КПК

Показати повну версію : Наші менші друзі.

Сторінки : [1] 2 3

dArt
21.07.2007, 09:58
У кого каикие домашние любимцы?
У меня собака, боксер, девочка.
У жены кот, мерзкое ленивое рыжее чудовище.

Полковник
21.07.2007, 10:01
У меня БЫЛ! Смотри аватар! БЫЛ 18 лет!
Очень тяжело расставаться! Больше не завожу!

dArt
21.07.2007, 11:25
Красавец. Да.. согласен, тяжело. Моя девочка тоже уже в возрасте, 10 лет уже.
Но 18 это конечно долгожитель. Не могу породу по фотке распознать.

Полковник
21.07.2007, 11:51
Лабрадор!
http://www.labrador2.ru/foto/all_m/DSC01468.jpg

Melody
21.07.2007, 12:47
Лабрадор!

Планую завести лабрадора. Може, голден-ретрівера - ще не вирішила. Наскільки знаю з розповідей знайомих, лабрадори - дуже розумні собаки.

Полковник
21.07.2007, 12:51
Планую завести лабрадора. Може, голден-ретрівера - ще не вирішила. Наскільки знаю з розповідей знайомих, лабрадори - дуже розумні собаки.
http://www.labrador2.ru/index.php
О выборе породы не пожалеете!
Не жалела Королева Елизавета, Хрушев, Брежнев, сейчас и Путин не жалеет! Кони к него замечательная!

MARTINI
21.07.2007, 13:14
Є хвилястий папуга Шурік, який залишився від попередніх господарів квартири. Років йому мабуть не менше 5. Розмовляє майже як Хазанов. Раніше він жив у всій квартирі, клітка не закривалася але коли в хаті з"явився кіт, лафа закінчилася. Шурік був ув"язнений у клітку.

Скільки років коту, ніхто не знає. З"явився він у нас 3 роки тому у вже зрілому віці. Історія його появи, то цілий блокбастер. Моя половина почула від подруг про нещасного кота, господарі якого кінчені алкоголіки, б"ють його, не годують, часом і до хати не пускають, а то зима, мороз. Кастрували кота в домашніх умовах іржавими ножницями. Як тварюка вижила, невідомо. Кіт персидський, його треба доглядати, розчесувати, цього звісно ж ніхто не робив, вся шерсть збилася в суцільні вузли. Словом, тварина гинула і дівки прийняли рішення, що треба її рятувати. Наступної ночі господарі знову не пустили кота до хати і дівки прокравшись на подвір"я, банально його викрали. Вдома кіт був ретельно вимитий і пострижений, оскільки розчесати його було нереально. Добре, що я його не бачив до цих всіх процедур. Коли мені його нарешті показали, я жахнувся, це було якесь обскубане чудо, більше схоже на пуделя, хворого на лишай. Перша думка - куди ЦЕ дівати, коли прийдуть якісь гості! Перше, що воно зробило - налюрило на клавіатуру.

Тим не менше, кіт був прийнятий в сім"ю і названий Максимом. Повністю адаптувався в нових у мовах за пару місяців, шерсть відросла, довелося трохи потратитися на ветеринарів і ліки бо як і чим він харчувався до того, невідомо. І зараз в цьому красені не впізнати того монстра. Великий чорний персидський кіт, не агресивний, всім подобаєтсья і всіх любить.

Потерпілим залишається Шурік, тепер він живе у клітці, Макс час від часу, коли нікого нема, намагається до нього добратися. Кота іноді закриваємо подалі і даємо папузі розім"яти крила. Отаке

afterstep
21.07.2007, 13:30

да, я бьі тоже не против завести себе и собаку, и партнера для спарринга, и девочку... вот только жена возражает... Особо - против двух первьіх...

Мих
21.07.2007, 13:59
А я завів Колі (Шотладську вівчарку), маю ще метися пікінеса-метиса - такий енерджайзер...

Степаныч
21.07.2007, 14:01
Хотел собаку всю жизнь. Но как представлю - гулять, купать... Кошка персидская.

Мих
21.07.2007, 14:09
http://www.americaru.com/do/images/99/2/1131537816.gif_big.gif

Мих
21.07.2007, 14:27
полковнику, киньте посилання, щоб я міг колі виставити фото, пожалуста.

Полковник
21.07.2007, 14:40
полковнику, киньте посилання, щоб я міг колі виставити фото, пожалуста.
На фотку правой кнопкой клац - "свойства " - клац, адрес скопировать.
Потом в окне "Відповідь на тему"
На картинку с горами - клац!
и туда адресс скопированный вставить!
Успеха!

Вот ТАК получится! Знакомьтесь, это Михина собака!

afterstep
21.07.2007, 14:47
доглянута симпатяга ;)

dArt
21.07.2007, 15:12
Пушистенькая малышка, сколько ей месяцев?

MARTINI
21.07.2007, 15:15
А чого вона повісилась на синьому шнурку?

Meg
21.07.2007, 21:47
А в мене...таракани!
А якшо чесно,всі дуже любили сусідського кота Давиду(сусіди свідки були).Особливо коли він робив своє діло на килимок під дверима,кидався на нас.Своїх тваринок не маю,і не хочу мати в квартирі,хоча люблю песиків.

Мих
21.07.2007, 22:29
Та йой, та тойво, то не мій пес, то чисто такий, як мій. Йому зараз 2 місяці.

mavka
21.07.2007, 23:03
:) :) Сил нема...

А я от тільки хотіла похвалити Вас, як доброго господаря - песик такий уже ж милий та, дійсно, доглянутий.

Grek
21.07.2007, 23:08
А це мій малий звірюка

Boris_Kiev
21.07.2007, 23:08
Я пам”ятаю всіх своїх тваринок, починаючи з раннього дитинства.

Тоді в нас жили:
1. Напів-алабай Вовк – священна тварина. Врятував мою бабусю під час стихійного лиха. Спокійно зносив мої “знущання” – катання верхи; “Air Condition” – обливав Вовка водою і притискався до нього в тіні.. .
2. Німкеня Ласка – колишня Girlfriend Вовка (Вовк був старенький, вже не цікавався дамами). Пам”ятаю, як Ласка померла. Бабуся, яка цікавилася Індуїзмом, спробувала пояснити мені поняття переселення душ.. .
3. Кімнатна дворняга Бічка. Хитрюща ! Якщо нашкодить і на неї підвищать голос – відразу починала ходити на трьох лапках.
4. Пахан, Бугор квартального значення (на пенсії) – сибіряк Васька.
Від його погляду ніяковіли навіть пси.
Більшість часу сидів на буфеті (“смотрящий”), іноді виходив за територію повчити молодих уму-розуму. Траплялося, що повертався з бойовими ранами. Батько зашивав йому морду, вуха, один раз возив до хірурга-офтальмолога.
5. Сибірська дівчинка Мурка (я знайшов її кошеням на паркані). Ніхто з молодих котів не наважувався до неї підійти, але кошенята від Васьки нажаль не виживали (старий вже був Пахан).
6. “Візитери” – хворі, поранені коти, які самі приходили “до лікаря” по допомогу.

Цікаво проходив ритуал годування звірів (дешевими частинами баранини): сигналом було гостріння ножа об кам”яну сходинку.
Вишикувалася черга за рангом: Вовк, Ласка, Бічка, Мурка.
На початку роздачі приходив Васька і вся черга робила крок назад. Це треба було бачити !

Тож я психологію тварин зрозумів з дитинства. І вважаю, що людям треба багато чому вчитися в тварин. :)

Полковник
22.07.2007, 05:40
Та йой, та тойво, то не мій пес, то чисто такий, як мій. Йому зараз 2 місяці.
Мопед не мой - я только разместил объяву!!!!!!!!! :borat:

пупер
22.07.2007, 08:39
у мене був кін, звали його “ноги”, був собака “чарлі”, ще був у ранньому дитинстві хом’ячок та черепашка....
як їх звали — не пригадую....
останній кіт: “морда”.....
перс.....
дурний був як пробка, доки був малий.....
коли переїхали сюди — зник......

MARTINI
22.07.2007, 11:44
Тепер ми знаємо, хто дописує під ніком Grek

Мих
22.07.2007, 12:24
А я от тільки хотіла похвалити Вас, як доброго господаря - песик такий уже ж милий та, дійсно, доглянутий.
У мене копія.

Meg
22.07.2007, 12:53
Йой,які вони всі милі!!!!!:D :D :D

vasili
22.07.2007, 13:22
Жінка має гарний смак...
Люблю котів рудих-чорних усіх, такі приємні створіння, чудо, єдине шо я підмітив то вони крадуть їжу, а це не гарно.

Melody
22.07.2007, 14:53
А це мій кіт.
Має одне дивацтво - небайдужий до книжок: як побачить десь книжку, відразу на ній засинає :)

http://rd.foto.radikal.ru/0707/5a/daa14f673ea8.jpg

http://rh.foto.radikal.ru/0707/8d/0c1f53b73405.jpg

afterstep
22.07.2007, 15:42
як побачить десь книжку, відразу на ній засинає

хороша риса в кота ;) я теж історію КПРС відкривав, щоб заснути ;)

Meg
23.07.2007, 13:53
Кумедна котяра!)))

Drimka
13.08.2007, 12:42
А як вам такі два чуда? Ну чим не заставка?:) http://rr.foto.radikal.ru/0708/67/0b70c0610f15t.jpg (http://foto.radikal.ru/f.aspx?i=d00ed6f287f0452e94be4210cc487682)

Веселка
13.08.2007, 12:59
Щось нічого немає :(
Поставте ще раз, будь ласка!!!

dArt
13.08.2007, 13:07
О, а у меня еще рыбки имеются, кто этим балуется?

Веселка
13.08.2007, 13:22
У мене колись були, доки акваріум ине тріснув, тоді пораздавали їх, новий чомусь не зважились купляти :(
А так, цікаво було спостерігати, правда у мене невеличкий акваріум був - всього на 30 л, тому і рибки відповідні - гупі, меченосці, барбуси, сомики та неонки.

А які у вас?

Веселка
13.08.2007, 13:27
Дрімко, у вас чудові кошенята (тобто у вашої кішки:), так?). Мабуть великі любителі природи - з такою цікавістю квітку розглядають :):):)

dArt
13.08.2007, 13:30
Когда то был на 120 литров, сейчас на 60, но буду ставить больше, сделал нишу под него уже.
Пока 2 сома, 1 птероплигус парчевый (очень полезная рыбка, хорошо чистит стенки, но и гадит больше всех, 3 скалярии и стайка данио (несчитал).
Поставлю большой аквариум заведу дискусов (хотя говорят с ними мороки много) или хищников, цихлид каких то или акар.

Веселка
13.08.2007, 13:33
А це мій котик - Тішка:

http://rl.foto.radikal.ru/0708/4e/59d0abd54b2b.jpg

Він у мене любить поспати, при чому у найрізноманітніших позах :)

http://rl.foto.radikal.ru/0708/4c/ada1e35300d5.jpg

Drimka
13.08.2007, 13:33
Дрімко, у вас чудові кошенята (тобто у вашої кішки:), так?). Мабуть великі любителі природи - з такою цікавістю квітку розглядають :):):)

Ага, вони її не тільки розглядають, але й гризуть собі по-трошки:) Ті кошенята, на жаль, у мами в селі, поки-що у Львові не заводимо, бо я вагітна і трохи боюсь токсоплазмозу, та й чоловік не любить котів.
А от рибки колись напевно таки заведемо...

Веселка
13.08.2007, 13:35
А це фото називається "Тіша на шафі" :)

http://rl.foto.radikal.ru/0708/b0/a7041759f4b3.jpg

Веселка
13.08.2007, 13:42
поки-що у Львові не заводимо, бо я вагітна і трохи боюсь токсоплазмозу, та й чоловік не любить котів.

До Тішки у нас був ще кіт - Мартін, але ми змушені були його віддати, коли мама була вагітна моїм братом. Потім ще років з 4 котів не заводили (хоча я таскала кошенят, але мама не дозволяла їх лишати).
Не знаю, наскільки це правда, але я чула, що інколи кіт може чи то з ревнощів, чи просто сісти на обличчя немовляті і дитинка може задихнутися, тому на цей період справді краще утриматися від котів.

Drimka
13.08.2007, 13:51
Не знаю, наскільки це правда, але я чула, що інколи кіт може чи то з ревнощів, чи просто сісти на обличчя немовляті і дитинка може задихнутися, тому на цей період справді краще утриматися від котів.

Ну, я такого не чула. Але, береженого Бог береже. На разі милуюся тваринками по ТБ і в інтернеті.

levandivka
13.08.2007, 13:55
доглянута симпатяга
Цікаво, чи щеплена?.. ;)

dArt
13.08.2007, 13:56
Думаю может, кот это зараза еще та.
Нашь не садился, следили, но попытки были.
зато когда малыш где то гулял - кот всегда спал в его кроватке или коляске.

Ljolik
13.08.2007, 14:06
Наш кіт не підходив до дитини. В перші ж дні ганяли з ліжечка і не підпускали надто близько, з часом звик. Тепер якщо десь за хвоста потягне то може злегка царапнути раз.

Капітан
13.08.2007, 14:08
А у меня попугай... Гад редкостный :) Научили говорить на свою голову, с тех пор радио не слушаем... Правда польза от него тоже есть - он здорово приучил не оставлять на видном месте важные документы, ибо после его прочтения этих документов, они стают похожи на перфокарту :)
А вообще если честно, то я очень привык и привязался к этому летающему вопящему какающему пушистому комочку...

Deus igrok
13.08.2007, 14:22
Вівчарка, Ротфейлер, Ірландський сетер , Ротфейлер, дворняга і Ротфейлер ... притому у обидвох останніх одна мама - ротфейлер.

veug
13.08.2007, 15:30
У меня кошка. Говоря по правде, мы с женой хотели рыжего наглого кота :) Взяли у знакомых, которые чуть-ли доказательства показывали, что это кот.
Назвали его на греческий манер - Костос.
Боевое животное росло, но что-то очень маленькое.
Постепенно стали закрадываться сомнения... И где-то через полгода жизни у нас, мы узнали, что у нас не Костос, а Коста :o
Так теперь и живёт у нас рыжая наглая усатая добрая красавица.:radist:
И уже очень сложно представить себе жизнь без неё....:)

Melody
13.08.2007, 16:09
Вівчарка, Ротфейлер, Ірландський сетер , Ротфейлер, дворняга і Ротфейлер ... притому у обидвох останніх одна мама - ротфейлер.

Щось я заплуталася, who is who, і хто з попередніх ротвейлерів є мамою двох останніх :)

afterstep
13.08.2007, 16:20
Цікаво, чи щеплена?..
гарантую - що ТАК.

Kitten
13.08.2007, 16:27
У мене все життя були кішки. але вже два місяці поки виросте для власного будинку живе німецька вівчарка Рем. Дуже важко мені - любительці кішок з собакою. Потроху звикаємо з кішкою менше проблем собака вимагає багото уваги і часу

Веселка
13.08.2007, 16:45
И где-то через полгода жизни у нас, мы узнали, что у нас не Костос, а Коста

А у моїх знайомих ситуація зворотня: була кицька Фея, яка виявилася котом з іменем Феяхуа :)
На жаль, пропав цей котик місяць тому :(

Веселка
13.08.2007, 16:48
А взагалі мені здається, що в квартирі краще кішку тримати, а собаку - у приватному будинку, бо кішка сама себе вилизує, а за собакою як не дивись, все одно хоч трохи, а запах характерний залишиться. Та й простору собаці більше треба, особливо великій.
Хто як думає?

Ljolik
13.08.2007, 16:54
кішка сама себе вилизує
Кішка теж сходивши хоч раз повз туалет запах характерний залишає, який потім взагалі вивести не реально

Веселка
13.08.2007, 17:20
Ну то так, хоча є гарні способи, як її від того відучити (з їжею, наприклад), щодо собаки - я маю на увазі запах самої собаки - від шерсті.

Melody
13.08.2007, 17:26
Кішка теж сходивши хоч раз повз туалет запах характерний залишає, який потім взагалі вивести не реально

Характерний запах - тільки коли кіт мітить.

Melody
13.08.2007, 17:29
Та й простору собаці більше треба, особливо великій.
Хто як думає?

Веселко, я теж так вважаю. Завжди мала котів - це оптимально для міської квартири. Тепер дуже хочу собаку (лабрадора), але заводити його в квартирі не наважуюся.

Kitten
13.08.2007, 19:36
а за собакою як не дивись, все одно хоч трохи, а запах характерний залишиться. Та й простору собаці більше треба, особливо великій.
Хто як думає?
Цілком згодна. Купаємо Рема, а природній запах все одно є Щодо кішки то купаю її рідше чим собаку запаху немає а себе миє по 5 - 6 разів на день - чистюля!

Кася
13.08.2007, 20:52
У меня кошка. Говоря по правде, мы с женой хотели рыжего наглого кота Взяли у знакомых, которые чуть-ли доказательства показывали, что это кот.
Назвали его на греческий манер - Костос.
Боевое животное росло, но что-то очень маленькое.
Постепенно стали закрадываться сомнения... И где-то через полгода жизни у нас, мы узнали, что у нас не Костос, а Коста
Так теперь и живёт у нас рыжая наглая усатая добрая красавица.
И уже очень сложно представить себе жизнь без неё.
ааа...в мене така сама біда була...
Кішка Арчі
http://i.io.com.ua/img_aa/large/0149/01498849.jpg
Кавказька вівчарка Аза.
http://i.io.com.ua/img_aa/large/0150/01507345.jpg
а взагалі...біля мене все моє свідоме життя були кавказці...а кішка з`явилася років чотири тому..

Kitten
13.08.2007, 21:10
Підкажіть будь ласка хто знає з якого віку краще починати водити цуценя на заняття до кінолога - одні говорять з 3-х місяців інші з 7-8 місяців.

Кася
13.08.2007, 21:19
Підкажіть будь ласка хто знає з якого віку краще починати водити цуценя на заняття до кінолога - одні говорять з 3-х місяців інші з 7-8 місяців.

це все залежить від породи...рекомендую з 5.

Ljolik
13.08.2007, 22:23
Характерний запах - тільки коли кіт мітить.
Ну не знаю, мій тоді значить цілими калюжами такими здоровими мітить :D

Liliya
14.08.2007, 10:02
Вже декілька днів я, не по своїй волі:(, стала хозяйкою хомячка.
У нього шикарні апартаменти, тобто комфортна клітка, є і їсти і пити, і те скажене колесо, що він крутить чомусь тільки вночі, та з'явилася проблема - хом'як став агресивний, кусається, забирається у верхній вугол клітки та гризе металеві дроти. Картина кумедна та здається з ним щось не так.
Домопожіть моєму (на його привеликий жаль) хом'яку!!!

Кася
14.08.2007, 10:48
Вже декілька днів я, не по своїй волі:(, стала хозяйкою хомячка.
У нього шикарні апартаменти, тобто комфортна клітка, є і їсти і пити, і те скажене колесо, що він крутить чомусь тільки вночі, та з'явилася проблема - хом'як став агресивний, кусається, забирається у верхній вугол клітки та гризе металеві дроти. Картина кумедна та здається з ним щось не так.
Домопожіть моєму (на його привеликий жаль) хом'яку!!!
може йому дівчинки треба?;)...
хоча я думаю то він звикає до нових обставин..

Kitten
15.08.2007, 11:31
це все залежить від породи...рекомендую з 5.
У мене німецька вівчарка. Зараз розуміє лише "сидіти" та "дай лапу". Один знайомий взагалі говорить, що не треба ніяких кінологів - від природи розумна собака, краще вчити її самостійно або по книзі. Як вважаєте?

Кася
15.08.2007, 12:05
У мене німецька вівчарка. Зараз розуміє лише "сидіти" та "дай лапу". Один знайомий взагалі говорить, що не треба ніяких кінологів - від природи розумна собака, краще вчити її самостійно або по книзі. Як вважаєте?
можна...але треба бути дуже строгою...

Boris_Kiev
15.08.2007, 14:08
Якось мій батько довго просив знайомих прикордонників. щоби дістали йому цуценя з їхнього розплідника - "чорно-чепрачну" вівчарку. Тоді була заборона пускати тих цуценят "на сторону". Навіть іншим "силовикам".

Ось приносить майор у портфелі худе обмочене цуценя. Дає інструкції - на руки не брати, в дім не пускати...
Батько запитує - чому його вибракували (хто ж дасть кондиційного) ?
Після 3-ї пляшки майор зізнався: коли цуценята стають на лапи, над головами дають автоматну чергу. В залежності від реакції - призивають на службу або списують.

Виріс лагідний домашній пес. Ліз у ліжко.

Веселка
18.08.2007, 22:10
А у мене з"явилися нові "маленькі" друзі!!! :):):)
(І нове хоббі - верхова їзда)

http://rp.foto.radikal.ru/0708/c3/ba510d0ca4d3.jpg

http://rp.foto.radikal.ru/0708/2a/b1433362a3ab.jpg

http://rp.foto.radikal.ru/0708/36/32c4dc1ffc8f.jpg

Doc.
19.08.2007, 00:17
А у мене з"явилися нові "маленькі" друзі!!!
Мої друзі мали коня і кобилу, доглядали, виїжджали на спеціальній фермі, вони їздили туди у вільний час для верхових прогулянок. Кобила була дуже гарна (розумна), отримувала перші призи на показах, перегонах. Тижні два тому кобилу копнув інший кінь (поламав ногу), робили операцію, думали обійдеться, а ще через день кобилу приспали. Ніколи не думав що для коня це безвихідна ситуація. Розмовляв з друзями зразу після того як це сталося, ще раз переконався, що краще не мати менших друзів...

Melody
19.08.2007, 00:25
Звичайно, втрачати менших друзів дуже важко. Але хіба це причина не мати їх взагалі?

Веселка
19.08.2007, 17:39
Мої друзі мали коня і кобилу

Мабуть, то дорого їм обходилося... (На фото коні не мої, вони клубні, просто ми з ними подружилися) :)
Мені теж завжди було дуже шкода, коли читала про те, як коней через поламану ногу присипляли, а наяву... :(
Я, чесно кажучи, і досі не розумію(може, хто поясніть), чому не можна якось вилікувати ту поламану ногу (якось так ту кобилу поставити, щоб були мінімальні можливості для руху - в одному фільмі, ремінями коня фіксували, трохи підвісивши). Ясно, що кінь вже не буде таким швидким і, може, то вже буде не так естетично, але ж головне - щоб живий був!!!

Веселка
19.08.2007, 17:42
Звичайно, втрачати менших друзів дуже важко. Але хіба це причина не мати їх взагалі?

Абсолютно з вами погоджуюсь!!!
Мабуть, чим більше ми сумуємо за нашими загиблими тваринками, тим більше це показує, як ми їх любили і скільки радості та добра вони нам приносили!!! Навіщо себе (і маленьких друзів - вони ж теж вас люблять) такого щастя позбавляти?

Полковник
19.08.2007, 18:45

Собака серьезная.
Я бы поводил её в собачью школу.
Хотя бы на ОКД.

Doc.
20.08.2007, 02:13
Мабуть, то дорого їм обходилося... (На фото коні не мої, вони клубні, просто ми з ними подружилися)
Мені теж завжди було дуже шкода, коли читала про те, як коней через поламану ногу присипляли, а наяву...
Я, чесно кажучи, і досі не розумію(може, хто поясніть), чому не можна якось вилікувати ту поламану ногу...

Обходилось і обходиться дорого., лікувати пробували, але всяке лікування втрачає зміс, коли рахунок від ветеринара в кілька разів перевищує вартість кількох коней які можна купити на місце покаліченого.

Boris_Kiev
20.08.2007, 11:03
Продовження історії елітного пса http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=120224&postcount=66

Я гостював у батька (це було в Середній Азії), коли псу виповнилося 2 роки. Місцеві собаководи дізналися, що "на гражданці" живе елітний пес. Прийшов хлопчик - здається, фарс (перс) із сукою (я не лаюся!!!) - прикордонницею у відставці (8 років) на ім"я Флайза.
А наш пес ще "не вмів", хоча виявляв бажання.
Господар Флайзи просидів у нас цілий день - ніяких результатів. Домовилися, що залишить Флайзу до переможного кінця. Мушу сказати, що очі Флайзи були як у полковника КГБ. Вона не знала що таке пестощі, ігри і т.п.
Але ж "освобождённая женщина Востока" свою справу знала: на другий день перебування зробила "хлопчикові" натуральний оральний секс, після чого песик "приготувався стати батьком". Суковласники записувалися в чергу до нього. :)

Мих
25.08.2007, 14:51
То мій пес.

http://rd.foto.radikal.ru/0708/0f/4bc0e8c94998.jpg

Koza-Dereza
26.08.2007, 20:54
У мене все життя були кішки. але вже два місяці поки виросте для власного будинку живе німецька вівчарка Рем. Дуже важко мені - любительці кішок з собакою. Потроху звикаємо з кішкою менше проблем собака вимагає багото уваги і часу

РЕМ???????????? Вав!!! У мене був дог РЕМ. Вже помер :(

Koza-Dereza
26.08.2007, 21:02
Це мій Рем на Кайзіку

Koza-Dereza
26.08.2007, 21:04
А це я його мучу :)

Полковник
26.08.2007, 21:23
А це я його мучу :)

Нет!
Не мучаете!
Ему нравится!
Уверен!

dArt
30.08.2007, 22:10
Вот моё рыжее чудо
http://rs.foto.radikal.ru/0708/ff/5a21179eba39.jpg

Liliya
31.08.2007, 15:35
Мій хом'ячок

dArt
31.08.2007, 17:59
Хомячки прикольные твари, жаль сдыхают часто, у меня было в детстве, много... может их кормить надо было.... :)

Мой малый в зоомагазине на Рынке увидел крысу декоративную, так ему понравилась! Чувствую подрастет немного принесет такую "радость" домой. У жены будет инфаркт на месте, с последующем выносом тела. :cowboy:

Melody
31.08.2007, 19:49
з'явилася проблема - хом'як став агресивний, кусається, забирається у верхній вугол клітки та гризе металеві дроти.

Мій хом'ячок

Лілю, чи вирішилася проблема з хом"ячковою агресією? На фото він виглядає милим і спокійним.

dArt
31.08.2007, 20:02
Лілю, чи вирішилася проблема з хом"ячковою агресією? На фото він виглядає милим і спокійним.

Наверное после укола кубика димедролла :)

Melody
31.08.2007, 20:04
Хомячки прикольные твари, жаль сдыхают часто

А як довго живуть хом"ячки?

Мих
31.08.2007, 20:13
Цитата:
Допис від Liliya
з'явилася проблема - хом'як став агресивний, кусається, забирається у верхній вугол клітки та гризе металеві дроти.

під"єднайте до дротів лєтрику....

Веселка
31.08.2007, 21:33
А я сьогодні знову верхом їздила - навіть із закритими очима! А ще двох коней сама почистила - невелике досягнення, але приємно!!! Взагалі, після спілкування з ними так настрій піднімається, просто блискавично!!! :):):)

http://rg.foto.radikal.ru/0708/d9/8eea6e81d7e4.jpg

Це мій улюбленець - Орлик! Коли його чистиш, він спершу підставляє голову, ніби закликає підійти ближче, а як підходиш, постійно намагається вщипнути - такі от кінські забавки!!! :D

Мих
31.08.2007, 23:42
Погодьтеся, мій псюга найліпчіший!

http://rc.foto.radikal.ru/0708/04/87ba637c0371.jpg

Додано через 6 хвилин
А то ше один мій пес - суміш рос. терєра та пекінеса

http://rc.foto.radikal.ru/0708/31/c4f0726e6468.jpg

Додано через 11 хвилин
А то самий лінивий кіт на світі.

http://rc.foto.radikal.ru/0708/84/6ed5557976df.jpg

Liliya
01.09.2007, 08:55
До того як на мене не лягла примусова опіка за цим чудом, я про хом'я ків нічого не знала, навіть, як вони виглядають.
Дізнавшись правила його утримання зрозуміла, що це не так просто.
Це нічний тваринка, вночі ганяє бідне колесо, гризе клітку, бо як кажуть знавці, якщо раз випустиш його побігати по кімнаті, буде завжди прагнути простору.
В день спить. Турбувати його сон строго заборонено, бо це призводить до СТРЕСІВ!!!! хом'ячка, серцевих нападів і скорої смерті. Живуть вони, в найкращому разі, біля двох років.
Тож встаю я вранці, погляну як солодко воно спить, звернувшись клубочком, таке беззахисне, і необхідність включити фен і привести голово до порядку відходить на другий план. Так і ходжу на роботу з творчим безладом на голові. :)

Додано через 2 хвилини
Погодьтеся, мій псюга найліпчіший!
Особливо руденький

dArt
01.09.2007, 09:46
В день спить. Турбувати його сон строго заборонено, бо це призводить до СТРЕСІВ!!!! хом'ячка, серцевих нападів і скорої смерті.

Все. Понял. Мои сдыхали от хронического непрерывного стресса :)

Liliya
01.09.2007, 10:10
Все. Понял. Мои сдыхали от хронического непрерывного стресса
Сподіваюсь Ви не помрите від того, що Вас совість замуче...:)

dArt
01.09.2007, 12:51
Сподіваюсь Ви не помрите від того, що Вас совість замуче...:)

Тяжело, конечно, но справляюсь, души загубленых хомячков по почам снятся, спать не дают :)

Веселка
01.09.2007, 22:08
Знайшла сьогодні фото фризів і цілий день перебуваю під враженням: от би мати такого "домашнього улюбленця"!!!
Як вам ці довгогриві красені?

http://rf.foto.radikal.ru/0709/9c/51d26f8e542f.jpg

http://rf.foto.radikal.ru/0709/f7/3a4a72528602.jpg

Натуся
06.09.2007, 17:18
А це мої "жителі".Киці вже 8 рочків,вона в нас лінива і дуже самозакохана,але це їй не заважає мене любити,а ще вона дуже не любить коли я плачу,або коли мене ображають,зразу біжить кусатися (або мене,або тих,через кого плачу...):D .А от папужка у нас не дуже давно,десь з пів-року.Ніяк не хоче ручним ставати...Дивний якийсь,киці не боїться (хоча вона на нього деколи так ласо заглядає:rolleyes: ,але лінь бере своє,це ще ж ганятися за ним треба...:D ),а от ми для нього щось велике і страшне:eek: ...А ще недавно наш Кеша(якого ми купляли з дуже яскравим голубим носиком і нас запевняли,що то хлопчик)зніс нам яєчко(без спарювання,ото як кури...:D )і відтоді він став Кешою,але жіночого роду...От таке в нас жіноче царство...:radist: :radist: :radist:
http://upload.akusherstvo.ru/thumbs/48559.jpg
http://upload.akusherstvo.ru/thumbs/48565.jpg
http://upload.akusherstvo.ru/thumbs/48569.jpg
http://upload.akusherstvo.ru/thumbs/48576.jpg
http://upload.akusherstvo.ru/thumbs/48578.jpg
http://upload.akusherstvo.ru/thumbs/48579.jpg

Додано через 13 хвилин
Живуть вони, в найкращому разі, біля двох років.
А я то думала,що то в мене їм погано і вони так мало живуть...І ще,Ліля,ніколи не давайте хом'ячку тушеної капусти...:( :( :( Можливо це був просто збіг,але плакала я довго...:( :( :( Першого хом'ячка,Чіпа,мені батьки подарували на Миколая(Миколай приніс:D :D :D ),то жив він в мене 4 роки,два рази я спасала його від сонячного удару(мала була,не знала що не можна на сонці залишати...:( ),але все обходилося...Помер він раптово і просто так:( ,тепер думаю,може від старості...Другого,Чіпа Юніора,:D купила собі сама...Малесенького,карликового...От з ним на другому році життя і сталася та історія з тушеною капустою...:( Вже років 6 пройшло,але я собі сказала- ніяких хом'ячків-звикаю швидко,живуть мало - плачу довго...:( А ще і від чоловіка і від тата дістаю...Кажуть- то ж не людина померла,а мені то всеодно як людина...:( :( :(

Додано через 22 хвилини
А це мій акваріум...Правда не в найкращому своєму виді,бо не маю можливості за ним доглянути-помити,поміняти воду...Я вже на 8-ому місяці вагітності і піднімати важкого не можна,а ніхто крім мене моїми "живностями" не займається,кажуть- "Ти то все поприносила,ти за ними і доглядай...":)
http://upload.akusherstvo.ru/thumbs/48585.jpg

Liliya
07.09.2007, 16:03
іля,ніколи не давайте хом'ячку тушеної капусти
Дякую за пораду. У Вас прекрасний міні-зоопарк.

Натуся
07.09.2007, 16:26
Мій хом'ячок
Мініатюри зображень

Я ще одне згадала,коли на вашу клітку глянула: хом'яки дуже "еластичні" тваринки...Мої обоє з клітки умудрялися втікати - поміж прутиками пролазили:eek: !Чіпа Юніора прийшлось переселити в скляний акваріум.Без води,звичайно ж:D ,а то дістало постійно попід ліжком лазити,або за шафою шукати...:D

Liliya
08.09.2007, 09:14
Я ще одне згадала,коли на вашу клітку глянула:
Клітка надійна. Мабуть безглузде питання та чи можуть хом'яки застудитися? Бо мій, здається, чхає.

Натуся
08.09.2007, 10:03
Клітка надійна. Мабуть безглузде питання та чи можуть хом'яки застудитися? Бо мій, здається, чхає.
Чхати можуть,не знаю чи від застуди,бо мої теж деколи чхали.:D А от щоб кашляли-ніколи не чула,то може не застуджуються:D .Але на всякий випадок на протягах не ставте,вони ж маленькі,чутливі до всього...

Liliya
08.09.2007, 11:45
Чхати можуть,не знаю чи від застуди,бо мої теж деколи чхали. А от щоб кашляли-ніколи не чула,то може не застуджуються .Але на всякий випадок на протягах не ставте,вони ж маленькі,чутливі до всього...
Оце хтось сказав би мені пару років тому, що буду турбуватися бо хом'ячок чхає... Не повірила і засміяла

Натуся
08.09.2007, 19:47
Оце хтось сказав би мені пару років тому, що буду турбуватися бо хом'ячок чхає... Не повірила і засміяла
:D

Олюська
11.09.2007, 00:32
У мене колись був хом'ячок, файний такий, сіренький. А мама його так любила, як дитину (ми з естрою деколи аж заздрили:mad: - якийсь хом'як, а уваги отримує ще більше, ніж ми:D ). Правда, ми теж його дуже любили, поки не почав кусатися:( А це сталося після того, як йому привели дівчинку... Не знаю, що вона з ним зробила, але він після того нас знелюбив:( Ну і відвезли ми хом'ячка до вуйка на село. З вуйком вони якось полюбились. Це було зрозуміло по тому, що Пуня (так його з невідомих причин назвав вуйко) всіх кусала, крім нього... Може це тому, що він випускав Пуню кожного вечора бігати по цілій кімнаті:eek: Ну тоді вже хом'як відчував себе господарем!!! Міг залізти в шафу погризти одяг, прогриз діру в стіні та багато іншого... І одного разу під час таких прогулянок кімнатою вуйко випадково став йому на лапку. Пуня довго куняв і зрештою здох:( Шкода було тваринки, ми її поховали, а вуйко довго оплакував:(

Додано через 11 хвилин
А ще одного разу ми стали щасливими власниками папугайчика. Він залетів до нас на балкон, ледве заманили до хати (на то пішло пів-дня). Годували його спочатку крупами, які мали в хаті. Потім дойшло до того, що давали йому розварений макарон. Мже, це було трохи жорстоко з нашого боку, але він і так не їв. То так вийшло просто, що ми з сестрою були самі (мама десь поїхала на кілька днів) і варили їсти теж самі. І коли зварили, а точніше розварили, той макарон, ніхто його не хотів їсти. Ну, ми і подумали, може хоч папугайчик буде їсти?:D А потім відвезли його (чи її?!) до двоїрідної сестри, бо мама як приїхала, як подивилась на обкакані фіранки...:eek: . Сестра йому і клітку звідкись взяла (велику таку), і корми всілякі купувала, і на балкон виносила на день, а він взяв, невдячний, та й втік... Одним словом, як прийшов до нас, так і пішов:)
А взагалі я дуже люблю собак, все дитинство мріяла про песика, а батьки не дозволяли:(

Натуся
11.09.2007, 04:47
А взагалі я дуже люблю собак, все дитинство мріяла про песика, а батьки не дозволяли
Я все дитинство мріяла хоч про що небуть...:crazy: Просила песика,котика,а вийшло допроситись лише хом'яка...:8: А от кицюню свою я сама нагло принесла додому,а маленький білий комочок вже ніхто вигнати не зміг...Вона тоді така файна була...На долонці поміщалася...:radist: А зараз така вредна,що якби хтось знав,що з неї виросте,наврядче дозволили б мені її залишити:D .Але вже нічого не поробиш,всі її так люблять,що прощають і наглість,і егоїзм,і превелику лінь:D :D :D ...А от собаку приносити категорично заборонили...:( Сказали-будемо жити в особняку - заводи хоч псярню,а в квартирі собака жити не буде...(Я їх впринципі розумію,бо хочу лабрадора і німецьку вівчарку...):shutup: :rolleyes:

Олюська
11.09.2007, 19:47
А от собаку приносити категорично заборонили... Сказали-будемо жити в особняку - заводи хоч псярню,а в квартирі собака жити не буде...
О, як я вас розумію. В нас така сама ситуація: буде особняк - будь ласка, а в квартирі - ні в якому разі. А я також дуже хочу німецьку вівчарку:)

Мерелін
16.09.2007, 12:29
У мене маленька чарівна піранья , по кличці Барселона!!!!!!!!

Полковник
16.09.2007, 12:32
Чем кормите?

Мышей ест?

Мерелін
16.09.2007, 12:35
Чем кормите?

Мышей ест?
Нє , їсть сушену печінку з зоомагазину і все!

EntOther
16.09.2007, 13:31
О, як я вас розумію. В нас така сама ситуація: буде особняк - будь ласка, а в квартирі - ні в якому разі. А я також дуже хочу німецьку вівчарку:)

Да....В мене теж така проблема існує маю тіки хом'яка ,а як тіки переселюсь в особняк то мона буде завести кого вже я там собі захочу. Я так хочу мати золотистого лабрадора:( !!!

dArt
16.09.2007, 23:43

Чем кормите?

Мышей ест?

Думаю питается нерадивыми гостями :)

Мерелин , простите, а зачем куча восклицательных знаков после каждого поста?

На сколько литров аквариум?
Пиранька реальная или декоративная? Они вообще рыбки стайные, заведите ей компанию, а то загрустит :)
Вот Вам реальные пираньки: (снимал в Будапештском тропикариуме)
http://rc.foto.radikal.ru/0709/ba/1541b3feb12c.jpg

Олюська
16.09.2007, 23:58
Собака моєї бабці:
http://rc.foto.radikal.ru/0709/c9/69fc3df1d26c.jpg

Додано через 5 хвилин
Це котик бабці:
http://rc.foto.radikal.ru/0709/01/b31319a866d8.jpg
А так закінчувалась його подорож парканом:
http://rc.foto.radikal.ru/0709/9c/b8fb8616244f.jpg
:D

Melody
17.09.2007, 10:36
Я так хочу мати золотистого лабрадора:( !!!

І я такого хочу!!! До речі, для лабрадора, я вважаю, не обов"язково мати особняк. Лабрадори - домашні, сімейні собаки, чудово приживуться й у квартирі.

Милі цуценята, правда? :)

http://rg.foto.radikal.ru/0709/20/e4451ee8d184.jpg

Boris_Kiev
17.09.2007, 12:31
Випробував на собі (в буквальному сенсі цього слова) такий сервіс, як "приватний готель" для тварин.

Нагадаю, минулого року мій кіт втік з хати приятеля, якому я довірив його на 2 тижні. Потім я 2 доби його шукав і 2 тижні приводив до нормальної ваги.

А тут зателефонував пані В., готель якої чи не найкращий в Києві. За тиждень поїхали знайомитися.

Приватний будинок в Києві. Кам"яний мур, домофон. Елегантна, спортивна пані В., тонкий знавець психології тварин.

Злющі вартові пси. Безліч гостьових собак різних порід - і в загончиках на подвір"ї, і в огороджених приміщеннях (в залежності від характеру пса).
Для кастрованих котів та кішок - барак (із ламінатною підлогою та деякими драними меблями), але там амбре !...
Нашого- активного - пообіцяла розмістити в кімнаті будинку, без права прогулянок. Незалежно від того - наші чи її харчі - вартість фіксована. Як пояснила, в ціну входить відсоток на ремонт меблів та хімчистку примущення.

Нажаль, В. була за межами Києва в день здачі кота. А її маман чимось нагадала мені виховательку дитячої виправної колонії ("у мене коти миттєво перевиховуються!").
Під"їхали. Гавкіт страшенний. Виходить робітник, просить зачекати 5 хвилин - він годує вартових псів.
Через 3 хвилини каже - "заходьте". А псів не замкнув (відМОРОЗок п"яний!). На мене кидається середньоазійська вівчарка (а кіт на руках!). Тільки встиг повернутися задом - отримав 2 покуси в ср* і стегно.

Маман запустила кота у вікно і довго відмовлялася пустити нас до хати, подивитися конкретну кімнату, де він житиме. Ще намагалася звинуватити мене в тому, що я не дочекався, поки робітник замкне псів..
Все ж таки, я домовлявся не з маман, а з приємною господинею, тому натякнув, щоби маман закрила пельку й виконувала мої вимоги. Кімната виявилася маленьким кабінетом з кріслом, яке дозволяється драти.
Через 2 дні зателефонувала сама В., довго вибачалася, доповідала, як кіт почувається, який стіл, який стул та інше. Кожні 2 дні доповідала.

В день мого приїзду маман телефонує (коли я ще їхав потягом) і вимагає терміново забрати кота, бо, мовляв, у ту кімнату має заселити 2-х кішок (а В. знову на собачій виставці).
Я їй доступно пояснив, що по-перше, здав кота о 20-й годині й о 20-й заберу. А кішок нехай тр*хає, я ще й доплачу.
В маман виявилися проблеми з арифметикою (щодо загальної суми) та якісь натяки на розбитий котом посуд.
Я сказав, що посуд - це їхня специфіка роботи і нехай подякує, що на травмпункті я не назвав їхньої адреси. Бо мав повне право вимагати арешту їхнього пса з метою карантину. Подіяло.

Вдома кіт протягом години жадібно з"їв добову норму і наполегливо попросився на вулицю (треба ж кішкам розповісти про свої пригоди!).
Виглядає здоровим.
Як би там не було, але з тією фірмою треба товаришувати. Бо всі інші тримають тварин у клітках чи вольєрах.

"Здоровый кот - никаких хлопот" (С).

bora
17.09.2007, 13:47
Як би там не було, але з тією фірмою треба товаришувати. Бо всі інші тримають тварин у клітках чи вольєрах.

ПОхвально!)) Товаришувати незважаючи на покусані ноги!
Оце я розумію любити свого котика понад усе!)

Boris_Kiev
17.09.2007, 16:20
Bora,
недарма нашу колишню країну (ссср) називали "Швейцарією". Бо швейцар (вахтер і т.п.) були чи не найголовнішими особами. Буквально позавчора прочитав лекцію на цю тему літній покоївці пансіонату в Криму, яка спробувала взяти на себе повноваження заступника директора. Сєвастопольская, блін!
Але не хочу тут офтопити. :)
Щодо готелю для тварин - сподіваюся, цей сервіс буде розвиватися.

Додано через 58 хвилин
Мій хом'ячок
Мабуть смачний... :)

Натуся
19.09.2007, 10:47
Лабрадори - домашні, сімейні собаки, чудово приживуться й у квартирі.
І я такі аргументи висувала,і доказувала,що лабрадори дуже люблять дітей, і що грайливі,люблячі,добрі (одним словом ну просто "лапочки"),а тато вперся на тому,що "Це мисливська собака,збудуємо особняк,переїдемо,купите собі лабрадора,і я з зятем буду брати його на полювання,бо то для собаки щастя..."От я і мовчу тепер,бо хоч у перспективі надіюсь на таке щастя:
http://upload.akusherstvo.ru/image50950.jpg

Melody
19.09.2007, 11:29
а тато вперся на тому,що "Це мисливська собака,збудуємо особняк,переїдемо,купите собі лабрадора, і я з зятем буду брати його на полювання

Лабрадор - мисливська собака??? Вперше чую :) Коли переїдете в особняк, купіть татові для полювання мисливського собаку, а собі - лабрадорчика.

З інтерв"ю одного кінолога:

До собак-компаньйонів належать лабрадори. Дуже тішуся, що вони популярні нині. Ніколи не любила “модних” собак, але лабрадор настільки “шикарний” за психікою, що цій тенденції не можна не тішитися. Щоправда, він є абсолютно ніяким охоронцем.

У 90-х роках ХХ ст. через нестатки люди стали агресивнішими й почали масово заводити пітбулів, стафордів із відповідними бійцівськими характеристиками. А нині зовсім інша тенденція – сім’ї заводять собак, песиків купують для дітей, що є цінним як явище. Саме тому з’явився попит на лабрадорів. Матері не потрібен стафорд, щоб її за спиною проклинали, що він кусає інших собак, їй потрібен надійний, спокійний, але водночас грайливий пес – а саме таким є лабрадор.

Натуся
19.09.2007, 11:59
Поведение и темперамент: хорошего темперамента, очень ловкий. Имеет прекрасное чутьё, мягкая хватка при подаче дичи, очень любит воду. Легко адаптируется, преданный компаньен. Умный, проницательный и послушный, обладающий сильным желанием угождать хозяину. Добродушный и ласковый, без тени агрессии или пугливости.

"Если вы ищете восторженного и послушного компаньона для охоты или просто нежного и верного друга, нет никаких сомнений: вашим выбором должен стать лабрадор.
Его достоинства бесчисленны. А среди недостатков - лишь то, что он слишком вас любит. Его преданность делает его собакой всей семьи, потому что он любит детей, ищет их общества и прощает им все".
Принц Монако Ренье III

http://upload.akusherstvo.ru/image50959.jpghttp://upload.akusherstvo.ru/image50961.jpghttp://upload.akusherstvo.ru/image50960.png

Мих
19.09.2007, 12:57
У мене крім Коллі (4місяці) є ще піврічна суміш російського терєра та пікінеса - такий собі дзвіночок на подвірЇ.

dArt
19.09.2007, 20:37
У мене крім Коллі (4місяці) є ще піврічна суміш російського терєра та пікінеса - такий собі дзвіночок на подвірЇ.

Как кличка, не Москаль часом? :) :ninja:

Полковник
19.09.2007, 20:56
І я такого хочу!!! До речі, для лабрадора, я вважаю, не обов"язково мати особняк. Лабрадори - домашні, сімейні собаки, чудово приживуться й у квартирі.

Милі цуценята, правда? :)

Совершенно верно!

Додано через 2 хвилини
Лабрадор - мисливська собака??? Вперше чую :)

Лабрадор - охотничья собака - Это ОДНОЗНАЧНО!
Ведь само название говорит об этом - "Лабрадор-ретривер", т.е. "возвращающий", приносящий дичь!
И это тоже совершенно верно!

Щоправда, він є абсолютно ніяким охоронцем.

Совершенно неверное утверждение. Скажу более - совершенно дилетанское.
Да чё уж там - ГЛУПОЕ утверждение!!!!!

Додано через 8 хвилин
Добродушный и ласковый, без тени агрессии или пугливости

Очень спорное утверждение. Раз на раз не приходится. Есть и отъявленые трусы.
А вот про агрессию знаю по личному опыту - 3 привода в милицию от возмущенных граждан.

НО!!!!
И 3 привода в милицию нами с Дюком одного воришки, одного насильника и одного хулигана!!! (это, кстати об охранных и служебных навыках!)

Melody
20.09.2007, 09:38
Полковнику, дякую за інформацію! Тепер ще більше переконуюся, що лабрадори - це найкращий вибір.
Тільки свого лабрадора таки не візьму на полювання, хіба що на "тихе": гриби, ягоди в лісі позбирати :)

КУЗЯ
20.09.2007, 10:37
Всем привет!Разрешите присоедениться к Вашей теплой беседе про домашних любимцев.Я являюсь счастливой владелецей сразу двух собак.Живем в частном доме,то сразу же сам по себе вопрос отпал какой породы заводить собачку.Первым у нас появилась овчарка,ему сейчас 5,5 лет,зовут его Шон.С маленького месячного щенка он превратился в большого,благородного пса.
http://rg.foto.radikal.ru/0709/30/b6766f889a8e.jpg

http://rg.foto.radikal.ru/0709/46/28d7c14ff0d5.jpg

http://rg.foto.radikal.ru/0709/4f/242c5efbd2c8.jpg

Ко второй собаке мы шли долго.Так как мой муж увлекается рыбалкой и охотой,то ему непременно хотелось подружейного пса,так у нас появился лабрадор по кличке Командор,а дома просто Кузя.Никакая охота на птицу не обходится без него.Он у нас умничка,настоящий охотничий пес.И для него самое большое наслаждение это когда его берут с собой.Для нас он естественно самый умный,преданный.

http://re.foto.radikal.ru/0709/b6/e9c3769d0f97.jpg

http://re.foto.radikal.ru/0709/c4/aef82ffbc729.jpg

Это после охоты на Ирдыне.
http://re.foto.radikal.ru/0709/9c/5fdf616a5d8c.jpg

Это на испытаниях в Киеве.
http://re.foto.radikal.ru/0709/95/f38ef53b6bc1.jpg

Это в Херсоне на фазана
http://re.foto.radikal.ru/0709/e2/3c234504f74d.jpg

Это у нас на Днепре
http://re.foto.radikal.ru/0709/66/6aad8fdac0ce.jpg
http://rp.foto.radikal.ru/0709/05/440012f75d20.jpg
http://rp.foto.radikal.ru/0709/e5/131c50f4f5f7.jpg

О своих собачках я могу говорить часами.Для нас они не просто домашние животные,это наши члены семьи,которые никогда не предадут.

Натуся
20.09.2007, 11:05
Кузя,у вас якраз саме такі собаки,про яких я мрію...;) Вівчарка взагалі шикарна,а лабрадора я хочу золотистого,чогось мені більше подобається,хоча ваш теж симпатюлька :y: :y: :y:

КУЗЯ
20.09.2007, 12:01
Натуся спасибо.Для квартиры как раз подойдет лабрадорчик.Это универсальная,беспроблемная (конечно все зависит от воспитания) собака.

Додано через 46 хвилин
Вот нашла класную ссылку про окрасы лабрадоров,думаю что будет интересно посмотреть какого цвета они бывают.http://www.ambasadoro.zooforum.ru/color.htm#nul

Полковник
20.09.2007, 22:11
Для квартиры как раз подойдет лабрадорчик.Это универсальная,беспроблемная (конечно все зависит от воспитания) собака.

:y: Тут и спорить не о чем (не в обиду Вашей овчарке :) )!

я хочу золотистого,чогось мені більше подобається,хоча ваш теж симпатюлька

Вы в курсе, что лабрадор-ретривер и золотистый лабрадор - это разные породы?

Додано через 4 хвилини

Тільки свого лабрадора таки не візьму на полювання, хіба що на "тихе": гриби, ягоди в лісі позбирати :)

Читайте выше Кузю!
Лабрадор УНИВЕРСАЛЕН!
Мой был нянькой и охранником для сына, Кузя стал превосходным охотником-медаленосцем.
Вам ничто не помешает сделать из своего питомца профессионального грибника.
Не сомневаюсь, что по урожаю грибов Вам равных не будет.
Но, советую, в школу все-равно походите, когда ему минет 4-5 месяцев.

Натуся
21.09.2007, 12:23
http://goldendog.net.ru/ Тепер знаю:p ,виходить,неправильно висловилась;) ,але це нічого не міняє,всеодно хочу лабрадора,правда не золотистого,а "палевого":D

Додано через 3 хвилини
Вот нашла класную ссылку про окрасы лабрадоров Дійсно гарна стаття,і лабрадорчики теж супер.А той серебристий окрас такий цікавий,даремно не входить в стандарт,мені сподобався...

Мерелін
21.09.2007, 18:20
Думаю питается нерадивыми гостями :)

Мерелин , простите, а зачем куча восклицательных знаков после каждого поста?

На сколько литров аквариум?
Пиранька реальная или декоративная? Они вообще рыбки стайные, заведите ей компанию, а то загрустит :)
Вот Вам реальные пираньки: (снимал в Будапештском тропикариуме)
http://rc.foto.radikal.ru/0709/ba/1541b3feb12c.jpg
Піранья декоративна , акваріум на 30 літрів в мене колись було дві але Ромео помер(

Полковник
23.09.2007, 00:50
але Ромео помер(

Съел, наверное, что-то некачественное?:cowboy:

Melody
23.09.2007, 00:53
Ромео помер(

а Джульєтта живе?

КУЗЯ
23.09.2007, 01:02
Полковник моя овчарка не будет обижаться;)
А про лабрадора повторюсь,что это универсальная собака.Лабрадор - это добродушный здоровяк, в котором гармонично и взаимосвязано все - внешность, здоровье и психика. Для обычной жизни лабрадора не нужно специально дрессировать - его нужно просто воспитывать, как ребенка, терпеливо объясняя ему, что хорошо, что плохо. Если же вы хотите заниматься на дрессировочной площадке, то чтобы доставить вам удовольствие, лабрадор легко освоит любую собачью премудрость.
ПРОИСХОЖДЕНИЕ : Аборигенные собаки были привезены английскими рыбаками с полуострова Лабрадор в начале 18 века. Эти собаки, покорив английских охотников своим спокойствием, доброжелательностью, врожденной страстью к аппортировке, и стали основой новой породы. Сегодня очень трудно представить, что английской аристократии, стоявшей у истоков породы, лабрадор виделся чем-то типа русской псовой борзой - собакой для узкого круга охотничьей элиты. Однако так велико обаяние и универсальность лабрадора, что беззаботно перемахнув через все преграды - и сословные, и географические, он оказался в Европе и Америке - самым популярным домашним любимцем и собакой-тружеником, освоившим десятки специальностей: от мэра провинциального американского городка (так велика была популярность этой собаки) до сиделки при детях, больных церебральным параличом (специально обученная собака выполняет до 200 команд - подает упавшую вещь, включает и выключает свет, закрывает дверь). Но все эти профессии - мирные. Ни телохранителем, ни караульной собакой нормальный лабрадор быть не может. Благодаря своим породным качествам лабрадоры широко используются. Например, на охоте лабрадор разыщет и подаст подстреленную дичь. Это ведь с середины прошлого века их прямое назначение. Другие профессии в послужном списке лабрадоров появились сравнительно недавно:в мире 80% собак-поводырей составляют лабрадоры. Здесь играет роль отличная память на маршруты и врожденная предусмотрительность; лабрадоры прекрасно работают на горных, лавинных, водных, сейсмических, спасательных службах; благодаря своему прекрасно развитому чутью, широко используются на таможне (розыск наркотиков и взрывчатки); в путешествиях лабрадор может работать как упряжная собака; и наконец, самое главное: лабрадор одна из самых надежных и послушных собак, преданный и умный компаньон, без признаков агрессии и трусости, легко поддаются дрессировке.
Однажды познакомившись с лабрадором, вы не захотите расставаться с ним всю жизнь
Melody все в Ваших руках,хотите грибы собирать,пожалуйста,берите с собой собачку,он Вам будет с большим удовольствием помогать.

Полковник
23.09.2007, 01:06
Ни телохранителем, ни караульной собакой нормальный лабрадор быть не может.

Может! Может! Очень даже может!
Лабрадор - ФОРЕВА!!!!!

КУЗЯ
23.09.2007, 01:22
Полковник спорить не буду,разные кадры бывают и по разному их дрессируют.Но основная черта этих собак – их темперамент. Лабрадоры –очень дружелюбны по отношению к людям. Наибольшее счастье для них – находиться рядом с человеком. Лабрадоры являются охотничьими собаками и принесут все вещи, которые они найдут на полу или в саду.У них мягкая хватка. Они стараются быть очень терпеливыми с детьми и являются прекрасными семейными собаками. Лабрадоры - не сторожевые собаки. Они могут лаять, охраняя своего хозяина, но скорее всего не будут действовать более агрессивно. Лабрадоры – замечательные собаки для людей: они скорее залижут кого-нибудь до смерти, чем причинят вред человеку.

Полковник
23.09.2007, 01:39
Полковник спорить не буду,разные кадры бывают и по разному их дрессируют.Но основная черта этих собак – их темперамент. Лабрадоры –очень дружелюбны по отношению к людям. Наибольшее счастье для них – находиться рядом с человеком. Лабрадоры являются охотничьими собаками и принесут все вещи, которые они найдут на полу или в саду.У них мягкая хватка. Они стараются быть очень терпеливыми с детьми и являются прекрасными семейными собаками. Лабрадоры - не сторожевые собаки. Они могут лаять, охраняя своего хозяина, но скорее всего не будут действовать более агрессивно. Лабрадоры – замечательные собаки для людей: они скорее залижут кого-нибудь до смерти, чем причинят вред человеку.

Кузя, уважаемая, не надо писать мне столько много букв.
Мой Дюк прожил со мною рядом 18 лет. Он бал замечательным другом и телохранителем. Для меня кроме ЛАБРАДОРА других пород не существует (вру. ещё "пудель" - у тёщи живёт, но любит почему-то исключительно меня :) ).
Так вот. Мой Дюк был в холке 65 см. Ваш Кузя, кажется, помельче. Овчарок "МЫ" делали элементарно!
Дюк был замечательным охранником, ездовой собакой (шлейка - санки), ныряльщиком (доставал "игрушки" с 4-х метров глубины - глубже просто я не пробывал его посылать), драчуном - ОДНОЗНАЧНО. В те годы было очень модно собак заводить. Дюк держал весь двор - собак 12-15.

Так что повторяюсь - ЛАБРАДОР - универсальная собака.
Извините, Кузя. но не могу не процитировать Вас : Однажды познакомившись с лабрадором, вы не захотите расставаться с ним всю жизнь

КУЗЯ
24.09.2007, 11:33
Уважаемый,Полковник.Вам и Вашему Дюку повезло,Вы нашли друга и Вам было вместе хорошо и если он так долго прожил,то значит Вы ему обеспечивали отличный уход.Мне бы очень хотелось чтобы и мои песики прожили с нами как можно дольше надеюсь что делаем для этого все сейчас.
Наш Командорчик поменьше в холке,у него 56 см.По стандарту кобели 56-57 см; суки 54-56 см.Он не драчун и если проявляет какое то недовольство по отношению к другим собакам,то мы это пресекаем.Не дай нам Бог напороться на агрессивную собаку и не дай Бог что бы и он таким был.На охоте нам приходится встречаться с разными собаками и он уживается со всеми.На выставках мы можем иногда проявить недовольство по отношению к другим кобелям,но повторюсь еще раз,мы это пресекаем и не преведствуем.Когда к нам кто то приходит,то да облаить мы можем,да еще как,басок у лабрадоров еще тот испугается любой.

Натуся
24.09.2007, 12:03
А моя киця цікавиться мобільними телефонами,навіть смски читає:D :D :D
http://upload.akusherstvo.ru/image51773.jpg

Полковник
25.09.2007, 20:22
.По стандарту кобели 56-57 см; суки 54-56 см.

От того, что Дюк был переростком лично я сильно не расстраивался.
Дук, думаю, тоже.

КУЗЯ
26.09.2007, 17:51
Натуся гарна киця,вчена.
Полковник главное что Вам было вместе хорошо,а все остальное это ерунда.

Натуся
26.09.2007, 18:50
Натуся гарна киця,вчена.
Ага,вона з нами деколи і телевізор дивиться,тільки от не знаю,чи вона там щось бачить,і чи розуміє...? :) :) :)

Boris_Kiev
26.09.2007, 19:04
А моя киця цікавиться мобільними телефонами,навіть смски читає
Натуся, якщо Ваша киця має звичку спати на моб. телефоні - не дозволяйте.
Колись у мене була стара потужна мобілка (NMT), яку я щоночі підзаряджав. Кіт (ще малий) лягав горлом на теплу мобілку і як результат - злоякісна пухлина язика.
Ледве врятували кріогенним виморожуванням (вперше в Україні!). Зараз йому 8 років, сексуальний бандит.
Привіт Вашій киці. Забажаєте смугастих мармурових кошенят - пишіть. Зробимо.

Jasmin
26.09.2007, 22:52
а це моя персидська кішка - Бафі:) їй вже 4 роки
просто обожнюю її:rolleyes: таке миле створіння, а основне очі такі розумні.....:o

http://foto.mail.ru/mail/irysja2003/44/i-49.jpg

http://foto.mail.ru/mail/irysja2003/44/i-53.jpg

http://foto.mail.ru/mail/irysja2003/44/i-55.jpg

Натуся
27.09.2007, 11:15
Привіт Вашій киці. Забажаєте смугастих мармурових кошенят - пишіть. Зробимо
Я то можу забажати:) ,а от вона в мене чогось не хоче...:o ,коли "кричала",я її і до котів возила,і котів до нас привозила,а вона- ну ніяк...Так у 8 років і незаймана...:shutup: А зараз чомусь не "кричить"...:no:А хотілось би продовження від неї...Все-таки підсвідомо я розумію,що ніхто не вічний...:( А так би хоч дітки залишились...:(

Додано через 7 хвилин
просто обожнюю її таке миле створіння, а основне очі такі розумні.....
Такі розумні і... насторожені...:) :D Мені завжди казали,що в моєї кицьки дуже злий погляд,але ж вони не розуміють,що то не злість,а уважність,нє?:radist: :D

Додано через 9 хвилин
А моя папужка знову знесла яєчко...:shutup: Сама,без запліднення...Скоро будем тримати її за курку:D :D :D

Jasmin
27.09.2007, 14:49
Такі розумні і... насторожені...:) :D Мені завжди казали,що в моєї кицьки дуже злий погляд,але ж вони не розуміють,що то не злість,а уважність,нє?:radist: :D

то дійсно що не розуміють.... як то злий погляд? в людини можливо, а в кицьки??? дивно.... а насторожений то саме то:y:

Натуся
27.09.2007, 17:19
А моя папужка знову знесла яєчко... Сама,без запліднення...Скоро будем тримати її за курку
Тільки що заглянула в клітку...Їх там вже два...Може хто знає,можна забирати незапліднені яйця в папужки,чи нехай собі сидить на них?Але мені її шкода,тільки розстроїться,бо нічого звідти не вилупиться...:( То я точно знаю,бо ми їй папугая не приносили,і поки малятко (моє) не народиться,то не будемо приносити,спершу глянемо, чи нема в дитини алергії на папужку...:(

Boris_Kiev
27.09.2007, 17:25
ми їй папугая не приносили
Може зальотний горобець тр***** ?

Натуся
27.09.2007, 17:41
Може зальотний горобець тр***** ?
:D :D :D Нєее...В нас зальотних не буває.:D

Boris_Kiev
27.09.2007, 18:14
:D :D :D Нєее...В нас зальотних не буває.:DАга. Була в моїх друзів кицька, яку не випускали на вулицю.
Одного разу усі, крім господаря, роз"їхалися. А господар-художник заночував у майстерні до ранку. Кароче, кицька погуляла (2 поверх), повернулася і народила 3-х унікальних кошенят. Вичислили батька: кіт візового відділу посольства Великої Британії.
Одного хлопчика взяв я. Нажаль, вкрали, коли він гуляв на вулиці.
Контрастний "марбл табі курцхар" з агуті-фактором.

ZOOM
01.10.2007, 14:01
Тільки що заглянула в клітку...Їх там вже два...Може хто знає,можна забирати незапліднені яйця в папужки,чи нехай собі сидить на них?Але мені її шкода,тільки розстроїться,бо нічого звідти не вилупиться...:( То я точно знаю,бо ми їй папугая не приносили,і поки малятко (моє) не народиться,то не будемо приносити,спершу глянемо, чи нема в дитини алергії на папужку...:(

Їх треба забирати, нічого страшного в цьому немає.

А взагалі я таксу хочу, в когось є? І кого краще брати, хлопчика чи дівчинку...

bora
01.10.2007, 15:30
Гарненьке, грайливе кошеня (хлопчик) шукає добрi руки.
http://dima.design.lviv.ua/personalne/ogoloshennya.html

Alias
04.10.2007, 11:17
У мене вдома цілий зоопарк.Дві черепахи,дві жабки, акваріумні рибки, папужка Німфа і дві кішки-одна сіамська, а друга дворянського походження...бо знайшли у дворі :))).

Liliya
04.10.2007, 12:30
Дві черепахи,дві жабки, акваріумні рибки,
Цілий аквапарк :)

Trespassers W
04.10.2007, 13:16
Собака: Ріфер, 14 років, майже вівчарка (трохи короткі лапи і хвіст закручений догори). живе в вольєрі на дворі.
Коти: Олівія (перс), Міська (її донька, теж перс), Джейсон (син Олівії, рудий перс, загинув 2 роки тому, але завжди з нами), Амелія, Богданка, Густав, Лілу Даллас, Сільвер (різних порід). Кількох видно на фотографіях.

ZOOM
05.10.2007, 01:03
;) А, ось і мій "звір"

Кемен
08.10.2007, 14:52
а в мене в дома теж папужка живе..:) звати його Гоша... хоча і звати його не потрібно сам завжди прилітає.... балакати вміє.... от уже другий рік нас з Новим роком вітає.....:)

Зорянівонька
08.10.2007, 17:21
А в мене рибки були. Дуже гарні сомики-приліпали (правильної назви не знаю). За ними дуже цікаво спостерігати було. І годувати не обовязково!

New Shrek
08.10.2007, 17:30
А в мене рибки були.
А в мене черепаха є
цікаво спостерігати цікаво спостерігати
... мене не буде а вона буде жити

Alias
08.10.2007, 19:37
Ось мої жабки

Koza-Dereza
09.10.2007, 00:20
цікаво спостерігати
... мене не буде а вона буде жити
:D:D:D:D:D

У мене теж черепашка була. Але я її вiддала одному дядечковi у якого чудовi умови для черепах, i вiн має 4 чи 5 своїх. Просто я за своєю так добре не могла доглянути, тож дала їй лiпшi умови. Вона доречi менi теж колись яйце знесла. А я так злякалась!!!!!!!!!! Не знала що з нею дiється!!!! Але потiм зрозумiла що то було. Як знайду фотку, то виставлю. :)

Мерелін
11.10.2007, 21:21
Мій котик!МУРЧИК!ПРАВДА ВІН СИМПАТЯЖКА!!!!!!!!!!!

Melody
11.10.2007, 21:31

Якийсь невидимий котик :)

Додано через 1 хвилину
Ось мої жабки

Це звичайні річкові жабки? Чи якісь особливі, домашні?

Мерелін
11.10.2007, 21:32
Це якийсь невидимий котик?
В мене чомусь не загрузився малюнок!!!!!!Допоможіть!!!!!!!!!!!!

syavych
11.10.2007, 21:33
Це той що на аватарі?

Мерелін
11.10.2007, 21:35
Це той що на аватарі?
Нє в мене не виходить загрузити малюнок!

syavych
11.10.2007, 21:38
В мене чомусь не загрузився малюнок!!!!!!Допоможіть!!!!!!!!!!!!
http://forum.lvivport.com/faq.php?faq=vb_read_and_post#faq_vb_attachment_exp lain

Додано через 45 секунд
Опишіть як вставляєте малюнок?

Alias
11.10.2007, 21:53
Це звичайні річкові жабки? Чи якісь особливі, домашні?
Ні . це не звичайні річкові жабки, а ...а...забула як вони називаються :(Їх держуть в акваріумі, але не з рибками, бо вони їх з"їдять.Вони навіть співають вночі...так прикольно:)

Melody
11.10.2007, 21:54
Їх держуть в акваріумі, але не з рибками, бо вони їх з"їдять.

Вони тільки плавають? А на сушу не виходять? :)

ZOOM
11.10.2007, 21:57
Ні . це не звичайні річкові жабки, а ...а...забула як вони називаються :(Їх держуть в акваріумі, але не з рибками, бо вони їх з"їдять.Вони навіть співають вночі...так прикольно:)

А, ось таку не хочете ???:crazy: ;)
http://img128.imageshack.us/img128/2360/humorboxzhabavt4.jpg (http://imageshack.us)

Alias
11.10.2007, 22:06
А, ось таку не хочете ???
Вау! Вона справжня? А де таке страховисько живе?
Вони тільки плавають? А на сушу не виходять?
Тільки плавають, може б і вийшли, якби випустили, тільки спробуй тоді зловити :))

ZOOM
11.10.2007, 22:09
Вау! Вона справжня? А де таке страховисько живе?
Справжня, але живе мабуть ду-у-у-у-же далеко, цікаво чим її кормити...:D
До речі, а ваші жабенята, що споживають?

Alias
11.10.2007, 22:31
Їдять те. що й рибки, ну ще мотиль

Tutuka
11.10.2007, 23:36
664
Наш Барс. Коли мені його принесли, вміщався на долоні і був зовсім білим... Через місяць почав підозріло жовтіти, я все думала, що то він чимось вимастився, навіть встигла декілька разів випрати нещасного кота, поки до мене не дійшло, що у нього шерсть потемніла... :D :D :D

ZOOM
12.10.2007, 00:01
664
Наш Барс. Коли мені його принесли, вміщався на долоні і був зовсім білим... Через місяць почав підозріло жовтіти, я все думала, що то він чимось вимастився, навіть встигла декілька разів випрати нещасного кота, поки до мене не дійшло, що у нього шерсть потемніла... :D :D :D

Назвали Барсом, тому що білий? Був...:D
А, я завтра буду пертись через всю Московію, в притулок для собак, там є такса, заберу собі...:ninja: :p :dance:

Tutuka
12.10.2007, 00:17
Та ні, просто кличка подобалась... Баська...
667
А це небіжчик Моша (Бегемот), старшенький. Характер повністю відповідав кличці, тероризував всіх, потім випав з вікна, ми взяли Барса, а через два місяці приповз ледь живий Мошка, приніс якусь чумку і заразив Баську, ми думали, що пропадуть обидва, але знайомий ветеринар виходив... Після того котяра став трошки спокійнішим, але причуди залишились. Коли до нас приходили гості, він завжди вибирав людину, яка його найбільше боялась, і нагло ліз їй на коліна, і хай би тільки хтось спробував його посунути, мало би не показалось :D
Так вийшло, що в перший тиждень після мого весілля ми з татом поїхали в Польщу, вдома з нашою парочкою залишився тільки мій чоловік... То вони йому таку Варфоломіївську ніч влаштували! Мітили все, що бачили, чорний світив своїми очиськами як зеленими прожекторами і гарчав, так що чоловік на повному серйозі став побоюватись, що той Бен Ладен може кинутись йому на горло :) Не довго думаючи, вхопив терориста за шкварку і випер за двері... Барса можна було не боятись... Вночі чоловік пробудився в холодному поті: просто перед ним сидів чорний монстр і шипів... Бідного мало інфаркт не вхопив - він же сам того кота перед тим вигнав з хати :ninja: Тоді він ще не знав, що біля вікна був маленький дашок, з якого Моша спокійно вистрибував на підвіконня (ну, майже спокійно: деколи він все-таки не долітав, ми чули тільки як пазурі дерли бляху, а потім ніби каменюка приземлялась, - амортизації нашому котику явно бракувало, добре хоч, що летіти недалеко). Чоловік озброївся рушником :aggressive: , вигнав кота на підвіконня і скоренько зачинив вікно... Заснути тої ночі він так і не зміг - Моша з-за вікна ні на мить не зводив з нього своїх прожекторів, а коли я повернулась додому, ще в під'їзді кинувся до мене і почав тоненьким таким голоском плакатись, чисте тобі ангелятко :D Щоправда, через кілька місяців вони навіть з моїм чоловіком подружились :)

Melody
12.10.2007, 00:18
А, я завтра буду пертись через всю Московію, в притулок для собак, там є такса, заберу собі...:ninja: :p :dance:

Ви молодець! :y: Пощастило таксі: завтра буде мати дім :)

ТарасКо
12.10.2007, 10:18
Цікаво, а в кого які друзі менші... :cowboy:
Я приютив "Німця" ;)
http://kia-club.com.ua/kia/viewtopic.php?p=172843#172843

Tutuka
12.10.2007, 10:58
Загляньте сюди (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=26237), така сама тема.

ТарасКо
12.10.2007, 11:06
:p і не треба :mad:

Flamingo
12.10.2007, 11:28
Ніхто не знає, чи є у Львові заклад, де можна постригти персидського кота? Він, бідолага, так закудлатив собі шерсть у деяких місцях, що я не можу сама дати собі раду з ним. Вичесати ці місця вже просто неможливо :(
А ось мій руденький :rolleyes:

Liliya
12.10.2007, 13:11
А, ось таку не хочете ???
Така і голову відкусить.

Tutuka
12.10.2007, 13:58
Він, бідолага, так закудлатив собі шерсть у деяких місцях, що я не можу сама дати собі раду з ним. Вичесати ці місця вже просто неможливо
Нашого Мошку ми брили...

Flamingo
12.10.2007, 14:33
Нашого Мошку ми брили...
В мого Мікі така шерсть, що хіба косити :no:
Я думала скористатись машинкою для підстригання людей, але не уявляю собі поки-що цю процедуру, та й треба, щоб мінімум четверо людей його тримали, напевно. А в спеціальних "закладах", на скільки я знаю, мають бути спеціальні тримачі для лапок.

ZOOM
12.10.2007, 14:36
Ніхто не знає, чи є у Львові заклад, де можна постригти персидського кота? Він, бідолага, так закудлатив собі шерсть у деяких місцях, що я не можу сама дати собі раду з ним. Вичесати ці місця вже просто неможливо :(
А ось мій руденький :rolleyes:
На вулиці Пекарській, 59 "Айболит" називається.

Flamingo
12.10.2007, 14:53
На вулиці Пекарській, 59 "Айболит" називається.
Дякую, ZOOM! :y: Обов`язково зайду туди-поцікавлюсь.

ZOOM
12.10.2007, 15:02
Дякую, ZOOM! :y: Обов`язково зайду туди-поцікавлюсь.
Нема за що! ;)

Liliya
12.10.2007, 15:04
Відчайдушні спроби хом’ячка вирватися на волю

Boris_Kiev
12.10.2007, 15:11
664
Наш Барс. Коли мені його принесли, вміщався на долоні і був зовсім білим... Через місяць почав підозріло жовтіти, я все думала, що то він чимось вимастився, навіть встигла декілька разів випрати нещасного кота, поки до мене не дійшло, що у нього шерсть потемніла... :D :D :D Аналогічно - у 1989 р. взяли маленького напів-норвежця, рудого з білим. Дружина вважала, що нижній бік його хвоста має бути білим (як живіт) і все поривалася "випрати хвіст". Я заперечив: кіт весь час вилизувався, а хвіст залишався жовтуватим.

Потрясний був звір: міг взимку комфортно переночувати на дереві, їв синиць.
Тоді вже в Києві було 2 котячих клуби - Пан Коцький та Фауна. Жіночки звідти все просилися до нас на злучку (уточню - їхніх кішок). Дарма що кіт був безпаспортний.

Я відповідав - він кішку не пустить до хати. Побачення можливе лише у підвалі (так, так, і блощиці будуть) - але результат гарантую !

Melody
12.10.2007, 15:12
Відчайдушні спроби хом’ячка вирватися на волю

Який акробат! :)

Liliya
12.10.2007, 15:19
А ось мій руденький
Пані Flamingo, здається дуже схожий на Вашого, правда? Це кіт моєї тітки.

aqvarium
13.10.2007, 11:56
В мене рибка є арована(вид такий) 80см.

Flamingo
16.10.2007, 16:12
Пані Flamingo, здається дуже схожий на Вашого, правда? Це кіт моєї тітки.

Так, дуже подібний, як його брат :radist:
У мого, правда, носик не такий приплюснутий. Але колір - такий самий! І напевно характер - такий самий "панський" :bazar:

До речі, домовилась за його стрижку, виявляється, котів стрижуть майже у кожному ветеринарному кабінеті. Дякую ще раз, ZOOM! Але перед тим треба його покупати - знову добровольців на підмогу кликати треба, бо сама не впораюсь.

Натуся
16.10.2007, 16:48
До речі, домовилась за його стрижку,
Можете поділитись даними,де то є і кіко то коштує?

Додано через 5 хвилин
Але перед тим треба його покупати - знову добровольців на підмогу кликати треба, бо сама не впораюсь.
Моя навпаки не дає себе покупати ,якщо в ванній ще хтось крім мене є,зразу на публіку грає,виривається,кричить,царапається.А як я сама її купаю,то тільки дивиться на мене обіжено і може пару раз попробувати з ванни вискочити,але коли бачить,що не вийде,то терпить.Головне на них не кричати коли купаєте,бо вони ітак,як діти,перелякані,думають що ви їх топити збираєтесь...Я в такому випадку завжди намагаюсь їй щось ніжне балакати,головне щоб тон був заспокійливим і приємним,і ніякого кіпішу,сміху,приколювань,то все їх лякає.В той момент вони відчувають себе беззахисними перед тою великою істотою,яка "хоче їх втопити" :) :) :)...

Flamingo
17.10.2007, 10:57
Можете поділитись даними,де то є і кіко то коштує?
Я звернулась у ветеринарний кабінет, що на Пильникарській 8а - це біля Добробуту - це найближчий до нашого дому ветеринар. Стрижка котика коштує у них 70 грн, а якщо потрібно заспокоїти, то транквілізатор ще 10 грн. Сподіваюсь, до того не дійде...
Вистригають вони все крім голови, лапок і хвостика (за бажанням), - роблять лева, чи то пуделя. Але кажуть, що відросте шерсть за 2-3 місяці і рівномірно, вони мають там спеціальні насадки для стрижки шерсті.

Моя навпаки не дає себе покупати ,якщо в ванній ще хтось крім мене є,зразу на публіку грає,виривається,кричить,царапається.А як я сама її купаю,то тільки дивиться на мене обіжено і може пару раз попробувати з ванни вискочити,але коли бачить,що не вийде,то терпить...В той момент вони відчувають себе беззахисними перед тою великою істотою,яка "хоче їх втопити" :) :) :)...
Цілком згодна, що це для кота великий стрес. Але для мого Мікі потрібний загін людей, які би його заспокоювали, і головне, тримали щоб не вирвався. Бо якщо буду одна купати, то він на мені місця живого не залишить. Хіба що скафандр одягнути, але тоді він мене не впізнає, і ще більше боятиметься.. :scare:

Boris_Kiev
17.10.2007, 11:13
Коти трохи спокійніше переносять купання, коли нема "рівня води" під ногами (ванна, миска).
Краще поставте кота на трапик або табурет і мийте душем. Тоді це не асоціюється з "потопленням".
Головне, не налити води у вуха.

Liliya
17.10.2007, 11:15
характер - такий самий "панський"
О! Це м'яко сказано...

Додано через 7 хвилин
характер - такий самий "панський"
О! Це м'яко кажучи...

Додано через 5 годин 13 хвилин
Чи у мене в очах двоїться після важкого робочого дня, чи з моїм дописом щось не так? Шановні модератори, відредагуєте, а?

Oops6onok
24.10.2007, 16:19
Скажіть де можна продавати собак таких пород(цуценята):чау чау, скотч-тер*єр, среднеазіатська вівчарка, мопс, пудель у Львові, на що є попит? коли і де можна продавати? Чекаю з нетерпінням ваших варіантів, оскільки для мене це дуже важлива інформація. Наперед дякую! Якщо є варіанти пишіть на ICQ:440-785-198 або дзвоніть 80977005106

Koza-Dereza
24.10.2007, 18:23
Мiй чоловiк теж клолись пильнував котiв своєї кузинки. Двоє сiамцiв вiн i вона. Каже, удень вони ховались попiд лiжком, за диванами i в шафах, а в ночi лазили по всiй хатi i нявчали "Ноууу Ноуууу Ноууу" Вiн їх потримав два днi i вiддав назад кузинцi (бо то була пробна пробiжка перед 2-ма недiлями нянькування)
Я мала котiв на дачi, вони лазили хто зна де цiлий день, але на вечiр їсти i спати приходили додому. Чорна, Кама, була найлiпша кицька що я колись знала. I любила на колiнах полежати, i котенят гарнюських рожала, i могла зловити будь-кого! Справжня пантера. Потiм щось з нею сталось, якось вона захворiла, шкiра стала облазити, ми i сусiдка її лiкували, але нiчого не помогло. Вона пiшла одного дня до сусiдки на дачу i там померла :(

Веселка
27.10.2007, 23:27
А я все більше дурію від коней :):):)

Це мій найулюбленіший кінь - Драгун:

http://i039.radikal.ru/0710/23/0a67b3d78688.jpg

А це - молодий 3-річний Орловський рисак - Лукомор:

http://i001.radikal.ru/0710/dc/066b72c23970.jpg

Росинка
27.10.2007, 23:57
А в нас був папуга,котрий вживав алкоголь.Особливо любив горілку.Як гості зберуться в хаті, він швиденько по столу пробіжиться,в чарки позаглядає,салатиком закусить потім летить до себе в клітку, сяде на жордочку та співає собі під ніс,поки не засне:)
Ще він дуже жіночу стать не любив.Скількі папужок йому не купляли,так він
дітей і не завів.Отакий був-холостяк та алкоголік .Карлушкою звали.;)

ZOOM
28.10.2007, 00:10
А, в мого папуги Омлета, нездоровий потяг до домашніх тапочок. :D Коли приходжу додому постійно з них вигрібаю цілу купу корму, куски моркви і інший нехитрий "скарб". Не можу зрозуміти, чи то він запаси робить, чи намагається їх нагодувати.http://www.kolobok.us/smiles/light_skin/biggrin.gif
А, ще любить провіряти, що я принесла з магазину.Поки не зробить повну ревізію в пакетах, доти з них не вилазить.:p

Веселко, ви щаслива людина!!! Я також ду-у-у-у-уже коней люблю!!!!!!!:radist: :radist: :radist:

Веселка
01.11.2007, 12:12
Я про коней мріяла з дитинства і нарешті цим літом вдалося мою мрію втілити в життя - тепер без спілкування з ними не можу. Хоча коні - дороге задоволення і доводиться від чогось відмовлятися на їхню користь, воно того варте. До того ж, я вже й не знаю, що мені більше подобається - їздити верхи чи допомагати працівникам клубу доглядати за цими шибениками :) :) :) Так приємно, коли тобі довіряють когось із цих дивовижних створінь - погуляти, підгодувати або просто завести в конюшню та розсідлати, почистити...
Буває, гуляєш з конем, він чогось лякається, а ти починаєш з ним розмовляти, гладити, заспокоювати... Він зазирне тобі в очі, ніби перепитує: "Ти мене захистиш? Правда все гаразд?" - Так зворушливо, коли така велика тваринка почувається беззахисною і шукає підтримки у тебе (коли ти в важиш в 10 разів менше :))...В такі моменти підходиш до нього, обнімаєш за шию і так приємно, що словами не передати!

Додано через 4 хвилини
Звичайно, це не з усіма так - у кожного коня свій характер і є такі забіяки, що тільки б кусалися і кусалися, але з ними теж цікаво, головне - весело :D :D :D

Додано через 9 хвилин
А це наша "найбільша" конячка :) - Шотлендська поні - Ласка, а в її мами скоро має народитися маленький пончик :) :) :)

http://i010.radikal.ru/0710/18/624c470e87e1.jpg

http://i020.radikal.ru/0710/1b/58fab170734d.jpg

Liliya
01.11.2007, 14:45
Гарненьке.
Таких в новорічні дні по площі водять. Так хочеться обійняти його, задушити в пориві "обожания" ... :radist: :radist: :radist:

Веселка
01.11.2007, 17:41
А знаєте, яке воно пухнасте? - Ну точно як плюшеве ведмежатко!!! Не поні, а іграшка!!! От я і не дочекаюся, коли малятко з'явиться, яке воно буде? :)
У них шерсть трохи довша і м'якіша за великих коней. А взагалі, поні вважається будь-який кінь, нижчий за 150 см.

ZOOM
01.11.2007, 18:17
Хоча коні - дороге задоволення і доводиться від чогось відмовлятися на їхню користь, воно того варте. До того ж, я вже й не знаю, що мені більше подобається - їздити верхи чи допомагати працівникам клубу доглядати за цими шибениками
Ви знаєте, я би погодилась просто на допомогу працівникам.:) До чого люблю конячок. Жалкую,:( що немає вільного часу.

Lavazza
06.11.2007, 13:57
А це просто кіт. Він нічий.
http://img213.imageshack.us/img213/5738/img1980an0.jpg

Boris_Kiev
06.11.2007, 14:03
А це просто кіт. Він нічий.
Сподіваюся, віднині цей кіт Ваш ?

nirvanka
06.11.2007, 14:09
Вчора схожого котика я хотіла на вулиці підібрати.. Він був таким самотнім, сумним.. Ніби просився до мене.. :( А мені життя не дозволяє поки що брати додому тварин.. :(

Lavazza
06.11.2007, 14:15
Сподіваюся, віднині цей кіт Ваш ?
На жаль ні, він живе в Криму, в Партеніті.
В доньки алергія, тому ми не можемо мати кота, мали папужку - і ту довелося мамі віддати. А папужку, до речі, на вулиці знайшли, голодного і хворого.

Мих
06.11.2007, 14:57
В доньки алергія,

чим лікуєте, коли не секрет....?

Lavazza
06.11.2007, 15:08
чим лікуєте, коли не секрет....?
Бронхіальний (респіраторний) алергоз, стараємся не провокувати: не тримаєм ковриків, подушок з пір'я, домашніх тварин, не ночуємо в селі. Всяке різне назначали, з останнього - "Зіртек" + відкашлюючі ліки.

Solomiyka
10.11.2007, 00:08
Допис від Веселка
А у мене з"явилися нові "маленькі" друзі!!!

О! Який красивий кінь!!!!
Як він/вона називається?

Додано через 10 хвилин
А я все більше дурію від коней :):):)

Це мій найулюбленіший кінь - Драгун:

http://i039.radikal.ru/0710/23/0a67b3d78688.jpg

А це - молодий 3-річний Орловський рисак - Лукомор:

http://i001.radikal.ru/0710/dc/066b72c23970.jpg

Вони всі твої? Яка ти щаслива!!
Я теж дурію від коней
Не маю свого коня.. але я їзду :radist: :)

Полковник
10.11.2007, 00:26
Веселке ОГРОМНЫЙ РЕСПЕКТ!!!!
Я очень люблю коней (Признаюсь только для Веселке - всегда рисую в блокноте коней на нудных совещаниях:) )

НО, вот ТАК просто подойти к лошадке - БОЮСЬ!:cowboy:

Solomiyka
10.11.2007, 00:29
http://inlinethumb27.webshots.com/27610/2611473970069519700S500x500Q85.jpg

Це є Molly....я так її люблю! ^.^

Веселка
10.11.2007, 23:46
О! Який красивий кінь!!!!
Як він/вона називається?

На першому знімку був кінь Орлик, до речі, не менш кусючий, ніж гарний :)

Вони всі твої? Яка ти щаслива!!

Вони не мої, але я все одно дуже щаслива :)
Коні - з кінноспортивного клубу, до якого я ходжу, там можна не лише їздити верхи, а й допомагати доглядати за кіньми (я вже десь про це писала). Самій мені утримувати коня поки що не по кишені (наскільки мені відомо, це обходиться як мінімум 1300 грн. на місяць - якщо тримати в конюшні клубу + годування + контроль ветеринара+ вигул). Що вже казати про кількох? - Батьки у мене - не Рокфеллери, а моєї стипендії буквально трошки (:)) не вистачає :)

А ти де і як довго займаєшся верховою їздою?

Це є Molly....я так її люблю!

Симпатюля :)!!!

Додано через 3 хвилини
НО, вот ТАК просто подойти к лошадке - БОЮСЬ!

А ви не просто! Ви з яблучком або сухариком спробуйте:)

ZOOM
11.11.2007, 00:07
А ми дуже любимо гостей, лазимо в них по голові, і робимо зачіску.:p :D
http://img75.imageshack.us/img75/6844/015na3.jpg (http://imageshack.us)
http://img466.imageshack.us/img466/7536/019xq2.jpg (http://imageshack.us)
http://img132.imageshack.us/img132/5623/018dm9.jpg (http://imageshack.us)

Веселка
11.11.2007, 00:18
А якщо чесно, я спершу теж трохи побоювалася, але це дуже швидко минає, просто треба бути обережним(ою) і слідкувати за поведінкою коня. Потім, коли вивчаєш характер кожного, розумієш з ким як себе поводити.
Наприклад, Лукомор (високий чорнявий) - ще дуже молодий і поводить себе як лоша - дуже любить гратися. Гра називається "Притисни Женю (себто мене) до стінки:D " і полягає в тому, що кінь просто втискає тебе в стіну всією своєю масою. Першого разу я буквально вперлася ногами в стінку, руками в коня і намагалася йому опиратися.
Дорослого коня достатньо легко штовхнути і він відійде, але Лукоморові стало цікаво "хто-кого" і він почав тиснути ще дужче:crazy: ... в останній момент я вивернулася і вискочила з денника:) Одним словом, більше я в ці ігри не граю - виходжу від нього і чекаю більш спокійного настрою для спілкування:)
Вони взагалі всі різні - Орлик постійно намагається вкусити всіх і пожувати щітку для чистки, Лоза (кобилка) любить грюкати ногами об двері, коли хоче їсти, Кавказ шалено фиркає від страху, коли бачить нову кормушку і т.д. Тобто у кожного свій характер і до кожного свій підхід, головне - підходити до всіх з любов'ю :)

Додано через 5 хвилин
А ми дуже любимо гостей, лазимо в них по голові, і робимо зачіску.

Зачіски в порядку живої чирги чи гості записуються заздалегідь? :)

Пам'ятаю, як я була в Криму, бачила фотографа з мавпочкою - Валєрою, так той Валєра такі зачіски людям робив :D

Полковник
11.11.2007, 00:25
Лукомор, Орлик, Лоза, Кавказ - я когда-то слышал, что имя лошадки должно состоять из первыз букв имён папы и мамы.
Или не обязательно?

Веселка
11.11.2007, 00:31
Цього дотримуються, але не завжди з перших (хоча бажано), інколи навіть цілі склади беруть. Наприклад, є в клубі кінь -Лєндорф. Мати - Латанія, батько - Даймонд Пантер. Тут якраз перші літери брали.

ZOOM
11.11.2007, 13:31
Зачіски в порядку живої чирги чи гості записуються заздалегідь? Жива черга:D . Треба ж і за хазяйкою дивитись, час від часу і їй наводити марафет.:D

Boris_Kiev
11.11.2007, 23:05
Конячки, кажете...

http://img139.imageshack.us/img139/5114/earsxw2.jpg

А це - портрет верхового звіра з погонялом Мартін.
Вперта гальмівна зараза, яка боялася тільки інструктора.
Протягом години намагався наздогнати лідерку колони, щоби запитати "що ви робите сьогодні ввечері ?"
Попросив хлопця, який їхав позаду, виламати дрючка й повторити фонеми, які вимовляв інструктор.
Перед фінішем нарешті наздогнав Прекрасну Незнайомку, але Мартін вирішив справити велику потребу і незнайомка сказала "Фе!"

Ну хоч посвідчення видали:

http://img528.imageshack.us/img528/3519/lic1yp2.th.jpg (http://img528.imageshack.us/img528/3519/lic1yp2.jpg) http://img337.imageshack.us/img337/7506/lic2ka5.th.jpg (http://img337.imageshack.us/img337/7506/lic2ka5.jpg)

Solomiyka
12.11.2007, 06:07
На першому знімку був кінь Орлик, до речі, не менш кусючий, ніж гарний :)

Вони не мої, але я все одно дуже щаслива :)
Коні - з кінноспортивного клубу, до якого я ходжу, там можна не лише їздити верхи, а й допомагати доглядати за кіньми (я вже десь про це писала). Самій мені утримувати коня поки що не по кишені (наскільки мені відомо, це обходиться як мінімум 1300 грн. на місяць - якщо тримати в конюшні клубу + годування + контроль ветеринара+ вигул). Що вже казати про кількох? - Батьки у мене - не Рокфеллери, а моєї стипендії буквально трошки (:)) не вистачає :)

А ти де і як довго займаєшся верховою їздою?

Симпатюля :)!!!

Додано через 3 хвилини

А ви не просто! Ви з яблучком або сухариком спробуйте:)

О! Як гарно :) :)
Я їзди тут в Канаді y "Meadowlarke Stables"(www.meadowlarkestables.com)
Вони не давно стали нові коні! :) :radist:

Я вже майже 3 роки займаюсья з верховою їздою. А ви?

Тут є ще кілька знимок... :)
http://inlinethumb20.webshots.com/29651/2663677320069519700S425x425Q85.jpg

http://inlinethumb21.webshots.com/27412/2559037910069519700S425x425Q85.jpg

http://inlinethumb05.webshots.com/28036/2815084990069519700S425x425Q85.jpg

http://inlinethumb25.webshots.com/8600/2526499470069519700S425x425Q85.jpg

http://inlinethumb01.webshots.com/28672/2832255120069519700S425x425Q85.jpg

http://inlinethumb60.webshots.com/29499/2834102540069519700S425x425Q85.jpg
^.^

Romko
12.11.2007, 09:13
Перепрошую,а коні,то менші друзі,чи більші?(по розміру)
http://casa-latina.ru/s/s/icon_mpf.gif

Росинка
12.11.2007, 10:26
Це моє псисько.Звати Аська
http://i001.radikal.ru/0711/2f/0598986c397c.jpg

syavych
12.11.2007, 10:59
Це моє псисько.Звати Аська
А якби кобель був то Квіпом назвали б? :)

Lavazza
12.11.2007, 11:10
А якби кобель був то Квіпом назвали б?
Може Скайпом?

Ljolik
12.11.2007, 11:27
:D:D:D шукала інфу як позбутись котячого запаху, занйшла таке от. може хтось пробував? :crazy:

http://www.sertoun.ru/cats/docs/ne_metiat.html

Hапомню - у меня 4 полноценных половозpелых кота, ни один из котоpых не метит.
Сначала надо понять, зачем кот метит. Поверьте, он делает это вовсе не для того, чтобы разозлить Вас или отомстить Вам. В его природе заложен инстинкт охраны своей территории. Своими метками он как бы дает знать всем котам, которые могут на эту территорию посягнуть: "Я ТУТ ГЛАВHЫЙ КОТ". В кошачьей семье, живущей в диких условиях, метят не все коты из состава семьи. Коты строго следуют иерархии семьи, поэтому право на метки имеет только ГлавКот семьи. Метки со стороны "младших" котов - это бунт, попытка занять место "старшего". Таким образом, для того, чтобы кот перестал метить, ему надо доказать, что главный кот тут вовсе не он, а Вы (и, соответственно, что метить территорию теперь Вы будете сами).
Как это сделать? Кот никогда не поймет Ваших криков, а тем более - ударов тапком или веником. Hе стоит также "тыкать его носом" - кот, скорее, поймет так: "Здесь пахнет моим запахом, значит, здесь я и должен метить". Если Вы застигли кота с задранным подрагивающим хвостом, а по стене или двери стекает несколько капель очень пахучего секрета - значит, пора перейти к решительным переговорам на кошачьем языке.
Возьмите кота за шкирку и поднимите вверх. Обычно коты поджимают хвост к животу и висят в "позе котенка". Отлично, нам это и надо. Если кот пытается вырваться - держите его крепче, процедура займет несколько минут. Hе страшно, если Вам кто-то поможет - будет держать кота. Теперь Вы должны вспомнить три вещи.
Помните, как шипят коты перед дракой? Потренируйтесь заранее, звук должен напоминать нечто среднее между "ф", "ш" и "х". Теперь вспомните, как коты бьют передней лапой - в боксе такой удар назвали бы "хук". И третье, что Вы должны вспомнить (а самое главное - поверить в это!): что Вы - Главный кот, Вы защищаете свою территорию, а этот котишка пытается сместить Вас с трона.
Вспомнили? Поверили? Разозлились? Hачинаем шипеть и плеваться на кота, чередуя это с "кошачьими хуками слева и справа" кончиками пальцев - прямо по наглой морде. (Как бы обидно Вам ни было за помеченные обои - соизмеряйте силу). Кот будет закрывать глаза и пытаться отвернуться - продолжаем "защищать территорию", пока кот не запищит. Как только запищал - отпускайте его. Учтите - сдался тот, кто первым отвел глаза! Смотрите в глаза коту пристально и не отводите их. Сразу же "переметьте территорию", как это сделал бы кот. Конечно, никто не потребует от Вас делать в точности то же самое, что сделал Ваш кот, да это и невозможно физиологически, но вот замыть место метки и протереть его Вашей майкой, в которой Вы проходили весь день (а ещё лучше - позанимались в спортзале) - имеет смысл. Аналогичный эффект дает тряпочка, которую проносили минут 30 зажав в подмышечной впадине или носки - после дня носки. Дамы могут воспользоваться своими духами с сильным и стойким ароматом.
Эту процедуру придется повторить несколько раз, но результат Вас удивит. Если кот, побитый тапком, еще некоторое время будет на Вас обижаться и не придет к Вам мурчать , а в тапочек может и налить - то кот, наказанный "по-кошачьи" начинает действительно считать Вас кем-то вроде несуразно большого, но очень сильного кота - строгого, но справедливого.

Boris_Kiev
12.11.2007, 14:50
Якщо котів привчатигуляти на подвір"ї, вдома їм буде нецікаво мітити.

Одного разу в кота забилися ті самі "міткові" залози (за наукою - параанальні) і ветеринар їх прочистив.
Наступного дня ми поїхали до друзів - у "хатинку лісника". Дикий ліс, Житомирщина. Білки, ставок із бобрами.
І кіт оббіг ділянку ліса 600 х 600 метрів, помітивши кожне друге дерево по периметру.

Ljolik
12.11.2007, 14:54
Якщо котів привчатигуляти на подвір"ї, вдома їм буде нецікаво мітити.
Живемо на 9 поверсі, і кіт боїться висунити навіть носа за двері.
Взагалі то я за радикальний спосіб боротьби з тими "мітками", тільки чоловік з солідарності виступає проти, жаль йому котика.

Flamingo
12.11.2007, 17:29
А в когось ще є сухопутна черепашка? Моя Ніндзя :ninja: щось ніяк в сплячку впадати не хоче - тільки їсти просить! Мабуть, тому що примостилась на підлозі з підігрівом і думає, що літо не закінчується.
Раніше - як будильник - з початком березня просиналась по-трохи, і на початку листопада засинала біля батареї. :)

nirvanka
12.11.2007, 17:31
Раніше - як будильник - з початком березня просиналась по-трохи, і на початку листопада засинала біля батареї.
І що, цілу зиму спала?? І не прокидалась?

консультант
13.11.2007, 00:21
Минулого тижня з друзями на рибалці, бачив цікаву історію. З протилежного берега, метрів 70 від нас, у воду скочив заєць і швидко почав плисти "брасом" до найближчого йому протилежного берега. Перепливши, обтрусився і помалу пострибав у поле. Ми не розуміли з якої радості він в таку холоднечу рішив поплавати, поки не побачили, як за хвилин 5 по сліду бігла мисливська собака і дальше позаду йшов мисливець. Дойшовши до води, пес втратив слід. Чесно кажу, ми зайця не здали, а навпаки показали зовсім інший напрямок. Це дійсно видно був вже битий жук, і дай йому Боже здоров"я і надалі дурити...! Він же міг втікати, куди хтів, поля море, а як мудро придумав... !

Друге, що мені подобається, то як собаки у Львові переходять вулицю на пішоходному переході. Спеціально дивився. Без ніякого господаря, стане, стоїть, одну лапу виставив вперед і тільки но люди рушили, і він пішов. То взагалі цирки. Сільський пес напевно поляг би на першому перехрестку. От що значить цивілізація...!:) :) :)

Boris_Kiev
13.11.2007, 07:34
"Я ТУТ ГЛАВHЫЙ КОТ".

Ljolik, щоби Ваш метод був дієвим, очевидно Ви мусите самі "мітити" територію, НЄ ?

Flamingo
13.11.2007, 09:09
І що, цілу зиму спала?? І не прокидалась?
Так, вона щороку впадає в зимову сплячку, як ведмідь :) Зариється кудись подалі від людських очей в тепле місце, щоб не турбували, і в той час її будити - все рівно що мене в 5ій годині ранку... тіло вроді рухається, а очі не відкриваються :ninja: Коли вона в сплячці, нічого не їсть взагалі. Напевно зараз тому і голодна така, бо треба запасатись на зиму поживними речовинами. Вчора з`їла цілу жменю вермішелі - як в суху землю ;)
До речі, так і не впевнена до кінця, чи то "вона" - в неті прочитала, що у таких черепах взагалі важко розрізнити стать, якщо вони живуть поодинці. Але якщо хвіст не дуже довгий (як у моєї), - то швидше всього, це дівчинка.

Ljolik
13.11.2007, 11:20
Ljolik, щоби Ваш метод був дієвим, очевидно Ви мусите самі "мітити" територію, НЄ ?

Метод цікавий, але сумніваюсь що дієвий :D

Flamingo
13.11.2007, 15:11
Вгадайте, хто - цей менший друг :)
http://img222.imageshack.us/img222/6528/p1050500fa6.jpg

nirvanka
13.11.2007, 15:25
Вгадайте, хто - цей менший друг
Їжачок? ;) Клас!!! :) Така прикольна фотка!! :)

ZOOM
13.11.2007, 15:26
Вгадайте, хто - цей менший друг Заінтригували, а що воно такеhttp://www.kolobok.us/smiles/remake/crazy.gifhttp://www.kolobok.us/smiles/remake/shok.gif? З першого погляду подумала, що кактус...

Flamingo
13.11.2007, 15:35
Заінтригували, а що воно такеhttp://www.kolobok.us/smiles/remake/crazy.gifhttp://www.kolobok.us/smiles/remake/shok.gif? З першого погляду подумала, що кактус...
nirvanka вгадала, - їжачок. Але не простий, а морський :) Живе у Червоному морі. Улюблене заняття - колоти руки і п`яти цікавих людей, що мають необережність купатися поблизу нього. А на вигляд - добродушна істота.
А в кого які здогадки на рахунок кружечка посередині? ;) Я сама не знаю, що то таке. Був би бантик, то би зрозуміли, що то "перід" :D

ZOOM
13.11.2007, 15:43
nirvanka вгадала, - їжачок. Але не простий, а морський :) Живе у Червоному морі. Улюблене заняття - колоти руки і п`яти цікавих людей, що мають необережність купатися поблизу нього. А на вигляд - добродушна істота.
А в кого які здогадки на рахунок кружечка посередині? ;) Я сама не знаю, що то таке. Був би бантик, то би зрозуміли, що то "перід" :D
Я не здивуюсь, якщо це рот:D .

nirvanka
13.11.2007, 16:07
А в кого які здогадки на рахунок кружечка посередині?
Мені здається, що це мордочка з носиком, яка сховалась від цікавих посторонніх очей :)

Flamingo
13.11.2007, 17:42
Мені здається, що це мордочка з носиком, яка сховалась від цікавих посторонніх очей :)
А також від цікавих рук і ніг ;)
Цей їжачок ще "квіточки", його друг - чорний морський їжак з довгими голками - ото небезпечно! Він ще у Чорногорії живе, тому туристів попереджають, щоб взували гумові тапочки перед заходом у море. Якщо наступити на такого "друга", то можна до кінця відпустки прошкутильгати з забинтованою ногою...

Lavazza
14.11.2007, 10:03
Це Крися - домашня тваринка мого брата.
Дуже ручна.
Зараз вона вже добряче відгодувалася, довелося їх звільняти місце і купувати нову хатку в клітці.
http://img225.imageshack.us/img225/310/img0176yb8.jpg

Мих
16.11.2007, 18:14
http://i050.radikal.ru/0711/a3/62f9554bfacd.jpg

Liliya
17.11.2007, 10:07
Це Крися - домашня тваринка мого брата.
Дуже ручна.
Зараз вона вже добряче відгодувалася, довелося їх звільняти місце і купувати нову хатку в клітці.
Звикнути до криски - це звичайно подвиг. Клітка класна.