КПК

Показати повну версію : Мушкетери знову у Львові

Deus igrok
12.07.2007, 20:31
“Ми любимо Львів, незважаючи на погоду!”, – так кажуть актори на знімальному майданчику, де “народжується” четверта частина легендарних пригод гасконця Д’Артаньяна та його друзів “Повернення мушкетерів, або Скарби кардинала Мазаріні”.

Актори під керівництвом незмінного режисера “мушкетеріани” Георгія Юнгвальда-Хількевича активно працюють у Львові, який “імітує” Париж XVII століття, з 7 липня. Спочатку знімали крупні плани на подвір’ї та всередині палацу Потоцьких. Тепер мушкетери “захопили” дворик монастиря Бернардинів, що розташований за Андріївською церквою.

Джерело (http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=57686)

Тре б піти поглянути на зйомки. Як не крути, фільм культовий.

Полковник
12.07.2007, 20:36
Да, гоните Вы их из Львова, москалей ЭТИХ!
А Боярский - ТОТ вообще из Ленинграда, как и Путин!
Гоните! Устраивайте акции! Вся эмиграция за вами следит!!!!

afterstep
12.07.2007, 21:26

полковнику, попередьте про свій приїзд ;) і ми для вас влаштуємо показові акції ;)

ermana
12.07.2007, 23:31
Хто знає скільки ще триватимуть зйомки???

Полковник
12.07.2007, 23:36
Хто знає скільки ще триватимуть зйомки???

А Вы думаете, что ОНИ начнутся?

пупер
13.07.2007, 02:02
щось я не зрозумів, а що саме знімають?....
ніби вже трилогія знята....

Nadin
13.07.2007, 09:29
А Вы думаете, что ОНИ начнутся?
Моя мамка сегодня снимаеться там. Надо же, в пятницу 13-е:eek:
щось я не зрозумів, а що саме знімають?....
ніби вже трилогія знята....
Як прийде, розкаже.:D

Юрик
13.07.2007, 10:22
та за всіма джерелами знімають 4-ту частину мушкетерів, але книжок тільки три здається ;)

Ser tabu
13.07.2007, 10:31
поселяли тих дартанянів в готель один наш львівський.

рабатяга розстелював килим перед входом. новий, модний, всі дєла. і тут один з тих мушкєтьорів газує прямо на килим своїми чоботами.

біля рабатяги стояв його начальник, який промовив до мушкітьора :

- ну і куда ти бл"я преш ??? не видиш килим стелимо. обійди давай.

лол. лол. лол.

за мат соррі, але слов із пєсні не викинеш.

Юрик
13.07.2007, 12:50
це правдивий випадок?Чи то так, плітки і жарти?

Ser tabu
13.07.2007, 13:48
це правдивий випадок?Чи то так, плітки і жарти?

не плітки)))

dArt
19.07.2007, 16:02
По сьемкам.
Снимается 4 я часть картины. Под рабочим названием " Возвращение Мушкетеров или Сокровища Мазарини".
Насчет сюжета я в курсе, однако обещал не раскрывать его подробностей. Скажу только что основными действующими лицами будут дети Мушкетеров, а великолепная четверка будет следить за всем этим с НЕБЕС.
Насколько я знаю, в роли сына Портоса будет сниматся Д. Нагиев :-)
В общем будет блокпастер с драками, нежитью, мистикой и прочим.
Сам не очень люблю когда настолько сильно отступают от литературных первоисточников. Но что поделать, толпа требует ЗРЕЛИЩЬ.
Завтра прилетает мой товарищь, играющий одну из ролей в фильме.
Обещал организовать мне верного коня и Мушкетерский плащ. Возможно, удастся выпить водки с человеком изображенном на моей аватарке. Так что готовлюсь к съемкам.

пупер
19.07.2007, 17:34
Возможно, удастся выпить водки с человеком изображенном на моей аватарке. Так что готовлюсь к съемкам....
заздрю....
а я думав, що це ви і є.....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

dArt
19.07.2007, 17:36
Нет, это лишь псевдоним.

dArt
22.07.2007, 16:44
Всем форумчанкам привет от Антоншки Макарского (Нотердам де Пари). В баньке сегодня парились с ним. Он в Мушкетерах играет одну из основных ролей.
Оказался не только способным артистом, но и очень неглупым человеком и приятным собеседником.

серега-очкарик
22.07.2007, 17:02
Что прикольно, во Львов я прилетел одним самолётом со Смирницким , а обратно с Нагиевым

levandivka
22.07.2007, 17:59
А шо, НаГлієву давали роль, але передумали?

dArt
22.07.2007, 18:32
С чего Вы взяли? Нагиев играет роль сына Портоса.
Просто отснялся и улетел.
Неужели вы до сих пор думаете, что кино снимается линейно (в той же периодичности эпизодов, которые мы смотрим в готовом фильме) Актер прилетел отснялся в своих эпизодах и улетел.

Мих
22.07.2007, 19:22
Да, гоните Вы их из Львова, москалей ЭТИХ!
А Боярский - ТОТ вообще из Ленинграда, как и Путин!

Ви читаєте думки, полковнику. Екстрасенс прямо.

nachtigal
22.07.2007, 19:23
Коли об1цяють зак1нчити зйомки к1на?1 коли зявиться в1н у прокат1?Хто мае таку 1нформац1ю,певно п.Д,арт?

Мих
22.07.2007, 19:25
С чего Вы взяли? Нагиев играет роль сына Портоса.

От москалі, я б того Наглєєва на "пушочний" вистріл до Львова впускав, його часом тут не зґвавтували? - був би файний сценарій до його програми.

Мих
22.07.2007, 19:25
Коли об1цяють зак1нчити зйомки к1на?1 коли зявиться в1н у прокат1?Хто мае таку 1нформац1ю,певно п.Д,арт?

Та зачекайте, ще у Свіржі мають бути зйомки.

nachtigal
22.07.2007, 19:57
Та вже хочу дивитися в Москв1 те к1но.Був молоденьким школярем як бачив зйомки у Львов1 на Кропивницького.А зара вже лисуватий вуйко.

Мих
22.07.2007, 20:06
Нагиев играет сына Портоса.
От збочинець, нє?

nachtigal
22.07.2007, 21:13
Обовязково куплю д1ск з мушкетерами.Якщо к1но не дуже файне буде,хоть на Льв1в подивлюся.
Коли ще проходили зйомки программи В1кна,знайома шукала будь-яку роботу.То я прив1з 11 в студ1ю , вийшла д1вчина,що п1дбирае актер1в на передачу 1 предложила мен1,а не знайм1й заробити трохи грошей.Но я цнотливо в1дмовився.
П.Миху, не приймайти близько до серця передачу Ног1ева.Вс1 сюжети придуман1 1 грають актери.Можна раз на р1к з1грати роль якого-небудь збоченця,а пот1м можна знятись в 1нш1 передач1 Ось така кухня вс1х телепередач Москви.

Мих
22.07.2007, 23:46
П.Миху, не приймайти близько до серця передачу Ног1ева.Вс1 сюжети придуман1 1 грають актери.Можна раз на р1к з1грати роль якого-небудь збоченця,а пот1м можна знятись в 1нш1 передач1 Ось така кухня вс1х телепередач Москви.

та я розумію. Просто не переварюю цього чудіка.

dArt
23.07.2007, 08:39
Фильм выдет на экраны самое быстрое следующей весной.
Судя по тому что видел, должно быть закватывающее зрелище, с любимыми с детства артистами и классными саундтреками.

серега-очкарик
23.07.2007, 17:15
А шо, НаГлієву давали роль, але передумали?

Вопрос , как модератору : правила форума допускают преднамеренное коверканье чужих фамилий?Тем более тех , кто не может вам ответить ?

серега-очкарик
23.07.2007, 17:17
Ось така кухня вс1х телепередач Москви.
Наглое враньё

Meg
23.07.2007, 17:51
Мушкетер на форумі!!!!:ninja: :p

nachtigal
23.07.2007, 19:33
Наглое враньё

Перепрошую,що 1 де брехня?Зйомки телев1з1йних шоу /московських/ ведуться по написанному сценар1ю.Люди,як1 зн1маються в тих шоу,не розказують випадки з1 свого життя,а говорять то , шо написав для них режиссер.Можу предоставити дв1 кассети з записами.Передач1,,В1кна,, 1 ,,Суд 1дет,,

nachtigal
09.08.2007, 20:03
К1но вже в1дзняли у Львов1 та Одесс1.Нараз1 зйомки продовжаться у Санкт-Петербурз1.Вперед мушкет1ри.

dArt
10.08.2007, 00:40
Только что попрощался с ребятами из Мушкетеров.
Долго обнимались с Станиславом Николаевым "Орфеем Кихото" моим большим другом по интернету (играет одну из главных негативных ролей, при мне задушил Мазарини),
Антохой Макарским (за 2 недели очень сдружились, на редкость искренний и душевным человеком, без признаков "звездной болезни")
Данилой (сын Атоса в фильме) умнейший и интелегентный парень,
Пятачком (будущая звезда), Гуру (главный каскадер), Лиля (дочь дАртаньяна), Ирина Пегова (просто умница, приехала на съемки с полуторагодовалым сынишкой)...
Долго и сильно сжимал на прощанье руку Владимиру Балону.
Мушкетеры улетают завтра утренним рейсом в Москву, потом в Питер, зхаканчивать картину. Жду с нетерпением их на экране.
Это будет последняя часть Марлезонского балета, как сказал Михаил Сергеевич.

vasili
10.08.2007, 09:37
Замечательно...ну просто замечательно дАрт, а товарищи с которыми вы так слезно обнимались в реале тоже мушкетеры (фр. Mousquetaire) или они быстро спрыгивают с темы?

dArt
10.08.2007, 10:44
Немного не понял вопроса, Василий.
В реале они в основном актеры и каскадеры.
В этом месяце были Мушкетерами, в следующем будут например Гардемаринами или вообще героями любовниками. :-)

vasili
10.08.2007, 11:35
Немного не понял вопроса, Василий.
Вы мушкетер по призванию имя ваше дАрт, они стали мушкетерами в связи с должностными обязанностями, так интересуюсь, легко ли им расстаться с образом бравых Mousquetaire или это заразно и на всегда, может и мне стоит в Портосцы записатся, как не как, вино и коньяк мне по душе.

dArt
10.08.2007, 14:13
Они ребята очень профессиональные. Надо будет Мушкетерами снова стать - станут. Просто вряд ли еще одну часть снимать будут. И так в этих Мушкетерах такого намутили, Дюма, неверное в гробу переворачиваются, у меня волосы дыбом встали, когда краткий сценарий прочел.

галичанка
14.09.2007, 13:30
Моя мамка сегодня снимаеться там.
Як прийде, розкаже.:D

Надін! Ну і які враження мами від зйомок в "Мушкетерах"?

Nadin
15.09.2007, 12:12
Надін! Ну і які враження мами від зйомок в "Мушкетерах"?
Ну ми вже потім всі туди пробралися. Фотографувалися з Макарським і Портосом. Бачила все з середини: тихо, спокійно, але дуже довго. Всі нормальні, веселі і без лишніх "кучерів". (Тільки нашу площу Галицьку так обісрали коні, хі-хі)

dArt
15.09.2007, 12:18
Ну ми вже потім всі туди пробралися. Фотографувалися з Макарським і Портосом.
Фамилия Портоса - Смирницкий, зовут Валентин , эх... молодежь, молодежь :)
А "кучери" там только у Нагиева, не любят его даже в родной актерской среде.

Мих
15.09.2007, 14:38
А "кучери" там только у Нагиева, не любят его даже в родной актерской среде.
і не дивно, такого стропцівого.

галичанка
15.09.2007, 23:57
Ну ми вже потім всі туди пробралися. Фотографувалися з Макарським і Портосом. Бачила все з середини: тихо, спокійно, але дуже довго. Всі нормальні, веселі і без лишніх "кучерів".

Клас!!! Можете показати тут фото? Якщо не хочете себе показати, то хоча би артистів крупним планом побачити!!!

Якщо не знаєте, як вставляти фото, про всяк випадок розкажу один спосіб. Треба зайти на сайт http://www.imageshack.us, там є можливість вибрати фото з вашого компютера ("обзор").
Фото має бути розміром до 1,5 мегабайт. При потребі зменшуєте розмір свого фото. Тоді тисните "host it!". З'являється URL вашого файлу, його потрібно скопіювати і вставити в повідомленні, яке ви робите на форумі! Якщо щось не зрозуміло, пишіть - допоможу!

А кого грала ваша мама?

Nadin
27.09.2007, 12:33
А кого грала ваша мама?
Продавця тканин.

Додано через 34 хвилини
Це мій чоловік з Макарським, а моя фотка на милі.
[img=http://img206.imageshack.us/img206/6104/p7130026hd7.th.jpg] (http://img206.imageshack.us/my.php?image=p7130026hd7.jpg)

Додано через 36 хвилин
Free Image Hosting (http://imageshack.us)

галичанка
27.09.2007, 16:19
Надін, дякую за відповідь!

Тільки, так от пригода, чомусь фото не відкривається...:(
Я так хотіла побачити фото, ви старались, вставили, і тут така невдача...

Це фото мало би бути видиме тут на гілці, а не тільки посилання на нього.

Я коли копіюю і вставляю URL - тексту URL не видно навіть в попередньому перегляді - а зразу завантажується фото.
Може ви не те URL вставили? Треба саме перше.

Або при копіюванні загубили якусь дужку?

Вибачайте, що так турбую вас, але, може спробуєте ще раз, :o ...

dArt
27.09.2007, 16:31
Галичанка, кидал я свою фотку с младшими Мушкетерами правда в другой веточке.
Вот тут кажись
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=27299&highlight=%CC%F3%F8%EA%E5%F2%E5%F0%E8

Боярского реально мне неудобно было просить сфотографироватся, хоть и в баньке с ним попарится довелось :)

vasili
27.09.2007, 21:26
Боярского реально мне неудобно было просить сфотографироватся, хоть и в баньке с ним попарится довелось
Както помню интервью Боярского... : "Первый день я пью, второй бухаю, третий в баньке скем то парюсь":)

dArt
28.09.2007, 00:02
Както помню интервью Боярского... : "Первый день я пью, второй бухаю, третий в баньке скем то парюсь":)
И не только Боярский, вся съемочная группа после пьянок утречком обязательно в баньку ходила, а пили ону часто, особенно господин Макарский по баньке свирепствовал :)

Nadin
28.09.2007, 11:53
Вибачайте, що так турбую вас, але, може спробуєте ще раз, ...
Галичанко, якщо ще раз не вийде, більше не буду, бо багато , той Урл тягне інтернету. Вибач, але зараз кожна копійка на рахунку, чекаєм ще одну лялю!!!

http://img216.imageshack.us/img216/4613/p7130026qa5.th.jpg (http://img216.imageshack.us/my.php?image=p7130026qa5.jpg)

галичанка
28.09.2007, 15:59
Надін, дАрт дуже дякую за фото!!! Нарешті все побачила - дуже гарна якість!

Літом було дуже цікаво спостерігати за зйомками у Львові!
Я фотографувала здалеку кадри з фільмів і артистів, але зблизька, так як ви не бачила.

Надін, може я бачила вашу маму на зйомках біля церкви св. Андрія? Мені було видно через браму якусь частину павільйонів торгівців: там стояв чоловік, який робив якісь піротехнічні штуки, біля нього сиділа на землі жіночка з сивим волоссям з корзиною з пір'ям. Хоча напевно ваша мама молодша? А як ваша мама потрапила на зйомки, може вона акторка?

Надін, заходьте на гілку для майбутніх мам, пишіть, коли очікується радісна подія?:radist:, як настрій?

musketer
10.01.2008, 04:20
Шановні пані та панове! Хтось має фотографії зйомок 10 липня. Тоді йшов дощь, ще тоді "плакав" кінь М. Боярського.
Дуже потрібно!!!

галичанка
10.01.2008, 21:02
Шановні пані та панове! Хтось має фотографії зйомок 10 липня. Тоді йшов дощь, ще тоді "плакав" кінь М. Боярського.
Дуже потрібно!!!
10 липня я ще не знала про ці зйомки... А якими фото ви цікавитесь? Що було такого цікавого на зйомках саме 10 липня?

levandivka
27.01.2008, 23:11
Хтось має фотографії
Пишіть ПП д'Артові. Він рідко заходить, але на ПП може й відгукнеться...

Anyuta
28.01.2008, 13:09
Це мій чоловік з Макарським, а моя фотка на милі.
Олежик!!!!! :):):)
Знаю!!!!! Той, що без кучерів!:) Привіт, Надін!!!

musketer
18.02.2008, 14:08
Кому интересно, вышла книга Антона Маркова по сценарию фильма (а к ней бонус - диск с фотографиями, отрывками песен и т.д.).
Пока книга только в России, но может и до нас доедет.
Вот ссылка на интернет-магазин, где ее можно приобрести:
http://www.labirint-shop.ru/books/161522

Sxemparts
22.02.2008, 11:30
Вот ссылка на интернет-магазин, где ее можно приобрести:
а в інтернеті електронного варіанту немає?

галичанка
25.02.2008, 22:36
Хтось має фотографії зйомок 10 липня.
Дуже потрібно!!!

Пане Musketer! Вдалось вам знайти ці фото?

musketer
28.02.2008, 20:05
Пане Musketer! Вдалось вам знайти ці фото?

Пока еще нет.

галичанка
19.03.2008, 16:53
Пока еще нет.
Може подайте безплатне оголошення в якусь львівську газету оголошень.
Має вийти!