Показати повну версію : Віртуальна любов
Liliyah Romanova
14.07.2007, 04:48
От нещодавно вечеряли у своїх близьких друзів і зайшла мова про те, хто як познайомився та почав зустрічатися. І виявилося, що ці наші друзі познайомилися через інет. Ми повірити не могли. Але факт залишається фактом. Вони були на християнському сайті знайомств. Дивно, але ніків там не було, лише номери. Згодои домовилися про зустріч, зустрілися, закохалися ще більше і одружилися. Уже мають двох чудових хлопчиків.
А хто ще знає такі випадки? І хто вірить у таку любов, через інет?
Чи можна так насправді закохатися, настільки, щоби хотіти прожити усе життя разом?
ніків там не було, лише номери:eek:
Не так давно різні християнські об*єднання виступали проти присвоєння ідентифікаційних номерів, бо це, ніби-то, прояв сатани і т.д. і т.п.
А тут на тобі...номери на християнському сайті знайомств, та ше й замість ніків...
Deus igrok
14.07.2007, 10:49
Markell
Цифри то таке, куди круче :
на християнському сайті знайомств
Але форум про це і кохання ... трохи різні речі. А то я спочатку подумав про вірт секс... а тут на тобі .... почуття =)
Чи можна так насправді закохатися, настільки, щоби хотіти прожити усе життя разом?
Ліля, нет тут став лише способом познайомлення, а любов ... так мало статися, не було б нету - познайомилися б в інший спосіб.
Не так давно різні християнські об*єднання виступали проти присвоєння ідентифікаційних номерів, бо це, ніби-то, прояв сатани і т.д. і т.п.
А тут на тобі...номери на християнському сайті знайомств, та ше й замість ніків...
це ортодокси МП не люблять номерів, а решту - ніби й ні.
ми з чоловіком знали одне одного ззовні, і дууже приблизно уявляли хто то є (у Львові майже всі знаються здалеку). Якось почали розмовляти по асьці, за тиждень розмови без перерв ми почали зустрічатися. З того часу ЗАВЖДИ РАЗОМ!
І хто вірить у таку любов, через інет? Чи можна так насправді закохатися, настільки, щоби хотіти прожити усе життя разом?
:) віртуальне життя, як виявилось - підступна штука... Якщо раніше приводом для знайомства-кохання-одруження було з початку тіло (зовнішній вигляд), характер і душа, то відтепер світосприйняття змінилося. У цьому можливо одна із небагатьох переваг віртуального світу - що не знаючи людину ти закохуєшся в неї, в її слова...
Лиличка, мои двоюродные сестры так познакомились обе. Одна уже замужем и воспитывают дочь, Улечку. Вторая (эта очень-очень симпатичная :) ) пока живет в гражданском браке, но тоже все идет к свадьбе...
Но вот что интересно... можно ли влюбиться в друг друга только в условиях виртуального общения? Т.е. не видя никогда друг друга, не слыша голоса и не предвидя такой даже возможности?
Полковник
14.07.2007, 17:11
Но вот что интересно... можно ли влюбиться в друг друга только в условиях виртуального общения? Т.е. не видя никогда друг друга, не слыша голоса и не предвидя такой даже возможности?
А почему бы и нет?
Вот лично я в нескольких софорумниц очень даже влюбился!:o
А с Вами, надеюсь, у нас завязалась настоящая мужская дружба - Вы же не станете от меня убегать, когда я Вас пивом начну угощать!????
Думаю, что и софорумницы так сразу не сбегут при личном знакомстве! :)
можно ли влюбиться в друг друга только в условиях виртуального общения?
думаю, що можна! точніше, сама знаю, що це реально.
Правда у моїй історії після зустрічі в реалі все завершилося ;) але спогади приємні!
Liliyah Romanova
14.07.2007, 21:16
Правда у моїй історії після зустрічі в реалі все завершилося
А чому завершилося? Що сталося?
А чому завершилося? Що сталося?
все було абсолютно віртуально! біля року переписувалися, потім розмовляли по телефону, потім якось дійшли до реальної зустрічі. Оскільки він не зі Львова то заїхав лише на кілька годин сюди. Погуляли, файно поговорили... і він сів у потяг додому.
Чому завершилося... воно скоріше згасло. Виникло, розгорілося і згасло. Нікому не було боляче (сподіваюся).
Бо чіткої причини завершення не було. Розчарування при зустрічі в реалі теж не було. Звичайно, що на фото він був іншим, манера розмови інша, ніж я собі уявляла з прочитаних листів. Але це не було принциповим.
Liliyah Romanova
14.07.2007, 21:33
Звичайно, що на фото він був іншим, манера розмови інша, ніж я собі уявляла з прочитаних листів. Але це не було принциповим.
Не може віртуальна особа бути реальною. Так виходить. Реальна завжди принаймні трохи інша.
Пам'ятаю колись сиділа у Львівській балачці, а одного разу вирішила піти на зустріч. Я пережила таке розчарування при зустрічі з тими людьми, що більше ніколи на балачку не заходила. Але, скажімо, балачка то інше. Там людину майже не можливо взнати, фактично все уявне. Крім того, ніяких фото, тільки і нік і те, що особа із себе вдає.
Ті, про кого я розповідала, бачили свої фото, розмовляли. То було щось типу нашого форуму. І при тому, що вони жили за сотні кілометрів один від одного, то знайшлися саме у віртуальному світі.
Liliyah Romanova
14.07.2007, 21:37
Вот лично я в нескольких софорумниц очень даже влюбился!
О, зараз зізнання почнуться. ;) Бачу, що недаремно я тему в Про це кинула. ;) :):):)
Львівській балачці, а одного разу вирішила піти на зустріч...Я пережила таке розчарування при зустрічі з тими людьми
:D :D
я теж так раз попала туди... літо було, повний робочий день треба відсидіти, а роботи в літній період майже не було тому сиділа у балачці ;) то було десь у 2001 р.
Zoryanazirka
14.07.2007, 21:50
От нещодавно вечеряли у своїх близьких друзів і зайшла мова про те, хто як познайомився та почав зустрічатися. І виявилося, що ці наші друзі познайомилися через інет. Ми повірити не могли. Але факт залишається фактом. Вони були на християнському сайті знайомств. Дивно, але ніків там не було, лише номери. Згодои домовилися про зустріч, зустрілися, закохалися ще більше і одружилися. Уже мають двох чудових хлопчиків.
Моя коліжанка сама з Бердянська. По асьці познайомилася з майбутнім чоловіком!!! Але найцікавіше в тому, що він сам з Стрия, у Львові готувався прийняти постриг (монахом мав бути), допомагав випускати якийсь альманах, мав доступ до інету. Тепер у них гарна донечка :)
Я з чоловіком теж по асьці познайомилась. Якщо б ми познайомилмсь в реалі то точно нічого б не було - абсолютно не мій типаж. Але за 2 місяці віртуального спілкування він мене зацікавив настільки що погодилась на зустріч. В результаті хеппі -енд :) Та й зараз постійно включений комп і аська - переписуємось протягом дня.
В якісь серйозні почуття (не говорю про дружбу, симпатію) в віртуальному світі щось мені не дуже віриться, тому що в інеті спілкуєшся все таки не зовсім з реальною особою, а з певним образом (те що прагнуть показати + власна фантазія). Справжні почуття можливі тільки після перевірки реальністю.
Это просто расширенная возможность знакомства, причем, не худшая.. :)
кохання на відстані — рано чи пізно закінчується....
у мене була дівчина з донецька....
ееех....
рудоволоса....
кохання на відстані — рано чи пізно закінчується....
То правда, закінчується. Іноді навіть шлюбом ;)
Deus igrok
15.07.2007, 20:10
Я думав та хвороба тіки на перших роках використання нету є.
Перші знайомства, обмін фото, купа компліментів, не здійсненні обіцянки, планування зустрічей...
Згодом проходить, інет залишається виключно місцем для тимчасової розваги не більше.
Хоча, теж я свідком багатьох одружень через нет.
"чом би й ні?" - подумав лотр_ан...
Какая разница где знакомиться? В интернете поменялась просто очередность впечатлений.Раньше сначала оценивалась внешность, тембр голоса, а только затем уже характер.
Сейчас у молодежи появился шанс сначала оценить вкусы, характер, а затем уже и внешность с тембром голоса. Часто не совпадает (как и при знакомстве на улице, например), но иногда все-таки сходится...
levandivka
15.07.2007, 20:53
у мене була дівчина з донецька....
ееех....
рудоволоса....
Руда та погана
Та ще й воза поламала?..
Какая разница где знакомиться?
В интернете кажется, что проще - многое можно скрыть, ну, если собеседнику скрывать нечего :)
Закохання віртуальне..... належить більше до молодих...
В интернете кажется, что проще - многое можно скрыть, ну, если собеседнику скрывать нечего
А толку? Все равно вылезет, как иголки свозь ткань...
И характер, и убеждения... Все зависит от времени общения...
Краще війна тоді дівчата, краще закохуютьсє у складнех вар"ятів!
Краще війна тоді дівчата, краще закохуютьсє у складнех вар"ятів!
Дать бы сейчас по шее больно, за мечту о войте... :(
Закохання віртуальне..... належить більше до молодих...
Сегодня смотрела интервью с Бондарчуком, он заметил, что в армию государство призывает в 18-20 лет, тот самый период, когда человек просто не может быть нехрабрым, особенно под взглядами друзей. Думаю, и любовь разная в разном возрасте.
Что касается виртуальной - вроде она для несовсем молодых, но, если честно, я не очень верю в такие отношения. Ну, еще в историю Золушки, в горшочек с золотом под радугой... :)
Что касается виртуальной - вроде она для несовсем молодых, но, если честно, я не очень верю в такие отношения. Ну, еще в историю Золушки, в горшочек с золотом под радугой...
Салата, да это ведь только шанс встретиться, не более того.. А все остальное, как всегда, по заведенному порядку... Нужно проще к этому относиться и все.. http://sg.rimg.info/1_17_27_0_0_0_0_0_0_0.gif (http://smiles.33b.ru/smiliemaker/)
zet, да куда уж проще, опыт на этом поприще полностью отсутствует :)
при
реальній зустрічі людина на людину звертаю увагу в першу чергу на зовнішність і значно менше на думки, спосіб мислення, тобто перше є зовнішнє і по тому зовнішньому малюється в уяві внутрішнє.
при
віртуальній в першу чергу звертається увага на внутрішнє: думки, мова і т.д і по тому внутрішньому складається зовнішній образ людини.
а тому коли зустрічаються після віртуального знайомства, то завжди трохи шокуюче.
а тому коли зустрічаються після віртуального знайомства, то завжди трохи шокуюче.
Это, пожалуй, дело привычки.. Пока шокирующе, затем привыкнут..
Ездили на лошадях, затем на машинах, привыкли к самолетам, а ведь прийдется и к ракетам привыкать.. Так и здесь..:) Правильно поступает Васили, уж его-то мы видели и в анфас и в профиль.. :)
А если серьезно, то еще немного времени пройдет и загадочность виртуальная тоже исчезнет. Уже сейчас есть видеокамеры.. :)
afterstep
15.07.2007, 23:56
А если серьезно, то еще немного времени пройдет и загадочность виртуальная тоже исчезнет.
навряд. В реальному житті, в пілкуанні, часто зустрічаються люди, що "носять маску". Тобто - ведуть себе згідно придуманого образу. Це і пожилі кобіти, що грають з себе дівчаток, це і підлітки/юнаки, що демонструють всезнання та втому від життя...
Тут питання сприйняття/критичного бачення - якщо ти хочеш бути обманутим, і віриш на слово у "віртуальний образ", тому що ти хочеш6 щоб він такий був - тоді ти дійсно будеш розчарований.
особисто мене різниця реалу/віртуалу здивувала лише вперше.
В принципі, - коли людина пише - вона старається таки зв'язно викладати свої думки, контролює себе (це не ріал-тайм реалу) - тому може видаватися троха іншою (зазвичай - кращою та розумнішою, хоч я знав випадки "навпаки" - в реалі співрозмовник був приємнішим ;) ).
Або - людина може відверто брехати і видавати себе за когось іншого - але такі на реал не погоджуються ;)
Я видела шок подруги, когда она себя увидела снятую на камеру.. Она узнала всех, кроме себя.. Но это было только 1-й раз.. :) Насчет притворства, то каждый судит по себе.. Мне, например, просто лень притворяться и помнить где и что кому и когда напридумывала.. .. Не вижу смысла в этом.. А вот чего не хватает, то это визуального восприятия, т.к. к внешнему виду мы тоже привыкаем, а за это время общения успеваем привыкнуть к выдуманному образу.. Но, полагаю, что обычная видеокамера могла бы помочь и с этой проблемой справиться.. :)
afterstep
16.07.2007, 00:14
Насчет притворства, то каждый судит по себе..
не обов'язково ;)
тобто "судити по собі" можна тоді, коли немає реального практичного досвіду ;) а коли бачив кілька яскравих взірців - то вже можна по них судити ;)
Ну, і цей фактор - що людина не впізнає себе на відеострічкі і свій голос - в магнітофонному записі (особливо на совдепівських магнітофонах системи "Комета" - то так воно і є ;) самовідчуття зазвичай сильно відрізняється від реальності ;)
То правда, закінчується. Іноді навіть шлюбом ;)
дуже і дуже рідко шлюбом....
звичайно, якщо би це було зараз....
але це було у середині 90-их....
Руда та погана
Та ще й воза поламала?..
фу...
гімна варті такі слова....
у кожного є кохання....
у кожного є дівчина (хлопчина), що кохаєш.....
- 1...
навряд. В реальному житті, в пілкуанні, часто зустрічаються люди, що "носять маску". Тобто - ведуть себе згідно придуманого образу. Це і пожилі кобіти...
далеко не завжди...
є ще дівчєта, які намагаються показати з себе таких, що хоч до рани прикладай, а насправді....
мені більше подобаються другі, по яким видно, що вони справжні....
дуже і дуже рідко шлюбом....
Так ведь очень-очень редко заканчивается свадьбой любое знакомство.. Так что это просто еще +1 возможность, не более того...
Нельзя знакомиться и на курортах, но, тем не менее, есть пары встретившие именно там свою судьбу.
..."Никогда не говори - никогда.."
Дать бы сейчас по шее больно, за мечту о войте...
Так же треба шось таке на кшталт війни аби дехто цікавий реалізувався у побаченні з декимось. Мене вбиває чикати коли хтось дійсно матеріалізується...
Так же треба шось таке на кшталт війни аби дехто цікавий реалізувався у побаченні з декимось. Мене вбиває чикати коли хтось дійсно матеріалізується...
Ох, Шо-то я сомневаюсь, что у вас проблемы со знакомствами с девушками.. Скорей всего, уже просто в выборе запутались.. . :)
Ох, Шо-то я сомневаюсь, что у вас проблемы со знакомствами с девушками..
Таки слушно кажете, але дійсність вона як гума тягни сельніше і буде довше.
Мені здається і віртуальною любов буває. Точніше зародження цього почуття. Так мої знайомі познайомилися в одному з харківських чатів, потім зустрілися, пощастило - один одному сподобалися, зараз живуть у цивільному шлюбі, поки що. Все банально!
Мені здається і віртуальною любов буває.[/quote]
Мені теж я власне кохаю вас Ліля!
Мені теж я власне кохаю вас Ліля!
Мої почуття до вас більш ніж взаємні!!!
Мої почуття до вас більш ніж взаємні!!!
То пані має гарний смак і...
?????????????
Гарні слова романтичного характеру.
дуже і дуже рідко шлюбом.... ...
Напевно, я належу до тих "рідкісних" випадків ;)
фу...
гімна варті такі слова....
Йой, та чого Ви так на Левандівку?
Це ж слова з гарної української пісні. Я й сама дуже її люблю, хоч і бувала руденькою :)
Інше питання, коли винуватці віртуальної любові і не думають її матеріалізувати. Так, існує як захоплення, "будоражить" душу, хвилює кров віртуальне кохання, а поряд на м'якенькому диванчику сидить кохана дівчина або варить каву любимий хлопець (навряд він здогадуються про ваш віртуальний роман) :) .
Ваше питання актуальне Панно Кохання, нас теж тут
"будоражить" іноді від таких питань невирішених.
Так, існує як захоплення, "будоражить" душу, хвилює кров віртуальне кохання, а поряд на м'якенькому диванчику сидить кохана дівчина або варить каву любимий хлопець (навряд він здогадуються про ваш віртуальний роман) .
Ну якщо є "віртуальне кохання", то дівчина поруч навряд чи така вже й кохана.
На рахунок справжнього кохання ви дійсно обізнані з ваших дописів так виходить...
Дозвольте не погодитися. Те віртуальне може бути тільки захопленням, максимум закоханістю. Але з 100% можливістю стати реальним почуттям
На рахунок справжнього кохання ви дійсно обізнані з ваших дописів так виходить...
Принаймні маю уявлення :) :р
Дозвольте не погодитися. Те віртуальне може бути тільки захопленням, максимум закоханістю. Але з 100% можливістю стати реальним почуттям
В мене в голові це якось не дуже вкладається. Якщо віртуальне це закоханність, то в реалі що , кохання і кохана дівчина? Як це може паралельно існувати? Від добра добра не шукають, якщо віртуальність захоплює, значить реальність до кохання не дотягує.
а поряд на м'якенькому диванчику сидить кохана дівчина або варить каву любимий хлопець
це вже на іншу гілку треба перейти і про зраду говорити :)
Да зраду заразу тре у іншій гілці говорити а на рахунок віртуальної любви то на цій.
Да зраду заразу тре у іншій гілці говорити а на рахунок віртуальної любви то на цій.
Ваша дівчина закохана у якогось віртуального пана з аськи, а Ви не ревнуєте зовсім??? Хіба це не зрада?
Ваша дівчина закохана у якогось віртуального пана з аськи
То справа моєї дівчини і якшо я про "це уо" не маю гадки то так тре тоде!
Ви не ревнуєте зовсім??? Хіба це не зрада?
А я ревнивець то є правда, бо дійсно сам іноді дивуюсь цьому трохи я ідйотському явишчу!
це вже на іншу гілку треба перейти і про зраду говорити
Про яку зраду йде мова? Обмін взаємними приймними фразами? Хай звучить грубо та це гра, поки один з віртуальних коханців на записав до своєї телефонної книги номер іншого...
якщо віртуальність захоплює, значить реальність до кохання не дотягує.
Вислів красивий. А як же пошук нових відчуттів?
Вислів красивий. А як же пошук нових відчуттів?
а навіщо нові відчуття ?:) якщо цілком влаштовує і вистачає того що є :)
о цілком влаштовує і вистачає того що є
Цілком задоволених і непрагнучих нових відчуттів людей не буває :(
Цілком задоволених і непрагнучих нових відчуттів людей не буває
Є суттєва різниця в тому, де і з ким шукати ті нові відчуття. Можна з дійсно коханою людиною їх шукати і працювати над цим, а можна і на стороні...І як на мене не має принципового значення в віртуалі чи реалі.Процес пішов "лед тронулся, господа (с)", рано чи пізно цей пошук ризикує перейти на реал.
рано чи пізно цей пошук ризикує перейти на реал.
Так така вірогідність є. Та кожна людина сама визначає чи є рамки та границі у віртуальних відносин
Так така вірогідність є. Та кожна людина сама визначає чи є рамки та границі у віртуальних відносин
А я проти рамок у віртуальних відносинах, чому повинні бути ці рамки, якщо "відносини" то уже розумно та порядно.
якщо "відносини" то уже розумно та порядно.
Говорячи про границі та рамки я маю на увазі, що хтось розраховує саме через віртуальні відносини знайде щось реальне. А у іншого таких цілей не має, просте спілкування, обмін думками..
Як саме "розумно та порядко"?
Справа не в певних конкретних віртуальних відносинах, а в тенденціях. Саме в потребі нового поза межами стабільних реальних стосунків. І якщо така потреба є , то скажімо років через 5 вона реалізується, і не в віртуальному світі.
Як саме "розумно та порядко"?
Саме шо вас цікавить у цьому. :)
Весь смысл виртуальной любви заключается в том, что можно действительно влюбиться в человека, а не его внешность. Таким образом мы поневоле исключаем из уравнения любви составляющую, которая сама по себе зачастую наиболее обманчива.
New Shrek
18.07.2007, 16:02
чи є рамки та границі у віртуальних відносин
о тема перейшла в правильне русло!!!!!!!!!!,віртуали єднаємось,ні реалам!!!!!!!!!!!!!
http://s2.rimg.info/7af334d02d45cef0fd44df34b549db33.gif (http://smiles.33b.ru/smile.36174.html)
Для мене-це табу-знайомства в неті,для чогось більше ніж спілкування.
Хоча я бачу людей,які в неті знайомляться-живуть довго і щасливо.Навіть по телику такі історії розказують (це канал такий Wedding TV).
Для мене-це табу
Цікаво чому? Якісь конкретні причини?
Цікаво чому? Якісь конкретні причини?
Та неможе бути об"єктивних причин, бо
Весь смысл виртуальной любви заключается в том, что можно действительно влюбиться в человека, а не его внешность. Таким образом мы поневоле исключаем из уравнения любви составляющую, которая сама по себе зачастую наиболее обманчива.
Добре товаріщ Капітон сказав. Але шось сумніваюсь....
Є конкретні причини,але я не хочу їх називати.Я вирішила для себе,шо нет-це добре,але в межах розумного.Є багато людей,з якими я була знайома в реалі,тепер спілкуємося в неті.Є люди,з якими познайомилася в неті-спілкуємося в реалі
Є конкретні причини,але я не хочу їх називати.Я вирішила для себе,шо нет-це добре,але в межах розумного.Є багато людей,з якими я була знайома в реалі,тепер спілкуємося в неті.Є люди,з якими познайомилася в неті-спілкуємося в реалі
Підсумуйте тут для тих хто в танку...переваги та не доліки "Віртуальної любові (кохання)"
New Shrek
25.07.2007, 13:58
Навіть по телику такі історії розказують
мала нащо тобі телік ,як я є.Роки чотири ми дружимо з одним хлопакою,не тре сміятись.Познайомились випадково в неті ,ніколи не бачились і маю надію не побачимось.Він може вийти на мене завжди,порадитись,щось коротко сказати, не засираючи мозги ,але він знає що я завжди відповім.Мала ,ти маєш такого друга в реалі?
Нє,але у віртуалі маю таких!Є й такі,з якими пару років спілкуємося-і ніяк не знайдемо часу,шоб зустрітися.Я вже і не хочу зустрічатися.А деколи-хочу...
Нє,але у віртуалі маю таких!
УУУУУУУУйй!
?????????????
Це значить дуже багато!
Нє,не дуже багато,але такі,які шось означають для мене
Нє,не дуже багато,але такі,які шось означають для мене
Ну то шо для вас у цьому світі може шось означати........ Цікаво хід думок ви не набагато мене молодші!
KabMiner
25.07.2007, 15:19
Інтернет і всі його засоби дозволяють лише різко збільшити кількість контактів і коло знайомих, але не гаратують побудову якихось складних відносин між людьми, особливо подружніх. Тому моя думка така, що користуватися Інтерентом для знайомств можна, але це тільки на першому етапі, а далі не уникнути особистого спілкування, а тут вже інтернет не допоможе.
Обираючи віртуальну любов - обираємо віртуальну долю.
New Shrek
25.07.2007, 15:28
а далі не уникнути особистого спілкування, що невистачає в спікуванні в неті ,запаху шкарпеток,обіймів-так мужик і в чан може заїхати.Ви ж один з високоінтелектуальних співфорумчан.Поясніть, якщо Ваша ласка
afterstep
25.07.2007, 15:59
ці романтичні запахи шкарпеток, поту, перегару... і ці ранкові замальовки, коли виникає бажання переглянути фільм Спілберга...
Дійсно - в неті це не повториш...
Віртуального нічного цвинтаря і абсенту теж не буває....)))
KabMiner
26.07.2007, 18:14
що невистачає в спікуванні в неті ,запаху шкарпеток,обіймів-так мужик і в чан може заїхати.
Попорядку:
1) коли знайомляться він і вона, то велику роль відіграє зовнішність, чи не так? Ну, не зможете ви полюбити/одружитись на дівчині, якщо вона вам зовнішньо неприємна. А переконатися в тому, що людина вам симпатична можна лише в реалі, інтернет цього не забезпечить (навіть якщо розмістити свої справжні фото, чи відео). Частинним випадку цього є вік людини- не вийде любові в людей, що мають значну різницю в віці - таке правило життя (хоча небагаточисельні виключення бувають), а от в Інтернеті віку немає - можна видавати з себе вічномолодого :-)
2) в Інтернеті, є можливість редагувати написане, підібрати кращий варіант, потягнути з відповіддю... в реальному житті такої можливості немає, тому однією з проблем спілкування в багатьох людей є невміння говорити, невміння підтримати бесіду, коректність у висловах. а це важливо, бо спілкуватися, в разі зближення відносин, вам доведеться з реальною людиною, а не з її віртуальним двійником.
3) Інтернет не забезпечує відображення комплексності і цілісності людини. Ми тут дискутуємо на теми які нам цікаві. Того що не цікаво ми просто уникаємо, і таким чином створюємо собі більш позитивний імідж. реальне життя/реальний партнер вимагає від нас відповідей на всі питання, не залежно від того подобаються вони чи ні. І може виявитися, що на багато реальних питань ми просто не зможемо відповісти.
4) Ну, і нарешті, ще один важливий момент - матеріальне становище і соціальний стан потенційного партнера: віртуальним людям гроші не потрібні, а от реальна жінка може захотіти поспілкуватися з вами в хорошому ресторані, чи обговорити творчість якогось художника дивлячись на його картини в Дрезденській картинній галереї......і от тут-то і почнуться проблеми зовсім не віртуальні.....:-)
Може перелік не вичерпний, але я думаю, достатній. так, що віртуальне спілквання - це тільки на початках, а далі - жорстокий реал, з багатьма обмеженнями :-(
Ви ж один з високоінтелектуальних співфорумчан.Поясніть, якщо Ваша ласка
Ну, не треба так переоцінювати мої здібності, бо я червонію, як в школі :-)
Liliyah Romanova
18.08.2007, 20:51
http://img341.imageshack.us/img341/2228/kartinki2431is8.jpg
ivansstef
19.08.2007, 03:12
Мої друзі познайомились на сайті. Зустрілись.. Тепер в них - хлопчик ! :) Чи будуть разом вічно, не знаю :)
Чи будуть разом вічно, не знаю :)
Цього не знають навіть ті, хто познайомився в реалі...
Мої друзі познайомились на сайті. Зустрілись.. Тепер в них - хлопчик ! :) Чи будуть разом вічно, не знаю :)
я знаю!..
будуть!..
куди вони з Землі дінуться?...
а я вірю..хоча б тому,що сама познайомилася зі свом коханням через форум...в найближчих планах - перевірка в польових умовах,тобто проживання вдвох...а там далі буде видно..
але що я хочу сказати...людина може зацікавити,заінтиригувати в неті...але по-справжньому можна закохатися лише в реалі.
~KOLOBOK~
21.08.2007, 05:38
Ох i гоните ви собi люди тут. Та не залежить то нi вiд реалу, нi вiд вiртуалу,так можна все життя доказувати шо то чи iнше є лiпше.Все залежить вiд того наскiльки ти є людиною- твоя особистiсть а не яка в тебе зовнiшнiсть, який в тебе комn, служба знайомств, бабки, машина, шо там ше а лисина, колiр твоїх варгiв, i тд. Нормальнi люди i так мають купу друзiв чи то через iнет, чи то в реалi,а "ненормалам" даааа... тут трeба старатися, притворятися, надiвати маски,шось зi себе показувати, авось який дурний клюне.
старатися, притворятися, надiвати маски,шось зi себе показувати
А вам не приходило в голову, что они действительно что-то из себя представляют как личности и именно тем интересны?
Знаете, припоминаю один случай из собственной юнности. У моих родителей были друзья с 2-мя сыновьями. Уж не знаю как это получилось у них, но старший был умница, а младший - дурак-дураком и в умственном и в моральном смыслах, зато на внешность - редкий красавец. Послали меня с ним вместе родители в магазин докупить что-то к застолью (мне тогда лет 16 было, а ему 17), но увидели меня в магазине одноклассницы. До сих пор помню свой ужас. Вдруг, подойдут скажут пару слов, а он как откроет ротяку, да как вякнет очередную глупость, то я ж стыда не оберусь.. Бежала я с того магазина, как перепуганная подальше, что б подруги подойти не успели.. :)
~KOLOBOK~
22.08.2007, 08:41
Бежала я с того магазина, как перепуганная подальше, что б подруги подойти не успели.. :)
А зря, бо по всiх законах жiночої завистi, було би якраз навпаки.Жiнки не терплять коли з красивим мужиком всякi iншi тиняються- так i норовить вiдбити. Не доступний плiд солодкий.:)
бо по всiх законах жiночої завистi
Де Ви взяли такі закони? В якому кодексі? :)
Liliyah Romanova
22.08.2007, 16:29
Жiнки не терплять коли з красивим мужиком всякi iншi тиняються
То тіко стереотипи. А то дурниці, повір. Не буде жінка гарного брати. Може, покористується, але брати не буде, бо знає (і то дуже добре), що їй він належати не буде, бо такі, зазвичай, дуже круглі (перекочуються від одної до іншої як колобки).
То тіко стереотипи. А то дурниці, повір. Не буде жінка гарного брати. Може, покористується, але брати не буде, бо знає (і то дуже добре), що їй він належати не буде, бо такі, зазвичай, дуже круглі (перекочуються від одної до іншої як колобки).
ти ще скажи, що чоловік має бути ледь гарніший за мавпу.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Liliyah Romanova
22.08.2007, 18:24
ти ще скажи, що чоловік має бути ледь гарніший за мавпу...
Не скажу, бо так не вважаю.
А зря, бо по всiх законах жiночої завистi, було би якраз навпаки.Жiнки не терплять коли з красивим мужиком всякi iншi тиняються- так i норовить вiдбити. Не доступний плiд солодкий
Ну да, а если бы он успел рот открыть и сморозить очедную концентрированную чушь? только б позора набралась бы... Он лучше выглядел только на приличном расстоянии...
а я в неті познайомилась зі своїм ВЖЕ чоловіком. також робити було нічого... сайт... переписка... ася... і через 3 місяці пропозиція руки і серця:o тепер ми разом.
і як виявилось живемо зовсмі недалеко один від одного... ходимо тими ж стежками... та раніше не зустрічались.
Певно, весільні хлопоти та щасливе сімейне життя як сюжет для найромантичнішого фільму!
New Shrek
27.08.2007, 16:55
І шо було дальше? подарунок на день народження.Пане Мих що з Вашою памяттю стало...Га?
Додано через 1 хвилину
щасливе сімейне життя може поставим на скіко років..Ми ж всі туть були свідками передумов до того дійства
подарунок на день народження.
То подарунок таки був? Бо я ту гілку до кінця не дочитала...
New Shrek
27.08.2007, 17:00
Хе -хе ще й який !!!!!!!!!в десятку.(ЗАГС)
три місяці!?...;) віртуально можна було три роки квіточками обсипати, вже :shutup: про квіти для майбутньої тещі,:) літачком до ресторану повечеряти в інше місто, класичні розборки по- чікагськи з конкурентами :cowboy: і т. д...
три місяці!?...;)
New Shrek
27.08.2007, 22:40
три місяці!?...Пане
Doc ну що за пісімізм,я даю 12 місяців ,хто більше?
Пане
Doc ну що за пісімізм,я даю 12 місяців ,хто більше?
Вибачте, на цей раз в торгах участі не приймаю з певних причин, але фільм (4) вже перегляну сьогодні, дякую, завжди цікаво читати Ваші дописи.
я даю 12 місяців
А якби вони познайомилися не в Інтернеті, а, скажімо, в трамваї - скільки б Ви їм місяців дали?
А якби вони познайомилися не в Інтернеті, а, скажімо, в трамваї - скільки б Ви їм місяців дали?
Да Мих же никому больше 12 месяцев не дает, правда, никто и не спрашивает его :)
Простите, Мих, описалась.. Конечно, Шрек!! ;)
Да Мих же никому больше 12 месяцев не дает
Шрек :)
New Shrek
27.08.2007, 23:12
скажімо, в трамваї - скільки б Ви їм місяців дали?
Чотири....
Чотири....
Якщо це відповідь на моє запитання, то дякую :)
Я лише хотіла сказати (вкотре), що спосіб знайомства аж ніяк не впливає на тривалість стосунків. Знаю людей, які познайомилися по телефону: хлопець помилився номером і потрапив до своєї майбутньої дружини.
Вони не могли познайомитися в трамваї, бо є не тими хто швидко і легко знаходить контакт з іншими, тому і лишився інтернет...
Три місяці... зустрічатися... в нього однозначно економічна освіта...:)
Вони не могли познайомитися в трамваї, бо є не тими хто швидко і легко знаходить контакт з іншими
Почнімо з того, що люди, які погано знаходять контакт з іншими, все життя спілкуватимуться у віртуалі, а на реальну зустріч так і не наважаться :)
люди, які погано знаходять контакт з іншими, все життя спілкуватимуться у віртуалі, а на реальну зустріч так і не наважаться
це винятки, які підтверджують правила
О, Док, Ви збираєте мої афоризми? :shy:
О, Док, Ви збираєте мої афоризми? :shy:
В той самий спосіб що Ви мої...:shy: :shy:
В той самий спосіб що Ви мої...:shy: :shy:
Я не подаю Ваших цитат без своїх коментарів ;)
Я не подаю Ваших цитат без своїх коментарів ;)
Чому?... дарма.., на мою думку це дуже багатослівно...:)
Якщо Ви образились,?? я прокоментую.
Док, пропоную перестати оффтопити і повернутися до теми. :)
:) Від віртуального кохання до віртуальної ненависті один крок, скільки кроків від віртуальної ненависті до віртуального кохання?:)
Liliyah Romanova
28.08.2007, 05:27
Цікаво, нас із чоловіком інтернетне спілкування доводило лише до сварок та непорозумінь, а оскільки перші роки знайомства ми в сумі бачилися лише три місяці на рік, то можна сказати, що наше кохання таки було значною мірою саме віртуальне. ;)
New Shrek
28.08.2007, 07:05
Від віртуального кохання до віртуальної ненависті один крок,Прямо в душу глянули
Прямо в душу глянули
... хард зачіпило...:) Тут і там віруси, віруси..........
Від віртуального кохання до віртуальної ненависті один крок
Прямо в душу глянули
Раз уже есть ненависть, то и любовь виртуальная была? Да, Шрек?! :) ;)
Цікаво, нас із чоловіком інтернетне спілкування доводило лише до сварок та непорозумінь
До речі, я зауважила, що сваритися в віртуалі набагато легше, ніж в реалі. :)
До речі, я зауважила, що сваритися в віртуалі набагато легше, ніж в реалі.
Да, я тоже это заметила. В жизни люди гораздо более терпимы, и это радует :)
New Shrek
28.08.2007, 22:44
Да, Шрек?!
Да была чего скрывать ,была и адреаналин выделялся.Счас она в Бельгии живет
Да была чего скрывать ,была и адреаналин выделялся.Счас она в Бельгии живет
Так то. видать, реальная, а не виртуальная.. :)
Да была чего скрывать
І як закінчилася?
New Shrek
28.08.2007, 23:11
а не виртуальная..
Мы так и не встретились в реале,(она местная).Но может оно и к лучшему. Зато какое это было прошлогоднее виртуальное лето
Мы так и не встретились в реале,(она местная).Но может оно и к лучшему. Зато какое это было прошлогоднее виртуальное лето
А от это теперь Шо? Сиди и думай кто это? Совести у вас нет, на ночь глядя так заинтриговать...
http://s2.rimg.info/7af334d02d45cef0fd44df34b549db33.gif (http://smiles.33b.ru/smile.36174.html)
Віртуальна любов:
http://rq.foto.radikal.ru/0708/ee/27eb2c66c665.jpg
Bavarlok
23.09.2007, 13:20
нмд віртуально мона знайомитись, але не варто спілкуватись протягом тривалого часу без релаьного контакту. річ у тім, що раз побачивши людину (на фото чи в житті) образ цієї людини копіюється у нашу свідомість і живе своїм життям, незалежно від реальної людини. з часом, не маючи довший час контакту з оригіналом, створений нами образ дедалі сильніше від нього віддаляєтсья (зазвичай у позитивний бік;), бо ми наділяємо той образ рисами, які хочемо у ньому бачити). І потім коли зустріч двох людей таки відбувається, ми бачимо що це насправді не та людина, яку ми собі уявляли. І чомусь поспішаємо звинуватити в цьому власне людину, хоча причина в нас самих.
А от якщо люди бачаться і спілкуються часто - цієї проблеми немає, бо образ у нашій свідомості і оригінал при кожній зустрічі синхронізуються:) і протиріч виникає значно менше. Тому треба частіше зустрічатися і жити реальним життям:) чого вам всім і бажаю;)
FeRmatta
25.09.2007, 00:02
я перед тим, як почати зустрічатисб зі своїм хлопцем, була його чисто віртуальною подругою аж 1,5 років, а потім, після зустірчі, ми закохалися і вже рік разом. просто ми не створювали жодних образів один одного, а спілкувалися "як з другом2, не будували повітряних замків - ось голвне, а не час спілкування по інету
бо образ у нашій свідомості і оригінал при кожній зустрічі синхронізуються і протиріч виникає значно менше
Як це,щось якось зарозумно
була його чисто віртуальною подругою аж 1,5 років
А це забагато, вистарчає 2 місяців, думаю...:)
Думаю,2 місяці то страшно мало,шоб дізнатися шось про людину.Та ше й у віртуалі.
Думаю,2 місяці то страшно мало,шоб дізнатися шось про людину.Та ше й у віртуалі.
За два місяці можна закохатись та кохати, і чекати поки один-одного дізнаються краще, неможливо, принаймі для мене, я люблю "все" і зразу!:)
Ну,це як хто,а я так не можу.Для мене і два роки замало буде...
Для мене і два роки замало буде...
Ми, Мег люди не складні, любимо та нас люблять, живемо і другим жити даєм, по простому, без складності, так краще...
ЗІ Колись теж Донкіходством бавився, але життя воно інше...;)
Ммм...ми то хто?Ті шо після місяця знайомства заміж виходять,народжують дітей і сидять потім все життя на кухні?Чи то ті,шо спочатку "велике кохання з першого погляду" а потім дівчина сама дитину виховує.Може то кому і дивно,але я більше раціоналіст і не така вже проста.
Ті шо після місяця знайомства заміж виходять,народжують дітей і сидять потім все життя на кухні?
Ні.Ні. Ні, Мег Ми інші, кращі, думаю найкращі, окей?:)
Та хай буде...Але я особливо знайомствами в неті не захоплююся,хоча маю хороших друзів.Якось без задньої думки про якусь віртуальну любов з ними спілкуюся-і все чудово!)))
Але я особливо знайомствами в неті не захоплююся
А я захоплююсь!:) І скажу, що не погано в "нас" виходить все ...:) Головне щоб в коханні віртуальному щирість почуттів була...:)
Як ти будеш знати,чи щира та людина,шо на другому кінці дроту?Це якось дуже наївно...
New Shrek
25.09.2007, 21:18
Як ти будеш знати,чи щира та людина,шо на другому кінці дроту? я вже знаю....віртуальна любов існує.тому що є віртуальна ненависть
Як ти будеш знати,чи щира та людина,шо на другому кінці дроту?Це якось дуже наївно...
Мег, я ніколи не маю ніяких претензій до когось по той бік проводу (контекст).:)
Я просто шалено кохаю і можу як у літературі робити фантастичні речі, аби любов, з віртуалу, матеріалізувалась...:)
ЗІ Мег не смійся по той бік проводу...:), бо я заплачу...
Ридай,ВАСя!Бо я ржунимагупацтулам!)))))
Дик,а якшо дівчина не купляється на гарні слова?Та ше й на моніторі???
New Shrek
25.09.2007, 21:26
не купляється на гарні слова? то пошліть їй знимку
Ага!Це все змінює і все вирішує!Ой,смішно мені,смішно...знимки,вірші...
Ридай,ВАСя!Бо я ржунимагупацтулам!)))))
Мег в протест, стану тусуватись з ЕМО!
ок,приїжджай зразу під Франика.А ми всією форумовкою прийдемо з прапорами анти-емо і транспарантами "Імо сакс!" "Імо маст дай!" і т.д.Тоді ти відчуєш на собі всю нашу віртуальну любофф до тебе!
afterstep
26.09.2007, 19:52
Мег в протест, стану тусуватись з ЕМО!
доведеться кинути пити пиво...
а то надто великий ризик проблюватися буде...
Я просто шалено кохаю і можу як у літературі робити фантастичні речі, аби любов, з віртуалу, матеріалізувалась...
Вася, главное не тупить, иначе даже все реальные "любови" виртуализируются :)
Вася, главное не тупить, иначе даже все реальные "любови" виртуализируются :)
Капитан у нас там, не принято гм... "тупить", что и вам не вредно перенять. :)
Шо,Вася,ше хочеш бути емммммо?)))
Додано через 26 хвилин
А,ну і так на майбутнє-вся краса РЕАЛЬНОЇ любові до емо!
http://rd.foto.radikal.ru/0709/53/aca279a78996.jpg
:padonak:
Мег, Я раджу вам не зволікати та тиснути на мене, буде реальна можливість проронити, мені сльозу...
ЗІ і ще кращим наставником вам може бути Капітан, він зможе поділитись досвідом...
FeRmatta
27.09.2007, 16:25
дорогі чоловіки, запевняю вас, дівчина не попадеться на ваші слова, принаймні у інеті
Хм,мені звичайно,соромно,але лише за те,що я знаю дівчат,які попадаються на гарні слова!Жах!
Додано через 1 хвилину
:padonak:
Мег, Я раджу вам не зволікати та тиснути на мене, буде реальна можливість проронити, мені сльозу...
ЗІ і ще кращим наставником вам може бути Капітан, він зможе поділитись досвідом...
Та нашо воно мені тре!Іди тусуйся з емо-я і Капітан тут при чому?
дорогі чоловіки, запевняю вас, дівчина не попадеться на ваші слова, принаймні у інеті
Хм,мені звичайно,соромно,але лише за те,що я знаю дівчат,які попадаються на гарні слова!Жах!
Справа не в словах, а в тому ХТО їх говорить. І якщо відкидати всі гарні слова підряд, то прийде час, коли зачете почути гарні слова, але нікому буде їх сказати...
Додано через 1 хвилину
:beee: :p
Так ми про віртуал говоримо!Як тут будеш знати,ХТО їх говорить,якшо ти ту людину в очі не видів?Як взагалі можна вірити всьому написаному?Я можу чорт зна що писати про себе і всі будуть думати,що то правда!Хіба мало таких випадків в неті?
Так ми про віртуал говоримо!Як тут будеш знати,ХТО їх говорить,якшо ти ту людину в очі не видів?Як взагалі можна вірити всьому написаному?Я можу чорт зна що писати про себе і всі будуть думати,що то правда!Хіба мало таких випадків в неті?
Як взагалі можна вірити всьому написаному?
Так, але мені здається, що у віртуальному просторі, коли фактор зовнішньої привабливості не грає ролі, навіть легше часом розібратися, що людина собою являє. Переконана, що Інтернет - гарна штука, тільки треба вміти ним користуватися...
Вы все усложняете.. Интернет просто расширил возможности знакомства, и спасибо ему за это... Но не более того.. Все развивается дальше по реальному и индивидуальному сценарию. Сколько раз так бывало раньше, что девушки спешили выйти замуж в ВУЗе, т.к. после окончания разъехались и все.. А если еще попали работать в женский коллектив (а мужчины, например, в чисто мужской).
У меня одна двоюродная сестра вышла замуж после виртуального знакомства и есть уже дочь (конечно, затем долго встречались и жили в гражданском браке, пока не определились с выбором окончательно), вторая - готовится к свадьбе, тоже было сначала виртуальное знакомство. Третья вышла замуж за одногруппника ....
Так, але мені здається, що у віртуальному просторі, коли фактор зовнішньої привабливості не грає ролі, навіть легше часом розібратися, що людина собою являє. Переконана, що Інтернет - гарна штука, тільки треба вміти ним користуватися...
Інтернет-це чудово,але я про те,що не всі такі відверті,коли говорять поза очі.Саме коли людина говорить,можна зрозуміти,наскільки вона відверта-тут і інтонація,рухи,міміка....Такого в віртуалі немає.А про зовнішню привабливість я і не говорила.
Вы все усложняете..
Я например не усложняю, и думаю я, так же, как и вы Зет, абсолютно,... верите?
У меня одна двоюродная сестра вышла замуж после виртуального знакомства и есть уже дочь (конечно, затем долго встречались и жили в гражданском браке, пока не определились с выбором окончательно), вторая - готовится к свадьбе, тоже было сначала виртуальное знакомство. Третья вышла замуж за одногруппника ....
Серед моїх знайомих теж є такі пари! Головне, я так зрозуміла, вчасно "вийти з підпілля" :)
Серед моїх знайомих теж є такі пари! Головне, я так зрозуміла, вчасно "вийти з підпілля"
Верно! :) Это только расширенные возможности нового знакомства, не более того.. Только от вас самих зависит, что вы будете с этим дальше делать..
Але ж для того, щоб зрозуміти, ХТО говорить, треба слухати й аналізувати його слова!
Я Вам скажу таку річ. Притворятися в інтернеті можна - вірно, але в реалії хіба не можна? Я Вам більше хочу сказати... В реалії ми звертаємо першу увагу на зовнішність і часто не слухаємо людину, у віртуальному світі - складаємо портрет виключно з того, ЩО людина пише , як викладає свої думки і не заважає зовнішність...
так а якшо вона притворяється в віртуалі,то з чого складати думку?Потім в реалі-гоп,а то не та людина,яку ти знаєш,якій ти душу відкрив...
Додано через 46 секунд
Сорри,опечатка,"гоп" не в розумінні "бик",тіко як вигук...)))
так а якшо вона притворяється в віртуалі,то з чого складати думку?Потім в реалі-гоп,а то не та людина,яку ти знаєш,якій ти душу відкрив...
Додано через 46 секунд
Сорри,опечатка,"гоп" не в розумінні "бик",тіко як вигук...)))
І що Ви втрачаєте? Хіба в реалії не буває "гоп" ?
~KOLOBOK~
28.09.2007, 02:44
Якто кажут не має жiнок, що не дають є чоловiки якi не вмiють спитати. Маю прямопротилежний приклад. ;)
Додано через 12 хвилин
Вы все усложняете.. Интернет просто расширил возможности знакомства, и спасибо ему за это... Но не более того.. Все развивается дальше по реальному и индивидуальному сценарию. Сколько раз так бывало раньше, что девушки спешили выйти замуж в ВУЗе, т.к. после окончания разъехались и все.. А если еще попали работать в женский коллектив (а мужчины, например, в чисто мужской).
Змахує на погоню за замiжжям-ой шоб поскорiше а то он "роз'їдуться":). А потiм боком то вилазить, i всi не тi i все не так. Не бачу нiякої перешкоди нормальнiй!!! жiнцi знайти собi чоловiка, навiть якщо вона працюje у самому монастирi. Але то до нормальних!!! жiнок вiдноситься. Ось моя дiвчина- вона медик взагалi має вар'яцку роботу у ER, де всi починаючи вiд водiя i завершуючи її старшим лiкарем - жiнки(ну є декiлька хлопцiв що працюють для пiдмоги) , але я веду до того, що це зовсiм не мiшало познайомитися їй зi мною, просто неба i без нiяких "планiв Барбаросса". Тому мораль-все залежить вiд того, хто якi ставить перед собою паркани.
І що Ви втрачаєте? Хіба в реалії не буває "гоп" ?
Дик,блін,як-шо втрачаю?
Людина,виходить,розпинається,душу вивертає,живе тим,шо думає про ту особу,а "воно" приходить потім на зустріч і виявляється-це не та особа,за яку себе видає.
Тре зняти ружові окуляри і подивитися,як воно реально є.Добре,якщо все гарно закінчується весіллям і дітьми чи просто нормальними стосунками.Але ж світ не такий гарний і справедливий...
ну зустрілися, ну не та... - розійшлися, шо втрачаєте?
Та нерви потріпаю...А ше як я-то мені всерівно,а якшо людина слабка-то зразу розчарується в цілому світі,в людях...
Та нерви потріпаю...А ше як я-то мені всерівно,а якшо людина слабка-то зразу розчарується в цілому світі,в людях...
Я-тонка людина?!:eek: :eek: :eek: :eek: Василю-ти перший і останній,хто таке мені каже!Я просто тверезомисляча людина.Покладаюся на таку штуку,як розум,а не емоції і відчуття.Світогляд,побудований на емоціях,був притаманний людям з Античності.А зараз 21 століття!:agree:
Я-тонка людина?!:eek: :eek: :eek: :eek: Василю-ти перший і останній,хто таке мені каже!Я просто тверезомисляча людина.Покладаюся на таку штуку,як розум,а не емоції і відчуття.Світогляд,побудований на емоціях,був притаманний людям з Античності.А зараз 21 століття!:agree:
Василь побачив у Вас те, чого інші не побачили, нє?
Та й одним розумом не поживеш, ми люди, а не роботи...
Нє,то він помилився.
В тому вся проблема,шо ми люди...
Нє,то він помилився.
Хто зна, хто зна....
Хто зна, хто зна....
Я знаю і всі, шо мене ДОБРЕ знають!:agree:
А звідки Васілі може знати?
А звідки Васілі може знати?
Васілі може знати, але він встидається!!!:)
~KOLOBOK~
29.09.2007, 03:14
Дик,блін,як-шо втрачаю?
Людина,виходить,розпинається,душу вивертає,живе тим,шо думає про ту особу,а "воно" приходить потім на зустріч і виявляється-це не та особа,за яку себе видає.
Тре зняти ружові окуляри і подивитися,як воно реально є.Добре,якщо все гарно закінчується весіллям і дітьми чи просто нормальними стосунками.Але ж світ не такий гарний і справедливий...
I хто його таким робить? Мег просто, якщо ви(я:)) знайомитеся з людиною, то хоч не хоч а розраховуєте на щось 3 тих вiдносин, чи спiлкування. тому якщо шукаєте палкого i високого то не шукайте то на сiновалi.
New Shrek
29.09.2007, 05:27
тому якщо шукаєте палкого i високого то не шукайте то на сiновалi.Та вони якраз там шукають(к\ф"Формула любви")
~KOLOBOK~
29.09.2007, 05:45
Та вони якраз там шукають(к\ф"Формула любви")
Казав мiй вуйко - Ну то хiба дитина винувата шо.... (не вiд того тата)? ;)
Васілі може знати, але він встидається!!!:)
Васілі не може знати і встиду в нього ні грама!Якого фіга копатися в загальній гілці там,де не треба?????
~KOLOBOK~
29.09.2007, 11:05
Кажуть хто стукає тому й вiдчиняють :)
Я такого не чула,але комусь настукаю.
Не відходьте від теми про віртуальну любофф
~KOLOBOK~
29.09.2007, 11:42
Повiрте стукачiв тут хватає i без вас, мо хiба хочете до Васiлi постукати в аську.:)(ну це тiпа повертаючись власне до теми).Вiдносини є вiдносини i де б вони не були чи яким способом, все залижить тiльки вiд тих хто мiж ними :),"...а Калумб,а Калумб савсєм нє вiнават";)
Цікаво,до якої такої теми повертаючись?Я зараз матюкнусь,чесно,не варто мене виводити!:mad:
Віртуальна любов- це коли вухами почув, очами побачив, а носом-... !
а носом-...
відчув ніжне тіло дорогої тобі людини
New Shrek
03.10.2007, 14:42
а носом-... !
не пробував ,а шо і так мона?
відчув ніжне тіло дорогої тобі людини
я відчуваю http://artobzor.ru/images/smiles/qip/106.gifhttp://artobzor.ru/images/smiles/qip/171.gif
Угу,хтось вже на початку теми писав про те,яка різниця між віртуальною любоффю і реалом...
консультант
04.10.2007, 00:32
Віртуальна любов- це дуже сладний процес передачі своїх думок, бажань та почуттів. Чим більша відстань між двома людьми, які перебувають в стані віртуальної любові, тим сильніший виникає в них віртуальний зв"язок. По мірі наближення- навпаки, зв"язок затухає. Якщо в кінцевому рахунку віртуальна любов закінчується інтимними стосунками в фізичному плані, то віртуальна любов в дальнішому втрачає свій сенс і переходить на виший рівень, на рівень Повної Гармонії, якщо обоє високого духовного рівня або повної дисгармонії, якщо духовний рівень низький.
Надмірне захоплення віртуальною любов"ю веде до важких розладів нервової та серцево-судинної систем, в зв"язку з тим, що весь період віртуальної взаємодії відбувається за рахунок роботи центральної та периферичної нервової системи, центральним і фокусуючим місцем при цьому є серце. Нервові закінчення сприймають і передають інформацію, контролює та аналізує її- серце, яке вкладає в цей зв"язок цілу гамму почуттів.
Заняття віртуальною любов"ю, як підготовчим моментом до Любові в Повній Гармонії, сприяє зміцненню сім"ї, імунітету та здоров"я в цілому. Люди, які можуть контролювати рівень свого піднесення при віртуальному контакті, не перевищуючи розумних границь, теж почувають себе життєрадісними та щасливими !
New Shrek
04.10.2007, 01:41
Чим більша відстань між двома людьми, які перебувають в стані віртуальної любові, тим сильніший виникає в них віртуальний зв"язок. По мірі наближення- навпаки, зв"язок затухає
Оксаночко то ти?
Оксаночко то ти?
А я зрозуміла, що Консультант - мужчина! :8:
консультант
04.10.2007, 19:44
Дякую, Оля, за щирі слова !
New Shrek
04.10.2007, 19:53
Ви достойний опонент, не ображайтесь за Оксаночку
Не вірю в таку штуку як віртуальна любов,принаймі мене то не стосується.А от інші може і знаходять любов в неті і респект!
New Shrek
04.10.2007, 20:08
жорстка музика привела Вас рано до цинізму(в легкій формі)
Додано через 2 хвилини
Цьому учаснику сподобався допис Meg:
Капітан
Вы меня удивляєте ... к чему бы это?
Так,так,звичайно,то все музика!Тіжолий мітол!!!:agree: Аякже!Тіко так!
... к чему бы это?
Тост хороший вспомнил: Чтоб юность хотела, чтоб старость могла. ...
Дуже розумно,нічо не скажеш....Хм...
консультант
04.10.2007, 21:31
Ви достойний опонент, не ображайтесь за Оксаночку
Та що Ви, Шрек... ! Навпаки... ! Дякую за похвалу !
Додано через 40 секунд
Дуже розумно,нічо не скажеш....Хм...
Розум, то взагалі дивна штука, тим більше такий творчий як ваш, Мег...
Зі : а ви вірите в матеріалізацію?
консультант
04.10.2007, 21:36
Не вірю в таку штуку як віртуальна любов,принаймі мене то не стосується.А от інші може і знаходять любов в неті і респект!
Meg, не залежно, чи вірите Ви в неї, чи ні, вона присутня завжди між людьми, всі її відчувають, лише іноді не всі усвідомлюють, що це вона ! Любов, взаєморозуміння, взаємоповага та взаємодоповнення, сповнені глибиною чистих помислів і відкритого серця, навіть тут, в інеті, - це є невід"ємною складовою християнської моралі. Там, де присутня Любов між людьми, там Бог !
Нажаль,у "декого" того розуму взагалі немає,незважаючи на те,яка то дивна штука!
Мег ви, що під гіпнозом, я вас прошу не шуткуйти так з іншими, інші можуть образитись, чого доброго вєни почнуть різати...:crazy:
А я і не "шуткую"!Я на повному серйозі!І мені плювати на "тих інших"!!!
консультант
04.10.2007, 21:47
Віртуальна любов присутня завжди, це всі відчувають, хоч не завжди можуть її пізнати.
Любов, взаєморозуміння, взаємодоповнення та взаємоповага, сповнена чистими помислами та відкритим серцем, навіть в неті- це норми християнської моралі. Де є Любов між людьми, там є Бог !
Може й так,але гілка про релігію нижче...Сорри!
консультант
04.10.2007, 22:17
Може й так,але гілка про релігію нижче...Сорри!
Ми говоримо про віртуальну любов, а не про релігію.
.... они сами не знают, чего они хочут....
(гайдай)
консультант
04.10.2007, 23:16
Meg, це що, дійсно Ваш метод... ?
Де таке написано?!Я просто писала,шо не всі такі "чемні,бо мають Бога в серці".Перечитайте гілку ще раз.
"Любов" віртуальна, вона ж не до людини, а до образу, який самі собі ті "віртуали" вигадують. бог тут тим більше ні до чого.
консультант
05.10.2007, 16:59
Де таке написано?!Я просто писала,шо не всі такі "чемні,бо мають Бога в серці".Перечитайте гілку ще раз.
Вибачайте, Meg, не так зрозумів .
Додано через 3 хвилини
"Любов" віртуальна, вона ж не до людини, а до образу, який самі собі ті "віртуали" вигадують. бог тут тим більше ні до чого.
Тоді, як люди моляться до Бога, якого не бачили... ? Просто так, чи як... ?
Тоді, як люди моляться до Бога, якого не бачили... ? Просто так, чи як... ?
Ну до чого тут бог? як ці речі можна порівнювати? Софізм..
afterstep
05.10.2007, 18:12
Ну до чого тут бог? як ці речі можна порівнювати?
та дуже просто - як секс звичайний з любов'ю до батьківщини.
Перефразувавши відоме- ЛЮБВИ все возрасты покорны)))
Скажу -ЛЮБВИ покорны реал и инет)))
New Shrek
05.10.2007, 18:21
вона ж не до людини, а до образу, який самі собі ті "віртуали" вигадують
Софізм..
Сократ туть швидше всього ні при чому.Ми ідеалізуємо ,як Ви говорите "образ". Але проблема в тому ,що та людина(створюючи свій образ) яка активно серфінгує в неті,як правило,є кращою за своє я.За великим рахунком це алтер єго
Віртуальна любов присутня завжди, це всі відчувають, хоч не завжди можуть її пізнати.
замислувато...:)
Простiше: "..сплю, сплю, менi сниться, бiля мене:eek: молодиця.."???:shy: а дальше всi знаємо.,:(:suicide: виходить нашi далекогляднi предки оспiвали віртуальнy любов ще задовго до появи ПК. Поробуй тут з вами не погодься.
New Shrek
05.10.2007, 21:14
Поробуй
попробую...ну про Аеліту і інших не буду.А Лем? Якщо памятаєте ту віртуальну дівчинку
консультант
05.10.2007, 23:04
Шрек, дякую Вам, що дали мені змогу перекурити, а то ще трохи і я напевно впав би у віртуальний транс від такого потоку інформації... !
Додано через 2 хвилини
Ну до чого тут бог? як ці речі можна порівнювати? Софізм..
Я не маю на увазі "бога", який пишеться з малої літери..., я кажу про Бога з великої літери !
New Shrek
05.10.2007, 23:19
від такого потоку інформації.
та щось накотило... вибачаюсь(впредь буду обережніше)
консультант
05.10.2007, 23:41
Мало шо бракувало... .
попробую...ну про Аеліту і інших не буду.А Лем? Якщо памятаєте ту віртуальну дівчинку
Це не помилка- це word спотворений віртуалом, і яка різниця поробуй чи поппробуй, кожен і так побачить що захоче... В той час коли читав Лема, не до возвышенного було... :)
АЭЛИТА. А.Толстой.
Он спросил: "Вижу - одиноко сидите, дозвольте с вами провести время, - одному - скучно". Она взглянула, - лицо славное, глаза - веселые, добрые, и - трезвый. "Ничего не имею против", - ответила кротко.. Маша просто и спокойно отдалась ему. С этого началась ее мука... :(
New Shrek
06.10.2007, 06:18
Мовчу ! Пане Doc. Ви як завжди на висоті
Дискусії, дискусії! Хіба не може віртуальна любов бути просто початком відносин у реалі? Вірю, що так і є.
Ще ніколи не заводила знайомств в Інеті, чомусь боязно (це, щодо віртуального кохання), не хочеться мені розчаровуватися в людях, а ще більше, розчаровувати когось. А, такі речі, як спілкування через Інет, зустріч-товаришування, це інша річ, може якось на вашу Форумівку потраплю, буде "хрещення вогнем", це перший форум де я затрималась так довго :)
консультант
07.10.2007, 12:03
Ще ніколи не заводила знайомств в Інеті, чомусь боязно (це, щодо віртуального кохання), не хочеться мені розчаровуватися в людях, а ще більше, розчаровувати когось. А, такі речі, як спілкування через Інет, зустріч-товаришування, це інша річ, може якось на вашу Форумівку потраплю, буде "хрещення вогнем", це перший форум де я затрималась так довго :)
На мою думку, Ви все правильно робите. Не потрібно ставити собі мети в інеті відносно віртуального кохання. Закохуючись в образ, який є символом Вашого ідеалу, Ви ускладнюєте собі життя іноді без взаємності з іншої сторони. Спілкування, а можливо чисто дружня зустріч, а далі все йде своїм шляхом Якщо Ви бачите, що у Вас є спільні інтереси і Вам цікаво з людиною, то Ви будете і надалі підтримувати нормальні, чисто людські стосунки. Можливо грунтуючись на спільних, життєвоважливих інтересах, все це і перейде в кохання але вьому свій час. Якщо Ви зустрілись і не знаєте про що говорити, п"єте каву і думаєте що ж буде далі ? Краще взагалі не починайте її пити, культурно пояснивши, що сьогодні на жаль у Вас дуже мало вільного часу... . Думайте просто, як про колегу по роботі, чи другом дитиньства з яким Ви можете порадитись, чи обмінятись інформацією. " Хто спішить, той людей смішить" і т.д... .
Хіба не може віртуальна любов бути просто початком відносин у реалі? Вірю, що так і є.
З неба просто на землю, головою до низу.:n:
I я вiрю, що так i є, але якщо розширити пошук i шукати не просто- Любов (LYUBOV), а Любу (LUBA, LYUBA), Любочку (LYUBOCHKA), або Любчика, в крайньому випадку.., шансiв знайти значно бiльше.:)
Хіба не може віртуальна любов бути просто початком відносин у реалі? Вірю, що так і є.
НЄ ВЄРЮ!
консультант
07.10.2007, 21:32
НЄ ВЄРЮ!
Нє можєт бить !
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008