Показати повну версію : Чи можливо москалям якось потрафити хохлам????
Полковник
13.07.2007, 21:09
Россия решила отказаться от использования радиолокационных станций в Украине, содержание которых ежегодно требует из бюджета $1,3 млн, пишет в своем сегодняшнем номере российская газета Ведомости.
"Правительство внесло в Госдуму законопроект о денонсации межправительственного договора с Украиной о средствах СПРН и контроля космического пространства. В пояснительной записке говорится, что ресурс станций истек в 2005 г., к тому же станции в Севастополе мешают работать помехи от бытовых и радиоустройств, а в Мукачеве часто отключают электроэнергию", отмечает издание.
Чтобы безопасность России не пострадала, военные будут опираться, как считают в правительстве РОссии, на РЛС в Иркутске, Мурманске, Печоре и строящиеся новые станции типа "Воронеж-ДМ" в Лехтусе и Армавире. По словам представителя Космических войск России, раз правительство внесло в Думу законопроект, то военные уверены, что отказ от информации с этих станций не повредит обороноспособности. Источник в Минобороны напоминает, что украинцы не раз ставили вопрос о повышении российских выплат, а в 2005 года предлагали американцам использовать эти объекты.
Ведомости цитируют эксперта киевского Центра анализа армии, конверсии и разоружения Валентина Бадрака, который полагает, что отказ России от этих станций приведет к их закрытию.
По мнению эксперт вашингтонского Института мировой безопасности Ивана Сафранчука, в техническом плане проблем для обороноспособности России отказ от соглашения не принесет, но украинские власти могут использовать этот факт для давления на Россию при пересмотре соглашений о базировании Черноморского флота в Крыму.
Никак не пойму!
Так шо?
Выводить рассийские базы с Украины или наоборот???????
Напомним, что в интервью российской газете Время новостей, опубликованном в начале этой недели, президент Украины Виктор Ющенко заявил, что размер арендной платы за базирование российского Черноморского флота в Крыму, которая, согласно договоренностям, составляет ежегодно 97,75 миллионов долларов, будет меняться.
В декабре 2006 года Украина заявила, что в 2007 ожидает от России увеличения платы за обслуживание в интересах российской стороны радиолокационных станций системы предупреждения о ракетном нападении, расположенных в Севастополе (Крым) и Мукачево (Закарпатье).
Впервые Минобороны Украины потребовало от России увеличить оплату в феврале 2005 года, но Москва отказалась, напомнив, что соглашение 1992 года заключалось на 15 лет. После этого РЛС была передана в ведение Национального космического агентства Украины. Ожидалось, что после этого соглашение по РЛС будет перезаключено.
http://accessnews.info/newsukraina/news_2007-07-12-18-55-03-652.html
Boris_Kiev
13.07.2007, 22:11
З Плато Ай-Петрі - вивозьте. А в тих білих куполах Кримські татари відкриють шикарний ресторан.
Трансферт від підйомника канатної дороги - на конях та верблюдах ! Супер !
А щодо Мукачева - ми просто розвернемо антени в бік Росії і здамо станцію НАТО.
Полковник
13.07.2007, 22:20
Шо, уже БОЛЬШЕ предложили??? :D
Boris_Kiev
13.07.2007, 22:26
Шо, уже БОЛЬШЕ предложили??? :D Ні. Я сам готовий очолили бригаду фахівців, які цю переорієнтацію зроблять безкоштовно, під час відпустки.
"Назло надменному соседу":moskali:
Полковник
13.07.2007, 22:28
Ні. Я сам готовий очолили бригаду фахівців, які цю переорієнтацію зроблять безкоштовно, під час відпустки.
"Назло надменному соседу":moskali:
И что, без смет и откатов????
Уважуха!
За Державу, За Ющенко! Уррррррраааааа!
Угу! На вес, по цене металлолома. ;)
Boris_Kiev З Плато Ай-Петрі - вивозьте. А в тих білих куполах Кримські татари відкриють шикарний ресторан.
???????:8: :8: :8: Борис - дерзайте! Мужчина сказал - мужчина сделал!
http://i15.tinypic.com/6d18oap.jpg
А "сдать станцию" можно только на металлолом.
Степаныч
14.07.2007, 12:06
З Плато Ай-Петрі - вивозьте. А в тих білих куполах Кримські татари відкриють шикарний ресторан.
Упс!!! А чому татари?
Ну Вам з Данилом да... але НАТІ це треба?
Boris_Kiev
14.07.2007, 12:39
Гусь: фомуйте техумови.
Степанич: 1. 80% сервісів на плато Ай-Петрі організовіють татари. Маєте альтернативні пропозиції ?
2. Нам з Данилом станція не потрібна. А комусь - потрібна :)
Степаныч
14.07.2007, 12:45
80% сервісів на плато Ай-Петрі організовіють татари. Маєте альтернативні пропозиції ?
То не "сервіси", то екзотика! Альтернатива - та ми з Вами!
Нам з Данилом станція не потрібна. А комусь - потрібна
НАТІ? На фіг?
Полковник
14.07.2007, 12:50
Если пытаться продать продукт во много раз дороже его стоимости, то это скорее всего закончится порчей продукта и пустым карманом. ИМХО!
Степаныч
14.07.2007, 12:52
Если пытаться продать продукт во много раз дороже его стоимости, то это скорее всего закончится порчей продукта и пустым карманом. ИМХО!
"Стоимость" и "цена" вещи разные, аднака!:dance:
Полковник
14.07.2007, 12:54
"Стоимость" и "цена" вещи разные, аднака!:dance:
Однако, но смысл, я думаю, понятен?
Степаныч
14.07.2007, 13:05
Однако, но смысл, я думаю, понятен?
Искать смысл в бессмыслице занятие бессмысленное!:p Если уж Россия отказалась от этих станций, то грош им цена! или грошевая стоимость!:cool:
New Shrek
14.07.2007, 15:34
Если уж Россия отказалась от этих станций, то грош им цена! или грошевая стоимость
а недавно на ОРТ плакали в документальному фільмі що із-за Мукачево розвалилась система слідження ,і Мурманська станція ледве виконує стратегічні завдання
Я лише "за", коли в мене під боком не буде тих радарів. Продати росіянам нафіг все обладнання і відкрити там готель-ресторан-і т.д., бо класне місце посеред лісу.
А хлопцям з НАТО краще здати в оренду військовий аеродром, най хоч в порядок його приведуть :)
Полковник
14.07.2007, 17:15
А хлопцям з НАТО краще здати в оренду військовий аеродром, най хоч в порядок його приведуть :)
И......вокзал тоже....пусть в порядок приведут! :moskali:
mota_boy
14.07.2007, 17:16
Для НАТО та америкосів станція згодиться, продати її можна дорого (Україні і так з неї толку ніякого)
читайте тут
http://old.radiomayak.ru/schedules/6852/25106.html
сайт в домені *.ру так що наші східні друзі, думаю, повірять
Полковник
14.07.2007, 17:22
сайт в домені *.ру так що наші східні друзі, думаю, повірять
Обана! Это хто ж ТАКИЕ????? :cowboy:
РЛС: цена вопроса
В сюжете: "Отношения Москвы и Киева" (http://old.radiomayak.ru/03/01/27/48/)
2005/13/12 | 12:15 Владимир Аверин (ведущий программы)
Старенькая информушка. Уже не актуально.
mota_boy
14.07.2007, 17:24
Обана! Это хто ж ТАКИЕ????
Ви та інші дописувачі які живуть східніше Луганська
Полковник
14.07.2007, 17:30
Ви та інші дописувачі які живуть східніше Луганська
Эээээ, да ТАМ же одни москали!!!!:moskali:
http://www.orangesmile.com/maps/europe/ukraine_b.jpg
mota_boy
14.07.2007, 17:33
Старенькая информушка. Уже не актуально.
читайте уважніше
Но она им нужна для другого, чтобы вообще узнать, как устроена вся эта российская система предупреждения о ракетном нападении. То есть если они узнают все устройства, все коды, тогда можно сказать, что для нас эта система больше не существует вообще. По крайней мере против американцев.
За два роки щось змінилось??? Амрикосам і зараз цікаво як влаштована система ПРО РФ
Ви хочете сказати, що після розвалу СРСР коди і шифри в російській армії не було змінено на протязі шістнадцяти років?
Полковник
14.07.2007, 17:45
читайте уважніше
Но она им нужна для другого, чтобы вообще узнать, как устроена вся эта российская система предупреждения о ракетном нападении. То есть если они узнают все устройства, все коды, тогда можно сказать, что для нас эта система больше не существует вообще. По крайней мере против американцев.
За два роки щось змінилось??? Амрикосам і зараз цікаво як влаштована система ПРО РФ
Вы считаете Российское Правительство и российских военных ПОЛНЫМИ идиотами? :moskali:
mota_boy
14.07.2007, 17:48
Ви хочете сказати, що після розвалу СРСР коди і шифри в російській армії не було змінено на протязі шістнадцяти років?
Я нічого сказати не можу, ьо в цьому питанні я не компетентний, я просто посилаюсь на:
Александр Храмчихин, заведующий аналитическим отделом Института политического и военного анализа.
я думаю, він в цьому питанні розбирається
Вы считаете Российское Правительство и российских военных ПОЛНЫМИ идиотами?
Ні.
Полковник
14.07.2007, 17:52
Ні.
Спасибо!
mota_boy
14.07.2007, 17:53
Эээээ, да ТАМ же одни москали!!!!
Полковнику, я б дуже хотів щоб Ви були праві, але на, превеликий жаль, західніше Луганська живе НАБАГАТО більше москалів ніж східніше від нього. Я маю на увазі не кількість населення, а саме кількість СПРАВЖНІХ расових москалів. Які ні самі тут жити не хочуть ні іншим не дають.
Спасибо!
нема за що.
Полковник
14.07.2007, 17:56
Полковнику, я б дуже хотів щоб Ви були праві, але на, превеликий жаль, західніше Луганська живе НАБАГАТО більше москалів ніж східніше від нього. Я маю на увазі не кількість населення, а саме кількість СПРАВЖНІХ расових москалів. Які ні самі тут жити не хочуть ні іншим не дають.
А вы их вышлите! Или расстреляйте!
О, житуха начнётся!
Степаныч
14.07.2007, 17:59
О, житуха начнётся!
Цікаво... А от Я і мої діти, онук - москалі? ;)
Цікаво... А от Я і мої діти, онук - москалі? ;)
А це вже буде від них залежати. Можливо в деякій мірі і від Вас, Степанич.
mota_boy
14.07.2007, 18:11
Цікаво... А от Я і мої діти, онук - москалі?
Наскільки я розумію Ваш онук ще маленький, отже світогляд ще тільки формується, тому однозначно не москаль, з Вашим сином жодного разу не спілкувався, говорити не можу про нього. Про Вас інформації замало, так що нічого конкретного сказати не можу.
О, житуха начнётся!
Знаєте, хотілось би. Але якщо будемо добре працювати, і будувати країну, то збудуємо її такою що для москалів то буде набагато гірша кара ніж розстріл. Уявіть, Полковнику, вони ж будуть в нелюбій країні мучитись, заради цього треба жити.
Полковник
14.07.2007, 18:17
Наскільки я розумію Ваш онук ще маленький, отже світогляд ще тільки формується, тому однозначно не москаль, з Вашим сином жодного разу не спілкувався, говорити не можу про нього. Про Вас інформації замало, так що нічого конкретного сказати не можу.
Огромный прогресс!
Т.Е. Вы ИЗБИРАТЕЛЬНО высылать и расстреливать собираетесь?
Что ж, ОЧЕНЬ гуманно!
А кто, кто ОПРЕДЕЛЯТЬ будет?:cowboy:
mota_boy
14.07.2007, 18:20
Огромный прогресс!
Т.Е. Вы ИЗБИРАТЕЛЬНО высылать и расстреливать собираетесь?
Полковнику читайте попередній пост, я буду мучити їх процвітанням своєї держави, це набагато вишуканіша помста ніж просто розстріл.
Полковник
14.07.2007, 18:26
А ЭТО исключительно Ваша Держава, не ИХ?????
Вот, статейка свежая, прямо в ТЕМУ:
Главная новость минувшей недели – автомобильная. Впрочем, касается она большинства граждан России. Московские депутаты от «Единой России» подготовили законопроект, согласно которому будет ограничен въезд легкового транспорта в центр столицы. Правда, председатель комиссии по экологии Мосгордумы Вера Степаненко, лоббирующая идею, утверждает, что речь идет о «некоторых территориях». Так вот на эти «территории» станут допускаться только машины, соответствующие экологическому стандарту «Евро-2». Другими словами, если законопроект превратится в закон, то, скажем, в районе Тверской уже не встретишь «ладу» или старенькую иномарку – данному стандарту не соответствуют практически все автомобили отечественного производства, выпущенные до 2006 года, и иномарки старше десяти лет. Понятно, что именно на этих машинах ездит подавляющее большинство граждан России.
Конечно, эту меру следует всемерно поддержать. И, разумеется, не случайно московские чиновники не хотят ограничивать запретные зоны исключительно центром города. Потому что «мерседесам» и «БМВ» довольно часто приходится выезжать за пределы Садового кольца. Особенно если их владельцы живут за городом. Что толку от того, что в центре Москвы воздух «чист и свеж, как поцелуй ребенка», если по дороге с дачи на работу и обратно важный человек – чиновник или бизнесмен — подвергается экологическому террору со стороны разных там «москвичей» и «жигулей»? Это же как часто надо менять воздушные фильтры в лимузинах? Уж, по крайней мере, Рублевку-то можно избавить от ржавой напасти. Да и не в одной экологии дело — вечно эта рухлядь крутится под колесами, заставляет выезжать на разделительную полосу, обгонять по «встречке». А вы думаете приятно из окна «бентли» смотреть на «жигули», постоянно терзаясь переживаниями о чудовищном неравенстве в российском обществе? Такие терзания – прямой путь к неврозам и язвам желудка. То есть проблема не только автомобильная, но и социальная, конечно. А значит, смотреть на нее надо шире.
Вот скажите мне, уважаемые читатели, что человеку (и вовсе не обязательно только гражданину России) делать в центре Москвы, если его месячный доход ниже трех тысяч долларов? Ему же там ни поесть, ни поспать, ни даже с девушкой познакомиться. То есть такому человеку остается только праздно шататься по центру, раздражая своим непрезентабельным внешним видом серьезных и занятых людей. Догадались уже, к чему я клоню? Конечно, нельзя ограничиваться одними автомобилями. Надо подумать и об их хозяевах. Эта проблема имеет и оборотную сторону.
Понятно, что среднему посетителю кафе «Пушкин» не очень приятно на выходе сталкиваться с учительницей из Сызрани, фланирующей по Тверскому бульвару. А самой учительнице зачем заглядывать в распахнутую дверь «майбаха»? Чтобы потом, трясясь в раздолбанном мужнином «иже», вспоминать о замшевой обивке и панелях красного дерева? Будут ли такие воспоминания воспитывать в ней социальную терпимость, толерантность по отношению к другим слоям населения? Поспособствуют ли они улучшению атмосферы в ее семье, приведут ли к успехам на поприще воспитания подрастающего поколения? Но что учительница из Сызрани… Вдруг на Тверском бульваре окажется шахтер из Кемеровской области? Представляете, на что его могут подвигнуть впечатления от посещения столицы.!?
Но тут, конечно, возникает технический вопрос – как исключить попадание в центр города всех этих нежелательных элементов. Та же г-жа Степаненко предлагает отслеживать запрещенные для въезда в центр Москвы автомобили с помощью видеокамер, а нарушителям потом выставлять штрафы. С людьми, конечно, так не получится. Придется обязать милицию осуществлять фейс- и дресс-контроль на выходе из метро и на центральных улицах. Но и этим не ограничишься — московскому правительству в ближайшее время придется разработать целый комплекс мер и пойти на существенные траты из городского бюджета. Но денег на это благое дело жалеть не стоит. Потому что мы же говорим о Москве. О столице всей великой России.
АЛЕКСАНДР РЫКЛИН
Boris_Kiev
14.07.2007, 18:33
Но она им нужна для другого, чтобы вообще узнать, как устроена вся эта российская система предупреждения о ракетном нападении. То есть если они узнают все устройства, все коды, тогда можно сказать, что для нас эта система больше не существует вообще. По крайней мере против американцев
Не смішіть. Це їм давно "здали" колишні майори. Полковники пролетіли, як Руст над Кремлем. :)
Розповідав мені один майор (служив в Чехії та Угорщині аж до розвалу совка):
Під якимось соусом до них приїхала делегація НАТівців і наказано було відповісти на деякі запитання та щось (за списком) показати як є.
Наприкінці американець підійшов до кунгу радіорелейної станції, подивився на годинник і попросив підключити модем свого лептопа на 5 хвилин.
Вище командування дозволило. Американець вистрелив щось не передачу, подякував.
Потім пояснив, що їхні «низькі» супутники давно просканували усі частоти ствола радіолінії (воно ніби йде горизонтально на 30-50 км, але Земля кругла і залишки сигналу так чи інакше «вилетять» за межі атмосфери.
Таким чином американець відправив звіт до Пентагона. Як імейл.
До речі, саме так ворожі резиденти кілька десятиріч «передавали» свої повідомлення через цивільні телефонні стволи РРЛ. Треба тільки знати, коли супутник буде в потрібному місці.
(розписав так детально, щоби Читатель не заволав «Врьотє!». Читателю, навіть з Обухівськими релейщиками (вул. 7 ноября) стільки горілки було випито…)
Полковник
14.07.2007, 18:41
Розповідав мені один майор (служив в Чехії та Угорщині аж до розвалу совка).....
Борис, трио Ваших лесбиянок после ЭТОГО рассказа отдыхает! :):):)
mota_boy
14.07.2007, 18:43
А ЭТО исключительно Ваша Держава, не ИХ?????
Так це ВИКЛЮЧНО наша країна, а країна москалів це СССР або "саюз брацких народафф Рассии, Украины и Беларусии"
А на рахунок статті... Ну так це Ваші а не наші проблеми. Можливо це правильно, можливо ні. Можливо потрібно просто заборонити продаж нових авто які не відповідають даному стандарту, а старі самі з часом згниють. Минулого року в нас заборонили продаж та первинну реєстрацію нових авто з карбюраторними двигунами (авто з карбюраторами були повернуті на заводи та обладнані інжекторами, ціна авто зросла на 100-200 дол., порівняно з ціною авто це копійки).
Полковник
14.07.2007, 18:46
Так це ВИКЛЮЧНО наша країна, а країна москалів це СССР або "саюз брацких народафф Рассии, Украины и Беларусии"
.
Интересный подход!
В каких границах ВАША - житель Стрия?????
mota_boy
14.07.2007, 18:49
В каких границах ВАША
Наша від Львова до Луганська.
Boris_Kiev
14.07.2007, 18:54
Полковнику, ТОЧНІ науки - це Вам не політичні науки.
а ось ще одна хохмочка: коли на Ай-Петрі вмикається радар (на прохання росіян, звичайно), він створює завади одному оператору зв"язку. Це знаходить відібраження на моніторах центру підтримки того оператора (як графіки MRTG у сисадміна).
Нібито мережі того оператора - "внутрішні", але умільці, які співчувають НАТО і не дуже співчувають Росії. транслюють в реальному часі ті графіки на один сервак.
І ось що бачать американці: Сірий стовпчик над цифрою "12" - воно !
Бачите - українські сисадміни - за НАТО !
Полковник
14.07.2007, 19:14
Ладненько, допустим.
НО, какую роль Вы ИМ отводите в то время, когда ВЫ державу будете строить?
А то что построено УЖЕ!
Это ТОЛЬКО ВЫ строили, не ОНИ????
Полковнику, ТОЧНІ науки - це Вам не політичні науки.
а ось ще одна хохмочка: коли на Ай-Петрі вмикається радар (на прохання росіян, звичайно), він створює завади одному оператору зв"язку. Це знаходить відібраження на моніторах центру підтримки того оператора (як графіки MRTG у сисадміна).
Нібито мережі того оператора - "внутрішні", але умільці, які співчувають НАТО і не дуже співчувають Росії. транслюють в реальному часі ті графіки на один сервак.
І ось що бачать американці: Сірий стовпчик над цифрою "12" - воно !
Бачите - українські сисадміни - за НАТО !
Вы не переживайте. Сказано ведь - забирайте! :moskali:
mota_boy
14.07.2007, 19:20
Это ТОЛЬКО ВЫ строили, не ОНИ????
Нічого вони не будували, в той час коли інші працювали, вони плакали за "велікой страной", і згадували як добре було колись, і як погано зараз. Москалі в Україні (замітьте я не пишу росіяни чи російськомовні) - це як деякі євреї в групі яку вів Мойсей. Рух гальмували, особливої шкоди не робили, з часом вимерли як мамонти. мойсей прийшов до мети БЕЗ НИХ.
Полковник
14.07.2007, 19:22
Ясно-понятно! Пока!
mota_boy
14.07.2007, 19:25
Ясно-понятно! Пока!
І Вам не хворіти.
Boris_Kiev
14.07.2007, 19:29
Сказано ведь - забирайте
Отпустите мою пуговицу. Разрешение нам не требуется. :)
Полковник
14.07.2007, 19:30
Отпустите мою пуговицу. Разрешение нам не требуется. :)
:D :D :D
Полковник, я прослушала ваши файлы.. Есть пункт, который мне неясен. там разговор шел о стоимости аренды Черноморского флота и этой станции. Доказывали, что это не подсчитать.. Я не уверена. что это верно. Это ведь курорт, поэтому земля дорогущая да и не хватает ее, поэтому лукавит все-таки то ли ведущий, Владимир Аверин , то ли его гость, Александ Хромчихин (думаю, что 2-й)...
Полковник
14.07.2007, 20:23
Полковник, я прослушала ваши файлы.. .
Непонятки!
Какие - такие МОИ файлы?
mota_boy
14.07.2007, 20:25
поэтому лукавит все-таки то ли ведущий, Владимир Аверин , то ли его гость, Александ Хромчихин (думаю, что 2-й)...
Зет, то в росіян така проблема і ніц з тим не поробиш, з кубометрами порядок, рахувати вміють, а от з площею ще треба потренуватись, ну не навчились, от біда.
Какие - такие МОИ файлы?
То Зет попутала, то мої файли.
Непонятки!
Какие - такие МОИ файлы?
перепутала, но ведь это МАЯК, так что прослушайте сами :)
Ясно-понятно! Пока!
Полковник, что-то вас на этой ветке серьезно удерживает, с чего бы это? :)
Скажу просто: нам в Мукачеве эта станция нахрен не нужна. Мы имели опыт с Пестряловской РЛС, которая жрала столько воды, что окрестным селам не хватало. Пусть россия решает вопросы наблюдения за американскими ракетами за свой счет - так будет правильнее, не находите? А мы тут у себя лучше курортный регион будем развивать.
Boris_Kiev
14.07.2007, 23:50
Полковник, что-то вас на этой ветке серьезно удерживает, с чего бы это?
Ну... стільки років вчився на "замполіта", думав "бандерівських діток" виховувати патріотами совка - а тут і совок гавкнувся. Абидна !
...Ось жила в Гамериці одна бабуська. В дитинстві мріяла стати співачкою, але не мала ані слуху, ані голосу.
А коли їй виповнилося 70 чи 75 - раптом отримала пристойну спадщину.
І що Ви думаєте, вона зробила ?
Вона купила маленьку студію звукозапису й записала 2 сингли (у власному виконанні під фортепіано).
Я чув ті фонограми. Мало місця! Таких колоратурних "півнів" пускала - наче хороший цирковий імітатор працював. :)
Проте - реалізувала свою мрію! Чого кожному бажаю !
Какие - такие МОИ файлы?
Сисадміна в штрафбат ! Щоби не спав, зараза, коли два молодих кременчуцьких хакери з маминого компа бомблять Москву !
серега-очкарик
15.07.2007, 00:39
ни фига себе! 1,3и сколько там нулей в баксах арендной платы в год? И это никакой выгоды не было Украине за две через пень колоду работавших станции!?Шикарно Вы баблом разбрасываетесь,однако . В ненависти к "надменному соседу" не пробросайтесь догола
Шикарно Вы баблом разбрасываетесь,однако
Да ведь это ж Крымские земли... Там стоимость немерянная самой землицы и аренды ее тоже.
Полковник
15.07.2007, 07:42
Да ведь это ж Крымские земли... Там стоимость немерянная самой землицы и аренды ее тоже.
Мукачево????
Думкой богатеть горазды. Можно еще золото Полуботка вспомнить, помечтать. Маниловщина все это.
В крымские земли нужно сначала что-то вложить, чтобы они чего-то стоили. Кроме потускневшего имиджа "всесоюзной здравницы" и совкового сервиса - больше ничего нет.
Mattilainen
15.07.2007, 11:39
В крымские земли нужно сначала что-то вложить, чтобы они чего-то стоили. Кроме потускневшего имиджа "всесоюзной здравницы" и совкового сервиса - больше ничего нет.
Угу, ну а пока больше ничего нет и крымские земли ничего не стоят, можно приобрести участочек под индивидуальное строительство где-нибудь в Симеизе или в Мисхоре за каких-то 35-40 тыс. бакинских за сотку. :D
nachtigal
15.07.2007, 11:45
Якраз недавно в1днайшли в Криму найб1льший клад кримських монет.Мабудь колись настане час 1 Полуботька.Не подобаеться вам Крим,то в1дпочивайте де 1нше,наприклад в Соч1.А я по1ду в Крим.
New Shrek
15.07.2007, 14:45
А я по1ду в Крим.Що ВАм там подобається,спогади дитинства,непуганий совок всюду і вся,оаза соціалізму,російська мова,(вже би краще татарська звучала)що ?поясніть.Я ото за спогадами поїхав в Євпаторію.Шляк би мене трафив в той момент, коли я прийняв то рішення
mota_boy
15.07.2007, 15:18
Що ВАм там подобається,спогади дитинства,непуганий совок всюду і вся,оаза соціалізму,російська мова,(вже би краще татарська звучала)що ?поясніть.Я ото за спогадами поїхав в Євпаторію.Шляк би мене трафив в той момент, коли я прийняв то рішення
Сервісу там ніякого, совок-совком, пляжі загаджені :mad:
АЛЕ В КРИМСЬКИХ ГОРАХ ТАК КРАСИВО!!! :p
Памятаю, Юзьо Обсерватор завжди агітував за Хорватію. Дешево і на високому рівні. Багато розуміють англійську. Та й українську мабуть розуміють краще ніж в Криму. Ніколи не був в Криму і надіюсь не буду.
Mattilainen
15.07.2007, 15:27
Помню фильм "Джонни-мнемоник", с Кеану Ривзом, тот эпизод, где главный герой, измученный перипетиями сюжета, стоит в куче мусора посреди свалки и, воздев руки к небу, в истерике вопит: "Я ХОЧУ ПРОСТИТУТКУ ЗА ДЕСЯТЬ ТЫСЯЧ БАКСОВ!!! Я ХОЧУ ХОРОШИЙ СЕРВИС!!!" :D
New Shrek
15.07.2007, 15:33
Я ХОЧУ ПРОСТИТУТКУ ЗА ДЕСЯТЬ ТЫСЯЧ БАКСОВ!!!та то йому процессор в мозгу закипів ,оть він і сгоряча таке ляпнув,та туть їх у Львові пучок на десятку баків в базарний день,тільки ніхто не бере
Полковник
15.07.2007, 15:41
та то йому процессор в мозгу закипів ,оть він і сгоряча таке ляпнув,та туть їх у Львові пучок на десятку баків в базарний день,тільки ніхто не бере
Качество отвратительное! :n: :cowboy:
mota_boy
15.07.2007, 15:49
Качество отвратительное!
А Ви хтіли за десятку вищу клясу отримати
Треба було трохи більше дати, які гроші така й робота
Полковник
15.07.2007, 15:52
А Ви хтіли за десятку вищу клясу отримати
Треба було трохи більше дати, які гроші така й робота
не "трохи", а на порядок больше! А качество отвратительное!
mota_boy
15.07.2007, 15:56
не "трохи", а на порядок больше! А качество отвратительное!
Певно не там шукали:p
Mattilainen
15.07.2007, 16:09
Сервісу там ніякого, совок-совком, пляжі загаджені :mad:
Певно не там шукали :p (c)
Певно не там шукали (c)
А может вам всем на эту ветку? :) Камикадзэ...
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=98311#post98311
Полковник
15.07.2007, 16:35
А может вам всем на эту ветку? :) Камикадзэ...
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=98311#post98311
Влучно!!!!:borat:
mota_boy
15.07.2007, 16:45
Певно не там шукали (c)
Може й не там, але саме в Севастополі
Mattilainen
15.07.2007, 19:50
Може й не там, але саме в Севастополі
Иногда бывает так – приезжают некоторые с Западной Украины, на кармане от силы баксов семьсот на весь отдых, снимают развалюху подешевле для прожитья, на физиономии написано: «Дякую тобі боже що я не москаль», шастают по дешевым забегаловкам в поисках хорошего сервиса, ходят на ими же загаженные «дички», а потом кричат на всю ивановскую: «Совок-совком! Сервиса никакого!». :D
З.Ы. Надо бы как-нибудь во Львов заехать, чтоб насладиться европейским сервисом. В Сыхив. :D
New Shrek
15.07.2007, 19:55
Ну, или там в Сыхив.а мі привікши ,нам і кущік дом ,і сухопутніє мі
Mattilainen
15.07.2007, 20:02
а мі привікши ,нам і кущік дом ,і сухопутніє мі
Сорри, Шрек.
Хотел написать: "Ну, или там в Стрый". :D
levandivka
15.07.2007, 20:09
сухопутніє мі
Шо?
А як же це:
http://suro.by.ru/SHREK/001.jpg
levandivka
15.07.2007, 20:37
на кармане от силы баксов семьсот на весь отдых, снимают развалюху подешевле для прожитья,
А шо, і ТАК добре, весело...
http://suro.by.ru/SHREK/208.jpg
mota_boy
15.07.2007, 20:38
Иногда бывает так – приезжают некоторые с Западной Украины.
тільки з з західної чи й з інших частин бувають?
снимают развалюху подешевле для прожитья,
Жив в готелі Севастополь
ходят на ими же загаженные «дички»,
Куда в готелі радили ходити туда і ходили
а потом кричат на всю ивановскую: «Совок-совком! Сервиса никакого!». :D
Матті, та чого так розкричались? самі прекрасно розумієте що Криму ще далеко до нормального сервісу. Тут ще загальну культуру підтягувати треба (мене за 10 днів кілька разів відкритим текстом питали "ти хохол?" це що культурні люди?)
З.Ы. Надо бы как-нибудь во Львов заехать, чтоб насладиться европейским сервисом. В Сыхив.
Сорри, Шрек.
Хотел написать: "Ну, или там в Стрый". :D
А Стрий себе ніколи не позиціонував як курортне місто, так що сервісу тут дійсно немає. Севастополь також курортним не був інколи, але Ви так агресивно доказуєте протилежне.
Mattilainen
15.07.2007, 20:47
тільки з з західної чи й з інших частин бувають?
Бывают и из других частей. :)
Матті, та чого так розкричались?
Я? Где? Когда? :)
самі прекрасно розумієте що Криму ще далеко до нормального сервісу.
Понимаю. :)
Тут ще загальну культуру підтягувати треба (мене за 10 днів кілька разів відкритим текстом питали "ти хохол?" це що культурні люди?)
Не, культурные люди открытым текстом спрашивают: "Ты москаль, чи шо?" :)
А Стрий себе ніколи не позиціонував як курортне місто,
Севас тоже. :) Вот и Вы с этим согласны:
Севастополь також курортним не був інколи, але Ви так агресивно доказуєте протилежне.
Нет, я против совка-совком. И вовсе не агрессивно, а полушутя. :)
mota_boy
15.07.2007, 21:02
Бывают и из других частей. :)
Не, культурные люди открытым текстом спрашивают: "Ты москаль, чи шо?" :)
Коли аргументи вичерпуються, треба впевнено крикнути "сам дурак!!!". Розумію. Але якщо не забули ми про Крим (а конкретно Севастополь) говорили.
Севас тоже. :) Вот и Вы с этим согласны:
Я то з тим згідний. А Ви пробували показати високий рівень сервісу, якого западенці, ніби-то, не помічають (хоч самі знаєте реальну ситуацію ще краще за мене)
mota_boy, если честно, я совсем не понимаю людей, которые едут в Севастополь "за сервисом". Я имею ввиду коктейли в бассейн, "all inc." и пр.
Там на красный свет переходят улицу только приезжие, за троллейбусом ездят - тоже, через пешеходный едут по ботинкам прохожих ... ну, Вы догадались.
Севастополь - место историческое, слегка архитектурное... В кафе "Меркурий" было самое классное мороженное, с ореховой крошкой, цедрой, цукатами. В "Источнике" был шикарный кофе по-турецки, на песке, мороженное с вишнями и самого философского на свете вида бармен :)
В Балаклаве можно на набережной поесть юшки из свежепойманных сардин...
Мне там нравится просто ехать по городу и смотреть в окошко троллейбуса, впечатлений хватает :).
Кому нужен сервис - прийдется потрудиться:
http://gostyam.sebastopol.ua/perekus.shtml
Mattilainen
15.07.2007, 21:26
Коли аргументи вичерпуються, треба впевнено крикнути "сам дурак!!!". Розумію. Але якщо не забули ми про Крим (а конкретно Севастополь) говорили.
Ну, да, вы правы. Какие уж тут аргументы могут быть, когда "некультурные" севастопольцы, только завидя западенца, подбегают к нему и спрашивают: "Ты хохол?" :D И смотрят, небось, так, как будто инопланетянина узрели. :D
А Ви пробували показати високий рівень сервісу, якого западенці, ніби-то, не помічають (хоч самі знаєте реальну ситуацію ще краще за мене)
Я? Нет, не пробовал. Я ж не официант. :D
И чего вы сцепились? Нет у меня денег, так я дома сижу... Было бы малость денег, поехала б в Крым. А было бы денег побольше, то смоталась бы в Италию...
http://s5.rimg.info/bae6a3035e28edfcd3581fcc2c39d082.gif (http://smiles.33b.ru/smile.65144.html) http://s5.rimg.info/1b0357ec7f0763177a8bf8d6b3c77bee.gif (http://smiles.33b.ru/smile.65143.html) http://s2.rimg.info/d8b041c0195c72d5bd14e458ae1a39e8.gif (http://smiles.33b.ru/smile.35990.html)
Ну Вы же за них в ответе :) как человек, проживающий в одном с ними городе :)
mota_boy
15.07.2007, 21:34
Я имею ввиду коктейли в бассейн
А я не маю на увазі коктелі і басейн, я маю на увазі коли продавець в магазині кажу дякую за покупку, я маю на увазі коли офіціант каже на фразу "доброго дня" відповідає "добрий день" ну або "добрый день" а не питає "ти хохол?". Я говорю про загальноприйняті речі.
З.І. Як я вже писав в пості вище, головне вчасно крикунти "сам дурак" тобто я сам винен в тому що мені в Севастополі не сподобалось??? (і не думайте зовсім не тому що там всі російською розмовляють, в тій самій російськомовній Одесі мені дуже сподобалось.)?
Ну, да, вы правы. Какие уж тут аргументы могут быть, когда "некультурные" севастопольцы, только завидя западенца, подбегают к нему и спрашивают: "Ты хохол?" :D И смотрят, небось, так, как будто инопланетянина узрели. :D
Не перебільшуйте, я ж не пишу про всіх поголовно, але кілька випадцків таких відчув на собі
[/QUOTE]
А це не в тему, в моєму реченні знаку питання не було, це було ствердження про Ваш попередній пост.
Mattilainen
15.07.2007, 21:53
Не перебільшуйте, я ж не пишу про всіх поголовно, але кілька випадцків таких відчув на собі
Я преувеличиваю? А кто писал про общюю культуру? -
Тут ще загальну культуру підтягувати треба (мене за 10 днів кілька разів відкритим текстом питали "ти хохол?" це що культурні люди?) :)
А це не в тему, в моєму реченні знаку питання не було, це було ствердження про Ваш попередній пост.
Согласен - проглючило на вопросительный знак. :)
Но общий смысл сказанного от этого не меняется. :)
А я не маю на увазі коктелі і басейн, я маю на увазі коли продавець в магазині кажу дякую за покупку, я маю на увазі коли офіціант каже на фразу "доброго дня" відповідає "добрий день" ну або "добрый день" а не питає "ти хохол?". Я говорю про загальноприйняті речі.
Как я понимаю, Вы там были на отдыхе? Может, стоило отвлечься от тяжкого бремени "цивилизаторства", поинтересоваться - из какого села приехал на работу официант, какой у них нынче урожай... :) Нельзя так остро реагировать, это же бесплатный экстрим и разнообразие впечатлений.
Мукачево????
Не знаю, как в Крыму, а в Мукачеве сотка земли в самом невыгодном районе минимум 1500 долларов. А в курортных местах и до 10 тыщ доходит. При этом за пару лет окупается. Ну и нафиг эти радары тут, если на туристах уже зарабатываются миллионы?
Степаныч
16.07.2007, 20:30
Полковнику читайте попередній пост, я буду мучити їх процвітанням своєї держави, це набагато вишуканіша помста ніж просто розстріл.
Тоді я не москаль! Я теж за те, щоб НАША держава процвітала! Уточнюю - Україна. Але без національних проблем, без визнання переваги і господства "титульної нації", з шанобливим ставленням до громадян НАШОЇ держави УСІХ національностей... то, може, і москаль???
Взагалі я б не проти "союзу брацких народафф"... але як СОЮЗУ на основі повної і фактичної рівноправності... мабуть, таки москаль...
Текс, текс, текс... Хто тут у нас з Луганська? Хотілось би почути.
mota_boy
16.07.2007, 20:45
Взагалі я б не проти "союзу брацких народафф"... але як СОЮЗУ на основі повної і фактичної рівноправності... мабуть, таки москаль...
А що конкретно Ви очікуєте від союзу? Хто має бути керівником, їх має бути три чи один? Яка має бути валюта, спільна чи окрема? Ви хочете без перешкод пересуватися територіями трьох держав? так на даний момент перешкод не існує. ну і т.д. Що Ви вкладаєте в поняття союз, може і я буду не проти такого варіанту?
Текс, текс, текс... Хто тут у нас з Луганська? Хотілось би почути.
Не зрозумів... це питання до мене чи до луганчан?
Степаныч
16.07.2007, 21:49
А що конкретно Ви очікуєте від союзу? Хто має бути керівником, їх має бути три чи один? Яка має бути валюта, спільна чи окрема? Ви хочете без перешкод пересуватися територіями трьох держав? так на даний момент перешкод не існує. ну і т.д. Що Ви вкладаєте в поняття союз, може і я буду не проти такого варіанту?
Якщо коротко, то по типу Євросоюзу. Керують по черзі, валюта спільна, пересування без перешкод... А що очікую... Впевнений, що якщо ми навіть і вступимо в Євросоюз (вірніше якщо нас туди приймуть), Україна буде країною другого сорту. Тому нам краще самим підняти себе. А як відомо, гуртом і батька легше бити. До того ж мені ближчі росіяни і білоруси, ніж поляки чи прибалти (це власний життєвий досвід, довелося спілкуватися).
Не зрозумів... це питання до мене чи до луганчан?
До луганчан, звісно. Вони ж там аборигени.
Boris_Kiev
16.07.2007, 22:01
Степаничу,
Колись давно приїздили французьких фахівці – дуже комунікабельні, але слабо володіли англійською. Хтось з наших запитав (у відсутність перекладача: треба ж і кагебістці в сортир сходити) – чому у вашої фірми тепер подвійна назва ?
- це було (француз вжив якесь слово)…
Наш показує на мигах – склав дві долоні разом – This ?
Француз – однією рукою схопив зап”ястя другої – No, this !
Отак і союз будь- кого з Росією. Вони інакше просто не уявляють.
Степаныч
16.07.2007, 22:05
Отак і союз будь- кого з Росією. Вони інакше просто не уявляють.
Не думаю... Міняється світ, змінюються реалії... Та й взагалі, я не такої поганої думки про Росію.
Boris_Kiev
16.07.2007, 22:08
Степаничу, можна бути непоганої думки. Але вони настільки зомбовані, що лише через 2 покоління можливі якісь зміни у свідомості. Євразія-съ !
Степаныч
17.07.2007, 07:10
Але вони настільки зомбовані, що лише через 2 покоління можливі якісь зміни у свідомості.
Зомбовані? І в чому то проявляється?
mota_boy
17.07.2007, 08:12
Керують по черзі, валюта спільна, пересування без перешкод...
Європа почала розвиватись добру сотню років тому, а ми всі в 91-році, так що керувати по черзі навряд чи вийде, ще треба навчитись кожен собою керувати, так що цей пункт може бути реальним тільки через багато років.
Валюта спільна - добре це чи погано ще невідомо, в Європі ще тільки триває експеримент.
Відкриті кордони - ну то вони і так існують.
З.І. Виходить в нас союз на 33%
И чего вы сцепились? Нет у меня денег, так я дома сижу... Было бы малость денег, поехала б в Крым. А было бы денег побольше, то смоталась бы в Италию
за одинакову суму грошей можна на вибір відпочити як в криму так в чорногорії так і в болгарії
якщо ми навіть і вступимо в Євросоюз (вірніше якщо нас туди приймуть), Україна буде країною другого сорту. Тому нам краще самим підняти себе.
а якщо самі себе піднімемо - то раптом станемо країною першого сорту?
чи може просто присвоємо собі вищий сорт, незалежно від рівня життя, заробітків і т.д......так би мовити "невзірая" на "їхні" капіталістичні стандарти!... :) :) :)
...а нащо нам чомусь хорошому вчитись....до чогось прагнути....нам і так кльово!
......важка це справа скинути той страшний комуністично-пропагандистський вантаж зі своєї голови....а якшо ше й бажання нема......
...то ніхто і не допоможе....
чи може просто присвоємо собі вищий сорт, незалежно від рівня життя, заробітків і т.д......так би мовити "невзірая" на "їхні" капіталістичні стандарти!... :) :) :)
...а нащо нам чомусь хорошому вчитись....до чогось прагнути....нам і так кльово!
......важка це справа скинути той страшний комуністично-пропагандистський вантаж зі своєї голови....а якшо ше й бажання нема......
Идя на буксире - всегда будешь вторым.
А если не полениться и самим поставить паруса, есть шанс выйти в лидеры.
Степаныч
18.07.2007, 07:18
Ну чому ж "раптом"? Потрібно кілька років... при бажанні. А якщо продовжувати набути щось на шару... золото Полуботка... алмази в Кіровоградській області... НАТО... ЄС... все з циклу "приєдєт барін..."... Ну так і будемо жити в країні, яку не поважають у світі.
А це до чого? І до кого?
. А якщо продовжувати набути щось на шару... золото Полуботка... алмази в Кіровоградській області... НАТО... ЄС... все з циклу "приєдєт барін..."...
і я собі дозволю скористатись народною мудрістю "якшо пиятику неможливо заборонити - її треба очолити" і оскільки Вас неможливо переконати - погоджусь з Вами. А дійсно нащо там їх НАТО, ЄС, конвенції з прав людини, конвенції про регіональні мови і ще багато, багато здобутків. В звязку з тим пропоную розпочати побудову власної держави вищого рівня. А для початку заборонити вживання на території України рускої мови як такої що суперечить вимогам держави, є носієм ненормативної лексики, і вживається в своїй переважній більшості для підриву української державності. А надалі (можливо) україська влада, враховуючи "допущені" помилки, удосконалиться, створить ще й інші свої "демократичні принципи" притаманні нашому словянському духу! Нашо нам їх ні, чужі для нас європейські моделі державного устрою?
Як Вам такий розвиток Вашої думки?
п.н. ще одна народна мудрість: "Мудрий вчиться на чужих помилках, дурний - на своїх". Я не хочу поводитись як дурень, я не хочу проходити той весь важкий багатовіковий шлях, який прошли європейські країни, доки сформували сучасну модель держави!
Степаныч
18.07.2007, 12:04
...
оскільки Вас неможливо переконати - погоджусь з Вами. А дійсно нащо там їх НАТО, ЄС, конвенції з прав людини, конвенції про регіональні мови і ще багато, багато здобутків. В звязку з тим пропоную розпочати побудову власної держави вищого рівня. А для початку заборонити вживання на території України рускої мови як такої що суперечить вимогам держави, є носієм ненормативної лексики, і вживається в своїй переважній більшості для підриву української державності. А надалі (можливо) україська влада, враховуючи "допущені" помилки, удосконалиться, створить ще й інші свої "демократичні принципи" притаманні нашому словянському духу! Нашо нам їх ні, чужі для нас європейські моделі державного устрою?
Як Вам такий розвиток Вашої думки?
п.н. ще одна народна мудрість: "Мудрий вчиться на чужих помилках, дурний - на своїх". Я не хочу поводитись як дурень, я не хочу проходити той весь важкий багатовіковий шлях, який прошли європейські країни, доки сформували сучасну модель держави!
Цікава логіка! Шлях до демократії розпочати з недемократичних кроків. Які до того ж піднімуть бурю в суспільстві. Але не в цьому справа. Ми що, самі, без НАТО, ЄС етс. неспроможні впровадити у своїй державі "ще багато, багато здобутків"? Я не пропоную "проходити той весь важкий багатовіковий шлях". Я пропоную САМИМ зробити свою країну сильною і привабливою А потім і в НАТО, і в ЄС, і куди захочемо. Але у якості рівноправних партнерів!
Я пропоную САМИМ зробити свою країну сильною і привабливою
з чого пропонуєте починати?
я пропоную, для початку, відкинути всі принципи Європи, в тому числі і конвенцію про регіональні мови! А Ви?
Степаныч
18.07.2007, 12:20
з чого пропонуєте починати?
я пропоную, для початку, відкинути всі принципи Європи, в тому числі і конвенцію про регіональні мови! А Ви?
Я пропоную почати з економіки. Підняти промисловість, навести лад у законодавстві, прийнявши закони, які б сприяли виробникам, а не душили їх. А люди нехай розмовляють тією мовою, якою їм зручно. Хіба у мові наші проблеми? Хіба це причина наших негараздів?
Я пропоную почати з економіки. Підняти промисловість, навести лад у законодавстві, прийнявши закони, які б сприяли виробникам, а не душили їх.
супер! тепер скажіть: чи Європа, НАТО, ВТО - зашкодять економічному росту в Україні? Чи можуть вони, ділячись своїм досвідом законотворення та державності, зашкодити українській державі, соціальному захисту нашого народу, рівню нашого з Вами життя?
levandivka
18.07.2007, 12:24
чи Європа, НАТО, ВТО - зашкодять економічному росту в Україні?
Звичайно!
Порахуйте, скільки народу лусне від лютої ненависти...
люди нехай розмовляють тією мовою, якою їм зручно
А хто їм боронить? Розмовляють і китайською (китайці в Україні). А у державних установах - державною...
New Shrek
18.07.2007, 16:14
А у державних установах - державною...
ти диви китайці то розуміють, наші рідні жиди то розуміють ,а Г"іньші ....хоч кіл на голові теши
Я пропоную САМИМ зробити свою країну сильною і привабливою
Останні події говорять що це неможливо.
Комент з мережі: Проблема, на мій погляд, дещо глибше. Можна зняти названих вами посадовців, а чи є їм адекватна заміна? Чи прийде черговий кум або сват або однопартієць? Справа в тому, що знайти професіанала стає раз пораз важче, дається взнаки бардак в системі освіти, куплені дипломи та ін. Причому на всіх рівнях, від офіса до міністерства. Керують горлопани, в яких один рецепт на все - тим, хто стоїть вище них говориться "зара зробим", на тих, хто нижче кричиться матом "давай, давай, шоб до вечора було готово". Питання "як зробити?" сприймається за образу. 2 Вася: Це могло статися будь-де на маршруті руху потяга. Чиновники Львівської області не краще і не гірше ніж в Одеській, Чернігівській або Луганській. Риба гниє з голови.
Степаныч
18.07.2007, 20:29
супер! тепер скажіть: чи Європа, НАТО, ВТО - зашкодять економічному росту в Україні? Чи можуть вони, ділячись своїм досвідом законотворення та державності, зашкодити українській державі, соціальному захисту нашого народу, рівню нашого з Вами життя?
Зашкодять.
http://i16.tinypic.com/4lyp9pc.jpg
Вы действительно считаете команду Тимошенко-Ющенко намного честнее и порядочнее тех кто был у власти? Вы действительно спустя 3 года считаете, что именно этого хотел народ???
народ хоче продовження дій розпочатих теперішніми політиками, яких підтримав Майдан
Городецький
13.11.2007, 13:24
Вы действительно считаете команду Тимошенко-Ющенко намного честнее и порядочнее тех кто был у власти? Вы действительно спустя 3 года считаете, что именно этого хотел народ???
Крім чесності і порядності є купа інших якостей у політиків. Як і у інших людей. Ви собі, там у себе, можете скільки завгодно смоктати думку, вигадану фсб-шними ЗМІ, що буцімто народ пішов за Ющенком бо він більше заплатив. Тільки Бога ради, не несіть цю мерзоту сюди!!!
Майдан - 2004 должен быть трагедией для всего украинского народа, ведь Украиной правили не марсиане, не наместники с Кремля, такую ситуацию в стране допустил сам украинский народ, делигировав свои голоса Кравчуку, Кучме...
Сподіваюся Ви у гарному здоров'ї і тверезо мислите. Сподіваюся також, що нічого Вам не заважатиме зрозуміти що спочатку були Кравчук-Кучма, а Майдан потім. Сподіваюся Вам стане зрозуміло що людина у здоровому глузді позбавлення від режимів Кравчука-Кучми трагедією не назве.
Пересвет
13.11.2007, 13:45
Городецкий, Городецкий...
Вы так представляете, будто Ющенко деньгами разбрасывался и народ за ним сазу же пошел...
Это же средневековье. В современном мире все делается далеко не так, точнее совсем не так. Политтехнологии, промывание мозгов, СМИ изо дня в день пиарившие одного из кандидатов и поливающие грязью другого, все это в купе с финансовыми вливаниями дает нужный результат. В Украине проголосвали за Ющенко, в России проголосуют за нужного кандидата. Вот и все.
На Украине после правления Кучмы народ хотел перемен, справедливости, честности, порядочности, свобод...А не смену хозяев в Киеве...
Городецький
13.11.2007, 14:06
На Украине после правления Кучмы народ хотел перемен, справедливости, честности, порядочности, свобод...А не смену хозяев в Киеве...
Дякую за гарну думку!
Вы так представляете, будто Ющенко деньгами разбрасывался и народ за ним сазу же пошел...
Утрація! Чи Ви мене за учня ПТУ маєте?
Политтехнологии, промывание мозгов, СМИ изо дня в день пиарившие одного из кандидатов и поливающие грязью другого, все это в купе с финансовыми вливаниями дает нужный результат.
Різницю помічаєте? В 2004-му всі ЗМІ вихваляли виключно Януковича, Ахметов теж не дрімав, прокуратура ледь не кожного дня знаходила "злочини" опозиції ... А проголосували за Ющенка.
А у вас, в Росії, за кого промиватимуть мізки, за того й проголосують.
Пересвет
13.11.2007, 14:41
Немного не так!
Янукович был протеже существовавшего режима, что в принципе было нежелательно для большинства. Народ по сути выбрал худшее из зол. Вместо того чтобы выбрать лучшее. Хотя народу просто н едали это сделать. Будь его воля, у власти не было бы ни Януковичей, ни Ющенко с Тимошенко. Но Госдепу США воля народа невыгодна.
В России немного иная ситуация. В России существующий режим поддерживают многие и соответственно будут выбирать человека, продолжающего политику предыдущего президента.
Промывание мозгов имеет место и в России и в Украине. Единственное отличие, что в России это делается на свои кровные деньги, а в Украине на деньги американских фондов, да и российских фондов...
Пересвет
13.11.2007, 16:21
Украина будучи частью Великой России была самообеспечанной страной, население которой было защищено, участвовало в управлении государством. А сейчас, что? Алигархические кланы делят страну пополам, а Данило, все думкой богатеет, что еще все исправится.
Только в союзе с Россией счастье Украины и украинцев!!!
Сколько украинцев трудяться на благо России, считая ее своим домом и не перечислить: Швыдкой, Матвиенко, Кириенко, Виктюк и многие другие. Укрпеляя Россию, укрепляют традиции украинцев и всего украинского народа.
Только в союзе с Россией счастье Украины и украинцев!!!
Хай нас Бог боронить і заступить від такого "счастья"!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_superschnute.gif
Ми тут на ЗУ вже з 39-го ситі по горло тим щастям.
Пересвет
13.11.2007, 16:30
Мда, Всеобщее счастье закончилось как раз в 39 году с присоединенем этой самой ЗУ.
Городецький
13.11.2007, 16:45
А Российское влияние на Украину будет всегда. Я очень надеюсь, что это влияние будет намного профессиональнее и плодотворнее.Только в союзе с Россией счастье Украины и украинцев!!!
Сколько украинцев трудяться на благо России, считая ее своим домом и не перечислить:
Ви мені нагадуєте проповідника якось дикої секти - його "віровчення" нікому не потрібне, тільки для нього правдиве, але він у нього свято вірить, і щоб не було самотньо - шукає нових адептів.
Ви б краще переймалися зачатками тоталітаризму і фашизму у себе вдома, шановний Пєрєсвєт, а от коли у вас всьо вже буде в ажурі, ласкаво просимо, приходьте сюди, месіонерствуйте. Якщо Вас хтось захоче слухати. А зараз, дякуємо, нам вашого щастя не тре'.
Нічого особистого, звісно.
Пересвет
13.11.2007, 16:53
Я б зауважив не защищено, а ЗАЧИЩЕНО, від слова ЗАЧИСТКА.
Да не было ничего. русские также страдали как и украинцы от полоумия грузинского диктатора. Россия то при чем тут???
Да не было ничего. русские также страдали как и украинцы от полоумия грузинского диктатора. Россия то при чем тут???
Петро Перший у Батурині та на будівницьтві СПБ- це теж грузин винен?
Катерина Друга:- 1762-1763 гг. Екатерина II издала два манифеста об иностранной колонизации Руси-Украины: вербовались сербы, болгары, молдаване, немцы из Пруссии, Австрии и других стран. Иностранцам предоставляли по 65 десятин земли на душу, освобождали от налогов. Украинцы обязаны были бесплатно выделять подводы для перевозки своих будущих помещиков.
- 1763 г. Указ Екатерины II о запрещении преподавания на украинском языке в Киево-Могилянской академии.
- 1764 г. Инструкция Екатерины II князю О. Вяземскому о русификации Украины, Прибалтики, Финляндии и Смоленщины.
- 1764 г. Отмена украинского государства Гетьманщины, а с ней – ликвидация украинских учебно-культурных учреждений и отстранение от власти украиноязычных чиновников.
- 1765 г. Ликвидация Екатериной II казацкого уклада на Слобожанщине и казацких школ.
- 1766 г. Синод издал строгий указ Киево-Печерской лавре перепечатывать только книги, печатающиеся в московской типографии и апробированные Синодом.
- 1768 г. Подавление восстания на правобережной Руси-Украине под предводительством Гонты и Зализняка, известного под названием «Колиивщина».
- 1769 г. Приказ Синода, согласно которому украинские книги в церквях были заменены московскими.
- 1769 г. Синод Русской Православной церкви запретил Киево-Печерской лавре печатать буквари на украинском языке и приказал отобрать у людей буквари, которые были уже на руках.
- 1775 г. Коварное нападение на Запорожскую Сечь и разрушение ее, несмотря на решающую помощь запорожцев русско-турецкой войне 1768—74 гг. Ограбление казаков, захват их имущества и высылка многих из них в Сибирь. Закрытие украинских школ при полковых канцеляриях. Двадцатипятилетнее заключение на Соловках последнего кошевого атамана Петра Калнишевского до самой его смерти в 1803 году в возрасте 112 лет.
- 1777 г. План выселения крымских татар из Крыма, украинцев — из Украины и переселение на обжитые места других народов. При осуществлении этого плана А.Суворов за считанные дни выселил с Юга Украины 32 тысячи человек мужского пола.
- 1777 г. После смерти от преследований и нищеты гениального украинского композитора, академика Болонской музыкальной академии Максима Березовского (род. В 1745 г. в Глухове) правительство Екатерины II запрещает исполнять его произведения и уничтожает многие из его рукописей.
- 1780 г. Сжигание библиотеки Киево-Могилянской академии, которая собиралась свыше 150 лет и была одной из самых богатых библиотек в Восточной Европе.
- 1781 г. Уничтожение остатков казацкого самоуправления на Левобережье и введение русской системы управления в 1783 г.
- 1782 г. Екатериной II создана комиссия для основания в России народных училищ, задачей которых было введение единой формы обучения и преподавания исключительно на русском языке во всех школах империи.
- 1783 г. Закрепощение крестьян Левобережной Украины.
- 1784 г. Синод приказывает митрополиту Киевскому и Галицкому Самуилу наказывать студентов и увольнять с работы учителей Киево-Могилянской академии за отступление от русского языка.
- 1785 г. Приказ Екатерины II по всем церквям империи править службу Божью на русском языке. Русский язык введен во всех школах Украины.
- 1786 г. Синод снова приказывает митрополиту Киевскому контролировать Лаврскую типографию, чтобы никакой разницы с московскими изданиями не было, а в Киево-Могилянской академии немедленно ввести систему обучения, узаконенную для всей империи.
- 1789 г. В Петербурге по инициативе Екатерины II издан «Сравнительный словарь всех языков», в котором украинский язык значится как русский, искаженный польским.
- 1793 г. Подавление восстания в селе Турбаи и жестокая расправа с крестьянами: более двух десятков крестьян умерли, не выдержав пыток, или были расстреляны, остальные после наказания плетьми были высланы в Сибирь, или в другие губернии.
- Конец ХVIII века. На территории семи из десяти полков (районов) Украины-Гетьманщины (о трех сведения не сохранились) было 866 украинских школ, то есть, на каждую тысячу населения приходилась одна школа. Под конец века количество населения возросло втрое, а количество школ уменьшилось вдвое, среди них украинских не было ни одной.
Ульянов-Лєнін...???
Пересвет
13.11.2007, 17:19
Бредятина, верните ее на помойку где взяли. Вранье написанное и подготовленное украинской диаспорой в Канаде даже не хочу обсуждать.
Пересвет
13.11.2007, 17:41
Ну www.maidan.org.ua серьезный сетевой ресурс, ага...
Ты бы еще на кавказцентр зашел :)
консультант
13.11.2007, 21:33
Что касается "украинской трагедии" Майдана, то сама по себе проплаченная инсценировка народного гнева абсолютно не делает чести ни какому государству.
Чия б ричала, а чия б мовчала... ! Я з друзями добровільно, по власній ініціативі і за власні кошти їхали на Майдан. Крім того, пройшовшм відбір, добровільно вступили в спецзагін СВУ для забезпечення порядку на майдані, тому що міліція ніби то участі не приймала. За весь період перебування в СВУ я не отримував ні копійки, не рахуючи їжі, хоч кожен день ризикували. Таких, як ми, готових до боротьби, було сотні тисяч. В людей очі горіли від бажання змін в держві. Всі, хто був на майдані, здавалось, що це одна сім"я. Ніхто не рахувався із власним здоров"ям і всім іншим. Київляни сотнями тисяч людей приймали на ночівлю, надавали одежу і тепле взуття. Як Ви можете так казати, роблячи висновки з москальсько-шовіністських статтей, які взагалі далекі від істини...:suicide:
Boris_Kiev
13.11.2007, 22:39
Консультанте, “не мечите бисером” перед тим “опонентом”.
Поставне в ігнор, як 50% форумлян.
Він давно відомий на кількох укр. форумах, заходить постьобатись або спровокувати когось.
Днями знайду його перли на форумі “Пори” (2004).
Здається, це готовий клієнт для Степанича.
1. Зверніть увагу - всюди пише "Я" з великої літери;
2. Загострення – він тіпа “безродний українець”.
Ремісія – він росіянин, який взагалі відкидає не тільки поняття, але й слово “Україна”.
Полковник
13.11.2007, 22:59
Він давно відомий на кількох укр. форумах, заходить постьобатись або спровокувати когось.
Ремісія – він росіянин, який взагалі відкидає не тільки поняття, але й слово “Україна”.
Борис, самому не смешно?
Вы это пишете примерно раз в квартал (Может, чуть реже), рассказывая вновь прибывшим сущность Пересвета?
Лично меня ЭТО настораживает!
Может Вам память надо проверить?
Сколько можно повторяться?
Boris_Kiev
13.11.2007, 23:24
Полковнику, Вас взагалі багато чого "настораживает". Нас теж (у Ваших дописах).
А тут я "профілактую" формулян, яких я поважаю,
від можливих (range = "розчарування" ^ "подив" ^ "огида"...)
консультант
13.11.2007, 23:30
Ремісія – він росіянин, який взагалі відкидає не тільки поняття, але й слово “Україн
Борисе, дякую за інформацію! Я чоловік новий і крім нашого Полковника, який симпатизує мені, як представник Росії, ще багатьох не знаю. Зрозумів, зроблю висновки !
Будь его воля, у власти не было бы ни Януковичей, ни Ющенко с Тимошенко.
а хто міг би бути? прошу зазначити конкретного претендента - прізвище і підстави!
чи то Ви так - пустобалачками займаєтесь?
Додано через 6 хвилин
Да не было ничего.
о! трохи урізноманітнилось: до "...нє дакажитє!..." додалось : "...нє била нічєво!..."
Пересвет
14.11.2007, 10:29
Если бы меня ставили в игнор, то по крайней мере карму с каждым постом не понижали...:)
Чия б ричала, а чия б мовчала... ! Я з друзями добровільно, по власній ініціативі і за власні кошти їхали на Майдан. Крім того, пройшовшм відбір, добровільно вступили в спецзагін СВУ для забезпечення порядку на майдані, тому що міліція ніби то участі не приймала. За весь період перебування в СВУ я не отримував ні копійки, не рахуючи їжі, хоч кожен день ризикували. Таких, як ми, готових до боротьби, було сотні тисяч. В людей очі горіли від бажання змін в держві. Всі, хто був на майдані, здавалось, що це одна сім"я. Ніхто не рахувався із власним здоров"ям і всім іншим. Київляни сотнями тисяч людей приймали на ночівлю, надавали одежу і тепле взуття. Як Ви можете так казати, роблячи висновки з москальсько-шовіністських статтей, які взагалі далекі від істини...
Во-первых, Консультант, вы уж постарайтесь в нашем общении избавиться от "штампованных" определений как маскальско-шовинистский. Вам тогда будет проще понимать ситуацию...
Во-вторых, вот вы ради кого все это делали, скажите пожалуйста? Я как и большинство украинцев в России поддерживали стремление украинского народа. Мы понимали, что народ устал от тех потрясений, которые были в те годы. Законность, справедливость, честные выборы, борьба с коррупцией все это приветствовалось нами. Только вот одно НО. По какому то дикому недоразумению, непонятному и необъяснимому. Вся та сила, та энергия народа, которая могла бы помочь стране была направлена в поддрежку таких же мерзостей, которые были у власти. Ну чем те же олигархи Порошенко, Тимошенко лучше нежели те кто стоял у власти? ЧЕМ? Когда видишь, что одурманеный, обманутый народ в приступе кричит "Ющенко"...того самого, кто до этого был премьер-министром этого же самого правительства.
Неужели именно этого заслуживал народ, неужели желал именно вот это???
а хто міг би бути? прошу зазначити конкретного претендента - прізвище і підстави!
Не могу знать, вам проще, так как более точно владеете информацией.
ЗЫ. Когда слышу из уст пани Тимошенко, пана Луценко определения своих партий как партии демократических силах мне становится обидно за само понятие: законности, демократии и права.
levandivka
14.11.2007, 10:46
Цитата:
Допис від zenyk Переглянути допис
Не могу знать, вам проще, так как более точно владеете информацией.
Не знаете - и не говорите! (с) :)
Когда видишь, что одурманеный, обманутый народ в приступе кричит "Ющенко".
Це Вам "ФСБ-Пресс" відео-монтаж демонстрував: "одурманені/обкурені" кричали "Януковіч!"
Ви таки дійсно не володієте ситуацією, або навмисно удаєте що не володієте. Відверто кажу, не на мить не розчарувався за великим рахунком у виборі який зробив 2004 року. Може тому, що не розраховував на швидкі зміни? Це дуже короткий термін для кардинальних змін на краще. Але треба усвідомлювати, що не будь майдану, все могло бути ще гірше, без жодних надій на покращення взагалі. Про Росію у цій гілці взагалі промовчу.:D
P.S. Доречи зміни таки дещо помітні. Може це й смішно, але на сміттєзвалищі у моєму районі, купа старих меблів, вікон та дверей. Вивозять та спалюють регулярно. Люди роблять ремонти, купляють нові меблі, телевізори, пральні, автівки. Звісно це Київ, у регіонах не буваю останнім часом, не буду брехати, не знаю... А ще за останні 35 років вперше перекладають трамвайну колію "швидкісного трамваю" на Борщагівці, будують міст через Дніпро, нові станції метрополітену, нові супермаркети, дороги, взагалі багато будують нового житла всюди.
levandivka
14.11.2007, 11:28
вперше перекладають трамвайну колію "швидкісного трамваю" на Борщагівці, будують мост через Дніпро, нові станції метрополітену, нові супермаркети, дороги, взагалі багато будують
Це той міст "з повітря", на який гроші щезли? Значить сподобалося бабло дерибанити? ;)
Лужков давно цю фішку вкурив - став строітєлєм "всєх врємьон і народов"...
Це той міст "з повітря", на який гроші щезли? Не дуже цікавився, але той що Ви кажете -залізничний, біля старого, нижче мосту Патона.
А цей що я мав на увазі - вище по Дніпру, з Троєщини на Поділ, автомобільний. Крадуть падлюки, що поробиш.;)
Пересвет
14.11.2007, 16:39
С сожалением вынужден констатировать, что большая часть представителей форумчан без какой либо критики воспринимают антироссийские факты, которые находят в помойках инета некоторые всем известные личности.
Особо хочется выделить всем известную мерзость относительно якобы "зверств" российских самодержцев против свободолюбивого, гордого "украинского" народа. Откуда растут корни сией пахабщины всем давно известно.
Хотелось бы остановиться на определенных моментах.
Итак.
1762-1763 гг. Екатерина II издала два манифеста об иностранной колонизации Руси-Украины: вербовались сербы, болгары, молдаване, немцы из Пруссии, Австрии и других стран. Иностранцам предоставляли по 65 десятин земли на душу, освобождали от налогов. Украинцы обязаны были бесплатно выделять подводы для перевозки своих будущих помещиков.
В первую очередь хотелось бы указать на неточность самого определения Русь-Украина. Ну да ладно. Колонизация. Понимаете, заселялись "пустые" земли Дикого поля. При этом предпочтение отдавались тем, кто владел ремеслами, которыми не владели "русские-малороссы" ни другие жители Российской империи. Начнем с того, что "украинская нация только начинала формироваться". И сами они себя не считали украинцами. Земли заселяемые - не были "украинскими" - 500 лет. Впрочем как и российскими. Крымское ханство - не позволяло проводить колонизацию земель. Набеги. Войны. Новороссия - пустовала. Кубань - черкессы, с которыми до середины 19 века шла война, закончившаяся их выселением в Турцию. Так что, если говорить о заселении "украинских" земель, то надо говорить о тех, кто там жил. А там никто не жил. Не мог. Потому что...
1763 г. Указ Екатерины II о запрещении преподавания на украинском языке в Киево-Могилянской академии.
Могилянкая Академия - покажите мне учебники, на каком языке там преподавали? Они должны быть. Тогда и поговорим. Не думаю, что тот язык назывался украинским.
- 1764 г. Инструкция Екатерины II князю О. Вяземскому о русификации Украины, Прибалтики, Финляндии и Смоленщины.
Странная инструкция. Даже если и была. Странная тем, что русификация "Украины" удалась, а вот с прибалтикой, финляндией - вышла осечка? В чем вопрос? Может в том, что это была борьба с "полонизацией" на Украине???
- 1764 г. Отмена украинского государства Гетьманщины, а с ней – ликвидация украинских учебно-культурных учреждений и отстранение от власти украиноязычных чиновников.
Гетьманщина - это военное поселение. Учебных заведении там не было. Кроме обучения набегам и рубке голов. Говорить об укрианском государстве тем более странно. С таким же успехом можно говорить о татарском государстве, польском и т.д.
- 1768 г. Подавление восстания на правобережной Руси-Украине под предводительством Гонты и Зализняка, известного под названием «Колиивщина».
Восстания были везде. В Венгрии, Польше, Австрии... И России... Стенька Разин, Пугачев. Где власть - там и восстания. Вне зависимости от власти. Тем более, если есть сосед подстрекающии. В данном случае поляк. Тем более уж по сравнению с польскими пытками и издевательствами российская ссылка возмутителей спокойствия выглядит как детская шалость.
- 1781 г. Уничтожение остатков казацкого самоуправления на Левобережье и введение русской системы управления в 1783 г.
Причины "падения сечи" описаны. Утрачен смысл. Бандиты, в глазах Екатерины. Когда были татары, то "прослойка". Когда татар не стало, отправили - по "окраинам" империи. А в центра деражать - нет смысла. Да и в каком еще государстве могло существовать военное образование в центре страны?
Начнем с того, что "украинская нация только начинала формироваться". И сами они себя не считали украинцами.
та за Вашою логікою українці і досі себе не вважають українцями, бо говорять рускою! :D
Ви краще наведіть першу письмову згадку про країну з назвою росія! коли вперше московія стала себе іменувати росією?
і пошукайте коли вперше згадується Україна! тоді і відчуєте різницю коли саме почала формуватись українська нація, а коли з московинів почали формуватись рускі, а потім росіяни
Пересвет
14.11.2007, 17:52
Само название Россия в отношении Московского царства впервые упоминается при Иване III, Официально стала так называться при Петре I.
Что касается Украины как названия территории, то оно впервые употребляется в XVII веке как области Руси, подконтрорльные польсокму Королю.
« в воеводствах Русском, Волынском, Подольском, Белзском и Подлясском», с его пересказом в частном польском письме, где все эти воеводства названы одним словом — «Украина».
Само название Россия в отношении Московского царства впервые упоминается при Иване III, Официально стала так называться при Петре I.
Что касается Украины как названия территории, то оно впервые употребляется в XVII веке как области Руси, подконтрорльные польсокму Королю.
« в воеводствах Русском, Волынском, Подольском, Белзском и Подлясском», с его пересказом в частном польском письме, где все эти воеводства названы одним словом — «Украина».
Завтра прийде Богданович,все пояснить.Неохота лінки шукати...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_ohrreiniger.gif
Пересвет
14.11.2007, 18:15
Я умышленно не стал указывать упоминание "Украины" как окраины ибо это к делу не относится.
Богданович
16.11.2007, 15:22
Политтехнологии, промывание мозгов, СМИ изо дня в день пиарившие одного из кандидатов и поливающие грязью другого
Часи пройшло небагато, тому скажу - піарили саме В. Ф. Януковича
Додано через 7 хвилин
В первую очередь хотелось бы указать на неточность самого определения Русь-Украина. Ну да ладно. Колонизация. Понимаете, заселялись "пустые" земли Дикого поля. При этом предпочтение отдавались тем, кто владел ремеслами, которыми не владели "русские-малороссы" ни другие жители Российской империи. Начнем с того, что "украинская нация только начинала формироваться". И сами они себя не считали украинцами. Земли заселяемые - не были "украинскими" - 500 лет. Впрочем как и российскими. Крымское ханство - не позволяло проводить колонизацию земель. Набеги. Войны. Новороссия - пустовала. Кубань - черкессы, с которыми до середины 19 века шла война, закончившаяся их выселением в Турцию. Так что, если говорить о заселении "украинских" земель, то надо говорить о тех, кто там жил. А там никто не жил. Не мог. Потому что...
Почитайте: Д. І. Яворницький (він же Еварніцкій) "Історія Запорозького війська", т. 1 Розділ "Межі вольностей Війська Запорозького"
Пересвет
16.11.2007, 15:30
Богданович! Вы не владеете информацией о самом процессе PR.
Тот факт, что в выборах учавствовало 2 Виктора уже говорит опроработанной PR акции.
Богданович
16.11.2007, 15:31
Странная инструкция. Даже если и была. Странная тем, что русификация "Украины" удалась, а вот с прибалтикой, финляндией - вышла осечка? В чем вопрос? Может в том, что это была борьба с "полонизацией" на Украине???
А може в тому, шо фінська і балтійські мови менш подібні на російську???
Додано через 2 хвилини
Гетьманщина - это военное поселение. Учебных заведении там не было. Кроме обучения набегам и рубке голов. Говорить об укрианском государстве тем более странно. С таким же успехом можно говорить о татарском государстве, польском и т.д.
Військові поселення не встановлюють законів, судів, адміністрації цивільних справ.
А щодо навчальних закладів - подивіться В.І. Лєніна, де він пише, що кількість українських шкіл в 7 губерніях скоротилася втричі
рівнянин
16.11.2007, 15:48
Промывание мозгов имеет место и в России и в Украине. Единственное отличие, что в России это делается на свои кровные деньги, а в Украине на деньги американских фондов, да и российских фондов...
А мені таке "промивання" як на Україні подобається! Я спочатку дивлюсь "5 канал" потім підкріплюю це каналом "УКРАЇНА" і на десерт "ОРТ" в результаті цілком об'єктивна оцінка ситуаціїї. А у Вас що по іншому?
Додано через 1 хвилину
Про нет я мовчу.
Пересвет
16.11.2007, 16:14
В России:
НТВ, RenTV, Евроньюс складывается вполне определенная картина.
Тот факт, что в выборах учавствовало 2 Виктора уже говорит опроработанной PR акции.
:y: :D
то виявляється і Януковича і Ющенка США спонсорувало і навмисне шоб легше проштовхнути в президента Ющенка!.... :D
а я то думаю чого це Путін до Януковича приїжджав перед виборами?...а то виявляється він домагався шоб той зняв свою кандидатуру з виборів і непродавався америці!...:D ...певно для цього і парад разом вітали на трибуні...:D
.....знаєте, чоловіче - такими постами Ви самі себе виставляєте клоуном, і досягнете лиш того, що Вас ніхто серйозно тут сприймати не буде....
Додано через 2 хвилини
С таким же успехом можно говорить о татарском государстве, польском и т.д
та правильно....звідки в поляків своя держава?....
п.с. моє припущення підтвердилось - Ви сюди не розмовляти прийшли, а клоуна корчити.....
Городецький
16.11.2007, 17:58
Ох і хитрі ж гади американці, це ж треба було вмовити батьків обох Вікторів назвати їх саме так по народженню! Нам би їхні технології ... :)
Россия решила отказаться от использования радиолокационных станций в Украине, содержание которых ежегодно требует из бюджета $1,3 млн, пишет в своем сегодняшнем номере российская газета Ведомости.
"Правительство внесло в Госдуму законопроект о денонсации межправительственного договора с Украиной о средствах СПРН и контроля космического пространства. В пояснительной записке говорится, что ресурс станций истек в 2005 г., к тому же станции в Севастополе мешают работать помехи от бытовых и радиоустройств, а в Мукачеве часто отключают электроэнергию", отмечает издание.
Чтобы безопасность России не пострадала, военные будут опираться, как считают в правительстве РОссии, на РЛС в Иркутске, Мурманске, Печоре и строящиеся новые станции типа "Воронеж-ДМ" в Лехтусе и Армавире. По словам представителя Космических войск России, раз правительство внесло в Думу законопроект, то военные уверены, что отказ от информации с этих станций не повредит обороноспособности. Источник в Минобороны напоминает, что украинцы не раз ставили вопрос о повышении российских выплат, а в 2005 года предлагали американцам использовать эти объекты.
Ведомости цитируют эксперта киевского Центра анализа армии, конверсии и разоружения Валентина Бадрака, который полагает, что отказ России от этих станций приведет к их закрытию.
По мнению эксперт вашингтонского Института мировой безопасности Ивана Сафранчука, в техническом плане проблем для обороноспособности России отказ от соглашения не принесет, но украинские власти могут использовать этот факт для давления на Россию при пересмотре соглашений о базировании Черноморского флота в Крыму.
Никак не пойму!
Так шо?
Выводить рассийские базы с Украины или наоборот???????
Напомним, что в интервью российской газете Время новостей, опубликованном в начале этой недели, президент Украины Виктор Ющенко заявил, что размер арендной платы за базирование российского Черноморского флота в Крыму, которая, согласно договоренностям, составляет ежегодно 97,75 миллионов долларов, будет меняться.
В декабре 2006 года Украина заявила, что в 2007 ожидает от России увеличения платы за обслуживание в интересах российской стороны радиолокационных станций системы предупреждения о ракетном нападении, расположенных в Севастополе (Крым) и Мукачево (Закарпатье).
Впервые Минобороны Украины потребовало от России увеличить оплату в феврале 2005 года, но Москва отказалась, напомнив, что соглашение 1992 года заключалось на 15 лет. После этого РЛС была передана в ведение Национального космического агентства Украины. Ожидалось, что после этого соглашение по РЛС будет перезаключено.
http://accessnews.info/newsukraina/news_2007-07-12-18-55-03-652.html
І Слава Богу! Нехай забираються москалі з української землі.
А ми самі будемо використовувати свої станції за призначенням.
Слава Україні!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Богданович
19.11.2007, 11:26
Пробачте, панове, але як на мене, ця тема абсурдна.
Москаль і хахол найкращі друзі.
Проблема є між москалями і українцями ))
зловив себе на думці, що руских жартів я вже не розумію.....і в розказаному Пересветом анегдоті ніц не вловив, не те що смішного, а навіть і змісту.....
....все-таки своєрідний в руских гумор....
....все-таки своєрідний в руских гумор....
Може то фінський? Пане Зинченко, то фінський анекдот, так і кажіть, попереджуйте, бо ж люди не відчувають гумору.:)
Пересвет
20.11.2007, 12:05
Данило. Какой у русских, такой у украинцев юмор. Народ то один по сути :)
Народ то один по сути
Важко сперечатися, адже багато було завезено в Україну з північного Сходу людей, неукраїнського, неслов'янського походження, на заміну безвинно вбитих, заморених голодомором та ненароджених.
Какой у русских, такой у украинцев юмор
повірте: у руских гумор радикально відрізняється від гумору решти людства, так як і , зрештою, ставлення до дотримання взятих на себе зобов'язань....
...це я чітко зрозумів, коли недавно натрапив на телепередачу з виступом Задорнова: за радянських часів я його слухав і сміявся, тепер же я його слухав і дивувався....я направду не розумів що саме смішного він розповідав....тема його виступу зводилась до описання злиденного побуту пересічного росіянина....плакати від того не хотілось, але якесь християнське співчуття, описане ним життя росіян, викликало....
...це я чітко зрозумів, коли недавно натрапив на телепередачу з виступом Задорнова: за радянських часів я його слухав і сміявся, тепер же я його слухав і дивувався....я направду не розумів що саме смішного він розповідав....тема його виступу зводилась до описання злиденного побуту пересічного росіянина....плакати від того не хотілось, але якесь християнське співчуття, описане ним життя росіян, викликало....
І зауважте, сам він у Росії не живе, тіко гроші заробляє гастролями. А хатинка у Латвії, під парасолькою в НАТО. ..."Ну ... тупыє!";)
levandivka
20.11.2007, 15:44
Народ то один по сути
Ну... ТАК: дві руки, дві ноги, в деяких - дві голови... :)
Пересвет
20.11.2007, 16:44
Levandivka!
Смейтесь, смейтесь...скоро кончится ваше время...караул видите ли устал...:)
Russian humor
Смейтесь, смейтесь...скоро кончится ваше время...караул видите ли устал...
то натяк на те, шо русія знову війною на Україну попре?
Смейтесь, смейтесь...скоро кончится ваше время...караул видите ли устал...
Актуально для Росії у всі часи:
Возьмем винтовки новые,
на штык флажки!
И с песнею
в стрелковые
пойдем кружки.
Раз,
два!
Все
в ряд!
Впе-
ред,
от-
ряд.
Когда
война-метелица
придет опять —
должны уметь мы целиться,
уметь стрелять.
Ша-
гай
кру-
че!
Цель-
ся
луч-
ше!
И если двинет армии
страна моя —
мы будем
санитарами
во всех боях.
Ра-
нят
в ле-
су.
к сво-
им
сне-
су.
Бесшумною разведкою —
тиха нога —
за камнем
и за веткою
найдем врага.
Пол-
зу
день,
ночь
мо-
им
по-
мочь.
Блестят винтовки новые,
на них
флажки.
Мы с песнею
в стрелковые
идем кружки.
Раз,
два!
Под-
ряд!
Ша-
гай,
от-
ряд!
Пересвет
20.11.2007, 17:15
то натяк на те, шо русія знову війною на Україну попре?
Ха-ха...Да о чем вы? Россия разве раньше воевала с Украиной? Вот чудеса, чего только не услышишь...Хотя в украинской диаспоре Канады и не такое придумывают...
Ха-ха...Да о чем вы? Россия разве раньше воевала с Украиной? Вот чудеса, чего только не услышишь...Хотя в украинской диаспоре Канады и не такое придумывают...
Та що Ви?Яка війна?Ви ж нас любите...
"Росiйськi «брати» настiльки нас «люблять», що готовi забити останнiй цвях в домовину для нас, яку будували 337 рокiв. Якби я не знав росiйської мови, я б не вивчив її лише за те, що нею розмовляв кат України Ленiн. Вiн писав «о национальной гордости великоросов», а нацiональної гордостi малоросiв натомiсть, мабуть, не могло бути. Коли росiянин любить свою батькiвщину, його називають патрiот, коли українець - нацiоналiст, коли ж кримський татарин - екстремiст."
Валько КРАВЧЕНКО
АБЕТКА ДЛЯ "СТАРШОГО БРАТА" (http://ukrlife.org/main/valiko/abetka.htm)
Ха-ха...Да о чем вы?
Американські експерти з дослідницької корпорації Rand не виключають, що у майбутньому можливі військові зіткнення між Росією й Україною.
На думку аналітиків Rand Ольги Олікер і Тані Черлік-Палій, авторів книги "Оцінка занепаду Росії: Тенденції і Наслідки для США і військово-повітряних сил США", найбільш ймовірними можуть бути війни в Азії і на Кавказі, а також надзвичайні ситуації, пов'язані зі зброєю масового знищення.
"Зокрема, не виключений ризик того, що російські війська за наказом або без наказу застосують військову силу у конфліктних російських регіонах або проти сусідів Росії. Це може привести до початку збройного конфлікту. До аналогічного результату можуть провести прикордонні зіткнення з Китаєм, Україною, державами Балтії або Казахстаном", - передає позицію експертів Rand інформагентство Washington ProFile.
весь текст (http://www.pravda.com.ua/archive/2003/january/10/news/8.shtml)
Додано через 4 хвилини
Россия разве раньше воевала с Украиной? Андрій Бульвинський
УКРАЇНСЬКО-РОСІЙСЬКА ВІЙНА 1658—1659 рр. (http://www.geocities.com/doctorpro2002/bulvynsky/wijna_1658.html)
Пересвет
20.11.2007, 17:38
Ромко, сейчас столько говна льется на голову России, что Я не имею ни желания и времени что то комментировать на этот счет.
Откуда в стране, которая ведет антироссийскую политику может появиться "Абетки" о чем то другом как ни о конзях старшего брата.
Псевдоэксперты будут пугать всякой дрянью по поводу того, что Россия собирается нападать или что то отнять у страны Украины.
И ведь никто не обращает внимание, что Россия делала все, чтобы Украина чувствовала себя свободной страной, не имеющая никаких проблем.
1)Нет ни территориальных притензий
2)В течение 15 лет существовали экономические льготы для молодой Украины
3)Благоприятствование для приезда украинцев в Россию для заработков
4) Всевозможные уступки и пр. пр. пр.
А вместо этого неблагодарное пренебрижение, ненависть, обвинения в смертных грехах, злость и обида...
И ведь никто не обращает внимание, что Россия делала все, чтобы Украина чувствовала себя свободной страной, не имеющая никаких проблем.
:y: :D
а я то думаю чого мені так легко живеться?....а то виявляється я маю пільги від росії!... :D
чоловіче! запам'ятайте на все своє життя українське прислів'я: "Не роби нікому "добре" і тобі погано не буде!"
Пересвет
20.11.2007, 18:19
Zenyk! Zenyk.
Почему то уверен, что таких как вы, плющих в "руку дающему" и ничего не видящего дальше своего собственного двора меньшинство в стране.
Россия млрд. долларов на протяжении 15 лет спонсировала украинскую экономику...
Ай, да что с вами говорить то...
Zenyk! Zenyk.
Почему то уверен, что таких как вы, плющих в "руку дающему" и ничего не видящего дальше своего собственного двора меньшинство в стране.
Россия млрд. долларов на протяжении 15 лет спонсировала украинскую экономику...
Ай, да что с вами говорить то...
Стоп-стоп-стоп!А з цього місця "поподробнєє".Що нам давала і дає Росія?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_71.gif
рівнянин
20.11.2007, 18:30
о натяк на те, шо русія знову війною на Україну попре?
Заспокойтесь пане Зеник! Вони знову "...будут Зимний брать...".
Пересвет
20.11.2007, 18:31
Все не хочу дальше даже говорить по этому поводу...
Либо ...., либо прикидываетесь....
Долга нет, энергоресурсы на миллиарды долларов в бюджет страны и Россия ничего не давала.
рівнянин
20.11.2007, 18:35
Що нам давала і дає Росія?
Як що? Ви пане за історією не слідкуєте! А нові поклади мазуту та сірки в Керченській протоці! А палаци на південному березі Криму! А дешевий газ по 235$! Ми б без неї пропали як рулі миші!:crazy:
Откуда в стране, которая ведет антироссийскую политику может появиться "Абетки" о чем то другом как ни о конзях старшего брата.
Жах! Звідки такі відомості? Ану скажіть, дуже прошу, хто керує Україною? Чи знаєте яка в нас форма правління? Хто в нас прем"єр? Який в нас прем"єр? лякаєте...
Пересвет
20.11.2007, 18:45
Kyula!
Действительно, к сожалению это так. Президент Виктор Ющенко взошел на украинский престол (стал президентом) не без помощи госдепа США.
Политика Украины абсолютно не направлена на добрососедские отношения с Россиией, это необходимо признать.
Стремление вступить в НАТО является антироссийским шагом.
Современные украинские СМИ являются антироссийскими.
И языковой вопрос также не вносит ясность между двумя странами.
Какой у русских, такой у украинцев юмор. Народ то один по сути
Не согласна. Схожести конечно есть, но в общем - мы разные!!!
рівнянин
20.11.2007, 18:46
Ви хоча б самі в це вірите? Наведіть приклади! Протилежними учасники форуму вас закидають!
Бо у вас всього дві біди,а у нас цілих три!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_19.gif
Пересвет
20.11.2007, 18:50
В чем именно?
Ви хоча б самі в це вірите? Наведіть приклади! Протилежними учасники форуму вас закидають!
1) Почитайте российско-украинский договор 1997 года.
2) Энергоресурсы, передвижение товаров, безвизовый въезд,упрощенная регистрация...
Действительно, к сожалению это так. Президент Виктор Ющенко взошел на украинский престол (стал президентом) не без помощи госдепа США.
Это точно. Соединенные Штаты Америки очень много денег вложили в оранжевую революцию.
Я уже писАла, что США не нужна Украина как таковая. Какой им интерес в самой Украине? Они делают все, чтобы подобраться поближе к России, к ее огромным природным ресурсам (вспомните Ирак). Украина для Америки - это плацдарм для "наступления" на Россию.
ЗЫ Представляю сколько помидоров сейчас в меня полетит:)
Kyula!
Политика Украины абсолютно не направлена на добрососедские отношения с Россиией, это необходимо признать.
И языковой вопрос также не вносит ясность между двумя странами.
Шановний Пересвет! Дуже прошу Вас поводити адекватно. Ющенко - це вибір більшості українців (прийнамні в 2004), а Ви демонструєте не повагу до сусіднього народу!
Ющенко став Президентом саме за допомогою громадян України (хоча можливо якісь кошти на президентську компанію і були виділені - в чому не впевнена, того не буду стверджувати)
Але суть не в тому. Можливо Ви ніколи не чули про нашу реформу 2004го, з настанням якої Україна стала парламентсько-президентською державою, тобто тим самим повноваження президента звели фактично до "королівських Британії".
Прем"єр в нас проросійський - уряд такий самий (вони у вічних конфліктах з Президентом -це ж не таємниця!).
ЗМІ антиросійське? Це не правда(до речі, преси в нас більш ніж має бути російською мовою, українських якісних видань замало )! Звідки такі відомості?
рівнянин
20.11.2007, 19:02
Ось цікавий діалог на російському форумі:
Цитата:
По мнению украинцев Россиянин = большевик, коммунист, чексист и прочая контра?
Нет. Россиянин - это представитель российской империи. Как когда-то британец или испанец.
Цитата:
Я всего лишь хотел разобраться, ПОЧЕМУ? В чём причина? Империалистическикий гнёт... Как то слишком обширно.
Наоборот, емко и сжато. Потому что у меня нет интереса рассуждать о том что было.
Цитата:
Хотя вобщем-то, каждой стране надо иметь какого-то внешнего врага, реального или выдуманного - не важно.
У украинцев не было страны веками. Так что эта мысль может и верна, но не в отношении страны Украина.
Вот метод России - да, такой. "Кто не с нами тот против нас!"
Цитата:
Для Украины вот Россия..
я бы сказал чуть под другому: для бывшей колонии враг метрополия, не желающая забывать о своей колонии.
Англия вот забыла о своих колониях, и как видим даже главой "Содружества" стала. Когда Россия "забудет", тогда и СНГ и ЕЭП будут реальными союзами партнеров, а не вилимостью.
http://forum.klerk.ru/showthread.php?t=71029&page=2
консультант
20.11.2007, 19:13
Якщо ця гілка продовжує жити, то я вам скажу, у вас сильна воля і міцні нерви...!:suicide:
Но тут, конечно, возникает технический вопрос – как исключить попадание в центр города всех этих нежелательных элементов.
Обгородити Москву бетонною стіною і...(з анекдоту)
Степаныч
21.11.2007, 08:41
Проблема є між москалями і українцями ))
І між хахлами і руськими. ;)
А нові поклади мазуту та сірки в Керченській протоці!
доброті російській немає розумних меж! :D :D :D
Додано через 1 хвилину
росія перебуває в стані війни з НАТО???....
не знав....
Додано через 3 хвилини
то Ви певно за невмирущим москальським, а деякий час комуністичним принципом: "хто не з нами - той проти нас". Тобто раз ЗМІ на Україні стають дедалі більше українськими значить вони стають дедалі більше антиросійськими?
....так ми далеко не заїдем з вашими "добросусідськими" принципами співжиття.....
Додано через 5 хвилин
Почитайте российско-украинский договор 1997 года.
2) Энергоресурсы, передвижение товаров, безвизовый въезд,упрощенная регистрация...
а ембарго 2006-го року , що було в односторонньому порядку росією впроваджено щодо України Ви не пам'ятаєте?
А перегляд договору на поставку газу в односторонньому порядку росією????
Богданович
21.11.2007, 09:49
І між хахлами і руськими. ;)
Степаничу!
"руські" у Вашому написанні, в мому - росіяни - цілком нормальні люди без ІМПЕРСЬКИХ (ВЕЛИКОДЕРЖАВНИХ) АМБІЦІЙ.
хахли - про них найкраще Т. Г. Шевченко сказав "раби, подножки, грязь Москви, варшавське сміття"
Між цими категоріями нема контакту
росія перебуває в стані війни ???..
Перманентний стан...
http://sashka.iatp.org.ua/sashka/topi/41b.gif
рівнянин
21.11.2007, 13:18
И языковой вопрос также не вносит ясность между двумя странами
1. Вихід Росії з договору "Про звичайні озброєння в Європі" є антиукраїнським кроком.
2. ЗМІ Росії та громадські організації настроєні антиукраїнські.
3. Підтримка Росією введення в Україні російської мови як другої державної є втручання в внутрішні справи України.
Як Вам така трактовка?
Як Вам така трактовка?
антиросійська!
Бо суть грішні...
Вы сами ответили на вопрос - откуда все беды Украины!!!
levandivka
12.12.2007, 18:40
ТАК Ромко про москалів українських писав.
Нє? :)
ТАК Ромко про москалів українських писав.
Нє?
Ага, только украинские москали грешны.
Все остальные - сама святость, только нимб над головой не светится
Ага, только украинские москали грешны.
Все остальные - сама святость, только нимб над головой не светится
Так,у Росії ж москалів нема...
Полковник
12.12.2007, 22:08
"Бесспорно, Анна Герман может заплести косу, сбросить несколько килограммов веса, сделать пластику, но даже при таких обстоятельствах я сомневаюсь, что она пройдет кастинг в коалиции", - заметил Чепинога.
http://www.podrobnosti.ua/power/parliament/2007/12/12/481514.html
Ага, а в Украине нема хохлов:D
Ага, а в Украине нема хохлов
Хохли,якраз є...
Цитата:
Допис від Romko
Ага, а в Украине нема хохлов
....і мені шось здається, що з визначенням москалів на нашому форумі ми шось перемудрили....всетаки: москаль - є москаль, як не крути і як його не називай. Хоч добрий він, хоч українофоб - він всерівно залишається москалем.... Он сама ж Львіва справедливо сміється з приводу відсутності москалів в країні москалів....це ж безглуздо говорити, що в країні москалів - нема москалів!
Степаныч
13.12.2007, 09:27
Хохли,якраз є...
У нас усе є! :)
Додано через 1 хвилину
москаль - є москаль, як не крути і як його не називай. Хоч добрий він, хоч українофоб - він всерівно залишається москалем.... Он сама ж Львіва справедливо сміється з приводу відсутності москалів в країні москалів....це ж безглуздо говорити, що в країні москалів - нема москалів!
Гарно сказано! Типу "переворот с подвывертом"!:)
А разве на востоке все "голубые"?
судячи з результатів опитувань на різні теми там переважна більшість затуманених байками "голубих"
я за ЖОВТО-БЛАКИТНИХ!
і за розум. щоб він у кожного був. і щоб вміли їм користатися
Цю статтю я подаю з люб'язного дозволу автора. Дочитайте до кінця, там є його ім'я.:о)
Джерело (http://narodna.pravda.com.ua/discussions/474a26e147743/)
Уже вкотре в Інтернеті зустрічаю формально незалежні публікації на тему поділу України і приєднання її частини до Російської Федерації.
Загалом питання, що вони підняті в таких публікаціях, не відрізняються різноманітністю:
- політична криза в Україні як підстава для рішучих дій;
- внутрішні протиріччя між Південним Сходом і Північним Заходом України як додатковий важель;
- відсутність єдиної української нації як обґрунтування зазіхань на територіальну цілісність України;
- економічна користь для Російської Федерації від приєднання південно-східних територій України тощо.
Я цілком тверезо усвідомлюю, що відповідні статті є найдешевшим засобом пропаганди "вєлікадєржавнава шавінізма" з боку ФСБ (позаяк запостити статтю під якимось придуркуватим ніком, скажімо, на nnm.ru нічого крім кількох годин втраченого часу не коштує).
Зрештою витратити кілька годин часу вирішив і я. Не для того, щоб когось образити чи то загострити і без того складні стосунки між населенням України та Російської Федерації, – щоб привернути увагу "вєлікава рускава народа" на перманентні проблеми своєї держави, які є наслідком браку самодостатності.
Втім я маю небезпідставну підозру, що ця моя стаття незабаром зникне з деяких серверів, на яких
я її опублікую: аналогічним чином зникали пости мого друга на одному з проросійських форумів.
Власне у своїй статті я викрию кілька міфів, створених російською державною доктриною для загальносуспільного вжитку та щоденного послуговування, а також окреслю кілька потенційних небезпек для російських інтересів в Україні та російської державності в цілому.
Міф про слов'янське походження росіян.
Щоправда, цей міф, здається, поступово розгвинчує і офіційна російська історіографія як абсурдний та абсолютно необґрунтов