Показати повну версію : Привіт, я тут уперше!
Привіт усім!
І вас з добрим ранком!
вітаємо гуцулку на форумі!...
вітаємо гуцулку
І не тільке на форумі і взагалі таких людей тре на руках носить.
Дякую за підтримку.немаю довіду спілкування на форумі.ніяк не можу зрозуміти яких дописувачів більше:з браком спілкування,чи тих,хто не обтяжений роботою.я не відношусь до жодних.
Більше різних людей є от наприклад диверсійний відділ кремлівських спецслужб, які є у цьому форумі, певним скритим об"єнанням. Мета деморалізація певних проукраїнських настроїв й культурних, бо від цих во преоритетів все інше йде як додаток.
от наприклад диверсійний відділ кремлівських спецслужб, які є у цьому форумі, певним скритим об"єнанням.
А хто конкретно? Пару ніків пліз, і докази :)
Поясніть , будь ласка ,хто визначає "карму" на форумі.і як ідентифікувати себе картинкою?
А хто конкретно? Пару ніків пліз, і докази
Товариш, я вам не той во Ви самі товариш знаєте і і нік і должность....див. обьєктивніше
У Вас прекрасний гумор!
Не ви гадаєте шо у мому гуморі буде менше 100% правди?
Поясніть , будь ласка ,хто визначає "карму" на форумі.і як ідентифікувати себе картинкою?
Гуцулко, карму додають або віднімають інші форумляни, якщо їм сподобався (або не сподобався) чийсь допис.
А картинку можете додати, якщо зайдете в "Мої налаштування - аватар". :)
Гуцулко, карму додають або віднімають інші форумляни, якщо їм сподобався (або не сподобався) чийсь допис.
А картинку можете додати, якщо зайдете в "Мої налаштування - аватар". :)
Дякую.я зрозуміла , що це роблять форумляни , але як , не збагну...а що означають паруючі горнятка під нікнеймом?
Не ви гадаєте шо у мому гуморі буде менше 100% правди?
Ото людям немає що робити , якщо то дійсно така правда!
Boris_Kiev
09.07.2007, 14:39
Паруючі горнятка під нікнеймом: їхня кількість залежить від кількості дописів. Спочтаку кожне нове горнятко з"являється через кожні 150 дописів. А може вже по-іншому.
З аватарами розібралися ?
http://forum.lvivport.com/profile.php?do=editavatar
Не скажу точно про максимальний розмір (в пікселях), але якщо поставите 90 х 90 - конфлікту не буде.
Тип файлу - GIF або JPG
Черешенька
09.07.2007, 14:41
Привіт Гуцулко (нік у тебе супер, ніжний і колоритний ;)),
коли я вперше зайшла на форум, то також одразу горнятками зацікавилася, як справжній фанат кавування. Мені форумчани, і зокрема один із найдосвідченіших кавових любителів пан Мих допоміг зрозуміти, що філіжанки тобі додаються за вправність пиття кави, тому насолоджуйся нею під час спілкування на форумі і все буде чудово (а якщо серйозно, горнятка додаються дирекцією за активність, напишеш багато - то і матимеш їх десяток чи сотню відповідно).
Карма (слово мені, чесно, не дуже подобається) - це пальчик вниз або догори у віконечку кожного користувача зліва. Сподобався тобі допис, тисни люкс, плюсик відповідно додасться, не сподобався - негативом карай :).
Тут все насправді нескладно, бажаю тобі якнайшвидше розібратися з такими технічними моментами і приєднатися до приємної дискусії на різноманітні цікаві, хвилюючі, актуальні теми ;).
Вітання від мене особисто і, думаю, усіх інших форумчанок і форумчанинів :)!
Приєднуюсь до Черешеньки :)
Насправді кавові горнятка під нік-неймом мають трішки інший зміст.
Науковими дослідженнями доведено - що з часом залежність від кави, як і від любого "наркотичного" засобу прогресує. Тобто, якщо раніше Вам було достатньо однієї філіжанки кави на день, то з часом ця кількість зросте у геометричній прогресії :)
Орієнтовно, досягнувши 5-го рівня "кавоманії", перешкодити подальшому розвитку ЛФ-манії може тільки відрядження у якусь відсталу африканську країну, де про інтернет і Білла Гейтса не чув навіть місцевий доктор технічних наук :)
Дякую усім за підтримку!як завантажити картинку я зрозуміла , а з чого її вибрати не знаю.У мене тільки фото.Але ж спілкуваення на форумі тим і приваблює , що змальовуєш образ людини за судженнями і умовиводами.
У мене тільки фото
А ми б і на фото з задоволенням подивилися... ;) :)
Черешенька
09.07.2007, 18:12
Але ж спілкуваення на форумі тим і приваблює , що змальовуєш образ людини за судженнями і умовиводами
Гуцулко, то про тебе?
Гуцулко Ксеню, полонинська дитино,
Чорнобрива дівчино, в чому сила твоя?
Мов пташку в жменю, моє серце взяла ти,
Й не ласкава кохати, чародійко моя...
;) (Версія заньківчан у однойменній виставі - пісня прекрасна!!!)
Boris_Kiev
09.07.2007, 19:00
Гуцулка Ксеня. (Слова та музика Р.Савицького). Тріо бандуристок: Н.Павленко, В.Третякова, Т.Поліщук. Пластинка 1955 р. – 3,54 Мб.
http://ukrpisni.narod.ru/Gutsulka_Ksenya_Trio_bandurystok.mp3
(C) В.Є. Коваленко. http://ukrsong.narod.ru
:) А ми б і на фото з задоволенням подивилися... ;) :)
Обов'язково знайду щось з дитячих фото , на кшталт Вашої :)
Гуцулка Ксеня. (Слова та музика Р.Савицького). Тріо бандуристок: Н.Павленко, В.Третякова, Т.Поліщук. Пластинка 1955 р. – 3,54 Мб.
Шикарна ретроверсія! коли знайду сучасну , обов'зково представлю.Вона експресивніша.
New Shrek
09.07.2007, 19:34
Дякую за підтримку.немаю довіду спілкування на форумі.ніяк не можу зрозуміти яких дописувачів більше:з браком спілкування,чи тих,хто не обтяжений роботою.я не відношусь до жодних.
думка цікава,але У Ваше прокрустове ложе певне ні один туть не уляжеться,щось комусь прийдеться відтяти.А якщо серйозно,багатоприходять,а той хто залишається той фанат віртуалу,навіть нє взирая ,що дехто прийшов на фізичну зустріч.
думка цікава,але У Ваше прокрустове ложе певне ні один туть не уляжеться,щось комусь прийдеться відтяти.А якщо серйозно,багатоприходять,а той хто залишається той фанат віртуалу,навіть нє взирая ,що дехто прийшов на фізичну зустріч.
Про "ложе"-дарма!я -противник міряти одним гребнем.Почуваюся вільною людиною і жалію усіх обматаних колючим дротом стереотипів.Лише не зрозуміла , як у віртуальному просторі можна прийти на фізичну зустріч...:rolleyes:
Про "ложе"-дарма!я -противник міряти одним гребнем.Почуваюся вільною людиною і жалію усіх обматаних колючим дротом стереотипів.Лише не зрозуміла , як у віртуальному просторі можна прийти на фізичну зустріч...:rolleyes:
фізично.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Boris_Kiev
09.07.2007, 20:59
Шикарна ретроверсія! коли знайду сучасну , обов'зково представлю.Вона експресивніша.
Дякую. Десь я зустрічав – танго.
А по сайту Укрсонг раджу помандрувати. Це – реставрація вокалу з вінилових (навіть із шеллачних – на 78) платівок. Роботи аматора – журналіста за фахом.
Лише не зрозуміла , як у віртуальному просторі можна прийти на фізичну зустріч...
Можна… Сполучення віртуалу з реалом має свій шарм :)
Boris_Kiev
10.07.2007, 09:58
Добрий ранок, Гуцулко!
Що сьогодні в горах співають ?
Гуцулко, то про тебе?
Гуцулко Ксеню, полонинська дитино,
Чорнобрива дівчино, в чому сила твоя?
Мов пташку в жменю, моє серце взяла ти,
Й не ласкава кохати, чародійко моя...
;) (Версія заньківчан у однойменній виставі - пісня прекрасна!!!)
Черешенько,це про мене."Й не ласкава кохати..."-оце не точно,бо в серці стільки любові,що й не об'ять!:) Я нині йду на виставу Заньківчан у своєму місті.Ура! я про це мріяла два тижні!Тепер я знаю,вони до мене приїхали.
Добрий ранок, Гуцулко!
Що сьогодні в горах співають ?
Гори співають те , що співає моя душа.Звичайно , ранок почала з гуцулки Ксені.:)
levandivka
10.07.2007, 10:11
:) Добрий ранок.
Добрий! А личко де? оп'ять дома залишилося?
Добрий! А личко де? оп'ять дома залишилося?
Обіцяю,найближчим часом представити себе під нік-неймом.Мені для цього треба трішки часу.:) Тим паче що ми тут під гаслом :"Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине":)
Я нині йду на виставу Заньківчан у своєму місті.
А ти ненчайно не з Яремча, а може щей Оксанка:clapping:
:no: А ти ненчайно не з Яремча, а може щей Оксанка:clapping:
:no: Мабуть , розчарую Вас , Nadin , але то не я.:rolleyes:
Мабуть , розчарую Вас , Nadin , але то не я.
В мене сестричка там. Я її дуже люблю. Думала може то вона зашифрувалася.:D
http://rock.kiev.ua/mp3.php?let=%CA
Я обіцяла .Мені дуже подобається.Милуйтесь!Рада буду , коли й Вам сподобається.
Boris_Kiev
10.07.2007, 15:58
http://rock.kiev.ua/mp3.php?let=%CA
Я обіцяла .Мені дуже подобається.Милуйтесь!Рада буду , коли й Вам сподобається.
Дякую. Аранжування саме "тАнгове". Тільки вокаліст дещо "перегинає". А в цілому - звучить симпатично.
Mary-Enne
10.11.2007, 21:38
Доброго вечора шановні пани та панянки!!!
Полковник
10.11.2007, 21:40
Доброго, Пани, доброго!
Шо буде дали?:ninja:
Mary-Enne
10.11.2007, 21:43
Доброго, Пани, доброго!
Шо буде дали?:ninja:А що запропонуєте?
Додано через 2 хвилини
Доброго, Пани, доброго!
Шо буде дали?:ninja:А що запропонуете?
консультант
10.11.2007, 22:28
А що запропонуете?
Полковник може дуже багато. Так багато, як ніхто інший. Побачите, що жаліти про знайомство не прийдеться !:)
Полковник
10.11.2007, 22:33
Полковник може дуже багато. Так багато, як ніхто інший. Побачите, що жаліти про знайомство не прийдеться !:)
Правильно молвит!
Давайте сразу на ветку "Кунілінґус".
Заодно и познакомимся ПОБЛИЖЕ!
Давайте сразу на ветку "Кунілінґус".
там не интересно часто туда заходят вульгарные аморалисты...
консультант
10.11.2007, 22:56
Полковнику, все пропало, Vasili прийшов...!:D :D :D
nirvanka
10.11.2007, 23:00
А ВИ звідки знаєте? ;)
А ВИ звідки знаєте?
шкурой ощутил
Полковник
10.11.2007, 23:29
Вы про Бориса?:borat:
Додано через 1 годину 28 хвилин
І не тільке на форумі і взагалі таких людей тре на руках носить.
А вес?
Вес откуда узнали?
Вы про Бориса?
не-а, Борис на несколько уровней выше находится насколько я понимаю его концепцию... (чур, я не льстил некому!!!)
А вес?
Вес откуда узнали?
интуиция помогла!
Бідна дівчина,кули вона попала:suicide: ...
Не лякайтеся, Mary-Enne. :) Хлопці у нас хоч і приколотися люблять, але хороші. ;)
Вітаємо Вас на форумі! Приємного спілкування! :)
levandivka
11.11.2007, 09:48
Хлопці у нас хоч і приколотися люблять, але хороші.
ТАК, але, перефразовуючи, не всі приколи однаково прикольні...
ТАК, але, перефразовуючи, не всі приколи однаково прикольні...
Ну що ж я, маю дівчину відразу страшити? :eek:
Доброї пори дня. Перечитуючи форум склалося позитивне враження, сподіваюсь принести частинку користі своєю присутністю.
New Shrek
09.12.2007, 08:39
Якщо тиждень протримаєтесь....
Якщо тиждень протримаєтесь....
А звідки такий песимізм?
New Shrek
09.12.2007, 08:54
Братана з Сієтла забанили,хто сам іде,хто примикає до табору."Одинокие волки не выживают"
Братана з Сієтла забанили,хто сам іде,хто примикає до табору."Одинокие волки не выживают"
Колобок?) хе.. він і тут відзначився )) там революційна натура
Доброї пори дня. Перечитуючи форум склалося позитивне враження, сподіваюсь принести частинку користі своєю присутністю.
Ну,давайте,спробуйте!:p
А звідки такий нік?Любите T-Rex"а?
http://i002.radikal.ru/0712/39/cadcf8aabbfa.gif
"Одинокие волки не выживают"
Шреку, а як же ж Ви тоді? :) Ніби вижили...;)
New Shrek
09.12.2007, 10:59
А звідки такий нік? З Нью -Джерсі
Додано через 3 хвилини
Ги... а Форум там закритий "Вы должны зарегистрироваться, чтобы смотреть эти форумы. " http://www.russiansnj.com/modules.php?op=modload&name=XForum&file=index
Привіт Гуцулко (нік у тебе супер, ніжний і колоритний ;)),
коли я вперше зайшла на форум, то також одразу горнятками зацікавилася, як справжній фанат кавування. Мені форумчани, і зокрема один із найдосвідченіших кавових любителів пан Мих допоміг зрозуміти, що філіжанки тобі додаються за вправність пиття кави, тому насолоджуйся нею під час спілкування на форумі і все буде чудово (а якщо серйозно, горнятка додаються дирекцією за активність, напишеш багато - то і матимеш їх десяток чи сотню відповідно).
Карма (слово мені, чесно, не дуже подобається) - це пальчик вниз або догори у віконечку кожного користувача зліва. Сподобався тобі допис, тисни люкс, плюсик відповідно додасться, не сподобався - негативом карай :).
Тут все насправді нескладно, бажаю тобі якнайшвидше розібратися з такими технічними моментами і приєднатися до приємної дискусії на різноманітні цікаві, хвилюючі, актуальні теми ;).
Вітання від мене особисто і, думаю, усіх інших форумчанок і форумчанинів :)!
Додано через 43 хвилини
Шукав той пальчик зліва,щоб карми комусь додати,та так і не знайшов.Чогось я тут не доганяю, та і шукав вже і в правилах форуму,і в дописах.Немає того пальчика чомусь.:8:
Немає того пальчика чомусь.
Можливо ви дивились на свій допис - там не буде пальчиків, бо свій допис ви не можете оцінювати. Подивіться уважніше ЦИТАТА ВИДІЛЕНОГО | | ВІДПОВІСТИ :y: :n:
Потрібно не менше 20 дописів щоб з'явились пальчики :)
Цитата:
Допис від sem41
О це відповідь в тему! Дякую! В мене і дійсно немає такої кількості дописів,тому мабуть немає і пальчиків. Ще раз вдячний. Тільки от підкажіть ще де ця інформація є скажем в правилах користування форумом чи т.п. ,бо я шукав то і нажаль не знайшов.
Потрібно не менше 20 дописів щоб з'явились пальчики
Олюнечка
31.12.2007, 23:09
ромку дєкую за карму, тилю же я хлопів не люблю же страх! я ше про то напишу. Але з Новим роком наразі. :)
Liliyah Romanova
31.12.2007, 23:12
тилю же я хлопів не люблю же страх
:D:D:D
Ласкаво просимо, в нас є такі, жи їх аж сіпає від таких. ;)
Нашого полку прибуло!!! :radist:
ромку дєкую за карму, тилю же я хлопів не люблю же страх! я ше про то напишу. Але з Новим роком наразі.
Тєжкий трафунок...
Але,все єдно, з Новим Роком!
http://s10.rimg.info/3d3f2d9090ffb15b11901644b5c13c17.gif
Олюнечка
01.01.2008, 01:26
А шо - у вас на форумі самі близнята:Maxxxx (37), Ondi (36), Реконструктор (36), belka (32), Annjutka (29), Ukrainets2007 (29), Радість (28), s-box023 (27), false=true (26), hostpest (25), APOLLO (25), Forester (24), shmell (22), ще одна (18), Robota (17), sitkh (7), Airbites-sucks (7), Ноумен (7), skynet (7)?
Сіамо міа! :)
New Shrek
01.01.2008, 09:16
дєкую за карму, тилю же я хлопів не люблю же страх Що ще одна феміністка на Форумі? Болливар двух не вывезет!!!
ромку дєкую за карму, тилю же я хлопів не люблю же страх! я ше про то напишу. Але з Новим роком наразі. :)
Ви що, финимістка, як сказала би моя бабця? :)
Я во тилю вар"ятів-хлопів не люблю, а до нормальних дужи сі добре відношу. А таки деякі хлопи тиж мине за тоту финимістку мают. :)
levandivka
01.01.2008, 11:47
Вчора показували "Нових амазонок". Навіяло? :)
Boris_Kiev
01.01.2008, 11:53
тилю же я хлопів не люблю
А що це означає, поясніть будь ласка !
Вчора показували "Нових амазонок". Навіяло? :)
Левандівко, Ви то до мене? :) Якщо так, то я бабське царство взагалі не люблю. Ні хлопське теж. Все має гармоніювати. :)
І фільми про всяких амазонок не люблю дивитися. :)
Левандівко, Ви то до мене? Якщо так, то я бабське царство взагалі не люблю. Ні хлопське теж. Все має гармоніювати.
І фільми про всяких амазонок не люблю дивитися.
Нє,кіно дуже повчальне!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif
Про то шо може бути,як не шанувати хлопів.
levandivka
01.01.2008, 12:10
кіно дуже повчальне!
Прикольний фільм. І повчальний, згоден ... :)
Олюнечка
01.01.2008, 12:11
тилю же зволочі всі хлопи!!! :padonak:
levandivka
01.01.2008, 12:14
Борисе, хто Вас за язик тягнув... :bazar:
тилю же зволочі всі хлопи!!!
Може хоч через єдного?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_popel.gif
Може хоч через єдного?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_popel.gif
Через сотого тепер точно. :)
Олюнечка
01.01.2008, 12:29
всі!!!!
йден но може... ;) як може.:rolleyes:
Бабця Параня з Колійової туво пише http://iplus.net.ua/index.php?name=News&file=article&sid=301
Щось ті тумани мені так надоїли, як гірка редька. Старість, то є старість: ноги болєт, руки ломлєт, шо нема ради. Вчораки ходила до дохтора, аби мі виписав які пігулки, бо старих вже не хочу, вже мі надоїли і ніц не помогают. Та й шо мені в хаті сидіти? Вступиламси троха на люди. Прийшлам до шпиталю, каже мені моя донька, шо то є поліклініка. Якесь так поназивают, шо нема ради. Колись був єден дохтор і люд менше хорував, а тепер – всьо летит, всьо бігає, люду повно... Але я не про то.
Сілам си на таборик в колідорі і щем сі здибала до свойов колишньов коліжанков. Та й си розбалакали. Каже же наша давна знакома має клопіт – тридцять літ прожила на своїм обійстю, а тепер якийсь хлоп навіз каменю, каже шо то його, і си будує. Людоньки, де то колись так було. Де ти жиєш ніхто без тебе і носа не суне. А тут пхают носа куда не хочеш і не тільки того носа пхают, а й всьо решта. Колись як моя донька робила в магазині, то ревізія за ревізійов, не дуже й си нажила. А тепер хто має капку совісти, то ледве до зарплати доживає, а хто тої совісти немає – то всьо зверха: файні вбйори, дорогі мобілки, і ще плачут, що зле їм. Яке там зле: за свої гроші, кровно зароблені не будеш мінєти ті телефони щомісяцє, будеш рахувати копійку. Казав мої братової син свої племіниці: “Не кради в магазині, бо тє злапают!” А вона шо? Ну ніц. То її подали суду. І шо думаєте? Як вона в того власника брала, то в простого люду не возьме? Возьме. Бо привикла. Во я собі рахую: колись тих бананів, шо мені на мої старі зуби добрі, було чогось шість – сім на кільо, а тепер 5-4. І хто в тім винен? Що сі тєжкі банани теперка родєт? Так вам кажу, шо сі з людом робе?
Але то я тілько про своячку мої братової, але є і люди добрі, коби Бог нас тілько зводив з добрими людьми. Щоб хоть знав – як збрешут, то хоч по-людськи, милосердно, а не друт зі шкіров і сі шкірут.
хто то видів мінєти щомісяцє??!!! :beee:
levandivka
01.01.2008, 12:34
хто то видів мінєти щомісяцє??!!!
Борисе!!!
Не уточнюйте!!! :scare:
Борисе!!!
Не уточнюйте!!! :scare:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Хлопці, ну і весело ви Новий Рік почали! :)
Boris_Kiev
01.01.2008, 12:49
Борисе, хто Вас за язик тягнув... :bazar:
ну а якщо я того ЯЗИКА нє панімаю ?
levandivka
01.01.2008, 12:56
Тепер легше стало? :)
Кажуть, "язик до Києва доведе", а "баби і кабаки - до цугундера".
Оно Вам треба? :)
ну а якщо я того ЯЗИКА нє панімаю ?
"Вєк живі - вєк учісь"!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif
Короткий словник львівської ґвари (http://www.ji.lviv.ua/n36-1texts/gwara.htm)
levandivka
01.01.2008, 12:57
весело ви Новий Рік почали!
Сам дивуюся, празник, а ніхто ще не побився, не напаскудили...
Liliyah Romanova
02.01.2008, 17:32
А таки деякі хлопи тиж мине за тоту финимістку мают.
Світ жорстокий. Сміття в ньому побільшало.
І фільми про всяких амазонок не люблю дивитися.Правильно, бо вони ідійотсько зроблені.
Про то шо може бути,як не шанувати хлопів.
Та при чому там пошана до хлопів? Жінка, котра є сильнішою за чоловіка перестає бути жінкою, у фізичному сенсі теж. Чоловікоподібна жінка - це вже не жінка. І ще не чоловік. Може, то і є втрачена перехідна ланка? :D:D:D
Через сотого тепер точно.
Олю, я й не знала, що ми з вами такі файні дві феміністки. ;)
Сьогодні рівно три місяці як я на ЛФ.Я дуже задоволена, що знайшла цей форум, де такі інтелегентні і доброзичливі люди.Я вас всіх люблю...чесно!:))
лише, тільки...
Сьогодні рівно три місяці як я на ЛФ.Я дуже задоволена, що знайшла цей форум, де такі інтелегентні і доброзичливі люди.Я вас всіх люблю...чесно!)
Вас тут також люблять :). 100%
Так, у вас дуже затишний, привітний форум... може тому, що на своєму форумі я сиджу більше у політиці, бо в інших темах дурна малеча гадить. А тут куди не заглянь, крізь приємна бесіда... Я навіть до розділу КУХНЯ зазернула, ням-ням...
levandivka
05.01.2008, 04:54
тут куди не заглянь, крізь приємна бесіда...
Чекайте-чекайте... :)
От піде чергова атака клонів (ттт), повернуться з Бані шанувальники України, побачимо, що Ви скажете... :)
Олю, я й не знала, що ми з вами такі файні дві феміністки.
Ага. А шо відхрещуватися, як навіть ті, шо тут вже не пишут, хочут то чути? Хвеменістка, члєн "женсовєту", хто ше???? ..... Добре! На нині досит. :)
New Shrek
05.01.2008, 07:03
тут куди не заглянь, крізь приємна бесіда В тихом омуте черти водятся....це все скрито з характерною львівською рисою.Вам зі сходу нє разобрать,далєковато будет....
Полковник
05.01.2008, 07:04
Чекайте-чекайте... :)
От піде чергова атака клонів (ттт), повернуться з Бані шанувальники України, побачимо, що Ви скажете... :)
Подсмотрел в БАНЬКУ....
New Shrek отправляет народ мыться ротами.
Надо бы язычек прикусить.....:cowboy:
Полковник
05.01.2008, 08:01
Вы чего ТАК разгорячились?
Да хороший Вы, хороший!
Вас тут почти все любят и уважают.
Вот я лично ОЧЕНЬ сильно Вас уважаю.
С праздником Вас.
П.С. Может по соточке жахнем?
А?
New Shrek
05.01.2008, 08:10
Я конечо дико извиняюсь, но Ваша непреднамеренная описка стала последней каплей в чаше терпения
Чекайте-чекайте...
От піде чергова атака клонів (ттт), повернуться з Бані шанувальники України, побачимо, що Ви скажете...
У нас как заходишь, так весь срач наруже. Давно искала хороший форум, даже в плане администрирования мне очень понравилось. У вас такой же движок, как у нас на Харьковфоруме, но очень умело дописан. Вроде мелочи, а удобнее пользоваться.
levandivka
05.01.2008, 16:19
Давно искала хороший форум, даже в плане администрирования мне очень понравилось. У вас такой же движок, как у нас на Харьковфоруме, но очень умело дописан. Вроде мелочи, а удобнее пользоваться.
Гггг...
Аналогічна фраза від нової, наприклад, клієнтки банку, заставила б охорону перейти на підвищений режим безпеки: значить, готуються пограбувати... Охмуряють адміністрацію... :)
Мартіні! не слухайте! Це вражескій план харків'ян!
Пам'ятаєте, як було в Пушкіна?...
Глубь долин, и сердце гор
Потряслося. Вдруг шатер
Распахнулся... и девица,
Шамаханская царица,
Вся сияя, как заря,
Тихо встретила царя.
Как пред солнцем птица ночи,
Царь умолк, ей глядя в очи,
И забыл он перед ней
Смерть обоих сыновей.
И она перед Дадоном
Улыбнулась - и с поклоном
Его за руку взяла
И в шатер свой увела.
Там за стол его сажала,
Всяким яством угощала,
Уложила отдыхать
На парчовую кровать.
И потом, неделю ровно,
Покорясь ей безусловно,
Околдован, восхищен,
Пировал у ней Дадон.
/А.С. Пушкин Сказка о золотом петушке/
Liliyah Romanova
05.01.2008, 17:16
В тихом омуте черти водятся...
Ой, Шреку, ніяк не надивуюся. Ви і ваша самокритичність.
Саме смішніше, що в порушення субординації був забанений своєю ж по Форуму рівною мені модераторшую і неодноразово у відкритому ефірі отримував письмові зауваження та образи з її сторони.
Взаємно.
Толієщєбудєт...
То ж треба, а я була свято переконана, що ви мене взагалі не читаєте. :ninja: :ninja: :ninja:
Руда Кішка
16.01.2008, 17:07
Я не вперше, але 3 тижнів, які провела у Львові, пройшли під гаслом "Без комп'ютера!". Гріх було втрачати на нього час, коли я вже приїхала в рідне місто :)
Відчуваю, що тепер 3 дні треба витратити, щоб перечитати, що я тут пропустила на форумі за ті 3 тижні :)
що тепер 3 дні треба витратити,
Ви впевненні, що трьох днів вистачить?
Я тут кожен день і то не вспіваю читати дописи
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008