КПК

Показати повну версію : ТатУ на дівочому тілі, за чи проти?

Сторінки : 1 [2]

Mythabor
22.12.2007, 01:04
Саме трошки почитав цю тему, але моя думка однозначно ні, як хтось писав, а що буде через 10 років...
Ну через 10 може й ні а от через 20-30, то супер деформованорозтягнутозтускнілий малокомузрозумілий малюнок на шкірі... а тоді вже :download: не допоможе(мені здається навіть пластика).
Хіба що як в тому анегдоті............

пупер
22.12.2007, 01:28
Саме трошки почитав цю тему, але моя думка однозначно ні, як хтось писав, а що буде через 10 років...
Ну через 10 може й ні а от через 20-30, то супер деформованорозтягнутозтускнілий малокомузрозумілий малюнок на шкірі... а тоді вже не допоможе(мені здається навіть пластика).
Хіба що як в тому анегдоті............
ви бачили фото арнольда шварцнеггера?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
яким він був в 30, яким він є зараз (через 30 років).... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

vasili
22.12.2007, 01:36
він є зараз
зара він як як Вольдемар у трутнній воді

пупер
22.12.2007, 01:39
зара він як як Вольдемар у трутнній воді
це я до того, що через 20-30 років наша зовнішня оболонка буде мати непривабливий вигляд, незалежно від того -- буде тату чи ні....

vasili
22.12.2007, 01:56
це я до того, що через 20-30 років наша зовнішня оболонка буде мати непривабливий вигляд,
в мого сусіда є тату на кисті знак пацифік і ми з ним ізза цього знака познайомились...

malyatko
22.12.2007, 22:49
тату і пірсінги люди роблять тому що хочуть бути кимсь ким не є.тобто внутрішня самооцінка занижена але хочеться бути кращим і думають що всі ці прибамбаси переведуть їх на вищий рівень.і крім того це набагато легше проколоти пупець ніж ходити в джим 3-5 разів на тиждень.самодостатня людина не потребує аж такого афішування оточуючим своєї неповторності чи винятковості
дозвольте не погодитись з Вами, адже навіть в тому джимі ви зможете найти багато в кого тату...я наприклад дуже хотів (зара трохи менше) тату не через низьку самооцінку ,не для самовираження..чи ще для чогось .мені просто подобається...бачив фотки тату які світяться в ночі (не на ультрафіолеті) виглядає просто шикарно :) .. але то кожному своє...

трохи згодний з тими хто каже що з часом смаки міняються..тому можна зробити хною..при якісному виконанні тримається декілька місяців:-)

Mythabor
24.12.2007, 22:37
я теж, до речі, роздумую над тату, але в такому місці, щоб з часом не спотворилось і , щоб на роботі соромно не було, щоб сховати можна було, коли треба
Є таке місце, на голові, з часом не спотвориться, і показати можна коли поголитись, і заховати, коли волосся відпустити...:)
:)
:)

Юстина
25.12.2007, 20:44
тату і пірсінги люди роблять тому що хочуть бути кимсь ким не є.тобто внутрішня самооцінка занижена але хочеться бути кращим і думають що всі ці прибамбаси переведуть їх на вищий рівень.і крім того це набагато легше проколоти пупець ніж ходити в джим 3-5 разів на тиждень.самодостатня людина не потребує аж такого афішування оточуючим своєї неповторності чи винятковості

Я знаходжуся, на мій погляд, на досить хорошому рівні. Це стосується і мого становища на професійній ниві, мало того, ще й на науковій, серед кола мого спілкування, серед колег, друзів, мужчин, жінок, сусідів тощо. Я добре виглядаю, займаюся спортом. Самодостатня, освідчена, дуже доросла. Після всього вище переліченого, ви далі вважаєте, що у всьому цьому мені допомогли мої татуювання і пірсінги? До речі, їх я зробила, коли вже всього цього досягла. Перекручене у вас уявлення. Мабуть у Канаді все зовсім не по-європейському...

пупер
25.12.2007, 21:38
Самодостатня, освідчена, дуже доросла.
даруйте мені за неуважність.....
чи були ваші світлини на форумі?..
якщо не було -- чи можна побачити тату?..
дякую...

поясню своє прохання: я -- за тату!..
мені подобається тату, бо вважаю його за прикрасу...
наприклад, родимка -- це також унікально, як і тату....

і я собі татуювання неодмінно зроблю.....

coolzak
25.12.2007, 21:54
все зовсім не по-європейському
тобто тату зробили і оппа-ЄВРОПЕЙКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Weezy
25.12.2007, 22:11
Якщо воно гарне \ професійне, і там - співпадає з характером дівчини, чи щось означає - То, нічого поганого в цьому немає, я не за, але і не проти :)

Юстина
26.12.2007, 14:42
чи були ваші світлини на форумі?..
Розміщувала свої фотографії (дві) у розділі "Покажи своє личко...". Ну і одне з татуювань ви вже бачили тут (метелик).
тобто тату зробили і оппа-ЄВРОПЕЙКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я оппа європейка вже давним-давно. Свідомо і територіально. З тату чи без.

demetris
02.01.2008, 17:28
Якщо воно гарне \ професійне, і там - співпадає з характером дівчини
а потім - опа і характе змінився, чи ще щось. Тоді що?
Перемальовувати його не можна чи як? (чи замалювати?)

Perekotupole
02.01.2008, 18:17
мені подобаються, коли старші жінки мають тату і не скривають його за одягом. Воно якби омолоджує їх, заставляє подумати про ті її роки, коли вона його зробила. Крім того це свідчить, що людина без комплексів, а я це дуже в людях ціню.

пупер
02.01.2008, 19:07
а потім - опа і характе змінився, чи ще щось. Тоді що?
Перемальовувати його не можна чи як? (чи замалювати?)
у вас родимі плями є?....
ви їх теж приховуєте?...

тату -- це прикраса....

demetris
03.01.2008, 12:32
у вас родимі плями є?....
ви їх теж приховуєте?...

тату -- це прикраса....
Ви знаєте є. На самім писку (але мацьонька ;)). Так то від природи блін, а самому себе псути не знаю. В мене сестра двоюрідна хоче зробити - відмовляю, як можу :) вона вже язик проколола, але кажуть, що то ще може зарости, правда?

Лідочка
03.01.2008, 18:54
Люди до чого тут тату і оппа Європейка!!!!!! В нас що тату тепер признак європеїзму? Для одних тату - це прикраса, для інших зіпсоване тіло. Кінець кінців, моє тіло, роблю з ним те що мені подобається:o . А згадайте про людей які побували в місцях не настількиї віддаленних, це в них теж признак європейця?
По-моєму абсолютно недорочно підколювати когось на зразок "оппа Європейка!!!!!!"

Alias
03.01.2008, 19:25
мені подобаються, коли старші жінки мають тату і не скривають його за одягом.
Як на мене, то виглядає досить вульгарно і наштовхує на роздуми щодо минулого жіночки.Але то моє ІМХО

пупер
04.01.2008, 01:44
Ви знаєте є. На самім писку (але мацьонька ). Так то від природи блін, а самому себе псути не знаю. В мене сестра двоюрідна хоче зробити - відмовляю, як можу вона вже язик проколола, але кажуть, що то ще може зарости, правда?
от я і розцінюю тату як прикрасу.....
чому хтось вважає, що це псування тіла?...

Romko
04.01.2008, 01:50
А кульчик в...,і в...,і в...,і в...?

coolzak
04.01.2008, 02:18
Ось наприклад канадська служба здоров"я не бере кров у донорів з тату і пірсінгом

пупер
04.01.2008, 06:36
Ось наприклад канадська служба здоров"я не бере кров у донорів з тату і пірсінгом
а я взагалі кров не вживаю і не переливаю....

demetris
04.01.2008, 14:49
а чому ви крові не вживаєте?

пупер
04.01.2008, 17:49
а чому ви крові не вживаєте?
бо не маю права.....
я як бачу "кишку" -- мене нуде.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/lipsrsealed.gif

Toyvo
04.01.2008, 23:21
Була мала дуже хотіла тату, тепер не хочу... Тепер навіть навпаки проти псування тіла... вульгарно це якось...

Perekotupole
05.01.2008, 01:18
Як на мене, то виглядає досить вульгарно і наштовхує на роздуми щодо минулого жіночки.Але то моє ІМХО
ну як тюремна наколка, то нагадує про минуле, що його можна соромитися. А як метелик, то які можуть бути негативні асоціації з її минулим?

demetris
05.01.2008, 09:31
бо не маю права.....
от бачите, свідомо приймаєте релігійні переконання і сприймаєте за свої. Хоча комусь (з лікарів напрклад) це дико - не дати вратувати життя людині інколи зовсім простою процедурою...

я як бачу "кишку" -- мене нуде....
Про смаки не сперечаються ;)

Юстина
05.01.2008, 14:42

Моя мама - 53-річна жіночка. Має два червоних дипломи і високі досягнення у професійній галузі. Доглянута і спортивна пані. Є прикладом того, що і у такому дорослому віці можна виглядати так як у 25. Татуювання зробила у 50-ят, напередодні ювілею.

І ще, якщо тату зроблене спеціалістом і на пристойну тематику, ну не може воно виглядати вульгарно.

demetris
05.01.2008, 15:07
Татуювання зробила у 50-ят, напередодні ювілею.
ОГО!!!:eek: :eek: :eek:

пупер
08.01.2008, 04:57
от бачите, свідомо приймаєте релігійні переконання і сприймаєте за свої. Хоча комусь (з лікарів напрклад) це дико - не дати вратувати життя людині інколи зовсім простою процедурою...
є відповідна гілка, мною давно створена....
і лікарі якраз кажуть, що переливання -- шкідливе...
ми не в 30-их роках живемо.....

пан ромко про кульчики згадав....
а у вуха їх вставляти -- це добре, якщо слідувати вашій логіці?....
ЛІКАРІ скажуть, що можна "проколоти не в тому місці" і почнуться проблеми, наприклад, зі зором....

Romko
08.01.2008, 07:21
пан ромко про кульчики згадав....
а у вуха їх вставляти -- це добре, якщо слідувати вашій логіці?....
ЛІКАРІ скажуть, що можна "проколоти не в тому місці" і почнуться проблеми, наприклад, зі зором....
Ну,кубітам то пасує...
А хлопи...Якось зразу отой Боря нагадуєся...жи Моїсєєв...

Larka
08.01.2008, 07:29
Ну,кубітам то пасує...

Ну почему, казаку (единственному сыну) прокалывали левое ухо и надевали серьгу - это своего рода "броня"...Во время войны единственного сына не брали в армию, конечно в царской России.
;)

Romko
08.01.2008, 07:31
Ну почему, казаку (единственному сыну) прокалывали левое ухо и надевали серьгу - это своего рода "броня"...Во время войны единственного сына не брали в армию.
Зразу асоціації виникають..."Уйдзі,пра-а-цівний"!

Larka
08.01.2008, 07:32

Молчу, потому как - ляпну...:p

Liliyah Romanova
22.01.2008, 17:52
http://tn3-2.deviantart.com/fs6/300W/i/2005/110/6/2/angel_wings_tattoo_by_cannibol.jpg

Може, то собі таке зробити? :D:D:D

Romko
22.01.2008, 18:28
Може, то собі таке зробити?
А,що,так не видно?
Треба підмалювати?

Margo 969
22.01.2008, 19:27
Знаєш, як буде боляче??? Я

Я собі зробила маленьке, на нозі, біля ступні))Було не дуже боляче, але мороки з ним.....:)

Liliyah Romanova
22.01.2008, 19:40
Знаєш, як буде боляче??? Я
Та я жартую.
Навіть не мрію про тату.
Взагалі мало що на себе чіпаю, крім одягу.
Ніяких прикрас не ношу. Навіть годинника. :)

Margo 969
22.01.2008, 19:46
Я годинник теж не ношу, оскільки вважаю, що він тільки відраховує прожитий нами час, постійно нагадуючи, що жити нам залишилося на 1, 1, 1, 1, .....секунду, хвилину, годину.... менше))

пупер
22.01.2008, 19:50
вввваааааавввввв!!!!!

Liliyah Romanova
22.01.2008, 19:55
Я годинник теж не ношу, оскільки вважаю, що він тільки відраховує прожитий нами час, постійно нагадуючи, що жити нам залишилося на 1, 1, 1, 1, .....секунду, хвилину, годину.... менше))
У мене причини більш побутові.
Годинник тільки в кишені ношу. :)

вввваааааавввввв!!!!!
Ти собі уявляєш мене із таким?

SatYr
22.01.2008, 20:52
Ну,кубітам то пасує...

Ну що з того, що хлоп у вусі кульчик носить, головне щоб не у правому, от тоді точно Борю можете згадувати. Наприклад, люди з деяких субкультур і в обидвох мають.

Перепрошую, а ви солдатів чи воїнів(козаків) до розряду не гетеросексуалів відносите ?

Можемо про спідниці, штани, сідло, довге волосся та інше поговорити.

Mythabor
22.01.2008, 22:35
Так а можна сказати я прожив на; 1,2,3,.....хв довше...

Маруся-мама
23.01.2008, 05:13
Ти собі уявляєш мене із таким?
Дуже вигІдне. Зможеш швидше долетіти до бажаного місця http://kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_doubleup.gif

Liliyah Romanova
23.01.2008, 05:20
Дуже вигІдне. Зможеш швидше долетіти до бажаного місця
Ніколи не проміняю польоти літаком на будь-які інші види польотів. :)

Romko
23.01.2008, 05:50
Ну що з того, що хлоп у вусі кульчик носить, головне щоб не у правому, от тоді точно Борю можете згадувати. Наприклад, люди з деяких субкультур і в обидвох мають.
Відверто кажучи не придивляюся.В правому,чи лівому.
А,що - є якась різниця? В правому - геть зовсім "пра-а-цівний",а в лівому - не зовсім?
Перепрошую, а ви солдатів чи воїнів(козаків) до розряду не гетеросексуалів відносите ?
Можемо про спідниці, штани, сідло, довге волосся та інше поговорити.
Як же я забув! І князь Святослав кульчик носив.
То було зовсім недавно!Якісь 1000 років тому...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_mega_oh_gott.gif

SatYr
23.01.2008, 20:56
Щодо теме, то спершу дівчина, панночка, панянка, жіночка, ... мала б поміркувати чи потрібно їй це, бо то малюнок на шкір,і а не на одязі. Зараз є можливість зробити тату на деякий час(татуаж називається здається). Крім того суспільство не зовсім добре до цього ставиться особливо старші люди, колись тату робили повіям. Окрім того, якщо вже робити, то краще йти в хороший салон, аби все зробили коректно.

Відверто кажучи не придивляюся.В правому,чи лівому.
А,що - є якась різниця? В правому - геть зовсім "пра-а-цівний",а в лівому - не зовсім?
Щодо лівого читайте згори все пояснено. Щодо правого подивіться на свій приклад Борю.

Як же я забув! І князь Святослав кульчик носив.
То було зовсім недавно!Якісь 1000 років тому...
Ну і що. Ви біблію читаєте, якій як мінімум 1500 років, і ніц.

Alias
24.01.2008, 10:03
Ніколи не зроблю тату, мені своєї шкіри жалкоТо зміям добре, бо вони шкіру міняють, а тут залишиться на все життя.Потім в старості будеш як зеківка з тим татуюванням:)

Romko
24.01.2008, 10:13
Ніколи не зроблю тату, мені своєї шкіри жалкоТо зміям добре, бо вони шкіру міняють, а тут залишиться на все життя.Потім в старості будеш як зеківка з тим татуюванням
Аліяс,Ви розумниця!

coolzak
24.01.2008, 12:52
Ты можешь ходить, как запущенный сад
А можешь все наголо сбрить
И то, и другое я видел не раз
Кого ты хотел удивить?

sem41
24.01.2008, 13:03
А мітлу тоді з аукціону можна продати.........:shutup:

Margo 969
24.01.2008, 16:04
Ніколи не зроблю тату, мені своєї шкіри жалкоТо зміям добре, бо вони шкіру міняють, а тут залишиться на все життя.Потім в старості будеш як зеківка з тим татуюванням:)

Чому всі дівчата так і думають, коли бачуть тату на дівочих тілах, і я теж колись так думала, але потім моя позиція щодо цього змінилася))) і я зробила собі тату, і не шкодую)))якщо воно не на видному місці то в цьому немає нічого страшного. Так як воно в мене на нозі, його завжди можна прикрити штанами, чи не так?
А щодо зеківців, то у них свої малюнки на тату....

Nadijka
24.01.2008, 16:24
Так як воно в мене на нозі, його завжди можна прикрити штанами
А нам покажете?

Lady X
24.01.2008, 16:30
Тату- це прикольно Але думаю це для дівчат з певним стилем Мені чоловік не дозволив би ніколи зробити тату В мене пірсинг на пупку То вже й мови...

Юстина
24.01.2008, 17:16
Потім в старості будеш як зеківка з тим татуюванням
Порівняння у вас, звичайно, унікальні. Ніхто нікого не заставляє робити собі татуювання, але і ображати тих, хто їх носить з задоволенням, ніхто не дозволяв.

Liliyah Romanova
24.01.2008, 17:25
А мітлу тоді з аукціону можна продати.........
Ну так, але...
чтобы продать что-нибудь ненужное, нужно... ;)

Margo 969
24.01.2008, 22:13
Nadijka Дивіться допис №287))))

Romko
25.01.2008, 02:05
А що означає сіє?

Liliyah Romanova
25.01.2008, 04:27
А що означає сіє?
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=225004&postcount=287

Romko
25.01.2008, 05:16
http://forum.lvivport.com/attachment.php?attachmentid=1117&stc=1&thumb=1&d=1201023015
Кожен знак- суть якийсь символ.
А що означає сіє?

Nadijka
25.01.2008, 15:54
Класно мені подобається!

Margo 969
25.01.2008, 16:00
http://forum.lvivport.com/attachment.php?attachmentid=1117&stc=1&thumb=1&d=1201023015
Кожен знак- суть якийсь символ.

В салоні тату я звичайно не додумалась спитати, що воно означає. Але Для мене - переплетіння стану душі))

Romko
25.01.2008, 16:29
В салоні тату я звичайно не додумалась спитати, що воно означає. Але Для мене - переплетіння стану душі))
А мені нагадує безкінечність(символ)

FeRmatta
26.01.2008, 01:41
я хочу двох дракончиків зробити, вони такі маленькі і тоненьки, дуже мило, але з місцем не визначилася

Sashka-ua
26.01.2008, 01:58
Все добре в мiру. Тату на дiвочому тiлi повинно добиратися з розумом. Я бачив багато красивих тату у дiвчат, але вони мають бути невеликими. Великi тату в мене чомyсь асоцiюються з бyцигарнею або "Якyдзою".

coolzak
26.01.2008, 08:47
а в мене тату асоціюються з автомобілями-колись вішали в машинах фіранки.клали подушечки .зеркалів багато-то для мене тату такі подушечки вишивані

Romko
26.01.2008, 08:51
а в мене тату асоціюються з автомобілями-колись вішали в машинах фіранки.клали подушечки .зеркалів багато-то для мене тату такі подушечки вишивані
І ще ставили слоники.На серванті.В хаті.

coolzak
26.01.2008, 08:53
і орли з дерева

Romko
26.01.2008, 08:59
і орли з дерева
А у нас ще портрети Шевченка.По 2 на кімнату.У вишитих рушниках.
Щоб всім доказати,що "красівий".І хата "красіва".І всьо "красіве".

Liliya
08.02.2008, 12:33
Було не дуже боляче, але мороки з ним.....
Про яку мороку йде мова? А коли краще робити тату - взимку чи літом?

Скорпіоля
08.02.2008, 13:08
Тату на жіночому тілі - це цілком нормально. Проте при цьому потрібно мати відчуття смаку і звичайно, хороше місце на тілі.
Також має бути в дівчини відповідний стиль. Якщо у тебе спортивно- розважальний стиль у одязі, то тобі цілком підійде тату, пірсинг тощо. А якщо ти носиш строгі костюми і кофточти під саме горло, значить тату робити непотрібно, адже можливо ніхто не зможе побачити тату. Або є варіант, що тату дуже нашкодить троєму іміджу:ninja:
А якщо взагальному, то тату-це класно, стильно. Для дівчат потрібно щось невеличке, мило-комфортне і в такому місці, де б пасувало.

sem41
08.02.2008, 13:18
Тату на жіночому тілі - це цілком нормально. Проте при цьому потрібно мати відчуття смаку і звичайно, хороше місце на тілі.
На жіночому тілі поганих місць не буває.:)

Nadijka
08.02.2008, 16:19
А якщо ти носиш строгі костюми і кофточти під саме горло, значить тату робити непотрібно, адже можливо ніхто не зможе побачити тату.
А для чого щоб усі його бачили??? Невже жінки роблять тату,щоб показувати його усім і розказувати які вони круті? Можна зробити тату в такому місці,де бачать тільки обрані...

Маруся-мама
08.02.2008, 19:43
Як ной читаю заголовок цієї теми згадується пісня про Наколочку... а бо то наколочка, хіба нє?

маюнка
08.02.2008, 23:09
не маю нічого проти тату . але без фанатизму. чому саме про жінок ця тема? а тату на чоловічому тілі - то нормально і не обговорюється чи як?

якщо вже робити тату - то тільки в хорошому салоні і бачити як всі інструменти дезінфікують, щоб ніяку каку не занести - бо то не жарти.

M@ndarinka
10.02.2008, 22:38
В мене є тату, невелике, 15 см на боці, зробила його в п"ятнадцять років та не жалкую.
Смішне те, що про нього домовлялася моя мама, їй дуже сподобалось тату моєї сестри, хоч вона і була проти.
На чоловічому тілі, це дуже гарно, в мене є мрія, щоб коханий зробив собі десь на шії.
Також може зважусь зробити собі на шиї під самим початком росту волосся, хочу сонечко у вигляді трайблу :)

Niemand
14.02.2008, 16:32
Взагалі тату річ не погана..Впринципі вона цікава та в чомусь мені подобається.Якщо його звісно не багато.Якщо у жінки(та і в чоловіка так само) воно зроблено зі смаком та не переборщено з цим ділом,то доволі таки кумедно.Інколи бували думки зробити собі тату..Але щоразу зупинялась.Пірсингу достатньо було.=)