КПК

Показати повну версію : Обікрали, та й ще зґвалтували

Deus igrok
12.07.2007, 09:02
9 липня у Пустомитівський райвідділ міліції надійшла заява 26-річного мешканця села Борщовичі, механіка про те, що напередодні у цьому ж селі п'ятеро невідомих осіб із застосуванням фізичної сили відкрито заволоділи його грошима в сумі 11 800 гривень.

Як повідомив ZAXID.NET ЦГЗ ГУ МВС України у Львівській області, відтак, чоловіки відвезли хлопця до Кам'янка-Бузького району, де зґвалтували його.

Порушено кримінальну справу.

Нічого собі. Вже грабують і ґвалтують чоловіків. Страшно тепер після 20-00 з дому виходити. :(

Deus igrok
12.07.2007, 09:03
+ хеппі енд:
«У справі зґвалтування мешканця села Борщовичі затримано усіх п’ятьох підозрюваних. П’ятого з ґвалтівників затримали у Львові. Раніше він не був судимий», – повідомив у коментарі начальник ГУ МВС України у Львівській області генерал-майор Михайло Цимбалюк.

За словами М. Цимбалюка, двоє із п'яти затриманих раніше були засуджені за дрібне хуліганство.

MARTINI
12.07.2007, 10:20
Якщо не відкупляться, то на зоні з"явиться п"ять нових півників... Гомосєки, блін...

jozya
12.07.2007, 14:38
Я в шоці? Грошей з гаманця не вистарчило?

lotr_an
12.07.2007, 14:42
тут гілка згадується "Чому жінки кажуть - Голова болить"

А енд у справи не хеппі...

Ольга
12.07.2007, 17:39
тут гілка згадується "Чому жінки кажуть - Голова болить"

А енд у справи не хеппі...

з такими "мужиками" у жінки не лише голова болить...

New Shrek
13.07.2007, 09:06
відкрито заволоділи його грошима в сумі 11 800 гривень не тре було пресом світити,а на половину бабок хоча би пістолет газовий купити,я би і з бойового вистрілив (як би мав) .А він гроші своїй,бабі напевно таранив, щоб та на" південному" спустила ,а так хлопці хоть погуляли

New Shrek
13.07.2007, 09:07
то на зоні з"явиться п"ять нових півників...
то наскіко я знаю ,що попадають за баб,хоча не буду спорити