Показати повну версію : ТатУ на дівочому тілі, за чи проти?
Питання, певно, до чарівних чоловік, що на форумі.
Все банально просто - хочу знати вашу думку щодо татуювання у жінок.
Починаємо...
Там у редагуванні гілки є опція - опитування...
Там у редагуванні гілки є опція - опитування...
Опитування? Якось стисло. Хочу почути (скоріше побачити) більш розгорнуту думку
За тату...мені наприклад всерівно, але якшо вже є то шоб мало і незвамітно, аби грамотних людей нелякати...
Якщо гарно, зі смаком, то чом би й ні... Ось зараз кожна сикуха воліє собі на поясницю щось наколоти. Може колись то і було непогано, але тепер коли таке бачу, то уже сприймається як сільський тюнінг, як турецькі светри BOYS...
Тож треба 107 разів подумати у кого, що саме і де, перш ніж робити, бо то на все життя.
За!За!За!Якщо гарне тату ну,звичайно,відповідне тіло.Бо,якшо чесно,не розумію-як можна бути животатою і з пірсінгом чи тату, вдягати коротенькі топіки.Можна би поскромніше.
А взагалі тату-гарно.На будь-якому місці.
Але якшо жінка на дуже серйозній роботі,то це не буде дуже гарно.
А як жінка Бандерівка то це я думаю теж не буде гарно, може.
Хіба би собі на грудях портрети Шухевича і Бандери наколола... і інтимну зачіску у вигляді тризуба :)
А я проти незалежно чи то жінка, чи чоловік
Хіба би собі на грудях портрети Шухевича і Бандери наколола... і інтимну зачіску у вигляді тризуба :)
Я плакалЪ, нет, я валялся. :-) :-) :-)
А если чесно, грамотная татуировочка на обнаженном теле симпатичной девушки - очень возбуждающая вещь. Однако, подумайте, что Вы через 10 лет будете объяснять своим детям.
Мой совет, сделайте сначала временную тату, которая через год рассасывается, слышал есть такие. А уж потом примите решение, оно Вам надо или нет.
сделайте сначала временную тату, которая через год рассасывается, слышал есть такие. А уж потом примите решение, оно Вам надо или нет.
О, правильно як є дурь то вона проходить з часом чи плином.
За!За!За!Якщо гарне тату ну,звичайно,відповідне тіло.Бо,якшо чесно,не розумію-як можна бути животатою і з пірсінгом чи тату, вдягати коротенькі топіки.Можна би поскромніше.
А взагалі тату-гарно.На будь-якому місці.
мег, невже у вас є багато тату?!....
Мой совет, сделайте сначала временную тату, которая через год рассасывается, слышал есть такие. А уж потом примите решение, оно Вам надо или нет.
нормально-нормально....
у мого діда була купа татуювань....
Ну, то у деда, а у бабушки? совета ведь девушка спрашивает.
Ну, то у деда, а у бабушки? совета ведь девушка спрашивает.
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
я — за....
головне, щоб це тату не було видно.....
на попі, наприклад....
New Shrek
19.07.2007, 19:22
на попі, наприклад....Кочегар і топка паровоза,при ходьбі кочегар закидує вугіля лопатою в топку....
Liliyah Romanova
19.07.2007, 19:39
Наприклад чому?
Можна мати тату і не виставляти його конче на показ. А ще можна витатуювати браслет чи анклет.
Але треба справді добре подумати перше.
Я знала жінку, яка собі витатуювала на пальці обручку. Такої обручки вже точно не знімеш.
Я знала жінку, яка собі витатуювала на пальці обручку. Такої обручки вже точно не знімеш.
Это у нее было на основе комблекса безбрачия? Или надеялась никогда не развестись таким образом? Для этого другие способы имеются, например мужа любить и лелеять. :-)
От Тату все таки эстетика какой то хочется... обручка на пальце, брррр
Это у нее было на основе комблекса безбрачия?
Не знаю, на основі чого. Напевно, на Голлівуд надивилася - там таке модно: витатуювати собі на найвиднішому місці ім'я чоловіка чи дружини, потім розлучитися, вивести татуювання.
Он Анджеліна Джолі зробила собі на плечі татуювання з географічними координатами тих місцевостей, у яких народилися її прийомні діти.
От Тату все таки эстетика какой то хочется...
Взагалі-то, первісно татуювання (або розписи на тілі) робилися не з естетичною, а з магічною метою: відлякати злих духів і т.д. Це вже потім почали робити "для краси".
Я б особисто ніколи не зробила татуювання: вважаю, що жіноче тіло саме по собі достатньо естетичне. ;)
вважаю, що жіноче тіло саме по собі достатньо естетичне. ;)
Вот, вот и я про то же, а то у меня товарищ один ухаживаел за девушкой, привел ее к себе, обнажил интимное место, а там..... портрет женщины с косой. Вот тут то вся его потенция и закончилась :-)
Знаю одне, що тату то є певна енергія, от добра чи зла залежить від власника чи власниці...
Думаю в современном мире, если не учитывать блатные и культовые татуировки, тату это один из признаков демонатративного истеризма, желание выделится, обратить на себя внимание.
У женщин это еще и дополнительный способ привлечь к себе внимание мужчины, дополнительно возбудить его во время секса.
В основном татуировки люди себе делают по молодости, иногда свыкаются с ними на всю жизнь, а иногда с возрастом, когда мозгов прибавляется, пытаются свести их различными способами, после чего, зачастую остаются уродливые шрамы.
Так что, милая девушка, не спешите дырявить свое юное тело и заливать краску под кожу, сначала очень хорошо все обдумайте, посоветуйтесь с мамой, или старшей подругой в конце концов, они вам зла не пожелают. А привлечь мужчину есть еще 1000чи других способов, чем знак качества на левом полупопии.
Мені здається, що тату ще може бути самовираженням людини, намальований на ніжному плечі крик душі.
Добре коли тимчасовий...
, намальований на ніжному плечі крик душі.
...
Ну, как дартаньян, я не могу не вспонить, что на левом нежном плече одной моей знакомой леди, была лилия. Она плохо кончила :-) :-) :-)
Временную тату можно, а постоянную категорически нет... Время идет, человек меняется, да хоть взрослеет, в конце-концов...
Мало того, хоть одна женщина наша сможет проходить в одном и том же платье всю жизнь? Но откуда же такая уверенность, что через год вам не захочется, кровь из носу, сменить картинку? ..
Я розумію і більш того згодна з тим, що в 25 років мати тату ще нормально, а вже в 40, з-за страрості шкіри, тату деформується, викликає тільки сміх та огиду.
Та мені ще не сорок і бажання приліпити собі на плече невеличкого метелика або бабку. Зовсім малесеньку.
Спокуса велика...
А "Лучший способ избавиться от искушения - уступить ему" :)
За!За!За!
проти!проти!проти!
бажання приліпити собі на плече невеличкого метелика або бабку. Зовсім малесеньку.
Спокуса велика...
А "Лучший способ избавиться от искушения - уступить ему"
Прилепите временную...
Я розумію і більш того згодна з тим, що в 25 років мати тату ще нормально, а вже в 40, з-за страрості шкіри, тату деформується, викликає тільки сміх та огиду.
Та мені ще не сорок і бажання приліпити собі на плече невеличкого метелика або бабку. Зовсім малесеньку.
Спокуса велика...
Лилия, не думайте, что 40 эта такая глубокая старость, что уже аж кожа деформируется. Когда Вам стукнет 40 (а годы пролетят, к сожалению очень быстро) , вы будете себя чувствовать такой молодой...
Нам в 15 казалось, что 30 - глубокая старость, а кто из 30тилетних чувтсвует себя стариком?
Лилия, не думайте, что 40 эта такая глубокая старость,
Ні в якому разі я так не вважаю! Маю на увазі, що 40-річна жіночка (а якщо вона ще й бабуся :) ) з дряблою шкірою та тату-метеликом викликає неприємну посмішку у інших.
Zoryanazirka
20.07.2007, 13:55
Моя племінниця в 10 років постійно коеїть собі одноразові тату, вчора прийшла з тату на шиї! В неї то з дитинства, коли меньша була малювала фломастером собі :) Що далі буде :)
В такому разі зробіть собі тату хною, воно тримається 2-3 тижні, а потім змивається. І можна його змінювати, як рукавички ;)
В такому разі зробіть собі тату хною, воно тримається 2-3 тижні, а потім змивається. І можна його змінювати, як рукавички
А технологію виробництва рекомендую зразу написати бажано кирилецею, бо виходить якось, аби шось
А технологію виробництва рекомендую зразу написати бажано кирилецею, бо виходить якось, аби шось
Моя подруга одного разу волосся хною фарбувала. Хна була протермінована, і волосся вийшло не руденьке, а зелене :D
Але тату хною роблять тільки в спеціяльних салонах, так що таких курйозів не буде.
Курйоз - це розкіш людського спілкування. А шо знаєте якийсь салон то скажіт де у ...................можна зробити?
Види татуювань:
1. Ритуальне татуювання - найскладніший і найзагадковіший тип тату. Справа в тому, що ритуальні тату не призначені для сторонніх очей. Це знаки для богів і духів. Таємні знаки повинні забезпечити їх власнику захист і заступництво вищих сил. Це своєрідний пропуск на небо, знак причетності людини до магічної сили. Найголовніше - правильно розташувати обрані символи на тілі. Тут боги не прощають ані найменшої помилки. Неправильно обраний знак або невірне місце розміщення ритуального татуювання можуть розгнівати богів, і тоді людина буде приречена на страждання.
2. Обереги - ці татуювання повинні захищати власника від лихого ока або нещасного випадку.
3. Татуювання на пам'ять - тут все залежать від ступені сентиментальності власника. Звичайно наколюють ім'я коханої, портрети мами, тата або дітей.
4. Страхітливе татуювання - звичайно подібні тату наносять на саме видне місце - обличчя або руки.
5. Кланове тату - знак причетності до певного клану або соціальної групи.
6. Еротичне татуювання - ці тату покликані збільшити сексуальну привабливість тіла.
7. Комерційне татуювання - наноситься заради грошей або по дурості.
знаєте якийсь салон то скажіт де у ...................можна зробити?
Нє-а, не знаю.
Знаю тільки, що, наприклад, в Індії нареченій перед весіллям наносять тату хною на руки і ноги. Велике таке тату. Напевно, потім довго його змиває :D Але Ліля до Індії їхати не схоче ;) Вона висловлювала бажання побувати в Японії.
Вася,якшо я бандерівка,то витатую собі "Ще не вмерла..."
Тату це не обов"язково чорти чи роги.От як Ліля пише,можна гарнюнє зробити.АФбо в якомусь місці,де би не всі бачили.Я,наприклад,хочу на губі.
Тату хною роблють у Львові.Хочу таке.
Я,наприклад,хочу на губі.
на чОму?
Вася,якшо я бандерівка,то витатую собі "Ще не вмерла..."
А якшо я Бандерівець то витатую собі під ... Мег.
.Хочу таке.
І я хочу Мег зробіт і мені хною?
Я не вміюЯ можу дізнатися,де роблять.Я хною хіба можу волося тобі пофарбувати)))
На губі!!!
А яй яй яй! Як це ви мила дівчина-дівчина, таку біль витримувати збираєтес,це ж дуже больно, вам краще не болі шукати а радості, до церкви піти з Капітаном та П.
До церкви-не ходжу-раз.
Біль фігня-люблю шрамування-це два.
Це гарно-можна замість обручки-а то я перстенів не ношу-три
http://img408.imageshack.us/img408/3913/liptattoos5ml0.jpg
Вася,якшо я бандерівка,то витатую собі "Ще не вмерла..." Я,наприклад,хочу на губі.
Меґ, боюся, що на губі весь текст "Ще не вмерла... " не вміститься. Вміститься тільки "ЩЕ" ;) Хіба дрібним почерком...
До церкви-не ходжу-раз.
Я вам вірю, чесно - 1.
Ви часом не перегріте пили пиво? - 2.
Життя самий напряг і я також іноді заганяюсь, але у мене посада така...
Я собі витатую ім"я,або якесь гасло,яке ми придумаємо з коханим,як вирішимо одружитися.Я не люблю перстенів
http://img231.imageshack.us/img231/1618/bellybuttonon6.jpg
Я собі витатую ім"я,або якесь гасло,яке ми придумаємо з коханим,як вирішимо одружитися.Я не люблю перстенів Та шо ви так одразу "одружитись" а шо принципі ви праві краще так "Чим бестріше почнем тим скорше кончім"
Шрамування-це гарно.Тому болю не боюся
Якого фіга я заміж піду?Не дочекаєтесь!
Якого фіга я заміж піду?Не дочекаєтесь!
Эх емае снова облажался!
Хе-хе...
От ше одну фоту на компі нарила.
http://http://img408.imageshack.us/img408/9688/104530afterdk1.jpg
То вааащє шедевр-шрамики збоку.
То вааащє шедевр-шрамики збоку.
Дай мені подивитись перед сном а то я впєчетлітельній!
Фотку с губой я себе сохранил даже, утром жену пугать буду. :-)
Фотку с губой я себе сохранил даже, утром жену пугать буду. :-)
Негоже дАрт кОшмарами лякати нам жінки ще потрібні.
Полковник
21.07.2007, 09:24
Я собі витатую ім"я,або якесь гасло,яке ми придумаємо з коханим,як вирішимо одружитися.Я не люблю перстенів
"Дякую, Боже, шо я не москлиха!" - подойдёт?
http://img408.imageshack.us/img408/9688/104530afterdk1.jpg
Нє,я хочу тризуб!А я собі краще футболку таку куплю-буду мати,до комплекту з Бандерою
А я себе по спецзаказу сделаю футболочку
:moskali: :moskali: :moskali: "Дякую тоби боже, що я Москаль!":moskali: :moskali: :moskali:
Часом у справах забігаю у весільні салони. Оскільки Штати пережили шалений бум на ті татуювання, а нічого, крім спеціального макіяжу щоб сховати їх не придумали, часом бачу страхітливу картину : стоїть на подіумі наречена, приміряє вишукану шовкову сукню слонової кості з перлами, ручного виконання мереживами, шлейфом й відкритим декольте, а на рудях у неї - зелений дракон, в якого крила й хвіст аж на плече переходять. А то якось бачила таке нещастя :на кожному плечі - зірка!...
Не те, щоб я категорично проти :agree: , але якщо вже робити, то щось вишукане, маленьке, без чорних фарб і у абсолютно секретному місці (тільки для огляду під час спеціальних ритуалів :) )
у абсолютно секретному місці
Ну Вы меня и заинтриговали, не засну сегодня. :scare:
Все може бути як дурь ваша прикольна дАртан"яне ...
Boris_Kiev
22.07.2007, 03:49
:на кожному плечі - зірка!...
То - зеківські "погони".
В кримінальному світі - свої, досить впорядковані канони тату. Юристи-криміналісти вчать цей розділ як предмет.
Якщо якийсь чайник умисно чи випадково наколе собі щось таке, що в зеків означає певну відзнаку - той може мати дуже серйозні неприємності (навіть на волі).
То - зеківські "погони".
В кримінальному світі - свої, досить впорядковані канони тату. Юристи-криміналісти вчать цей розділ як предмет.
Якщо якийсь чайник умисно чи випадково наколе собі щось таке, що в зеків означає певну відзнаку - той може мати дуже серйозні неприємності (навіть на волі).
так то воно так.....
але щось там десь я чув щодо “масті”, що це було роблено системою....
для того, щоб чітко розмежовувати “хто є хто”....
краєм вуха також чув...
промовчу....
нічо не чув, нічого не знаю.....
Все може бути як дурь ваша прикольна дАртан"яне ...
А Вы знаток, оказывается.
А мені ті всі гаптовані перлами і золотом сукенки не подобаються.Хоча,так,це не дуже гарно дивиться до тату.:8: В мене десь є на компі прикольна стаття про тату.Але вона по-польськи.Не знаю,чи всі поймуть,а перекладати страшно ліньки;)
Вчора був на річці...спека, а вода холодна. Майже не було людей з тату, був "якийсь" малюночок на спині, а жінок ні не бачив і то є добре.
Там де я вчора була-то гопський заповідник.Нікого з тату не бачила.Ну,може і не дивилася.
була-то гопський заповідник.
Театр драматичний чи шо?
Ага,озеро Байкал.В таких місцях мене охоплює ненависть до людей.Але вчора мені якось не до того було.
На губі!!!
Це так романтично, не за столом буде сказано.
До церкви-не ходжу-раз.
http://img408.imageshack.us/img408/3913/liptattoos5ml0.jpg
Ех, дітиска.
Ну та чого,дітиска?Я знаю людей,яким під 40 і вони таким страждають.
Ми собі таке зробимо,як надумаємо одружитися
Хіба це не гарно?Тату-це мистецтво
http://img57.imageshack.us/img57/7466/steviedragonra7.jpg
Шо,справді?Може ви краще знаєте.Я то думала-мистецтво...Ех...
А от ше одна фігня.Трохи не в тєму
http://img404.imageshack.us/img404/3876/77ni9.jpg
Мег отця №75 мені менше подобається ніж №73.
Та?А мене пре?Може я ізвращєнка,раз мені таке подобається?
Мег отця №75 мені менше подобається ніж №73.
Вася, будеш нечемний - тобі таке зробим :D
А я би могла...:8: :8: :p :p
ААА, какой кошмар, опять ночь спать не буду. Так ССовцы, наверное, пленных партизан пытали :-)
Мег, если не секрет, как Вы к СадоМазо относитесь?
А вот девушка с драконом довольно симпатична, правда при взгляде на ее ногти аж больно становится в некоторых частях организма.
В яких "частях организма"?;)
Та нормально відношусь...:suicide: Бу!:D :D :D
http://img57.imageshack.us/img57/2149/womansbackpiecebytbearoe7.jpg
От ше одна.
А з тими ССівцями,я той во...приколу не пойняла,боюсь,і не пойму.
Фото у дописы № 73 - жахливе!!!!
Та невже?:p
Не переживайте-воно все так не виглядає-заживає.Суть шрамування в тому.
Ще декілька разів гляну на це фото і моє бажання мати гарненьке тату перетвориться у божевільну ідею.
На яке саме?Бо то шо страшне-то до тату відношення ніякого не має.В мене було шось схоже на нозі.Але це була невдала спроба.Прийшлося говорити всім,шо я серпом голилася,шоб ше шо не подумали.
Кров"яки скільки було!
Вася, будеш нечемний - тобі таке зробим
Капітан Капітан ты так и урок не выучил, меня недостать с твоей русской короны!
Але москальскі окупанти все ж таки мают знати шо на них є етно-ідеалістична управа!
Временные татуировки вовсе не безвредны для здоровья
http://www.versii.com/print2.php?pid=114576
Национальная медикаментозная служба Португалии совместно с французскими специалистами пришли к выводу, что даже временные, смываемые, татуировки могут нанести вред коже и вызвать аллергическую реакцию. Специалисты сообщают, что последствия от тату могут быть намного серьезнее, чем просто аллергическая реакция. Иногда дело доходит до госпитализации - бывают случаи, когда через несколько дней или недель после нанесения рисунка кожу под ним или вокруг него поражает экзема.
Как правило, такую реакцию, по словам медиков, вызывает временная татуировка черного цвета. Специалисты объясняют это тем, что в состав краски входит парафениленодиамин - химическая субстанция, разрешенная к применению лишь в некоторых видах косметической продукции, причем в строго дозированных количествах. Национальная медикаментозная служба Португалии, в задачу которой входит контроль за лекарствами, косметическими препаратами и средствами личной гигиены, обратилась к португальцам с призывом относиться к татуировкам с предельной осторожностью. И в случае сомнительной и нежелательной реакции организма на тату непременно обращаться к медикам, передает "Корреспондент".
версии.com 07:07 24/07/07
Национальная медикаментозная служба Португалии совместно с французскими специалистами пришли к выводу, что даже временные, смываемые, татуировки могут нанести вред коже и вызвать аллергическую реакцию. Специалисты сообщают, что последствия от тату могут быть намного серьезнее, чем просто аллергическая реакция. Иногда дело доходит до госпитализации - бывают случаи, когда через несколько дней или недель после нанесения рисунка кожу под ним или вокруг него поражает экзема.
Как правило, такую реакцию, по словам медиков, вызывает временная татуировка черного цвета. Специалисты объясняют это тем, что в состав краски входит парафениленодиамин - химическая субстанция, разрешенная к применению лишь в некоторых видах косметической продукции, причем в строго дозированных количествах. Национальная медикаментозная служба Португалии, в задачу которой входит контроль за лекарствами, косметическими препаратами и средствами личной гигиены, обратилась к португальцам с призывом относиться к татуировкам с предельной осторожностью. И в случае сомнительной и нежелательной реакции организма на тату непременно обращаться к медикам, передает "Корреспондент".
версии.com 07:07 24/07/07
між іншим, свідки категорично проти татуювань.....
свідки категорично проти татуювань.....
Я ж не "свідок", но тоже против... Это ж на всю жизнь клеймо себе прилепить.
Я ж не "свідок", но тоже против... Это ж на всю жизнь клеймо себе прилепить.
моя мама каже, що це клеймо....
я вважаю трошки інакше....
з одного боку ніби й хочеться зробити, а з іншого — треба добре подумати щодо того, що ВОНО майже НАЗАВЖДИ...
От ше одна.
А з тими ССівцями,я той во...приколу не пойняла,боюсь,і не пойму.
фото з порносайту?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
з одного боку ніби й хочеться зробити...
коли хочеться, то певно вже й про малюночок подбали.... а чи не було його серед Ваших автарів ? :)
Хоча кажуть, що "красу нічим не зіпсуєш", але я не знаю чи варта на гарному жіночому тілі щось добавляти, крім білизни...:shy:
коли хочеться, то певно вже й про малюночок подбали.... а чи не було його серед Ваших автарів ? :)
та ні.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
не було......
уявляю собі: на грудях татуювання з аватарів.....
Чого зразу з порносайту?Я кажу-в такому випадку це мистецтво.Є навіть сайт такий Art of Erotica.Чого зразу так пошло?
От барабанщиця з Кітті
http://img409.imageshack.us/img409/6035/00579drqq8.jpg
Чого зразу з порносайту?...
чому ж “пошло”, мег?!.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
ще “мальчішнік” на початку 90-их співав про порнографію, що це мистецтво старе як світ....
просто фото ... троха .... відверте....
гарна жіноча спина і дві чоловічі руки, які тримають за попу......
А руки-жіночі...
Все ж,я не розуміюМені завжди подобався бодіарт і тату.Я в плані,що тату,люди,які тим займаються як художники.Тату може шось підкреслити,а шось скрити (шрам післяопераційний))))
А руки-жіночі...
Все ж,я не розуміюМені завжди подобався бодіарт і тату.Я в плані,що тату,люди,які тим займаються як художники.Тату може шось підкреслити,а шось скрити (шрам післяопераційний))))
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif ще й руки жіночі........................
Ha-ha...Very funny///:no:
Ha-ha...Very funny///:no:
ту плеша’р......
http://img249.imageshack.us/img249/4637/tatuaz10uw3.jpg
Another one...
http://img402.imageshack.us/img402/9848/111929kelly007meddw7.jpg
І ще...
New Shrek
25.07.2007, 09:39
Татуювання на воці
http://warnet.ws/news/15991http://rc.foto.radikal.ru/0707/29/c9a723262443.jpg я балдею ....прибив би щоб не мучилась
А я коли операцію на око мала,тиждень по тому з таким же оком ходила-нічо не треба було татуювати.
Татуювання на воці
http://warnet.ws/news/15991
Ну ніхріна собі...
Вася,чого ти так боляче реагуєш?Це я би мала тут пищати і мліти зі страху)))))
Вася,чого ти так боляче реагуєш?
Та ну шо ше казати мене виртає відтого я вже навіть на тортик 100% не піду, а піду лиш масла кинути на груди...
Агага!А знаєш,як мені люди в очі дивилися,коли я з таким ходила?)))
А знаєш
ні не знаю, але хотілось тут форумом пізнати як саме...
Всі так боялися!В мене однокласниця кричала шоб я на неї не дивилася.Шкода,фотки немаю.А якби я тоді блекешею була....
То біш ви мали червон-сині очі, і ватні ноги і одягнуті у дерев"яний костюм...А подружка ваша як ся називаєсе не Ворона часом?
Нєєєє....Але то виглядало страшно.Мені б не прийшлося лінзи вдягати!)))
Нєєєє....
От і добже...заспокоїли мене.
http://img402.imageshack.us/img402/9848/111929kelly007meddw7.jpg
І ще...
хтось стріляв, та не потрапив у серце......
Сьогодні частково здійснилося моє бажання мати тату.
До Вашої уваги - малюнок хною, ієрогліф означає любов. Художник - сестра.
(Загальний вигляд фото - тріхи побалувалась у Photoshop)
Художник - сестра.
Ліль а дозвольте поцікавитись, а що то означає, дуже цікаво...я у ієрогліфах трошечки прекрасний ділітант.
Что еще может быть написано на плече у красивой женщины: Любовь, конечно :-)
Она в посте написала, ты пропустил, очевидно.
Она в посте написала, ты пропустил, очевидно.
П. дАрт я просто за мріявся так би мовити, така інтересная дєвушка...літер(букв) не бачив...пусть Лілія сприйме це як комплімент від мене, а вам дякую за співпрацю!
Что еще может быть написано на плече у красивой женщины: Любовь, конечно :-)
Саме так, любов...
Звісно, якщо те джерело, де ми з сестрою його скопіювали, не дурить :)
Лілю,класні фоти і ви на них гарна!
Супер!Я в захваті!
Схожі фоти зараз в "Зеленій канапі".
Але ці-просто кращі!!!
зараз в "Зеленій канапі".
А шо то зелені коноплі значать?
"Зелена канапа" то така львівська галерея!Певно Афтер знає,де вона)))
Лілю,класні фоти і ви на них гарна!
Дякую
думаю,татуювання буде на дівочому тілі гарним,якщо зроблено якісно,і красиво..а так,то убде лише псування...
а тимчасові тату хною - це класно,бо непосидючим постіне може надоїсти і що?облом.:(
Перш ніж зробити,тре добряче подумати....Так можна до всього ставитися.Пірсінг тоже-набридне і ...облом!
тату хною - це класно
та не дуже... Моє на третій день змилося :(
Професійне тату хною, мабуть, роблять з додаванням ще деяких-речових-закріплювачів
роказували є якісь спецмаркери для тату,вони тримаються тиждень...
Якшо робить профі,воно до кількох тижнів тримається.Є тату і на декілька років.
Перепрошую. Я трошки з запізненням. Лише кілька днів тому вдома підключилася до ІНТЕРНЕТу і зареєструвалася на нашому форумі!
А тут така цікава тема!!!
Я маю 2 татуювання (не враховуючи татуажу брів).
Перше вже має 2,5 роки, друге (і ще мабуть не останнє) "свіженьке" - 3 місяці. Не буду признаватися про свій вік (університет вже закінчила давненько), але обидва малюночки я вирішила зробити будучи тверезою, при повній свідомості.
Я просто обожнюю свої тату! Вони гармоніюють одне з одним і дуже гарно виглядають. Подобаються мамі-татові-хлопцеві-друзям.
Це не заважає мені працювати на державній роботі та без проблем їх не демонструвати. А для того, щоб вони гарно виглядали на моєму тілі, я доглядаю за собою, займаючись спортом та правильно харчуючись (хоча я це роблю не лише заради тату).
Але, звичайно, погоджують, ОБОВ"ЯЗКОВО перед цим треба зважити усі "за" і "проти", добре все проаналузвати. Я для себе вирішила саме так і така довольна-довольна!:radist:
P.S. Пірсинг (правда, у типовому місці) зробила відразу після першого татуювання.
А фоточки?Де фоти?
Я досі в захваті від Ліліних фото.Це ж шедевр!
Ой, я аж розгубилася... Щось придумаю.
Не знаю як інші чоловіки ставляться до тату на дівочому тілі,але я проти...
Проти того,щоб у моєї дівчини,нареченної,дружини було тату на тілі:n:
Ой, я аж розгубилася... Щось придумаю.
Та ви не видумуйте,а просто пофоткаєте і виставте тут!:p
А пірсінг де?
умом отличатся надо
А ви маєте підстави сумніватися у моїх інтелектуальних здібностях?
Я у ваших - вже так. Особливо, що стосується елементарного виховання.
Додано через 1 хвилину
А пірсінг де?
Пірсинг на пупчику. Якось сфоткаю.
Додано через 1 хвилину
Не знаю як інші чоловіки ставляться до тату на дівочому тілі,але я проти...
Проти того,щоб у моєї дівчини,нареченної,дружини було тату на тілі:n:
Скільки людей, стільки думок...
чим би дитя не тішилось лиш би не плакало
чим би дитя не тішилось лиш би не плакало
Я вже далеко не дитя (уважно почитайте мій перший допис). Я вам напишу більше: моя мама в 50-ять зробила тату. Тільки не смійте глузувати і ображати, бо знайду вас і задушу!:aggressive:
я хоч не лікар але думаю що тут потрібен холодний душ 2 рази на день і багато чаю з мяти
я хоч не лікар але думаю що тут потрібен холодний душ 2 рази на день і багато чаю з мяти
І вам всього найкращого! Дуже приємно було познайомитися.:suicide:
Тату на дівочому тілі дивиться естетично, якщо є розумні пропорції. Але собі тату ніколи робити не буду.
FeRmatta
01.10.2007, 13:19
а мені дуже подобається!!тільки я не визначилася де саме я його собі хочу...пірсинг вже зробила
AD_vo_KAT
01.10.2007, 17:10
Ось зараз кожна сикуха воліє собі на поясницю щось наколоти.
:y: :D
Тож треба 107 разів подумати
мені деякі тату подобаються , але є такі що не в тин ні в ворота!!!
Додано через 1 хвилину
Тату на дівочому тілі дивиться естетично, якщо є розумні пропорції.
12 балів
Мені останнім часом подобається шрамування і діп пірсінг.Це навіть краще,бо діп пірсінг можна легко зробити в невидимих місцях будь де на шкірі
http://ra.foto.radikal.ru/0710/5d/a7f2b1d3f9e7.jpg
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Деееее??????Де неформали??????
Де неформали??????
Ви?...
Нє,а?Схоже на це...
Ви так не жартуйте,а то я і образитися можу...
Чому,якшо мені подобається пірсінг і тату,я зразу ніфорка?Тату і пірсінг ше до ніфорів були,а інше діло,шо зара особливо модно серед них...
Ну вибаште:suicide: ,більше нє буду
Угу...Ну і правильно)))))
А пірсінг де?
Радилася зі своїм тату-майстром на рахунок публікацій photos best of my. Просив не видавати таємниці, бо кожне моє тату вигадувалося спеціально для мене і є дуже індивідуальним. Мусите повірити на слові :dance:
До речі, 4-5 жовтня (кого цікавить) в "Романтику" має бути ціле тату-шоу+конкурси. Попереднього року мій майстер дістав перше місце!!!:naci:
Ех, була би молодша - зробила би собі тату десь на плечі або на спині. Трояндочку симпатишну чи метелика.
Ех, була би молодша - зробила би собі тату десь на плечі або на спині. Трояндочку симпатишну чи метелика.
Марічко, не шкодуйте. :) Тату - НА ВСЕ ЖИТТЯ! Гірше, ніж заміж. Там хоч розвестися можна, як допекло....:)
Додано через 6 хвилин
Мені останнім часом подобається шрамування
Мій найменший має ненавмисне шрамування на лівій нозі нижче коліна. :) Ніс в кульку гострий ніж і вимахував ним доти, поки ніж раптом не став нижче двох колін і не зробив проріз довжиною 15 см. Довелося аж 16 швів накладати. ;) А мені це задоволення коштувало $1,5 тис. ;) Певно, що він не захоче більше навмисного шрамування. :)
Тату - НА ВСЕ ЖИТТЯ!
Тепер татуювання можна вивести, а от шрамування - це вже точно на все життя...
Я пробувала зробити тату, правда тимчасове. Потішилась трохи і досить...
Хм,Юстино...Це ж добре,шо воно індивідуальне,але я знаю,чи то є шось в тому поганого,шоб ви нам показали?
Я маю шрамування на лівій нозі.І зовсім не випадкове.Малюнок вигадала за 5 секунд.
Вже накинула шкіц на наступне шрамування.Думаю,де зробити...
Koza-Dereza
04.10.2007, 00:53
Я чула про американських дiвчат (це з народної мудростi) що у кого тату на поясницi, то та в основному легкодоступна. Не знаю чи це правда, не пробувала доступитись до таких дiвчат :D
Хм,Юстино...Це ж добре,шо воно індивідуальне,але я знаю,чи то є шось в тому поганого,шоб ви нам показали?
Я маю шрамування на лівій нозі.І зовсім не випадкове.Малюнок вигадала за 5 секунд.
Вже накинула шкіц на наступне шрамування.Думаю,де зробити...
А, я від свого позбавитись не можу:( . Зроблене правда не навмисне, хірурги постарались, тепер з цим живу...
Я чула про американських дiвчат (це з народної мудростi) що у кого тату на поясницi, то та в основному легкодоступна.
щось в тому є :) А от мене завжди цікавило, що відбувається з тату на дівчачій поясниці після вагітності і народження? По-ідеї, шкіра в цьому місці дуже розтягується, тобто тату мало б деформуватись. З іншого боку, бачу багато мамусь з дітьми і тату на поясниці. Чи то вже після народження було зроблене? Одним словом, пролийте світло на ситуацію.
щось в тому є :) А от мене завжди цікавило, що відбувається з тату на дівчачій поясниці після вагітності і народження? По-ідеї, шкіра в цьому місці дуже розтягується, тобто тату мало б деформуватись. З іншого боку, бачу багато мамусь з дітьми і тату на поясниці. Чи то вже після народження було зроблене? Одним словом, пролийте світло на ситуацію.
Вперше задумалася над цією проблемою, коли планувала робити своє друге тату внизу живота. Подумала про майбутню вагітність... і зробила на плечі. Перше моє тату знаходиться на поясниці і про його деформацію чи недефомацію після вагітності я ще також не встигла дізнатися...
Перше моє тату знаходиться на поясниці і про його деформацію чи недефомацію після вагітності я ще також не встигла дізнатися...
І я ніде не зустрічала інфи про це місце. в основному не радять робити на грудях, животі, там, де тканини і м'язи м'які і швидко деформуються...деякий час тому сама цікавилась цим питанням, а потім забила, на щастя:)
ArxangeluS
04.10.2007, 17:26
А я на шиї хочу зробити... Маленьку змійку. Мені теж цікаво, шия деформується з часом?
FeRmatta
04.10.2007, 18:59
все деформується з часом, але періодично треба підтримувати тату, підмальовувати черз кожні роки 5 в середньому. а я теж хотіла собі тату внизу живота і зупинило теж саме, що й вас - майбутня вагітність
New Shrek
04.10.2007, 18:59
що у кого тату на поясницi,У Миледи Дюма было клеймо или тату в виде лилии?
Додано через 1 хвилину
Клейма проституткам наносили тремя способами:
1. Выжигали калёным железом
2. Вырезали и затирали сажей. Оставался след в виде тёмных шрамов.
3. Делали наколки (тату)
Все три вида - клейма.
Только выполненные разными технологиями. Каждый палач пользовался той, которой владел.
FeRmatta
04.10.2007, 19:15
ви вважаєте, що у наш час доречно це згадувати? а ще раніше тату наносили під час священних ритуалів, так відзначали воїнів, жерців. у деяких народів не всі люди мали право носити тату. яка різниця, що було? зараз інакше ставлення до тату
New Shrek
04.10.2007, 19:24
зараз
Дивіться вище....
угу,я знаю такий випадок,коли після народження дитини туту негарно виглядає.Так шо...
2 ZOOM:а я навіть не намагаюся їх позбутися,бо і так ше зроблю!)))
FeRmatta
05.10.2007, 18:46
шрамування - це ж такі муки! рани треба обробляти оцтом, щоб залишились шрами, вірно?
Я не обробляла і не виділа,шоб обробляли...
Плями або полоси самі по собі залишаються,залежить від того чим і як різати.До речі,абсолютно не болить,коли ріжеш,хіба потім,як гоїться-ниє і свербить...
Та,мені цей бамбук особливо подобається.Я вже бачила ці фотки.Виставте ше обрізки шкіри,бо я десь не можу знайти на компі
обрізки шкіри
Це як ??? :scare:
New Shrek
05.10.2007, 19:36
Фу яка гадость невже то насправді
Фу яка гадость невже то насправді
Саме, що не є, насправді...
New Shrek
05.10.2007, 19:44
а мене вважають вар"ятом...
Типу оці...))))
http://ra.foto.radikal.ru/0710/47/ad1342d83250.jpg
Додано через 3 хвилини
http://rt.foto.radikal.ru/0710/57/b01520e17126.jpg
консультант
06.10.2007, 00:11
Татуювання на тілі людини - ознака високого "божественного просвітління", коли людина на досконалому тілі доробляє те, що Бог недоробив... . Хай Господь простить мене... !
тихо шифером шурша крыша едет не спеша
Плями або полоси самі по собі залишаються,залежить від того чим і як різати.До речі,абсолютно не болить,коли ріжеш,хіба потім,як гоїться-ниє і свербить...
Боляче, напевно...
Щось моє бажання мати тату різко зменшується у розмірах
Додано через 4 хвилини
Типу оці...))))
Хіба після тату залишаються зайві деталі?
Щось моє бажання мати тату різко зменшується у розмірах
Додано через 4 хвилини
Хіба після тату залишаються зайві деталі?
Це не тату, це шрамування :ninja:
Це не тату, це шрамування
Ну слава Богу...
Взагалі,мені все подобається,правда імпланти у вигляді зірочок на голові-трохи перебор...Гм...
FeRmatta
12.10.2007, 18:55
про таке я не чула..як ці імплантанти виглядають? а от кулькі, що вставляють під шкіру голови, ніби ріжки, бачила.оце гидота...
так,так-саме це!Мені теж не дуже подобається.
Internati
20.10.2007, 22:31
Я проти тату, - і до того ж на будь-якому тілі.
Тату нравятся только черно-белые и лаконичные.
FeRmatta
22.10.2007, 23:03
є таке..деякі надто захоплюються
ТатУ на дівочому тілі, за чи проти?
Дуже подобається. Крім естетичного задоволення, це ще вказує на цікаві риси характеру. Хоча, дехто робить, щоб бути "модною" (фе!).
я собі думала зробити тату: ромашку, типу любить-не любить
правда не знала точно нащо. тепер навіть не знаю чи хочу :)
тре ще подумати...
Питання, певно, до чарівних чоловік, що на форумі.
Все банально просто - хочу знати вашу думку щодо татуювання у жінок.
Починаємо...
Проти, але не категорично.
Дійсно, іноді подобаються лаконічні, гармонічні, цікаві та акуратні тату.
А проти тому, що з часом (все ж може бути) змінюється дуже багато... тіло, уподобання, обставини (діти, робота).. і іноді те, що подобалось, починає дратувати, але ж тату завжди буде з тобою...
ТатУ на дівочому тілі, за чи проти?
Проти.Навіщо?
Це не тату, це шрамування
Прочитала усю гілку але так і невторопала: шрамування це що таке? Це означає зробити собі шрами? :eek: для естетики? :eek: Дівчата собі таке роблять :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Проти.Навіщо?
на те, що:
1. малюнок на тілі прикрашає (іноді, якщо зроблено зі смаком і вміру)
2. малюнок несе певну інформацію (іноді, бо бувають цілком беззмістовні)
а проблема в тому, що з часом поняття гарного змінюється, як і інформація яку хочеться донести таким способом :)
тому я проти "вічних" тату, краще малюнок який буде триматися довго, але з часом зникне
ще буває макіяж-тату. мабуть класно - завжди підмальовані губи і очі
але не все то доречно, добре, що він не вічний той макіяж. здається. щось про це читала, але призабула ;)
Жіноче тіло само по собі красиве.Але,якщо на цьому тілі,скажімо на задниці якесь гадство(метелик),то краси це не добавляє.Так,як прищ...ІМХО
Жіноче тіло само по собі красиве.Але,якщо на цьому тілі,скажімо на задниці якесь гадство(метелик),то краси це не добавляє.Так,як прищ...ІМХО
а... може і так...
а мені от подобаються тату в чоловіків :)
як там співав Макаревич? "Шрам на морде украшение грубых мужчин, шрам на попе украшение нежных женщин" :dance:
а мені от подобаються тату в чоловіків
Я служив біля Челябінська,село Вознєсєнка.Населення - колишні ЗК,кілька поколінь.Влітку на річці(на пляжі) - всьо синє(шо баби,шо хлопи).Хлопи всі в куполах,хрестах,шкіри не видно.
От,де естетика...
.Населення - колишні ЗК,кілька поколінь.Влітку на річці(на пляжі) - всьо синє(шо баби,шо хлопи).Хлопи всі в куполах,хрестах,шкіри не видно.
фу... та я не про такі тату :suicide:
Влітку на річці(на пляжі) - всьо синє(шо баби,шо хлопи).
От,де естетика...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
FeRmatta
10.12.2007, 15:37
а тату синіють від сонця - ось що мені не подобається! єдине, що зупиняє, щоб не зробити собі
ladybagira
12.12.2007, 14:25
я теж, до речі, роздумую над тату, але в такому місці, щоб з часом не спотворилось і , щоб на роботі соромно не було, щоб сховати можна було, коли треба
а тату синіють від сонця - ось що мені не подобається! єдине, що зупиняє, щоб не зробити собі
а мені сонце -- шкідливе, тому мені посиніння (http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif) не загрожує....
але в такому місці, щоб з часом не спотворилось То хіба тільки на папері.:D ;)
ladybagira
12.12.2007, 14:45
То хіба тільки на папері.
ну чому? а на нозі? звичайно жодне тату не вічне, але можна підібрати всеж якесь підходяще місце
головне, щоб шкіра в старшому віці не обвисла, тоді естетика тату втрачається, хоча моя сестричка двоюрідна каже:"Коли мені буде 50, то будуть такі способи виведення тату, що й знаку не лишиться, тому нема чого переживати через обвислу шкіру" - шось в тому є
То хіба тільки на папері.
І то нє. папір з часом пожовтіє :crazy: :crazy: :crazy:
І то нє. папір з часом пожовтіє
ми теж з часом пожовтіємо.....
і взагалі -- життя є шкідливе.....
Яскравий колір тату зберігає протягом 2-ох тижнів, коли гоїться... Опісля воно, справді, трішки віддає синевою. На своїх тату я впливу моря особливо не відчуваю. Майстра треба ще хорошого.
А мені шкода свого тіла, тому тату робити не буду, хоч на інших деякі нічого виглядають
На своїх тату я впливу моря особливо не відчуваю.
Продемонструєте? :)
Продемонструєте?
Зараз спробую...
http://i015.radikal.ru/0712/33/ff1367e063ed.jpg
Фотографія неякісна, бо зроблена моїм телефоном. Цей метелик "сидить" у мене на плечі і на сьогоднішній день більше ні у кого такого нема. Фантазія мого майстра.
Фотографія неякісна, бо зроблена моїм телефоном. Цей метелик "сидить" у мене на плечі і на сьогоднішній день більше ні у кого такого нема. Фантазія мого майстра.
клас!......
клас!......
Дякую. Приємно. Розмістила фото і сижу вже перед копмп"ютером перестрашена. З острахом заглядаю на форум в очікуванні зауважень від противників татуювань...
Цей метелик "сидить" у мене на плечі і на сьогоднішній день більше ні у кого такого нема. Фантазія мого майстра.
І що цей метелик символізує?
І що цей метелик символізує?
Метелика, напевно, і символізує.
Цей метелик "сидить" у мене на плечі і ...Фантазія мого майстра.
+100...000 То моя мрія!
+100...000 То моя мрія!
А навіщо?
блін, коли я виберуся собі тату набити?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif
вже рік збираюся......
блін, коли я виберуся собі тату набити?....
вже рік збираюся......
А навіщо?
Розмістила фото і сижу вже перед копмп"ютером перестрашена. З острахом заглядаю на форум в очікуванні зауважень від противників татуювань...
Ну я противник тату. Але Ви думаєте, що буду комусь робити зауваження? ;) "Бардак - дело добровольное!":)
Я можу своїм дітям зробити зауваження, а до чужих яке мені діло? Недавно син признався, що в часи своєї бурної молодості вже мало не зробив тату. Вже навіть вибрав якусь китайську гидоту, яку мав нанести на своє тіло. Але щось його в останню хвилину зупинило. Він не знав, що мама постійно молилася, щоби Бог зберіг його від усякого непотрібства. Тепер каже: "Як добре, що я себе не розмалював!Тепер би я того встидався."
До речі, про ті китайські гидоти. Мене вбиває, як молоді люди, не задумуючись, наносять на себе ті символи, або ходять в такій одежі. Вони несвідомі того, що то означає. А дуже часто то якісь знаки чи слова прокляття. І от наколе, чи одягне таке молода, чи старша людина, бо то мода, а потім дивується, що чому і те в мене не так, і тут мені нещастить... Варто часом задуматися, що ми на себе "п"ялимо". ;)
А навіщо?
а навіщо ланцюжок на шиї чи сережки у вухах?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Я проти татуювань у дівок. Особливо на куприку. Весело уявити, що там буде років через 50. Я взагалі не люблю дії, що неможна відмінити.
Дівоче тіло і так красиве. А як некрасиве, то тату не допоможе.
а навіщо ланцюжок на шиї чи сережки у вухах?..
не всі прикраси прикрашають.
татуювання то як тавро, та й згадайте звідки воно прийшло.
Я взагалі не люблю дії, що неможна відмінити.
можна відмінити, можна змінити, можна покращити... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
та й згадайте звідки воно прийшло.
звідки?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Від папуасів!:D :D :D :D :D :D :D :D
Цитата:
Допис від Liliya Переглянути допис
+100...000 То моя мрія!
А навіщо?
Бажання, яке неможливо обгрунтувати. Просто хочу і край...
"Бардак - дело добровольное!"
Ой, а в моїй сім"ї тоді "бардак" суцільний...
Ось мій допис від 30-го вересня на цій гілці:
"Я маю 2 татуювання (не враховуючи татуажу брів).
Перше вже має 2,5 роки, друге (і ще мабуть не останнє) "свіженьке" - 3 місяці. Не буду признаватися про свій вік (університет вже закінчила давненько), але обидва малюночки я вирішила зробити будучи тверезою, при повній свідомості.
Я просто обожнюю свої тату! Вони гармоніюють одне з одним і дуже гарно виглядають. Подобаються мамі-татові-хлопцеві-друзям.
Це не заважає мені працювати на державній роботі та без проблем їх не демонструвати. А для того, щоб вони гарно виглядали на моєму тілі, я доглядаю за собою, займаючись спортом та правильно харчуючись (хоча я це роблю не лише заради тату).
Але, звичайно, погоджують, ОБОВ"ЯЗКОВО перед цим треба зважити усі "за" і "проти", добре все проаналузвати. Я для себе вирішила саме так і така довольна-довольна!
P.S. Пірсинг (правда, у типовому місці) зробила відразу після першого татуювання."
А ще тату зробила моя мама. І тато дуже хоче, аж пищить (але боїться, думаю), хоча в молодості також ледь не наколов собі якусь зломану троянду...
Скільки людей, стільки думок, стільки бажань, стільки...
Додано через 4 хвилини
А ще недавно вичитала, що єгиптяни використовували татуювання на тілі. Учені з'ясували це, вивчаючи фігурки "мертвих наречених" у пірамідах Нового царства. Татуювання були покликані підсилити жіночі чари.:dance:
malyatko
18.12.2007, 14:37
як на мене може бути якесь миле...бачив дуже багато милих татушок кольорових невеликих...
egoistka
18.12.2007, 22:24
і я хочу маленьке гарнюньке тату на плечі... квіточку:)
Я напевно тут така одна, але я проти тату на жіночому тілі. Мені це не подобається. Пірсинги я теж не люблю. Про шрамування мовчу бо так і не зрозуміла що це таке.
Спробую ще раз написати ( перший раз був невдалий - порушила правила форуму), бо хочеться попередити тих, хто не зна значення "метелика" - це тату - символ дiвчат-батерфляй (повiй), так колись повелося. Не хочу образити тих, хто метелика вже зробив, але попереджую тих, хто лише у мрiях про таке тату: не така вона невинна ця iстота з крильцями :o .
malyatko
19.12.2007, 10:38
Я напевно тут така одна, але я проти тату на жіночому тілі. Мені це не подобається.
а ви бачили маленькі гарнюні татушки:? чи ви в принципі проти:?
Додано через 1 хвилину
2 егоїстка.
в нас з вами майже схоже слово
гарнюньке та
гарнюні
Від папуасів!
в Біблії сказано, що "не зробите на свому тілі ... про померлих".. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Біблію читала тільки дитячу так що щось сказати на цей рахунок нічого не можу.Можу сказати тільки те, що тіло Ваше , то й робіть з ним що хочете.Деякі навіть ріжки , шипи собі під шкіру вшивають....Фуууу..какая мерзость!:)))
Можу сказати тільки те, що тіло Ваше , то й робіть з ним що хочете.
Мдя...Естетика,однако..
http://www.photo-space.ru/photos/bigpicture/9e460b1d172cc92a616575acb156db73-e6f4b5fd2bfa0ae1be1ed5ec4d2cb807.jpg
якщо немає більше чим виділитись, то хоч так :))))
абсолютно не розумію таких людей...це якесь збочення, а може я така правильна....
Біблію читала тільки дитячу так що щось сказати на цей рахунок нічого не можу.Можу сказати тільки те, що тіло Ваше , то й робіть з ним що хочете.Деякі навіть ріжки , шипи собі під шкіру вшивають....Фуууу..какая мерзость!))
шкода, що МЕГ на форумі немає -- вона би заперечила...
я розцінюю тату як прикрасу і не більше....
все решта: пірсінг-шмірсінги і так далі -- не подобається....
та я зню, що сказала б Мег, вона велика екстремалка, мені того не зрозуміти:)
та я зню, що сказала б Мег, вона велика екстремалка, мені того не зрозуміти
та елементарне пояснення.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
боюся тільки, що їй це не сподобається.....
1. бажання шокувати людей....
2. злість на саму себе через те, що не така, яка хотіла би себе бачити...
ецетера...
злість на саму себе через те, що не така, яка хотіла би себе бачити...
а що тут такого не реального? завжди можна себе "зробити" тільки бажання треба мати
а що тут такого не реального? завжди можна себе "зробити" тільки бажання треба мати
залежить від того, який результат очікуєш....
а якщо від самого початку мотивації негативні?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif
а якщо від самого початку мотивації негативні?.
ну значить людині так треба.на що себе настроїш, то так і буде
а ви бачили маленькі гарнюні татушки:? чи ви в принципі проти:?
Малятко, я взагалі не люблю тату. Мені здається з часом у людей смаки міняються, щось "проїдається"..... Та й взагалі я, мабуть, як ви висловились, в принципі проти- тату для мене- це щось неестетичне.
Мдя...Естетика,однако..
Ромко, але вони такі круті, нє ? :cool: Капєц! А ота в салатовеньких тапочках дуже стильна :eek:
Де ви надибали це чудо-фото ?! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
а порвані колготки ? стильно?:8:
а порвані колготки ? стильно?:8:
Це супер ноу-хау :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
EntOther
19.12.2007, 21:20
В кожного свій смак та характер..Одному те подавай , а другому інше..
тату і пірсінги люди роблять тому що хочуть бути кимсь ким не є.тобто внутрішня самооцінка занижена але хочеться бути кращим і думають що всі ці прибамбаси переведуть їх на вищий рівень.і крім того це набагато легше проколоти пупець ніж ходити в джим 3-5 разів на тиждень.самодостатня людина не потребує аж такого афішування оточуючим своєї неповторності чи винятковості
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008