КПК

Показати повну версію : Дівчинка чи жінка ?

Liliyah Romanova
12.07.2007, 23:50
От мені цікаво, чому жінки вдають із себе або поводяться, ніби їм все життя 8 років. То якийсь комплекс чи вид зброї або самозахисту? Чи вони думають, що чоловікам таке подобається? І як чоловіки до таких ставляться.

Найбільш типова поведінка (з моїх спостережень), коли починають дути губки, ображатися і в той сам момент чекати, що їх пожаліють, ідуть і озираються, чи їх не наздоганяють, кажуть "іди геть", а тоді ображаються, коли їхнє прохання було виконано.

З чого то береться? Ще й у тих, кому вже поза 20.

пупер
13.07.2007, 01:55
ну, є “дурочки-снігурочки” серед жінок, а серед чоловіків теж такий феномен спостерігається, називається “прикидатися шлангом”.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Liliyah Romanova
13.07.2007, 02:07
І звідки воно береться? Хтось на таке ведеться?

пупер
13.07.2007, 02:09
“включати дурака” завжди простіше..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

Liliyah Romanova
13.07.2007, 02:25
Е ні, кобіти то часом самі ніби й не помічають. Знаю, бо кільком доводилося мозґи на місце вставляти.

mavka
13.07.2007, 05:49
і хто ж це на себе взяв такий тяжкий хрест - мозги на місце вставляти ? :) За моїми спостереженнями, чим більше людина знає, вміє та розуміє в житті, тим вона тихіша й менше вчить інших правильно жити, роздаючи непрошені поради. :)

Ука
13.07.2007, 12:07
Лілю, я гадаю, то залежить від тієї форми стосунків, які є між двома людьми. Наприклад, у мене з чоловіком "на людях" стосунки зовсім інші, ніж в родині. Якщо відповідне товариство і ситуація, то можу і дівчинку з себе вдати, і зробити вигляд, чо, скажімо, нічого не вирішую, і все від нього залежить, або ж навпаки. Але то зовсім не відбиває того типу стосунків, які є в нас насправді. Мені б, наприклад, було дуже смішно, якби мені хтось взявся мізки вправляти... Хоча, це не завжди смішно. Наприклад, моя мама свято переконана, що я геть піддалася чоловікові і втратила свою волю, бо зазвичай "повторюю його думку". Їй в голову не приходить, що "його думка" - попередньо узгоджена "наша". От і береться мені "мізки вправляти" ледь не щоразу, коли ми наодинці. Втомлює...

New Shrek
13.07.2007, 12:17
попередньо узгоджена "наша".
Прямо Штірліц в спідниці ....(доброзичливо)

Ука
13.07.2007, 12:20
Та ні, не Штірліц. Просто є в сім'ї неписане правило: всі суперечки залишаються між нами двома. Навіть діти не повинні бути свідками, не те, що родичі. От і все.

Ольга
13.07.2007, 13:08
От мені цікаво, чому жінки вдають із себе або поводяться, ніби їм все життя 8 років.
просто на таких панянок є попит ;)
один мій колєга вже другий раз женився на такого типу кобіті! ;) знає де шукати таких!

Ljolik
13.07.2007, 13:46
Є чоловіки які на фоні таких жінок героями-захисниками почуваються, хоча це звичайно далеко не всім подобається, в основному дратує.
В мене свекруха така, жінці 46 років а вона все сюсюкає і дує губки , я попервах просто очі відводила, неможливо дивитись. Але в них з свекром різниця у віці 19 років, і що саме головне він просто розцвітає коли вона з себе "дєвочку" строїть.

New Shrek
13.07.2007, 14:02
жінці 46 роківдевочка опять...з пісні слів не викинеш,я то думаю що так важко туть на форумі мене жінки сприймають,а ось і ключик ...то всі мої дочки по віку

пупер
13.07.2007, 15:46
просто на таких панянок є попит ;)
один мій колєга вже другий раз женився на такого типу кобіті! ;) знає де шукати таких!
хоче на них всіх пережинитися?.... :D

Liliyah Romanova
13.07.2007, 16:52
і хто ж це на себе взяв такий тяжкий хрест - мозги на місце вставляти ?
Ваша зверхність та знаючість мене захоплює.
Вставляю лише тим, хто того просить. Бо така поведінка відносини руйнує. Потім дуже дякують.
За моїми спостереженнями, чим більше людина знає, вміє та розуміє в житті, тим вона тихіша й менше вчить інших правильно жити, роздаючи непрошені поради.
Щось ваші спостереження вам особисто не дуже допомагають. ;)

bora
13.07.2007, 18:03
А хіба не блаженні ті, хто залишаються дітьми?;)
ПОведінка така дійсно часом затребувана чоловіками і деякі прикидуються манірними дурепами. А ті, хто так і залишились інфантильним буває залишаються також і такими ж по дитячому щирими, відкритими та доброзичливими. Люди усілякі потрібні )))

Liliyah Romanova
13.07.2007, 18:57
А хіба не блаженні ті, хто залишаються дітьми?
Коли природньо - так.
Але надумано, штучно, як маска. Яка в тому дитячість?
Декотрі справді не помічають, а декотрі так навмисне роблять. Я просто не люблю штучність. Я люблю природність, натуральність.
Як казала моя бабця "не сподобає на брудно, то й на чисто трудно".
Навіщо щось із себе вдавати? Комплекси, що не така, якою би хотіла бути? Але ж кожна жінка унікальна саме в своїй жіночості та природності. А маски всі однакові та безжиттєві. Навіть коли вони на людському обличчі, а не на стіні.

Мій тато є для мене прикладом того, як можна зберегти у собі дитину. Але зберегти її у собі, це не вдавати з себе дитину. І колись він мені сказав цікаву річ, що є багато жінок, котрі у свідомості старіють саме так, як треба, планомірно. Зберегти у собі дитину ніби й не важко, але важко із себе не вдавати когось іншого.

Ольга
13.07.2007, 22:05
Лілю, то Ви про збереження дитячості у жінок чи про маніпуляцію чоловіками з допомогою випендрювань?

Як казала моя бабця "не сподобає на брудно, то й на чисто трудно".
Навіщо щось із себе вдавати? Комплекси, що не така, якою би хотіла бути?
в цьому вся правда чудових стосунків між чоловіком та дружиною! З власного досвіду - у нас не було випендрювання, ми з першого побачення відносилися один до одного щиро, відкрито і з 100% довірою. На цій високій нотці і досі тримаються стосунки.
У нас не було скандалів, пустих сцен з образами і примиреннями... не було у цьому потреби. Все-одно рано чи пізно це б вилізло боком...

Liliyah Romanova
13.07.2007, 22:11
Лілю, то Ви про збереження дитячості у жінок чи про маніпуляцію чоловіками з допомогою випендрювань?
Звісно, що про штучність. До природности не придираюся.

Ума
13.07.2007, 23:10
не знаю чи можна провести паралель з таким випадком, але розповім випадок, який, як мені здається, може пояснити поведінку таких жінок.
У школі в нас був хлопчина з проблемної сім"ї. Звісно, що обділений труботою, увагою і любов"ю в сім"ї. З однокласниками в нього теж не склалися стосунки, всі його ігнорували. Якось на групі продовженого дня одна учениця привела свою молодшу сестричку і ми дітиска всі пішли бавитись нею - вона така маленька, миленька була!!! А дівчинка та ще говорила по дитячому (сюсюкала). І ось через пару днів наш однокласник починає сюсюкати і з дітьми і з вчителями... це продовжувалось дуже довго (пару місяців). Пам"ятаю, що якось нам учителька довірливо попросила допомогти йому позбутися цього - почати з ним товаришувати, бо ця його поведінка - це заклик щоб на нього звернули увагу, це його потреба! Не пригадую, як саме вивели його з цього стану.
От мені здається, що в підсвідомості деякі жінки можуть робитися дівчатками, бо в ТІ часи на них дмухали, шкодували і всі увагу звертали!

Мих
14.07.2007, 00:13
Пам"ятаю, що якось нам учителька довірливо попросила
Мудра вчителька.

Полковник
14.07.2007, 00:48
Мудра вчителька.
Да, но мальчишку, судя по рассказу Умы, одноклассники довели до нельзя!

Ума
14.07.2007, 18:32
Да, но мальчишку, судя по рассказу Умы, одноклассники довели до нельзя!

у нас потім зробили гімназію і дітей, які відставали у навчанні перевели в інші школи... яка доля того хлопчика потім я не знаю.

bora
16.07.2007, 10:34
Звісно, що про штучність. До природности не придираюся.

Тим хто поводиьтся штучно зрештою самим стає важко..бачила ситуацію коли жінка просто втомилась і кинула чоловіка на користь того, хто не вимагав від неї щось з себе "строїти". Бо - це ще й комфортно не прикидуватись у сосунках з близькими.

Michel
07.09.2007, 18:23
Пожилую американку приняли за подростка и не продали вина

65-летнюю жительницу штата Мэн Барбару Скапу (Barbara Skapa), которая хотела купить в супермаркете вина, приняли за подростка и попросили предъявить документы, передает Associated Press. ...
http://www.lenta.ru/news/2007/09/07/vielle/

Кася
07.09.2007, 21:15
тю...а для мене то забавка....іноді так гонсько поприкидуватися ображеним дітиськом...ну він звичайно це розуміє..таке триває не більше трьох хвилин))

Koza-Dereza
08.09.2007, 01:49
Лілю, я гадаю, то залежить від тієї форми стосунків, які є між двома людьми. Наприклад, у мене з чоловіком "на людях" стосунки зовсім інші, ніж в родині. Якщо відповідне товариство і ситуація, то можу і дівчинку з себе вдати, і зробити вигляд, чо, скажімо, нічого не вирішую, і все від нього залежить, або ж навпаки. Але то зовсім не відбиває того типу стосунків, які є в нас насправді. Мені б, наприклад, було дуже смішно, якби мені хтось взявся мізки вправляти... Хоча, це не завжди смішно. Наприклад, моя мама свято переконана, що я геть піддалася чоловікові і втратила свою волю, бо зазвичай "повторюю його думку". Їй в голову не приходить, що "його думка" - попередньо узгоджена "наша". От і береться мені "мізки вправляти" ледь не щоразу, коли ми наодинці. Втомлює...

Уко, вав, у мене точно така ж ситуацiя :) Моя мама свято переконана що той старий козел мене захомутав у свої пута, а я ослiпла i нiчого не бачу. Хоча все точно так як ви описуєте про себе!!!

Додано через 4 години 27 хвилин
В мене свекруха така, жінці 46 років а вона все сюсюкає і дує губки , я попервах просто очі відводила, неможливо дивитись. Але в них з свекром різниця у віці 19 років, і що саме головне він просто розцвітає коли вона з себе "дєвочку" строїть.

У мене з чоловiком теж велика рiзниця, але такi штучки з ним не проходять. Я швидше доб'юсь свого як баба-грiм, нiж як розбещена малявка. Ах... хоч би хтось побалував, хоч би раз :D:shy: