Показати повну версію : Коли хочеться піти...
Черешенька
15.07.2007, 20:08
Дні вихром мчаться, пролітають, що не встигаєш і моргнути оком. Справи, проблеми, потреби затягують тебе у свої тенета і важко вже вирватись із них. Обставини нав"язують тобі правильну поведінку і ускладнюють твій власний вибір.
Тоді, напевне, чекаєш судових чиновників (Кафки) або голуба (Зюскінда).
Коли хочеться вирватися із цього лабіринту, забратися світ за очі і піти...
Просто встати і вийти!..
Да мозок при цьому працює як фреза...
ага Василю - по пиву тоді ?
ага Василю - по пиву тоді ?
Так і таке можлеве, але то тіке у столиці гарних browariv lwowi. Але ми гарно-гарно все прикинули... тоді Андрію було справдє гарно по пиву.
Черешенька
15.07.2007, 21:03
ага Василю - по пиву тоді
Але ми гарно-гарно все прикинули
Хлопці, ви мені тут голову пивом не баламутьте, please, тема філософсько-екзистенційна, прошу висловлюватися по суті ;)!
levandivka
15.07.2007, 21:05
кОньяк?.....
хочеться вирватися із цього лабіринту, забратися світ за очі і піти...
Просто встати і вийти!..
А в чому проблема?
От я зараз встану і піду (на пиво...)
Черешенька
15.07.2007, 21:12
кОньяк?.....
Кон"як - то краще, звичайно, але не помагає довготривало (на щастя, чи на жаль) і проблеми не вирішує аж ніяк.
Встати, вийти, змінити - то все в переносному значенні, в прямому роблю це щодня й щохвилинно, і мене ніщо і ніхто не може втримати переважно...
levandivka
15.07.2007, 21:18
і мене ніщо і ніхто не може втримати переважно...
"Над седой равниной моря гордо реет..."?
Не лякайте. Ми знаємо, шо нікуди Черешенька не дінецця: якщо і зірвецця вниз, то наступного року ж і проросте. ;)
по суті
Вся як я думаю об"єктивність була на певному етапі взаєморозуміння. Мішати тут древніх духів було дійсно доречно пане ... та інші... ..., бо то буде як весілля під ZAMOZHCSAM, дивна річ але прагнення до встати і піти є регулярна контракція...
Черешенька
15.07.2007, 23:33
Краще, ніж автор рядків я цього не висловлю. Отже, Кость Москалець:
Наша зла неволя між байдужих свічад
Закінчилась вночі серед літа
Ангел сніжнокрилий зняв останню печать
І ледь чутно сказав: Треба вийти
Треба встати і вийти
Встати і вийти
Нову свічу запалити
Над собою здійняти
Долю шукати
Більше її не втрачати
Просто треба вчасно розслабитися :) Провів чудовий вікенд у Карпатах. Накупалися в ріці і під водоспадом, покаталися на роверах, поганяли на "бобіку" по бездоріжжю, не кажучи вже про шашличок під горілочку... Після таких вихідних дурні думки в голову не лізуть :)
afterstep
15.07.2007, 23:43
Просто встати і вийти!..
і почати спочатку ;)
И я хотел уйти, куда попало,
Закрыть свой дом и не найти ключа,
Но верил я - не всё ещё пропало,
Пока не меркнет свет, пока горит свеча
але - це для слабких ;) все кинути й піти ще й грюкнути дверима на додачу). А з віком, досвідом - приходить розуміння - не безмежний час...
Час є обмежений, і марнотратно витрачати цей справжній скарб - свій час - на примхи та ходіння - зась ;)
levandivka
15.07.2007, 23:46
Краще, ніж автор рядків я цього не висловлю
А мона я висловлюся (авторство невідоме):
Троє мужчн потрапили на острів (20-річний, 40-річний, 60-річний).
Аж раптом побачили на сусідньому жіноцтво.
20: я поплив до них.
40: зараз самі припливуть, почекаю.
60: ай, і звідси добре видно.
Мораль: виходь/невиходь... від себе не втечеш.
Я завжди йду в себе і не відкликаюся на сторонні подразники.Я взагалі живу в світі,який сама створила.В свому світі...Мені не треба нікуди тікати.
Колись хочеться піти...
...але завжди хочеться вернутися!
Вся як я думаю об"єктивність була на певному етапі взаєморозуміння. Мішати тут древніх духів було дійсно доречно пане ... та інші... ..., бо то буде як весілля під ZAMOZHCSAM, дивна річ але прагнення до встати і піти є регулярна контракція...
Боже мій яку туфту я написав...жах словесний, в такому стані до Лєчебниць треба вести.
Чомусь згадались слова Грицька Чубая, які він писав в Баладі про втечу:
Людина втікала від синього неба
втікала від радості і від зла
Людина втікала сама від себе,
але нікуди втекти не могла...
Ніколи не хотіла повернутися.Немаю такої потреби
е Меггі потреба є завжди... от повернутися не завжди є необхідність...
Може хіба збоку подивитися на метушню...
а чом би й не збоку, а чом би й не зсередини...?
А чого з середини?Я буду просто глядачем.Мені не треба встрявати в щоденнісь-я живу окремо.Тому мені не нудно.
еее споглядати нудно, тре брати участь... от Черешенька зі мною може би й погодилась :) бо всередині не тільки буденність, там інколи ще є казка...
У мене своя казка.Яку я сама створюю.
споглядаючи збоку буденність? а казка часом не виходить на кшталт - зміксована буденність?
Нєєа...Чесно,мені добре.Я раніше думала,шо це самовнушеніє,і шо мені пройде.Але не пройшло,і так добре.Я не бажаю нічого змінювати.
Черешенька
17.07.2007, 01:24
У мене своя казка.Яку я сама створюю
Щаслива ти, Мег, людина ;)! Так і тримати ;)!
Я думаю, що інколи без казки просто неможливо. ЇЇ потрібно віднаходити, бо вона живе в нас, вона приходить ще з тих днів, коли ми були безтурботними, щасливими і легенько-вільно-відважними, як повітряні кульки, як фантазери, як винахідники чудес. Вона приходить із спогадом про Принца, маленького і сердечного, філософа і "мудреця", вона приходить із спогадом про ту зірку на небі, єдину і твою, вона приходить із Мері Попінс у вітряне надвечір"я і з летючими каруселями непритворності...
Важливо лише не пропустити і не втратити її!
Liliyah Romanova
17.07.2007, 02:37
А коли хочеться закритися удома і нікуди не виходити, і нікого не бачити? ...
якщо “хочеться піти” — два рази головою об шафу і одразу перехочеться.
Ну це вже крайність...
Шафа не винна...
А коли хочеться закритися удома і нікуди не виходити, і нікого не бачити? ...
А в мене - протилежна ситуація. Не можу всидіти вдома, постійно хочеться бути серед людей. Деколи просто блукаю вулицями, щоби відчути метушню життя, оту споконвічну суєту суєт. Може, це тому, що зараз в моєму житті аж надто багато спокою і тиші... Залюбки б поділилася з кимось цією тишею :)
Пупере,неправда.Раз врізалася умисно головою в металеву трубу.Голова гуділа два дні.Краще не треба битися
Коли хочеться піти завжди нагадую собі, що треба буде повернутись...
От читаю ті пости і...просто читаю.Мені ж не треба нікуди ходити,а значить-і не треба нікуди повертатися.
Один фільозоф сказав "Вихід із безвихідного становища там само де і вхід". Гарна наука логіка ....
Ну це вже крайність...
крайність - це йти "туди"...
Один фільозоф сказав "Вихід із безвихідного становища там само де і вхід". Гарна наука логіка ....
Вихід - це завжди кудись вхід.... нє?
Вихід - це завжди кудись вхід.... нє?
а я дуже не люблю повертатися тою самою дорогою.
а я дуже не люблю повертатися тою самою дорогою
так повертатись п. Мих я теж не люблю. просто прирівнюємо всі входи до виходів - і живемо щасливо :)
Дні вихром мчаться, пролітають, що не встигаєш і моргнути оком. Справи, проблеми, потреби затягують тебе у свої тенета і важко вже вирватись із них. Обставини нав"язують тобі правильну поведінку і ускладнюють твій власний вибір.
....Коли хочеться вирватися із цього лабіринту, забратися світ за очі і піти...
Просто встати і вийти!..
... тоді все вказує на те, що прийшло пробудження. Воно приходить в кінці певних відтинків життя, які є в кожної людини. І значить, що Ви готові до нового початку, до осягнення нового простору, до підйому вгору на новий щабель, - як гарно писав про це один мудрий німець... "опановувати і залишати позаду простір за простором, як музика опановує, відтворює, вдосконалює і залишає тему за темою, темп за темпом, ніколи не стомлюючись, не стуляючи очей, завжди бадьора, завжди присутня..."
Необхідно просто розкласти всю свою ситуацію по поличках.
Тобто свою велику проблему розкинути на десятки менших які її складають і окремо в кожній розібратися і по черзі постаратися вирішити. Тоді і все вирішиться, а от вже потім і незахочеться нікуди і йти. ..... ну як кажуть - хіба що за коньяком!!!!
Просто треба вчасно розслабитися :) Провів чудовий вікенд у Карпатах. Накупалися в ріці і під водоспадом, покаталися на роверах, поганяли на "бобіку" по бездоріжжю, не кажучи вже про шашличок під горілочку... Після таких вихідних дурні думки в голову не лізуть :)
А Мартіні знову десь розслабляється. :) На моє запитання про годинник на форумі вже тиждень не відповідає. ;)
От мені хочеться піти.Піти з форуму,з нету,взагалі піти.
Спати піти,спати і жити в свому крихітному світі....Де ніхто мене не чіпає,не дістане...Де я зможу сокійно шмаркати і кахикати,не бачити нікого.
І навіть собі не можна похоріти,бо тебе обзивають емо.
Необхідно просто розкласти всю свою ситуацію по поличках.
Тобто свою велику проблему розкинути на десятки менших які її складають і окремо в кожній розібратися і по черзі постаратися вирішити. Тоді і все вирішиться, а от вже потім і незахочеться нікуди і йти. ..... ну як кажуть - хіба що за коньяком!!!!
Цілковито підтримую. Безвихідних ситуацій не буває взагалі. А щодо депресії, то як сказала би Скарлет О"Хара "Я подумаю про це завтра":p
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008