Показати повну версію : Ринг: двомовна лайка рулює!
mota_boy
20.07.2007, 20:46
По сути Ваших помыслов - НИЧЕГО!
Не помислів, Полковнику, а реальності.
А хіба москалі себе поводять інакше (я не пишу росіяни, а САМЕ москалі)?
Полковник
20.07.2007, 21:34
(я не пишу росіяни, а САМЕ москалі)?
Я, честно говоря, не знаю, кто ЭТО такие!
Честно, НЕ ЗНАЮ!
mota_boy
20.07.2007, 21:54
Честно, НЕ ЗНАЮ!
Тююю, Полковнику, а чого ж ВИ тоді писали
Эээээ, да ТАМ же одни москали!!!!
писали і не знали про кого??????
Від Вас такого не очікував:8:
mota_boy
21.07.2007, 07:34
Честно, НЕ ЗНАЮ!
Ось знайшов на домені *.ру, почитайте
Москаль - этот как грипп. Он может жить внутри вас. Даже 10-процентный москаль уже опасен, потому что яко вирус имеет возможность размножаться и заражать родных и близких (даже через телефон и интернет-связь) - так что будьте внимательные! Симптомы москаля перечислены выше.
Москаль - это не навсегда. Это лечится - нужно только иметь желание.
Нужно думать. Нужно уважать других. Нужно развивать самокритичность. Нужно быть политическим украинцем или просто толерантным гражданином своей страны - а эта идентичность с имперцем несовместима.
Иногда нужно проводить профилактику - а не появилось ли вдруг беспричинное пренебрежение к другому народу, чувство превосходства и спеси, агрессии и небрежения диалогом.
Нужно, в конце концов, перечитывать тексты, например, Валуевского и Эмского указов, "Интернационализм или русификацию" Ивана Дзюбы, современных шовинистов типа Дугина или хотя бы послушать Владимира Вольфовича Жириновского с его немытыми сапогами.
И нужно помнить: москали - не национальность, а способ мышления.
Повний текст тут
http://www.nazlobu.ru/publications/article1571.htm
Очень хороший текст. Однако Вам не кажется , что он вполне применим и к нашим псевдопатриотам? Палка она ведь о двух концах. И, как раз те самые псевдопатриоты, которые кричат, что все "москали" -зло, применяя это понятие по отношению ко всем русским, как раз сами москалями и являются (по всем признакам.)
У меня абсолютно нет нелюбви к украинцам, что и говорить - жена чистая гиличанка. Свободно владею украинским языком, им в основном и общаюсь с незнакомыми людьми. Но если мне какой то местечковый щовинист начнет тыкать, что я "москальська пыка, вирай свои монатки на на вокзал" - не обессудте, могу дать в нюх. Тут родились мои Отец и Мать, тут родился я, и это такая же моя земля, как и ваша. Тем более, что очень многие наши псевдонационалисты как раз не во Львове и родились.
Полковник
21.07.2007, 08:56
Тут родились мои Отец и Мать, тут родился я, и это такая же моя земля, как и ваша. Тем более, что очень многие наши псевдонационалисты как раз не во Львове и родились.
Очень, даже совсем ОЧЕНЬ опасное "заблуждение" для данного форума! :moskali:
Ничего, я уже размялся, можно и повоевать малость. :moskali: :moskali: :moskali: :moskali: :moskali:
mota_boy
21.07.2007, 10:42
Однако Вам не кажется , что он вполне применим и к нашим псевдопатриотам? Палка она ведь о двух концах. И, как раз те самые псевдопатриоты, которые кричат, что все "москали" -зло, применяя это понятие по отношению ко всем русским, как раз сами москалями и являются (по всем признакам.)
Ну москалі дійсно ЗЛО!!! (це не стосується росіян-не москалів)
А до псевдопатріотів статтю також можна віднести, правда назву їм якусь треба придумати (вони ж точно не москалі).
У меня абсолютно нет нелюбви к украинцам
А в мене до росіян, а от москалів люто ненавиджу.
Но если мне какой то местечковый щовинист начнет тыкать, что я "москальська пыка, вирай свои монатки на на вокзал" - не обессудте, могу дать в нюх.
І я дам в пику за фразу "разгаварівай на челавеческам язикє"
Полковник
21.07.2007, 10:46
Интересно мне!
Рогуль и Москаль - это одно и тоже? Или разница есть? В чём проявляется?
mota_boy
21.07.2007, 10:50
Рогуль и Москаль - это одно и тоже?
Як на мене це різні виміри, рагуль плюне на тротуар, викине на ходу з машини бутилку, буде за кермом забитої маршрутки курити і т.д.
рагульом може бути як москаль так і не москаль ))))
Полковник
21.07.2007, 10:51
Уф! Полегчало!
І я дам в пику за фразу "разгаварівай на челавеческам язикє"
Очень сомневаюсь, что во Львове кто нибудь такое скажет.
mota_boy
21.07.2007, 11:32
У Львові не зустрічав, але Україна це не тільки Львів
А москалі і росіяни не одно. Раніше так їх і називали. Можливо ти мав на увазі "кацапи", це теж українське слово - відповідь на хохол, утворене по російській методиці словотворення. Я особисто називаю Росію Московією, а росіян - москалями - що далеко не злочин...Україна - Русь...
Полковник
21.07.2007, 12:47
Я особисто називаю Росію Московією, а росіян - москалями - що далеко не злочин...Україна - Русь...
Молодец КАКОЙ!
ОТЛИЧНО!:moskali:
mota_boy
21.07.2007, 12:53
Молодец КАКОЙ!
ОТЛИЧНО!
Нема чого злорадствувати, Полковнику, у Вас що таких менше?
Полковник
21.07.2007, 13:00
В чём Вы усмотрели злорадство?
Я просто порадовался за хлопа, вот и всё.
afterstep
21.07.2007, 13:20
Интересно мне!
Рогуль и Москаль - это одно и тоже? Или разница есть? В чём проявляется?
в мові спілкування. Все решта (за винятком мови) - ідентично.
afterstep
21.07.2007, 13:21
є такі видатні особистості ;) - інше питання, що вам не доведеться того почути ;)
але у нас як геїв, так і москалів - чіпати не можна - бо то утиски меншин...
afterstep
21.07.2007, 13:28
Но если мне какой то местечковый щовинист начнет тыкать, что я "москальська пыка, вирай свои монатки на на вокзал" - не обессудте, могу дать в нюх. Тут родились мои Отец и Мать, тут родился я, и это такая же моя земля, как и ваша. Тем более, что очень многие наши псевдонационалисты как раз не во Львове и родились.
як би тут полковник типово для "московського зайди" не пробував би назвати чорне білим і логічно довести, що саме тут у львові люди думають зовсім не так, як думають нормальні люди - то полковник. На його дописи слід накладати фільтр - містять 10 відсотків правди - і решта - художнього наповнення.
--
Стосовно "манатки та вокзал" - якраз в нормальному середовищі ця "видатна2 фраза йде на рівні триповерхового мату. Тобто - її просто не можна вживати в культурній компанії. І за неї можна дати в гризло - незалежно від національності.
Стосовно "шуму на воді", "сміття прибойної хвилі" і "справжніх борців-націоналістів" - ці виродки навряд чи повагою в рідному селі користуються. Навіть не беручи до уваги "головного націоналіста України" - лайно лайном, тому й нагору всплило - можна приводити десятками приклади тих націоналістів, на основі поведінки яких той самий полковник дозволяє собі бризкати лайном на решту львів'ян.
--
Дали би си до стримання, пане офіцір! то не є гонорово себе і при погонах поводити як перекупка на базарИ!
Полковник
21.07.2007, 13:45
, на основі поведінки яких той самий полковник дозволяє собі бризкати лайном на решту львів'ян.
--
Дали би си до стримання, пане офіцір! то не є гонорово себе і при погонах поводити як перекупка на базарИ!
Где????:moskali:
--
А военным на базар нииизя? Или ТОЛЬКО на Львовский???:ninja:
afterstep
21.07.2007, 13:53
тут (для прикладу), полковнику! тобто - ви всіх вистроїли по власному своєму ранжиру та разумєнію, забуваючи, що й приціл то у вас з роками міг збитися!
І в цьому - ви так само неправі, як і інша сторона - заокеанські співвітчизники, що з десяток років прожили там і впевнені, що знають стовідсоткові рецепти щастя тут! хоч насправді - мають дуже далеке та приблизне уявлення про місцеві реалії!
Полковник
21.07.2007, 14:13
Здравия желаю!
А не Вы ли со компанией уже 3-й год доказываете мне, что я не могу быть Львовянином, а только "наслидком оккупанта"????
С моим прицелом всё нормально, не волнуйтесь, не промажу!
afterstep
21.07.2007, 14:43
А не Вы ли со компанией уже 3-й год доказываете мне, что я не могу быть Львовянином, а только "наслидком оккупанта"????
полковнику - ви плутаєте. Ваші суперечки та негаразки з парочкою емігрантів - переводите на всіх.
Отже, на вашому прикладі - я так само можу узагальнити, що всі москвичі - вихідці Львова, і ненавидять львів'ян за те, що ті не визнають їх львівського коріння?
--
До речі - дата моєї реєстрації - коректна - звіртеся, скільки часу відтоді пройшло.
І, як доросла людина - замість слова "всі" надалі вживайте синоніми - "переважна більшість тих, з ким мені доводилося вступати в полеміку" - так було би краще, вам не видається?
Полковник
21.07.2007, 14:47
Лично для ВАС!
Львов я люблю - я в нём родился!
Львовян я ЛЮБЛЮ!
А Львовянок ЕЩЕ БОЛЬШЕ!
У меня во Львове могилы МОИХ родителей и прародителей.
У меня во Львове масса друзей и родственников!
Не надо обобщать!
А рагули мне крайне неприятны!
але у нас як геїв, так і москалів QUOTE]
А от таких сравнений попрошу Вас воздержатся, уж будте добры :ninja:
А то ж обижусь. :feminist:
А если я обижен - все вокруг горя хапнут :-)
[QUOTE=Полковник;107314]Лично для ВАС!
Даже вот веточку предлагаю открыть, посвященную данным индивидуумам.
Степаныч
21.07.2007, 14:50
А если я обижен - все вокруг горя хапнут :-)
ХапнУт, или хАпнут?
afterstep
21.07.2007, 14:53
мені - теж... але ви з ними добре ознайомлені - чи не тому ви іноді дописуєте, як вони?
А от таких сравнений попрошу Вас воздержатся, уж будте добры
а ви не сприймайте їх на свою адресу - виходьте з міркувань, що є українці і рагулі, росіяни та москалі...
І якщо українці з росіянами цілком нормально співіснують, складають одне одному компанію тощо - то дві інші категорії - інакше ніж з подібними собі спільної мови та общєго язика - знайти не можуть...
Степаныч
21.07.2007, 15:00
І якщо українці з росіянами цілком нормально співіснують, складають одне одному компанію тощо - то дві інші категорії - інакше ніж з подібними собі спільної мови та общєго язика - знайти не можуть...
А скоко кармы можно добавить по максимуму?
Полковник
21.07.2007, 15:00
мені - теж... але ви з ними добре ознайомлені - чи не тому ви іноді дописуєте, як вони?.
ГДЕ????
afterstep
21.07.2007, 15:01
до речі, полковнику - Львівське політучилище вважалося елітним. Тобто випускники з нього - цінувалися - на фоні армійських дубів були інтелігентами, і в рукопашному - теж спуску не давали...
а ви щось - своїми дописами - пробуєте спаскудити ту репутацію :(
А скоко кармы можно добавить по максимуму?
а який сенс? карма в мене і так вже захмарна - пишу лише для власного задоволення ;)
а тим, кому потрібна - скажіть, скинемося та влаштуємо "кармообмінник" ;)
Полковник
21.07.2007, 15:03
до речі, полковнику - Львівське політучилище вважалося елітним. Тобто випускники з нього - цінувалися - на фоні армійських дубів були інтелігентами, і в рукопашному - теж спуску не давали...
а ви щось - своїми дописами - пробуєте спаскудити ту репутацію :(
Ваше мнение по данному вопросу меня совершенно не интересует!
Вольно, свободен!
Степаныч
21.07.2007, 15:04
а який сенс? карма в мене і так вже захмарна - пишу лише для власного задоволення...
Справа не у Вашій кармі. Справа у моїй реакції на Ваш допис. :clapping:
а ви не сприймайте їх на свою адресу - виходьте з міркувань, що є українці і рагулі, росіяни та москалі...
+1
вы просто бешенными темпами растете в моих глазах.
Беда еще в том что многие принадлежашщие к категории "рогули" позволяют себе называть москалями всех русских без исключения.
Реакция получается адекватная.
В том то все и дело, что сейчас украинцам и русским , живущим в украине необходимо искать пути сближения и взаимопонимания друг с другом, и наконец, понять, что мы все имеем право жить на этой земле (я имею конкретно город Львов), и получать уважение друг от друга. А что уж говорить о поляках, приложивших к созданию архитектурного наследия Львова побольше чем украинцы и русские вместе взятые.
А армяне, евреи и венгры? Львов ВСЕГДА был городом мультинациональным и обьявлять его на данном историческом этапе наследием какой то одной нации считаю искренне неправильным.
afterstep
21.07.2007, 15:15
А что уж говорить о поляках, приложивших к созданию архитектурного наследия Львова побольше чем украинцы и русские вместе взятые.
тільки не поляки - тут своєрідна львівська історія - але то несуттєво ;)
загалом - Львів завше був багатонаціональним і терпимим до всіх національностей. І так, думаю, буде й надалі - принаймні, хотілося б сподіватися, що безпричинна шовіністична агресія не приживеться.
От тільки полковнику - то не подобається... Львів, по всім канонам жанру та повідомленням московських ЗМІ - повинен бути заселеним войовничими рагулями...
І полковник, прийшовши сюди з відповідним настроєм - вже три роки старається довести львів'янам, що вони агресивні шовіністичні москалененависники...
--
Але навіть львівські росіяни москалів недолюблюють...
Справа не у Вашій кармі. Справа у моїй реакції на Ваш допис.
+1 до карми - або +1 до "втратив". Лічильники - незалежні.
Але особисто мені б сподобалося ваше словесне висловлення вашої реакції на мій допис ;)
Полковник
21.07.2007, 15:22
І полковник, прийшовши сюди з відповідним настроєм - вже три роки старається довести львів'янам, що вони агресивні шовіністичні москалененависники...
..
Где?????
Гасла, гасла и еще раз гасла!
Именно это я и называю РОГУЛИЗМОМ!
Пока, рагуль!
Это ведь не обидно? Правда?
Я ведь не должен обижаться на МОСКАЛЯ?:moskali:
От тільки полковнику - то не подобається... Львів, по всім канонам жанру та повідомленням московських ЗМІ - повинен бути заселеним войовничими рагулями....
Думаю Полковник сам за себя ответит, но скорее что ему, как и мне просто хочется жить в нормальном городе, где люди не воспринимают человека по национальности, а в первую очередь обращают внимание на уровень его культуры и интелектуальных способностей. К сожелению это пока не так, а ненависть и ксенофобия порождают сами себя и с другой стороны.
Я вот пока не перешел учится в украинскую школу на 2 года (язык подтянуть) очень хорошо и адекватно относился как к украинцам, так и старался понять рогулей. 2х лет "цькування" мне хватило чтоб гораздо прохладней относится к одним и возненавидеть других.
afterstep
21.07.2007, 15:33
Я вот пока не перешел учится в украинскую школу на 2 года (язык подтянуть) очень хорошо и адекватно относился как к украинцам, так и старался понять рогулей. 2х лет "цькування" мне хватило чтоб гораздо прохладней относится к одним и возненавидеть других.
ну і що? мене теж певний відрізок життя рагулі цькували - і що то їм дало?
але той же полковник - от чесно признаюся - просто нині вивів мене з рівноваги. Веде себе як місцевий рагуль, що волею долі до Москви переїхав. І тепер масквіч карєнной.
--
Тобто дана перепалка - суто особиста - доки полковник не зволить сказати - "вибачте, коли я кажу всі львів'яни - я маю на увазі лише те, що мені в житті не щастить, і зазвичай з львів'ян на МОЇЙ дорозі часто саме рагулі трапляються, а з іншими львів'янами, якщо я їх і зустріну - я волію не спілкуватися"
Гасла, гасла и еще раз гасла!
полковнику, у вас самі лише штампи. Якщо вам дати докази, коли ви "соврамши" - ви профлудите дві сторінки і видаєте оцю свою коронну фразу.
Тому я й кажу, що рагуль+російська мова - то є москаль.
А чем вы это тут занялись? Выясняете на каком языке будут ссориться ваши дети?
http://s4.rimg.info/f2f974725a79e6ced97cd07fc01b47d8.gif (http://smiles.33b.ru/smile.56313.html)
Тому я й кажу, що рагуль+російська мова - то є москаль. следуюя выведенной Вами формуле:
москаль + украинский язык = рагуль?
Степаныч
21.07.2007, 15:48
Але особисто мені б сподобалося ваше словесне висловлення вашої реакції на мій допис
Моє словесне висловлювання на допис:
...виходьте з міркувань, що є українці і рагулі, росіяни та москалі...
не просто позитивне, а архіпозитивне. Переконаний, що розумні люди завжди знайдуть спільну мову. Незалежно від національності, статі і віку.
следуюя выведенной Вами формуле:
москаль + украинский язык = рагуль?
Сейчас, на мой взгляд, то вы себя оба ведете так, как будто одной породы... :(
http://s4.rimg.info/ac8688713e7facdc8e945a367fed7929.gif (http://smiles.33b.ru/smile.56298.html) http://s4.rimg.info/acd4350c171052d995e19f4b16e1ffa2.gif (http://smiles.33b.ru/smile.56303.html)
Полковник
21.07.2007, 15:53
полковнику, у вас самі лише штампи. Якщо вам дати докази, коли ви "соврамши" - ви профлудите дві сторінки і видаєте оцю свою коронну фразу.
Тому я й кажу, що рагуль+російська мова - то є москаль.
Я же сам у Вас просил, дайте!
Сейчас, на мой взгляд, то вы себя оба ведете так, как будто одной породы... :(
http://s4.rimg.info/ac8688713e7facdc8e945a367fed7929.gif (http://smiles.33b.ru/smile.56298.html) http://s4.rimg.info/acd4350c171052d995e19f4b16e1ffa2.gif (http://smiles.33b.ru/smile.56303.html)
Зет, солнышко, мы как раз сейчас очень мило общаемся, даже нашли точки взаимопонимания. Все путем. :-) Просто уточняем детали перемирия.
Зет, солнышко, мы как раз сейчас очень мило общаемся, даже нашли точки взаимопонимания. Все путем. :-) Просто уточняем детали перемирия.
Так может просто пора уже уточнить марку пива7
http://s4.rimg.info/f846e9b975929084da77fc888d05a37b.gif (http://smiles.33b.ru/smile.52630.html)
Полковник
21.07.2007, 16:03
Я же сам у Вас просил, дайте!
О, как всегда! Сразу в кусты!
Меня тут не стояло!:cowboy:
Так может просто пора уже уточнить марку пива7
http://s4.rimg.info/f846e9b975929084da77fc888d05a37b.gif (http://smiles.33b.ru/smile.52630.html)
Водку я пью, водку!!!
От пива неприятное бурчание в животе случается. Если уж пью то Черниговское Белое.
Организуем встречку, там и разберемси)))
Если уж пью то Черниговское Белое.
Класс! Мое любимое.. :)
Полковник
21.07.2007, 16:59
але той же полковник - от чесно признаюся - просто нині вивів мене з рівноваги.
Рад, рад искренне:):):)
Веде себе як місцевий рагуль,"
А как иначе-то??? Я же Львовянин!
що волею долі до Москви переїхав. І тепер масквіч карєнной.
Москвичем коренным себя никогда не ангажировал. Иначе, что бы я делал на этом форуме?
Да, и не волею судьбы в Москву попал - Родина ПРИКАЗАЛА!
Тобто дана перепалка - суто особиста - доки полковник не зволить сказати - "вибачте, коли я кажу всі львів'яни - я маю на увазі лише те, що мені в житті не щастить, і зазвичай з львів'ян на МОЇЙ дорозі часто саме рагулі трапляються, а з іншими львів'янами, якщо я їх і зустріну - я волію не спілкуватися"
Ссылочу, пожалуйста, где я написАл "ВСЕ ЛЬВОВЯНЕ"!
Гасла, одни гасла! Ни стыда, ни совести, УВЫ!:moskali:
Полковник
21.07.2007, 17:08
Класс! Мое любимое.. :)
А у нас НЕТУ! :(:(:(
afterstep
21.07.2007, 17:16
О, как всегда! Сразу в кусты!
Меня тут не стояло!
звиняйте за затримку, полковнику - я, на відміну від вас, не на роботі - відволікся....
прокоментуйте свій пост стосовно змови проти серегі-очкаріка, будь ласка:
Это - не сумливайтесь!
В курилке ЭТОТ вопрос уже почти решен!
Почитайте, это внизу при открытой главной странице!
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=107199&postcount=80
Тут ви, як типово то було для органів ЦК (друкованих) системи "Правда", в якій правди немає, та "Ізвестій", де зазвичай нічого нового, подавши 10% правдивої інформації, додали далі свій параноїдальний вихлоп, чим свого "зємєлю" сєрьогу спровокували ще на одну жовту картку.
--
Оскільки питання про сєрьогу в курилці підняв я - я ваш пост розцінюю як рагульську спробу, міряючи всіх по собі (бо в рагуля кругозор і точка зору - тотожні речі, тому якісь інші, не притаманні йому - рагулю - варіанти рагуль не в стані осягнути) - так ось, ви звинувалтили мене в організації зговора проти сєрьоги з метою того забанити.
--
Принаймні, наслідки виявилися саме такі.
--
І я не збираюся далі за вами тягнути вантаж вашого лайна, щоб при нагоді вас тикнути туди - бо власне оточуючі можуть запідозрити, що я такий як ви. А я таки свою репутацію стараюся шанувати - щоб мати змогу в реалі спокійно і впевнено спілкуватися так само, як на форумі.
--
Ото вітаю вас, полковнику, з черговим вашим "соврамши"
Ссылочу, пожалуйста, где я написАл "ВСЕ ЛЬВОВЯНЕ"!
полковнику - то без проблем. Я скористаюся методою Читателя - і при наступному вашому словесному поносі дам вам посилання на оцей пост.
--
Повірте, що мені, на відміну від вас, в лайні ковирятися неприємно.
Полковник
21.07.2007, 17:24
звиняйте за затримку, полковнику - я, на відміну від вас, не на роботі - відволікся.... :D
Ну, о чём дальше говорить?
Дома я, уважаемый!
Халявным Интернетом, в отличии от некоторых, не пользуюсь!
Свои денюжки плачу, свои, честно заработанные!
afterstep
21.07.2007, 17:26
Свои денюжки плачу, свои, честно заработанные!
так я і кажу про вашу роботу провокатора, полковнику...
бо хоч я і вдома, і теж плачУ за інет - але вдома таки є що робити - не тільки на мацковських форумах хвилі ненависті пускати...
--
От зара сєрьога по форуму "заднім числом" мітить дописи - карму знімає. Уклінно дякую вам, полковнику! Ваша провокація вдалася - з чим вас і вітаю!
Полковник
21.07.2007, 17:28
полковнику - то без проблем. Я скористаюся методою Читателя - і при наступному вашому словесному поносі дам вам посилання на оцей пост.
--
Повірте, що мені, на відміну від вас, в лайні ковирятися неприємно.
Я НИКОГДА и не ковырялся!
Другая работа была!
Может Вам водочки выпить?
Какой-то неадекватный Вы сегодня.
Тем более, что лично Я лично Вас вообще НЕ ТРОГАЛ!!!
Чего завелись-то?:no:
afterstep
21.07.2007, 17:32
Сейчас, на мой взгляд, то вы себя оба ведете так, как будто одной породы...
угу - саме так....
полковник іноді таки дописує як нормальна людина - але зазвичай у нього якась віжка під хвостом, і пише по класичним канонам совдепівської пропаганди:
коли Микита був в америці, то они на жарт пробігли стометрівку з їхнім президентом. Американський прибіг перший. "Органи ЦК" - тобто засоби масової дезінформації - надрукували:
"Микита прибіг другим, а американець - передостаннім".
І цю "склочність" московського буття полковник методично старається запровадити на львівському форумі.
Та ви собі там хоч застрельтеся - не буде у Львові ніколи міжнаціональної ворожнечі. Львів'яни - не москвичі!
Полковник
21.07.2007, 17:33
Оскільки питання про сєрьогу в курилці підняв я - я ваш пост розцінюю як рагульську спробу, міряючи всіх по собі (бо в рагуля кругозор і точка зору - тотожні речі, тому якісь інші, не притаманні йому - рагулю - варіанти рагуль не в стані осягнути) - так ось, ви звинувалтили мене в організації зговора проти сєрьоги з метою того забанити.
Это слишком воспалённое мышление!
Тут я не специалист, Звиняйте!
afterstep
21.07.2007, 17:33
Тем более, что лично Я лично Вас вообще НЕ ТРОГАЛ!!!
http://forum.lvivport.com/showpost.p...9&postcount=80
вибачтеся, і в першу чергу - перед сєрьогою-очкаріком. І я припиняю цей дурний флейм.
Полковник
21.07.2007, 17:35
Львів'яни - не москвичі!
:):):) Эт, точно! :):):)
afterstep
21.07.2007, 17:35
Это слишком воспалённое мышление!
Тут я не специалист, Звиняйте!
ні - полковнику - ви тут гарно збрехали. В помиях lenta.ru на кожному кроці можна зустріти такий механізм підпалу ненависті - не хочу зараз шукати прикладів. І як наслідок - ще одна картка сєрьоги, і його "праведний гнів". По-свиньськи ви поступили, як прапорщик з банного підрозділу.. чи портяночник який...
Полковник
21.07.2007, 17:36
http://forum.lvivport.com/showpost.p...9&postcount=80
вибачтеся, і в першу чергу - перед сєрьогою-очкаріком. І я припиняю цей дурний флейм.
Невозможно найти страницу
Возможно, эта страница была удалена, переименована, или она временно недоступна. Попробуйте следующее:
<LI id=list1>Проверьте правильность адреса страницы в строке адреса.
<LI id=list2>Откройте forum.lvivport.com (http://forum.lvivport.com/) домашнюю страницу, затем найдите там ссылки на нужные данные. <LI id=list3>Нажмите кнопку res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/back.gif Назад (javascript:history.back(1)), чтобы использовать другую ссылку.
Нажмите кнопку res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/search.gif Поиск (javascript:doSearch()) для поиска сведений в Интернете.
HTTP 404 - Файл не найден
Internet Explorer
afterstep
21.07.2007, 17:38
звиняйте - поспіхом криво зкопіював
Полковник
21.07.2007, 17:39
ні - полковнику - ви тут гарно збрехали. В помиях lenta.ru на кожному кроці можна зустріти такий механізм підпалу ненависті - не хочу зараз шукати прикладів. І як наслідок - ще одна картка сєрьоги, і його "праведний гнів". По-свиньськи ви поступили, як прапорщик з банного підрозділу.. чи портяночник який...
Ау, Серёга!
Давай на разборки!
[Вчора 20:33] а шо - сєрьогу-очкаріка забанили? чого то йому дах рвонуло? ніби й з Дрогобича...
[Вчора 21:24] сєрьогу-очкаріка забанили? чого то йому дах рвонуло? ніби й з Дрогобича..... ніззя два раза войті в одну і ту же реку
Текс... А навіщо банити? Нє постігаю! Ну якщо вже явна нецензурщина... А за інше... "Лишь крайность сообщает жизни силу, лишь средний уровень устойчивость".
[Нині 00:25] було б за що - давно б забанили... але майтерність не проп'єш - то треба вміти привід відшукати ;)
Полковник
21.07.2007, 17:41
звиняйте - поспіхом криво зкопіював
Ну, и где НЕПРАВДА????
серега-очкарик
21.07.2007, 17:55
Я не понял?!
У меня адвокаты появились?Облом хлопцы-гонорара не будет.
И Полковнику извиняться не за что!
Как он понял разговор в курилке,так и сказал.А то , что в одну реку дважды не войти , так это правда.
P.S. я вот думаю , может ник сменить? "Купленный колбасой" ,раз тот намёк не удалили в корзину,видимо форумчанам приятней будет?
Полковник
21.07.2007, 18:06
P.S. я вот думаю , может ник сменить? "Купленный колбасой" ,раз тот намёк не удалили в корзину,видимо форумчанам приятней будет?
А колбаска замечательной была!
Спасибо, напомнили.
Я полбатончика для жены и сына оставил - они отдыхали в Туретчене - приехали - смолотили за один присест!
Ещё раз, СПАСИБО, Надин!
Серега, та хоть бы вы их помирили! оба типа за справедливость в отношении вас, а ругни-то, а ругни-то...
mota_boy
21.07.2007, 19:21
А Ви вважаєте себе львівянином?
Ні, він вважає вас земляком...
mota_boy
21.07.2007, 19:27
Ні, він вважає вас земляком...
Навряд-чи, я з земляками, як правило, однодумці, а з Полковником ми маємо діаметрально протилежні погляди на всі події в Україні.
Полковник
21.07.2007, 19:30
Нет, нет, что Вы!
Это раньше я так думал, до прихода на ФОРУМ!
А сейчас - НЕТ!
Я человек без Родины!
Я уже САМ в ЭТО поверил!
Не волнуйтесь!
Я - не Львовянин!
А вот Вы - Точно Львовянин!
Кстати, в каком селе родились?
Навряд-чи, я з земляками, як правило, однодумці, а з Полковником ми маємо діаметрально протилежні погляди на всі події в Україні.
Ну то й що? Все одно вирішувати в Україні, так чи не так, будемо тільки ми з вами. Хіба треба обов'язково тягати за грудки усих, хто тільки різних поглядів.. Кожен нехай робить своє, та й по всьому...
Не волнуйтесь!
Я - не Львовянин!
Полковник, можете считать себя Кременчужанином! Торжественно нарекаю вас нашим горожанином....
http://s2.rimg.info/b1edcae8a4cd619881a51be527630473.gif (http://smiles.33b.ru/smile.35973.html)
Полковник
21.07.2007, 19:41
Полковник, можете считать себя Кременчужанином! Торжественно нарекаю вас нашим горожанином....
http://s2.rimg.info/b1edcae8a4cd619881a51be527630473.gif (http://smiles.33b.ru/smile.35973.html)
Спасибо!
Никогда в Вашем городе не бывал. Но, думаю, что ОН бы мне понравился!
mota_boy
21.07.2007, 19:47
Нет, нет, что Вы!
Это раньше я так думал, до прихода на ФОРУМ!
А сейчас - НЕТ!
Я человек без Родины!
А хіба РФ не Ваша Батьківщина?
Не волнуйтесь!
Я - не Львовянин!
Я так і знав.
А вот Вы - Точно Львовянин!
Кстати, в каком селе родились?
Помиляєтесь, я не львівянин, я стриянин, народився в Стрию (http://uk.wikipedia.org/wiki/Стрий_(місто)). На рахунок села... Звідки у Вас стільки злоби до регіону який Ви вважали своєю Батьківщиною?
Полковник
21.07.2007, 19:50
Стрий я очень хорошо знаю и без Википедии.
А хіба РФ не Ваша Батьківщина?
Моя РОДИНА - город ЛЬВОВ!!!!!
Звідки у Вас стільки злоби до регіону який Ви вважали своєю Батьківщиною?
Может ссылочку какую дадите?
Или, как всегда, одни ГАСЛА?
серега-очкарик
21.07.2007, 19:52
я чего-то не понял , что за провокатор пытается меня с Полковником поссорить? А? Не выйдет ! А карму снял-так у меня не остаётся других способов оценить посты.Чуть что - и в кошик
afterstep
21.07.2007, 19:54
Я не понял?!
І наслідків очікувати - не довелося.
Я не понял?!
И Полковнику извиняться не за что!
Как он понял разговор в курилке,так и сказал.А то , что в одну реку дважды не войти , так это правда.
ні - серьога. Ти попався на вудочку замполіта - він тобі "правильні" окуляри вдягнув.
І, як і слід було сподіватися - ці окуляри тобі сподобалися.
Єдине6 що мене дивує - ти ж приїздив до Львова6 і міг сам все бачити. І той же галицький гумор - побачити в реальній розмові. Так чому так легко ти відкидаєш те, що бачив, і віриш замполіту?
--
Той же полковник, як приїздив до Львова - теж всяких і різних зустрів. І той же ж його колега-сбушник теж напевно жартував як ми. Це нормально - жарт завжди є жарт. Але тебе - полковник навчив "правильно" на жарти реагувати.
я чего-то не понял , что за провокатор пытается меня с Полковником поссорить? А? Не выйдет ! А карму снял-так у меня не остаётся других способов оценить посты.Чуть что - и в кошик
ні6 серьога - живіть собі з полковником - це ваша Родіна від вас вимагає такої вашої "громадянської позиції". Тут є достатньо дописів - тому можете відірватися по повній.
что за провокатор пытается меня с Полковником поссорить
Где??? Что вы все на эту ветку сегодня разминаться вместо кулачных боёв забегаете, что ли? Сегодня довольно уравновешенные люди, может из-за жарищи, целый день нападают друг на друга!
Это не к вам лично, сегодня здесь кто только этим не разминается... :(
Еще подумаю и если не наступит покой в этом королевстве, то закрою тему до успокоения публики...
Полковник
21.07.2007, 19:57
Классные у Вас ЖАРТЫ!
А чего психанули?
afterstep
21.07.2007, 19:57
Ну то й що? Все одно вирішувати в Україні, так чи не так, будемо тільки ми з вами. Хіба треба обов'язково тягати за грудки усих, хто тільки різних поглядів.. Кожен нехай робить своє, та й по всьому...
угу - я от і звернув нарешті увагу, як полковник своє робить...
Классные у Вас ЖАРТЫ!
А чего психонули?
а я ще з армії штатних брехунів недолюблюю...
у вас з погонів слід би полосочки забрати - щоб були або генералом, або прапором зі звіздами укрупньонними - бо поведінкою на кадрового офіцера - не витягуєте...
Полковник
21.07.2007, 20:01
а я ще з армії штатних брехунів недолюблюю...
у вас з погонів слід би полосочки забрати - щоб були або генералом, або прапором зі звіздами укрупньонними - бо поведінкою на кадрового офіцера - не витягуєте...
Зацепить пытаетесь?
Конечно, неприятно ТАКОЕ слышать!
Но, с другой стороны, от КОГО?
Мели, Емеля, твоя неделя!
Без уважения. П.
Читатель_Обкома
21.07.2007, 20:08
блинн...не успел я с водкой на ветку..:mad:
"Якими мовами володіють... "
....может сюда мужики зайдут..:(
http://img167.imageshack.us/img167/8343/patniccoputbucu2.jpg
Перебросила всю ругню сюда... Надоело!!!
Читатель_Обкома
21.07.2007, 20:22
Перебросила всю ругню сюда... Надоело!!!
И водку ..от меня...перенесите сюда пожалуйста....:cowboy:
Mattilainen
21.07.2007, 20:28
И минералочки...
Господа, попейте Трускавецкой! :)
afterstep
21.07.2007, 20:28
нє - водка в реалі буде - якщо полковник приїде і виявить бажання....
Степаныч
21.07.2007, 20:40
:clapping: Особенно Путин!:radist:
mota_boy
22.07.2007, 08:19
Я - не Львовянин!
А как иначе-то??? Я же Львовянин!
Полковнику Ви якось визначіться, чи то під Вашим ніком два агенти дописують, чи то Ваші думки так швидко міняються, чи ФСБ легенду ще остаточно не затвердило, от Ви і в просак попадаєте?
Стрий я очень хорошо знаю и без Википедии.
Знаєте як райцентер, чи як "точку на карті" (с) Полковник
levandivka
22.07.2007, 08:27
Знаєте як райцентер, чи як "точку на карті"
Тю...
Ви шо забули?! Після 2-го туру саме на Стрий летів від "дружествєнного" полковника (може й нашого) літак зі спецназом? (принаймні, ТАКу мулю повідомляли з ОблРади).
Полковник
22.07.2007, 08:27
Полковнику Ви якось визначіться, чи то під Вашим ніком два агенти дописують, чи то Ваші думки так швидко міняються, чи ФСБ легенду ще остаточно не затвердило, от Ви і в просак попадаєте?
Знаєте як райцентер, чи як "точку на карті" (с) Полковник
Никакого противоречия нет!
Все зависит от читающего, а не от пишущего!
Для тех, кто по старинке считает, что где чел. родился, тем он и называется - Я Львовянин.
А для продвинутых в политике граждан - я сын оккупанта, значит Львовянином не могу быть по определению.
Мы, в ФСБ, долго думали, как сопоставить эти два взаимоисключающих факта. Старшие товарищи решили в легенду, пока, ничего не добавлять, оставили всё как есть.
:moskali:
levandivka
22.07.2007, 08:29
Цікаве "прочтєніє"...
А я думав, в оригіналі - "важно, кто сЧитаєт"...
сын оккупанта, значит Львовянином не могу быть по определению.
Мы, в ФСБ, долго думали, как сопоставить эти два
А шо тут думать!?
В мене син Данило народився в Польщі (Новий Сонч). Нам і в голову не приходило його сондечанином обізвати... ;)
mota_boy
22.07.2007, 08:36
Никакого противоречия нет!
Тобто основне вкласти людині у вуха те ще вона хоче опчути, а вже потім можна "правільно абработать" ?
Мы, в ФСБ, долго думали, как сопоставить эти два взаимоисключающих факта. Старшие товарищи решили в легенду, пока, ничего не добавлять, оставили всё как есть.
:moskali:
Ясно. Як будуть якісь зміни то дайте нам знати.
Ви шо забули?! Після 2-го туру саме на Стрий летів від "дружествєнного" полковника (може й нашого) літак зі спецназом? (принаймні, ТАКу мулю повідомляли з ОблРади).
Там у облраді що всі темні??? В Стрию вже давно злтіної смуги нема, куда він мав приземлитись той літак на поле чи може на річку?
Полковник
22.07.2007, 08:39
Цікаве "прочтєніє"...
А я думав, в оригіналі - "важно, кто сЧитаєт"...
А шо тут думать!?
В мене син Данило народився в Польщі (Новий Сонч). Нам і в голову не приходило його сондечанином обізвати... ;)
Ладно, придераться! У меня сын родился в Венгрии!
Я имел в виду - родился и вырос, образование высшее получил.
Тобто основне вкласти людині у вуха те ще вона хоче опчути, а вже потім можна "правільно абработать" ?.
Всё абсолютьно правильно Вы понимаете!
Ясно. Як будуть якісь зміни то дайте нам знати.
Обязательно! Ведь это мой долг перед форумом!
levandivka
22.07.2007, 08:43
У меня сын родился в Венгрии!
ТАК-ТАК-ТАААК... Дуже "цікава" подробиця...
(знімаючи ствол з запобіжника):А Ви на якій посаді (з якого року) в Угорщині тусувалися?...
Декламуючи:
Майор привёз мальчишку на лафете
Погибла мать!
Сын не простился с ней...
За десять лет (можливо дней, не помню, Л.) на том и этом свете...
(К.Сімонов)
mota_boy
22.07.2007, 08:45
Обязательно! Ведь это мой долг перед форумом!
Перед Родіной Полковнику, перед Родіной
Я имел в виду - родился и вырос, образование высшее получил.
Пригадую, Ви писали про конфлікт на мовному грунті з львівським судом, про перекладача який був у Вас, поки не закінчились гроші, "а теперь вніманіє вапрос" (с) навіщо Вам був перекладач та як міг виникнути конфлікт якщо Ви "родился и вырос, образование высшее получил"(с) у Львові ?
Полковник
22.07.2007, 08:48
ТАК-ТАК-ТАААК... Дуже "цікава" подробиця...
(знімаючи ствол з запобіжника):А Ви на якій посаді (з якого року) в Угорщині тусувалися?...
Не волнуйтесь, не в 1956!
mota_boy
22.07.2007, 08:54
Полковнику це вже друга карма від Вас, Ви напевно хочете мене завербувати, мабуть доведеться покинути форум, а то ще агентом ФСБ стану
:crazy: :crazy: :crazy:
Степаныч
22.07.2007, 08:56
... ще агентом ФСБ стану
:crazy: :crazy: :crazy:
Фундатором Светлого Будущего?
levandivka
22.07.2007, 08:58
мабуть доведеться покинути форум, а то ще агентом ФСБ стану
Ні в якому разі!!! Не покидайте, бо:
1. Втратите алібі
2.Форум втратить главного обвінітєля (зі сторони потєрпєвших).
Полковник
22.07.2007, 08:58
(с) навіщо Вам був перекладач та як міг виникнути конфлікт якщо Ви "родился и вырос, образование высшее получил"(с) у Львові ?
Документики на Мове необходимо было оформлять!
А те, что я из Москвы привез - перевести и заверить нотариально, официально!
П.С. Вы мою легенду проверяете????:no:
Слабаки Вы - ФБРщики! :ninja: :moskali:
:):):)
levandivka
22.07.2007, 09:00
Слабаки Вы - ФБРщики!
Ні! Просто законів не порушуємо...
mota_boy
22.07.2007, 09:10
Документики на Мове необходимо было оформлять!
Ну а в чому проблема???? Ви ж тут "родился и вырос, образование высшее получил"(с)
Слабаки Вы - ФБРщики! :ninja: :moskali:
:):):)
ЦРУ-шники, Поклковнику, ЦРУ-ники, Ви що не в курсі що завнішньою розвідкою у "наіболеє предполагаємого протівніка" займається саме ЦРУ?
levandivka
22.07.2007, 09:27
в чому проблема???? Ви ж тут "родился и вырос, образование высшее получил"
Висшеє політічєскоє. В тому і проблема...
mota_boy
22.07.2007, 09:41
Висшеє політічєскоє. В тому і проблема...
Не погоджуюсь. Справа в особі. Прожити років 20 серед людей та не знати їхньої мови, а потім ще й ображатись що його не розуміють... Хіба це нормально. Це звичайна неповага до оточуючих. До людей серед яких жив.
От такі самі в Прибалтиці сидять без громадянства та кричать об ущемлєніі прав та свобод.
Полковник
22.07.2007, 09:53
Справа в особі. Прожити років 20 серед людей та не знати їхньої мови, а потім ще й ображатись що його не розуміють... Хіба це нормально. Це звичайна неповага до оточуючих. До людей серед яких жив.
Чому Ви вирішили, що я не знаю Мови? Дуже навіть знаю.І дуже навіть розумію. Про яку неповагу до Львів'ян Ви кажете? У чому воно виявляється? Де? Вас дратує, що я розмовляю по-російськи. Ну, так це Ваші особисті проблеми! :moskali:
levandivka
22.07.2007, 10:00
Не погоджуюсь. От такі самі в Прибалтиці сидять
Ну що ви..?
1. В Прибалтиці не сидять, бо "сиділи б" - тихо...
2. Полковник - не ТАКий, он лучше (с., Карлосон и малыш)
3. З моїм дописом даремно не погодилися, бо жарт - завжди добре...
Наспівуючи:
І в какой старанє я нє буду...
mota_boy
22.07.2007, 10:05
Вас дратує, що я розмовляю по-російськи. Ну, так це Ваші особисті проблеми!
Ну от без жодної помилки, чому тоді Ви в суді документи заповнити не могли, чесно я НЕ РОЗУМІЮ.
З.І. Ні мене не дратує те що Ви чи хтось інший розмовляє російською, російську я чудово розумію. Мене дратує коли хтось спілкуючись російською вважає що тут його повинні ВСІ розуміти. А натикаючись на нерозуміння чомусь ображається.
А на рахунок перекладу документів, так хіба це проблема, фірм таких купа, навіть якщо закінчились гроші, є ж у Львові консульство РФ, думаю, вони б Вам і безплатно допомогли, заради того щоб в російських газетах бучу підняти як російськомовних у Львові ображають.
Полковник
22.07.2007, 10:09
Мене дратує коли хтось спілкуючись російською вважає що тут його повинні ВСІ розуміти. А натикаючись на нерозуміння чомусь ображається.
Знову одні гасла! Покажіть, де і коли я вимагав від софорумников якогось особливого розуміння мого російського?
levandivka
22.07.2007, 10:13
де і коли я вимагав від софорумников якогось особливого розуміння мого російського?
Точно-точно! У Полковника нормальний "общєпанятний". І, "строго по Уставу"!
серега-очкарик
22.07.2007, 10:13
ні - серьога. Ти попався на вудочку замполіта - він тобі "правильні" окуляри вдягнув.
Окуляры,тоб то очки,я сам кому хочешь сделаю-это моя профессия.Оптик я.
Во Львове был-однако я там видел совершенно других людей.Может у Вас и особый юмор , однако чувство юмора в отношении инакомыслящих позавчера Вам отказало напрочь.
levandivka
22.07.2007, 10:16
я там видел совершенно других людей
http://s7.rimg.info/3922283f831ce9eea026c78f4138fe8e.gif (gif.с. Матті)
ТАКих?
mota_boy
22.07.2007, 10:20
Знову одні гасла! Покажіть, де і коли я вимагав від софорумников якогось особливого розуміння мого російського?
не від форуму а від наших львівських чиновників
Полковник
22.07.2007, 10:21
не від форуму а від наших львівських чиновників
С чиновниками я на Мове общаюсь!
levandivka
22.07.2007, 10:26
Вот и Читателя забанили!
Наверное опять Я должен
1. Обговорчікі в строю!?
2.Нє должен! Кидайте звичку залізати на всі амбразури. Оп'ять скажете "Родіна послала..."?
3. Це 2-ге покарання Чітатєлю за сьогодні: обидві картинки - некоректні.
3. Це 2-ге покарання Чітатєлю за сьогодні: обидві картинки - некоректні.
А мне все равно кот понравился!:beee:
серега-очкарик
22.07.2007, 12:26
не беру на себя смелость обсуждать данное решение администрации , однако котята мне понравились .Про президентов тоже неплохо , ещё бы в этом же духе про Ющенко - вообще супер было бы.
levandivka
22.07.2007, 12:32
+1.
Кіт - ТАК, підпис - ні.
А мне все равно кот понравился!:beee:
Ок! Переніс "кота" у Смішні картинки (http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=107723)... :download:
afterstep
22.07.2007, 13:38
Чому Ви вирішили, що я не знаю Мови? Дуже навіть знаю.І дуже навіть розумію. Про яку неповагу до Львів'ян Ви кажете? У чому воно виявляється? Де? Вас дратує, що я розмовляю по-російськи. Ну, так це Ваші особисті проблеми!
ні, полковнику - це ви придумали, і пробуєте вже ось три роки цю муть довести.
Мене особисто зачепило ваше бажання будь-яким способом довести, що ваша теза є правильною. Ваша теза насправді - яйця виїденого неварта, але вмілим цитуванням опонентів - вам іноді вдається довести, що мали вони зовсім інше на увазі....
--
Замполіто, одним словом...
levandivka
22.07.2007, 13:50
Пєстня-асоциація:
пастаянна пйом Чензано
пастаянна сито-п'яно
и за енто
модерато нас
сніснімано с топікенто о, є-е-с...
Мені здається і тебе дратує що дехто розмовляє по-українськи, звідси і такі пагані закиди. Ви завжди чогось добиваєтесь і завжди чогось вимагаєте, хочете щоб росіяни в Україні жили краще ніж росіяни в Росії, а українці в США, Канаді жили краще ніж в Україні. Абсурд ! Постійно дивуюсь що в парламенті ніхто й не думає за українські інтереси і за інтереси українців. Зате є спеціальна стаття конституції про захист і розвиток будь-яких нац. меншин, плюс міністерство міграції. Тим часом як закордоном українці чекають не позбавляючись укр. громадянства як хтось за них згадає, як частіше згадують про обмеження прав громадян інших національностей.
В нас українців є єдина проблема - нам все байдуже. Відбирали землю і майно - мовчали, знищували культуру і мову - мовчали, морили голодом - мовчали, все продовжуєть і тепер ми - безнаціональні. Кому ти доведеш що ти українець (навіть з паспортом). Як висновок скажу, якщо і далі буде так - буду боротись, як боролись діди-прадіди, до перемоги ! А мирний варіант, щоб всі жили в злагоді - має бути при владі організація, яка захистить наші інтереси.
Степаныч
22.07.2007, 14:11
...тепер ми - безнаціональні.
Хто такі "МИ"? Скільки "вас"? За яким принципом об"єдналися?
afterstep
22.07.2007, 14:23
win3.1 - не все так просто, як тобі видається.
твої гасла та закиди настільки двозначні і провокативні, що тим ти собі лише негараздів нажити можеш, і зайвої "боротьби" там, де її просто не повинно бути.
--
тобто складається враження, що привід для тебе - пофіг який, лиш би пригод на задницю нажити...
levandivka
22.07.2007, 14:30
Цитата:
Допис від Полковник
Ну от без жодної помилки
*Українською буде: "розмовляю російською"... Нє?
afterstep
22.07.2007, 14:34
левандівко - послухайся своєї ж поради - та кинь того вар'ята - "пускай порезвиццо детино"
levandivka
22.07.2007, 14:47
Дєлай добро, бросай єго в воду? (с. Гєрасім)
В том-то и проблема, что нормальные люди только малость разругались. но дать им время, то они сами же и найдут общий язык. Но всегда набегут "сторонники" и "сопереживатели" и уже ТАКОГО намутят... :(
levandivka
22.07.2007, 14:52
набегут "сторонники" и "сопереживатели"
Може ввести бан-очки за подстрєкатєльство? ;)
Може ввести бан-очки за подстрєкатєльство?
Умгу, парочку б уже влепила из противоположных лагерей, для равновесия в природе...
afterstep
22.07.2007, 15:40
Може ввести бан-очки за подстрєкатєльство?
для полковника відразу введіть абонемент, або в якості винятку - потройте ліміт - без нього нудно буде ;)
серега-очкарик
22.07.2007, 16:10
вот только отошел Полковник , так ему в спину сразу провокацию.Негоже так , с гостями
afterstep
22.07.2007, 16:21
угу - цілков в його стилі. Крім того - він не в гостях, а вдома. Крім того - це можна розцінювати не тільки як провокацію.
--
Якщо йти сюди з бажанням доброзичливо поспілкуватися - то 90% дописів розумітиметься інакше, ніж прийшовши в коло ворогів з наміром до останнього боротися за "справедливість"
afterstep
22.07.2007, 16:24
полковник "по долгу служби" чудово розуміє той елемент - в залежності від настрою все виглядає зовсім інакше.
Спершу - як ви прийшли - у вас був доброзичливий настрой. Можливо, і щось інше на нього вплинуло - стверджувати не буду - але взаємозв'язок "полковникові цитати для сєрьоги - і сєрьога змінив поведінку" - я особисто чітко прослідкував.
--
Стосовно адвокатства - особисто мені "вшистко єдно" - дописуйте собі як хочете. Я такий самий ординарний користувач, як і інші, і впливу на модераторів не маю. І червоні картки так само, як і інші - заробляю регулярно.
Просто на майбутнє - враховуючи ваші останні дописи/висловлювання/зміни в поведінці - просто оминатиму. Як до цього оминав полковника.
levandivka
22.07.2007, 16:42
Народ!
Неділя!
Гілку закриваю. А вам пропоную закрити лайку.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008