КПК

Показати повну версію : Чому жінки говорять - "Голова болить"?

bora
04.07.2007, 16:05
Можна тут зорганізувіати опитування?
Подруги дуже різні причини своїх відмов чоловікові називали, цікаво, що в сумі би вийшло.)
Серед них:
- чоловік відмовився помити посуд (а я як коняка на роботі, потім біля плити і т.д.);
- відмовився купляти шубу (бобочку, тортики, інші витребеньки);
- прийшов пізно (що, тепер усьому будинку з того приводу прокидатись?);
- "йому взагалі фізіологічно треба більше ніж мені, хочу відпочити";
- не зовсім сумісність (чи то вміння), з-за чого боляче і часто не хочеться;
- напилася і хтіла спати;
- болить голова.

Boris_Kiev
04.07.2007, 16:15
В зоопарку жінка близько підійшла до клітки. Павіан схопив її, затягнув до себе в почав зривати одяг.
Жінка кричить чоловікові: "Ну не стій як стовп! Допоможи!"
Чоловік (спокійно): "А ти йому розкажи, що ти втомилася на роботі, що в тебе болить голова і взагалі календарний день не зовсім той..."

Liliyah Romanova
04.07.2007, 16:25
Я кажу, що голова болить тоді, коли вона справді болить. Якщо чогось не хочу, то голова тут ні до чого, кажу, що не хочу.
Взагалі тут зразу мені пригадуються слова Читателя "знаю я один хороший спосіб" на біль голови. Мені помагає. :)

bora
04.07.2007, 16:28
Приходить пьяная жена 8 марта в 11 ночера, читает записку от мужа: "постирал, погладил, приготовил, в магазин сбегал и т.д. , будешь тр....ать - не буди".:p

New Shrek
04.07.2007, 16:32
Можна тут зорганізувіати опитування?
туть така опція є "Опитування"

bora
04.07.2007, 16:33
Та з цією плутаниною жіночою потім чоловік не повірить коли дійсно голова заболить.) Та й то, відверто, не така вже й проблема :)

Опитування - закрите!) ТОбто Ваше ім"я біля відповіді не висвітиться;)

Капітан
04.07.2007, 16:38
Все эти причины - отмазки, и как минимум на 80% обусловлены тем, что партнер не способен полностью удовлетворить женщину. Если бы Она знала, что невзирая на то, что Она уставшая, что у нее болит голова и т.д. - но Он сможет ее расслабить, успокоить и доставить удовольствие - таких проблем просто не существовало бы.
Я иногда после тяжелого напряженного дня делаю "ход конем" - не предлагаю жене секс, а просто легкий расслабляющий массаж спины и ног :)

mavka
04.07.2007, 23:18
Хід конем - гарде' королеві...... ;) браво! :)

bora
06.07.2007, 16:24
Зі всього цього можна зробити висновки, що більшість жінок все-таки дійсно маються з головними болями;) А ще, що - наші чоловіки люблять пізно приходити додому, не допомагають по господарці, а тому мають більше сил та натхнення для фанатіння від сексу.:)

Капітан
06.07.2007, 16:36
наші чоловіки люблять пізно приходити додому... ...мають більше сил та натхнення для фанатіння від сексу.
Тішитися треба! Значить, дійсно були на роботі або на пиві з колєгами, а не колєжанками ;) :)

bora
06.07.2007, 16:38
Тішитися треба! Значить, дійсно були на роботі або на пиві з колєгами, а не колєжанками ;) :)

і то правда)

New Shrek
06.07.2007, 16:45
Зі всього цього можна зробити висновки, що більшість жінок все-таки дійсно маються з головними болями;) А ще, що - наші чоловіки люблять пізно приходити додому, не допомагають по господарці, а тому мають більше сил та натхнення для фанатіння від сексу.:)маленькі три зауваження,чому у коханки ніколи не болить голова,,вона ніколи не скаже що ти пізно прийшов ,(може чекати тижнями)і їй не треба допомагати по господарці...

bora
06.07.2007, 16:47
маленькі три зауваження,чому у коханки ніколи не болить голова,,вона ніколи не скаже що ти пізно прийшов ,(може чекати тижнями)і їй не треба допомагати по господарці...

Є жінки які також за запізнення і слова не скажуть;) А що стосується коханки, а Ви переїдьте до неї жити - за місяць буде та ж історія))
Разом на кухні будні виглядають все ж веселіше;)

afterstep
06.07.2007, 16:50
Зі всього цього можна зробити висновки, що більшість жінок все-таки дійсно маються з головними болями А ще, що - наші чоловіки люблять пізно приходити додому, не допомагають по господарці, а тому мають більше сил та натхнення для фанатіння від сексу.

восьме березня....
чоловік і в хаті прибрав, і поправ, і наварив...
Жінка прийшла з роботи весела, ще з чоловіком за столом додали...
Лягають спати і чоловік з жахом думає: "Невже мене ще зараз й трахати будуть?!"

Капітан
06.07.2007, 16:51
Шо поробиш...
Сім"я - це поєднання двох людей, для спільного подолання перешкод, яких у них би не було, як-би не це поєднання....
:)

Дана
06.07.2007, 16:55
А ще буває що просто не хочеться, сказати коханому -Мені простоі не хочеться жінка не може бо (.. болить голова, нові панчохи пустили стрілку, в транспорті відтовкли ногу, в магазині облаяли, малий вимазав весь одяг, підгоріли котлети, шеф нагримав просто так для підтримання бойового духу і на носі вискочив прищ, а завтра йти на зустріч однокурсників) і тоді жінки замінюють все це на одне -болить голова.
Як на мене все залежить від спорідненості душ, якщо ти відчуваєшь що коханому не до любощів, то ти нормально сприймеш відмову, а якщо ні то скандал на рівному місці гарантовано.

bora
06.07.2007, 16:57
Шо поробиш...
Сім"я - це поєднання двох людей, для спільного подолання перешкод, яких у них би не було, як-би не це поєднання....

Але при тому усі дослідження стверджують, що одружені люди загалом набагато щасливіше життя проживають аніж гультяї-одиночки;)

Капітан
06.07.2007, 17:00
Але при тому усі дослідження стверджують, що одружені люди загалом набагато щасливіше життя проживають аніж гультяї-одиночки
Це одруженим так тільки здається :) Якби дослідження довели протилежне - хто-б тоді одружувався? :D
До речі, знаєте як виглядає символ сімейної влади? :)

bora
06.07.2007, 17:02
Це одруженим так тільки здається :) Якби дослідження довели протилежне - хто-б тоді одружувався? :D
До речі, знаєте як виглядає символ сімейної влади? :)

Макогон?))

Капітан
06.07.2007, 17:03
Макогон?))
Нє-а :) Пульт від телевізора :D

Liliyah Romanova
06.07.2007, 17:18
маленькі три зауваження,чому у коханки ніколи не болить голова,,вона ніколи не скаже що ти пізно прийшов ,(може чекати тижнями)і їй не треба допомагати по господарці...
Бо ви у неї не один, але про це вона теж промовчить. ;)

bora
06.07.2007, 17:18
Нє-а :) Пульт від телевізора :D

а в нас все-таки макогон))) Бо серіали я все одно не дивлюсь, а футбол - залюбки)

Liliyah Romanova
06.07.2007, 17:34
восьме березня....
чоловік і в хаті прибрав, і поправ, і наварив...
Жінка прийшла з роботи весела, ще з чоловіком за столом додали...
Лягають спати і чоловік з жахом думає: "Невже мене ще зараз й трахати будуть?!"
Та ну, ні за що не повірю. Ви, мабуть, забули або не знаєте анекдоту про "вибачте за кривий почерк". ;):):)

Liliyah Romanova
06.07.2007, 17:45
Зі всього цього можна зробити висновки, що більшість жінок все-таки дійсно маються з головними болями
А що робити, коли у чоловіка голова болить? Які причини? Що він помив посуд? Чи що поприбирав у хаті?

Liliyah Romanova
06.07.2007, 17:47
Нє-а Пульт від телевізора
Кеп, то вже застарілі стандарти. ;) У нас - мишка від компутера. :D:D:D

Капітан
06.07.2007, 17:49
Всю жизнь был главой семьи. Так велела жена ещё до свадьбы...

Melody
06.07.2007, 17:58
Чоловік і дружина ввечері лягають спати. Чоловік робить спробу обійняти благовірну. Дружина:

— Мене так болить голова, я так втомилася...

Чоловік миттєво реагує:

— Тоді я швиденько зганяю до сусідки за таблетками. Через годинку повернуся...

Ольга
06.07.2007, 21:43
а в мене живіт болить :( переїла торту, який купив мені чоловік... і що робити???

пупер
06.07.2007, 21:47
а в мене живіт болить :( переїла торту, який купив мені чоловік... і що робити???

що найцікавіше: ваш чоловік вас любить і купляє вам торт, я свою дружину люблю — торт нізащо не куплю.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Полковник
06.07.2007, 21:49

Как тортик назывался7 Сколько весил?

Черешенька
06.07.2007, 21:51
я свою дружину люблю — торт нізащо не куплю....
Самі для неї печете ;)?

Ольга
06.07.2007, 22:00
Как тортик назывался7 Сколько весил?
київський... :( малееенький тортик...

ваш чоловік вас любить і купляє вам торт, я свою дружину люблю — торт нізащо не куплю....
а мій все купляє і купляє, не знаю чи довго ще таке буде тривати :)

Liliyah Romanova
06.07.2007, 22:01
а в мене живіт болить переїла торту, який купив мені чоловік... і що робити???
Сказати, що голова болить. ;)

Samojlovu4
06.07.2007, 22:12
а в нас все-таки макогон))) Бо серіали я все одно не дивлюсь, а футбол - залюбки)

Золото!:)

пупер
06.07.2007, 22:50
а мій все купляє і купляє, не знаю чи довго ще таке буде тривати :)
до першого целюліту.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif

Liliyah Romanova
06.07.2007, 23:16
до першого целюліту...
Ой, а це вже вплив реклами, імхо. Целюліт є у всіх фактично. Я коли побачила, що на моєму кістлявому коханому є целюліт, то з того часу мене взагалі не цікавить, є він у мене чи ні. Але от я би порадила тим цікавитися лише тим дівчаткам, котрі вбирають джинсові майточки, а називають шортиками. :D:D:D

Liliyah Romanova
06.07.2007, 23:17
Бо серіали я все одно не дивлюсь, а футбол - залюбки
Я би теж воліла футбол, а доводиться бокс дивитися. :(

Liliyah Romanova
06.07.2007, 23:18
я свою дружину люблю — торт нізащо не куплю...
Рекомендую пошукати їстівні квіти. І гарно, і не змарнується. Кажуть, що смачно теж. ;)

Melody
06.07.2007, 23:26
Целюліт є у всіх фактично. Я коли побачила, що на моєму кістлявому коханому є целюліт, то з того часу мене взагалі не цікавить, є він у мене чи ні. :D:D:D

Хммм... я досі була переконана, що целюліт є тільки в жінок - принаймні так всюди пишуть. А тепер буду знати, що це ще один міф, який придумали чоловіки. ;)

Liliyah Romanova
06.07.2007, 23:33
А тепер буду знати, що це ще один міф, який придумали чоловіки.
А до чого тут чоловіки? То все бизнес, думаю, він безстатевий. Як же інакше на жінках заробити, як не через їхній пунктик на вигляді? ;) Думаю, чоловіки би до такого не додумалися, якби жінка сама не підказала. :)

Melody
07.07.2007, 00:03
А до чого тут чоловіки? То все бизнес, думаю, він безстатевий. Як же інакше на жінках заробити, як не через їхній пунктик на вигляді? ;) Думаю, чоловіки би до такого не додумалися, якби жінка сама не підказала. :)

Колись читала статтю про те, що целюліт "відкрили" саме лікарі-чоловіки. Ну а жінки їм повірили :)

Liliyah Romanova
07.07.2007, 00:35
Колись читала статтю про те, що целюліт "відкрили" саме лікарі-чоловіки.
Та я про те, що тим лікарям-чоловікам їх кохані підказали: "ой, дивися, яка шкірка негарна! а я тобі подобаюся? навіть з такою шкіркою?" ;) :p

Michel
10.07.2007, 23:17
Ради хорошего секса женщины едут на край света
http://www.turist.ru/article/22/06/2007/61166

ermana
11.07.2007, 00:25
Бо чоловіки часто не вміють так запропонувати, щоб жінка погодилась...

Капітан
11.07.2007, 09:10
Колись читала статтю про те, що целюліт "відкрили" саме лікарі-чоловіки. Ну а жінки їм повірили
Чоловіки придумали целюліт, щоб робити жінкам антицелюлітний массаж ;)

Melody
11.07.2007, 09:16
Чоловіки придумали целюліт, щоб робити жінкам антицелюлітний массаж ;)

Тому що антицелюлітний массаж - це добрі ліки на біль голови? ;)

Капітан
11.07.2007, 09:41
Тому що антицелюлітний массаж - це добрі ліки на біль голови?
Це добра прелюдія до сексу як мінімум :) Крім того жінка завжди із задоволенням приймає массаж, якщо чоловік його вміє робити - не обовязково навіть потім робити хеппі-енд ;) Саме усвідомлення користі массажу, задоволення від впевнених сильних і одночасно ніжних доторків рук, які розтирають по тілу прохолодний приємно пахнучий крем... Мало хто від цього відмовиться, навіть якщо "болить голова" :)

Капітан
11.07.2007, 09:59
Муж ночью к жене пристаёт, она - ни в какую.
Мол, устала, голова болит, работа, посуда, готовка, стирка и т.п.
Он:
- Слушай, а давай тогда по-бразильски?
Она заинтересовалась:
- А как это?... Ну, давай!...
Муж пристроился как обычно, как обычно туда-сюда...,
как обычно кончил, отвалился и захрапел.
Она:
- Милый, а при чём тут Бразилия?
Он, сквозь сон:
- Извини, совсем забыл сказать: - Ча-ча-ча!!!

Дана
11.07.2007, 10:44
Масаж то штука класна але не антицеллюлітний. Це ж боляче до біса, яка розслабуха, я масажиста вбити готова. А от загальний розслаблюючий масаж, або масаж стопи, ооооо то зовсім інша справа

Капітан
11.07.2007, 11:02
Не знаю, я жінці постійно роблю антицелюлітний массаж - і їй нічого не болить :) В неї був раніше целюліт - зараз навіть сліду немає.

Melody
11.07.2007, 11:09
Муж ночью к жене пристаёт, она - ни в какую.
Мол, устала, голова болит, работа, посуда, готовка, стирка и т.п.
Он:
- Слушай, а давай тогда по-бразильски?
Она заинтересовалась:
- А как это?... Ну, давай!...
Муж пристроился как обычно, как обычно туда-сюда...,
как обычно кончил, отвалился и захрапел.
Она:
- Милый, а при чём тут Бразилия?
Он, сквозь сон:
- Извини, совсем забыл сказать: - Ча-ча-ча!!!

Взагалі-то, ча-ча-ча - це кубинський танець :)

Капітан
11.07.2007, 11:16
А ча-ча? :D

Melody
11.07.2007, 11:25
А ча-ча? :D

Ча́ча (груз. ჭაჭა) — грузинский и абхазский крепкий спиртной напиток. Строго говоря, относится к классу виноградных бренди. Крепость 45—50 %, реже 60 %. Также чачей называют на Кавказе виноградную водку. Иногда чачей в Грузии называют любой фруктовый самогон, не только из винограда, но и из инжира, мандаринов, апельсинов, алычи или туты (ягод шелковицы).

:D :D :D

Melody
11.07.2007, 11:27
Цікаво, чи можна танцювати ча-ча-ча після чачі? :)

Капітан
11.07.2007, 11:28
Цікаво, чи можна танцювати ча-ча-ча після чачі?
Можна, але не після "чачі", а після "ча", тобто половини пляшки грузинского и абхазского крепкого спиртного напитка :)

Ascorbinka
11.07.2007, 11:32
Подруги дуже різні причини своїх відмов чоловікові називали,
а чому нема у варіантах голосування "я не симулюю і причини не шукаю"?;) Чесно намагалася згадати - але не було такого за 4 роки сімейного життя:shy: Невже ми одні такі???

Ascorbinka
11.07.2007, 11:35
тобто половини пляшки грузинского и абхазского крепкого спиртного напитка
воно хоч і заводить добряче, але надії не оправдує... ну зовсім не те... на тверезу голову краще набагато:cowboy:

bora
11.07.2007, 11:42
а чому нема у варіантах голосування "я не симулюю і причини не шукаю"?;) Чесно намагалася згадати - але не було такого за 4 роки сімейного життя:shy: Невже ми одні такі???

Тобто не відмовляти ніколи? ;) Даруйте, тоді. Це супер, ви просто створені один для одного.) Просто частіше в двох людей біоритми чи то фізіологія відрізняються. Чесний варіант тут - дійсно болить голова.

Melody
11.07.2007, 11:44
а чому нема у варіантах голосування "я не симулюю і причини не шукаю"?;)

Останній варіант - "БОЛИТЬ ГОЛОВА" - саме це й означає :)

Капітан
11.07.2007, 12:25
В чоловіків також іноді болить голова... Но имидж - это всё! :)

Капітан
11.07.2007, 14:18
попрошу вопринимать исключительно с юмором! :)

http://ra.foto.radikal.ru/0707/38/4cc46189717b.jpg

bora
11.07.2007, 16:11
попрошу вопринимать исключительно с юмором! :)

:o :) А як щодо інших обов"язків? Чи наша жінка перестаралася коли взялася на себе ще роботу(як дод.прибуток в сім"ю)-прибирання-кухню-прання(прасування)-закупівлі всього додому-ремонти-дітей-деякі - худобу чи садівництво-і звикання чогось новенького, щоб чоловіку з нею не нудно було. То все можна закинути?))

Капітан
11.07.2007, 16:13
Та ну ладно... зробили тут з жінок угнетьонний класс :D

bora
11.07.2007, 16:19

Зовсім ні! Я проте які наші жінки молодці - вони дійсно то все роблять з ентузіазмом, співають на кухні, миють підлогу пританцьовуючи, носяться зі своїм чоловіком як з найбільшим скарбом..просто не завжди дужають ті клопоти, які на себе поклали от і стаються "збої". Я свою мамку ще жодного разу не переконала, що хоч один день мусить відпочивати й забути про готування смачненького. думаю таких більшість)

Liliyah Romanova
11.07.2007, 17:35
А я в першу чергу про себе думаю. Має бути час для мене і то святе! І мої хлопці то поважають.

Liliyah Romanova
11.07.2007, 17:58
В чоловіків також іноді болить голова... Но имидж - это всё!
Ха-ха! Коли чоловік у "тому" каже "ні", то це точно не таке "ні", як у жінки. Такі бар"єри занадто низькі.
Кеп, а до чого тут імідж? Чи це тепер ТАК називається? ;)

Ольга
11.07.2007, 19:07
А я в першу чергу про себе думаю. Має бути час для мене і то святе! І мої хлопці то поважають.
ой ... мені хіба вчитися треба так. Можу спокійно займатися собою лише коли все вдома в порядку і рідні припильновані.

Liliyah Romanova
11.07.2007, 20:00
ой ... мені хіба вчитися треба так. Можу спокійно займатися собою лише коли все вдома в порядку і рідні припильновані.
А я вважаю, що жінка не є домашнім трактором, тому в першу чергу мушу про себе удома подумати, бо інакше загнуся. Хатні люблять на шию вилізти і так їхати. Якщо їм це дозволити, як їх потім звідти зняти. Я вже стільки на такі сім"ї надивилася. Ні, в першу чергу повага до себе, а решта додасться. Якщо у мене настрій хороший, то я нікому його настрій не попсую. Якщо він в мене поганий, то зі мною краще не розмовляти.

Doc.
12.07.2007, 07:36
жінки молодці - вони дійсно то все роблять з ентузіазмом, співають на кухні, миють підлогу пританцьовуючи, носяться зі своїм чоловіком як з найбільшим скарбом..
Зміст життя з кухні виглядає по іншому,??? :)
-мабуть для мене настав час купити окуляри з рожевим шклом...:)

bora
12.07.2007, 10:05
-мабуть для мене настав час купити окуляри з рожевим шклом...:)

То не зайве:) Хіба зле на все дивитись з оптимізмом, не пам"ятати негараздів і хотіти зробити все навколо себе кращим? Щастя воно просто так на голову не падає, його треба заслужити. ІМХО

Doc.
13.07.2007, 06:47
...жінки молодці - вони дійсно то все роблять з ентузіазмом, співають на кухні,..

P.S. Жінка, що шукає шлях до серця чоловіка через його шлунок, цілиться дуже високо...
Щастя воно просто так на голову не падає, його треба заслужити.
...зупа пересолена...:)

Дайчик
20.09.2007, 18:06
отмазка типа: "голова болит" - означает, что:
а не пошел бы ты...http://img222.imageshack.us/img222/960/60bg7.gif..надоел...суется со своим...http://img222.imageshack.us/img222/960/60bg7.gif...спасть мешает..."

а такие мысли возникают, только после надоедливого и http://img222.imageshack.us/img222/960/60bg7.gif секса...особенно по утрам...когда женщина/девушка спит...а он: http://img222.imageshack.us/img222/960/60bg7.gifhttp://img222.imageshack.us/img222/960/60bg7.gifhttp://img222.imageshack.us/img222/960/60bg7.gifдумает, что удовлетворил...

при другом отношении мужчин к женщине...мыслей таких не возникает...но это бывает крайне редко...

*мнение автора может не совпадать с мнением редакции...*
*мое мнение не неправильное, оно просто ДРУГОЕ*

~KOLOBOK~
22.09.2007, 04:39
В чоловіків також іноді болить голова... Но имидж - это всё! :)

Хоч не з'їм тo поооонааадкууусуууюю :D

Додано через 9 хвилин
А я вважаю, що жінка не є домашнім трактором, тому в першу чергу мушу про себе удома подумати, бо інакше загнуся. Хатні люблять на шию вилізти і так їхати. Якщо їм це дозволити, як їх потім звідти зняти. Я вже стільки на такі сім"ї надивилася. Ні, в першу чергу повага до себе, а решта додасться. Якщо у мене настрій хороший, то я нікому його настрій не попсую. Якщо він в мене поганий, то зі мною краще не розмовляти.

Ой Лiлю, Лiлю, не дай Бог. В мене дiвчина колись так була оттак само роздумувала... Бо НЕ ЛЮБИЛА, так, просто, жила разом- бо у всiх так, бо "а шо люди, тато, мама,подружки скажуть". Ото читаю... сум мене вiд того пробирає.Але ти не така, я вiрю.
п.с. Лiпше прямо сказати, хочаб вигворишся,а так i дiйсно голова може розболiтися з тих "думувань".

Додано через 14 хвилин

Згадалося з польського фiльму : " то я цi кохам а ти спiш?" :D:D:D
П.с Дайчик як то кажуть рiдко да мiтко. А вам хто не дає?Хто стукає тому i вiдкривають, ну нє?

~KOLOBOK~
23.09.2007, 06:22
Муж - жене:
- Дорогая, давай займемся сексом!
Жена:
- Блин, почему ты всегда думаешь о сексе?!
Муж:
- Потому что футбол еще не скоро!!!

FeRmatta
25.09.2007, 00:07
цілком з вами згодна, целюліт, нажеаль, є у багатьох, навіть у хденьких, інша справа, що одні дівчата товстеньки і целюліту ніби у них більше. це трагедія (пунктик про зовн. вигляд)

Liliyah Romanova
25.09.2007, 00:17
цілком з вами згодна, целюліт, нажеаль, є у багатьох, навіть у хденьких, інша справа, що одні дівчата товстеньки і целюліту ніби у них більше. це трагедія (пунктик про зовн. вигляд)
Прошу???
Ви би хоч цитату дали, бо так на перший погляд виглядає як чистий оффтоп. :)

Zina
03.10.2007, 12:57
Капітане, прошу не говорити так про всіх, я не почуваю себе "угнетенною"... . :bazar:

Liliyah Romanova
03.10.2007, 17:55
Капітане, прошу не говорити так про всіх, я не почуваю себе "угнетенною"...
Щось у мене виникають протилежні підозри та асоціяції...

Deus igrok
16.11.2007, 16:15
За прошедший год я 365 раз пытался заняться с тобой любовью. Это мне удалось лишь 36 раз по следующим причинам:
54 раза простыни были чистыми
17 раз было слишком поздно
49 раз ты очень устала
20 раз было слишком жарко
15 раз ты притворилась спящей
22 раза у тебя болела голова
17 раз ты боялась разбудить ребёнка
16 раз ты сказала, что у тебя все болит
12 раз были неподходящие дни месяца
19 раз тебе надо было рано вставать
9 раз ты была не в настроении
7 раз ты обгорела на солнце
6 раз ты смотрела позднюю телепередачу
5 раз ты боялась растрепать свою новую причёску
3 раза ты сказала, что соседи могут услышать
9 раз ты боялась, что твоя мама нас услышит.
Из 36 раз, что мне удались, активность была неудовлетворительна, поскольку 6 раз ты просто лежала,
8 раз ты напомнила мне о полиции,
4 раза ты торопила меня и просила побыстрее кончить,
7 раз я вынужден был будить тебя, чтобы сообщить, что я кончил,
и один раз мне показалось, что я сделал тебе больно, поскольку ты зашевелилась.

парабелум
16.11.2007, 17:14
а не пошел бы ты.....надоел...суется со своим......спасть мешает..."

Ги...ги ця палка має два кінця.
...а не пішла би ти на кухню приготувати закуску а то вуха вянуть від твоїх пліток і відійди від телевізора фудбол скоро а ти мішаєш...:cowboy:

Це якщо незрозуміли я до того що відмазок мона придумати багато і ще трохи.

Туся
16.11.2007, 18:44
Ги...ги ця палка має два кінця.
...а не пішла би ти на кухню приготувати закуску а то вуха вянуть від твоїх пліток і відійди від телевізора фудбол скоро а ти мішаєш...:cowboy:

Це якщо незрозуміли я до того що відмазок мона придумати багато і ще трохи.

:eek: Які відмазки??? Яка голова?? То ж супружній обов'язок!!!!!:D Поки молоді і здорові - нема шо відмазуватись від того діла... Потім жаліти будуть - а буде вже пізно....;)

Маруся-мама
16.11.2007, 19:26
:eek: Які відмазки??? Яка голова?? То ж супружній обов'язок!!!!!:D Поки молоді і здорові - нема шо відмазуватись від того діла... Потім жаліти будуть - а буде вже пізно....;)

Часами справді голова болить, але не треба чекати аж до ліжка аби про це заявити своїй половині. Плюс, не лише жінки кажуть що у них голова болить, мужчини також добрі сачки в цьому питанні.:P

Туся
16.11.2007, 19:36
Часами справді голова болить, але не треба чекати аж до ліжка аби про це заявити своїй половині. Плюс, не лише жінки кажуть що у них голова болить, мужчини також добрі сачки в цьому питанні.:P

Секс всі болячки лікує :p ;)

Romko
16.11.2007, 21:30
Особливо на крижі помічне...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif

TVgirl
17.11.2007, 20:00
Ага, на старій канапі, де повилазили пружини. Супер!

Romko
17.11.2007, 20:06
Ага, на старій канапі, де повилазили пружини. Супер!
Еквелібристика - теж тренування поясниці.Не викидайте тої канапи!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif

рівнянин
18.11.2007, 00:24
Секс всі болячки лікує

Перший рік подружнього життя це ліки і задоволення разом! А потім це тяжка праця!:)

Kaff
18.11.2007, 00:49
Ці сучасні чоловіки..
Покладеш їх на себе – закачує.
Покладеш їх під себе – вони задихаються.
Покладеш на лівий бік – їх серце болить.
Покладеш на правий – їм телевізора не видно…

Chortenia
20.11.2007, 19:00
Болить голова - значить болить голова, болить живіт - значить болить живіт, не хочу - значить не хочу.
Не бачу проблеми.

Але я бдійсно подивилась на чоловіка, який щоденно ходить на роботу (і працює там :p ), приходить додому з закупами, готує їсти для всіхх, миє посуд, миє дітей, вкладає спати, прибирає і т.д. і щовечора ще бажає займатися сексом.

Тьху-тьху, мене це поки не стосується, але ж такі реаліїї, нє?

P.S. Забула написати, ще в переповненій маршрутці їде додому. Після тог вже точно нічо не захочеться

danica
02.12.2007, 18:15
Все эти причины - отмазки, и как минимум на 80% обусловлены тем, что партнер не способен полностью удовлетворить женщину. Если бы Она знала, что невзирая на то, что Она уставшая, что у нее болит голова и т.д. - но Он сможет ее расслабить, успокоить и доставить удовольствие - таких проблем просто не существовало бы.
Я иногда после тяжелого напряженного дня делаю "ход конем" - не предлагаю жене секс, а просто легкий расслабляющий массаж спины и ног :)

Цілком згідна з висловлюванням! :rolleyes: Біль голови аж ніяк не впливає на бажання (суджу з власного досвіду), вплинути можуть серйозні проблеми, думки про яких не можливо викинути з голови.
А коли болить голова - там повна відсутність думок, а отже і легше розслабитись! ;)

Додано через 4 хвилини
Болить голова - значить болить голова, болить живіт - значить болить живіт, не хочу - значить не хочу.
Не бачу проблеми.

Але я бдійсно подивилась на чоловіка, який щоденно ходить на роботу (і працює там :p ), приходить додому з закупами, готує їсти для всіхх, миє посуд, миє дітей, вкладає спати, прибирає і т.д. і щовечора ще бажає займатися сексом.

Тьху-тьху, мене це поки не стосується, але ж такі реаліїї, нє?

P.S. Забула написати, ще в переповненій маршрутці їде додому. Після тог вже точно нічо не захочеться

Все залежить від самої жінки. Приклад із життя: ненормований робочий день, двоє дітей, домашні тварини, закупи, їжа, уборка і... + коханець, на якого підпадає десь 30-40% часу!
Можемо,коли дуже хочемо?! :crazy:

хельга
02.12.2007, 20:20
Навіть не знаю як має боліти голова, щоб я сказала "ні"!!!! Єдиний раз була відмова, коли півночі вкладала дитину спати і просто відключилася коли лягла в ліжко. Мені цікаво - чому всі відмовки завжди приписують жінкам? То все гламурні журнальчики в який пишуть одне і теж саме. Застарілі міфи з середньовіччя, коли жінкам соромно було бажати чоловіка. Жінка в наш час сексуальна і бажає сексу не менше чоловіка (інколи навіть більше)!!!!

Текіла
02.12.2007, 21:40
Жінка говорить болить голоса коли чоловік недостатньо адекватний щоб зрозуміти що на даний момент вона не хочу займатись сексом.

Chortenia
03.12.2007, 14:23
Цілком згідна з висловлюванням! :rolleyes: Біль голови аж ніяк не впливає на бажання (суджу з власного досвіду), вплинути можуть серйозні проблеми, думки про яких не можливо викинути з голови.
А коли болить голова - там повна відсутність думок, а отже і легше розслабитись! ;)

Додано через 4 хвилини

Все залежить від самої жінки. Приклад із життя: ненормований робочий день, двоє дітей, домашні тварини, закупи, їжа, уборка і... + коханець, на якого підпадає десь 30-40% часу!
Можемо,коли дуже хочемо?! :crazy:

ви забули згадати про чоловіка :crazy: ;)

danica
03.12.2007, 23:35
ви забули згадати про чоловіка :crazy: ;)

І чоловік також є... само собою розуміється :cool:

Michel
11.12.2007, 01:38
То напевно від борщу й сала? :p
http://ua.korrespondent.net/main/90994/

хельга
11.12.2007, 12:18
http://ua.korrespondent.net/main/90994/
Ой, не поїду я в Європу:suicide: Хіба в Італію:D

Додано через 1 годину 41 хвилину
А ще краще залишусь в Україні з чоловіком-українцем:p

Michel
12.12.2007, 00:48
Ой, не поїду я в Європу:suicide: Хіба в Італію:D

Правильно!
В Італії є багато українок, які жаліються що нема їх кому любити. :D

Adriana
22.02.2008, 14:02
а мене коли голова болить, то "любофь" мені навпаки помагає, можна навіть сказати лікує. То мабуть просто називається: а по випендрюватися! Складається таке враження, що кохатися з коханою людиною, то якісь тортури :( А може то просто старість, або зів"яли помідори?

bora
22.02.2008, 14:44
А може то просто старість, або зів"яли помідори?
гг.При чому у 70% форумлянок. )))
Тут думаю голосували чесно - хто випендрюється, хто ображений. хто змучений) Всяке буває;)

coolzak
22.02.2008, 18:05
The pastor of a southwest Florida church opened many eyes and ears Sunday when he said he wants married couples in the congregation to -- have sex for 30 days in a row.

Oh -- and he wants singles to steer clear of such frolicking for the same length of time.

Head pastor Paul Wirth of Relevant Church in Ybor City, outside Tampa, says his "30-Day Sex Challenge" is one way of taking on the nation's 50-percent divorce rate.

"About ten years ago," With explained on The Early Show Wednesday, "my wife (of 18 years) and I were struggling in our marriage, and we realized that we needed something that was going to help us in our marriage, and we found this information from Dr. Willard Harley about learning each others' emotional needs. And we began to study it and apply it to our marriage, and it revolutionized our marriage, and we know that, you know, God is the one who talks about love and authors love, and he knows that he wants us to be intimate and connected with each other on a daily basis."
вибачте що по англійськи-коротко пастор наказав жонатим парам мати секс 30 днів щодня а нежонатим утримуватись щоб було менше розлучень і краще розуміння в сімї))

хельга
23.02.2008, 12:26
а мене коли голова болить, то "любофь" мені навпаки помагає, можна навіть сказати лікує. То мабуть просто називається: а по випендрюватися! Складається таке враження, що кохатися з коханою людиною, то якісь тортури А може то просто старість, або зів"яли помідори?
То правда! Мене нещодавно голова так боліла:( , а ліки приймати не можу:no: , бо годую малюка груддю. Допомогло кохання!!!:radist: Так що нічого ковтати пігулки - тільки кохатися, кохатися і ще раз кохатися!!!

lotr_an
23.02.2008, 18:21
ну я не розумію... а тут чого опитування закрите!?

mamatu
23.02.2008, 18:46
і мені від "голови" допомагає.
а відмовляє жінка найчастіше через якусь образу. що поробиш, ми, жіночки, дуже чутливі. якщо нема настрою взагалі, то й на ЦЕ немає також.

Ірена
23.02.2008, 19:06
Голова - то умовність. Коли взагалі щось болить - не до того. Але якщо є бажання - то не до болю:-)

Chortenia
25.02.2008, 12:15
Та ну, у мене як болить голова, я навіть говорити не можу, не те що рухатися

coolzak
25.02.2008, 12:51
до речі англійські вчені довели що всі хвороби від сексу-або від браку або від надлишку

Олена_ua
25.02.2008, 12:58
до речі англійські вчені довели що всі хвороби від сексу-або від браку або від надлишку
Та то якісь неправильні вчені. Не всі хвороби від сексу.:o

хельга
27.02.2008, 10:55
Всі хвороби від нервів, тількі сіфіліс від сексу:scare: :shutup:
(:) довели вчені, які займаються сексом:) )

demetris
27.02.2008, 13:57
Не знаю кому як, а мені жінка ще ніколи не сказала в ліжку, що голова болить...
Але казала щось типу: "не лізь, спати лягай!.." :(

Чому? Ну як посваримось, як доця довго не лягає, як ще щось.
Одне точно: чоловіки думають про секс, а жінки під час сексу! Ну не тільки тоді, але тоді теж...
Коротче у них (Вас) так усе складно... а в чоловіка якось все більш... фізично чи що? Саме тому, коли я повертаюсь із 10-денного відрядження, де працював по 10-12 год/день, чи коли ми посварені, чи просто я "капризую" (за щось на неї злюся) то дружина все одно може добитись кохання, якщо хоче... а якщо вона ображена - то треба помиритися, потім щоб час пройшов (від 30хв. до 24 год.) і тоді вже...

Отакі-от справи.

Думаю, що почую про "голова болить" якщо почну влаштовувати сцени типу "ти мені не даєш..."

Городецький
27.02.2008, 15:06
"- Тату, тату, а чому у мами щовечора болить голова?
- Це тому, синку, що тато приносить додому мало грошей.
- Тату, а чому ти приносиш додому мало грошей?
- Тому, синку, що частина грошей йде на тьоть зі здоровими головами ..."
(с) КВН П'ятигорськ

Lady
27.02.2008, 15:41
[QUOTE=demetris;253843]Не знаю кому як, а мені жінка ще ніколи не сказала в ліжку, що голова болить...
Але казала щось типу: "не лізь, спати лягай!.." :(

Чому? Ну як посваримось, як доця довго не лягає, як ще щось.
Одне точно: чоловіки думають про секс, а жінки під час сексу! Ну не тільки тоді, але тоді теж...
Коротче у них (Вас) так усе складно... а в чоловіка якось все більш... фізично чи що? Саме тому, коли я повертаюсь із 10-денного відрядження, де працював по 10-12 год/день, чи коли ми посварені, чи просто я "капризую" (за щось на неї злюся) то дружина все одно може добитись кохання, якщо хоче... а якщо вона ображена - то треба помиритися, потім щоб час пройшов (від 30хв. до 24 год.) і тоді вже...

Отакі-от справи.
--------------------------------------------------------------------
demetris у нас не так уже все складно. Просто ми зовсім інакші чим ви:cowboy: Від матінки природи нікуди:) На то ми і жінки щоб покапризувати, повіднєкуватись і від цього ще більше бути бажаними і коханими.
Інакше з нами не було б цікаво:rolleyes:

demetris
27.02.2008, 15:51
Інакше з нами не було б цікаво
Ой, Lady...

Chortenia
27.02.2008, 16:32
Блііін, так голова болить :(

Маруся-мама
27.02.2008, 16:48

Ба... А мій вуйко завжди казав що всі хвороби від стресу, а тілько одна від задоволення.

Liliyah Romanova
27.02.2008, 18:07
а якщо вона ображена - то треба помиритися, потім щоб час пройшов (від 30хв. до 24 год.) і тоді вже...
Спробуйте масаж зробити, після того, як помиритеся і не доведеться до 24 годин чекати. ;) Головне не видавайте відразу своє бажання, зосередьтесь саме на масажі.

demetris
28.02.2008, 11:10
Головне не видавайте відразу своє бажання, зосередьтесь саме на масажі
легко сказати :)

Додано через 47 секунд
А ще така справа, що як фест сі посварим - то й масажу не хоче... вона в мене така жіночка з вогником ;)

Мата Харі
28.02.2008, 17:39
Які відмазки??? Яка голова?? То ж супружній обов'язок!!!!!
Якщо ставитись до сексу, як до обов"язку, то не те ,що голова почне боліти - хронічна мігрень розвинутись може! Паскудна штука, кажуть... :)
Не бачу проблеми.
І я не бачу. Але раз стільки пишуть, то мабудь, не у всіх то так просто.
Навіть не знаю як має боліти голова, щоб я сказала "ні"!!!!
Жінка...бажає сексу не менше чоловіка (інколи навіть більше)!!!!
Згідна на всі 1000000000000000000000000000000%! (Але здається деякі хлопці все ще вірять у казки про головний біль :) )
Практика показує, що при файному чоловікові голова у дружини болить напрочуд рідко, а якщо й болить, то з об"єктивних причин. Якщо болить в прямому розумінні - не зле помагає анальгін. Якщо в переносному - філіжанка доброї кави (20 дека "Старого ринку" додаються за бажанням).
Тож кохайтеся, і аби голова не боліла!

Liliyah Romanova
28.02.2008, 19:02
легко сказати
Знаю, що легко сказати, а важко зробити. Самій часто доводиться питати: "то вже все, по масажі?" Мій чоловік лиш зітхає тоді. :D:D:D

Додано через 1 хвилину
вона в мене така жіночка з вогником
Ну, я би тут щось сказала, але скажу лише, що підхід завжди можна знайти, якщо хотіти. Але перше треба помиритися, перепросити.

Мих
28.02.2008, 22:31
Та то якісь неправильні вчені. Не всі хвороби від сексу.
ті вчені певно розпусники страшні.....

Romko
28.02.2008, 22:33
ті вчені певно розпусники страшні.....
А найбільший був Фройд...

Liliyah Romanova
29.02.2008, 01:30
А найбільший був Фройд...
У чому ж та розпуста Фройдова полягала?

Romko
29.02.2008, 15:41
У чому ж та розпуста Фройдова полягала?
В тому,що на все на світі він дивився з точки зору одного органу.

demetris
29.02.2008, 18:03
Ну, я би тут щось сказала
Вже як зачали - то кажіт ;)

Liliyah Romanova
29.02.2008, 18:41
В тому,що на все на світі він дивився з точки зору одного органу.
Та бо він сам без сексу жив. Не знав, як не мати більше дітей, бідака. :D

Леді_І
09.03.2008, 14:10
Найліпші ліки від головного болю - то секс.....Голова непотрібна, тож про неї забуваєш....:D

Зорянівонька
09.03.2008, 20:26
Чому жінки говорять - "Голова болить"?
Тому що не отримують того, що хочуть... Якщо би жінка була повністю задоволена і отримувала задоволення, то ніколи б не відмовилась!!!

smeet
11.03.2008, 23:26
Якщо би жінка була повністю задоволена і отримувала задоволення, то ніколи б не відмовилась!!!
у Вас завжди це вдається?І ще одне чи може жінка його дістати баз почуттів до партнера?

Леді_І
11.03.2008, 23:29
І ще одне чи може жінка його дістати баз почуттів до партнера?
А чому ні.... Це ж фізика, тобто фізіологія чистої води.... Звичайно, коли нема повної відрази до партнера..... Інакше для чого це все....

Liliyah Romanova
11.03.2008, 23:33
у Вас завжди це вдається?І ще одне чи може жінка його дістати баз почуттів до партнера?
Жінка може не отримати, коли почуття є. Бо може контролювати відсутність збудження.
Є звичайно ті, хто мають проблеми зі здоров"ям, то їм хіба операції помагають.
Переважно для жінки легко збудитися, легко пережити оргазм, чи й кілька оргазмів підряд. Жінка - то така скрипка, що як добре знати партитуру та її природу, то вона видасть вам чудові мелодії неземної насолоди. ;)

demetris
12.03.2008, 14:16
Жінка - то така скрипка, що як добре знати партитуру та її природу, то вона видасть вам чудові мелодії неземної насолоди.

:clapping: :clapping: :clapping:

Liliyah Romanova
12.03.2008, 14:38
:shy: :shy: :shy: :shy: :shy: :shy: :shy: :shy: :shy:

nirvanka
12.03.2008, 16:24
І ще одне чи може жінка його дістати баз почуттів до партнера?
Угум, але тоді бажання подарувати насолоду партнеру відсутнє, або байдуже..

demetris
12.03.2008, 16:57
Угум,
То означає "так"?
Мені чомусь здавалося, що без почуттів жінка не може взагалі... чи то тіко моя :shy:

bora
12.03.2008, 17:38
не може взагалі... чи то тіко моя

Усі не можуть..виключно...тому деякі мусять усіх любити, з усіма щось почувати.)
Слухайте, це я що компенсую відсутність НьюШрека вже??? Бум просити щоб більше писав, абим я зовсім не зіпсулась:shutup:

Леді_І
12.03.2008, 17:43
Мені чомусь здавалося, що без почуттів жінка не може взагалі... чи то тіко моя
Може в неї взагалі ще не розкрита її сексуальніть....
Жінка розкривається пізніше, ближче до 30.... деколи цьому сприяють пологи...
Ще скутість та неотримання задоволення буває як наслідок першого невдалого досвіду.... Але не плутати з фригідністю...
Тож працюйте...
Шукайте та знаходьте!!!

demetris
12.03.2008, 17:52
Може в неї взагалі ще не розкрита її сексуальніть....
Жінка розкривається пізніше, ближче до 30.... деколи цьому сприяють пологи...
Та вже доця в нас є... про що Ви? без почуттів жінка не може
не тре приписувати мені біди якої нема (і ще зо 30 років не плануються ;))
Ще скутість та неотримання задоволення буває як наслідок першого невдалого досвіду.... Але не плутати з фригідністю...
Альо Ви чого? Я не про те, що не хоче чи не може, просто каже, що її просто так хлоп не заводить, треба почуттів. Ні ну гарні мущини їй подобаються, але в неї мультики перед очима не з'являються. А я кажу, що інколи можу на незнайомку якусь подивитися - і вже мусиш думки контролювати... От блін - хвізіолоґія.
Хоча думок (серйозних) про зраду не буває ні в мене, ні, гадаю, в неї.
Тож працюйте...
Не перестаєм ;)

nirvanka
12.03.2008, 18:17
А я кажу, що інколи можу на незнайомку якусь подивитися - і вже мусиш думки контролювати...
А мені чоловік каже, що в нього такого нема, що інші його не збуджують.. Мо' бреше? ;)

То означає "так"?
Так. Бо якщо жінка не має почуттів до чоловіка, то вона займається з ним сексом тільки для того, щоб отримати задоволення, і її впершу чергу цікавить вона..
А якщо є почуття до партнера, то вона думає і про задоволення партнера..
Суджу по собі :shy:

Samojlovu4
12.03.2008, 19:09
А мені чоловік каже, що в нього такого нема, що інші його не збуджують.. Мо' бреше?

Нє, не бреше... він просто лукавить... :rolleyes:

smeet
13.03.2008, 01:12
Нє, не бреше... він просто лукавить
І не просто лукавить,він хоче сказати Вам те що ви хочете почути.
Є звичайно ті, хто мають проблеми зі здоров"ям, то їм хіба операції помагають.
Не чув про таке,які такі операції?
Переважно для жінки легко збудитися, легко пережити оргазм, чи й кілька оргазмів підряд. Жінка - то така скрипка, що як добре знати партитуру та її природу, то вона видасть вам чудові мелодії неземної насолоди.
Це переважно буває згідно статистики в 10-15%жінок,а більшість доживають до клімаксу так і не знаючи що таке оргазм.
Бо може контролювати відсутність збудження
Для чого це робити?
А я кажу, що інколи можу на незнайомку якусь подивитися - і вже мусиш думки контролювати... От блін - хвізіолоґія.
На жаль "хвізіологія" мужчини і жінки дуже різна.Чим у жінки(мужчини) сильніша фізіологія тим менше вона(він) душею вдома і навпаки.

Liliyah Romanova
14.03.2008, 02:51
Не чув про таке,які такі операції?
Ну, переважно, якщо в жінок проблеми з оргазмом, то там проблема із сідничними м'язами чи як воно там називається. :shy: Його можна натренувати досить простими вправами. Декому вправи не допомагають, то роблять невелику операцію. Кому той м'яз трохи збільшують, кому точку G. Щось я забагато науково-пізнавальних фільмів надивилася. :8:
Це переважно буває згідно статистики в 10-15%жінок,а більшість доживають до клімаксу так і не знаючи що таке оргазм.
Ну, насправді, це не так важко змінити. Принаймні сучасні лікарі кажуть, що навіть простими вправами можна покращити ситуацію.
Для чого це робити?
Контролювати збудження можна для того, аби принизити чоловіка. Адже саме в цьому вони найбільш вразливі.
Чим у жінки(мужчини) сильніша фізіологія тим менше вона(він) душею вдома і навпаки.
Та душа там може і вдома, а от інша місце точно у деяких мандрує не там, де треба. :D:D:D
На жаль "хвізіологія" мужчини і жінки дуже різна.
Різна. Але надзбудливими та малозбудливими можуть бути і ті, й інші.

smeet
15.03.2008, 09:20
Контролювати збудження можна для того, аби принизити чоловіка. Адже саме в цьому вони найбільш вразливі.
Ну це варварство.

Liliyah Romanova
17.03.2008, 18:36
Ну це варварство.
Це жорстокість. Але аби так було, треба до цього ще довести добряче. Так що, хто на що заслужив, те й має. :)

bora
17.03.2008, 18:40
Це жорстокість.
Це ще дуже важливий ВАЖІЛЬ в стосунках)))

mavka
17.03.2008, 21:37
:) та ну, дівчата. це ви про якісь незрілі стосунки мову ведете.

бо приниження й жорстокість - елементи таких специфічних ігор екстра-класу між мужчиною та жінкою, що не думаю, тут знайдеться хоч кілька майстрів тої справи... :ninja:

Liliyah Romanova
17.03.2008, 21:47
бо приниження й жорстокість - елементи таких специфічних ігор екстра-класу між мужчиною та жінкою, що не думаю, тут знайдеться хоч кілька майстрів тої справи...
Та можна, але пощо? ;)
А поговорити можна про що завгодно. Хіба ні?

smeet
18.03.2008, 10:02
Так що, хто на що заслужив, те й має.
Катюзі по заслузі.
та збільшення точки G
Я багато про цю точку читав,але ніхто крім її винахідника її не відчував,і не находив,чи я не правий.

demetris
18.03.2008, 12:08
Ну, переважно, якщо в жінок проблеми з оргазмом, то там проблема із сідничними м'язами чи як воно там називається.
той м'яз називасі "мняз Кегеля" ;)
і його, як і будь який інший можна тренувати, армреслінгом займатись :)

Liliyah Romanova
18.03.2008, 14:42
Я багато про цю точку читав,але ніхто крім її винахідника її не відчував,і не находив,чи я не правий.
Ну, ви таки помиляєтеся. ;)

Додано через 49 секунд
і його, як і будь який інший можна тренувати, армреслінгом займатись
Ну, ясно що можна. Але от деякі люди люблять гроші платити, то й за тренування того м"язу теж платять. :D

Текіла
18.03.2008, 14:49
і його, як і будь який інший можна тренувати

ага, а ще варто купити вагінальні шарики (кульки?), вони добре тренують м"язи вагіни, тому вона стає чуттєвішою.

А загалом, якщо мова зайшла про оргазм, на мою думку тут справа не так в м"язах та їх тренуванні....оргазм в нас в голові.

Liliyah Romanova
18.03.2008, 15:11
ага, а ще варто купити вагінальні шарики (кульки?), вони добре тренують м"язи вагіни, тому вона стає чуттєвішою.
Я саме це мала на увазі, коли казала

деякі люди люблять гроші платити, то й за тренування того м"язу теж платять

mavka
18.03.2008, 15:26
А загалом, якщо мова зайшла про оргазм, на мою думку тут справа не так в м"язах та їх тренуванні....оргазм в нас в голові.

фігурально кажучи, - точка G, - Ви мали на увазі, думаю.... :) :)

весна, весна... інстинкти дають про себе знати зацікавленням та активністю обговорення...:cowboy:

:) Ви про жінок? чи про мужчин, в котрих її легше знайти ? (тільки не кажіть, що було б добре намалювати малюночки й розрахунки :) :) ) з чоловіками якось не так зкомпліковано, як із жінками, в яких є ще точки A, B, C, D ....

Якщо зареєструєтесь на Ю-тубі, зможете кілька дуже веселих фільмиків побачити... :)

Текіла
18.03.2008, 15:35
Я саме це мала на увазі, коли казала

а чому якщо ми тренуэмо інші м"язи нашого тіла, шейпінг і т.д. то не вважаємо за потрібне тренувати м"язи вагіни?
це корисно і для сексуального життя,і потім для пологів.

мені дивно читати цей ваш коментар. Ви або погано проінформовані або у вас занадто консервативні погляди.

Liliyah Romanova
18.03.2008, 19:15
а чому якщо ми тренуэмо інші м"язи нашого тіла, шейпінг і т.д. то не вважаємо за потрібне тренувати м"язи вагіни?
А де я таке сказала? Я про те, що можна й так тренувати. :)
мені дивно читати цей ваш коментар.
Та ви ж не читаєте те, що я пишу. Треба буде почати робити посилання із поясненням кожного слова. :D

kertis
19.03.2008, 19:10
У мене це не канае. Сразу вспоминаю железный, научно доказанный аргумент - секс помогает от головной боли.

Войцек
19.03.2008, 19:28
У мене це не канае. Сразу вспоминаю железный, научно доказанный аргумент - секс помогает от головной боли.

А й справді допомагає :)

п.с. Перевірено

mavka
20.03.2008, 03:26
:) як не дивно!, американці дослідили, - найчастіше голова болить тоді, коли обезвожений організм.
тому з жінками треба боротись обома способами зразу, - зі шкляночкою води в руці (+ лимочник витиснути й медом засолодити навіть можна ...).

ой! :shutup: :)

Romko
20.03.2008, 08:28
Бо вредні...

Ірена
20.03.2008, 09:49
мабуть, в жінок трохи пов"язано: голова болить - поганий настрій- поганий настрій-... ніякого сексу

Текіла
20.03.2008, 11:39
мабуть, в жінок трохи пов"язано: голова болить - поганий настрій- поганий настрій-... ніякого сексу

правда пов"язано!
але можна і навпаки))) болить голова-поганий настрій-секс-хороший настрій)-голова вже не болить)))

kertis
20.03.2008, 18:29
Какие сложные существа эти женщины... Всё зависит от эмоций и настроения) Зато с ними жить интересней)

smeet
21.03.2008, 03:08
Але аби так було, треба до цього ще довести добряче.
Це при такій образі потрібно лягати в ліжко,кохатися і доказувати чоловіку,що він слабенький коханець?Зазвичай після сварки не кохаються.А якщо ви сердиті ви все таки йдете на секс?Це ж наруга над собою.

Liliyah Romanova
21.03.2008, 03:23
Це при такій образі потрібно лягати в ліжко,кохатися і доказувати чоловіку,що він слабенький коханець?Зазвичай після сварки не кохаються.А якщо ви сердиті ви все таки йдете на секс?Це ж наруга над собою.
А хто каже, що я так роблю? Просто є такі. Подобається їм знущатися.

smeet
21.03.2008, 20:05
А хто каже, що я так роблю?Liliyah Romanova
Супер,я чогось так і думав.

mavka
22.03.2008, 05:06
чогось мені згадались слова з одного роману... знайти їх було не так важко, але подаю російською (соррі, гайз, не англійською, принаймні...:) ):

"Скажите, мистер Макмерфи, как показать женщине, кто из вас главный, -
помимо того, чтобы смеяться над ней? Как показать ей, кто царь горы?
Такой человек, как вы, должен знать ответ. Лупить же ее не будете,
правда? А то она вызовет полицию. Беситься и кричать на нее не
будете: она победит тем, что станет просто умасливать своего большого
сердитого мальчика: "Мой маленький раскапризничался, а?" Неужели не
покажется глуповатым ваш благородный гнев перед таким утешением? Так
что, видите, мой друг, все почти так, как вы сказали: у мужчины есть
лишь одно действенное оружие против чудища современного матриархата, но
это отнюдь не смех. Единственное оружие, и с каждым годом в нашем
сверхискушенном, мотивационно обследуемом обществе все больше и больше
людей узнают, как сделать это оружие бессильным и победить тех, кто
раньше был победителем...
- Ну, ты разошелся, Хардинг, - говорит Макмерфи.
- ...И вы думаете, что при всех ваших прославленных
психопатических доблестях вы можете действенно применить это оружие
против нашей властительницы? Думаете, что сможете применить его против
мисс Гнусен? Когда бы то ни было?
Макмерфи снимает шапочку и запускает обе руки в рыжие
волосы. Теперь все смотрят на него: ждут, как он ответит, и он понимает
это. Чувствует, что попался в какую-то ловушку. Надевает шапку, трет
швы на носу.
- Ну, если ты спрашиваешь, смогу ли я отодрать старую стервятницу,
то нет, это вряд ли...
- А ведь она недурна собой, Макмерфи. ... И все-таки -
рассуждая умозрительно, могли бы вы это сделать, даже если бы она не
была старой, была молода и прекрасна, как Елена?
- Елену не знаю, но куда ты гнешь, понял. И ты прав, ей-богу. С
этой старой обледенелой мордой я ничего бы не мог, будь она красивая,
как Мэрилин Монро.
- То-то. Она победила."

і до чого це я ?... :) а до того, що є різні типи сімей.
Є такі сварливі жінки, що ВАВ , що :scare:. Рідко, але зустрічаються - вічні претензії, незадоволення, приниження, вимагання, кепкування, всезнайство, псевдосамопожертва й шпички в болючі місця. Голова тоді у всіх болить.
І є лише один спосіб показати їм, хто Господар гори... :cowboy: Перед тим нагадавши, що всі сексопатологи, психоаналітики й психотерапевти радять залишати сварки за дверима спальні. (типу, на другий день договоримо, а зараз ніч - для інших справ ;))

Don't think so ?