КПК

Показати повну версію : Чому страждає Україна?

Melown
15.07.2007, 23:49
Цю статтю написав мій батько.
Прошу вас звернути увагу на написане і залишити свої відгуки. (прохання батька)

Чому страждає Україна?
Через те, що багато хто брались досліджувати історію українського народу і причини всіх бід і наших невдач, пошуках виходу на вищий рівень життя і свідомості, то і я, прочитавши в 5 років Кобзар, до 36 років багато історичної літератури, а з 36 до 52 років дослідив Біблію. Нині забажав описати для Вас як попередження для майбутніх поколінь те все, що зібралось в моєму серці на цю тему.
Так само, як діють на землі закони природи: земного тяжіння, зміни дня і ночі, пір року, закони фізики, хімії, математичні закони, — так само діють і духовні закони. Найперший з них — це закон благословення і прокляття. (5Мойсея 28). На тих хто слухняний перше, на неслухняних — друге. А хто не вірить цьому, то хай відкриє Біблію і подивиться. Може земля перестала родити бур’яни, чи чоловікові не треба трудитись в поті лиця? Чи закінчилися муки при родах? Чи змії перестали повзати? Якщо це не змінилось від створення світу аж до тепер, коли кінчається шоста тисяча років людства, то значить Бог незмінний і йому можна вірити.
Людський розум у наших бідах може звинувачувати половців, монголів, татар, поляків, Росію, Австро-Угорщину і поновлювати ворожнечу між народами. А Ісус Христос сказав: „Не судіть і не будете судимі”. Апостол Павло говорить до християн: „Коли б ми судили себе, то не були б засуджені з світом. У Приповістях написано: „Чого нарікає людина живая, — хай кожен нарікає на свій гріх”.
Ось тому я не хочу звинувачувати зовнішніх ворогів, хоч їх було більш ніж достатньо, але з Божою допомогою розглянемо внутрішні причини.
Першопричина всього зла — це незнання Святого Письма. Церковні лідери не давали можливості самим вивчати Закон свободи совісті, а тільки перекручені підзаконні акти. Заборона друкувати і проповідувати Біблію на зрозумілій мові — це корінь зла, всяких нещасть, голодоморів. Духовний голод — це найстрашніший голод. Святе місце в серці людини тоді заповняється всякими нечистотами і викликає різні хвороби суспільства: ворожнечу, сварки, війни, грабежі, обмани, розпусту, ворожбитство, ідолопоклонство, зраду. „Погине мій народ за те, що не мають знання.”
Друга причина — поклоніння. До християнства воно було язичницьким, що викликало Божий гнів, і різні покарання, і наскоки ворогів.
Християнство на Київську Русь прийшло не відділеним від зла, а приліпленим до язичницьких обрядів. Не добровільно, через віру в Ісуса, а насильно і окроплене кров’ю ненавчених людей.
3. Хрещення людей (дітей), котрі не розкаялися у своїх злих вчинках і не віруючих у викупну жертву і воскресіння Ісуса Христа тільки опоганює віру, тому що вони в своїй більшості навіть не звертають уваги на вчення про стриманість чи святість, і продовжують брехати, красти, вбивати, ненавидіти, кривдити.
4. Антисемітизм. До євреїв Бог сказав: „Хто торкається вас, той торкається зіниці мого ока. Хто вас благословляє — благословенний, хто проклинає — проклятий”. Та і як можна називатись християнином, ненавидячи братів Ісуса, євреїв чи віруючих в Ісуса.
5. Атеїзм — це безумство. Безумний говорить у серці своїм — „нема Бога”. Вища школа вивчала наукове безумство, котре найяскравіше проявляється у стінах Верховної Ради.
6. Звідки може бути добро зараз, якщо майже все населення України при прийомі в жовтенята, піонери, комсомольці, комуністи давали урочисту клятви служити сатанинській організації КПРС.
7. Ворожбитство і церковні дійства, заквашені на них, руйнують психіку людей, тому і переповнені психіатричні клініки і інтернати з вродженими і набутими вадами.
Страшним кощунством займаються миряни світських церков, кладучи в пасхальний кошик сало, тим прирівнюючи Ісуса до свині. Але Ісус — то Агнець Божий, як „ягня на заріз був проваджений”, тому Божий народ споживав прісний хліб і ягня, як символ чистоти і покори.
8. Таким же самим кощунством є називати святу Матір Ісуса Христа іменем проклятого ідола „цариці небесної”, про котрого писав Єремія пророк 7:18, 44:15-25.
9. Ісус наказав щоб християни споживали його тіло і кров, що ними стають після молитви прісний хліб і вино. Це для того, щоб людина жила Ним і приймала характер Ісуса. А що ж роблять ті хто споживають свинячу кров?
Чи не тому українці так часто брат з братом поступають по-свинськи.
10.Чому такі щирі українці виступаючи проти засилля російської мови, поширюють російське бузкультур’я, а саме пияцтво і матерщину. Не проти Росії нам треба боротись, а проти беззаконня, яке панує в Росії. Нам потрібна Росія друг, а не ворог. Не треба згадувати давні кривди, а дивитись вперед, щоб добром попередити і перемогти зло.
Пише в Біблії: „Хто провину ховає, той шукає любові, а хто провину повторює (згадує) — той розгонює друзів.
11. Відколи світ і сонце постали, жодного наказу Божого не було, щоб люди справляли похоронні обіди і помани за мертві душі, але є написано про хліб похоронний, хто його споживає той занечиститься ним. Ос.9:14
Але є наказ все, що робите словом чи ділом, робіть в ім’я Ісуса Христа на славу, та на хвалу Божу.
12. Розвід даний людям, із жорстокосердя, щоб вони не повбивали один одного. Християнам, котрі прийняли Боже довготерпіння і милосердя це дико.
13. Проповідь голого тіла по сучасній моді — це не що інше, як хамство, розпуста. Доходить це зіпсуття до Содомського гріха гомосексуалізму, за що були знищені Содом і Гоморра. Вони були прообразами і скоро прийде кінець цьому світові.
14. Брехня, злодійство, разом із матерщиною і пияцтвом руйнують життя і здоров’я більше ніж війни, за роки радянсько-російського панування досягли дійшли до найзатишніших куточків України. Плід цього насіння – розбрат, роздори, розводи.

15. Віру, надію і любов
Віру в Того, хто нас створив — в Бога Отця Вседержителя — Бога Авраама, Ісака, Якова. В Того, хто за нас заплатив своєю смертю і спасає воскресінням в Ісуса Христа. В Того, хто дає життя і силу перемагати гріховні думки і почуття — Духа Святого, Духа Істини, котрий подає нам надію на вічну радість у Небесному Царстві і вселяє Божественну любов до всього творіння Божого.
Хто поступає по любові, той отримує зарплату у Бога доброго добром. Хто ж поступає лукаво, той зарплату у свого пана отримує злом за лукавство своє.

Отож, як ти друже бажаєш добра собі і неньці Україні, то маєш можливість звернутися до доброго Бога з молитвою „Отче наш…”. Також своїми словами від щирого серця, попроси щоб Він простив тобі всі гріховні помисли, слова, вчинки. Проси, і Дух Правди і Любові вселиться в тебе і наповнить силою і мудрістю для праведного життя.
Віруйте в Господа Ісуса, та спасешся ти і твій дім. Хто ввірує і охриститься той буде спасенний, а хто не ввірує, той засуджений буде.
Ісус сам дав розпізнавальні знаки на своїх послідовниках: Марка 16:17,18 „А тих, хто ввірує супроводжувати будуть ознаки такі: у Ім’я Моє будуть демонів вигонити, говоритимуть мовами новими, братимуть змій, а коли смертодійне що вип’ють, не буде їм шкодити, кластимуть руки на хворих, і добре їм буде!”
Ісус вчора, нині і навіки Той Самий. Як колись, так і тепер Він стверджує Своє Слово. Прощає гріхи, зціляє хвороби, звільняє від шкідливих звичок.
Отець дав Ісусу владу над усім, що на небі і на землі. Хто служить Христові праведністю, миром і радістю в Дусі Святому, той Богові милий і шанований поміж людьми.

Омар Люлька
16.07.2007, 23:14
Цікава стаття, з багатьма моментами, повністю погоджуюсь, хоча в цілому звичайно ні.
Особисто я звичайно вважаю, що Україну, врятує Іслам та Закони Шаріату, які і будуть боротись з садомією, пиятством, та вживаням свинячої крові.
Але також розумію, що не даний момент, це із жанру фантастики.

Мих
16.07.2007, 23:41
Страшним кощунством займаються миряни світських церков, кладучи в пасхальний кошик сало, тим прирівнюючи Ісуса до свині. Але Ісус — то Агнець Божий, як „ягня на заріз був проваджений”, тому Божий народ споживав прісний хліб і ягня, як символ чистоти і покори.

ну це не зовсім правильно, вірніше неправильно. якщо кладуть сало в кошик, то ніхто нікого і до нічого не прирівнює. А символом тіла є Пасха.
Правда у Росії в кошик кладуть водку, а це вже дійсно кощунство.

Мих
16.07.2007, 23:43
7. Ворожбитство і церковні дійства, заквашені на них, руйнують психіку людей
Змішали грішне з праведним. не чув, щоб церковні дійства псували психіку, а-а-а, перепрошую, Лєнін казав: релігія - опіум для народа, а так ніби ніхто й не жалівся.

Мих
16.07.2007, 23:45
8. Таким же самим кощунством є називати святу Матір Ісуса Христа іменем проклятого ідола „цариці небесної”, про котрого писав Єремія пророк 7:18, 44:15-25.

про котрого писав пророк Єремія - знаємо, а про царицю то вже припасували, так можна далееееко зайти, підмінюючи поняття.

levandivka
16.07.2007, 23:47
у Росії в кошик кладуть водку, а це вже дійсно кощунство
Провів аналогію з парижанками: що вони кладуть в кошик... (прости мене, Господи) :)

Мих
16.07.2007, 23:47
Ісус наказав щоб християни споживали його тіло і кров, що ними стають після молитви прісний хліб і вино. Це для того, щоб людина жила Ним і приймала характер Ісуса.

а хто, крім традиційної церкви, практикує приймання хліба і вина і не просто на спомин?

Мих
16.07.2007, 23:48
Провів аналогію з парижанками: що вони кладуть в кошик...

а що?

zet
16.07.2007, 23:50
та вживаням свинячої крові.
Але також розумію, що не даний момент, це із жанру фантастики.
Ще б пак, не фантастика... Та щоб в Україні перестали їсти свинину? Та не бувать такому ніколи! Мабуть та свиня нас і врятує від ісламізації.. :) :)

Мих
16.07.2007, 23:51
Відколи світ і сонце постали, жодного наказу Божого не було, щоб люди справляли похоронні обіди і помани за мертві душі,

як я не люблю, коли "правдива" думка грунтується на тому, що от не роблю, бо в Біблії не написано, АЛЕ В БІБЛІЇ МОЖЕ І НЕ ЗАБОРОНЕНО.
от скажімо, в Біблії написано, що можна приймати участь на форумах? то чого Ви ще тут? Це стосується і Днів народження.

Мих
16.07.2007, 23:55
Ще б пак, не фантастика... Та щоб в Україні перестали їсти свинину? Та не бувать такому ніколи! Мабуть та свиня нас і врятує від ісламізації..

прйшов українець на єврейське весілля.
гуляв, пив, забавєвсі. його питають: ну як?
-та всьо дуже файно, але біда - нема сала.
тут йому пояснили, що євреї дуже набожний народ, що сало не їсть.
-та я розумію, що сало - то святе, але ж не настільки! - сказав чоловік

Мих
16.07.2007, 23:56
12. Розвід даний людям, із жорстокосердя, щоб вони не повбивали один одного. Християнам, котрі прийняли Боже довготерпіння і милосердя це дико.

але мудро, я ніц не зрозумів.

Melown
17.07.2007, 09:55
от скажімо, в Біблії написано, що можна приймати участь на форумах? то чого Ви ще тут? Це стосується і Днів народження.

Мені піти звідси?

Наголошую на тому, що це не моя стаття... це стаття мого батька, це його роздуми... він попросив мене висвітлити на форумі і ще хотів почути об'єктивну і суб'єктивну критику щодо статті.

Вцілому я з нею не погоджуюсь!

Мих
17.07.2007, 10:27
Мені піти звідси?

Ні в якому разі. Я й думки такої не мав. мм ж ж просто обговорюємо статтю.

afterstep
17.07.2007, 12:09
Вцілому я з нею не погоджуюсь!

а дарма ;)
спробуйте свої сили в полеміці.
Врахуйте дві особливості (типові) - перекручення змісту, чіпляючись до слів6 що можуть мати інші значення, і перекручування змісту по видертій з контектсту цитаті.
Виходьте з того, що в статті проглядається одна генеральна думка - і обговорювати певні шматки окремо від статті - сенсу немає ;) але, якщо є можливість правити - то по спірним пунктам таки варто внести зміни, і дати цю ж статтю - у другій редакції ;)

Danilo
17.07.2007, 12:50
Чому такі щирі українці виступаючи проти засилля російської мови, поширюють російське бузкультур’я, а саме пияцтво і матерщину.
Невже? Саме ті хто виступають, поширюють? Звідки такі висновки. Здається притягнутим за вуха. За сало взагалі мовчу, це москалі насамперед нас звуть "салоєдамі".

Не проти Росії нам треба боротись, а проти беззаконня, яке панує в Росії. Нам потрібна Росія друг, а не ворог. Не треба згадувати давні кривди, а дивитись вперед, щоб добром попередити і перемогти зло.
Здається що все що написано до та після ціх слів має лише, так би мовити сенс обрамлення, красивої обгортки для цього закиду про дружбу з Росією. Кого завгодно, а мене не проведете зі своїм батьком.
ТРЕБА пом'ятати про давні і недавні кривди! Не треба мій нарід заколисувати упокорюванням, напученнями московитського патриархату, ЦЕ ЯСНО?

P.S. На данний момент, лише НАТО може врятувати Україну!

levandivka
17.07.2007, 12:58
Не треба мій нарід заколисувати упокорюванням, напученнями московитського патриархату, ЦЕ ЯСНО?

От ми і підійшли до відповіді на запитання топіку "чому страждає":
одне скаче, друге плаче... + гетьманська хвороба...

Омар Люлька
17.07.2007, 15:37
Шановна Зет, Іслам сповідують десятки, якщо не сотні, народів. І в всих них було щось подібне, до того як вони стали мусульманами. От араби до Ісламу, якщо перша дитина народжувалась дівчинка, то її закопували в пісок, і так наступних дівчат, поки хлопець не народится. І все більше, цього звичаю нема, і ніхто пронього не жураться. Або, хто міг подумати, що на Пн.Кавказі вино не будуть пить, ну так неп'ють жеж! І українці мусульмани, по "святому" салу, особливо сумувати не будуть.
З.І. Я сало ніколи, не любив, і тещо українців постійно асоціюють з салом, мене завжди ображало.

zet
17.07.2007, 17:31
У каждого народа свои традиции... И ничего в том, что здесь традиционно любят свинину, плохого нет. Только подумайте еще вот над чем... если даже христианство не смогло отвадить нас от Ивана-Купала, например, то почему вы так самоуверены? ничегошеньки с исламизацией не выйдет, т.к. это не дикий народ, куда можно привнести свое видение. Чего не пойму так это навязчивое желание внедрить ислам, неужто мало для этого традиционных для ислама земель? Что ж вы тут забыли? А что произойдет с проповедником, навязывающим христианство в Иране, например? Откуда это желание весь мир перекрасить в один цвет? меня устраивает мир только разноцветный и в духовном плане тоже...

SerhijS
17.07.2007, 19:32
Лєнін казав: релігія - опіум для народа не Лєнін, а Маркс з Карлом.
Що правда є друга частина цитати.

Мих
17.07.2007, 19:50
не Лєнін, а Маркс з Карлом.
Що правда є друга частина цитати

А Фенгельс?

SerhijS
17.07.2007, 19:53
…неужто мало для этого традиционных для ислама земель?Ну що таке «традиційне»? До хрищення Русі християнство тут було традиційне?
До введення християнства в римській імперії воно було традиційне?

если даже христианство не смогло отвадить нас от Ивана-Купалазначить так воно християнству треба було, чи може таке християнство було. Ось баптисти не святкують, значить відвикли.

И ничего в том, что здесь традиционно любят свинину, плохого нет.Звичайно нічого поганого. Щоправда Ісус (мир йому) виконував Закон і не вживав свинину. А так все нормально, їмо сало, п'ємо горілку, стрибаємо через вогнища. Всьо чотко.

zet
17.07.2007, 19:59
Всьо чотко.
О, удивили.. Приятно, что хоть у мусульман я пользуюсь такой популярностью... (но в гарем, ни ногой...)
http://s4.rimg.info/69fa2b1b2599e0cb2f06d8d0e713edbb.gif (http://smiles.33b.ru/smile.64051.html)

SerhijS
17.07.2007, 20:04
(но в гарем, ни ногой...)А вже кликали? :)

zet
17.07.2007, 20:09
А вже кликали?
Здасьте-пожалуйста... А зачем же тогда мужчинам тот ислам сдался?
Пить нельзя, свинину с салом - нельзя, молиться полдня (я видела сколько арабы молятся), так хоть узаконенные женщины 4 штуки.. А если по 4 штуки. то на всех молодых не хватит, тогда и мы, подтоптанные, сгодимся...
(А насчет, звали не звали, то было бы желание в молодые годы. Я ведь училась в смешанной группе. Всякие там были...)

SerhijS
17.07.2007, 20:16
Здасьте-пожалуйста... А зачем же тогда мужчинам тот ислам сдался? Пить нельзя, свинину с салом - нельзя, молиться полдня (я видела сколько арабы молятся), так хоть узаконенные женщины 4 штуки.. А если по 4 штуки. то на всех молодых не хватит, тогда и мы, подтоптанные, сгодимся... Мда…
А я навіть не здогадувався, чого я іслам прийняв.
Піду шукати, ще 3 дружини.

zet
17.07.2007, 20:25
А я навіть не здогадувався, чого я іслам прийняв.
Піду шукати, ще 3 дружини.
http://s4.rimg.info/a1941794b8804e29c80e63dbbfb47441.gif (http://smiles.33b.ru/smile.50727.html)http://s4.rimg.info/a1941794b8804e29c80e63dbbfb47441.gif (http://smiles.33b.ru/smile.50727.html)http://s4.rimg.info/a1941794b8804e29c80e63dbbfb47441.gif (http://smiles.33b.ru/smile.50727.html)

D.M.
17.07.2007, 22:36
Я сало ніколи, не любив, і тещо українців постійно асоціюють з салом, мене завжди ображало.

A jago nikoly j ne jiv (na vygl'ad ne podobalos'). Dyv. takozh temu "Pro perspektyvy utverdzhenn'a prav tvaryn".

A statt'u obgovor'uvaty ne budu. Nema sensu khocha b tomu, shcho ja ne vir'u v tu religiju, na jakij bazujet's'a avtor.

Z zet majzhe zgoden, okrim c'ogo:

И ничего в том, что здесь традиционно любят свинину, плохого нет.

Pogano ce. Ja zakhyshchaju svynej.

Омар Люлька
17.07.2007, 23:05
Чего не пойму так это навязчивое желание внедрить ислам, неужто мало для этого традиционных для ислама земель?
Стоп, стоп, стоп, що я нав'язував? Кожен по своєму думає, що в том, або іншом є спасіння для Україна, хтось думає, що Україну врятує блок НАТО, хтось що вчення марксизму-ленінізму, я вважаю, що Закони Шаріату. Маю я право так вважати, чи ні?
ничегошеньки с исламизацией не выйдет, т.к. это не дикий народ, куда можно привнести свое видение.
Тобто людей, що сповідують Іслам, Ви вважаєте, диким народом... Це не КабМінер випадково, Ваш пароль поцупив? А людей, які сповідують Буддизм, Ви диким народом теж вважаєте, питаю заради цікавості?..
Откуда это желание весь мир перекрасить в один цвет? меня устраивает мир только разноцветный и в духовном плане тоже...
Зет, та я ж тільки свої думки висловив. Чому коли я висловлюю думку відміну від, Вашої то Ви думаєте, що я її комусь нав'язую...
От мене дуже обурює, коли дівчата шкільного віку розгулюють по вулиці з пляшками пива в руках, але навіть їм я не смію робити зауваження, тому що не хочу свою думку нав'язувати... То чому б став нав'язувати свою думкі, доріслішим та більш освідченим участникам цього Форуму?

Омар Люлька
17.07.2007, 23:07
молиться полдня
Ви помиляєтесь, обов'язкових молитв п'ять і тривають вони не довго...
так хоть узаконенные женщины 4 штуки..
Один дагестанський імам казав, що зараз такі чоловіки пішли, що для них і пів жінки забагато, а Ви кажете 4...

zet
18.07.2007, 09:09
Зет, та я ж тільки свої думки висловив. Чому коли я висловлюю думку відміну від, Вашої то Ви думаєте, що я її комусь нав'язую...
Омар, вы не обижайтесь зря.. Это Сергей пытается весь мир перекроить. Регулярно его туда заносит, а о вас я того и не говорила...И полемизировала я с ним...
Тобто людей, що сповідують Іслам, Ви вважаєте, диким народом...
Нет, вы неправильно поняли... Речь идет о времени распространения религии.. Мессионеры приезжали, как правило, в дикие края для этого. Так поступали и католики тоже. Религия тоже имеет этапы развития. Для людей, поклоняющихся зверям, переход на поклонение Богу с человеческим лицом - это все-таки был шаг вперед, хоть часто и непрошенный...Но не думаю. что есть что-то положительное в распространения иной религии в местах, традиционно занятых другой. Это может спровоцировать конфликты на религиозной почве. А оно нам надо? Все должно оставаться на своих исторических местах, и будем просто ездить в гости. Принимать и ислам, если выйдет туда кто замуж, почему бы и нет... И наоборот, если мусульманка выйдет замуж за нашего... Так уж повелось, что все-таки женщина чаще принимает религию мужа...
Один дагестанський імам казав, що зараз такі чоловіки пішли, що для них і пів жінки забагато, а Ви кажете 4...
Вы хотите сказать, что раньше у мужчин исламских сил хватало? :) А у меня почему-то сложилось впечатление, что это было еще и просто престижно...Чем богаче, тем больше жен могу прокормить, например...

KabMiner
18.07.2007, 10:09
Ну, стаття, скажу прямо слабувата.
Ваш батько в оцінці ситуації не вийшов за рамки Тори і Євангелія, що не дає йому змоги правильно розуміти багато речей. Тому в тексті є багато висновків, які "притянуты за уши", як кажуть москалі. Дуже субєктивне світобачення, дуже обмежене.;)

SerhijS
18.07.2007, 11:57
Это Сергей пытается весь мир перекроить.
Я!!!!
ДЕ???
Все должно оставаться на своих исторических местах,Таке лише на цвинтарі.
Ніхто нікуди не рухається. Всі лежать спокійно.

zet
18.07.2007, 12:01
Я!!!!
ДЕ???
ВЕЗДЕ!!! Начиная с мечты об исламизации там, где вас не просят и не ждут...
http://s7.rimg.info/2163b183d43ba1265cc63cf59832ab0b.gif (http://smiles.33b.ru/smile.82338.html)

SerhijS
18.07.2007, 12:09
ВЕЗДЕ!!!
ДЕ САМЕ???

SerhijS
18.07.2007, 12:12
где вас не просят и не ждут...
Ну… позиція людей має властивість змінюватися.

zet
18.07.2007, 12:22
Ну… позиція людей має властивість змінюватися.
Умгу... Что-то вроде Израиля и Палестины получить на собственной территории не хватало... Тоже, видать, пытаются взаимно мысли у разных народов поменять...

SerhijS
18.07.2007, 13:07
Что-то вроде Израиля и Палестины получить на собственной территории не хватало...Ви це до чого?

zet
18.07.2007, 13:12
Ви це до чого?
Так ведь тоже религиями не сошлись...Я вобще-то тот самый агностик, который нормально относится ко всем религиям, но против исламизации христианских стран и наоборот тоже против. Все религиозные предпочтения сложились исторически и было это не вчера. Любое изменение чревато непредсказуемыми последствиями.

Danilo
18.07.2007, 13:13
Знайшов випадково до темки:)

Важное место в книге Константина Преображенского занимает глава «Операция “Зарубежная Церковь”».
К.П.: Вся так называемая Московская Патриархия построена на лжи. Она теснейшим образом связана с разведкой. Объединение с нею станет объединением с КГБ. Ведь руководят ею чекистские выкормыши.
В своей книге я написал, что в русской эмиграции есть семьи, работающие на КГБ целыми поколениями. Самый явный пример дает семья патриарха Алексия Второго. Ведь он тоже выходец из семьи белоэмигрантов, убежавших в Эстонию. Общеизвестно, что Алексий Второй – агент КГБ. Но ведь и его отец-белоэмигрант также был агентом!
А иначе почему он избежал репрессий после прихода в Эстонию Красной Армии? Ведь он не только был белоэмигрантом и священником, чего одного достаточно для двадцати лет лагерей, но еще и с немцами сотрудничал! Он служил молебны в концлагерях для советских военнопленных, куда ведомство Гиммлера допускало только священников-власовцев, агитировавших за вступление в его армию. Похоже, что отец Алексия Второго тоже был власовцем. Косвенно это подтверждается тем, что вместе с ним служил о. Александр Киселев, главный священник власовской армии.
Но и маленький Алеша Ридигер сослужил с ними, и, значит, тоже был власовцем! Да, он был только подростом, но ведь у нас и подростков сажали в лагеря за сотрудничество с немцами или украинскими националистами. А юного Алешу вместо ГУЛАГа направили сразу на третий курс Ленинградской духовной академии! Да еще в 1947 году, в разгар послевоенных репрессий! Так благодаря своему отцу, агенту НКВД из числа белоэмигрантов, Алеша Ридигер сделал прекрасную карьеру при большевиках.
А сейчас нас заставляют поминать его на каждом богослужении!

Омар Люлька
18.07.2007, 14:37
Омар, вы не обижайтесь зря..
Та я не ображаюсь, просто коли я пеорідично буду казати, що хочу щоб українці приймали Іслам (а я дійсно цього хочу), то Ви будь ласка, не думайте, що я це комусь нав'язую...
Мессионеры приезжали, как правило, в дикие края для этого.
У нас такого не було, спеціально посилати місіонерів, які нічого не роблять а тільки проповідують, харам. Во сновном знайомились через торговців. Так наприклад Іслам прийняла Індонезія, яка до того була одна із центрів Буддизму.
А взагалі, я можливо і хочу, щоб всі люди прийняли Іслам, але знаю, що цього не буде. По нашій асхатології, по приходу антихриста(даджаля), будуть і юдеї, і християни, і атеїсти. Так що буде різноманітність в релігіях до останіх днів, і змінити щось, не я, не Сергій, не можем щоб там не хотіли...

SerhijS
18.07.2007, 15:02
Так ведь тоже религиями не сошлись...
Разве. А с чего начался конфликт?

SerhijS
18.07.2007, 15:13
но против исламизации христианских стран и наоборот тоже против.
Ну від того, що ви проти нічого не зміниться.
І пригадав мультик про баба ягу яка була проти :).
Все религиозные предпочтения сложились исторически и было это не вчера.
Щось нагадую таке:
діти шахтарів мають бути шахтарами, діти повій мають бути повіями, а діти міністрів мають бути міністрами.
Любое изменение чревато непредсказуемыми последствиями.
Стабільність лише на цвинтарі!

zet
18.07.2007, 16:22
Сергей. Сергей... :)
Да вот не охота мне быть с вами лично в одной религии, хотя в одной религии с Омаром. я бы еще подумала, а вот в одной религии с Лилией Романовой и Олей все-таки получше, хотя и там не все устраивает.. Я это к тому, что поменьше воюйте, больше просто знакомьте... :)

SerhijS
18.07.2007, 16:40
…что поменьше воюйте…
ну благаю, наведіть приклад моєї войовничості? :)

zet
18.07.2007, 16:56
Меня устраивает так..http://s7.rimg.info/87b7d1f3360b2b249fc216961b81f268.gif (http://smiles.33b.ru/smile.79585.html)
Но ни в коем случае не так..
http://s2.rimg.info/a824bb28f2c65395355c58642a2c7199.gif (http://smiles.33b.ru/smile.38341.html) :)

SerhijS
18.07.2007, 17:54
Меня…
Дуже схоже:
"На вопрос "Как живёшь?" - взвыл матерно, долго бился головой об стену, набил рожу вопрошавшему, ... в общем ушел от ответа....." М.Жванецкий.

Boris_Kiev
18.07.2007, 18:05
что поменьше воюйте, больше просто знакомьте..
Шановний Сергію, я ж уже радив Вам і Мухамаду - уникати обертів типу "тільки ми пізнали істину, а ви - ...".

Ну при всій повазі я не бачу на цьому форумі кандидатів до прийняття Ісламу.
А просто з пізнавальною метою почитати дописи мусульман - досить цікаво.
Будьте серед нас просто громадянином, ерудованим оповідачем, а не місіонером. Якши ми ?

SerhijS
18.07.2007, 18:21
Шановний Сергію…
Прошу мати на увазі, що я жодного разу не висловлювався подібним обертом хоча так і важаю.
Для когось і голосна розмова це крик. Я висловлююю свої думки і взагалі когось кудись тягнути не маю бажання. Якщо деякі форумчане якось неадекватно реагують то чиї це проблєми?
Я вже і фундаменталіст і екстреміст і войовничий ісламіст. На питання з якого рожна вони це взяли, тиша.
Ну при всій повазі я не бачу на цьому форумі кандидатів до прийняття Ісламу. Ніхто не досконалий. :)
Рік тому я таксамо би написав. ;)

zet
18.07.2007, 18:24
Рік тому я таксамо би написав.
А-а-а, так вы просто не уже умудренный опытом, а , так сказать, новоиспеченный, т.е. новообращенный.. :)

SerhijS
18.07.2007, 18:29
А-а-а, так вы просто не уже умудренный опытомА ви десь читали протилежне?
А ви що думали?
Доречі в ЖЖ про це написане.

Boris_Kiev
19.07.2007, 00:10
Прошу мати на увазі, що я жодного разу не висловлювався подібним обертом хоча так і важаю
Сергію, це ж «на нюансах» або «між рядків».

Якщо деякі форумчане якось неадекватно реагують то чиї це проблєми? Я вже і фундаменталіст і екстреміст і войовничий ісламіст. На питання з якого рожна вони це взяли, тиша.
Сподіваюся, Ви читаєте “загальнолюдські” та політичні гілки теж. Там нема НЕАДЕКВАТНИХ ? Це вже “кого на чому переклинило”.

Ніхто не досконалий. :)
Рік тому я так само би написав. ;)

Сергію, я зовсім не хочу сказати, що Іслам – гірша релігія, ніж (кожний домислить).
Але … як би то поделікатніше сказати. . . я жив на землі мусульман – “етнічних”, “спадкових”, з традиціями. І в зрілому віці туди їздив. Хтось там охоче говорить на релігійні теми, хтось не дуже охоче. Але я не знаю випадків, щоби на СВОЇЙ землі “етнічні” мусульмани агітували слов”ян прийняти Іслам. Там чітко розуміють – кожному – своє.
І при тому люди поважають традиції інших.

Melown
19.07.2007, 00:24
;) Цікаво, а де модератор? Стільки оффтопів...

Нічого не маю проти, люде, спілкуйтеся собі, але на то є гілка з відповідною назвою...

D.M.
19.07.2007, 00:35
Цікаво, а де модератор? Стільки оффтопів...

Naskil'ky ja pamjataju, u pravylakh c'ogo forumu ne napysano pro zaboronu oftopiv.

A jakby bulo, to ogo-go skil'ky roboty dl'a moderatoriv...

D.M.
19.07.2007, 00:41
I shche odna dumka po temi.

Religijni pytann'a ne slid zmishuvaty z politychnymy. Cerkva maje buty vidokremlena vid derzhavy: Bogu Bogove, Cesar'u cesareve; mukhy okremo, kotlety okremo.

Avtor statti lize z religijeju v polityku, i v c'omu jogo golovna pomylka.

levandivka
19.07.2007, 00:41
Стільки оффтопів...
ТАК модератори і оффтоплять: запарилися... :)

zet
19.07.2007, 20:25
ТАК модератори і оффтоплять: запарилися...
А я, до речі, на цій гілці не модератор... :) Тому мені можна...
http://s7.rimg.info/3a88d9c1fbf2cd3240e5b456b4f925c5.gif (http://smiles.33b.ru/smile.79176.html)

afterstep
19.07.2007, 20:43
ТАК модератори і оффтоплять: запарилися...

всіх - в баню...

levandivka
20.07.2007, 11:20
ТАК і я "не тутейший"...
Офшорна зона... Тьху, оффтопна!

afterstep
20.07.2007, 23:55
ага - знаця тут - місце для офтопів? і всі модератори тут стають звичайними ?....
Яку то силу має релігія (іслам) - навіть з модераторів робить звичайних користувачів...

D.M.
23.07.2007, 18:56
Маємо тут уже й цілу серію офтопів про офтопи... :-)

колокол
01.01.2008, 23:31
Знайшов випадково до темки

Важное место в книге Константина Преображенского занимает глава «Операция “Зарубежная Церковь”».
К.П.: Вся так называемая Московская Патриархия построена на лжи. Она теснейшим образом связана с разведкой. Объединение с нею станет объединением с КГБ. Ведь руководят ею чекистские выкормыши.
В своей книге я написал, что в русской эмиграции есть семьи, работающие на КГБ целыми поколениями. Самый явный пример дает семья патриарха Алексия Второго. Ведь он тоже выходец из семьи белоэмигрантов, убежавших в Эстонию. Общеизвестно, что Алексий Второй – агент КГБ. Но ведь и его отец-белоэмигрант также был агентом!
А иначе почему он избежал репрессий после прихода в Эстонию Красной Армии? Ведь он не только был белоэмигрантом и священником, чего одного достаточно для двадцати лет лагерей, но еще и с немцами сотрудничал! Он служил молебны в концлагерях для советских военнопленных, куда ведомство Гиммлера допускало только священников-власовцев, агитировавших за вступление в его армию. Похоже, что отец Алексия Второго тоже был власовцем. Косвенно это подтверждается тем, что вместе с ним служил о. Александр Киселев, главный священник власовской армии.
Но и маленький Алеша Ридигер сослужил с ними, и, значит, тоже был власовцем! Да, он был только подростом, но ведь у нас и подростков сажали в лагеря за сотрудничество с немцами или украинскими националистами. А юного Алешу вместо ГУЛАГа направили сразу на третий курс Ленинградской духовной академии! Да еще в 1947 году, в разгар послевоенных репрессий! Так благодаря своему отцу, агенту НКВД из числа белоэмигрантов, Алеша Ридигер сделал прекрасную карьеру при большевиках.
А сейчас нас заставляют поминать его на каждом богослужении!

Расскажите ка нам лучше про "незалежну" украинскую церковь, так называемый Киевский Патриархат. Кем и когда создан, кто такой Филарет, как он стал "Патриархом", кто служит в "священниках" в КП.
И кого заставляют поминать на "службах" в храмах КП. Храмах, кстати. в большинстве своем, отобранных у нашей Церкви.

Додано через 10 хвилин
Невже? Саме ті хто виступають, поширюють? Звідки такі висновки. Здається притягнутим за вуха. За сало взагалі мовчу, це москалі насамперед нас звуть "салоєдамі".

Здається що все що написано до та після ціх слів має лише, так би мовити сенс обрамлення, красивої обгортки для цього закиду про дружбу з Росією. Кого завгодно, а мене не проведете зі своїм батьком.
ТРЕБА пом'ятати про давні і недавні кривди! Не треба мій нарід заколисувати упокорюванням, напученнями московитського патриархату, ЦЕ ЯСНО?

Можете быть спокойны,Danilo. Автор этого письма явно не является православным христианином. Уж во всяком случае, он не имеет никакого отношения к Святой Соборной и Аостольской Церкви УПЦ МП. Так что не следует обвинять его в "заколисуванни упокорюванням, напученнями московитського патриархату".
Автор письма искренне пытается разобраться в причинах духовных страданий своего народа. Если бы он стал православным христианином, то нашел бы ответ.

пупер
02.01.2008, 03:12
Расскажите ка нам лучше про "незалежну" украинскую церковь, так называемый Киевский Патриархат. Кем и когда создан, кто такой Филарет, как он стал "Патриархом", кто служит в "священниках" в КП.
И кого заставляют поминать на "службах" в храмах КП. Храмах, кстати. в большинстве своем, отобранных у нашей Церкви.
расскажитє лучше пра то, как праваславная церкафь масковскава патріархата "удобна" "стучала" в кагебе на сваіх пріхажан.....