Показати повну версію : Путину- БРАВО!!!!!
Чому? Дуже погано? :biggrin:
Про свою країну треба говорити тому, що треба знати де знаходиться людина і чого вона бажає.
"Что может сказать о музыке Чайковского человек без прописки?" /Путин/
Щодо прописки - її нема ніде в світі. Не знаю, правда, чи вона є в Україні.
В мене, наприклад, єдиний документ, який підтверджує мою ідентичність - це права водія.
Щодо умов життя в РФ. Згідно того, що іноді показують в нас на ТБ - це не "дуже погано". Це жахливо! Коли дивишся ті передачі то постійно сидить в голові думка - Боже, як люди можуть виживати в таких умовах!
Скажіть, кого ви вважаєте друзями своєї країни (чи України, чи Канади)?
Ви що жартуєте?... Мені легше назвати ворогів - їх одиниці і вони друзі Раші.
А друзі (де з канадським паспортом не треба візи) -це абсолютно вся Європа , Росія не рахується. Всі країни двох Америк (Півн.Півд.)
Більшість країн Близького і Далекого Сходу.Австралія , Нова Зеландія.
Вірш Маяковського "про паспорт" дуже актуальний зараз . В аеропорту Франкфурта це дуже замітно , як беруть в руки німці паспорт Канади і як вашої Ерефії.
Ромке, скажіть, а чому ви завжди намагаєтесь порівняти РФ з Америкою,...
Дійсно , Ромку , не рівняйте більше Росію з Америкою.Це для першої (Раші) завелика честь.
Ерефію варто рівняти з Руандою , Нижньою Вольтою , або Суданом. В порівнянні рівня життя з цими країнами в росіян появиться гордість за свою державу.
Щодо прописки - її нема ніде в світі. Не знаю, правда, чи вона є в Україні.
В мене, наприклад, єдиний документ, який підтверджує мою ідентичність - це права водія.
Щодо умов життя в РФ. Згідно того, що іноді показують в нас на ТБ - це не "дуже погано". Це жахливо! Коли дивишся ті передачі то постійно сидить в голові думка - Боже, як люди можуть виживати в таких умовах!В Україні вона теж є.
Я не знаю, может излагаю я на незнакомом языке не очень качественно, что мысль теряется, может вам что-то глаза застит и вы почему-то вспоминаете про прописку там, где речь совершенно не о ней… Попробую объяснить по-русски, судя по всему, язык вы ещё помните.
Меня удивляет, что в разговоре речь идёт о США и РФ при том, что «эксперты» живут в третьей стране и о предметах обсуждения судят по телевизору. Странно слышать обсуждения преимуществ и достоинств одной элитной квартиры от другой от человека, что сроду жил в маленьком вагончике, что в саду и возможно никогда не видел централизованного водоснабжения и канализации. Ничего личного.
Я понимаю, когда г-н Патрик говорит про отношение к его паспорту и паспортам россиян – он говорит, основываясь на собственном опыте. Однако бОльшая часть местных экспертов живёт в Украине. Вы видели, как к украинским паспортам относятся в других странах? Вы видели как к украинским, а равно и таджикским или узбекским паспортам относятся в РФ? Гастарбайтеров с Украины, Таджикистана или Узбекистана – вагон. Состав выслали – два въехали. Однако почему-то не видно гастеров из Прибалтики. Нету их. Какой после этого можно вывод сделать об уровне жизни на родине этих людей в сравнении с уровнем РФ?
Если вы хотите сравнивать страны – сравнивайте то, что можно сравнить. Не провинциальный городок в РФ со Львовом или Киевом, но с таким же украинским городком в глубинке. Не Москву с провинцией, а её же с Киевом, как со столицей. И так далее.
Я вот парой страниц назад дал несколько ссылок на программы развития стран – разве не интересно посмотреть и научно доказать, что РФ движется в пропасть? Видимо нет, раз речь только и идёт о том, как плохо об РФ по телевизору показывают.
Ну и напоследок, хочу сказать, что гордость за страну не зависит от того сравнение с какой мировой державой она выиграла. Я горд тем, что я гражданин РФ. И из этого не следует, что мне всё нравится тут. Но если бы мне нравилась другая страна – я бы уже жил там, благо возраст и профессиональный опыт позволяет выбирать.
Я горд тем, что я гражданин РФ
За це +
але живете Ви в Москві...а не в Росії...:unknown:
За це +
але живете Ви в Москві...а не в Росії...:unknown:Ви теж живете у Львові, а Україна - це не тільки Львів. ;)
Вы видели, как к украинским паспортам относятся в других странах? Вы видели как к украинским, а равно и таджикским или узбекским паспортам относятся в РФ? Гастарбайтеров с Украины, Таджикистана или Узбекистана – вагон. Состав выслали – два въехали. ......
Ви , знаєте , ці люди самі вибрали собі таке.З таким самим старанням і бажанням з яким вони попадали до Росії, вони могли поїхати в будь яку іншу державу де би заробляли більші ,в крайньому випадку такі самі гроші. Але мали би краще відношення до себе.
Не знаю , як би склалося моє життя в Україні.Але я абсолютно впевнений , що в Росію на заробітки я би не поїхав. Не поїхав , хоч би навіть прийшлося би жити на одній пісній картоплі і воді.
Читатель_Обкома
03.10.2008, 09:40
хоч би навіть прийшлося би жити на одній пісній картоплі і воді.
А Вы когда нибудь сидели на картошке и на воде?
Хотел бы я посмотреть на Ваш патриотизм ,через недельку...или две ..после того "сидения"....
И дочке тоже картошечку постненькую?
Свистеть то мы все горазды,пока жареный петух в задницу не клюнет!
Гена Букин
03.10.2008, 10:10
А друзі (де з канадським паспортом не треба візи)
Если мерить друзей по безвизовому въезду, то у Украины их малова-то получается.:(
Хотел бы я посмотреть на Ваш патриотизм ,через недельку...или две ..после того "сидения"....
И дочке тоже картошечку постненькую?
Свистеть то мы все горазды,пока жареный петух в задницу не клюнет!
у мене таке було...
приблизно в середині 90-их...
коли жив сам і брав участь у політично-напіввійськовій діяльності...
кілька років...
нікуди мій патріотизм не подівся...
пс. смачного! давно хотів побажати.. ;)
Не знаю , як би склалося моє життя в Україні.Але я абсолютно впевнений , що в Росію на заробітки я би не поїхав. Не поїхав , хоч би навіть прийшлося би жити на одній пісній картоплі і воді.
І не тільки Ви, Патрик, але всі, включаючи росіян, які трохи попробували жити на Заході.
В мене тут є одна добра знайома. Теж стоматолог, народилася і ходила до школи в Москві, стоматологічний факультет закінчила в Австралії.
Кілька років тому відвідала Москву. Я запитав, ну як, Галя, тобі сподобалась Москва?
Відповідь була трохи несподіваною. Сказала, що деякі зміни зайшли.
Але, сказала, клянусь тобі, що це був мій останній візит і більше ніколи ноги моєї там не буде.
Гена Букин
03.10.2008, 14:21
І не тільки Ви, Патрик, але всі, включаючи росіян, які трохи попробували жити на Заході.
В мене тут є одна добра знайома. Теж стоматолог, народилася і ходила до школи в Москві, стоматологічний факультет закінчила в Австралії.
Кілька років тому відвідала Москву. Я запитав, ну як, Галя, тобі сподобалась Москва?
Але, сказала, клянусь тобі, що це був мій останній візит і більше ніколи ноги моєї там не буде.
Та шлях би трафив ту Росію. Тут і в рідну неньку Україну люди після заходу не хочуть вертатись?... Та Педро...;)
Читатель_Обкома
03.10.2008, 15:51
приблизно в середині 90-их...
коли жив сам і брав участь у політично-напіввійськовій діяльності...
И сколь годочков Вам тогда было?15?
17?
Вы были холосты?Без детей?Без башенный?
П.С.Гайдар в 15 лет...тоже полком командовал...
И сколь годочков Вам тогда было?15?
17?
Вы были холосты?Без детей?Без башенный?
П.С.Гайдар в 15 лет...тоже полком командовал...
от, бачите!..
вже два приклади, які вам відомі!..
тому наступного разу, коли будете писати щось типу:
подумайте, що крім набивання мошни та черева є ще й простий патріотизм... ;)
levandivka
03.10.2008, 21:50
крім набивання мошни та черева є ще й простий патріотизм...
А мені про Мальчіша-Плохіша згадалося...
подумайте, що крім набивання мошни та черева є ще й простий патріотизм...
та нема....
есересер глюкнув...родіни нема...який патріотизм?
та нема....
есересер глюкнув...родіни нема...який патріотизм?
ну не знаю....
а як щодо "кожна жабка своє болото хвале"?...
тобто для людей це є нормальним...
інша справа, якщо людина постійно (евфемізм) не любе свою батьківщину, а має фантазії щодо якоїсь іншої -- ефемерної...
ось в цьому випадку тре задуматися...
И дочке тоже картошечку постненькую?Свистеть то мы все горазды,пока жареный петух в задницу не клюнет!
.., як би то Вам подохідніше пояснити? Попробую так.
Если , Вам , дожившeмy , до такого ..., гм, извините , солидного возраста , до сих пор не известно ,такие понятия , как Честь и Достоинство. То не мне , сопливому ( по сравнению с Вами) Вам обьеснять.
Благо , родители меня этому научили. Я следственно попытаюсь научить этому дочь.
Каждый человек в своей жизни проходит сквозь испытания .Кто на работе , кто в армии , а кто и на зоне.
И если , ты не упал в грязь , не стал на колени или не снял штаны , а сумел сохранить своё лицо и достоинство, то как награда - тебе воздастся много много еды . Вкусной и разной.На всех хватит.:)
Колись один мій приятель в Львові любив повторювати - "шизуха косит наши ряди".
У столиці Чечні проспект Перемоги перейменовано на проспект імені Путіна
Президент Чечні Рамзан КАДИРОВ сьогодні підписав указ про перейменування проспекту Перемоги в центрі Грозного на проспект імені Володимира ПУТІНА.
Як передає ІТАР-ТАСС, таким чином було відзначено "видатні заслуги В.ПУТІНА в справі боротьби з тероризмом, відновлення економіки, соціальної сфери Чеченської республіки". Таблички з новою назвою вже з`явилися на фасадах будинків по обидві сторони проспекту Перемоги.
http://www.unian.net/ukr/news/news-276779.html
Питання до Полковника - то день Перемоги свято?
Boris_Kiev
06.10.2008, 09:39
проспект Перемоги перейменовано на проспект імені Путіна
А може там є "другий план" - якісь асоціації чеченською мовою ?
Як у Києві була вулиця "Жертв революції" - аж до 50-х років (Трьохсвятительська).
levandivka
06.10.2008, 09:45
може там є "другий план"
Думаєте, Рамзан очікував Путіна на стадіонне святкування (а той не приїхав на ДНР)?
Samojlovu4
06.10.2008, 14:13
http://eggs.net.ua/photonews/89/_News_Photo_image_large_89745.jpg
Ви , знаєте , ці люди самі вибрали собі таке.З таким самим старанням і бажанням з яким вони попадали до Росії, вони могли поїхати в будь яку іншу державу де би заробляли більші ,в крайньому випадку такі самі гроші. Але мали би краще відношення до себе.
Так вони самі все вибрали, але все це тільки слова. Ніколи людина яка приїхала на заробітки не буде відчувати себе як справжній громадянин країни і немає різниці чи це РФ, чи Італія, чи Австралія. І я теж можу довго розповідати про те, чого зі мною ніколи не було, бо у мене теж гарна уява. Але я не знаю, що я буду робити коли буде треба їсти, а грошей та роботи немає. Це дуже просто сказати, що якщо так станеться, то будеш поводитися як полковник з твору Маркеса «Полковнику ніхто не пише»: «Жінка дійшла до розпачу.
- А що ми будемо їсти?
Полковнику треба було прожити сімдесят п'ять років — рівно сімдесят п'ять років, хвилина у хвилину, — щоб дожити до цієї миті. І він відчув себе непереможним, коли чітко і ясно відповів:
- Лайно», - але дуже важко зробити.
На мою думку, коли людина говорить щось образливе про тих, хто поїхав за грошима туди куди «не можна», то вона у першу чергу виставляє себе в неприглядному вигляді.
Я запитав, ну як, Галя, тобі сподобалась Москва?
Але, сказала, клянусь тобі, що це був мій останній візит і більше ніколи ноги моєї там не буде.І що ви хочете цім підкреслити? Те, що місто – це не гроші і воно теж може не подобатися? Чи те, що деякі люди не хочуть жити у Москві? А якщо я знаю тих, хто не хоче жити у Києві чи Львові – це що буде визначати?
:)))
Так вони самі все вибрали, але все це тільки слова. Ніколи людина яка приїхала на заробітки не буде відчувати себе як справжній громадянин країни і немає різниці чи це РФ, чи Італія, чи Австралія. І я теж можу довго розповідати про те, чого зі мною ніколи не було, бо у мене теж гарна уява. Але я не знаю, що я буду робити коли буде треба їсти, а грошей та роботи немає. Це дуже просто сказати, що якщо так станеться, то будеш поводитися як полковник з твору Маркеса «Полковнику ніхто не пише»: «Жінка дійшла до розпачу.
- А що ми будемо їсти?
Полковнику треба було прожити сімдесят п'ять років — рівно сімдесят п'ять років, хвилина у хвилину, — щоб дожити до цієї миті. І він відчув себе непереможним, коли чітко і ясно відповів:
- Лайно», - але дуже важко зробити.
На мою думку, коли людина говорить щось образливе про тих, хто поїхав за грошима туди куди «не можна», то вона у першу чергу виставляє себе в неприглядному вигляді.
:)))
На заробітки незнаю.
Але на постійне місце проживання , то є різниця де приїхати.Я тут де живу і де став громадянином країни почуваю себе ДУЖЕ ДОБРЕ. І не відчуваю на собі ні на "йот" якихось наймених , навіть мізерних подвійних стандартів ні в побуті , ні на роботі , ні в зарплаті.
Я би дуже бажав , щоб Україна (і Росія також) відносилася до своїх громадян , так , як відноситься Канада до емігрантів.
А от там , коли жив в бувшому совку , то не раз до мене були предвзяті запитання: " ...а что это у вас такая фамилия ? Немецкая или еврейская..."
Зараз з моєю фамілією все добре , дуже вписується в місцевий ландшафт і ніяких запитань.Хоча тут всі імена і фамілії вписуються добре.
=======
І кого я образив , де образливі слова... ?
Степаныч
21.10.2008, 09:43
А от там , коли жив в бувшому совку , то не раз до мене були предвзяті запитання: Де-де??? Тобто, де гнітили???
На заробітки незнаю.
Але на постійне місце проживання , то є різниця де приїхати.Я тут де живу і де став громадянином країни почуваю себе ДУЖЕ ДОБРЕ. І не відчуваю на собі ні на "йот" якихось наймених , навіть мізерних подвійних стандартів ні в побуті , ні на роботі , ні в зарплаті.
Я би дуже бажав , щоб Україна (і Росія також) відносилася до своїх громадян , так , як відноситься Канада до емігрантів.
А от там , коли жив в бувшому совку , то не раз до мене були предвзяті запитання: " ...а что это у вас такая фамилия ? Немецкая или еврейская..."
Зараз з моєю фамілією все добре , дуже вписується в місцевий ландшафт і ніяких запитань.Хоча тут всі імена і фамілії вписуються добре.
=======
І кого я образив , де образливі слова... ?Розмова була про те, куди треба їхати на заробітки. Я вважаю, що не можна говорити щось образливе про тих хто від’їхав на заробітки у РФ а не захотів померти голодною смертю. Особливо коли сам втік за кордон назавжди (Вибачте якщо дуже прямо).
Можу вас запевнити що ставлення до громадян РФ та гастарбайтерів відрізняється.
Де-де??? Тобто, де гнітили???
Степаничу давайте не треба. Всіх знайомих моєї сімї викликали за повісткою в КГБ, і пробували їх заставити писати доноси, причому висосані з пальця. Більшість після того коли бачили навіть мене на вулиці втікали як від прокаженого. Єдина причина чому моїх батьків не посадили була те що в нас було занадто багато родичів в компартіях і соцпартіях Канади, США, Великобританії, Австралії і Франції. Побоялись скандалу, ку...
Зате всі інші сіли і надовго.
Доречі хочу пригадати ще раз свого старого знайомого Плюща і родича Плахотнюка яких довго медицинськими препаратами ґвалтували в психушках СРСР.
По теме: к Путину, как к президенту-премьеру России, отношусь негативно. Но если бы он был нашим президентом, тогда ему бы сказал "Браво!". Наша страна начала бы работать на свой авторитет и уровень жизни населения. Нашего теперешнего и ПРЕЗидентом то не назовешь. Даже стыдно за него. Правильно его Путин назвал "мазуриком":smile:
Boris_Kiev
30.10.2008, 17:27
Наша страна начала бы работать на свой авторитет и уровень жизни населения
Наші кордони та прикордонні області поливали би сортирною хлоркою і правильно робили би.
Хочете жити в клітці ? Живіть на здоров"я!
А я не хочу.
И с чем же вы несогласны, уважаемые Левандивка и Вильный слухач, ставите минусы, так хоть аргументируйте. Или вам не стыдно за того кто считается нашим президентом. Мне лично очень стыдно, что я стоял на майдане зря. Хотя я стоял и не за Ющенка, а против Януковича. Из двух зол выбрал меньшую. Тимошенко привела его величество к власти, а он продался Ринату и так по-бабски с нею поступает, потому что боится её.
По теме. Путин, хотя бы, сильная личность. Из него был бы хороший президент Украины, если бы он был украинцем.
Наші кордони та прикордонні області поливали би сортирною хлоркою і правильно робили би.
Хочете жити в клітці ? Живіть на здоров"я!
Не сравнивайте Россию и Украину. Мы изначально ближе к Европе. И если бы такой человек как Путин был нашим президентом, мы бы давно вступили в НАТО и строили бы международную политику наравне с европейскими странами. Хотя я за внеблоковый статус Украины.
Boris_Kiev
30.10.2008, 17:41
И если бы такой человек как Путин был нашим президентом, ... люди боялися би вікрити рота і стоматологи лікували би зуби через дупу.
Мій друг щороку їздить до Росії на професійні виставки і помічає динаміку змін настроїв росіян. Ви цього просто не відчуваєте.
Не сравнивайте Россию и Украину.
Мы изначально ближе к Европе.
И если бы такой человек как Путин был нашим президентом, мы бы давно вступили в НАТО и строили бы международную политику наравне с европейскими странами. Хотя я за внеблоковый статус Украины.
Так Азія і є найближче до Росії,це зрозуміло.
А з Путіним,то...то будь ласка ...не накаркуйте,як-то в нас в народі мовлять.А то чого доброго...Учень достойний вчення вчителя,завжди може стати...новим Сталіним!
Нам тільки цього бракує!
І так голова болить від Вашого "батьки всєх народов"!
:cry:
Я тоже бываю в России, общаюсь с русскими, так они гордятся своим президентом, будь то Путин, Медведев или Медпутин. У нас же при упоминании Ющенка (не хочу портить ответ его фамилией:) ) народ плюется. У него в голове одни бджолы, памятники да голодомор, а на народ ему нас.... .
Boris_Kiev
30.10.2008, 19:42
ber-kut
Запам"ятайте: великий відсоток тих, хто служив в "органах" у совкові часи - психічно хворі люди. Від паранойї до епілептоїдної психопатії. Чи були такі завдатки, чи вони "приїхали" з часом - неважливо.
А цей - "крысёнок"* (або за висловом одного відомого пітерянина - "мстительный хорёк") - взагалі "хрестоматійний випадок".
Ви вже тут не смішіть публіку, щиро Вам раджу.
* Його шкільна кликуха.
levandivka
30.10.2008, 19:43
общаюсь с русскими, так они гордятся своим президентом,
Шо, всі?! (с)
Шо, всі?!
Не, только те с кем общался:smile:. Обо всех говорят рейтинги.
Паранойя как раз у нашего превосходительства. Вот можете почитать: http://www.pravda.com.ua/news/2008/10/21/83206.htm
Не удивлюсь если он наречет себя Гетьманом:lol:
Boris_Kiev
30.10.2008, 21:39
Була така маловідома пісенька про Брежнєва (1977 р).
Одного разу її навіть військовий оркестр з хором виконали на ВОСР.
"Гвардейский комиссар, гвардейский комиссар
Ведет всегда вперь-йо-од!
Гордится тобой народ!
(альти) Горди ---
(баси) - цца!
(альти) Горди ---
(баси) - цца!
(весь хор): Горди - цца!
--То--бой --
--Нар--роооооод!"
(бум-цацаца).
Невже були такі, що могли Горди - цца! ?
Чего вы вечно возвращаетесь к временам СССР? И Вы и большинство здесь находящихся родились в том самом СССР. А больше к теме он отношения не имеет.
Гордится тобой народ!
(альти) Горди ---
(баси) - цца!
(альти) Горди ---
(баси) - цца!
(весь хор): Горди - цца!
--То--бой --
--Нар--роооооод!"
(бум-цацаца).
Невже були такі, що могли Горди - цца! ?
І зрізалися ..."на зелено" з тим еСССером і раєм для простого народу.
Ну як і нині Росії...А завтра?
Завтра почекаємо...Це недовго.
І побачимо на власні оченята!...бо суть тут вся в Україні-Неньці.
Ось де собака зарита!
Хе-хе-е...А ви кажете...
Boris_Kiev
30.10.2008, 21:55
общаюсь с русскими, так они гордятся своим президентом, будь то (...)
Отож! У російського етносу (в Росії, звичайно), намертво в'їлися азійські стереотипи поведінки - обожнювання бая, хана, хама ...
І цього з них не виб'єш.
Нам з ними не по дорозі.
Полковник
30.10.2008, 22:13
Була така маловідома пісенька про Брежнєва (1977 р). Одного разу її навіть військовий оркестр з хором виконали на ВОСР. "Гвардейский комиссар, гвардейский комиссар Ведет всегда вперь-йо-од! "Гвардейский комиссар, гвардейский комиссар Гордится тобой народ!
Вы, это, ошибаетесь, как всегда.
Не было такой песни.
Не было и нет и такого словосочетания "гвардейский комиссар" (разве только в фэнтази и мультиках :)).
Когда помиляться перестанете?
Нам з ними не по дорозі.
Одобрямс!
Не по пути - однозначно!!!
Boris_Kiev
30.10.2008, 22:18
Вы, это, ошибаетесь, как всегда.
Не было такой песни.
Не было и нет и такого словосочетания "гвардейский комиссар" (разве только в фэнтази и мультиках :)).
Когда помиляться перестанете?
Музика Олексія Костенка-Київського, слова Валентини Чайки (тобто самопал). Слова і ноти були надруковані в якійсь туалетній газетці (звідти дізналися про авторів).
Виконувалася двічі у прямому ефірі (записали для приколу). Потім редакційна рада визнала її "антихудожньою".
Але там все було згадано - і Малая земля, і війна і "Возрождєніє". Читали таке, сидячи в "лєнінской комнатє" ?
А потім пояснювали солдатам, що "Большая Земля вертится вокруг Малой" ?
Boris_Kiev
30.10.2008, 22:26
Чего вы все время себя отделяете от русских как от чумы. Від Росії.
А національність або прізвище друзів / співробітників для мене не має значення.
P.S. Полковнику!
Якраз зателефонував сусід - колишній військовий музикант - десь у нього могли залишитися "парадні ноти", в тому числі тієї пісеньки.
Гармонія - "блатна" - 5 акордів.
А Вам соромно не знати тієї пісні!
Ну , так , звичайно...від мирних бджіл і зберігання людської памяті є куда більш "цікавіші" заняття.
Він тільки і іздить по форумах, культурних та історичних, та прославляє свій націонацизм і таскає з собою всю свою родину. А реальних справ для покращення життя народу не робить і іншим заважає робити.
Це такі як: замачіваніє в сартірє , цілування дітей в живіт, приготування "зеленого чаю" (для Литвиненка), провокації на грузинській границі .....Список можна продовжити.
Це все демагогія:smile:. Як би наш цар був таким як Путін (а не Путін особисто), він би розібрався з джерелами створення капіталів бандитів-мільйонерів, недопустив би натяків на сепаратизм з боку всяких "русинів" та Криму, створив би свій боєздатний флот у Криму, та підняв би рівень нашої армії, щоб ні Росія, ні НАТО не мали до нас претензій.
Так ні, для вас важливіше націоналізм, мова, культура, та інші прояви історично створеної закомплексованості на національній основі. Всі вас гнобили, гноблять і просто живуть по сусідству з вами. Це навіть смішно, дивлячись зі сторони центральної України.
Як би наш цар був таким як Путін (а не Путін особисто)
Ви задумувалися, що саме ви написали? :) Якщо хтось такий, як Х, а (але) не такий, як Х особисто, то тоді цей хтось вже не такий, як Х.
Ви задумувалися, що саме ви написали?
Добре, розтлумачу вам особисто: я хочу щоб у нас був президент на зразок Путіна, а не Путін особисто.
Добре, розтлумачу вам особисто: я хочу щоб у нас був президент на зразок Путіна, а не Путін особисто.
А які саме путінські якості чи нахили вас приваблюють: [/URL][url]Рекламне відео (http://relax.ru/video/view/?id=v52675999d6)
А які саме путінські якості чи нахили вас приваблюють: Рекламне відео
Я не бачив його рекламного відео. У порівнянні з нашим ...., він гідно представляє свою країну на міжнародній арені, його поважають не тільки населення, але й закордонні політики, бо він твердо і чітко висловлюється по темі, а не мямлить собі в губу про свою націю, він веде політику спрямовану на добробут своїх громадян і рейтинг своєї країни в світі.
Я не бачив його рекламного відео. У порівнянні з нашим ...., він гідно представляє свою країну на міжнародній арені, його поважають не тільки населення, але й закордонні політики, бо він твердо і чітко висловлюється по темі, а не мямлить собі в губу про свою націю, він веде політику спрямовану на добробут своїх громадян і рейтинг своєї країни в світі.
Боже-боже, ви або наївний, або дивитеся російське телебачення. Або і одне, і друге.
Ну тоді щоб розвіяти мою "наївність":smile:, аргументуйте переконливіше, будь-ласка. А щодо телебачення, то дивитись потрібно не тільки українське і російське, а ще і багато інших, щоб адекватно, а не односторонньо оцінювати ситуацію і факти. З того телебачення, що я дивлюсь, процентів 70 українське.
Тут деякі пишуть,що Путін
гідно представляє свою країну на міжнародній арені, його поважають не тільки населення, але й закордонні політики, бо він твердо і чітко висловлюється по темі, а не мямлить собі в губу про свою націю, він веде політику спрямовану на добробут своїх громадян і рейтинг своєї країни в світі.
Ющенко,як не як...але веде політику,як Націоналіст,в міру можливостей консолідації з іншим,неукраїнським населенням України!
А Путін?..Путін і Со. веде себе,як Фюрер,Цар,а чи-то Хан,котрий бачить лише великий громадний російсько-мовний нарід і себе лідером цoго суспільства,нації,а чи-то може об'єднання на землі.
В ІНШОМУ АМПЛУА ВІН НІКОМУ НЕ ПОТРІБЕН,ні як президент,ні як людина,ні як пароход...
Збоку воно видніше!Тим паче з европейської частини.
Ну тоді щоб розвіяти мою "наївність":smile:, аргументуйте переконливіше, будь-ласка. А щодо телебачення, то дивитись потрібно не тільки українське і російське, а ще і багато інших, щоб адекватно, а не односторонньо оцінювати ситуацію і факти. З того телебачення, що я дивлюсь, процентів 70 українське.
Гідно представляє свою країну на міжнародній арені: тут маємо відкриті погрози або і просто агресія щодо інших країн.
Його поважають не тільки населення, але й закордонні політики: щодо населення ви самі погодилися, що їм все одно, кого поважати. Закордонні політики до нього ставляться обережно і дистанціюються.
Добробут своїх громадян: він веде політику збагачення за рахунок продажу природніх сировин. Супутньо при цьому відбувається ріст добробуту певних прошарків населення, повністю залежний від експорту вуглеводнів. В принципі, він поставив Росію у повну залежність від цієї статті доходів. У випадку перекриття кранів в цій країні немає більше чого запропонувати. Окрім того, згадувана зона росту добробуту обмежена московською кільцевою дорогою.
Рейтинг країни в світі: без коментарів :pardon: Особливо тепер, після нападу на Грузію.
Тут деякі пишуть,що Путін:
-гідно представляє свою країну на міжнародній арені?
Вже нікуди,по-правді і не їздить,бо з чим?Нафту і газ сяко-тако пристроiли,а решта...решта нікому-то в світі і не потрібно.Решта в світі самі прийдуть до Росіі і продадуть при потребі.
-його поважають не тільки населення, але й закордонні політики?
Особливо лауреати-нобелісти...Горбачев,Солженіцин(покійний).О-о-о...Поляки,Естонці.Латвійці,Литовці,Шведи,Фіни,ін. ..
I Британці.Особливо в розмовах з міністрами і в відношеннях.
-бо він твердо і чітко висловлюється по темі, а не мямлить собі в губу про свою націю?
Грубить мужик,грубить....
- він веде політику спрямовану на добробут своїх громадян?
Ну-ну...Знаємо добробутних з Росії: Абрамович на Чукотці,Ходорковський в Сибіру,Лужков в Москві...І ще зо десяток осіб набереться.
... і рейтинг своєї країни в світі ?
Реально поза 100-ею...Внизу!
P.S.Якщо з Нового 2009 року Росія не втримається в G8,то буде...в G100!
My Gratulation!
Ну-ну. Просто у вас історично склалися такі настрої відносно Росії. І вас в іншому вже не переконати, навіть якщо воно є правдою. Що ж, буду до цього ставитися з розумінням:smile:. Але все одно таке враження, що потрапив на іншу планету.:smile:
levandivka
31.10.2008, 18:38
Просто у вас історично склалися такі настрої відносно Росії. І вас в іншому вже не переконати
ТАК.
Чеченців вже "переконали" (під корінь). Надовго?
Boris_Kiev
31.10.2008, 18:49
Левандівко, а може гілочку тимчасово прикрити? До чергового маразму чи злочину Путіна ?
Ну-ну. Просто у вас історично склалися такі настрої відносно Росії. І вас в іншому вже не переконати, навіть якщо воно є правдою.
Але все одно таке враження, що потрапив на іншу планету.:smile:
...навіть якщо воно є правдою.
Ото-то...Отут i собака зарuта!
Правда,то не "Правда"!
levandivka
31.10.2008, 18:55
може гілочку тимчасово прикрити?
Достатньо перестати бухтіти (для нового нєпанімающєго) про те, як космічні кораблі бороздять окєани фсєлєнной.
Але ж людям клавіатури чешуцця попереливати з пустого в порожнє...
Liliyah Romanova
31.10.2008, 19:04
по поводу пропаганды на российских телеканалах:
Путин вдыхает углекислый газ, а выдыхает кислород!
Так поддерживается жизнь на всей планете...
Достатньо перестати бухтіти (для нового нєпанімающєго) про те, як космічні кораблі бороздять окєани фсєлєнной.
Але ж людям клавіатури чешуцця попереливати з пустого в порожнє...
Пожалуй, я тоже маленько попереливаю )))
Читал ветку, много думал ))
Так в чем все таки суть претензий до Путина ? )) Такой сякой немазаный сухой то не так это неправильно ? ))
"Миром правит сила, а сила проистекает из богатства и способности защитить свои интересы. Закон и справедливость хороши, но они стоят на прочных ногах только тогда, когда имеют под собой эту основу. Именно это исповедуют США, да и не только они" (с)*
Вот и все. Путин, при всей его критике, в том числе справедливой, четко следует процитированному.
А что касается углеводородов - раз они есть, так что, смотреть на них что ли ? Ценовая конъюнктура благоприятна, приток валюты (а заодно возможность помочь Исландии :) ) обеспечивается. Другое дело что невозможно вечно сидеть на трубе, но это уже другая история.
----
* цитата не дословная, но смысл передан верно.
Boris_Kiev
31.10.2008, 19:46
Другое дело что невозможно вечно сидеть на трубе,
А и Б сидели на трубе.
А упало, Б пропало.
И служило в КГБ.
Samojlovu4
01.11.2008, 15:13
Думал, что геи и пидарасы это одно и тоже.
Но оказывается пидарасы против Путина, а геи нет.
Думал, что геи и пидарасы это одно и тоже.
Но оказывается пидарасы против Путина, а геи нет.
Круто закрутил:lol:
А и Б сидели на трубе.
А упало, Б пропало.
И служило в КГБ.
А у вас все, как всегда сводится к темному прошлому:smile: Пора вылезать на свет и жить новой жизнью, а не плакать и бухтеть о старой.
Степаныч
01.11.2008, 16:36
Думал, что геи и пидарасы это одно и тоже.Непральна! Геі=педерасти. А "пидараси"=пидери=мудаки.;)
Boris_Kiev
01.11.2008, 18:53
А у вас все, как всегда сводится к темному прошлому Пора вылезать на свет и жить новой жизнью, а не плакать и бухтеть о старой.
Шкода, що передчасно забанили берку(та).
З приводу сучасності - більшість тих, з ким я приятелюю, самі побудували своє "сьогодні". Не "завдяки", а наперекір минулому.
І не дозволимо його повернення. Не базіканням, а реальними діями (не дай Боже, щоби довелось).
Підкреслюю, наше минуле, сучасне і майбутнє - ТУТ, в Україні.
А декого хворобливо заносить на "північно-східні території" - дивний феномен: підміна часового вектору просторовим.
Майбутні психіатри писатимуть про це дисертації.
Все. Блек берд, флай! Тільки фар евей енд форева!
Вірно.Чорна двоголова птаха літає...тільки в далекому минулому!
Amen!
Samojlovu4
02.11.2008, 13:52
http://www.3porosenka.ru/uploads/0/b/0ba2401baef509261ed866d384e773d7.jpg
http://www.3porosenka.ru/uploads/c/1/c19f47900f2d2d9ab2ce3b3b9462040d.jpg
levandivka
02.11.2008, 14:45
Може то шифровка в Берлін?
Як на мене, росіяни мають те, на що заслоговують. Тим смішніше, що вони на весь голос його прославляють. Все більше нагадує Північну Корею, де країна буквально гниє,під репресивно-поліцейський апарат підпали мільйони, а люди пишно справляють день народження "вічного президента", складають пісні та вірші на честь "Сонця нації".
Гена Букин
03.11.2008, 00:00
У випадку перекриття кранів в цій країні немає більше чого запропонувати.
Простите, но краны обычно перекрывают, те которые на них сидят. Аль нет? Не, ну конечно может и ошибаюсь, подскажите кто перекроет краники с росийской нефтью и газом :)
levandivka
03.11.2008, 00:05
кто перекроет краники с росийской нефтью и газом
Я теж не знаю, який би то ідіот перекривав собі товарний краник і не продавав далі товар.
http://www.3porosenka.ru/uploads/c/1/c19f47900f2d2d9ab2ce3b3b9462040d.jpg
А годинник спеціально на праву руку зроблений.
Був би звичайний, ключі на корпусі в протилежий бік би стирчали.
Читатель_Обкома
03.11.2008, 08:44
А годинник спеціально на праву руку зроблений.
Був би звичайний, ключі на корпусі в протилежий бік би стирчали.
Патрику?:cool:Вы вообще то сами то на ручные часы то носите?о_О
Это может в Канаде ,ручки заводки на наручных часах с другой стороны,а здесь если смотреть на часы прямо,то ручка завдки механизма и перевода стрелок с правой стороны от цифирблата.
Во всяком случая ,я свои "Сейко" ношу на левой руке.
Может Вам просто уже везде мерещится Путин?:biggrin:
Патрику?:cool:Вы вообще то сами то на ручные часы то носите?о_О
:
Я пісочними користуюся.
Простите, но краны обычно перекрывают, те которые на них сидят. Аль нет? Не, ну конечно может и ошибаюсь, подскажите кто перекроет краники с росийской нефтью и газом :)
Не хотілося в попередньому дописі розписувати, розраховував на розум того, хто читатиме. Але бачу, доводиться все пояснювати. Звичайно, що перекриття кранів - образне формулювання, яке не слід сприймати літерально :) Такі формулювання я вже час від часу вживатиму в дописах, так що вибачайте.
Отже, якщо ми порівняємо валовий внутрішній продукт (ВВП) Росії з ціною на нафту, яку Росія продає, ми зауважимо пряму залежність. Падає ціна на нафту - падає ВВП. Зростають теж разом. Тобто маємо повну залежність від експорту вуглеводнів. У випадку утримання низької ціни для усунення дефіциту Росія буде змушена підняти ціни на вуглеводні на своєму внутрішньому ринку.
Звернемо увагу на інші країни, які (поки що) живуть з експорту нафти, наприклад ОАЕ. В цій країні розуміють, що навіть не беручи до уваги коливання цін на нафту, її запаси просто не вічні. Тому вже останні роки, поки експорт приносив добрий дохід, було розвинуто інфраструктуру, щоб створити в країні цікавий клімат для іноземних інвестицій - рекреаційні зони, вишукана нерухомість тощо.
Росія ж не має що запропонувати, окрім сировини на експорт. Високотехнологічні виробництва відсутні, а туманність законів і низька вимагальність права може в Росію привабити хіба що дуже ризикових інвесторів.
Додатково до теми:
Международные (золотовалютные) резервы России за неделю с 17 по 24 октября сократились на рекордные 31 миллиард долларов до 484,7 миллиарда долларов. (http://lenta.ru/news/2008/10/30/reserves/)
Цена нефти $145 - Существующий мировой порядок нужно пересмотреть!
$130 - Москва должна стать новым мировым экономическим центром!
$120 - Мы не боимся холодной воины!
$110 – Русские forever!
$100 - Почему весь мир против нас?
$90 - По-моему в Грузии мы немного переборщили. © Лавров
$80 - Мы готовы впустить международних наблюдателей в зоны конфликтов
$70 – А вот мы встанем с колен...
$60 - А у нас ядерная кнопка...
$50 - Мы готовы к широким переговорам.
$40 - Мы поддерживаем вступление Грузии в НАТО!
$30 - Мы требуем вступления Грузии в НАТО!
$20 - Вова бежал, Москва свободна.
Кот Европейский
03.11.2008, 20:48
Яке браво Путіну? Яке браво може бути хаму? Хоча я й припускаю, що в кожного свої куміри...
Дивимось хамство на найвищому рівні. http://uk.youtube.com/watch?v=2zlYtUNIajQ
Полковник
03.11.2008, 21:23
Никак не пойму.
Чего ВЫ так выёживаетесь?
Кто БАБКИ Украине в конце концов даст?
Австралия или Россия?
Boris_Kiev
03.11.2008, 21:38
Кто БАБКИ Украине в конце концов даст?
Австралия или Россия?
Полковнику, забули про різність менталітетів.
Коли росіянину дають бабки, він ладен руку благодійнику цілувати.
А Одесит (Кот Европейский) подумає "Как мы этих лохов развели!"
Не треба брати гроші в кредит без потреби!
Не беріть ніколи і ні в кого гроші в кредит без наглої потреби !!
Заклинаю Україну не брати гроші в кредит ні в Австралії,ні в Америки,і ...КАТЕГОРИЧНО в Росії !!!
Бо вийде боком...
А не візьме,то і не вийде боком.Треба вміти перетерпіти.Це так само,як в сімї !!!!
Гена Букин
04.11.2008, 00:40
Не хотілося в попередньому дописі розписувати, розраховував на розум того, хто читатиме. Але бачу, доводиться все пояснювати. Звичайно, що перекриття кранів - образне формулювання, яке не слід сприймати літерально Такі формулювання я вже час від часу вживатиму в дописах, так що вибачайте.
Ладно... прощаю.
Отже, якщо ми порівняємо валовий внутрішній продукт (ВВП) Росії з ціною на нафту, яку Росія продає, ми зауважимо пряму залежність. Падає ціна на нафту - падає ВВП. Зростають теж разом. Тобто маємо повну залежність від експорту вуглеводнів. У випадку утримання низької ціни для усунення дефіциту Росія буде змушена підняти ціни на вуглеводні на своєму внутрішньому ринку.
Хочу у Вас спросить.... как экономист экономиста.... Че вы так за ВВП переживаете? Вот к примеру Украина находидся в мире на 33 месте по ВВП, а Швейцария к примеру на 36... ОАЭ на 55... Люксенбург бедный так вааще на 89.... И ниче... живут же там как-то люди...
http://ru.wikipedia.org/wiki/Список_стран,_сортировка_по_ВВП
Яке браво Путіну? Яке браво може бути хаму? Хоча я й припускаю, що в кожного свої куміри...
Дивимось хамство на найвищому рівні.
Это не хамство. Просто "нервы есть даже..." у Путина, и иногда их не хватает терпеть, когда кто то выгораживает и поддерживает террористов.
Полковник
04.11.2008, 06:24
Вы считаете, что потребы сейчас НЕТ?
і ...КАТЕГОРИЧНО в Росії !!!
А ще було би краще взагалі обмежити відносини по можливості.
І тримати їх .... ну на рівні з Монголією.
Полковник
04.11.2008, 09:16
Идея очень неплохая.
Может с торговли начать?
Куда предлагаете перенаправить?
Кто покупать будет?
Есть конкретные предложения?
Или ОПЯТЬ бла-бла-бла?
Полковнику, забули про різність менталітетів.
Коли росіянину дають бабки, він ладен руку благодійнику цілувати.
А Одесит (Кот Европейский) подумає "Как мы этих лохов развели!"
Насчет рук не видела ни разу, а подмечено тонко. Причем "лохи" - это дети и внуки одессита.
Кстати, нужно брать кредиты в долларах и продавать на них металл в США со скидкой. Их промышленность рухнет, доллар подешевеет, отдадим со сдачи. Еще можно разжиться на распродаже оборудования. :)
Кот Европейский
04.11.2008, 10:55
Это не хамство. Просто "нервы есть даже..." у Путина, и иногда их не хватает терпеть, когда кто то выгораживает и поддерживает террористов.Только нервы что-то у него частенько пошаливают... К тому же, Вы перевели вопрос, который был задан Путину? Вполне адекватный вопрос. И такая неадекватная реакция говорит лишь о комплексе неполноценности и предрасположенности к хамству. Т. о. хамство в России насаждается на высшем уровне. И местные форумные российские хамы есть продукт этой государственной политики. Ребята, поймите, что с такими кормчими вы в Европе не будете никогда. ...Если вы, конечно, хотите стать европейцами... :scratch_one-s_head:
Продолжение великодержавного хамства -
http://uk.youtube.com/watch?v=j11fW8X2TcI
Типичный комментарий подопытных россиянНа 1.14 он че говорит:"Вот так я к этому отношусь, бл..." или у меня глюки? )) Ыы жэсть, но красавчик Понимаете - КРАСАВЧИК!:unknown:
И такая неадекватная реакция говорит лишь о комплексе неполноценности и предрасположенности к хамству. Т. о. хамство в России насаждается на высшем уровне. И местные форумные российские хамы есть продукт этой государственной политики.
На жаль, в даний час, як і вже майже 100 останніх років, Росії не існує. Те державоподібне формування, яке зараз займає російську землю, можна назвати як завгодно, пост-совдепом, ерефом, але аж ніяк не Росією, попри всі недоліки справжньої Росії.
Люмпен, який керує Росією від перевороту 1917 року по наші дні, як і виховані ним хами, теж не може називатися росіянами - як відомо, люмпен - це явище позаетнічне. Згадані його представники просто користуються спримітивленою російською мовою, не більше.
Полковник
04.11.2008, 11:22
Люмпен, який керує Росією від перевороту 1917 року по наші дні,
Как не повезло россиянам....
Зато как повезло Громадянам!
Закон компенсации, понимашь!
Boris_Kiev
04.11.2008, 11:46
Дугин: Если Украина вступит в НАТО, Россия введет в страну войска Побирацця ?
Городецький
04.11.2008, 22:12
[оффтоп] тег "краб" явно пупер почепив :)
http://i91.photobucket.com/albums/k316/styob/59436.jpg
[/оффтоп]
Идея очень неплохая.
Может с торговли начать?
Куда предлагаете перенаправить?
Кто покупать будет?
Есть конкретные предложения?
Или ОПЯТЬ бла-бла-бла?
Та , ради Бога , починайте!
Флаг вам в руки.
А за покупців не переживайте.
Ви за свої товари подумайте , крім "Stolichnaya" тут більше ніяких не бачу.
А українські є. Є алкоголь і є продукти.
Бачила у новинах, що у Росії одного чоловіка посадили у в'язницю на 1 рік за те, що він намалював на Путіна карикатуру і розмістив чи то на якомусь сайті, чи то на форумі. Казали, що вперше такий випадок, що людину ув'язнили за таке. От вам і Путін. Як подумаю, скільки у нас тут на форумі карикатур.. :wacko1:
Городецький
05.11.2008, 12:14
Бачила у новинах, що у Росії одного чоловіка посадили у в'язницю на 1 рік за те, що він намалював на Путіна карикатуру
Саме так і є. Стаття (http://www.podrobnosti.ua/criminal/2008/11/02/563896.html). І сама карикатура (в урізаному вигляді):
http://bestpics.ru/full/karikatura.jpg
До речі, в оригіналі карикатура має напис "МОЧИ ЧУРОК" і тиняється нетрями Інету вже роки зо два.
До ції новини можна ставитися двозначно:
- по-перше - ув'язнення за карикатуру, та й таку, що він не сам її намалював - то занадто, і смердить фашизмом;
- по-друге, сам засуджений теж ще та цяцька - член ДПНИ і молодорос, тобто за своєю ідеологією він не кращий за судову владу РФ.
Висновки теж два:
- перед нами цап-відбувайло, йому дали 1 рік загального режиму, "для красного словца";
- СЛАВА ПУТІНУ-МЄДВЄДЄВУ!!!! СЛАВА КРАБАМ!!!!
Дальневосточник
05.11.2008, 12:18
Год колонии - к такому сроку приговорен житель Барнаула, который разместил на собственном сайте коллаж с изображением премьер-министра России Владимира Путина в виде скинхеда....
На нашем форуме время от времени пишут, что Восток-де хочет "соедениться" с Россией...Неужели можно всерьез о таком думать - видя "свободу" там? :crazyman:
Городецький
05.11.2008, 12:43
http://i91.photobucket.com/albums/k316/styob/1975021.jpg
Всьо, пішов ховатися від ФСБ (в найближчу пивну) ... :)
Нам то в Україні можна і посміятись, а от росіянам не заздрю. Тривожний дзвіночок :scratch_one-s_head:
Городецький
05.11.2008, 12:58
Тривожний дзвіночок
Якби дзвіночок, то вже набат ...
Читатель_Обкома
05.11.2008, 17:04
і смердить фашизмом;
Действительно попахивает фашизмом.....
".... Суд приговорил жителя Алтая к одному году лишения свободы по статьям "возбуждение ненависти либо вражды, а равно унижение человеческого достоинства" и "оскорбление представителя власти" за создание националистического сайта, говорится в сообщении, размещенном на сайте Следственного комитета при прокуратуре (СКП) РФ.
По данным ведомства, Александр Требущук в период с сентября по ноябрь 2006 года, используя свой персональный компьютер, создал Интернет-ресурс, где разместил тексты и видеоматериалы националистического содержания. На сайте содержались ролики со сценами насилия в отношении лиц неславянской внешности, призывы к отчуждению "нерусских" лиц, исповедующих нехристианскую религию.
"В процессе расследования уголовного дела выяснилось, что Александр Требущук причислял себя к скинхедам, занимался рукопашным боем и принимал участие в собраниях одной из запрещенных националистических организаций", - говорится в документе.
Индустриальный районный суд Барнаула признал Требущука виновным по части 1 статьи 282 (возбуждение ненависти либо вражды, а равно унижение человеческого достоинства)...."
http://sibir.rian.ru/incidents/20081031/81725555.html
Які відносини ви маєте на увазі? Економічні? Тоді чому б вам не запропонувати ЄС не купувати газ? :)
Ось тут багато вже говорили, що війна з Грузією нашкодила Росії, що її із Ж8 гнатимуть. І що сталося? Фінансова криза у світі?
Ребята, поймите, что с такими кормчими вы в Европе не будете никогда. ...Если вы, конечно, хотите стать европейцами... :scratch_one-s_head:
Я вот не пойму, если Германию назвать Гондурасом – там сразу уровень жизни упадёт?
Вам шашечки или ехать? (с)
Неужели можно всерьез о таком думать - видя "свободу" там? :crazyman:Плохой пример. Вот лично я считаю, что за националистические проявления в многонациональном государстве надо сажать. И сажать крепко и надолго. Интернет далеко не анонимен и всё это «на раз» отслеживается (в любой стране).
... Вот лично я считаю, что за националистические проявления в многонациональном государстве надо сажать. И сажать крепко и надолго. Интернет далеко не анонимен и всё это «на раз» отслеживается (в любой стране).
Многонаціональна держава,це скільки націй і кого та як рахувати?
Це держава з федеративним устроєм,а чи-то імперія "тіпа" Росія,гАмерика ?
Як по-вашому,Україна з своїми національними устремліннями належить до таких?
Немає різниці якій устрій в країні. Треба розділяти громадянство та національність. На мою думку перше - це громадянство і якщо хтось вважає, що деякі громадяни ліпше ніж інші - це руйнує суспільство, а через те руйнує державу.
Я розумію що ви натякаєте на то, що Росія - це "тюрма народів" і росіяни мріють про велику імперію - я вже багато такого тут прочитав. =)))) Але я нагадаю вам, що такі націоналістичні думки не можуть обмежуватися однім етносом і якщо сьогодні ви вважаєтесь "справжнім українцем", то завтра хтось може сказати що, справжні українці - це українці які народилися біля Полтави, чи Запоріжжя, а особисто ви - "з вигляду або жид, або москаль". ;)
Плохой пример. Вот лично я считаю, что за националистические проявления в многонациональном государстве надо сажать. И сажать крепко и надолго. Интернет далеко не анонимен и всё это «на раз» отслеживается (в любой стране).
Правильно, у себе в Москві пересажайте всіх; виберіть нового Вісаріоновича, прапор Вам в руки і транспарант....
Boris_Kiev
07.11.2008, 09:19
по статьям "возбуждение ненависти либо вражды
Де ж там "возбуждение" ?
Тоді можна присікатися й за портрети Кличків - скільки "афро" вони публічно побили !
Дальневосточник
07.11.2008, 09:41
Плохой пример. Вот лично я считаю, что за националистические проявления Считать "националистическим проявлением" коллаж с изображением путина в виде скинхеда???? Ну, господа...В советские времена - на Московскую книжную выставку не пустили издающийся в гамерике ежегодно альбом с газетными карикатурами...Гамерикосы искренне удивлялись - ведь в альбоме гораздо больше карикатур на президента Форда, чем на секретаря Брежнева.... :)
Степаныч
07.11.2008, 10:37
Якби дзвіночок, то вже набат ... Ні дзвіночку, ні набату. Навіщо пересмикувати? Засудили не за карикатуру на Путіна, а за то, что "...создал Интернет-ресурс, где разместил тексты и видеоматериалы националистического содержания. На сайте содержались ролики со сценами насилия в отношении лиц неславянской внешности, призывы к отчуждению "нерусских" лиц, исповедующих нехристианскую религию."
Boris_Kiev
07.11.2008, 10:48
а за то, что "...создал Интернет-ресурс,Степаничу, а Ви особисто маєте якісь приклади сторінок того сайту ?
Чи може той сайт створили "інші", "заднім числом", приписавши туди рукотворний журнал завантажень з "потрібної" адреси ?
Таке може зробити школяр, не кажучи про сисадміна.
Городецький
07.11.2008, 10:58
Ні дзвіночку, ні набату. Навіщо пересмикувати? Засудили не за карикатуру на Путіна, а за то, что "...создал Интернет-ресурс, где разместил тексты и видеоматериалы националистического содержания. На сайте содержались ролики со сценами насилия в отношении лиц неславянской внешности, призывы к отчуждению "нерусских" лиц, исповедующих нехристианскую религию."
Певно, ніхто крім прокурора того "сайту" й не бачив.
Зато russia3.ru живе і смердить з усих сил і ніхто на то уваги не звертає ...
Цапа-відбувайла посадили, кажу ж вам ...
Степаныч
07.11.2008, 11:05
Степаничу, а Ви особисто маєте якісь приклади сторінок того сайту ?
Чи може той сайт створили "інші", "заднім числом", приписавши туди рукотворний журнал завантажень з "потрібної" адреси ?
Таке може зробити школяр, не кажучи про сисадміна. Звідки я можу мати? З приводу "створили інші", то так можна що завгодно заперечувати, рівно як і відстоювати. Що мені не подобається - все брехня.
Цапа-відбувайла посадили, кажу ж вам ... Це не поодинокий випадок в Росії. Зайдіть на сайт слідчого комітету при прокуратурі РФ, почитайте новини.
Городецький
07.11.2008, 11:34
Це не поодинокий випадок в Росії. Зайдіть на сайт слідчого комітету при прокуратурі РФ, почитайте новини.
Цур мене, цур!!! Я Вам вірю!
Степаныч
07.11.2008, 11:36
Цур мене, цур!!! :lol::lol::lol:Сьогодні на ЛФ день гумору! Тільки но над дописом kwl посміявся, тепер Городецький!
Samojlovu4
07.11.2008, 11:44
Всетаки смішний ви, Стєпанич.
От, боронь Боже, в Масгві бандюки чи там нарікі католицьких монахів закатрублять скажімо... Двістіпроценто - рассіянє за пару днів вже "розкриють" злочин, виявивши, що вбивсто скоїв на грунті сварки їхній знайомий... який в певних колах відомий як гомік-прастітут... і взагалі, по всій квартирі католицьких монахів знайшли використані презервативи, наркотики і шприци.
Ви і тоді будете вірити, наївний?!
Степаныч
07.11.2008, 15:22
Всетаки смішний ви, Стєпанич.
От, боронь Боже, в Масгві бандюки чи там нарікі католицьких монахів закатрублять скажімо... Двістіпроценто - рассіянє за пару днів вже "розкриють" злочин, виявивши, що вбивсто скоїв на грунті сварки їхній знайомий... який в певних колах відомий як гомік-прастітут... і взагалі, по всій квартирі католицьких монахів знайшли використані презервативи, наркотики і шприци.
Ви і тоді будете вірити, наївний?!Смішний Ви, Самойловичу!;) От в НімеТЧині якісь турки скоять злочин (ну, мєлочь, метро там взірвуть) - ніфіга ці німці не розкриють! Вони скажуть: та тут екстремізмом і не пахло! Так, покіпішили хлоп"ята. А Ви їм і повірите, наївний?:cry:
Samojlovu4
07.11.2008, 15:28
Смішний Ви, Самойловичу!;) От в НімеТЧині якісь турки скоять злочин (ну, мєлочь, метро там взірвуть) - ніфіга ці німці не розкриють! Вони скажуть: та тут екстремізмом і не пахло! Так, покіпішили хлоп"ята. А Ви їм і повірите, наївний?:cry:
Шось невдало ви зіскочили з теми, Стєпанич. :pardon:
Кострубатий і абсурдний якийсь приклад навели, аби-шось...
Boris_Kiev
07.11.2008, 15:28
:lol::lol::lol:Сьогодні на ЛФ день гумору! Тільки но над дописом kwl посміявся, тепер Городецький!
Степаничу, kwl прописано електрошок.
Може знову побачите його в черговому перевтіленні. :)
Deus igrok
07.11.2008, 15:35
нарікі католицьких монахів закатрублять скажімо... Двістіпроценто - рассіянє за пару днів вже "розкриють" злочин, виявивши, що вбивсто скоїв на грунті сварки їхній знайомий... який в певних колах відомий як гомік-прастітут... і взагалі, по всій квартирі католицьких монахів знайшли використані презервативи, наркотики і шприци.
А в гамериканців питайте, у них досвід з католиками-педофілами більший.
Степаныч
07.11.2008, 15:38
Шось невдало ви зіскочили з теми, Стєпанич.
Кострубатий і абсурдний якийсь приклад навели, аби-шось... :biggrin:Все, что могу!
ЗІ: "Кострубатий" - слово сподобалось! Рідко чую, але слово смачне!
Boris_Kiev
07.11.2008, 16:00
Шось невдало ви зіскочили з теми, Стєпанич. :pardon:
Кострубатий і абсурдний якийсь приклад навели, аби-шось...
Самойловичу, будьте поблажливим: Степанич сьогодні з 7-ї ранку святкує ВОСР!
Вже скинув плакАти на вантажівку, затоварився і думає, як це пронести у гуртожиток.
Степаничу, писали таке на 1 травня ?
Немає різниці якій устрій в країні. Треба розділяти громадянство та національність. На мою думку перше - це громадянство і якщо хтось вважає, що деякі громадяни ліпше ніж інші - це руйнує суспільство, а через те руйнує державу.
Я розумію що ви натякаєте на то, що Росія - це "тюрма народів" і росіяни мріють про велику імперію - я вже багато такого тут прочитав. =)))) Але я нагадаю вам, що такі націоналістичні думки не можуть обмежуватися однім етносом і якщо сьогодні ви вважаєтесь "справжнім українцем", то завтра хтось може сказати що, справжні українці - це українці які народилися біля Полтави, чи Запоріжжя, а особисто ви - "з вигляду або жид, або москаль". ;)
Ні не розумієте Ви Мене...бо маю на увазі в першу чергу шовінізм,що являється Тим же націоналізмом,але...Але на загарбаній території.
А в монолітній нацональній державі шіовінізм Абсолютно нІ-до-чого,та і націоналізм відімре за -непотрібністю...Як в Австрії,Німеччині нині наприклад...а буде проявлятись лише в разі Загрози!
А те,що Ви подумали перед тим,то також має місце в наших національних думках...то також правда.
Але так не є...самі ж бачите по Прикарпатській Русі!
І....
націоналістичні думки НІКОЛИ не обмежуються однім етносом !
Приклад європейських країн цьому доказ...що НІКОЛИ не зрозуміє Російська Імперія(імперія,імперія!!!)...От тут я Bам повім так:
Росія хапалася за всі часи За Все,За Всі і Всякі Ідеї...і ні одну толком не довела до кінця.НІ ОДНУ!!!
І кіко то можна,і хто-то буде вірити,і коли буде...Напевно після повного падіння Тої Імперії.Інакше й не придумаю,що порадити...
А за соломинку життя хапаєтья всякий,який ще живе і існує...І злодій та вбивця також!
levandivka
07.11.2008, 19:57
:lol::lol::lol:Сьогодні на ЛФ день гумору! Тільки но над дописом kwl посміявся, тепер Городецький!
То все через російські свята...
Зайдіть у "Порадьте лікаря (http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=403209#post403209)", Вас очікують. ;)
ЗІ: санітарів і чемодан прихопіть.
андрей-25
10.11.2008, 12:36
А чем же российские праздники от наших отличаются:smile:? Они ж у нас общие как были так и остались.
Тут почитал все на дядю Вову гонят по-черному. А он же по сути нормальный, сильный политик с которым можна договорится. Вон Юля ж ездила к нему и все они нормально перетерли, так как оба достойные лидеры своих стран. Другое дело некоторые наши политики, президент и прочие, ставят личные и националистические интересы выше народных, с ними дядя Вова и ведет себя соответственно. Это ж надо приехать в Кремль из Украины с переводчиком, людей смешить.:smile:
Кот Европейский
10.11.2008, 15:03
Тут почитал все на дядю Вову гонят по-черному. А он же по сути нормальный, сильный политик с которым можна договорится. Сказать Вам, кто он действительно по сути? В Одессе такому поведению есть прекрасное определение - жлобство. Он простой банальный жлоб, только обличённый властью. Это факт. А жлоб, обличённый властью - жлоб в квадрате. А то, что с ним можно договориться - так смотря на каких условиях. Это уже совсем другой вопрос.
Бойцовая Рыбка
10.11.2008, 15:08
А жлоб, обличённый властью - жлоб в квадрате.
:lol::lol::lol:
андрей-25
10.11.2008, 15:18
А жлоб, обличённый властью - жлоб в квадрате.
Это характеристика большинства обличенных властью. :smile:
А договариваться и искать компромиссы - задача всех благоразумных политиков. Естественно, что каждый отстаивает свои политические интересы, и результат переговоров (как и результат хорошего секса:smile:), должен удовлетворять обе стороны. Наша премьер ведь с ним договорилась, не то, что некоторые наши бронелобые политики, не желающие отступать от каких-то там своих "ценностей".
Кот Европейский
10.11.2008, 17:35
Это характеристика большинства обличенных властью. Характерное заблуждение российских подданых. Если у россиян президент жлоб, то они у всех такие. Нет, батенька, в Европе от хамства Путина в шоке. У них Берлускони склоняют только за слово "загорелый", хотя это цветочки в сравнении с путинскими хамством.
А договариваться и искать компромиссы - задача всех благоразумных политиков. Естественно, что каждый отстаивает свои политические интересы, и результат переговоров (как и результат хорошего секса:smile:), должен удовлетворять обе стороны. Наша премьер ведь с ним договорилась, При всём моём уважении к Тимошенко, Вы не расскажете о чём она с ним договорилась? О принципиальном переходе на европейские цены? Ну-ну.
не то, что некоторые наши бронелобые политики, не желающие отступать от каких-то там своих "ценностей".Ну, знаете, я тоже не в восторге от действий Януковича при власти, но цена на газ при нём не была европейской и ему не удалось так триумфально договориться о её повышении для Украины...
андрей-25
10.11.2008, 18:19
в Европе от хамства Путина в шоке.
Разве это хамство, когда президент (премьер) твердо стоит за свою страну и отстаивает ее интересы? Вот наш президент, другое дело, поступает подло, не по мужски, по отношению к женщине, к своим избирателям (уже бывшим:smile:), занимается раздуванием несуществующих и второстепенных проблем и любыми средствами хватается за власть. Или самолет отбирает :lol:
Ну, знаете, я тоже не в восторге от действий Януковича при власти, но цена на газ при нём не была европейской...
Да как же цена может быть постоянно одинаковой? Инфляция, "смена" власти в РФ, санкции и эмбарго в отношении РФ со стороны США. Да и нефть на биржах сейчас один из самых неустойчивых товаров. Если бы не договорилась Тимошенко, то мы уже имели бы заоблачные цены на топливо, т.к. Ющенко не в состоянии вести переговоры о чем либо кроме своих "заморочек".
Гена Букин
10.11.2008, 19:17
Ну, знаете, я тоже не в восторге от действий Януковича при власти, но цена на газ при нём не была европейской и ему не удалось так триумфально договориться о её повышении для Украины...
А, я вот не в восторге о Юли. Но разве цена на газ у нас как во всей Европе?
Господа, а сколько должен стоить газ и кто должен устанавливать на него цену?
Кот Европейский
10.11.2008, 20:23
Разве это хамство, когда президент (премьер) твердо стоит за свою страну и отстаивает ее интересы? Примеры хамства Путина приведены выше. Если для Вас это не хамство, то вывод напрашивается сам собой...
С другой стороны, твёрдо стоять за свою страну - это похвальное свойство. Это свойство всё чаще и чаще нужно будет демонстрировать украинским политикам. Ющенко пока не подводит, от этого Путин с товарищем и бесятся. Ну недолго им беситься осталось - вплоть до вступления Украины в НАТО. А там полегче будет. :wink:
PS Борхес, Цена газа зависит от цены на нефть. Есть специальные формулы.
Полковник
10.11.2008, 20:46
Ющенко пока не подводит, от этого Путин с товарищем и бесятся.
:lol::biggrin::lol:
ЭТО что-то, Ребята!
Спасибо, порадовали на ночь глядя,
ну, юмористы!
андрей-25
10.11.2008, 21:07
Да, реально смешно. Есть еще люди, которые Ющенку верят и воспринимают его как нормального политика и личность:smile:.
Кот Европейский, не обижайтесь, но вы что в самом деле видите в нашем ...гхм президенте президента? Что же он по вашему реально делает для страны?
Кроме того, что пугает МедПутиных вступлением в НАТО.
Да, реально смешно. Есть еще люди, которые Ющенку верят и воспринимают его как нормального политика и личность.
Кот Европейский, не обижайтесь, но вы что в самом деле видите в нашем ...гхм президенте президента? Что же он по вашему реально делает для страны?
Він на правильному шляху.
Перший УКРАЇНСЬКИЙ Президент.Нехай він робить багато помилок...
Не дивно...родом ж зі совка...
Але...
він УКРАЇНЕЦЬ...
Він на правильному шляху.
Перший УКРАЇНСЬКИЙ Президент.Нехай він робить багато помилок...
Але...
він УКРАЇНЕЦЬ...
І кращий ніж Кравчук,Кучма,бо....більш часніший і чесно веде себе з своїм Українським народом.Чесніше і справедливіше ніж і Путін,по-відношенню до свойіх громадян.Принаймі нікого і не знишував фізично.А Путін весь нарід чеченський хотів...Хатєть нє врєдно,та хто йому дасть!
:good:
андрей-25
10.11.2008, 21:37
він УКРАЇНЕЦЬ...
Это хорошо. Но какая польза от этого простым украинцам. От того что он миллиарды тратит на культуру, да чтоб увековечить себя в истории. Плюс активно продвигает свою семью на места повыше да бизнесами совместными с донецким кланом занимается. Еще 4 года назад ни за что б не поверил, что человек, руки которого ничего не крали, осуждающий предшествующую бандитскую власть, будет к Ахметову в гости ездить и за одним столом водку пить:smile:
Нанести на монету лик президента еще при его жизни это вобще предел всему:biggrin:. Пусть эта монета и сувенирная, но разве он заслужил это.
А Путін весь нарід чеченський хотів...Хатєть нє врєдно,та хто йому дасть!
:lol:
Да вы хоть знаете историю чеченских кампаний и роль в них Путина:smile:?
А сегодняшнее положение?
Или Путина опять со Сталиным спутали?:smile:
Или с Александром Вторым?:smile:
Да вы хоть знаете историю чеченских кампаний и роль в них Путина?
А сегодняшнее положение?
Или Путина опять со Сталиным спутали?
Или с Александром Вторым?
Була така Анна Політковська...
«Путинская Россия» (http://newtimes.ru/news/2007-11-01/2007-11-01-part1a/)
раджу почитати...
андрей-25
10.11.2008, 22:14
Ромко, это вы о том, что Рамзан Путину подарок на день рождения сделал? В благодарность за завершение войны и укрепление власти тейпа Кадырова в Чечне. Вполне возможен такой вариант. Но возможен и другой. Оппозиционные журналисты страдают везде и чаще всего являются идеальным инструментом для провокаций и черного пиара.
Полковник
10.11.2008, 22:16
Була така Анна Політковська...
«Путинская Россия» (http://newtimes.ru/news/2007-11-01/2007-11-01-part1a/)
раджу почитати...
Вы по какому кругу пошли, Уважаемый?
Хм.
Интересно стало, а Бойцовая Рыбка читала?
Думаю да.
Раз +сик Ромке поставила....
Ви прочитали,дайте другим...
Хто ж винен,що Андрій форум не читає...
Кот Европейский
10.11.2008, 22:21
:lol::biggrin::lol:ПолкЛонники Путина, я смотрю, радуются. С чего бы я радовался? Цена на brent (ICE) упала до 57$. На urals, следовательно, ещё ниже. Бюджет России устоит при одном условии - цена на нефть не ниже 70$. Представляю, как будут ржать эти полковники и иже с ними, когда дефицит бюджета Путин сотоварищ переложит на их верноподданические плечи. Так и будут рукоплескать браво, Путин!!! и чепчики бросать? Трудно представить. Посмотрим. В любом случае, не хочется россиянам этого пророчить, они ведь не виноваты - уже с колен встали, а тут опять на колени! :(
Борхес, Цена газа зависит от цены на нефть. Есть специальные формулы.Знаете, я прекрасно осведомлён о структуре цены на углеводороды. Цена на сам ресурс там меньше половины. Мало добыть газ на Ямале - его доставить надо. Я даже не буду напоминать, что Украина потребляет половину газа, что добывается однють не в РФ и цены устанавливает не Газпром. Я не буду напоминать о том, какой огромный комплекс представляет собой газотранспортная система РФ или бывшего СССР и что все эти люди так же получают зарплату. Это всё лишнее.
Я просто считаю, что страна, что добывает что-либо вправе устанавливать цену на этот ресурс исходя из собственных соображений. На базаре ведь никто не говорит, что цена помидоры должна быть привязана к стоимости суперфосфата и солярки. Не нравится - покупай помидоры в другом месте.
Полковник
10.11.2008, 22:25
С чего бы я радовался?
А Вам, Уважаемый, пока и не светит.
Увы!
Думаю, очень скоро загоним экономический кризис обратно в Америку.
За Путина, за Медведева - УРА, ТОВАРИЩИ!!!!
Бюджет России устоит при одном условии - цена на нефть не ниже 70$.
...
В любом случае, не хочется россиянам этого пророчить, они ведь не виноваты - уже с колен встали, а тут опять на колени! :(
Вы держали свечку? Откуда такая уверенность? Да и если экономике придётся тяжело - какая из этого польза вам? Потешить самолюбие? У соседа корова сдохла - мелочь, а приятно? Мы 98й пережили и это переживём, мой личный бюджет на стоимости барреля не завязан.
Вот лучше скажите, вас не смущает, что в вашем бюджете каждый год находятся деньги на выборы и перевыборы одних и тех же людей? :crazyman:
Кот Европейский
10.11.2008, 22:37
Вы держали свечку? Откуда такая уверенность? Уверенность в чём? В том, что цена 70$ заложена в бюджете? Так это факт. И если Вы не в курсе, то я Вас информирую. Всю логическую цепочку прослеживать или сами пройдёте? В остальном - перечитайте моё сообщение. Там я сказал, что вам этого не желаю. Чего вы так взъелись? Вон берите пример с Полковника - он пока чепчик выше Вас подбросил. :pardon:
андрей-25
10.11.2008, 22:52
Хто ж винен,що Андрій форум не читає...
Ну так форум огромный, информации (как обьективной, та и "не очень":smile:) здесь много, всего быстро не прочитаешь. А я здесь недавно. И стараюсь оперировать информацией не с чьих то постов в форуме, а из более надежных источников.
А за статью Политковской спасибо, раньше не читал.
Уверенность в чём? В том, что цена 70$ заложена в бюджете? Так это факт. И если Вы не в курсе, то я Вас информирую. Всю логическую цепочку прослеживать или сами пройдёте? В остальном - перечитайте моё сообщение. Там я сказал, что вам этого не желаю. Чего вы так взъелись? Вон берите пример с Полковника - он пока чепчик выше Вас подбросил. :pardon:Бюджет - вещь довольно сложная, считать, что простой катаклизм с ценой на нефть ставит всё под угрозу - как минимум глупо. Да и если экономика РФ рухнет, что конечно маловероятно (но вдруг бог услышит молитвы русофобов с ЛФ), то я бы не стал утверждать, что экономика Украины выстоит. Плохо будет всем. Во всяком случае сейчас мои друзья из разных стран говорят о том, что кризис наложил свой отпечаток и на своевременность прохождения платежей и на сокращение штатов работников... без разницы РФ или ЕС или США.
Вы про выборы в Украине не ответили... ;) да и про углеводороды что-то замолчали...
Кот Европейский
10.11.2008, 23:19
Бюджет - вещь довольно сложная, считать, что простой катаклизм с ценой на нефть ставит всё под угрозу - как минимум глупо. Во-во. Зачем вообще эти бюджеты придумали? Глупо это всё... :good: Российский бюджет, завязанн на продаже энергоносителей. Это тоже факт. А в числе вариантов сохранения профицита вариант повышения цен на энергоносители внутри страны. Плюс всякие меры прозванные "затягиванием пояса" - сокращение рабочих мест, зарплат, льгот и т. д. Ну Вы же не хотите об этом говорить - это Вам неприятно. Легче перейти на личность и обозвать форумчан русофобами...
Вы про выборы в Украине не ответили... ;) да и про углеводороды что-то замолчали...А почему я должен отвечать на Ваши вопросы не по теме, когда Вы не отвечаете на мои по теме?.. Если хотите поговорить о выборах в Украине - добро пожаловать в тему о выборах. Хотя могу ответить и здесь - нет. А что углеводороды? Я вопроса что-то там не наблюдал...
Boris_Kiev
10.11.2008, 23:46
Легче перейти на личность и обозвать форумчан русофобами...
Кот,
та нехай називають. У Вас від цього псується апетит чи сон ?
У мене - ні. :)
Кот, в ваших объяснениях не видно рационального зерна. Вы о чём хотите поговорить? О том, что заложенная цена оказалась выше реальной? Ну так 2008й год уже заканчивается. О том, что бюджет может не выдержать? Ну так пока выдерживает, а от того как я за него переживаю - он крепче стоять не будет. В мой личный бюджет не закладывалась ни цена нефти, ни доллара, я не переживаю за моё будущее. У меня всё будет хорошо. Я просто в этом уверен, ибо у меня есть на то основания.
А затягивают пояса во всех странах, ещё никому _мировой_ кризис не приносил процветания. И вам, кстати, тоже не принесёт. Ибо экономика не может существовать отдельно.
И русофобом я вас назвал вполне справедливо, ведь это вы начали ёрничать на тему бюджета РФ. Вы не согласны с таким названием? Обоснуйте тогда из каких побуждений вы писали те посты о бюджете. Посочувствовать? Не верится...
А ещё лучше давайте лучше поговорим, о благотворном влиянии на экономику Украины ежегодных перевыборов и цирка с коалицией и о том, как это укрепляет державу.
з.ы. Готов выслушать ваши обоснованные аргументы по поводу того, что цену на газ страна-экспортёр не может устанавливать сама по желанию(см. выше пример с помидорами). На ЛФ даже топик уже есть http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=26244.
А ещё лучше давайте лучше поговорим, о благотворном влиянии на экономику Украины ежегодных перевыборов и цирка с коалицией и о том, как это укрепляет державу.
Ось це вже інша розмова. Тут питання, що краще - погана демократія чи диктатура. Думаю, 99% людей (росіяни в рахунок не йдуть) в світі дадуть однозначну відповідь. На мою думку, диктатура іноді потрібна (Піночет) на кілька років, щоб не допустити ще гіршої (типу путіна) диктатури.
Щодо економіки, то Росія не має абсолютно ніяких перспектив поки вона не розвине хоч якоїсь економіки крім нафти і газу.
Я вже біля 20 років живу поза межами України. Зустрічав безліч виробив з наклейкою "Made in Ukraine". І ні одного(!) "Made in Russia".
Ще раз спитаю: чи добре це для бюджету України? Це конкретне питання і я чекаю відповідь на нього.
Що до української демократії, то я не можу з вами погодитися бо в Україні також немає демократії тому що протягом цих років я не бачив ні одного нового обличчя во владі україни. Немає інших діячів, немає ідей є тільки маячня з курсом країни. И я не чув від людей на Україні, що вони підтримують якогось виборця, що вони цікавляться політикою. Я не чув радості в їх голосах коли вони розповідали політичні новини, про те що знову парламент не працює, що знову говорять про позачергові вибори… Якщо це демократія, то українська.
Педре, експорт це ще не розвиток економіки. Розвиток – це рівень життя населення, і в РФ він поки що збільшується.
Ворон, а с чем вы конкретно не согласны?
levandivka
11.11.2008, 11:42
а с чем вы конкретно не согласны?
"Собаче серце" цитуєте?
Та ні, чекаю на відповідь де я не правий коли говоримо про політичне життя на Україні.
Городецький
11.11.2008, 13:22
Почитайте Конституцію - Президент не мусить Вам дорогу ремонтувати.
андрей-25
11.11.2008, 13:30
Почитайте Конституцію - Президент не мусить Вам дорогу ремонтувати
Могу ее вам на память процитировать:smile:
А в стране, которая идет по пути демократического развития, президент обязан прислушиваться к мнению народа и выполнять его требования, а не работать на бизнес интересы своей семьи, кумов, друзей и более влиятельных чем он "пацанов".
Почитайте Конституцію - Президент не мусить Вам дорогу ремонтувати.
Тобто у тому що Харків виглядає як після війни його вини немає? :unknown: А хто винен?:scratch_one-s_head:
Городецький
11.11.2008, 13:44
А в стране, которая идет по пути демократического развития, президент обязан прислушиваться к мнению народа и выполнять его требования
Це точно. Щоб Ви зрозуміли про що я - не варто плутати роль батюшкі-царя або генсека з роллю президента, який після останньої конституційної реформи є не більше як головним представником країни за кордоном.
Тобто у тому що Харків виглядає як після війни його вини немає?
Звісно є. І моя є теж - звик, розумієте, платню в конвертах отримувати ... (тут податківців, часом, нема?) Опосередковано в кожного пальцем можна тицьнути.
Я не виправдовую поведінку (вчинки, ступінь виконання обов'язків) нашого Президента, я натякаю на то, що нічого нарікати голові сільради на те, що річка зміліла.
Boris_Kiev
11.11.2008, 13:48
Ось знайшов свій старий допис в архівах ЛФ
---------------------------------------------------
Почув цікаву розповідь в одній дуже поважній компанії (цей сюжет кілька років тому промайнув по рос. ТВ).
Путін, будучи ще шісткою - банальним вербувальником агентури в Германії, якось загубив на вулиці або в таксі теку з документами. Якась жінка знайшла, дала об"яву в газету. Путін тут же зголосився, прийшов забирати.
І далі та фрау говорить в інтерв"ю:
"Прийшов у шоковому стані, майже не міг говорити. Як подяку приніс пиріжки, які спекла його дружина, загорнуті в газету. Такий невихований росіянин".
---------------------------------------------------
Ха-ха! А що мусить приносити вихований росіянин? Пляшку коньяку чи гроші?
Звісно є. І моя є теж - звик, розумієте, платню в конвертах отримувати ... (тут податківців, часом, нема?) Опосередковано в кожного пальцем можна тицьнути.А в РФ вже немає платні в конвертах… Ось я вже не можу згадати коли це було? 5 років тому чи 8?
Хіба це погано?
Ха-ха! А що мусить приносити вихований росіянин? Пляшку коньяку чи гроші?
Коли я ще в Львові працював стоматологом, мій колега розповів цікавий випадок. Його приятель, теж стоматолог зробив дуже гарне лікування для своєї пацієнтки. Ця розсипалася в поклонах, мов не знаю як вам віддячитися і т.д.
В цей час завідуючий відділом, проходячи поряд, немов би про себе сказав - це питання людство вирішило з часу появи перших грошових знаків.
Городецький
11.11.2008, 14:28
А в РФ вже немає платні в конвертах… Ось я вже не можу згадати коли це було? 5 років тому чи 8?
Свежо предание ...
По данным Росстата, доля скрытой оплаты труда на протяжении последних нескольких лет имела тенденцию к росту. Если в 2004 году она составляла 25,4 % от всей выплаченной в стране зарплаты, то в 2005 году выросла до 26,9 %. Однако, по данным других исследователей, объем годовой теневой заработной платы в 2006 году все-таки вырос джерело (http://www.director-info.ru/article.aspx?id=18413&iid=853)
І методи боротьби з ними:
В Хабаровске по телефону 32-49-04 можно "сдать" предпринимателя, который утаивает часть налогов, выдавая работникам зарплату в конвертах. джерело (http://www.businesspress.ru/newspaper/article_mId_36_aId_389935.html)
Путіну - браво?
андрей-25
11.11.2008, 14:43
В Хабаровске по телефону 32-49-04 можно "сдать" предпринимателя, который утаивает часть налогов, выдавая работникам зарплату в конвертах
Так чего ж тут неправильного? У нас тоже есть такая практика. По телефону горячей линии налоговой призывают звонить и сообщать о неплатильщиках налогов. В Киеве власть просит жителей сообщать если их соседи сдают квартиры и не оформляют это должным образом.
Все эти методы направлены на укрепление экономики и соответственно на благо народа.
Городецький
11.11.2008, 14:45
Так чего ж тут неправильного? У нас тоже есть такая практика. По телефону горячей линии налоговой призывают звонить и сообщать о неплатильщиках налогов. В Киеве власть просит жителей сообщать если их соседи сдают квартиры и не оформляют это должным образом.
Я ніде й не написав що це неправльно. передивіться уважніше. Раз боряться, значить є з чим, чи ні?
Кот Европейский
11.11.2008, 14:51
Кот, в ваших объяснениях не видно рационального зерна. Вы о чём хотите поговорить?Я хочу поговорить по теме - о любви россиян к Путину, великому собирателю земель нерусских, миллиардеру и хаму. А Вы почему-то всё время пытаетесь перевести тему в другое русло - на выборы в Украине, личности форумчан и т. д. :wink:
О том, что заложенная цена оказалась выше реальной? Ну так 2008й год уже заканчивается. О том, что бюджет может не выдержать? Я смотрю, Вы не в курсе событий. А спорите... Ваш бюджет был расчитан на 2009 год с профицитом. При условии, что цена нефти будет 70$. Профицит позволит увеличить расходы на образование, здравоохранение, инфраструктуру. Что пострадает прежде всего в случае падения (которое сейчас и происходит) цен на нефть? Нетрудно догадаться. Что сделал Путин, чтобы экономика России не зависела так от поставок на мировые рынки энергоносителей? Захватил территорию Грузии? Пытается разместить новые комплексы ракет на границах? И за чей счёт банкет?
Обоснуйте тогда из каких побуждений вы писали те посты о бюджете. Посочувствовать? Не верится...Не верьте. Ваш министр финансов сам писал о том же. И что он теперь русофоб? :crazyman: Все, кто поднимают эту проблему русофобы. Ладно, разобрались. Далее. Кто же не русофоб? Судя из Ваших постов - тот, кто прячет голову в песок и при этом не перестаёт бубнить из-под земли Слава Путину, Слава! :nea:
А ещё лучше давайте лучше поговорим, о благотворном влиянии на экономику Украины ежегодных перевыборов и цирка с коалицией и о том, как это укрепляет державу.Опять-двадцать пять! Кому що, а курці просо. :lol:
з.ы. Готов выслушать ваши обоснованные аргументы по поводу того, что цену на газ страна-экспортёр не может устанавливать сама по желаниюДля начала, представьте мою цитату, где я такое утверждал.
Что сделал Путин, чтобы экономика России не зависела так от поставок на мировые рынки энергоносителей?
Что сделал президент США, чтобы бюджет страны не зависел на 60% от стремления покупать (не работать, это не одно и то же)? Что сделал президент Украины, чтобы бюджет страны не зависел от "заробытчан"?
Кстати, как называют россиян, работающих нелегально или по рабочей визе за границей и кормящих семью?
Прогноз цен на нефть в 2000 году был 17-20 долларов, так что урезание профицита бюджета на фоне мирового кризиса не та проблема, о которой стоит сильно беспокоиться. Возможно сократятся супермасштабные проекты на 20 лет вперед, сама медицина и образование никуда не денутся. Тем более за несколько лет профицита их во многом обновили.
Пан Городецкий, когда я писал про отсутствие зарплат в конвертах - я писал про то, что вижу я вокруг себя. Вы же мне про себя писали, а не про то, что там статистика по украине говорит. Для меня и моих знакомых деньги в конверте остались в начале 2000х.
зы. не надо впустую увеличивать объём БД ЛФ.
Городецький
11.11.2008, 16:37
Пан Городецкий, когда я писал про отсутствие зарплат в конвертах - я писал про то, что вижу я вокруг себя.
А в РФ вже немає платні в конвертах…
Не розрізняєте себе з РФ?
рівнянин
11.11.2008, 20:56
Я не чув радості в їх голосах коли вони розповідали політичні новини, про те що знову парламент не працює, що знову говорять про позачергові вибори…
З цим згідний! Розповідають без радості .... тепер вже РЕГОТОМ!:lol:
Верховна Рада-постійно діючий "Comedy Club"! Стосунки Президент-прем'єр- триллер! А виступи окремих політиків...Петросян відпочиває!:)
Не розрізняєте себе з РФ?
Не розрізняю, бо я її громадянин. Ще раз, для обдарованих: ви сказали мені про себе, про те, як ви звикли отримати платню. Я ж вам відповів про те, як я її звик отримувати. Не було розмов про те, що вважає статистика, а тільки про те хто що бачить біля себе. Навіщо статистика коли є люди, громадяни цих країн?
Boris_Kiev
11.11.2008, 22:23
Городецький,
Вам і так вже і так натякають:
В РФ нема зарплати в конвертах. В РФ зарплата - в бандеролях!
Городецький
11.11.2008, 22:33
Я ж вам відповів про те, як я її звик отримувати
Це чудово, просто пребріхувати у пристойній кав'ярні не прийнято.
Городецький,
Вам і так вже і так натякають:
В РФ нема зарплати в конвертах. В РФ зарплата - в бандеролях!
Видають у конверті, а кажуть що то бандероль? Розумію.
Кот Европейский
12.11.2008, 16:05
Что сделал президент США, То, что сделал Президент США, он сделал. И благодаря дискуссиям в Конгрессе его предложения вылились в антикризисные меры и успешно проводятся в жизнь. В этом свете, интересно, что отчебучили россияне. После путинского разноса из-за 50 миллиардного оттока капитала, явившегося чуть ли не рекордным, Банк России поднял учётную ставку на 1%! При этом был отпущен рубль также на 1 процент. В то время, как все европейские и американские центральные банки ставки понижают, то россияне в шоке от ярости власти делают просто необъяснимые декоративные шаги. Сложно, когда премьер в стране комитетчик...
levandivka
12.11.2008, 16:23
Сложно, когда премьер в стране комитетчик...
Гірше, що "вєсь вєчєр на манєже"...
Нє?
Кот Европейский
12.11.2008, 17:15
Гірше, що "вєсь вєчєр на манєже"...
Нє?Звісно так. Але деякі оглядачі почали говорити про малу єкспансію Мєдвєдєва, який почав виводити з-під впливу прем'єра губернаторів та зробив ще деякі кроки задля поширення своєї одноосібної влади. Так, а що бідолазі робити? Посада царя зобов'язує. :russian_ru:
Звісно так. Але деякі оглядачі почали говорити про малу єкспансію Мєдвєдєва, який почав виводити з-під впливу прем'єра губернаторів та зробив ще деякі кроки задля поширення своєї одноосібної влади. Так, а що бідолазі робити? Посада царя зобов'язує. :russian_ru:
Ворона вороні воко не виклює,в час коли смажений півень таки обох в задницю клює.
пан нiхто
13.11.2008, 10:29
Ворона вороні воко не виклює,в час коли смажений півень таки обох в задницю клює.
Не дуже вiн (смажений півень) їх клює. Що росiянам криза, маючи газ i нафту.
Якраз криза особливого масштабу. Бо крім газу і нафти нічого не мають.
1 барель нафти в липні був $147, сьогодні $55. Відчуваєте різницю? Втрата велика... А покрити нема чим.
Дальневосточник
13.11.2008, 11:21
1 барель нафти в липні був $147, сьогодні $55. Відчуваєте різницю? Втрата велика... А покрити нема чим.
Что то я не заметил особого падения...У нас практически все заправки ТНК (да и Лисичанский нефтеперегонный - тоже их) - так летом regular был 5-90, а сейчас стоит 5-10... :blush:
(ТНК - тюменская нефтяная - из РФ)
Samojlovu4
13.11.2008, 11:25
А в Тевтонії дізель літом до 1,50€ доходив, а зара 1,20-1,22€.
пан нiхто
13.11.2008, 11:32
Так то воно так, але маючи пальне, можна мати все iнше.
Boris_Kiev
13.11.2008, 12:07
Поки що...
Почастішали публікації, що світових запасів нафти не вистачить навіть не 45 років, як раніш прогнозувалося.
Відповідний термін часу відпущено Росії.
А потім - пісець (чи песець - все одно вишищать), матрьошка-балалайка і собака Лайка.
Там, де риби несуть ікру - скоріш за все працюватимуть товаріщі Лі.
А ті, хто не Лі, співатимуть:
"Мы долго шли к великой цели,
Но только не успели
Поэтому не ели
Очень давно!"
пан нiхто
13.11.2008, 12:26
Поки що...
Почастішали публікації, що світових запасів нафти не вистачить навіть не 45 років, як раніш прогнозувалося.
А потім - пісець (чи песець - все одно вишищать), матрьошка-балалайка і собака Лайка.
Це розвiданних вистачить на 45 рокiв. Площа Росії здорова, а ще добрий кусок Льодовитого океану вiдхоплять. А інші тільки дивитись будуть, бо ні в кого таких криголамів я у Росії нема, без них в Арктицi нема чого робити.
А як переживуть цi 45 рокiв Країни, якi не мають своеї нафти, те ще питання.
Boris_Kiev: " [...] Поки що...
Там, де риби несуть ікру - скоріш за все працюватимуть товаріщі Лі."
Этатожепять ))
Непонятно, правда, как же Россия, собственно, дотянула до начала добычи нефти )) Ведь во времена Петра или Екатерины добыча и экспорт (ну насколько я знаю ) еще не велись )) А ведь как то жили и даже территорию страны увеличивали...
Городецький
13.11.2008, 13:02
Непонятно, правда, как же Россия, собственно, дотянула до начала добычи нефти )) Ведь во времена Петра или Екатерины добыча и экспорт (ну насколько я знаю ) еще не велись )) А ведь как то жили и даже территорию страны увеличивали...
Пропонуєте Росії для поверенення могутності знову повернутися до дрів як палива і запальних мушкетів як зброї?
Пропонуєте Росії для поверенення могутності знову повернутися до дрів як палива і запальних мушкетів як зброї?
Не, тонко намекаю на недостаточную (ИМХО, конечно) обоснованность выводов про матрешку, балалайку, собаку, Лайку ))
Не згідний. Якщо маєте ВСЕ, можна мати і пальне. Приклад - Японія, яка не має не тільки пального але здається взагалі ніяких корисних копалин.
А за пальне не переживає. І країни "з пальним" ніколи не доростуть до рівня Японії.
пан нiхто
13.11.2008, 14:08
А хiба є якесь табу на розвиток, якщо в країнi своє пальне?
Не згідний. Якщо маєте ВСЕ, можна мати і пальне. Приклад - Японія, яка не має не тільки пального але здається взагалі ніяких корисних копалин.
А за пальне не переживає. І країни "з пальним" ніколи не доростуть до рівня Японії.
Действительно, уважаемый, вы бы объяснили эту "экономическую зависимость".:)
Boris_Kiev
13.11.2008, 14:16
Не, тонко намекаю на недостаточную (ИМХО, конечно) обоснованность выводов про матрешку, балалайку, собаку, Лайку ))
Та мене не хвилють перспективи розвитку Росії.
Аби у наші внутрішні справи не лізли - від лайок до балалайок.
На рос. форумах я обговорюю тільки музику, електроніку, автомобілі. І в політ-офтопи не заглядаю принципово.
А хiба є якесь табу на розвиток, якщо в країнi своє пальне?
Ви знаєте, як називається країна, яка торгує виключно корисними копалинами? Banana republic. Назвіть хоч одну таку країну яка б обіймала високе місце в світі.
Ви знаєте, як називається країна, яка торгує виключно корисними копалинами? Banana republic. Назвіть хоч одну таку країну яка б обіймала високе місце в світі.
А кто вам сказал, что РФ торгует "виключно корисними копалинами"?
Вот, к примеру, определите производителя самолёта (тип) и какой авиакомпании он принадлежит. :)
http://www.spotters.ru/photo/data/media/3/IMG_9395pf1024.jpg
Це розвiданних вистачить на 45 рокiв. Площа Росії здорова, а ще добрий кусок Льодовитого океану вiдхоплять. А інші тільки дивитись будуть, бо ні в кого таких криголамів я у Росії нема, без них в Арктицi нема чого робити.
То якщо відхопить! Якщо дадуть! Чи може попробуєте забрати?...Пробуйте , авось палучітса...
То якщо відхопить! Якщо дадуть! Чи може попробуєте забрати?...Пробуйте , авось палучітса...
А кто же это рискнёт у РФ, её территории отнимать? :)
Boris_Kiev
13.11.2008, 15:38
Це розвiданних вистачить на 45 рокiв.
Розвідано, вважайте, все. На 45 років - це те, що практично і в перспективі можна видобути.
в тому числі - нафтоносні піски, нафтоносні сланці, і Льодовитий океан.
А Ви поцікавтеся, як живуть ті, хто не купує російську нафту ?
Пристосовують ріпакову (або іншу) олію, етанол (самогон ллють в баки, ПАДЛИ !!!!), вітроелектростанції, геотермальні джерела та інше.
А Росія так і не спромоглася самостійно побудувати звичайний двигун з нормами Євро-3. "Зачєм ?"
Вы какого ответа ожидаете ? ))
А кто же это рискнёт у РФ, её территории отнимать? :)
1.Так ви заберіть її.
2. Там вже є канадська армія, ну і американські літаки( как би чєво нє вишла ) літають....
Так що встрєтімся , Шураві , скора.Паваюєм....
Приходьте , приходьте - ми вас ждьом! Welcome to hell!
....ранок, мушу бігти на роботу.
А Росія так і не спромоглася самостійно побудувати звичайний двигун з нормами Євро-3. "Зачєм ?"
А США так и не смогли построить ракетный двигатель типа НК-33 и что?:)
1.Так ви заберіть її.
2. Там вже є канадська армія, ну і американські літаки( как би чєво нє вишла ) літають....
Приходьте , приходьте - ми вас ждьом! Welcome to hell!
....ранок, мушу бігти на роботу.
России нет нужды забирать у самой себя свою территорию.:)
И вам повоевать неймётся? Не рвитесь.:)
Boris_Kiev
13.11.2008, 15:56
Патрику, не купуйте зимову шапку. Скоро Вас закидають! :)
До речі, Канада не збирається відібрати в Китаю острів Даманський ? Стільки понтів було нагнано у 1969-70 рр, пам"ятаю!
Патрику, не купуйте зимову шапку. Скоро Вас закидають! :)
Если вы внимательно читали, то именно Патрик начал здесь канадской армией пугать.
До речі, Канада не збирається відібрати в Китаю острів Даманський ? Стільки понтів було нагнано у 1969-70 рр, пам"ятаю!
Вы хотябы существо вопроса изучили. Проблема Даманского в том, что в своё время сдуру подписали договор границы с Китаем по форватеру Амура, который оказался весьма переменчивым. Китай формально был прав.
Кстати, а что там с передачей украинских территорий Молдове, в районе Дуная?
Полковник
13.11.2008, 18:54
Украина смогла?
Кстати, а что там с передачей украинских территорий Молдове, в районе Дуная?
Отдадут втихую.
Вот посмотрите.
Boris_Kiev
13.11.2008, 19:07
Полковнику, дякую за трансляцію.
Дехто тут у мене в ігнорі.
Як там на форумській гауптвахті - гречкою з медом годують?
Украина смогла?
Борис-Киев просто не в курсе. Давно уже все отечественные авто клепаются по номам Евро-3. Что продукция ВАЗ, что ЗАЗ. По сути, Евро-3, это не двигатель, а система управления плюс катализатор. Я после армии, более 10 лет работе в автоцентре отдал. Работал в основном по Форд, на хорошо знаю ВАЗ, ГАЗ, ЗАЗ.
Полковник
13.11.2008, 19:57
Борис-Киев просто не в курсе. Давно уже все отечественные авто клепаются по номам Евро-3. Что продукция ВАЗ, что ЗАЗ. По сути, Евро-3, это не двигатель, а система управления плюс катализатор. Я после армии, более 10 лет работе в автоцентре отдал. Работал в основном по Форд, на хорошо знаю ВАЗ, ГАЗ, ЗАЗ.
Борис не в курсе многих современных событий.
Зато хорошо помнит почти все события ужасного советского периода.
Boris_Kiev
13.11.2008, 20:08
Помню, помню, Полковник!
- Василий Иванович, ракеты привезли !
- А сёдла к ним есть ?
Борис не в курсе многих современных событий.
Зато хорошо помнит почти все события ужасного советского периода.
По первому согласен, по второму, большие сомнения.:)
Цитата:
Допис від пан нiхто
Шановні мої...Не має г'Америка(!) вже можливості купувати нафту по 100$ за барель,і не буде...Обвал!І Европа не зможе,і також не буде!І не дадуть їй інші(?) це робити...
І все це ради того,щоби Росія такі гроші не брала,шо нє? Може й так!
Може це допоможе "осознать єй свою нічтожность" в світовій економіці,га-а?
Принаймі 10 днів тому в США галон бензину (3.7 л) коштував $4.50,а нині вже $2.10.
А завтра?
А завтра і побачимо!
Шановні мої...Не має г'Америка(!) вже можливості купувати нафту по 100$ за барель,і не буде...Обвал!І Европа не зможе,і також не буде!І не дадуть їй інші(?) це робити...
І все це ради того,щоби Росія такі гроші не брала,шо нє? Може й так!
Може це допоможе "осознать єй свою нічтожность" в світовій економіці,га-а?
Принаймі 10 днів тому в США галон бензину (3.7 л) коштував $4.50,а нині вже $2.10.
А завтра?
А завтра і побачимо!
А завтра в США просто не буде бензину.:)
Бойцовая Рыбка
13.11.2008, 20:55
Хм.
Интересно стало, а Бойцовая Рыбка читала?
Думаю да.
Раз +сик Ромке поставила....
А вы читали?;)
Полковник
13.11.2008, 20:57
А вы читали?;)
Фигню-с не читаю-с, Сударыня!
Есть масса интереснейших книг.
А времени для жизни так мало.
УВЫ.
Бойцовая Рыбка
13.11.2008, 20:59