КПК

Показати повну версію : Привіт, я тут уперше!

vasili
09.07.2007, 08:55
Привіт усім!
І вас з добрим ранком!

Гуцулка
09.07.2007, 10:24
Добрий ранок.:)

пупер
09.07.2007, 10:27
вітаємо гуцулку на форумі!...

vasili
09.07.2007, 10:31
вітаємо гуцулку
І не тільке на форумі і взагалі таких людей тре на руках носить.

Гуцулка
09.07.2007, 11:13
Дякую за підтримку.немаю довіду спілкування на форумі.ніяк не можу зрозуміти яких дописувачів більше:з браком спілкування,чи тих,хто не обтяжений роботою.я не відношусь до жодних.

vasili
09.07.2007, 11:33
Більше різних людей є от наприклад диверсійний відділ кремлівських спецслужб, які є у цьому форумі, певним скритим об"єнанням. Мета деморалізація певних проукраїнських настроїв й культурних, бо від цих во преоритетів все інше йде як додаток.

Капітан
09.07.2007, 11:50
от наприклад диверсійний відділ кремлівських спецслужб, які є у цьому форумі, певним скритим об"єнанням.
А хто конкретно? Пару ніків пліз, і докази :)

Гуцулка
09.07.2007, 11:58
У Вас прекрасний гумор!

Гуцулка
09.07.2007, 12:05
Поясніть , будь ласка ,хто визначає "карму" на форумі.і як ідентифікувати себе картинкою?

vasili
09.07.2007, 12:09
А хто конкретно? Пару ніків пліз, і докази
Товариш, я вам не той во Ви самі товариш знаєте і і нік і должность....див. обьєктивніше

vasili
09.07.2007, 12:17
У Вас прекрасний гумор!
Не ви гадаєте шо у мому гуморі буде менше 100% правди?

Melody
09.07.2007, 12:51
Поясніть , будь ласка ,хто визначає "карму" на форумі.і як ідентифікувати себе картинкою?

Гуцулко, карму додають або віднімають інші форумляни, якщо їм сподобався (або не сподобався) чийсь допис.
А картинку можете додати, якщо зайдете в "Мої налаштування - аватар". :)

Гуцулка
09.07.2007, 13:32
Гуцулко, карму додають або віднімають інші форумляни, якщо їм сподобався (або не сподобався) чийсь допис.
А картинку можете додати, якщо зайдете в "Мої налаштування - аватар". :)

Дякую.я зрозуміла , що це роблять форумляни , але як , не збагну...а що означають паруючі горнятка під нікнеймом?

Гуцулка
09.07.2007, 13:36
Не ви гадаєте шо у мому гуморі буде менше 100% правди?

Ото людям немає що робити , якщо то дійсно така правда!

Boris_Kiev
09.07.2007, 14:39
Паруючі горнятка під нікнеймом: їхня кількість залежить від кількості дописів. Спочтаку кожне нове горнятко з"являється через кожні 150 дописів. А може вже по-іншому.

З аватарами розібралися ?
http://forum.lvivport.com/profile.php?do=editavatar
Не скажу точно про максимальний розмір (в пікселях), але якщо поставите 90 х 90 - конфлікту не буде.
Тип файлу - GIF або JPG

Черешенька
09.07.2007, 14:41
Привіт Гуцулко (нік у тебе супер, ніжний і колоритний ;)),
коли я вперше зайшла на форум, то також одразу горнятками зацікавилася, як справжній фанат кавування. Мені форумчани, і зокрема один із найдосвідченіших кавових любителів пан Мих допоміг зрозуміти, що філіжанки тобі додаються за вправність пиття кави, тому насолоджуйся нею під час спілкування на форумі і все буде чудово (а якщо серйозно, горнятка додаються дирекцією за активність, напишеш багато - то і матимеш їх десяток чи сотню відповідно).
Карма (слово мені, чесно, не дуже подобається) - це пальчик вниз або догори у віконечку кожного користувача зліва. Сподобався тобі допис, тисни люкс, плюсик відповідно додасться, не сподобався - негативом карай :).
Тут все насправді нескладно, бажаю тобі якнайшвидше розібратися з такими технічними моментами і приєднатися до приємної дискусії на різноманітні цікаві, хвилюючі, актуальні теми ;).
Вітання від мене особисто і, думаю, усіх інших форумчанок і форумчанинів :)!

Капітан
09.07.2007, 14:58
Приєднуюсь до Черешеньки :)
Насправді кавові горнятка під нік-неймом мають трішки інший зміст.
Науковими дослідженнями доведено - що з часом залежність від кави, як і від любого "наркотичного" засобу прогресує. Тобто, якщо раніше Вам було достатньо однієї філіжанки кави на день, то з часом ця кількість зросте у геометричній прогресії :)
Орієнтовно, досягнувши 5-го рівня "кавоманії", перешкодити подальшому розвитку ЛФ-манії може тільки відрядження у якусь відсталу африканську країну, де про інтернет і Білла Гейтса не чув навіть місцевий доктор технічних наук :)

Гуцулка
09.07.2007, 17:33
Дякую усім за підтримку!як завантажити картинку я зрозуміла , а з чого її вибрати не знаю.У мене тільки фото.Але ж спілкуваення на форумі тим і приваблює , що змальовуєш образ людини за судженнями і умовиводами.

zet
09.07.2007, 18:04
У мене тільки фото
А ми б і на фото з задоволенням подивилися... ;) :)

Черешенька
09.07.2007, 18:12
Але ж спілкуваення на форумі тим і приваблює , що змальовуєш образ людини за судженнями і умовиводами

Гуцулко, то про тебе?

Гуцулко Ксеню, полонинська дитино,
Чорнобрива дівчино, в чому сила твоя?
Мов пташку в жменю, моє серце взяла ти,
Й не ласкава кохати, чародійко моя...

;) (Версія заньківчан у однойменній виставі - пісня прекрасна!!!)

Boris_Kiev
09.07.2007, 19:00
Гуцулка Ксеня. (Слова та музика Р.Савицького). Тріо бандуристок: Н.Павленко, В.Третякова, Т.Поліщук. Пластинка 1955 р. – 3,54 Мб.
http://ukrpisni.narod.ru/Gutsulka_Ksenya_Trio_bandurystok.mp3

(C) В.Є. Коваленко. http://ukrsong.narod.ru

Гуцулка
09.07.2007, 19:20
:) А ми б і на фото з задоволенням подивилися... ;) :)

Обов'язково знайду щось з дитячих фото , на кшталт Вашої :)

Гуцулка
09.07.2007, 19:34
Гуцулка Ксеня. (Слова та музика Р.Савицького). Тріо бандуристок: Н.Павленко, В.Третякова, Т.Поліщук. Пластинка 1955 р. – 3,54 Мб.

Шикарна ретроверсія! коли знайду сучасну , обов'зково представлю.Вона експресивніша.

New Shrek
09.07.2007, 19:34
Дякую за підтримку.немаю довіду спілкування на форумі.ніяк не можу зрозуміти яких дописувачів більше:з браком спілкування,чи тих,хто не обтяжений роботою.я не відношусь до жодних.

думка цікава,але У Ваше прокрустове ложе певне ні один туть не уляжеться,щось комусь прийдеться відтяти.А якщо серйозно,багатоприходять,а той хто залишається той фанат віртуалу,навіть нє взирая ,що дехто прийшов на фізичну зустріч.

Гуцулка
09.07.2007, 19:49
думка цікава,але У Ваше прокрустове ложе певне ні один туть не уляжеться,щось комусь прийдеться відтяти.А якщо серйозно,багатоприходять,а той хто залишається той фанат віртуалу,навіть нє взирая ,що дехто прийшов на фізичну зустріч.

Про "ложе"-дарма!я -противник міряти одним гребнем.Почуваюся вільною людиною і жалію усіх обматаних колючим дротом стереотипів.Лише не зрозуміла , як у віртуальному просторі можна прийти на фізичну зустріч...:rolleyes:

пупер
09.07.2007, 20:43
Про "ложе"-дарма!я -противник міряти одним гребнем.Почуваюся вільною людиною і жалію усіх обматаних колючим дротом стереотипів.Лише не зрозуміла , як у віртуальному просторі можна прийти на фізичну зустріч...:rolleyes:

фізично.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

Boris_Kiev
09.07.2007, 20:59
Шикарна ретроверсія! коли знайду сучасну , обов'зково представлю.Вона експресивніша.

Дякую. Десь я зустрічав – танго.
А по сайту Укрсонг раджу помандрувати. Це – реставрація вокалу з вінилових (навіть із шеллачних – на 78) платівок. Роботи аматора – журналіста за фахом.

Лише не зрозуміла , як у віртуальному просторі можна прийти на фізичну зустріч...
Можна… Сполучення віртуалу з реалом має свій шарм :)

Гуцулка
10.07.2007, 09:57
:) Добрий ранок.

Boris_Kiev
10.07.2007, 09:58
Добрий ранок, Гуцулко!
Що сьогодні в горах співають ?

Гуцулка
10.07.2007, 10:07
Гуцулко, то про тебе?

Гуцулко Ксеню, полонинська дитино,
Чорнобрива дівчино, в чому сила твоя?
Мов пташку в жменю, моє серце взяла ти,
Й не ласкава кохати, чародійко моя...

;) (Версія заньківчан у однойменній виставі - пісня прекрасна!!!)

Черешенько,це про мене."Й не ласкава кохати..."-оце не точно,бо в серці стільки любові,що й не об'ять!:) Я нині йду на виставу Заньківчан у своєму місті.Ура! я про це мріяла два тижні!Тепер я знаю,вони до мене приїхали.

Гуцулка
10.07.2007, 10:10
Добрий ранок, Гуцулко!
Що сьогодні в горах співають ?

Гори співають те , що співає моя душа.Звичайно , ранок почала з гуцулки Ксені.:)

levandivka
10.07.2007, 10:11
:) Добрий ранок.

Добрий! А личко де? оп'ять дома залишилося?

Гуцулка
10.07.2007, 10:32
Добрий! А личко де? оп'ять дома залишилося?

Обіцяю,найближчим часом представити себе під нік-неймом.Мені для цього треба трішки часу.:) Тим паче що ми тут під гаслом :"Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине":)

Nadin
10.07.2007, 10:41
Я нині йду на виставу Заньківчан у своєму місті.
А ти ненчайно не з Яремча, а може щей Оксанка:clapping:

Гуцулка
10.07.2007, 10:50
:no: А ти ненчайно не з Яремча, а може щей Оксанка:clapping:

:no: Мабуть , розчарую Вас , Nadin , але то не я.:rolleyes:

Nadin
10.07.2007, 11:13
Мабуть , розчарую Вас , Nadin , але то не я.

В мене сестричка там. Я її дуже люблю. Думала може то вона зашифрувалася.:D

Гуцулка
10.07.2007, 15:40

http://rock.kiev.ua/mp3.php?let=%CA

Я обіцяла .Мені дуже подобається.Милуйтесь!Рада буду , коли й Вам сподобається.

Boris_Kiev
10.07.2007, 15:58
http://rock.kiev.ua/mp3.php?let=%CA

Я обіцяла .Мені дуже подобається.Милуйтесь!Рада буду , коли й Вам сподобається.
Дякую. Аранжування саме "тАнгове". Тільки вокаліст дещо "перегинає". А в цілому - звучить симпатично.

Mary-Enne
10.11.2007, 21:38
Доброго вечора шановні пани та панянки!!!

Полковник
10.11.2007, 21:40

Доброго, Пани, доброго!
Шо буде дали?:ninja:

Mary-Enne
10.11.2007, 21:43
Доброго, Пани, доброго!
Шо буде дали?:ninja:А що запропонуєте?

Додано через 2 хвилини
Доброго, Пани, доброго!
Шо буде дали?:ninja:А що запропонуете?

консультант
10.11.2007, 22:28
А що запропонуете?

Полковник може дуже багато. Так багато, як ніхто інший. Побачите, що жаліти про знайомство не прийдеться !:)

Полковник
10.11.2007, 22:33
Полковник може дуже багато. Так багато, як ніхто інший. Побачите, що жаліти про знайомство не прийдеться !:)

Правильно молвит!
Давайте сразу на ветку "Кунілінґус".
Заодно и познакомимся ПОБЛИЖЕ!

vasili
10.11.2007, 22:50
Давайте сразу на ветку "Кунілінґус".
там не интересно часто туда заходят вульгарные аморалисты...

консультант
10.11.2007, 22:56

Полковнику, все пропало, Vasili прийшов...!:D :D :D

nirvanka
10.11.2007, 23:00
А ВИ звідки знаєте? ;)

vasili
10.11.2007, 23:11
А ВИ звідки знаєте?
шкурой ощутил

Полковник
10.11.2007, 23:29

Вы про Бориса?:borat:

Додано через 1 годину 28 хвилин
І не тільке на форумі і взагалі таких людей тре на руках носить.

А вес?
Вес откуда узнали?

vasili
11.11.2007, 01:46
Вы про Бориса?
не-а, Борис на несколько уровней выше находится насколько я понимаю его концепцию... (чур, я не льстил некому!!!)
А вес?
Вес откуда узнали?
интуиция помогла!

шахрай
11.11.2007, 08:05
Бідна дівчина,кули вона попала:suicide: ...

Оля
11.11.2007, 09:42

Не лякайтеся, Mary-Enne. :) Хлопці у нас хоч і приколотися люблять, але хороші. ;)
Вітаємо Вас на форумі! Приємного спілкування! :)

levandivka
11.11.2007, 09:48
Хлопці у нас хоч і приколотися люблять, але хороші.
ТАК, але, перефразовуючи, не всі приколи однаково прикольні...

Оля
11.11.2007, 10:08
ТАК, але, перефразовуючи, не всі приколи однаково прикольні...

Ну що ж я, маю дівчину відразу страшити? :eek:

T-Rex
09.12.2007, 07:22
Доброї пори дня. Перечитуючи форум склалося позитивне враження, сподіваюсь принести частинку користі своєю присутністю.

New Shrek
09.12.2007, 08:39
Якщо тиждень протримаєтесь....

T-Rex
09.12.2007, 08:48
Якщо тиждень протримаєтесь....

А звідки такий песимізм?

New Shrek
09.12.2007, 08:54
Братана з Сієтла забанили,хто сам іде,хто примикає до табору."Одинокие волки не выживают"

T-Rex
09.12.2007, 09:02
Братана з Сієтла забанили,хто сам іде,хто примикає до табору."Одинокие волки не выживают"
Колобок?) хе.. він і тут відзначився )) там революційна натура

Meg
09.12.2007, 10:39
Доброї пори дня. Перечитуючи форум склалося позитивне враження, сподіваюсь принести частинку користі своєю присутністю.
Ну,давайте,спробуйте!:p
А звідки такий нік?Любите T-Rex"а?
http://i002.radikal.ru/0712/39/cadcf8aabbfa.gif

Оля
09.12.2007, 10:55
"Одинокие волки не выживают"

Шреку, а як же ж Ви тоді? :) Ніби вижили...;)

New Shrek
09.12.2007, 10:59
А звідки такий нік? З Нью -Джерсі

Додано через 3 хвилини
Ги... а Форум там закритий "Вы должны зарегистрироваться, чтобы смотреть эти форумы. " http://www.russiansnj.com/modules.php?op=modload&name=XForum&file=index

sem41
11.12.2007, 13:39
Привіт Гуцулко (нік у тебе супер, ніжний і колоритний ;)),
коли я вперше зайшла на форум, то також одразу горнятками зацікавилася, як справжній фанат кавування. Мені форумчани, і зокрема один із найдосвідченіших кавових любителів пан Мих допоміг зрозуміти, що філіжанки тобі додаються за вправність пиття кави, тому насолоджуйся нею під час спілкування на форумі і все буде чудово (а якщо серйозно, горнятка додаються дирекцією за активність, напишеш багато - то і матимеш їх десяток чи сотню відповідно).
Карма (слово мені, чесно, не дуже подобається) - це пальчик вниз або догори у віконечку кожного користувача зліва. Сподобався тобі допис, тисни люкс, плюсик відповідно додасться, не сподобався - негативом карай :).
Тут все насправді нескладно, бажаю тобі якнайшвидше розібратися з такими технічними моментами і приєднатися до приємної дискусії на різноманітні цікаві, хвилюючі, актуальні теми ;).
Вітання від мене особисто і, думаю, усіх інших форумчанок і форумчанинів :)!

Додано через 43 хвилини
Шукав той пальчик зліва,щоб карми комусь додати,та так і не знайшов.Чогось я тут не доганяю, та і шукав вже і в правилах форуму,і в дописах.Немає того пальчика чомусь.:8:

хельга
11.12.2007, 15:08
Немає того пальчика чомусь.
Можливо ви дивились на свій допис - там не буде пальчиків, бо свій допис ви не можете оцінювати. Подивіться уважніше ЦИТАТА ВИДІЛЕНОГО | | ВІДПОВІСТИ :y: :n:

syavych
11.12.2007, 15:15
Потрібно не менше 20 дописів щоб з'явились пальчики :)

sem41
11.12.2007, 21:02
Цитата:

Допис від sem41
О це відповідь в тему! Дякую! В мене і дійсно немає такої кількості дописів,тому мабуть немає і пальчиків. Ще раз вдячний. Тільки от підкажіть ще де ця інформація є скажем в правилах користування форумом чи т.п. ,бо я шукав то і нажаль не знайшов.

Потрібно не менше 20 дописів щоб з'явились пальчики

Олюнечка
31.12.2007, 23:09
ромку дєкую за карму, тилю же я хлопів не люблю же страх! я ше про то напишу. Але з Новим роком наразі. :)

Liliyah Romanova
31.12.2007, 23:12
тилю же я хлопів не люблю же страх
:D:D:D
Ласкаво просимо, в нас є такі, жи їх аж сіпає від таких. ;)
Нашого полку прибуло!!! :radist:

Romko
31.12.2007, 23:55
ромку дєкую за карму, тилю же я хлопів не люблю же страх! я ше про то напишу. Але з Новим роком наразі.
Тєжкий трафунок...
Але,все єдно, з Новим Роком!
http://s10.rimg.info/3d3f2d9090ffb15b11901644b5c13c17.gif

Олюнечка
01.01.2008, 01:26
А шо - у вас на форумі самі близнята:Maxxxx (37), Ondi (36), Реконструктор (36), belka (32), Annjutka (29), Ukrainets2007 (29), Радість (28), s-box023 (27), false=true (26), hostpest (25), APOLLO (25), Forester (24), shmell (22), ще одна (18), Robota (17), sitkh (7), Airbites-sucks (7), Ноумен (7), skynet (7)?
Сіамо міа! :)

New Shrek
01.01.2008, 09:16
дєкую за карму, тилю же я хлопів не люблю же страх Що ще одна феміністка на Форумі? Болливар двух не вывезет!!!

Оля
01.01.2008, 11:43
ромку дєкую за карму, тилю же я хлопів не люблю же страх! я ше про то напишу. Але з Новим роком наразі. :)

Ви що, финимістка, як сказала би моя бабця? :)
Я во тилю вар"ятів-хлопів не люблю, а до нормальних дужи сі добре відношу. А таки деякі хлопи тиж мине за тоту финимістку мают. :)

levandivka
01.01.2008, 11:47
Вчора показували "Нових амазонок". Навіяло? :)

Boris_Kiev
01.01.2008, 11:53
тилю же я хлопів не люблю
А що це означає, поясніть будь ласка !

Оля
01.01.2008, 11:53
Вчора показували "Нових амазонок". Навіяло? :)

Левандівко, Ви то до мене? :) Якщо так, то я бабське царство взагалі не люблю. Ні хлопське теж. Все має гармоніювати. :)
І фільми про всяких амазонок не люблю дивитися. :)

Romko
01.01.2008, 11:58
Левандівко, Ви то до мене? Якщо так, то я бабське царство взагалі не люблю. Ні хлопське теж. Все має гармоніювати.
І фільми про всяких амазонок не люблю дивитися.
Нє,кіно дуже повчальне!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif
Про то шо може бути,як не шанувати хлопів.

levandivka
01.01.2008, 12:10
кіно дуже повчальне!
Прикольний фільм. І повчальний, згоден ... :)

Олюнечка
01.01.2008, 12:11
тилю же зволочі всі хлопи!!! :padonak:

levandivka
01.01.2008, 12:14
Борисе, хто Вас за язик тягнув... :bazar:

Romko
01.01.2008, 12:20
тилю же зволочі всі хлопи!!!
Може хоч через єдного?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_popel.gif

Оля
01.01.2008, 12:24
Може хоч через єдного?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_popel.gif

Через сотого тепер точно. :)

Олюнечка
01.01.2008, 12:29
всі!!!!
йден но може... ;) як може.:rolleyes:
Бабця Параня з Колійової туво пише http://iplus.net.ua/index.php?name=News&file=article&sid=301
Щось ті тумани мені так надоїли, як гірка редька. Старість, то є старість: ноги болєт, руки ломлєт, шо нема ради. Вчораки ходила до дохтора, аби мі виписав які пігулки, бо старих вже не хочу, вже мі надоїли і ніц не помогают. Та й шо мені в хаті сидіти? Вступиламси троха на люди. Прийшлам до шпиталю, каже мені моя донька, шо то є поліклініка. Якесь так поназивают, шо нема ради. Колись був єден дохтор і люд менше хорував, а тепер – всьо летит, всьо бігає, люду повно... Але я не про то.

Сілам си на таборик в колідорі і щем сі здибала до свойов колишньов коліжанков. Та й си розбалакали. Каже же наша давна знакома має клопіт – тридцять літ прожила на своїм обійстю, а тепер якийсь хлоп навіз каменю, каже шо то його, і си будує. Людоньки, де то колись так було. Де ти жиєш ніхто без тебе і носа не суне. А тут пхают носа куда не хочеш і не тільки того носа пхают, а й всьо решта. Колись як моя донька робила в магазині, то ревізія за ревізійов, не дуже й си нажила. А тепер хто має капку совісти, то ледве до зарплати доживає, а хто тої совісти немає – то всьо зверха: файні вбйори, дорогі мобілки, і ще плачут, що зле їм. Яке там зле: за свої гроші, кровно зароблені не будеш мінєти ті телефони щомісяцє, будеш рахувати копійку. Казав мої братової син свої племіниці: “Не кради в магазині, бо тє злапают!” А вона шо? Ну ніц. То її подали суду. І шо думаєте? Як вона в того власника брала, то в простого люду не возьме? Возьме. Бо привикла. Во я собі рахую: колись тих бананів, шо мені на мої старі зуби добрі, було чогось шість – сім на кільо, а тепер 5-4. І хто в тім винен? Що сі тєжкі банани теперка родєт? Так вам кажу, шо сі з людом робе?
Але то я тілько про своячку мої братової, але є і люди добрі, коби Бог нас тілько зводив з добрими людьми. Щоб хоть знав – як збрешут, то хоч по-людськи, милосердно, а не друт зі шкіров і сі шкірут.

хто то видів мінєти щомісяцє??!!! :beee:

levandivka
01.01.2008, 12:34
хто то видів мінєти щомісяцє??!!!
Борисе!!!
Не уточнюйте!!! :scare:

Оля
01.01.2008, 12:49
Борисе!!!
Не уточнюйте!!! :scare:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Хлопці, ну і весело ви Новий Рік почали! :)

Boris_Kiev
01.01.2008, 12:49
Борисе, хто Вас за язик тягнув... :bazar:
ну а якщо я того ЯЗИКА нє панімаю ?

levandivka
01.01.2008, 12:56
Тепер легше стало? :)

Кажуть, "язик до Києва доведе", а "баби і кабаки - до цугундера".
Оно Вам треба? :)

Romko
01.01.2008, 12:57
ну а якщо я того ЯЗИКА нє панімаю ?
"Вєк живі - вєк учісь"!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif
Короткий словник львівської ґвари (http://www.ji.lviv.ua/n36-1texts/gwara.htm)

levandivka
01.01.2008, 12:57
весело ви Новий Рік почали!

Сам дивуюся, празник, а ніхто ще не побився, не напаскудили...

Liliyah Romanova
02.01.2008, 17:32
А таки деякі хлопи тиж мине за тоту финимістку мают.
Світ жорстокий. Сміття в ньому побільшало.
І фільми про всяких амазонок не люблю дивитися.Правильно, бо вони ідійотсько зроблені.
Про то шо може бути,як не шанувати хлопів.
Та при чому там пошана до хлопів? Жінка, котра є сильнішою за чоловіка перестає бути жінкою, у фізичному сенсі теж. Чоловікоподібна жінка - це вже не жінка. І ще не чоловік. Може, то і є втрачена перехідна ланка? :D:D:D

Через сотого тепер точно.
Олю, я й не знала, що ми з вами такі файні дві феміністки. ;)

Alias
04.01.2008, 00:15
Сьогодні рівно три місяці як я на ЛФ.Я дуже задоволена, що знайшла цей форум, де такі інтелегентні і доброзичливі люди.Я вас всіх люблю...чесно!:))

Мих
04.01.2008, 00:18
лише, тільки...

Тіріон
04.01.2008, 00:19
Сьогодні рівно три місяці як я на ЛФ.Я дуже задоволена, що знайшла цей форум, де такі інтелегентні і доброзичливі люди.Я вас всіх люблю...чесно!)

Вас тут також люблять :). 100%

Toyvo
04.01.2008, 23:49
Так, у вас дуже затишний, привітний форум... може тому, що на своєму форумі я сиджу більше у політиці, бо в інших темах дурна малеча гадить. А тут куди не заглянь, крізь приємна бесіда... Я навіть до розділу КУХНЯ зазернула, ням-ням...

levandivka
05.01.2008, 04:54
тут куди не заглянь, крізь приємна бесіда...
Чекайте-чекайте... :)
От піде чергова атака клонів (ттт), повернуться з Бані шанувальники України, побачимо, що Ви скажете... :)

Оля
05.01.2008, 07:00
Олю, я й не знала, що ми з вами такі файні дві феміністки.

Ага. А шо відхрещуватися, як навіть ті, шо тут вже не пишут, хочут то чути? Хвеменістка, члєн "женсовєту", хто ше???? ..... Добре! На нині досит. :)

New Shrek
05.01.2008, 07:03
тут куди не заглянь, крізь приємна бесіда В тихом омуте черти водятся....це все скрито з характерною львівською рисою.Вам зі сходу нє разобрать,далєковато будет....

Полковник
05.01.2008, 07:04
Чекайте-чекайте... :)
От піде чергова атака клонів (ттт), повернуться з Бані шанувальники України, побачимо, що Ви скажете... :)

Подсмотрел в БАНЬКУ....
New Shrek отправляет народ мыться ротами.
Надо бы язычек прикусить.....:cowboy:

Полковник
05.01.2008, 08:01
Вы чего ТАК разгорячились?
Да хороший Вы, хороший!
Вас тут почти все любят и уважают.
Вот я лично ОЧЕНЬ сильно Вас уважаю.
С праздником Вас.

П.С. Может по соточке жахнем?
А?

New Shrek
05.01.2008, 08:10
Я конечо дико извиняюсь, но Ваша непреднамеренная описка стала последней каплей в чаше терпения

Toyvo
05.01.2008, 15:01
Чекайте-чекайте...
От піде чергова атака клонів (ттт), повернуться з Бані шанувальники України, побачимо, що Ви скажете...

У нас как заходишь, так весь срач наруже. Давно искала хороший форум, даже в плане администрирования мне очень понравилось. У вас такой же движок, как у нас на Харьковфоруме, но очень умело дописан. Вроде мелочи, а удобнее пользоваться.

levandivka
05.01.2008, 16:19
Давно искала хороший форум, даже в плане администрирования мне очень понравилось. У вас такой же движок, как у нас на Харьковфоруме, но очень умело дописан. Вроде мелочи, а удобнее пользоваться.
Гггг...
Аналогічна фраза від нової, наприклад, клієнтки банку, заставила б охорону перейти на підвищений режим безпеки: значить, готуються пограбувати... Охмуряють адміністрацію... :)

Мартіні! не слухайте! Це вражескій план харків'ян!
Пам'ятаєте, як було в Пушкіна?...
Глубь долин, и сердце гор
Потряслося. Вдруг шатер
Распахнулся... и девица,
Шамаханская царица,
Вся сияя, как заря,
Тихо встретила царя.
Как пред солнцем птица ночи,
Царь умолк, ей глядя в очи,
И забыл он перед ней
Смерть обоих сыновей.
И она перед Дадоном
Улыбнулась - и с поклоном
Его за руку взяла
И в шатер свой увела.
Там за стол его сажала,
Всяким яством угощала,
Уложила отдыхать
На парчовую кровать.
И потом, неделю ровно,
Покорясь ей безусловно,
Околдован, восхищен,
Пировал у ней Дадон.
/А.С. Пушкин Сказка о золотом петушке/

Liliyah Romanova
05.01.2008, 17:16
В тихом омуте черти водятся...
Ой, Шреку, ніяк не надивуюся. Ви і ваша самокритичність.
Саме смішніше, що в порушення субординації був забанений своєю ж по Форуму рівною мені модераторшую і неодноразово у відкритому ефірі отримував письмові зауваження та образи з її сторони.
Взаємно.
Толієщєбудєт...
То ж треба, а я була свято переконана, що ви мене взагалі не читаєте. :ninja: :ninja: :ninja:

Руда Кішка
16.01.2008, 17:07
Я не вперше, але 3 тижнів, які провела у Львові, пройшли під гаслом "Без комп'ютера!". Гріх було втрачати на нього час, коли я вже приїхала в рідне місто :)
Відчуваю, що тепер 3 дні треба витратити, щоб перечитати, що я тут пропустила на форумі за ті 3 тижні :)

Alias
16.01.2008, 18:48
що тепер 3 дні треба витратити,
Ви впевненні, що трьох днів вистачить?
Я тут кожен день і то не вспіваю читати дописи