КПК

Показати повну версію : Люди,хто знає?

Оля
18.07.2007, 22:53
Вітаю всіх!:)

В понеділок відлітаю в Україну. Мала їхати в Трускавець дробити каміння в нирці. Тепер через ожидівську катастрофу вирішила змінити маршрут. Хто що порадить? Де ще є в Україні курорти, що на цьому спеціалізуються? Щось шукаю в Гуглі і нічого толком....:(

Ольга
18.07.2007, 23:12
Олю, Ви змінюєте плани через трагедію?
Трускавець ще далі від Львова, думаю це безпечно їхати туди...

Grek
18.07.2007, 23:12
У Львівській області є військовий санаторій Шкло, який лікує зокрема: "сечокам`яна хвороба при наявності дрібних каменів, які не впливають на функцію нирок". Якщо це те, що Вам потрібно то дивіться: http://www.mil.gov.ua/index.php?lang=ua&part=sanator&sub=shklo

Оля
18.07.2007, 23:24
Олю, Ви змінюєте плани через трагедію?
Трускавець ще далі від Львова, думаю це безпечно їхати туди...

Ага...:(

Трускавець таки Львівська область. Всі мені радять взагалі здавати білет і не їхати. Але я вже настроїлася...

Мих
18.07.2007, 23:27
Вітаю всіх!

В понеділок відлітаю в Україну. Мала їхати в Трускавець дробити каміння в нирці. Тепер через ожидівську катастрофу вирішила змінити маршрут. Хто що порадить? Де ще є в Україні курорти, що на цьому спеціалізуються? Щось шукаю в Гуглі і нічого толком....

Оля, спокійно їдьте в Трускавець. Нема проблем.

Оля
18.07.2007, 23:36
У Львівській області є військовий санаторій Шкло, який лікує зокрема: "сечокам`яна хвороба при наявності дрібних каменів, які не впливають на функцію нирок". Якщо це те, що Вам потрібно то дивіться: http://www.mil.gov.ua/index.php?lang=ua&part=sanator&sub=shklo

Дякую. Але цей теж коло Львова...:(

Мих
18.07.2007, 23:36
від Ожидова до Львова 65-70 км, плюс ще місто - 20 км, плюс ще 75 км до Трускавця. Ітого 180 км.
А що до каменів, Трускавець - ідеально.

Мих
18.07.2007, 23:37
Дякую. Але цей теж коло Львова...

Прекрасно знаю Шкло і той санаторій, він також на протилежній стороні від Львова що до Ожидова, до нього 50 км.

Оля
18.07.2007, 23:43
від Ожидова до Львова 65-70 км, плюс ще місто - 20 км, плюс ще 75 км до Трускавця. Ітого 180 км.
А що до каменів, Трускавець - ідеально.

Та знаю, Миху, що ідеально, але не маю Вашого оптимізму щодо безпеки...:( Як мені зараз вас всіх на Львівщині шкода! :(:(:( Ми всі тут молимося за вас, щоби Бог змилувався і все обійшлося найменшими втратами. Всі тут кажуть, що людям правди ніхто не каже....:(

Мих
18.07.2007, 23:45
Оля, що мені зробити, щоб Ви мені повірили?