Показати повну версію : лесбійський досвід
Чи мав хто з вас сексуальний досвід з жінкою?(питання до дівчат) поділіться враженнями... плз... і ще, чи практикував хтось лесбійські ігри в присутності власного чоловіка?
а чи має хтось досвід сходити в бан?
Чи мав хто з вас сексуальний досвід з жінкою?(питання до дівчат) поділіться враженнями... плз... і ще, чи практикував хтось лесбійські ігри в присутності власного чоловіка?
А Ваш чоловік читає цей форум?
Liliyah Romanova
12.07.2007, 21:54
А чого зразу так критично. Ми ж про геїв говоримо. :)
Boris_Kiev
12.07.2007, 22:02
Я знав діюче тріо лесбіянок (правда, це було давно. Старшокурсниці / молоді фахівці).
Іноді вони відвідували наші вечірки, пікніки.
Ну що сказати – дві «дівчинки» – досить привабливі, тендітні, стильні.
«Командир(ша)» (чи як її назвати) – «кавказької національності», нахабна, скандальна, з надлишковою вагою ходила на тусівки рідше і тільки з «дівчатками».
Без її присутності ніхто би і не здогадався, що дівчатка – лесбі.
Вони в поведінці вдавали з себе «незайманих», динамили, дозволяли (тим, хто не знав правди) водили себе в бари та на концерти.
Їх не ображали, у вузькому колі дозволяли собі невинні жарти-підколки («старша» могла чутливо дати в голову :) ).
Група джентльменів зібрала «преміальний фонд» для того, хто вступить у повноцінний контакт з «дівчинкою». Домовилися і про деталі процедури «підтвердження».
Найбільш завзятий йшов до мети кілька місяців, поки не з’ясувалося, що батько однієї «дівчинки» – крутий прокурор. Він мріяв видати її заміж.
Парі було скасовано. Інтерес до «тріо» пройшов.
Через кілька років ми дізналися, що дві «дівчинки» успішно вийшли заміж, народили дітей, але все одно регулярно контактували між собою.
«Командир(ша)» (до речі, які терміни для визначення ролей вживають лесбі ? Незручно користуватися кримінальною лексикою) – заміж не вийшла :) Викладає в школі біологію (!!!)
А мабуть – і основи сексуальної гігієни :) :) :) :) :)
afterstep
12.07.2007, 22:09
Ми ж про геїв говоримо.
геї - то мистецтво (мрійливо так...) - і їх всі переслідують.... А вони такі ніжні - та духовні...
Liliyah Romanova
12.07.2007, 22:28
геї - то мистецтво (мрійливо так...) - і їх всі переслідують.... А вони такі ніжні - та духовні...
А лесбійки?
чи практикував хтось лесбійські ігри в присутності власного чоловіка?
Я би з жінкою не змогла. А в присутності власного чоловіка роздерла би обох на кавалки.
Boris_Kiev
12.07.2007, 22:36
Ап’ять гамасєкі ? Вже дві гілки зафлудили :) Попкі, духовнасть…
А лесбійки? Я би з жінкою не змогла.
Ну, почекаємо, може хтось поділится своїм досвідом (і технікою процесу) !
Лесбі !!!! Роднулі !!!!
==================
Зустрічне запитання: а хтось мав справу з КОЗАМИ ?
http://caricatura.ru/erotica/kaschenko/pic/439.gif
Dobryj-Anhel
12.07.2007, 23:14
LIA тобі цікаво як це направду є?
Я уважаю, що нормальний чоловік ніколиб не дозволив й таке подумати, а дружина тим більше.
Тут нечистота панує. Тут не має любові яка приносить життя.
Моя вам порада лишіться цієї теми і лікуймо суспільство іншим зацікавленням.
Природа, прикрасні забави, подружжя, виховання дітей, політика і вцьому справедливість без зради.
Коли зрозумієш людино, що то зле як би тебе не тягнуло до нього ти його не торкнешся. Значить переміг, що здавалось неможливе.
Свідомість добра.
Свідомість відречення від зла.
Жити стане легше.
отаке
afterstep
12.07.2007, 23:28
Я би з жінкою не змогла. А в присутності власного чоловіка роздерла би обох на кавалки.
чоловіка ж то - за що? за компанію? чи присутність - то злочин?!
--
Хоча, як на мене - то лесбі хоч якось наближено до природнього милуються...
А от духовність та кохання в задницю - як то по-чоловічому!
--
Борисе, а ви не думали над питанням - якщо б коза та гомику та ріг встромила?
Полковник
12.07.2007, 23:31
Я знав діюче тріо лесбіянок ......
Честно, без прикола!
Борис, есть хоть какая-то отрасль в жизни человечества о которой Вы не знаете из ЛИЧНОГО опыта???
Boris_Kiev
12.07.2007, 23:32
Честно, без прикола!
Борис, есть хоть какая-то отрасль в жизни человечества о которой Вы не знаете???
Есть! Кремлевский секс - "введение члена в политбюро". Этого я не видел.
Liliyah Romanova
12.07.2007, 23:47
чоловіка ж то - за що? за компанію? чи присутність - то злочин?!
Та не було би у мене такого. Я власниця, ділити не буду ні з ким. Не люблю недоїдки.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D:D:suicide::D:D :D :D :D :D :D :D
а чи має хтось досвід сходити в бан?
Та не хвилюйтеся так, вже давно відомо що більшість жінок be sex, незалежно від того чи співають вони в церковному хорі., чи вишивають хрестиком...:) :)
Deus igrok
13.07.2007, 08:27
Але головне, що негативу до лесбіянок набагато менше , ніж до педерастів.
Крім того,ще з садку, школи - дівчата завжди ніжно одна до одної ставляться. Ходять під ручку, лоскочуть одна одну коли пустують, цілуються при вітанні і прощанні. Коротко говорячи - роблять те, що чоловікам за нашими стереотипами не притаманне.
Уявіть чоловіків у халатах, які тісно сівши один біля другого на дивані і накрившись коциком , дивляться мелодраму ?
До того ж, як самого статевого акту не відбувається. Активний петінг.
Думаю, лібідо більшості чоловіків хотіло б спробувати покохатися з двома жінками водночас ?
Якби моя жінка, припустімо, була б бісексуалкою. Я б немав нічого проти її зустрічей с подругами.
на мене колись поклала око бі-сексуальна кобітка... :) цікаво було спостерігати за її кокетуванням та намаганнями завоювати мою прихильність. Хоч мене це й не цікавить, - віддамо належне науці, - кожна людина в дитинстві переходить через етап бісексуальності.
New Shrek
13.07.2007, 08:58
шо то пан Мих так схарапудився.....слабинку почув
Boris_Kiev
13.07.2007, 13:18
А про гермафродитів буде гілочка ?
Це жарт, звичайно. Але розповідали люди, що в традиційно "жіночих" номенклатурних закладах СССР лесбіянство було не таким вже рідкісним явищем. І від цього залежала кар"єра молодих номенклатурниць.
New Shrek
13.07.2007, 13:27
А про гермафродитів буде гілочка ?
Ну а наш гермафродит ,сам любит ,и сам родит...эх мечта поэта ,за живоэ зацепили
Boris_Kiev
13.07.2007, 13:32
та є такі нижчі тваринки, які в залежності від умов, приймають ту чи іншу стать.
Був телесюжет: якісь хробакоподібні істоти (тропічні) влаштовують "турніри" - хто кому відкусить зовнішній статевий орган і переведе в розряд "жінок". :)
Черешенька
13.07.2007, 13:36
Моя знайома, цілком нормальна дівчина (раніше), надивившись всього "прогресивного", що існує в Європі і відчувши волю, живучи на даний час сама і не відчуваючи жодного контролю, перекинулася на лесбійські зацікавлення. Дуже активно, до того ж. Колись гетеро, тепер - раз лесбі, раз просто бі.
Спостерігаючи за нею, бачу, як руйнуєтсья особистість, втрачаються друзі і брудниться душа. Мала на днях з нею розмову (більшість відхилилася від неї) і відчуваю, як глибоко затягують такі "нечисті" тенета і як важко вирватися з них.
Вважаю, що не маю права осуджувати її (це не значить, що в очі не висловлюю критики) і відвернутися цілком, бо людина у страшній пустці і, мабуть, для того вона й послана мені на життєвому шляху, щоб перевірити моє терпіння і "людяність".
Скажу лише, що на мою думку (знаю, на жаль, дуже багато і гомосексуалів, і лесбіянок) виховання особистості, закладення моральних і християнських основ ще з дитинства має найважливіше значення, сім"я, батьки зокрема, повинні бути чітким прикладом дітям і не кидати їх у момент входження в доросле життя напризволяще (як це практикується у західних країнах, наприклад).
Мабуть, супільство зараз дуже хворе загалом, якщо певні речі перевернуті з ніг на голову і ніхто вже не спроможен дати справжні орієнтири.
New Shrek
13.07.2007, 13:37
я розумію зара за вікном гроза,і цей сарказм пропускаю мимо вух,тіко що з арєалу Вашого обітанія,не скажу, що Вам там комфортно,дуже багацько стурбованих обличь,у нас на Сихові всьо проще
New Shrek
13.07.2007, 13:42
батьки зокрема, повинні бути чітким прикладом дітям і не кидати їх у момент входження в доросле життя напризволяще
Оба-на не очікував ....туть всі пруть на мене що я нічого не розумію в вихованні дітей, навіть деякі достойні мужі нашого Форуму ,а туть така підтримка,дякую,досить виховувати підкаблучників,звільнімо своїх нащадків,хай будують вільну незалежні Україну,Слава Героям
Лесбійського досвіду не маю, так як і не маю нічого проти лесбіянок.
Мабуть, я бісексуалка. Революційне зізнання!!! :p. Тільки дівчину, яка б визвала у мене бажання до сексу не ще не зустрічала.
Вважаю, що кожна людина має ВЛАСНЕ життя та право вирішувати з ким ніжитися у ліжку.
І ВЛАСНЕ вона сама буде відповідати за свої вчинки перед Богом.
Вважаю, що кожна людина має ВЛАСНЕ життя та право вирішувати з ким ніжитися у ліжку.
прекрасно сказано !!!
Спостерігаючи за нею, бачу, як руйнуєтсья особистість, втрачаються друзі і брудниться душа....
(знаю, на жаль, дуже багато і гомосексуалів, і лесбіянок)
І що , усі з такими "забрудненими душами" ?
А я от, НА ЩАСТЯ, знаю і гомосексуалів ,і лесбіянок.
І як і серед представників будь-якої сфери населення, є і хороші, і погані люди.
А ось в кого душа брудна - так оце у тих бритоголових які тільки "карочє, пацан сказал - пацан сдєлал, в натуре" і знають... Перепрошую за відхилення від теми.
Мабуть, я бісексуалка. Революційне зізнання!!!
Ліля ви мене вразили своєю психологією, скажу честно неочікував...УАУ!
Зара піду з горя кавку заварювати!
New Shrek
13.07.2007, 14:52
прекрасно сказано !!! заохочуєте до содомського гріху...
заохочуєте до содомського гріху...
Під талкує під жінку?
Не бачу різниці між геями та лесбійками. Одна біда.
Ліля ви мене вразили своєю психологією, скажу честно неочікував...УАУ!
Зара піду з горя кавку заварювати!
Мені завжди говорила подруга, що моя прямота та відвертість не одну душу шокувала.
Є два варіанти: 1. я думаю, що я насправді бісексуалка тільки до моменту, коли передімною буде вибір, 2. або це правда:) :) :)
Vasili, можу сказати впевнено, що для мене бісексуальність не саме страшне, що відчувають люди.
Дивись, обережно, не нароби собі опіків гарячою запашною кавою
Vasili, можу сказати впевнено, що для мене бісексуальність не саме страшне
Вірю! Ви мені подобаєтесь своєю психологією, з вами в ліфті застрягти не соромно!
Не бачу різниці між геями та лесбійками. Одна біда.
А на мою думку геї то гірше виглядає. Хоч і біда та сама!
А на мою думку геї то гірше виглядає. Хоч і біда та сама!
Ми ж говоримо про реальних людей, а не журнал Плейбой) І активні лесбійки є мужеподібними та агресивними, що в цьому гарного-нормального?;)
Бі знаю хіба з літератури. В Набокова Еротіаді для однієї принаймні - це погано закінчилось - самогубством. А хто може спрогнозувати психологічну "переносимість" всіх учасників-експериментаторів?
Ascorbinka
13.07.2007, 15:44
і ще, чи практикував хтось лесбійські ігри в присутності власного чоловіка?
гм... це напевне потаємна (або і сказана в слух) еротична фантазія всіх чоловіків...
Взагалі-то жіноче бі на межі норми, а от лісбі - вже ні.
Boris_Kiev
13.07.2007, 15:50
Тут вище я писав спогади про тріо лесбійок.
Мушу сказати, що одна з них ("дівчинка") викликала цілком нормальне бажання в хлопців. І в мене теж.
Чим там вони займалися - я не бачив, але ми то сприймали як місцеву екзотичну хохмочку і дівчат не ображали.
Dobryj-Anhel
13.07.2007, 16:19
Кожний має свобідну волю, але є одне але.
Людина яка не доцінює чистоти, або загубилась навколо своїх почуттів не означає, що її треба залишити саму.
З нашої сторони найперше треба так робити, щоб її переконати жити чистим життям і не кидати на проізволяще.
Я думаю, що від нас залежить чиєсь визволення від кошмару коли покладемось на Бога і який діятиме через наші слова, поради і так далі...
Ми рівнож будем відповідати перед Богом за тих яких покинули і не попереджували про те, що є ненатуральним і хворобливим прагненням.
Нам потрібно подібним людям з проблемами пояснювать, що можна відчувати все, що завгодно, але ти творіння Боже і він тебе любить. Заради Нього відречись самого себе і тоді щей освятишся. ( в розумінні особистих дотихчасових переконань почуття, що несе нечистоту і всенсі розуміння гріх)
Потрібно показувати вихід не до розпачі, а до житевого щастя.
Коли людина вирікається свого власного прагнення і переживає це в молитві, направду вана приносить багато користі для кожного з нас. Такій людині потрібно памятати про відречення яке приносить освячення.
Коли людина свідома того, що є зле вона його оминатиме.
Коли людина свідома того, що є ненатуральне зацікавлина буде чим іншим, щоб здобути натур продук.
Знаємо, що таке гріх то його обходимо роблячи все протилежне силою поборюючи спокусу.
Так само із всіма які мають проблеми і бажають з ними боротися переможуть і почуватимуться важними для світу, для всіх нас.
А через їх труд освятиться цілий світ грішний.
ЗАКЛИК ДЛЯ ВСІХ ХТО НЕ БАЙДУЖИЙ!
Борись мій друже, а коли Господь буде в серці усміхнись :) переможеш все те, що здається непереможене.
Борись мій друже, а коли Господь буде в серці усміхнись :) переможеш все те, що здається непереможене.
ідея - непогана, тільки боротися не буду. В даному випадку буду скорше боротися за те, щоб мою любов до коханого чоловіка приймали!
afterstep
13.07.2007, 17:03
ура! тільки тобі з богом тоді троха не подорозі ;) у ветхому завіті описано6 наскілько встрентно бог ставився до Содому та Гомори ;)
Deus igrok
13.07.2007, 17:21
Ну от знову. Гілка про ЦЕ і тут релігія. Мені стає моторошно.
afterstep
13.07.2007, 17:27
Ну от знову. Гілка про ЦЕ і тут релігія. Мені стає моторошно.
конкретно ця галузка на цій гілці - про можливе відхилення від "ЦЕ" ;) Може, тому й моторошно?
Deus igrok
13.07.2007, 17:51
ро можливе відхилення від "ЦЕ"
Чого відхилення ?
Ви вважаєте себе правильним, тому що про читали Біблію ?
А що таке правильно, а що не правильно ? Це все відносно.
Тема про одностатевий секс жінок, а і тут згадують релігію.
Це не толерантно. Можливо автор узагалі не християнин.
“Не судіть і не судимі будете” (с)
"Хто без гріха, той нехай перший кине в Мене камінь" (с)
Так ?
afterstep
13.07.2007, 18:06
та ніби все й так ;) словоблуддя людське добре відоме - з класиків "виправдати можна все, навіть підлість" ;)
Те, що тут народ не стримався і пару релігійних дописів додав - гілка ж не погіршала? можемо й далі обговорювати лесбійські утіхи, як вид мистецтва?
Направду, воно таки приємніше, ніж гейовки як прояв витонченної духовності ;)
Dobryj-Anhel
13.07.2007, 18:55
Я думаю, що ми тут багато не наговоримо.
Що до Гомо і лесбі сексу скажу таке:
кому треба лікуватись, а Кому треба прийняти те, що не можна вилікуватись, але жити треба.
Вихід є тільки не всі з нього скористати хочуть.
Не мішаючи релігію потрібно дивитись на людяність і до чого людина стає подібною.
Мені здається до нестриманої тварини.
А ми таки звірі розумні і можем панувати :) лиш би захотіти.
:) :) :)
Boris_Kiev
13.07.2007, 19:21
Л-Ю-Ю-Ю-Д-И-И-И !!!
Дах поїхав у п"ятницю, 13 ?
Попереду вихідні, НЄ ?
Та давайте просто т*******сь,
а не займатися словоблуддям !!!
Полковник
13.07.2007, 19:31
Борис, зачем так громко?
Лично я вообще сегодня ничего не писАл!!!
Или Вы на всякий случай?
"СЛОВОБЛУДДЯМ" - особенно понравилось :):):) к данной веточке очень, так, подбирается СЛОВЦО! :):):)
Дах поїхав у п"ятницю, 13 ?
Попереду вихідні, НЄ ?
Что это было? Вопль виртуального маньяка?!...
http://s4.rimg.info/2fcd4b1d1b043178325e7c020f6ff5ac.gif (http://smiles.33b.ru/smile.64201.html)
Boris_Kiev
13.07.2007, 19:37
Зето! Я не обговорюю дії модераторів, але просив би залишити перші дві літери. Дякую.
Deus igrok
13.07.2007, 19:44
*
одна зайва =)
Кохаймося - бо ми того варті. (с)
Полковник
13.07.2007, 19:54
одна зайва =)
Кохаймося - бо ми того варті. (с)
Неужто прямо сейчас к Борису выезжаете?:cowboy:
Неужто прямо сейчас к Борису выезжаете?
Неужто прямо сейчас к Борису выезжаете?
а трансляция будет? :)
http://s2.rimg.info/0e13f387fdbfab413d04e94017f8ece4.gif
Степаныч
13.07.2007, 20:25
а трансляция будет?
А вот это уже эксгибиционизм!:p
А вот это уже эксгибиционизм!
Ну вот, только устроилась поуютнее, так сразу обзываться... http://s5.rimg.info/fdacdb36e3d2cf389ea7c6cf94e98197.gif (http://smiles.33b.ru/smile.67209.html)
Степаныч
13.07.2007, 20:48
Ну вот, только устроилась поуютнее, так сразу обзываться... http://s5.rimg.info/fdacdb36e3d2cf389ea7c6cf94e98197.gif (http://smiles.33b.ru/smile.67209.html)
Гы!:D
І що , усі з такими "забрудненими душами" ?
А я от, НА ЩАСТЯ, знаю і гомосексуалів ,і лесбіянок.
І як і серед представників будь-якої сфери населення, є і хороші, і погані люди.
А ось в кого душа брудна - так оце у тих бритоголових які тільки "карочє, пацан сказал - пацан сдєлал, в натуре" і знають... Перепрошую за відхилення від теми.
пардон, а натуралів НА ЩАСТЯ знаєте?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Ми ж говоримо про реальних людей, а не журнал Плейбой) І активні лесбійки є мужеподібними та агресивними, що в цьому гарного-нормального?;)
Бі знаю хіба з літератури. В Набокова Еротіаді для однієї принаймні - це погано закінчилось - самогубством. А хто може спрогнозувати психологічну "переносимість" всіх учасників-експериментаторів?
переважно так, є в лесбійках щось чоловічоподібне, але не у всіх...
так само як і в гомосексуалістів — жіноче...
у “бі” цих рис немає....
взагалі лесбійки є різні, ціла класифікація: буч, клава і тд....
ура! тільки тобі з богом тоді троха не подорозі ;) у ветхому завіті описано6 наскілько встрентно бог ставився до Содому та Гомори ;)
тому гомосексуалісти або не вірять в Бога, або не сприймають...
пардон, а натуралів НА ЩАСТЯ знаєте?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
звичайно, в мене багато друзів як серед геїв, так і серед натуралів ;)
Терпіти не можу ханжества і, чесно кажучи, шокована нетепримістю більшості учасників до не таких, як вони... І звідки стільки осуду? Роздуми про нечистоту і все таке... аж смішно. Чесно, не розумію, що мають моральні якості до сексуальних вподобань. Набагато більше зла бачу в прочитаних тут філософствуваннях про "загублену душу" і т.д. І чого меншість має себе ламати на догоду більшості (інтереси ж більшості і так не зачіпаються)???
Boris_Kiev
16.07.2007, 13:05
Наталя,
якщо Ви уважно читали гілку - лесбійок ту не ображають.
Ми (гетеро чоловічої статі) - клуб джентльменів :)
А щодо гомосеків - саме з нечистотами й асоціюються.
І чого меншість має себе ламати на догоду більшості
Ну нехай собі тусуються шерочка з машерочкою (я про гоміків) - в сортирах, в клубах, тільки не бравують своєю "винятковостю".
Маєш певне відхилення (здається, западенці кажуть "Ґандж", правильно ?) - реалізуй його тихо.
Так ні - в них зуд - піарити себе. Нехай організують якщо не гей-олімпіаду, то принаймні гей-спартакіаду народів СССР. :)
Ось у Києві за місяць пройшло аж два гей-концерти. :)
P.S. Моя знайома (правильної орієнтації) колись теж захищала гоміків (на словах).
Поки в неї гомік не вкрав косметичку. :)
лесбійок ту не ображають.
Та мені, власне, не принципово, чи лесбійок ображають, чи гомосеків, суть від того не міняється.
Так ні - в них зуд - піарити себе.
Я схильна трактувати такі акції як протест проти цькування суспільством.
P.S. Моя знайома (правильної орієнтації) колись теж захищала гоміків (на словах).
Поки в неї гомік не вкрав косметичку.
Ну а злодій і гомик - то вже абсолютно непов'язані поняття, то навіть обговорення не варте. От у мене сумку натурал (мабуть...принаймі мені щось не приходило в голову аналізувати його сексуальні вподобання) вирвав, то що, мені тепер всіх натуралів злодіями вважати? Чи всіх чоловіків, бо то був чоловік?
afterstep
16.07.2007, 14:50
Та мені, власне, не принципово, чи лесбійок ображають, чи гомосеків, суть від того не міняється.
взагалі в суспільстві не прийнято виставляти своє сексуальне життя напоказ. І будь-які такого плану демонстрації суспільством засуджуються.
А щодо протестів "від цькування суспільством"....
Якщо педик сам не буде горлав на повен голос - "люди, я П@#$р!" - то про це ніхто не дізнається. Тільки він та його партнер.
Якщо ж педик з партнером разом йде з плакатами провокаційного змісту (тобто змісту, що кардинально суперечить усталеній громадській думці) шпацерувати по місту, голосно то називаючи демонстрацією - це вже антисуспільна провокація.
--
Тобто в свому ліжку, у своїй хаті - робіть що хочете. То ваш гріх. Особистий.
Коли ж ви йдете проповідувати своє збочення (я так підозрюю - щоб розширити свої лави - адже природнім способом гомики не розмножуються) - ну то звиняйте...
Інформашку про Мальту читала. Мальтійці виявляється не просто побожні, (католики) вони ще ментально дуже поважають жінок, тому в них навіть немає такого явища як стрипбари. Оце скромна нація)) Нічо на показ не виставляють, але ж діти в них і без того народжуються!))
Коли ж ви йдете проповідувати своє збочення
Дозвольте сказати, що це не проповідування, це така ж точка зору як і Ваша. Просто стоять вони по різні боки барикади.
afterstep
16.07.2007, 15:09
це така ж точка зору як і Ваша. Просто стоять вони по різні боки барикади.
невже ви не розумієте різницю між "точка зору" та "антисуспільна поведінка"?
якщо хтось привселюдно стане в центрі та помочиться на газон - це його точка зору? чи дрібне хуліганство?
А якщо хтось почне бігати голий, в одному лише плащі на голе тіло, і показувати перехожим "чебурашку" - це теж точка зору?
Boris_Kiev
16.07.2007, 15:09
Які АКЦІЇ ? Висловлювання мною та іншими форумлянами СВОЇХ думок з цього приводу ?
Безвідносно до Вашої орієнтації, Ви стали би привселюдно піарити особливості Ваших сексуальних вправ ? улюблених поз ? пікантних деталей ?
І наполягати на своїй сексуальній винятковості ?
Рано чи пізно хтось зробив би Вам ввічливе зауваження (скажімо, нагадав би, що форум можуть читати діти).
дискримінація, НЄ ?
А коли люди висловлюють свою огиду з приводу натяків на описи анального сексу - то не смій ? Гоміки образяться ?
Ось раджу почитати дописи американської українки Олі, яка виростила чотирьох нормальних синів:
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=77568&postcount=42
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=77780&postcount=51
Тобто в свому ліжку, у своїй хаті - робіть що хочете. То ваш гріх. Особистий.
Коли ж ви йдете проповідувати своє збочення (я так підозрюю - щоб розширити свої лави - адже природнім способом гомики не розмножуються) - ну то звиняйте...
О! Вже знайдена причина, за що саме вони заслуговують осуду:) . Дійсно, люди дуже легко знаходять виправдання своїм думкам і діям, навіть далеким від ідеалу, було би бажання.
невже ви не розумієте різницю між "точка зору" та "антисуспільна поведінка"?
якщо хтось привселюдно стане в центрі та помочиться на газон - це його точка зору? чи дрібне хуліганство?
А якщо хтось почне бігати голий, в одному лише плащі на голе тіло, і показувати перехожим "чебурашку" - це теж точка зору?
Наталя тільки висказала свою точку зору, як і ви і інші форумляни. Більш того, вона навіть не сказала, про своє відношення до бісексуальності. Тим паче, нікого не агітувала до одностатевих стосунків.
Може ще раз Вам перечитати її допис?
afterstep
16.07.2007, 15:25
О! Вже знайдена причина, за що саме вони заслуговують осуду
Ні - причина - в нехтуванні ними моральних засад. Загальноприйнятих.
Ну от не прийнято вихвалятися ні своїми статевими органами, ні своїм статевим життям у пристойній компанії - і все.
Можливо, вам буде приємно, коли якесь одоробло перед вашими дітьми витанцьовуватиме і показуватиме/розповідатиме щось порнографічне, - будь ласка. Це ваше право - вчити своїх дітей саме так. Але тільки своїх.
І якщо тих самих ексгібіціоністів карають - то думаю, за гей-паради слід карати так само. Тобто - недалеко втекло.
Які АКЦІЇ ? Висловлювання мною та іншими форумлянами СВОЇХ думок з цього приводу ?
Ви щось мене погано зрозуміли, я мала на увазі ті демонстрації, про які Ви писали... До речі, на власні очі ще жодної такої не бачила.
Ось раджу почитати дописи американської українки Олі, яка виростила чотирьох нормальних синів:
Прочитала... В них і з неграми схожа ситуація, наскільки я знаю. Ви негрів теж ненавидите? :) Але ж всі люди різні, не можна всіх так, під одну гребінку... і законів таких в нашій країні нема, щоб ми мали аналогічну ситуацію. В мене особисто ніяких причин до агресії нема, то я і агресії не відчуваю...
На моїй колишній роботі шеф теж полюбяв працівниць нижче талії погладити... і ляпаса йому дати слабо було, роботи було шкода :( , але щоб чоловіків після того зненавидіти - то би вже було занадто :)
afterstep
16.07.2007, 15:31
Наталя тільки висказала свою точку зору, як і ви і інші форумляни
ще раз гляньте допис.
Там процитовано, що сказала Наталя - і моя відповідь.
З моєї відповіді ви взяли уривок фрази - видравши її з контексту - "йдете проповідувати..." - і спробували заперечити наступним чином:
Дозвольте сказати, що це не проповідування, це така ж точка зору як і Ваша. Просто стоять вони по різні боки барикади.
--
Дійсно, я в контексті полеміки вирішив, що Наталі притаманне настільки гостре почуття справедливості, що вона готова відстоювати право сексуальних збоченців на масові паради, присвячені саме цим сексуальним збоченням.
--
Можливо - я невірно інтерпретував ;)
Якшо бути відвертою,то мені дівчата подобаються більше ніж хлопці.Проте я себе не називаю лесбійкою,скоріше бісексуалкою.З дівчатами серйозно ще нічого не мала,хоча моменти бували.Все ж,це гріх.Але шо я можу зробити,як воно так є.Від мене не залежить.Хоча своє лібідо якось стримую.Якшо можна так сказати...Ну от,тепер ви про мене все знаєте.
Boris_Kiev
16.07.2007, 15:37
вона готова відстоювати право сексуальних збоченців на масові паради, присвячені саме цим сексуальним збоченням.
Паради... А хтось пам"ятає совєтські демонстрації з фізкультурними парадами - коли люди тягнуть гімнастичну платформу на колесах, а на платформі спортсмени показують гімнастичні вправи ?
А напроти трибуни на Майдані грає духовий оркестр Київського військового округу.
А солдатський хор співає "Галубая Луна ! Галубая Луна!"
Уявив собі таку атрибутику гей-парадів на Хрещатику - і стало весело !
afterstep
16.07.2007, 15:53
не вистачає крупним планом - масні пики на центральній трибуні... що облизуються...
ура! тільки тобі з богом тоді троха не подорозі
чого ж тоді тішитися?
afterstep
16.07.2007, 21:07
Миху, нагадаю вам правила граматики. Знак оклику - це розділовий знак. Речення він розділяє. А ще - додає емоційне навантаження - ну майже як смайлик.
Отже, до знаку оклику - емоційна оцінка попереднього допису, в якому інший користувач повідомляє, що боротися не буде. Ви полінувалися процитувати - то я переповів.
Після знаку оклику - йде зовсім інше речення. То - вже моя відповідь. Абзац для підсилення - я межи ними не ставив - сподівався, що форум читають люди, що вміють читати реченнями, і пунктуація для першокласників - не є обов'язковою.
Надалі - враховуватиму цей момент, і старатимуся писати саме так, щоб ви, з вашою винятковою площиною гумору, теж могли правильно інтерпретувати мій допис ;)
як для житомирянина, Ви дуже добре пояснили.
Та і я надалі буду уважнішим.
Якшо бути відвертою,то мені дівчата подобаються більше ніж хлопці
Меґ, мені також, у нас одинакові погляди на життя, нє?
Миху,ви не першИЙ,хто таке сказав!Чесно!)))
Миху,ви не першИЙ,хто таке сказав!Чесно!)))
серйозно?
я таке каже вперше.
всю гілочку не читав :) соррі...
питаннячко - хоч хтось про той вимучений досвід написав?
Шкода,не маю як похвалитися досвідом.Хоча,не завжди шкода.
А разве народ форумный виноват, что традиционной ориентации оказался? Вот и получился трактат на тему: "Впечатления со стороны глядючи на лесбиянок и гей парады..." :( ...
afterstep
17.07.2007, 00:35
з кобіт - нє. Вони, на відміну від пєдіків - виховані ;)
ну, хіба про нетрадиційну орієнтації злодіїв в маршрутках та даїшників троха поговорили...
Правильно,я взагалі вважаю,що це некультурно і не виховано виносити на широкий загал своє інтимне життя,того тут майже і не пишу.
afterstep
17.07.2007, 00:42
фразу можна трактувати двозначно ;)
було б не менш інтригуюче - "та що тут писати! життям (в т.ч. інтимним) на практиці займатися треба!"
Оце правильно!Але я трохи не те мала на увазі.Думаю,ви пойняли)))
Якби моя жінка, припустімо, була б бісексуалкою. Я б немав нічого проти її зустрічей с подругами.
Шляхетно... навіть можна сказати далекоглядно, якщо уявити себе фалоімітатором, який вони будуть використовувати... розумно... кохаючись з нею ви будете відчувати смак другої... але не подумайте, що відговорюю...;)
я можу тільки сказати, що маю знайомих, які мали (мають) лесбійський досвід...
Дійсно, я в контексті полеміки вирішив, що Наталі притаманне настільки гостре почуття справедливості, що вона готова відстоювати право сексуальних збоченців на масові паради, присвячені саме цим сексуальним збоченням.
--
Можливо - я невірно інтерпретував
Передусім, доброго ранку, шановний!
Вашу думку та точку зору ціную і поважаю, як думку особистості.
:) :) :)
Boris_Kiev
17.07.2007, 09:51
я можу тільки сказати, що маю знайомих, які мали (мають) лесбійський досвід...
Ну так чекаємо на інтерв"ю !
Все-таки - як це вони роблять ?
"Киїське тріо" так і не зізналося. :)
а нічого нового....
а нічого нового....
хе п. Мих ви хоч по старому знаєте... :)
Boris_Kiev
17.07.2007, 13:50
(офф) Антени (в тому числі радіомодемів) складаються з таких частин:
траверса, рефлектор, директор та вібратор.
Наш умілець з кількох побитих бурею (до того ж, різного типу) антен намагався зробити дві діючих.
Технолог командує: Тут для директора треба знайти більш товстий вібратор !
Молоденька менеджерка (хоч і заміжня) слухає і втискає голову у плечі.
afterstep
17.07.2007, 13:54
от... вся розпуста - від комп'ютерних технарів та зв'язківців...
вічно в курилці обговорюють, як півночі з мамою протрахалися...
Наталя,
якщо Ви уважно читали гілку - лесбійок ту не ображають.
Ми (гетеро чоловічої статі) - клуб джентльменів :)
і Ви себе називаєте джентельменом ?! :suicide:
Нехай організують якщо не гей-олімпіаду
і таке вже є :cowboy:
Поки в неї гомік не вкрав косметичку.[/B] :)
ну це вже взагалі - повний брєд, "шановний"!
з кобіт - нє. Вони, на відміну від пєдіків - виховані ;)
ну, хіба про нетрадиційну орієнтації злодіїв в маршрутках та даїшників троха поговорили...
себто ось Ви своїми дописами хочете сказати, що Ви - вихований?
Ой, ржу не можу! :D
Ні - причина - в нехтуванні ними моральних засад. Загальноприйнятих.
На щастя моральні засади у суспільстві змінюються! Принаймі у багатьох країнах Європи, Канаді...
ось, почитайте:
http://en.wikipedia.org/wiki/Same-sex_marriage
Boris_Kiev
17.07.2007, 16:28
Просто дивуюся.
У Львівській області - біда, а в гомосеків нема інших проблем, як довести, що "наші дупи білі та пухнасті".
Ну то зрозуміло, "нам, "мушшинам" шє рожать".
Ото зорганізуйте гей-спільноту на гасіння пожежі, галууууубчики !
Просто дивуюся.
У Львівській області - біда, а в гомосеків нема інших проблем, як довести, що "наші дупи білі та пухнасті".
ось і починаються знову висловлювання членів клубу так званих "джентельменів". Браво! :bazar:
П.С. а до чого тут катастрофа поїзда у Львівській області до гілки ПРО ЦЕ ??
afterstep
17.07.2007, 16:34
а до чого тут катастрофа поїзда у Львівській області до гілки ПРО ЦЕ
нормальним людям притаманно думати не тільки ПРО ЦЕ
нормальним людям притаманно думати не тільки ПРО ЦЕ
звичайно! І нормальність не залежить від сексуальних вподобань. Нарешті Ви зі мною погодилися! ;)
Boris_Kiev
17.07.2007, 16:44
Мені завжди здавалося, що джентельменом можна і треба бути стосовно:
1. Жінок
2. Дітей
3. старих людей
4. людей з обмеженими можливостями (інвалідів, фізично хворих, просто слабких)
5. Психічно хворих (неагресивних і таких, що не дратують/шокують нормальних людей)
6. тварин (якщо вони не нападають на людей).
Щодо збоченців, які виставляють напоказ своє огидне збочення - я не вважаю себе зобов"язаним бути джентльменом. Однозначно вважаю таких психічно хворими.
Дискусію закінчив.
Щодо збоченців, які виставляють напоказ своє огидне збочення - я не вважаю себе зобов"язаним бути джентльменом. Однозначно вважаю таких психічно хворими.
Дискусію закінчив.
хаха. А до збоченців Ви відносите усіх чоловіків, чи чому це Ви Жінок згадали, а Чоловіків проігнорували?
Крім того в п.5 ви пишете, що до психічно хворих Ви джентельмен, до збоченців, яких Ви вважеєте психічно хворими - ні.
Ну те, що геї - не психічно хворі, ми знаємо (це моя думка), а ось Ви вже вивзначтеся якось...
Найцікавіше, що на гілці про лесбійський досвід дебатують здебільшого чоловіки. ;)
Ну так чекаємо на інтерв"ю !
"Киїське тріо" так і не зізналося. :)
лесбійки це роблять орально...
у гомосексуалістів не питався, бо не цікаво...
Найцікавіше, що на гілці про лесбійський досвід дебатують здебільшого чоловіки. ;)
Мабуть усі мають той лесбійський досвід :shy: :)
Boris_Kiev
17.07.2007, 18:11
Melody, якби таємниці лесбійських (та содомських) танців мене цікавили, я би знайшов відеоролики в Інеті.
Ось пригадав епізод: якось в Криму заприятелював з молодою парою з півдня України: вона-єврейка із заможньої родини (готувалася до Ізраїлю). Він – вірменин зі Спітаку, майстер-червонодеревник. Спокійний, вихований.
Тільки вип”ємо – він хоче щось запитати, але соромиться. Нарешті запитує: “Ось ти, Борисе, на ТВ працював, за кордоном бував, в Середній Азії жив.
Скажи (ой, каже, незручно таке запитувати): це правда, що Х та У (нації) (пауза, набрав повітря) – ІШАКІВ ТР****ЮТЬ ?” :)
Я стримано відповів: “Про кожну націю ходять дивні легенди. Але я особисто не бачив. :)
Melody, якби таємниці лесбійських (та содомських) танців мене цікавили, я би знайшов відеоролики в Інеті.
Та кого вони цікавлять, крім самих же ґеїв і лесбійок? :)
Boris_Kiev
17.07.2007, 18:22
Та кого вони цікавлять, крім самих же ґеїв і лесбійок? :) Міліціонерів. :)
http://gs.rimg.info/3ad0c199473d5c0aa09479cc4ac98579.png (http://smiles.33b.ru/smiliegenerator/)http://sg.rimg.info/20_86_30_1_0_0_0_0_0_0.gif (http://smiles.33b.ru/smiliemaker/)http://sg.rimg.info/18_26_81_1_0_0_0_0_0_0.gif (http://smiles.33b.ru/smiliemaker/)http://sg.rimg.info/20_86_30_1_0_0_0_0_0_0.gif (http://smiles.33b.ru/smiliemaker/).http://sg.rimg.info/3_30_24_1_0_0_0_0_0_0.gif (http://smiles.33b.ru/smiliemaker/)http://sg.rimg.info/20_86_30_1_0_0_0_0_0_0.gif (http://smiles.33b.ru/smiliemaker/)
Таліта Кум
Я би хотiла
Я би хотiла,
Щоб усi хлопцi на землi
Тiльки любили
Один одного, а мене нi.
Я би дружила,
Разом дивилась журнали "Vogue",
Я би лишила
На серцi своєму великий замок.
Приспiв:
Лесбо - не лесбо,
Гомо - не гомо,
Кожен любити хоче законно.
Я не володар,
Просто людина,
хочу я завжди бути вiльна.
Я би хотiла,
Щоби нiколи не було
Завтра i пiсля,
хтось не пробачив, хтось пiшов.
Я би не знала,
Що в їхнiх душах i серцях,
Я би писала
Книгу про вiльне своє життя.
Dobryj-Anhel
20.07.2007, 20:24
Таліта Кум
Я би хотiла
Я би хотiла,
Щоб усi хлопцi на землi
Тiльки любили
Один одного, а мене нi.
Я би дружила,
Разом дивилась журнали "Vogue",
Я би лишила
На серцi своєму великий замок.
Ну ТИ БРАТОК ПІСНІ ПИШЕШ!
ТИ СКОРО ПОЕТОМ СТАНЕШ!
ОЙ-ЙОЙ-ЙОЙ :)
Ну ТИ БРАТОК ПІСНІ ПИШЕШ!
ТИ СКОРО ПОЕТОМ СТАНЕШ!
ОЙ-ЙОЙ-ЙОЙ :)
та це не браток написав, це юля міщенко.....
Dobryj-Anhel
20.07.2007, 20:48
та це не браток написав, це юля міщенко.....
Та я знаю япросто підколоти хотів, а ти тут про Юлю :) все на серіо ніби приняв :)
та це не браток написав
Гарно...брат за брата мазу тяне...
Dobryj-Anhel
20.07.2007, 20:51
В цій пісні, що ЛОТР цитував можна і КУМА знайти
йой я без політики ту пісне цитував !
Boris_Kiev
23.07.2007, 23:00
і Ви себе називаєте джентельменом ?!
А Ви себе називаєте Дамою ?
Прочитав все вышенаписанное - можно сделать вывод...
все кто тут высказывались гетеросексуальны...так о чем речь?
Додано через 1 хвилину
:ninja: и где все?
Додано через 14 хвилин
чи практикував хтось лесбійські ігри в присутності власного чоловіка
ИХМО при наличии девушки в постели - мужчина лишний....
все кто тут высказывались гетеросексуальны
мабуть, не уважно читали...
[quote=Дайчик;137203]при наличии девушки в постели - мужчина лишний....
Все залежно з якою дівчиною ти в ліжку
Додано через 38 секунд
Жінки як і чоловіки поділяються на різні типи
Жінки як і чоловіки поділяються на різні типи
а Ви химера до якого типу належите?;)
Такий химерний нік і такий милий аватар!Гарно зіграли на контрасті!Мені вже цікаво!)))
и со временем ты бы ей уже не нужен был..т.к невнимательно-безразличный мужчина рискует дрочить (простите) в одиночку впоследствии...т.к внимательно-нежная девушка, которая будет подругой вашей жены...удачно займет ваше место...
Гарно зіграли на контрасті
Дякую, життя взагалі побудоване на контрастах
Додано через 4 хвилини
...удачно займет ваше место...
я б так не сказала.
Хороший секс буває і з жінкою і з чоловіком
Хороший секс буває і з жінкою і з чоловіком
хм...
спорить не буду...т.к это вечная тема...я так не думаю...но это только мое мнение...
:)
хм...
спорить не буду...
АГА.......:)))))))))
А з знаю що ти .................
МАЛЕСЕНЬКА
ми з"їхали з теми
Додано через 1 хвилину
а Ви химера до якого типу належите?
Напевне пів на пів, тобто бі
якщо це так називають
хоча я цього терміну щодо жінок не люблю
а как ты любишь / предпочитаешь себя называть?
если ты любишь и мужчин и женщин...
И вообще: люблю женщин...это по вашему что? секс?любовь? ....или?...
Додано через 24 хвилини
Девушки: что Вам нужно для секса с девушкой?
(укажите условия, параметры...)
а возможно и любви.....а?
Це ж смішно говорити про якісь параметри
Коржна людина це своєрідна особистість яка має здатність викликати емоції.
Моя думка спочатку дівчата прагнуть дівчат тому що не отримують ніжності та ласки від чоловіків.
А вже після цього коли є порівння починається філософія Ги-Ги
Боже як банально
А любов - це як з якого боку дивитись
Напевне пів на пів, тобто бі
якщо це так називають
Химера не знаю але то якось не по християнськи, ви я бачу гет чисто віру утратили у Бога, який ще Бі, ні дівчата то не є добре...., маю, гарного психолога, звертайтись у приват...
А любов - це як з якого боку дивитись
любовь во всех ее проявлених...
страсть...а что после страсти?
страсть...а что после страсти?
Да ничего, опосля
Кофе, сигарета
Да вообще поприколу
Для мене любов немає меж.
А от для сексу з дівчиною мені хіба треба переступити через рамки моралі,які я сама для себе визначила.
гарного психолога, звертайтись у приват...
а вам не нужен психолог?
Пы.СЫ. читай подпись...
маю, гарного психолога, звертайтись у приват...
Ти думаєш поможе у такій ганебній фільософії
через рамки моралі,які я сама для себе визначила.
а если влюбитесь?
Всерівно-ні!Це для мене табу!Я досить сильна в тому плані,щоб не переборщити і дотримуватися правил.Така вже є.
А от для сексу з дівчиною мені хіба треба переступити через рамки моралі,які я сама для себе визначила.
Якщо можна
навіть у приваті поговорити,
які рамки
New Shrek
20.09.2007, 17:16
Оппа Meg тебе клеють...
Всерівно-ні!Це для мене табу!Я досить сильна в тому плані,щоб не переборщити і дотримуватися правил.Така вже є.
никогда не говори никогда
поверьте - проверно жизнью....;)
никогда не говори никогда
поверьте - проверно жизнью....;)
І вірю.Просто дуже добре себе знаю.Якшо досі не зробила цього з дівчинкою,то не зроблю.:shy:
І вірю
ой, девушка девушка...я Вас не "агитирую"....но все же...
;)
а вам не нужен психолог?
Нет мне не нужен психолог, а вот после знакомства с Вами мне нужно кое что совсем другое...
Ти думаєш поможе у такій ганебній фільософії
Думаю я знаю як допомогти таким як ви Химера...
мед, не "ведіться" на це!!!...
ви перестанете бути собою, а станете лише "черговою лесбіянкою"...
у них це як спорт...
Спасибі за турботу,але в мене,слава Богу,ше голова на плечах є.
Boris_Kiev
20.09.2007, 23:02
Миру следует осознать, что гетеросексуальность - не норма, а просто распространенное явление...
Це нагадує цитату, яку полюбляють вішати менти у своїх кабінетах:
"Если вы еще не сидите, то это не ваша заслуга, а наша недоработка".
Спасибі за турботу,але в мене,слава Богу,ше голова на плечах є.
анітрохи в цьому не сумнівався....
мне нужно кое что совсем другое...
и что же Вам нужно?!
Додано через 2 хвилини
вместо тго,чтобы обсуждать мою подпись...лучше поговорите о теме топика...
это похоже на то, когда нечего сказать, то цепляемся к чему нибудь....
New Shrek
21.09.2007, 10:33
правильно казав кум--феміністки, то завуальовані лесбіянки
феміністки, то завуальовані лесбіянки
не всегда!
феміністки, то завуальовані лесбіянки
Як на мій погляд феміністок створюють чоловіки
А потім ще й нарікають
Як на мій погляд феміністок створюють чоловіки
А потім ще й нарікають
феміністок створюють жінки, яким хочеться влади....
Додано через 1 хвилину
правильно казав кум--феміністки, то завуальовані лесбіянки
не завжди, але переважно (відсотки називати не буду)...
яким хочеться влади....
а вам воспитанным в патриархате...это ужасно осознавать!
для Вас женщина должна (!!!) только убирать, стрирать ваши носки, няньчить детей....и тп.
а если женщина делает карьеру, чего-то добиваються в жизни в карьере...то все у мужчин падают самооценка (и не только) и сразу вешаются ярлыки, типа: "лесбиянка", "феминистка..."
стереотипы - форева!
фиии...противно!
а вам воспитанным в патриархате...это ужасно осознавать!
для Вас женщина должна (!!!) только убирать, стрирать ваши носки, няньчить детей....и тп.
а если женщина делает карьеру, чего-то добиваються в жизни в карьере...то все у мужчин падают самооценка (и не только) и сразу вешаются ярлыки, типа: "лесбиянка", "феминистка..."
стереотипы - форева!
фиии...противно!
ага...
вам взагалі чоловіки бридкі....
знаєм, чули...
пс. все правильно, треба щоб було "навпаки" (не тотожно, а перебільшено): щоб чоловік прав ваші труси, а ви тинялися по барам та дискотекам...
так?..
ага...
вам взагалі чоловіки бридкі....
знаєм, чули...
пс. все правильно, треба щоб було "навпаки" (не тотожно, а перебільшено): щоб чоловік прав ваші труси, а ви тинялися по барам та дискотекам...
так?..
я так не говорю! а вы перекручиваете!
Вам все можно! и право "налево"...а вот когда женщина (повторюсь), что-то другое делает кроме домработы...это уже нонсенс...
а "барам и дискотекам" ходить дело не хитрое...
Я підтримую Дайчика, правильно говориш
Жінка має встати скорше чоловіка, приготовити сніданок, накормити, погладити сорочку, вибачте одягнути, дати цьомчик і побажати хорошого дня.
Після цього вона з шаленою швидкістю приводить себе до порядку і сама біжить на роботу (причому чоловік навіть не здогадується встигає його жіночка поснідати чи ні). І т.д. в тако дусі. Це добре коли немає дітей.
А якщо вони є, клопотів стає більше.
А от після роботи кожний чоловік вважає що він має право зайти до пивної чи кав"ярні, а що тут такого.
тільки жінка знову біжить додому бо прийде коханий і захоче їсти, знову про дітей змовчу.
Жінка має встати скорше чоловіка, приготовити сніданок, накормити, погладити сорочку, вибачте одягнути, дати цьомчик і побажати хорошого дня.
Після цього вона з шаленою швидкістю приводить себе до порядку і сама біжить на роботу (причому чоловік навіть не здогадується встигає його жіночка поснідати чи ні). І т.д. в тако дусі. Це добре коли немає дітей.
А якщо вони є, клопотів стає більше
Невже Ви так живете?
Я підтримую Дайчика, правильно говориш..
неправда...
я розумію, що ви дві подружки, але не варто ставити все з ніг на голову...
все правда!
Вам просто не хочется ее осознавать!
правда глазки колет...
Новиє фсё ліца. :) І ти ба! Фсё на вєлікам, магучєм! :)
Полковник
21.09.2007, 23:25
Новиє фсё ліца. :) І ти ба! Фсё на вєлікам, магучєм! :)
Думете, что на вєлікам, магучєм ЛЕСБИ будет круче? :cowboy:
New Shrek
21.09.2007, 23:33
Думете, что на вєлікам, магучєм ЛЕСБИ будет круче? :cowboy:Ну если язык большой и могучий то адназначна круче...
Думете, что на вєлікам, магучєм ЛЕСБИ будет круче? :cowboy:
Нє, зрозуміла, що "бальшевікі, камуністи, лесбі, свінгєри і гомосексуалісти" пропагуються чогось ... здогадайтеся, ким? ;)
Полковник
21.09.2007, 23:42
Нє, зрозуміла, що "бальшевікі, камуністи, лесбі, свінгєри і гомосексуалісти" пропагуються чогось ... здогадайтеся, ким? ;)
КИМ?
КИМ?
А Ви самі прослідкуйте на цьому форумі.;) І взагалі - в Інтернеті. ;)
Полковник
21.09.2007, 23:47
А Ви самі прослідкуйте на цьому форумі.;) І взагалі - в Інтернеті. ;)
Не, Оля, не, не буду!
Старый я уже.
Не интересно мне уже!
все правда!
Вам просто не хочется ее осознавать!
правда глазки колет...
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
ArxangeluS
23.09.2007, 04:42
Кохайтесь дівчата, кохайтесь...
Але до нас все одно повертайтесь... (ми теж буваємо лагідними, ніжними та розуміючими) Чесно..;)
~KOLOBOK~
23.09.2007, 06:39
Але до нас все одно повертайтесь... (ми теж буваємо лагідними, ніжними та розуміючими) Чесно..;)
Звучить як дешева реклама. Я спочатку подумав буде вiрш "Кохайтеся чорнобривi та не з москалями". :D
у нас є пеніс...
і це все міняє...
у нас є пеніс...
і це все міняє...
Я б Вам порадив змінити псевдо на суперпупер
Я б Вам порадив змінити псевдо на суперпупер
а що від цього зміниться?..
а що від цього зміниться?..
Будете в усьому суперпупер, а так просто пупер
Будете в усьому суперпупер, а так просто пупер
я людина скромна...
тому просто пупер без супера...
Пупер,знаєте кого Ви мені нагадуєте-Шнура(фронтмен гурта Лєнінград):dance:
Невже Ви так живете?
Ми (жінки) більшістю так, а де Ви живете, що цього не помічаєте?
Boris_Kiev
23.09.2007, 22:10
Після цього вона з шаленою швидкістю приводить себе до порядку і сама біжить на роботу
У мене кілька років було зовсім не так:
я працював через день по 12 годин (початок зміни як правило о 10-й), а дружина мусила вибігати щодня о 8-й, щоби встигнути на роботу вчасно, інакше стара с*ка Тарасівна на прохідній, колишня училка (знала на обличчя і на ім"я/прізвище 1200 осіб!!!) - стукала у письмовій формі. І вимикала ліфт !
Отож я мусив приготувати каву й бутерброд їй на сніданок, бутерброди на обід, а потім додивлявся останній сон. Якщо я падав у ліжко до її відходу (а кіт пильно дивився, коли ж вона закінчить біганину і нарешті вийде).
І за все отримував фразу, яка стала гаслом нашої сім"ї -
"Ви з котом - двоє нероб!"
(Привіт, TVgirl ! Я - колишній TVboy. Начальник зміни ПТС)
Отож я мусив приготувати каву й бутерброд їй на сніданок, бутерброди на обід, а потім додивлявся останній сон.
Ви ідеальний чоловік. Такий як мій (тоже залізничник). Він готував мені вечері і носив на роботу, коли ми робили бухгалтерьскі квартальні звіти до 12 ночі. Після того я не хочу ні фемінізма, ні лесбійства, хіба що французського бух.обліку, він набагато легший за наш.
Boris_Kiev
23.09.2007, 22:34
Дякую. Ну а потім я змусив дружину покинути роботу і тепер вона з котом ... (див. вище).
Навіть коли я відриваюся на "мальчишник" (нехай вона так думає) - то готує мені суміш приправ до шашлику і до глинтвейну :)
Пупер,знаєте кого Ви мені нагадуєте-Шнура(фронтмен гурта Лєнінград):dance:
цікаво: чим?!... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
пс. знаю я шнура....
оригінальний панок....
"вевеве лєнінград еспебе точка ру"... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
На Марсі.
цікаво: чим?!
Бачив Ваше фото з уявною стопкою
"не подобається" лесбійкам...
Думаю справа не у Ваших пенісах... :)
не можу зрозуміти, чому ти думаєш що чоловіки не подобаються лесбійкам.
Навпаки це досить хороша дружба.
Адже ніколи немає підтексту
Думаю справа не у Ваших пенісах...
А в чому?
ArxangeluS
24.09.2007, 18:45
Так, я зустрічав багатьої лесбійок, які абсолютно не були феміністками, а дружили з мужчинами... І це було взаємно!!!
На Марсі.
Судячи по аватару - так. Маленький, вухастий, лисуватий і зеленкуватий. Ім" я чудернацьке - Шахрай. Хто в раю грає в шахи? (Прошу не сприймати серьйозно).
afterstep
24.09.2007, 19:41
Шахрай. Хто в раю грає в шахи?
якщо не брати матч Карпов-Каспаров до уваги - то шахрай - то таки не зовсім шахіст ;)
Судячи по аватару - так. Маленький, вухастий, лисуватий і зеленкуватий. Ім" я чудернацьке - Шахрай. Хто в раю грає в шахи? (Прошу не сприймати серьйозно).
Ви собі думайте,а ми собі знаєм.
якщо не брати матч Карпов-Каспаров до уваги - то шахрай - то таки не зовсім шахіст
Шо Ви мали на увазі?
Бачив Ваше фото з уявною стопкою
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif
Думаю справа не у Ваших пенісах... :)
знаєте, лілія, що у тверезого на умі ...
напився я раз з лесбійкою, дізнався про чоловіків дуже багато цікавого... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Додано через 1 хвилину
не можу зрозуміти, чому ти думаєш що чоловіки не подобаються лесбійкам.
Навпаки це досить хороша дружба.
Адже ніколи немає підтексту
схоже щось на дружбу між людиною і собакою...
підтексту справді немає... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Цитата:
Допис від Liliya
Думаю справа не у Ваших пенісах...
А в чому?
В недостатке понимания и внимания, такого, какого хотелось бы девушке.
Додано через 1 хвилину
знаєте, лілія, що у тверезого на умі ...
напився я раз з лесбійкою, дізнався про чоловіків дуже багато цікавого...
В смысле - много обидного? То, наверное, была мужененавистница
В недостатке понимания и внимания, такого, какого хотелось бы девушке.
А я яку Ви увагу хочете,деталізуйте?
Певно квітів також(яких саме)?
А я яку Ви увагу хочете,деталізуйте?
Певно квітів також(яких саме)?
Це дуже індивідуально. Та, мабуть, у любому випадку недостатньо романтизму :)
~KOLOBOK~
28.09.2007, 03:51
Це дуже індивідуально. Та, мабуть, у любому випадку недостатньо романтизму :)
ЖIНОЧКИ а ви самi то знаєте що хочете? Да зможу звами битися в заклад шо вам тої романтики стопiсят рокiв як треба.
Самi небось i борщу зварити не вмiєте,а вже вимагають i погрожують- виглядає то як мале розбещене дiвчисько яке тiки й знало , що криками i ревами можна досягнути iдилiї для самої себе i все i всi решта далеко пофiгу, отоб були праними як хлопцурi на кожому кроцi то б захцянки вашi були б можливими для виконання. А так звичайно- тiки до таких як самi, хто ж таке вредне захоче.
(Це я не про вас окремо, так, в загальному)
В смысле - много обидного? То, наверное, была мужененавистница
я наслухався саме від лесбійки....
бісексуалки — інша справа, але лесбійки — ...
якщо коротко: ви існуєте і ми це усвідомлюємо....
ЖIНОЧКИ а ви самi то знаєте що хочете? Да зможу звами битися в заклад шо вам тої романтики стопiсят рокiв як треба. Самi небось i борщу зварити не вмiєте,а вже вимагають i погрожують
Колобок, если будете дальше продолжать думать в том же духе, то Ваша потенциальная либо реальная избранница станет варить борщ кому-нибудь другому.
ЖIНОЧКИ а ви самi то знаєте що хочете? Да зможу звами битися в заклад шо вам тої романтики стопiсят рокiв як треба.
Самi небось i борщу зварити не вмiєте,а вже вимагають i погрожують- виглядає то як мале розбещене дiвчисько яке тiки й знало , що криками i ревами можна досягнути iдилiї для самої себе i все i всi решта далеко пофiгу, отоб були праними як хлопцурi на кожому кроцi то б захцянки вашi були б можливими для виконання. А так звичайно- тiки до таких як самi, хто ж таке вредне захоче.
(Це я не про вас окремо, так, в загальному)
Шановний пане Колобок! Як би Вам прийшлося варити борщ на цілу сім"ю протягом 10-15 років, то і Вам захотілося б романтики. Від щоденної плити завжди хочеться втікти до романтики, але Ви по своїх молодих літах цього просто не розумієте. Велике прохання не узагальнювати своїх знайомих дівчисьок з формучанками.
якщо коротко: ви існуєте і ми це усвідомлюємо....
прошу уточнити хто такі оці "ви"?
прошу уточнити хто такі оці "ви"?
чоловіки, існувння яких чоловіки не відкидають....
але від цього "не в захваті"...
~KOLOBOK~
29.09.2007, 04:00
Колобок, если будете дальше продолжать думать в том же духе, то Ваша потенциальная либо реальная избранница станет варить борщ кому-нибудь другому.
Ну скорiше якiйсь iншiй. Впред, нiкого не тримаю. ;)
Додано через 55 хвилин
Шановний пане Колобок!О нарештi v когось прокинулась пошана, наперед вдячний, зворушує.:)
Як би Вам прийшлося варити борщ на цілу сім"ю протягом 10-15 років, то і Вам захотілося б романтики.А чому прийшлось би? Чи ви думаєте що жiнка тим цiнниться що їй приходиться? Чи може маєте випадки, коли чоловiк помер з голоду? Mи не погано вмiєм теж i куховарити, i дiтей бавити, i шо там ше- а, i квiти доглядати i тд. А ше ми вмiємо пахати що було з чого, на чoму i де варити тi борщi, щоб було де, i куда, i нашо покласти ту дитинку(гиг i не одну:)) i так само, щоб було чим прогодувати i вас, i її, i себе, i навiть на вашi квiти альбо майструємо альбо заробляємо грошi, що теж не як два пальцi об асфальт, i ше навiть на романтику залишається на здачу, i то притому не якихось 10-15 рокiв(взагалi, звiдки такi термiни?) а на фСю АстАвшуЮся жIзнь. Тiки от бiда ви так само то все сприймаєте тiпа так має бути i навiть насирма(-мiмухасiла) не скажете,вам рАмАнтiку лЄву подавай Від щоденної плити завжди хочеться втікти до романтики ,Tiки її тоже чогось на довго не вистарчає. А потiм воплi i соплi, i всi знов кАзли i пАдонки i саме головне, що ВСI винуватi окрiм мене святенної.
але Ви по своїх молодих літах цього просто не розумієте. Ага ну да, як же без цього? Не порахуйтє за грубiсть( бо жiнок, як правило про вiк не питають) Може уточнимо дати? А вдруг це випо своїх молодих літах цього просто не розумієте ;) Велике прохання не узагальнювати своїх знайомих дівчисьок з формучанками.
Ой дякую, що просвiтили, що на цьому форумi збираються святi i непорочнi,i саме кумеднiше, досвiдченi у ВСIХ питаннях форумчанки(kуда ж там колобковим "майже шалавам"...), особливо по таких "цнотливих" темах, як ця.;)
I останнє, я на вас не ображаюся, сподiваюсь взаємно.
Liliyah Romanova
29.09.2007, 05:07
О нарештi v когось прокинулась пошана, наперед вдячний, зворушує.
Ваш хід, сер! ;)
~KOLOBOK~
29.09.2007, 05:23
Ваш хід, сер! ;)Що? 3атронуло? Просльозило? Ага! :D
Заспiвати оду, чи може зводити панi на каву? ;)
p.s. To be or not to be? -- Тобi? О... не тобi.... :D
чоловіки, існувння яких лесбійки не відкидають....
але від цього "не в захваті"...
поправлю сам свій допис.... :o
ачіпятко не така вже й страшна, якщо вдуматися хто такі лесбійки...
Ой дякую, що просвiтили, що на цьому форумi збираються святi i непорочнi,i саме кумеднiше, досвiдченi у ВСIХ питаннях форумчанки.
Колобок, твоє заїдання зі всіма без вийнятку жінками і дівчатами форуму, вже насторожує. І вже зовсім не виглядає смішно. Подумай...:no:
~KOLOBOK~
29.09.2007, 10:34
Ну покишо бачу що зачепило тiльки Вас, i чого б це? Ще й у такiй темi. Хм iтIрЄснА АднАкА :ninja:
Цитата:
Ага ну да, як же без цього? Не порахуйтє за грубiсть( бо жiнок, як правило про вiк не питають) Може уточнимо дати? А вдруг це ви
Цитата:
по своїх молодих літах цього просто не розумієте
Народилася 05.07.1972 р. м.Львів, 28.09.2007 р. відзначила 10 років подружнього життя. Маю сина. Мій чоловік, прочитавши Ваш емоційний пост, на фразу :
Чи може маєте випадки, коли чоловiк помер з голоду? Mи не погано вмiєм теж i куховарити, i дiтей бавити, i шо там ше- а, i квiти доглядати i тд.
сказав:" Напиши йому, що багато чоловіків харчуються самі, але зіпсовані шлунки потім приходиться жінці лікувати". Я дійсно лікувала, ще до весілля, його зіпсований шлунок. Ми одружувались коли йому було 28 років, тож мав час зіпсувати.
Маю величезне бажання побачити, як Ви, шановний пан, будете день та ніч доглядати новонародженого, паралельно займаючись готуванням обідів, вечерь та сніданків, особливо після безсонної ночі біля колиски.
Ой дякую, що просвiтили, що на цьому форумi збираються святi i непорочнi,i саме кумеднiше, досвiдченi у ВСIХ питаннях форумчанки(kуда ж там колобковим "майже шалавам"...), особливо по таких "цнотливих" темах, як ця
Справа не в нашому досвіді, навіть не в Ваших "майже шалавах", а в тому що Ваш юний нігелізм, як шори на Ваших очах. Ви самі собі не даєте можливість розвиватись. Я не маю лесбійського досвіду, може тому, що не маю розчарування в чоловіках, може тому, що так створена природою. Можливо, зустрінь я в юності такого як Ви, я і стала би лесбійкою?
I останнє, я на вас не ображаюся, сподiваюсь взаємно.
"Я прощаю всех кого обидел" В.Ф.Янукович
консультант
12.10.2007, 21:00
На відміну від "голубих", про лейсбіянок нічого сказати не можу, це їх - жіночі справи !
На відміну від "голубих", про лейсбіянок нічого сказати не можу, це їх - жіночі справи !
Ох, Консультанте, який Ви?! ;)
Ніякі то не їх "жіночі справи". Той самий гріх! Та сама гидота!:suicide: Чи Вам, як християнину, не знати? Навколо мужчин валом, а вони між собою спаровуються. Фе! :8:
консультант
12.10.2007, 22:12
Ох, Консультанте, який Ви?! ;)
Ніякі то не їх "жіночі справи". Той самий гріх! Та сама гидота!:suicide: Чи Вам, як християнину, не знати? Навколо мужчин валом, а вони між собою спаровуються. Фе! :8:
І тут я з Вами згоден, як з християнської точки зору, так і з людської.
Якщо в "голубих" щось можна було співставити із життям тварин, то тут взагалі немає ніякої логіки. В жіночої половини взагалі все по-іншому. Дуже часто можна побачити, як вони ходять, тримаючись за руки, при зустрічах цілуються, можуть сидіти на дивані обнявшись, попарно танцюють, може і ще щось таке, що ніколи б не робили звичайні хлопці, чи чоловіки. На вулиці практично майже не зрозуміло хто є хто, якщо аналізувати по поведінці. "Голубий" - він і в Африці "голубий", видно здалека, а тут майже повна конспірація.
Добре, пані Оля, що Ви написали свою думку. Аналізуючи відповіді жіночої половини, може ми і дізнаємось в чому полягає причина такої незрозумілої поведінки, подібної до поведінки лейсбіянок і саме відношення до лейсбіянок... .
попарно танцюють
Так це тому, що чоловіки розівчилися танцювати. :)
В жіночої половини взагалі все по-іншому. Дуже часто можна побачити, як вони ходять, тримаючись за руки, при зустрічах цілуються, можуть сидіти на дивані обнявшись, попарно танцюють, може і ще щось таке, що ніколи б не робили звичайні хлопці, чи чоловіки.
Це все називається - подружки. :) І лесбійського, в більшості, там нічого нема. ;) Маю на увазі дівчаток. Я майже 20 років тому (в студентські роки) навіть з коліжанкою спала "валєтом" на одному односпальному ліжку, бо їй гуртожитка не дали. :) Але то були інші часи. Тепер би того не зробила, бо світ змінився і люди би неправильно зрозуміли...
як в анекдоті.
-що можете сказати про голубих?
-нічого не знаю.
-а про лесбіянок?
-от чого не знаю - того не знаю....
Додано через 55 секунд
Це все називається - подружки.
а як хлопці ходять за руки?
сказав:" Напиши йому, що багато чоловіків харчуються самі, але зіпсовані шлунки потім приходиться жінці лікувати". Я дійсно лікувала, ще до весілля, його зіпсований шлунок.
Лишилось, як кажуть росіяни “из двух зол выбрать меньшее”- захворювання шлунково-кишкового тракту, чи нервові.:)
Навколо мужчин валом
мужиков валом?! не смешите...вы не там смотрели...одно быдло и рагульё....бееее
не смешите...
вас кажеться не так просто и рассмешить Дайчик...вы трагическое, и если бы вы хотели, но увы, вы не то что не хотите, вы просто не могете...
быдло и рагульё....бееее
кстати как вы себя квалифицируете в контексте данной темы?
Аналізуючи відповіді жіночої половини, може ми і дізнаємось в чому полягає причина такої незрозумілої поведінки, подібної до поведінки лейсбіянок і саме відношення до лейсбіянок... .
Щоб відповісти треба запитати в самих лесбіянок.А на форумі , здається таких немає.
просто не могете...
чего это я не могу?
Додано через 55 секунд
А на форумі , здається таких немає.
как это нету?
спрашивайте!
чего это я не могу?
Ваньку валять, точно могете, а вот умной девочкой стать не хоците, или мальчиком?
Ваньку валять, точно могете, а вот умной девочкой стать не хоците, или мальчиком?
Я ничего не валяю, а вот Вы возможно валяете!
Я девушка - а вот вы?
И вообще что это я оправдываюсь перед вами?!:8:
а вот Вы возможно валяете!
Валяю и что, Дайчик предлагаю вместе по валять?
ЗЫ не умеете научим, не хотите заставим!:)
Я девушка - а вот вы?
Дух Святой!
И вообще что это я оправдываюсь перед вами?!
Вы не оправдываетесь...
Валяю и что, Дайчик предлагаю вместе по валять?
ЗЫ не умеете научим, не хотите заставим!:)
Что же это Вы меня делать/учить собираетесь?!:D
Что же это Вы меня делать/учить собираетесь?!
что - что, да что угодно, а конкретно, по обстоятельствам, посмотрим?:)
консультант
16.10.2007, 15:34
Щоб відповісти треба запитати в самих лесбіянок.А на форумі , здається таких немає.
А чому зразу - у лейсбіянок. Ви - дівчата і жінки, теж маєте свою думку про це.
Пані Оля, наприклад. вже пояснила, чому дівчата, йдучи по вулиці, тримаються за руки, можуть цілуватись, в обнімку сидіти біля телевізора і т.д... . Правда це були дійсно інші часи, людям було не до того, думали, як на хліб заробити. Невже на сьогодні це також всього-навсього дружба ? То виходить, якщо хлопці так себе ведуть на вулиці, вони теж просто товаришують. І ніякі вони не геї, як інколи думаєм...?
якщо хлопці так себе ведуть на вулиці, вони теж просто товаришують. І ніякі вони не геї, як інколи думаєм...?
Геї, 100%! хлопцям не притаманно виявляти ніжні почуття один до одного.а для дівчат це нормально.От коли це вже набуває сексуального забарвлення ми одержуємо лесбіянок.IMXO
Маємо з дружиною такий досвід + секс на трьох - тепер є що приємно згадати. Головне лишатись при цьому максимально відвертими, разом контролювати перебіг подій і знати, коли зупинитись. Тоді все буде добре.
Геї, 100%! хлопцям не притаманно виявляти ніжні почуття один до одного.а для дівчат це нормально.От коли це вже набуває сексуального забарвлення ми одержуємо лесбіянок.IMXO
гмм...
не факт...
що означає "ніжні почуття"?....
поцілунки, обнімання?....
Головне лишатись при цьому максимально відвертими, разом контролювати перебіг подій і знати, коли зупинитись. Тоді все буде добре.
Одобрямс :)
Зів'ялий мозок
02.11.2007, 16:27
Усе це залежить від соціуму, в якому проживаємо та виросли. В окремих арабських країнах між великими друзями чоловічої статті теж прийнято виявляти ніжні почуття один до одного. Через те в студентів-арабів, коли вони навчаються у Штатах чи в Західній Європі часто виникають проблеми - отчуючі вважають, що вони - геї, хоча це просто так в них прийнято. Тому оцінювати такі неоднозначні стосунки потрібно з погляду традицій того середовища, в якому виросли відповідні учасники тих стосунків.
А ми говоримо про наших:)
Зів'ялий мозок
02.11.2007, 23:59
А ми говоримо про наших:)
Міняються часи - міняються звичаї.
Це зовсім не означає, що я це схвалюю. Але наше суспільство стає вільнішим у питаннях моралі, міжособистісних стосунків.
В окремих арабських країнах між великими друзями чоловічої статті теж прийнято виявляти ніжні почуття один до одного. Через те в студентів-арабів, коли вони навчаються у Штатах чи в Західній Європі часто виникають проблеми - отчуючі вважають, що вони - геї, хоча це просто так в них прийнято.
Цікаво, в яких країнах? Бо я вчилася з багатьма арабами, але ні разу не бачила, щоби вони проявляли ніжні почуття один до одного.
Цікаво, в яких країнах? Бо я вчилася з багатьма арабами, але ні разу не бачила, щоби вони проявляли ніжні почуття один до одного.
Нє,нє.цьомаються.В мене швагер - сірієць,то як він з земляками зустрічались - цьомались,аж у вухах лящало.І,ніби не голубі...
http://img103.imageshack.us/img103/6569/49648625au0.jpg (http://imageshack.us)
Моя сестра в Сірії
ЗІ тепер я розумію Гамерику...
Нє,нє.цьомаються.В мене швагер - сірієць,то як він з земляками зустрічались - цьомались,аж у вухах лящало.
:D :D :D
Мої знайомі-іракці не цьомаються, тільки кажуть один до одного при зустрічі "хабібі", що означає "коханий", якщо не помиляюся.
Додано через 1 хвилину
Моя сестра в Сірії
Це весільна знимка?
FeRmatta
03.11.2007, 13:08
Маємо з дружиною такий досвід + секс на трьох - тепер є що приємно згадати. Головне лишатись при цьому максимально відвертими, разом контролювати перебіг подій і знати, коли зупинитись. Тоді все буде добре.
і у вас не було жодних проблем потім, після такого досвіду? я думала, що такі от спроби потім негативно впливають на сімейні стосунки
Deus igrok
03.11.2007, 13:15
Latkes Хто був ініціатором: Ви чи дружина ?
Це весільна знимка?
Ага...Шо си хтіла,то си має...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_pah.gif
Latkes Хто був ініціатором: Ви чи дружина ?
Дружина. Вона ж і усе аранжувала. Сказала, що хоче, аби я з нею пережив те, чого не переживав з іншими жінками.
Додано через 5 хвилин
і у вас не було жодних проблем потім, після такого досвіду? я думала, що такі от спроби потім негативно впливають на сімейні стосунки
Напевно тому, що ініціатива була дружини проблем не було. А коли я помітив, що їй в якийсь момент стало важко, це припинилось. Після того, як зрештою і до того, ми живемо щасливо багато років. І, до речі, я ніколи не відчував потреби брати на себе тягар зради, чи обману. У нас дуже відкриті стосунки.
Deus igrok
03.11.2007, 14:13
Latkes Третя особа була з числа знайомих, чи по "об яві" ?
Latkes Третя особа була з числа знайомих, чи по "об яві" ?
Дуже близька знайома людина, яка вміє тримати язика за зубами. Ми залишаємось дуже добрими друзями й надалі.
Тобто - жодних об"яв! І нікому не радив би
Deus igrok
03.11.2007, 14:51
Дуже близька знайома людина, яка вміє тримати язика за зубами. Ми залишаємось дуже добрими друзями й надалі.
=) Ви щасливчик ... у Вас склався ідеальний варіант. Дружина ініціатор, та ще й знайому підбила =)
Мені дійсно дуже пощастило з дружиною! Але цей епізод давно в минулому. Стараюсь не зловживати любоі"ю дружини
Додано через 2 години 32 хвилини
P. S. Хочу додати суттєве зауваження. Навіть найінтимніші відносини й найрозкутіший секс не звільняють від необхідності взаємоповаги.
Дуже близька знайома людина
Я б обрала краще незнайомку...
яка вміє тримати язика за зубами
... бо в це не вірю. Немає таких жінок.
Ми залишаємось дуже добрими друзями й надалі.
То можлива друга серія? :)
Я б обрала краще незнайомку...
... бо в це не вірю. Немає таких жінок.
То можлива друга серія? :)
Повірте, є такі жінки, особливо, якщо вони самі кровно зацікавлені в збереженні своїх таємниць. А звідки Ви будете знати, що зробить з цим незнайомка?
Щодо другої серії не певен. З того часу змінилось багато обставин. Хоча виключати такого в принципі (якщо знайдеться відповідна людина) не буду.
Додано через 3 хвилини
І взагалі, маю враження, що жінки менше розводяться про свої любовні походеньки, ніж мають їх насправді. А ми чоловіки, особливо в молодості, навпаки раді додати те, чого й не було
Додано через 7 хвилин
:) Всього доброго!
А ми чоловіки, особливо в молодості, навпаки раді додати те, чого й не було
Latkes розумію, що ви такий, сексуально розкований, але розписуватись за все товариство не радив би, то є дурний тон, того шо є люди скромні та сексуально врівноважені, між іншим...:cowboy:
Latkes розумію, що ви такий, сексуально розкований, але розписуватись за все товариство не радив би, то є дурний тон, того шо є люди скромні та сексуально врівноважені, між іншим...:cowboy:
Маєте рацію. Формулювання неправильне. Бо на сто випадків, що підтверджують правило, знайдеться сто перший, що стане вийнятком. Я у Ваші роки теж був скромним, та й зараз не назвав би себе неврівноваженим. Люблю, знаєте, розміреність.
Але тенденцію у нашого брата "прикрашати" свої любовні подвиги я все-таки за своє життя досить часто спостерігав....
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008