Показати повну версію : Вулиця Кондукторська
Добрий день :-). У мене питання до львовян.
Збираюсь із друзями на кілька днів до Львова, знайшли квартиру недорого на вулиці Кондукторській. Цікавить чи далеко це від центру і взагалі чи нормальний це район? Дякую.
levandivka
24.07.2007, 16:42
У Львові все близько...
New Shrek
24.07.2007, 16:54
Кондукторській
http://www3.city-adm.lviv.ua/
KabMiner
24.07.2007, 17:00
Від центра кілометрів 2,5- 3. Район - такий-собі. Не з найгірших, але і нічого сообливого там немає.
Дякую звичайно, але... хотілось почути якісь особливі відгуки, карту я можу переглянути та це не схоже на поради жителів :o
Пропонували ще варіант на Шептицьких. Це краще ніж Кондукторська? Порадьте будь ласка, як на вашу думку?
New Shrek
24.07.2007, 17:06
Цікавить чи далеко це від центру і взагалі чи нормальний це район далеко,яка різниця який район, то все Львів,я ще дальше живу на Сихові,по писку бити не будуть ,як не будете задиратись
Пропонували ще варіант на Шептицьких. Це краще ніж Кондукторська?
краще
New Shrek
24.07.2007, 17:10
Шептицьких
чим Вам карта погана,Шептицьких, пішки з жд вокзалу мона дійти ,баловані Ви аднака
levandivka
24.07.2007, 17:20
варіант на Шептицьких. Це краще ніж Кондукторська?
На Кондукторській - особняки. Тільки один буд. з Городоцької больший. Нє?
А на Шептицьких?..
KabMiner
24.07.2007, 17:28
На Шептицьких особняків немає там старі будинки кінця 19-го початку 20 століття. Але район хороший. Близько до центра і нешумно. Не знаю щоправда, як там зараз з водою.
таке враження, що наші гості збираються визирати на львів з вікон будинку..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
львовом треба гуляти......
Степаныч
24.07.2007, 23:22
[quote=пупер;109449]львовом треба гуляти......[/quote
levandivka
25.07.2007, 00:26
наші гості збираються визирати на львів з вікон будинку.....
Нє! Вони думають, шо старе міто - як пляж (800м, 2 км тролейбусом)...
ну чому ж з вікна? Думаю, кожний, хто хоче оглянути Львів, віддасть перевагу будинку у центрі ніж на околицях. До того ж у містах звичайно є "погані" райони, тож не хочу потрапити саме до такого.
levandivka
25.07.2007, 10:34
є "погані" райони
У Львові - всі райони хороші!
Існують "кращі" (Левандівка, наприклад, - супер!)
New Shrek
25.07.2007, 11:20
Нє Сихів ....! Атвєчаю!
У Львові - всі райони хороші!
Існують "кращі" (Левандівка, наприклад, - супер!)
Можу з вами поспорити - Рясне краще, а з центру по Шевченка спацерувати коли транспорту немає - шикарне задоволення.
Дякую за відгуки, їдемо через кілька тижнів, тож встигнемо вирішити де зупинитися
KabMiner
25.07.2007, 13:56
Зупиняйтеся на Шептицьких, а то вам тут нарадять, будете шпацерувати з Рясного, недовго, півдня і ви в центрі:radist:
Все, обрали квартиру на Шептицьких, вже й домовились, сподіваюсь на гарну відпустку у вашому надзвичайному місті :-)
New Shrek
25.07.2007, 16:20
о ....карамба ,рейтинг Форуму росте не по дням ,а по часам
Как коренной житель центра города заявляю: Кондукторская - запопье, откуда вороны поворачивают, ищите квартирку поближе к центру, по цене разницы особенной не будет.
Шептицкий чуть получше будет.
Что значит "откуда вороны поворачивают"?
afterstep
26.07.2007, 17:25
Что значит "откуда вороны поворачивают"?
а то ви вже як приїдете - перед заходом сонця побачите ;)
"сезонні" міграції ворон - зраня в одному керунку летять, ввечері - в другому ;)
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008