Показати повну версію : Хто на чому їздить?
Колитесь. :-)
Догадываюсь, что Бора ездит на "Боре" :-)
Колитесь. :-) Догадываюсь, что Бора ездит на "Боре" :-)
Хм... Следуя Вашей логике мсье, боюсь даже предполагать на чем ездите Вы :)
Но позитив как говориться - на лицо : бензин все дороже и дороже, а летом трава бесплатно ;)
Вы абсолютно правы! На издыхающем жеребце оранжевой масти. :-)
Вообще, предпочитаю японцев, запрягаю их штук по 15 в упряжку и еду.
:-)
Boris_Kiev
20.07.2007, 18:48
А я в дитинстві їздив на ішаку. Здається, їх навколо було більше, ніж мотоциклів.
Ось тільки ішак не розумів української. Довелося вчити техмінімум його мови.
Бачив і верблюдів на базарі. Тільки боязко було попросити покататися.
На верблюді покатався вже в дорослому віці - в Криму.
Верблюда звали Сосо. Цікаво, на честь кого ?
Верблюда звали Сосо. Цікаво, на честь кого ?
Боюсь даже предполагать... Но географическая близость к Санта-Барбаре наводит мысль вовсе не о Павлиашвили ;)
levandivka
20.07.2007, 19:02
Бора ездит на "Боре"
А хто ТАКий Боря?
Boris_Kiev
20.07.2007, 19:08
Ну, якщо добряче гульнемо у Львові (Києві) - то можна й поїздити :)
Bora = Jetta... так що для прихильників Бора і а/м марки Фольцваген є незайманий нік ;)
:radist:Автобус "Пішкарус"...
Liliyah Romanova
20.07.2007, 19:49
Honda Civic
Полковник
20.07.2007, 20:29
Какие прелесТные ответы!
А я всё на Шкоде, да на Шкоде!
Которая, между прочим "майже VW" (с) (Мих и Мартини)!!!!
mota_boy
20.07.2007, 21:00
А я всё на Шкоде, да на Шкоде!
Часом не в Україні зібрана?
Полковник
20.07.2007, 21:03
Часом не в Україні зібрана?
Оба - На!
Вопросец!!!!
Хрен её знает?
Она 2002 года, Фабия, девочка т.е.
У Вас тогда собирали?
Тогда многое становится ясно! :):):)
mota_boy
20.07.2007, 21:10
Оба - На!
Вопросец!!!!
Хрен её знает?
У Вас тогда собирали?
Тогда многое становится ясно! :):):)
Ну хто б сумнівався :p
Спочатку була майже VW, а тепер "Тогда многое становится ясно!"
За 2002р нічого не скажу, не знаю збирали тоді чи ні. Зараз збирають на закарпатті.
P.S. Завод "Еврокар" расположен в селе Соломоново, Ужгородского района, Закарпатской области, на территории Свободной Экономической Зоны "Закарпатье".
Строительство было начато 23 июля 2001 года. Территория первого этапа застройки предприятия составляет 2.71 га. Площадь производственного корпуса 4320 кв. м. Площадь участка, зарезервированного под вторую очередь проекта - 10 га.
Производство:
степень сборки – SKD0;
технология производства - миниконвейер;
производимые модели - "Шкода Октавия" всех модификаций (кроме 4х4), "Шкода Фабия".
Производственная мощность завода на сегодняшний день составляет:
15 автомобилей в одну смену;
4000 автомобилей в год (1 смена);
8000 автомобилей в год (2 смены).
10 апреля 2003 года ЗАО "Еврокар" и концерном "Volkswagen Group" подписан Меморандум о начале производства автомобилей Volkswagen на заводе компании в Соломоново.
24 июля ЗАО "Еврокар" и концерном "Volkswagen Group" подписан Протокол о разрешении серийного производства автомобилей VW Passat на заводе Еврокар.
http://www.skoda-auto.com.ua/index.asp?aid=3
Так що Ваша малоймовірно зібрана у нас ))))
Полковник
20.07.2007, 21:28
Так що Ваша малоймовірно зібрана у нас ))))
Чур меня, чур меня, чур!!!! :):):)
Не, спохватившись усе документики пересмотрел!
Не, не Ваша, ну, и ладушки (С) (Читатель)
:)
Полковник
20.07.2007, 22:11
А я на трамваї 3-ка....
Видимо, родители весьма зажиточны!
Не каждый может позволить себе ЛИЧНЫЙ трамвай!!!
Завидую, НО белой завистью!
У Вас тогда собирали?
Тогда многое становится ясно!
на кожному кроці.
На Рено Лагуна, не знаю де зібрана, НО не в Росії.
Степаныч
20.07.2007, 22:15
Скромно. ДЕВО-НЕКСІЯ. "Узбечка."
Но,но,і кожен день він приїжджає з іншим малюнком....
levandivka
20.07.2007, 22:31
У Вас тогда собирали?
Тогда многое становится ясно!
Не, спохватившись усе документики пересмотрел!
Полковнику! Не на документи тре дивитися!:radist:
Ви б ще увольнітєльну в неї спитали...
У нас її могли і собірать, і разбірать ... :padonak:
Ладно, пора раскрывать карты.
Тоета "Превиа" 2004, 2.0 D4D Одна в городе. В общем если увидите здоровенный серебряный минивен с угрюмым бородатым мужиком вместо водителя, имейте ввиду, это москаль на япошке едет :-)
Opel Astra, про яку словами Гадюкіних так і хочеться сказати
"Звьоздочка моя тихо для тебя, заспіваю пісню цю задушевную".
Тоета "Превиа" http://carsguru.ru/web/exterior/toyota_previa_24_tcr11wtcr21wtcr10wtcr20w_1.jpg
ТАк це ж наш VW Sharan :)
http://carsguru.ru/web/exterior/volkswagen_sharan_20_7m2003_1.jpg
шаран тоже машинка ничего, только Превию вы малость допотопную нашли, этот модельный ряд в 1998 закончился
Счас пошукаю свою и попытаюсь в форум вставить.
http://www.awd-auto.ru/upload/product/528/img/19732/every2_450x0-bigresize_640x0-Thumb001.jpg
Полковник
20.07.2007, 23:50
[IMG]http://www.awd-auto.ru/product.php?id=528
Крутоват, однако! Дассс!
Зачотна япошка... На такій подорожувати великим табором класно
Недавно поместили 10 душ, учитывая, правда собаку и ребенка в животике нашей подруги. А так, 7 человек размещаются с полным комфортом. Расход 6, 5 соляры трасса, 7, 5-9 город.
Samojlovu4
20.07.2007, 23:59
Mercedes 200, 124-й кузов.
Mercedes 200, 124-й кузов.
Снимаю шляпу, машина - зверь, говорят неубиваемый кузов.
То таке? http://autosoldalak.hu/sajat_oldalak/fotok/ED/ED060013_1.jpg
Ага. Его величество МЕРСЕДЕС.
Samojlovu4
21.07.2007, 00:29
Ага, такий...
dArt, я взагалі не знаю, що в ньому убіваєме... За третій рік хіба масло міняв, і освіжувач повітря в салоні... :rolleyes: Тьху-тьху... Може тому, що від нім. бездітного пенсіонера брав, який за ним як за внуком ходив, з перших рук... і по нім. дорогам їздю. Та й на спідометрі в мене ще й хіба за 150.000 перевалило, за всі роки дідо хіба в суботу 2км. до "real" мотав, та в неділю 3км. до церкви, а їх, дизеляків, знавці "міліонщиками" називають...
Чесно, признаюсь - прив`язався я до нього дуже, оце вже мушу пильнувати себе при жінці, вона каже, скоро говорити з ним почну...:shy:
вона каже, скоро говорити з ним почну...:shy:
У меня еще хуже. ТоЁта, она же дЭвочка. Жена ревнует уже просто :-)
Сегодня вот на моечку загнал, потом сам после кривуруких мойщиков все допылесосил, колесики подкачал, панельку натер, седушки вытряхнул, освежитель поменял... а жена дома сидела :-)
Полковник
21.07.2007, 00:40
У меня еще хуже. ТоЁта, она же дЭвочка. Жена ревнует уже просто :-)
Сегодня вот на моечку загнал, потом сам после кривуруких мойщиков все допылесосил, колесики подкачал, панельку натер, седушки вытряхнул, освежитель поменял... а жена дома сидела :-)
Прикольные у вас МОЙЩИКИ!
А денюжку отдали? Как и в ресторане за НЕ ВЫПИТУЮ водку?
Уважуха!
Samojlovu4
21.07.2007, 00:45
Ну а Ваша дівчинка, dArt - просто ляля... файна машинерія, так "по взрослому"... Чимось мені Мітсубісі Ґрандіс нагадує, такий самий криголам... Мав щастя трошки покататися, сподобалось дуже...
Я, як великий виросту, теж собі таку стодолу сіна куплю...:)
Прикольные у вас МОЙЩИКИ!
А денюжку отдали? Как и в ресторане за НЕ ВЫПИТУЮ водку?
Уважуха!
Неее... водку мы тогда в гадской "Ресторации на валовой" выпили, Полковник за кого вы меня принимаете? ВОДКУ , понимаетели, им еще оставить...Выпили до капельки. Не закусывали просто :-)
А с мойщиками, спешил просто очень, спереди посмотрел - норма, средний ряд гнянул - хорошо, а вот в багажник не заглянул, ничего, с них станется, в следующий раз бесплатьно помоют.
Да, на Грандис похожа, только Грандис поменьше будет и пониже. Да и Мицибиськи я не очень люблю, гремят сильно на брусчатке.
хожу пішки:beee:
Не расстраивайся, это проходит... с возрастом :8:
а мені ітак добре, знаєте яка зарядка коли від Наукової вулиці до площі Ринок пішочком)) а я знаю:p
Будешь удивлен, но как раз знаю...
Эхх.. годы мои молодые. Девушку одну провожал, аж до аеропорта. Ночью.
Потом по карманам, а денег 5 копеек. Вот и пришлось домой в центр пешком топать. Любовь зла...
Liliyah Romanova
21.07.2007, 06:01
А я починаю права робити. Набрило, аби мене возили. Тільки тут це доооовго... :(:(:(
А я починаю права робити. Набрило, аби мене возили. Тільки тут це доооовго... :(:(:(
Но мне кажется это правильно. Вождение авто - очень ответсвенное и серьозное занятие. Вы постоянно в ответе за жизнь свою, своих близких, а так же жизнь всех участников дорожного движения.
Если бы у нас основная часть водителей заканчивала курсы а потом сдавала нормальные экзамены (без взяток), думаю колличество ДТП на дорогах значительно бы сократилось.
Я к стати, чем старше становлюсь, тем меньше "гоняю".
Малолетних убийц за рулем и так предостаточно. "Права купил, ездить не купил."
А я своєму Шеві Тахо не зраджую.Вже правда ми з ним з 2003 року, але ще й 30 тисяч миль не наїздила. Файна машина. ;)
http://img513.imageshack.us/img513/5271/extgallery08db0.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-20
Вау, браво Оля! Какой обьем двигателя? Ээээ.. нескромный вопрос сколько бензинчика пьет сие произвидение американской автомобильной индустрии? Или Вы не рискуете замерять? :-)
Місяць тому розбив свій Mitsubishi Galant :( , тепер пішки :mad:
Вау, браво Оля! Какой обьем двигателя?
Спитайте щось полегше. :)
А бензини бере на 400 миль 27 галонів. То я вже знаю. :)
Полковник
21.07.2007, 10:02
А бензини бере на 400 миль 27 галонів. То я вже знаю. :)
Ик..., переведи!
Ик..., переведи!
400 миль - 600 км, здається. А в галоні майже 4 літри. Добре жере. Вісім циліндрів. Добре, що робота близько.
Полковник
21.07.2007, 10:11
400 миль - 600 км, здається. А в галоні майже 4 літри. Добре жере. Вісім циліндрів. Добре, що робота близько.
Ау, Читатель, подсчитайте, пожалуйста!
Но, и так видно, что у парня хороший аппетит!
це значить на 643 км - 122 літри, немало;)
Шкодую:( за своїм першим американцем- 1986 Mercury Capri :
Сегодня утром совершенно случайно познакомился с симпатичной блондинкой :) Завтра едем на автосервис продолжать знакомство в присутствии специалистов по покраске кузова и устранении вмятин...
Це блондинка головою ваш кузов пом"яла?
не зовсім :) Чисто по людськи я був правий, але ПДР виявились на користь блондинки :D
Zoryanazirka
23.07.2007, 21:55
Ладно, пора раскрывать карты.
Тоета "Превиа" 2004, 2.0 D4D Одна в городе. В общем если увидите здоровенный серебряный минивен с угрюмым бородатым мужиком вместо водителя, имейте ввиду, это москаль на япошке едет :-)
І моє авто тільки одне в місті :) Тільки я не москаль і машина в мене не японська :)
Samojlovu4
23.07.2007, 23:14
Ми вже знаємо, Stokke Xplory...
А то яке? Хворію на ексклюзивні автомобілі. КОли рік тому починав шукати свою, то у Львові була така одна. 4 місяці тому знайшов у Харкові, пригнав до Львова, а зараз тут таких уже цілих 6 крім моєї :) Схоже всі Corrado України потроху збираються до Львова :)
Скромно. ДЕВО-НЕКСІЯ. "Узбечка."
Скромно? а Жигулі 7-ка як? :) п. Полковнику 8й рік, у Вас зібрана... клянемо з батьком...
Сегодня утром совершенно случайно познакомился с симпатичной блондинкой :) Завтра едем на автосервис продолжать знакомство в присутствии специалистов по покраске кузова и устранении вмятин...
Палець божий! :p
Як уже не раз я згадувала - за статистикою, порушення чи аварія трапляється раз на 250 потенційних випадків. Ну, ще накинемо кілька. :p Отож, хто добре вміє рахувати, дізнається, скільки разів Капітан ВИПАДКОВО заглядався на симпатичних блондинок, поки одна з них не встигла вчасно втекти з поля зору....:p
Палець божий!
Нне впевнений, мадам :) На жаль, те що за кермом натуральна блондинка я виявив вже після аварії... Даю свій палець на відріз, що ЖОДЕН мужик не зупинився би на кільці, не бачачи перед собою перешкоди для руху. Плутати педалі - прерогатива кращої половини людства :D
KabMiner
24.07.2007, 16:09
Ну, а я , як представник пролетаріату, їжджу на ВАЗ 2109.
В мене Деу Лано, букву С загубили після аварії, і після цієї аварії ( за рулем був батько) відпало любе бажання їздити за рулем, так і стоїть на стоянці цілий тиждень а на вихідні прогулюю по окраїнах Львова. Дасть Бог після родів все вернеться в своє русло і я буду їздити з великим бажанням за рулем.
Колитесь. :-)
Догадываюсь, что Бора ездит на "Боре" :-)
Тіко побачила))
Після того як мало не розмастила авто марки Б, переплутавши педалі, їзджу тільки на таксі в купі з дядьком-водієм. ;)
І все одно планую відновити самоїздження, хоч би для того, щоб не стояти так подовгу з таксистами в корках (маю нетерплячу натуру:)).
Там буде видно на чім)
цієї аварії
мои соболес. вам !!!
Після того як мало не розмастила авто марки Б Бугатті?
переплутавши педалі, їзджу тільки на таксі в купі з дядьком-водієм. І все одно планую відновити самоїздження, хоч би для того, щоб не стояти так подовгу з таксистами в корках (маю нетерплячу натуру). Там буде видно на чім) Думаєш, як сядеш у власне авто, корків у Львові стане менше? :)
VW Golf2 GTI 16v (ТАКИЙ-один у Львові і області). Це більше, ніж просто автомобіль...в нього є душа і свій характер...і ми не відразу знайшли спільну мову...але тепер чудово один одного доповнюємо :radist:
VW Golf2 GTI 16v (ТАКИЙ-один у Львові і області). На Замарстинівській біля кінцевої 4 трамваю часто стоїть гольф у якого ззаду також лейба GTI 16V. Правда, чи відповідає та лейба підкапотному залізу, то я вже не знаю :)
Liliyah Romanova
25.07.2007, 20:39
Плутати педалі - прерогатива кращої половини людства
Дурня якась!
Ну як? Як можна переплутати педалі?? Це ж так як руки - ніяк не переплутаєш.
Що за дивна риса чоловіків себе вивищувати за рахунок жінок? Та є у вас позитиви, є! Не конче то таким чином собі доказувати.
Нне впевнений, мадам :) На жаль, те що за кермом натуральна блондинка я виявив вже після аварії... Даю свій палець на відріз, що ЖОДЕН мужик не зупинився би на кільці, не бачачи перед собою перешкоди для руху. Плутати педалі - прерогатива кращої половини людства :D
:)
пробігаюча ляклива сарна - не перешкода для справжнього джигіта ! :)
Samojlovu4
25.07.2007, 22:08
Дурня якась!
Ну як? Як можна переплутати педалі?? Це ж так як руки - ніяк не переплутаєш.
Що за дивна риса чоловіків себе вивищувати за рахунок жінок? Та є у вас позитиви, є! Не конче то таким чином собі доказувати.
Тіко без образ, Ліля...:)
Педалі сплутати - елементарно, особливо на автоматі, де лише газ і тормоз - випадково перекинув ногу, і авто вже стартує, замість ставати... Руки переплутати - елементарно, моїй дружині треба на кілька секунд задуматись, якщо її зненацька запитати де права, де ліва... вона каже "Давай направо!", а повертає наліво... і сама це визнає... може тому що митець?!
Регулярно отримую журнал нім. автомобільного клубу, читав статтю: досить великий процент з аварій складають саме аварії через переплутування педалей, особливо з огляду на все більшу кількість нових авто на автоматі. В основному винуватці жінки-дівчата і старші люди... процент чоловіків віком до 60 років дуже малий, мало не на межі "...не варто і згадувати..." Що лише підтверджує, жінки дійсно дисциплінованіші шофери за чоловіків, але панікують в екстремальних ситуаціях... дисциплінований водій ще зовсім не означає хороший водій.
Ми, чоловіки, також можем зараз погарячкувати і сказати "Що за дивна риса жінок в простій констатації факту шукати нотки чоловічого антифемінізму?", але ж ніхто того не робе, правда?:) ;)
Направду, не гнівайтесь - я просто намагався об`єктивно розібрати ситуацію...:)
Zoryanazirka
26.07.2007, 07:31
Ми вже знаємо, Stokke Xplory...
Нє то мого малого авто :) І доречі, ви так його кретикували, а візок супер. І в його торбу влізе більше пива ніж в будь-який розрекламований вами з кошиком. Тим більше що в кошику речі запорошуються і вимащуються.
Liliyah Romanova
26.07.2007, 07:39
Педалі сплутати - елементарно, особливо на автоматі, де лише газ і тормоз - випадково перекинув ногу, і авто вже стартує, замість ставати...
Принципово вибирала програму зі стандартом, а не автоматом. І машина наша на стандарті, а не автоматі.
Я колись одній подрузі придумала спосіб (най чоловіки не ображаються): уявити сім'ю з однією дитиною. Глава сім'ї у центрі, по боках дружина і дитина. Жінка зліва, дитя справа, а посередині - "тормоз". :D:D:D Спрацювало, не плутає. ;)
часто стоїть гольф у якого ззаду також лейба GTI 16V
Я думаю, ти знаєш про шо я. Навіть якшо він і 16 кл.
Реально хочу взяти ровер(мотоцікль) до штуке зелені, от поки шо не найшов нічого доброго, звісно хочу не відчизняного коня, принципі Viper чи zongchen по ціні мені підійдуть.
http://images.unian.net/photos/2007_07/1185434535.jpg
Ющенко катається на квадрациклі по горах (http://www.unian.net/ukr/news/news-204883.html)
Дурня якась! Ну як? Як можна переплутати педалі??
Мені самому дивно, і їй (блондинці) було дивно, і гаїшникам було дивно... але я потім був на автосервісі, і вони зовсім не дивувались :) В них кожна 5-а кобіта приїжджає "зализувати рани" саме по цій причині :)
Газ... тормоз... вони ж такі однакові! :D
Мені самому дивно, і їй (блондинці) було дивно, і гаїшникам було дивно... але я потім був на автосервісі, і вони зовсім не дивувались :) В них кожна 5-а кобіта приїжджає "зализувати рани" саме по цій причині :)
Газ... тормоз... вони ж такі однакові! :D
Дуже смішно.
Мій тато - водій з 25 літнім стажем водіння, при аварії і моїх криках "жміть на гальма", з усією впертістю втопив педаль газу в землю, і каже вона не тормозить. А ви кажити жінки, блондинки - чоловікам також є чим "похвалитися";)
Люди такі от як Капітан з Даною каже, напевно просто закидають ногу за ногу як їдуть. Тобто нічого вони не плутають, то педалі переплутано встановлені.:D
А я їзджу на 265 кінських силах.
Mercedes C230 W 203 Kompresor
А я їзджу на 265 кінських силах. Поважно... Імпреза?
Дуже багато (до 30 км/день) ходжу пішки, ще недавно часто користувався "ровером" не думайте зайвого, це велосипед, сам зібрав по частинах, але служить дуже справно. Є правда і інший транспорт, котрий використовуємо з дружиною при потребі. Більшість часу - усетаки пішки.
а чому саме на цій машині зупинили вибір , Ліє?
а чому саме на цій машині зупинили вибір , Ліє?
:) через оптимальне співвідношення : ціни, баварського бренду, оптимальої витрати палива при чудових їздових характеристиках, точної до дрібниць деталізації салону (ідеально рівні стрічки на шкірі і стики пластику та дерева) і багате оформлення інтер'єру ( японці в цьому питанні програють серйозно, якщо порівнювати однокласників)наступне авто теж буде європейське або американське. ;)
Samojlovu4
27.07.2007, 10:23
"баварського бренду"?! Мерседес?! Ахтунґ, блондинка за кермом!
"баварського бренду"?! Мерседес?! Ахтунґ, блондинка за кермом!
ага, тільки не блондинка... ковтайте прошу пана бо задихнетеся.... як там ваші "ленінські санчата"?
Samojlovu4
27.07.2007, 11:04
Гопля! На додаток до сексуальних, в жіночки ще й проблеми з гумором...;)
через оптимальне співвідношення : ціни, баварського бренду,
У Баварії виробляють інші теж доречи брендові авто - BMW.
А Вашу (мрію) напевно все ж таки у Штутгарті.:)
А Вашу (мрію) напевно все ж таки у Штутгарті.:)
Та в Штудгарті, препрошую може шей адресу уточнити, бо в бідолашної істоти жіночої статі з географією зле, винувата страшно шо всіх німців баварцями обізвала
Даніло не будьте дрібязковим, ваше уточнення суттєвої ваги не додає, як і гиготіння п.Самойловича... ;)
А мені здається жінки ліпше кермують, хоч то блондинки
Princess
29.07.2007, 21:44
а я хочу на Матізі їздити...:rolleyes:
А я їзджу на 265 кінських силах.
певно часто коней до водопою відганяєте, нє?
Zoryanazirka
30.07.2007, 11:29
а я хочу на Матізі їздити...:rolleyes:
Та ну там мотор як у мопеда.. Невиправдано дорогий мопед.
Це точно. А з тими манюніми колесиками і низеньким кліренсом по львівських дорогах годі їздити
Пропонують ваз 210993, рік вип.1995, 150тис пробіг кап ремонту не було колір металік - ціна 3,5 $.
Princess
30.07.2007, 13:08
а я акуратненько:agree:
Василий, специально для тебя.
Где то чесно стырил, валялось на харде, откуда взял не помню, ссылки дать не могу.
тоже был владельцем таз2109 за 2кб. Был это прекрасный кар... подвижный как кошка. Я любил его всем сердцем как свою первую женщину... и буду любить его до конца моей жизни.
Но скажу тебе честно: это засада. Брать 10-летнюю отечественную машину это при любом раскладе засада. Ну я не беру конечно варианты типа "стояла в гараже N+1 лет" (0<N<1000000), и ты точно уверен что стояла, потому что сам видел.
Беря такую машину, ты должен отдавать себе отчет что:
1. Кузов наверняка гнилой.
Смотреть низ дверей, пороги снизу/изнутри (т.е. со стороны днища), брызговики передние, особенно за бачком омывателя, само днище, арки задних колес ("окорочка"), низ двери багажника, рамку лобового стекла, лонжероны передние/задние заодно и на предмет битости посмотри, низ телевизора (рамки радиатора), там где крабы (кронштейны растяжек) крепятся на предмет трещин/целости. Смотри заднюю балку (гнутая/трещины/вареная => менять или снова варить, если не дорога жизнь), и то место где она крепится к кузову. Железное правило: если есть хоть ОДНА дырочка сквозная, значит есть еще десяток. Не ведись на разводилово типа "ну пошла чутка справа". Будь готов варить...
2. Дрыгатель наверняка убитый.
Тут тебе может помочь моторист хороший, но все равно я за 300 рублей сделаю так, что ни один даже хороший моторист не скажет что двигатель убит (ну если конечно только клапан не прогорел и компрессия по цилиндрам не отличается очень сильно). Единственный способ понять, что двигатель изношен - посмотреть, как он жрет масло. Но это ты не узнаешь пока не поездишь на машине. Понимаешь, в принципе эти движки хорошие, это первый отечественный движок который ездит и крутится весело, но блин всему есть предел. Но ремонтируются они тоже хорошо, если ты готов вложиться в ремонт сразу после покупки. Меряй компрессию в цилиндрах (так, для выпендрежу больше, чем для результата; вывинтил все свечи, плавно нажал на газ, помощник воткнул манометр в цилиндр, крутнул стартером 4-5 сек.), если компрессия отличается более чем на 1 по цилиндрам, беги от этой машины бо это верняк капиталка... да, еще давление масла смерь, вместо датчика манометр на сервисе, и запустить движок. на ХХ должно быть 0,8 по инстр-и. порог срабатывания датчика красной лампы - 0,25. Если давление на ХХ меньше 0,5 - изношены вкладыши/сам масляный насос. Думай, будешь ли перебирать, там все просто в принципе, но надо навыком обладать и мастера хорошего под рукой иметь для совета. Аккуратно все делать. Будешь продолжать ездить с низким давлением - стуканет движка. Продавец мог налить густого масла или загустителя в жидкое, и давление будет ок даже на изношенном моторе, а смазываться будет плохо. Я уверен что точно придется заменить колпачки маслосъемные, в принципе операция простая, я делал на травке под деревом летом, утром разобрал, вечером уже ездил, но надо 3 спецсъемника и пассатижи с тонкими губками если колпачок не пойдет. Один раз посмотришь как делает кто-то если руки есть сам повторишь.
Карб переберешь конечно обязательно, почистишь, там заменить все диафрагмы безальтернативно, лучше на красные (по слухам французские). Если сможешь потом отрегулировать (сам не пытайся) - молодец.
3. Ну про то что коробка шумит, я даже не говорю, она и на новых шумит. Агрегат надежный, но если передачи начнут вылетать - надо ремонтировать. Да кстати, когда капот откроешь, обрати внимание как расположен двигатель, если завален влево, убиты опоры, менять надо, будешь ездить так - заменишь корпус КПП из-за обламывания заднего крепления. Проверить опоры просто - если при резких разгонах и последующем резком отпускании газа рука, лежащая на рычаге КПП, чувствует рывки назад/вперед, то опоры менять. Я доездился до того, что у меня генератор за краб задевал вентилятором, звук как у циркулярки был. Кр-р-расота! Заднее крепление лопнуло и висело на 1 болте.
4. Стойки/опоры стоек (подшипники)/пружины.
Стойки наверняка убитые, даже если не текут, особенно передние, пружины просели, подшипники точно убитые, если их не сменили буквально вчера. Если тебе кажется, что что-то из вышеперечисленного исправно, то это ненадолго, если нет реальных доказательств что недавно меняли. Готовься менять. Подшипники вообще болезнь, желательно SS20 поставить, но они аккурат полцены машины будут...
5. Шаровые/рулевые/рейка.
Шаровые/рулевые поменять придется наверняка, но это недорого, и поменять просто, не затачивайся на них. А вот рейка наверняка изношена до предела, и подтянута уже по макс., так что готовься купить ремкомплект червяк/рейка/все пластиковые и резиновые детали+подшипники в качестве бюджетного варианта (сделать самому), бо сервисы не берутся перебирать рейку, им дешевле ее заменить. НЕТ (просто нет) гарантии что новая рейка не загремит через 2 недели => переборка. Нужны тиски и крепкая отвертка и крепкие нервы. Иначе будешь ездить с грохотом как я ездил... вообще очень ненадежный узел.
6. Подшипники колес
Готовься менять, если не хочешь слушать постоянный вой на ходу. Хотя может не на всех колесах сразу, а может и менять не придется - как повезет.
7. Тормоза.
Тормоза придумали трусы, но на дороге все не так смешно... Смотри тормозные диски, если глубокие борозды то менять без вариантов, а глубокие это когда их видно, я даже не глядя на эту машину говорю что диски - менять. Про задние барабаны вообще молчу - при номинальном диаметре 200 мм предельный износ у них по инструкции по-моему 201 мм! Т.е. тоже менять. Вместе с колодками (ты же не будешь ставить старые колодки на новый барабан). Не забудь купить ремкомплект ручника (распорную пластину и крючок для троса новые), стоит копейки, а без него ручника не будет как ни старайся. Ну и по состоянию - суппорта и задние цилиндры (по малому - обойдешься профилактикой, заменишь резинки на пальцах, смажешь где нужно/удалишь грязь и смазку где не нужно). Заменишь жидкость конечно, т.к. старая воды насосалась и цилиндры задние потекут от коррозии если так будешь ездить. Вакуумный усилитель поменяешь, т.к. наверняка не работает/работает впосилы, с вполсилы работающим можно ездить, даже быстро, но недолго... Хотя дело привычки. Резко схватывающие тормоза от прикосновения к педали могут подвести зимой. Бывает ремкомплект "все резинки для вакуумника" сам видел 150 руб, но он неразборной конструкции, но разобрать можно, найди в инете рецепт => перебери => наслаждайся _работающим_ вакуумником, в отличие от нового, который редко надолго рабочим оказывается. Заменить тормозные шланги однозначно на новые при любом состоянии оных.
8. Вообще все резинки высохли к этому времени, поэтому под замену: втулки стабилизатора, ромашки (в рычаге подвески), сайлентблок (в рычаге подвески). В задней балке тоже. Шланги радиатора (не пытайся снять с патрубков старый шланг, отрезай шланг острым ножом, затем снимай радиатор и очищай тем же ножом патрубки от остатков резины, бо патрубки хлипкие, и наверняка сломаешь. Наверняка у тебя система охлаждения уже на герметике который в ОЖ льется, так что не удивляйся количеству дряни внутри радиатора и тому, что он потечет как поставишь. Ливани еще этой дряни, не поможет - меняй радиатор.
9. Окисленные контакты => цветомузыка в задних фонарях станет твоей реальностью однозначно. Пропаяй плату фонарей, облуди дорожки контактные и контакты в разъеме задних фонарей замени, контакты продаются отдельно, они там хитрые. и хилые... Фары наверняка зачищенные наждачной бумагой (=пескоструем с дорог) => свет никакой. На любителя... Я переклеил стекла, несмотря на то, что старые стекла целые были, стало _значительно_ лучше. Если с низкой панелью, то из-за окисления платы монтажного блока у тебя при включении поворотников будет подмаргивать в такт лампа заряда аккумулятора, особенно ночью раздражает, это у всех так, и практически не лечится...
10. Для тебя не должны быть сюрпризом продавленные сиденья (особенно водительское), приготовься заменить. Лучше недорогие "тюнинговые" возьми, сидеть реально удобнее, спинная поддержка есть, но снова ставить стандартные - это самый худший вариант будет. И вообще по салону, пластмасса и так дешевая, так еще высохла, уши хиленькие крепления торпеды поотваливались, но тут или делать все (дорого, долго, и все разбирать, с последующей проклейкой) или ездить нафик так. Если с высокой панелью - приготовься мерзнуть зимой (реально). Там блин похоже квадратные трубы с круглыми встык просто прислонены друг к другу...
11. Выпускная система.
Нового глушителя хватает на 2 сезона при круглогодичной эксплуатации. Готовься менять обе части (резонатор и глушитель). Штаны - надежная вещь, но может отвалиться фланец (тоже от коррозии). Прокладка сечь будет, заменишь тоже (лучше ставь обмотанную фольгой целиком).
12. И вообще, мелочи тебя задрочат... Поверь мне. Провода затвердели все, особенно в зоне высоких температур, ломаются, окисляются, из них утекает... Электромагнитный клапан карба не работает принципиально, выдери из него иглу и езди так. Легкий дизелинг летом возможен, и расход чуть больше, но не фатально. Прокладки, резинки, пластмасски, тяги, защелки будут тебе сниться...
После общения со своей первой машиной, которую я продал за сколько и брал, но: заменил все стойки+пружины+опоры стоек, шар/рул, "окорока", полностью тормоза (пер/зад диски барабаны суппорта цилиндры, ГТЦ, трубки, колдун), заварил балку заднюю, на движке загорелась лампа давления масла, долил загустителя, заменил 2 пер. крыла из-за коррозии, телевизор, покрасил всю машину целиком, трамблер, перебрал карбюратор, переклапанил головку (замена клапанов, напр. втулок, колпачков 2 раза, шлифовка седел), на распреде канавы проточены были, распред менять не стал, заменил по кругу подшипники ступиц, до фига всего по мелочи, половину сам делал, половину на сервисе, короче около косаря ввалил легко, и еще половину этого бы машина всосала только в путь, т.к. в днище были дыры в салон с ладонь -
дАрт дякую тобі друже!, принципі ця методичка буде слугувати мені за радника...
Зі всім погоджуюсь ось п.1-2 точно має серйозний глузд, у моєму питанні, відношенні ціни та реалій.
Чисто мой личный совет.
Лучше подсобирай себе на иномарочку попроще и поновее, возми поезженого япошку или немца, кроме Опеля. Ну, на крайний случай корейца какого нить в кредит или 2х-3х летнего.
С китайцами связыватся думаю не стоит. Про Таврии вообще молчу, а то меня наши псевдопатриоты вконец заклюют, а Левандовка забанит за оскорбление национального производителя. :-)
Когда то давно у меня была старенькая отцовская жигулька. В общем ни дня без ремонта ни месяца без попандоса. Потом заработал малось денег, купил 4х летнего япошку, простенького "Сузуки свифт". ТРИ ГОДА!!! лил только бензин и масло. НЕ ЛОМАЛОСЬ. Потом, конечно Львовские дороги подубили и япошку, НО, ремонтировал только ходовую, движек, эликтрика и прочее в полном порядке. Она даже сейчас в 11тилетнем возрасте, вполне прилично ездит, и многих "делает" на старте. Машинку купил другую исключительно из вопросов обьема и статуса.
Ну після такої грамотної, а саме головне "образної" поради дійсно варіант з 99-ой треба закинути. І на мій вибір паде на цих двох претендентах Dacia чи Skoda... до 5-6 ти кусків можна шось взяти, тим більше шо кредити все доступніше стають з кожним днем...А Таврію (до корейців) то взагалі не треба згадувати як машину...хіба шо інвалідам у подарунок роздавати!
Шкода по моему вполне приличный вариант.
Шкода по моему вполне приличный вариант.
Да-да я вас підтримую колєга...вар"янт дійсно не поганий, але skoda тре нові брати, а то є капітал...а от наші їздять на іномарках з Придністровськими номерами, я поцікавися чого, кажуть так з Чернівців 2 год, а з Львова 5 год. до Терасполя , а там за "разтаможку" ніц не беруть грішми, а це 70% від вартості!!! От під зиму махну на Тераспіль, може шось возьму, віз туди не тре.
дартаньяну браво!
Питання - ЗА ШО ДАВАТИ 3.5 тищі баксів?????
Васілій, беріть гольфа-2 і не парте собі мізки!
no_coment
30.07.2007, 17:49
А хто ТАКий Боря?
То типу авто... народне...німецьке...:p
До недавно поважав німецькі авта.... тепер уподобання змінилися в сторону японців...
а взагалі з авто "розлучаюся" лише в надзвичайних ситуаціях - шкодую! Якби не дружина залишав би всі - на згадку!
no_coment
30.07.2007, 17:50
http://images.unian.net/photos/2007_07/1185434535.jpg
Ющенко катається на квадрациклі по горах (http://www.unian.net/ukr/news/news-204883.html)
Бедная охрана!
mota_boy
30.07.2007, 18:34
Пропонують ваз 210993, рік вип.1995, 150тис пробіг кап ремонту не було колір металік - ціна 3,5 $.
Якщо є в кишені 3,5 у.о. цього достатньо для оформлення кредиту на корейця (первинний внесок, реєстрація, каско, нотаріус і т.д.)
На 3-4 забудете що таке ремонт на 5-6 рік продасте та візьмете кредит на іншу.
це зовсім не складно
Та ти шо я стіке ребусів витримувати не хочу...приходиш салага на тебе очима блими-блим йому тре все розказувати показувати...нє з бичками та телятами я вже віддавуна розмов не виду, вибач.
В Придністров'ї купа авто - це угнані з території України, так що за низьку ціну лотерея, можуть конфіскувати за 1-2 місяці.
Знаєш я маю наводки козирні тому у нас проблєм ніц не буде, все ж таки нена постному маслі жарені, вибач.
Насчет машин из приднрестровья не скажу ничего, не в курсе.
Если тберешь авто конкретно для себя и хочешь съэконмить рассмотри вариант пригнать на инвалида. Там ограничение в двигле вроде до 1, 8 литра. Но если ты рассматривал 99ю, то 1, 8 тебе хватит выше крыши.
Тысяч за 5-6 думаю модно сделать вполне приличный аппаратик.
товарищь пригнал А-6, 98год, вроде 8к бакса ему встала, но это же уже АВТОМОБИЛЬ!
Полковник
31.07.2007, 21:03
http://www.sensauto.ru/overview/
Sens — удобный городской автомобиль
Новый Sens разработан украинскими и корейскими специалистами на базе автомобиля Chevrolet Lanos…Сохранив лучшие достоинства базовой модели, Sens был оснащен двигателем, коробкой передач и радиатором украинского производства.
Двести двадцать семь тысяч рублей 00 коп. - http://www.sensauto.ru/buy/assembly/
mota_boy
31.07.2007, 21:26
Sens — удобный городской автомобиль
Нормальне авто, в нас купа таксистів на ньому вже по 300 тис наїздили і двигун ще не здох. В нас коштує дешевше за ВАЗ, а бігає краще, правда двигун малопотужний, обіцяють з місяця на місяць зробити новий з новою КПП.
Zoryanazirka
31.07.2007, 22:07
Насчет машин из приднрестровья не скажу ничего, не в курсе.
Если тберешь авто конкретно для себя и хочешь съэконмить рассмотри вариант пригнать на инвалида. Там ограничение в двигле вроде до 1, 8 литра. Но если ты рассматривал 99ю, то 1, 8 тебе хватит выше крыши.
Тысяч за 5-6 думаю модно сделать вполне приличный аппаратик.
товарищь пригнал А-6, 98год, вроде 8к бакса ему встала, но это же уже АВТОМОБИЛЬ!
З інвалідами тепер не пройде. Там вроді машину тепер реєструють не на самого інваліда а на ВТЕК чи як там та організація називається.
Значит еще одну лазейку прикрыли.
Вы к стати в курсе, что у нас в Украине, самые дорогие автомобили в Европе, а значит, думаю и одни из самых дорогих в мире.
Я майже переконаний, шо найдорожчі в світі
PS Розкажіть шо то за фішка з Тирасполем
вісімдесєт семого року випуску?
Тройки БМВ собирают в Лейпциге. Новый завод там построили весси для осси.
Забота о младшем брате. :)
Машинку купил другую исключительно из вопросов обьема и статуса.
А объём зачем? Много возите?
А объём зачем? Много возите?
Ну, во первых свой личный обьем, очень комично выглядит, когда я кряхтя выбираюсь из за руля минимашинки :-)
Во вторых в Тоетку с комфортом влазит 7 человек, а если поднатужится то 9. Кампания у меня большая, на природу ездим часто. Всегда можно найти когото одного непьющего и посадить за руль на дорогу назад :-)
Ну и в третьих, все седушки у меня отщелкиваются в течении 7ми минут и получается полугрузовичек с довольно большим кузовом, думаю холодильника 3 сразу могу вместить.
Еще немаловажный вопрос высокой посадки. Сижу высоко гляжу далеко, Кто ездил на Джипах и Венах поймет. Так же колесики поменял на 17 радиус, теперь корявости брусчатки и мелких ям практически незамечаю.
Был бы еще полный привод..., ну это в будующем
Boris_Kiev
01.08.2007, 10:09
А хтось пам"ятає, як років 12 тому купували машини з Литви ?
"Я, громадянин Литви А. позичив у громадянина України В. суму, еквівалентну 3000 USD під заставу - належний мені автомобіль (). В разі неповернення боргу (дата), застава переходить в повне розпорядження В."
Все було добре, поки митники не ввели нові правила.
"Я, громадянин Литви А. позичив у громадянина України В. суму, еквівалентну 3000 USD під заставу - належний мені автомобіль (). В разі неповернення боргу (дата), застава переходить в повне розпорядження В."
Огирків тоді понавозили...
Оскільки в цьому топіку вже немало фото представлено, то добавлю і своє. Ось пересів з Волги 2410 на ГАЗ 31105-501. Виглядає, загалом, як звичайна, але під капотом - Крайслер 2,4 літра. Коли купляв, казав, що вибираю Волгу, бо добре її знаю. Працівники салона посміхались. Коли відкрили капот - подивився, і сам посміхнувся. Знаю. Бачок рідини для тормозів, бачок для зчеплення і аккумулятор. Все:)
http://privattaxi.org.ua/files/foto/my31105-1mini.jpg
Ось пересів з Волги 2410 на ГАЗ 31105-501. Виглядає, загалом, як звичайна, але під капотом - Крайслер 2,4 літра.
І скільки бензини таке чудо гамає? :)
Виробник стверджує, що по міському циклу 10,5 літра на 100 км. Не думаю, що по Львову в такий показник реально вкластить. З досвіду експлуатації попередніх машин - при їзді по Львову треба збільшувати на 20%. Тобто буде до 13 літрів. Але це теорія. Практики ще нема. Взяв машину з сухим баком. Бак на 80 літрів. Залив 50. Трохи поїздив. Датчик щось там показує між 1/4 і 3/4. Нічого поки не ясно...
не жалко таку красу кидати у пекло львівських доріг в режимі таксі? :(
PS А коли Гольф буде? :)
Прошу вибачення за оффтоп, але!
Яка зарез діє типова форма маршрутного листа легкового автомобіля...пани таксисти мають знати, дякую.
на маршрутці...а ще останнім часом на 6тому трамваї...з роботи в центр...
не жалко таку красу кидати у пекло львівських доріг в режимі таксі? :(
PS А коли Гольф буде? :)
Певно, що жалко. В міське таксі така машина непотрібна. Вона себе режимі "по місту" не виправдає. Конкуренція на "виварках" не дасть заробити. Стосовно заробітку на ній, як на таксі - є надія на клієнтів, яким потрібно не просто переїхатись з одної вулиці на іншу, а довготривалий сервіс, зустріч на вокзалі або в аеропорту і дальня поїздка, або, що тепер краще спрацює реклама про таксі з англомовним водієм. (до того стара модель Волги не приваблювала).
Про Гольф. В порядний Гольф - не вкладаюсь. Металлобрухт купляти не хочеться. Тимчасово буде для сина стара Волга, яку залишками грошей якраз вдасться нормально відремонтувати. За 1000 у.е. ту Волгу можна привести в практично ідеальний стан. Продавши і доклавши ту саму тисячу Гольф в доброму стані не купиш. А купивши корито - не поїздиш :) Нехай вже син сам потім думає, як і за що з Волги пересісти на Гольфа, якщо йому дуже кортить :)
Прошу вибачення за оффтоп, але!
Яка зарез діє типова форма маршрутного листа легкового автомобіля...пани таксисти мають знати, дякую.
Якщо автомобіль належить юридичній особі - та що і раніше. "Подорожній лист службового легкового автомобіля". Типова форма №3, затверджена наказом Держкомстату України №74 від 17.02.1998р.
Якщо автомобіль належить фізичній особі - подорожній лист не потрібен. (див. ст. 39 Закону України "Про автомобільний транспорт").
У мене була така ситуація брав авто у власне розпорядження як штатний працівник, так путівку заповняв по формі, але радяській і гаї не звертало особливої уваги на форму, головне наче там все було ясно - "Опись, протокол, сдал, принял, отпечатки пальцев!", але все ж таки можна попасти на дотошного який спуску не дасть і приїбдереться до належності форми...
моливо і лінк маєте де ця форма лежить і чекає буду вдячний, спасібА!
Лінка не маю під руками, але ця форма "лежить" в будь якому кіоску, що торгує бухгалтерськими бланками. Коштує 1 - 1,50 грн за пачку 100 штук. Особисто я купую при портебі на лотку, що стоїть в приміщенні аптеки навпроти торгового центру Магнус в центрі Львова. Точна адреса - вул. Шпитальна 8. Впевнений,що в будь якому місті є такі лотки. Хоча би поблизу Податкової інспекції.
але ця форма "лежить" в будь якому кіоску, що торгує бухгалтерськими бланками.
Дякую за все, думаю знайду...але має бути якийсь сайт де та вся макулятура "лежить". :)
Zoryanazirka
09.08.2007, 17:56
Дякую за все, думаю знайду...але має бути якийсь сайт де та вся макулятура "лежить". :)
www.blank.com.ua
~KOLOBOK~
10.08.2007, 07:49
На "Слонику":y:
Слабка стать є сильною завдяки слабкості сильної статі до слабкої статі
Дякую пані але розчарований у типовій тій формі, радянська була ефектніша, але як кінчаться змушений буду друкувати українські...врешті в цифрі завше можна відкорегувати....
Привіт всім... я з січня цього року на КІА СЕRАТО, 2007 р.в., 1,6 (121 к.с.)... претензій до неї немаю... мені подобається
Zoryanazirka
14.08.2007, 14:05
Привіт всім... я з січня цього року на КІА СЕRАТО, 2007 р.в., 1,6 (121 к.с.)... претензій до неї немаю... мені подобається
То її в січні 2007 випустили і ви відразу за кермо сіли?:)
так точно... 31 січня забрав... однак її не в січні випустили... в січні вийшла СЕРАТО 2, вона відрізняється від попередниці мотором і деякими моментами кузова...))
я з січня цього року на КІА СЕRАТО, 2007 р.в., 1,6 (121 к.с.)... претензій до неї немаю... мені подобається
Зато у меня куча претензий... Врезался недавно в эту самую Киа. У меня три царапины, там пол-бампера ушло :D
Deus igrok
15.08.2007, 19:53
Шевролет Лацеті Хаджбек
Zoryanazirka
15.08.2007, 21:45
А моя 2002 року :) На 2007 ше недоробилася
ivansstef
16.08.2007, 00:23
маю Ланос хетчбек.. трохи вже покоцана бо перша машина.. переважно задній та передній бампер..
смятина на лівому крилі то нея.. ЧЕСНО.. то МЕНЕ... стукнули..
Є декілька недоліків..
1. З часом стає погано шумоізольована.
2. Слабенька електропроводка. лампочки міняю занадто часто, хоча останнім часом все ніби то нормалізувалось.
3. Дуже низька посадка (тіпа СПАРТІВНА). Зачіпаю "носом" всі ямки . а на бруківці то взагалі жах (відповідно тому і бампер поцарапаний передній, знизу). поставив захист двигуна, то на вул ШЕВЧЕНКА ГОРОДОЦЬКа, С.Бандери взагалі їздити без шкрябання по захисту неможливо..
В решті все мене задовільняє.. гарно ходить невибаглива ( якщо слідкувати ).
Зато у меня куча претензий... Врезался недавно в эту самую Киа. У меня три царапины, там пол-бампера ушло :D
Ну... це в КІА до тебе мають бути претензії а не в тебе до неї...
а стосовно царапин і пів бампера, то це не критерій для оцінки авто... хто на чому їздить... хто на автомобілях (легких і швидких), а хто на важкій техніці...:cowboy:
Я, щось пропустив? Три подряпини у Капітана де саме, на шоломі, тобто головою загамселив, що пів бампера "ушло"?:) Небезпечна Ви людина, і міцна напевно.:D
А якщо серйозно, Ланос мені все більше до вподоби.
Пересвет
17.08.2007, 18:50
Я взял в прошлом году отечечтвенного производителя ВАЗ-2114 с нуля ествественно. Устраивает.
Кстати Chevrolet Lacetti на Укарине делают? Не в Запорожье случаем?
Toyota 4Runner праворукий правда,зато старенький но крепкий!!!!Японцы рулят!!!
А якщо серйозно, Ланос мені все більше до вподоби.
а Дачія як?
а Дачія як?
Вроде неплохо Была у одного знакомого, он был доволен пока Форестера не купил :)
Deus igrok
18.08.2007, 08:54
а Дачія як?
Коли користувався таксі, то двоя таксістів звертали увагу на дачії і хвалили їх.
Ford Focus, 2002 року. Претензій до нього не маю.
брат купив Логан Дачію. Непогане точіло у своєму класі, мені більше сподобалось, ніж Деву.
брат купив Логан Дачію. Непогане точіло у своєму класі, мені більше сподобалось, ніж Деву.
А як Вам дизайн? Я б за таку не сів :)
А як Вам дизайн? Я б за таку не сів
коли йде мова про таку ціну, то дизайн - не найголовніше, ну і звичайно все залежить на чому клієнт їздив до того.
Chevrolet Impala 2003 3.8л 200 коней
Chevrolet Impala 2003 3.8л 200 коней
Все клас, але от співвідношення 200 конів і 3.8л не дуже радує, нє?
коли йде мова про таку ціну, то дизайн - не найголовніше, ну і звичайно все залежить на чому клієнт їздив до того.
Воно то так, але люди то такі істоти яким завжди недогодиш. Поїздить брат пару місяців і подумає: "во дурак, нє шоб нагребти ше тисьчу і з кращим дизайном купити". Хоча може вона йому і подобається
нормальне співвідношення-американські мотори низькооборотисті-норма 1500-2500 об/хв .автомобілі великі всередині.динаміка нормальна як на мене.бензину бере по трасі на 100-120 км год порядку 8-9 літрів .по місту 11-12 .взимі все на 1-2 літри більше.японці великі тут в більшості теж з шістки .я тепер малі машини-гольф цівік королла за машини не сприймаю-так забавка для жінок і підлітків
Воно то так, але люди то такі істоти яким завжди недогодиш. Поїздить брат пару місяців і подумає: "во дурак, нє шоб нагребти ше тисьчу і з кращим дизайном купити". Хоча може вона йому і подобається
Нє, мій брат скромний. Після Жигулів "82 року натішитися не може....
Додано через 3 хвилини
нормальне співвідношення-американські мотори низькооборотисті-норма 1500-2500 об/хв .автомобілі великі всередині.динаміка нормальна як на мене.бензину бере по трасі на 100-120 км год порядку 8-9 літрів .по місту 11-12 .взимі все на 1-2 літри більше.японці великі тут в більшості теж з шістки .я тепер малі машини-гольф цівік королла за машини не сприймаю-так забавка для жінок і підлітків
8-9 літрів при 3.8 літри? Фантастика. У мого знайомого 3,0 і 200 конів, але п"є десь літрів 15-17 при 90-120, а так і всіх 20л. (Мазда Трібют)
в мене седан а це джип і повний привід до того.на хайвеї тут як розігнався то не тормозиш-весь час 120 ідеш то машина і бере мало
Читав в газеті що дехто отримав підвищення в ранзі до генерал-майора.
Днепр-11. Синього кольОру. 650 см куб, 32 конячи сили. Мені вистачає.
генерал-майора.
Да а де це ви читали...? :)
В суботу на Діскавері дивився "Автодилери", там Корвет реставрували. В того танка мотор 4.7 літра - 206 коней. При його вазі під 2 тони, яка там може бути динаміка? Гольф з мотором 1.8літра має 112-139 конячок і важить тону.
Любий Корвет чи Імпала буде ковтати вихлопні гази цієї "забавки для жінок і підлітків" на кожному світлофорі :)
Але погоджуюся, американські шевроле - машинки душевні...
no_coment
03.09.2007, 15:16
BTTLI0hw-Lk
Витончений гумор.... типу - немаю слів чи no comment :radist: або - "хожу пішки"?
Слабо.
От так треба : http://honda-portal.com/honda-videos.php?video_id=74
Martini-corvette це спортивна машина і порівнювати з гольфом то навіть не смішно.новий корвет має 440 коней і робить 100 за 4.3 секунди.імпала робить 100 за 6 сек але я не рву на світлі бо воно мені нашо .коли я говорив про гольф що це машина для підлітків і жінок то це тому що там мало місця після імпали..в мене ріст 1.85 і як в гольфі сяду по людськи то позаду тільки місце для котика лишиться
1."Робоча конячка" - Toyota Tacoma 4WD V6 X-cab. 2005 року.
2. Acura RDX -2007р.(2,3L;4cyl Turbo 240h.p.),- більше жінка на ній їздить.
P.S.-off , coolzak ,як пройшов Український День в Торонто на Нarbourfront?... , бо тут в Алберті все глухо.Thanks.
було кльово
п.с.їду сьогодні в калгарі на інтерв"ю.подивлюсь як там у вас.може переїду.кажуть у вас хюміту немає
Це Ваша імпала 6 сек до 100? Неслабо для 200 коней
я брав дані з сайту а як там реально не міряв.
Вершина німецького автопрому проти вершини американського :) жук проти мустанга
Ljv6EZlB08s
І жук проти феррарі :)
yTUGwgEZqtI
~KOLOBOK~
05.09.2007, 04:20
Да я ше досих пiр жалiю за дiдовим "горбанем" лiпшої машини в свiтi не було...i не буде...
Додано через 5 хвилин
В суботу на Діскавері дивився "Автодилери", там Корвет реставрували. В того танка мотор 4.7 літра - 206 коней. При його вазі під 2 тони, яка там може бути динаміка? Гольф з мотором 1.8літра має 112-139 конячок і важить тону.
Любий Корвет чи Імпала буде ковтати вихлопні гази цієї "забавки для жінок і підлітків" на кожному світлофорі :)
Але погоджуюся, американські шевроле - машинки душевні...
Мартiнi ,а торк того танка казали?Здається менi що це також вагома штука - спiввiдношення: вага- кiнськi сили- торк. Це поперше.По друге привiд :повний-перед-зад iтд. IТЕДЕ IТЕПЕ. Чесно сам надаю перевагу нiмцям над американками,але шо є то є-фiзику i механiку якось трудно запречувати..
З 206h.p.Koрвети випускалися в кінці 50х ,(бо вже модель 62р мала 230h.p.)На цей час,вони поступалися хіба що Феррарі , Ланбо чи Мазаретті.Чудовий классік кар.Зараз Корвети з 440 кіньми найменше , а 2009р. Stingray має 650 6.2L V8.З таким потягатися не хочете?
http://www.caranddriver.com/assets/image/2006/Q4/1052006112430.jpg
З таким потягатися не хочете?
З радістю потягаюсь, але при одній умові - на наших дорогах. Хочу подивитись як Stingray буде землю ковтати :D
З радістю потягаюсь, але при одній умові - на наших дорогах. Хочу подивитись як Stingray буде землю ковтати
На Городоцькій, нє?
На Городоцькій, нє?
Можна і на Городоцькій :)
Можна і на Городоцькій
Зараз на будьякій вулиці така машина животом поротиме.
R16Х215Х70. Городоцкую пролетаю ям не замечая практически. Низкий профиль и маленький клиренс не для Львова.
~KOLOBOK~
08.09.2007, 05:25
...х70-Це що тракторна резина? :) Що у вас за марка авто? Смахує на бронетранспортер? :D
no_coment
12.09.2007, 09:26
На Городоцькій, нє?
На Ярослава Мудрого, наприклад!.... Та в загалі, що, в нас у Львові, мало "порядних" доріг, щоб усю підвіску відбити нах....?
...х70-Це що тракторна резина? :) Що у вас за марка авто? Смахує на бронетранспортер? :D
Ошибся малость, Х65. Но хочу 70 :)
Да, что то на подобии бронетранспортера. Тему пролистайте на пару листов назад, там есть и моя машинка.
Ярослава Мудрого, наконец ремонтируют.
Как неплохую альтернативу могу предложить заезды вверх-вниз по ул. Ужгородской. Глушители желательно откручивать сразу, что бы потом не собирать где то по ходу движения. :)
Deus igrok
12.09.2007, 10:33
Зарас такі часи настали, що мені пішки швидше подолати шлях Сихів-Центр ... а зворотній і поготів. Від Мілініумі до пам. Міцевичка - 38 хвилин їхав... як Вам ? ... А загалом в 13-25 коло Мілека сів в 15-10 вийшов коло Санта-Барабари на Сихові.
Но сама екстримальна вулиця коло ринку Південного. Уууу... там немає правил, світлофорів, рядів... там просто рух ... хто маневреніший - той і рухається. Я сидів коло водія в легковій... думав у мене інфаркт буде ... поки подолаві кусок від кільця і до повороту на Айропорт.
mota_boy
12.09.2007, 15:40
Від Мілініумі до пам. Міцевичка - 38 хвилин їхав... як Вам ? ...
А за 60 хв від головного з/д вокзалу до приміського з/д їхати ))) А Вам слабо?
no_coment
12.09.2007, 15:57
А за 60 хв від головного з/д вокзалу до приміського з/д їхати ))) А Вам слабо?
мені - слабо!
мені - слабо!
Вполне реально, Городоцкую разрыли и забыли, как и многие долгострои у нас, а люди, да потерпят люди, не впервой... :(
В общем, пошел я в Винники на дачу за ребенком.. пешком, так быстрее наверное будет :)
no_coment
12.09.2007, 16:27
Вполне реально, Городоцкую разрыли и забыли, как и многие долгострои у нас, а люди, да потерпят люди, не впервой... :(
В общем, пошел я в Винники на дачу за ребенком.. пешком, так быстрее наверное будет :)
В добрый путь!
R16Х215Х70
у мене R16Х205Х65 але я не літаю.
у мене R16Х205Х65 але я не літаю.
215 немного шире, соответственно и чуть выше. Не летаю, конечно, утрирую, однако ямки довольно легко прохожу.
титанові диски вже погнув на наших дорогах, не знаєте де їх рихтуюють?
~KOLOBOK~
13.09.2007, 07:38
Мих а Ви машину нанiч десь пiдвiкном лишiть от вам їх i "вирихтують". Ну це так чорний гумор. Ви впевненi що у вас титановi а не алюмiнiєвi? Титан крошиться, щербиться а алюмiнька чи то пак дiрюалька гнеться.
Додано через 10 хвилин
Ошибся малость, Х65. Но хочу 70
Да, что то на подобии бронетранспортера. Тему пролистайте на пару листов назад, там есть и моя машинка.
Ой та начувся я за вашого танка-тойотa це звiр-машинa.:)
Просто менi цiкаво шумнiсть тих колiс, воно ж гудить, нє? 70 взагалi то би не радив, цим вища тачка тим гiрше управлiння, керованiсть, лiпше ширше...якщо арки позволяють.
no_coment
13.09.2007, 08:43
вул. Стрийська..... Район "Броневої" (підземний перехід) - дві зупинки до Автовокзалу...... Якщо їхати із центру - повертаємо направо біля автостоянки "АИС" (продаж авто)...... Зліва, за "матінкою Божою" - вулканізація..... Приїхали. Там їх і рехтують і, при потребі - малюють. Части Вам. :)
Кажись на Димитрова видел где то объяву, проедтесь - посмотрите.
Я свои пока не погнул но изрядно поцарапал об наши поребрики :(
Ой та начувся я за вашого танка-тойотa це звiр-машинa.:)
Просто менi цiкаво шумнiсть тих колiс, воно ж гудить, нє? 70 взагалi то би не радив, цим вища тачка тим гiрше управлiння, керованiсть, лiпше ширше...якщо арки позволяють.
Не.. пока еще не танк, поставлю обвес будет танком :)
Чесно говоря не гудит вроде бы, буду на трессе, выключу движек, послушаю.
Колобок, я бы с удовольствием катался на низкопрофильной резине да еще и на сопртивной машинке. Однако, реалии нашего города таковы, что при таком раскладе, все что между колесами будет валятся на на брукивке. Вы , наверное давно по Львову на машинке не катались.
На чем реально ездить у нас, не особо опасаясь за ямы это или миниум легкий паркетник или высокий "вэн" как у меня. Из за длиннобазности раньше часто ловил "волны" на брущатке, пару раз ударил пороги, после увеличения радиуса резины положение исправилось. Ваши рекомендации хороши для трассы, однако мне , в основном приходится ездить по городу, при том такому, как наш любимый Львов :)
Мих а Ви машину нанiч десь пiдвiкном лишiть от вам їх i "вирихтують". Ну це так чорний гумор. Ви впевненi що у вас титановi а не алюмiнiєвi? Титан крошиться, щербиться а алюмiнька чи то пак дiрюалька гнеться.
Дякую.
Та шляк його знає з чого вони. Я приїхав на монтаж коліс, то сказали, що титанові, і тому не ремонтували.
Дякую.
Та шляк його знає з чого вони. Я приїхав на монтаж коліс, то сказали, що титанові, і тому не ремонтували.
Насколько я знаю из сплава алюминия с чем либо еще. Естественно не чистый титан, догда диски стоили бы гораздо дороже автомобился. :)
Думаю правильнее их называть "легкосплавные".
В воскресенье на волейболе увижу паренька, который дисками и резиной зенимается, уточню у него для Вас где их ремонтируют и ремонтируют ли вообще.
www.koleso.lviv.ua (http://www.koleso.lviv.ua)
був би у Вас VW - 15% знижки :)
вул. Стрийська..... Район "Броневої" (підземний перехід) - дві зупинки до Автовокзалу...... Якщо їхати із центру - повертаємо направо біля автостоянки "АИС" (продаж авто)...... Зліва, за "матінкою Божою" - вулканізація..... Приїхали. Там їх і рехтують і, при потребі - малюють. Части Вам. :)
Там я колись рихтував диски, але про якість нічого не скажу бо через день машину продав і так толком і не відчув наскільки добре їх вирівняли
В воскресенье на волейболе увижу паренька, который дисками и резиной зенимается, уточню у него для Вас где их ремонтируют и ремонтируют ли вообще.
Дякую.
Додано через 6 хвилин
був би у Вас VW - 15% знижки
прийдеться поміняти. Рено більше не братиму напевно. Був у мене форд, було Рено двічі. Треба шось інше попробувати, але не раніше, ніж через 4-5 років напевно, бо ше не виїздив на тій.
Мих, япошку берите. у меня обе машинки узкоглазые - обоими очень доволен.
На крайняк немца кроме Опеля. Друг на новом Пыжике по гарантии за 2 года раз 10 на сервисе был.
На своем 3х летнем(75к пробег) япохе я на сервис заехал, подогнул защиту тормозных дисков и уехал.
no_coment
13.09.2007, 14:35
На крайняк немца кроме Опеля. Друг на новом Пыжике по гарантии за 2 года раз 10 на сервисе был.
На своем 3х летнем(75к пробег) япохе я на сервис заехал, подогнул защиту тормозных дисков и уехал.
Согласен на все сто!
"Мав щасття" кататься на Рено! Машина не плохая, но ходовая наших дорог не выдерживает напрочь! Постоянно по "Зеленым" та "Сокильникам" мотался (ремонт).
Тепер есть породистый немец (седан) и шустрый японец (паркетник).
С немцем проблем стало намного меньше (но ходовую раз в год меняю).
С "узкоглазым паркетником" проблем - ноль! Как в анекдоте про рыбалку:"А что там уметь - наливай да пей!" Так и с "Рафчиком" - залил бензин, поменял масло - "и вье!" уже года дык четыре!
Камрі мені падає в око., або мазда-6.
no_coment
13.09.2007, 14:39
Якщо "по кишені" - тільки Камрі! (Сам хочу :crazy: !)
"Мав щасття" кататься на Рено! Машина не плохая, но ходовая наших доро не выдерживает! Постоянно по "Зеленым" та "Сокильникам" мотался (ремонт)
От-от.
За 9 місяців у мені поміняли ступіцу, кульову опору і бачу, що дві стійки передніх тре міняти, в іншому машина зовсім непогана.
Додано через 1 хвилину
Якщо "по кишені" - тільки Камрі
Згоден. Мені сподобалося в ній те, що при 2,4 двигуні жере дуже мало.
Берите Камрика, если у меня машинка как раз на его базе основана. Мастера сказали, что ходовая НЕУБИВАЕМАЯ,
no_coment
13.09.2007, 14:59
От-от.
За 9 місяців у мені поміняли ступіцу, кульову опору і бачу, що дві стійки передніх тре міняти, в іншому машина зовсім непогана.
Додано через 1 хвилину
Згоден. Мені сподобалося в ній те, що при 2,4 двигуні жере дуже мало.
TOYOTA то TOYOTA!
KabMiner
13.09.2007, 16:41
Василий, специально для тебя.
Где то чесно стырил, валялось на харде, откуда взял не помню, ссылки дать не могу.
тоже был владельцем таз2109 за 2кб. Был это прекрасный кар... подвижный как кошка. Я любил его всем сердцем как свою первую женщину... и буду любить его до конца моей жизни. .....
Да-а-а, більшості слів, які тут вживаються я і не чув ніколи, але машина їздить, хоч і є проблеми з усім згаданим: амортизатори, КПП і т.д.
А загалом машина хороша.
~KOLOBOK~
14.09.2007, 03:44
Мих берiть Мазду, дешевше i надiйнiше. Он ше за старих часiв 626 то був взагалi танк, їх гiршими не роблять.Хоча я не знаю як там у вас, але тут багато Мазд їздять з фордiвською комплектацiєю - дихання старшого брата дається в знаки.Ну але з iншої сторони запчастин тоже валом i дешево тiки з фордовським значком. :)
I взагалi Кемрi- то є машина для одинокої малоiмущої мами з двома дiтьми(тут саме їх такi i купляють), на Маздi можна витворити бiльше чуд а нiж на Тойотi- провiрено. ;)
Додано через 2 хвилини
Берите Камрика, если у меня машинка как раз на его базе основана. Мастера сказали, что ходовая НЕУБИВАЕМАЯ,
Ого ну ви i загнули, з такими колесами як в неї? да ну ви серйозно, дАрт?
]
Ого ну ви i загнули, з такими колесами як в неї? да ну ви серйозно, дАрт?
Не понял сути вопроса, если чесно, перефразируйте как то более доступно и проаргументируйте пожалуйста.
В кожного свої уподобання. В мене це Toyota i Honda.Або їхні похідні варіанти Lexus i Acura.
Кемрі надійна , спокійна машина для сімї.Випускається з двома моторами L4 i V6.6,звичайно краща , но і дорожча.
... маєте бажання рвати на світлофорі но тоді беріть Мазду , або нову Mazda6speed.Хоча зараз мазда це 33% Форд.Думаю багато негативного вони взяли від Форда , хоча серьозних нарікань не чув.
Але Гонда все таки краща , хоч і дорожча.
Mitsubishi - не злі авта, але Оутлендери мали проблеми з мотором.Вони один час разом працювали з Крайслером і мaють(або мали) ті самі проблеми.Новий Lancer 2008 - любимець молодих пацанів , конкурент Цівіку(Гонда) і GTI VW.
Suzuki - японський GM.Ті самі проблеми , що в американських автах.Щось я не в захопленні від цього авта.
Subaru- чудове авто ,якість Тойоти і Гонди.Недолік - дорогі в ремонті(рівень BMW i Volvo)І дверні вікна не мають фрейм.
Американські авта - за ціну середньої "япошки" дістанете класом вище амр.авто.Добрі на перших 5 років, потім починаються проблеми і при тому , одна за одною.
Опел - цих машин в Пів.Америці не має.Наскільки я знаю це європейський GM.100% власність цієї компанії з 1931 року.На період WW2 GM було розірвало відношення,відновили після війни.
VW - тут було сказано вже багато за це авто , додам від себе , що це перше моє нове авто(Jetta VR6 2000р.)Добре трималося дороги , входило на швидкості в повороти.Недолік - випущено в Бразілії.Зараз VW там не роблять більше.На період гарантії 4 рази звертався на сервіс.
моя "робоча конячка"
http://img123.imageshack.us/img123/8409/img3320smallxw5.th.jpg (http://img123.imageshack.us/my.php?image=img3320smallxw5.jpg) http://img212.imageshack.us/img212/7954/img3321smallai5.th.jpg (http://img212.imageshack.us/my.php?image=img3321smallai5.jpg)
~KOLOBOK~
14.09.2007, 10:06
Не понял сути вопроса, если чесно, перефразируйте как то более доступно и проаргументируйте пожалуйста.
Клiренс, розмiр колiс i посадка авта, вам серйозно воно довподоби? Чеснокажучи я б не спробував спринтувати цю машину по наших дорогах, вони i на мерикоських фрiвеях косять капiтально. А ще пiднiмiть статистику аукцiонiв, подивiться якi вони туда приходять, мерсiв там майже нема в списках ну нє?
2 Патрiк а чого Субарiки дорогi? Бо в них мотори вiд Бокстера Порша стоїть, пiдвiска бiмерiвська i повний привiд вiд Аудi. Хм вмiють однако японцi машини робити, хех.
Клiренс, розмiр колiс i посадка авта, вам серйозно воно довподоби? Чеснокажучи я б не спробував спринтувати цю машину по наших дорогах, вони i на мерикоських фрiвеях косять капiтально. А ще пiднiмiть статистику аукцiонiв, подивiться якi вони туда приходять, мерсiв там майже нема в списках ну нє?
.
Нет Колобок, при всем желании не могу понять полета Вашей мысли. Чем машина более высокопрофильная тем меньше убивается подвеска на наших ямах и брусчатке. А насчеи "спринтувати" я быстро не езжу, знаете есть наткое выражение: у каждого водителя есть свой ангел-хранитель, однако в городе у ангела скорость не выше 60км в час, а на трассе 120ти.
~KOLOBOK~
14.09.2007, 10:27
Нет Колобок, при всем желании не могу понять полета Вашей мысли. Чем машина более высокопрофильная тем меньше убивается подвеска на наших ямах и брусчатке. А насчеи "спринтувати" я быстро не езжу, знаете есть наткое выражение: у каждого водителя есть свой ангел-хранитель, однако в городе у ангела скорость не выше 60км в час, а на трассе 120ти.
Стоп ви за свого танка чи все ще за Камрiка говорите?на Камрiка високопрофiльки не поставите iнакше або не будете нiкого возитu aбо прийдеться розварювати арки i криловi нiшi.
:) А i ше одне Дарт, мушу вас порадувати, бо ангели лiтають з значно бiльшою швидкiстю : 30 миль/ годину по мiстi i 60-70 по фрiвею.Це дотягує до добрих 50 км/год i 130-150 на фрiвею. Чесно їзджу з бiльшою швидкiстю, окрiм як бiля шкiл чи де дiти. Там високi скупчення тих янголiв :)
Я о своей, естественно. Это ведь минивен, а не легковушка, арок хватает и на большее, посадка и клиренс значительно выше., База просто камриковская, но с небольшими изменениями, усиленная и поднятая.
Koza-Dereza
14.09.2007, 19:42
Honda Accord 2007 -дуже безпечна машина (перевірено в бою)
2 Патрiк а чого Субарiки дорогi? Бо в них мотори вiд Бокстера Порша стоїть, пiдвiска бiмерiвська i повний привiд вiд Аудi. Хм вмiють однако японцi машини робити, хех.
Субару самі машини не дорогі(де я таке писав?)Так звичайний авередж прайс , залежно від моделі.Тільки WRXи тягнуть майже на 50 штук баксів-все таки легендарні раллівскі моделі.
Дорогий СЕРВІС; тому що запчастини роблять майже тільки в Японії , за виключенням якихось дрібничок , які роблять в США і Канаді. Сервіс Субару на 25-30% дорожчий від авт індентичного класу.
моя "робоча конячка"
В мене така передостання була. Не машина - танк. Теж "кру кеб", тільки ще мала "екстендент бед". Вже забула, скільки фітів. Але знаю, що сама найдовша була. Паркувати мусіла на дві парковки.Я ще собі до неї "кенопі" придбала -класна машина була. Вічна їй пам"ять.:( Синові, що одружений, в аварії життя спасла. Машина - "тотал", а всі три хлопці легкими травмами відбулися. Ну, однозначно, що перш за все, то було з Божої милості. Після неї вже траків не купувала.
Патріку, то Форд -250?
Ні , це Toyota Tacoma з 4 літровим і 6 цил. двигуном При 246к.с.
Добре гребе по болоті і снігу на пів колеса ; ямах і горах.
Салон зручний , тихий те ж саме , що в Праді + кузов де я складаю свій інвентар по роботі і господарстві коли треба. (Жінка дуже нервується ,коли її коліжанки просять мене привести їм диван ,пральну машину або TV з магазину.)
Дуже багато Тойот я бачив в Індії і Пакістані. Правда вони переважно були старими і битими.Но були і нові.Так на базарі я до одного власника такого авта і підійшов(він продавав горох з кузова)В нього була Toyota Hilux (малий трак) з 1980 року бита-перебита , двері з пасажира сторони взагалі якимось шнурком завязані.На спідометрі було майже 600 000(!) км .Коли я запитався що і як часто він ремонтував ,- то він сказав , що тільки поміняв водяну помпу і це все , більше нічого він в цій машині не ремонтував.А мотор не тече зовсім , тільки на верхній крижці "запотів".
Boris_Kiev
17.09.2007, 19:09
Патрику, Вашу кобилу (на аватарці) звуть Toyota Tacoma ?
А я ще крутіший водій! Ось у кого ще є таке посвідчення (див. фото) ?
http://img528.imageshack.us/img528/3519/lic1yp2.th.jpg (http://img528.imageshack.us/my.php?image=lic1yp2.jpg) http://img337.imageshack.us/img337/7506/lic2ka5.th.jpg (http://img337.imageshack.us/my.php?image=lic2ka5.jpg)
Їжджу часто тролейбусом номер 11 :) Донедавна ходила на пари по 3 км в одну сторону. Ех, краса! Зарядка зранку яка! А взагалі, мені дуже подобаються хамери.
Їжджу часто тролейбусом номер 11 Донедавна ходила на пари по 3 км в одну сторону. Ех, краса! Зарядка зранку яка! А взагалі, мені дуже подобаються хамери.
Хамер номер 11.
Boris_Kiev
17.09.2007, 23:50
Їжджу часто тролейбусом номер 11
"Транвай построить - это вам не ешака купить!"
(И.Ильф, Е.Петров)
Їжджу часто тролейбусом номер 11 :) Донедавна ходила на пари по 3 км в одну сторону. Ех, краса! Зарядка зранку яка! А взагалі, мені дуже подобаються хамери.
Не в образу сказано , але Гаммер на заході вважається признаком дурного смаку(це і до України дійде) -
The Sign of a Wealthy Redneck Jerk(щось типу рагуль з золотим ланцюхом на шиї і в червоному піджаку - поч.90х. пальци вєєрам)
Признак ганстерства і крутизни це Cadillac Excalade EXT.
Власне Тоні Сопрано з одноіменного серіалу(який цієї неділі забрав майже всі нагороди Еммі)мав такого.І хто під нього косить теж такі купляють.
http://images.businessweek.com/ss/06/11/1127_lux_cars/image/caddie-ext.jpg
А в моєму розпоряджені цілих два електропоїзди метрополітену по Салтівській та Холодногорсько-Заводській лініях. Любий вагон, любе місце - обирай-не хочу!!! :p
Однако, реалии нашего города таковы, что при таком раскладе, все что между колесами будет валятся на на брукивке. Вы , наверное давно по Львову на машинке не катались.
На чем реально ездить у нас, не особо опасаясь за ямы это или миниум легкий паркетник или высокий "вэн" как у меня. Из за длиннобазности раньше часто ловил "волны" на брущатке, пару раз ударил пороги, после увеличения радиуса резины положение исправилось. Ваши рекомендации хороши для трассы, однако мне , в основном приходится ездить по городу, при том такому, как наш любимый Львов :)
Это смотря для какой трассы. Это явно не в нашей стране.
Недавно в очередной раз пересёк её поперек. Трассы с буковкой Е впереди стали ещё хуже. Лето и грузовики растоптали их изрядно. Даже знаки часто висят "Колія". Прикольно, как для автодороги. :)
Но мне неприкольно было, опасался (в очередной раз) грохнуть поддон картера об эти волны.
Так что пора на вертолёт. Вслед за ВикторФедрычем. :)
Не в образу сказано , але Гаммер на заході вважається признаком дурного смаку(це і до України дійде) -
The Sign of a Wealthy Redneck Jerk(щось типу рагуль з золотим ланцюхом на шиї і в червоному піджаку - поч.90х. пальци вєєрам)
Власне Тоні Сопрано з одноіменного серіалу(який цієї неділі забрав майже всі нагороди Еммі)мав такого.І хто під нього косить теж такі купляють.
Додано через 2 хвилини
Мені просто подобаються великі кантові (такі ніби обрізані) машини. Це не є ознакою демонстрації крутизни...
Это смотря для какой трассы. Это явно не в нашей стране.
Недавно в очередной раз пересёк её поперек. Трассы с буковкой Е впереди стали ещё хуже. Лето и грузовики растоптали их изрядно. Даже знаки часто висят "Колія". Прикольно, как для автодороги. :)
Но мне неприкольно было, опасался (в очередной раз) грохнуть поддон картера об эти волны.
Так что пора на вертолёт. Вслед за ВикторФедрычем. :)
На вертолет пока не заработал, но стараюсь :)
Додано через 2 хвилини
Додано через 2 хвилини
Мені просто подобаються великі кантові (такі ніби обрізані) машини. Це не є ознакою демонстрації крутизни...
Простите не очень понял Вашего выражения.
Возможно Вы имеете ввиду полугрузовички, называемые, пусть меня поправят наши заокеанские коллеги "три четверти" ?
Новий ЗАЗ Випускатиметься з 2008 року....
http://images.businessweek.com/ss/06/11/1127_lux_cars/image/caddie-ext.jpg
Возможно Вы имеете ввиду полугрузовички, называемые, пусть меня поправят наши заокеанские коллеги "три четверти" ?
Вибачте, не знаю, що таке "напівгрузовички". Я так зрозуміла, що ви не зрозуміли слова кантова. Кантові машини не мають плавних ліній, їхні краї виглядають обрізаними, їхні лінії чіткі і строгі. Ось, наприклад, ще один представник такого штибу:
http://rr.foto.radikal.ru/0709/11/e8336c718a72.jpg
Вибачте, не знаю, що таке "напівгрузовички". Я так зрозуміла, що ви не зрозуміли слова кантова. Кантові машини не мають плавних ліній, їхні краї виглядають обрізаними, їхні лінії чіткі і строгі. Ось, наприклад, ще один представник такого штибу:
http://rr.foto.radikal.ru/0709/11/e8336c718a72.jpg
Машини такого класу називаються SPORT UTILITY WAGON , або SUV(ес ю ві), деколи на них кажуть кажуть - трак(truck).
Конкретно на знимці це Gelandewagon ( не впевнений , що добре написав?), або просто G-Wagon.
Велика популярнісь використання в арміях.Це- Канада , Австрія , ФРН , Франція , Нідерланди , Естонія , Фінляндія і з минулого року в опереативно - тактичних підрозділах (Командос , Дельта Форс )армії США , замінивши громіздкі Гаммери.
На Україні на такі авта кажуть - джіп.Джіп Лексус , джіп Мерседес і т.д.
Я з тим не дуже згідний , тому що джіп це власна назва Jeep , яка належить конкретній марці конкретної машини.
Це так як би всіх дівчат називати "маруся". Тоді виходить - маруся Оксана , маруся Христина....
Додано через 15 хвилин
Новий ЗАЗ , випускається з 2008 року....
Дай Боже , пане Мих , дай Боже!...Як то кажуть , щоб нашій вівці та вовка зїсти.
Раніше купляючи горілку в горл.магазині , я тратив 10-15 хвилин на вибирання марки напою.Раз купляв "Фінлядію" , раз "Абсолют", другий раз американський "Скай" і т.д.
Від коли в нас появилася "Хортиця" , проблема вибору відпала...
Так само було би і з автом.
Патрик спасибо за подробную информацию, но я в курсе что такой SUV, и что Джип это название фирмы, а не класса автомобилей :) Не думайте уж что тут все так запущено, на внедорожниках пол страны ездит, а вторая половина о них мечтает (хоть это далеко не всегда рационально. :) Вы наверное давненько в Украине не жили. Называть любые внедорожники, независимо от фирмы производителя джипами, в принципе, уже, считается правилом дурного тона.
Насколько я понял девушке нравятся автомобили с геометрическими формами кузова по типу старого Мерседеса GL в простонародье именуемого "Кубиком". Эта форма стала классикой и "Мерседес" ее практически не менял более 25ти лет. Однако в новой GL-льке "Мерседес" изменил классическому дизайну и , все же использовал плавность линий и значительно улучшил его аэродинамику.
http://rb.foto.radikal.ru/0709/1a/dd3c9f04641e.jpg
А "три четверти" это внедорожники-пикапы, прозваные так за свою грузоподъемность ( 750кг - три четверти тонны) правда последние модели уже значительно перещеголяли по этому показателю своих родителей.
http://rb.foto.radikal.ru/0709/4f/5cce2a21150e.jpg
Samojlovu4
20.09.2007, 11:13
Конкретно на знимці це Gelandewagon ( не впевнений , що добре написав?), або просто G-Wagon.
На знимці дійсно знаменитий "кубік", а Geländewagen - по-німецьки це шось типу нашого "позашляховик", а не марка авто. Просто узагальнююча назва машин такого типу.:)
На наші дороги нема позашляковика.
На знимці дійсно знаменитий "кубік", а Geländewagen - по-німецьки це шось типу нашого "позашляховик", а не марка авто. Просто узагальнююча назва машин такого типу.:)
не полінувався і спеціально для Вас найшов.
"The Mercedes-Benz G-Class or G-Wagen, short for Geländewagen (or cross-country vehicle), is a four-wheel drive vehicle / luxury SUV produced by German automaker ..."
http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_G-Class
На наші дороги нема позашляковика.
Ну мочему же нету вооот:
http://rb.foto.radikal.ru/0709/30/e27cdb114893.jpg
Моя любимая модель, полный фул :)
Моя любимая модель, полный фул
У ньому сідіння з підігрівом?
У ньому сідіння з підігрівом?
Еще бы :)
Главный наворот не в том. У этого внедорожника есть маленькая фишка: при его виде все без исключения, даже Геландевгены дорогу уступают и тихо сопят носом. :)
Еще бы
Главный наворот не в том. У этого внедорожника есть маленькая фишка: при его виде все без исключения, даже Геландевгены дорогу уступают и тихо сопят носом.
я думаю по бездоріжжі він так кілометрів 140-150 за годину витягне, нє?
я думаю по бездоріжжі він так кілометрів 140-150 за годину витягне, нє?
Я думаю он даже в автомобильных пробках останавливатся не будет :)
(напевая:
броня крепка, и танки наши быстры)
Патрик спасибо за подробную информацию, но я в курсе что такой SUV, и что Джип это название фирмы, а не класса автомобилей :) Не думайте уж что тут все так запущено, на внедорожниках пол страны ездит, а вторая половина о них мечтает (хоть это далеко не всегда рационально. :) Вы наверное давненько в Украине не жили. Называть любые внедорожники, независимо от фирмы производителя джипами, в принципе, уже, считается правилом дурного тона.
А "три четверти" это внедорожники-пикапы, прозваные так за свою грузоподъемность ( 750кг - три четверти тонны) правда последние модели уже значительно перещеголяли по этому показателю своих родителей.
Ні , dArt,я зовсім не думаю що все запущено .
Такої кількості Porshe Cayenne (причому , цих дорожчих - "Турбо" з 21" колесами) і 470 Лексусів запаркованих на 100-120 метрах Приморського Бульвару в Одесі; такої концентрації дорогих машин на одній вулиці я не бачив ні в Ванкувері , ні в Торонто чи Калґарі , а про свій пролетарський Едмонтон(канадський Уренгой)я взагалі мовчу.В Львові правда стільки дорогих авт не бачив.
Хоч виїхав я давно , (вже другий десяток розміняв)але реалії життя в Україні я знаю.Кожного року стараюся приїхати - все таки батьки молодшими не стають і більше нікого не мають.Сестра в Нью Джерсі , а я тут.Я частіше бачу батьків в Львові , ніж сестру в Нью Джерсі.
--------------------------------------------------------------------------
А ось Ви за що!...а то я спочатку не зрозумів.
"3/4" це дуже стара назва.Її майже не чути.Хіба що від ветеранів 2 Світ.Війни , або тих хто її пережив.Молоде покоління її точно не знає.Пішла вона від легендарного "Додже трі-квотер"(3/4).
Dodge 3/4
http://www.avonhill.com/thumbnails/military/1945_Dodge_cargo.jpeg
~KOLOBOK~
21.09.2007, 08:01
А полуторка? ;)
Ґея з амбіціями... :)
no_coment
27.09.2007, 16:57
Ґея з амбіціями... :)
добавлю - "активного".... для "пасивного" і "жук" потягне, нє?
Жуткая помесь из москвича, камаза и телеги. Внутри машины сидений нет. Только табуретка и детский горшок. При попытке сдинуться с места машина неспеша трусит вбок, с громким звуком совершает недопустимую операцию и аккуратно заваливается в канаву.
Жуткая помесь из москвича, камаза и телеги. Внутри машины сидений нет. Только табуретка и детский горшок. При попытке сдинуться с места машина неспеша трусит вбок, с громким звуком совершает недопустимую операцию и аккуратно заваливается в канаву.
Ув Капитан так все рационально сказано, браво !
~KOLOBOK~
29.09.2007, 03:34
Йой Кепе то ви на такому їздите? Певно порамiняти шило на мило.:)
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008