Показати повну версію : Віртуальна любов
НЄ ВЄРЮ!
ви що прихильник станіславського, нє верю!
консультант
07.10.2007, 22:50
Мовчу ! Пане Doc. Ви як завжди на висоті
Шреку, не оцінюйте ! Я вже раз ризикнув ... . Мовчу.
Додано через 3 хвилини
Допис Liliya не сподобався: шахрай
НЄ ВЄРЮ !
New Shrek
07.10.2007, 23:56
Шреку, не оцінюйте ! Використовую службове положення для компліментів
НЄ ВЄРЮ!
Інтуїтивно просто нє вєрю!
Інтуїтивно просто нє вєрю!
на вас погано впливає доньбас, ви втратили віру та логіку Шахрай, але це відновлюється...
У мене все так і почалося чотири роки тому.Познайомились в неті , спочатку просто говорили про те , про се, а тепер жити одне без одного не можемо:)
на вас погано впливає доньбас, ви втратили віру та логіку Шахрай, але це відновлюється...
Vasili, не дратуйте мене, я Вас прошу...
Вам треба псевдо-коментатор.
New Shrek
08.10.2007, 12:21
про те , про се
Ви схожі на нік?
Ви схожі на нік?
так це ж я! :)А це має відношення до до віртуального кохання?
New Shrek
08.10.2007, 12:34
Ми у віртуальній реальності ...туть все важливо і все має відношення
консультант
08.10.2007, 13:00
Vasili, не дратуйте мене, я Вас прошу...
Вам треба псевдо-коментатор.
Vasili, я мовчу... !
НЄ ВЄРЮ!
Заважають власні розчарування?
Заважають власні розчарування?
Дорогенька моя,не задавайте провокаційних питань,я Вас прошу
Я просто висловив своє ставлення до віртуального кохання і все.
від нервів допомагає віртуальна любов!:cowboy:
або ше більше нервує....
ні Мег, нЄ вЄрю!
Зі : як може віртуальна любов нервувати, вас Мег, а реальна любов вас не нервує?
А як ти тему читав,шо тепер таке питаєш????!!!
А як ти тему читав,шо тепер таке питаєш????!!!
Мег повторите для меня, не понял тебя???
Мег повторите для меня, не понял тебя???
:padonak: :suicide:
afterstep
11.10.2007, 22:28
а де пиво?!
смайли - це добре... а якщо той кіт "васілій" до Львова приїде?
де за "нє понял" пляшкою по голові?
а де пиво?!
буде обов'язково...потім
а якщо той кіт "васілій" до Львова приїде?
нє бити не будуть, я футболку із Бандерою в анфас, одєгну.
?
не знаю...а ви як думаєте?
Dobryj-Anhel
23.10.2007, 22:15
От нещодавно вечеряли у своїх близьких друзів і зайшла мова про те, хто як познайомився та почав зустрічатися. І виявилося, що ці наші друзі познайомилися через інет. Ми повірити не могли. Але факт залишається фактом. Вони були на християнському сайті знайомств. Дивно, але ніків там не було, лише номери. Згодои домовилися про зустріч, зустрілися, закохалися ще більше і одружилися. Уже мають двох чудових хлопчиків.
А хто ще знає такі випадки? І хто вірить у таку любов, через інет?
Чи можна так насправді закохатися, настільки, щоби хотіти прожити усе життя разом?
Це все можливо, але не через віртуал. У віртуалі можна познайомитись, але так насправді закохатись можна тільки по знайомству. Було перше і заіскрить останне :)
Додано через 5 хвилин
Моя коліжанка сама з Бердянська. По асьці познайомилася з майбутнім чоловіком!!! Але найцікавіше в тому, що він сам з Стрия, у Львові готувався прийняти постриг (монахом мав бути), допомагав випускати якийсь альманах, мав доступ до інету. Тепер у них гарна донечка :)
Значить не мав бути монахо. Просто познайомився і пішов служити Богу по іншому. Хай щастить йому. Добре, що скоріше все це сталось, а то булоб суму багато.
Додано через 7 хвилин
Дискусії, дискусії! Хіба не може віртуальна любов бути просто початком відносин у реалі? Вірю, що так і є.
Підтримую. Так може бути і багато подібного стається.
Чи можна так насправді закохатися, настільки, щоби хотіти прожити усе життя разом?
У мене якраз такий випадок.:) Тоді мені було 14 років і тільки комп купили.Тепер не уявляємо життя один без одного.
Ось така вона віртуальна любофф...:D
jeeZU8FC-jU
консультант
27.10.2007, 16:11
Це серйозний подразник для віртуалів. Все одно, що стрес-фактор... !
віртуальна любов - це якийсь прикол, чесне слово :)
ми з чоловіком познайомились випадково в неті, трохи поспілкувалися, познайомилися і от через те що реально познайомилися і виникло почуття, ми вже півтора роки разом, скоро буде дитина :)
знайомство в неті (перед реальним знайомством) - так, любов ні. звісно віртуальне спілкування з кимось викликає певні емоції, але то далеко до любові, тай навіть до дружби
моя співробітниця теж в неті познайомилася і заміж вийшла, ще три роки тому, тому я знаю, що такі знайомства і спілкування можуть перерости в реальні стосунки, але бавитись в віртуальну любов - увольтє :agree:
Perchenya
27.10.2007, 16:42
А почему бы и нет?
Вот лично я в нескольких софорумниц очень даже влюбился!:o
А с Вами, надеюсь, у нас завязалась настоящая мужская дружба - Вы же не станете от меня убегать, когда я Вас пивом начну угощать!????
Думаю, что и софорумницы так сразу не сбегут при личном знакомстве! :)
Я точно не втечу, бо дуже люблю пиво
Додано через 3 хвилини
То правда, закінчується. Іноді навіть шлюбом ;)
І жили вони щасливо...., поки не зустріли одне одного:radist:
Взагалі-то, віртуальний початок кохання - набагато старіша річ, ніж Інтернет. Адже можна познайомитись і через паперові листи. І давно були всякі служби знайомств, які знайомили за допомогою листів. І завжди час від часу були позитивні результати. Але з Інтернетом воно, звісно, швидше рухається. І дуже зручно. Можна, не виходячи з квартири, започатковувати купу знайомств.
Взагалі-то, віртуальний початок кохання - набагато старіша річ, ніж Інтернет. Адже можна познайомитись і через паперові листи. І давно були всякі служби знайомств, які знайомили за допомогою листів. І завжди час від часу були позитивні результати. Але з Інтернетом воно, звісно, швидше рухається. І дуже зручно. Можна, не виходячи з квартири, започатковувати купу знайомств.
а мені здається коли реально не знаєш людини, то ті почуття є надуманими... ілюзія, не більше
а мені здається коли реально не знаєш людини, то ті почуття є надуманими... ілюзія, не більше
Не надуманими, а просто неповними. Для остаточного рішення має відбутись особиста зустріч.
Не надуманими, а просто неповними. Для остаточного рішення має відбутись особиста зустріч.
для рішення?
любов то почуття, а рішення - усвідомлений вибір розуму
я проти такого в справах сердечних :)
а я от маю зворотній варіант
після стількох років мовчання і неспілкування взагалі
нещодавно почала спілкуватися з колишніми любовами в неті
і відважніші ми тут і відвертіші ми тут і якось нам тут дійсно добре
і не ображаємо одне одного
і якби не знаю чи нам більшого треба
кайф шалений
і стільки розуміння і приємне ставлення
і якісь фліртоманські штучкі
не знаю шо далі але такий стан надихає...:shy: :shy: :shy:
не знаю шо далі але такий стан надихає...
А як ж чоловік? Я би, крім привітатися, спитати, як справи, зі своїми колишніми упадальниками нічого би більше не хотіла б мати.
любов то почуття, а рішення - усвідомлений вибір розуму
Розум існує для обслуговування почуттів. Без розуму сліпе підкорення імпульсам легко призведе до негативних почуттів.
А як ж чоловік? Я би, крім привітатися, спитати, як справи, зі своїми колишніми упадальниками нічого би більше не хотіла б мати.
власне я приємно здивована що нет так позитивно змінив мої відносини з колишніми
ми і в реальному житті стали якось позитивніше ставитися одне до одного
хоча бачимося надзвичайно рідко
а чоловік з ними дОООбре знайомий
і якщо врахувати скільки йому його товаришок телефонує поплакатись і попросити поради то мої нет-листування просто "дєтскій лєпєт на лужайке"
я ж його люблю зараз і РЕАЛЬНОГО
і живу з тим реальним щастям
а інколи (о небеса за що!) навіть працюю
а вони...ну так...для тонусу чи шо...
ми ж усі егоїсти...:cowboy:
Розум існує для обслуговування почуттів. Без розуму сліпе підкорення імпульсам легко призведе до негативних почуттів.
НЮ... НЮ...
Віртуальної любові не існує (виходячи з власного досвіду)
Не може виникати справжня симпатія до людини, з котрою спілкування проходить в інтернеті. Потрібно дивитися в очі, чути голос... контакт потрібний.
Хоча мій брат познайомився зі своєю дружиною по інету) Тому багато що залежить від людей.
Віртуальне спілкування - мусить бути маленьким мостом для знайомсва - а саме знайомство мая бути у реалі (імхо)
Знаю випадки і одруження завдяки інету, і любовні стосунки, і навіть - шалене сліпе кохання...
Так що всяке буває...
Знаю випадки і одруження завдяки інету, і любовні стосунки, і навіть - шалене сліпе кохання...
Так що всяке буває...
правильно...
ніколи не знаєш де знайдеш, а де втратиш)
ніколи не знаєш де знайдеш, а де втратиш)
Я знайшла, і дуже щаслива.
Я знайшла, і дуже щаслива.
Вітаю...і трішечки заздрю...
Вітаю...і трішечки заздрю..
Знайдете і Ви своє кохання.У кожної людини є своя половинка, треба тільки діждатись і вірити.
Знайдете і Ви своє кохання.У кожної людини є своя половинка, треба тільки діждатись і вірити.
угу знаю, жду і вірю...дякую...
угу знаю, жду і вірю...
і трішечки заздрю...
Навіщо? Думаю шо в твоєму віці ше все попереду...
Віртуальної любові не існує (виходячи з власного досвіду)
існує...
(з власного досвіду)... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
у мене є хороші знайомі (чудові люди), які так і познайомилися і все у них добре.....
Навіщо? Думаю шо в твоєму віці ше все попереду...
Ви точно праві на всі 100%...
але всеж таки...:D
Додано через 1 хвилину
Віртуальне спілкування - мусить бути маленьким мостом для знайомсва - а саме знайомство мая бути у реалі
правду кажеш! принаймні я згодний))
Віртуальне кохання - це, уявне кохання між незнайомими людьми.
Дуже часто віртуальне кохання приводить закоханих до глибокого розчарування при першій реальній зустрічі.
malyatko
12.12.2007, 14:45
От нещодавно вечеряли у своїх близьких друзів і зайшла мова про те, хто як познайомився та почав зустрічатися. І виявилося, що ці наші друзі познайомилися через інет. Ми повірити не могли. Але факт залишається фактом. Вони були на християнському сайті знайомств. Дивно, але ніків там не було, лише номери. Згодои домовилися про зустріч, зустрілися, закохалися ще більше і одружилися. Уже мають двох чудових хлопчиків.
з своєю дружиною також познайомився в неті.(живу щасливо з нею)
і маав до того шалене кохання (яке скінчилось без одруження)
так можна так закохатись на мою думку..що будеш згоден на багато чого..і не зупинить нічого ...нічия думка.
був період коли я в неті просто жив..
3 роки суцільного нету..
з 1 години ночі до 5 ранку . а в 8 вставав в політех..ги ги..
New Shrek
12.12.2007, 16:57
познайомився в неті.(живу щасливо з нею)
і маав до того шалене кохання (яке скінчилось без одруження)
я в неті просто жив..
3 роки суцільного нету..
І хто ще мене буде переконувати виходити у реал.Сьоні зглупив-вийшов .Зразу два рази зіпсували настрій.Нікого не рухав, хтів чимдуж прошмигнути назад до компа.Ситуацію поправили зустрічні жінки-Свідки(не знайомі).Кажуть візьміть брошуру і пакет бо у вашому дзюрка і зара все згубите по дорозі
A_Stella
13.12.2007, 00:05
Я зі своїм колишнім хлопцем теж в неті познайомилась (стосунки не пережили відстань, але то вже інша справа). При зустрічі розчарувань не було, тому що багато про людину не надумувала і не уявляла, а на знайомство пішла задля дружби і просто час провести. І не жалію. ;) На мою думку нет може допомогти якщо в людини день складається типу: дім-робота -дім, або коли ти в новому місті і нікого не знаєш.
У мене не було ніколи віртуальної любові тому не можу щось заявляти або про щось сперечатися. Але думаю якщо у кого було таке почуття та ще взаємне, та ще з продовженням, та ще з happy end - то так ромати-и-ично-о-о !
:(
malyatko
13.12.2007, 13:36
багато про людину не надумувала і не уявляла
можливо це і є запорука успішної зустрічі в реалі :) бо в мене так само було..теж не надумував і не уявляв :)
Додано через 3 хвилини
У мене не було ніколи віртуальної любові тому не можу щось заявляти або про щось сперечатися. Але думаю якщо у кого було таке почуття та ще взаємне, та ще з продовженням, та ще з happy end - то так ромати-и-ично-о-о !
ну не плакунькай ..:p :квітка: :)
насправді як на мене то не було ніякої різниці між віртом і реалом..
А в мене віртуальна любов перейшла в телефонну, а ось через два тижні перейде в реальну зустріч.Вже дочекатися не можу....кохання безмежне ...
FeRmatta
13.12.2007, 13:45
тоді щиро бажаю вам успіхів!!!але не загадйте, нехай буде як повинно!я вас трішки розумію, бо сама щось подібне пережила. моя нинішня справжня і реальна любов виросла зі звичайного листування в інеті
Щиро Вам дякую., FeRmatta!
FeRmatta
13.12.2007, 13:59
ну мені за що? :o
malyatko
13.12.2007, 14:05
приєднуюсь до побажання успіхів, адже і ви будете щасливі і побільшає людей які вірять у вірт :)
п.с.
прохання обовязково напишіть результат якщо можна..:?
FeRmatta
13.12.2007, 14:08
а ви у вірт не вірите?
malyatko
13.12.2007, 14:19
я вірю як раз дуже сильно..адже мав тама кохання і жінка моя звідти :) тому й образливо деколи коли кричать що вірт відносини неможливі що то міф, утопія..Ось звідси і бажання щоб більше людей на собі відчули що це все можливо :-)
прохання обовязково напишіть результат якщо можна..:?
тю, та ми вже до весілля готуємось..не віртуального, справжнього!:)
malyatko
13.12.2007, 14:21
до речі перше вірт кохання як раз було з Дніпропетровська..точніше Новомосковськ якщо знаєте :)
Додано через 1 хвилину
ура :))))) !!!!!! вибачайте не так зрозумів :)))))
ура ура ура :)
п.с. може чимось допомогти..не давно самі святкували весілля то ще якась інформація є :)
може чимось допомогти..не давно самі святкували весілля то ще якась інформація є
Дякую, але поки що все нормально, якщо потребую допомоги, звернуся:)
malyatko
13.12.2007, 14:27
до речі перше вірт кохання як раз було з Дніпропетровська..точніше Новомосковськ якщо знаєте
це повідомлення до FeRmatta
а це
ура )))) !!!!!! вибачайте не так зрозумів ))))
ура ура ура
п.с. може чимось допомогти..не давно самі святкували весілля то ще якась інформація є
до Alias
egoistka
16.12.2007, 16:22
як на мене, то немає принципової різниці де люди познайомились. От раніше знайомились через оголошення в газеті, жили на відстані,писали один одному листи... і чомусь тоді ніхто не вважав таке знайомство безперспективним.. а в інеті , на мою думку, спілкуватися набагато легше...швидше.... цікавіше...
як на мене, то немає принципової різниці де люди познайомились. От раніше знайомились через оголошення в газеті, жили на відстані,писали один одному листи... і чомусь тоді ніхто не вважав таке знайомство безперспективним.. а в інеті , на мою думку, спілкуватися набагато легше...швидше.... цікавіше...
можливо...
але в інеті, можна бути не тим ким ти є...
чи не так?!
Звичайно! Можна придумати собі образ і бути тим. ким не можеш в реальному житті.Таких випадків теж вистачає, але якщо хочеш продовжити спілкування в реалі, то немає потреби
malyatko
17.12.2007, 17:30
чи не так?!
звичайно трапляються і такі. і це дуже сумно..навіщо прикидатись:?
але насправді якщо є якісь відносини тривалі то все рівно воно видно з часом...
malyatko і Alias Ви стовідсотково праві...
:(
З моїм теперішнім хлопцем познайомилась в неті! Хоча раніше не вірила що віртуальне спілкування може перерости в реальне шалене кохання! :radist: Напевно, так мало статись, і рано чи пізно ми обов"язково знайшли б один одного!.. :)
З моїм теперішнім хлопцем познайомилась в неті! Хоча раніше не вірила що віртуальне спілкування може перерости в реальне шалене кохання! Напевно, так мало статись, і рано чи пізно ми обов"язково знайшли б один одного!..
Ну от бачите скільки людей знайшли своє кохання в неті, то які ще є сумніви щодо віртуального кохання?
ГРоманюк
25.12.2007, 14:53
Усе життя разом? Нам ще довго доведеться чекати, щоб отримати дані соціологічних досліджень.
Не думаю, що тривалість сумісного життя залежить від способу знайомства. Знайомилися ж раніше через листування. У будь-якому випадку, ми закохуємося не в людину, а в образ цієї людини, нами ж створений - цілком можливо полюбити людину, спілкуючись з ним через інтернет.
demetris
26.12.2007, 16:06
Ну от бачите скільки людей знайшли своє кохання в неті, то які ще є сумніви щодо віртуального кохання?
Сумніви є! Тому, що віртуально - познайомились і все... а кохання - це вже коли побачились і покохали одне одного!
Проти віртуальних знайомств - питань немає. А от кохання - то вже вибачте.
У вас ніколи не було, що ви "покохали", а потім як побачили оте чудо, послухали як і про що говорить... чи у ваших знайомих?
Так-от може хто мав і негативний досвід? бо щось все дуже добре (ну і про маньяків не забувайте ;))
Віртуальні стосунки - знаєте, справи особисті, а кохання віртуального, як на мене бути не може! Ну що по фотках??? Не думаю! А якщо вже справа дійшла до зустрічі - ну то вже не віртуальний світ, як не крути!!!
Ну що по фотках??? Не думаю!
швидше н епо фотках, а по спілкуванню.
Бо ви я бачу говорите про фізичну сторону, зовнішній вигляд і т.д.
Проте пізнати людину, її характер, вподобання, бачення світу, життя, стосунків і т.д. можна дуже добре через віртуальне спілкування. І мабуть саме тому, що тут не так важливий фактор фізичний, зовнішності. Тай людина часто може значно більше відкритися в віртуалі, ніж вона зробила б це при реальній зустрічі.
А от я познайомилась в неті, чотири роки переписувались, передзвонювались , нарешті зустрілись і....і ніхто не пожалкував.Бо кохання справжнє, ми щасливі .
demetris
03.01.2008, 17:05
от я познайомилась в неті, чотири роки переписувались, передзвонювались , нарешті зустрілись і....і ніхто не пожалкував
то певно виняток :)
Зі своїм чоловіком познайомилась на місцевому форумі, у нас буд один інтернет провайдер і на сайті цього провайдера є свій форум. Мій чоловік там модератор, наше кохання почалось с того, що він влепив мені покарання за флуд. Ну й пішло, поїхало... Через три місяці листувань ПП і аською ми зустрілись і з того часу:o ... Ось так...
то певно виняток
таких винятків тут багато почитайте:)
то певно виняток
та ні, це н евиняток.
Або ж таких винятків багато.
Бо я зі своїм чоловіком аткож в неті познайомилась)
Час такий, що багато людей так знайомиться, створює сім"ї.Це нормально.Може років з 5 це і було винятком, а зараз все більше і більше таких от "винятків" ......щасливих:)
demetris
04.01.2008, 14:47
та ні, це н евиняток.
Або ж таких винятків багато.
Це нормально.Може років з 5 це і було винятком, а зараз все більше і більше таких от "винятків" ......щасливих
Я вже зовсім відстав від життя... :(
Чи можна так насправді закохатися, настільки, щоби хотіти прожити усе життя разом?[/quote]
Можу поділитись своїм лосвідом. Ще рік тому я сприймала знайомства в інеті як розвагу, не більше, але трапилось так, що за допомогою мережі познайомилась із майбутнім чоловіком:p
Тепер живу у Києві.. Якщо говорити про міцність таких стосунків, то я гадаю, що найважливіше, це поняття жінки стосовно того, який чоловік їй потрібен. Я давно знала, що хочу і знайшла саме те. Зараз я не уявляю себе з кимось іншим.:)
New Shrek
04.01.2008, 15:51
Твоя электронная любовь
Способен(бна) ли ты влюбиться виртуально? Если да, то насколько сильно? И может ли эта любовь перерасти в реальную? http://beon.ru/tests/19-627.html
От сиджу і згадую,як колись в період буяння наївності і максималізму закохалась в людину,яку ніколи не бачила в реальному житті. Майже цілодобові розмови по телефону,листи,сльози через цю кляту відстань.. А потім зустріч... Усвідомлення того,що то не той, кого я хотіла бачити. Ні,він був щирим,надзвичайно добрим і чуйним. Та тільки мені він був зайвим поруч. Чи то самообман такі стосунки,чи просто непощастило? Хто має досвід таких от відносин, поділіться, будь ласка.
консультант
10.01.2008, 16:49
От сиджу і згадую,як колись в період буяння наївності і максималізму закохалась в людину,яку ніколи не бачила в реальному житті. Майже цілодобові розмови по телефону,листи,сльози через цю кляту відстань.. А потім зустріч... Усвідомлення того,що то не той, кого я хотіла бачити. Ні,він був щирим,надзвичайно добрим і чуйним. Та тільки мені він був зайвим поруч. Чи то самообман такі стосунки,чи просто непощастило? Хто має досвід таких от відносин, поділіться, будь ласка.
При зустрічі в реалі Ви на жаль втратили душевний контакт з людиною, про яку знали більш ніж достатньо. Потрібно було продовжувати свою розмову, починаючи з того рівня, до якого дійшли по телефону. Ваш душевний звязок був Вами і розірваний. Суєта, невпевненість, страх перед реальністю заблокував душевний контакт. Фактично перед собою Ви самі створили зовсім чужу людину, з якою намагались почати все спочатку але через зовнішні чинники.Ви не змогли відкрити свою душу так, як по телефону. Порушилась гармонія двох сердець через збій в роботі струн душі Вас і Вашого знайомого. Під час трансплантації органа від однієї людині іншій відбуваються дуже складні процеси, не рахуючи фізичних. Ваш перехід із заочного спілкування в реальне не менш складний процес. Дуже важливо, тримаючись за ниточку душі іншої людини, наблизитись до неї, не розірвавши її при цьому...
[QUOTE=Малявка;214255]
у мене теж була схожа історія. познайомились випадково по телефону, довго спілкувались по смс, зустрілись... правда закінчення не таке як у вас - виявилось, що це було моє перше справжнє почуття не тільки по телефоні, але й у справжньому житті. правда не назавжди, на три роки. потім розбіглись, в кожного своє життя.
demetris
10.01.2008, 17:42
Чи то самообман такі стосунки,чи просто непощастило? Я ж каху, а то тут ніби вже й в реалі любові та знайомств немає...
Хто має досвід таких от відносин, поділіться, будь ласка.
ДОсвіду не маю, але маю досвід зустрічі з першим (чи кількома першими ;)) коханням... то зовсім не так і не та...
Доки не бачив, то згадував із трепетом, а як зустрів то аж протверезів.
А от у мене в стосунках нічого не змінилося.Він такий яким я його знала по телефону і по нету...навіть кращий.Наші почуття стали ще міцніші
Моя віртуальна любов закінчилась тим,що в реалі ця людина ну зовсім не викликала в мене тих емоцій,які були при розмові по телефону. ВІн був в житті таким же,як і в розмовах,але ну не то і все. Шкода,про мене він так не думав і закінчилося все з моєї ініціативи.
Тому,я вважаю,віртуальне знайомство повинно якнайшвидше бути підкріпленим реальною зустріччю,тому що міміка,погляди,емоції,які є в житті,ні через інтернет,ні через телефон не передаються. Кохання має бути на рівні подиху одне одного,а не лише на рівні цифр,символів,смайлів чи звуків. Це моя думка.
Додано через 7 хвилин
При зустрічі в реалі Ви на жаль втратили душевний контакт з людиною, про яку знали більш ніж достатньо. Потрібно було продовжувати свою розмову, починаючи з того рівня, до якого дійшли по телефону. Ваш душевний звязок був Вами і розірваний. Суєта, невпевненість, страх перед реальністю заблокував душевний контакт. Фактично перед собою Ви самі створили зовсім чужу людину, з якою намагались почати все спочатку але через зовнішні чинники.Ви не змогли відкрити свою душу так, як по телефону. Порушилась гармонія двох сердець через збій в роботі струн душі Вас і Вашого знайомого. Під час трансплантації органа від однієї людині іншій відбуваються дуже складні процеси, не рахуючи фізичних. Ваш перехід із заочного спілкування в реальне не менш складний процес. Дуже важливо, тримаючись за ниточку душі іншої людини, наблизитись до неї, не розірвавши її при цьому...
Мабуть,це якраз у віртуальних розмовах я його яким хотіла уявляти,таким і уявила. А при зустрічі відчула - не те і все. Ну не тягне мене до нього ні морально,ні фізично. В кінці кінців його присутність почала мене навіть дратувати... Шкода його,але жалості не місце у стосунках. Тепер до такого типу знайомств я ставлюсь дуже оборежно.
Хіба ж має значення,ЯК познайомилися люди? Все залежить від того,як все піде далі.
віртуальне знайомство повинно якнайшвидше бути підкріпленим реальною зустріччю,тому що міміка,погляди,емоції,які є в житті,ні через інтернет,ні через телефон не передаються. Кохання має бути на рівні подиху одне одного,а не лише на рівні цифр,символів,смайлів чи звуків. Це моя думка.
Може бути лише віртуальне захоплення, маленька закоханість, а не кохання. Це абсолютна дурниця ставити собі за мету знайти кохання по інету, і закохуватись в надуманий образ! Насамперед треба відчути шось спільне, близьке, інтригу, флірт, і не більше. Я досить цинічно ставлюсь до подібного роду "кохань", вони досить нестійкі, бо являють собою придуманий уявою романтичний образ, і, мабуть тому, що мене легко розчарувати...
Але сама дуже випадково стала головною героїнею віртуальних стосунків. З коханим спілкувались в асі 3-4 місяці перш ніж зустрітись, але з перших хвилин спілкування в неті відчувався настільки сильний духовний зв"язок, розуміння, пристрасть, романтика, суміш настільки різних потужних емоцій, що коли Він запропонував зустітись я згодилась аж навіть через 2 тижні(!!!!) (хоча я маю упередження проти таких знайомств і не хотілось втрачати такого цікавого співрозмовника). А коли побачила Його, моє серце сказало - це Він! І почався найказковіший, найромантичніший і найшаленіший період в моему житті!!!
А коли побачила Його, моє серце сказало - це Він! І почався найказковіший, найромантичніший і найшаленіший період в моему житті!!!
Точнісенько як у мене :)
Хіба ж має значення,ЯК познайомилися люди?
Перше враження нікуди не дінеш!
Перше враження теж часто помилкове. Іноді познайомишся з людиною в інтернеті,наприклад,і так приємно і цікаво спілкуватися. І хто знає,чи в реальному житті ти б звернула увагу на цю людину.
Повністю згідна, та все ж перше враження як правило найсильніше: негативне воно було чи супернеповторне. Подальші відносини розвиваються все ж під впливом таки того першого враження, правильним воно було чи ні... Від знайомства в інеті теж є своє перше враження, тільки тут спірне питання наскільки воно може бути адекватним... Але я тільки за захоплюючі перші враження і таке ж продовження! це ж ТАК класно!!!:)
Виртуальное знакомство с перерастанием в настоящие реальные чуства при встрече (или не перерастание), это уже часть современной жизни. Еще один способ знакомства. Но именно виртуальная любовь, то это уже громко звучит. Сразу возникает вопрос и о виртуальных детях.. :)
Komashka
11.01.2008, 02:22
ОООо....у нас стаж від інтернет-знайомства і до нині велиииикий....Там майже історія до серіалу :)) теж до весілля іде
Не важливо де познайомились, головне почуття!
Ніколи не знаєш де знайдеш, а де втратиш...
Не важливо де познайомились, головне почуття!
Ніколи не знаєш де знайдеш, а де втратиш...
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif ніколи не знаєш де на граблі наступиш.....
Но вот что интересно... можно ли влюбиться в друг друга только в условиях виртуального общения? Т.е. не видя никогда друг друга, не слыша голоса и не предвидя такой даже возможности?
можно. ще й як можно...
див тему, яку я створила "відстань"
див тему, яку я створила "відстань"
Дивіться тему"як я знайшла свою любов" :)
Я вірю в таку любов, бо сама познайомилася зі своїм нареченим через інет :), ми перевіряли наші стосунки три роки, але от не щодавно мій коханий зроби мені пропозицію, все було наче в казці, як згадую, то аж плакати хочеться і від радості і від того що такого більше не буде :(
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008