Показати повну версію : Знайди свого стрийка в Г"америці
New Shrek
25.07.2007, 16:05
http://www.ussearch.com/search/start.cgi?adID=9000749
levandivka
25.07.2007, 16:19
Щоб послати йому сотку баксів? :)
New Shrek
25.07.2007, 16:21
то було би круто
levandivka
25.07.2007, 16:24
Нє, жаба дусит. Там за "деталі" доплачувати тре...
мій дід тут свою сестру шукає, зараз покажу йому як працює інет...
Ще можна шукати тут: www.411.com
Я якось з цікавості подивилася на такий сайт.Так як в мене одна половина родини-росіяни,то був пошук по Росії.Ви собі не уявляєте-скіко то моїх однофамільців є!
А ше я маю стийка в Гамериці!Він моїй бабці хустки з Гамерики присилав
Які програмки гарні. Шкода, що не маю кого шукати :)
Щоб послати йому сотку баксів? :)
Взагалі то стрийки мають присилати доляри...Але як ви хочете навпаки....:p :p
Liliyah Romanova
25.07.2007, 21:13
Які програмки гарні. Шкода, що не маю кого шукати
А я маю, але нащо мені той вуйко здався.
Он мій чоловік свого знайшов, то той лиш йому постійно мозґи намагається вправляти. Хоч слухавку кидай і не говори з ним.
Може й справді-не варто шукати.Заявляєшся:"Драсте,я ваша тьотя!"
Он в газеті недавно писало,як хлопець своїх батьків знайшов-спочатку все ніби ОК,а потім вони його чуть не з"іли-якто так,він гроші їм не дає,машини немає...
Boris_Kiev
25.07.2007, 21:26
Я кілька років шукав. Не те, щоби дуже інтенсивно. Бабусиних братів вже не було в живих. Міг тільки мати здогадки, як вони могли назвати дітей (була певна традиція).
Отже, з різних ресурсів спамив, перебирав можливі поштові адреси основних амер. провайдерів, комбінуючи прізвище з різними ініціалами, цифрами, іменами. Звичайно, потрапляв у спам-списки, міняв поштовиків – і так без кінця. Приходили окремі відповіді від людей – “сорі, ми не ті”.
Далекий родич, який зараз живе в Росії, розмістив об”яву на сайті Дворянської гільдії – “шукаю нащадків…”
І раптом, у 2002, після Різдвяних канікул отримую е-листа з USA.
“Шановний * *, якщо Ви син * * і головне – онук * * - відгукніться, ми такі-то.
Вони вийшли на мене самі. Їхнє прізвище в Гамериці виявилося транслітероване за канонами російської фонетики – і опа!
(бабусині брати вчилися у військовому закладі в СПб, українську знали, але обмежено – фольклор, поезія, сільська тематика і все. Виїхали під час Громадянської війни).
Вони вели пошуки кілька десятків років. Таки дізналися про прізвище мого батька (і моє), потім 2 можливих варіанти імені батька і шукали за прізвищем + 4-ма варіантами “по-батькові” (в чоловічому та жіночому роді).
Ось я “засвітився” в інфі про конференцію в Криму, звідти перебрали варіанти корпоративного сайту – зайшли.
На службовій сторінці корпоративного сайту таки були мої П.І.Б. – тоді ще рос. мовою. Там взагалі бардак був – різні сторінки різними мовами.
Інакше довелося би чекати, поки їм хтось не підказав правильне українське написання моїх даних.
А далекий російський родич – зараза така – сконтактувався з ними раніше і приховав інформацію щодо мене та інших.
Тітка розповідала, що той :moskali: ще дитиною жадібно хапав номери газети “Известия”, де публікувалися огологення Ін’юрколегії – “шукаємо спадкоємців”.
Ну я делікатно натякнув гамериканцям щодо того :moskali:
До речі, йому візу не дали – бо в 40 років неодружений і ще деякі моменти.
А той, хто шукав з гамериканського боку – власне не кровний родич, а чоловік бабусиної племінниці. Він активіст розшуку офіцерів “Харбінської еміграції” (тобто не наш випадок), має численні зв”язки та навички.
нащо мені той вуйко здався.
Он мій чоловік свого знайшов, то той лиш йому постійно мозґи намагається вправляти. Хоч слухавку кидай і не говори з ним.
То як моя цьоця з Канади. Коли приїжджала в Україну, сварила мене, що я не маю чітких планів у житті, казала, що своє майбутнє треба планувати. :D . Ну і як поясниш людині, що мені добре жити з дня на день, нічого не плануючи на далеке майбутнє, і просто радіти з кожного прожитого дня...
"Виявляється,не такий то і мінус-бачитися з вуйками і страийками два рази на рік",-подумала Меган,прочитавши пости вище)))
"Виявляється,не такий то і мінус-бачитися з вуйками і страийками два рази на рік",-подумала Меган,прочитавши пости вище)))
Меґ, найліпше - коли вуйко просто присилає гамериканські хустини і пару долярів. :)
New Shrek
25.07.2007, 22:59
ніколи не знаєш яка темка отримає зацікавлення наших любих дівчат
ніколи не знаєш яка темка отримає зацікавлення наших любих дівчат
Шреку, мені Вас дуже цікаво читати на всіх гілках :p
У мене десь також є родина. У Франції, Німеччині, Чехії та в США чи Канаді.... Шукав тих, хто у Франції - не знайшов.
Boris_Kiev
26.07.2007, 15:49
найліпше - коли вуйко просто присилає гамериканські хустини і пару долярів
А якщо (це було в 1992-1993) раптом з"являється водій вантажівки і скидає на асфальт три коробки метр на метр, на яких, крім амер. декларації, написано фломастером польською, українською та російською мовами "Уживані речі. Грошей нема".
А в коробці - інструкція - кому що відвезти в Києві... :)
Ну я швиденько цю лавочку прикрив. Точніше. перевів стрілки на іншу "жертву гуманітарної допомоги". :)
Але ж хтось в Штатах "постарався", дав мою адресу тим "макулатурникам" ! :)
А в мене,ше й спадок в Гамериці є!Тільки за Совка ніхто не признавався,а тепер,може варто пошукати...
А в мене,ше й спадок в Гамериці є!Тільки за Совка ніхто не признавався,а тепер,може варто пошукати...
То залежить, що в спадку ;)
Ба де я знаю!Тре до вуйка подзвонити-він все-все про то знає
Ба де я знаю!Тре до вуйка подзвонити-він все-все про то знає
А, може, то твій вуйко спадок до пана Бориса вислав? :)
Не впевнена,шо той спадок ше є!)))
Банду_таки_геть
11.10.2007, 03:21
То залежить, що в спадку ;)
Ото ж бо й воно ! Бо успадковуються не лише прибутки але і зобов'язання. Можна прийнявши спадок і боржок чималий підхопити ! ;)
New Shrek
11.10.2007, 03:32
боржок чималий підхопити !
Просвітіть товариство з цього місця будь ласка
А хто може знає, як знайти не вуйка, а могилу прадіда, що помер в Канаді десь вкінці 70-х?
Щоб послати йому сотку баксів?
то було би круто
Ну не скажіть!Я по роботі часом зустрічаюся з одним типом.Єврей,вся родина в Ізраіїлі,а він залишився тут і,фактично всю тамтешню родину утримує(!).
http://i.smiles2k.net/big_smiles/super_smilies056.gif
Ну не скажіть!Я по роботі часом зустрічаюся з одним типом.Єврей,вся родина в Ізраіїлі,а він залишився тут і,фактично всю тамтешню родину утримує(!).
В податковій працює, чи депутатом? ;)
В постачанні.Представник одної дніпропетровської фірми(р\комплектуючі,обладнання)
То залежить, що в спадку
непогашені кредити....
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008