Показати повну версію : Робимо зустріч-2
levandivka
04.07.2007, 07:50
Пропоную визначатися/голосувати/галасувати продовжити тут.
Можна вибирати кілька варіантів!
Порахувати рейтинг, і всьо...
afterstep
04.07.2007, 09:48
відсутній четвер, вечір.
Народ, форумівки роблять не так. Маю досвід. Коли на форумі починаєш узгоджувати хто коли і де може, то цей процес затягується надовго, а багато людей в результаті так і не розуміють який же в кінці кінців визначено час і місце.
Робиться так. Ініціатор форумівки викладає на форумі оголошення про те, що в такий-то день і в такому-то місці відбудеться зустріч форумлян. Запас часу потрібен 1-2 тижні, щоб усі , хто хоче прийти, могли вчасно скоригувати свої плани і внести до них форумівку. І на тому все. Не треба ніяких дискусій бо кожен намагатиметься підлаштувати усіх під себе і процес вийде нескінченним.
Успіхів.
Правильно,так і відбуваються форумівки.
Минулого разу обов"язково було мати візок.
Давайте того разу зробимо форумовку під назвою "Анти-емо сходка"))))
Підтимаю вас!
14 липня у центрі міста якесь місце тре вібрати! ближче до пива і туалетів!
Штирнайцятого я буду п"Єна,п"Єнюща далеко далеко від львівшьких кльозетів!
ну от, а я що казав :) не можливо знайти місце і час, який би влаштував всіх. Тому треба оголосити про зустріч і ті хто хоче і може на неї прийдуть. Нехай навіть прийде двоє, це не завадить попити того пива і душевно побалакати. Хто не зміг прийти, прийде наступного разу чи через раз... Життя ж продовжується
14 липня у центрі міста якесь місце тре вібрати! ближче до пива і туалетів!
ше раз ........
14 липня у центрі міста якесь місце тре вібрати! ближче до пива і туалетів тіко де саме тре поцікавитись.
Ясно.Ну тоді,форумчани,мене не буде.Здибаємося якось іншим разом.
Ну тоді,форумчани,мене не буде.Здибаємося якось іншим разом.
Якось це ми переживем хоч з зі сльозою на губах.
Ну і я переживу,все ж у Львові живу.
Ну і я переживу,все ж у Львові живу.
Пояснишо ти цьою тезою мала на увазі.
Мег мала на увазі, що завжди зможе прийти на одну із наступних форумівок, їй не треба з Чернівців пертися для цього :)
пертися
Та я й не думаю шо пані Мег такими словами різкими володіє.
Я власне скіке їздив (до Дублян 5 років) мені ше ніхто так не казав, директор форуму сказав, ехххххххххх! Я взагалі тішуся львів"янами тим шо вони хворі Львовом. А шо там такого шо вони так хворіють не знаю?!
Я взагалі тішуся львів"янами тим шо вони хворі Львовом.
Приєднуйтесь, Лев, то великий кіт.:D
Норальне львівське слово... "Сів на самопер і попер до мордописа" (сів на велосипед і поїхав до фотографа)
Норальне львівське слово... "Сів на самопер і попер до мордописа" (сів на велосипед і поїхав до фотографа)
А, ну так-так, ви спражнєй львів"янин, тоде.
Лев, то великий кіт
Да я це знау, але колір в нього немого оздоблення часо, тоді чому ви йому зелений вліпили.
Да я це знау
Або да, або знау - визначтеся.
зелений
Я думаю як ви зним зустрінетесь, Вам буде до лампочки якого він кольору.
А положа руку на сердце: кто с кем ОСОБЕННО хотел бы встретиться и выпить пивка? :) Только искренне ;)
Мой список, не по очередности:
Ума, Зетта, Лиля, Салата, Оля, Мег....Невстранец, Полковник, его лучший товарищЪ Пупер :), Афтестеп, БорисК...
Серьезно :)
Або да, або знау - визначтеся.
Я нар. дітей не планую, тому визначатись не буду.
Я думаю як ви зним зустрінетесь
Знаєте він жеве в моєму серцю вже 751 рік!
А положа руку на сердце: кто с кем ОСОБЕННО хотел бы встретиться и выпить пивка? Только искренне
Ума, Зетта, Лиля, Салата, Оля, Мег....Невстранец, Полковник, его лучший товарищЪ Пупер , Афтестеп, БорисК...
Серьезно
Вас почитати таке враження шо ви у постелі стрілу хочете набить...
Серьезно
Вас почитати таке враження шо ви у постелі стрілу хочете набить...
Не нарывайтесь, ОК?
А положа руку на сердце: кто с кем ОСОБЕННО хотел бы встретиться и выпить пивка? :) Только искренне ;)
Ума, Зетта, Лиля, Салата, Оля, Мег....Невстранец, Полковник, его лучший товарищЪ Пупер :), Афтестеп, БорисК...
Серьезно :)
мій список: всі, окрім однієї дівчини....
а поіменно: капітан, нюшрек, сотник, афтерстеп, левандівка, ПОлковнік, борис_з_києва, мих, ліля, оля, льолік, аскорбінка, ума (дуже давно цікаво з вами поспілкуватися, що з передпередпопереднього форуму), мег, мавка, лотр_ан, пащенкомакс (земляк http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif), нєвстранєц, мартіні (міг би флешку з бонусами передати).....
і багатьох-багатьох інших (вибачте, якщо когось забув назвати)....
а також (розмріявся): вікторію_їчову, сашу з одеси, івана ецетера.....
у мене робота починається з 18,00.....
встаю о 14,00 (якщо пива не п’ю до 6-ї ранку)....
Хто має бажання іменно 14 липня стрінутись у центрі біля пива?
Це питання по темі!
afterstep
05.07.2007, 14:40
Ума, Зетта, Лиля, Салата, Оля, Мег....Невстранец, Полковник, его лучший товарищЪ Пупер , Афтестеп, БорисК...
я б ще додав левандівку - і Данила з веслом... Дуже вже хотілося б на весло глянути ;)
levandivka
05.07.2007, 17:41
іменно 14 липня стрінутись у центрі біля пива?
Легко! Але пришліть попередньо Львівсько-Чернівецький розмовник: в реалі, по доброму пиві, трудно буде порозумітися. Нє?
Легко!
Але пришліть попередньо Львівсько-Чернівецький розмовник
Вам як ви собі уявляєте розмова Чернівчанина та Львів"янина за допомогою якоїсь книги яка певне надрукована десь у покутській Коломиї.
в реалі, по доброму пиві, трудно буде порозумітися. Нє?
Не знаю маю добрий глузд та гарний настрій, чого б, трудно має вам статися, ви мабуть невпевнені. Нє?
Boris_Kiev
05.07.2007, 19:01
я б ще додав левандівку - і Данила з веслом... Дуже вже хотілося б на весло глянути ;)Ну коли Данило сам не зможе приїхати - обціяв замість себе прислати колежанку.
Вона всім сподобається ! Фахівець з культури та відпочинку !
http://img68.imageshack.us/img68/6864/veslomj7.jpg
levandivka
05.07.2007, 19:08
Двох коліжанок? З веслами?
Степаныч
05.07.2007, 19:09
Двох коліжанок? З веслами?
А як правильно: кАліжанок, чи кОліжанок?
Boris_Kiev
05.07.2007, 19:13
Двох коліжанок? З веслами? Зараз Полковник пояснить: чи то в мене руки трясуться, чи то в очах двоїться. :)
Можна ще - піонерку з горном, селянку з поросям, дівчинку з колін дєдушкі Леніна...
Ніхто не хоче встановити собі таку аватарку ?
levandivka
05.07.2007, 19:23
кАліжанок, чи кОліжанок?
калЮжанок (якщо з веслом)
Степаныч
05.07.2007, 19:25
калЮжанок (якщо з веслом)
Зрозумів! Від "калюжа"!:dance:
Ніхто не хоче встановити собі таку аватарку ?
Внеї як на мене дуже зазиваючий вигляд, воєнним буди блимати у очах, від такої розкоші!
levandivka
05.07.2007, 19:31
не можливо знайти місце і час, який би влаштував всіх. Тому треба оголосити про зустріч і ті хто хоче і може на неї прийдуть. Нехай навіть прийде двоє,
Поки є 3-є (мах-рейтинг). От ми на трьох і сообразім...
http://www.olimp.ua/ii/Image/cat/adv/28/1_b.jpg може так
от звідки "пупер"!
от звідки "пупер"!
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif
немає слів....
levandivka
06.07.2007, 05:43
О! Ше один підтягнувся...
Визначаємося-визначаємося, громадяни!..
[QUOTE=Boris_Kiev;98045]Зараз Полковник пояснить: чи то в мене руки трясуться, чи то в очах двоїться. :)
Можна ще - піонерку з горном, селянку з поросям, дівчинку з колін дєдушкі Леніна...
QUOTE]
А Читач сам приїде чи комсомолочок пришле?
Ну то шо в неділю?Хоч би не падало!
Я би хтіла шоб обов"язково був Капітан,Пупер,Міраса,Шрек,Афтерстеп.......
Зараз і не згадаю всіх,з ким було приємно спілкуватися,ах,Інтернет-велика штука.;)
Ума, Оля, Капитан, Невстранец, Лиля, афтестеп, Полковник, загадочный Мартини, Салата...и т.д. и т.п. Особенно интересны мне те, с кем уже давно виртуально знакома....... :) А вообще-то, пока не доехать мне.. Буду ждать выездную сессию... :)
afterstep
06.07.2007, 15:32
може то собі в Кременчуг у відрядження вибратися?
може то собі в Кременчуг у відрядження вибратися?
Я вас зустріну! http://s6.rimg.info/6b53a957ae4489e8b61804816f5a2b41.gif (http://smiles.33b.ru/smile.74810.html)
Читатель_Обкома
07.07.2007, 12:33
А Читач сам приїде чи комсомолочок пришле?
Не-а..не хочу....:beee:
Мне и тут..в Обухове хорошо-с..:aggressive:
И "комсомолочок НЕ пришле".... не фиг....;)
levandivka
07.07.2007, 12:52
"комсомолочок НЕ пришле".... не фиг....
Та не перживайте, тут комсомолок давно не стріляють...
Наспівуючи:
я і сам не піду
і тебе не пущу
бо ти меене старого
покинути хочеш...
levandivka
10.07.2007, 14:44
Думаю, шо ні. Маю поважну причину...:(
Полковник
10.07.2007, 14:51
Думаю, шо ні. Маю поважну причину...:(
ПМС????
levandivka
10.07.2007, 15:04
ПМС????
Нє, ПМС в моєї жінки - хронічний, звик.
Малий хворіє.
Левандівко і Ви на свою жінку наїжджаєте????????????
Полковник
10.07.2007, 20:09
Нє, ПМС в моєї жінки - хронічний, звик.
Малий хворіє.
Сочувствую. Лечите.
Сочувствую. Лечите.
І ВИ ТУДИ Ж?!?
Тут хоч хтось може щось хороше про свою дружину сказати?
Може проблема в тому, що Ви не берете дружин на зустріч форуму? ;) А?
Полковник
10.07.2007, 20:20
І ВИ ТУДИ Ж?!?
А что я ТАКОГО сказал?
Ребёнок ведь болеет! Это худо! Лечить надо! ИМХО.
А что я ТАКОГО сказал?
просто там було дві фрази
ця Нє, ПМС в моєї жінки - хронічний, звик. і про сина, я чомусь Ваше повідомлення до 1 привязала :( вибачайте, якщо Ви коментували 2.
Полковник
10.07.2007, 20:28
Однозначно - 2!
А первое, так ведь это просто шутка.
levandivka
11.07.2007, 07:58
і Ви на свою жінку наїжджаєте????????????
Я???????????
Коли? Де?
Вам здалося... :)
Не було таки форумівки?
Шкода,а то я тепер аж до середини серпня не зможу.Ну,може і зможу,але точно не знаю.
Мде, все ясно. Пора занятся организацией в общем.... Призвание у мну такое , всех организовывать :-)
afterstep
20.07.2007, 23:29
ага - а ще не забудьте коняк, шампури (тьху, шпаги!) та групу підтримки в червоних плащах гвардійців кардинала ;)
ага - а ще не забудьте коняк, шампури (тьху, шпаги!) та групу підтримки в червоних плащах гвардійців кардинала ;)
Ві имеете ввиду Коняг или Коньяк? Можно устроить.
на этой недельке вряд ли, с такой жары даже мухи дохнут, а вот в следующую пятницу вполне реально.
Тем более, что опыт есть.
afterstep
20.07.2007, 23:45
ну що ж - тоді ви будете наступним організатором, що провалить заплановану зустріч ;)
Чтож, если Вы ошибаетесь с Вас пиво.
Если вы внимательно читали ветку с ресторанами города, думаю обратили внимание, что опыт где посидедь и попить у меня довольно обширный.
afterstep
21.07.2007, 00:09
Чтож, если Вы ошибаетесь с Вас пиво.
нє - не вийде. Пупер ставить.
levandivka
21.07.2007, 10:46
Пупер ставить.
Як, оп'ять?
afterstep
21.07.2007, 12:11
ну, якщо сам пупер прийде, звичайно... тоді - і поставить ;)
опыт где посидедь и попить у меня довольно обширный.
тут є одна незначна проблема - є непитуща частина форуму.
Тому слід підібрати місце і час, де:
1) всім зручно зібратися
2) є місця для курців/некурців, або на свіжому повітрі
3) щоб недалеко за морозивом для дітей бігати (в разі чого)
Ну, а просту мушкетьорську пиятику з дєвочками та мордобоєм - то не слід називати "зборами форуму" ;) - ІМХО
Ну Вы что, какая же встреча форума и без мордобоя ? :-) :-) :-)
У нас много кому есть что сказать )))
Шучу , естественно. Москаль ребенка не обидет.
Я просто уже организовывал встречи форумов, они длятся уже 3 года каждые 2 месяца. Недавно один из форумчан выкатывал всем за рождения дочери.
Ладно, открою малость свое инкогнито:
http://www.mcclans.ru/forum/
Ваш форум - это форум программистов? Я не ошиблась? :)
Полковник
21.07.2007, 15:47
Ваш форум - это форум программистов? Я не ошиблась? :)
Да, да, если можно, то очень коротко о "КЛАНЕ"!
НУ накой я програмист :-) ?
Это форум ГЕЙМЕРОВ
Существуют онлайн-ролевые игры, такие как БК,Сфера, ВОВ, Ла2, Еверквест, Ева онлайн. Что бы нормально существовать в этих мирах необходимо обьединятся в интернет сообщества (кланы, гильдии)
Один из таких кланов был создан мной почти 4 года тому назад.
Естественно, называется Мушкетеры.
Через него прошло по моим подсчетам уже более 2к людей.
Во Львове я организовал встречи игроков в онлайн игры. Таких есть довольно много.
Во Львове я организовал встречи игроков в онлайн игры. Таких есть довольно много.
У меня младший сын этим увлекается... :)
Полковник
21.07.2007, 15:57
Это форум ГЕЙМЕРОВ
Существуют онлайн-ролевые игры, такие как БК,Сфера, ВОВ, Ла2, Еверквест, Ева онлайн. .
Ух ты! Давно хотел попробовать! Для чайника расскажите как это делается!
Ну, если ему надо будет покровительство великого и ужасного клана Мушкетеры - обращайтесь :-) Правда у нас клан старперов, моложе 20ти не принимаем
Ух ты! Давно хотел попробовать! Для чайника расскажите как это делается!
Регтесь у нас на форуме. Сконтактирую Вас с нашими Москвичами, выберете во что хотите играть, поставят клиент, помогут в общем.
Полковник
21.07.2007, 16:01
Спасибо, попробую!
моложе 20ти не принимаем
Тогда ждите еще 4 года.. :)
levandivka
21.07.2007, 16:06
Спасибо, попробую!
Вот ТАК мы теряем друзей...
Вот ТАК мы теряем друзей...
Нет уж, я вам такой радости не доставлю.
На моем форуме нету такого увлекательного противостояния, как тут :-)
У меня младший сын этим увлекается... :)
Любви, как говорят все возрасты покорны. В одном из наших проектов есть 3 игрока 55+
Полковник
21.07.2007, 17:11
Надеюсь, что замечательного СЫНА ЗЕТЫ Вы примете, в порядке исключения, а?
Да резберемся не вопрос, главное чтоб ОНО ему надо было...
В 16 лет учится надо , а не целые ночи напролет в рейдах просиживать или среди ночи по международному звонку вскакивать включать комп и с толпой 50 человек замок атаковать.
Это форум ГЕЙМЕРОВ
Существуют онлайн-ролевые игры, такие как БК,Сфера, ВОВ, Ла2, Еверквест, Ева онлайн. Что бы нормально существовать в этих мирах необходимо обьединятся в интернет сообщества (кланы, гильдии)
Один из таких кланов был создан мной почти 4 года тому назад.
Естественно, называется Мушкетеры.
Через него прошло по моим подсчетам уже более 2к людей.
Он играл в Л2 на перечисленных серверах...(сервера сам набрал и уже убежал на работу, он летом подрабатывает, кстати, заинтересовался вами...)
Lineage2 ( ii, world, renisans, Antaras, Infors, German. )
http://www.mcclans.ru/forum/
бачив рекламу сфери років три тому на народ-ру....
руки не дійшли бавитися.....
Lineage2 ( ii, world, renisans, Antaras, Infors, German. )
лінійка?!......
упс....
в моїй сітці двоє покинули навчання і пропали.....
рубаються в лінійку....
в моїй сітці двоє покинули навчання і пропали.....
Не настолько же... Комп-то дома с интернетом, я тогда ампутацию интернету устрою.. :) Вот и сейчас тоже на работу устроился хочет то ли мобильник хороший, то ли монитор, еще не определился...
Не настолько же... Комп-то дома с интернетом, я тогда ампутацию интернету устрою.. :) Вот и сейчас тоже на работу устроился хочет то ли мобильник хороший, то ли монитор, еще не определился...
я теж....
ще не визначився.....
хочу 17’’ чи 19’’ монітор.....
Ну і шо з тими форумівками?Я вже вільна!)))
levandivka
21.07.2007, 23:06
шо з тими форумівками?Я вже вільна!)))
Як, шо?
Пупер визначиться з розміром (монітору) і йдемо на пиво!
Бери 19, однозначно. У мну Вьюсоник, очень доволен.
У нас в Клівленді можна знайти хорошу ціну на ці монітори. отож, пропозиція - зустріч зробити тут. :) подумаєш, всього десять годин... і в сплячому режимі...
Boris_Kiev
21.07.2007, 23:49
Ну якщо пішов офтоп про монітори ...
11 років тому поїхав я до Львова з купою апаратури. І шеф дав мені "тяглову силу" - такого собі дивного чоловічка (колишній мотогонщик з травмою голови; він у нас тимчасово був затупником виконроба з будівництва офісу).
Поставили складну залізяку на Високому Замку. Колега з Києва почав дистанційно конфігурувати і зробив фатальну помилку. Знадобився термінал у Львові. На проспекті Шевченка дали десктоп. Сказав я "асистенту" - вези на В.З., я пізніше під"їду. Попив пива з майбутніми клієнтами, зловив тачку, приїжджаю - а "асистента" нема! Бачу - тягне по сходах комп з монітором. Пішки дійшов. А таксівочні гроші (в два кінці) пропив. :)
Ну, кажу - твої проблеми, тягни тепер назад. Щоби розумів, яка нелегка праця в зв"язківців!
Бери 19, однозначно. У мну Вьюсоник, очень доволен.
аааааааааа....
у мене товариш з в’юсоніком.......
я вже задовбався з драйверами......
вічні трабли з частотою екрану.....
щоправда, у нього не на кристалах....
я цього тижня, що буде вільний з 22,30....
щодня....
КОЛИ НА ПИВО?!!...
йдемо у ресторацію “хмільний дім роберта дома”!...
там НЕПАСТЕРИЗОВАНЕ пиво!...
У меня ЛСДишный, естесно. КАк 2 года назад купил, дрова поставил, с тех пор траблов не было. Очень мягкий, глаза не напрягает вообще.
А на пиво на этой неделе можно, но не знаю как со временем будет. Одновременно приехал друг из сьемочной группы "Мушкетеров", коллега по гильдии из Латвии и друг уехавший в Канаду 11 лет назад, так что уж не знаю как из такого запоя и вырватся.
Мені пофіг куди на пиво.При бажанні можна поситдіти і під Фраником (але такого бажання поки немає).Та чого так пізно?Хоча б зі сьомої,а то я на маршрутку не встигну-прийдеться в центрі ночувати,а я вдома хочу!Давайте скорше!
Шучу , естественно. Москаль ребенка не обидет.
За це +1. За правдивість.
У нас в Клівленді можна знайти хорошу ціну на ці монітори
можна з цього місця більш детально, Мавко?
Мені пофіг куди на пиво.При бажанні можна поситдіти і під Фраником (але такого бажання поки немає).Та чого так пізно?Хоча б зі сьомої,а то я на маршрутку не встигну-прийдеться в центрі ночувати,а я вдома хочу!Давайте скорше!
у мене робота.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif
:) Мені також для зустрічі Північна Америка підходить більше, а щоб ми не виглядали як тінейджери з тим пивом, випивку беру на себе.
Мої хороші знайомі, чоловік та дружина, обоє юристи, організовують забави кожен останній четвер місяця для американців українського походження, міняється тільки ресторан. Завжди присилають повідомлення типу цього:
Well, I guess we created the first problem/controversy in our young existence. (Very Ukrainian of us.)
The last Happy Hour e-mail indicated that although the momentous 5 month anniversary would be celebrated at Cyrus Waterfront, there would be no speeches. This struck a nerve!
Although we don't plan any speeches, if anyone is so moved, do not worry: There will be no ban on free speech or speeches.
WHAT!!!! NO SPEECHES!!!! HOW CAN THAT BE!!!! YOU WON'T GET ANYONE TO COME UNLESS THERE'S A SPEECH! I REALLY THINK YOU SHOULD RETHINK THIS AGENDA. YOU AT LEAST HAVE TO HAVE A SPEECH WITH A TOAST TO CELEBRATE THE 5TH MONTH ANNIVERSARY!
I SUGGEST YOU PASS THIS ALONG TO EVERYONE AND TAKE A POLL AS TO WHO WILL COME IF THERE IS NO SPEECH (ONLY 30 SECONDS) AND A TOAST TO CELEBRATE THE 5TH MONTH.
MY VOTE IS SPEECH, SPEECH, THEN DRINK! DRINK! DRINK! REMEMBER!! TRADITION!!! YOU CAN'T BREAK TRADITION!!!
Come on Thursday and see how this resolves itself.
Can a Ukrainian anniversary of some sort pass without a speech?
Will this be the end of Ukrainian Happy Hour as we know it?
CYRUS WATERFRONT Restaurant & Patio
Thursday, June 28, 2007
5:00 p.m. until 7:30 p.m.
...The patio/deck is spacious affording you with fantastic views of the city and river. We'll be ready to take advantage of the summer weather, but if it rains, the interior is inviting as well. This is a great setting for the happy hour's first outdoor location. You will enjoy it!
FREE APPETIZERS courtesy of the owner of Cyrus Waterfront!
Happy Hour Drink Specials:
$2 - domestic bottles
$2.50 - import bottles
$3 - mixed drinks
Great affordable wine list
Мені видається, що комусь просто потрібно великими буквами надрукувати на форумі оголошення про зустріч без всяких обговорень, а там буде видно,.. що нічого з цієї затії не вийде.:)
Ну,то прийдеться ночувати в центрі.Але давайте здибаємося нарешті!
afterstep
23.07.2007, 11:59
згода. На Личакові. Там і заночувати буде де...
levandivka
23.07.2007, 12:04
давайте здибаємося нарешті!
Встретімся щас! (С., Шейх, з к/ф "на дєрібасовской хорошая погода...")
:)
На Личакові
Кидайте цвинтарну тематику. То всьо Мих: мало нам "нєканння", тепер ще й на цвинтар тягне...
Та мені всерівно де зустрітися!Можна і на цвинтарі,але,ладно,давайте не будемо.Я просто маю можливісь в будь який час заночувати в центрі,а так,я там часто каву п"ю))))
levandivka
23.07.2007, 12:24
заночувати в центрі,
В Центрі "Анти-Емо"?
А яка там кава? Пиво наливають? Wi-Fi?
Та-та,шось типу того)))
А якшо серйозно,коли здибаємося?
levandivka
23.07.2007, 12:29
Нині?
Завтра?
Після?
Але до 21.00 я не можу вийти з хати...
Ясно.А на вихідних?Бо якраз нині,завтра,після,маю плани на після 21-ї
levandivka
23.07.2007, 13:29
Давайте доживемо до вихідних... :)
Я не планую ТАК далеко...
Ок.Все ж-сьодні понеділок
а давайте замутим нову форумівку....
levandivka
29.08.2007, 11:48
до 1 вересня?! - це фантастика...
Хіба на пиво. :)
до 1 вересня?! - це фантастика...
Хіба на пиво.
та ні...у вересні.
роблю нову тему...
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008