КПК

Показати повну версію : Флешмоб у Львові

>>Sивий<<
14.07.2007, 23:21
УВАГА!!! УВАГА!!! УВАГА!!!

Значить так, завтра, в неділю, 15.07.2007р, буде проводитись моб.

Деталі такі:

Неділя 15.07.07, 13:00 центр пам*ятник Шевченка. Починається моб по сигналу маяка. Маяк почнає тикати в небо пальцем і репитувати "Круто", починається моб (сценарій "НЛО", див. нижче). Триває він дві хвилини. Першу хвилину всі кричать від здивування, але після першої від жаху. Маяк скеровуватиме усе. Кінець теж визначаюмо за маяком. Усі пригинаємо голови і тікаємо. Це буде закінченям мобу. І після, в 13:10, збираємось коло входу в дворик Ратуші, там стоятимуть два чудіка. Один буде стояти у синій футболці: з переду буде написано: "Фармак", а на спині Петрович. Стоятимуть лицем до входу. Дупою до прохожих, і голосно триндітимуть щось про сємочки. Усі, хто беруть листівки підходять і кажуть: "А нам сємок можна?", а вони відповідають: "так, а чого ж ні?" і дають листівки. В листівках буде вказано час і місце проведення другого мобу.

Сценарій 1-го мобу "НЛО":
У визначений час і у визначеному місці за сигналом маяка всі мобери починають тикати пальцями в небо (в одну сторону) і голосно вигукувати від здивування: "ого", "нічого собі", "ви це бачите?!" (це триває 1 хвилину). Через хвилину всі починають ще голосніше дивуватись, але уже з жахом в очах: "воно наближається!", "скоро впаде сюди!", "що тепер буде?!" (це також триває 1 хвилину). Після всього цього (загалом через 2 хвилини після початку) всі мобери пригинаючи голови, ніби на них щось падає, швидко розбігаються.

Сценарій 2-го мобу, час і місце проведення буде вказана у листівках. Можливо (але не точно!), це буде арт-моб "Чаювання":
Місце: площа перед Оперним театром (якщо буде проводитись цей моб,точнно буде вказано у листівці).
Час: вечірній (якщо буде проводитись цей моб,точнно буде вказано у листівці).
Реквізит: чашка, блюдце,"чайна" ложечка, свічка-таблетка (така маленька пласка біла, продаються в магазинах для декору), сірники, гроші (якщо буде проводитись цей моб,точнно буде вказано у листівці).
Дії: в визначений час з'являємся поблизу місця проведення акції, купуємо чай в одному з численних "ларьків" поблизу. Пізніше прямуємо до площі поблизу Оперного театру і десь там собі примощуємся (на "фонтані", "лавошках" тощо), запалюєм свічку і повільно п'єм чай, насолоджуючись гарною атмосферою (якщо буде проводитись цей моб,точнно буде вказано у листівці).
Увага! Картина повинна виглядати так: сидите ви, перед вами горнятко на блюдці, ложечка і запалена свічка. НІЧОГО ЗАЙВОГО БУТИ НЕ ПОВИННО!
Зауваги:
в тому разі, якщо у вас загасилася свічка, не треба панікувати і запалювати її ще раз. Нехай просто стоїть собі до кінця акції. В тому разі, якщо до вас заговорив хтось з оточуючих, розмову не підтримуйте, на питання не відповідайте.
Також, оскільки пити чай всім одночасно просто нереально, то моб буде тривати близько 15-25 хвилин. Після закінчення мобу просто тихенько гасимо свічку, збираємо всі речі в сумку й спокійно розходимись хто-куди.

Отож, деталі та процес обговорення завтрашнього мобу можна побачити тут: http://www.fmob.lviv.ua/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?605

Якщо будуть питання - можете звернутись до мене тут, в приват чи асю, або задати їх безпосередньо на сайті флешмобу: http://www.fmob.lviv.ua/news.php

Приходьте, не пожалкуєте, намічається грандіозна акція!!!

пупер
15.07.2007, 01:53
весело...
але мене не буде — надто рано.....

Полковник
15.07.2007, 15:02
Ну, как мероприятие?
Или как в прошлом году "получилось"?

Liliya
16.07.2007, 14:11
І мені цікаво як все пройшло? Розповідай!

sem41
06.03.2008, 17:15
В аську мені кинули цікаву зсилочку.Акція типу флешмоб.:)

R Немцы из Auto motor und sport тестировали дешевые машины, в том числе - и Калину.
?На свою беду они вешают голосование - мол, что бы выбрал сам читатель. И Калина - в числе вариантов.
?Предлагаю приколоться над ними (помните знаменитый флэшмоб над ВВС?).
?Дружно голосуем за творение АвтоВАЗа, пусть они удивляются... http://www.auto-motor-und-sport.de/tests/vergleichstest/hxcms_article_509991_13987.hbs

nirvanka
06.03.2008, 17:51
***** ФЛЕШМОБ у Львові!! *****

9 березня (в цю неділю), 14:00 - 14:05, пл. Ринок, фонтан Нептуна.

Сценарій: підійти до фонтану о 14:00 (час по годиннику, що на ратуші), сісти на нього, або стати поруч. Витягти капапку з чорного хліба з салом, цибулею, загорнуту в газетку. З'їсти її і через 5 хвилин розійтись.

Нагадую, що під часу флешмобу не можна спілкуватись зі знайомими, кожен сам-по-собі!! І не показувати, що це спланована акція!!
І не залишатись на тому ж місці, а розходитись по закінченню!

Про акцію є тема на вконтакті (http://vkontakte.ru/events.php?act=s&gid=1822102)(видно тільки зареєстрованим!)

Poster
19.03.2008, 11:58
Вчора прийшло запрошення вКонтактi на 30 березня на 14:00 бiля Макдональдсу на пр. Шевченка

Муму
19.03.2008, 12:19
В аську мені кинули цікаву зсилочку.Акція типу флешмоб.:)

R Немцы из Auto motor und sport тестировали дешевые машины, в том числе - и Калину.
?На свою беду они вешают голосование - мол, что бы выбрал сам читатель. И Калина - в числе вариантов.
?Предлагаю приколоться над ними (помните знаменитый флэшмоб над ВВС?).
?Дружно голосуем за творение АвтоВАЗа, пусть они удивляются... http://www.auto-motor-und-sport.de/tests/vergleichstest/hxcms_article_509991_13987.hbs

Günstige Kleine: Welcher wäre Ihre erste Wahl?

Renault Twingo 0.8%
Dacia Logan 13.61%
Citroen C1 1.32%
Smart Fortwo 1.34%
Daihatsu Cuore 0.4%
Fiat Panda 1%
Chevrolet Matiz 0.83%
Lada 1119 56.78%
Alles Schrott 23.87% Німці як то кажуть - "Выпадут с туфель"

bora
19.03.2008, 12:24
Німці як то кажуть - "Выпадут с туфель"
Швидше по айпі здогадаються звідки ноги ростуть..

bora
28.03.2008, 13:39
Голосуємо за приєднання Кубані до України!
2 відповідь!
http://polls.webkrasnodar.ru/polls/3647878
:)

парабеллум
29.03.2008, 12:31
Голосуємо за приєднання Кубані до України!
2 відповідь!
http://polls.webkrasnodar.ru/polls/3647878
:)

Сподобалось. Давайте ще зфлешмобимо на інших моцкальський опитуваннях :)

samvexler
29.03.2008, 13:03
Gьnstige Kleine: Welcher wдre Ihre erste Wahl?

Renault Twingo 0.94%
Dacia Logan 13.66%
Citroen C1 1.53%
Smart Fortwo 1.53%
Daihatsu Cuore 0.45%
Fiat Panda 1.14%
Chevrolet Matiz 0.94%
Lada 1119 56.15%
Alles Schrott 23.61%

Я проголосував!! Відро з болтами рулить ))))))))

Скорпіоля
29.03.2008, 17:00
Як на мене це і цікаво, і неординарно і вдеякій ступені дивно. Але я так і не зрозуміла суті флешмобу.
Звичайно він звеселяє в деякій степені людей, робить день цікавішим, дарує певні емоції тощо. Може досвідчений флешківець пояснить трохи детальніше?! :clapping:

nirvanka
30.03.2008, 18:14
Матеріал з Вікіпедії:

Флешмоб — це заздалегідь спланована масова акція, зазвичай організована через Інтернет або інші сучасні засоби комунікації, у якій велика кількість людей раптово збирається у громадському місці, протягом декількох хвилин виконує заздалегідь оговорені дії (сценарій), і потім швидко розходяться.

Немає єдиної думки з приводу того, яка мета проведення флешмобів. Учасники того самого заходу можуть переслідувати різні цілі. Серед можливих варіантів — розвага, порушення повсякденного ходу життя, справити враження на навколишніх, відчуття причетності до спільної справи, самоствердження (випробувати себе:«Чи зможу я це зробити на людях?»), спроба одержати гострі відчуття. Ідеологія класичного флешмоба дотримується девізу «Флешмоб поза релігією, поза політикою, поза економікою».

Рух флешмоба виходить із того, що у флешмоб-акцій є типові правила. Найважливіші їхні пункти:

* Начебто спонтанне дійство. Заборона збиратися або привертати увагу на місці до акції, одночасний початок і закінчення акції її учасниками. Після акції потрібно миттєво зникати з місця дії в різні сторони, і робити вигляд начебто ні чого й не було.
* Сценарій повинен привносити абсурдність у те, що відбувається.
* Жорстке дотримання сценарію.
* Не викликати агресивної реакції. Не порушувати законів і моральних устоїв, не показувати ніяких політичних поглядів. Флешмоб-акції, що не дотримуються цього вже будуть екстрім-мобом або політ-мобом.

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%BB%D0%B5%D1%88%D0%BC%D0%BE%D0%B1

levandivka
07.04.2008, 09:43
Пропоную сценарій флешмобу:
Форумлянин створює нову тему у розділі Про спорт з назвою (наприклад) "Чемпіонат з бігу серед тарганів я не відвідав".
Назва мусить бути безглуздою, щоб нікому не спало на думку відповідати у цю тему, чи, навіть, читати.

Мета флешмобу:
дати зрозуміти Prosport, що форумлян дістає ТАКа активність.

Додано через 17 хвилин
Я вже створив ТАКу цікаву тему.

Romko
07.04.2008, 10:12
Які розвинені роботи на ЛФ!
Вчіться японці!

syavych
07.04.2008, 10:17
Які розвинені роботи на ЛФ!
Вчіться японці!
Та не кажіть. Я он 20хв думав як тему назвати, а той що5хвилин строчить. Треба випросити в Мартіні генератор випадкових тем, яким користується проспорт :)

MARTINI
07.04.2008, 10:38
Пропоную сценарій флешмобу:
Форумлянин створює нову тему у розділі Про спорт з назвою (наприклад) "Чемпіонат з бігу серед тарганів я не відвідав".
Назва мусить бути безглуздою, щоб нікому не спало на думку відповідати у цю тему, чи, навіть, читати.

Мета флешмобу:

Додано через 17 хвилин
Я вже створив ТАКу цікаву тему.

Недобра ідея.

проспорт нічого не зрозуміє, бо це лише робот, який автоматично публікує заголовки із pcc-потоку. Ще у нас є роботи Relax і gazeta. Спілкуватися із ними і переконувати у чомусь - сенсу не більше, ніж сперечатися із електробритвою.

bora
07.04.2008, 10:44
Relax
З "цим" можна сперечатися і обговорювати, бо його редактори бувають на форумі :)

MARTINI
07.04.2008, 10:52
обговорювати можна з редактором, але не з його запальничкою :)

levandivka
07.04.2008, 11:33
з редактором, але не з його запальничкою
Але ж на форумі є Генеральний редактор... ;)

Невже незважатиме?