КПК

Показати повну версію : У нас з "мужем" віра одна

New Shrek
21.07.2007, 10:48
Допис від New Shrek
надіюсь Ви прийняли віру мужа,а не так як деякі
Відповідь Melody
у нас з "мужем" віра одна, просто обряди різні

Мені важко сприймати жіночу логіку ,при всій повазі до Melody,може мені хто пояснить,ось я себе ідентифікую зі Свідками,муж і Melody певне православна і католик. у нас у всіх обряди різні, слідуючи нормальній об"єктивній логіці у нас у трьох "віра одна"

zet
21.07.2007, 10:59
Я не пойму что-то? Вы предлагаете, чтобы все в одной вере были? Так надо сразу так себе пару выбирать, т.е. в начале договариваться.. А тут некоторые были сначала одной веры, затем снизошло откровение и стали другой веры, ну и что тогда жене делать? За мужем следом по всем его экспериментам мотаться следом...

New Shrek
21.07.2007, 11:42
чтобы все в одной вере были?нет это предлагают наши ура -патриоты,предлагая"єдину помістну українську цуркву" Ну ни я ни Мих ,туда не попадаєм.А чтобы жену или невесту перетягивать в свою конфесию, єто последнеє дело.Яи не призываю к єтому.А девушка та сама отпадет.Вот к сыну ходила,как узнала что он Свидетель, так как ветром сдуло ,да и слава Богу очень она уже секс любила ,верная прихожанкка греко католической церкви ,там много таких?

Melody
21.07.2007, 12:12
Мені важко сприймати жіночу логіку ,при всій повазі до Melody,може мені хто пояснить,ось я себе ідентифікую зі Свідками,муж і Melody певне православна і католик.

Ні, Шреку, Ви помиляєтесь. І я, і мій чоловік - католики, тільки різних обрядів.

І до чого тут жіноча логіка?

New Shrek
21.07.2007, 12:24
І до чого тут жіноча логіка?

слідуючи нормальній об"єктивній логіці у нас у трьох "віра одна"

у Вас з мужем різні церкви,Ви одної віри, як ви стверджуєте ,в мене іньша церква,я з Вами і з Вашим мужем однієї віри?

ось при тому жіноча логіка

є безліч вір, ще більше церков,але до Бога є тільки одна вузька дорога,всі іньші ненависні йому ,бо він Бог ревнивий,і не потерпить невірного поклоніння

Melody
21.07.2007, 12:43
у Вас з мужем різні церкви,Ви одної віри, як ви стверджуєте ,в мене іньша церква,я з Вами і з Вашим мужем однієї віри?

А при чому тут Ви до мене і мого чоловіка?

А взагалі, Шреку, бажаю Вам гарних вихідних. :)

zet
21.07.2007, 13:17
є безліч вір, ще більше церков,але до Бога є тільки одна вузька дорога,всі іньші ненависні йому ,бо він Бог ревнивий,і не потерпить невірного поклоніння
Нет, он вселюбящий и всепрощающий, иначе какой же он Бог?
Это ревнивы его поклонники. Каждый ревниво пытается себя поближе к лику перепрописать, тропки к нему флажками оградить, только своих, по блату видать, протащить...
Как бы не было, в итоге, как у нас один раз на экзамене было....
Экзамен был тяжелый и письменно-устный. Из группы в 30 человек допущены к сдаче только 7 человек, поэтому преподаватель объединил 3 группы.
Кто пошустрее, тот 1-м прибежал и занял дальние места ("галёрку", где разложил, естественно, кучу шпаргалок под столом...)
Зашел преподаватель и ему эта аудитория что-то не понравилась, он перенёс экзамен в соседнюю.. Теперь те, что были за первыми столами, то заняли последние, а наши "шустряки" оказались прямо перед носом преподавателя (без "лишних" знаний и без своих записей, т.к. у него на глазах не было возможности всё прихватить..).
Я к тому, что можете все ошибиться в критерии отбора, поэтому лучше, на всякий случай, просто не забывайте быть порядочными людьми...

New Shrek
21.07.2007, 15:05
Ваша история прямо как с Евангелии списана "первіє будут последними..."

zet
21.07.2007, 15:15
Ваша история прямо как с Евангелии списана "первіє будут последними..."
Шрек, это точно из жизни... Видели б вы лица наших "шустрых умников", как вспомню, то до сих пор смешно... :)
Но самое поучительное даже другое. Преподаватель вовсе не хотел ловить хитрецов, абсолютно нет... Просто в аудитории было очень жарко, поэтому он решил перенести экзамен в аудиторию на теневой стороне корпуса... Никакого злого умысла, просто его критерии отбора оказались для нас неожиданными.. (мы смотрели где аудитория лучше отремонтирована..)

Liliyah Romanova
21.07.2007, 16:41
Є 22 католицькі церкви, усі вони мають одну віру, вірять у те саме, але мають свої обряди та традиції. Українська католицька, Румунська католицька, Вірменська католицька, Сиро-Малабарська, Сиро-Маланкарська і т.д.

Тут, Шреку, не логіка потрібна, а знання. Введіть у ґуґлі "THE EASTERN CATHOLIC CHURCHES", якщо вам потрібно більше інформації.

пупер
21.07.2007, 20:02
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif тільки “ритуали” різні, правда?.....

Liliyah Romanova
21.07.2007, 20:30
тільки “ритуали” різні, правда?...
Це риторичне питання, я так розумію, бо відповідей ти все одно не будеш читати.

пупер
21.07.2007, 20:56
Це риторичне питання, я так розумію, бо відповідей ти все одно не будеш читати.
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/embarrassed.gif не злися, але ти не права....
дуже уважно читаю дописи....

але відповіді прямої не отримую.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

Liliyah Romanova
21.07.2007, 21:12
дуже уважно читаю дописи...
Я вже помітила, тому більше в дискусії не влажу, бо... не люблю боротися з вітряками.
Знатимеш більше про традиційну церкву, станеш нарешті свідком, то продовжимо дискусію. ;)

пупер
22.07.2007, 08:53
Я вже помітила, тому більше в дискусії не влажу, бо... не люблю боротися з вітряками.
Знатимеш більше про традиційну церкву, станеш нарешті свідком, то продовжимо дискусію. ;)
не продовжимо.....
свідки пустозвонством в інтернеті не займаються.....

zet
22.07.2007, 11:59
не продовжимо.....
Ви ШО? Пупер, вы нас покидаете? :) :) :p
Пупер, дело в том, что мы все тут именно пустозвонством и занимаемся, а не изменяем мир, увы... Но зато живенько-то как, интересненько!!:D :crazy:

New Shrek
22.07.2007, 18:01
и занимаемся, а не изменяем мир, увы...
Мир мы не изменяем,но мы своим присуствием ,хотел сказать строим,но упопотреблю выражение ,образуем виртуальний мир,в котором нет боли ,ни болезней,ни плача, ни скорби ,не надобно ни есть, ни пить.Ну остались рудименты злости,маленькой ненависти- это возрастное.Реалисты отпадают -виртуалы остаются.Кто понимает что ему нужно ,он становится лучше ,работает над собой.Получить и отдать -вот лозунг виртуала и Солнца!

Melody
22.07.2007, 19:57

Ласкаво просимо на сусідню гілку - про свідків.

тільки “ритуали” різні, правда?.....

А що поганого в різних обрядах чи ритуалах? Для мене інші обряди - це ще одна нагода духовного збагачення.

Мих
22.07.2007, 20:20
А що поганого в різних обрядах чи ритуалах? Для мене інші обряди - це ще одна нагода духовного збагачення.

та й без ритуалів можна - лиш вір, та ні - все щось заваджає....

пупер
22.07.2007, 20:22
Ласкаво просимо на сусідню гілку - про свідків.
а там є свідки?...
хіба десяток (максимум) дописів зеніта.....
а Богові потрібні ВАШІ обряди?...

Melody
22.07.2007, 20:32

Дозвольмо це вирішувати самому Богові, а не свідкам :)

Омар Люлька
22.07.2007, 20:46
А рішення взнаєм, під час Армагедону? :)

пупер
22.07.2007, 20:48
свідкам?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
а де ви їх побачили в моєму дописі?!.....

вашому богу видніше, що для нього краще....
в Біблії про ваші ритуали ні слова....

Melody
22.07.2007, 20:52
вашому богу видніше, що для нього краще....

Нема Богів Ваших чи наших. Він один. Я втомилася це повторювати. Піду повечеряю :)

пупер
22.07.2007, 20:56
Нема Богів Ваших чи наших. Він один. Я втомилася це повторювати. Піду повечеряю :)
смачного.... :y:
але про богів багато сказано в Біблії.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

New Shrek
22.07.2007, 21:10
Піду повечеряю
Для мене інші обряди - це ще одна нагода духовного збагачення.[

хліба і видовищ!

zet
22.07.2007, 21:12
хліба і видовищ!
Шрек мне становится вашего сына искренне жаль... Если он от вас не переедет, то пару себе точно не найдет... ;) из вас негатив в отношении женщин так и прёт...

Melody
22.07.2007, 21:17
але про богів багато сказано в Біблії.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

"Я Господь, і нема вже нікого, нема іншого Бога, крім Мене. Я тебе підперізую, хоч ти не знаєш Мене" (Ісая, 45:5).

Мих
22.07.2007, 23:25
А рішення взнаєм, під час Армагедону?
нехай і так.

Melody
23.07.2007, 00:12
[

хліба і видовищ!

Не знаю, що видовищного Ви знайшли в церкві. Я в церкві молюся. А якщо любите видовища - то Вам в цирк.

А відколи повечеряти - це гріх? :)

Liliyah Romanova
23.07.2007, 06:06
свідки пустозвонством в інтернеті не займаються...
Мабуть, тому ви зі Шреком так багато тут пишете. ;) :D:D:D

Пупере, я вже тобі свою думку якось казала. Не змушуй мене її вдруге повторювати, бо другий раз не буде так ніжно.

сотник
23.07.2007, 09:27
New Shrek=== ...до Бога только одна узкая дорога ...===

И проходит она в душе, в сердце человека. И чем благороднее сердце и чище душа, тем путь к Богу верней. И труженникам на этом поприще помогает Бог.

levandivka
23.07.2007, 23:54
Пупере! Обряди, віра потрібна НАМ САМИМ (або ні)...

Liliyah Romanova
24.07.2007, 01:56
Ціхо, не треба розчаровувати пупера, що він чогось не знає... ;) ВІН ВСЕ ЗНАЄ! І то ПРАВИЛЬНО! ;):):)

New Shrek
24.07.2007, 08:03
(або ні)... ні

пупер
24.07.2007, 08:14
"Я Господь, і нема вже нікого, нема іншого Бога, крім Мене. Я тебе підперізую, хоч ти не знаєш Мене" (Ісая, 45:5).
буття 3:5
Бо відає Бог, що дня того, коли будете з нього ви їсти, ваші очі розкриються, і станете ви, немов Боги, знаючи добро й зло.
Мабуть, тому ви зі Шреком так багато тут пишете. ;) :D:D:D
Пупере, я вже тобі свою думку якось казала. Не змушуй мене її вдруге повторювати, бо другий раз не буде так ніжно.
а “возлюби ближнього свого”?....
чи ти маєш на увазі “ще ніжніше” скажеш?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

пупер
24.07.2007, 08:16
ось, ось, ось....
коли не сприймаєш в штики те, що пишеться — з’являється істина.....
для нас, а не для Бога....
Ціхо, не треба розчаровувати пупера, що він чогось не знає... ;) ВІН ВСЕ ЗНАЄ! І то ПРАВИЛЬНО! ;):):)
все би знав — літав давно.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Melody
24.07.2007, 13:50
коли не сприймаєш в штики те, що пишеться — з’являється істина.....

Істину можна знайти не тільки в тому, що пишеться.

afterstep
24.07.2007, 15:06
церковні обряди не позиціонуються як "потрібні Богові".
Перш за все - вони потрібні людині. Гляньте на це як на вид мистецтва - служити Богові. Мистецтва, що розвивається вже не одне тисячоліття.
Ті ж колядки - це не релігія, а народна творчість "во славу Господа" - то є людська потреба, то є людське свято душі ;)

levandivka
24.07.2007, 15:15
Гляньте на це як на вид мистецтва
варіант: правила дорожнього руху - "вмикаєш сигнал правого повороту..."

afterstep
24.07.2007, 15:55
варіант: правила дорожнього руху - "вмикаєш сигнал правого повороту..."
"який тебе ні до чого не зобов'язує, і починаєш підмальовувати губи в зеркалі заднього огляду...."

Liliyah Romanova
24.07.2007, 17:57
а “возлюби ближнього свого”?
О, коли згадав!
Ні, я буду по старозавітньому тепер, як Єгова заповів. ;) Око за око, зуб за зуб. :D:D:D

пупер
24.07.2007, 22:56
О, коли згадав!
Ні, я буду по старозавітньому тепер, як Єгова заповів. ;) Око за око, зуб за зуб. :D:D:D
то може буду тебе тоді називати саГочка?....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif

Liliyah Romanova
24.07.2007, 23:18
то може буду тебе тоді називати саГочка?
Я і так Ліліяh. Так що ніц вже міняти не треба. ;)

New Shrek
24.07.2007, 23:28
Ті ж колядки ну якщо без фанатизму то і я можу,головне щоб не спокусити традиційників,бо вони потім скажуть -Шрек колядував,....а мій Бог мені простить

Liliyah Romanova
24.07.2007, 23:33
а мій Бог мені простить
Дуже влучний вислів. Певно і самі не уявляєте наскільки.

Мих
24.07.2007, 23:50
Дуже влучний вислів. Певно і самі не уявляєте наскільки.
Вислів влучний, але у шрековому понятті Бог ніколи не карав - роби що заманеться.