Показати повну версію : Трансформери (2007)
Liliyah Romanova
04.07.2007, 01:40
Завтра йдемо на цей фільм. Хтось уже має якісь враження чи відгуки про нього?
враження одні: хочу подивитися... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Deus igrok
04.07.2007, 08:30
тось уже має якісь враження чи відгуки про нього?
На форумі телепати, чи пророки є ?
Жанр: Бойовик, Пригодницький, Фантастика
Країна: США
Рік випуску: 2007
Прем'єра фільму: 5 липня 2007
В четвер нема сенсу пертися невідомо за чим. Як завжди купа дітисок і хмільного студентства с пивом. Краще на вихідні до обіду.
Samojlovu4
04.07.2007, 08:41
Хтось уже має якісь враження чи відгуки про нього?
Маю враження, що Дарчика вам треба лишити вдома, на фільм з собою не брати.
New Shrek
04.07.2007, 09:49
На форумі телепати, чи пророки є ?
Цитата:
Жанр: Бойовик, Пригодницький, Фантастика
Країна: США
Рік випуску: 2007
Прем'єра фільму: 5 липня 2007
в неті вже давно висить http://www.interfilm.ru/
Deus igrok
04.07.2007, 10:05
в неті вже давно висить
Можна поцікавитися про якість ? Екранка ?
New Shrek
04.07.2007, 11:28
зара докачаю скажу
Liliyah Romanova
04.07.2007, 16:51
Маю враження, що Дарчика вам треба лишити вдома, на фільм з собою не брати.
Ну, ми й не беремо. Най мультики вдома дивиться. :)
На сторінці кінотеатру завжди є пунктик для батьків, де пише, на що звернути увагу, з якого віку можна дітям і т.д. На трансформери каже таке: Parents - Violence, offensive language, sexual content
http://image.cinemaclock.com/images/posters/9463-transformers__2-e.jpg
Transformers - 2007 (http://www.cinemaclock.com/aw/crva.aw/p.clock/r.ont/m.Ottawa/j.e/i.9463/f.Transformers__2007_.html)
Liliyah Romanova
04.07.2007, 16:52
Можна поцікавитися про якість ? Екранка ?
Екранка. До їдного місця при тому. Дивитися не раджу. Ще й до всього або врізане зображення, або спинка крісла. :) Я би таке ні за що не дивилася.
А чого в Україні лише з 5 липня? У Канаді вже з понеділка показують.
New Shrek
04.07.2007, 17:01
Ну що там? якість
DivX,завантажилось за дві години
Liliyah Romanova
04.07.2007, 17:09
Шреку, ви скріншоти поставте, аби було видно якість.
Deus igrok
04.07.2007, 17:16
Екранка. До їдного місця при тому.
http://www.timezero.ru/i/smile/idea.gifhttp://www.timezero.ru/i/smile/agree.gif
Аналогічно не розділяю екранок. Краще вже почекати і отримати задоволення від звуку і зображення.
New Shrek
04.07.2007, 18:18
Краще вже почекати і отримати задоволення від звуку і зображення.та що туть чекати 12 годин залишилось http://kino.kinopalace.lviv.ua/main/
Люди як вияснив є як мінімум три види піратського відео. це камріпи (CamRip) - зняті камерою зза спинки крісла чи з куртки (звук іде з вхідного мікрофону камери - тобто зі всіма постооронніми звуками), далі файли з позначкою TS (TeleScreеning чи шо) - хороша екранка (як на мене знімається самими працівниками кінотеатрів) і звук іде чистим з джерела напряму. І накінець дівідіріпи (DVDRip) - скодований файлик з фірмових ДВД-релізів (по проходженню певного часу після премєри і показу вкінотеатрах) (як правило 700 або 1400 мб або в тому діапазоні) в аві або мпег форматах, якість останнього найвища (можуть бути присутні різні звукові доріжки).
Поправте де не правий! дякую за увагу :)
Deus igrok
05.07.2007, 08:31
Поправте де не правий! дякую за увагу
Загалом так.
1 вид для мазохістів. Сенсу дивитися таку потвору не бачу. Тільки час гаяти. Хіба ... як Ви фанат там якогось серіалу чи то пак сіквелу, тріквелу ... ну то тіки шоб знати кінцівку для хизування перед друзями.
2. трохи краще, бо звук нормальний... але інколи бувають ляпи шо звук з картинкою розбігаються =)
3. найкаща річ....
Як по мені, то краще кінотеатр , або дочекатися ДВДРіпа.
Liliyah Romanova
05.07.2007, 16:58
Люди як вияснив є як мінімум три види піратського відео.
Все правильно. Але видів є більше. Ще є DVDScreener, SatRip. Десь мала файлик із поясненням усіх видів. Треба пошукати.
В одному можу запевнити, що ні CamRip, ні TS не дають хороших вражень фільму, тому таке ніколи не дивлюся. Часу шкода і нервів.
New Shrek
05.07.2007, 17:09
Як по мені, то краще кінотеатр
Не всі користувачі інтернету живуть на Сихові....
Liliyah Romanova
05.07.2007, 17:10
Подивилися учора трансформери. Враження різні.
Спецефекти просто суперові. Все решта цілком на рівні голівудського фільму action. :)
Є дурний діялог про мастурбацію, надзвичайно дурний. Виглядало так, що вони типу хотіли допомогти батькам, як про таке говорити зі своєю дитиною, але їм то не вдалося. Якби ту сцену вирізати, фільм би цілком нічого не втратив, окрім примітивного кавалка. Тінейджери у залі дуже обурювалися і взагалі ніхто не сміявся, хоча ніби мало бути смішно.
Гра головного актора мені сподобалося, натомість дівчина, у він закоханий грає виключно файну бузю, ніц більше. Дуже такого не люблю, бо тоді така роль є дуже пустою.
Цікавий момент протиставлення армії урядові чи навпаки. Солдати показані такими конкретними і реальними хлопцями, котрі знають, що таке війна і що треба робити, аби вижити. А урядові (FBI і т.п.) ніц не знають про життя, лиш вміють брехати. Коротше ситуація показана явно так, аби можна було збирати гроші на підтримку армії. То, в принципі, не є погано, але не конче було аж так протиставляти. Гарний момент, що показано трагедію сім"ї, коли вояки та їх сім"ї дуже чекають одні на одних, а уряд каже, що не може нічого конкретного сказати.
Самі трансформери просто супер. Я аж вирішила малому забавку таку купити. :)
Рекомендую до перегляду саме на великому екрані, спецефекти того варті.
Тільки в жодному разі не екранку, то не має навіть найменшого сенсу. Такі фільми є саме для перегляду на великому екрані та з потужним звуком.
Deus igrok
05.07.2007, 17:19
Не всі користувачі інтернету живуть на Сихові....
І ? Де тут зміст ?
В Довженка був тільки двічі ... і двічі крім гемо... болі в спині не отримав.
Відвідую Кінопалац.
10 грн за квиток не так уж і дорого.
І ? Де тут зміст ?
В Довженка був тільки двічі ... і двічі крім гемо... болі в спині не отримав.
Відвідую Кінопалац.
10 грн за квиток не так уж і дорого.
Довженка може й 10 .Копернік мінімум вже 12 грн, але кожної середи* на всі місця. (*День глядача)
Liliyah Romanova
05.07.2007, 17:33
на всі місця
Невже досі платити треба за місце? Коли то вже в Україні то зміниться? У Польщі ми ходили в кіно, то ціна була стандартна на всі місця. І місце до квитка не прив"язане. Де сів, там сидиш. Хочеш краще місце, то прийди раніше, а прийшов пізно, то твоя втрата. Те саме в Канаді, в Штатах.
Та ж кінотеатр то не оперний театр! Маразм, чесне слово!
New Shrek
05.07.2007, 17:36
Допис від Deus igrok
І ? Де тут зміст ?
скільки кінотеатрів у Львівській області без підглядання в Гуглю
Таких де не терпне дупа від дерев"яних табуреток (перепрошую шановне панство звісно за інтимні подробиці) - ДВА! На Коперника та на Театральній. Довженка - найбільший в Зах.Україні екран. Все решта (Київ, Львів) заледве жевріє, гребує прибиральницями та опалюванням чи кондиціонуванням.
До речі, кондиціонери Кінопалацу можуть комусь застудити голову..не продумано.мали б у перерві провітрювати а не шурувати на всю коли там діти сидять.
Deus igrok
05.07.2007, 18:14
Довженка може й 10 .Копернік мінімум вже 12 грн, але кожної середи* на всі місця. (*День глядача)
http://kinopalace.lviv.ua/seans/
5 липня 2007, Четвер
11:00 Рататуй
Ціна: 10 грн.
11:00 Рататуй
Ціна: 10 грн.
КіноПалац і КіноКопернік
Я писав про КіноПАЛАЦ.
Тут Ви мене не переспорите... я весь 2-3 курс на всі фільми ходив в Кінопалаці =)
ДВА! На Коперника та на Театральній.
Дизінформація =) В Довженка УЖЕ ДВА ЗАЛА... НОВИЙ ЗАЛ З МЯГКИМИ КРІСЛАМИ ДЛЯ ДУПИ =)
Давайте ще Африку згадаємо ?
Я висловив свою думку. А як нема змоги в кінотеатрі отримати задоволення, то вже краще дочекатися ДВДріпа, ніж гаяти час на безглуздий самРіп...
Памятаю форсаж .. камераРіп.... фіолетовий відтінок зображення, англійська гучніше волає за пірата... а клубі переконували що якісний ріп... довго цю історію згадував.
В одному можу запевнити, що ні CamRip, ні TS не дають хороших вражень фільму, тому таке ніколи не дивлюся. Часу шкода і нервів.
яка різниця що дивитися? мені особисто до лямпочки яка там якість зображення чи звуку (від кінотеатрового звуку голова болить взагалі, а дома слухаю як хочу), якщо це економить мої кошти та час (не мушу вибирати коли там маю йти дивитися) і т д. це питання смаків і нервів :). звичайно двдріпи це супер. але ТС-и всіх останніх фільмів собі спокійненько дивлюся дома.
це також допомагає обійти обіцянку :) не ходити на фільми з перекладом російською мовою - дома це не в кінотеатрі.
Невже досі платити треба за місце? Коли то вже в Україні то зміниться? У Польщі ми ходили в кіно, то ціна була стандартна на всі місця. І місце до квитка не прив"язане. Де сів, там сидиш. Хочеш краще місце, то прийди раніше, а прийшов пізно, то твоя втрата. Те саме в Канаді, в Штатах.
Та ж кінотеатр то не оперний театр! Маразм, чесне слово!
як на мене краще купити місце і знати де сидиш - є хоч якась певність у цьому житті :)
New Shrek
06.07.2007, 07:11
Граждане,!занимайте места согласно купленнным билетам,а не кто смел,тот съел.
Дизінформація =) В Довженка УЖЕ ДВА ЗАЛА... НОВИЙ ЗАЛ З МЯГКИМИ КРІСЛАМИ ДЛЯ ДУПИ =)
Дякую за інформацію. Розвиваємось таки потроху.
А щодо вартості сеансів, то все вірно. йшлося про вечірній час, бо не будучи студентом мало кому випадає в будні на 11 ранку ходити...
Новина про инші кінотеатри
ЛЬВІВ, 5 ЛИПНЯ, PRESSTIME.COM.UA. ― Львівська міськрада вирішила ліквідувати комунальні кінотеатри.
Ухвалу «Про результати фінансово-господарської діяльності львівських комунальних підприємств за 2006 рік та планові показники на 2007 рік» прийнято сьогодні під час засідання сесії.
За цю ухвалу проголосувало 64 депутати.
Згідно ухвали, буде ліквідовано комунальні кінотеатри «Стрілець», ім. Б.Хмельницького, «Сокіл», «Київ», ім. І.Миколайчука, «Зірка», «Кассандра».
Майно кінотеатрів може бути передано в оренду без збереження спеціалізації лише окремою ухвалою Львівської міськради.
Deus igrok
07.07.2007, 22:15
Сюжет: 5
Звук: 5+
СпецЕфекти: 5+
Гумор: 4
Субота. Перший сеанс. 10-35. Вільних місць немає.
Маршрутка. Довженко. Синій зал. Мягкі крісла. Задоволення =)
Як вже писали: блондинка і негр, мастурбація, фак негритоски - во то все шо реально не вписувалося у фільм.
Зате фішка з дозвоном в пентагон просто вбила всіх наповал =))))))
Укр. переклад і адаптація: 5+
Загалом раджу дивитися в кінотеатрі щоб отримати задоволення від зображення і чудової музики у супроводі. Ну і щоб підтримати укр. переклад фільмів і надалі =)
Тінейджери у залі дуже обурювалися і взагалі ніхто не сміявся, хоча ніби мало бути смішно.
Ліля, а у нас всі під крісла лягли від сміху - особисто я був вами попереджений про цю сценку і сміявся так впринципі :) "Щаслива година Сема" :D
Фільм сподобався - згадалося дитинство - кіборги, обманоїди, Оптімус Найкращий :)...
Дуже, дуже сподобався переклад Нашою Рідною Українською Мовою!
Хто шукає фільософію чи загадку - то не для вас :) тут все просто як дошка.
Не сподобалося відверто комічна роль ФБР-івця і певна незавершеність у деяких сюжетних лініях.
Лілю за що ж карму знімати ? :( за свою позицію постраждав :(
Deus igrok
09.07.2007, 08:11
Не сподобалося відверто комічна роль ФБР-івця
http://www.timezero.ru/i/smile/ponder.gif
Може 7 Сектору ? А то ФБР там так при захваті блондинки і в кімнаті допиту показували.
Liliyah Romanova
09.07.2007, 20:42
Лілю за що ж карму знімати ?
Андрію, карма не знімається. Вона лише додається. А палець униз показує лише те, що пише: мені не сподобався допис і все. Так що не переживайте. Я вже виправилася. ;)
Може 7 Сектору ? А то ФБР там так при захваті блондинки і в кімнаті допиту показували.
так. 7 сектор мав на увазі.
подивився....
в кінопалаці....
фільм дуже хороший: гумор, спецефекти, хеппі енд.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
але ще під час фільму з’явилося кілька запитань:
чому під дією кубу всі механізми ставали поганими?....
чому розміри машин виростали у кілька разів і не були пропорційними людям?....
чому окуляри з кодом були розміром з руку трансформера?...
та ін....
Liliyah Romanova
12.07.2007, 00:28
чому під дією кубу всі механізми ставали поганими?....
чому розміри машин виростали у кілька разів і не були пропорційними людям?
+1!
Але щось питань мало. ;)
А мій чоловік деякі фрази вгадував. Вимовляв їх за кілька секунд до того, як ми почули ту саме фразу вже з колонок. То було смішно.
+1!
Але щось питань мало. ;)
А мій чоловік деякі фрази вгадував. Вимовляв їх за кілька секунд до того, як ми почули ту саме фразу вже з колонок. То було смішно.
дивилися англійською?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
я дивився українською, тут переклад дозволяє використовувати синоніми....
а фільм смішний і без вгадування......
“ви — зубна фея?”.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif
а цей маленький обманоїд?..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif
пс. щодо питань.....
фільм хороший, я розважався.....
питання з’явилялися коли вже ВИДНО було ляпсуси.....
Liliyah Romanova
12.07.2007, 02:15
ви — зубна фея?
Цікаво, а як українці розуміють "зубна фея"?
Адже в україні молочні зубки з-під подушки мишка забирає, хіба ні? А тут саме "зубна фея". Тому дівчинка несла торбинку із написом "зубчик". ;)
а цей маленький обманоїд?
Маленький обманоїд, то котрий саме? Той, котрого у непробивному акваріумі з японської камери створили? Чи той, котрий на початку є магнітофоном?
Зрештою, мені обидва сподобалися.
дивилися англійською?
Ну, на французьку, то треба до Квебеку їхати, у місцевих кінотеатрах все йде англійською.
До речі, а як в українському перекладі собі дали раду з тим, як говорив за допомогою радіо трансформер-порше? От імені його не пам'ятаю.
От імені його не пам'ятаю
Бджілка - тільки він був не порше, спочатку був старий жовтий автомобіль (амерікнен мускул кар), а потім Шевроле (Авео :D). до перекладу в загальному претензій немає. тобто навіть взагалі претензій немає, ляпсуси дійсно в самому сценарії. хоча фактично нема фільмів екшин без ляпсусів.
п. Пупер питання ці ж і в мене...
щодо "поганості" наділених кубом життя речей то можливо малося на увазі показати що робота мають створити також "в доброті" для його "позитивної" ролі. а ці людські речі - це суцільний негативізм (фраза чувака з 7-го сектора "о Нокії особливо агресивні!")
Liliyah Romanova
12.07.2007, 03:44
Бджілка - тільки він був не порше, спочатку був старий жовтий автомобіль (амерікнен мускул кар), а потім Шевроле (Авео ).
Ясно. То я взяла, видно, з діалогу батька і сина в машині, коли батько йому сказав, що "порше він йому не купує".
Але щодо того, як перекладено пісні з радіо, ви так мені й не сказали. Вони українські пісні використали?
Deus igrok
12.07.2007, 08:42
Вони українські пісні використали?
Пісні мовою оригіналу. Фрази і даілоги з радейка - перекладені і адаптовані.
"о Нокії особливо агресивні!"
"Агент - нокії дуже агресивні , у них душа самурая
БлАндЗінка - їх виробляють у фінляндії" 5+ =))))))))))))))))
щодо "поганості" наділених кубом життя речей то можливо малося на увазі показати що робота мають створити також "в доброті" для його "позитивної" ролі. а ці людські речі - це суцільний негативізм (фраза чувака з 7-го сектора "о Нокії особливо агресивні!")
:y: чудове пояснення!..
Спецефекти просто суперові.
згідна! супер і фільм також!! мені сподобалося!!
а мені цей фільм абсолютно не сподобався.Може це просто я не люблю фантастику і тп. але мені він здався дуже дитячим, все-таки по коміксу і мультику знятий.Та і гумор мені здався дуже плоским, хоча в деяких моментах викликав добру посмішку але не більше.Про те що спецефекти класні я не сперечаюсь, але я не люблю фільмів де забагато комп*ютерної графіки.Чесно кажучи роботи зіграли ролі як мінімум не гірше за акторів:D
Deus igrok
13.07.2007, 16:18
mdme: да не нихрена, на самом деле если бы в Трансформерах было что-нибудь, имеющее отношение к русским, то идея фильма бы потеряла смысл. Представь такую картину: пока Мегатрон напряженно ищет что-то ценное в архивах ФСБ (все то что есть в более-менее открытом досутпе в нете), с него скачивают весь залитый в него софт, после чего на Горбушке за 100 рублей ты покупаешь ОС "Мегатрон ОФИЦАЛЬНАЯ РУССКАЯ ВЕРСИЯ", прошиваешь им свою тонированную 99-ку с наклейками "стритрейсинг", присоединяешься к тысячам таких же придурков и идешь воевать с Газелями и "Бычками", прошитыми ОС "Оптемус Прайм ПОСЛЕДНЯЯ РЕДАКЦИЯ СУПЕРПОПУЛЯРНОЙ ПРОГРАММЫ", этими автолайнботами с акцентом.
а мені цей фільм абсолютно не сподобався.Може це просто я не люблю фантастику і тп. але мені він здався дуже дитячим, все-таки по коміксу і мультику знятий.Та і гумор мені здався дуже плоским, хоча в деяких моментах викликав добру посмішку але не більше.Про те що спецефекти класні я не сперечаюсь, але я не люблю фільмів де забагато комп*ютерної графіки.Чесно кажучи роботи зіграли ролі як мінімум не гірше за акторів
Юрку, а якого біса ти в той кінотеатр ходив? ти ж не любиш 90% того, що зараз в кіноіндустрії продукують.
а хто сказав що я вкінотеатрі дивився? я б на таке гроші і не тратив:D
ясно. та екранка з кріслом зовсім паскудна...
а хто сказав що я вкінотеатрі дивився? я б на таке гроші і не тратив:D
воно й помітно.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
в кінотеатрі зовсім інакше....
Mattilainen
15.07.2007, 16:35
Также рекомендуется посетить шикарный сайт фильма:
http://www.transformersmovie.com/
Помимо всего прочего, там можно послушать три трека из OST к фильму:
Linkin Park - What I've Done, Mutemath - Transformers Theme и Goo Goo Dolls - Before It's Too Late.
Полный саундтрек выглядит так:
1. Linkin Park - What I've Done 3:25
2. Smashing Pumpkins - Doomsday Clock 3:44
3. Disturbed - This Moment 3:05
4. Goo Goo Dolls - Before It's Too Late (Sam And 3:05
Mikaela's Theme)
5. The Used - Pretty Handsome Awkward 3:35
6. HIM - Passion's Killing Floor 5:14
7. Taking Back Sunday - What's It Feel Like To Be 3:43
A Ghost?
8. Styles Of Beyond Feat. Mike Shinoda - Second 3:07
To None
9. Armor For Sleep - End Of The World 4:10
10.Idiot Pilot - Retina And The Sky 3:37
11.Julien-K - Technical Difficulties 4:22
12.Mutemath - Transformers Theme 2:46
И в фильме еще звучит роскошная музыка композитора Steve Jablonsky.
:)
Бджілка (Bumblebee) спочатку був - Chevy Camaro 1977 року (http://ua.korrespondent.net/main/79243/)
http://www.kinopoisk.ru/images/tb/sm_562119.jpg
Фильм несомненно прикольный, постарались. Правда хотелось бы его все таки видень немного более "взрослым". А то на обсуждении проблем становления юношеской сексуальности я малость вздремнул.
вже підписано контракти (напевно з самого початку) з акторами на Трансформери 2 і 3.
вже підписано контракти (напевно з самого початку) з акторами на Трансформери 2 і 3.
актори файні, але “школярка” на “школярку” не зовсім “тягне”.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif їй вже давно за 25......
вже тиждень як фільм подивились.а сьогодні мій малий (йому 5 років) запитався: а як така маленька машина ставала гігантським трансформером?:)я задумалась:)взагалі фільм супер!
Liliyah Romanova
24.07.2007, 01:48
актори файні, але “школярка” на “школярку” не зовсім “тягне”....
Ти би бачив місцевих акселератів!
Ті, що від мене молодші, виглядають старшими. Мене тут постійно тінейджером називають. :)
А ще вони тут довше вчаться, ніж наші, то теж треба пам'ятати. ;)
Ти би бачив місцевих акселератів!
Ті, що від мене молодші, виглядають старшими. Мене тут постійно тінейджером називають. :)
А ще вони тут довше вчаться, ніж наші, то теж треба пам'ятати. ;)
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif я-то думав, що радіація у нас....
Liliyah Romanova
24.07.2007, 03:59
я-то думав, що радіація у нас...
Радіація у нас, а фастфуди у них. ;)
Радіація у нас, а фастфуди у них. ;)
о, знайшли причину старіння і акселерації.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
New Shrek
26.07.2007, 14:51
о, знайшли причину старіння [/IMG] переглядаю зара фільм ...напевне постарів,чи я перестав бути кіноманом, ,куме мо" я захорів....
переглядаю зара фільм ...напевне постарів,чи я перестав бути кіноманом, ,куме мо" я захорів....
а що за фільм?...
1984, може?...
імхо, екранізації коміксів і мультиків пеерважно невдалі бувають..єдине щось нормальне - це Супермен 80-якогось там року..
Фильм класний
Класні спецефекти
Лиш мені не сподобався прікол про мастурбацію ну нідочо
~KOLOBOK~
11.08.2007, 09:36
А я дивився те кiно в перший день коли воно вийшло.I менi сi дуже сподобав тим шо туда засунули джаст енаф акцiї(от до прикладу мiцний горiшок- там переборщили явно).Не сподобалося те що дофiга реклами Шевролєтачи то пак ДжieМ(особливо коли капiвска машина Форд Мустанг дiстала по мордам вiд шевiка)i мериканської армiї( ну який дурний каже пiдлiтку ти тепeр солдат- от бiжи туда з мелафоном,а я тут в прикриттi повоюю, ну але то їхня така армiя, бог з ними).
Цiкаво почитати i нарахунок нашої адаптацiї.Вiдколи Бамbлбi це пчiлка, вони б ще її Маєю назвали. :D Бамбл бi це доречi шершень.I тут зазначалося що там Авео показували- то де ви менi скажiть? Жовта машина, як перша стара так i потiм нова то був той же самий Шевi Камаро вiдповiдно 77 i 07 року випускiв(ульотна машина мушу замiтити),Випускають її якраз до юбiлею, надорогах поки небачив.
Хех саме бiльше сподобався то мала i вредна Нокiя, менi б таку цяцьку:bazar:
New Shrek
11.08.2007, 10:00
А я дивився те кiно в перший день коли воно вийшлоВи видно давно з України,бо тепер показ фільмів починається в один і той же день,у Львові на 10 годин раніше ніж в Сіетлі
~KOLOBOK~
11.08.2007, 10:14
Угу троха є.:D
Body4ka=)
18.08.2007, 15:51
Дивилася трансформерів. Прикольний фільм, музика рульна, сюжет теж нормальний,але от у кінці фільм якийсь пафосний...Але нічого, такі фільми треба дивитися в кінотеатрах))
Дивилася трансформерів. Прикольний фільм, музика рульна, сюжет теж нормальний,але от у кінці фільм якийсь пафосний...Але нічого, такі фільми треба дивитися в кінотеатрах))
власне!....
такий фільм тільки в кінотеатрі й можна дивитися!....
RaftKorn
22.09.2007, 11:32
А хто знає де можна завантажити Трансформери DVDRip з українським перекладом. Дивився у кінотеатрі на українській - масса емоцій, а от на російській по компу дивився - зовсім не те. Коли звик до "Бджілка", то слухали "Шмель" вже якось не приємно.
Дуже хочу український переклад.
Samojlovu4
02.10.2007, 00:07
Не кіно, а маячня якась з розкладушками... дурно витрачений час. :8: :mad: :suicide: Схоже на дипломну роботу якогось студента з інституту мистецтв, і то доволі невдалу... на 4 хіба дійсно спецефекти, ну і Семова чувіха на 5 з "-" потягне...:D
Не кіно, а маячня якась з розкладушками... дурно витрачений час. :8: :mad: :suicide: Схоже на дипломну роботу якогось студента з інституту мистецтв, і то доволі невдалу... на 4 хіба дійсно спецефекти, ну і Семова чувіха на 5 з "-" потягне...:D
пан самойлович, ви, мабуть, — даруйте на слові — застарий для цього фільму...
я пригадую, що коли ще вчився у політехнікумі свому, то летів додому, щоб подивитися "емтіві" перед "мостом" і "трансформери" по "айсітіві"!....
Samojlovu4
02.10.2007, 11:35
Та дідько його знає, мо` і застарий... вік Христа, як не як...
Хоча "потерів - горців - володарів обручок - зоряних сутичок" ніколи не розумів і не дивився...
класна комедія, крім кількох сцен :)
класна комедія, крім кількох сцен
гелено, ви що -- тільки зара це кіно подивилися?...
чи тільки зара вирішили написати свої враження?.. о_О
гелено, ви що -- тільки зара це кіно подивилися?...
чи тільки зара вирішили написати свої враження?.. о_О
тільки позавчора подивилася :)
тільки позавчора подивилася
правильно.....
всі написали відгуки, описали про що там йдеться....
можна сміливо йти в кіно... ))
правильно.....
всі написали відгуки, описали про що там йдеться....
можна сміливо йти в кіно... ))
тю... я не читала відгуки :beee:
тільки першу стор проглянула вже після перегляду
тю... я не читала відгуки
тільки першу стор проглянула вже після перегляду
вірю!..
ви не читали відгуки!.. http://levus.info/smile/smile.gif
вірю!..
ви не читали відгуки!.. http://levus.info/smile/smile.gif
ну не хочете не вірте...
ну не хочете не вірте...
http://levus.info/smile/shok.gif я ж написав, що вірю....
http://levus.info/smile/shok.gif я ж написав, що вірю....
зате яким тоном! : ))))))
Нічого так фільм на раз подивитися, щоб час убити :)
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008