Показати повну версію : Оберіть свої 7 чудес України!
New Shrek
18.07.2007, 21:11
http://forum.lvivport.com/images/icons/icon1.gif http://7chudes.in.ua/
Оберіть свої 7 чудес України!
Щось не можу зрозуміти, чим будинок Державної промисловості в Харкові такий незвичайний, що опинився аж на другій сходинці...
Liliyah Romanova
18.07.2007, 21:14
А я щось, про що не подумаю, то все у Львові. ;)
levandivka
18.07.2007, 21:16
Ага. Дивимося ініціаторів проекту:
Микола Томенко
Заступник Голови Верховної Ради України V скликання, Голова ради загальнонаціональної акції «7 чудес України»
Акція «7 чудес України» має на меті привернути увагу мас-медіа та громадян до найбільш популярних пам’яток історії та культури України, адже наша земля має чимало визначних місць, які стали легендою певного краю, однак досі є невідомими для широкого загалу.
«7 чудес України» є логічним продовженям низки акцій під гаслом «Пізнай Україну!», які проходили з метою допомогти пізнати Україну з її неповторними краєвидами, цікавою історією та багатими туристичними і відпочинковими можливостями.
http://7chudes.in.ua/userfiles/_1%281%29.jpg
"Справедливість перемагає? Вибори почалися? ;)
Та вся наша Україна то суцільне чудо ... ;)
Львова нема? тоді в :babruysk: той конкурс.
levandivka
18.07.2007, 21:31
Пропонуєте Садового на "чудо України"?
Та вся наша Україна то суцільне чудо ... ;)
Ви про державу чи блок?
От блін,та той Луцький замок ледве дише.А навколо нього-каналізація,та що колись Стиром звалася.Як то Львова немає!!!!П....:mad: :mad: :mad: :beee:
А Херсонес це дійсно гарно;)
Щось не можу зрозуміти, чим будинок Державної промисловості в Харкові такий незвичайний, що опинився аж на другій сходинці...
Нічого особливого
Краще б внесли до списку замок у Підгірцях.
А от Хотином я радий шо увійшов, то певно наші просунули його...
KabMiner
19.07.2007, 13:45
Мда, свинство, Палац Потоцького цілком міг би увійти, замість Переяславського музею. та і музей Шевченка в Каневі, невже це чудо? Так само і антонієві печери, те ж мені чудо?!:scare:
Та для України сім чудес - то замало, дайош сімдесят
Нічого особливого
Краще б внесли до списку замок у Підгірцях.
Вважаю, що для того, щоби якась будівля потрапила в число "чудес", вона повинна пройти принаймні перевірку часом. Бо якщо почнемо вносити в список сучасні будівлі, то не буде тому списку кінця-краю. От наші замки справді на це заслуговують. Кожен з них - це справжнє чудо.
Кожен з них - це справжнє чудо.
Чудо-чудо але незовсім получаєццця, чи не вже знов хтось постарався...а от Харків прямо ремегає своєю гарною архітектурою, ніколи б не подумав все тре їхати на Слобожанщину тепер там і повітря чистіше...
все тре їхати на Слобожанщину тепер там і повітря чистіше...
Чекаємо :)
На рахунок повітря - тебе чекають глибокі розчарування :(
Львова нема? тоді в :babruysk: той конкурс.
+1!....
:babruysk: :babruysk: :babruysk:
бачив я лавру — гарно, бачив софіївку (в умані) — так собі, м’яко кажучи...
де львів?!!....
знову ця політика....
50 % архітектурних пам’яток у львівській області, і жодної на цьому сайті....
KabMiner
31.07.2007, 11:15
Ну не можуть у нас люди без брудних технологій:
http://obkom.net.ua/news/2007-07-31/1035.shtml
:scare:
Невже призупинили...значить взятки пішли в хід чи інші серйозні мотивації...
Мукачівський замок на передостанньому місці... Сумно...
Мукачівський замок на передостанньому місці... Сумно...
І не кажи...
бачив я лавру — гарно, бачив софіївку (в умані) — так собі, м’яко кажучи...
де львів?!!....
як ви бачили? на фото?
В Уманській Софійці бував неоднарозово гарнішого парку не бачив... у Москві графа Шєреметьєва є шось подібне але то плагіят...
New Shrek
01.08.2007, 15:28
А хто знає кому вдалось зламати голосування,чи то піар?
У Львові чудо - це будинок податкової, нагадує Пентагон на курячих ніжках.
як ви бачили? на фото?
В Уманській Софійці бував неоднарозово гарнішого парку не бачив... у Москві графа Шєреметьєва є шось подібне але то плагіят... Парк в Умані дійсно дуже гарний. Мені найбільше подобається його природа восени - все листя золоте тиша прозоре повітря... Софіївка дійсно є перлиною України.
А за Львів дійсно дуже образно. Як на мене весь історичний центр заслуговує того щоб увійти в сім чудес. Хоча Львів є і буде туристичним центром Європи і без всякий рейтингів.Львів додаткової реклами не потребує!
А за Львів дійсно дуже образно. Як на мене весь історичний центр заслуговує того щоб увійти в сім чудес. Хоча Львів є і буде туристичним центром Європи і без всякий рейтингів.Львів додаткової реклами не потребує!
Ну нічого собі не вже ви попали під прес галицького пихатого гонору?
Без сумніву Львів має чим пишатись, і є одним з гарніших міст України...але думаю у Зах Європі є міста покрасивше Львова.
Без сумніву Львів має чим пишатись, і є одним з гарніших міст України...але думаю у Зах Європі є міста покрасивше Львова.
О, Надін дуже радий з вами обмінятись позитивом...:)...Одні говорять що львів"яни рагулі, інші такі як Василь Васильців заперечують це...але я маю нагоду вже кілька років мати тісний контакт з вашими земляками і переконений що ше залишились у Л. хороші та розумні люди...
А Львів він без сумніву один з найгарніших міст на пост радянському просторі якщо вас це задовільнить (ну небільше нажаль), власне я "люблю Львів" він мені трохи рідний але...
рагулі
Вперше чую, що таке про львівян говорять, а про Чернівці до знайомства з вами мала інше уявлення, хоча звідти такі антиукраїнці як Ян Табачник :cowboy:
рше чую, що таке про львівян говорять
Вони вже не говорять...бо я їх не чую.
а про Чернівці до знайомства з вами мала інше уявлення
Цікаво поцікавитись, п. Надін яке саме...бо знаєте я завше цікавився критикою...:)
звідти такі антиукраїнці як Ян Табачник
Це мабуть так історично склалося, не більше..
Ніякого гонору. Я згодна, що є міста більш просторі,з власною історією, з неповторним обличчям, але таких як Львів: затишних, спокійних, рідних не знайдеш. По Львову можна гуляти цілими днями: він розмовляє з тобою і кожен раз відкривається з нової сторони.! vasili розкажть про Чернівці, якими ви їх бачите? Як гадаєте чи є Чернівці туристичним містом? Що б радили подивитися і куди сходити?
vasili розкажть про Чернівці, якими ви їх бачите? Як гадаєте чи є Чернівці туристичним містом? Що б радили подивитися і куди сходити?
Не знаю, що вам сказати ну просто Маленький Париж.
Ніякого гонору. Я згодна, що є міста більш просторі,з власною історією, з неповторним обличчям, але таких як Львів: затишних, спокійних, рідних не знайдеш. По Львову можна гуляти цілими днями: він розмовляє з тобою і кожен раз відкривається з нової сторони.!
100% мені теж це подобається, але то є прогресуюча хвороба...
vasili розкажть про Чернівці, якими ви їх бачите? Як гадаєте чи є Чернівці туристичним містом? Що б радили подивитися і куди сходити?
Ну такіж як Лемберг тіке на 150 років молодше, тай все...
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008