КПК

Показати повну версію : "Капітан_vs_Васілі"

Сторінки : [1] 2

vasili
04.07.2007, 15:48
Не нарывайтесь
Окей.
Всимслі. Ти шото можеш мне зделать из святой барбари, кстати я некаго нєбоюсь в єтой жизни!

Капітан
04.07.2007, 15:56
Ти шото можеш мне зделать из святой барбари, кстати я некаго нєбоюсь в єтой жизни!
Єто тебе дєлаєт чєсть канєшна. Ти очєнь храбрий и бєсстрашний чєловек... дэйствитэльно очєнь смєло так нєбоятся из Чєрновэц... :D

vasili
04.07.2007, 15:59
Чєрновэц...
Во ВО це ми такі тут усі я ж гуцул, нащадок Кобилиці та Довбуша, а не Разіна та Пожарського.

Капітан
04.07.2007, 16:00
я ж гуцул, нащадок Кобилиці та Довбуша
Батьки в курсі?

vasili
04.07.2007, 16:03
Батьки в курсі?
Ні!

Ольга
04.07.2007, 19:36
та... Кеп і vasili щось жартувати розівчилися, або в Кепа настрій поганий...
чи то у мене поганий настрій, аби читати??

Капітан
05.07.2007, 08:56
Кеп і vasili щось жартувати розівчилися, або в Кепа настрій поганий...
Оля, я коли писав то підкреслив: серйозно. Тому "жарт" Василя був вкрай недоречним.

vasili
05.07.2007, 09:24
"жарт"
ви так це назвали капітан шо ніби ви образились....?
вкрай недоречним
а це взагалі до мого припису не підходить того шо капітан ви лукавий!

Капітан
05.07.2007, 09:26
ви так це назвали капітан шо ніби ви образились....
Я ніколи ні на кого не ображаюсь - віддаю перевагу створити всі умови, щоб ображались на мене :) Хочете переконатись? :) Тоді продовжуйте...

vasili
05.07.2007, 09:53
Хочете переконатись? Тоді продовжуйте...
Ви мені пропонуєте те на шо не існую прецинденту....фірштейн!

Капітан
05.07.2007, 10:02
Ви мені пропонуєте те на шо не існую прецинденту
:D Василю, я не маю часу і бажання проводити Вам лікбез по архівам форуму і правилам правопису... андестенд?

пупер
05.07.2007, 10:06
хтось тут про зустріч починав говорити, чи ви про дуель?....
секунданти потрібні?...

Капітан
05.07.2007, 10:10
секунданти потрібні?...
...в споре нескольких мужиков обычно прав тот, кто предлагает взять и выпить прямо сейчас :D

vasili
05.07.2007, 10:17
часу і бажання
Конкретно сказано головне дуже доступно, я вас зрозумів але ви є нервова людина...
взять и выпить прямо сейчас
а ось і причина нервової естетики пана. http://img.lenta.ru/oddly/2004/09/29/cool/picture.jpg

пупер
05.07.2007, 10:26
Конкретно сказано головне дуже доступно, я вас зрозумів але ви є нервова людина...

медов форева.....

vasili
05.07.2007, 10:41
медов форева.....
Домовились...... але Зубровка то є кайф!

Капітан
05.07.2007, 10:49
але Зубровка то є кайф!
Не, настоящий кайф это наверное молоко и валерьянка… Во первых полезно и не водка, во вторых мяуканье приобретает новую, более визгливую тональность, а так же кирпичи из окон желающих отдохнуть местных жителей :)

vasili
05.07.2007, 11:11
настоящий кайф это наверное молоко и валерьянка…
Ви фамільярна людина капітан.... тому не бути тобі майором!

Капітан
05.07.2007, 11:34
Ви фамільярна людина капітан.... тому не бути тобі майором!
...сквозь стиснутые зубы промяукал Леопольд, с черной завистью глядя на Чеширского кота :)

vasili
05.07.2007, 11:54
...сквозь стиснутые зубы промяукал Леопольд
http://img.ruslania.com/pictures/big/401137-Prikl_kota_Leo.jpg
уж напевно таки ви конкурентно здатна людина, такий поштовх до розуміння я ше не стрічав тут...

Капітан
05.07.2007, 11:56
такий поштовх до розуміння я ше не стрічав тут...
А Ви не обертайтеся до співбесідника спиною, щоб не відчувати поштовхів... до розуміння :D

vasili
05.07.2007, 12:15
не обертайтеся до співбесідника спиною
Ха-ха, то є, вас туо скомпроментувало і ви пішли далі ви опасна людина капітан з вами ліпше не спорити...а то ви схильні до поштовхів.........

Капітан
05.07.2007, 12:23
з вами ліпше не спорити...а то ви схильні до поштовхів.........
Что поделаешь... Для некоторых личностей продвижение вперед является лишь результатом пинка сзади ;)
Вот и Вы наконец начинаете кое-что понимать ;)

vasili
05.07.2007, 12:45
Что поделаешь... ?
Та добре шо нічо вже не подєлаєш...
кое-что
Нет капітан "увы" підштовхуйте ззаді когось іше я вам у цьому в пригоді не стану...вибачте за автентичність!

levandivka
05.07.2007, 12:49
Не набридло?

Капітан
05.07.2007, 12:52
поздно, Вася, поздно (с) комсомолец...
Вместо того чтоб вовремя исправить допущенную некорректность, Вы решили сию дилемму в пользу конфликта. Так что извиняйте :)

levandivka
05.07.2007, 13:02
Вместо того чтоб вовремя исправить допущенную некорректность, Вы решили сию дилемму в пользу конфликта.
А далі пішли взаємні Панти (чи пАнти?). А-а-а, згадав: понтИ

Капітан
05.07.2007, 13:06
Левандовка, если Вы заботитесь о своем пищеварении, вот добрый совет - не говорите за обедом о взаимных понтах. И, Боже вас сохрани, - не читайте до обеда посты Капитана (с) :D

vasili
05.07.2007, 13:08
допущенную некорректность, Вы решили сию дилемму в пользу конфликта.
Обгрунтуйте колега, ви ж не пустослов ви капітан за базар надо ответить!

levandivka
05.07.2007, 13:18
Боже вас сохрани, - не читайте до обеда посты Капитана
ТАК зробіть си гілку "Капітан_vs_Васілі" і я з задоволенням не буду їх ТАМ читати.

Капітан
05.07.2007, 13:18
Обгрунтуйте колега, ви ж не пустослов ви капітан за базар надо ответить!
С удовольствием!
Итак, я в посте № 19 этой темы, на полном серьезе (о чем для тех кто "в бронепоезде" специально подчеркнул) написал приблизительный список форумчан, с которыми я особенно хотел бы встретиться в реальной жизни.
В ответ Вы написали таке враження шо ви у постелі стрілу хочете набить...
Я считаю крайне некрасивой и некорректной сию фразу, так как в списке мною предоставленном, находятся вполне и даже очень порядочные форумчане, в том числе и дамы.
После этого я Вас честно предупредил о возможном конфликте, если будете продолжать в том же духе. Ваш ответ: Ти шото можеш мне зделать из святой барбари, кстати я некаго нєбоюсь в єтой жизни!
Вопросы?

Теперь вы ответьте за свои слова: на каком основании Вы решили себе позволить такую "шутку" в мой адрес?

Капітан
05.07.2007, 14:51
Левандовка... стесняюсь спросить... А с каких это пор, форумчан стали наказывать за то, что они могут обосновать свою мысль и слова? Причем по настоятельной просьбе оппонента? Просто интересно :rolleyes:

MARTINI
05.07.2007, 14:59
Капітане, приходьте на зустріч, там здасьте всі назбирані картки модератору і отримайте приз :)

Ольга
05.07.2007, 15:06
щось мені здається, що Капітан не прийде ніколи :)

levandivka
05.07.2007, 15:14
стесняюсь спросить... А с каких это пор, форумчан стали наказывать за то, что они могут обосновать свою мысль и слова? Причем по настоятельной просьбе оппонента?
Не стидайтеся!
1. для встидних питань існує ПП та Книга Скарг.
2. покарання повішене за розборки у "невстановлених для цього" місцях.
3. "по просьбам трудящіхся" - застаріла відмазка.

Наспівуючи:
Ка-пі-тан, капітан, улибнітєсь...

Капітан
05.07.2007, 15:18
ПП і книга скарг - не для мене :) Не люблю, знаєте, поза очі... Власне згідний, давайте карток побільше - порядок має бути та й якість призу теоретично збільшиться :D
А взагалі...

vasili
05.07.2007, 15:25
на перекур вийдем!

vasili
05.07.2007, 16:52
ТАК зробіть си гілку "Капітан_vs_Васілі" і я з задоволенням не буду їх ТАМ читати.

levandivka
05.07.2007, 17:02
Тільки забули тег цитати.

afterstep
05.07.2007, 17:13
панове, курилка - не параша... насвинячили тут, панімаєш....

Meg
06.07.2007, 13:53
А шо сі стрисло?Капітан,що я пропустила?

Капітан
06.07.2007, 13:54
Та нічого цікавого Мег :)

Meg
06.07.2007, 13:58
Аааа,добре тоді,якшо нічого цікавого:crazy:

Liliya
07.07.2007, 14:20
Любі хлопці! Дівчата-форумчанки цілують вас в обидві щоки та просять випити мирову!!!:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

vasili
07.07.2007, 15:58
От якби усе було як тре, то й менши мирогої пили наші гицелі.

Ross
08.07.2007, 03:11
Пупер навіщо ти дали мені покарання хіба я не говорю правду про васю

Ross
08.07.2007, 03:14
Дякую тобі панеже ВИЖНИЦЬКИЙ!

тобі Вижниця чимось не угодила гуцул

vasili
08.07.2007, 03:16
не угодила гуцул
ГУМ ГУМ ГУМ ГУА ГУм ГУМ ГУМ я тобі ! ТРАВА малий!

пупер
08.07.2007, 03:17
Пупер навіщо ти дали мені покарання хіба я не говорю правду про васю
лаятися — в приват...
матюки — заборонені!..

пс. мені вижниця подобається, симпатизую (у дечому) скінам, але така поведінка — http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif

Ross
08.07.2007, 03:21
пупер скільки треба отримати покарань що дістати бан ? І на скільки один бан заблуковує юзера ?

пупер
08.07.2007, 03:24
пупер скільки треба отримати покарань що дістати бан ? І на скільки один бан заблуковує юзера ?
ви хочете бути забаненим?...
можна забанити на час, а можна назавжди....
вам який кортить?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

Ross
08.07.2007, 03:27
ви хочете бути забаненим?...
можна забанити на час, а можна назавжди....
вам який кортить?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

ну не знаю напевно на день, можна менше

Ross
08.07.2007, 03:29
це мені просто весело після Івана Купала

пупер
08.07.2007, 03:32
це мені просто весело після Івана Купала
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
ясно...

vasili
08.07.2007, 03:42
ясно...
Шо бували на святах у трафічному алкогольному стані пуппер! ви ж радикал пуппер, з наших українціу.

Ross
08.07.2007, 03:51
українціу.

:D :D

Ross
08.07.2007, 03:53
о люди запрошую вас в наше чарівне місто щоб подивитися якісь міжнародний фестиваль:shy:

vasili
08.07.2007, 03:59
о люди запрошую вас в наше чарівне місто щоб подивитися якісь міжнародний фестиваль

Власне буваю кожної суботи у адміністрації у МИКОЛИ МАЛЯРЧУКА АНТОНОВИЧА як гуцул!

Ross
08.07.2007, 04:07
МИКОЛИ МАЛЯРЧУКА АНТОНОВИЧА як гуцул!

фхто це

Капітан
09.07.2007, 08:58
Васілі, а ти нарваний... Полковнику нахамив, мене всує постійно згадуєш, хоча я приводу для цього не давав. Тобі першого позору було недостатньо?
Пропоную мир - ти не хамиш, а я тебе не помічаю, ОК? :)

vasili
09.07.2007, 10:03
Васілі, а ти нарваний... Полковнику нахамив, мене всує постійно згадуєш, хоча я приводу для цього не давав. Тобі першого позору було недостатньо?
1. Я не нарваний !
2. Полковнику я старався не хамите вийшло так, недуже зразково, є якійсь в житті моменти, коли спокушаєшся тим шоби комусь (рос) смачно нагрубиянити, але там, не так просто, вольготно думаючій пан Полковник, здається ніби хтів шоби йому хтось той во, сказав. Наразі ми зрозуміли один одного.

Капітане ви пропонуєте мені мир, я згоден з вами, вам моя рука!
Але тотожно цьому ви називаєте мене осоромленим, я власне тіке від вас чув цю тезу, ви беретесь судити мене, за своїми правилами, а це хамство. Ше раз кажу у вас одна правда у мене інша.
Прошу забрати слова
Тобі першого позору було недостатньо?

Капітан
09.07.2007, 10:09
1. Я не нарваний !

Прошу забрати слова

Може й заберу, з часом - від Вас залежить. Наразі я говорю так, як воно є. Просто не люблю брехати, навіть сам собі :)

vasili
09.07.2007, 10:24
Може й заберу, з часом - від Вас залежить.
А це я розумію як "розкачування" в певній мірі добропорядних теперішніх моїх власних намірів!
Від вас залежить у мене є таке враження шо ви як у тій мудрості про око(рос) "В чужом глазу порошинку видишь, а в своем - пенька не видишь".
Просто не люблю брехати, навіть сам собі
Тут ви хочете бути святим, не знаю для кого ви граєте цю ідилію.
Ше раз.
Заберіт слова з ефіру.
Обіцяю бути "Паенькой"

Капітан
09.07.2007, 11:06
Тут ви хочете бути святим, не знаю для кого ви граєте цю ідилію.
:D Особисто для Вас буду дияволом :D

vasili
09.07.2007, 11:19
Особисто для Вас буду дияволом
Однако очередь к отцу Василию, изгоняющему бесов в Черновицком храме св. Параскеве, не уменьшается очередной бесноватый таки прет под удар очищения...

Капітан
09.07.2007, 11:44
... не плач, отче Василю
Що ж мусиш робити,
Коли така уже доля
Твоя на тім світі...

Капітан vs Ю.Федькович

Liliya
09.07.2007, 11:46
ШАНОВНИЙ ROSS!

Не підкидайте дров до чужого вогню!!
Якщо вам подобаються вмішуватися в ЧУЖІ грубі конфлікти, чому б Вам не відвідати гарячі точки? Пропоную: Ірак чи Палестину! Там Вам відразу ж захочеться мирного неба над головою та дружніх відносин на форумі!

ЩАСТИ ВАМ!

vasili
09.07.2007, 12:06
Капітан vs Ю.Федькович
Капітане ви опасный человек, чем вам Федькович с лирикой не той вуо, что вы его к опанетам причислили...или вы той во...

Капітан
09.07.2007, 12:13
Товариш, я вам не той во Ви самі товариш знаєте і і нік і должность....див. обьєктивніше
Не знаю. Чесно. Просто чув вже цю пісню не один раз, от і цікаво, може нарешті хоч один правдивий Василь на тому форумі знайдеться, який обгрунтує свій свист :D

vasili
09.07.2007, 12:24
Просто чув вже цю пісню не один раз
Ото ж бачите об"єктивізму у вас хватає...
правдивий Василь

А за цей комплімент не дякую. Нелюблю сарказм, тим більше від вас товариш Капітан.

Капітан
09.07.2007, 12:29
Був колись на ЛФ такий дядько, модератор Правник. За що я його поважав, так за те що він слів на вітер не кидав. Крикнув Правник: "агов, люди! На форумі москалі, ціла 5-а колона!!!" Всі стривожено,- "Де??!" А Правник бац! І опублікував список... Іншими словами, "хлопець свого слова" (с) Ю. Луценко.
А Ви, п. Василь? :)

vasili
09.07.2007, 12:48
Крикнули то є пушку кинули от і 1 доказ і перший сам визначився"агов, люди! На форумі москалі, ціла 5-а колона!!!" Всі стривожено,- "Де??!"
Хмельницького на Жовтих водах пам"ятаєте...!

Капітан
09.07.2007, 12:59
Хмельницького не пам"ятаю... а от Ваші "жовті води" вже видно :D

vasili
09.07.2007, 13:18
Ваші "жовті води" вже видно
Та ви шо? ... сам схотів товариш............Хіба шо направлені певним струмом у напрямку до опонента!
Капітан Капітан, ну что вы язвите, вам ли к лицу, остроты разбрасывать не имеющие земного анала, вот вы список просите... да есть у меня "такие", но позвольте вы же знаете, начем я настаятельно обосновываю смои речи...на интуитивном уровне + советы ближайших соратников по роботе по противостоянию полной русификации, западной украины в часности Буковины.

Капітан
09.07.2007, 13:27
... сам схотів товариш...Хіба шо направлені певним струмом у напрямку до опонента!...остроты разбрасывать не имеющие земного анала... вы список просите... да есть у меня "такие"...на интуитимном уровне...
Отличный уровень! Интуитимный! Смесь интуитивного с интимным, я правильно понял? :D
Пока что дружище, Ваши струи хм... интуитимно стекают Вам в башмаки...
Вася, сколько можно увиливать от прямого ответа - да признайтесь Вы, что ляпнули не подумав :) Большое дело понимаешь... Так мол и так, - виноват, исправлюсь! ;) Вот это будет по мужски. А то развели тут... земной анал...

Nadin
09.07.2007, 13:47
Я вибачаюсь, шо втручаюсь, не благодарна ,то справа. Я стала невольним свідком і навіть учасником вашої суперечки. Василі, позицію Капітана зрозуміло-що він хоче,і з чого почалося. А ваша виглядає так, як ніби нема чим занятися, ви безпідставно дєргаєте Капітана, який вже в котре взиває, до мудрості(яка у вас без сумніву є). Тому, порозумійтесь на рахунок конфлікту, а потім "стебайтесь" один над одним "по самоє не хочу". Мені здаеться, що Капітану не дуже комфортно, обзивати і таке ж слухати.
Я вас двох трошки знаю, і тільки тому мені не байдуже.

vasili
09.07.2007, 13:50
Отличный уровень! Интуитимный! Смесь интуитивного с интимным, я правильно понял?
Пока что дружище, Ваши струи хм... интуитимно стекают Вам в башмаки...

Капітан Капітан ви занатто емоційний розслаптись і помийте лице, бо моя інтуіція я бачу вас не умиротворила!
Так ви дійсно не зрозуміли це у вас лице місіонера-міліціонера змінилось на шось інше... ви деспотичний чоловік, який у розумінні буття баче тіке свої власні аналогії, а анально-капітанські закиди лишіт для своїх "товарищей".
что ляпнули не подумав

vasili
09.07.2007, 13:54
Я вибачаюсь, шо втручаюсь, не благодарна ,то справа. Я стала невольним свідком і навіть учасником вашої суперечки. Василі, позицію Капітана зрозуміло-що він хоче,і з чого почалося. А ваша виглядає так, як ніби нема чим занятися, ви безпідставно дєргаєте Капітана, який вже в котре взиває, до мудрості(яка у вас без сумніву є). Тому, порозумійтесь на рахунок конфлікту, а потім "стебайтесь" один над одним "по самоє не хочу". Мені здаеться, що Капітану не дуже комфортно, обзивати і таке ж слухати.
Я вас двох трошки знаю, і тільки тому мені не байдуже.

Я вже обіцяв пані Черешенці шо останній раз говорив у курілці з товарищем Капітаном, але тому схотілось мене зноу зачіпити, я маю право йому відповісти, я відповів та руку миру запропонував,але тому не цей во тре, він є не той який ви маєте про нього бачення, він іуда(диявол).

Boris_Kiev
09.07.2007, 13:57
vasili,
скажу відверто: у нас з Капітаном теж трапилося тривалі ... ну серйозні розходження, породжені діаметрально протилежними оцінками третіх осіб і деякими розбірками навколо тих самих третіх осіб.

Проте, в силу схожості позицій в 90% інших тем ми прийшли до думки, що можна спілкуватися без кидання каміння.
Капітане, НЄ ?

Nadin
09.07.2007, 14:08
останній раз говорив у курілці з товарищем Капітаном, але тому схотілось мене зноу зачіпити, я маю право йому відповісти,
Василі, значить ви йому не байдужі, ваш найкращий поступок не йти на його провокацію. Ви такий оригінальний у своєму роді, а тратитесь на такі довгі безглузді справи. Я з вами також сперечалась, але надоїло, я не відчула ніякої неприязні і агресії і тому дивуюсь, шо ви безпідставно сваритесь, ви ж один одному грошей не давали.

vasili
09.07.2007, 14:26
Благородна Nadin ви чудова...
Наразі скажу вже 77 років ми незадоволені тим шо відбувається з рідним краєм від Черемоша до Прута та й вверх до Луцка, винуватсі у цьому відомі.....я не хочу бути націоналістичним шовіністом, але все ж з підозрою веду мову до росіян, дітей окупантів, і розумію шо кожний такий во, своїм, навіть незначним негативним (в глузді розмови)вчиночком вже, якби продовжує "дєло" , тому на ЛФ НАЧЕ Й ВИСУНУВ ГІПОТЕЗУ на рахунок "диверсійних робітників" та просто ідеологічно протилежним силам. Якшо я помиляюсь то доцього я самий прийду, але ........Капітан та інші армійські чини!

Черешенька
09.07.2007, 14:33
Ну, Василю, чому обіцянки не дотримуєшся??? Не розчаровуй мене, я ж тобі довіряю ;)!
Мені подобається, що ти - веселий, темпераментний, бойовий хлопець, але всьому має бути міра. Чесно, мудра людина поступиться завжди, промовчить, коли треба, або припинить суперечку. Тут на форумі ж все, як на долоні, не всім приємно такі дописи постійно читати (кажу це для профілактики, знай, як тебе заблокують, ми сумуватимемо, тому уникай чвар, вони до добра НІКОЛИ не ведуть).
Одним словом, вправляйся у терпеливості, а зустрінемося у Львові, то потренуємося у риторичних диспутах ;).

vasili
09.07.2007, 14:42
Ну, Василю, чому обіцянки не дотримуєшся??? Не розчаровуй мене, я ж тобі довіряю !
Мені подобається, що ти - веселий, темпераментний, бойовий хлопець, але всьому має бути міра. Чесно, мудра людина поступиться завжди, промовчить, коли треба, або припинить суперечку. Тут на форумі ж все, як на долоні, не всім приємно такі дописи постійно читати (кажу це для профілактики, знай, як тебе заблокують, ми сумуватимемо, тому уникай чвар, вони до добра НІКОЛИ не ведуть).
Одним словом, вправляйся у терпеливості, а зустрінемося у Львові, то потренуємося у риторичних диспутах .
Каюсь, у чомусь я перейшов межу і знаю шо все як на долоні тим більше шо ми в неті. Здається я хотів підсвідомо аби мене заблокували бо такий накіл темпераменту не є власний моєму культурному наповненню.
Я просто тут засидівся а чернівецькі форуми вже давно не доїні.

Капітан
09.07.2007, 14:50
Василий, вполне возможно, что если не я (в силу своей заангажированности) то другие смогли добиться глубин Вашего самосознания.
Я действительно играю с Вами в пол-силы, так как не теряю надежды что однажды Вы поймете: виртуальная жизнь теперь уже мало чем отличается от реальной, и за свои слова даже здесь отвечать НУЖНО.
Если Вы сделали риторическое, обвинительное заключение - будьте добры обоснуйте его, ибо иначе это может повлечь за собой непредвидимые последствия.
Если кто-либо из участников искренне раскрыл свои карты, а Вы с издевкой к этому отнеслись, позволив себе сакраментальные шутки - то лучше вовремя извиниться, чем провоцировать конфликт.
Собственно в двух словах это все, чего я добиваюсь от Вас.

Но, если Вы хотите продолжать конфликт...

Nadin
09.07.2007, 14:54
Благородна Nadin ви чудова...
Наразі скажу вже 77 років ми незадоволені тим шо відбувається з рідним краєм від Черемоша до Прута та й вверх до Луцка, винуватсі у цьому відомі.....я не хочу бути націоналістичним шовіністом, але все ж з підозрою веду мову до росіян, дітей окупантів, і розумію шо кожний такий во, своїм, навіть незначним негативним (в глузді розмови)вчиночком вже, якби продовжує "дєло" , тому на ЛФ НАЧЕ Й ВИСУНУВ ГІПОТЕЗУ на рахунок "диверсійних робітників" та просто ідеологічно протилежним силам. Якшо я помиляюсь то доцього я самий прийду, але ........Капітан та інші армійські чини!
Василі, може і є в ваших думках правда, і знаєте чим мене зачіпити, але є дві людини, змінити ні вас ні його ніхто не в праві. Низькими дитячими образами на іншу тему - не думаю ,що ви чимось зарадите. І викоренити це можна тільки пояснивши причини і підстави, чо ви так думаєте, і наводити приклад який він зрозуміє, ставши на його місце (якимось жартом гострим у вигляді анекдота). Але в нас таких багато і якщо акцентувати на негативі, то вони будуть злитися і нічого більше. Крім цього кожна людина, як і Капітан має багато гарних якостей. Я змучилась,
Василі, голова болить:o . Це Василі гострі теми життя, які не загострюються, а міняються в кращу сторону:y:

Nadin
09.07.2007, 15:09
Но, если Вы хотите продолжать конфликт...
Деколи враження, що вам це двом подобається. Але чесно не хочу втонути в ваших красноречних висловах і надалі вважаю, що Капітан висловив позицію, а Василі мовчить і не признається, що йому треба. Тому конфлікт для мене безпідставний - "вибачте якщо вас це образило, але я так гостро жартую, і нічого поганого не мав на увазі". Все, Василю, погодтеся, що можна було образитися, і це не з поганої сторони характеризує Капітана. А ви в нас і так молюдец, Але ся сперечати любите,Ух:suicide:

vasili
09.07.2007, 15:44
Капітан Капітан - "конфлікт" ви його сьогодні культивуєте, мені тут не до конфліктів, я справу роблю. В вашіх постах 70% інформації є погано відібірані слова, декому це може й неподобатись...
Не издевкой я такие слова нелюблю, ви перекручуєте тепер які ше карти. До людей як до себе!

Я действительно играю с Вами в пол-силы
Здесь смешно мне стало.

виртуальная жизнь теперь уже мало чем отличается от реальной
Ну тут ти правий...да ссс.
Если Вы сделали риторическое, обвинительное заключение - будьте добры обоснуйте его, ибо иначе это может повлечь за собой непредвидимые последствия.
Что тебе обосновувати ти ж заперечувальний, і як тобі не говори.
Зрозумій Капатан Капітан я висловив тезу, відки ти знаєш, може я все життя до цього йшов, а ви мені тут, обоснуй да обоснуй.
Відповідати можу. Але не довго...............

Капітан
09.07.2007, 15:48
Ну раз смешно и не доходит по хорошему, значит начнем войну по полной? Мне не всё равно, но раз такие дела...

Meg
09.07.2007, 15:54
Мені подобається твій бойовий дух,Кеп.Але чому б тобі не бути розумнішим?Будь вище того!;)

vasili
09.07.2007, 16:30
Ну раз смешно и не доходит по хорошему, значит начнем войну по полной?
Ты здесь о чем? Капитан Капитан поправь диалектику красноречивый ты наш!
стихи для миротворения:
Что ж ты смотришь совой -
Дышишь, словно рухнул с дуба?
Посмотри на себя -
Хвост торчком, глаза востры.
Ежели играеш со мной. Но ты ведь искренне раскрыл свои карты а теперь что....
но раз такие дела...

Може ти передумаєш .......
Та й Мег не проти розв"язку переглянути. Через 30 хвилин я йду додому так шо давай робочій час з 08-17,00

Капітан
09.07.2007, 16:36
Мег якраз проти, і розв"язки не хоче... ну, хіба що ти Вася - Імо/Емо :D

Meg
09.07.2007, 16:44
Ха-ха-ха!:D
Мені,звичайно,то все читати весело.Не пам"ятаю на форумі таких скандалів.Але не вважаю,шоб хтось шось доказав тими пустими фразами.
Боюсь,для когось,хто слабший,розв"язка в реалі може стати кровавою:suicide: ;)

vasili
09.07.2007, 16:46
Мег якраз проти, і розв"язки не хоче...
Вона піде з переможцем!
Шучу.
Власне вже "дядько" і тих ЕМО навіть не помічаю, та взагалі не зрозуміла культура... ми колись по іншому з розуму сходили...

Капітан
09.07.2007, 16:51
Хто піде з переможцем, Вася? Мег чи розв"язка? :D
Я особисто можу тобі гарантувати тільки розв"язку ;)

Meg
09.07.2007, 16:52
Нікуди я не піду!:D :bazar:
В будь-якому випадку хіба з Капітаном на каву!:crazy:
Лади,давайте я не буду впутуватися у ваші чвари.Я поржу тут!:)

vasili
09.07.2007, 17:00
Хто піде з переможцем, Вася? Мег чи розв"язка?
Переможців не буде...бо є то, не той вуо.
Я особисто можу тобі гарантувати тільки розв"язку

Добренько, я й у оригінальності та інтелектуальності вашій пане Капітан і не сумнівався!

vasili
09.07.2007, 17:01
Нікуди я не піду!
В будь-якому випадку хіба з Капітаном на каву!
Лади,давайте я не буду впутуватися у ваші чвари.Я поржу тут!
Ви добра та темна дівчина і ви супер!:)

Капітан
09.07.2007, 17:09
Вася, дівчата не бувають темні... ти просто мабуть ще ні разу не одружений :) Окільцює тебе колись якась кобіта, тоді ти вже точно будеш знати, хто темний, а хто нє :D

Meg
09.07.2007, 17:15
Ржунимагу!:D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Капітан
09.07.2007, 17:23
До речі, зі всім іншим я погоджуюсь... ну там, добра і супер... Троха мало фантазії, міг би сказати й чарівна, незбагненна, готично таємнича, стильна, шикарна, досконала, життєрадісна, витончена, творча, чуттєва і т.і. ;)
Але в принципі Вася на правильному шляху :D

vasili
10.07.2007, 09:28
Троха мало фантазії
Наразі звинувачувати мене в тому шо в мене мало фантазії то є на мій погляд не коректно, але коректність не для всіх є чимось дійсно важливим.

міг би сказати й чарівна, незбагненна, готично таємнича, стильна, шикарна, досконала, життєрадісна, витончена, творча, чуттєва
Таких якостей я впринципі очікував би але, знаєте я з МЕГочкою незнайомий, єдине шо знаю, вона любить ніч, а я люблю день, і не міг я сказати шо вона зла.
Тому ви як ви вчора мені признались, ви є в якомусь певному розумінні їй за компаньона.
Цей пост не є якимось продовженням бесіди ні....
але якшо тре то .......

Капітан
10.07.2007, 09:42
Наразі звинувачувати мене в тому шо в мене мало фантазії то є на мій погляд не коректно, але коректність не для всіх є чимось дійсно важливим.
А на мій погляд, я наразі нікого ні в чому не звинувачував. Просто зробив для себе певний висновок.
Коректність? Класна штука, в принципі. Особливо коректним був жарт про зустріч у постілі, нє? :D
Тому ви як ви вчора мені признались, ви є в якомусь певному розумінні їй за компаньона.
За компаньона? Не нашел такого слова в толковых словарях… может быть от франц . compagnon – подмастерье? Но ведь союзы подмастерьев во Франции, большей частью тайные. Возникнув в 12-13 вв., в сер. 19 в. они уступили место профсоюзам…
Дружище, мы с Мег не настолько древние :)

vasili
10.07.2007, 11:52
А на мій погляд, я наразі нікого ні в чому не звинувачував. Просто зробив для себе певний висновок.
Коректність? Класна штука, в принципі. Особливо коректним був жарт про зустріч у постілі, нє?
Властивість "самозакоханих" людей вибирати людей з якими ся хотілиб зустрітися, це на мій погляд і є причиною такого розкладу. Тим більше ви ж самі думаю зрозуміли шо це за розмови такі:хочу відзець таго таго і таго! Ребячество!
За компаньона? Не нашел такого слова в толковых словарях… может быть от франц . compagnon – подмастерье? Но ведь союзы подмастерьев во Франции, большей частью тайные. Возникнув в 12-13 вв., в сер. 19 в. они уступили место профсоюзам…
Дружище, мы с Мег не настолько древние
Странний словарик маєте, не знаю чи дивитись якшо не розумієте, то компанйон замінимо на товарищ.

Капітан
10.07.2007, 12:06
Властивість "самозакоханих" людей вибирати людей з якими ся хотілиб зустрітися, це на мій погляд і є причиною такого розкладу. Тим більше ви ж самі думаю зрозуміли шо це за розмови такі:хочу відзець таго таго і таго! Ребячество!
Далі не доходить... Добре, Вася. Самозакохано включаю тебе у список людей, з якими я особливо хотів би зустрітися у реалі. Але залишається відкритим питання, хто тоді буде вибирати ліжко :D Ти яким ліжкам віддаєш перевагу? Одно-дво-спальним? З подушками чи без? Матрас який має бути, в полоску чи однотонний? Пружинний чи з водним наповненням? :D

Странний словарик маєте, не знаю чи дивитись якшо не розумієте, то компанйон замінимо на товарищ.
Толковый словарь Даля. Слышали о таком, корректный Вы наш?

vasili
10.07.2007, 12:17
Далі не доходить...
Доходить до мене все!, але чому таким тоном, ми наче вчора домовились без дурних образ, Ви навіть красноречієм виблищували, а шо тепер халатність допустили, чи ... словарик підвів. Вельмишановний "пан диван" я у ваші "анали-капітали" не вхож, хоч і змушений буду шифруватися по приїзді, бо ви як я пойняв не жартівничок.

Капітан
10.07.2007, 12:30
хоч і змушений буду шифруватися по приїзді, бо ви як я пойняв не жартівничок.
Вася, лучший способ зашифроваться - сделать пластическую операцию. Накладные усы, борода – это уже 20-ый век. А вот если Вы превратитесь в очаровательную блондинку (цвет глаз рекомендую третий), то вполне сможете достигнуть двойного эффекта: во первых максимально приблизить форму к содержанию, а во вторых действительно зашифроваться :) Успехов!

Полковник
10.07.2007, 12:35
Капитан поправь диалектику красноречивый ты наш!

ЭТО писец!!!!:cowboy:

Капітан
10.07.2007, 12:37
Полковник, не удивляйтесь :) Это черновецкий эсперанто :D

vasili
10.07.2007, 12:43
Вася, лучший способ зашифроваться - сделать пластическую операцию. Накладные усы, борода – это уже 20-ый век. А вот если Вы превратитесь в очаровательную блондинку (цвет глаз рекомендую третий), то вполне сможете достигнуть двойного эффекта: во первых максимально приблизить форму к содержанию, а во вторых действительно зашифроваться Успехов!
Молодец Капітан !

vasili
10.07.2007, 12:46
ЭТО писец!!!!
О....! да тут...., "панство шановне", вельми вдячний, шо й товариш полковнік на кафедрин зашли...как справі полковник?

Полковник
10.07.2007, 13:03
Капитан, однако, только заметил, что у Вас 9 штрафных!!!
У меня ясно - западный отдел ФСБ и так далее...
Но, Вам-то за что?
Вы ведь отказались сотрудничать с нашей фирмой, насколько я помню?
Хотя, жаль, купались бы в бабле сейчас!!!:moskali:

Капітан
10.07.2007, 13:06
Вот за то, что отказался - и лепят штрафные... Разочаровал я народ видать...

Полковник
10.07.2007, 13:11
О....! да тут...., "панство шановне", вельми вдячний, шо й товариш полковнік на кафедрин зашли...как справі полковник?
Как справа, так и слева - всё нормально, всё по Уставу!

vasili
10.07.2007, 13:20
В норме типа да? А здовля як? Пенсію платят, чи як нашим галицько-волинським вітеранам?

Полковник
10.07.2007, 13:23
В норме типа да? А здовля як? Пенсію платят, чи як нашим галицько-волинським вітеранам?

Платят, к 7 числу каждого месяца!
Когда получаю, то кассир всегда говорит:"Вот, видете, как здорово, что Вы не галицько-волинський вітеран"!

Nadin
10.07.2007, 13:32
Господин Полковник, как человек, должна сказать, что вы не правы. Вы на этом форуме накаляете обстановку и без того гарячей атмосферы. Пусть они балуются, а Вас нехватает на других ветках. Все- таки это не справедливо. Прислушайтесь к глупой девчонке:o

Полковник
10.07.2007, 13:35
Господин Полковник, как человек, должна сказать, что вы не правы. Вы на этом форуме накаляете обстановку и без того гарячей атмосферы. Пусть они балуются, а Вас нехватает на других ветках. Все- таки это не справедливо. Прислушайтесь к глупой девчонке:o
Прислушаюсь, когда Вашей колбаски отведаю!:cowboy:

Капітан
10.07.2007, 13:36
Надин, никто никого не накаляет. Это мы так-с, плюшками балуемся (с) Шутейный разговор и ничего более :)

Nadin
10.07.2007, 13:45
Капітане, ці теми обговорюються на інших гілках і у великому обсязі, а не два+один, два на один, чи око за око. І міряєте величину хамства і опускаєтесь дуже низько, вибачте за правду. Прошу втрутитись адміністраторів:cool:.

Капітан
10.07.2007, 13:48
Надін, яке хамство? З мого боку хамство реагувати на дурні жарти в мою адресу Василіки?
Якщо в нього не вистарчає мужньості просто вибачитися за допущену нетактовність, яка призвела до конфлікту, то як можна говорити про хамство з мого боку? :)

vasili
10.07.2007, 13:49
Шутейный разговор и ничего более
"Шутейный по полной" или черновецкий есперанто с диалектикой!

Nadin
10.07.2007, 13:49
Прислушаюсь, когда Вашей колбаски отведаю!
А чо медлите, вдруг Серега не удержится:D .Если понравится, пишите в приват :clapping: .

vasili
10.07.2007, 13:50
просто вибачитися за допущену нетактовність
Нетактовність ви капітан!

Капітан
10.07.2007, 13:51
Моя нетактовність - це вже наслідки, Василіка.

bora
10.07.2007, 13:52
Прошу втрутитись адміністраторів.

Пропонуєте їх забанити?)
Але в тому є частка правди - такту по відношенню один до одного (а зрештою і до тих хто на чтиво натрапить) їм бракує.
2 Капітан, Васілі
Перше китайське попередження!))

Полковник
10.07.2007, 13:53
А чо медлите, вдруг Серега не удержится:D .Если понравится, пишите в приват :clapping: .

Никак нет! "если понравится", то всему миру расскажу!
П.С.То, что понравится - не сумливайтесь!

Капітан
10.07.2007, 13:53
Щоб погасити конфлікт, треба усунути його першопричину. Покарання тут не допоможуть :)

Полковник
10.07.2007, 13:54
натрапить) їм бракує.
2 Капітан, Васілі
Перше китайське попередження!))

О, новый модератор?
Поздравляю!!!!

vasili
10.07.2007, 13:58
Что пропонуєте закрити гілку чи Что?

vasili
10.07.2007, 14:00
треба усунути його першопричину.
Тут попрошу без емоцій і повільніше і конкретніше!
Так би мовити не самозакохано!

bora
10.07.2007, 14:01
О, новый модератор?
Поздравляю!!!!

Тут всі згрубше модератори. От викличемо вас на "товаріщецький суд" і бум голосувати, що робити:)

Капітан
10.07.2007, 14:02
Тут попрошу без емоцій і повільніше і конкретніше!
Так би мовити не самозакохано!

В когось ще є питання стосовно моєї "нетактовності" ?

Nadin
10.07.2007, 14:03
І міряєте величину хамства і опускаєтесь дуже низько, вибачте за правду.
Я не мала на увазі конкретно ваше хамство. При безпосередньому втручанні третіх осіб, які стають на одну з сторін можна непомітити тормозу і допустити багато дурниць, зачіпаючи дуже далекі від вашої розмови теми, і переходити на особистості. Я говорю про те,що може ще бути і не сприймайте це особисто і "виганяйте" всіх хто не займає нейтральну позицію.

Полковник
10.07.2007, 14:04
Тут всі згрубше модератори. От викличемо вас на "товаріщецький суд" і бум голосувати, що робити:)

Хм, мадам недавно зарегилась и уже с притензиями?
Если Вы считаете, что я из-за Вас отсюда свалю, то, скажу Вам, сильно ошибаетесь!
Ишь ты опытування ОНА организует!
Ну, ну!

bora
10.07.2007, 14:04

Без вас обох буде нудноватенько!

Полковник
10.07.2007, 14:06
... і "виганяйте" всіх хто не займає нейтральну позицію.

Это хто такие????

Nadin
10.07.2007, 14:07
П.С.То, что понравится - не сумливайтесь!
Не знаю. Шо-то Сергей молчит:D

bora
10.07.2007, 14:07
Хм, мадам недавно зарегилась и уже с притензиями?
Если Вы считаете, что я из-за Вас отсюда свалю, то, скажу Вам, сильно ошибаетесь!
Ишь ты опытування ОНА организует!
Ну, ну!

Я не зловживаю можливостями :cowboy: і нікого не "пішла" ще.) Не перебільшуйте:)
А на рахунок щойно зареєструвалась... я з Вами незримо вже давноооооо:)

Nadin
10.07.2007, 14:08
Это хто такие????
На ком шапка горит:D

Полковник
10.07.2007, 14:09
Не знаю. Шо-то Сергей молчит:D
Шо????? Съел??????????? УЖАС!!!!!!!!!

Полковник
10.07.2007, 14:10
На ком шапка горит:D

На СЕНЬКЕ!
Кстати, именно Сенькой моего старшенького и зовут!

vasili
10.07.2007, 14:11
Знову ви за старе?

Nadin
10.07.2007, 14:12
Кстати, именно Сенькой моего старшенького и зовут!
А как полностью, а то мне сыну хочется класное имя дать!

Полковник
10.07.2007, 14:12

Никак нет!

Полковник
10.07.2007, 14:13
А как полностью, а то мне сЫну хочется класное имя дать!

Что значит полностью?
Семён Андреевич ОН!
А который мелкий - тот Серёга!

Nadin
10.07.2007, 14:20
Семён Андреевич ОН!
А который мелкий - тот Серёга!
Вы все о мальчиках, а как ваша девчонка поживает:o

Полковник
10.07.2007, 14:20

Хм.....

Капітан
10.07.2007, 14:21
Это Вы зря такой вопрос задали... :D

Nadin
10.07.2007, 14:24
Это Вы зря такой вопрос задали...
Капитан, вы что-то об Васыли забыли, а я пока понаблюдаю с Полковником.

bora
10.07.2007, 14:26

Айайай, Надін)) Мирили-мирили, а ту прийшов настоящий полковнік і Ви махнули на хлопців рукою?))

Boris_Kiev
10.07.2007, 14:28
О, новый модератор?
Поздравляю!!!! Полковнику,
Якщо новеньку дівчинку я візьмуся навчити модераторському мистецтву, - окопуйтеся під столом!
Хоча це небезпечно: раптом Ваші ракети не туди полетять ! :)

Капітан
10.07.2007, 14:29
Вот она, женская логика! Во всей первозданной красе! :D То понимаешь, отстань от Васили, то напоминания что я забыл о нем :)

bora
Полковнику,
Якщо новеньку дівчинку я візьмуся навчити модераторському мистецтву, - окопуйтеся під столом!
Хоча це небезпечно: раптом Ваші ракети не туди полетять ! :)

Люблю котів і джентельменів;)

vasili
Это Вы зря такой вопрос задали...
Да да уш........што это вы, а?

Nadin
10.07.2007, 14:30
Ні, про них забути важко, а от збити з толку можна. Капітан в нашій розмові з Полковником заняв не нейтральну позицію, от я і "вигнала":D

Капітан
10.07.2007, 14:35
Капітан в нашій розмові з Полковником заняв не нейтральну позицію, от я і "вигнала"
Всю Кама-Сутру перерыл :( Нет такой позиции... Какие хотите есть: и обезьяна жующая кокосовый орех в тени пальмы, и бегемот севший на кота, у которого зачесалось ухо... а нейтральной - нет! :D

Nadin
10.07.2007, 14:37
То понимаешь, отстань от Васили, то напоминания что я забыл о нем
По-перше це ваша гілка, і ви головні персонажі.
По-друге мирити вас не збираюся.
По-третє - де Полковник:(.

bora
10.07.2007, 14:38
Всю Кама-Сутру перерыл :( Нет такой позиции... Какие хотите есть: и обезьяна жующая кокосовый орех в тени пальмы, и бегемот севший на кота, у которого зачесалось ухо... а нейтральной - нет! :D

А це така як в анекдоті.
Дружина чоловікові - коханий, щось в нас давно сексу не було.
Чоловік - не в нас а в тебе.:)

Nadin
10.07.2007, 14:40
Всю Кама-Сутру перерыл Нет такой позиции... Какие хотите есть: и обезьяна жующая кокосовый орех в тени пальмы, и бегемот севший на кота, у которого зачесалось ухо... а нейтральной - нет!
Ржунімогу, не можна так вагітних смішити.

Капітан
10.07.2007, 14:43
Ржунімогу, не можна так вагітних смішити.
/деловито/ Это смотря на каком месяце. Если на -1-ом, то даже оченно нужно, а вот на 9-м лучше это делать под присмотром врача ;)

Полковник
10.07.2007, 14:44
.
По-третє - де Полковник:(.

Виноват, пошел за пивом!

afterstep
10.07.2007, 14:45
лучше это делать под присмотром врача

угу - добре сміється той, хто це робить під наглядом лікаря...
і не тільки вагітних стосується ;)

Полковник
10.07.2007, 14:45
/деловито/ Это смотря на каком месяце. Если на -1-ом, то даже оченно нужно, а вот на 9-м лучше это делать под присмотром врача ;)

Мужчина! Как не стыдно! Уступите место! Я уже 15 минут как буременна!

Nadin
10.07.2007, 14:46
Полковнику, поправте мене у моєму питанні, ви вмієте,але не забувайте ,що я зараз дуже в ніжному стані.

Nadin
10.07.2007, 14:52
Это смотря на каком месяце.
В принципі на 6-му, але за живіт хваталась:D

Liliyah Romanova
14.07.2007, 04:34
Та ви шо? ... сам схотів товариш............Хіба шо направлені певним струмом у напрямку до опонента!
Капітан Капітан, ну что вы язвите, вам ли к лицу, остроты разбрасывать не имеющие земного анала, вот вы список просите... да есть у меня "такие", но позвольте вы же знаете, начем я настаятельно обосновываю смои речи...на интуитивном уровне + советы ближайших соратников по роботе по противостоянию полной русификации, западной украины в часности Буковины.
Отако прочитала це повідомлення і став мені нарешті зрозумілий вираз "на общепонятном". :D :D :D

Полковник
11.11.2007, 00:12
Та ви шо? ... сам схотів товариш........

Интересно, что у ЭТОГО слова куча пояснений.
Бонально - воровской жаргон - Товар-НА-Щи, типа пожрать за ворованную вещь.
Но, есть и другое объяснение.
Товарищь - это заместитель, помошник НАЧАЛЬНИКА!
Помните присказку:"Гусь Свинье не Товарищь"?
Думаю, именно от "ЗАМЕСТИТЕЛЯ" это и пошло.

vasili
11.11.2007, 01:58
Бонально - воровской жаргон - Товар-НА-Щи, типа пожрать за ворованную вещь.
Левандовка -ты жизнь моя, воровка... или я ошибся в восприятии вашего поста?

Капітан
02.12.2007, 22:21
Н-нет Капитан, а я не получаю удовольствия от чтения, у вас очевидно в этом смысле другие ориентиры, у меня свои, да я не стремлюсь ваще не куда и не с кем
Васили, я вот тоже не получаю удовольствия от чтения Ваших постов. Мой ориентир таков, что уж лучше что-нибудь обидное зато граммотно и не калеча язык, чем комплимент в Вашем фирменном сленге подвыпившиго молдаванина.

vasili
03.12.2007, 17:58
Васили, я вот тоже не получаю удовольствия от чтения Ваших постов. Мой ориентир таков, что уж лучше что-нибудь обидное зато граммотно и не калеча язык, чем комплимент в Вашем фирменном сленге подвыпившиго молдаванина.
Как а что Вы про меня знаете, грамонтый Вы сударь?
Уверен вашу граммотность, я обидеть не смогу, даже как Вы, выразили свою мысль "молдавско - подвыпившы", право я доволен, Вы нервничаете?, это плохо, в следующий раз, определите меня к румынам или евреям, немцам, гуцулам, русинам но не к украинцам, буду рад, это будет правильно, вас я позволю себе назвать просто рогулем! (не в обиду)!:)

Капітан
03.12.2007, 21:54
Как а что Вы про меня знаете, грамонтый Вы сударь?
...вас я позволю себе назвать просто рогулем! (не в обиду)!:)
Да ладно, Вас я уже давно иначе как лушпинь не называю... Если Вы против - приезжайте во Львов, встретимся, и я охотно это докажу :)

vasili
03.12.2007, 22:15
Да ладно, Вас я уже давно иначе как лушпинь не называю... Если Вы против - приезжайте во Львов, встретимся, и я охотно это докажу :)
Вы Капитан еще немного и с уважением обращаться будете, вон выше, вижу следствие сего, вы в Львов завете доказывать что я не лушпинь, а в Черновцы доказать что вы не рогуль?:)

Капітан
03.12.2007, 22:19
вы в Львов завете доказывать что я не лушпинь, а в Черновцы доказать что вы не рогуль?
Не вопрос, спасибо за приглашение. Вот только удобно ли Вам будет после моего приезда прослыть не только лушпинем, да в добавку еще и рагулем? ;) Да и нужно ли доказывать - по моему кроме Вас самого в этом никто не сомневается :)

vasili
03.12.2007, 22:27
Не вопрос, спасибо за приглашение. Вот только удобно ли Вам будет после моего приезда прослыть не только лушпинем, да в добавку еще и рагулем? ;) Да и нужно ли доказывать - по моему кроме Вас самого в этом никто не сомневается :)
Не стоит благодарностей, съездим на дерунчики в молдавское сельцо, там поглядим, прослыть или не прослыть удастся вам, это ведь зависит от вашего умения, таккскатььь:D

Капітан
03.12.2007, 22:29
Не стоит благодарностей, съездим на дерунчики в молдавское сельцо, там поглядим, прослыть или не прослыть удастся вам, это ведь зависит от вашего умения, таккскатььь
ОК, буду в Черновцах - дам знать.

vasili
03.12.2007, 22:34
ОК, буду в Черновцах - дам знать.
как? Че с транспарантом по центру рулить будешь? Там тебя узнают сходу!

Капітан
03.12.2007, 22:38
как? Че с транспарантом по центру рулить будешь? Там тебя узнают сходу!
Что, без рогов у Вас в Черновцах уже нормальному человеку не пройти? ;) Или кишка тонка Капитана у себя в родном городе встретить? :D

Liliyah Romanova
03.12.2007, 22:41
Попереджаю. Продовжите суперечку - вліплю по червоній обом!

Капітан
03.12.2007, 22:45
Попереджаю. Продовжите суперечку - вліплю по червоній обом!
Нє, червону мені не давай... я рогів не маю, реакція не та буде ;) Давай краще мені дві жовтих наприклад :) Свою червону жертвую Васілі :D

Boris_Kiev
03.12.2007, 22:47
Хто буде лаятися - пропоную тому привселюдно дарувати від імені ЛФ пляшку чеського пива "Kozel". :)

Капітан
03.12.2007, 22:52
Хто буде лаятися - пропоную тому привселюдно дарувати від імені ЛФ пляшку чеського пива "Kozel".
Совсем как в школе - ...кто первый войдет в класс тот козёл! В результате срывались уроки и нервы учителей, так как школьники с виноватым видом стояли в коридоре.

Liliyah Romanova
03.12.2007, 22:53
Нє, червону мені не давай... я рогів не маю, реакція не та буде Давай краще мені дві жовтих наприклад
Ні, я тобі просто карму в 4 палі зіпсую. Матимеш 3 палі і ЗЕРО. :p

Ольга
03.12.2007, 23:21
Хто буде лаятися - пропоную тому привселюдно дарувати від імені ЛФ пляшку чеського пива "Kozel".
таке пиво тре самому пити, а за лайку хіба етикетку показати аби слюнка текла

шахрай
04.12.2007, 21:45
Я так розумію непримиренна ворожнеча точиться між капітаном і vasili.
Ставлю на vasili,шо він переможе.Хто ще ставить?

Ольга
04.12.2007, 21:49
Ставлю на vasili,шо він переможе.Хто ще ставить?
залежно у чому... якщо словесно то певне Кеп переможе, а якщо руками... то невідомо

шахрай
04.12.2007, 21:53
якщо словесно то певне Кеп переможе,
Нє а!
Якщо в хід ідуть подвыпившие молдаване,то Кепу дєло труба.

Meg
05.12.2007, 19:49
Я ставлю на Кепа.Того,шо він людина розумна,йому рано чи пізно набридне цей цирк і він просто перестане реагувати.А до бійки,думаю,не дойде...Це ж так низько...

vasili
05.12.2007, 19:55
Не надо устраивать торги, девченки вас я обидеть "в общении" не стремился, просто Шахрай подкалывает вас, а вы не видитесь он такой!
ЗЫ: а можна поставить на себя 5 vs 1, а?:)

Капітан
05.12.2007, 19:57
Мег, проблема троха в іншому. Цей цирк я припинити не зможу, навіть якщо захочу. Васілі прекрасно знає з чого все почалося :)

Meg
05.12.2007, 20:03
:8: :8: :8:

Капітан
05.12.2007, 20:04
Скажем так - не я головний клоун в цьому цирку ;)

vasili
05.12.2007, 20:10
то Кепу дєло труба.
Делу может и труба, а может и гильза, может и черт знает что, ибо мир тесен!

Капітан
05.12.2007, 20:14
ибо мир тесен!
/ласково/...так я ж не против, Васили :)

vasili
05.12.2007, 20:21
/ласково/...так я ж не против, Васили
/непринужденно/ ... Капитан, как на счет молдаван?:)

Liliyah Romanova
05.12.2007, 20:27
Того,шо він людина розумна,йому рано чи пізно набридне цей цирк і він просто перестане реагувати.
Намисне подивилася. Перший допис на цій гілці датовано 04.07.2007. Уже грудень, а Кеп і досі не помудрів.
Кеп, може, яку книжку позичити почитати? ;) :D:D:D

Додано через 1 хвилину
Скажем так - не я головний клоун в цьому цирку
А хто? Акробат чи дресирувальник? ;)

Meg
05.12.2007, 20:39
Дресирувальниками можуть бути хіба модери-якшо шось-в баню!

Liliyah Romanova
05.12.2007, 20:40
Васілі прекрасно знає з чого все почалося
Не вірю, що він пам"ятає. І навіть, якщо пам"ятає, не вірю, що вибачиться.
Хіба у ПП. Практика показує, що це він зробити вміє.

Додано через 7 хвилин
Цьому учаснику сподобався допис Liliyah Romanova: vasili*(Нині)
Рада, що Василі сподобався мій допис.
Тим більше, що я мала на увазі саме його. :)

afterstep
05.12.2007, 20:53
Не вірю, що він пам"ятає. І навіть, якщо пам"ятає, не вірю, що вибачиться.
Хіба у ПП. Практика показує, що це він зробити вміє.
"гавкнув" привселюдно - а вибачився в ПП - щось таке мені знайоме... сам підхід - ну дуже подобається....
непоганий підхід....

Намисне подивилася. Перший допис на цій гілці датовано 04.07.2007. Уже грудень, а Кеп і досі не помудрів.
Кеп, може, яку книжку позичити почитати?
vasili відкрив гілку, проявив у тій гілці активність... І в цьому винен - хто?
дуже непогано....
==
може, нам вартує всім форумом відкрити гілку - vasili, вибач!!!! ....
Подібного спрямування гілки - не рідкість на цьому форумі....

Meg
05.12.2007, 20:54
Він це зробити вміє у приваті.Та ше й як!Практика показує...

Liliyah Romanova
05.12.2007, 20:56
vasili відкрив гілку, проявив у тій гілці активність... І в цьому винен - хто?
Василі не відкривав гілку. Це левандівка зніс розборки в окрему гілку. Мені недавно теж довелося їх розборки сюди знести.

Додано через 2 хвилини
може, нам вартує всім форумом відкрити гілку - vasili, вибач!!!!
:D:D:D

Додано через 2 хвилини
Він це зробити вміє у приваті.Та ше й як!Практика показує...
О, і вам також?

vasili
05.12.2007, 21:04
"гавкнув" привселюдно - а вибачився в ПП - щось таке мені знайоме... сам підхід - ну дуже подобається....
непоганий підхід....
мені здається що ваше виражене словосполучення "гавкнув" не зовсім коректне, панэ!
Собственно когда я в п/п действительно извинился, не секрет, это перед Лилей Романовой, то обьяснил такое дурное свое поведение, и ее это право простить или казнить вот и все, автерстеп...не все так превратно на самом деле...

Додано через 2 хвилини
може, нам вартує всім форумом відкрити гілку - vasili, вибач!!!! ....
Я ось не з розумію ціле спрямованість вашої думки?
ЗЫ : если пан что то имеет ко мне милости прошу, но я не уверен что моя псевдо популярность коснулась вас автерстеп?

Додано через 5 хвилин
Василі не відкривав гілку.
Лиль это ведь я открыл ветку, но все это время если честно у меня 2,0 тыс. раз менялось отношение

Meg
05.12.2007, 21:20
О, і вам також?
Звичайно!:no: :8: :8: :8:

vasili
05.12.2007, 21:30
Звичайно!:no: :8: :8: :8:

эх, прошла любов завьяли помидори!

afterstep
05.12.2007, 21:31
ЗЫ : если пан что то имеет ко мне милости прошу, но я не уверен что моя псевдо популярность коснулась вас автерстеп?

Ні, в жодному разі.
Але вам би таки слід визнати - капітана зачепили ви. Кеп вас кілька разів перепитував - are you sure? - і ви впевнено тиснули "ще б пак!".
==
ІМХО - на 11 сторінці - є сенс спробувати потиснути кепу руку....

це шпилька не на вашу адресу - це можете не читати.

Meg
05.12.2007, 21:35
эх, прошла любов завьяли помидори!
Так,звичаааайно!:agree: :D :D :D :D :D

vasili
05.12.2007, 21:40
Ні, в жодному разі.
Але вам би таки слід визнати - капітана зачепили ви. Кеп вас кілька разів перепитував - are you sure? - і ви впевнено тиснули "ще б пак!".
Автерстепе визнати мені, що я поганий хлопець, і всіх півнів най вішають на мене?
ЗЫ: Автерстепэ знаете мне всегда хотелось у вас спросить - вы действительно такой мирный и гуманный чел?

Meg
05.12.2007, 21:42
Ну що ти,Василю!Ти святий!

Капітан
05.12.2007, 21:43
Автерстепе визнати мені, що я поганий хлопець, і всіх півнів най вішають на мене?
Васили, плохой - это я. А Вы просто неправы.

Liliyah Romanova
05.12.2007, 21:58
Та не всіх, тіко ваших, Василю. ;)

vasili
05.12.2007, 21:58
А Вы просто неправы.
в чем Капитан?
ЗЫ : ответишь замнем

Liliyah Romanova
05.12.2007, 21:59
Автерстепэ знаете мне всегда хотелось у вас спросить - вы действительно такой мирный и гуманный чел?
Нє, то Афтерстеп виправляється.
Правда, афтере? ;)

vasili
05.12.2007, 22:01
Та не всіх, тіко ваших, Василю. ;)

что б легче было , что сегодня день примирения?
ЗЫ : в принципе я готов у Лили сегодня день варенья! уже хорошо, ВСЕ Я ВАС ПРОЩАЮ!

afterstep
05.12.2007, 22:05
ЗЫ: Автерстепэ знаете мне всегда хотелось у вас спросить - вы действительно такой мирный и гуманный чел?
Нє, то Афтерстеп виправляється.
Правда, афтере?
Обидва твердження - невірні.
Але, згідно моєї теорії - агресію, як і все інше - не слід витрачати намарно - а тільки у випадку, коли тобі то вигідно.
Не пам'ятаю, хто автор того влучного вислову - "Будь ввічливим з оточуючими. Не наживай ворогів випадково - а лише свідомо. Свідомо нажиті вороги - це єдині чесні люди у твоєму оточенні, що тобі завжди казатимуть про тебе правду".
==
в застосуванні до цього випадку - сміливий не той, хто "не боїться" розкручувати конфлікт. А той, хто знайде у собі мужність конфлікт припинити.
==
Навіть якщо на умовах - "ми один одного не помічаємо, але на людях, про людське око - ввічливо розкланюємося через дорогу"

Капітан
05.12.2007, 22:05
ЗЫ : ответишь замнем
да мне всё равно - замнем или не замнём. Одолжений не нужно :)
За свои слова я всегда отвечаю и буду отвечать. Для особо одаренных повторяю в NNN-й раз:
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=25691&page=2
мой пост № 31

vasili
05.12.2007, 22:13
да мне всё равно - замнем или не замнём. Одолжений не нужно
Капитан послушай ты разве видишь во мне врага или человека который даже в 31 посте мог бы в реале до такого допустить, послушай мы здесь, выводим коренных с пристяжкою, что нам, круг да около пусто словить, если вина на мне то честно будет разделить на пополам и забыть! :)

Капітан
05.12.2007, 22:16
если вина на мне то честно будет разделить на пополам и забыть!
хм... У Вас евреев в роду не было?

vasili
05.12.2007, 22:21
хм... У Вас евреев в роду не было?
с издевкой?
Йосип Кунович Бург великий писатель из черновиц сказал мне : что мы всю жизнь здесь живем, и что они приходят и уходят а я здесь!

Капітан
05.12.2007, 22:30
Тогда Бургу от меня пламенный привет!

vasili
05.12.2007, 22:39
Тогда Бургу от меня пламенный привет!
если во Львове есть дочернее предприятие "Твоя пресса"- то сами ему передайте, он последний из старой гвардии!
Вы на счет п/п как?

afterstep
05.12.2007, 23:26
Вы на счет п/п как?

ох, vasili.... Якщо б ви ще навчилися писати нормально, а не шарадами російською з молдавським акцентом...
Що таке п/п - "пламєнний прівєт"? "по п'ятдесят"? "пішов погуляти"? інші варіанти?

vasili
05.12.2007, 23:35
у собі мужність конфлікт припинити.
да послушайте пусть вы дальше будете пережевывать своими философскими пароходами истину, но если 2 человека не могут решить вопрос, то нужна третья, виноватая в этом!!!
или все таки другое что то, но я понял у нас с Капитаном вообще то конфликта нет, мы просто прикалываемся, не так ли?

Додано через 2 хвилини
російською з молдавським акцентом...
а что вас молдаване тоже чем то не устроили?

Капітан
16.12.2007, 17:30
ше мені подобається запах дівчини у ліжку

дівчат, коли з"являється нова, то я обовязково проведу аналіз запаху

Васили, а вы не пугайте девушек, вот и не надо будет анализы проводить, и неприятные запахи исчезнут ;)

vasili
16.12.2007, 17:43
Васили, а вы не пугайте девушек, вот и не надо будет анализы проводить, и неприятные запахи исчезнут
а с чего вы любезный Капитан, решили что я девушек пугать могу, а анализировать это полезно для укрепления отношений, например, знаете духи дарить, ведь это ж не взападло...
еще я заметил что крепкое желание компенсирует некоторые изьяны при совокуплении...

Капітан
16.12.2007, 17:47
еще я заметил что крепкое желание компенсирует некоторые изьяны при совокуплении...
Всё еще ищете свой идеал? Поберегите лучше силы для основной, с самым приятным запахом и без изъянов...

Liliyah Romanova
16.12.2007, 17:54
Схоже, гілку скоро доведеться зносити у "про це". :D:D:D Здається, у нас там була гілка про перверзії.

vasili
16.12.2007, 17:57
Всё еще ищете свой идеал?
да я всегда ее искал, обламывался тоже кучу раз, самое интересное что поиск мне не в напряг, даже по приколу...

Поберегите лучше силы для основной, с самым приятным запахом и без изъянов...
может быть иногда стоит беречь силы для основной, но сколько той жизни, тем более "это" ведь так приятно делать...

Додано через 2 хвилини
Схоже, гілку скоро доведеться зносити у "про це"
а мені здається з самого початку Нірванка "це" і мала на увазі, у кого як пахне...

Liliyah Romanova
16.12.2007, 18:07
а мені здається з самого початку Нірванка "це" і мала на увазі, у кого як пахне...
Ну знаєте. Кажуть, що кожен думає в міру своєї зіпсутості. Навряд чи Нірванку цікавили запахи "цього", і взагалі навряд чи ще когось, крім вас. :mad:

vasili
16.12.2007, 18:17
Ну знаєте. Кажуть, що кожен думає в міру своєї зіпсутості. Навряд чи Нірванку цікавили запахи "цього", і взагалі навряд чи ще когось, крім вас.
ну Лілія я недумаю що думання про "це" являється вираженням зіпсутості, я думаю що нормальну людину може цікавити запах ерогенної зони наприклад...я навіть спеціальний дезодорант маю, нам його запах подобається...;)

Капітан
16.12.2007, 18:21
ну Лілія я недумаю що думання про "це" являється вираженням зіпсутості, я думаю що нормальну людину може цікавити запах ерогенної зони наприклад...я навіть спеціальний дезодорант маю, нам його запах подобається...
Васили, скажите честно - Вы идиот или это у вас такой имидж?

vasili
16.12.2007, 18:21
як на мене питання було чим пахне , а не який запах подобається..
питання задане було, як на мене, у досить неоднозначній формі, тому я просто з гвалтував ідею у власній вигоді...

Liliyah Romanova
16.12.2007, 18:26
ИДИОТ
Греческое слово "идиот" первоначально не содержало даже намека на психическую болезнь. В Древней Греции оно обозначало частное лицо, отдельного, обособленного человека. Не секрет, что древние греки относились к общественной жизни очень ответственно и называли себя "политэс". Тех же, кто от участия в политике уклонялся (например, не ходил на голосования), называли "идиотэс" (то есть занятыми только своими личными узкими интересами). Естественно, идиотов сознательные граждане не уважали, и вскоре это слово обросло новыми пренебрежительными оттенками - ограниченный, неразвитый, невежественный человек. И уже у римлян латинское idiota значит только "неуч, невежда", откуда два шага до значения тупица.

Додано через 32 секунди
я просто з гвалтував ідею у власній вигоді...
За принципом, якщо більше виділитися нічим...

vasili
16.12.2007, 18:27
не-а я не идиот, а Вы?

Додано через 4 хвилини
якщо більше виділитися нічим...
Лілія скажіть ви часом не помиляєтесь?
Ідіот це дегенерат з вищою освітою...
Колись любив роман Ідіот Ф.Д. думаю автор пояснив що вихована, культурна, освідчена, чесна людина є часто асоціюється з ідіотизмом

Liliyah Romanova
16.12.2007, 18:59
Ідіот це дегенерат з вищою освітою...
Я вам історію слова написала. А те, яке значення воно має зараз, і так усім відомо.

Капітан
16.12.2007, 22:36
Не знаю чи тобі тут хтось допоможе. Тут медиків небагато, форум не є медичним :)

vasili
16.12.2007, 22:53
Ну чому ж?
так Капитан не подумал хорошенько просто, я тоже удивился как это он сухо сказал.

Капітан
16.12.2007, 22:56
так Капитан не подумал хорошенько просто, я тоже удивился как это он сухо сказал.
ну, так мокро как Вы я просто не умею ;)

vasili
16.12.2007, 23:03
ну, так мокро как Вы я просто не умею
повышайте свое образование, не в обиду сказано естественно.

Капітан
16.12.2007, 23:05
повышайте свое образование, не в обиду сказано естественно.
Чтоб стать таким как Вы? :D Спасибо, я уж как нибудь так (с) Масяня

vasili
16.12.2007, 23:11
Чтоб стать таким как Вы?
каким Капитан, я ведь не думаю что вы промолчите, смелость свою покажите, а?

Капітан
16.12.2007, 23:15
каким Капитан, я ведь не думаю что вы промолчите, смелость свою покажите, а?
Бана я не боюсь, если Вы про это. Жаль ветку портить. Спросите на подходящей - отвечу прямо :)

Полковник
17.12.2007, 20:31
А из-за чего разборки-то????
Я в непонятках......

Liliyah Romanova
19.12.2007, 07:31
Полковнику, схоже, що то вже як у Шекспіра. Ворогування давнє, причини канули на дно пам'яті. Залишилися дві речі: традиція та вічність. ;)

vasili
19.12.2007, 16:37
Ворогування давнє, причини канули на дно пам'яті. Залишилися дві речі: традиція та вічність. ;)
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=197637&postcount=893
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=197649&postcount=894
воспитаный в конце рожицу мягкую вставить не позабыл, посмотри в зеркало, увидь свои пустые глаза, дурак!

Капітан
19.12.2007, 17:35
Васили, я предлагаю Вам прекратить храбро обзываться в мою сторону из Черновцов, до нашей личной встречи в реале :)

vasili
19.12.2007, 18:07
Васили, я предлагаю Вам прекратить храбро обзываться в мою сторону из Черновцов, до нашей личной встречи в реале
послушайте я вас, явно не обзывал, вот вы себе это позволили, кто вы после? вместе с тем, еще наврали, о том что мол в привате мне рожки ставите, человек 10, кто вы?

мне кажется вы очень хотите встретится...?

Капітан
19.12.2007, 18:13
послушайте я вас, явно не обзывал
посмотри в зеркало, увидь свои пустые глаза, дурак!
вместе с тем, еще наврали
С памятью плохо? :)

мне кажется вы очень хотите встретится...?
В 7 в центре зала (с) Минотавр :D
Васили, я уже несколько раз предлагал а Вы морозились. Давайте!

vasili
19.12.2007, 18:18
Давайте!
если назначу место и час, ваш выстрел первый, будет?
может здесь на форуме все решим без драк в реале?
и что для этого надо?

Капітан
19.12.2007, 18:19
если назначу место и час, ваш выстрел первый, будет?
может здесь на форуме все решим без драк в реале?
и что для этого надо?
Всего лишь извиниться за свою первую выходку в мою сторону.

пупер
19.12.2007, 18:28
я б на місці лілі вже давно цю гілку закрив.....

через що чоловіки сваряться-б"ються-вбивають?....
здається: через жінку....

вона тут приховано присутня?

Romko
19.12.2007, 18:39
вона тут приховано присутня?
Наскільки я пригадую,ціла купа.У Василевій спальні.Віртуальних.А може нє.
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif