КПК

Показати повну версію : Оберіть свої 7 чудес України!

New Shrek
18.07.2007, 21:11
http://forum.lvivport.com/images/icons/icon1.gif http://7chudes.in.ua/

Melody
18.07.2007, 21:12
Оберіть свої 7 чудес України!

Щось не можу зрозуміти, чим будинок Державної промисловості в Харкові такий незвичайний, що опинився аж на другій сходинці...

Liliyah Romanova
18.07.2007, 21:14
А я щось, про що не подумаю, то все у Львові. ;)

levandivka
18.07.2007, 21:16
Ага. Дивимося ініціаторів проекту:
Микола Томенко

Заступник Голови Верховної Ради України V скликання, Голова ради загальнонаціональної акції «7 чудес України»

Акція «7 чудес України» має на меті привернути увагу мас-медіа та громадян до найбільш популярних пам’яток історії та культури України, адже наша земля має чимало визначних місць, які стали легендою певного краю, однак досі є невідомими для широкого загалу.

«7 чудес України» є логічним продовженям низки акцій під гаслом «Пізнай Україну!», які проходили з метою допомогти пізнати Україну з її неповторними краєвидами, цікавою історією та багатими туристичними і відпочинковими можливостями.

http://7chudes.in.ua/userfiles/_1%281%29.jpg

"Справедливість перемагає? Вибори почалися? ;)

ermana
18.07.2007, 21:16
Та вся наша Україна то суцільне чудо ... ;)

lotr_an
18.07.2007, 21:27
Львова нема? тоді в :babruysk: той конкурс.

levandivka
18.07.2007, 21:31
Пропонуєте Садового на "чудо України"?

Та вся наша Україна то суцільне чудо ... ;)
Ви про державу чи блок?

Meg
19.07.2007, 12:04
От блін,та той Луцький замок ледве дише.А навколо нього-каналізація,та що колись Стиром звалася.Як то Львова немає!!!!П....:mad: :mad: :mad: :beee:
А Херсонес це дійсно гарно;)

Liliya
19.07.2007, 12:38
Щось не можу зрозуміти, чим будинок Державної промисловості в Харкові такий незвичайний, що опинився аж на другій сходинці...

Нічого особливого
Краще б внесли до списку замок у Підгірцях.

vasili
19.07.2007, 12:56
А от Хотином я радий шо увійшов, то певно наші просунули його...

KabMiner
19.07.2007, 13:45
Мда, свинство, Палац Потоцького цілком міг би увійти, замість Переяславського музею. та і музей Шевченка в Каневі, невже це чудо? Так само і антонієві печери, те ж мені чудо?!:scare:

Войцек
19.07.2007, 13:55
Та для України сім чудес - то замало, дайош сімдесят

Melody
19.07.2007, 14:06
Нічого особливого
Краще б внесли до списку замок у Підгірцях.

Вважаю, що для того, щоби якась будівля потрапила в число "чудес", вона повинна пройти принаймні перевірку часом. Бо якщо почнемо вносити в список сучасні будівлі, то не буде тому списку кінця-краю. От наші замки справді на це заслуговують. Кожен з них - це справжнє чудо.

vasili
19.07.2007, 14:22
Кожен з них - це справжнє чудо.
Чудо-чудо але незовсім получаєццця, чи не вже знов хтось постарався...а от Харків прямо ремегає своєю гарною архітектурою, ніколи б не подумав все тре їхати на Слобожанщину тепер там і повітря чистіше...

Liliya
19.07.2007, 14:41
все тре їхати на Слобожанщину тепер там і повітря чистіше...

Чекаємо :)

На рахунок повітря - тебе чекають глибокі розчарування :(

пупер
19.07.2007, 18:19
Львова нема? тоді в :babruysk: той конкурс.
+1!....
:babruysk: :babruysk: :babruysk:
бачив я лавру — гарно, бачив софіївку (в умані) — так собі, м’яко кажучи...
де львів?!!....

знову ця політика....
50 % архітектурних пам’яток у львівській області, і жодної на цьому сайті....

KabMiner
31.07.2007, 11:15
Ну не можуть у нас люди без брудних технологій:
http://obkom.net.ua/news/2007-07-31/1035.shtml
:scare:

vasili
31.07.2007, 11:23
Невже призупинили...значить взятки пішли в хід чи інші серйозні мотивації...

dvin
31.07.2007, 15:26
Мукачівський замок на передостанньому місці... Сумно...

Liliya
01.08.2007, 00:53
Мукачівський замок на передостанньому місці... Сумно...
І не кажи...

vasili
01.08.2007, 10:15
бачив я лавру — гарно, бачив софіївку (в умані) — так собі, м’яко кажучи...
де львів?!!....
як ви бачили? на фото?
В Уманській Софійці бував неоднарозово гарнішого парку не бачив... у Москві графа Шєреметьєва є шось подібне але то плагіят...

New Shrek
01.08.2007, 15:28
А хто знає кому вдалось зламати голосування,чи то піар?

Мих
04.08.2007, 17:10
У Львові чудо - це будинок податкової, нагадує Пентагон на курячих ніжках.

Kitten
13.08.2007, 22:20
як ви бачили? на фото?
В Уманській Софійці бував неоднарозово гарнішого парку не бачив... у Москві графа Шєреметьєва є шось подібне але то плагіят... Парк в Умані дійсно дуже гарний. Мені найбільше подобається його природа восени - все листя золоте тиша прозоре повітря... Софіївка дійсно є перлиною України.
А за Львів дійсно дуже образно. Як на мене весь історичний центр заслуговує того щоб увійти в сім чудес. Хоча Львів є і буде туристичним центром Європи і без всякий рейтингів.Львів додаткової реклами не потребує!

vasili
13.08.2007, 22:52
А за Львів дійсно дуже образно. Як на мене весь історичний центр заслуговує того щоб увійти в сім чудес. Хоча Львів є і буде туристичним центром Європи і без всякий рейтингів.Львів додаткової реклами не потребує!
Ну нічого собі не вже ви попали під прес галицького пихатого гонору?
Без сумніву Львів має чим пишатись, і є одним з гарніших міст України...але думаю у Зах Європі є міста покрасивше Львова.

Nadin
14.08.2007, 10:42
Без сумніву Львів має чим пишатись, і є одним з гарніших міст України...але думаю у Зах Європі є міста покрасивше Львова.

vasili
14.08.2007, 12:26
Василі, чим вас так образили львівяни, що ви всесвітньо визнаної краси Львова не оцінюєте???
О, Надін дуже радий з вами обмінятись позитивом...:)...Одні говорять що львів"яни рагулі, інші такі як Василь Васильців заперечують це...але я маю нагоду вже кілька років мати тісний контакт з вашими земляками і переконений що ше залишились у Л. хороші та розумні люди...
А Львів він без сумніву один з найгарніших міст на пост радянському просторі якщо вас це задовільнить (ну небільше нажаль), власне я "люблю Львів" він мені трохи рідний але...

Nadin
14.08.2007, 12:35
рагулі
Вперше чую, що таке про львівян говорять, а про Чернівці до знайомства з вами мала інше уявлення, хоча звідти такі антиукраїнці як Ян Табачник :cowboy:

vasili
14.08.2007, 12:57
рше чую, що таке про львівян говорять
Вони вже не говорять...бо я їх не чую.

а про Чернівці до знайомства з вами мала інше уявлення

Цікаво поцікавитись, п. Надін яке саме...бо знаєте я завше цікавився критикою...:)
звідти такі антиукраїнці як Ян Табачник
Це мабуть так історично склалося, не більше..

Kitten
15.08.2007, 18:24

Ніякого гонору. Я згодна, що є міста більш просторі,з власною історією, з неповторним обличчям, але таких як Львів: затишних, спокійних, рідних не знайдеш. По Львову можна гуляти цілими днями: він розмовляє з тобою і кожен раз відкривається з нової сторони.! vasili розкажть про Чернівці, якими ви їх бачите? Як гадаєте чи є Чернівці туристичним містом? Що б радили подивитися і куди сходити?

vasili
16.08.2007, 11:51
vasili розкажть про Чернівці, якими ви їх бачите? Як гадаєте чи є Чернівці туристичним містом? Що б радили подивитися і куди сходити?
Не знаю, що вам сказати ну просто Маленький Париж.

vasili
16.08.2007, 12:08
Ніякого гонору. Я згодна, що є міста більш просторі,з власною історією, з неповторним обличчям, але таких як Львів: затишних, спокійних, рідних не знайдеш. По Львову можна гуляти цілими днями: він розмовляє з тобою і кожен раз відкривається з нової сторони.!
100% мені теж це подобається, але то є прогресуюча хвороба...
vasili розкажть про Чернівці, якими ви їх бачите? Як гадаєте чи є Чернівці туристичним містом? Що б радили подивитися і куди сходити?
Ну такіж як Лемберг тіке на 150 років молодше, тай все...