КПК

Показати повну версію : Допоможіть стати на чергу в Польському консульстві

Mykola
24.07.2007, 14:52
Допоможіть стати на чергу в Польському консульстві. Пробую стати через інтернет уже третій місяць, весь час Przepraszamy, obecnie brak jest wolnych terminów.

Melody
24.07.2007, 15:02
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=109101#post109101

New Shrek
24.07.2007, 15:13
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=109101#post109101
Вже швидше до Одеси поїхати.ну з Закарпуття легше до Києва,якщо по суті то два варіанти: під консулятом у Львові досить посередників,другий ,нещодавно була інфа.що спрощено проїзд в Польщу в звязку з футболом,я не болільник ,то прошу уточнити яким

levandivka
24.07.2007, 15:17
Луцьк - простіше... З нашого Консуляту туди радять рулити.

New Shrek
24.07.2007, 15:20
дайте хлопаці посиланнячко реестрації в Луцьку.бо без запрошення прокатається просто

levandivka
24.07.2007, 15:22
В луцьку нема напливу і (?) резервації.
http://www.luckkg.polemb.net/index.php?document=18

Melody
24.07.2007, 15:23
ну з Закарпуття легше до Києва

Кілька місяців тому була в Києві, то там теж вже чималі черги.
Найліпше їхати до Луцька, як писав Левандівка. А до Одеси - то для тих, хто їде на відпочинок, нехай собі принагідно й візу зробить :)

А взагалі, якщо треба дууууууууже терміново, то є туристичні фірми.

lotr_an
24.07.2007, 15:26
Пробую стати через інтернет уже третій місяць, весь час Przepraszamy, obecnie brak jest wolnych terminów.

місяць! тому зареєстрував 2-х колєгів. то не може бути в вас інакше. але тепер дійсно нема ради.

Melody
24.07.2007, 15:26
дайте хлопаці посиланнячко реестрації в Луцьку.бо без запрошення прокатається просто

www.konsulat.lutsk.ua

www.polska.com.ua

New Shrek
24.07.2007, 15:30

оппаа гоп стоп Зояhttp://rb.foto.radikal.ru/0707/d4/74ea220d8bb8.jpg

New Shrek
24.07.2007, 15:32
резервації. судячи з сайту без реєстрації мона тільки в Київ

Melody
24.07.2007, 15:34
місяць! тому зареєстрував 2-х колєгів. то не може бути в вас інакше. але тепер дійсно нема ради.

Андрію, в них, очевидно, час від часу з'являються місця, а потім знову все зайняте. Бо я десь так три-чотири місяці тому намагалася зареєструвати своїх знайомих - весь час не було місця. Десь протягом місяця на сайт заходила, і було те саме повідомлення.

levandivka
24.07.2007, 15:36
без реєстрації мона тільки в Київ
Хто сказав?
приїхав, здав, через троха годин забрав.
Луцьк приймає з інших областей без базару.
Інфа від віцеконсула.

Мені пощастило у Львові оформитися, але лижі були готові.

New Shrek
24.07.2007, 15:39
[quote=levandivka;109178]Луцьк приймає з інших областей без базару.[/quote
http://www.kijowkg.polemb.net/index.php?document=74

New Shrek
24.07.2007, 15:41
]

Інфа від віцеконсула. зробіт хлопу візу

lotr_an
24.07.2007, 15:43
Андрію, в них, очевидно, час від часу з'являються місця, а потім знову все зайняте. Бо я десь так три-чотири місяці тому намагалася зареєструвати своїх знайомих - весь час не було місця. Десь протягом місяця на сайт заходила, і було те саме повідомлення.

в мене сайт нашого консульства стартовою сторінкою стоїть :)

New Shrek
24.07.2007, 15:47
йомойо як люди відкриваються, то Ви урожений поляк,як то я не догнав зразу

New Shrek
24.07.2007, 15:48
чого скривались?

New Shrek
24.07.2007, 15:49
Цьому учаснику сподобався допис lotr_an: Melody А ви теж окрім мужа маєте кров?

Melody
24.07.2007, 15:56
А ви теж окрім мужа маєте кров?

Маю кров. Українську ;)

Melody
24.07.2007, 15:57

Шреку, а як у Вас стартова сторінка - ґуґль, то це щось означає? :)

New Shrek
24.07.2007, 15:59
Шреку, а як у Вас стартова сторінка - ґуґль, то це щось означає? :)знущайтесь ...я сьогодні добрий

Melody
24.07.2007, 16:01
...я сьогодні добрий

Будьте таким завжди :)

Черешенька
24.07.2007, 16:02
знущайтесь ...я сьогодні добрий
Пане Шреку, може затягнете доброту надовго ;)? Давайте, please, ми всі від того виграємо :) (я серйозно)!

lotr_an
24.07.2007, 16:04

та що ви причепилися? хочете мене вважати напів лемком, напів поляком, напів москалем, напів шпійоном ще яким - то вважайте...

levandivka
24.07.2007, 16:32
Луцьк приймає з інших областей без базару.
Інфа від віцеконсула.
З 15 листопада 2006 року жителі Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської і Закарпатської областей зможуть одержати багаторазові візи в усіх Генеральних Консульствах Республіки Польща в Україні.

New Shrek
24.07.2007, 16:34
(я серйозно)!

Давайте попробуємо.А хто на той час буде Доктор Зло...

Melody
24.07.2007, 16:37
Давайте попробуємо.А хто на той час буде Доктор Зло...

Знайдіть собі заступника на якийсь час. А потім Вам сподобається бути добрим, побачите :)

Черешенька
24.07.2007, 16:39
А хто на той час буде Доктор Зло...
А хто Вас Доктором Злом вважав? Я би швидше сказала, Містер Бормотун чи Легкий Провокатор ;)!

P.S. Послухайте Melody, кобіти у справжніх почуттях більше тямлять ;)!

nirvanka
25.07.2007, 14:12

З їх сайту Повідомляємо, що інтернет-реєстрація припиняється
з 21 березня ц.р.

Яким чином можна стати в чергу? Чи там не так, як у Львові? Можна просто приїхати в Луцьк з документами і за день оформити візу?

nirvanka
25.07.2007, 14:18
Була я сьогодні біля Консульства, питала людей, які пропонують заповнити анкети і таке інше. Ніхто не знаю чому припинили інтернет-реєстрацію у Львові і чи це надовго..
Може хтось знає, чи можна подовжити візу ще до того, як вона закінчиться?

New Shrek
25.07.2007, 14:29
Може хтось знає, чи можна подовжити візу ще до того, як вона закінчиться?то нагадує старий анекдот .Бабушке угражалі расправой. она обратілась в органи,-ответ бабушка когда убьют тогда милая прідетє

nirvanka
25.07.2007, 14:39
то нагадує старий анекдот .Бабушке угражалі расправой. она обратілась в органи,-ответ бабушка когда убьют тогда милая прідетє
Не смішно.... Мені дуже дуже треба бути 22 вересня в Польщі. Віза закінчується 23го...

New Shrek
25.07.2007, 14:50
гарно бути молодим їм об єтом і о том не надо париться....

levandivka
25.07.2007, 14:52
не знаю чому припинили інтернет-реєстрацію у Львові і чи це надовго..
Може хтось знає, чи можна подовжити візу ще до того, як вона закінчиться?
Стару візу погасять. вклеять нову.
Реєстрацію припинили, думаю, в битві з комерційними резервістами.
В Луцьку - нема большої черги.

New Shrek
25.07.2007, 14:52
Мені дуже дуже треба бути 22 вересня в Польщі. Віза закінчується 23гото поїдьте 20 вересня

New Shrek
25.07.2007, 15:00
Стару візу погасять. вклеять нову.
Фі... а якже" Если бы молодость знала ,если бы старость могла" я не шуткую плюньте і їдьте.Я відповідаю- якщо попросите, то буде вам по вірі вашій.Ніхто не вірив, що малий в Л_А доїде,але дякувати Богу ...

nirvanka
25.07.2007, 15:14
А до коли дають візи? Тільки до кінця року чи і далі? Там же Польща має бути в Шенгені..

levandivka
25.07.2007, 15:15
На 6 місяців.
не забувайте: віза не гарантує перетин кордону...

nirvanka
25.07.2007, 15:30
На 6 місяців.
Але ж з Нового року Польща буде в Шенгені, тобто нам треба буде вже виробляти Шенгенську візу. Я думала, що зараз видають візи тільки до нового року, адже по логіці надалі просто польська віза не буде дійсна.. Хоча сьогодні чула по ТБ, що наші планують просити поляків та інших не ускладнювати процедуру отримання візи для українців з прикордонних міст..

не забувайте: віза не гарантує перетин кордону...
Знаю. Вже не раз їздила до Польщі. Перетин кордону це не легко.. Але якщо буде свідоцтво про одруження з поляком... :radist:

levandivka
25.07.2007, 15:34
з Нового року Польща буде в Шенгені, тобто нам треба буде вже виробляти Шенгенську візу. Я думала, що зараз видають візи тільки до нового року, адже по логіці
То - неправильна логіка.

До НР ще 20 разів поміняють пшепіси...

Але якщо буде свідоцтво про одруження з поляком...
А карта побИту коли? ;)

nirvanka
25.07.2007, 15:45
А карта побИту коли?
Ой, то окрема історія.. Навіть не знаю чи її варто виробляти, бо я планую зараз їхати в Польщу на 3 тижні, потім на вересень, потім теж буду жити в Польщі, але приїзжати щомісяця на Україну.. То не знаю чи варто робити ту карту.. На скільки я читала закони, щоб її виробити, треба купу моїх документів..

levandivka
25.07.2007, 15:52
Варто починати робити... ;)

nirvanka
25.07.2007, 15:55
Варто починати робити... ;)
Не підкажете як? ;)

Melody
25.07.2007, 15:56
щоб її виробити, треба купу моїх документів..

То правда, документів треба багато.

levandivka
25.07.2007, 15:59
Ідете в Жонд по місцю проживання чоловіка (з чоловіком!!!) до Воєводи, а там чоловікові най розкажуть. То довго і нудно. А можуть і депорт вгаратати, жартома...

Melody
25.07.2007, 16:09
Нірванко, маю тільки польською мовою, на жаль. Нехай Вам наречений перекладе :)

Zezwolenie na zamieszkanie na czas oznaczony

O udzielenie zezwolenia na zamieszkanie na czas oznaczony można ubiegać się, jeżeli zachodzą okoliczności uzasadniające zamieszkiwanie na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej przez okres dłuższy niż 6 miesięcy.

Zezwolenie na zamieszkanie na czas oznaczony udzielane jest na okres do 2 lat. Może być ono przedłużane na kolejne okresy nie dłuższe jednak niż 2 lata.

Wniosek o udzielenie lub przedłużenie zezwolenia na zamieszkanie na czas oznaczony należy złożyć na co najmniej 45 dni przed upływem okresu pobytu na podstawie wizy lub okresu, na jaki udzielone zostało poprzednie zezwolenie na zamieszkanie na czas oznaczony. W przypadku niemożności wydania decyzji przez wojewodę w powyższym terminie, zostanie Panu/Pani wydana wiza na okres do zakończenia postępowania w pierwszej instancji.
Jeżeli wniosek został złożony na mniej niż 45 dni przed upływem okresu pobytu na podstawie wizy lub okresu, na jaki udzielone zostało poprzednie zezwolenie na
zamieszkanie na czas oznaczony I a postępowanie nie zostanie zakończone przed upływem ważności posiadanego zezwolenia na pobyt, będzie Pan/Pani obowiązany do opuszczenia terytorium Rzeczypospolitej Polskiej i oczekiwania na decyzję za granicą.

Decyzję o udzieleniu lub odmowie udzielenia zezwolenia na zamieszkanie na czas oznaczony wydaje wojewoda właściwy ze względu na miejsce zamierzonego pobytu.
Dokumentem potwierdzającym uzyskanie zezwolenia na zamieszkanie na czas oznaczony jest karta pobytu.

Za wydanie zezwolenia na zamieszkanie na czas oznaczony pobiera się opłatę skarbową w wysokości 300 zł.

Za wydanie karty pobytu pobiera się opłatę w wysokości 50 zł.

Ubiegając się o udzielenie zezwolenia na zamieszkanie na czas oznaczony jest Pan/Pani obowiązany/obowiązana złożyć:

4 egzemplarze wypełnionego wniosku o udzielenie zezwolenia na zamieszkanie na czas oznaczony,

4 kolorowe fotografie o wymiarach 4,5 cm x 3,5 cm,

dokumenty potwierdzające posiadanie źródeł dochodów lub własnych środków materialnych i ich wysokość,

znaczki opłaty skarbowej lub dowód uiszczenia opłaty konsularnej,

zaświadczenie potwierdzające wykonanie obowiązku meldunkowego (w przypadku składania wniosku u wojewody).

W przypadku, gdy podstawą ubiegania się o zezwolenie na zamieszkanie na czas oznaczony jest małżeństwo z obywatelem polskim lub cudzoziemcem posiadającym
zezwolenie na osiedlenie się, jest Pan/Pani obowiązany/obowiązana złożyć odpis aktu małżeństwa.

nirvanka
25.07.2007, 16:12
Інформація щодо отримання дозволу на тимчасове проживання на території Республіки Польщі

...............................

Іноземець, який клопочеться про видання дозволу на тимчасове проживання за посередництвом польського дипломатичного представництва або консульської установи, зобов"язаний представити:
- анкету-заяву, написану у 2 примірниках, про видання дозволу на тимчасове проживання, зазначивши існування обставин, які обгрунтовують його проживання на території РП на час, триваліший ніж 6 місяців;
- 2 актуальні фотокартки розміром 4,5 см х 3, 5 см;
- документи, що підтверджують існування джерел доходів або власних матеріальних засобів, а також їх розмір;
- копію свідоцтва про народження;
- копію свідоцтва про шлюб;
- довідку про відсутність податкової заборгованості в країні походження;
- довідку про несудимість, видану відповідним органом країни походження,
а також повинен представити актуальний паспорт.
.........................................
Усі складені іноземною мовою документи, повинні бути переведені на польську мову присяжним перекладачем.

http://www.polska.com.ua/_old/ukr/konsulat/information.html#

Це перелік документів для мого випадку, коли чоловік - поляк.. Як на мене, то дуже довго треба виробляти цю карту тимчасового побиту... Та і витратитись прийдеться..

New Shrek
25.07.2007, 17:33
Та і витратитись прийдеться..звивикайте люба ,за все тре платити ,або прожити дуже довго...коли вже ніц не тре і нізащо не тре платити ...бо за все заплачено... здоров"ям часом нервами,але тоді кайф
! вже нікуди не тре йти

nirvanka
25.07.2007, 18:03
звивикайте люба ,за все тре платити ,або прожити дуже довго...коли вже ніц не тре і нізащо не тре платити ...бо за все заплачено... здоров"ям часом нервами,але тоді кайф
! вже нікуди не тре йти

Ну чому Ви такий злий? Нє, щоб порадити щось, підбадьорити.. А Ви... Ех... Бракує певно Вам "конфет і букетів"..... (Див. тут, хто не в курсі про що я) (http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=109651#post109651)

New Shrek
25.07.2007, 22:48
Ну чому Ви такий злий?то просто здоровий цинізм...

New Shrek
25.07.2007, 22:51
. Бракує певно Вам "конфет і букетів"..

ассоциация -пестня

Я - Водяной, я - Водяной
Поговорил бы кто со мной,
А то мои подружки,
Пиявки, да лягушки - фу какая гадость!
Эх, жизнь моя жестянка!!!
А ну её в болото!
Живу я как поганка
А мне летать,
А мне летать,
А мне летать охота!!
Я - Водяной, я - Водяной!
Никто не водится со мной
Внутри меня - водица.
Ну что со мной водиться?
Противно!
Эх, жизнь моя жестянка!!!
А ну её в болото!
Живу я как поганка
А мне летать,
А мне летать,
А мне летать охота!!

nirvanka
26.07.2007, 14:17
..............
А мне летать охота!!
..........

А в душі Шрека живе метелик :y:

spm1950
26.07.2007, 23:46
Навіщо ВАм усім ці проблеми, купіть один раз і назавжди паспорт любої Еврокраїни і будети мати спокій з візами.

levandivka
26.07.2007, 23:50
Дійсно, з получки купіть і не партеся.

New Shrek
26.07.2007, 23:54
будети мати спокій з візамита Лазаренко теж мав спокій в Лос- Анжелесі з панамським паспортом

New Shrek
26.07.2007, 23:56
років девять по моєму під арештом мало с...ка

nirvanka
27.07.2007, 13:08
Навіщо ВАм усім ці проблеми, купіть один раз і назавжди паспорт любої Еврокраїни і будети мати спокій з візами.

Дійсно, з получки купіть і не партеся.

:D :D :D Якби ж то було все так просто ;)

nirvanka
02.08.2007, 07:39
Наречений показав статтю з польської газети про отримання польської візи у Львові:

Rejestrację zamknięto przed wakacjаmi do końca września, bo konsulat się zatkał.
http://www.gazetawyborcza.pl/1,75248,4358331.html

Мова іде про те, що і-нет реєстрація закрита до кінця вересня, а журналістка нашого "Високого Замку" виробила візу за 10 днів (коштувало це 130 у.о.), користуючись послугами посередника з-під посольства...

Що про це думаєте?

Grek
02.08.2007, 22:32
виробила візу за 10 днів (коштувало це 130 у.о.), користуючись послугами посередника з-під посольства...
Мій друг сьогодні пішов у турфірму виклав 70 грн і через 14 днів буде віза (якщо терміново то 100 грн).

Melody
02.08.2007, 22:57
Мій друг сьогодні пішов у турфірму виклав 70 грн і через 14 днів буде віза (якщо терміново то 100 грн).

Я щось теж здивувалася, що 130 у. о. - то забагато.

Deus igrok
02.08.2007, 23:00
угу , 100 грн і напротязі тиждня віза... залежить який день є прохідним для фірми.

nirvanka
03.08.2007, 00:58
Я щось теж здивувалася, що 130 у. о. - то забагато.
Звичайно! Це просто здирство! Але думаю що люди, які кілька місяців чекають на візу, готові віддати такі гроші... :(

П.С. Я зараз в Польщі. Тут передають, що відіслали до Львова дипломатів, щоб ті розібрались... Залишається лише надіятись на краще..

Deus igrok
03.08.2007, 11:38
Консульство Польши во Львове оформляло визы за взятки
MIGnews.com.ua

В результате расследования, проведенного польскими и украинскими журналистами, представителям прессы удалось доказать, что консульство Польши в городе Львове оформляло визы за взятки.

Как сообщает польская газета Gazeta Wyborcza, это издание совместно со львовской газетой Высокий Замок организовало провокацию: один из украинских журналистов получил польскую визу в обмен на $130, переданных посреднику. Отметим, что оформление визы легальным путем бесплатно.

При помощи посредника удалось получить визу всего за несколько дней, тогда как многие граждане Украины, желающие оформить визу, получают ее спустя несколько месяцев после подачи документов.

МИД Польши пообещало отправить группы инспекторов во Львов, чтобы провести расследование. Корреспондент.net

http://mignews.com.ua/categ408/articles/265884.html

New Shrek
03.08.2007, 14:11
П.С. Я зараз в Польщі. поздоровляю,а ось друг в Хорватію не попав,зарубали на банальному строку дійсності українского закордонного паспорта....учітє устав

nirvanka
12.09.2007, 10:06
Польське Консульство у Львові відкрило знову Інтернет-реєстрацію. Щодня з 10:00 є можливість стати на чергу, як я бачу, на наступний день. Тобто сьогодні відкрито реєстрацію на завтра.

Melody
13.09.2007, 21:23
Польща має намір з 1 листопада стягувати плату в розмірі 35 євро за видачу візи для українців.

Про це Українським новинам повідомив директор консульського департаменту Міністерства закордонних справ Польщі Яцек Юноша-Кишилевський.

З його слів, також буде посилено вимоги до бажаючих одержати візу.

Зокрема, консульства будуть вимагати підтвердження наявності коштів для виїзду в Польщу, яким може бути, наприклад, виписка з банківського рахунку.

Він зазначив, що кожен бажаючий відвідати Польщу буде зобов'язаний також мати страховку, яку консульства почнуть вимагати вже з жовтня.

Крім того, сказав він, консули можуть вимагати додаткові документи, необхідні для ухвалення рішення про видачу візи, і проводити додаткові консультації й співбесіди.

New Shrek
13.09.2007, 21:27
з 1 листопада стягувати плату в розмірі 35 євро
пересунули на 1 грудня ц.р.

Melody
13.09.2007, 22:02
пересунули на 1 грудня ц.р.

Дякую за уточнення.
...................................

Стільки говорять про спрощення візового режиму для українців, але насправді все тільки ускладнюється.

nirvanka
08.10.2007, 16:11
Останні новини про польську візу.

ПОВІДОМЛЕННЯ (http://www.konsulat.lviv.ua/n_strony/index3.php?str=glowna&jezyk=ua&PHPSESSID=3cc0a7db9ce1f8f3f834a460313b7257)

З приводу змін до Закону про іноземців польські консульські установи від 01.10.2007р. при подачі документів для отримання візи вимагатимуть пред’явлення оригіналу медичного страхування на час запланованого перебування на території Польщі на мін. суму 30.000 євро

Ксерокопію медичного страхування необхідно додати до візових документів.

Мені повезло - я виробила візу якраз до того нововведення.. До речі, візи роблять лише до нового року і з обмеженням - максимальна кількість перебування в Польщі - 30 днів, а не 90, як було раніше.

New Shrek
24.01.2008, 15:49
Генконсульство Польщі у Львові обіцяє з наступного тижня поновити реєстрацію для отримання віз на сайті

ЛЬВІВ, 24 СІЧНЯ, PRESSTIME.COM.UA. — Генеральний консул РП у Львові Вєслав Осуховськи пообіцяв, що генконсульство за тиждень поновить реєстрацію для отримання віз на сайті.

З квітня реєстрація буде проводитись на сервері МЗС Польщі. http://www.msz.gov.pl/

levandivka
17.03.2008, 08:35
Сунувся в четвер в Консулят, і різонько передумав. Простіше до Києва зльотати і в німців шенген оформити, ніж з тими (даруйте) козлами зв'язуватися...:aggressive:
Народу - тьма. Стражаки носа задерли вище сонця.

Читатель_Обкома
18.03.2008, 16:23
Сунувся в четвер в Консулят, і різонько передумав. Простіше до Києва зльотати і в німців шенген оформити, ніж з тими (даруйте) козлами зв'язуватися...:aggressive:
Народу - тьма. Стражаки носа задерли вище сонця.
Покидаете нас....:( :( :(
Ну что ж.:) Как говорится "Скатертью дорожка!" :radist:

Romko
18.03.2008, 22:23
Покидаете нас....
Ну что ж. Как говорится "Скатертью дорожка!"
Чоловіче!
Польща для нас - то "загородами".
Зранку поїхав - в обід вдома.

Patrick
19.03.2008, 05:35
А чого Ви всі так до Польщі хочете поїхати?

levandivka
19.03.2008, 07:22
Покидаете нас....
Та не переживайте! Мова ж про Шенегенську зону, а не про лапотну, там інтернет є.

Читатель_Обкома
19.03.2008, 19:11
Для кого ето для нас ?Для дипломатов что ли?
"Видит око,да зуб неймет!":radist:
А чого Ви всі так до Польщі хочете поїхати?
"В чужих руках..." :shutup:
а не про лапотну, там інтернет є.
Приятель не давно вернулся из Соликамска.Летал на зимнюю рыбалку на недельку.:cowboy:
Рассказал,в деревушке на 10 дворов,стоит телефон-автомат и спутниковая связь.Дизель-генератор и пара щелочных аккамуляторов от погрузчика.
До деревушки можна добраться летом на вертолете,зимой снегоходе.
В трех домах есть интернет.:cowboy:

Boris_Kiev
19.03.2008, 19:13
В трех домах есть интернет
Благодійна акція - продвинуті фінни - задвинутим угро-фіннам ! :)

Samojlovu4
19.03.2008, 19:24
Чоловіче!

Точно. Пригадую років 5-6 тому за один день зробили з колєґою три ходки туда-назад, Львівщина-Польща(Ярослав)... паливом спекулювали...

Читатель_Обкома
19.03.2008, 19:30
Благодійна акція - продвинуті фінни - задвинутим угро-фіннам ! :)Возможно врать не буду!
Вы лучше ,как спец скажите,а на сколько это дорогое удовольствие спутниковая телефонная связь?:cowboy:
П.С.Самое интересное,что озеро они искали по окакой то штучке,забыл название,которое координаты указывает.:)
В гробу бы я видал ту зимнюю рыбалку,то ли дело в теплую лунку..:radist:

Romko
19.03.2008, 19:36
"Видит око,да зуб неймет!"
Це Ви мені?
Ще минулого року ми в день по три рази кордон перетинали.

Читатель_Обкома
19.03.2008, 19:43
Це Ви мені?
Ще минулого року ми в день по три рази кордон перетинали.
Вы то тут причем?Я про тех ,кто щас не может в консульство попасть.
Кто дороги на Польшу блокирует.Кто демонстрации у посольства устраивает.:cowboy:

Patrick
20.03.2008, 03:05
Возможно врать не буду!.....а на сколько это дорогое удовольствие спутниковая телефонная связь?:cowboy:

Коли я працював кілька років назад на півночі - Норт Вест терріторі i Юкон. Моя фірма рентувала обладнання і телефони.
Так от вихід на один комп SOHO(1лаптоп , який був в головному вагончику) C Band (кабель) при швидкості 320kbps ,безлімітний - $140/місяць
7 телефонів(Iridium) по $16/день , вхідні безплатні ,вихідні - 30сек - $1.50
За загублений , або поломаний (який неможливо направити) телефон ми би повинні були заплатити $2100.

levandivka
20.03.2008, 13:26
В трех домах есть интернет.
Ну ТАК...
А в місті Чусовая ледво за годину надибав 1 нет-клуб, в якому дєтішкі вночі тусуються, а нету - нєту...

Читатель_Обкома
20.03.2008, 20:12
7 телефонів(Iridium) по $16/день , вхідні безплатні ,вихідні - 30сек - $1.50
Однако не хило.....
А в місті Чусовая ледво за годину надибав 1 нет-клуб, в якому дєтішкі вночі тусуються, а нету - нєту...
Когда были последний раз то, в Чусовом то?:cowboy: