Показати повну версію : Подружня зрада...
Хто що розуміє під цими словами? Який зміст в подружню зраду вкладаєте Ви?
Приймаються найкардинальніші думки :) !
Подружня зрада це боян. В прямому і переносному...
Питання. А чому вас це цікавить?
Подружня зрада це боян. В прямому і переносному...
А що власне незрозуміло? :)
Чи додались нові пунктики з винаходом якогось мелафону - не можна вже й про інших подумати?)
В мене враження, що це обоє ідуть напару і комусь зраджують. А так для мене фізична зрада, то фігня, головне-задоволення.
дуже просто... :) бо я цікавий :)
якщо серйозно то гуляв сьогодні з подругою яка нещодавно одружилася і мені до голови стрелило таке питання, а що ж то таке подружня зрада? де межі, де її територія так би мовити. В цій темі багато але... мені здається.
А що власне незрозуміло?
Чи додались нові пунктики з винаходом якогось мелафону - не можна вже й про інших подумати?)
Та ні... просто ще не загоїлися вавки після однієї старої темки з подібною назвою ;)
дуже просто... :) бо я цікавий :)
якщо серйозно то гуляв сьогодні з подругою яка нещодавно одружилася і мені до голови стрелило таке питання, а що ж то таке подружня зрада? де межі, де її територія так би мовити. В цій темі багато але... мені здається.
Це порушення певних подружніх зобов"язань. Приміром, зобов"язання бути разом в біді... Коли кидають хворого - це теж зрада, навіть якщо не супроводжується близькістю з іншим.
Це порушення певних подружніх зобов"язань. Приміром, зобов"язання бути разом в біді... Коли кидають хворого - це теж зрада, навіть якщо не супроводжується близькістю з іншим.
о! то прошу розвивайте тему. тут напевно є якісь особливості. можливо варто ще додати просто зраду у стосунках, не тільки подружніх? яка психологія зради? що тягне до неї?
Та ні... просто ще не загоїлися вавки після однієї старої темки з подібною назвою ;)
Маю надію, що тема не приживеться і не буде "по живому". Бо, що фантазувати як з тим не зіштовхуєшся, а тим хто відчув це - мабуть, не захочеться таким досвідом ділитись.
Інша річ - ревнощі. Ніби все зрозуміло - не даєш приводу, значить н еревнують. а в житті як. Один знайомий дохвилинно порахував жінці дорогу додому з роботи. І шкандалі як вона затримається чого доброго...
І шкандалі як вона затримається чого доброго...
варят! то тільки до зради і веде, як на мене.
варят! то тільки до зради і веде, як на мене.
Поважаюча СЕБЕ жінка не зрадить. але може одного гожого дня зібрати манелі, дітей та втекти від таких знущань світ за очі. І чому того не розуміють чоловіки.
А якщо жінка схильна скакати в гречку, то завжди знайде де і як незважаючи на суворий контроль.
А зрештою чому "жінка" як предмет підозри виступає.)) Чувала історію про те, як одна дружина чоловіка вилкою порізала за його запізнення.
не знаю що воно таке, але сумніваюся, що змогла б пробачити!
Гречка різна буває. Просто так чоловік ніколи не скочить у неї. Проте є різні чоловіки. Дехто зраджує з чистої дитячої цікавості - а як це з іншою? Другий тому що у жінки голова часто болить... До речі якісь люди, яким нема що робити підрахували, що по відмазці "голова болить" щороку пропускається близько 7 000 000 статевих актів... десь так.
Гречка різна буває. Просто так чоловік ніколи не скочить у неї. Проте є різні чоловіки. Дехто зраджує з чистої дитячої цікавості - а як це з іншою? Другий тому що у жінки голова часто болить... До речі якісь люди, яким нема що робити підрахували, що по відмазці "голова болить" щороку пропускається близько 7 000 000 статевих актів... десь так.
Щось нагадало))
Йде конкурс курей несучок. Всі як звичайно - учасниці з різних країн, журі.
Входить курка-несучка із Франції. На ній мереживна білизна, манікюр, перманент тощо. Журі в захваті від її зовнішнього вигляду, запитує:
- скільки яєць на місяць відкладаєте?
-15 штук.
Усі задоволені. Оцінка - 8 балів.
Заходить курка-американка. Вся така підтягнута, спортивна, елегантно одягнена, доглянута. Одяг від кращих кутюрьє, модні аромати. Знову питання:
- скільки яєць на місяць відкладаєте?
-25 штук.
Журі виставляє - 9 балів.
Ну й нарешті заходить наша курка-несучка - одяг брудна, неохайна, без зачіски, вся замучена. Питання:
- Ну а ви скільки яєць на місяць відкладаєте?
- Я? На місяць - 60 штук.
ВАААУУУ!!! Усе журі в у повному екстазі.
Ну а ви не могли б себе в порядок привести, ну там одяг випрати, пір'я вкласти, підфарбуватися нарешті???
Зітхнула важко наша несучка й говорить:
- Та ніколи мені. Я ж то ї%№?ся, то несуся.
Приходит мужик поздно вечером 30-го домой... Пьяный и помятый - на работе уже отметили, так сказать. Жена его встречает, прямо улыбается вся:
- Привет, мой Супермэн....
- Где ты был, мой Супермэн?..
- Пойдем, накормлю тебя ужином, мой Супермэн...
- Пошли спать, мой Супермэн...
Муж не выдерживает и спрашивает:
- А с чего ты меня Супермэном стала называть?
- А только СуперМэны трусы поверх брюк носят.
Знаю ще один... в тєму... але він вже зовсім нєпрілічний :D
Liliyah Romanova
10.07.2007, 20:39
Є один дуже гарний французький фільм із Софі Марсо у головній ролі - Вірність. Якраз про те, що вас, Андрію, цікавить. ;)
Полковник
10.07.2007, 20:46
Поважаюча СЕБЕ жінка не зрадить. але може одного гожого дня зібрати манелі, дітей та втекти від таких знущань світ за очі. .
И куда? К тёСЧе?
у eyes wide shut теж показано зраду з різних боків!
Полковник
10.07.2007, 20:50
Давайте определимся в понятиях!
Вы что под ЗРАДОЙ подразумеваете?
New Shrek
10.07.2007, 21:00
Ну оральный секс наверное не измена
Liliyah Romanova
10.07.2007, 21:00
У тому, що я кажу, не про зраду, а про вірність.
Полковнику, для мене зрада усе, починаючи від сильного бажання. Спершу з"являються думки, а вже тоді діії.
Якщо через думки людина зі мною більше не є "одним тілом", то це вже зрада.
Liliyah Romanova
10.07.2007, 21:03
Ну оральный секс наверное не измена
З чийого боку, дозвольте спитати?
Полковник
10.07.2007, 21:06
З чийого боку, дозвольте спитати?
Как это? Боком? Что-то новенькое! Ну, и затейники у Вас там в Канаде!:)
Liliyah Romanova
10.07.2007, 21:10
Как это? Боком? Что-то новенькое!
Ой, Полковнику. Я питаю про те, з чийого боку то не є зрадою. З обох, чи лиш з одної?
Я особисто зрадити би не могла. Принципи не дозволяють. У фільмі Вірність акторка втікає від свого кохання, бо вже сказала "так" іншому. Вона мучиться при тому, але не може зрадити, принципи їй не дозволяють. От я така сама.
Вы что под ЗРАДОЙ подразумеваете?
один з варіантів такий:
1. фактична зрада: хтось когось зрадив, визнає або не визнає, але є факт зради. Зраджена людина ображається, а той хто зрадив може або розкаятися або залишитися байдужим.
2. надумана зрада: ніби нічого не відбулося, але людину тягне до когось іншого, можливо у мріях, можливо у снах. Зраджений нічого не запідозрить, але того хто зраджує мучить совість.
Полковник
10.07.2007, 21:43
Второй вариант понравился ОСОБЕННО!
Т.е. если под утро мне приснится плутовка с раздвинутыми ногами, то я, значится, зрадил?
У тому, що я кажу, не про зраду, а про вірність
у тому фільмі щасливий сімейний кінець ;)
думаю у питанні зради найважчи є навчитися жити разом після зради! обоє мусять навчитися вибачати, вибачити собі за зраду і вибачити йому за зраду!
для мене це вигладає недосяжно!
Т.е. если под утро мне приснится плутовка с раздвинутыми ногами, то я значится зрадил?
ні, якщо Вас думки про неї переслідують. Я не кажу про випадковий еротичний сон, а про постійне прагнення іншої у різних виявах та формах ;)
Полковник
10.07.2007, 21:49
ні, якщо Вас думки про неї переслідують. Я не кажу про випадковий еротичний сон, а про постійне прагнення іншої у різних виявах та формах ;)
Очень бы хотелось поподробнее от Вас услышать про ВИЯВИ и ФОРМИ!
eyes wide shut - п. Оля це той фільм з Кідман і Крузом? Збоченський фільмець!
мріяти про іншу жінку я вважаю зрадою!
Полковник
10.07.2007, 21:57
мріяти про іншу жінку я вважаю зрадою!
а про чоловiка? :):):)
http://www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/mba/lowres/mban1054l.jpg
Liliyah Romanova
10.07.2007, 22:07
у тому фільмі щасливий сімейний кінець
Я його бачила. Мені цілковито не сподобався. І назвати це щасливим я би не назвала. Зате добре показує чоловічу натуру, імхо. Мене зрадили, то я тим самим відплачу. Видно, їм так вибачити легше. Жінка в цьому плані досконаліша, імхо. Вона або пробачить, або відшиє. Тобто буде прямою у своїх діях, не шукатиме шляху помсти. Принаймні, якщо любить.
здається у фільмі їм обом було не дуже легко і обоє зраджували. Основне що вони залишилися разом...
Liliyah Romanova
10.07.2007, 22:12
думаю у питанні зради найважчи є навчитися жити разом після зради! обоє мусять навчитися вибачати, вибачити собі за зраду і вибачити йому за зраду!
Та, то цілковита рація.
Мені одне цікаво. Ваші слова "вибачити йому за зраду", то за Фройдом? Тільки йому за зраду вибачати треба, а як їй? Що за дискримінація? ;)
Знаєте, знаю деякі християнські сім"ї, які пережили зради. Як чоловіка, так і жінки. Наслідки справді важкі, але їх віра дуже сильно допомогло. Ніхто так не відновить підмиті підвалини, як Господь. Я бачила, які Він дива творить! :)
Liliyah Romanova
10.07.2007, 22:13
здається у фільмі їм обом було не дуже легко і обоє зраджували. Основне що вони залишилися разом...
Його зрада виникла із її признання. І він почав шукати шлях до помсти, тобто зради. Старий Завіт коротше. Око за око. А часом і два. :(
И куда? К тёСЧе?
Бывает, что и "світ за очі"...У моих родителей через стенку жила соседка. Мама 4-х сыновей, кстати, львовянка, то она от своего мужа бежала, петляя, как заяц, через всю Украину. Не потерял бы ее след, то дальше рвонула б. Ревновал и бил до полусмерти.. Оклемалась после больницы в очередной раз и сбежала с детьми...
Liliyah Romanova
10.07.2007, 22:21
Наприклад, ви зі своєю жінкою, а уявляєте на її місці когось іншого (тобто іншу:p) і думками є з тою іншою особою.
Тільки йому за зраду вибачати треба, а як їй? Що за дискримінація?
то не за Фройдом ;) тьфу тьфу :D
жінки бувають огого, ще й чоловіків навчать зраджувати професійно ;) тому питання зради не залежить від статі зрадника!
Черешенька
10.07.2007, 22:42
Фільм "Eyes wide shut" (так, з Кідман і Крузом) базується на новелі Артура Шніцлера, віденського відомого автора кінця 19го - початку 20го століття, "Передбачення долі" (дивний, як на мене, переклад на українську, мало би швидше бути "Історія сну"). Сюжет базується на зраді підсвідомій, але важливо те, що та підсвідома зрада руйнує все майбутнє спільне життя, бо, зробивши перший крок, Фрідолін (протагоніст новели) зачіпає такі "темні" фібри своєї душі, як недовіру, потяг до сексуального екстазу, хіть, збоченність, азартну пристрасть. Одним словом, Шніцлер однозначно хотів показати рокові сторони такого сну, коли повернення у звичний ранок насправді немає.
Щодо моєї думки, то я би зраду не змогла пробачити ніколи! Навіть, якщо би страшенно любила. Вважаю, що потрібно бути чесними у почуттях і якщо відчувається непорозуміння і несходження бажаннями, то краще розійтися і не мучитись від взаємних докорів.
Liliyah Romanova
10.07.2007, 23:00
Щодо моєї думки, то я би зраду не змогла пробачити ніколи! Навіть, якщо би страшенно любила. Вважаю, що потрібно бути чесними у почуттях і якщо відчувається непорозуміння і несходження бажаннями, то краще розійтися і не мучитись від взаємних докорів.Бувають різні причини зради. Я би ніколи не пробачила, якби мені про це не розповіли. А відчути все одно відчую. І від третіх осіб часто можна довідатися.
Щодо моєї думки, то я би зраду не змогла пробачити ніколи! Навіть, якщо би страшенно любила. Вважаю, що потрібно бути чесними у почуттях і якщо відчувається непорозуміння і несходження бажаннями, то краще розійтися і не мучитись від взаємних докорів.
я мала такі ж переконання пару років тому, тепер дивлюся на зраду зі сторони подружжя. Обіцянку дали Богові, треба дотримуватися - вчитися пробачати і просити вибачення!
Зустрічалися хлопець з дівчиною. Довго зустрічалися і секс у них був чудовий і відносини романтичними.
Її хлопець навіть про те, інше життя дівчини, не здогадувався, адже вона завжди привітна, ніжна, любляча.
Та, саму себе не розуміючи, чомусь іноді вона йому зраджувала зі своїм старим знайомим. Спілкування було цікавим, зустрічі - не частими, секс - божевільним і найкраще – відсутність зобов’язань. ЗРАДА НА ЛИЦЕ.
Чому? Чому? Вона сама мучила себе цим питанням.
Прагнення азарту, солодкого відчуття ризику або просто тваринний інстинкт? І чого не вистачало цій дівчині у тривалих та міцних стосунках з хлопцем?
Подруга сказала, що зраджує тому, що не кохає, а може розлюбила.
“Человек сам виноват, что вовремя не заметил. когда его разлюбили”
А є на форумі люди, які би змогли пробачити зраду у суто фізичному розумінні ?
Був такий випадок... Один хлопець зустрів старого друга. Як годиться пішли у кабак, де випили горілки. Зранку наступного дня хлопець прокидається вдома, дружина з ним не розмовляє... Що було вночі він не пригадує. Проте по певним ознакам на одязі, можна зробити висновок, що тієї ночі він був з іншою жінкою.
Читайте #5 цього хфоруму.
А так для мене фізична зрада, то фігня, головне-задоволення.
А можна детальніше? :) В західній юриспруденції є такий термін: "формула свавілля". Тобто перед прийняттям якогось нормативно-правового акту його вивчає спецкомісія, і якщо певне визначення диспозиції трактується двояко, то проект відправляють на доопрацювання, щоб потім при його застосуванні не виникало розбіжностей і колізій :)
Можливо одну ситуацію пробачила б.. але не більше, бо при подібній системності про сімейне щастя вже мріяти дарма.
Однак, мала нагоду спостерігати не одну таку ситуацію. Вони виникали з-за залежності жінок, які самі в неї себе і втягували. Тобто вона по власному бажанню сиділа вдома, досвіду роботи не отримала (в салонах було комфортніше бачте просиджувати :)) А тепер коли чоловік вдарився у всі тяжкі вона усвідомила, що їй нікуди дітись та й до достатку звикла. Мусить мовчати.
Думаю зраду загалом можна передбачити, як от в цьому випадку.
Мені здається в певних випадках з зрадою можна змиритись, щоб не руйнувати сім"ю, але пробачити - навряд. Стосунки після зради одного з подружжя вже ніколи не будуть таким як "до того".
Мені подружнє життя асоціюється з політикою - є рамки за які не можна виходити; мусять винаходитися важелі впливу на другу половину, щоб не втратити впливу на ситуацію; повинна бути незаперечна, а краще і унікальна користь від співпраці (проживання) з тобою; має бути інтрига, щоб супутник не переключив увагу на іншу; має бути сформована спільна мета і спільні методи її досягнення; на тебе мусить бути багато втрачено (зусиль, часу...), щоб злагода більше цінувалась і т.д.
Зрада в такому контексті виглядає результатом втрати впливу на другу половину (одноразово - то інтриги).
Гадаю, що пробачити зраду можна. Значно важче про неї забути.
В західній юриспруденції є такий термін: "формула свавілля". Тобто перед прийняттям якогось нормативно-правового акту його вивчає спецкомісія, і якщо певне визначення диспозиції трактується двояко, то проект відправляють на доопрацювання, щоб потім при його застосуванні не виникало розбіжностей і колізій
Ви дуже чітко висловлюєте свої питання, звідки така властивість взялася(історію будь-ласка).:cowboy:
Якщо чесно, варіантів може бути багато.
звідки така властивість взялася(історію будь-ласка).
історія об єтом умалчівает :)
Я прагну до взаємної домовленості. Але є дуже гарне прислівя, достеменно не памятаю послідовність слів (не так ідеально висловлюсь як ви), що якщо
вірність(фізична) дуже важко дається, то чим вона краща за зраду(фізичну). Я погоджуюсь з цим, хоча не зразу в собі це признала. Це тільки один аспект цього питання.
guculyanka
11.07.2007, 12:54
... для мене зрада усе, починаючи від сильного бажання. Спершу з"являються думки, а вже тоді діії.
Якщо через думки людина зі мною більше не є "одним тілом", то це вже зрада.
Повністю згідна з Лілією.
А причина подружньої зради в основному одна: брак спілкування. Люди тоді віддаляються одне від одного, стають чужими і починають шукати підтримки і задоволення своїх сексуальних, емоційних потреб в когось іншого.
Тому й важливо проводити разом багато часу і спілкуватись. Дехто не вміє спілкуватись - залізе в телевізор, чи комп, іде на гулянку чи в гості сам, на тому спілкування й закінчується... Не все так просто - треба прикладати зусилля і час на сім*ю, щоб мати тісні стосунки й уникнути зради...
Ще може бути зрада на п*яну голову, коли нічого не усвідомлюєш :crazy: , але це не оправдання.
В мусульманських країнах релігією дозволені гареми... Секс в межах гарему зрадою не вважається. Назвати ту чи іншу релігію "правильнішою" язик не повертається. Що робити? Де "золота середина" ? :)
В мусульманських країнах релігією дозволені гареми...
а Ви знайдіть таку львівянку яка б була не проти Вашого секс в межах гарему ;)
Думаете проблема? :) Інша справа, чи я цього хочу, а якщо й схочу - то чи признаюсь :D
Капітане, правда я молодець:radist: :radist: :radist:
Подивіться, чий останній допис в "Капітан vs Василь":cowboy:
Капітане, правда я молодець
Подивіться, чий останній допис в "Капітан vs Василь"
Ви і без останнього допису молодець :) Вася теж класний пацан, тільки нема шо йому подарувати :D
В мусульманських країнах релігією дозволені гареми...
В них це викликано необхідністю - жінок приходилось наааабагато більше на одного чоловіка в зв"язку з войовничістю та кочовим способом життя народів.
Нам та політика не підійде. В них за релігією жінка немає душі, що призвело до того, що її можна продавати, обмінювати як річ. Сподіватись на таке в нас - марна річ. Тут не кожен чоловік одну свою дружину витримує)))
Ascorbinka
11.07.2007, 15:43
Ще може бути зрада на п*яну голову, коли нічого не усвідомлюєш , але це не оправдання.
якщо є табу, то воно і на п"яну голову табу...
змогли пробачити зраду у суто фізичному розумінні ?
отут згідна з Melody і Ольгою
на початку сімейного життя точно не пробачила б ... зараз стала більш терпимою, не такою категоричною... може і пробачила б ... але забути, переступити ... дуже важко, не знаю чи змогла б (дай боже щоб і не довелось знати)
Тут не кожен чоловік одну свою дружину витримує)))
уявляєте як класно... мати 4 дружини, і у всіх 4 одночасно заболить голова ... облом...
Нам та політика не підійде. В них за релігією жінка немає душі, що призвело до того, що її можна продавати, обмінювати як річ.
Жінка зате має голову, жиби боліла :D
Я би не сказав, що мусульмани ставляться до жінки як до речі. Судячи по шанобливому відношенню до кобіт, кількості золота та прикрас та привілегій у вигляді відсутності необхідності ходити заробляти гроші. Жінка для них - це окраса, а не річ :)
Судячи по шанобливому відношенню до кобіт, кількості золота та прикрас та привілегій у вигляді відсутності необхідності ходити заробляти гроші. Жінка для них - це окраса, а не річ
і уявіть собі нашу жінку, яка з кілограмом золота обвішана як та ялинка, валить на Шувар закупити 20 кг помідорів на закрутки? :)
Жінка зате має голову, жиби боліла :D
Я би не сказав, що мусульмани ставляться до жінки як до речі. Судячи по шанобливому відношенню до кобіт, кількості золота та прикрас та привілегій у вигляді відсутності необхідності ходити заробляти гроші. Жінка для них - це окраса, а не річ :)
Гарно, що Ви так думаєте. Переймайте так і далі тільки все краще від інших. А насправді стільки золота і т.д. носять вони на собі як страховку. В них існує закон - коли чоловік каже, що розлучається з жінкою вона мусить відразу покинути його дім і нічого з собою не брати - виходити в тому що на ній. Певно, що й в житті вона не буде пектися комодами, килимами, плитами, бо не зможе того винести у разі чого.))
і уявіть собі нашу жінку, яка з кілограмом золота обвішана як та ялинка, валить на Шувар закупити 20 кг помідорів на закрутки? :)
Йой, а Ви таких не помічаєте??? У деяких галичанок також є такий грішок - навіть на базарах вони в трьох-чотирьох ланцюгах змотаних абияк в один))
Йой, а Ви таких не помічаєте??? У деяких галичанок також є такий грішок - навіть на базарах вони в трьох-чотирьох ланцюгах змотаних абияк в один))
ну галичанки то ще нічого порівняно з закарпатськими румунами ;)
Liliyah Romanova
11.07.2007, 17:42
Мені подружнє життя асоціюється з політикою - є рамки за які не можна виходити; мусять винаходитися важелі впливу на другу половину, щоб не втратити впливу на ситуацію; повинна бути незаперечна, а краще і унікальна користь від співпраці (проживання) з тобою; має бути інтрига, щоб супутник не переключив увагу на іншу; має бути сформована спільна мета і спільні методи її досягнення; на тебе мусить бути багато втрачено (зусиль, часу...), щоб злагода більше цінувалась і т.д.
Що би не робити, застрахуватися від зради неможливо.
Погоджуюся з Вірою, що пробачити можна, от забути точно не забудеш.
І про те, що РАЗ можна, а після другого вже нема сенсу пробачати, теж правда.
Що би не робити, застрахуватися від зради неможливо.
Егеж...
Liliyah Romanova
11.07.2007, 17:45
В мусульманських країнах релігією дозволені гареми... Секс в межах гарему зрадою не вважається. Назвати ту чи іншу релігію "правильнішою" язик не повертається. Що робити? Де "золота середина" ?
А прикинь, скільки такому чоловікові витрачатися на таблетки від головного болю. ;)
В Україні дозволена полігамія? Відколи?
І ще, чому ти нічого про поліандрію не говориш?
Як щодо того, чи пробачив би ти зраду своїй дружині?
Liliyah Romanova
11.07.2007, 18:04
і уявіть собі нашу жінку, яка з кілограмом золота обвішана як та ялинка, валить на Шувар закупити 20 кг помідорів на закрутки?
Якщо вона така, то це виключно її вина.
Мені за альтруїзм ніхто не подякує, тому все добре в міру.
Liliyah Romanova
11.07.2007, 21:46
А мені цікаво, як хто ставиться до такої думки, що для того, аби нівелювати коханку, з нею треба потоваришувати і розхвалювати її чоловікові, поки йому вуха від того не посиніють і він її вижене. ;)
Koza-Dereza
11.07.2007, 22:17
А чoму не розглядається варiант якщо наприклад раптом один iз партнерiв зрадив не тому що "захтiлось ся" чи "на п'яну голову" чи ще щось - бувають же випадки коли люди зустрiчають iнших людей у яких закохуються помимо своїх вже подружнiх партнерiв. Але не рожодяться щоб зберегти сiм'ю чи шкода, чи почуття вини.
Koza-Dereza
11.07.2007, 22:18
І про те, що РАЗ можна, а після другого вже нема сенсу пробачати, теж правда.
У американцiв є така приказка "Full me once - shame on you. Full me twice - shame on me"
"Обдури мене вперше - тобi має бути соромно. Обдури мене вдруге - соромно має бути вже менi. "
Dobryj-Anhel
11.07.2007, 22:21
Подружня зрада це порушення того до чого ще не доріс.
Зраджувати то значить залишатись дитиною і прагнути для себе приємності. І тіль заспокоєння его.
Подружня зрада це задовільняти свій власний егоїзм.
А решту все зрозуміло....
Dobryj-Anhel
11.07.2007, 22:30
Яке може бути рідство вас і вашої ноги? А руки? А шиї? Звичайно ніяке! І рука, і голова і шия - і є ви! Отож, Церква навчає саме так - чоловік для дружини - більше і ніж дитина (1 ступінь) і навіть рідна мати (також 1 ступінь). Отож, як бачимо – подружня зрада, в принципі, як і зрада взагалі – це повне протиставлення себе, та свого “я” волі Господній.
Liliyah Romanova
11.07.2007, 22:38
бувають же випадки коли люди зустрiчають iнших людей у яких закохуються помимо своїх вже подружнiх партнерiв. Але не рожодяться щоб зберегти сiм'ю чи шкода, чи почуття вини.
Я би за таке зразу за двері виставила. На двох стільцях сидіти не можна. А мене жаліти не треба.
Liliyah Romanova
18.07.2007, 20:27
А йти по вулиці та на інших задивлятися - то зрада?
afterstep
18.07.2007, 20:47
якщо я на дієті - то меню в ресторані мені теж переглядати не можна?
Liliyah Romanova
18.07.2007, 21:00
якщо я на дієті - то меню в ресторані мені теж переглядати не можна?
А що, вже й спитати не можна?:) І ще. Для чоловіка, я так зрозуміла, то не зрада, а для жінки? ;)
Мені здається це природньо і з чоловічої душі це викорінити не можливо. Адже дівчата також задивляються на мужніх і звабливих чоловіків.
Краса притягує погляди поневолі...
Краса притягує погляди поневолі...
Знаю що у автівці то не пропуска ні одної гарної спідниці(любого кольору), бо у літку та по весні вони мають дуже великий вплив, навіть як швидкість велика наші головами крутят так шо й годі, м"язи можуть гет чисто по викручуватись...
Liliyah Romanova
19.07.2007, 16:58
Мені здається це природньо і з чоловічої душі це викорінити не можливо.
Та я не про чоловічу душу. ;) Жінкам Бог теж очі дав. :)
Здається, тут треба визначитися в термінах: "дивитися" чи "задивлятися"?
Бо подивитися можна і на гарного ведмедика в зоопарку, але ж це нічого не означає :) А якщо вже задивлятися...
Liliyah Romanova
19.07.2007, 17:25
Здається, тут треба визначитися в термінах: "дивитися" чи "задивлятися"?А задивлятися це як? І дивитися як?
А якщо розглядати? ;)
А якщо розглядати?
залежно які частини тіла. В мене є колєжанка, її дуже збуджують чоловічі руки :) Мистецька натура...
Фея сказала супругам: "Вы были прекрасной парой в течение 25 лет, и я хочу исполнить одно желание каждого из вас". Сказала жена: "Я хочу попутешествовать по всему миру со своим любимым мужем". Взмахнула фея
палочкой и в руке женщины оказались билеты. И тут сказал 50-летний муж: "Конечно, это очень романтично, но такая возможность выпадает раз в жизни. Сожалею, моя дорогая жена, но я хочу женщину моложе меня на 30 лет". Взмахнула фея своей волшебной палочкой и... превратился муж в 80-летнего старика.
Вывод: мужчины может и сволочи, но феи ведь женщины.
Liliyah Romanova
19.07.2007, 17:35
її дуже збуджують чоловічі руки
То це зрада?
А яка різниця, які частини тіла розглядати? Чоловіки ж не руки розглядають?
Спостерігати за цим особливо цікаво. Погляд проїжджається униз дуже природньо. І то НАСТІЛЬКИ природньо, що чоловік часом сам несвідомий того, що він щойно зміряв панянку, що пройшла повз. Мені завжди подобається за цим спостерігати. І тут і справді нема на що ображатися. Просто цікаво, яка реакція чоловіків щодо протилежного. Тобто коли жінка чоловіка розглядає. І то не руки. :)
А задивлятися це як? І дивитися як?
А якщо розглядати? ;)
Дивитися - це функція зору: дивитися на квітку, на людину, на монітор компутера.
Дивлюсь я на небо,
Та й думку гадаю...
А задивлятися - дивитися на щось довго, пильно і з певним наміром. Можна задивлятися з замилування, можна з цікавості.
Я на неї задивився -
Візок мені поломився.
Ну а якщо вже розглядати когось - то за таке по писку б"ють ;)
afterstep
19.07.2007, 17:45
Тобто коли жінка чоловіка розглядає. І то не руки.
... забув ширінку защіпнути... щось не те з одягом ... видно - випачкався... чорт6 все ніби в поряку... зараз сміятиметься ...
--
З реклами - "Ми знаємо, чого тебе кидає в піт!"
Liliyah Romanova
19.07.2007, 17:55
Дивитися - це функція зору: дивитися на квітку, на людину, на монітор компутера.
Дивлюсь я на небо,
Та й думку гадаю...
А задивлятися - дивитися на щось довго, пильно і з певним наміром. Можна задивлятися з замилування, можна з цікавості.
Я на неї задивився -
Візок мені поломився.
Ну а якщо вже розглядати когось - то за таке по писку б"ють
Ой, заплутали мене остаточно. І так не знала, а тепер ще менше знаю.
Щось ніц із описаного не пасує. По писку ще ніколи не бачила, аби жінка дістала. От чоловіка за задивляння на певні частини тіла, то так, але жінку.
От афтерстеп тут спробував описати реакцію чоловіка, але мені щось видається, що то одна з... Або то реакція якогось пузатого та неохайного. :D:D:D
Погляд проїжджається униз дуже природньо. І то НАСТІЛЬКИ природньо, що чоловік часом сам несвідомий того, що він щойно зміряв панянку, що пройшла повз.....
:shy: :shy: :shy:
так, і я такий....
а хіба буває інакше?.....
Не бачу в задивлянні ніякої зради.
Деколи задивляюся на гарних жінок, але ж не обов"язково з сексуальним підтекстом. Задивляння - це звичайне оцінювання, порівнювання того, що бачимо, з тим, що маємо. Наприклад, якщо я задивлюся на гарні мешти моєї колєжанки (банальний приклад), то це ще не означає, що я їй люто заздрю і хочу мати такі самі. І аж ніяк це не означає, що я їх хочу поносити :D
А коли, бува, задивлюся на іншого чоловіка, то тільки для того, щоби прийти до висновку, що мій чоловік для мене таки найліпший. :) Що в цьому поганого?
А коли, бува, задивлюся на іншого чоловіка, то тільки для того, щоби прийти до висновку, що мій чоловік для мене таки найліпший.
(с) Наташа Корольова :D
А хто то така? :D
А хто то така?
Счастливая обладательница мужа с внешностью одновременно Тарзана и кентавра ;)
Бо якщо чесно, то єдине з її "творчості", що я пам"ятаю, - це "Желтьіе тюльпаньі" - в часи моєї юності то був хіт :)
Liliyah Romanova
19.07.2007, 19:01
а хіба буває інакше?
Не буває. Принаймні у гетеросексуалів. :)
Недавно в Сиднее открылся магазин, продающий мужей, куда женщина может
прийти и выбрать мужа среди многих мужчин. Магазин размещается на 6
этажах, и качество мужчин увеличивается по мере того, как покупательница
поднимается на верхние этажи.
Однако есть оговорка. Когда вы заходите на один этаж, вы можете выбрать
любого мужчину на этом этаже, но если вы поднимаетесь на следующий этаж,
вы уже не можете вернуться вниз, кроме как к выходу из здания.
Итак, женщина идет в магазин чтобы найти мужа.
На первом этаже висит знак на дверях: "Этаж 1 — Эти мужчины имеют хорошо
оплачиваемую работу. " Женщина читает и говорит себе: "Хорошо, это лучше
чем мой прежний приятель. Но интересно, что будет выше? "
На втором этаже знак гласит: "Этаж 2 — Эти мужчины имеют хорошо
оплачиваемую работу и любят детей. " Женщина замечает для себя: "Это
великолепно. Но интересно, что будет этажом выше? " И поднимается выше.
Знак третьего этажа гласит: «Этаж 3 — Эти мужчины имеют хорошо
оплачиваемую работу, любят детей и необычайно хорошо выглядят». "Хмм,
еще лучше, " — говорит женщина. — "Но интересно, что же там наверху? "
Знак четвертого этажа сообщает: «Этаж 4 — Эти мужчины имеют хорошо
оплачиваемую работу, любят детей, необычайно хорошо выглядят и помогают
по дому». "Ух ты! " — восклицает женщина. — "Очень заманчиво! НО —
наверху должно быть еще лучше. " И поднимается на следующий этаж.
На табличке пятого этажа написано: «Этаж 5 — Эти мужчины имеют хорошо
оплачиваемую работу, любят детей, необычайно хорошо выглядят, помогают
по дому и весьма романтичны». «О боже!… Но только подумать… что
должно быть ожидает меня наверху» И поднимается на шестой этаж.
Надпись на шестом этаже гласит: "Этаж 6 — Вы 3 456 279 012 посетитель
этого этажа. Здесь нет мужчин. Этот этаж существует только как
доказательство того, что женщину удовлетворить невозможно.
Мабуть на 99,9% правда
Якщо так обирати - то неможливо зупинитись)) Бо зупинятись треба на почуттях. А за що ми їх любимо?;) ХЗ
Этот этаж существует только как
доказательство того, что женщину удовлетворить невозможно.
Да але ми повинні квапитись робити як найкраще, бо життя то є така штука...зробив жінку щасливою і життя вже прожив недаремно, о!
зробив жінку щасливою і життя вже прожив недаремно, о!
Це чудо, коли чоловік знає як зробити жінку щасливою, а жінка, в свою чергу, відповідає взаємністю
Це чудо, коли чоловік знає як зробити жінку щасливою, а жінка, в свою чергу, відповідає взаємністю
Для мене то є догма! Ви мене краще повинні взнати, тоді будете більш впевнені в тому, шо я не фантаст і не алегорист.
Dobryj-Anhel
20.07.2007, 20:45
Це було 4 дні тому.
Жив собі Володя і мав жінку Лілю. А втого Володі був товариш Міша і була в Міші жінка Леся. Дружили вони сімями, жили щасливо та весело... Аж одного разу застукав Володя Лілю з Мішою і тут все почалось :( Біда і плач...
Мораль безбожника була така: не треба безпопередження вертатись додому. ( Це були слова Міші приятеля якому довіряв Володя)
Я думаю, що багато з молодих сприймають подружжя як задоволення своїх сексуальних інстинктів і тоді на сліпо зраджують.
Хто зраджує той ніколи не любив і не був влюблений тільки користав все для себе. ЕГОЇЗМ!
Напевно трактував особу як жувачку, що стала не солодкою і її просто викинув на смітник.
Ось моє розуміння зради!!!
А як ВИИИИИИИИИИИИ?
New Shrek
20.07.2007, 20:48
Мабуть на 99,9% правдаправда з точністю до навпаки,ніхто вас удовлетворять і не собирался
New Shrek
20.07.2007, 20:51
А як ВИИИИИИИИИИИИ?в Краю своя правда.а наша така-вона завжди зрадить при першій же нагоді.і ніщо її не зупинить. ні мораль ні релігія, ні батьки ,ні діти
Dobryj-Anhel
20.07.2007, 20:54
В краю так, але в подружжі, що іншого.
Dobryj-Anhel
20.07.2007, 20:55
Для свого чоловіка.
New Shrek
20.07.2007, 20:56
жаль що в славян нема вендетти
зразу би відпустило
Dobryj-Anhel
20.07.2007, 20:58
Кровна помста в Сицілійців :)
собирался
Шкода, але я думаю Ліля чотка кобіта.
New Shrek
20.07.2007, 21:19
Шкода, але я думаю Ліля чотка кобіта.
сватаєте?
сватаєте?
Вас ні, себе хіба шо.
Полковник
20.07.2007, 21:53
Не, ну просто ЗАПАДЛО!
Василь ТАК много пишет, а я прочитать не могу, в игноре ОН, однако! :D
Я думаю, що багато з молодих сприймають подружжя як задоволення своїх сексуальних інстинктів і тоді на сліпо зраджують.
Хто зраджує той ніколи не любив і не був влюблений тільки користав все для себе. ЕГОЇЗМ!
Напевно трактував особу як жувачку, що стала не солодкою і її просто викинув на смітник.
Ось моє розуміння зради!!!
А як ВИИИИИИИИИИИИ?
Зрада, чи перелюб має всі ознаки гріха і правильно сказано Добрим Ангелом - ЕГОЇЗМ. Якщо хочете знати, чи схильна Ваша майбутня половина на зраду, перевірте її на егоїзм.
Якщо людина стає перед вибором зрадити/незрадити і вибирає вірність, то наступна ситуація в житті вже не буде 50 на 50, їй буде значно легше зберегти вірність, а за 10-м разом ця людина й не подумає про зраду в аналогічній ситуації, тобто у неї виробиться імунітет від такого падіння.
І навпаки, зрадивши раз, її легше буде переконати на зраду наступного разу, а потім і взагалі не прийдеться переконувати. Тобто це є всі ознаки будь-якого гріха, якщо він бере владу над вами, то ви вже безсилі і вам буде важко його перебороти.
А тому бережіть вірність як зіницю ока. Це дасть можливість вільно дихати і дивитися сміливо в очі будь-кому і будь-коли.
Liliyah Romanova
20.07.2007, 22:19
і ніщо її не зупинить.
Ten, kto gwiazdę w locie schwyta,
Sprawi dziecko mandragorze,
Wie, skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze,
Umie słuchać Syren śpiewu,
Strzec się zawistników gniewu –
Ten jedyny
Zna krainy,
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny.
Jeśli tylko jest w twej mocy
Niewidzialne widzieć dziwy,
Pędź tysiące dni i nocy,
Aż ośnieży cię włos siwy;
Jedź, a powiesz po powrocie,
Że widziałeś cudów krocie,
Ale przecie Nigdzie w świecie
Nie dowierza się kobiecie.
Jeśli znajdziesz wierną panią.
Daj mi znać, bo rzecz to rzadka,
Lecz ja się nie skuszę na nią,
Choćby była to sąsiadka.
Wierna była, gdyś z nią gadał,
Jeszcze kiedyś list układał,
Lecz da radę,
Nim przyjadę,
Trzykroć uknuć jakąś zdradę.
John Donne, 1572-1631
(przeł. Stanisław Barańczak)
Зрада, чи перелюб має всі ознаки гріха і правильно сказано Добрим Ангелом - ЕГОЇЗМ. Якщо хочете знати, чи схильна Ваша майбутня половина на зраду, перевірте її на егоїзм.
Якщо людина стає перед вибором зрадити/незрадити і вибирає вірність, то наступна ситуація в житті вже не буде 50 на 50, їй буде значно легше зберегти вірність, а за 10-м разом ця людина й не подумає про зраду в аналогічній ситуації, тобто у неї виробиться імунітет від такого падіння.
І навпаки, зрадивши раз, її легше буде переконати на зраду наступного разу, а потім і взагалі не прийдеться переконувати. Тобто це є всі ознаки будь-якого гріха, якщо він бере владу над вами, то ви вже безсилі і вам буде важко його перебороти.
А тому бережіть вірність як зіницю ока. Це дасть можливість вільно дихати і дивитися сміливо в очі будь-кому і будь-коли.
З одного боку згідна, а з усіх решта - ні. Кожен впадок подружньої зради - особливий. Тому що кожна пара до того йде своїм шляхом. Егоїзм присутній в кожній людині. От степінь його може бути різна. Це Ви, Миху, дивитесь на предмет дискусії з точки зору зрілого чоловіка, якого страх перед гріхом зупинить. Але Ви припускаєте момент вибору. Я вважаю, що коли є кохання в сім"ї, не має бути навіть ситуації, яка б привела до вибору. Бо навіть перше грубе слово - це вже є маленька зрада кохання. Перша зневага в поведінці, переш небажання йти на зустріч в конфлікті.
А буває, що й люблячі чоловіки , в котрих просто нема принципів, зраджують. Тому , мені здається, надто багато ваги надається технічному боку зради, тобто фінальному акорду :) , тоді як це - цілий шлях.
afterstep
21.07.2007, 23:57
тоді як це - цілий шлях.
додам - обох.
Але поняття "шлях" - тяжко пояснити причинно-наслідковим зв'язком ;)
якщо застосовувати таку логіку - воно ніби й все гаразд, правда?
І тим не менше - раптом подружжя, що прожило разом 20 років - і розпадається. Хоча - не було перед тим ні зрад, ні непорозумінь - чому?
--
Якщо застосовувати модель "це цілий шлях, і кожен пройшов свою частину" - зауважте, Миху, - немає точок вибору - тоді це все стає зрозумілим ;) і надається поясненню ;)
І навпаки, зрадивши раз, її легше буде переконати на зраду наступного разу, а потім і взагалі не прийдеться переконувати.
і тут я маю знову застереження - ця схема застосовна лише якщо зрада - самоціль ;) - але від неї утримує якийсь страх ;)
Така поведінка надто відгонить дослідами Павлова - надто все просто ;)
Або, якщо точніше - теорією Фрейда.... як би то краще висловитися? - штовхаємося від примітивних інстинктів/рефлексів, і вважаємо, що інтелектуальна надбудова тонка, - рефлекси в стані її нівелювати...
В Украине стали модны тренировки интимных мышц.
http://obozrevatel.com/news/2007/7/21/144838.htm
http://www.irenclub.org/
правда з точністю до навпаки,ніхто вас удовлетворять і не собирался
Впевнена, що має на це вагомі причини
ще згадалося - фільм про зраду і хеппі енд
http://www.salon.com/ent/movies/review/2006/09/15/last_kiss/story.jpg
Jacinda Barrett and Zach Braff in "The Last Kiss."
Liliyah Romanova
26.07.2007, 19:24
Щось мені видається, що не може бути після зради хепіенд, бо людина істота егоїстична.
Щось мені видається, що не може бути після зради хепіенд, бо людина істота егоїстична.
Мейбі... Залежно кому зраджувати - печатці у паспорті чи своєму серцю...
Щось мені видається, що не може бути після зради хепіенд
якщо мова йде про мене особисто то я теж не уявляю щасливого життя після зради, але у фільмах все можливо ;)
Liliyah Romanova
26.07.2007, 19:46
Залежно кому зраджувати - печатці у паспорті чи своєму серцю...
Для мене печатка в паспорті нічого не означає.
Даючи присягу я давала її перш за все перед Богом і та друга особа теж. Відповідно, якщо мені зрадять, то хепіенду бути не може. Бо печатка лежить на моєму серці, бо вибір я робила раз і назавжди. Як можна цим знехтувати і це перекреслити? Не можна. А зрада є зрада. Випадкової зради не буває, бо мозок не вимикається. Хоча деякі чоловіки саме на це і спихають. Я би їм побажала, аби той мозок уже й не ввімкнувся...
Я тут згідна з протестантами, що після перелюбу можна один одного відпустити, бо одне тіло, яке Бог зліпив, зруйноване зрадою.
Мейбі... Залежно кому зраджувати - печатці у паспорті чи своєму серцю...
Як на мене,то я повністю погоджуюся з Лілією :печатка в паспорті-це просто невеличкий штампик,який з юридичної точки зору дає різні привілегії,і сімейна зрада нічого спільного з цією печаткою не має.Є у вінчанні такий момент,коли молоде подружжя кладе руки на Святе Євангеліє,і дає обітницю один одному,і ті слова не є пустим місцем,і вони не дають ніяких привілеїв перед законом чи людьми,це-обіцянка один одному,дана перед Богом,Він є свідком тої любові і Він благословляє нову сім'ю.І не має бути тут жодних "але".Не знаю,Дякувати Богу ,-не відчула що таке сімейна зрада,і надіюсь ніколи не відчути,але при найменшій думці про те,що таке може статись мені стає дуже боляче...Думаю як і кожній людині...Пробачити зраду...Не знаю,зараз це здається нереальним,адже людина,яку я кохаю більше всіх на світі пообіцяла мені,що кохатиме мене "доки смерть не розлучить нас"...Звідси випливає висновок,що та людина зрадить не тільки свою другу половинку,а і себе,свої слова і обіцянки...:(
New Shrek
10.08.2007, 14:47
,що та людина зрадить не тільки свою другу половинку,
Так як мужик, як щось вирішив,то вип"є обовязково,так і вона як рішить ,то ляже під другого ,і ніщо її не утримає,ні так звана їх лицемірна "любов до смерті ",ні сім"я ,ні діти ,ні сам Бог
так і вона як рішить ,то ляже під другого
А чому "під"? Це так консервативно :)
Liliyah Romanova
10.08.2007, 19:13
А коли любов пройшла, коли єднають лише діти, коли зустрінеш іншу особу і станеться якась хімічна реакція? А любов пройшла від постійних принижень та знущань, навіть у присутності дітей? Що тоді? Кидатися під поїзд? Мабуть, так.
Кидатися під поїзд? Мабуть, так.
Під поїзд не варто.
Краще:
Wsiąść do pociągu byle jakiego,
Nie dbać o bagaż, nie dbać o bilet,
Ściskając w ręku kamyk zielony,
Patrzeć jak wszystko zostaje w tyle,
W taką podróż chce wyruszyć, gdy podły nastrój i pogoda,
Zostawić łóżko, Ciebie, szafę. Niczego mi nie będzie szkoda,
Zegary staną niepotrzebne, pogubię wszystkie kalendarze,
W taką podróż chce wyruszyć, tylko czy kiedy się odważę...
Liliyah Romanova
10.08.2007, 19:59
Під поїзд не варто.
Краще:
Wsiąść do pociągu byle jakiego,
Nie dbać o bagaż, nie dbać o bilet,
Ściskając w ręku kamyk zielony,
Patrzeć jak wszystko zostaje w tyle
:D:D:D
Іншими словами "лишитися того ровера". ;)
:D:D:D
Іншими словами "лишитися того ровера". ;)
Деколи це єдиний вихід :)
А любов пройшла від постійних принижень та знущань, навіть у присутності дітей?
Не знаю чи була та любов...Бо приниження і знущання,то якось із любов'ю не надто сумісні речі...
Так як мужик, як щось вирішив,то вип"є обовязково,так і вона як рішить ,то ляже під другого ,і ніщо її не утримає,ні так звана їх лицемірна "любов до смерті ",ні сім"я ,ні діти ,ні сам Бог
Я думаю,що в справжній любові немає лицемірства,а якщо воно є,то це не любов.
В любви бывает все.. И лицемерство тоже...
Я знаю пару, где в период женихания, мужчина сказал девушке, что ее парень смеется над ней в мужской компании. Только через годы признался во вранье, когда уже у них были сын и дочь...
А чoму не розглядається варiант якщо наприклад раптом один iз партнерiв зрадив не тому що "захтiлось ся" чи "на п'яну голову" чи ще щось - бувають же випадки коли люди зустрiчають iнших людей у яких закохуються помимо своїх вже подружнiх партнерiв. Але не рожодяться щоб зберегти сiм'ю чи шкода, чи почуття вини.
Буває і такий варіант. Моя подруга познайомилася випадково з жонатим чоловіком. Він їй проходу не давав телефонував разів 20 за день.Компліменти... Сталося так що вони дійсно полюбили один одного. Він їй освідчився. Коли вона почала чекати від нього рішучих дій, і дітей йому шкода і дружину. І в житті треба бути перш за все людиною... Поступово дзвінки стали рідшати. Тепер вона вже рік сльози ллє.. І як це називається? Чому чоловіки пішли такі насміливі? Якщо кохає, то навіщо мучити і себе і подругу?
New Shrek
17.08.2007, 11:21
із-за лярви кидати дітей ,вони то чим винні подивіться на ту тему фільм ОТЕЦ
із-за лярви кидати дітей ,вони то чим винні подивіться на ту тему фільм ОТЕЦ
Якщо вона лярва, то хто тоді він? Перед тим, як задурювати голову, потрібно було про дітей думати і сидіти з ними вдома і їх виховувати!
Зауважив одну цікаву річ, може помиляюся.
Вияв перед одруженням, особливо перед людьми, великого кохання призводить до такого ж великого розчарування з появою дитини і перших клопотів сімейних. Таке от спостереження.
New Shrek
17.08.2007, 11:56
зауваження зрілого мужчини
На мою думку, якщо до весілля було справжнє кохання, то після нього всі домашні справи, будуть робитися швидко і разом - хочаб для того, щоб звільнився час для цього самого кохання!
New Shrek
17.08.2007, 12:54
дякую! розсмішили.... мужчина жениться ради сексу,жінка використовує секс, щоб затягнути мужика в ЗАГС .Вже годі лицемірити, називайте речі своїми іменами ,а то як не нова дописувачка , то начинає розказувати про кохання і божевільну любов Міф про кохання підтримують фригідні жінки і мужики -імпотенти
afterstep
17.08.2007, 14:14
Шреку - світ не чорно-білий, і особистий досвід - не завжди найкраще джерело статистики...
Вияв перед одруженням, особливо перед людьми, великого кохання призводить до такого ж великого розчарування з появою дитини і перших клопотів сімейних. Таке от спостереження.
Прийміть до уваги вплив вагітності на жінку, психологічний стан, підвищення чуттєвості до образ, необхідність в увазі та опіці, зміна імунної системи, самі роди...
Відношення жінки до чоловіка кардинально міняється в цей та післяродовий період, незалежно від того любили вони кохатися на людях
чи вночі під одіялом.:)
Прийміть до уваги вплив вагітності на жінку, психологічний стан, підвищення чуттєвості до образ, необхідність в увазі та опіці, зміна імунної системи, самі роди...
Відношення жінки до чоловіка кардинально міняється в цей та післяродовий період, незалежно від того любили вони кохатися на людях
чи вночі під одіялом.:)
При настоящей и возвышенной любви слишком, увы, завышены и ожидания тоже. Не все пары могут пережить после сказки будни. А может у нас просто не подготавливают нормально молодых мужчин и женщин к будущей семейной жизни. Мне проще судить с женской точки зрения, но ведь должен же был кто-то пояснить молодому папаше, что такое беременная женщина и мать его ребенка, что это вовсе не значит, что его разлюбили, а даже вовсе наоборот, просто надо успокоить "свою половину", избавить от страха. что ее разлюбили тоже, например...
А может у нас просто не подготавливают нормально молодых мужчин и женщин к будущей семейной жизни.
Возвращаемся zet на круги своя, лучше родителей никто этого не сделает, мы прошли через это, и нового ничего не предусматревается в этом плане.
Ascorbinka
18.08.2007, 09:07
Якщо вона лярва, то хто тоді він? Перед тим, як задурювати голову, потрібно було про дітей думати і сидіти з ними вдома і їх виховувати!
для мене жонаті мужчини завжди були табу! І що б він там не розказував, і як би клинці не бив - ніц би з того не вийшло, . В кохання з першого погляду не вірю, а другий раз в його сторону я б не глянула... Так що подруга все-таки винна, що опинилась в такій ситуації...
Читатель_Обкома
18.08.2007, 09:40
Фигня-с .... однозначно ошибаетесь...
Фигня-с .... однозначно ошибаетесь...
Правда, конечно, только с какой стороны посмотреть. В чувствах часто примешивается самолюбование (вот какой я необыкновенный, все розы на рынке скупил, ее подруги в ступоре... или вот какая я, ночь не спала, пирожки ему жарила...) Вот если пара "прется" от того, какие они классные, реальные необходимости напрягаться каждый день, когда нЕкого этим удивить, сильно разочаровывают.
Если люди изначально жили для себя, то что у них изменится?
Liliyah Romanova
18.08.2007, 18:56
А в нас народження дитини почуття тільки підсилило. Чому? Бо ми побачили, що раз у нас ТАКИЙ плід любові, то ЯКА ж тоді сама та любов!!!!
Випробуваням у наших відносинах відтоді були лише наші батьки. Велике щастя, що я зараз за сотні кілометрів від них. От справжнє випробування і руйнація, але... вони вважають, що вони великі порадники та помічники. Нам принесли тільки багато проблем, але ми їм не дали нашу сім'ю розбити. Ми то перейшли.
Нам принесли тільки багато проблем, але ми їм не дали нашу сім'ю розбити. Ми то перейшли.
а була небезпека?
Liliyah Romanova
18.08.2007, 19:24
а була небезпека?
Небезпека - не знаю.
ПРосто зробили вони нам суцільне пекло. Ми вже почали думати, що, може, дійсно ми щось не так робимо, чи не такі. На той час жили з моїми батьками і його батьки були сусідами. Коли переїхали на своє помешкання, то аж дивувалися, що у нас проблем немає, що живемо душа в душу. І тоді зрозуміли, що то все батьки. Вони ще потім пробували пхатися, але ми більше не дали. Дивна риса у батьків часом проявляється: проєктувати себе і свої проблеми на дітей. А діти інші ніж батьки, як би батькам не хотілося протилежного.
Дивна риса у батьків часом проявляється: проєктувати себе і свої проблеми на дітей. А діти інші ніж батьки, як би батькам не хотілося протилежного.
Ну це класика життя.
afterstep
18.08.2007, 23:43
але ми їм не дали нашу сім'ю розбити. Ми то перейшли.
більшість не мають такого щастя.
просто не знаю, що мене так переклинило - я в свій яас "тисячу кілометрів" земулював. Зняв квартиру, і не повідомив телефон.
Якщо б тоді так не зробив - зара, певно, був би Шреком..
Тільки Шреку - без образ... такий мій досвід - може, я просто невірно розумію твої дописи?
New Shrek
19.08.2007, 12:52
такий мій досвід наш досвід нікому не потрібний,так як не потрібний досвід батьків дітям.Видно програма дала збій ,або спеціально відключили.В середні віки без досвіду попередніх поколінь вижити було не можливо.Глобалізація дивним чином вплинула на взаємовідносини поколінь,а також на взаємовідносини статей. зара, певно, був би Шреком..
А я таким був завжди.Глупі баби думають що вони можуть нас змінити.Ні мого діда, ні батька жінки не змінили ,і я радий що продовжую справу моїх предків,і надіюсь син понесе в своє життя горде звання мужчини ,а не підкаблучника
надіюсь син понесе в своє життя горде звання мужчини ,а не підкаблучника
Бедный, бедный мальчик....
Бедный, бедный мальчик....
зето, зето....
жінки люблять сильний чоловічий характер..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
ось тутка з’являлася юлічка, ніби щось хотіла довести....
і що?...
зето, зето....
жінки люблять сильний чоловічий характер.....
ось тутка з’являлася юлічка, ніби щось хотіла довести....
і що?...
А что думает по этому поводу сам мальчик, вы слыхали? Вот и я, нет...
Только, зная Шрека, если ему удалось сыну привить свое мировоззрение, то остается только одно..Бедный, бедный мальчик
Deus igrok
19.08.2007, 14:03
Оголтелая феминистка выступает на митинге в мужской аудитории:
- Ну что бы мужик делал без женщин?
Я вас спрашиваю - что?!
Голос с галерки:
- До сих пор один балдел бы в раю!
І хто там перший зрадив ? =)
І хто там перший зрадив ? =)
- До сих пор один балдел бы в раю!
Так для того Господь и создал женщину, что б не сидел Адам бесконечно без толку у него на шее, а делом бы занялся...
плодитесь и размножайтесь :D
наш досвід нікому не потрібний,так як не потрібний досвід батьків дітям.Видно програма дала збій ,або спеціально відключили.В середні віки без досвіду попередніх поколінь вижити було не можливо.Глобалізація дивним чином вплинула на взаємовідносини поколінь,а також на взаємовідносини статей.
Признаюсь заранее: я не знаю истины, только подозреваю где она может быть.
Я читала, что опыт вообще не передается, пока человек сам на грабли не наступит, для него слово "шишка" - тарабарщина. Что-то в этом было, когда родители выбирали детям пару "под стать", я считаю, что люди должны быть из близких слоев, с близкими интересами. Сказка про Золушку очень вредна :)
Но: дети впитывают в семье очень сильно, слова тут излишни. Сколько не объяснять, скажем, про здоровый образ жизни, если родители крайне измождены и несчастливы, просто упорно тянут с пятого этажа велосипеды, ребенок это в свою жизнь не пустит, он же не идиот.
А я таким був завжди.Глупі баби думають що вони можуть нас змінити.Ні мого діда, ні батька жінки не змінили ,і я радий що продовжую справу моїх предків,і надіюсь син понесе в своє життя горде звання мужчини ,а не підкаблучника
Знаете, не все люди способны сосуществовать с кем-то. Это я по общежитиям видела, по школьным отношениям, походам. Коллективное не всегда всем по вкусу: это умение, спортсмены это хорошо понимают (кто в командных играх преуспел). Если это "не твое", нечего туда втягивать еще двоих (супруга/у и ребенка), так спокойнее. Для взрослой жизни брак не обязателен, главное уяснить для себя, что брак - слишком большая цена для появления детей. Стаканы воды на старость тут нипричем, каждый берет на себя столько, сколько в состоянии потянуть. Те же дачники. Есть свое удовольствие в ведении хозяйства, сада. Но это время и труд. Каждому - свое.
Liliyah Romanova
19.08.2007, 17:17
Так для того Господь и создал женщину, что б не сидел Адам бесконечно без толку у него на шее, а делом бы занялся...
http://img508.imageshack.us/img508/8738/070808145430zh5.jpg
Знаете, не все люди способны сосуществовать с кем-то.
Согласна 100%-но, но не надо эту неуживчивость называть мужским воспитанием, ибо это неправда. Есть такие же и женщины...
Взагалі-то у світі спотворено життя в подружжі і без зрад. Зверніть увагу, актори, так звані зірки, або люди, що на видУ одружуються по декілька раз. Рідко хто встоює перед цим серед знаменитостей (за вийнятком Януковича). І головне все це подається як заслуга - мав трьох жінок, або трьох чоловіків... Бідні люди, насправді.
можливо варто ще додати просто зраду у стосунках, не тільки подружніх? яка психологія зради? що тягне до неї?
мабуть, нерозуміння. нерозуміння, недомовки - корінь багатьох проблем.
думаю, зраду фізичну змогла би пробачити. а от брехню, підступність, лицемірство - важко.
спеціально шукала цю тему, щоби розповісти про один випадок із життя друга моєї мами. він - офіцер підводного човна. закалка і стриманість ще ті!!! то було в невеличкому приморському містечку.
якось прийшов із плавання раніше запланованого,і застукав дружину в ліжку зі своїм товаришем. спокійно вийшов з квартири, забрав усі ключі, зачинив їх там. повернувся за 15 хв. каже товаришу:" ну що, вбивати я тебе не буду. пішли на кухню". дістає пакет, із нього - пляшку горілки і шматок мила,то він за ними виходив, у магазин. змусив товариша з"їсти шмат мила, а потім запити це все майже цілою пляшкою горілки. руки йому випростав на всю довжину і до швабри прив"язав, а потім випустив того на вулицю, в самих трусах, вечір був. від мила та рідини реакції в організмі пішли відповідні , досить очікувані... крім того, до людини, п"яної, що пахне, м"яко говорячи, не дуже добре від тих "реакцій", та ще й в самих трусах, та ще й близько до ночі, не дуже то хтів хтось підходити. отака була "витончена" розплата. дружину пробачив, товариша - ні...
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008