КПК

Показати повну версію : Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Сторінки : 1 2 3 4 [5]

levandivka
09.09.2007, 11:33
Ага, "боль снімітє, а опухоль - оставьтє..."
Де б була та "економіка" Чілі, чи СРСР, без тисяч в'язнів?!

шахрай
09.09.2007, 12:02
чи СРСР, без тисяч в'язнів?!
Причому тут СРСР?Шо ви змішуйте "кефір з соляркою",військова хунта,яка прийшла до влади в Чилі не без допомоги штатів.А ставлення совдепіїї до штатів тоді було відоме

levandivka
09.09.2007, 14:23
До чого тут Штати?
Економіка в СРСР і в Чілі трималася на жорсткій диктатурі. Нє? - Тоді "кефір+солярка". :)

Степаныч
09.09.2007, 17:08
"СРОЧНО! Украину намеренно "ведут" к политической дестабилизации!
MIGnews.com.ua
Избирательная кампания в Украине перешагнула "экватор", и с приближением даты выборов – 30 сентября – из уст политиков слетают все более жесткие обвинения своих оппонентов, в том числе и в том, что страну намеренно ведут к политической дестабилизации.

Из заявлений политиков, к какому бы политическому лагерю они не относились, можно сделать вывод: Украину ждет раскол. ..."
http://mignews.com.ua/articles/270425.html

Додано через 36 хвилин
Цитата: "Вячеслав Кириленко убежден, что курс на резкую дестабилизацию политической ситуации в стране взяла Партия регионов в целом и Виктор Янукович, в частности.

Свои слова Вячеслав Кириленко аргументировал тем, что когда решением Совета национальной безопасности и обороны министры по вопросам чрезвычайных ситуаций Нестор Шуфрич и транспорта и связи Николай Рудьковский отстранены от занимаемых должностей, то "правительство немедленно обязано выполнить такое решение СНБО, членом которой, кстати, является и сам премьер-министр".

Упсссс! РНБУ керує всією планетою? Чи Кириленко щось не теє?

Читатель_Обкома
09.09.2007, 17:55
можно сделать вывод: Украину ждет раскол. ...
Насчет раскола...очень..и очень сомневаюсь.....:naci:
А вот..что будут перманентные выборы..очень даже уверен....кто то не примет присягу..в количестве 151 депутат..и все будет по новой..примерчик..уже есть...
Что ессно..очень устраивает Виктора Андреевича Ющенко...будет править без ВР.....
Правда не знаю..как ето воспримет ЕС...куда мы очень стремимся.....

Степаныч
09.09.2007, 18:02
Насчет раскола...очень..и очень сомневаюсью.....
Да тут как раз сомнений и нет. Чушь полная. Но вопрос в другом: в наглости лидера НУ! Это ж нужно - самому пугать расколом, а сваливать это на оппонентов, которые кричат "Схід і Захід разом"! И из-за чего? Из-за проблем с отставкой двух чиновников, пусть и в ранге министров? Какая связь?

Читатель_Обкома
09.09.2007, 18:06
Да тут как раз сомнений и нет. Чушь полная. Но вопрос в другом: в наглости лидера НУ! Это ж нужно - самому пугать расколом, а сваливать это на оппонентов, которые кричат "Схід і Захід разом"! И из-за чего? Из-за проблем с отставкой двух чиновников, пусть и в ранге министров? Какая связь?
Связи ни какой.. в общем то не его ума это дело!Есть ВС...есть КС...пусть разбираются..а Кириленко..лишь бы по пиарится...
задача у него ТАКая!!:aggressive:

Internati
09.09.2007, 18:17
Переконаний, що Україну нічого хорошого не чекає, - лише сіре безпросвітне існування, одвічні політичні баталії, дерибан держвласности та перманентна злиденність населення.

шахрай
09.09.2007, 18:48
оппонентов, которые кричат "Схід і Захід разом"!
Щось не чув такого голосного крику.Звідки така інформація?
Україну нічого хорошого не чекає, - лише сіре безпросвітне існування, одвічні політичні баталії, дерибан держвласности та перманентна злиденність населення.
Все буде добре,правда як мінімум років через 25,а може і більше

Romko
09.09.2007, 18:49
На жаль,за останні 1000 років в Україні ніколи не було єдності.Жерлися князі,жерлися гетьмани,жерлися в період 1-ї світової,жерлися мельниківці з бандерівцями.І тепер наші керманичі продовжують ту ж політику.Кожен народ заслуговує на ту владу, яку він має.

шахрай
09.09.2007, 18:55
что когда решением Совета национальной безопасности и обороны министры по вопросам чрезвычайных ситуаций Нестор Шуфрич и транспорта и связи Николай Рудьковский отстранены от занимаемых должностей, то "правительство немедленно обязано выполнить такое решение СНБО, членом которой, кстати, является и сам премьер-министр".
Цих 2-х клоунів давно тре зняти

Степаныч
09.09.2007, 19:14
Щось не чув такого голосного крику.Звідки така інформація?Майдани пару місяців назад у Києві не дивилися?

Цих 2-х клоунів давно тре знятиХіба ж у них справа... Таких клоунів що з однієї, що з іншої сторони до бісу.

zet
09.09.2007, 21:00
Не знаю как насчет другого клоуна, но Шуфрича вообще непонятно зачем поставили. Впечатление сложилось, что назначили просто "в пику" и более ничего... Трепло да еще и трусливое...

levandivka
10.09.2007, 05:56
оппонентов, которые кричат "Схід і Захід разом"!
"И незачем ТАк орать!" (с) Кролик

Аппанєнти кричать: "Схід і Захід разом... у моїй кишені"! А це - ніпарядак!

наспівуючи "врунгєлєвске":
мані-мані-мані-мані.
ми нє люді, а кармани...

Степаныч
10.09.2007, 07:54
А це - ніпарядак!
Та це зрозуміло. Парядак - коли у вашій ("в" з маленької - множина!).

Дальневосточник
10.09.2007, 08:33
Не знаю как насчет другого клоуна, но Шуфрича вообще непонятно зачем поставили. Впечатление сложилось, что назначили просто "в пику" и более ничего... Трепло да еще и трусливое...
Шуфрич - прекрасная иллюстрация "проФфесионализма" нынешнего правительства - и гонения на него совершенно зря - только делают "мученика", перекрывая некомпетентность....При этом замечу - даже в таком "клиническом" случае нельзя противозаконными методами добиваться законности...Вообще - поглядел я в Киеве на Луценку - и так и не понял - кто эти "те", которых надо лишать привелегий и неприкосновенности??? Честный политик должен сказать - "я" и "нас" - хотябы потому, что половина состава нынешнего парламента вовсю пользововшаяся всеми депутатскими благами - вовсе не ПР и не социалисты с коммунистами....

шахрай
10.09.2007, 09:22
Майдани пару місяців назад у Києві не дивилися?
Під час цих майданів кияни боялися вийти пізно на вулицю.А сміття скільки лишили.Досить невдала спроба копіювання сравжнього Майдану 2004

Danilo
10.09.2007, 10:44
хотябы потому, что половина состава нынешнего парламента вовсю пользововшаяся всеми депутатскими благами - вовсе не ПР и не социалисты с коммунистами....
Різниця в тому що ця половина готова відмовитися від привілей, а калоліциє нє, точніше вже теж забажали, для чого перехоплюють ініціативу
:)

Додано через 1 хвилину
Не знаю как насчет другого клоуна, но Шуфрича вообще непонятно зачем поставили. Впечатление сложилось, что назначили просто "в пику" и более ничего... Трепло да еще и трусливое... ТОМУ ЩО НАДЗВИЧАЙНЕ!...:)

Додано через 4 хвилини
Кожен народ заслуговує на ту владу, яку він має. Це скорше про росію можна говорити, про вождя - директора ФСБ у минулому. А може не в минулому?...;)

Додано через 14 хвилин
Виктора Андреевича Ющенко...будет править без ВР..... Буде правити, без ПР, так вірніше було б сказати,нє?:)

New Shrek
10.09.2007, 10:51
Практически одновременно сайты Rupor.info и Реальная политика опубликовали материал, который авторы называют транскриптом аудиозаписи беседы между премьер-министром Украины Виктором Януковичем и президентом России Владимиром Путиным, которая якобы скрытно велась во время их последней встречи в Жуковском на авиасалоне МАКС-2007.

Как отмечает MIGnews.com, появление этого материала "может вызвать колоссальный международный скандал с самыми серьезными последствиями".
В любом случае, материал подается без сокращений и купюр. http://www.gpu.ua/index.php?&id=181103&lang=ru

Дальневосточник
10.09.2007, 11:03
Різниця в тому що ця половина готова відмовитися від привілей, а калоліциє нє, точніше вже теж забажали, для чого перехоплюють ініціативу
Я не о том - кто хочет, кто не хочет (это мы еще посмотрим, кто и как хочет - денежное довольствие подняла ЮВТ, но не Ехануров (НУ) - не Янукович (ПР) от этого не отказались... все мазаны одним миром...) - я о том, что надо бы говорить - Я и МОИ соратники ОТКАЗЫВАЕМСЯ - и будем добиваться того-же от тех, кто не хочет... А то - "они пользуються привелегиями..." - так ведь "они" - это и и он сам....Нельзя врать людям даже немного....

Danilo
10.09.2007, 11:09
1 варіант: все це чистої води правда.
2 варіант: брехня і провокація, з метою дестабілізувати обстановку в Україні та досягти тих самих цілей.
Обидва варіянти вигідні як Росії так і правлячої коаліції. Народ як завжди у дуплі.

Pedro
10.09.2007, 11:10
Я думаю це і не скандал. Просто знову відкрилось те, що було давно відомо. Ще раз янукович показав хто його босс.
Коаліція обер-зека з обер-мясником! Свині прокляті!

Danilo
10.09.2007, 11:22
Нельзя врать людям даже немного.... Еге ж. Луценку не можна, навіть трошки брехати, а калоліциянтам можна на кожному кроці. Як він один міг відмовитися від зарплатні, і головне навіщо, коли він міністр який несе колосальну відповідальність? Не треба його "мазати однім міром" з бандитами!

Ізольда
10.09.2007, 11:29
1 варіант: все це чистої води правда.
2 варіант: брехня і провокація, з метою дестабілізувати обстановку в Україні та досягти тих самих цілей.
Обидва варіянти вигідні як Росії так і правлячої коаліції. Народ як завжди у дуплі.
Як не дивно, але у цьому випадку я з вами погоджуюсь. :)

Danilo
10.09.2007, 12:02
Як не дивно, але у цьому випадку я з вами погоджуюсь. :)
З чим з цим? Не треба його "мазати однім міром" з бандитами!
Додам лише, що я знаю людей, котрі отримують, завдяки підвищенню Тимошенко такі величезні зарплатні, на рівні міністрів, але не несуть і чверті тої відповідальності, та не приймають ТАКих важливих рішень як міністр.

Ізольда
10.09.2007, 12:16
Допис від Ізольда
Як не дивно, але у цьому випадку я з вами погоджуюсь.

З чим з цим?
З тезою про народ, провокацію, "дупло" та правлячу коаліцію.
Набридли вже ці касетні скандали, які дуже вчасно трапляються напередодні виборів. Я гадаю люди розумні вже давно зрозуміли, хто є хто - і подібні "факти" їм ні до чого. Годують людей нібито сенсаціями, але якби коаліціянти не захотіли, щоб ця інформація вийшла на поверхню, то ми б ніколи нічого такого не почули (з їхніми-то зв'язками). І навряд чи колишній Кегебешнік Путін міг бути "так близко к провалу".
Чорний піар чи з боку біло-блакитних, чи з боку їхніх опонентів.
Хоча мені особисто і не подобається Тимошенко, але я захоплююся її передвиборчою кампанією. Жодних прямих наїздів на опонентів, все красиво, інтелігентно, виважено. Око відпочиває, коли натрапляєш на її рекламу:)

Danilo
10.09.2007, 12:25
Око відпочиває, коли натрапляєш на її рекламу Особливо коли вона каже так зворушливо: "...стрибок азійських тигрів...". Я прямо млію.:):D Не можу втримати сміх, вкотре вже. От молодець, стільки позитивних емоції дає.:D

Romko
10.09.2007, 12:38
Якщо я і піду на вибори,то,крім БЮТ,там навіть нема за кого голосувати.
Хоч і БЮТ - далеко не взірець(особливо її оточення).
Вона викликає повагу,хоча б тим,що не зраджувала своїм словам,не перебігала з табору в табір.І,найголовніше - її панічно бояться і стараються всіляко очорнити і януковичі,і "любі друзі",і комуняки,словом ті,до кого довіри нема зовсім.

pilgrim
10.09.2007, 12:58
Якщо я і піду на вибори,то,крім БЮТ,там навіть нема за кого голосувати.
Хоч і БЮТ - далеко не взірець(особливо її оточення).
Вона викликає повагу,хоча б тим,що не зраджувала своїм словам,не перебігала з табору в табір.І,найголовніше - її панічно бояться і стараються всіляко очорнити і януковичі,і "любі друзі",і комуняки,словом ті,до кого довіри нема зовсім.

:) Смешно ... нет Юлька конечно еще тот оратор, завести толпу она конечно может ... но и дров наломать тоже сможет без проблем ... да и в политику рвется из-за наживы ... впрочем как все остальные ... эххх политики, политики ... колыма по вам плачет :)

Danilo
10.09.2007, 13:04
но и дров наломать тоже сможет без проблем Якщо ці дрова вона буде ламати з теперішніх бандитів, піду голосувати за неї.

Лідер БЮТ Юлія ТИМОШЕНКО пропонує збудувати два нові нафтопереробні заводи для переробки каспійської нафти і вважає це пріоритетним напрямком в розвитку нафтопереробної галузі країни.
Як передає кореспондент УНІАН, про це Ю.ТИМОШЕНКО заявила у суботу на брифінгу в Херсоні.
«Є два напрямки в нафтопереробці. По-перше, ми маємо провести потужний, відкритий тендер, в якому мають взяти участь всі, хто готовий на основі каспійської нафти збудувати два потужні нафтопереробні заводи з глибиною переробки нафти більше 90%», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.
За її словами, «ми готові виділити землю не тільки для будівництва заводів, а й мережу земельних ділянок по всій країні, щоб можна було збудувати заправні станції, які створять конкуренцію за якістю, оскільки якість нафтопродуктів сьогодні просто жахлива, а й цінову конкуренцію». Як вважає Ю.ТИМОШЕНКО, «компанії в Україні діють в суперечності зі світовим ринком: коли ціни на нафтопродукти в світі падають, у нас вони чомусь зростають».

pilgrim
10.09.2007, 13:18
Якщо ці дрова вона буде ламати з теперішніх бандитів, піду голосувати за неї.

А себя она за компанию тоже поломает? ... Или же бандитов будем ломать выборочно :)

Danilo
10.09.2007, 13:22
А себя она за компанию тоже поломает? ... Или же бандитов будем ломать выборочно :)
Ви не оригінальні. Чим більше так будете агітувати проти, тим більше проголосує за БЮТ. Аватар теж має значення.:)

Читатель_Обкома
10.09.2007, 13:25
Еге ж. Луценку не можна, навіть трошки брехати, а калоліциянтам можна на кожному кроці. Як він один міг відмовитися від зарплатні, і головне навіщо, коли він міністр який несе колосальну відповідальність? Не треба його "мазати однім міром" з бандитами!
http://www.from-ua.com/nocomments/ec19dbe4f62cd.html :no:
:8: :8: :suicide:

pilgrim
10.09.2007, 13:26
Ви не оригінальні. Чим більша так будете агітувати проти, тим більше проголосує за БЮТ.

А я и не агитую ... я просто не вижу за кого голосовать ... потому что к власти рвутся одни мерзавцы ... впрочем как и в любой демократии ...

Я знаю точно что нельзя голосовать за комуняк т.к. эти ублюдки уничтожили Россию и нельзя за украинских сепаратистов, которых некоторые называют патриотами и националистами, ... и что же остается? ... ведь среди бело-голубых такие же мафиози как и среди оранжоидов ... надеюсь все же только что их там меньше чем среди оранжоидов ...

Danilo
10.09.2007, 13:29
надеюсь все же Наспівуючи:"Надєйся і жді, вся жизнь впєрєді!":)

Ізольда
10.09.2007, 13:43
Хочу зробити свій прогноз про склад нової Верховної Зради (цікаво, хто ж дуритиме нам голову наступні декілька років). На мою думку, результати виборів будуть десь такі:
1 місце - Юлька. Знову ж-таки, завдяки своїй харизмі, ораторському мистецтву та вдалій піар-кмпанії. Навіть недосконалу українську їй вибачають, коли вона так чарівно склавши рученята з надривом говорить про українскьий "прорив"). На мою думку, з неї вийшла би гарна ведуча якого-небудь ток-шоу. Опра би вдавилась од заздрощів:).

2 місце - з невеликим відривом регіонали (чатсина електорату соціалістів та колишні прихильники "Віче" перейдуть до її шанувальників, плюс стійкий електорат на південно-східній Україні, плюс вплив керівників заводів на своїх працівників).

3 місце - з чималим відривом "любі друзі" (Я спілкувалась з багатьма палкими прихильниками НСНУ, вони кажуть, що ставити Луценко на чолі блоку було (м'яко кажучі) не дуже розумно, і багато з них вони змінили свої вподобання на користь Юльки).
Дуже сподіваюсь, що народ нарешті відморозиться від соціалістів, відкомуниздиться від Симоненка та вітром віднесе Вітренко. Литвина за значущу політичну фігуру я не вважаю.
Якщо НУНСи знову не пересваряться з Тимошенківцями, то вони зроблять провладну коаліцію і жінка з косою знову буде "у руля". ПР піде у опозиціїю. А ми залишимось там, де й завжди були... :download:

Дальневосточник
10.09.2007, 13:57
Еге ж. Луценку не можна, навіть трошки брехати, а калоліциянтам можна на кожному кроці. Як він один міг відмовитися від зарплатні, і головне навіщо, коли він міністр який несе колосальну відповідальність? Не треба його "мазати однім міром" з бандитами!
Знаете, Danilo, куда ведет дорога "для достижения прекрасных целей все средства хороши"? Правильно! Добро пожаловать в семью леннина-сталина....Ну неужели это не понятно - ВРАТЬ НЕЛЬЗЯ.Вот просто - нельзя и все.Иначе в чем его отличие от проффесора? В том, что не сидел?Или у Луценки весьма спецефические понятия о чести и совести? Я прекрасно помню ту передачу Савика, в которой он тыкая пальцем в Шкиля говорил - у него не снятая судимость....При этом они вместе бились с милицией на "Украине без Кучмы" - только у Шкиля небыло недоторканности..... Собственно, с этого времени я очень зауважал Шкиля (хоть мне не близко его мировоззрение - но как человека) - и на дух перестал выносить Луценку....Или его крики - "ни за что не буду в правительстве проффесора" - и потом работа с оловянными глазами...
Знаете - у тех - дореволюционных офицеров - был девиз - жизнь Родине, честь - никому....Нельзя, потеряв мужскую честь, говорить о бесчестности других...

Danilo
10.09.2007, 13:59
На запитання ведучої, чи є в уряду Януковича досягнення, Юлія Тимошенко відповіла: «Ну як же немає? Є досягнення: в три рази вищі житлово-комунальні тарифи; інфляція, яка призвела до подорожчання всього, що люди споживають в 2-3 рази; пенсії і заробітні плати, які ми кожен день чуємо по телебаченню, що вони підвищуються, - а вони знижуються; майже 5 гривень бензин».

«Це досягнення. І якщо народ України не розуміє, що ці досягнення не сумісні з життям, і збираються знову і знову підтримувати ту партію, яка оголосила нову хвилю тіньової приватизації замість того, щоб дати щось людям, то це, безумовно, вибір народу», - сказала лідер БЮТ.

«Але мені здається, що такі досягнення недопустимі», - наголосила вона.

Останнім «досягненням» уряду Януковича Юлія Тимошенко назвала перехід у приватну власність Ріната Ахметова найбільшого східноукраїнського виробника електроенергії - компанії «Дніпроенерго». http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3723

Додано через 2 хвилини
ВРАТЬ НЕЛЬЗЯ Конкретно, де брехня у Луценко? Давайте розберемося. І хто судді?

zet
10.09.2007, 20:28
А я и не агитую ... я просто не вижу за кого голосовать ... потому что к власти рвутся одни мерзавцы ... впрочем как и в любой демократии ...

Я знаю точно что нельзя голосовать за комуняк т.к. эти ублюдки уничтожили Россию и нельзя за украинских сепаратистов, которых некоторые называют патриотами и националистами, ... и что же остается? ... ведь среди бело-голубых такие же мафиози как и среди оранжоидов ... надеюсь все же только что их там меньше чем среди оранжоидов ...
Зря надеетесь, на мой взгляд то среди регионалов концентрат мафиози от бандитов покруче будет, т.к. именно там больше сконцентрирована крупная промышленность. то и передел собственности был более кроваво-откровенно беспощадный. Ющенко слаб, Янукович был бандюгой, он им и останется, Тимошенко лиса-патрикеевна. Я отдам голос за рыжую лису, хотя бы для того, что б им покоя при дележке дивидентов в Верховной Раде не было.

Додано через 1 хвилину
Конкретно, де брехня у Луценко? Давайте розберемося. І хто судді?
Данило, там нет бессеребренников. И Луценко, увы, не исключение...

Michel
10.09.2007, 23:17
Заспокійтесь, всьо буде так, як запрограмовано.
Прийдуть нові люди й наведуть порядок (принцип маятника).

pilgrim
11.09.2007, 11:00
Прийдуть нові люди й наведуть порядок

От куда они возьмутся? С Марса упадут? .. кто им позволит стать у руля страны? .. слишком многое на кону и просто так ни оранжоиды ни бело-голубые им власть не отдадут ... а будут делить ее между собой ...

Дальневосточник
11.09.2007, 11:05
... Я отдам голос за рыжую лису, хотя бы для того, что б им покоя при дележке дивидентов в Верховной Раде не было..
Согласен со всем - кроме лисы...При таком подходе уж лучше за ветрянку - вот тогда действительно - мало никому не покажеться... ;)

Romko
11.09.2007, 11:18
http://www.pravda.com.ua/news/2007/9/11/63751.htm
Перша кляса!

Danilo
11.09.2007, 11:27
Данило, там нет бессеребренников. И Луценко, увы, не исключение...
Ні, ну Ви мені можете якісь докази предоставити, чи це балачки "одна баба казала" звичайне? Це огульні звинувачення, нав'язувані кололіцимі. Переконайте мене.:)

no_coment
11.09.2007, 13:23
А как Вы уважаемый, Danilo, оцените последние приколы "любого друЗя" с отменой собственных указов о запрете строительства в исторической части Киева (между прочим, лозунгами "о запрете" такого рода строительства, "нашисты" себя активно пиарили в Киевраде в свое время)? http://www.glavred.info/archive/2007/08/27/140713-5.html Вам, как киевлянину, за это не обидно? Или Вам - глубоко..... по-цимбалам?

Как тут не вспомнить про "руки які нічого не крали", и о деньгах - которые не пахнут.....или сыну очень нравиться смотреть на исторический центр Киева "с высоты птичьего полета"?...

P.S. "Мавр сделал свое дело, Мавр - может уходить?"

Michel
11.09.2007, 13:26
От куда они возьмутся? С Марса упадут? .. кто им позволит стать у руля страны? .. слишком многое на кону и просто так ни оранжоиды ни бело-голубые им власть не отдадут ... а будут делить ее между собой ...
Поживете і побачите звідки вони візьмуться. Закони природи ще ніхто не відміняв. Піля хорошої погоді падає дощ і навпаки.
Тобто - після бардаку наводять порядок.
Потрібно тільки визначити чи маятник вже дійшов до крайньої точки, чи ще ні?? А дійшовши до крайньої точки, він повертає в зворотньому напрямку.

pilgrim
11.09.2007, 14:33
Поживете і побачите звідки вони візьмуться. Закони природи ще ніхто не відміняв. Піля хорошої погоді падає дощ і навпаки.

Сам по себе порядок не настанет, а на счет законов природы то не мне Вам рассказывать что "где два украинца, там три гетмана" ... так что порядок конечно будет ... но только после того как в России поменяется власть и Россия, Украина и Белорусия воссоединятся :)

Danilo
11.09.2007, 14:52
но только после того как в России поменяется власть и Россия, Украина и Белорусия воссоединятся
Тоді нам не лячно, бо ж влада в Росії навряд зміниться. :D А Вам не набридло носитися з нафталіновою ідеєю панславізму, нє?:)

шахрай
11.09.2007, 19:46
... так что порядок конечно будет ... но только после того как в России поменяется власть и Россия, Украина и Белорусия воссоединятся
Так в Рассіі влада змінить лише обличчя і прізвище(якщо змінить),суть лишиться попередньою.Тому Україна,Білорусь,Рассія не з"єднаються

no_coment
12.09.2007, 09:13
Сам по себе порядок не настанет, а на счет законов природы то не мне Вам рассказывать что "где два украинца, там три гетмана" ... так что порядок конечно будет ... но только после того как в России поменяется власть и Россия, Украина и Белорусия воссоединятся :)

Каким образом? На основе СССР или на принципах ЕС? Вроде и сейчас мы как бы, не за колючей проволкой живем.
-безвизовое пространство;
-единые энергосистемы;
-громадный товарооборот;
-совместные пректы..
Что еще надо?

Шинкарь
12.09.2007, 09:58

Есть еще вопрос, что называть бардаком.
Есть мнение, что для захвата власти как раз и необходимо создать бардак, просто завуалировать его назвав революцией. И есть силы которые пытаются противостоять этому бардаку, маю на увазi регионалов.
"Худой мир лучше доброй сечи", поэтому- "Плохой порядок, всегда лучше хорошего бардака", хотя бы потому, что со временем перерастает в хороший порядок.

pilgrim
12.09.2007, 10:04
Каким образом? На основе СССР или на принципах ЕС?

На основе Российской Империи где множество племен и национальностей будут жить в мире и согласии "За гранью дружеских штыков" как писал Лермонтов.

no_coment
12.09.2007, 10:14
На основе Российской Империи где множество племен и национальностей будут жить в мире и согласии "За гранью дружеских штыков" как писал Лермонтов.

- Утопия! "За гранью дружеских штыков", создавалось НАТО и Варшавский Договор! А заканчивается все развалом СССР и созданием Европейского Союза! Еще немного, и, будет создана новая европейская система безопасности (в противовес НАТО). А воплощение желаний "жить в мире и согласии" зависит только от желания заинтересованых сторон.
P.S. Спасение утопающих - дело рук самих утопающих!

Шинкарь
12.09.2007, 10:33
На основе Российской Империи где множество племен и национальностей будут жить в мире и согласии
Идея хорошая. Только неосуществимая. Надо быть реалистом и понимать, что эта идея сталкивается со многими исключающими её факторами. Вот только два из них.
1. Внешние конкуренты в борьбе за мировую гегемонию рано или поздно подорвут изнутри. И этому будет способствовать фактор №2.
2. Человеку свойственно поддаваться низменным инстинктам. Например как нацизму, а это способствует к возвеличиванию титульной нации. А поскольку каждая нация будет себя эгоистично считать титульной, будут возникать междуусобные конфликты и единая империя распадется.

Додано через 6 хвилин
Еще немного, и, будет создана новая европейская система безопасности (в противовес НАТО)
Ваши бы слова .....................
А как на это посмотрят штатники?

no_coment
12.09.2007, 10:42
Идея хорошая. Только неосуществимая. Надо быть реалистом и понимать, что эта идея сталкивается со многими исключающими её факторами. Вот только два из них.
1. Внешние конкуренты в борьбе за мировую гегемонию рано или поздно подорвут изнутри. И этому будет способствовать фактор №2.
2. Человеку свойственно поддаваться низменным инстинктам. Например как нацизму, а это способствует к возвеличиванию титульной нации. А поскольку каждая нация будет себя эгоистично считать титульной, будут возникать междуусобные конфликты и единая империя распадется.

Додано через 6 хвилин

Ваши бы слова .....................
А как на это посмотрят штатники?

- Повесятся :) :) :) !

pilgrim
12.09.2007, 10:57
2. Человеку свойственно поддаваться низменным инстинктам.

Конечно всегда будут отдельные личности которые не понимают что лучше жить в тесноте да не в обиде ... но я все же надеюсь что их будет меньшенство ...

Додано через 31 секунду
P.S. Спасение утопающих - дело рук самих утопающих!

Зло происходит тогда когда хорошие люди сидят сложа руки ...

Шинкарь
12.09.2007, 11:01
Повесятся
Скорей всего,кого нибудь сами повесят. Это они уже продемонстрировали.

Danilo
13.09.2007, 16:58
С.КІВАЛОВ під час польоту з Києва до Одеси скористався VIP-залом аеропорту “Бориспіль”. Проходячи через спеціальну рамку, яка виявляє металеві предмети, він відмовився пред’явити співробітнику аеропорту металевий предмет, на наявність якого відреагував спеціальний пристрій, і пішов далі на посадку. за результатами розслідування цього інциденту двоє співробітників, які відповідають за авіаційну безпеку, отримали догану, а одного було звільнено.
Як розповіла М.ОСТАПЕНКО, у вказаний день один із пасажирів літака помітив у С.КІВАЛОВА зброю, про що повідомив екіпаж повітряного судна. Іменний пістолет Макарова було вилучено, складено відповідний акт, зброю запаковано у спеціальний контейнер, і літак вилетів за маршрутом. По прибуттю до Одеси зброю С.КІВАЛОВУ було повернуто.
http://unian.net/ukr/news/news-212004.html

Ні, ну подивіться на цю бидлоту, вибачайте. Постраждали робітники аеропорту, а воно пішло собі як ні в чому не бувало. Потрібна рішуча вольова , безкомпромісна людина, жеби цей безлад припинити. Окрім Юлі не бачу постаті.

no_coment
13.09.2007, 17:02
Ні, ну подивіться на цю бидлоту, вибачайте. Постраждали робітники аеропорту, а воно пішло собі як ні в чому не бувало. Потрібна рішуча вольова , безкомпромісна людина, жеби цей безлад припинити. Окрім Юлі не бачу постаті.

Уякій...позі :o ? Наприклад на подіумі, або на Говерлі, тощо.........:D

Шинкарь
13.09.2007, 18:33
Потрібна рішуча вольова , безкомпромісна людина, жеби цей безлад припинити.
Это ж сколько лет народу надо, что бы понять, шо одни вши уходят а другие приходят. И за этих других, не лучше тех, они готовы и глотки рвать, и кое шо пониже. :)

OldMan
14.09.2007, 02:24
Я за. Юлю - начальником службы безопасности аэропорта Борисполь!
Змогла тоді - зможе й зараз.

no_coment
14.09.2007, 09:25

-Імпаза :p ?

Danilo
14.09.2007, 09:40
«Донецька мафія. Перенавантаження», українською мовою, червона стрічка поперек обгортки «Попередня книга ДОНЕЦЬКА МАФІЯ. АНТОЛОГІЯ є першою офіційно забороненою книгою в Україні».
Ціна у магазині 46 грн. На ринку, трохи дешевше.
Вчора придбав цю книженцію. Дуже цікавенька. Якщо може кому цікаво, можу згодом відсканувати та частково опублікувати?

Додано через 1 годину 5 хвилин
Борис Пенчук: «Перевибори нічого не змінять»
30 серпня 2007 12:07

Щодо львівських бізнесменів, то вважати, що до цього причетні «донецькі», – це певна міфологізація. У них достатньо своїх злочинів, які зроблені в Донецьку, в Києві та інших регіонах. Звичайно, було б легше сказати, що всі львівські скандальні вбивства останніх років були здійсненні за участю донецького клану, але це було б спрощення.
Зважаючи на сьогоднішню політичну боротьбу між блоками та партіями, чи пропонували Вам опозиційні сили прохідні місця у своїх списках?
Я хочу сказати, що я перебуваю поза політикою, не намагався і не хочу мати будь-які контакти з жодною із сьогоднішніх політичних сил.
Мені особисто Юрій Луценко обіцяв місце у своєму списку. Але, на жаль, я вкотре переконався, що все, що ми від нього чуємо – брехня, і вірити йому не можна. А обговорювати це питання з Блоком Юлії Тимошенко я навіть не намагався. З регіоналами, як ви розумієте, я тим паче це питання не обговорював, з якими-небудь іншими партіями – також ні. Я не хочу, щоб мене з ким-небудь асоціювали. Я незалежна від будь-кого людина і в політичному, і в фінансовому плані. Тому дорікнути мені в якійсь політичній заангажованості не може ніхто. Я захищаю свої інтереси та інтереси тих людей, які звертаються у фонд «Антикорупція», які потерпіли від протиправних дій різних кланів, не тільки донецьких.
весь текст (http://portal.lviv.ua/citizens/2007/08/30/120738.html)

no_coment
14.09.2007, 11:57
«Донецька мафія. Перенавантаження», українською мовою, червона стрічка поперек обгортки «Попередня книга ДОНЕЦЬКА МАФІЯ. АНТОЛОГІЯ є першою офіційно забороненою книгою в Україні».
Ціна у магазині 46 грн. На ринку, трохи дешевше.
Вчора придбав цю книженцію. Дуже цікавенька. Якщо може кому цікаво, можу згодом відсканувати та частково опублікувати?

Додано через 1 годину 5 хвилин
Борис Пенчук: «Перевибори нічого не змінять»
30 серпня 2007 12:07

Щодо львівських бізнесменів, то вважати, що до цього причетні «донецькі», – це певна міфологізація. У них достатньо своїх злочинів, які зроблені в Донецьку, в Києві та інших регіонах. Звичайно, було б легше сказати, що всі львівські скандальні вбивства останніх років були здійсненні за участю донецького клану, але це було б спрощення.
Зважаючи на сьогоднішню політичну боротьбу між блоками та партіями, чи пропонували Вам опозиційні сили прохідні місця у своїх списках?
Я хочу сказати, що я перебуваю поза політикою, не намагався і не хочу мати будь-які контакти з жодною із сьогоднішніх політичних сил.
Мені особисто Юрій Луценко обіцяв місце у своєму списку. Але, на жаль, я вкотре переконався, що все, що ми від нього чуємо – брехня, і вірити йому не можна. А обговорювати це питання з Блоком Юлії Тимошенко я навіть не намагався. З регіоналами, як ви розумієте, я тим паче це питання не обговорював, з якими-небудь іншими партіями – також ні. Я не хочу, щоб мене з ким-небудь асоціювали. Я незалежна від будь-кого людина і в політичному, і в фінансовому плані. Тому дорікнути мені в якійсь політичній заангажованості не може ніхто. Я захищаю свої інтереси та інтереси тих людей, які звертаються у фонд «Антикорупція», які потерпіли від протиправних дій різних кланів, не тільки донецьких.
весь текст (http://portal.lviv.ua/citizens/2007/08/30/120738.html)

Ясно помню, что во времена "не столь далекие", запрещенные книги купить было нельзя :D ! Сам я - пользовался "самиздатом" вчитываясь в протертые до дыр, "эрокопии" (от названия копировального аппарата ЭРА) или переписанные вручную тексты. Поэтому о подлинном "запрещении" говорить, в этом случае - не приходится! Скорее можно говорить о местном админресурсе.

Вот за пересказывание материалов "о готовящихся провокациях на железной дороге", горе-министра транспорта "затягали" по СБУ, а вот за такие статейки ( http://portal.lviv.ua/citizens/2007/08/30/120738.html) и книжечки (http://pora.in.ua/main/)человеку, почему то журналисту, ничего не сделали? Неувязочка получается!...

Хотя, если ЛуценкУ "законает" вернуться в "родные пинаты" (как он заявил - "на месяц"), может этому голубю крылья то и подрежут "поборники демократии" - неодЕрмократы http://penchuk.livejournal.com/!!

P.S. Познакомьтесь - это наш "Неуловимый Джо"! - А почему он "неуловимый"? А потому, что его никто не ловит!

Danilo
14.09.2007, 12:09
Вона не була "начальником службы безопасности аэропорта Борисполь!":mad:
А якщо вже прийде в уряд, тоді не зле було б дійсно встановити контроль за відлітаючими нардепами V скликання. Адже Дони :)клином полетять, хто до матушкі- расєї:moskali:, хто до Європи... :D

шахрай
14.09.2007, 18:52
Окрім Юлі не бачу постаті.
Нє,краще Олег Тягнибок

Romko
14.09.2007, 18:57
Добре було б,якби пройшов в парламент(на противагу комунякам).

шахрай
14.09.2007, 19:09
(на противагу комунякам).
А комуняки б непройшли!І взагалі треба заборонити КПУ,ПСПУ

Romko
14.09.2007, 19:31
Абсолютно згоден!:y:
І незле було б другий Нюрберг .Вони того вартують.:aggressive:

шахрай
14.09.2007, 19:36
Але нажаль нам ще дуже далеко до прибалтів,їх так мало(в порівнянні з українцями),а такі молодці:p

Romko
14.09.2007, 20:12
Недавно я приїхав з Польщі.І,найбільше мене там вразила одна річ.Поляк,в першу чергу - поляк,а потім вже депутат,робітник і т.п.
Подібне і в прибалтів.А нас дуже багато часу ділили,розєднувалии по різних признаках,ніколи не було єдності ні в чому.На превеликий жаль.:mad:

шахрай
15.09.2007, 11:35
Коли прийдуть до влади люди,які не були ні комсомольцями,ні комуністами,можливо буде все ОК

Степаныч
15.09.2007, 18:13
Недавно я приїхав з Польщі.І,найбільше мене там вразила одна річ.Поляк,в першу чергу - поляк,а потім вже депутат,робітник і т.п.
Подібне і в прибалтів.А нас дуже багато часу ділили,розєднувалии по різних признаках,ніколи не було єдності ні в чому.На превеликий жаль.:mad:Погоджуюсь! Але з одним уточненням: "Поляк, в першу чергу -поляк, а потім вже депутат, робітник, українець, руський, німець, білорус, єврей, ...".

Romko
15.09.2007, 18:28
Таке враження,шо я написав це старокитайською мовою:p
Поляк,він і в Африці ідентифікує себе як поляк.У Варшаві я багато спілкувався з ними і що вражає,що "єстем поляком" в них звучить з великої букви.
"В своїй хаті своя правда і сила і воля...!

Степаныч
15.09.2007, 18:45
Таке враження,шо я написав це старокитайською мовою:p
Поляк,він і в Африці ідентифікує себе як поляк.У Варшаві я багато спілкувався з ними і що вражає,що "єстем поляком" в них звучить з великої букви.
"В своїй хаті своя правда і сила і воля...!Якщо це до щодо мого посту - не зрозумів!

Romko
15.09.2007, 18:57
Якщо це до щодо мого посту - не зрозумів!

Це я до того,що в Польщі проживає польський народ,який не потребує постійних доказів своєї "польськості",де поляка,який говорить своєю мовою не звинуватять у націоналізмі(шовінізмі),де ніхто не намагається навязати їм другу державну мову(російську,німецьку).:no:

шахрай
15.09.2007, 18:59
Поляк,він і в Африці ідентифікує себе як поляк.У Варшаві я багато спілкувався з ними і що вражає,що "єстем поляком" в них звучить з великої букви
Колись,думаю,що скоро і ми такими будем.В Україні з дивною точністю повторюється все,що колись було в Польщі,ось тільки зі спеціфічністю для нас

zet
15.09.2007, 22:06
Тягныбок либо дурак, либо карьерист. Я склоняюсь ко 2-му варианту. Радикализм только настраивает на сопротивление. Я не удивляюсь, что Тягныбока поддерживают Регионалы, потому что больше вреда для украинства, чем такие радикалы. не принесет никто...

Чернобылец
16.09.2007, 00:12
Тягныбок либо дурак, либо карьерист. Я склоняюсь ко 2-му варианту. Радикализм только настраивает на сопротивление. Я не удивляюсь, что Тягныбока поддерживают Регионалы, потому что больше вреда для украинства, чем такие радикалы. не принесет никто...
Я думаю он сам такой и искренний. Как некоторые форумчане. Но вы правы, что реально он работает на....(задумался....) Витренко.

no_coment
17.09.2007, 08:47
Це я до того,що в Польщі проживає польський народ,який не потребує постійних доказів своєї "польськості",де поляка,який говорить своєю мовою не звинуватять у націоналізмі(шовінізмі),де ніхто не намагається навязати їм другу державну мову(російську,німецьку).:no:

Для начала, следует изучить, к примеру, "краткий курс" истории Польского государства (http://www.polska.ru/polska/historia/). И если Вы это сделаете, то наверняка, с удивлением для себя обнаружите, что Польша, бОльшую часть своей истории, была......Империей (чего уж никак не скажешь про историю нашего государства - Украины)! Поэтому, лично меня, не удивляет такой высокомерный настрой большинства поляков.
А нам суждено "договариваться" между собой во имя единства самого украинского государства. Все остальное - неминуемо приведет к его роасколу!

Romko
17.09.2007, 08:52
Естонія не була імперією,але естонці теж не потребують доказувати свою "естонськість" і,мають всіх в носі.

levandivka
17.09.2007, 08:55
меня, не удивляет такой высокомерный настрой большинства поляков.
А нам суждено "договариваться" между собой во имя единства самого украинского государства.
ТАК з поляками і домовлятися простіше, цивілізованіше... :)

no_coment
17.09.2007, 09:11
ТАК з поляками і домовлятися простіше, цивілізованіше... :)

Дабы продемонстрировать персональное отношение, впредь (на сколько мне хватит "жизней" на этом форуме) я буду общяться с Вами - на русском. Надеюсь, что это (пока), не противоречит условиям форума?

Вы правы! С поляками договориться намного легче потому, что они, по крайне мере в отличие от нас, знают чего сами хотят :p !

Додано через 4 хвилини
Естонія не була імперією,але естонці теж не потребують доказувати свою "естонськість" і,мають всіх в носі.

Погоджуюся цілком! Але, саме та мізерна численність естонців, спонукає їх робити все заради збереження власної нації. Але при цьому, вони на декілька(!) порядків лишаються "більш" толерантними та демократичними за нас з Вами.
Наприклад: http://www.estemb.ru/estonija/grazdanstvo.

levandivka
17.09.2007, 09:37
С поляками договориться намного легче потому, что они, по крайне мере в отличие от нас, знают чего сами хотят
ТАК і ми знаємо, чого хочемо...
Навіть, чого "оні" хочют, теж здогадуємося.

no_coment
17.09.2007, 09:38
ТАК і ми знаємо, чого хочемо...
Навіть, чого "оні" хочют, теж здогадуємося.

Если мы - такие умные, почему мы такие бедные :D ?

Romko
17.09.2007, 09:56
От,цілком щиро не можу зрозуміти тих,хто за ПР.(то не є ніяка агітація).
Я розумію,шо всі вони один другого варті,але Ющенко,Юля хоч виглядають на освічених людей,і за собою мають реальні університети.
Але,подивіться на Януковича?За плечима реальна"школа жизни"(зона),поведінка відповідна,оточення теж:cool: :bazar:
Памятаю,колись в новинах почув дуже смішну річ.Папараці викопали компромат на Тоні Блера,та такий,що мало не коштував йому крісла.
Виявляється,дружина Блера кілька років тому купила якусь річ у бізнесмена,який мав проблеми з законом!!:eek: Це був скандал.

no_coment
17.09.2007, 10:18
От,цілком щиро не можу зрозуміти тих,хто за ПР.(то не є ніяка агітація).
Я розумію,шо всі вони один другого варті,але Ющенко,Юля хоч виглядають на освічених людей,і за собою мають реальні університети.
Але,подивіться на Януковича?За плечима реальна"школа жизни"(зона),поведінка відповідна,оточення теж:cool: :bazar:
Памятаю,колись в новинах почув дуже смішну річ.Папараці викопали компромат на Тоні Блера,та такий,що мало не коштував йому крісла.
Виявляється,дружина Блера кілька років тому купила якусь річ у бізнесмена,який мав проблеми з законом!!:eek: Це був скандал.

Ви дійсно вірете у "пухнастісь" ющенківських та тимошенківських університетів? Ви забули (чи не знаєте) "звідки" і "на чому" (на яких "університетах") виріс, наприклад, "чєрвонець" чи Балога? Чому саме Вони - тому, що їх історія "пройшла на нашіх очах"(Львівська та Закарпатська область), поруч! Да і решта "друзів та подруг" не біліше!

Romko
17.09.2007, 10:28
На жаль залишилась можливість вибирати між злом і абсолютним злом

Danilo
17.09.2007, 10:29
Дабы продемонстрировать персональное отношение, впредь (на сколько мне хватит "жизней" на этом форуме) я буду общяться с Вами - на русском.

А це доволі оригинально, таким чином Ви і мені виказали своє "ФЕ". Петро Перший п'яницям вішав вериги на шію, а на Лвівському форумі покарання російською мовою, так?:D

levandivka
17.09.2007, 10:34
Если мы - такие умные, почему мы такие бедные
Ви про кого?

OldMan
18.09.2007, 09:11
А у нас одни украинцы требуют от других, чтоб те доказали свою украинскость.
Может в этом проблема?

Додано через 6 хвилин
Вона не була "начальником службы безопасности аэропорта Борисполь!":mad:
Не была? Жаль.

Тогда верните Кучму!
При нём бензин был по 2 гривны.
Был? Был!

Додано через 13 хвилин
Отлично зажигает Тягнибок.
Я за то, чтоб он прошёл в парламент.

Додано через 16 хвилин
...але естонці теж не потребують доказувати свою "естонськість" і, мають всіх в носі.
Им просто не повезло. Им некому это доказывать.

zenyk
18.09.2007, 09:48
по крайне мере в отличие от нас, знают чего сами хотят

....це точно....вас відразу і не зрозумієш: чи то на Україні ніби хочете жити чи то руску державною хочете бачити.....
....вже зовсім заплутали....
сказали б: хочу звертатись до державних органів рускою! Ми в цьому питанні раді допомогти - грошенят на білети до "родіни" підкинути....так нє: ви відразу ображаєтесь і починаєте стверджувати, що любите Україну і бажаєте жити тут....як вас зрозуміти?
:) (смайлик!)

Romko
18.09.2007, 09:56
Тогда верните Кучму!
Был? Был!
Може зразу "нєрушимий" вернути.Тоді "колбаса" теж була дешева.

Додано через 16 хвилин

Им просто не повезло. Им некому это доказывать.[/QUOTE]
Бідні естонці.Нам би так...:no:

no_coment
18.09.2007, 10:05
....це точно....вас відразу і не зрозумієш: чи то на Україні ніби хочете жити чи то руску державною хочете бачити.....
....вже зовсім заплутали....
сказали б: хочу звертатись до державних органів рускою! Ми в цьому питанні раді допомогти - грошенят на білети до "родіни" підкинути....так нє: ви відразу ображаєтесь і починаєте стверджувати, що любите Україну і бажаєте жити тут....як вас зрозуміти?
:) (смайлик!)

Zenyk. Ви, як яскравий приклад упередженості, неврівноваженості, невихованості, неосвіченості, нетолерантності, тощо повінні усвідомити одну річ.
Ваша "надута українськість" наносить непоправиму шкоду самій ідеї розбудови України як цивілізованої держави. Це лише "на руку" Вашим "супротивникам" які не бачуть великої різниці між "Жиріком" та "Тягнибоком".
Проголошуючи звинувачення (та чіпляючи ярлики) на адресу "ортодоксальних" співрозмовників Ви не звертаєте ніякої уваги на власні дії, які, іноді, "зашкалюють дай дорогу"! Наприклад, я володюю (не гірше за Вас) українською, але я, для Вас - "ворог" України! Тобто, навіть "знання росіянами" української не допоможе їм перед "лицем" Вашого шовінізму та недолугості!

А щодо образ - Ви занадто великої думки про себе! Можу Вам нагадати на кого "НЕ ОБРАЖАЮТЬСЯ"....!

OldMan
18.09.2007, 10:06
Тогда верните Кучму!
Был? Был!
Може зразу "нєрушимий" вернути.Тоді "колбаса" теж була дешева.
А вернёте? Сразу после Юли?
Ну, нерушимый - понятно, а колбаса почему в кавычках? :)
Им просто не повезло. Им некому это доказывать.
Бідні естонці. Нам би так...:no:
Да? И чем бы вы тогда занялись?

Romko
18.09.2007, 10:12
А вернёте? Сразу после Юли?
Ну, нерушимый - понятно, а колбаса почему в кавычках? :)

все одно "колбаса",чи ковбаса,лиш би вона була,нє?

zenyk
18.09.2007, 10:18
Zenyk. Ви, як яскравий приклад упередженості, неврівноваженості, невихованості, неосвіченості, нетолерантності, тощо повінні усвідомити одну річ

зі всього сказаного можу визнати тільки неврівноваженість, бо інколи шляк трафляє від безпідставних хамств.....
...а от все решта: безпідставне хамство! Оскільки жодного разу я не висловлював різні думки про одні і тіж дії різних людей (щодо упередженості), жодного хамського чи нецензурного слова я не висловив ні на чию адресу (стосовно невихованості), ніколи першим не розпочинав пусті розмови з метою роздратувати своїх опонентів (щодо толерантності) і у мене - вища освіта (ЛДУ ім.Ів.Франка - стосовно освіченості)!

Доброчин
18.09.2007, 10:34

Та дістали вже, скільки можна носитися з цими дурними утопіями!

no_coment
18.09.2007, 11:25
зі всього сказаного можу визнати тільки неврівноваженість, бо інколи шляк трафляє від безпідставних хамств.....
...а от все решта: безпідставне хамство! Оскільки жодного разу я не висловлював різні думки про одні і тіж дії різних людей (щодо упередженості), жодного хамського чи нецензурного слова я не висловив ні на чию адресу (стосовно невихованості), ніколи першим не розпочинав пусті розмови з метою роздратувати своїх опонентів (щодо толерантності) і у мене - вища освіта (ЛДУ ім.Ів.Франка - стосовно освіченості)!

Тоді перепрошую за "неосвіченість" - міняю на.... "безграмотність". Все решта - залишу без змін! Я - лише констатую те, що спостерігаю! Я немаю на меті образити Вас! Ще раз -перепрошую :o !

Danilo
18.09.2007, 15:46
http://janukovicha.clan.su/index.htm
Этот проект посвящен списку Партии регионов Украины, именно этот клан ведет к власти проффесор Виктор Федорович Янукович. Проект создан для того, что бы Вы могли узнать кто в реальности эти люди, пытающиеся окончательно застолбить право управлять нами за собой. Вы можете оценить их и сделать свой осознанный выбор - хотите ли Вы видеть эти лица у власти

ВЕЛИКОЛЕПНАЯ ДЕСЯТКА

http://janukovicha.clan.su/img/yanukovich.jpg
Янукович (http://janukovicha.clan.su/kandidat/yanukovich.htm)
Віктор (http://janukovicha.clan.su/kandidat/yanukovich.htm)
Федорович (http://janukovicha.clan.su/kandidat/yanukovich.htm)
http://janukovicha.clan.su/img/bogatirova.jpg
Богатирьова (http://janukovicha.clan.su/kandidat/bogatirova.htm)
Раїса (http://janukovicha.clan.su/kandidat/bogatirova.htm)
Василівна (http://janukovicha.clan.su/kandidat/bogatirova.htm)

ПЕРВАЯ СОТКА

ВТОРАЯ СОТКА

http://janukovicha.clan.su/index.htm (http://janukovicha.clan.su/index.htm)

Додано через 3 хвилини
ДОНЕЦЬКА МАФІЯ. АНТОЛОГІЯ є першою офіційно забороненою книгою в Україні».
Читати тут (http://janukovicha.clan.su/mafia.htm)

Додано через 8 хвилин
Масони в списке.
Как показал анализ списка Партии регионов Украины, с которым она идет на досрочные выборы, в нем находиться много членов так называемого Ордена Святого Станислава
http://janukovicha.clan.su/stanislav.htm#http://janukovicha.clan.su/img/orden.gif

Дальневосточник
18.09.2007, 16:04
to Danilo
Особенно понравился домен сайта - SU (домен верхнего уровня SU для применения на территории СССР) :)

vasili
20.09.2007, 20:03
Васили, а может лучше на женщин посмотрите, а? Плейбойчик там разный :)......

...э, дАрт...Вы что, о Юлии Тимошенко агитируете, поздно, я уже был однажды...;)
Плейбой не читаю, больше "Максим" люблю...:crazy:

шахрай
20.09.2007, 20:08
А ви,Vasili,кого підтримайте на виборах ,цікаво дізнатись.ПСПУ:feminist: ?

vasili
20.09.2007, 20:17
А ви,Vasili,кого підтримайте на виборах ,цікаво дізнатись.ПСПУ:feminist: ?
Нє я буду думати щі, не віришив троха поволі мислю останнім часом, стіке файних політиків навкруги...шо аш йой.;)

шахрай
20.09.2007, 20:21
Vasili,щодо ПСПУ я пожартував.Не ображайтесь:crazy:

zet
20.09.2007, 20:22
стіке файних політиків навкруги...шо аш йой.
Умгу.. Тошнит от них? ;)

шахрай
20.09.2007, 20:37
мене тошнить переважно від Мороза та Чорновола з Герман
Добре було б,якби зрадники(морозівці),комуняки не попали в ВРУ.
Пам"таю як Герман критикувала проффесора на радіо Свобода,а тепер?
Цікаво,скільки їй заплатили ахмєтовці?

Мих
20.09.2007, 21:13
А того,що Ющенко не виправдав кредит довіри,який був наданий йому під час Майдану 2004.Тоді в Ющенка був захмарний рейтинг,а тепер?Захід України ще довіряє йому,не знаю чому,мабуть замінити нема кому, а
Центр України вже в ньому розчарувався,особливо під час подання проффесора на затвердження голови уряду в серпні 2006.

Не підтримую.
І ось чому. У 2004 році владу дали Ющенку, а в на виборах у ВР цей ж народ забрав владу, проголосувавши за ПР. Що ж Ви тоді хочете? Хто винуватий, що президент України сьогодні не може звільнити дурнуватого міністра Шуфрича, який в свою чергу президента України на кожному виступі принижує?

У мене наступна думка.
Єдиним виходом для України сьогодні є єдине: партія Ющенка повинна зайняти друге місце у виборах(після ПР), якщо реально дивитися на речі.
Тоді буде біль-менш гармонія у владі. Якщо ж друге місце візьме Тимошенко і стане прем"єром, почнеться те саме, що було після президентських виборів. Юля буде себе піарити на телебаченні, ПР буде лахматити президента, тобто міна вже буде закладена.

Що до Ющенка - так, помилки він робить, але сьогодні НЕМА кращого президента для України навіть на обрії. Назвіть хоть одну кандидатуру - обговоримо. Згадайте ХТО у нас бли президентами до того і порівняйте.
Отже, голосуйте за партію Ющенка - це моє переконання.

шахрай
20.09.2007, 21:21
народ ?
Скоріше слухняний натовп на Сході і Півдні.
Що ж Ви тоді хочете? Хто винуватий, що президент України сьогодні не може звільнити дурнуватого міністра Шуфрича, який в свою чергу президента України на кожному виступі принижує?
Ющенко винуватий,не треба було голосувати 8.12.2004 за політичну псевдоплітреформу,Ющенко ж був тоді керівником фракції "Наша Україна"

Мих
20.09.2007, 21:33
Ющенко винуватий,не треба було голосувати 8.12.2004 за політичну псевдоплітреформу,Ющенко ж був тоді керівником фракції "Наша Україна"
А не президентом?

А чи не Юліна фракція проголосувала за позбавлення президентських повноважень?
Ми вже 16 років живемо у незалежній країні, і тільки тепер маємо лише одну нормальну свою вітку влади - президента. Якщо ми його не підтримаємо, то вернеться Кучма, буде Янукович і тоді згадаємо про Ющенка. Я взагалі вважаю, що Бог дає Україні шанс і не один. Це були вибори президента, це були вибори у ВР 5-го скликання, а тепер ще один шанс - вибори до ВР знову. Це є важливий шанс, не упустити б...

Додано через 3 хвилини
Я не те, що агітую проти Юлії Тимошенко. Але. Заберіть саму Юлю і.... там, у партії я нікого не бачу... крім кучмістів і карєристів. Нема жодної особи, щоб заслуговувала увагу. А де там національна і дея? Хто є її виразником у партії Юлі? Ви не знайдете там нікого. Хоча сама Юля - сильний лідер - нема питань.

Romko
20.09.2007, 21:37
http://www.compromat.ru/main/ukraina/juschenkoshantash.htm
Чомусь я впевнений,що диму без вогню не буває.Згадайте ті події

doberman28
20.09.2007, 23:11
народ ?
Скоріше слухняний натовп на Сході і Півдні.
Я не був би таким упередженим. На сході дехто аналогічно вважає, що саме ТУТ слухняний натовп. Тяжко сказати хто правий, але зрозуміло одне - дуже часто нашими власними думками стають тези, що їх наспівують нам щоденно політики. Тези, які вигідні власне політикам.
Якщо ви вважаєте себе здатним приймати самостійні рішення, залиште таке право і ще для когось. :)

Ізольда
21.09.2007, 00:32
Я не був би таким упередженим. На сході дехто аналогічно вважає, що саме ТУТ слухняний натовп. Тяжко сказати хто правий, але зрозуміло одне - дуже часто нашими власними думками стають тези, що їх наспівують нам щоденно політики. Тези, які вигідні власне політикам.
Якщо ви вважаєте себе здатним приймати самостійні рішення, залиште таке право і ще для когось.
Золоті слова

Я не те, що агітую проти Юлії Тимошенко. Але. Заберіть саму Юлю і.... там, у партії я нікого не бачу... крім кучмістів і карєристів. Нема жодної особи, щоб заслуговувала увагу.
Повністю згодна. Красивий, філігранний піар і нічого більше. Дивитися Юлю на екрані у форматі реклами - так, але дивитися на наслідки дій Юлі при владі - ні...

пупер
21.09.2007, 01:03
Повністю згодна. Красивий, філігранний піар і нічого більше. Дивитися Юлю на екрані у форматі реклами - так, але дивитися на наслідки дій Юлі при владі - ні...
чого це раптом?...
що такого неприємного робить тимошенко у владі?...
не розумію...

Ізольда
21.09.2007, 01:49
чого це раптом?...
що такого неприємного робить тимошенко у владі?...
не розумію...

пупере, тут про Юлю мелено-перемелено багато разів, не хочу повторюватись. Юля мене приваблює лише як цікавий і якісний продукт піар-технологій. Тут моя повага команді її політтехнологів та іміджмейкерів. А з інших боків....Якщо коротко - то по-перше, вона надто емоційна та сіпана для посту прем'єру (будь-ласка, не треба після цих слів згадувати Януковича - я від нього теж не в завхаті). Крім того (про це, мабуть на форумі не казали), в неї джерела поповнення бюджету - це всілякі стягнення, продажі, тендери з приватизації тощо. (Але віддаю належне за контрабанду-стоп!) Вона хоче сприяти розвитку малого та середнього бізнесу через намагання змінити податкову систему (саме намагання). А так як Запоріжжя місто перш за все, великої промисловості, потрібна людина, яка б враховувала й наші інтереси. Бо наша область - це область-донор, яка робить до бюджету вагомий внесок. І саме за рахунок промисловості.
З великих підприємств Юля надала пільги лише АвтоЗаЗу, бо керівництво підприємства цілком підтримує її. Але лише керівництво. Мій дядько працює на Комунарі і розповів, як його без його відома занесли до лав партії, як змусили бути наглядачем на виборчій ділянці 30 вересня. А коли він почав погрожувати, що розповість про все громадскості, йому спочатку пообіцяли прибавити зарплатню, а потім погрозами змусили підкоритись і таки бути наглядачем. Короля грає свита - а в Юліній свиті повно таких, як керівники мого дядька. Я не кажу, що в інших партіях такого нема. Всі не янголи, і я можу навести подібні приклади з оточення ПР або НУНСу.
Також особисто зіткнулась із ставленням БЮТівських депутатів міского розливу до громадян. В нас проблема була у будинку, я звернулась до одного пана-депутата. Результат - немов, пардон, обісрана. Інші теж відіслали, але були набагато більш чемними.
По роботі довелось ретельно вивчити її "Український прорив". Ідея красива, але жодного економічного обгрунтування я там не знайшла. Якщо вже це виважена програма, то маєьтся на увазі, що її будуть втілювати з перших днів прибуття при владі. А Тимошенко замість цього витратить чимало часу, щоб знайти джерела фінансування всих її "благих починань". Чи знову щось індусам продамо за безцінок - і так врешті решт всю країну репреватизуємо по іноземних кишенях. Ну не вірю я в гарні (напрочуд гарні) обіцянки та слова колишніх комсомолок! Особливо на кштальт "мені не давали працювати". Значить, не розрахувала вона власних сил, коли до влади йшла. Не змогла домовитись. А якщо політик не дипломат - копійка йому ціна. Попри всю мою нелюбов до Ющенка, мушу визнати - так-сяк, але дипломатом він бути хоч намагається.
Але з трьох зол на разі нічого й вибрати не можна :( . На жаль позицію проти всіх можна позначити лише хрестом (я б додала осиновий кілок і декілька срібних (ні, обійдуться), алюмінієвих куль). :):):):crazy:
Правий був Мих - у БЮТі окрім Юлі нікого й нема. А якщо згадати, як саме ділили портфелі у її Кабінеті, і хто саме відправив Тимошенко у відставку, можу уявити, яка гризня знову почнеться за привладні місця. Але, хай гризуться. Ми жили без кабміну, зараз живемо без ради... І живемо ж таки. Може взагалі всіх їх, "ф топку"?
Ось би ввести таке правило - обмежити термін депутатства, як термін президентства. Два відсидів - а третій - зась. Дай дорогу молодим. Може, хоч свіжа кров до влади дойде. Хоч трішечки... *мрійливо*.
Як висновок, цитата Задорнова, перероблена під наші реалії: "Таке враження, що прості українці і держава - то два різних народи".

Дальневосточник
21.09.2007, 08:57
...вітку влади - президента. Якщо ми його не підтримаємо, то вернеться Кучма...
Есть такой старый советский мультик - по китайской сказке - страной правит злой дракон...приходит герой, убивает дракона - вроде все, счастье настало... однако вкусив власть герой превращается в дракона...
Вы разве не видите - чего снова захотел Президент?
Как бы нам еще не вспоминать Кучму "не злим, тихим словом..."

Romko
21.09.2007, 09:01
ле з трьох зол на разі нічого й вибрати не можна . На жаль позицію проти всіх можна позначити лише хрестом (я б додала осиновий кілок і декілька срібних (ні, обійдуться), алюмінієвих куль).
Правий був Мих - у БЮТі окрім Юлі нікого й нема. А якщо згадати, як саме ділили портфелі у її Кабінеті, і хто саме відправив Тимошенко у відставку, можу уявити, яка гризня знову почнеться за привладні місця. Але, хай гризуться. Ми жили без кабміну, зараз живемо без ради... І живемо ж таки. Може взагалі всіх їх, "ф топку"?
Ось би ввести таке правило - обмежити термін депутатства, як термін президентства. Два відсидів - а третій - зась. Дай дорогу молодим. Може, хоч свіжа кров до влади дойде. Хоч трішечки... *мрійливо*.
Як висновок, цитата Задорнова, перероблена під наші реалії: "Таке враження, що прості українці і держава - то два різних народи".:y:
Приєднуюсь до цих слів.
Але,Юля,хоч не міняла своїх переконань,не металась,як заєць,не викручувалась брехливо,як всі інші.Виходячи знинішніх реалій,крім Юлі я там нікого більше не бачу гідного.

Дальневосточник
21.09.2007, 09:57
Ющенко винуватий,не треба було голосувати 8.12.2004 за політичну псевдоплітреформу...
Если мне память не изменяет, он и не голосовал...Другое дело, что именно тогда начались под\над\вокругзаконные "договоренности" - которые в конце концов и довели страну до полного пренебрежения ко всем законам... Можно вопреки закону не исполнять Указы, а можно издать Указ вопреки закону.... И все "довольны"....

Додано через 2 хвилини
Але,Юля,хоч не міняла своїх переконань,
да все наши политики не меняли своих убеждений, поскольку оно у них одно - жажда власти любой ценой...
И ЮВТ - самый яркий представитель...
Не хочу быть плохим предсказателем - но первый, кто пожалеет после ее прихода ко власти (я думаю - так и будет - ЮВТ станет премьером) - Президент...
ПР-овцы "договоряться"....

levandivka
21.09.2007, 11:11
Ось би ввести таке правило - обмежити термін депутатства, як термін президентства. Два відсидів - а третій - зась. Дай дорогу молодим.
І хто повинен "зпиляти той сук" під собою? :)

шахрай
21.09.2007, 11:16
Я не був би таким упередженим. На сході дехто аналогічно вважає, що саме ТУТ слухняний натовп
Я був в ДВК в Донбасі в 2006,я бачив як з заводів зганяли людей на мітинги в примусовому порядку,я бачив як проводилась виборча кампанія тут

Додано через 2 хвилини
Если мне память не изменяет, он и не голосовал
Я мав на увазі його фракцію,яка абсолютною більшістю проголосувала за позбавлення частини його майбутніх президентських повноважень.БЮТ,доречі голосував проти тоді,по-моєму єдина фракція в ВРУ,яка зробила це

Danilo
21.09.2007, 11:48
А де там національна і дея? Хто є її виразником у партії Юлі? Ви не знайдете там нікого. Хоча сама Юля - сильний лідер - нема питань.
Може й не треба так огульно?:) Цих принаймні всі знають, вони публічні:
5. Шевченко А.В.
14. Шкіль А.В.
22. Яворівський В.О.
46. Немиря Г.М.

Врешті Сама не гірше за Маргарет Тетчер.:) http://www.tymoshenko.com.ua/img/st_img/KM1A0808-f.jpg
Це головне, бо ж без лідера не може бути ніякої команди. Вони підтягнуться Мих.

Що до президента та НУ, звісно маєте рацію. Але тут вже переличили помилки, хто їх не робе.:) І Ще, хто може гарантувати що не буде другого універсалу національної БЕДНОСТІ ініційованого президентом? Я його обрав та поважаю, але зараз ми обираємо ВР яка даватиме новий уряд. Не хочу ще одного "не риба, не м'ясо" Єханурова.:)

Додано через 20 хвилин
Чи знову щось індусам продамо за безцінок Що за маячня. За безцінь кучма продавав своїм!

Додано через 22 хвилини
яка гризня знову почнеться за привладні місця.
Не почнеться, Петі Порошенка на обрії нема.:) А більше не бачу жодного гідного конкурента з боку НУ-НС.

Взагалі помітив що жинкам Юля не до вподоби, заздрять напевно?:)

Додано через 29 хвилин
Єдиним виходом для України сьогодні є єдине: партія Ющенка повинна зайняти друге місце у виборах(після ПР)
Миху, Ви ж усвідомлюєте що це не можливо, так вже склалося, що в БЮТ у два рази більше прихильників по ВСІЙ Україні.

Додано через 38 хвилин
"Всі соціальні питання в угоді були написані профспілками "Криворіжсталі" разом з колективом. Всю технічну частину написало Міністерство промислової політики. Все, що стосувалося екології і соціальні сфери – міська рада Кривого Рогу. Я вписала туди тільки одну фразу про те, що якщо хоча б одна із цих умов не буде виконана, то підприємство без повернення інвестицій і плати за нього буде повернуто державі", - сказала Юлія Тимошенко.

Ізольда
21.09.2007, 15:31
Взагалі помітив що жинкам Юля не до вподоби, заздрять напевно?

Ви знаєте, Данило, меня як раз Юля як жінка до вподоби. Гарна, стильна, енергійна. А як бреше гарно - хочеться повірити. Я віддаю їй належне як оратору та харизматичній особистості. Жила б вона десь у іншій країні, я би з цікавістью стежила за її успіхами та бажала б ії перемоги.

Додано через 3 хвилини
сказала Юлія Тимошенко.
Вона завжди гарно каже, а ось результати де? Якщо вона раптом на посту прем'єра хоч на йоту покращить життя так, що моя родина це відчує на собі, то я тієї ж митті запишуся до табору її прихильників, про що неодмінно вас повідомлю)
Допис від Ізольда
Ось би ввести таке правило - обмежити термін депутатства, як термін президентства. Два відсидів - а третій - зась. Дай дорогу молодим.

І хто повинен "зпиляти той сук" під собою?

Мені цікава доля іншого сука - чи відмінять недоторканність? Якщо цей привілей в депутатів заберуть, то до влади будуть тягнутись зовсім інші люди. Може, вони й зпиляють

Дальневосточник
21.09.2007, 15:46
... чи відмінять недоторканність?...
Про "бандитам - тюрьмы" уже забылось... новая погремушка...
Знаете - отменят. И вот Луценко предлагает внести изменения в Конституцию - для укрепления власти Президента и установления у нас президентской республики.. Имет он на это право? Ведь это - призыв к изменению существующего государственного строя (напомню - сейчас парламентско-президентская форма) - и получает судимость и срок (статью УК никто не отменит!). так что не стоит повторять за политиканами все, шо они говорят. Изменить неприкосновенность, чтобы она не была абсолютной - давно пора. Сколько оставить - посмотрите на Европейские парламенты - у нас есть, где поучиться.

levandivka
21.09.2007, 18:36
Оскільки виборчі обговорення перемістилися, цю тему запечатую.