Показати повну версію : VW Golf 2 Що це таке?
Dj_Deimos
05.07.2007, 19:13
Я скоро отримаю права і вже почав шукати машину, для початку. Але, варіантів багато а грошей мало. Фольцваген Гольф 2, друзі говорять що це хороша машина, економічна і надійна, практична і для початківця просто супер. В інтернете пишуть що це просто ідеал. Но як цей ідел веде себе на наших Львівських дорогах, як швидко вона ламається і що в ній більше всього "литить" першим. Наскільки дорого вона обходиться в обслуговуванні і який ризик того, що замість нормальної запчастини мені втулять підробку з сирої сталі, яка навіть не витрамає укусу комара, не говорячи вже про наші дороги, на яких динамічні нагрузки шалені. Скільки вона жре бензини і які вітчизняні:moskali: машини можуть конкурувати з знаменитим Гольфом 2. Чи реально найти зараз гольф в хорошому стані і яка ваша оцінка цієї машини.
Дякую за розуміння і за час який ви потратили читаючи це повідомлення. Особливо буду вдячний людям які мали чи мають машини. Дуже важливо для мене ваша оцінка і порада.
Прохання, до дуже інтелектуальних людей. Не треба писати щось на подобі " ......... офігєть ........ я..... внотурі...." Замість крапок самі розумієте, що там за слова))))
Boris_Kiev
05.07.2007, 19:17
Зараз Сам відповість. Або запропонує сходити за лінком у верхньому рядку: http://www.volkswagen.lviv.ua/
Dj_Deimos
05.07.2007, 20:44
Зараз Сам відповість. Або запропонує сходити за лінком у верхньому рядку: http://www.volkswagen.lviv.ua/
Дуже дякую за цікаву ссилку
Dj_Deimos
05.07.2007, 22:23
Хочу добавити, звичайно ссилки це дуже добре і цікаво. Але я прийшов на цей форум для того щоб люди самі писали. По сайтам я і сам найти можу але більше всього мене цікавить думка наших львівян. Тому що наші дороги дуже спецефічні:no: :8:
Не можу лише одного зрозуміти років 7 назад гольфік коштував 14 000 баксів, а сьогодні 24 000. Тому я не злюбив фольксваген. видно нема за шо платити. так само пасат: був 20 000, - тепер 30000. Чому?
Internati
05.07.2007, 23:15
Чому?
Тому, що купують. Ніхто б собі в шкоду ціну не залуплював. )))
VW Golf 2 Що це таке? Це було моє перше авто, від"їздив півтора року. Продав тільки тому, що захворів іншим авто (теж VW) і міг його собі дозволити. Новий господар їздить вже понад 4 місяці , задоволений. Спогади у мене також найтепліші, хоча бувало всяке бо машинка, звичайно ж, далеко не нова уже. Виробництво Гольф 2 припинено у далекому 1992 році. Хоча я двійки 92 року ніколи не зустрічав, найбільше - 91 рік. Мені дістався апарат 86 року у версії GTI із інжекторним 112-сильним двигуном 1.8л. До речі, ось він :) (http://www.volkswagen.lviv.ua/component/option,com_datsogallery/Itemid,45/func,viewcategory/catid,2/) Відносно рідкісний екземпляр, але знайти такі все ж можна, якщо задатися цією метою. Двигун доволі потужний, як на таку легку машину, вкупі з чотирма дисковими гальмами це робить її дуже навіть динамічною і маневреною у міських умовах.
Можна, звичайно, брати і спокійнішу бричку. Гольф 2 буває із двигунами 1.3 та 1.6 як карбюраторними так і інжекторними. Є також і дизельні 1.6, але я би не радив звязуватися із таким старим дизелем.
В обслуговуванні і ремонті дешевше за Гольфа може бути хіба що ВАЗ. Запчастини дешеві і купуються без проблєм. Окрім магазинів є багато шротів, де можна придбати фактично будь-які вживані з\ч. Поміняти усю ходову в Гольфі (амортизатори, пружини, шарові, резинові втулки, сайленблоки) можна влізтися у 300-350 доларів. Проїздить воно по наших дорогах доволі довго. Зазвичай заміну всяких "резинок" в ходовій роблять раз на рік після зими.
Обслуговуватися можна на безлічі СТО, за Гольф візьмуться всі бо їх багато, їх усі майстри знають і вони прості в конструкції. Мабуть найменінгітніша штука - це інжектор. На Львів я знаю лише одного майстра, який робить ті інжектори. Є також у нас в клубі чувак, який в тому добре шурупає, завжди зможе допомогти.
Є у Львові Volkswagen-клуб, який об"єднує власників VW, в тому числі і багатьох гольфоводів, у яких завжди можна спитати поради і розраховувати на допомогу. Більше того, ставши членом клубу, ви зможете отримувати знижки до 20% на запчастини, обслуговування і навіть страхування.
Знайти Гольф 2 в хорошому стані зараз можна, але треба добре пошукати. Нормальна ціна зараз на таку машину 4000-4500 зелених, а то й більше. Так, це немало. Але надійність і дешевизна обслуговування такого авто виправдовують цю ціну. Можна знайти і дешевше, тільки то переважно буде іржаве відро з болтами. Незважаючи на те, що машина старіє, вона стає дорожчою. Я купив свого за 3700, а за півтора року продав за 4400.
Машина дуже добре піддається тюнінгу як двигуна, так і зовнішньому. Коштує воно все, порівняно з іншими іномарками, також доволі недорого.
Особисто я цілком підтримую прагнення купити Гольф 2 як першу машину. Оптимальний варіант. Заходьте www.volkswagen.lviv.ua (http://www.volkswagen.lviv.ua) і приєднуйся до нас :)
Dj_Deimos
06.07.2007, 12:29
Особисто я цілком підтримую прагнення купити Гольф 2 як першу машину. Оптимальний варіант. Заходьте www.volkswagen.lviv.ua (http://www.volkswagen.lviv.ua) і приєднуйся до нас :)[/QUOTE]
Дуже дякую за інформації. Я дуже хочу Гольф2, але мій тато помішаний на Волгах і хоче мені волгу свою віддати, я не спорю, волга классна машина. Але вона падлюка жре бензини і завелика для мене. Може якось підскажеш мені, як старого водія, який більше 20років їздив на вітчизняних машинах починаючи с масквіча комбі закінчуючи Волгою, переконати його що мені потрібен гольф 2. А то він як попугай, заладий " Я його не знаю, ти тоже, якщо щось станется то що будеш ремонтувати якщо навіть я його не знаю, тим більше він з переднім приводом" І еще одно, раз він так дорожає чутлі не по годинам. То через місяця 1,5-2 скільки він буде коштувати. Бо буджет покупки машини не перевищує 4000у.е і навряд буде перевищувати.
P.S. А машинка супер у тебе.
...мій тато помішаний на Волгах і хоче мені волгу свою віддати...Може якось підскажеш мені, як старого водія, який більше 20років їздив на вітчизняних машинах починаючи с масквіча комбі закінчуючи Волгою, переконати його що мені потрібен гольф 2.
Ну що ж Мартіні... Заради такої справи Вам доведеться забанити Ангала :D
Важкий вибір - волга проти гольфа :) Я навіть не знаю, що вам порадити :)
мені взагалі дивно! шо тут вибирати? волга то просто відро з гайками, машина абсолютно не пристосована нідочого....
а гольф то одна з кращих машин коли небудь зроблених. якшо хтось собі задає питання "гольф чи волга" то він напевно жартує
Boris_Kiev
06.07.2007, 16:41
Якщо людина звикла до "Волги" - її переконати важко.
Вам скажуть, що Волга - проста, як сокира, все ремонтується на будь-якій ямі за копійки (або самотужки).
"Баржа" їде по будь-якому бездоріжжю, поглинає канави, ями. Волгою не шкода подряпатися по чагарниках. Волгу не вкрадуть...
Власне, кожному - своє.
Колись М-21 була атрибутом, символом старої інтелігенції.
А коли дивишся на поїдені іржею кузови перефарбованої 24-ки - відразу тримаєш дистанцію. :)
Dj_Deimos
06.07.2007, 16:43
Люди, реально, хто мав гольф 2 чи нає. Напишіть все що ви про нього знаєте і найголовніше. Іномарка, більше 20років ії. ЯК З НАДІЙНІСТЮ??
Волги проблематично ремонтувати... Навіть у Львові є лишень 2-3 сервіса, які зможуть запропонувати весь комплекс послуг по ремонту "Волги".
З надійністю краще ніж у волги чи восьмьорки. Це німець!
Зараз їжджу на Г2 ГТІ 1.8 16кл 1986 (досить рідкісний екземпляр в наших краях, в мене вже 3 роки, їздив ним двічі в Крим без жодних проблем, їжджу день в день і в мороз, і в спеку), до нього було багато інших авто ( Ваз 2108, 21043, Опель вектра та ін.Газ 2410 робочий колись був)
Спробую навести декілька аргументів для Вас і Вашого батька:
-для початку порівняємо екстер*єр та інтер*єр Волги та Гольфа 2 (хоч це і звучить смішно): Г2 став класикою, бо його дизайн (як ззовні, так і середині) навіть через 20 з лишком років після виходу моделі залишився оригінальним та досить ергономічним, чого не можна сказати про Волгу. Цікава торпеда, яка буває і в м*якому виконанні, всі перемикачі надійні і зручно розташовані, панель приладів (в варіанті з тахометром і електронним годинником) інформативна, цікава і не складає враження морально застарілої. До цього можу додати ше зручний салон і просто суперову пічку. При компактних габаритах автомобіля гольфівський салон дозволяє себе комфортно почувати як водію (при мому зрості 187 см.), так і пасажирам, 4 людини легко можуть їхати в далеку поїздку, на невеликі відстані запросто і 5 дорослих (з ваз 2108 не порівняти). Багажник вражає своєю місткістю, якшо ше розкласти сидіння, то взагалі можна везти холодильник!!! висотою 165см, я вже не кажу про пральну машину і телевізор. (переїжджав за допомогою свого Гольфа, кажу з практики).
-гольфівський кузов...про нього складають легенди. Якшо знайти екземпляр, який небував в серйозних ДТП і має заводську оцинковку, то навіть в 20 років він буде в кращому стані, ніж кузов 5-річної 9-ки Луцької зборки або 12-13 річної Вектри. В мому Гольфі, наприклад, зварювальні роботи обмежились заміною двох порогів, погнутих об бордюри та заварюванням 5 дірочок по днищу, які виникли внаслідок контакту днища з пеньками, бордюрами та іншими елементами ландшафту (і це за 20 з лишнім років!!!).
Там, де все рідне і не втручались вітчизняні майстри, корозії небуде точно. Корозійна стійкість Г2 значно вища за його наступника Г3. Думаю, Волга таким не похвалиться.
-двигунів у Г2 широка гамма, я б радив зупинити сій вибір на 1.6, а краще 1.8, звичайно ж з 5-ст і звичайно ж, бензин. МКПП. Машина тоді реально потішить своєю динамікою, та й двигуни більш виносливі. При нормальному тех. стані Г2 досить економний автомобіль.
-в обслуговуванні машина недорога і проста, по ходовій затрати в мене менші, ніж було з 2108. З запчастинами немає жодних проблем, і якість їх з Волговською недо порівняння, як і строк їх служби.
Одним словом, співідношення ціна-якість явно на боці Г2.
Крім цього, Г2-це просто машина з душою, яка дарує насолоду від їзди, і згодом стає частиною життя. Навіть коли продаєштаку машину, все одно про неї лишаться теплі спогади.
Увагу при виборі Гольфика необхідно звернути на такі нюанси (шоб машинка дійсно тішила):
-відсутність серйозних ДТП
-відсутність слідів "кулібінства" , бо є любителі втулити жигульовський карбуратор, деякі з/ч по ходовій і т.д.
-шукати хорошу комплектацію.
Отаке от, ІМХО Г2 і Волга взагалі неможна порівнювати, так як остання програє німцю по всіх параметрах і без жодних шансів.
ше про гольф2 кажуть "неубіваєма машина"
Dj_Deimos
06.07.2007, 17:00
Зараз їжджу на Г2 ГТІ 1.8 16кл 1986 (досить рідкісний екземпляр в наших краях, в мене вже 3 роки, їздив ним двічі в Крим без жодних проблем, їжджу день в день і в мороз, і в спеку), до нього було багато інших авто ( Ваз 2108, 21043, Опель вектра та ін.Газ 2410 робочий колись був)
Спробую навести декілька аргументів для Вас і Вашого батька:
-для початку порівняємо екстер*єр та інтер*єр Волги та Гольфа 2 (хоч це і звучить смішно): Г2 став класикою, бо його дизайн (як ззовні, так і середині) навіть через 20 з лишком років після виходу моделі залишився оригінальним та досить ергономічним, чого не можна сказати про Волгу. Цікава торпеда, яка буває і в м*якому виконанні, всі перемикачі надійні і зручно розташовані, панель приладів (в варіанті з тахометром і електронним годинником) інформативна, цікава і не складає враження морально застарілої. До цього можу додати ше зручний салон і просто суперову пічку. При компактних габаритах автомобіля гольфівський салон дозволяє себе комфортно почувати як водію (при мому зрості 187 см.), так і пасажирам, 4 людини легко можуть їхати в далеку поїздку, на невеликі відстані запросто і 5 дорослих (з ваз 2108 не порівняти). Багажник вражає своєю місткістю, якшо ше розкласти сидіння, то взагалі можна везти холодильник!!! висотою 165см, я вже не кажу про пральну машину і телевізор. (переїжджав за допомогою свого Гольфа, кажу з практики).
-гольфівський кузов...про нього складають легенди. Якшо знайти екземпляр, який небував в серйозних ДТП і має заводську оцинковку, то навіть в 20 років він буде в кращому стані, ніж кузов 5-річної 9-ки Луцької зборки або 12-13 річної Вектри. В мому Гольфі, наприклад, зварювальні роботи обмежились заміною двох порогів, погнутих об бордюри та заварюванням 5 дірочок по днищу, які виникли внаслідок контакту днища з пеньками, бордюрами та іншими елементами ландшафту (і це за 20 з лишнім років!!!).
Там, де все рідне і не втручались вітчизняні майстри, корозії небуде точно. Корозійна стійкість Г2 значно вища за його наступника Г3. Думаю, Волга таким не похвалиться.
-двигунів у Г2 широка гамма, я б радив зупинити сій вибір на 1.6, а краще 1.8, звичайно ж з 5-ст і звичайно ж, бензин. МКПП. Машина тоді реально потішить своєю динамікою, та й двигуни більш виносливі. При нормальному тех. стані Г2 досить економний автомобіль.
-в обслуговуванні машина недорога і проста, по ходовій затрати в мене менші, ніж було з 2108. З запчастинами немає жодних проблем, і якість їх з Волговською недо порівняння, як і строк їх служби.
Одним словом, співідношення ціна-якість явно на боці Г2.
Крім цього, Г2-це просто машина з душою, яка дарує насолоду від їзди, і згодом стає частиною життя. Навіть коли продаєштаку машину, все одно про неї лишаться теплі спогади.
Увагу при виборі Гольфика необхідно звернути на такі нюанси (шоб машинка дійсно тішила):
-відсутність серйозних ДТП
-відсутність слідів "кулібінства" , бо є любителі втулити жигульовський карбуратор, деякі з/ч по ходовій і т.д.
-шукати хорошу комплектацію.
Отаке от, ІМХО Г2 і Волга взагалі неможна порівнювати, так як остання програє німцю по всіх параметрах і без жодних шансів.
О це так, ви мене порадували. Видно зразу, що знаєте те що говорите. Аргументи дуже сильні і ще більше підігріли моє бажання мати Гольф 2.
Дуже і дуже вдячний вам за таку корисну інформацію. Обовьязково покажу вашу відповідь татові. І еще раз дякую
Dj_Deimos
06.07.2007, 17:02
Всім дуже вдячний за поради і час який потратили на мене. Чекаю на подальші відгуки. Ще раз передаю свою вдячність всім хто зацікавився цією темою.
Я сподіваюся, що і ви нас не забудете і ми дізнаємося, чим ця історія закінчилася :)
Я можу сказати зі свого досвіду :)
мала і волгу і гольф2. Тільки я не вмію описати всі технічні характеристики, бо не дуже в них тямлю, але однозначно гольф2!!!
на волзі я їздила недовго. вчилась на ній і потім в батька на роботі була службова волга, то я інколи їздила на ній. Тоді мене все влаштовувало, але згодом мені купили моє перше авто і то був гольф2. Вже тоді то була махінація - пригнаний під документи і оформлений як заміна кузова - на паперах то був дуже старий екземпляр - майже мій одноліток, хоча пригнали тоді не таку стару бричку. Що тут порівнювати? небо і земля!!! по-перше, для мене як для дівчини - це гідравліка руля :):) (може у сучасних волгах теж гідравліка є, я не в курсі). Машинка моя була дизельна - я її забувала заправляти, бо їла вона тоді дуже мало і дизель тоді вартував просто копійки... щоправда, взимку завести її було проблемно і я не раз садила акум її :( В мене та бібіка була два роки, я її і побила (моє переше і останнє ДТП, сподіваюся) і поцарапала... одним словом, вбила я її - після мене, я думала, її тільки на шрот візьмуть... а нє! ще й черга стояла купити її (щоправда, в мене документи файні були - фото номера кузова і надпис - номер кузова знищений ерозією - тому під такі документи будь-який гольф гнати можна було). З плюсів (це те що пригадую я і те що було для мене важливим): я ще не дуже вміла виїзджати з гаражу заднім ходом, а подвір"я з поворотом було і вічно їздила туди-сюди до тих пір, поки не заїду так, що вже ніхто виїхати не міг - тоді я кликала 2-х хлопів сусідських, які просто брали машинку за бампер (чи за що там?) і вирівнювали мені її :):):) Просто переносили зад чи перід, а спробуйте у волзі так! А мінус - це те, що як я втрафила в ДТП, а їхала я дуже повільно (так ся стало), то кузов так зімнявся, що я думала що я не повзла, а летіла!!! Хоча дуже дешево і швидко відремонтували її мені. А так ніколи і нічо мені не ламалося і ручне гальмо працювало (тоді менти любили зупинити і спитати чи ручнік працює...) отак от. сумую я за тою машинкою, а за волгою ні! :):(
Полковник
06.07.2007, 19:09
мала і волгу і гольф2. Тільки я не вмію описати всі технічні характеристики, бо не дуже в них тямлю, але однозначно гольф2!!!
на волзі я їздила
Респект и уважуха!!!!
Dj_Deimos
06.07.2007, 21:15
мала і волгу і гольф2.
Ого, дівчина на волзі. Ніколи не бачив і в перший раз почув про таке. РЕСПЕКТ великий при великий РЕСПЕКТ
Dj_Deimos
06.07.2007, 21:53
Хочу ще спитати таке, скільки буде коштувати кап ремонт мотора Гольфа 2? І скільки він реально витримує до кап темонта. Більше 300000км? Тато все мені каже, що мені потрібно навчитись ремотувати машину самому, Волгу він знає добре і вона витримує 300тис. КМ, тому вона мені потрібна або жигуль. І як його переперти я не знаю((( А без нього, самі розумієте, тато є тато. Водій з досвідом в 20 років завжди підскаже і поможе, та і сваритись через машину з татом мені не дуже хочеться но і Гольф 2 тоже дуже хочеться
Особисто я цілком підтримую прагнення купити Гольф 2 як першу машину. Оптимальний варіант. Заходьте www.volkswagen.lviv.ua (http://www.volkswagen.lviv.ua) і приєднуйся до нас :)
Дуже дякую за інформації. Я дуже хочу Гольф2, але мій тато помішаний на Волгах і хоче мені волгу свою віддати, я не спорю, волга классна машина. Але вона падлюка жре бензини і завелика для мене. Може якось підскажеш мені, як старого водія, який більше 20років їздив на вітчизняних машинах починаючи с масквіча комбі закінчуючи Волгою, переконати його що мені потрібен гольф 2. А то він як попугай, заладий " Я його не знаю, ти тоже, якщо щось станется то що будеш ремонтувати якщо навіть я його не знаю, тим більше він з переднім приводом" І еще одно, раз він так дорожає чутлі не по годинам. То через місяця 1,5-2 скільки він буде коштувати. Бо буджет покупки машини не перевищує 4000у.е і навряд буде перевищувати.
P.S. А машинка супер у тебе.[/QUOTE]
в мене перша машина було волга 2410, яка дісталася мені від батька. Якшо навчишся їздити на волзі потім зможеш на всьому їздити. Жерла вона в мене під 20 літрів. В волги є такий плюс шо там не убіваєма ходова. Моя порада бери волгу навчися їздити (ремонутвати, якшо є натхнення) і складай гроші на гольф! Сам після волги пересів на гольф 3
Samojlovu4
06.07.2007, 23:00
В мене з "двойкою" лише приємні спогади, суперова машинка. Мав щастя - купив її тоді в одного німецького пенсіонера, не авто, а пісня - за 100€ і два блоки сигарет... Не повірите: 87-го року, а пробіг був 36.000! В гаражі стояла, бездітний господар, за ним як за внуком ходив... З півроку поїздив, потім перегнав, нашим в Перемишлі продав - як вони його на Україну перевозили без поняття... Причому покупці мені, звичайно, не вірили, прийшли два чоловіка і почали Гольфа по кісточках розбирати(я ще 8€ і пару марок під сідушкою знайшов...:) ) Це мене взлостило і я підняв ціну, після огляду хлопам затряслися руки і загорілись очі, заплатили 1.100 без питань і ще слізно дякували. Ще потім місяць доймали, щоб ше такого шукав...
Так що без варіантів Гольф, яка там Волга! Любив ту машинку, продав через півроку лише тому, що вдалося знайти інше авто з перших "пенсіонерських" рук, в яке безповоротно закохався - Мерс, 124 кузов...
Dj_Deimos
07.07.2007, 00:34
в мене перша машина було волга 2410, яка дісталася мені від батька. Якшо навчишся їздити на волзі потім зможеш на всьому їздити. Жерла вона в мене під 20 літрів. В волги є такий плюс шо там не убіваєма ходова. Моя порада бери волгу навчися їздити (ремонутвати, якшо є натхнення) і складай гроші на гольф! Сам після волги пересів на гольф 3[/QUOTE]
На рахунок ходової згідний на всі 100%. Іноді тато по городоцькій в низ їде більше 90км\ч і їй нічого не робиться. Але у волги 2,5Л під капотом. Жре неймовірно, по місту з нашими пробками під 15-17Л виходить. А бензин не копійки коштує, на 76 вона не тяне а 92 з такими затратами мені буде влітати в копійку. 10Л для волги по місту це мало а заливати по 20Л в день для мене поки що завелика розкішь, но і пилєсоса з мотором в 1л я тоже не хочу. Це ще одна причина яка мене перетягує на бік гольф 2.
P.S. Волга це хорошо машина, велика и тягуча, робоча лошадка. Але нажаль завелика і не економіча для мене.
В мене перша машина Джетта була 1.3 інжектор- ідеальний автомобіль! Вбити важко, але рогулі трапляються. Тобі спочатку їздити багато потрібно, отже необхідна економія, Львів - місто де більшість водіїв їздити так і не навчлись- маневровість тобі знадобиться. Місця в Гольфику достатньо. А краще покатайся на такому кілька місяців - і зрозумієш.
З того часу, як продв джетту мав ще 2 машинки протягом , здається ,7-ми місяців(шукаю ідеальний автомобіль). Тепер їзджу на БМВ 93-го рку- машинка чудова, все для водія, але задовбав розхід в 11 літрів, а що буде при 20-и в тебе? Я за фольксом скучив. Гольф - молодіжна машинка, і деталі до нього є всюди, а для тюнінгу - необмежене поле робіт. Гольф. Але і сам мусиш подумати :)
Я бачу мій допис ен дуже зрозумілий був для всіх. Волга це повне лайно!!!!!!!!!!! Гольф - одна з кращих машин в світі!!!!!!!!!!1 Найкраща модель ВВ. Гольфів було випущено більше 25 міліонів, думаю немає моделі яка може похвалитися такою цифрою!!!!!!!!!!!!!! Я просто не розумію навіщо зараз купляти гольф якшо вже машина є! навчися їздити продавай то лайно і купля гольф!!!!! після волги ти будеш тим гольфом так тішитись!!!!!!!!! Нема напевно ні однієї людини в світі шо скаже шо гольф це погана машина!!!!!!!!!!
Пегас, не відмазуйся, твоя репутація у фольцваген-клубі підмочена назавжди :)
Якщо людина звикла до "Волги" - її переконати важко.
Вам скажуть, що Волга - проста, як сокира, все ремонтується на будь-якій ямі за копійки (або самотужки).
Підвіска Волги втричі складніша від Гольфівської. Ремонт її потребує втричі більше роботи.
"Баржа" їде по будь-якому бездоріжжю, поглинає канави, ями. Може це прозвучить дивно, але передній привід вважається більш прохіднішим, по-перше навантаження ваги двигуна на ведучі колеса, по-друге повороткість ведучих коліс.
Волгою не шкода подряпатися по чагарниках. Волгу не вкрадуть... Яка різниця яку машину дряпати?! Крадуть машини не по марках а по вартості. Волгу вкрасти (відкрити і завести) легше.
Власне, кожному - своє.
Колись М-21 була атрибутом, символом старої інтелігенції.
Гольфи теж колись були престижними машинами. Колись...
Пегас, не відмазуйся, твоя репутація у фольцваген-клубі підмочена назавжди :)
шо я можу зробити. я написав мою думку обгрунтовано логікою. я не написав шо гольф це погана машина і шо її не потрібно купляти, я писав і пишу шо це суперська машина!!!!!!!!!! а волга це лайно.
Тобі не сподобався мій допис тому шо я не порадив йому вже купити машину!!!!!!!!!! Може ше раз уважно прочитаєш шо я йому порадив?
Підвіска Волги втричі складніша від Гольфівської. Ремонт її потребує втричі більше роботи.
. Може це прозвучить дивно, але передній привід вважається більш прохіднішим, по-перше навантаження ваги двигуна на ведучі колеса, по-друге повороткість ведучих коліс.
Яка різниця яку машину дряпати?! Крадуть машини не по марках а по вартості. Волгу вкрасти (відкрити і завести) легше.
Гольфи теж колись були престижними машинами. Колись...
1 мій батько я і дідо разом на волзі проїхали 65 тис км і до ходової не лізли
2 погоджуюсь
3 да дійсно волгу відкрити шо 2 пальці об асфальт, але їх дійсно не крадуть :)
На волзі зимою , та й не тільки зимою, легше втрафити у серйозне дтп, оскільки геометрія коліс там до одного місця, ще й задній привід. Як закрутить , то не вгадаєш де перід, де зад, де небо, де земля...
Подряпати не шкода... Хм... Це чому? Рихтовка і фарбування волгівського і гольфівського капота коштує одинаково. А може й ні, у волги капот більший, фарби треба більше, а отже гольф менше шкода подряпати, ніж волгу :)
Dj_Deimos
07.07.2007, 19:18
Я звичайно вибачаюсь. Але у волги задня підвіска на листових рессорах. А у гольфа амортизатори і пружини. Мені завжди здавалося що листові ресори простіші в конструкції чим амортизатор з пружиною. Передня підвіска в неї не залежна, в гольфа 2 тоже наскільки я знаю. Тоді виникає питання, де у волги складніша підвіска? Ззаду дуже сомніваюсь, хіба що з переду, тоді в чому іх різниця? Де саме і чия дорожче?
Це вже на ГАЗ 31107 і 311055 підвіска типу макФерсон. Якщо я не помиляюся.
Dj_Deimos
07.07.2007, 20:07
Тільки що, знову піднялась тема с татом, Гольф 2 чи Газ2410. Ще би трохи і побилися би, він клято вірить що іномарка, люба гольф чи будь якак інша, буде сипатись скажено якщо ій 20років. "Ремонт дорогий, а машина стара, на Волзі можна в таксі заробити на бензин а гольфом тільки пьяних в ночі катати. Я таке не хочу тому будеш на волзі" Як він мене цим дістав. Як ще йому пояснити що 20річний гольф 2 буде менше сипатись чим та сама Волга чи жигуль. А якщо і буде, то не так часто а значить затрати одинакові вийдуть а по бензину менше. блін стрелятися можна!!!
На волзі зимою , та й не тільки зимою, легше втрафити у серйозне дтп, оскільки геометрія коліс там до одного місця, ще й задній привід. Як закрутить , то не вгадаєш де перід, де зад, де небо, де земля...
Подряпати не шкода... Хм... Це чому? Рихтовка і фарбування волгівського і гольфівського капота коштує одинаково. А може й ні, у волги капот більший, фарби треба більше, а отже гольф менше шкода подряпати, ніж волгу :)
Ти знаєш у всіх БМВ і мерсів задній привід, і шо сильно носить? да зимою гірше. а то шо може занести це від водія залежить а не від машини. мене на волзі тіки раз крутануло на брущатці з трамвайною колією.
Тільки що, знову піднялась тема с татом, Гольф 2 чи Газ2410. Ще би трохи і побилися би, він клято вірить що іномарка, люба гольф чи будь якак інша, буде сипатись скажено якщо ій 20років. "Ремонт дорогий, а машина стара, на Волзі можна в таксі заробити на бензин а гольфом тільки пьяних в ночі катати. Я таке не хочу тому будеш на волзі" Як він мене цим дістав. Як ще йому пояснити що 20річний гольф 2 буде менше сипатись чим та сама Волга чи жигуль. А якщо і буде, то не так часто а значить затрати одинакові вийдуть а по бензину менше. блін стрелятися можна!!!
я тобі скажу так якшо твій тато так сильно любить волгу то ні в якому разі не продавай її!!!! в мене так само було тіки її дідо любив..... відносини зним після того дуже погіршились. Вертаюся до моєї поради, їздити покішо на волзі, вчися їздити, ремонтувати і збирай гроші на гольф 2. Гольф 2 це дійсно дуже бомбова машина навіть дечим краща за 3 гольф. А тата лиши в спокої. Сам подумай як йому: продавати свою кохану волгу плюс тратити гроші..... а як шось в гольфі зламається то стіик крику буде.....
І як там не крути але волга краща за ваз класику якош не враховувати скіки бензи пє.
Тому, що купують. Ніхто б собі в шкоду ціну не залуплював. )))
є фанатики певних марок. Я - ні. мені би зручно, а марка - то пяте.
Респект и уважуха!!!!
а я ніколи не їхав на совітських машинах за рулем - не прийшлося.
Згоден, що цінова політика VW давно вже вийшла за межі "народного автомобіля"
переконати твого батька буде дуже важко. почни їздити на волзгі, доглядайй за нею шоб батько побачив твій інтерес до машини. Паралельно розказуй йому про гольф 2. Розкажи йому шо у львові є ВВ клуб, який допоможе знайти і оцінити машину, якшо станеш членом клубу (для цього просто купуєш карту клубу, членських внесків нема) будеш мати знижки на запчастини і сервіс. Привези батька на зїзд ВВклубу шоб він подиився на свої очі шо таке гольф 2, помацає його :) послухає думки членів нашого клубу і його думка буде змінюватися в твою користь
Dj_Deimos
08.07.2007, 22:28
Всім дуже дякую за поради, я татові показав ваші пости всіх без виключень. Його думка трохи почала мінятися, але ніяк не позбавиться стереотипу що німець якому 20 років менше буде надійною навіть після такого. З його боку вперший раз почув, що не треба спорити а поїхати на автобазар і глянути своїми очима на ціни і самі машини. Без вас в мене би нічого не получилось, всім дуже дякую за це.
Тут прозвучали думки людей що треба спочатку волгу взяти, щоб навчитись їздити. З вами згідний на всі 100%, якщо на ній навчусь то і на танку навчуся. Але, скільки раз я вже сідав за руль Волги, завжди тримаю габарити як на Гольфі або жигулю, розкручую мотор до високих оборотів на розгоні , до таких що гольф чи жигуль переносить без проблем, а вот волга як дизельна. Не любить високих, тобто для неї вже 4500об\хв ,при її 5200об\хв, каторга. Ревить, гудить, а якщо пальне ніяке то ще і пердить. А на малих оборотах тугіша за баржу))). Це ще був колись такий автобус, я забув як він називається, в него було 2 передачі всього і як я розумію, привід на колеса передавався за рахунок масла під тиском. Ну туга штука була, просто капец, а як вона рушала з місця то взагалі можно було вмерти від сміху, мотор ревить гудить і пердить а вона як прогулочний катер наберає хвидкість)))
Boris_Kiev
08.07.2007, 22:49
Це ще був колись такий автобус, я забув як він називається, в него було 2 передачі всього і як я розумію, привід на колеса передавався за рахунок масла під тиском. Ну туга штука була, просто капец, а як вона рушала з місця то взагалі можно було вмерти від сміху, мотор ревить гудить і пердить а вона як прогулочний катер наберає хвидкість)))
ЛиАЗ - "Русское Чудо". З "автоматом".
Що цікаво: вперед 3 передачі і ... назад - теж автомат клацає. Один віртуоз розігнав ЛиАЗ заднім ходом до 60 км/год.
Всім дуже дякую за поради, я татові показав ваші пости всіх без виключень. Його думка трохи почала мінятися, але ніяк не позбавиться стереотипу що німець якому 20 років менше буде надійною навіть після такого. З його боку вперший раз почув, що не треба спорити а поїхати на автобазар і глянути своїми очима на ціни і самі машини. Без вас в мене би нічого не получилось, всім дуже дякую за це.
Тут прозвучали думки людей що треба спочатку волгу взяти, щоб навчитись їздити. З вами згідний на всі 100%, якщо на ній навчусь то і на танку навчуся. Але, скільки раз я вже сідав за руль Волги, завжди тримаю габарити як на Гольфі або жигулю, розкручую мотор до високих оборотів на розгоні , до таких що гольф чи жигуль переносить без проблем, а вот волга як дизельна. Не любить високих, тобто для неї вже 4500об\хв ,при її 5200об\хв, каторга. Ревить, гудить, а якщо пальне ніяке то ще і пердить. А на малих оборотах тугіша за баржу))). Це ще був колись такий автобус, я забув як він називається, в него було 2 передачі всього і як я розумію, привід на колеса передавався за рахунок масла під тиском. Ну туга штука була, просто капец, а як вона рушала з місця то взагалі можно було вмерти від сміху, мотор ревить гудить і пердить а вона як прогулочний катер наберає хвидкість)))
Привози тата на зїзд фольтсваген клубу він бульше цікавого взнає і побачить ніж на базарі. як купив гольф ласкаво просимо до клубу,допоможим чим зможем!!!!!!!!!:naci:
Dj_Deimos
09.07.2007, 01:10
З такими темпами за місяця 2-3 мені світить гольф))))
Dj_Deimos
09.07.2007, 01:44
Стільки вже начитався про Волгу, шо весь зденервувався. Особливо мене пре таке як, 100-120км\год для неї нормально але може вижати 150-160км\год но мотору піпец дикий настає. А більше всього подобається як вона маслом ,після 120км\год., "Какає"))))) А гольф 2 тоже такий негідник?))))))
Dj_Deimos
09.07.2007, 01:46
ЛиАЗ - "Русское Чудо". З "автоматом".
Що цікаво: вперед 3 передачі і ... назад - теж автомат клацає. Один віртуоз розігнав ЛиАЗ заднім ходом до 60 км/год.
Він що, МАНЬЯК????)))) Треба буде зробити ДРАГ на ЛиАЗ)))))
Волгу він знає добре і вона витримує 300тис.
Не чув, шоб якась Волга стільки без кап/рем-ту двигуна, коробки і заднього моста від*їздила. Є пару таксистів знайомих на Волгах, так от вони таку інфу також спростували, шей дізнався від них, шо кузовні зап/част на волгу від Гольфівських дорожчі, і то суттєво...
Також вважаю, шо їздити в час-пік по Львову (особливо центр. част.) на Волзі набагато незручніше, довше, важче і аварійніше ніж на Гольфі. Все-таки, не та маневреність, динаміка і відчуття габаритів машини. Кажу з практики, бо на Волзі їздив. А зима на Волзі-це взагалі окрема тема...., на Гольфі-одне задоволення, тільки спостерігаєш заздрісні погляди водіїв задньопривідних важких авто (мерси 124, бумери 5, т.д), при хорошій гумі, звичайно.
У волги речсурс двигуна 80-100 тисяч км
Стільки вже начитався про Волгу, шо весь зденервувався. Особливо мене пре таке як, 100-120км\год для неї нормально але може вижати 150-160км\год но мотору піпец дикий настає. А більше всього подобається як вона маслом ,після 120км\год., "Какає"))))) А гольф 2 тоже такий негідник?))))))
чоловіче ти ше права не отримав і хочеш 160 їхати?
для волги 100 то нормально (якшо 4 ступінчата коробка)
Не чув, шоб якась Волга стільки без кап/рем-ту двигуна, коробки і заднього моста від*їздила. Є пару таксистів знайомих на Волгах, так от вони таку інфу також спростували, шей дізнався від них, шо кузовні зап/част на волгу від Гольфівських дорожчі, і то суттєво...
Також вважаю, шо їздити в час-пік по Львову (особливо центр. част.) на Волзі набагато незручніше, довше, важче і аварійніше ніж на Гольфі. Все-таки, не та маневреність, динаміка і відчуття габаритів машини. Кажу з практики, бо на Волзі їздив. А зима на Волзі-це взагалі окрема тема...., на Гольфі-одне задоволення, тільки спостерігаєш заздрісні погляди водіїв задньопривідних важких авто (мерси 124, бумери 5, т.д), при хорошій гумі, звичайно.
габарити на волзі дуже легко визначаються без всяких навиків
Про зиму чиста правда
жартуєш?
Dj_Deimos
09.07.2007, 14:46
Ну це точно не правда. Татова вже проїхала більше 250тисяч і нічого двигуну такого не сталося.
Dj_Deimos
09.07.2007, 14:54
Не чув, шоб якась Волга стільки без кап/рем-ту двигуна, коробки і заднього моста від*їздила.
ну не знаю, напевно ті волги якісь костурбаті
Dj_Deimos
09.07.2007, 15:06
чоловіче ти ше права не отримав і хочеш 160 їхати?
для волги 100 то нормально (якшо 4 ступінчата коробка)
160км я не хочу їздити, рановато, але мене цікавить прискорення самої машини. Волга тупа, а коли треба в аварійній ситуації тікати від небезпеки то піпец повний.
Для неї то нормально, але я не такий досвідчений водій як інші, коли буду йти на обгон по трасі а вона то на 4-ій передачі тупа як вялянок, газ до блєхи і то тільки фури обганяти, навіть жигуль 2101 і то швидче розганяється на 4-ій. Але факт залишається фактом, Волга-Танк, парну неділь назат їхали по Чупринки в сторону лісотеха. Там є перехресток з вулецеї Київська і там нас трамвай в заднє праве крило ударив. Він десь їхав 10км\год але з його 30Тоннами ваги, самі розумієте, думали шо взагалі зад зніс нафіг, але як виявелось там царапіна і маленькая вмятина. Парадокс в тому, що як би це був гольф2 то б кабздець йому приснився, але звону ж був би це гольф, хватило би тільки втиснути газ в підлогу і просто проскочити перед ним. Вчасно замітили що трамвай забув де в нього тормоз, тому газ до блєхи, встиг забрати він удару двері і підставити крило.
Boris_Kiev
09.07.2007, 15:30
хватило би тільки втиснути газ в підлогу
Не знаю, який у Волги карбюратор, але колись НІІ транспорту провів дослідження: в саме таких ситуаціях старждають найбільше авто, в яких привід заслонки другої камери - пневматичний (вакуумний) . Радять переробити на механічний. Це стосується не тільки совєтського автопрому.
Бо буджет покупки машини не перевищує 4000у.е і навряд буде перевищувати.
Треба трохи додати, та купити "Ланос" б/у. Він буде не таким старим та й в обслузі не матимете проблем. Мені це здається оптимальним для Вас.
17-20 річний фольцваген переживе 5-7 річного ланоса
Я і кажу, в клуб сходити треба, а там вже вирішувати, чи треба , чи варто? І то, і то - головняк, треба зважити.:) От новий фольксваген - це ляля. А ще є Опель Кадет, але клубу нема.:D
Доречи Гольф - жорсткий
Важко сказати :)
Їжджу три роки на Ланосі - проблем нема зовсім. Ходова невбиваєма, зараз треба поміняти тільки пильники наконечників рульової, але то копійки... Двигун опельовський, коробка вічна, кузов - подвійна оцинковка.
Ходові якості - на рівні, правда після 320 км/год. чути дивний шум зі сторони багажника, але то такє...
А у Гольфі шум починається тільки після 420 км/год
правда після 320 км/год. чути дивний шум зі сторони багажника, але то такє...
Ніфіга собі, дайте покататись...
В мене Гольф 207 км/год максимум їде, я думав шо то непогано...
От новий фольксваген - це ляля.
Нові фолькси сипляться так, шо то повний капєц (особливо Джетта 5 і пасік Б6). Руйнують репутацію доброї надійної марки ВВ.
надійні фолькси закінчились після Б4 пасата і 4 Гольфа/бори.
160км я не хочу їздити, рановато, але мене цікавить прискорення самої машини. Волга тупа, а коли треба в аварійній ситуації тікати від небезпеки то піпец повний.
Для неї то нормально, але я не такий досвідчений водій як інші, коли буду йти на обгон по трасі а вона то на 4-ій передачі тупа як вялянок, газ до блєхи і то тільки фури обганяти, навіть жигуль 2101 і то швидче розганяється на 4-ій. Але факт залишається фактом, Волга-Танк, парну неділь назат їхали по Чупринки в сторону лісотеха. Там є перехресток з вулецеї Київська і там нас трамвай в заднє праве крило ударив. Він десь їхав 10км\год але з його 30Тоннами ваги, самі розумієте, думали шо взагалі зад зніс нафіг, але як виявелось там царапіна і маленькая вмятина. Парадокс в тому, що як би це був гольф2 то б кабздець йому приснився, але звону ж був би це гольф, хватило би тільки втиснути газ в підлогу і просто проскочити перед ним. Вчасно замітили що трамвай забув де в нього тормоз, тому газ до блєхи, встиг забрати він удару двері і підставити крило.
понижену передачу включи і обганяй.
однозначно!!!!!!!!!!!11
Я і кажу, в клуб сходити треба, а там вже вирішувати, чи треба , чи варто? І то, і то - головняк, треба зважити.:) От новий фольксваген - це ляля. А ще є Опель Кадет, але клубу нема.:D
Доречи Гольф - жорсткий
Опель кадет :)
Нові фолькси сипляться так, шо то повний капєц Гадаю що це огульне звинувачення. Напевно вони сипляться прогнозовано. Дивлюся вчора зранку по 5 каналу Рауля Чувачаву:) він каже: -"немає проблеми для виробника (мова про Тойоту) зробити підшипник який буде ходити 100 тис., але навмисно роблять ресурс 30 тис. і всі задоволені. Хтось його виробляє, транспортує, встановлює - кругообіг грошей.:)"
Звісно, якщо буде стояти в теплому гаражі, а Ланос - працювати в таксі.:D
однозначно!!!!!!!!!!!11
Однозначно сказати не можна, тому що 17-и річних Ланосів ще просто немає, щоб порівняти. В мене на бувшій роботі є Ланос 1998 року випуску. Коли я бачив, як його товчуть, то серце кров"ю обливалося... Грошей у нього майже ніхто не вкладав (бюджетна машина - значить нічия), масло міняли не кожні 10 тисяч, а коли є кошти, бензин який будь заливали. Коли Ланос тільки дали на користування, то всі штатні водії дуже скептично прогнозували цій машині недовгий вік. Зараз вже 10-й рік пішов, накат - поза 200 тисяч км. Поміняли в принципі все по дрібницям, і то ходова. Капот відкривали тільки для заміни масла і тосола. За цей час вже списали дві ВАЗ 21099 і одну 2110. Ланос далі їздить :)
Дивлюся вчора зранку по 5 каналу Рауля Чувачаву він каже: -"немає проблеми для виробника (мова про Тойоту) зробити підшипник який буде ходити 100 тис., але навмисно роблять ресурс 30 тис. і всі задоволені. Хтось його виробляє, транспортує, встановлює - кругообіг грошей.
Я саме це і мав на увазі. Спробую пояснити свою точку зору: коли випускались гольфи2-ки і 3-ки, перед виробником стояла задача зробити надійний, доступний, ремонтопригодний автомобіль, який позиціонувався на молодь та середній клас.
За останні 10 років приорітети провідних автовиробників (в т.ч. і вагена) дещо змінились, оскільки цьому сприяло більше насичення ринку, поява великої кількості дешевих косооких конкурентів, зростання купівельної спроможності потенційних автовласників (Європа, штати, нажаль не Україна).
В зв*язку з цим, нові вагени (і не тільки) робляться вже не з такого металу, як 10 років тому (тепер тонка бляха і купа пластмаси, тоді добротна сталь з оцинковкою, а не напиленням), ходова частина набагато складніша (+комфорт, керування, - менша ремонтопригодність, надійність і вища ціна обслуговування), купа прибамбасів+задушений мотор під екологічні норми Евро 4 (5), (6), та й ціна нового Гольфа явно перевищує ціни т.зв. гольфкласу. Автомобіль не розрахований "на віка", як це було з Г2, а всього на 4-5 років, шоб після зняття з конвеєра цієї моделі її власник пересів на нову цього ж концерну. Цьому сприяють і високі податки на автомобілі, які не відповідають новим Євро-вимогам (які змінюються всередньому щочотири роки).
Це цілком нормальна ситуація, яка влаштовує і автовиробників, і автолюбителів, однак, на жаль, не в Україні. При нашій якості доріг, бензину та рівню життя населення нам все ще потрібні надійні, прості та довгоживучі (хай і не такі наворочені) автомобілі, яких тепер не випускають. Тому і їздимо на Г2, Г3, пасатах Б3, Б4 і їм подібних автомобілях.
Як би не було, мені дуже шкода, що ера випуску автомобілів, про надійність яких ходять легенди, по-суті закінчилась...
Dj_Deimos
10.07.2007, 19:56
Я саме це і мав на увазі. Спробую пояснити свою точку зору: коли випускались гольфи2-ки і 3-ки, перед виробником стояла задача зробити надійний, доступний, ремонтопригодний автомобіль, який позиціонувався на молодь та середній клас.
За останні 10 років приорітети провідних автовиробників (в т.ч. і вагена) дещо змінились, оскільки цьому сприяло більше насичення ринку, поява великої кількості дешевих косооких конкурентів, зростання купівельної спроможності потенційних автовласників (Європа, штати, нажаль не Україна).
В зв*язку з цим, нові вагени (і не тільки) робляться вже не з такого металу, як 10 років тому (тепер тонка бляха і купа пластмаси, тоді добротна сталь з оцинковкою, а не напиленням), ходова частина набагато складніша (+комфорт, керування, - менша ремонтопригодність, надійність і вища ціна обслуговування), купа прибамбасів+задушений мотор під екологічні норми Евро 4 (5), (6), та й ціна нового Гольфа явно перевищує ціни т.зв. гольфкласу. Автомобіль не розрахований "на віка", як це було з Г2, а всього на 4-5 років, шоб після зняття з конвеєра цієї моделі її власник пересів на нову цього ж концерну. Цьому сприяють і високі податки на автомобілі, які не відповідають новим Євро-вимогам (які змінюються всередньому щочотири роки).
Це цілком нормальна ситуація, яка влаштовує і автовиробників, і автолюбителів, однак, на жаль, не в Україні. При нашій якості доріг, бензину та рівню життя населення нам все ще потрібні надійні, прості та довгоживучі (хай і не такі наворочені) автомобілі, яких тепер не випускають. Тому і їздимо на Г2, Г3, пасатах Б3, Б4 і їм подібних автомобілях.
Як би не було, мені дуже шкода, що ера випуску автомобілів, про надійність яких ходять легенди, по-суті закінчилась...
Згідний з вами як ніколи. Напевно тому я люблю, майже ретро автомобілі. Ну і просто я не люблю прямокутні чи капле подібні фари. Особливо мене дратують сучасні машини і їхні бампери, не поймеш де початок його а де кінец. Хоча у Г2 і пластиковий але видно що це бампер.
Dj_Deimos
10.07.2007, 20:32
понижену передачу включи і обганяй.
Вона на 3-ій більше 90км\год не поїде. При тому на таких оборотах вона дуже швидко потухне наніц))) Хіба що на середині обгону втикнути 4-ту передачу але знову, стає тупа як валянок. Це досвідчені водії можуть прорахувати, скільки займе часу той обгон, я вже раз на ній попробував обгон. Добре що водій фури замітив і прижався до обочини наскільки зміг, інакше піпец.
Dj_Deimos
11.07.2007, 13:49
Сьогоді скачав три книжки по Гольфам 2 и Джетам 2. Весело стало , на фотках було показано як міняти колесо і розписано на цілий листок А4. А в червоній рамці, було виділено, що гайки треба навхрест закручувати. Для чого таке писати? І так ясно як це робити.
Boris_Kiev
11.07.2007, 14:16
Для чого таке писати? І так ясно як це робити.
А Ви ніколи не допомагали якійсь автоледі замінити колесо ? А перевірити рівень мастила ? А банально завестися ? Все ще попереду. :)
Dj_Deimos
11.07.2007, 16:31
А Ви ніколи не допомагали якійсь автоледі замінити колесо ? А перевірити рівень мастила ? А банально завестися ? Все ще попереду. :)
Бувало пару раз, але я ніколи не задумувався, що для таких речей треба інструкцію. Та і поправді кажучи, автоледі, сама може це все зробити. Але логіка в них інша (мені так здається), нашо мені робити якщо це може хтось інший на халяву зробити)))
Samojlovu4
11.07.2007, 17:05
Сьогоді скачав три книжки по Гольфам 2 и Джетам 2. Весело стало , на фотках було показано як міняти колесо і розписано на цілий листок А4. А в червоній рамці, було виділено, що гайки треба навхрест закручувати. Для чого таке писати? І так ясно як це робити.
А де скачали? А посиланнячко можна? А на Мерса 124-го такі книжечки є?
Dj_Deimos
11.07.2007, 20:37
Знайшов ссилку на якомусь форумі, на Мерса тоже має бути, треба шукати. Ось тут я найшов для Гольфів http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page01
Dj_Deimos
12.07.2007, 00:38
http://murzik.ssa.ru/mb.nsf/faqmb/Maintenance_instructions0.htm Попробуйте ще таке
Dj_Deimos
12.07.2007, 23:13
Ура, судячи по реакції тата, в мене буде гольф 2)))))) Ваші дописи, за які я всім дуже вдячний, допомогли. Головну роль зіграли книжки, які я скачав по гольфам. Роздрукував їх і домучав тата, щоб він поміг мені розібратися в електросхемах машини. Тато сказав, що тепер він бачить, що це не просто закцянка а свідоме рішення і видно що я хочу знати і вміти розбиратися в ній.
Ура, судячи по реакції тата, в мене буде гольф 2)))))) Ваші дописи, за які я всім дуже вдячний, допомогли. Головну роль зіграли книжки, які я скачав по гольфам. Роздрукував їх і домучав тата, щоб він поміг мені розібратися в електросхемах машини. Тато сказав, що тепер він бачить, що це не просто закцянка а свідоме рішення і видно що я хочу знати і вміти розбиратися в ній.
Вітаю!!!!!!!!
Запрошуєм тебе в клуб фольцвагена!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dj_Deimos
16.07.2007, 18:33
Вітаю!!!!!!!!
Запрошуєм тебе в клуб фольцвагена!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дякую. Тепер я точно можу сказати что в мебе буде Гольф 2 через 1 місяц. Хочу модель 1,8GTI але навряд найду в хорошому стані. Тому обійдусь 1,6Л під капотом, потім вже буду щось ставити, щоб добавити потужності.
Dj_Deimos
16.07.2007, 18:34
Пегас, а ви я так бачу, розумієтесь на гольфах?
Хочу модель 1,8GTI але навряд найду в хорошому стані. Тому обійдусь 1,6Л під капотом, потім вже буду щось ставити, щоб добавити потужності. Добавити реально в 1.6 потужності буде значно дорожче, ніж поміняти машину на більш потужну. Тож краще відразу шукати те, що хочеться, нехай і в неідеальному стані, а гроші, які плануєте вкладати в посилення двигуна, краще вкласти у доведення машини до хорошого стану. Або ж вдовольнятися двигуном 1.6. Характер у нього, звичайно, не такий спортивний, але його цілком достатньо для гольфика. А суттєвим його плюсом буде економічність.
Як що є бажання то я продаю свій гольфік в мене 1.6 але не кожен 1.8 може з ним зрівнятися!
Мартіні знає!!!
Добавити реально в 1.6 потужності буде значно дорожче, ніж поміняти машину на більш потужну.
+1. Або відразу ГТІ, або 1.6. Зробити з 1.6 звичайного ГТІ буде коштувати як пів гольфа.
Dj_Deimos
17.07.2007, 18:53
Як що є бажання то я продаю свій гольфік в мене 1.6 але не кожен 1.8 може з ним зрівнятися!
Мартіні знає!!!
Ну спорити не буду і розпитувати у Мартіні теж не буду. Вірю на слово. Але я вже писал що купляти буду десь через місяц, +- 10днів. Якщо вам не горить, тоді з задоволенням подивлюсь на вашу машину і якщо вона в хорошому стані, тоді о домовимся. Зразу виникає питання, що ви з ним зробили, скільки він до кап ремонту витримає, скільки хаває, ну самі розумієте.
Dj_Deimos
17.07.2007, 22:30
У мене таке запитання появилось. А Гольф 2 з 1,6Л , на Драгу, потяне ВАЗ 2109 1,6Л. З другом спорим вже не один день. Може хтось підскаже?
То все залежить від характеристик і технічного стану обох машин. Від коробки передач, компресії в циліндрах, ваги тощо. Кажуть, у Львові є "вісімка", яка натягує на 402 метри Субару. Але в неї запхано стільки грошей, що можна пів тої субари купити :) Попередній господар теперішньої моєї машини - харків"янин - розповідав, що у них є вісімки, які виїзжають 402 метри за 12 секунд...
ВАЗи дуже добре піддаються гоночному тюнінгу оскільки це доволі дешево і їх "не шкода". Головний мінус в тому, що на машині, заточеній, під драг їздити по місту нереально :) Вона п"є бензину як коняка, реве як трактор і рушає з мінімум 3000 оборотів :)
Dj_Deimos
18.07.2007, 02:06
Матіні, я всетаки не з лісу втік. Я питався про заводскі машини, тех параметри бачив і не раз, а як на справді не знаю, тому питаюсь у людей які буваю частіше за мене на гонках. Знаю точно що ВАЗи 8 і 9 інжекторні, дуже достойні суперники гольфам з 1.6Л карбюраторні.
Цю вісімку бачив в дії. Там нічого в салоні немає, крім сидушки водія, руля і панелі приборі. Капот з пластика и багажник теж. Все стікло поміняв на пластикові, або мені так здалось. Запаску тоже викинув))) Під капот нікого і близько не пускає. Но думаю там десь під 200кобил є. Нажаль тоді він не з Субару тягався а з Мітсубісі ГТ 3000
А в інтернеті таких заряжених ВАЗів як собак не різаних бачив. Куча відео з гонок як вони тянуть все що має 2 і більше коліс. Десь в Россії іздить ВАЗ 2105 який витискає 270км\ч. І Волга яка пре під 300км\ч. Але впізнатих іх дуже тяжко, таке наліпили для айродинамікі що ледве впізнав. А в житті я бачив ВАЗ 2101 який натянув БМВ 750 як дитину. Або водій на бмв гірше за мене або там копійка з таким мотором що у мене фантазії не хватає
Для початку треба визначитись, з якою метою береться автомобіль.
Якщо стоїть питання про використання машини для драгу, тоді тільки ГТІ, причому бажано шукати 16-кл-й. І ні один стоковий Ваз такого Гольфа не об*їде,навіть 16-кл-на 10-ка.
Якшо потрібен економний трудяга, тоді 1.6, хоча і такий екземпляр бриє непогано.
Що стосується Вазів, то їх набагато дешевше затюнити порівняно з Гольфом, але вони програють і ззовні, і по комфорту, і по безпеці. і по надійності і по корозійній стійкості. я колись їздив на 2108 94-го р.в., зараз в мене Гольф ГТІ 86-го. І свого Гольфа я б не проміняв навіть на 2109 2004 року, бо просто не зміг би на тому їздити після гольфа.
Якшо серйозно готувати машину до драгу, то потрібно буде іти на серйозні затрати, і вкінцевому підсумку на такій машині по- місту не поїздиш. (як вже зазначав Мартіні). А для покатушок "с вєтєрком" вистачить і стокової ГТІшки (в добр. тех. стані), я своїм Гольфом і 520 бумер легко об*їжджаю, не те шо 8-ки і 9-ки.
Dj_Deimos
18.07.2007, 14:04
Добре. А якщо взяти Гольф 2 1.6Л 8 клапановий. Я вже багато варіантів перебрал, чомусь 1.6Л для мене самим оптимальним здається. На Драгу себе не погано покаже і тим більше на трасі, максималка в нього десь під 170км\ч буде. Їздив пару раз на Гольф 2 з 1.3л, на трассі витиснув під 150км\ч.
Мене більше всього цікавить динамічтне прискорення, звичайно в межах розумного, економічність і надійність. Комфорт мене взагалі не цікавить, я на волзі себе почуваю комфортно і в жигулях теж. 16секунд до 100км\ч для мене буде в самий раз, але не довше, 160-170км\ч мені хватить з головою. Рановато на більших шводкостях їздити. Тим більше що це вже будуть за високи обороти двигуна, а я ще хочу їздити, а не ремонтувати. Наскільки я розумію, при максимаці в 170км\ч нормою для двигуна буде 140-150км\ч. А якщо вже дуже припиче на Драгу покататись, 98 в бак і флаг в руки. Кольця прогорять з часом, але на дистанції в 100км навряд, навіть волга більше витрамиє з 98 в баці.
Ще таке питання, хтось ставив на гольфи, сидіння від Спарко. Якщо ставили, то кріплення там треба дуже переробляти?
І ще таке питання, литі і титанові диски. Як вони на наших дорогах, чи краще поставити гарні ковпаки? Низько профільну гуму не хочу, хочу просто гарні диски.
Dj_Deimos
18.07.2007, 14:08
зараз в мене Гольф ГТІ 86-го.
В скільки в оцінете його? Але так, реально)
В скільки в оцінете його? Але так, реально)
Не менше 5700 у.е. А коштує він мені набагато більше, не враховуючи скільки в нього вкладено власної роботи, просто виходжу з реальних цін на Гольфи, автомобіль робив для себе і продавати поки шо не хочеться. Хто бачив мій гольф і їздив на ньому, підтвердить, що для цієї машини це не завелика ціна. Не зважаючи на 86 рік, у машині важко до чогось придертись.
п.с. розгін до 100-ні треба дивитись у мануалі до кожного конкретного типу двигуна. Можна знайти на http://www.volkswagen.msk.ru/.
п.п.с. в мого Гольфа 100-ня в районі 9 сек. (Інколи менше, залежить від настройок).
Dj_Deimos
18.07.2007, 17:41
То що там пише, мене не дуже цікавить. Там ж беруть ідеальний двигун, з ідельними дорогами, покришками і бензином. А що вийде в реальності не відомом, з нашими дорогома, покришками і т.д. Думаю що за 16сек до 100 гольф 2 з 1.6Л видасть.
Dj_Deimos
18.07.2007, 17:46
Гольф 2 1.6Л карбюраторний 87-89років з пробігом 200-250тис, 5 КПП, 4200у.е нормальна ціна буде?
Треба дивитись на стан і комплектацію.
Dj_Deimos
18.07.2007, 18:21
Треба дивитись на стан і комплектацію.
В мене до вас появилось ось таке питання. Якщо, буде з вигляду хороший гольф, тоість один з варіантів покупки. Можно буде запросити вас, ви би його подивились і т.д. Звичайно не за дякую, як говориться, дякую в кишеню не положеш
Можно буде запросити вас, ви би його подивились і т.д.
За умови, що буду мати вільний час-допоможу чим зможу. Треба буде лише попередньо домовитись. Але такі нюанси, як компресія в циліндрах і геометрія кузова вам подивиться лише фахівець з відповідним обладнанням.
Якщо, буде з вигляду хороший гольф, тоість один з варіантів покупки.
Акция: покупайте автомобиль "Ока"! Под каждой третьей крышечкой капота - двигатель. В каждом десятом двигателе - масло, в каждом сотом - машинное.
Торопитесь! Количество двигателей - три.
Dj_Deimos
19.07.2007, 22:01
За умови, що буду мати вільний час-допоможу чим зможу. Треба буде лише попередньо домовитись. Але такі нюанси, як компресія в циліндрах і геометрія кузова вам подивиться лише фахівець з відповідним обладнанням.
Ну це зрозуміло, до фахівця обовьязково і провірка в ДАІ.
Dj_Deimos
19.07.2007, 22:02
Акция: покупайте автомобиль "Ока"! Под каждой третьей крышечкой капота - двигатель. В каждом десятом двигателе - масло, в каждом сотом - машинное.
Торопитесь! Количество двигателей - три.
Цікава акція, треба попробувати, а вдруг виграю)
в самому блоку нічого неробилося тобто немінявся хід поршня і всяке таке, замінений розапредвал, і коробка передач інша, замінена форсунка і всякі такі мєлочі. Сідушки задні і передні від Гольф 3 , широкі бампера, мінімальний тюнінг (пороги заварена кришка)
фотки можна побачити на львівському ВВ клубі (силка в підписі)
Boris_Kiev
20.07.2007, 13:39
Зазвичай дані "розгін до 100" дають за результатами, коли за кермом - водій-випробувач. Який спочатку добре потренувався на предмет "оберти / передача".
Якщо не шкода зчеплення, можна й поліпшити заводскі дані. :)
Dj_Deimos
20.07.2007, 19:41
в самому блоку нічого неробилося тобто немінявся хід поршня і всяке таке, замінений розапредвал, і коробка передач інша, замінена форсунка і всякі такі мєлочі. Сідушки задні і передні від Гольф 3 , широкі бампера, мінімальний тюнінг (пороги заварена кришка)
Я так фотки і не знайшов, руки просто не з того місця ростуть))) Скільки хочете за свою машину?
Гольф Тревела ліворуч. Посередині зафіксований у дивній позі - ваш покірний слуга :)
http://www.volkswagen.lviv.ua/components/com_datsogallery/img_pictures/cars5_20070613_1312055038.jpg
Полковник
20.07.2007, 23:36
Гольф Тревела ліворуч. Посередині зафіксований у дивній позі - ваш покірний слуга :)
Ой, так Вы МУЖЧИНА??????
Тут цей же гольф, вид ззаду
http://www.volkswagen.lviv.ua/components/com_datsogallery/img_pictures/duketopoltravel4_20070416_1848979600.jpg
Dj_Deimos
21.07.2007, 01:59
Ой, так Вы МУЖЧИНА??????
:eek: Вы это только что узнали?
Dj_Deimos
21.07.2007, 02:01
Окуратний Гольф. Респект.
Dj_Deimos
21.07.2007, 02:02
http://www.volkswagen.lviv.ua/components/com_datsogallery/img_pictures/cars5_20070613_1312055038.jpg
І як цей гольф на ДРАГу? Напевно злюка дика.
На драгу він в калюжу не сідає. Виступає нормально
Я скоро отримаю права і вже почав шукати машину, для початку. Але, варіантів багато а грошей мало. Фольцваген Гольф 2, друзі говорять що це хороша машина, економічна і надійна, практична і для початківця просто супер. В інтернете пишуть що це просто ідеал.
Так, це ідеал!!!
Но як цей ідел веде себе на наших Львівських дорогах, як швидко вона ламається і що в ній більше всього "литить" першим. Наскільки дорого вона обходиться в обслуговуванні і який ризик того, що замість нормальної запчастини мені втулять підробку з сирої сталі, яка навіть не витрамає укусу комара, не говорячи вже про наші дороги, на яких динамічні нагрузки шалені.
В мене не ламалась. Їздив рік день у день. Запчастини дешеві як борщ. Наприклад фара - 50 грн. Як вісьморочна.
Підробку тобі зара втулять до будь-якої машини.
Скільки вона жре бензини і які вітчизняні:moskali: машини можуть конкурувати з знаменитим Гольфом 2. Чи реально найти зараз гольф в хорошому стані і яка ваша оцінка цієї машини.
Жере в залежності від того який мотор. Хош економії - бери 1.3. (в мене 55 літрів ішло на 800 кілометрів в змішаному режимі) Хочеш паввер - шукай 16 клапанну.
Ніяка машина не може конкурувати з Гольфом, хіба Корадо. :clapping:
Але то тоже гольф, лиш затюнений.
Можна знайти. В мене був в ідеалі, два місяці тому продав бо купив VW Corrado.
Оцінка 99 зі 100. -1 процент - бо троха жорстка підвіска.
А хто зі мною не згідний, нехай іде лісом, бо думку свою я і так не зміню. Вона як аксіома. Всім успіху. А тобі, Друзяко - пошвидше взяти гольфика і приєднатися до Львівського VW Клубу.
У меня первая машина была Golf II.Что могу сказать машина супер!!!Она пришла ко мне из Германии,автовозом,естественно потребовала закономерных вложений,так что если купишь-готовся.Я поменяла на ней масло, фильтры, ремни, ролик натяжителя , а также амортизаторы.С первого взгляда кажется много,но эти вложения того стоят.По ходовым качествам,машина жестковата,но для наших дорог это "самое оно",бамперный пластик на брущатке точно не оставишь.
Ну что еще сказать...Экономная,бензиновую можешь смело брать,кушает немного,запчасти дешевые,и действительно неубиваемая машина !!! НО!Есть слабые места,когда покупаешь,надо в первую очередь смотреть туда.Это ремни ГРМ, течь водяной помпы и амортизатора, потеря герметичности тормозных цилиндров и шлангов. УДАЧИ!!!:) :) :)
~KOLOBOK~
24.08.2007, 02:50
Мужик а давай махнемося я тобi "гольфа" а ти менi "волжару".Тiпа мiняю "снiкерс" на сало. :)
Dj_Deimos
25.08.2007, 16:47
Всем привет, дорогие форумчани. Давно не заходил сюда. Вообщем, ситуация кардинально поменялась. Я уже было дело, почти купил гольф, но как здесь говорилось ранше " Первая машина как первая любовь". На этой Волге, я не одну сотню километров намотал, вообщем, не смог я её продать и пересесть на гольф. Почти было дело, что купил Гольф 2 1.8GTI 89 года за 5100у.е. Но, Волга оказалась, слишком близкой мне)))))) Хоть она и корова, хоть идет как баржа, не модная и старая, жрёт бензина как трахтор, но я её люблю))))
Извините что я тут вас всех мучал, всем огромное спасибо, за время и понимание. Еще раз извините что так получилось.
P.S. PeGas особенно хочу вам выразить слова благодарности. Вы правы, что нужно начинать с 2410, вы меня заставили, как говориться подумать дважды. С меня пиво, причем не одно. А ваш Гольф :y:
Mythabor
27.08.2007, 23:32
[ Виробництво Гольф 2 припинено у далекому 1992 році. Хоча я двійки 92 року ніколи не зустрічав, найбільше - 91 рік.
Тому і не бачив що припинено виробництво у 1991 р.
Є також і дизельні 1.6, але я би не радив звязуватися із таким старим дизелем.
Дизель дуже витривалий. скаржитись немає на що, проїздив, знаю + економічний...
Це так, витривалий, але то все-таки лотерея. Якщо дизель починає ламатися, то це великий геморой.
Хоча...
Volkswagen нашел в США автомобиль с дизельным двигателем с самым большим пробегом на территории Северной Америки. По словам представителей немецкой компании, Volkswagen Jetta 1986 года выпуска с дизельным мотором сумел проехать без какого-либо ремонта силового агрегата 562 тыс. миль (900 тыс. км.).
Далі http://www.volkswagen.lviv.ua/content/view/40/35/
Dj_Deimos
03.09.2007, 19:40
Це так, витривалий, але то все-таки лотерея. Якщо дизель починає ламатися, то це великий геморой.
Хоча...
Volkswagen нашел в США автомобиль с дизельным двигателем с самым большим пробегом на территории Северной Америки. По словам представителей немецкой компании, Volkswagen Jetta 1986 года выпуска с дизельным мотором сумел проехать без какого-либо ремонта силового агрегата 562 тыс. миль (900 тыс. км.).
Далі http://www.volkswagen.lviv.ua/content/view/40/35/
900 тыс.км. Возможно и на бензиновом)))) Просто не давать больше 2000об\м)))) А на дизеле, строго держать средину.
Mythabor
03.09.2007, 21:54
Геморой у любому випадку, якщо щось починае ламатися...тому за що купили за те й продали..
Всем привет, дорогие форумчани. Давно не заходил сюда. Вообщем, ситуация кардинально поменялась. Я уже было дело, почти купил гольф, но как здесь говорилось ранше " Первая машина как первая любовь". На этой Волге, я не одну сотню километров намотал, вообщем, не смог я её продать и пересесть на гольф. Почти было дело, что купил Гольф 2 1.8GTI 89 года за 5100у.е. Но, Волга оказалась, слишком близкой мне)))))) Хоть она и корова, хоть идет как баржа, не модная и старая, жрёт бензина как трахтор, но я её люблю))))
Извините что я тут вас всех мучал, всем огромное спасибо, за время и понимание. Еще раз извините что так получилось.
P.S. PeGas особенно хочу вам выразить слова благодарности. Вы правы, что нужно начинать с 2410, вы меня заставили, как говориться подумать дважды. С меня пиво, причем не одно. А ваш Гольф :y:
шкода шо багато хто не розумію мене...
Поїздиш на волзі , а потім миттю , при першій же можливості перескочиш на фолькс, якшо роздуплишся в машині :)
Dj_Deimos
14.09.2007, 21:56
шкода шо багато хто не розумію мене...
Жаль не то что, много кто не понял вас, а жаль то что я сначала не понял вас.
Додано через 9 хвилин
Поїздиш на волзі , а потім миттю , при першій же можливості перескочиш на фолькс, якшо роздуплишся в машині :)
Да нет, не хочу при первой же возможности. Она и сейчас есть, просто не хочу.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008