КПК

Показати повну версію : СНІД в Україні! Що ти про це думаеш?

Liliya
06.07.2007, 11:48
Останнім часом в моєму житті дуже часто чую СНІД, СНІД, СНІД...

Почалося з місця роботи - працювала над матеріалами по СНІДу...
Потім сестра розповіла про російський фільм Енжел Лав, де основний сюжет пов'язаний з молоддю хворою на той же СНІД...
Далі концерт Елтона Джона у Києві з цієї ж проблеми...
Останнє - подруга розповіла страшу історію про те, як її знайому на місцевому ринку порізали лезом та всунили в руки записку з написом "Тепер ти одна з нас", потім виявилося що вона ВІЧ-інфікована...

Довелося бачити зовсім ще юних дівчат ВІЛ-інфікованих або вже хворих на СНІД. Стоять біля рокового кабінету, де їх вносять до списку СОЦІАЛЬНО-НЕБЕЗПЕЧНОГО КОНТИНГЕНТУ. Мабуть в цей момент у дівчат перед очима проноситься все життя, а в голові пульсує ТИ ПРИРЕЧЕНА, ТИ ПРИРЕЧЕНА...Ще страшніше, що у деяких з них під серцем б'ється нове та вже ВІЛ-інфіковане життя.

Раніше над цим не задумувалася, та тепер страшно...

На форумі люди зібралися цікаві, хочу знати вашу думку.

Капітан
06.07.2007, 11:53
Наскільки мені відомо, зокрема у Львові зареєстровано близько 1000 ВІЛ-інфікованих. Насправді із латентною поправкою, ця цифра на декілька порядків більша...

afterstep
06.07.2007, 12:04
Капітан, "на декілька порядків" - тобто хоча б на 2 порядки - то 10000 (сто тисяч) вийде...
Певно, коректніше таки буде "на порядок", або в "декілька разів"... як варіант - "в парканадцять".

Капітан
06.07.2007, 12:07
Сорі, "на автоматі" написав. "Исправленному Афтестепом - верить" (с) Капитан :)

afterstep
06.07.2007, 12:19
во, так і запишемо - в парканадцять ;) до речі, є досить порядні кобіти - і зі спідом.... Але то - проблема і "лотерея" хірургів... ну, і інших лікарів також...

Капітан
06.07.2007, 12:22
Позитивно ставлюсь до хворих СНІДом, і без упередження... Проте мене турбує таке питання: в Україні зокрема, особам хворим на СНІД дозволяється працювати у медичних установах, дитячих садочках, закладах громадського зарчування... Хто саме хворий на СНІД - лікарська таємниця. Тобто віддаючи свою дитину до садочку, школи - є певний відсоток ймовирності що вона буде стикатися з хворими на СНІД. Шанси заразитися (навіть випадково) - зростають...
З одного боку обмежити доступ інфікованих до певних професій - це негуманне обмеження їх прав, але...

afterstep
06.07.2007, 12:38
З одного боку обмежити доступ інфікованих до певних професій - це негуманне обмеження їх прав, але...

давайте ще поговоримо про право недоторканості для камікадзе - заборонити патрулям обшуковувати смертників на темат наявності у них вибухівки....
кримінальною відповідальністю смертельно хвору людину - не налякаєш.... а будь-які психічні відхилення - і людина може пустити ще кількох "смертничків"... Вже не кажучи про те, що може просто статися НП, внаслідок якого хворий своєю кров'ю заразить оточуючих... Наприклад, бризне кров у око - на слизову...

Ольга
06.07.2007, 12:40
по-перше в Україні офіційно оголошено епідемію ...

але жодний закон не примушує здавати аналізи на СНІД... така думка проскочила, якщо щеплення є обовязкові то чому аналізи на СНІД не є обовязковими? Ця хвороба значно небезпечніша ніж кір чи туберкульоз...

коли вагітна стає на облік то її змушують здати цей аналіз двічі (так ніби до кінця вагітності є великий ризик заразитися вагітній?), але жінка може відмовитися від цього аналізу...

bora
06.07.2007, 12:41
Нещодавно галасу наробив випадок коли в лікарні перелили віл-інфіковану кров кільком людям... Оце страшно. Звідкіля така халатність... А взагалі зайвий раз боїшся до лікарні їхати, чекаєш, що переболить, бо там хтозна якої біди можна ще отримати...

Капітан
06.07.2007, 12:43
А хто говорить про кримінальну відповідальність? Просто встановити певний толерантний фільтр на деякі професії, де діяльність працівника особливо пов"язана із контактом із іншими людьми та підвищенною можливістю їх випадкового зараження.
Афтестеп, Ви особисто віддали би свою маленьку дитину до виховательки, знаючи що вона ВІЛ-інфікована?

bora
06.07.2007, 12:44
- і людина може пустити ще кількох "смертничків"... Вже не кажучи про те, що може просто статися НП, внаслідок якого хворий своєю кров'ю заразить оточуючих... Наприклад, бризне кров у око - на слизову...

У Тернополі також підловили хвору на СНІД представницю "неважкої поведінки". Підловили за ділом. Вона знала що хвора, але вважала що їй нічого втрачати, а гроші потрібні.
Отаке. Майте на увазі, мужчини.

afterstep
06.07.2007, 12:49
Афтестеп, Ви особисто віддали би свою маленьку дитину до виховательки, знаючи що вона ВІЛ-інфікована?
залежить наскільки б їй довіряв. Це все - дуже особисто. СНІД можна і в перукарні підхопити....
А деяким вихователькам - навіть без СНІДу страшно дітей доручити ;)

afterstep
06.07.2007, 12:51
але жодний закон не примушує здавати аналізи на СНІД... така думка проскочила, якщо щеплення є обовязкові то чому аналізи на СНІД не є обовязковими?
в старі часи за зараження сифілісом світила кримінальна відповідальність... а також - примусова ізоляція та лікування...
А зараз - всі стурбовані правами "меншин" з абсолютним нехтуванням права всіх неменшин на безпеку життєдіяльності...

Капітан
06.07.2007, 12:54
У Тернополі також підловили хвору на СНІД представницю "неважкої поведінки". Підловили за ділом. Вона знала що хвора, але вважала що їй нічого втрачати, а гроші потрібні.
Отаке. Майте на увазі, мужчини.
Згідно медично-наукової статистики, жінки у три рази частіше заражуються від чоловіків ніж навпаки :) Бережіть себе, жінки.

Liliya
06.07.2007, 13:20
Эпидемическая ситуация по ВИЧ-инфекции/СПИД в Украине

Эпидемия ВИЧ-инфекции в Украине продолжает распространяться. В большинстве регионов растет число инфицированных, больных СПИДом и умерших от этой болезни.
За шесть месяцев в 2006 г. в стране зарегистрировано 8 058 новых случаев инфицирования ВИЧ среди граждан Украины и 10 – среди иностранцев. Диагноз СПИД установлен 2 393 ВИЧ-инфицированным гражданам Украины, в том числе 61 ребенку в возрасте до 14 лет.Невзирая на широкомасштабное внедрение антиретровирусной терапии в регионах, эпидемия ВИЧ-инфекции за первое полугодие в 2006 г. забрала жизни 1 140 больных СПИДом, из них 17 детей.
Состоянием на 01.07.2006 г. число ВИЧ-инфицированных лиц, которые находятся на диспансерном учете в Украине, составляет 67 974 человека. Показатель распространенности равняется 144,3 на 100 тыс. населения (на 01.01.05 – 133,5 на 100 тыс. нас.). У более чем 6 тысяч ВИЧ-инфицированных людей (6 297) болезнь достигла конечной стадии – СПИД. Показатель распространенности больных СПИДом равняется 13,4 на 100 тыс. нас.
Самые высокие уровни распространенности ВИЧ-инфекции наблюдаются в Днепропетровской (356,5 на 100 тыс. нас.), Одесской (347,5), Донецкой (319,4), Николаевской (298,2) областях, г. Севастополь (259,2) и АР Крым (221,3). В этих регионах также зарегистрированы наивысшие уровни заболеваемости на ВИЧ-инфекцию.
Структура путей инфицирования ВИЧ за шесть месяцев 2006 года такова: парентеральный, (в основном, при введении инъекционных наркотиков) – 45,3 %, половой – 35,4 %, (преимущественно гетеросексуальный), от матери к ребенку - 16,4 %, не установленный - 4,5 %.
За шесть месяцев 2006 года зарегистрировано 3 649 потребителей инъекционных наркотиков, то есть 45,3 % от общего числа официально зарегистрированных ВИЧ-инфицированных граждан Украины.
По данным сероепидемиологического мониторинга за шесть месяцев 2006 года проведено 1 285 402 обследований на наличие антител к ВИЧ среди граждан Украины, а количество ВИЧ-позитивных людей составило 15 380 тысяч (показатель инфицирования – 1,2 %).
Продолжает расти число обнаруженных ВИЧ-инфицированных среди беременных и потенциальных доноров. По коду 108 (доноры) обнаружены 542 лица (показатель инфицирования – 1,13 %), по коду 109 (беременные) – 1 577 лица (0,31 %)..

Мих
06.07.2007, 14:14
на декілька порядків" - тобто хоча б на 2 порядки - то 10000 (сто тисяч) вийде...

Афтерстеп, сто тисяч пишеться з пятьма нулями, а не чотирма. Ох ті лікарі....

New Shrek
06.07.2007, 14:15
СНІД в Україні! Що ти про це думаеш? вимрем помаленьку

Мих
06.07.2007, 14:16
А що до статистики, то не переживайте, вона така, яка має бути - в межах норми.
От як вигадають прививку для щеплення проти СНІДУ, тоді статистика теж дасть ту цифру, яку треба.

afterstep
06.07.2007, 14:40
Афтерстеп, сто тисяч пишеться з пятьма нулями, а не чотирма. Ох ті лікарі....

зараховано... нулі рахувати - молодець.
Так от, як тільки винайдуть прививку від сніду - ви очолите ряди борців з прививкою проти сніду - чи як?
до речі - я не лікар, про що писав неодноразово.
Якщо маєте натхнення бавитися в "очепятки" - що ж, з цього моменту почнемо ;)

oleg_rw
12.07.2007, 15:05
Заходіть на форум "Ісус в допомогу ВІЛ-інфікованим". Таким форумом ми прагнемо сформувати християнську точку зору на ВІЛ/СНІД та впровадити позитивне відношення в кола Церкви та подолати тим самим стигму та дискримінацію ВІЛ+. www.line-life.org/forum/index.php
Цим пректом ми не хочемо поділити спільноту на здорових та хворих але лише сформувати толерантне ставлення

Ума
12.07.2007, 19:42
Ще страшніше, що у деяких з них під серцем б'ється нове та вже ВІЛ-інфіковане життя.

мені здається, принаймні так нас вчили в школі, що ВІЛ від матері до дитини передається лише через молоко і природні пологи. Тому коли вагітна стає на облік, то добровільно може безкоштовно обстежитись на ВІЛ. У випадку, якщо мама-позитивна, тоді народження відбувається кесаревим методом (невпевнена що це добровільно) і забороняється грудне вигодовування.

Ascorbinka
15.07.2007, 02:05
Умо, на жаль плацента захищає дитя не повністю, і навіть якщо вагітній ВІЛ-інфікованій вводити спец. препарати (а це, здається, майже примусово) - ймовірність хворої/здорової дитини 50/50.

Пам"ятаю, що коли ходила вагітною з Владом, дуже багато шуму було ... тоді якраз прийняли, що ВІЛ хворі не зобов"язані повідомляти лікарю свій статус:ninja: . - оце взагалі абсурд на мою думку. Про гепатит В ти маєш попередити, а про ВІЛ - ні:mad: :aggressive: Якби моя воля - брала б аналіз на ВІЛ на рівні з іншими обов"язковими ... от попадаєш в лікарню - беруть всім поголовно кров з вени (і не дуже роз"яснюють на що саме) - цукор крові, RW (сифіліс), гепатит В і т.д.. А вже як хочуть на СНІД взяти - мусять у хворого дозвіл просити, бо він скаргу в суд подасть, якщо без дозволу. Ну не смішно??? Ну пролежиш ти пару днів в одній палаті з хворим на сифіліс, ну буде кіпіш потім, але ж виліковно. А якщо ВІЛ-СНІД??? :no: Сивій-згадуй чи не було контакту з кров"ю сусіда (ситуації то всякі бувають, і болячки різні)...
Медики хоч і зобов"язані розглядати всіх хворих як потенційних ВІЛ, на практиці роблять радше навпаки ... Якби знали напевне - то ймовірність підхопити ВІЛ в мед. установах була б значно нижчою.

Чому до ізоляції в туб. лікарні або інфекційне в-ня ставляться нормально, а до ізоляції ВІЛ-інф. для лікування в спец. установу - це вже права ущемляєм, пригноблюєм і т.д.:mad: А наші права??? на безпечну мед. допомогу без сюрпризів???

Ascorbinka
15.07.2007, 02:24
Ще хотіла б попросити батьків відповісти чесно ... якби ваша дитина гралась в пісочку з дитиною алкоголіків (наркоманів і т.д.) - що візьме верх??? гуманність чи інстинкт батьківства??? Як поступите ви? Хай бавляться дальше чи наголосите на правилах гігієни своїй дитині, щоб бува чого не підхопило?
3 роки тому я щиро жаліла всіх бомжів і купувала їм булочки, а зараз порвала б на куски, якби тільки спробували наблизитись до моєї дитини. Те саме з ВІЛ. Жорстоко, несправедливо, негуманно, але чесно. Я вже доросла, і знаю як застерегтися, а от дитина ще не вміє і не знає. Тому своє дитя до певного віку оберігала б.

як її знайому на місцевому ринку порізали лезом та всунили в руки записку з написом "Тепер ти одна з нас", потім виявилося що вона ВІЧ-інфікована...
отаких, що хочуть аби не вони одні були приречені - в спец. лікарні без права на амністію. А всі адекватні хай живуть нормальним життям, працюють, вчаться - до них тільки повага, що не зламалися. І безплатна мед. допомога, коли вже непрацездатні.

Ех, тре йти спати, а то понаписую зараз такого, що вранці соромно буде читати

Zoryanazirka
15.07.2007, 08:50
СНІД в Україні! Що ти про це думаеш? вимрем помаленьку

Ітак вимираєм, приріст населення з мінусом - народжуємо мало, емігруємо на заробітки, а тут ще й снід.

Michel
15.07.2007, 10:46
Учені: Оливки допомагають у боротьбі зі СНІДом (http://ua.korrespondent.net/main/79033/)

http://koru.img.com.ua/pix/i218/218548.gif

Іспанські вчені з університету Гранади і клініки Карлоса III у Мадриді знайшли в оливках сполуки, що до 80% скорочують сферу дії Віл-інфекції.

У ході вивчення складу оливок фахівці відкрили противірусні властивості речовини maslinic - кислоти, знайденої у воску від шкірочки оливок. Ця кислота запобігає дії serin-protease - ферменту, що використовується Віл-вірусом для поширення заражених бактерій у позаклітинне навколишнє середовище.

Причому вчені наголошують, що maslinic або crataegolic-кислота - це терпен з антиокисними й антираковими ефектами. Вона була отримана з маслинової олії та листя оливи.

Варто зазначити, що іспанські медики вже запатентували близько 10 продуктів, що будуть розроблені на основі цієї кислоти для лікування небезпечного захворювання.

Melown
15.07.2007, 23:16
Найнадійніший препарат від СНІДу для жонатих: "спидома"!
Найнадійніший препарат для холостяків: "списам" !

afterstep
15.07.2007, 23:27
Найнадійніший препарат для холостяків: "списам" !

особливо якщо врахувати, що частка заражених статевим шляхом (навідь з розмаїтими збоченнями) - значно менше, ніж половина...
Скажімо, "СНІД на кінчику голки" - більш популярний....

Boris_Kiev
15.07.2007, 23:32
особам хворим на СНІД дозволяється працювати у медичних установах, дитячих садочках, закладах громадського харчування...

Приїхали... Тобто СПІДоносець може порізати свій палець і ...

З одного боку обмежити доступ інфікованих до певних професій - це негуманне обмеження їх прав
Та якщо продавець хліба вхопить невинну шкіряну хворобу рук, щоно негайно відсторонять від робочого місця !
3 роки тому я щиро жаліла всіх бомжів і купувала їм булочки, а зараз порвала б на куски, якби тільки спробували наблизитись до моєї дитини.
Розповідала співробітниця: в їхньому будинку дівчина почала гуляти з африканським студентом. Причому вигляд того студента був підозрілим. Сусідсьські хлопці з тим "афро" "ввічливо поговорили" - не подіяло.
Тоді на дверях під"їзду та в ліфті з"явилися плакатики:

"Если дочка с негром спит -
У нее возможен СПИД !"

Подіяло! :)

Liliya
16.07.2007, 11:13
3 роки тому я щиро жаліла всіх бомжів і купувала їм булочки, а зараз порвала б на куски, якби тільки спробували наблизитись до моєї дитини. Те саме з ВІЛ. Жорстоко, несправедливо, негуманно, але чесно. Я вже доросла, і знаю як застерегтися, а от дитина ще не вміє і не знає. Тому своє дитя до певного віку оберігала б.

Жорстоко, але чесно. Поки здорові хочемо захиститися від хворих, та коли людина стає сама однією з таких хворих... Думка різко змінюється, душа нестерпимо болить від самотності. Мабуть, знати напевно цього не хочу та на все воля Божа.

Michel
01.09.2007, 00:46
100 тысяч украинских беспризорников больны СПИДом
http://www.mignews.com.ua/articles/269431.html

шахрай
01.09.2007, 18:55
Я думаю,що з таким фінансуванням медичної галузі як в Україні,наша
держава незабаром скотиться до рівня африканських країн:scare: .
А ще це зневажливе ставлення до ВІЛ-інфікованих в державних установах.Я диву даюсь як ці нещасні люди це витримують,хоча ці
стереотипи не мають під собою ніякого піднгрунтя-при побутовому контакті вірогідність інфікуватись =0.

Michel
22.09.2007, 00:50
Жріть вітаміни пачками: http://www.medportal.ru/mednovosti/news/2005/11/15/hivcure/

Michel
10.12.2007, 01:22
Кажуть що:
- ВИРУС СПИДА - всемирная брехня!!!, КОРПОРАТИВНЫЙ СГОВОР МЕДИКОВ,ФАРМАЦЕВТОВ И ВЛАСТИ!!!
(http://forum.proua.com/index.php?showtopic=13335).

Степаныч
10.12.2007, 01:26
Кажуть що:
- ВИРУС СПИДА - всемирная брехня!!!, КОРПОРАТИВНЫЙ СГОВОР МЕДИКОВ,ФАРМАЦЕВТОВ И ВЛАСТИ!!!
Як і пташиного грипу.

Deus igrok
10.12.2007, 01:27
Яскравий ролик на цю тему
http://video.bigmir.net/show/36273.

Ось один з коментів після перегляду:
Глаза ужаса и безумия смотрящие с экрана... Я не помню подобного зрелища в своей жизни. :(

Гелена
10.12.2007, 10:05
Кажуть що:
ВИРУС СПИДА - всемирная брехня!!!, КОРПОРАТИВНЫЙ СГОВОР МЕДИКОВ,ФАРМАЦЕВТОВ И ВЛАСТИ!!!

дякую, що написали. я читаючи перші дві сторінки думала, що то мені прийдеться написати, що є й інші думки щодо вірусу :)
а вони є, слава Богу :)

Michel
10.12.2007, 22:50
Мистическое рождение ВИЧ
http://ufo.kulichki.com/nature_dn_051.htm

ZOOM
10.12.2007, 22:57
ВИРУС СПИДА - всемирная брехня!!!, КОРПОРАТИВНЫЙ СГОВОР МЕДИКОВ,ФАРМАЦЕВТОВ И ВЛАСТИ!!! Хто видумав таке, той ворог людства....:mad:

Alexey Titievsk
24.01.2008, 03:24
Кажуть що:
(http://forum.proua.com/index.php?showtopic=13335).

Есть простой способ проверить.. Берёте кровь ВИЧ-инфицированного больного, вводите себе, и проверяете. Если через три-шесть месяцев у Вас не разовьётся СПИД - значит Вы правы, если разовьётся - Вы ошиблись. Когда можем приступить к проверке? :)

Michel
11.04.2008, 14:48
Украинские СПИД-диссиденты сделали сенсационное заявление, которое прозвучало на Международной Конференции «Информационно-волновая терапия и новая медицинская парадигма», которая состоялась 12-13 октября 2007 года в г. Киеве.
http://bigbord.net/news/zdorove/67166.html

Гелена
12.04.2008, 16:52
Есть простой способ проверить.. Берёте кровь ВИЧ-инфицированного больного, вводите себе, и проверяете. Если через три-шесть месяцев у Вас не разовьётся СПИД - значит Вы правы, если разовьётся - Вы ошиблись. Когда можем приступить к проверке? :)

ніхто не каже, що нема хворіб імунної системи, чи що нема імунодефіциту
а всього лиш те, що імунодефіцит не вірус
є багато способів вбити свій імунітет, а вірус тут до чого?
якщо хтось наркотиками знищив свій імунітет як це має передатися в мій організм?
це хвороба конкретного організму, як цироз печінки. чого він має передаватися?
був би вірус - при відсутності ліків вимирали би цілі міста і села

є дослідження які доводять що це не вірус

http://www.holimed.lviv.ua/u_01_problems_009.html
Пекельна помилка

У Америці опублікована книга професора молекулярної і клітинної біології Каліфорнійського університету Пітера Дюсберга – одного з головних представників наукового інакомислення в області гіпотези ВІЛ/СНІДу – під характерною назвою: "Інфекційний СНІД: ми були введені в оману?"

У передмові до другої книги П. Дюсберга "Вигаданий вірус СНІДу" лауреат Нобелівської премії, присудженої за відкриття хімічної реакції, яка стала потім використовуватися без відома і згоди автора в діагностиці ВІЛ-інфекції (т.зв. полімеразна ланцюгова реакція PCR) професор К. Мулліс (США), пише: "Я був переконаний в існуванні вірусного походження СНІДу, але Пітер Дюсберг стверджує, що це помилка. Тепер я також бачу, що гіпотеза ВІЛ/СНІД – не просто наукова недоробка: це пекельна помилка. Я говорю це як попередження".

У цій книзі П. Дюсберг, зокрема, стверджує: "Боротьба з СНІДом завершилася поразкою. Починаючи з 1981 року, більше як 500 000 американцям і понад 150 000 європейцям поставили діагноз "ВІЛ/СНІД". Платники податків США заплатили більше 45-ти мільярдів доларів, однак, за цей час не було відкрито ніякої вакцини, ніякого засобу лікування і не розроблено ніякої ефективної профілактики. Жоден пацієнт зі СНІДом не був вилікуваний. "Професор Дюсберг вважає, що СНІД суперечить всім законам інфекційної хвороби. Наприклад, обстежені дружини 15000 "ВІЛ-позитивних" американців чомусь не заразилися вірусом, продовжуючи жити статевим життям зі своїми чоловіками.

Alexey Titievsk
12.04.2008, 18:02
ніхто не каже, що нема хворіб імунної системи, чи що нема імунодефіциту
а всього лиш те, що імунодефіцит не вірус
є багато способів вбити свій імунітет, а вірус тут до чого?
якщо хтось наркотиками знищив свій імунітет як це має передатися в мій організм?
це хвороба конкретного організму, як цироз печінки. чого він має передаватися?
був би вірус - при відсутності ліків вимирали би цілі міста і села

Пекельна помилка

У Америці опублікована книга професора молекулярної і клітинної біології Каліфорнійського університету Пітера Дюсберга – одного з головних представників наукового інакомислення в області гіпотези ВІЛ/СНІДу – під характерною назвою: "Інфекційний СНІД: ми були введені в оману?"

У передмові до другої книги П. Дюсберга "Вигаданий вірус СНІДу" лауреат Нобелівської премії, присудженої за відкриття хімічної реакції, яка стала потім використовуватися без відома і згоди автора в діагностиці ВІЛ-інфекції (т.зв. полімеразна ланцюгова реакція PCR) професор К. Мулліс (США), пише: "Я був переконаний в існуванні вірусного походження СНІДу, але Пітер Дюсберг стверджує, що це помилка. Тепер я також бачу, що гіпотеза ВІЛ/СНІД – не просто наукова недоробка: це пекельна помилка. Я говорю це як попередження".

У цій книзі П. Дюсберг, зокрема, стверджує: "Боротьба з СНІДом завершилася поразкою. Починаючи з 1981 року, більше як 500 000 американцям і понад 150 000 європейцям поставили діагноз "ВІЛ/СНІД". Платники податків США заплатили більше 45-ти мільярдів доларів, однак, за цей час не було відкрито ніякої вакцини, ніякого засобу лікування і не розроблено ніякої ефективної профілактики. Жоден пацієнт зі СНІДом не був вилікуваний. "Професор Дюсберг вважає, що СНІД суперечить всім законам інфекційної хвороби. Наприклад, обстежені дружини 15000 "ВІЛ-позитивних" американців чомусь не заразилися вірусом, продовжуючи жити статевим життям зі своїми чоловіками.

Вірус тут до того, що викликає імунодефіцит.. :) А що? :)

Гелена
12.04.2008, 22:58
Вірус тут до того, що викликає імунодефіцит.. :) А що? :)
який саме вірус? грипу чи гепатиту? :D :D :D
бо докази існування вірусу імунодефіциту дуже слабенькі

мда... світом правлять маразм і гроші

Калиниченко
13.04.2008, 21:33

Пекельна помилка
Та ні, існування вірусу імунодефіциту якраз доказано, а те, що не всі гоміки хворіють, то я читав якесь дослідження, що це залежить від раси – негри і жовті заражаються майже стовідсотково, а в значної частини білих (чи не до 20% буває якби несприйнятливість до цього віруса, це звязано з якоюсь генетичною відмінністю, точно не знаю).Термін „холістична медицина” вперше почув від вас: Холістична медицина - це медицина, з одного боку, цілісна, яка враховує всі внутрішні й зовнішні зв'язки живого організму, оцінює людину з позицій духу, енергетики, соматики, соціальних і природних умов її перебування, а з іншого - синтетична галузь, що базується на синтезі всіх знань, якими володіє сучасне людство щодо живих організмів і Всесвіту. В деяких європейських країнах таку медицину називають біологічною.Визначення мені незрозуміле, щось типу шаманів, знахарів, гомеопатів, Кашпіровського? Я бачив одну дівчину, хвору СПІДом – страшна картина, здається, ніяка інша хвороба не міняє так людину...

Гелена
13.04.2008, 22:16
Та ні, існування вірусу імунодефіциту якраз доказано
якраз не дуже доказано
от читала я купу того всього відколи вперше почула що то брєд
так і не знайшла доказів того що імунодефіцит передається через вірус
є купа інфи на спец сайтай і нема там нічого толкового
питань більше ніж відповідей, але то марні суперечки
ну от сайт який ні фіга не пояснює:
http://www.helpme.com.ua/ua/article/id.609/cid.23/default.html

Я бачив одну дівчину, хвору СПІДом – страшна картина, здається, ніяка інша хвороба не міняє так людину...
ну ясне діло, нема імунітету - нема здоров’я
будь-яка тяжка хвороба або кілька можуть бути в людини імунна система якої майже не працює
слабкий імунітет - маєш грип, ще слабший - маєш пневмонію, ще гірша ситуація з імунітетом - маєш туберкульоз

а чого найбільше людей в африці хворіють? та бо нема їжі і води чистої
тут хто завгодно вмре від чого завгодно
попробуйте їсти раз на тиждень і імунна система відмовиться працювати

імхо, імунодефіцит - це хвороба конкретного організму і вірусним шляхом не передається

Michel
18.04.2008, 10:02
Шок! В Украине эпидемия СПИДа !
MIGnews.com.ua

ООН заявляет, что эпидемия СПИДа в Украине является наиболее угрожающей в Европе, и призывает правительство увеличить финансирование на борьбу с болезнью. Об этом идет речь в переданном УНИАН сообщении Объединенной программы ООН по ВИЧ/СПИДу в Украине (ЮНЭЙДС).

В частности, в сообщении отмечается, что эпидемия СПИДа в Украине является наиболее угрожающей в Европе, ее распространенность среди взрослого населения составляет, по оценочным данным, более 1,63%. На конец 2007 года были зарегистрированы более 122 тыс. случаев ВИЧ-инфекции с начала эпидемии в 1987 году, включая более 22 тыс. случаев СПИДа и более 12 тыс. 490 людей, умерших от СПИДа. Эти цифры отображают лишь часть тех, кто живет с ВИЧ/СПИДом в Украине.

Исходя из национальных оценочных данных, сейчас в Украине проживают 440 тысяч людей с ВИЧ-инфекцией, отмечает ООН. На данный момент Украина имеет эпидемию ВИЧ/СПИДа, которая сконцентрирована преимущественно среди уязвимых групп населения, включая потребителей инъекционных наркотиков, работников секса и мужчин, которые имеют секс с мужчинами.

Однако последние данные свидетельствуют, что по крайней мере в трех областях - Киевской, Одесской и Николаевской - распространенность ВИЧ среди беременных женщин превышает 1%, что свидетельствует о том, что эпидемия переходит на общее население.

Как отметил координатор системы ООН в Украине Френсис О’Доннэл, "невзирая на то, что ответ на эпидемию был значительно усилен на протяжении последних лет, современные усилия относительно ВИЧ/СПИД со стороны центральных и местных органов власти, общественного общества и сообщества доноров до сих пор не оказывают значительного влияния на эпидемию".

По его словам, недавняя Внешняя оценка национального ответа на эпидемию СПИДа обнаружила ряд серьезных недостатков Национальной программы Украины по СПИДу, особенно в сфере профилактики. Предварительные результаты оценки подчеркивают важность создания новой Общегосударственной целевой программы обеспечения профилактики ВИЧ-инфекции, лечения, осмотра и поддержки ВИЧ-инфекцированных и больных СПИДом на 2009-2013 годы, которая является прекрасной возможностью эффективно ответить на эпидемию.

Френсис О’Доннэл выразил серьезную озабоченность тем, что "процессы, предусмотренные украинским законодательством для разработки общегосударственных целевых программ и их бюджетов, не были соблюдены, что повлекло к серьезным недоразумениям относительно новой Программы по ВИЧ/СПИДу." Эти проблемы необходимо решить при подготовке к встрече высокого уровня по СПИДу в Штаб-квартире Организации Объединенных Наций в Нью-Йорке (10-11 июня 2008 года).

На этой встрече стран-членов ООН Украина должна отчитываться относительно прогресса во внедрении Декларации по благосклонности борьбе с ВИЧ/СПИДом и других обязательств по расширению программ на пути к Универсальному доступу к профилактике, лечению, осмотру и поддержке.

Френсис О’Доннэл отметил, что "Министерство здравоохранения Украины направило Министерству финансов Украины Концепцию программы для согласования. Система ООН в Украине обеспокоена тем, что общая сумма бюджетного запроса на Программу может быть уменьшена с 6,5 до 2,2 миллиардов гривен. ООН настойчиво рекомендует оставить минимальное финансирование на Программу в размере 6,5 миллиардов гривен, включая 5,7 миллиардов гривен из государственного бюджета".

Для того, чтобы разработать более эффективную Национальную программу по СПИДу, Система ООН в Украине настойчиво рекомендует отложить конечный срок для ее разработки, который сейчас установлен на 15 апреля 2008 года, и пересмотреть процедуру ее разработки, чтобы Программа могла служить руководством для усилий всех правительственных и не государственных партнеров. "Система ООН уверена, что лучшая подготовка приведет к созданию лучшей программы", - сказала Кори Удовички - помощник Генерального секретаря ООН, ассистент Администратора Программы развития ООН и директор Регионального бюро Программы Развития ООН по странам Европы и СНГ.

"Создание эффективной программы по СПИДу может помочь избежать сотен тысяч новых случаев инфицирования и десятков тысяч смертей, поэтому мы призываем правительство выделить соответствующее финансирование и посвятить больше внимания разработке Национальной программы по СПИДу".

Она отметила, что Система ООН подтверждает свое стремление оказывать техническую помощь и экспертизу для помощи всем секторам в разработке и внедрении новой Общегосударственной целевой программы по борьбе с ВИЧ/СПИДом в Украине. УНИАН

http://www.mignews.com.ua/articles/299758.html

Гелена
21.04.2008, 11:03
Система ООН в Украине обеспокоена тем, что общая сумма бюджетного запроса на Программу может быть уменьшена с 6,5 до 2,2 миллиардов гривен. ООН настойчиво рекомендует оставить минимальное финансирование на Программу в размере 6,5 миллиардов гривен, включая 5,7 миллиардов гривен из государственного бюджета".

е, на такі гроші міф буде жити :D

Степаныч
21.04.2008, 12:48
Вірус тут до того, що викликає імунодефіцит.. А що?
якраз не дуже доказано
от читала я купу того всього відколи вперше почула що то брєд

От завжди цікаво чути дискусію профі з ділетантом! Щось у цьому є!:):):)

Гелена
21.04.2008, 13:27

майже в тему:
"ковчег построили любители, профессионали построили титаник'

Додано через 1 хвилину

о, а відколи Олексій профі в вірусології???

Додано через 3 хвилини
п.с. певно я пропустила останні форумні новини :D :D :D

Michel
24.05.2008, 09:50
ВИЧ-вакцина никогда не будет создана

Иммунная система человека и вирус ВИЧ не являются врагами (http://www.ng.ru/science/2007-12-12/14_sin.html)

http://www.ng.ru/images/2007-12-12/192477.jpg (http://www.ng.ru/science/2007-12-12/14_sin.html)

Степаныч
24.05.2008, 10:36
Цитата: "...состоянием на 1 апреля этого года в городской больнице состоит на учете 108 ВИЧ-инфицированных и СПИД-больных. Из них 95 — взрослых, 1 — подросток и 12 детей".

Мова йде про місто з населенням біля 90 тис.