я так розумію ) а у нас з чоловіком - це приємність, бо ми переймаємось про красу наших душ і тіл, любимо гарну літературу, кіно, музику і т.д.
та знаємо що таке фітнес-цент та салон краси. Більше того готові до експериментів, адже розмаїття потрібне щоб не знудитись і не перетворити емоції в обовязок чи необхідність.
"свіжоморожених" осіб як деякі з присутніх
На всякий случай, советую притормаживать на поворотах...
Это ж вас гложут сомнения, а не присутсвующих. Вы же тему открыли.. Так что без перехода на личности, с собой разберитесь...
потрібне щоб не знудитись і не перетворити
Для цього потрібен невеличкий стрес або інтрига, тобі почуття та пристрасть почнуться з нуля.
то мабуть через таких "свіжоморожених" осіб як деякі з присутніх ( більшість я так розумію ) а у нас з чоловіком - це приємність, бо ми переймаємось про красу наших душ і тіл, любимо гарну літературу, кіно, музику і т.д.
та знаємо що таке фітнес-цент та салон краси. Більше того готові до експериментів, адже розмаїття потрібне щоб не знудитись і не перетворити емоції в обовязок чи необхідність.
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif більше схоже на фантазії...
Liliyah Romanova
27.07.2007, 02:50
Воно тому й не необхідність, що приємність. ;) Але приємність то заслабе слово. Нема слова, яке би то описало. От у вірші можна. ;) Почитайте собі ось тут (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=75848&postcount=209). ;)
а на цьому форумі очікувала побачити цікавих співрозмовників, проте ......
то поділіться як воно у Вас,... Ділимось досвідом адже подружній Секс - це важливо !
Більше того готові до експериментів, адже розмаїття потрібне щоб не знудитись і не перетворити емоції в обовязок чи необхідність.
то мабуть через таких "свіжоморожених" осіб як деякі з присутніх ( більшість я так розумію )
Ви, шановна LIA почніть з себе, :clapping::clapping: :clapping:
поділіться подружнім сексом, експериментами, що були і плануються, бо наразі Ви також по- пуританськи до теми підходите. :)
P.S. Не забувайте закривати холодильник. :)
Liliyah Romanova
27.07.2007, 07:35
Не можна описувати ЯК це стається простими словами, не можна простими словами описувати ЩО відчуваєш, не можна спрощувати те, що доводить до відчуття невагомості, підносить до небес. Деталі не важливі. Коли від особи, котра біля тебе, паморочиться в голові лише тому, що вона поруч, то не обов'язково зливатися тілами, можна насолодитися самою присутністю, закрити очі і нагострити інші чуття: слух, нюх, смак... І смакування коханої особи може принести не меншу насолоду ніж злиття в одне тіло. Хто знає це відчуття, зрозуміє мене.
Подружжя не є для народжування дітей, подружжя об'єднується тому, що більше несила бути окремо, казати один одному "добраніч" і розходитися по своїх хатах, чи жити разом і все одно бути просто двома сусідами. Подружжя - це синергія. Тут секс не є просто сексом, це така трапеза, яка тягнеться усе життя, а страви не лише не закінчуються, а з'являються усе нові й нові, і ними неможливо насититися. Подружжя це не обов'язок, не повинність, це політ двох осіб, що є одне для одного другим крилом. І неможливо не бути разом, бо тоді не можна буде літати. А відчуття польоту незабутнє, без нього неможливо жити, без нього життя втрачає сенс. Тому ми прагнемо те друге крило завжди мати поруч, аби політ ніколи не закінчувався.
А діти, діти як плід любові приходять самі, бажані, очікувані, люблені. Такі діти прекрасні, розумні і неповторні. Це творіння любові, великої любові, любові польоту і всецілого поєднання.
levandivka
27.07.2007, 08:44
переймаємось про красу наших душ і тіл, любимо гарну літературу, кіно, музику і т.д.
Шото мені починає нагадувати Аріїв...
Нірвани-активісти...швидко зі всіма розсварилися... Теж переймалися...
Хм-м-м...
LIA, ще один "наводящій вопрос". А до церкви з чоловіком ходите теж для красоти?
Волію, просто жити і радіти тому кожному дню з коханою дружиною, з дітиськами...
Наспівуючи ОСП-шну пародію на "Нєлюбімая":
Озабоченный
Ждёт меня
У окна
Вечером на лавочке...
Это ж вас гложут сомнения, а не присутсвующих. Вы же тему открыли.. Так что без перехода на личности, с собой разберитесь...
з собою zet (майже як у Тарантіно " Zed is dead, baby") я чудово розібралась, хотілось дізнатись що у Вас в цьому плані, може ми чого пропустили з чоловіком. я от минулого тижня питала про секс втрьох, дві кобіти і (одна з них ви) і ваш чоловік, чи був в когось такий досвід поділіться, мені цікаво, ми над цим задумуємся, а в результаті отримала купу лайна про те хто кращий гоміки чи лезбі, хто тут підор і тільки пару осіб щось соромязливо промугикало по темі..... а загально прийнята практика форумів полягає в допомозі порадами досвідом і т.д. а для "поносів словєсних" існує інша гілка. таке враження, що тут зібралися ті кому просто нічого робити і прикольно на кнопочки тиснути. Немали такого досвіду - так і скажіть: не мала, тому і тому, бо вважаю що...... від конкретики більше користі, бо час - то гроші, і розкішно живете якшо дозволяєте собі так його марнувати.........
.... більше схоже на фантазії.....
Ваші? :)
....... до церкви не ходжу..... ;)
Проблема в тому, що у Вас, LIA, явно завищена самооцінка. Я така класна, доглянута, розвинута, підвищено-кваліфікована :)))) Може не варто так плекати своє его? Будьмо простішими, і до вас потягнуться люди (читай - чоловіки).
Якщо людина усвідомлює себе насамперед як тіло, то ніякі ігри не поможуть.
levandivka
27.07.2007, 09:09
я от минулого тижня питала про секс втрьох, дві кобіти і (одна з них ви) і ваш чоловік, чи був в когось такий досвід поділіться, мені цікаво, ми над цим задумуємся, а в результаті
до церкви не ходжу
Точно! Не дарма про Нірван згадав... Чи то і аватар схожий?
Проблема в тому, що у Вас, LIA, явно завищена самооцінка. Я така класна, доглянута, розвинута, підвищено-кваліфікована :)))) Може не варто так плекати своє его? Будьмо простішими, і до вас потягнуться люди (читай - чоловіки)
абсолютно здорова оцінка реальності ( так я така ), і люди тягнуться ( чиитай різної статі), а як кому завидно то це не привід мене егоїсткою обзивати.
абсолютно здорова оцінка реальності ( так я така ), і люди тягнуться ( чиитай різної статі), а як кому завидно то це не привід мене егоїсткою обзивати.
збоку видніше, повірте :)
а як кому завидно
Було б чому заздрити...
Boris_Kiev
27.07.2007, 10:21
тре молодіж учити,чекаю теж ,щоб в памяті освіжити ,як то було добре в Кореї
Прошу:
Тайное Исскуство Массажа Гейши
видео
2006-07-17 17:55:02 / _Yuriy_
Жанр: Документальный, Эротика
Продолжительность: 44 мин. 22 сек
Формат: DivX
Качество: DVDRip
Звук: Русский; CBR MP3 @ 128 kbps
Видео: AVI; 5.* DivX 640x480 пикселов @ 961 kbps
Размер: 350 MB
http://193.178.146.129/file/1341501/1253271/MASAZH_GEYSHI%20(All-XXX.infostore.org).avi
====================================
Ось іще дещо:
http://infostore.org/info/3465736
Эротический массаж - Курс для начинающих
2007-06-18 12:53:22 / Cj_Dark
Название: Эротический массаж - Курс для начинающих
Язык: Русский (перевод)
Длительность: 52 мин
Размер: 693 МБ
Описание:
"Эротический массаж - Курс для начинающи" - это видео-курс эротический массажа.
Скачать этот видео-курс можно тут:
http://fileshare.in.ua/45426
New Shrek
27.07.2007, 11:03
так я така
Єх ...зачепили кубіт за живе ,вони Вам того не простять
Було б чому заздрити...
угу,угу для чого тоді реагувати...
Поменьше военных действий, что б мы вас не потеряли...http://s2.rimg.info/0e119e4017022806e30d080807f70cea.gif (http://smiles.33b.ru/smile.22039.html)
А пока просто смешно..:)
може ми чого пропустили з чоловіком. я от минулого тижня питала про секс втрьох.........
я не психіатр, але чомусь відчуваю, що болить у вас душа...
про секс втрьох мріють або тоді, коли є перенасичення сексом, або коли дуже погано з цим....
хіба ні?..
Ваші? :)
у мене теж є БУВАЮТЬ інколи такі фантазії...
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif але фантазії хороші тим, що лишаються фантазіями.....
дружину свою люблю, але не може бути все гладко, іколи сваримося....
миримоля, і далі любимося....
скажу по секрету, що після сварки — інтим дуже бурхливий.....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
може частіше сваритися?..
до церкви не ходжу..... ;)
ну?.....
а який це стосунок має до сексу?....
оцінка реальності — суб’єктивна завше.....
не впевнений, що я її завжди тверезо оцінюю....
а егоїзм — це абсолютно нормальне почуття.....
дивно, що ви пишете, що ви не егоїстка.....
я — егоїст....
KabMiner
27.07.2007, 11:49
Під час сімейного життя почуття і емоції притуплюються, всі чоловіки поголовно ходять в сауну (читай "наліво"), всі жінки просто фригідно відбувають процес, а потім жаліються подругам, всі діти подібні на сусідів або кумів, попри те все шлюб варто берегти заради дітей...адже подружній Секс - це важливо !
Тут треба уточнювати, що це стосується людей які вже не перший рік в шлюбі і у яких вже не комсомольський вік, бо поки людина молода то таких думок у неї не виникає...
Я молода, сучасна жінка, яка має сім'ю, постійно професійно вдосконалюється ....
.... у нас з чоловіком - це приємність, бо ми переймаємось про красу наших душ і тіл, любимо гарну літературу, кіно, музику і т.д.
Важко щось порадити ідеальній жінці, але я все ж спробую...
Пані Ліа хоче показати багато досвіду. Представляє як досвід загальновідомий. Може й так. Але ті люди нещасні, бо мають таку пустку, яка ніколи не заповниться. Правда, вони завжди мають шанс закохатися по-справжньому, коли секс уже не називається сексом, він називається "кохатися".
Є таке. Але не треба їх сильно судити. Наше сучасне життя у великих містах, регулярне заняття маркетингом і руління авто не сприяють розвитку духовності людини, тому жителі велких міст є доволі тілесними істотами, і вирішення своїх проблем шукають перш за все в матеріальній сфері. Досить часто це допомагає, але звичайно, що лише на короткий проміжок часу. Шановної LIA вищесказане стосується в повній мірі.
Вашою порадою не скористаються. Люди які стрімко йдуть по життю (LIA), тормозити не звикли.
А тепер по суті. Треба ж щось порадити, як і обіцяв.
Здається мені, що ви і самі шукаєте вихід із ситуації?:
може ми чого пропустили з чоловіком. я от минулого тижня питала про секс втрьох, ..., мені цікаво, ми над цим задумуємся,.
Склалося у мене враження, що ви вже перепробували все що можна зробити вдвох. Молодці! :radist: Не всі подружні пари того досягають за все своє життя.
Ну, тут можливі варіанти такі:
- ознайомитися ретельніше з теоретичною базою, бо може ще не все спробували. Освіжіть в памяті Камасутру, є там багато чого до роботи.
- Тягне на секс втрьох. Так що ж ви тушуєтеся? Немає тут нічого нового. Теорія питання відпрацьована. Секс втрьох можливий, більше того, не суперечить нашим національним традиціям: дохристиянська Русь була полігамною, ніхто того не вважав чимось особливим. Якщо ваш чоловік здатен подужати двох одразу – вперед! Нема чого чекати.
Є тут щопрада деякі загрози. Ваш чоловік (та й ви також) повинен бути готовий до полігамії, бо тимчасова подруга може міцно ввійти в життя і сімю; може претендувати на те щоб стати ще однією дружиною (це в кращому випадку). Якщо ви всі троє язичники (я роблю такий висновок по вашому стилю життя і по тому, що до церкви не ходите), то вам простіше: чоловік змириться з тим, що у нього 2 дружини і все, і вам доведеться також підійти до цього з розумінням. Якщо ж в когось з вас сильні християнські погляди на шлюб і сімю – буде зле. Чоловік, прагнучи мати лише одну дружину може зробити вибір на користь вашої партнерки!!! Ви можете втратити і подругу і чоловіка!!! Подруга, прагнучи моногамії, може спробувати витіснити вас з сімї!!!
Так, що подумайте, чи є ви всі троє в достатній мірі язичниками, бо інакше ваші експерименти закінчаться втратами близьких людей, я вже не кажу про матеріальні втрати.
Можна звичайно взяти дєвушку на 1 раз, але в цьому випадку ви не відчуєте всієї глибини задоволення.
В тому варіанті, який вам хочеться, жінки повинні бути добрими подругами, а чоловік повинен бути схильним до полігамії. От таке-от. :radist:
Сімейний обовязок - це помити посуду, витріпати коц, принести води, нарубати патиків, дати їсти псу і таке інше.
Вашою порадою не скористаються. Люди які стрімко йдуть по життю (LIA), тормозити не звикли.
Это смотря в каком направлении они стремительно идут. Я лично слышу только слова иждивентки, боящейся потерять "хлебное" место.
Самодостаточные молодые и независимые, как правило, ведут себя по другому. Хотя да, вы правы, они очень заняты, успешны и "кругом бегом", только вот вопросы другие занимают время и энергию. А это просто "спутник" успешного мужчины, не более того...
New Shrek
27.07.2007, 12:10
Сімейний обовязок - це помити посуду
фе... провокуєте?
фе... провокуєте?
КудЫ нам сирым и безграмотным... Правду угадываю сквозь ширму тумана...
фе... провокуєте?
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif
прийшов чоловік до лікаря і каже, що його нудить...
лікар оглянув і каже, що той чоловік вагітний, питається:
— як це можливо?...
— лікарю, все почалося з миття посуду....
фе... провокуєте?
ну чому? все це треба робити з радістю, з думкою про те, що робимо то не для себе а для НЕЇ, нє?
levandivka
27.07.2007, 12:31
прийшов чоловік до лікаря і каже, що його нудить...
лікар оглянув і каже, що той чоловік вагітний, питається:
— як це можливо?...
— лікарю, все почалося з миття посуду....
ТА ні, то все - симуляція: або в Книгу Гінесса розігнався, або на пиво поспішає (а тут посуд немитий)...
але не може бути все гладко, іколи сваримося....
миримоля, і далі любимося....
скажу по секрету, що після сварки — інтим дуже бурхливий.....
може частіше сваритися?..
Цитата:
Допис від LIA
до церкви не ходжу.....
ну?.....
а який це стосунок має до сексу?....
а егоїзм — це абсолютно нормальне почуття.....
дивно, що ви пишете, що ви не егоїстка.....
я — егоїст....
Самодостаточные молодые и независимые, как правило, ведут себя по другому. Хотя да, вы правы, они очень заняты, успешны и "кругом бегом", только вот вопросы другие занимают время и энергию. А это просто "спутник" успешного мужчины, не более того...
1:0 правда рівняти рахунок не буду, не хочеться опускатись до Вашого рівня, за іждєвєнтку спасибі, але дай бог шоп Вам стіко за півроку платили як мені в місяць ( від щирого серця ), а успішними ми з чоловіком ставали разом..... (доречі пісня Скрябіна "Гламур" про пальці з манікюрами а дури дурами останнім часом в моєму чейнжері грає регулярно, прикольний альбом).
і ше ЧОЛОВІКИ МАЮ ВИЗНАТИ З ВАМИ ПРИЄМНІШЕ МАТИ СПРАВУ, всетаки дії ваші виваженіші і менш істеричні, ну за виключенням "мальчік-геїв", як не прискорбно це константувати, але СЕСТРИ не дивно що чоловікам Вас цікаво тільки час від часу.........
ЗЕТ а на рахунок погроз про потірялі..... тіряйте скіко завгодно - цеж ваша територія Супермодераторе..... і ви тут найуспішніша і найправильніше мисляча особа :suicide: :D :D :D
afterstep
27.07.2007, 13:29
ЗЕТ а на рахунок погроз про потірялі..... тіряйте скіко завгодно - цеж ваша територія Супермодераторе.....
особисті порахунки... це викликає сумнів у тому, що ви "успішні" - бо дійсно "улюбленці долі" добродушні і не звертають уваги на оточуючих - тим паче - не опускаються до особистих закидів.
особисті порахунки... це викликає сумнів у тому, що ви "успішні" - бо дійсно "улюбленці долі" добродушні і не звертають уваги на оточуючих - тим паче - не опускаються до особистих закидів.
ну вибачте шановний, але то не я погрожую всіх звідси повикидати, а приділяю вам стільки уваги, бо розпочалася відпустка, а на відпочинок відлітаємо в неділю, то маю трохи часу на вислови всіх кому хочеться щось сказати.....:borat:
afterstep
27.07.2007, 13:40
погроз - не бачив. Типові жарти на цю тему - бачив, але вони типові. Щось на кшалт формули з ангельського етикету "у королеви немає ніг".
а приділяю вам стільки уваги, бо розпочалася відпустка
не вважаю, що розвага системи "сварка в тролейбусі" є веселою та жартівливою. Дорослі люди (не базарні бабки) - таким не страждають.
--
Закон збереження - з роками приходить замінник "успіху" - досвід. Або - жаль за минулим...
[QUOTE=afterstep;110931]погроз - не бачив. Типові жарти на цю тему - бачив, але вони типові. Щось на кшалт формули з ангельського етикету "у королеви немає ніг".
не вважаю, що розвага системи "сварка в тролейбусі" є веселою та жартівливою. Дорослі люди (не базарні бабки) - таким не страждають.
--
Закон збереження - з роками приходить замінник "успіху" - досвід. Або - жаль за минулим...[/Q
а що ж тоді тут роблять ті всі нормальні і успішні люди, я в робочий час не маю часу на такі заняття.....:agree:
afterstep
27.07.2007, 13:51
я в робочий час не маю часу на такі заняття.....
відповім особисто я і особисто про себе.
моя робота пов'язана з інетом, і прослідковувати зміни на форумі - то не займає надто багато часу.
Воно як на перекур сходити - так і на форумі відписатися.
--
З цього можна зробити висновок, що я не "успішний" або ледар?
відповім особисто я і особисто про себе.
моя робота пов'язана з інетом, і прослідковувати зміни на форумі - то не займає надто багато часу.
Воно як на перекур сходити - так і на форумі відписатися.
--
З цього можна зробити висновок, що я не "успішний" або ледар?:no:
ну як скажете, не хочеться про це розводити розмову але в деяких успішних компаніях, тим хто курить платять менше, бо якщо порахувати по пять хвилин перекуру кожної години , вісім робочих годин в день, законних, 22 робочих дні в місяць, то як мінімум 15 годин в місяць, тобто два робочі дні ви прокурюєте в порівнянні з некурящими......ДВА ДНІ !!!!! не розумію
Boris_Kiev
27.07.2007, 14:04
два робочі дні ви прокурюєте в порівнянні з некурящими......ДВА ДНІ !!!!! не розумію
LIA, якщо працівник - "тупа приставка до компа і телефона" або ручний виробник щіток - тоді можна рахувати хвилини/дні.
А якщо працівник тільки після кави та сигарети "народить" те, що більш ніхто не народить - очевидно, такому можна й коньяк дозволити на робочому місці.
LIA, якщо працівник - "тупа приставка до компа і телефона" або ручний виробник щіток - тоді можна рахувати хвилини/дні.
А якщо працівник тільки після кави та сигарети "народить" те, що більш ніхто не народить - очевидно, такому можна й коньяк дозволити на робочому місці.
ви знаєте, можна говорити що завгодно, родити будуть Гогени, Шопенгауери, Брамси, люди мистецтва, але вони інет НЕ використовують практично, тому не про них мова, а про Вас - білих комірців,людей які втілюють політику компанії в життя , і якщо це криво робити то мені як інвестору такі працівники не булиб потрібні ані на крок, родіть під коньячок де хзавгодно але коли Ваші діти захочуть сильно їсти чи не дай боже необхідно буде дороге лікування, то ви попхнете з проханнями про допомогу до тих людей які в робочий час "тупо слідують стратегії компанії" і їм за це вдячна компанія "тупо платить грубі гроші" бо без них таких "тупих приставок до компа, телефону чи відділу маркетингу" та компанія немає жодних шансів отримати повернення інвестицій і очікувані прибутки.....;)
levandivka
27.07.2007, 14:14
а приділяю вам стільки уваги, бо розпочалася відпустка, а на відпочинок відлітаємо в неділю, то маю трохи часу
З ТАКим гонором - на літак не спізнитеся, ще в баню встигнете.
New Shrek
27.07.2007, 14:22
Да .. і туть Остапа понесло... а жаль не довго лишилось Вам жити на Форумі.... переоцінив ...старію
New Shrek
27.07.2007, 14:24
ви знаєте, можна говорити що завгодно, родити будуть Гогени, Шопенгауери, Брамси, люди мистецтва, але вони інет НЕ використовують практично, тому не про них мова, а про Вас - білих комірців,людей які втілюють політику компанії в життя , і якщо це криво робити то мені як інвестору такі працівники не булиб потрібні ані на крок, родіть під коньячок де хзавгодно але коли Ваші діти захочуть сильно їсти чи не дай боже необхідно буде дороге лікування, то ви попхнете з проханнями про допомогу до тих людей які в робочий час "тупо слідують стратегії компанії" і їм за це вдячна компанія "тупо платить грубі гроші" бо без них таких "тупих приставок до компа, телефону чи відділу маркетингу" та компанія немає жодних шансів отримати повернення інвестицій і очікувані прибутки.....;) фуфло то всьо, а жаль человек хороший був..... можна було жити
afterstep
27.07.2007, 14:30
будуть Гогени, Шопенгауери, Брамси, люди мистецтва, але вони інет НЕ використовують практично, тому не про них мова, а про Вас - білих комірців,людей які втілюють політику компанії в життя
ваша компанія певно займається прокладкою труб та кабелів - тому вам дорога кожна хвилина...
Якщо ІТ-працівник працює погодинно - значить, він оператор, і все одно заміряти слід не погодинно - а по натискам кніпок.
Таких директорів, як ви - вже бачив і не раз - у них і програмісти відповідні ;) такі собі євнухи від програмування ;)
Да .. і туть Остапа понесло... а жаль не довго лишилось Вам жити на Форумі.... переоцінив ...старію
весь фокус у тому що і не збиралася, і часу на це немає, і провокують кожен на те що кого болить тільки не на тему гілки, тому тут не у Вас справа а в мені, можливо просто я не пишуся в рамки стереотипної поведінки більшості форумчанок... але то не біда я вже з тим більше 30 років живу і нічо, задоволена, двійко дітей виростила яким можу пишатись вже зараз, не переймайтеся, адже ви не могли завше бути праві, то булоб не чесно по відношенню до інших.... :) насправді ТУТ скчно і нецікаво МЕНІ, але про смаки і кольори не сперечаються, я просто показала тут присутнім що є ще інші варіанти в житті, бо тут вони ж однакові всі і завжди адже зібрав форум людей які можуть терпіти один одного а отже схожі думками і поглядами або ті розбіжності які є в порівнянні мізерні, кожному добре в свому болоті ( без образ):8:
Boris_Kiev
27.07.2007, 14:37
люди мистецтва, але вони інет НЕ використовують практично, тому не про них мова, а про Вас - білих комірців,людей які втілюють політику компанії в життя , і якщо це криво робити то мені як інвестору такі працівники не булиб потрібні ані на крок, родіть під коньячок де завгодно
(...........)
попхнете з проханнями про допомогу до тих людей які в робочий час "тупо слідують стратегії компанії" і їм за це вдячна компанія "тупо платить грубі гроші" бо без них таких "тупих приставок до компа, телефону чи відділу маркетингу" та компанія немає жодних шансів отримати повернення інвестицій і очікувані прибутки.....
LIA, видно, що Ви - гвинтик у чужому механізмі. Ну що ж, не кожному дано бути Брамсом :)
Наша компанія чудово живе без маркетологів, без логістиків, без "шменеджерів проекту" (в нас тільки прибиральниця числиться "менеджером").
А колишній директор, який трохи "поїхав" з різними "політиками компанії", "тренінгами" та "місіями проекту" - вилетів після доброго копняка Ради засновників. :)
Наші "білі комірці" вміють працювати і з паяльниками, і з гайковими ключами, і не користуються послугами перекладачів.
Прибутків "даємо" рівно стільки, щоби отримати премію (собі) і не більше. На щастя, "вгорі" погано розуміються на тонкощах того, що саме ми робимо і що ми ще можемо. :)
"Згори" до нас звертаються в такій формі: "А можете зробити... ?"
ваша компанія певно займається прокладкою труб та кабелів - тому вам дорога кожна хвилина...
Якщо ІТ-працівник працює погодинно - значить, він оператор, і все одно заміряти слід не погодинно - а по натискам кніпок.
Таких директорів, як ви - вже бачив і не раз - у них і програмісти відповідні ;) такі собі євнухи від програмування ;)
афтере, не знаю який Ви програмер, і не цікаво знати, але я вже не раз бачила потуги неєвнухів коли справді важко (в житті) і це зовсім було не весело...... звільнила одну таку працівницю, то вона тільки тоді зрозуміла що вона насправді втратила, не просто дуже хорошу зарплату ( як для Львова 1000 у.о. без бонусів страхівки і т.д. ) а цілий комплекс можливостей для себе і своєї сімї, і вже на третій день сиділа в кабінеті і клялася шо зрозуміла свої помилки і більше так не повториться..... вона отримала другий шанс ( бо його людям тре давати ) а попри те вона є хоршим чєловєком просто це нічого крім захоплення кількох осіб їй не приносить ......
доречі хто має бажання допомогти людям кому зараз потрібна допомога Вам сюди http://help.nashlviv.com/ якщо ж не маєте змоги матеріально то розішліть цю адресу де тільки маєте змогу. я цих людей не знаю але уявляю собі їхній жах .......
New Shrek
27.07.2007, 14:42
насправді ТУТ скчно і нецікаво МЕНІ, Амінь бай -бай
:borat: компанія видно казахська :borat:
я просто показала тут присутнім що є ще інші варіанти в житті,бо тут вони ж однакові всі і завжди адже зібрав форум людей які можуть терпіти один одного а отже схожі думками і поглядами або ті розбіжності які є в порівнянні мізерні, кожному добре в свому болоті ( без образ)
Справа не в інших варіантах життя, а в тій категоричності і зверхності з якою ви це висловлюєте. А категоричність як відомо не є ознакою великого розуму (без образ).
білих комірців,людей які втілюють політику компанії в життя
Звичайно багато залежить від специфіки компанії і характеру роботи, але з свого досвіду і досвіду рідних можу сказати що там де рахують кожну секунду і час перкуру як правило продуктивність праці менша, ніж там де до працівників ставляться по людськи.
levandivka
27.07.2007, 15:09
Справа не в інших варіантах життя, а в тій категоричності і зверхності з якою ви це висловлюєте
Вже не висловлює.
KabMiner
27.07.2007, 16:36
LIA
Banned
Ну, от! А як все чудово починалося! Чудова жінка, секс втрьох...
Нє, я завжди казав, що розмови про гроші до добра не доведуть:suicide:
afterstep
27.07.2007, 16:38
секс втрьох - то розмова про гроші?
levandivka
27.07.2007, 16:51
чудово починалося! Чудова жінка, секс втрьох...
Киньте їй вдогонку (в літак) мейла.
Наспівуючи:
Танго втроём - Разве это возможно?
Танго втроём - И не может решиться душа.
Танго втроём - Кто-то должен уйти, Чтобы не мешать...
afterstep
27.07.2007, 17:26
ТАКим гонором - на літак не спізнитеся, ще в баню встигнете.
+1 - ТАКи слова дотримав ;)
пардон, згідна, субєктивна, а я егоїстка просто не в тому образливому контексті яким обклали це слово в даній темі.. :)
я — егоїст, егоїст, егоїст, егоїст, егоїст, егоїст, егоїст, егоїст, егоїст, егоїст.......
а хто на форумі не егоїст?!!...
всі ми егоїсти!..
якщо хтось говорить, що ні — хорий, або каже неправду!..
а що ж тоді тут роблять ті всі нормальні і успішні люди, я в робочий час не маю часу на такі заняття.....:agree:
я не на роботі....
колись і з роботи на форум заходив.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif але інтернет обрубали........... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/cry.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/cry.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/cry.gif
пс. якщо ви платили 1000 уо зарплатню, то чому не допоможете дівчинці (зі посилання)?....
levandivka
27.07.2007, 17:39
ТАКи слова дотримав
Людям треба допомагати. ТАК мене батько вчив...
Liliyah Romanova
27.07.2007, 19:13
Ото почитала цю гілку і от думаю, що Лія молодець, що вміє себе хвалити. Тут деяким допомагала з роботою, то взагалі за себе не можуть говорити. Треба було їх вчити і то мало не переконувати, що то добре.
Правда, треба трохи і під ноги дивитися, бо як дуже довго носа дерти догори, то може шия заболіти. ;)
я — егоїст, егоїст, егоїст, егоїст, егоїст, егоїст, егоїст, егоїст, егоїст, егоїст.......
мусите мінятися, Пупере. Егоїзм руйнує людину.
мусите мінятися, Пупере. Егоїзм руйнує людину.
відколи?...... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
не руйнує, навпаки.....
якщо людина не любить себе — вона НЕ ЗНАЄ, як любити інших...
Да ради Бога - просто ДЕШЕВКА и всё...
Специально ушла, что б дать ей разгуляться во всей красе...Напоминает Нирвану, из того же болота..
Liliyah Romanova
27.07.2007, 19:57
Егоїзм руйнує людину.
Все добре, що вміру. І егоїзм також. ;):)
Пупере, любити себе - це не егозм, а нормальна річ. І це чудово, що Ви себе любите! :y:
Егоїзм - це любити ТІЛЬКИ себе. Або любити себе ЗНАЧНО більше за інших.
ЕГОЇЗМ 1. Тенденція поводитися лише (або значною мірою) відповідно до особистих інтересів. 2. Негативна риса характеру, що полягає у себелюбстві, байдужості до людей, постійному нехтуванні суспільними інтересами задля особистих інтересів. (зі словника)
Пупере, Ви ж не такий. Якби Ви нехтували суспільними інтересами задля власних, то Вас би не було на форумі ;)
New Shrek
27.07.2007, 20:10
Напоминает Нирвану,
может поищем в нете и позовем назад,она хоть не противная была
может поищем в нете и позовем назад,она хоть не противная была
Чтоб было кому подобных LIA гостей просвещать? С профессиональной точки зрения...
Пупере, любити себе - це не егозм, а нормальна річ. І це чудово, що Ви себе любите! :y:
Егоїзм - це любити ТІЛЬКИ себе. Або любити себе ЗНАЧНО більше за інших.
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Егоцентризм — це відчуття себе центром світу і всіх подій.
Егоїзм — любов до себе.
его це — я, тобто ніби як сам ти який є....
его це — я, тобто ніби як сам ти який є....
Я Вам там зі словничка пояснення дала.
Ну ніяк не підходите під опис егоїста ;)
Я Вам там зі словничка пояснення дала.
Ну ніяк не підходите під опис егоїста ;)
чого це?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
підходжу!!!!!........
аааааа!.....
я не егоїст....
все.... капєц.... інстинкту самозбереження немає.... болі не відчуваю......
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
відколи?......
не руйнує, навпаки.....
Liliyah Romanova
29.07.2007, 01:08
Егоїзм - то є один з перших "чеснот" сатаністів.
Егоїзм руйнує особистіть, робить людину черствою і байдужою до ближнього.
Я би то саме про гордість радше сказала. А крапля егоїзму - то для мене це любов до себе. Але не зосередження на собі, а саме любов до себе.
Егоїзм - ширше поняття, ніж любов до себе.
А що ж це, нечемно-прекрасну LIA забанили?... зіпсули людині настрій перед відпусткою... а мені здалось, у неї просто був крик душі, а не хамство...
levandivka
29.07.2007, 07:37
LIA забанили?... зіпсули людині настрій перед відпусткою... а мені здалось, у неї просто був крик душі, а не хамство...
Та ні! Думаю навпаки, підняли її бойовий дух і тонус на період відпустки. Сподіваюсь, третю особу вона не в літаку шукатиме і не почне в польоті "опускати" стюардес. ;)
та ні.... :) думаю, там ще все в порядку, але кобіта спостережлива й не хоче, щоб трапились якісь незворотні процеси, як це буває . Я думаю, нудьга приходить в союз тоді, коли обидві сторони помилково думають, що вони вже все пізнали один в одному. Ще важливу роль грає особливе магнетичне притягування, проте воно не завжди є навіть в щасливому союзі й доволі часто трапляється в ніби-то нещасливому. :) Але коли його нема й штучно треба підтримувати інтерес, то тут можуть бути і складні причини і прості, - наприклад, часом люди просто працюють разом й занадто часто бачуть один одного не маючи своєї приватності й маленького перепочинку.
Егоїзм - ширше поняття, ніж любов до себе.
пан мих, ви — егоїст чи ні?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
якщо ні, то чи ведете ви кочове життя, бо все решту (без любові до самого себе) вже давно час віддати всім бажаючим.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
крик душі, а не хамство...
може й крик душі (в перемішку з хамством).....
знову всі скопом напали...
так само як і на львівде....
а мені здалось, у неї просто був крик душі, а не хамство...
Радше крик тіла.
New Shrek
29.07.2007, 14:17
Радше крик тіла.а шо їй не вистарчало...
а шо їй не вистарчало...
третього...
levandivka
29.07.2007, 15:09
Цитата:
Допис від New Shrek
а шо їй не вистарчало...
третього...
Третього тіла?
Хоча гарно Ліа всіх розворушила. Тема стала не "Подружній секс", а "Хто кого".
Щодо сексу, здається, що рутина до всіх приходить "третім партнером", питання коли. І що робити? ( пропозиція "секс втрьох" відпадає)
( пропозиція "секс втрьох" відпадає)
Дело даже не в том, что ( пропозиція "секс втрьох" відпадає), а в том что "все не в ногу, одна я в ногу.."
Дело даже не в том, что , а в том что "все не в ногу, одна я в ногу.."
Вибачте, не доганяю. Це в мій город?
levandivka
30.07.2007, 00:54
Тю...
Це в ЛІА - дуже своєрідна хода. Була... :)
Дописано: а Вам зручно ТАК сидіти, до всіх спиною?
Дописано: а Вам зручно ТАК сидіти, до всіх спиною?
Ну не можу ж я отак взяти й обернутись:o ....
А яке то має відношення до сімейної рутини?
levandivka
30.07.2007, 01:17
яке то має відношення до сімейної рутини?
Як "яке"? -Тонус підіймає!...:D
наспівуючи:
я обернулся посмотреть
не обернулась ли она
И незаметив, врезался в столб...
Вибачте, не доганяю. Це в мій город?
Нет, только в огород шумной ЛІА.. Это ж ее интересовало "втрьох"....
Черешенька
30.07.2007, 01:25
а Вам зручно ТАК сидіти, до всіх спиною?
Пане Левандівка, а чого Ви до кобіти вчепилися? Жінка має мати якусь таємницю в собі, якусь приховану родзинку ;) (уявлення теж може трохи тонус піднімати, хіба ні :)?).
У нас є тема: "Покажи своє личко", от там то доречно :).
Ascorbinka
30.07.2007, 13:24
Щодо сексу, здається, що рутина до всіх приходить "третім партнером", питання коли. І що робити? ( пропозиція "секс втрьох" відпадає)
работать, товаГищи, работать ... якщо тільки по салонах краси бігати та по фітнес клубах - дуже швидко нудьга візьме та дурні думки в голову полізуть. Не те що нам, простим смертним... дитя мале, користай моментом поки спить... тут щоб двом встигнути, яке там втрьох))) прийшов з роботи пізно і дружина ще не спить - кохання... Вобщем хз якби воно було, коли б було вільного часу купа і ніяких перешкод, а так - гріх жалітись... надіюсь що і в 50-60 буде так само.
New Shrek
30.07.2007, 17:13
надіюсь що і в 50-60 буде так само.
мені так само обіцяли... виявилось не зі мною
Ascorbinka
30.07.2007, 17:29
мені так само обіцяли.
я не обіцяю, тільки надіюсь... Шреку, а спочатку все ок було? в чому ж причина?
дитя мале, користай моментом поки спить... тут щоб двом встигнути, яке там втрьох))) прийшов з роботи пізно і дружина ще не спить - кохання... Вобщем хз якби воно було, коли б було вільного часу купа і ніяких перешкод, а так - гріх жалітись... надіюсь що і в 50-60 буде так само.
Та я дещо не про це, не про брак часу, а про брак бажання.
no_coment
30.07.2007, 17:45
Під час сімейного життя почуття і емоції притуплюються, всі чоловіки поголовно ходять в сауну (читай "наліво"), всі жінки просто фригідно відбувають процес, а потім жаліються подругам, всі діти подібні на сусідів або кумів, попри те все шлюб варто берегти заради дітей. Впізнаєте себе? ні? то поділіться як воно у Вас, чи як ви хотіли б щоб воно було. Ділимось досвідом адже подружній Секс - це важливо !
Оце так круто!
1. Ви "охолонули" один до одного вже на перших роках подружнього життя (чому діти на сусіда подібні) ???? :suicide:
2. Що означає, по Вашому, категорія "подружній секс"? Це секс членів сім'ї, чи секс між подружжям?
і знову здрасті. не думала, що повернуся але здається саме зараз гілка заговорила по темі, буду реагувати. але спочатку про модераторів: от якби я написала що вони всі ідіоти, програмери недороблені і щось в тому дусі, я б абсолютно не протестувала проти "бані". мене забанили "ЗА РОЗПАЛЮВАННЯ МІЖНАЦІОНАЛЬНО? ВОРОЖНЕЧІ" - курам на сміх ... у вас там що всередині інь з яньом пересварились? :) :) :) убого, їй богу.
от а по темі : там на поатку гілки то я не про себе (діти подібні на чоловіка) а взагалі, хоча звісно деякі речі мене з тих цікавлять. просто в процесі роботи маркетолога виникає небхідність аналізу різних схем та моделей людської свідомості, підсвідомості, поведінки, щоб спрогнозувати позиціонування продукту таким чином, що споживачу його найлегше і найкраще буде сприйняти. от і назбиралось трохи стереотипів сімецного життя. а на рахунок "нема часу" то я вам скажу що його ніколи немає просто треба його правильно планувати, я теж не з телевзора знаю, що таке робота і маленькі діти...... гарного всім дня. ;)
afterstep
31.07.2007, 09:16
LIA, відкоригуйте свій допис - заберіть текстовку про модераторів. Дії модераторів обговорюються лише в приваті ;) - згідно правил форуму.
--
Ну, і багато учасників форуму починають свою участь з бані - вітаю, ви її пройшли ;) сподіваюся на подальше спілкування ;)
no_coment
31.07.2007, 10:22
і знову здрасті. не думала, що повернуся але здається саме зараз гілка заговорила по темі, буду реагувати. але спочатку про модераторів: от якби я написала що вони всі ідіоти, програмери недороблені і щось в тому дусі, я б абсолютно не протестувала проти "бані". мене забанили "ЗА РОЗПАЛЮВАННЯ МІЖНАЦІОНАЛЬНО? ВОРОЖНЕЧІ" - курам на сміх ... у вас там що всередині інь з яньом пересварились? :) :) :) убого, їй богу.
от а по темі : там на поатку гілки то я не про себе (діти подібні на чоловіка) а взагалі, хоча звісно деякі речі мене з тих цікавлять. просто в процесі роботи маркетолога виникає небхідність аналізу різних схем та моделей людської свідомості, підсвідомості, поведінки, щоб спрогнозувати позиціонування продукту таким чином, що споживачу його найлегше і найкраще буде сприйняти. от і назбиралось трохи стереотипів сімецного життя. а на рахунок "нема часу" то я вам скажу що його ніколи немає просто треба його правильно планувати, я теж не з телевзора знаю, що таке робота і маленькі діти...... гарного всім дня. ;)
Ви у секс-шопі працюєте? Що саме "позіціонуєте"?
afterstep
31.07.2007, 10:48
Ви у секс-шопі працюєте? Що саме "позіціонуєте"?
те, що ви слабо собі не уявляєте роботу маркетолога - само по собі не біда. Але те, що ви недолуго пробуєте спровокувати іншого відвідувача на наступну баню - це є "неспортивна поведінка" ;)
no_coment
31.07.2007, 10:57
те, що ви слабо собі не уявляєте роботу маркетолога - само по собі не біда. Але те, що ви недолуго пробуєте спровокувати іншого відвідувача на наступну баню - це є "неспортивна поведінка" ;)
Дорогой товариСЧ!
1. Маркетология – псевдо-наука, возникшая в пост-индустриальную эпоху, когда создаваемых человечеством материальных ценностей и услуг стало больше, чем денег на их приобретение. Основной задачей маркетологии является не открытия новых месторождений полезных ископаемых, не разработка передовых технологий, а поиск новых и передел существующих рынков сбыта. Всем известная закономерность, что спрос рождает предложение, казалось бы, совершенно бесполезна: предложение уже родилось, и задача в том, что бы обеспечить спрос. Тут и появляются маркетологи. Есть спрос на спрос – появляется маркетология. Замечено, что когда в стране безработица вместо новых рабочих мест создаются агенства по трудоустройству, а в случае полного упадка строительной промышленности расцветают агенства по недвижимости. Маркетология – ответ рынка на дефицит спроса. В чём цель, каковы средства, и есть ли во всём этом польза для тех, кто не имеет счастья принадлежать к маркетологам?
Вопрос. Если я - маркетолог и знания движущих факторов "семейного секса" мне необходимы в работе, чем я занимаюсь? Явно не строительством детских садов или производством стиральных порошков и железобетонных изделий!
P.S. В настоящее время в моем подчинении не один маркетолог и специалист "PR".
afterstep
31.07.2007, 11:00
Вопрос. Если я - маркетолог и знания движущих факторов "семейного секса" мне необходимы в работе, чем я занимаюсь?
"каков вопрос - таков отвєт" - якщо ви купуєте презервативи - знаця, ви за своїм фахом - повія...
--
якщо так прямолінійно мислити, як ото ви файно продемонстрували - тоді слід повертатися до натурального господарства...
no_coment
31.07.2007, 11:09
"каков вопрос - таков отвєт" - якщо ви купуєте презервативи - знаця, ви за своїм фахом - повія...
--
якщо так прямолінійно мислити, як ото ви файно продемонстрували - тоді слід повертатися до натурального господарства...
ОК! І тоді кожна кухарка буде управляти державою?
afterstep
31.07.2007, 11:30
ОК! І тоді кожна кухарка буде управляти державою?ну так же ж "маємо що маємо" - чи у вас є якісь сумніви з того приводу?
Правда - зараз модні не кухарки, а костюми в полосочку...
--
До речі - термін "натуральне господарство" ви напевно невірно зрозуміли...
ОК. але, нажаль, з комунікатора я редагувати дописи чомусь не можу. :(
ні не в секс шопі, а рекламній агенції, вітання вашим неодному маркетологу з начальством добре обізнаним з трудами комуністичних лідерів.
to all:
кухарки також розмножуються і підло як не самі то своїх дітей до влади пропихають. Дуже часто в дітей кухарок існує страх перед продуктами якими їх закормлювали в дитинстві, наприклад вони страшенно боятся яєць.
to no-coment:
слідуючи логіці вищезазначеній : якщо боїшся яєць - то ти потенційний прем'єр-міністр. давайте краще по темі гілки.
no_coment
01.08.2007, 09:18
ну так же ж "маємо що маємо" - чи у вас є якісь сумніви з того приводу?
Правда - зараз модні не кухарки, а костюми в полосочку...
--
До речі - термін "натуральне господарство" ви напевно невірно зрозуміли...
А як на мене - досить популярні http://job.ws/_job/?pl=20&fr=26&fac=1&fd=1&fs=2&fis=1246024, http://www.best-nanny.ru/
всі чоловіки поголовно ходять в сауну (читай "наліво"), всі жінки просто фригідно відбувають процес
ви так за всіх підписалися...
взагалі, з ваших дописів можна подумати, що ви підліток-максималіст. усі ствердження категоричні й хамовиті (з наїздом). чи маєте з таким характером справжніх друзів? питання гіпотетичне.
Правда, вони завжди мають шанс закохатися по-справжньому, коли секс уже не називається сексом, він називається "кохатися".
власне так і має бути у сім"ї (у нас так і є).
nastinka
08.06.2008, 10:24
На мою думку - секс - має бути завжди, думаю, що коли люди одружуються, то є кохання, турбота, довіра, і все саме-саме хороше)
а шо якшо нема ніяких таких стосунків?
думаю то не є кохання.
На мою думку секс є завжди, і є тільки тому, що люди гаряче люблять одне одного :)
мої батьки разом вже 24 роки і нічого вони і зараз мають красиві стосунки думаю і в ліжку також)))
хоча я не вникаю) ще дістану))
olenkastar
08.06.2008, 11:05
власне так і має бути у сім"ї (у нас так і є).
цілком і повністю підтримую!:clapping:
наш секс після весілля стає все кращим(правда зараз я дійсно перетворилася на "нехочуху" по тій причині,що не можу розслабитися на всі 100,бо ляля в животику сидить:) ).але те,що відбувається між чоловіком і жінкою(якщо вони КОХАЮТЬ І САМЕ З ЦІЄЇ ПРИЧИНИ одружені) в ліжку-не зрівняти ні з чим іншим! стільки ніжності,пристрасті і любові може дати лише Твоя КОХАНА ЛЮДИНА І СТІЛЬКИ ЖЕ ХОЧЕТЬСЯ ЇЙ ВІДДАТИ.
ну а як там буде з роками????буду судити через пару років:)
ПОДРУЖНІЙ СЕКС - ЗА І ПРОТИ
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Розсмішила мене назва теми! :crazy:
А що, може бути проти?
м-да.....
ліа у нас на форумі є "дуже популярною".... http://levus.info/smile/sad.gif
Допис від LIA
всі чоловіки поголовно ходять в сауну (читай "наліво"),
хочу ще додати, що "наліво" ходять не тільки чоловіки. це не від статі залежить, а від певної сукупності комплексів-виховання-невдоволеності-бажання різноманітності-ітд.
у вас немає ніякої гарантії, що вашому чоловіку не набридне колись ваша пластикова дорогуща краса і він не піде "наліво" із простою жінкою, з "Тінто Брасовськими" кущами у відповідному місці та прищами на обличчі (наприклад).
не так давно я читала книгу Ірени Карпи "50 хвилин трави, або коли помре твоя краса", де вона зачепила цю тему.
чоловік пішов від своєї ідеальної у всіх відношеннях дружини до героїні оповіді лише тому, що вона була "не така". (це якщо грубо, бо, звісно, там все було складніше).
в нормальній сім"ї чоловік із жінкою "притираються" один до одного, як коліщата у годиннику. змінюються постійно і відношення, і ситуації.
а мудра жінка не дасть своєму коханому знудитись, роблячі якісь приємні "сюрпризи".
це так, в загальних рисах, бо тема ця майже безкінечна і мені ліньки писати більше.
Маруся-мама
09.06.2008, 18:52
Допис від LIA ... всі чоловіки поголовно ходять в сауну (читай "наліво"), всі жінки просто фригідно відбувають процес
Ой мама... лежу під кріслом від сміху. :D:D:D:D:D
Зразу хочеться сказати і що їй та краса дала якщо воно після дня в (вашому) салоні краси фригідне а чоловік як гляне на ту красу то радше воліє в сауну, аля в гречку скочити.
Зразу хочеться сказати і що їй та краса дала якщо воно після дня в (вашому) салоні краси фригідне а чоловік як гляне на ту красу то радше воліє в сауну, аля в гречку скочити.
вмієте файно сказати, я саме про це і подумала, але не так лаконічно і зрозуміло :D
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Розсмішила мене назва теми! :crazy:
А що, може бути проти?
Тільки попробуйте.:cowboy:
консультант
14.06.2008, 09:48
ПОДРУЖНІЙ СЕКС - ЗА І ПРОТИ.
Тема серйозна, навіть не знаю, що відповісти...
Під час сімейного життя почуття і емоції притуплюються, всі чоловіки поголовно ходять в сауну (читай "наліво"), всі жінки просто фригідно відбувають процес, а потім жаліються подругам, всі діти подібні на сусідів або кумів
всі-всі-всі... такі умовиводи, як кажуть психіатри, це щось нездорове
Що Вам сказати?Мені здається,що якщо є кохання то почуття і емоції не притупляються,вони переходять на якісно новий рівень.Я наліво не ходив,можливо десь думки такі були,але чисто через спортивний інтерес,і аж ніяк не через притуплення почуттів.Але я завжди зважував,чи варто? Чи варто рискувати тим що маєш ради минутного задоволення,яке в принципі буде те ж саме,що із своєю дружиною.Так ,сам процес досягнення мети був би інтересний, але подумаєш,що з того може вийти, як важко можеш обідити людину, яка віддала тобі своє життя, тобто присвятила тобі свої кращі роки.Ясно що проходить час,і кохані стають старішими,але ж і ми не молодіємо.Ясно що хочеться іноді притулитися до молодого тіла,але то все ілюзії. Полюбити тебе просто так вже не полюблять,полюблять тільки за щось,за гроші,за подарки, за будинок, за машину і ще багато за що.Але дружина полюбила Тебе просто так, і немає в тебе ріднішої і дорожчої людини на Землі. Коли ти захворієш, тільки дружині ти будеш потрібний,тільки вона буде проводити коло тебе безсонні ночі,а ті молоді втікнуть, бо ти для них вже будеш нецікавий.
Треба кожен день відкривати в ваших стосунках щось нове.Робіть своє життя цікавим, і воно відплатить вам новими почуттями, новими відчуттями, і побачите що це все недаремно.
як на мене, то класним може бути тільки секс із перевіреним і коханим партнером...
до іншого ставлюся із насторогою і розслабитися - ну ніяк!
до речі, вчора це визнав і мій чоловік-ловелас:o...
тішуся, що дожила...
консультант
15.06.2008, 13:14
Подружній секс - річ приємна, корисна і відповідальна. Згідно медицини, чоловічі нечистоти сприяють розвитку запальних процесів та злоякісних онкологічних захворювань. Тому гігієна інтимних стосунків - питання номер один, інша думка - неповага та відсутність любові до партнера. Тут кожен відповідає один за одного. Неправильна поведінка дружина може із здоровго чоловіка зробити імпотента, а правильна - з імпотента - здорового. Те саме відносно чоловіка і фригідності жінки. Чомусь люди завжди причину шукають не там, де вона лежить...
Мудро сказано. Видно що людина думає а потім робить, а не навпаки. Але як це все донести до людини (іншої), якщо вона тебе не чує?????
Додано через 7 хвилин
Я до останього дописування від smeet
Що Вам сказати?Мені здається,що якщо є кохання то почуття і емоції не притупляються,вони переходять на якісно новий рівень.Я наліво не ходив,можливо десь думки такі були,але чисто через спортивний інтерес,і аж ніяк не через притуплення почуттів.Але я завжди зважував,чи варто? Чи варто рискувати тим що маєш ради минутного задоволення,яке в принципі буде те ж саме,що із своєю дружиною.Так ,сам процес досягнення мети був би інтересний, але подумаєш,що з того може вийти, як важко можеш обідити людину, яка віддала тобі своє життя, тобто присвятила тобі свої кращі роки.Ясно що проходить час,і кохані стають старішими,але ж і ми не молодіємо.Ясно що хочеться іноді притулитися до молодого тіла,але то все ілюзії. Полюбити тебе просто так вже не полюблять,полюблять тільки за щось,за гроші,за подарки, за будинок, за машину і ще багато за що.Але дружина полюбила Тебе просто так, і немає в тебе ріднішої і дорожчої людини на Землі. Коли ти захворієш, тільки дружині ти будеш потрібний,тільки вона буде проводити коло тебе безсонні ночі,а ті молоді втікнуть, бо ти для них вже будеш нецікавий.
Треба кожен день відкривати в ваших стосунках щось нове.Робіть своє життя цікавим, і воно відплатить вам новими почуттями, новими відчуттями, і побачите що це все недаремно.
Перечитала весь форум, єдина мудра "мисля"!!!. Єдине, що хочу сказати: Дбати про другу половинку має не тільки жінка, але й чоловікові не варто забувати про знаки уваги, такі як квіти, побачення та й просто, цілунки на людях. Жінки це люблять:)
Я вважаю, що ця тема навіть не підлягає обговоренню. Подружній секс - це обовязок, який виконується не з примусу, а з задоволенням. Інтимні стосунки - це невідємна частина сімейного життя. І немає значення скільки років люди перебувають в шлюбі - 2 чи 20, які в них фізіологічні потреби - один раз в день чи один раз в тиждень.
На рахунок "проїлося" чи "змінити обстановку" - це все відмазки, субєктивне виправдання походів "наліво".
Якщо для подружжя існуютть хоча б якісь сімейні цінності, вони навіть не подумають зрадити свою половинку.
Якщо в подружжя повна відраза один до одного, в тому числі в інтимному плані, можна говорити про крах сімї в принципі.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008