КПК

Показати повну версію : Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Сторінки : 1 2 3 [4] 5

levandivka
27.07.2007, 13:57
Цитата:
Допис від Danilo
І хочу зазначити, це не єдине що нас розрізняє...

И я очень рад этому "совпадению".
ТАК! Починаємо гру "знайди 10 відмінностей!:
1. Ковпак.
2. Весло.
3. Значок "Ветеран СССР"?

Если кто не знает, то 495 - код Москвы.
Враг уже не у ворот, а внутри!
Та ні! То PR-акція Київстару...

Danilo
27.07.2007, 14:05
Допис від WIZARD http://forum.lvivport.com/images/buttons/viewpost.gif (http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=110895#post110895)
Расшифруйте, что значит МТС?

Невже теж саме що і ПДРС?:)

Враг уже не у ворот, а внутри!
5 колона завжди і була inside. А от ця компанія претендує стати аутсайдером.

WIZARD
27.07.2007, 14:48
Я не ожидал, что чувсто юмора покинет Вас на этой ветке.

Лось
27.07.2007, 15:23
Народ в курсе, что азаров и клюев сейчас очень не хило стали всех отгонять от Януковича. По сути можно уже говорить о связке Азаров-Клюев, которая превращается в полноценную ФПГ, такой себе аналог любих друзів при Януке . Это одразумевает и специфическу политическую линию внутри Партии Регионов. В ее основе – стремление оставаться как можно дольше у центров принятия решения, отсекая от них конкурентов. Внутри Партии Регионов это достигается стремлением оградить «тело» премьера от доступа других групп Партии Регионов разными путями (самый распространенный – захват контроля над как можно большим количеством значимых политических проектов ПР - выборы 2004 года, «синий майдан», переговоры с «Холодным», переговоры с Россией, перекупка депутатов и др.). На данный момент благодаря расставленными Клюевым-Азаровым «блокам» сложилась парадоксальная ситуация – самим «донецким» на премьера легче выйти через президента Ющенко, чем через его, премьерское, окружение (то есть Азарова-Клюева). Поэтому Ахметов начал отходить от Янука,если посмотреть за год кто как лоббировал свой интерес, то больше всего получили Клюев с бригадой, а Ахметов реально лоббировать смог меньше.

Как думаете, закончится ли эта красота таким же расколом как у оранжевых в сентябре 2005?

Шинкарь
28.07.2007, 08:35
А навіщо мені таке "щастя", коли Ваші приїздять до мого міста та йдуть до конституційного суду, тижнями вистоюють толком не усвідомлюючи навіщо?
Для начала, осудите сборища в 2004. Или признайте, что пользуетесь двойными стандартами. Тем можно, а этим нельзя?
Вы еще также можете переехать в другой город. Вы еще можете перенести в другой город столицу. Все в Ваших руках, и живите себе спокойно.

Якщо Ви можете легко "відслюнявити скільки скажуть" (С) Капітана) на такі акції у захист Сюзанни Станік, тоді Ви у цій зграї, і боїтеся що у Вас можуть відібрати корито до якого продерлися незаконними шляхами.
Та не на захист Сюзанны, а на то, что бы Ваши не разваливали страну кризисами. И карыто мое такое же как и Ваше, это - платежеспособность населения. Только Вы нехотите понять (и я знаю почему), что расшатывая государство майданами, Вы будете терять гораздо больше.
Естественно я буду заинтересован, что бы майдан давил майдан, а не опрокидывал власть (читай стабильнось).

І Ви дійсно гадаєте що все це буде вічно?

Конечно нет, но для этого Вашим надо усвідоміть, что майданы делать нельзя. Живите как при Кучме.
Очень хочется Вас спрсить.
Ваш личный капитал в период правлении Кучмы увеличился в разы или на порядки?

levandivka
28.07.2007, 08:50
Для начала, осудите сборища в 2004. Или признайте, что пользуетесь двойными стандартами. Тем можно, а этим нельзя?
Уточніть, які "зборіща" яничар 2004 пропонуєте осудити. Ті, де про американські валянки белькотіли, чи Кота Леопольда?

Естественно я буду заинтересован, что бы майдан давил майдан, а не опрокидывал власть
Тю... Ві вважаєте це "єстєствєнним"? :scare: (Уж ми іх душили-душилі...)

но для этого Вашим надо усвідоміть, что майданы делать нельзя. Живите как при Кучме.
Ах вот гдє собака порита...
-Нідаждьотєсь! Не буде Вам того "щастя"...
Коли зовсім скрутно стане, використайте свій рецепт:
Вы еще также можете переехать в другой город.

Шинкарь
28.07.2007, 10:32
Уточніть, які "зборіща"
То которое породило другое.
С этим уточнением, теперь догадайтесь с трех раз.
Ві вважаєте це "єстєствєнним"?
Да, Дорогой.
И душить не надо. Достаточно выпихнуть с "поля"
Ах вот гдє собака порита...
-Нідаждьотєсь! Не буде Вам того "щастя"...
Та ради Бога. Когда нибудь таки поймете, нашу разницу. Мы можем себе позволить, любую власть.

Коли зовсім скрутно стане, використайте свій рецепт:
Себе. себе, Дорогой.
Не я придумал гасла: "Валіза, вокзал, ............" , не мне двигаться в этом направлении.

Приятных выходных.................

Степаныч
28.07.2007, 10:36
Мы можем себе позволить, любую власть.
Эта фраза звучала бы луччее в таком написании: "Мы можем себе позволить любую власть.....". А дальше простор для фантазии!:radist:

levandivka
28.07.2007, 10:41
Цитата:
Допис від levandivka
Уточніть, які "зборіща"

То которое породило другое.
С этим уточнением, теперь догадайтесь с трех раз.
1.Шо, була "Тайна Вєчєря " Ахмєтова, Кучми і Януковича з Підрахуєм?
Вгадав? ;)
И душить не надо. Достаточно выпихнуть с "поля"
ТАК-ТАК, як в казці "Тєрємок", там приперся ведмідь і всіх "витиснув з поля". Ета па вашинскі... Знаю, вірю, можете (спробувати)...

Мы можем себе позволить, любую власть
Шо при любих розцінках купите? Сільон!

zet
28.07.2007, 14:22
По-моему был только один Майдан в 2004 году, а все остальное просто проплаченная профанация...на сколько денег хватило, столько и пошумели...

afterstep
28.07.2007, 14:30
По-моему был только один Майдан в 2004 году, а все остальное просто проплаченная профанация...
саме так... але як нас гарно "злили" в 2005-ому!
тепер що - знову 12 років чекати?

levandivka
28.07.2007, 14:32
як нас гарно "злили" в 2005-ому!
Я вважаю, що люди власноруч злилися, вирішили шо все само зробиться.
а розходитися з Майдану не варто...

zet
28.07.2007, 14:37
саме так... але як нас гарно "злили" в 2005-ому!
тепер що - знову 12 років чекати?
Все верно, но в 2004 они, властьпредержащие, все-таки выпустили джина.. Верхушка не поменялась, а страна все-таки изменилась. Даже в проплаченном "синем" майдане есть положительное зерно...

levandivka
28.07.2007, 14:40
Даже в проплаченном "синем" майдане есть положительное зерно...
Пам'ятаю: в школі ТАК пояснювали розширення ареалу насінних рослин. Пташка з'їсть, перенесе...

afterstep
28.07.2007, 14:49
zet'а права, левандівка. Синій майдан - не тільки лайно, і лайна помаранчового кольору - далеко не менше...
інше питання - що не хочеться сприймати реалії, жевріють ще якісь сподівання...
Але вже ці вибори - поставлять все на свої місця.

zet
28.07.2007, 14:53
Але вже ці вибори - поставлять все на свої місця.
они еще не поставят все на свои места. Но они - это прецедент на будущее, когда произойдет смена политического поколения. Мы идем пока в правильном направлении, жаль что быстро не получится...

afterstep
28.07.2007, 14:55
они еще не поставят все на свои места
мав на увазі лише те, що остаточно проявиться вся політеліта.
Тільки от тепер - як їх скинути? з їхніми законами про "платні вибори" та "прохідні бали" - звідки узятися новій генерації?
Те, що існуючі - гниль, це відомо, але немає чим міняти?

zet
28.07.2007, 14:58
Те, що існуючі - гниль, це відомо, але немає чим міняти?
Без этих майданов весь народ не понял бы, что это гниль.. Сейчас в этом вопросе у страны достигнуто полное согласие.. :)

Шинкарь
28.07.2007, 19:09
Без этих майданов весь народ не понял бы, что это гниль..
Про гниль согласен.
Только пословицу про шило и мыло еще не отменили.

Степаныч
28.07.2007, 19:12
Сейчас в этом вопросе у страны достигнуто полное согласие..
Полное? У всей страны?:cool:

zet
28.07.2007, 19:54
Полное? У всей страны?
Именно так! Потому что ни слова не сдержали ни те, ни другие. Активно только "хлебные места" делили, а "верхушка "умудрялась при этом легко договариваться при закрытых дверях, "втихаря" даже от собственных партий и сторонников...

Шинкарь
28.07.2007, 20:00
Без этих майданов весь народ не понял бы, что это гниль..
Это ж сколько надо иметь пядей во лбу, что бы уяснить - на верху все без исключения воры и политические наркоманы, политические наркоманы и воры, которые и собирают эти же майданы одни при помощи денег, другие по средству демагогии (раз), пустыми обещаньями (два), манипулированием низменных человеческих инстинктов (три). Майданы - это театр марионеток.
И многие это поняли, но из за страха выставить себя на посмешище, будут до упора это на людях отрицать. Такова человеческая сущность.

Степаныч
28.07.2007, 20:02
Именно так! Потому что ни слова не сдержали ни те, ни другие. Активно только "хлебные места" делили, а "верхушка "умудрялась при этом легко договариваться при закрытых дверях, "втихаря" даже от собственных партий и сторонников...
Видите ли, Зет, проблема не в "верхушке". Проблема гораздо глубже и страшнее. Она - в нас! Нас еще называют (в зависимости от того, чего от нас хотят) народом, массой (биомассой), электоратом, пиплом, этс.

zet
28.07.2007, 20:04
И многие это поняли, но из за страха выставить себя на посмешище, будут до упора это на людях отрицать. Такова человеческая сущность.
Не все сразу.. Дайте ж народу время, пусть улягутся эмоции и подрастут наши дети. моему старшему 19 лет и его воротит от политики и так многих. Вряд ли они будут выбирать по принципу "свой" и "чужой", больно прагматичны...

Шинкарь
28.07.2007, 20:29
Вряд ли они будут выбирать по принципу "свой" и "чужой", больно прагматичны...
Еще как будут.
Если будут вкладывать в смысл не территориальные признаки, а попроще: "умные и глупые".

no_coment
30.07.2007, 11:59
Уважаемые Господа! Грызут меня сомнения по-воводу "созревания" народных масс! И в то, что грядущие выборы - все расставят на свои места - не верю! На этом, уважаемом форуме, образованных учасников большинство, но тем не менее "золотой середины" мы не можем найти ни по одному вопросу (все больше диаметральные взгляды)!

А уровень "свідомості" рядовых граждан настолько незначителен, что политики типа "ЮТ" или "ЮЛ" и т.п. еще не раз смогут втямяшить в голову электороту мысль о том, что им нужен еще один шанс! И многие на это поведуться следуя принципу выбора "меншего зла"!

Безусловно то, что рыба гнеет с головы, но не забывайте, что .... чистят ее то с хвоста! Покуда "на местах" люди не станут эффективно влиять на "собственную" власть - до тех пор не будет порядка и в высших эшелонах власти! Именно позитивные результаты активности граждан в регионах в борьбе с собственными "региональными" ворами и казнокрадами (за детские площадки, общежития, земли, свет и газ....) могут служить барометром роста их самосознания!

"На верху" принимаются лишь решения, а безчинства творятся только - "на местах"!

levandivka
30.07.2007, 12:10
Уважаемые Господа! Грызут меня сомнения по-воводу "созревания" народных масс! И в то, что грядущие выборы - все расставят на свои места - не верю!
А Ви шо, чекаєте швидкого созрєванія?
политики типа "ЮТ" или "ЮЛ" и т.п. еще не раз смогут втямяшить в голову электороту мысль о том, что им нужен еще один шанс! И многие на это поведуться следуя принципу выбора "меншего зла"!
Саме ТАК! І з часом, дозріють. Все ТАК не буде (зле) . Не поспішайте...

Шинкарь
31.07.2007, 10:55
И многие на это поведуться следуя принципу выбора "меншего зла"!
Меньшее зло - это регионалы.
Меньшее зло - это революционеры в оппозиции.
Однажды на этом архипелаге революционеры пришли к власти.
Чем это закончилось? Разорением и геноцидом.
История, очень часто повторяется.

afterstep
31.07.2007, 11:03
Меньшее зло - это регионалы.
"ой лі?" - може, ви просто хотіли сказати, що вони поки що мали менше можливостей продемонструвати, на що вони здатні?
Меньшее зло - это революционеры в оппозиции.
"ой лі?" - щось нагадує про паління Швейком люльки в цейтхаузі?

Шинкарь
31.07.2007, 11:13
може, ви просто хотіли сказати,
Шо думаю то и сказал, без всяких "може".
Я прекрасно Вас понимаю. У Вас принцип - все что угодно, и кто угодно, только не регионалы. Понятное дело, они вкрутили и поставили на место такую преступную аномалию как революция, которую в свою очередь Вы горяче поддержали. Ненависть сильная штука.

Но вот незадача, уже все больше тех кого "что угодно и кто угодно..." не устраивает.

afterstep
31.07.2007, 11:52
Я прекрасно Вас понимаю. У Вас принцип - все что угодно, и кто угодно, только не регионалы.
даремно ви так. Вам шори штампів заважають бачити повну картину.
--
".... тем временем во всей большой Италии на папу кандидата не нашлось..."
Ви не могли вибрати серед себе людину, яка би дійсно мала інтелект, і не мала бандитських замашок та кримінального минулого?
Чому не Кушнарьова, для прикладу, було пропихати? Не було б і того спротиву - то є раз.
Друге - наведення порядку "будь якими способами" - з точністю до мордобою в міністерських кабінетах (сподіваюся, ви не будете заперечувати, що ВФ часто застосовує організаційний прийом "коліном в пах і хук правою"?) - дає доволі швидку ілюзію "покращення вже і сьогодні" - але на тривалому періоді (на жаль, нам доведеться 5 років чекати) - настає ремісія. І ілюзія без належної підтримки починає зникати. І все більше зусиль йде на створення "ілюзії руху" (останні роки СРСР - нагадайте собі...). А потім - логічний розвал і зміна курсу на 180...

no_coment
31.07.2007, 12:16
даремно ви так. Вам шори штампів заважають бачити повну картину.
--
".... тем временем во всей большой Италии на папу кандидата не нашлось..."
Ви не могли вибрати серед себе людину, яка би дійсно мала інтелект, і не мала бандитських замашок та кримінального минулого?
Чому не Кушнарьова, для прикладу, було пропихати? Не було б і того спротиву - то є раз.
Друге - наведення порядку "будь якими способами" - з точністю до мордобою в міністерських кабінетах (сподіваюся, ви не будете заперечувати, що ВФ часто застосовує організаційний прийом "коліном в пах і хук правою"?) - дає доволі швидку ілюзію "покращення вже і сьогодні" - але на тривалому періоді (на жаль, нам доведеться 5 років чекати) - настає ремісія. І ілюзія без належної підтримки починає зникати. І все більше зусиль йде на створення "ілюзії руху" (останні роки СРСР - нагадайте собі...). А потім - логічний розвал і зміна курсу на 180...

Дико извеняюсь! :(
1. А причем здесь Италия к Ватикану извольте поинтересоваться? Только потому, что последний анклав? Тогда давайте "искать" Папу в Лесото или в Сан-Марино?

2. Вы искренне считаете, что "лучшим" способом экономического роста являются:

- А-ля "ПТУшник Зварыч" - жене предоставить возможность перепродать по спекулятивным ценам энергоносители в Чехию под гарантии правительства и обогатиться в считаные часы на десятый день "победы революциии"?
- А-ля "Порошенко" - превратиться в "шоколадного зайца" взвентив цены на сахар в несколько раз и "по-пути" уничтожив значительную часть отечественной сахарной промышленности?
- А-ля "леди Ю" - уничтожение ввозных пошлин на ряд с/х продукции в следствии чего - кабздец отечественному "мясостроению", "регулирование" цен на рынке нефтепродуктов - взет цен на топливо, и тюп и т.д.?
- А-ля "нерусский Ехануров" - плакали денюшки "Криворожстали", а чего стоит ревальвация гривны - значительное ухудшение экспортных возможностей отечественной экономики?
- А-ля "смертно Безсмертный" - неудавшаяся (слава Богу) реформа административного устройства страны?

P.S. Продолжать можно до.... - безконечности если затронуть еще и нравственные аспекты оранжевых личностей и членов их семей!!!

afterstep
31.07.2007, 12:24
Дико извеняюсь!
А причем здесь Италия к Ватикану извольте поинтересоваться? Только потому, что последний анклав? Тогда давайте "искать" Папу в Лесото или в Сан-Марино?
"звиняйте" в російській пишеться троха інакше - якщо ви вже вирішили застосовувати албанський діалект - то й далі би варто в тому ж дусі продовжувати...
Чим вам не сподобалася цитата з пісні Висоцького?
можу вам нагадати приспів на додачу:
"жаль, на меня не вовремя накинули аркан, я б засосал стакан - и в Ватикан!"
--
"При славе, при деньгах ли, при короне ли - тот нездоров, а этот вдруг умрет! Но как мы Голду Мейер проворонили?! да там на четверть бывший наш народ!"
Цитовано по пам'яті, можливі відхилення від оригіналу. Оригінал є в інеті - розширюйте свій кругозір разом з google.

Шинкарь
31.07.2007, 19:56
з точнстю до мордобою в міністерських кабінетах
Я уже писал, я сам такой.
Был.
Ни у меня ни у Федоровича, это в систему не вошло. И слава Богу.
Вот если Вы керівник, не за что не поверю, что У Вас не было ни разу желания дать в рыло проворовавшейся гниде, которой доверял.
Бывают импульсы, и это нормально.

Чому не Кушнарьова, для прикладу, було пропихати? Не було б і того спротиву
Вот тут звиняйте не могу, не заподозрить Вас в лукавстве. В любом случае это разговор "Если бы, да кабы".
Уж сильно Ваш брат влюбился в Ющенко. Вы видели в нем шанс, "покращіти жизнь уже вчера, сегодня, послезавтра".
Ви не могли вибрати серед себе людину
Могли.
Но.............
Представте себе озеро.
Под кромкой воды куча всякой рыбы и в определенный момент из воды выпыгивают два карася, один Андреевич, другой Федорович. Именно в определенный момент. И это называется - фактор случайности

P.S. А шо у местного народа такая коммунячья мода, к буквам цепляться? Смысл понятен, какого ......... еще нужно.

OldMan
01.08.2007, 00:57
бачите - в пресі проскакували неодноразово повідомлення про побиття чиновників ВФ особисто...
В прессе не так давно громко кричалось, что судья (Станик, кажется) жутко коррумпирована. Пошумело когда надо в прессе и утихло.
Дальше говорим про прессу?

крім того - ВФ хоч і "фільтрується" - але добре видно, що накази його підкріплені погрозою розправи... Як на мене - це не є той вдалий спосіб керівництва, що виведе з кризи.
Часткові розправи - нічого не дадуть, а тільки все погіршать. Такий шлях можна обирати лише тоді, коли ти готовий встановити тотальну диктатуру...
Ви вловлюєте мою думку?
Я - вполне. Но я никогда не руководил толпой чиновников. Но дело с ними имел. Они немногого бояться. Но потерять своё место - всегда. Не самый лучший способ руководства. Но и не самые лучшие чиновники. Не?

згоден...
але все частіше хочеться засунути тих рибин назад - і кинути туди на підкормку паличку динаміту...
И от этого динамиту повсплывают пузом кверху все рыбы.
И не будет ни рыбы, ни воды. :)

afterstep, я читаю Ваши последние посты и явно чувствую, что у Вас хреновое настроение. В чём дело? Депрессняк?

afterstep
01.08.2007, 11:27
В прессе не так давно громко кричалось, что судья (Станик, кажется) жутко коррумпирована. Пошумело когда надо в прессе и утихло.
Дальше говорим про прессу?
Давненько вас не было ;)
Да, пресса - гадкая ;) - согласен. Сча такое впечатление - что все заказушное.
Тем не менее - тот же Кирпа в больнице таки лежал ;)
--
Хотя - в любом случае - доверие к прессе в течении 2006 года сошло ниже нуля - так обгадиться они даже при Кучме не сумели ;)
Прекрасно понимаю журналистов и им сочувствую - но читать, а тем более верить - ну не могу ;)

afterstep
01.08.2007, 11:32
afterstep, я читаю Ваши последние посты и явно чувствую, что у Вас хреновое настроение. В чём дело? Депрессняк?
По своему - да ;) как-нибуть пройдет ;)
с еще одним директором завода познакомился - гадливое какое-то ощущение - и не отпускает... Причем что странно - директор - не львовский... Но - органически вписался в окружающую среду. Словно тут и есть его место...
И вот теперь в раздуми: неужели это явление - не наш местный феномен?

Донецкий
01.08.2007, 13:37
2. Вы искренне считаете, что "лучшим" способом экономического роста являются:

- А-ля "ПТУшник Зварыч"
- А-ля "Порошенко"
- А-ля "леди Ю" .............

Вы забыли упомянуть еще и такого персонажа, как Юра-Мабила.
Кажется, сейчас этот горлопанистый "кросавчег" действительно попал :radist:

no_coment
01.08.2007, 13:48
Вы забыли вставить еще и такого персонажа, как Юра-Мабила.
Кажется, сейчас этот горлопанистый "кросавчег" действительно попал :radist:

Совсем даже нет!

Просто, действительно "места мало" все их "подвиги" перечислять! Воровали безбожно все, и везде, похлеще некоторых!

А если еще "поспрашать" у людей "из глубинки" о подвигах "местных революционеров" на местах... - :suicide: ......

В основе своей форумчане образованные и намеки понимают!

Kostas_Longer
07.08.2007, 13:27
Видимо, оранжевый цвет все-таки усиливает в людях подозрительность и недоверчивость. Хотя, скорее всего, все упирается во вполне обычную жадность и недобросовестность оранжевых сил. Эти черты, будучи усиленными склочным складом характера большинства оранжевых лидеров, никак не позволяют образоваться единому оранжевому фронту.

http://skuns.info/stats/164/

zet
07.08.2007, 13:42
Автократия Януковича еще менее вызывает доверия, чем ссоры в среде оранжевых. Да и чего завелись? Голосуйте за кого хотите, мы ж не мешаем...

afterstep
07.08.2007, 13:50
перший же пост націлений на флейм. Тобто - зареєструвався, щоб "поднять склоку".
думаю, форум би не помітив "потєрі бойца".
А "боєц" з другої реєстрації навчився би не так радикально висловлюватися...

оранжевый цвет все-таки усиливает в людях подозрительность и недоверчивость
дійсно - краще допитися до "голубих соплєй" і нічого не помічати...

dArt
07.08.2007, 16:11
Они друг друга стоят, что голубые, что оранжевые, что медсестра с красной галочкой. Голосовать просто не за кого, и не буду очевидно.

пупер
07.08.2007, 16:23
Они друг друга стоят, что голубые, что оранжевые, что медсестра с красной галочкой. Голосовать просто не за кого, и не буду очевидно.
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif справжній львів’янин 39-го року......

dArt
07.08.2007, 16:24
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif справжній львів’янин 39-го року......
Ошибаетесь, коллега , я чуть позже родился.
:clapping:

pilgrim
07.08.2007, 16:29

Так оно и есть ... мне как то попалась замечательная статейка на эту тему, очень советую почитать:

"ГРОЗНЫЕ СОБЫТИЯ НА УКРАИНЕ"
http://www.white-guard.ru/rovs_ukraine.htm (http://www.white-guard.ru/rovs_ukraine.htm)

KabMiner
07.08.2007, 16:31
А Мороз!? Такий дядько! Дає всім відірватися по повній програмі!

dArt
07.08.2007, 16:34
Ну очень заангажированная статейка, не люблю такую. Какая то из молодых Российских политических сил пиарится.
На самом деле это один из видов становления государства. Многие державы приоходили через такое.
Дед пират, сын бизнесмен, внук меценат.
Мы сейчас между пиратством и бизнесом.
Пройдуи года и наши дети станут меценатами, будут ценить культуру, науку и нормальные человеческие отношения.

dArt
07.08.2007, 16:35
А Мороз!? Такий дядько! Дає всім відірватися по повній програмі!

Ничего был такой дядька, правда староват уже, силы порастерял малость, да и перебежчиков никто особо не жалует. Хотя его можно понять.

pilgrim
07.08.2007, 16:45
Какая то из молодых Российских политических сил пиарится.

РОВС - это Русский Общевоинский Союз - организация созданная в эммиграции участниками Белого Движения.

bora
07.08.2007, 16:54
РОВС - это Русский Общевоинский Союз - организация созданная в эммиграции участниками Белого Движения.

Если Вы Пилгрим и хотели что-нибудь рассказать украинцам, то не надо это делать в такой форме, используя материал где Украина называется Малороссией и т.д. Это обычная провокация. Интерестно понимаете ли Вы это. Или сами верите, что текст был написан с целью помочь бедному народу, открыть глаза?

пупер
07.08.2007, 16:56
Ошибаетесь, коллега , я чуть позже родился.
:clapping:
мій допис про те, що 39-го року, коли сюди прийшли моцкалі і “придумали” зробити “демократичні вибори”, львів’яни дружно на них не прийшли...

afterstep
07.08.2007, 17:00
тут zet'а гарний переспів байки про ворону та лисицю давала...
"і сидить ворона, і думає - "каркнула б я "ні" - що б то змінило?"

pilgrim
07.08.2007, 17:01
39-го року, коли сюди прийшли моцкалі

В 39-ом сюда пришли не русские, а комуняки! Русские сюда приходили в 14-ом. К стати потом многие русины ушли с этих территорий вместе с отступающей русской армией.

bora
07.08.2007, 17:02
2 Афтестеп
Ви про тему чи форум взагалі?)

пупер
07.08.2007, 17:10
В 39-ом сюда пришли не русские, а комуняки! Русские сюда приходили в 14-ом. К стати потом многие русины ушли с этих территорий вместе с отступающей русской армией.
в 14-му вони приїхали ненадовго...
і “демократичних” виборів не проводили...

pilgrim
07.08.2007, 17:15
в 14-му вони приїхали ненадовго...
і “демократичних” виборів не проводили...

Еще раз повторяю! Русские != Комуняки!

afterstep
07.08.2007, 17:16
Ви про тему чи форум взагалі?)
цитата байки - відповідь пуперу - а що?
хоча - і до форуму можна застосувати - навіть пасувала би...

пупер
07.08.2007, 17:20
Еще раз повторяю! Русские != Комуняки!
14-ий і 39-ий === рік приходу росіян у личині комуністів...

bora
07.08.2007, 17:21
цитата байки - відповідь пуперу - а що?
хоча - і до форуму можна застосувати - навіть пасувала би...

:)

pilgrim
07.08.2007, 17:24
14-ий і 39-ий === рік приходу росіян у личині комуністів...

Далеко не только русские делали переворот в 17-ом и среди коммунистов были тоже далеко не только русские, украинцев среди них было немало.

dArt
07.08.2007, 22:00
Далеко не только русские делали переворот в 17-ом и среди коммунистов были тоже далеко не только русские, украинцев среди них было немало.

А еще евреи и несколько грузин :-)

zet
07.08.2007, 23:08
Вас нельзя покидать надолго, ну чисто дети малые... Да какая разница кто сюда и откуда пришел. Главное, чтобы почитали, как свою Родину!!!

ugra
08.08.2007, 00:32
Если Вы Пилгрим и хотели что-нибудь рассказать украинцам, то не надо это делать в такой форме, используя материал где Украина называется Малороссией и т.д. Это обычная провокация. Интерестно понимаете ли Вы это. Или сами верите, что текст был написан с целью помочь бедному народу, открыть глаза?

Статья как статья, немного с пафосом...
автор охарактеризовал текущую ситуацию на Украине как он её видит, кто-то разделяет его мнение (например - я), кто-то нет (наверно - вы). В чем провакация!? Недоумеваю.
Что касается: "Если Вы Пилгрим и хотели что-нибудь рассказать украинцам, то не надо это делать в такой форме, используя материал где Украина называется Малороссией и т.д.", я сдесь уже кому-то указывал и вам повторю НЕ НАДО ГОВОРИТЬ ОТ ИМЕНИ ВСЕГО УКРАИНСКОГО НАРОДА! например употребление "Малороссия" мне ухо не режит, это право автора (не нравиться - не читай), потому как идея панславизма мне симпатична (а вам наверно - нет). Я стороник идеи единого славянского государства белорусия+украина+россия мне по барабану как звучала бы моя национальность украинец или русин или ещё как.. (вам наверно не всё равно), и если я выбрал тебя быть крёстным отцом моему ребенку, то мне все равно, что-ты москаль, хохол или бульбаш. Это всё к тому, что на Украине украинцы разные. Есть УПА-филы, русофобы, националисты, америковзадлизы, а есть просто нормальные.

zet
08.08.2007, 00:40
Вы себя к нормальным относите7 А я к - к украинофобам.
Статья унизительная. Рассказывается о том, как хорошо быть "родства непомнящим", что именно таких нас согласны принимать и любить...
Для того, чтобы понять насколько она режет ухо другим, то достаточно поменять местами некоторые слова... Вместо русского языка. что б был только украинский. и получилось что-то вроде: "А вообще-то кацапов мы любим, мирно сосуществуем и по украински они говорят без акцента. Вспоминая только иногда анекдоты и песни на русском..."

ugra
08.08.2007, 05:53
Вы себя к нормальным относите7 А я к - к украинофобам.
Статья унизительная. Рассказывается о том, как хорошо быть "родства непомнящим", что именно таких нас согласны принимать и любить...
Для того, чтобы понять насколько она режет ухо другим, то достаточно поменять местами некоторые слова... Вместо русского языка. что б был только украинский. и получилось что-то вроде: "А вообще-то кацапов мы любим, мирно сосуществуем и по украински они говорят без акцента. Вспоминая только иногда анекдоты и песни на русском..."

Zet дорогая, капаться в истории бессмысленно, не найдёшь концов.
Вот вы например будете утверждать, что произошли от инопанетяней, я буду утверждать, что от обезьяны, Бора к примеру от мамы с папой, серега-очкарик скажет, что от Евы и Адама. Вам важно, что кто-то говорит с акцентом, мне же важны личные качества человека. Вы готовы запереться в свих границах, а кого-то они душат, и считает глобализацию позитивом.

ugra
08.08.2007, 05:58
"А вообще-то кацапов мы любим, мирно сосуществуем и по украински они говорят без акцента. Вспоминая только иногда анекдоты и песни на русском..."
Сейчас на украине именно так и происходит, больше половины населения знают или говорят по русски, с ними тоже надо считаться.

zet
08.08.2007, 09:24
ними тоже надо считаться
А с остальными как? будем называть хохлами и малоросами, хоть они и не приемлют это название, но вам так очень хочется? Может все-таки уважение должно быть взаимным...

bora
08.08.2007, 09:36
Я стороник идеи единого славянского государства белорусия+украина+россия мне по барабану как звучала бы моя национальность украинец или русин или ещё как..

Вот пока Вы на Украине, то и можете называтся сторонником чегото. А попадите в долгожданный союз и забудете о вольных высказываниях, как уже было не раз. Словянского государства точно не получится - Россия мультинациональная. И пока у нас границы разные есть больше шансов Украине остатся все же словянской.

Kostas_Longer
08.08.2007, 12:23
До тех пор, пока левую идею будут представлять нынешние украинские партии, у нее нет ни малейших шансов на успех в нашей стране.

http://skuns.info/stats/165/

Nnikkolo
09.08.2007, 08:14
"Дзержинский-Ленин-Берия-Да здравствует империя?" або Чим відрізняється "Homo Sovetikus" від "Homo Sapiens"

http://www.narodnapravda.com.ua/politics/46aeeed53b8dc/

Ви знаєте, чим відрізняється "Homo Sovetikus" від "Homo Sapiens"?
Скажете: "Знаю в загальних рисах..."
А от я, особисто, знаю і можу вам розказати – починаючи від загальних уявлень про їх відмінності, закінчуючи твердою впевненістю, що й порівнювати їх не можна, а то й сміливо відкинути від "Sovetikus" слово "Homo".

Ви знаєте, чим відрізняється "Homo Sovetikus" від "Homo Sapiens"?

Скажете: "Знаю в загальних рисах..."

А от я, особисто, знаю і можу вам розказати – починаючи від загальних уявлень про їх відмінності, закінчуючи твердою впевненістю, що й порівнювати їх не можна, а то й сміливо відкинути від "Sovetikus" слово "Homo".

До останнього свого переконання я прийшов минулої суботи. Більш того, "Sovetikus звичайний український" навіть не образиться на такий, здавалось би, нелюдський вчинок з нашого боку. Попросту, за звичкою, покриє нас з вами чимось з арсеналу "бойових" заклинань "вєлікого і магучєго", або ж обізве нас "інтєлігинтом", відверто вважаючи, що то й є найгірше образливе "паганяло".

О, вже чую перших, що мають сумніви в моїх словах: "Та на шістнадцятому році..., та бути ніяких "Sovetikus" не може".

Ні. Вони є серед нас. І є ті, чиє існування без цих "Sovetikus" було б неможливим. Але, про все по черзі...

В суботу, 28 липня, в славному своїми традиціями місті Запоріжжі політична партія "Велика Україна" проводила санкціоновану місцевою владою публічну акцію, що мала найменування: "Запоріжжя – пантеон пам'яток тоталітарного режиму". Цей захід мав за мету публічне оголошення відкритого звернення до мера міста з пропозицією створити перший в Україні музей

У Януковича дозволили регулювати вручну ціни на хліб
Газета Ахметова грозиться подати в суд на Турчинова
Янукович нетрадиційно полікується в Алтаї і навіть не зазирне до ПутінаКатегорично заперечуючи будь які
пропозиції знищення цього спадку. Бо кілька разів на рік приходять до тих болванів якісь дивні люди, співають дивних, якихось дуже сумних пісень та кличуть, дивлячись один одному в заплакані очі, до дивного якогось бою, невідомо з ким.

Але, мало яких сект та вірувань не може бути. Та й де ще діти наші зможуть побачити наочний приклад до сторінок новітньої історії шкільного курсу, як не в історичному музеї.

Так, так – всіх мармурових, гранітних, бронзових Ленінів, Дзержинських, Кірових та інших з їх братії – до музею! Та під кожним з них підпис – "Такий-то, тоді-то дав наказ розстріляти стількох-то людей, голодом заморити – стількох-то". І без всіляких там вивертів. ПРАВДУ. Тільки ПРАВДУ.

Плануючи акцію, ми припускались можливості контактів з прибічниками ідеї про "нєпрікосновєнность святинь", ми готувались до можливого діалогу, бо ж в решті решт ми пропонуємо щось створювати, а не по-варварському знищувати.

Але де там. Біля пам'ятника Леніну в Запоріжжі десятьох активістів "Великої України" 28 липня 2007 року зустрічало більше п'ятисот чоловік під прапорами КПУ та СПУ.

Подібна картина спостерігалась і біля пам'ятника Дзержинському. Хіба що додалися гасла: "Слава железному Феликсу", "Наци! Руки прочь от святыни", "Дзержинский-Ленин -Берия! Да здравствует империя!".

Бруднішої лайки – в житі не чув. Вперше нас, членів партії "Велика Україна" обзивали...фашистами!

Десятки рук стареньких дідусів та бабусь дружно за командою виривали у наших активістів символіку "Великої України", рвали сорочки у хлопців, збивали з ніг дівчат, – такими підленькими підніжками.

Навіть позривали погони у двох міліціонерів з п'ятьох присутніх біля постамента Вождю Всіх Пригноблених.

Одним словом – замість мітингу і політичної дискусії ми отримали "Sovetikus звичайний український" у всій своїй красі. Про який діалог могла бути мова?

П'ятеро охоронців правопорядку з усіх сил заважали кільком сотням пенсіонерів-комунарів, керованих молодиками зі значками соцпартії на широких грудях, порвати всі наші прапори. Ми вистояли цілих 45 хвилин.

І вже тільки тоді, коли комсомольський запал опонентів набув критичної відмітки і вони почали просто і брутально бити наших хлопців і дівчат, ми вимушені були припинити акцію на площі Леніна. Швидко зібрали свої порвані партійні прапори, загорнули юнака, на якому старше і мудріше покоління порвало весь верхній одяг, у національний прапор і пішли геть під крики своїх опонентів: "Запорожье – навсегда останется советским городом!"

Потім сіли в маршрутки та перемістились до пам'ятника Дзержинському, де в цей же час проводила мітинг друга група активістів нашої партії "Велика Україна". Тут кілька сотень пенсіонерів дружно горланили нашим хлопцям і дівчатам: "Фашисты, убирайтесь прочь!"

Але після того, як наші почали вигукувати те ж гасло, комунари розгубилися. Але не надовго. Всюдисущі молодики зі значками СПУ на партійних торсах не дали нікому перехопити ініціативу і почали по черзі розказувати в мегафон, що "Эти зомбированные наймиты даже голоса своего не имеют, и это отображает их истинную сущность".

Тоді наші почали співати по черзі українською та російською мовою патріотичних пісень. Мегафон замовк, але двоє молодих соціалістів (дівчина та хлопець) почали кидати в наш бік яйцями.

Щоправда, перед нами щільною шеренгою стояли понад двадцять правоохоронців у міліцейській формі. Тому яйця летіли мляво і приземлялися з "недольотами".

І останнє. Чиє існування не можливе без класу "Sovetikus"? Існування сьогоднішньої української влади.

Влади, з усіма її інституціями, що тримається тільки завдяки виплеканому за сімдесят років класу "Sovetikus".

Влади, яка корінням своїм виросла з нашого комуністичного минулого.

Влади, яку потрібно змінити.

Ігор Ткачук,

керівник Запорізької обласної організації партії "Велика Україна"

Дальневосточник
09.08.2007, 09:53
Перефразируя Николая Васильевича "... столько развелось всяких партий, что сразу и не сообразишь, чтобы такое в них завернуть...." ;)
В данном случае - все как всегда, смесь ПР и НУ... за иностранные инвестиции, но с обязательным ограничением, против НАТО - но с пантеоном великим Украинцам.....Не хватает защиты государственного языка с обязательным присоединением к ЕЭП.....

Монархист
10.08.2007, 00:59
Простой вопрос к каждому стороннику досрочных перевыборов.
Дайте максимально возможный для Вас список достойных людей в новый состав ВР.
Менять-то надо? Надо.
А на кого?

Всем депутатам разрешить пронос и использование в парламент скорострельного оружия и взрывчатых средств или хотя бы по минимуму дуэлей (только до смерти) вот тогда и появятся там люди благородные и порядочные, как Столыпин.

veug
10.08.2007, 12:03
У вас есть что предложить???
создавайте свою партию левого направления... :)

а так запомните: критиковать всегда легче, чем делать...

ugra
11.08.2007, 22:05
Вот пока Вы на Украине, то и можете называтся сторонником чегото. А попадите в долгожданный союз и забудете о вольных высказываниях, как уже было не раз. Словянского государства точно не получится - Россия мультинациональная. И пока у нас границы разные есть больше шансов Украине остатся все же словянской.

Угу.. :)
Вы еще скажите, что украина - колыбель демократии, всё зависит от государственного строя.
Не обольщайтесь, все государства мультинациональны или вы забыли, ч
то у вас в крыму кроме мотросиков-москаликов ещё и "золотая орда" живёт.

пупер
11.08.2007, 22:16
починали юдеї, підхопили моцкалі....
например употребление "Малороссия" мне ухо не режит, это право автора (не нравиться - не читай), потому как идея панславизма мне симпатична (а вам наверно - нет). Я стороник идеи единого славянского государства белорусия+украина+россия мне по барабану как звучала бы моя национальность украинец или русин или ещё как...
я теж за панславізм....
більше того: я за панєвроазізм...
але я і ви — романтики, а скористалися би цим знову прагматики з кремля, які нав’язали би одну мову, одну культуру і тд...

хтось тут вже заявляв щодо “українська — частина російської культури”....
“малорос”?..
най буде, знаючи, що насправді цей термін означає, особисто я не ображаюся....
мне все равно, что-ты москаль, хохол или бульбаш. Это всё к тому, что на Украине украинцы разные. Есть УПА-филы, русофобы, националисты, америковзадлизы, а есть просто нормальные...
“нормальние” за якими ознаками?....
гроші просто люблять?.... :)

ugra
11.08.2007, 22:31
А с остальными как? будем называть хохлами и малоросами, хоть они и не приемлют это название, но вам так очень хочется? Может все-таки уважение должно быть взаимным...
Конечно взаимным, только у меня большие сомнения, что именно этого хотят "оранжевые друзья", ведь им только и снится, как бы в НАТО да без референдума, а то ведь москали у границы. Цитата из избранного Боры: Вот пока Вы на Украине, то и можете называтся сторонником чегото. А попадите в долгожданный союз и забудете о вольных высказываниях, как уже было не раз. Такое впечатление, что в Москве все украинцы на стройках в кандалах и наручниках ходят, а рты у них скочем залеплены.

я теж за панславізм....
більше того: я за панєвроазізм...
але я і ви — романтики, а скористалися би цим знову прагматики з кремля, які нав’язали би одну мову, одну культуру і тд...

хтось тут вже заявляв щодо “українська — частина російської культури”....
“малорос”?..
най буде, знаючи, що насправді цей термін означає, особисто я не ображаюся....
Всё верно Пупер - мы романтики.
Только навязывать никому ничего не надо, ни язык, ни культуру.

zet
11.08.2007, 22:43
Конечно взаимным, только у меня большие сомнения, что именно этого хотят "оранжевые друзья", ведь им только и снится, как бы в НАТО да без референдума, а то ведь москали у границы.
Ну я тоже, типа того, "оранжевая". :shy:
И за НАТО, т.к. это сама Россия и провоцирует. Может вы привыкли и не обращаете внимания на многое, а меня много чего настораживает...

ugra
11.08.2007, 22:55
Ну я тоже, типа того, "оранжевая". :shy:
И за НАТО, т.к. это сама Россия и провоцирует. Может вы привыкли и не обращаете внимания на многое, а меня много чего настораживает...
Zetушка и ветер вам в паруса!
Только вы же сами твердили о взаимном уважении, а как же вторая половина украины которая не хоче вступ до НАТО!?
Может всё таки референдум? ;)

zet
11.08.2007, 22:57
Может всё таки референдум?
Я сказала о своей позиции, а решать, быстрей всего и будут через референдум...

пупер
11.08.2007, 22:58
Zetушка и ветер вам в паруса!
Только вы же сами твердили о взаимном уважении, а как же вторая половина украины которая не хоче вступ до НАТО!?
Может всё таки референдум? ;)
референдум хороша думка, але не зараз....
а після того, коли по телебаченню та по радіо розкажуть, що таке нато і з чим його їдять....
бо протестують з піною на губах ті, хто просто не знає суті цієї організації....

zet
11.08.2007, 23:00
Я пока яро протестующих только Витренковцев видела... Так она вообще патриотка не Украины, а России. Не знаю, может гражданство себе зарабатывает...

ugra
11.08.2007, 23:24
референдум хороша думка, але не зараз....
а після того, коли по телебаченню та по радіо розкажуть, що таке нато і з чим його їдять....
бо протестують з піною на губах ті, хто просто не знає суті цієї організації....

И это правильно пусть ВСЁ расскажут и о том, что украина потеряет свою нишу на рынке вооружений и что украинский ВПК начнет лихорадить, потому как вооружение должно быть стандартизированным и будете закупать у америкосов, англичан и немцев их танки, вертолеты, самолеты и никто вам не даст лицензию на их производство в украине, потому как это интелектуальная собственность и государственная тайна, а украинскому ВПК останется только гильзы к патронам штамповать и форму шить.

ugra
11.08.2007, 23:27
Хотя.... запад аграрный, сельский регион ему чаинья рабочих заводов не понять.

пупер
11.08.2007, 23:32
И это правильно пусть ВСЁ расскажут и о том, что украина потеряет свою нишу на рынке вооружений и что украинский ВПК начнет лихорадить, потому как вооружение должно быть стандартизированным и будете закупать у америкосов, англичан и немцев их танки, вертолеты, самолеты и никто вам не даст лицензию на их производство в украине, потому как это интелектуальная собственность и государственная тайна, а украинскому ВПК останется только гильзы к патронам штамповать и форму шить.
гран пардон, чому ж так?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
э велика кількість країн, які випускають та продають свою зброю...
до чого тут нато?...

zet
11.08.2007, 23:34
Нашему ВПК по-моему и так терять нечего... Как только Союз распался, то сразу все и свернули. Что сразу, что продолжали сворачивать. Самые нищие у нас города как раз те, где раньше была военная промышленность. В Желтых Водах главный инженер даже оборудование новое в Россию вывез, пока еще неразбериха полная была...
Так что мне это напоминает только разговоры о дешевом газе для Белоруссии потому, что они друзья. И где же этот дешевый газ делся?
Так и совместное ВПК.

ugra
11.08.2007, 23:38
Нашему ВПК по-моему и так терять нечего... Как только Союз распался, то сразу все и свернули. Что сразу, что продолжали сворачивать. Самые нищие у нас города как раз те, где раньше была военная промышленность. В Желтых Водах главный инженер даже оборудование новое в Россию вывез, пока еще неразбериха полная была...
Так что мне это напоминает только разговоры о дешевом газе для Белоруссии потому, что они друзья. И где же этот дешевый газ делся?
Так и совместное ВПК.
Причем здесь совместное ВПК??????????????? :shutup:
Я о вашем ВПК! Украина на рынке вооружений является прямым конкурентом России.
Вы этого не знали?

гран пардон, чому ж так?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
э велика кількість країн, які випускають та продають свою зброю...
до чого тут нато?...
До чого!? Я ж вам всё расписал.

zet
11.08.2007, 23:42
Причем здесь совместное ВПК??????????????? :shutup:
Я о вашем ВПК! Украина на рынке вооружений является прямым конкурентом России.Вы этого не знали?

Я не только это знаю.. Знаю и как самолет украинский был благополучно "похоронен" благодаря сотрудничеству с Россией. Мало того, сама Россия с НАТО сотрудничает вовсю...

У нас торгуют только "остатками былой роскоши"... А вообще-то промышленность сейчас развивается, но в более мирном русле..

ugra
11.08.2007, 23:46
Я не только это знаю.. Знаю и как самолет украинский был благополучно "похоронен" благодаря сотрудничеству с Россией. Мало того, сама Россия с НАТО сотрудничает вовсю...

:( Зет! Вы меня так расстрогали....
Можно подумать , что я вас отговариваю от вступа до НАТО. :)

У нас торгуют только "остатками былой роскоши"... А вообще-то промышленность сейчас развивается, но в более мирном русле..

На добранич, Zet! :)

zet
11.08.2007, 23:50
Зет! Вы меня так расстрогали....
Это хорошо, что растрогала... Вы тоже ничего себе, пока об украинском ВПК не рассказываете. Я ведь сама из такого городка с военной промышленностью. Тяжко им далось переоборудование. Большинство ринулось работать в Москву, а затем покупают жилье в более успешных городах. Мои знакомые купили дом в Днепропетровске, например..

пупер
12.08.2007, 11:12
угра, я так і не побачив зв’язок між вступом до нато і обмеженням торгівля зброєю.....
цього року, справді, україна не увійшла до десятки імпортерів....
і справді є конкурентом росії.....

звідки такий висновок?..

koldun
12.08.2007, 11:41
Подкарпатье издавна славилось своими колдунами, которые свою работу делали очень качественно. На сей раз они принесут и пользу Отечеству...
Проклятя на партію БЮТ.На усіх йї членув, їх файты. На усіх тко буде голосовати за сисю партію, та йюй буде подпоровати.

Спам видалено.

levandivka
15.08.2007, 12:08
Набивав цитатку:
Я хочу, аби Ющенко зійшов на грішну землю і пішов своїми босими ногами по Україні і повернувся, і щоб його це навчило працювати, наче на себе. Я хочу, щоб Юлія Володимирівна зрозуміла, що символом України є Тризуб, а не коса. Як багато я хочу!

Danilo
15.08.2007, 12:54
и будете закупать у америкосов, англичан и немцев их танки, вертолеты, самолеты
По-перше, може так статися, що взагалі літаки та танки не буде Україна закуповувати, не буде необхідності. В НАТО, най буде Вам відомо, є держави які не мають авіації, танків, і нічо живуть.:) Іноді краще купляти ніж виробляти. Що Ви лякаєте "будєт ліхорадіть"? На чому засновані ці пусті закиди. Де аналіз теперішньої ситуації, та майбутнього українського ВПК. Окрім того що "без Расії тут нічево не будєт"?:D Доречи я чув що компанія Сікорського планує рзміщувати збирання гелікоптерів в Україні, з чим і вітаю авіаторів.
оно же поступает на вооружение собственных армий украины и россии.
А назви держав пишуть з великої літери.:)

(+ охлаждение отношений с ближайшим другом. Хотя как я понял УКРАИНЦЫ (так и хочется написать "хохлы") дружат только когда газ бесплатный).
Та що Ви кажете. Це друзі? Не треба нам "ані Вас, ані Вашого" (так и хочется написать лайна) ДЕШЕВОГО так би мовити газа.

Цікаві ракурси політиків з сайту http://kotkisyan.narod.ru/gorod.html
особливо Янукович "Шо надо?!":)

http://narod.yandex.ru/images/photo_templ/spacer.gif
http://narod.yandex.ru/images/photo_templ/spacer.gif

zet
15.08.2007, 15:26
Это кстати объясняет факт замеченный ZET о похороненом военно-транспортном самолете АН. Дорогая Zet, заметьте это произошло в период прихода к власти "оранжевых" и провозглашения курса в НАТО (+ охлаждение отношений с ближайшим другом.
Да эти отношения похоронили еще гораздо "до того", еще оранжево-синим разноцветьем и не пахло. Бросьте, я даже не осуждаю ведь, но Россия гораздо раньше стала грести все под себя, потому что раньше были проведены реформы и раньше стала поднимться экономика. Любые попытки выйти на более-менее равноправные отношения пресекались бесцеремонно и резко. Поэтому "маємо те, що маємо..", т.е. принимать решения необходимо только исключительно в интересах собственного государства, а наш народ еще не всегда это понимает, а жаль...

Danilo
15.08.2007, 15:44
Ну що, обламали синьо-білих, в чергове.;)
Опозиція не піде в Раду скасовувати недорканність (http://unian.net/ukr/news/news-207770.html)

А от цікаво, хто підказав цей в принципі "сильний хід", цім двічі несудимим бовдурам? Хто воду коломутить? Напевно на Алтаї, нетрадиційним способом хтось підказав.:p

потому что раньше были проведены реформы и раньше стала поднимться экономика
Просто багаті надра, нові ціни на єнергоресурси в світі, ось і весь секрет успіху.:)

Читатель_Обкома
15.08.2007, 16:02
т.е. принимать решения необходимо только исключительно в интересах собственного государства, а наш народ еще не всегда это понимает, а жаль...
Действительно..и даже очень жаль...:8: тем более...что народ зачитывается...историками-мостостроителями....экономистами-судостроителями....
верит президентам-бухгалтерам....и верит..."что богатые прЫнцессы поделятся с бедными".... что "бандиты будут сидеть..ну и т.д.":no:

zet
15.08.2007, 16:07
Просто багаті надра, нові ціни на єнергоресурси в світі, ось і весь секрет успіху.
Нет, не только это.. Еще Гайдар принял ряд законов важных для развития экономики и провел частично реформы, именно это дало фору их бизнессу. Мало того, если бы и у нас были приняты законы, способствующие выходу бизнесса из тени, то не помешало бы даже отсутсвие той нефти...

Danilo
15.08.2007, 16:12
Так Зето, все десь так, але без нафти й газу, гайдарової реформи було б замало.

Читатель_Обкома
15.08.2007, 16:27
Так Зето, все десь так, але без нафти й газу, гайдарової реформи було б замало.
Да уж хренушки!!!Не дали потомку "Мальчиша-Кибальчиша"...развернутся на полную катушку...слишком рано дал ЕБН отмашку "стоп" реформам!
Прошли бы россияне шоковую терапию..как в Польше..и давно бы на всех парах мчались в светлое капиталлистическое будущее!И без нефти..и без газа...;)

zet
15.08.2007, 16:32
И без нефти..и без газа...
Почему без?...
И с ними тоже впридачу...

afterstep
15.08.2007, 18:40
Прошли бы россияне шоковую терапию..как в Польше..и давно бы на всех парах мчались в светлое капиталлистическое будущее!
типова помилка.
ви не врахували розміри і стан комунікацій.
а також геополітичне розташування.
--
"польське чудо" навіть в межах України неможливе. хоча б з міркувань, що Польщу можна перетнути за дві години - а Україну - мінімум за добу.

WIZARD
16.08.2007, 12:36
Кстати о нардепах.
"Как сообщил Кирик, он уже написал заявление о сложении с себя полномочий. “Началась кампания по дискредитации меня. И чтобы таким образом не дискредитировали нашу политическую силу, я решил приостановить председательство до выяснения всех обстоятельств”, - пояснил он свое решение.
По его мнению, публикацию материалов о его причастности к изнасилованию девушки в 1987 году, за что он потом сидел в тюрьме, инициировали “политические банкроты” для подрыва авторитета БЮТ в Тернополе.“

Хотите ТАКого депутата?
http://www.rupor.info/news-politika/2007/08/16/bjut-lishilsja-predsedatelja/

Читатель_Обкома
17.08.2007, 13:59
Мамочка родная....:8: вот ето да................:suicide:

Секретариата президента Украины и обслуживание главы государства в 2007 г. выделено 860 млн грн. Об этом заявил вице-премьер-министр Украины по гуманитарным вопросам Дмитрий Табачник.

По его словам, данная цифра почти на 80 млн грн больше, чем предусмотрено на содержание всех депутатов Верховной Рады, а также их помощников, секретарей и т. д.
http://www.rbc.ua/rus/top/2007/08/17/230216.shtml

Врет наверное...собака!:cool:

no_coment
17.08.2007, 14:07
Мамочка родная....:8: вот ето да................:suicide:

Врет наверное...собака!:cool:

А Вы пробывали, "чистыми руками", в г...не поковыряться, а? Это ему на одноразовые резиновые перчатки доплату выделяют!:D :D :D

afterstep
17.08.2007, 14:12
Врет наверное...собака!
та не бреше, певно... може десь там трішки і підмахлював - але загалом про "дорогого Віктора Андрійовича" - десь воно правда...
І всі ті НУНСи слід прокатати під гаслом (с) Крылов "а вы, друзья, как не садитесь - все в музыканты не годитесь"

Читатель_Обкома
17.08.2007, 14:29
та не бреше, певно...
...ето то я так..для "затравки"...:cowboy:
Ежу понятно..что не врет,а то Балога...щас бы уже верещал...на всю матушку...:D

zet
17.08.2007, 14:43
ШО ЦЕ БУЛО??? Бей своих. что б чужие боялись? ;)
14:11 17/08/07
В Донецкой области возбуждено 12 уголовных дел против налоговиков
http://www.versii.com/newss.php?pid=117150
В Донецкой области за 7 месяцев 2007 года по фактам преступлений, совершенных сотрудниками государственной налоговой службы органами прокуратуры возбуждено 12 уголовных дел, три из которых уже направлены в суд. Как сообщили в Управлении по борьбе с коррупцией в органах государственной налоговой службы ГНА в Донецкой области, всего в органы прокуратуры относительно работников налоговой службы за 7 месяцев было направлено 26 материалов для принятия решений.
В управлении также сообщили, что в течение 7 месяцев в подразделениях ГНА области проведено 114 служебных расследований и проверок. По их результатам внесено 70 представлений для устранения причин и условий нарушений. К дисциплинарной ответственности привлечены 38 сотрудников госналоговой службы, 7 из которых уволены. Еще 61 сотруднику налоговой службы вынесены официальные предостережения о недопущении противоправного поведения, передает "Интерфакс".
Кроме того, в течение 7 месяцев составлен 21 протокол о совершении сотрудниками налоговой службы административных правонарушений. К административной ответственности судами привлечены 10 сотрудников органов налоговой.

Читатель_Обкома
17.08.2007, 14:50
ШО ЦЕ БУЛО??? Бей своих. что б чужие боялись
Мамочка родная.....:8: с каких это пор,налоговики..все вдруг стали...членами...да еще и ПР?????:no:

levandivka
17.08.2007, 14:51
12 уголовных дел против налоговиков
Вибори...
Цікаво, справи групові, чи тільки на 12 парсун?

zet
17.08.2007, 15:06
Мамочка родная..... с каких это пор,налоговики..все вдруг стали...членами...да еще и ПР?????
Так налоговиков во всех областях достаточно (причем, никакой разницы), а начали именно с Донецка...

Читатель_Обкома
17.08.2007, 16:50
Интересно..интересно.. оказывается..ни что не ново под луною...повторяем-с...:cowboy:

Проблема неприкосновенности народных избранников в Украине возникла еще до обретения ею независимости. И первой жертвой ее потери стал депутат «первой демократически избранной» в 1990 году Верховной Рады, тогда еще диссидент Степан Хмара. Он был обвинен в хулиганском нападении на работника милиции, после чего парламент дал согласие на его задержание и Степан Илькович «отбарабанил» в КПЗ несколько месяцев.

«Дело Хмары» имело большой резонанс. Именно тогда депутатский иммунитет был впервые назван единственной защитой оппозиционных политиков от расправы со стороны «режима». Понятное дело, в течение всего этого времени украинская оппозиция всех цветов (красные, оранжевые, а потом и бело-синие) были категорически против его упразднения.

А вот ето...вообще...КЛАСС!!!!!!:D :D :D

О том, как плохо не иметь депутатского иммунитета, в свое время узнала и Юлия Тимошенко. 19 января 2001 года она была освобождена от должности вице-премьера (с согласия тогдашнего премьера Ющенко), а уже 13 февраля отправлена в следственный изолятор по делу ЕЭСУ.

Много там ...фактиков..интересненьких...:radist:

no_coment
17.08.2007, 17:28
Интересно..интересно.. оказывается..ни что не ново под луною...повторяем-с...:cowboy:

А вот ето...вообще...КЛАСС!!!!!!:D :D :D

Много там ...фактиков..интересненьких...:radist:

Согласен на все сто! На воре шапка горит!

afterstep
17.08.2007, 17:32
а начали именно с Донецка...
в Азарова щось крісло похитнулося...
може, то під нього копають...
там уряд щось про податкову/мінфін і т.д. ніби постанову прийняв...
--
надто щось Азаров останнім часом "харизму" роз'їдати собі почав... може, то таким чином його попередили...

no_coment
17.08.2007, 17:37
в Азарова щось крісло похитнулося...
може, то під нього копають...
там уряд щось про податкову/мінфін і т.д. ніби постанову прийняв...
--
надто щось Азаров останнім часом "харизму" роз'їдати собі почав... може, то таким чином його попередили...

Я теж так собі думаю! Він однозначно - зажерся! (рос.) "Тонкий намек на толстые обстоятельства"!

Мих
20.08.2007, 16:47
Нині діючий уряд кращий серед поганих. Інші були ще гірші.
у розкраданні держ майна кращий за інших.

Степаныч
20.08.2007, 16:55
у розкраданні держ майна кращий за інших.
Тут вони усі однакові, ІМХО.

Prospect
20.08.2007, 20:40
Предлагаю не только здесь, но и вообще у всех кто имеет выход в сеть, проголосовать здесь видалено , там только опрос по выборам в раду, при чем планируется набрать не менее 50 тыс. опрошенных, кто хочет может помочь, чтобы не было левых опросов, которые дают то одним то другим преимущества и знать истинные результаты прошу присоединиться!
/

Пропоную не тільки тут, але і взагалі у всіх хто має вихід в мережу, проголосувати тут видалено, там тільки опит по виборах в раду, при чому планується набрати не меншого 50 тис. опитаних, хто хоче може допомогти, щоб не було лівих опитів, які дають то одним то іншим переваги і знати дійсні результати прошу приєднатися!

Пока лидирует БЮТ за ними Идет ПР.

Степаныч
20.08.2007, 20:52
Пока лидирует БЮТ за ними Идет ПР.
Пишуть: "Firefox не может найти сервер oprosrada2007.at.ua.".

zet
20.08.2007, 21:42
Пишуть: "Firefox не может найти сервер oprosrada2007.at.ua.".
Зачем вам сервер? Они сами "правильную пропорцию" позже нарисуют, уже после выборов, что б не ошибиться. ;) :)

Мих
20.08.2007, 21:54
Тут вони усі однакові, ІМХО.
останні найкращі, повірте, Степаничу. Процентів 10-15 на стадій закупки за бюджетні гроші - розтягнуто через Тендерну Палату за керівництва Райки Богатирьової. Це ноу-хау Партії Регіонів.

Степаныч
20.08.2007, 21:57
...розтягнуто через Тендерну Палату... Як це? Та ще й з цифрами...

Мих
20.08.2007, 22:17
Як це? Та ще й з цифрами...

Та дуже просто.

Ідея полягає в тому, що всі буджетні гроші повинні пройти через тендери - відкриті торги. І тут ніби все правильно, але якщо Ви фірма і хочете продати що-небудь, або зробити послуги державній установі, Ви повинні зареєструватися у Тендерній Палаті, яка мала б реєструвати безкоштовно, але вона не реєструє, вона делегує свої повноваження фірмі "Рога і копита"(ТзОВ) ця фірма за те, що Вас зареєструє з Вас бере 1000 дол. США - хочеш їж, а хочеш виплюнь. Далі. Для того, щоб Ви отримали довідку, що Ви зареєстровані, Ви тій ж фірмі повинні відщолкнути 500 грн. Довідка іменна. Приймаєте у десяти тендерах? 10*500=5000 грн. Жоден тендер не може відбутеся, якщо фірма продавець послуг/товарів не заплатить побори, але щоб тендер відбувся треба мінімум три фірми. Але і це ще не все. Вигравши тендер Ви ще заплатите за те, що фірма "Рога і Копита" складе Вам угоду, угода вартує 2% - 3% від суми. Тобто, якщо ціна тендеру 500 000, Вам за угоду треба виложити ще 15 000 грн. Крім того з Вас вимагатимуть гроші за юридичний супровід (не подумайте, що ви хоч раз з ними порозмовляйте хоча б по телефону), заставу, яку чомусь також їм треба відщолкнути, правда вони заставу повернуть через півроку - рік, якщо надоїдатимете, а так... забудуть. Ага, забув, вартість тендерної документації - 3000 - 5000 грн. Все це закладається в собівартість і вкінці кінців держава платить за всі ці вибрики. Програють ще ті, що пролетіли на тендері..

Такі ось пироги.

WIZARD
21.08.2007, 09:26
Процентів 10-15 на стадій закупки за бюджетні гроші - розтягнуто через Тендерну Палату за керівництва Райки Богатирьової. Це ноу-хау Партії Регіонів.

Вы, наверное начапьник Тенденрой Палаты, если ТАК уверенно об этом говорите?
Или хотели место Раисы Богатырёвой, а Вам не дали?

Читатель_Обкома
22.08.2007, 13:07
«С 1 сентября они будут поднимать зарплаты, так как хотят устроить очередной лохотрон. Они привыкли покупать людей обещаниями. А мы, в отличие от «регионалов», не обещаем, а делаем, - сказал лидер Блока. - Наши специалисты, осуществив соответствующие расчеты, доказали, что все социальные инициативы Президента абсолютно реально выполнить. В бюджете есть деньги, чтобы с 1 января увеличить минимальную зарплату до 2100 гривень , пенсию для трудовых пенсионеров – на 30%, а минимальную зарплату поднять до 600 гривень».
http://www.fraza.com.ua/news/22.08.07/41035.html

Мамочка ...родная.....:8: :8: :8:
Наверное буду голосовать за Луценко....
:eek: Блинн...так и Юля...обещает хорошое дело...Януковича...и Ахметова посадить в тюрьму..... и за нее надобно голосовать...:(
"Ну куды...крестьянину податся?" (с) "Чапаев" реж.братья Васильевы!:cowboy:

Мих
22.08.2007, 13:21
Вы, наверное начапьник Тенденрой Палаты, если ТАК уверенно об этом говорите?
Или хотели место Раисы Богатырёвой, а Вам не дали?

недали..... москалі, нє?

Danilo
22.08.2007, 13:34
вона делегує свої повноваження фірмі "Рога і копита"(ТзОВ)
Повинно розуміти, ця фірма належить кому треба, тобто повністю контрольована ПР? Все це добре, але де гарантії що нова влади змінить ці порядки, а не посяде на їхні місця зі своїми рогами та копитами?:no:
І ще здається Ви не всю схему викрили, можуть бути гадаю ще інші, додаткові привілеї для "обраних", звісно небезкоштовні.

levandivka
22.08.2007, 13:48
так и Юля...обещает хорошое дело...Януковича...и Ахметова посадить в тюрьму
ТАК Ви визначтеся, що важливіше - хліб від Луценка, чи зрєліща від Юлі (посадка Ахмєтова).

Danilo
22.08.2007, 14:02
ТАК Ви визначтеся, що важливіше - хліб від Луценка, чи зрєліща від Юлі (посадка Ахмєтова).
Він би волів мати обидва задоволення, як то було в Римі за ЮЛІя Цезаря, напевно.:)

Читатель_Обкома
22.08.2007, 14:18
Даже и не знаю....:shy: голова кругом идет...:8:
И те обещают..и те...одни больше другого...:8:
Трудно выбрать то...:aggressive:

Мих
22.08.2007, 14:19
Повинно розуміти, ця фірма належить кому треба, тобто повністю контрольована ПР? Все це добре, але де гарантії що нова влади змінить ці порядки, а не посяде на їхні місця зі своїми рогами та копитами?
І ще здається Ви не всю схему викрили, можуть бути гадаю ще інші, додаткові привілеї для "обраних", звісно небезкоштовні.

Я розповів про Тендерну Палату, її діяння. Фірму "Рога та копита" реально лобіює Р. Богатирьова (ПР), але крім неї є ще замішані: Ксенія Ляпіна (НУ) і ще один комуніст (забув прізвище.) Фірма згадуване не платник ПДВ.

Коли депутати недоторканість втратять - можна взятися за них, але у них такі гроші.... з такими грішми не садют....

levandivka
22.08.2007, 17:33
недоторканість втратять - можна взятися за них
Угу, за коке місце? :)
От якщо влаштують колєйні перевибори, то з'являться в багатьох "партій" по 2 списки - список кандидатів у ВР, і список кандидатів на спалення...

ugra
22.08.2007, 22:08
най буде Вам відомо, є держави які не мають авіації, танків, і нічо живуть.
Это типа спрятаться у мамки под юбкой? Будет ли Украина по настоящему независимой в принятии каких либо решений в международных вопросах? Сомневаюсь.

Додано через 11 хвилин
Да эти отношения похоронили еще гораздо "до того", еще оранжево-синим разноцветьем и не пахло. Бросьте, я даже не осуждаю ведь, но Россия гораздо раньше стала грести все под себя, потому что раньше были проведены реформы и раньше стала поднимться экономика. Любые попытки выйти на более-менее равноправные отношения пресекались бесцеремонно и резко. Поэтому "маємо те, що маємо..", т.е. принимать решения необходимо только исключительно в интересах собственного государства, а наш народ еще не всегда это понимает, а жаль...

Зетушка, какие такие попытки-пытки? Перчисли, будь ласка, чего там безцеремонно и резко? :shy:

Додано через 44 хвилини
Да уж хренушки!!!Не дали потомку "Мальчиша-Кибальчиша"...развернутся на полную катушку...слишком рано дал ЕБН отмашку "стоп" реформам!
Прошли бы россияне шоковую терапию..как в Польше..и давно бы на всех парах мчались в светлое капиталлистическое будущее!И без нефти..и без газа...;)

Ну не знаю..
А нафига капиталистическое!? Капиталистическая экономика это уже не модно, потому как она не гуманна, в россии она закончилась революцией 1917 года.
По мне так лучше рыночная экономика с социалистическим лицом, таким как в скандинавских странах, там доход от недр идёт гражданам этих стран, а не отдельным алегархам. А государство имеет контрольный пакет акций в добывающих компаниях.
По поводу реформ Гайдара я с вами, Читатель, не попутчик. :)

Додано через 1 годину 38 хвилин
Прошли бы россияне шоковую терапию..как в Польше..и давно бы на всех парах мчались
А почему именно Польша? На мой взгляд в России уровень жизни выше чем у них. Официальные стат.данные по нашему региону ХМАО (ханты-мансийский округ) средняя зарплата составила 25 000 рублей, что примерно $1000. Чтоб быть объективным в Краснодарском крае средней зарплатой считается $500 (по словам моих друзей)

Danilo
23.08.2007, 13:27
Лідер блоку “Наша Україна – Народна самооборона” Юрій ЛУЦЕНКО особисто вирішив переконатися, чи справді на українських ринках є у продажу обіцяне урядом Віктора ЯНУКОВИЧА м’ясо за ціною 12 грн. за кілограм.
Як передає кореспондент УНІАН, з цією метою Ю.ЛУЦЕНКО сьогодні вранці відвідав центральний ринок Харкова і придбав там за 12 грн. приблизно 400 грамів яловичини, а також ще кілограм - за 28 грн.
Після цього, звертаючись до присутніх на ринку людей, які підійшли до нього, Ю.ЛУЦЕНКО сказав: “Ось вам м’ясо за 12 гривень (продемонструвавши придбані ним 400 грамів яловичини), а ось вам кілограм за 28 гривень (показавши пакунок з кілограмом придбаного м’яса)”.
У розмові з покупцями ринку Ю.ЛУЦЕНКО сказав: «Це ціна брехні ЯНУКОВИЧА, який не вміє ніколи виконувати обіцяного: ні підняти пенсії, ні понизити житлово-комунальні тарифи, ні зменшити ціну на м’ясо, як було легендарно обіцяно і рекламувалося в роликах Партії регіонів».
Звертаючись до людей, Ю.ЛУЦЕНКО зазначив: «Я харків’ян прошу зробити одну річ: ось хто знайде на харківському базарі легендарне м’ясо ЯНУКОВИЧА за 12 грн. за кілограм, голосуйте за нього…».
По завершенню розмови з покупцями і продавцями ринку Ю.ЛУЦЕНКО віддав придбане ним м’ясо літній жінці, яка сиділа біля входу на ринок і просила милостиню.

WIZARD
23.08.2007, 13:39
Danilo.
Ну что у Вас за потребность ТАКая - вытаскивать старые, забытые ветки перед очередными выборами?
А может это не потребность, а - задание?

Ведь точно ТАКая акция была проведена в период подорожания кур и мяса и бензина, при премьерстве Тимошенницы.

Значит сейчас - либо плагиат, которому в этой предвыборной компании никто не удивится, либо недостаток ума у советников политиков уровня "ТАК, НО -себе".

Ну, от Луценко много ждать не прийдётся, но, кто его советники, в ТАКом случае?
Профаны, или просто надеются, что народ забыл Юлькины "достижения"?

Danilo
23.08.2007, 13:43
Я розумію Вашу реакцію, але де ж дешеве м'ясо? І навіщо брехати вес час? Моя кишеня відчуває все це "покращення". А Ваша? Невже ні? Я згоден терпіти, але скажіть заради чого? Чекати коли банда все просре до кінця, і трубу газову у тому числі. І скажуть що все це так треба. Кому треба!?

Читатель_Обкома
23.08.2007, 13:48
чи справді на українських ринках є у продажу обіцяне урядом Віктора ЯНУКОВИЧА м’ясо за ціною 12 грн. за кілограм.
А когда он...уряд Януковича то обещал такое?:cowboy:
Не врублюсь...етот Луценко..как курица с яйцом носится...с етими 12 гэрээнами....:8:
Можно подумать...что придет к власти...Луценко....то ЖКХ понизят..и пенсии повысят...и з/платы....кхе..кхе...есть же людишки..которые верят ...зраднику...да что возмешь то ..с бэ-ушного сИцЫалиста....:cowboy:

Danilo
23.08.2007, 13:50
.с етими 12 гэрээнами....
Та подивіться на себе. Ви ж ненавидіте цю державу настільки люто, що навіть грощі, їхня назва викликає у вас огиду? Подобаються дерев'яні? Вперед, ніхто не тримає! А Вам подобається Азаров? Що бізнес йде? Тож сидіть тихенько.

Читатель_Обкома
23.08.2007, 13:51
Чекати коли банда все просре до кінця, і трубу газову у тому числі.

ИМОШЕНКО ОБВИНИЛИ В ДЕЗИНФОРМАЦИИ ОБЩЕСТВЕННОСТИ
23.08.2007 // 09:01
Национальная акционерная компания "Нафтогаз України" обвиняет лидера БЮТ Юлию Тимошенко в дезинформации общественности относительно российско-украинских отношений в газовой сфере.
"Нафтогаз України" напоминает Тимошенко, что 21 августа на пресс-конференции председатель правления компании Евгений Бакулин заявил об обсуждении с российскими партнерами вопроса частичного обмена активами в нефтегазовой отрасли, однако, при этом заметил, что действующее законодательство Украины прямо запрещает такую систему взаимоотношений с Россией.
Бакулин подчеркнул, что частичный обмен активами в нефтегазовой отрасли рассматривается как стратегическая и выгодная перспектива для Украины, но должен быть детально просчитан, публично обсужден на уровне экспертов, должностных лиц и общественности, и только после этого, в случае получения позитивных выводов, предложен к рассмотрению государственным учреждениям - Кабинету министров и Верховной раде.

"Нафтогаз України" также обращает внимание Тимошенко, что целью рассмотрения вопроса общего управления транзитом российского газа по территории Украины является обеспечение 100% газовой независимости Украины.
http://president.org.ua/news/news-167801

Додано через 1 хвилину
Ви жненавидіте цю державу настільки люто, що навіть грощ
ДАНИЛО?Вы свой язычок то нагленький то по придержите...то же ...мне патриот ср@ный выискался!:cowboy:

WIZARD
23.08.2007, 13:55
Я розумію Вашу реакцію, але де ж дешеве м'ясо. і навіщо брехати. Моя кишеня відчуває все це "покращення". А Ваша? Невже ні?

Почему эти вопросы задаются сейчас , не тогда, когда они по-настоящему были востребованы?
И можно подумать тогда Ваша кишеня не ощущала счастья от подорожаний (резких) на рынках, бензозоправках, в магазинах?

Один газовый кризис должен был быть ей "осиновым" колом в её политической карьере.
Ан-нет-с , выкрутилась. И сейчас, благодаря Вам, она ещё больше вреда нанесёт стране.

И ответтьте мне, пожалуйста, почему "уряд Януковича" виновен в том , что не смог понизить цены до уровня перед-юлькиного правления, при котором был ТАКой их взлёт, что космонавтам не снился?

Danilo
23.08.2007, 13:57
...то же ...мне патриот ср@ный выискался! Ви краще зі своїми дітьми так от розмовляйте. Хамити ще можете у ригалівках у Обухові серед рагулів! ЯСНО!

Додано через 2 хвилини

Один газовый кризис должен был быть ей "осиновым" колом в её политической карьере.
Ан-нет-с , выкрутилась. И сейчас, благодаря Вам, она ещё больше вреда нанесёт стране.

Чесно не хотів за БЮТ голосувати. Тепер після ТАКого допису прийдеться. З Вас виходить непоганий агітатор БЮТ.:)

WIZARD
23.08.2007, 14:02
Чесно не хотів за БЮТ голосувати. Тепер після ТАКого допису прийдеться.

Это - не плюс Вам.

Только после этого не пеняйте на людей, которые исправляют её заведомо преступные "просчёты"

Danilo
23.08.2007, 14:07
Так почекаємо. Як кажуть весна покаже... хто - де сра...
І помітили Читачу, це Ви мене обізвали ганебним чином.
Ось вона, психологія совкова, притаманна електорату синьо-білих. Вони нас гноблять, а ми все одно за них, бо вони "НАШІ" Бо вони господарі у цій державі. Тьху! Огидно дивитися! Плєбєї!

Додано через 2 хвилини
Только после этого не пеняйте на людей, которые исправляют её заведомо преступные "просчёты"
Вона пообіцяла що посадить банду. Та мені начхати, я не кровожерливий. Най живуть, але керувати? НІ і ЩЕ раз НІ!!!

WIZARD
23.08.2007, 14:09
Danilo.
Прошу Вас не оффтопить, и ответить всё-ТАКи, если сможете:
"И ответтьте мне, пожалуйста, почему "уряд Януковича" виновен в том , что не смог понизить цены до уровня перед-юлькиного правления, при котором был ТАКой их взлёт, что космонавтам не снился?"

А "Плєбєї!" -

СОЛЬЁМ за счет Вашей невоспитанности и бессилия, в котором Вы сами имели честь признаться.

Читатель_Обкома
23.08.2007, 15:25
Ось вона, психологія совкова, притаманна електорату синьо-білих. Вони нас гноблять, а ми все одно за них, бо вони "НАШІ" Бо вони господарі у цій державі. Тьху! Огидно дивитися! Плєбєї!
Логика железная.....:8: убили на повал....:suicide:
Спишем на Ваше...."тяжелое" детство!:D :D :D

Danilo
23.08.2007, 15:29
Спишем на Ваше...."тяжелое" детство! Шкиритеся? Провокуєте? Ню-ню... Нерви як канати!:)
Самі, мам'ятаю про Пермські бараки тут писали, про своє. Ех Ви...

Читатель_Обкома
23.08.2007, 15:45
Шкиритеся? Провокуєте? Ню-ню... Нерви як канати!:)

:8: вот те раз....разве могло быть у данил...при СССР ...счастливым детство?????????????????????

Самі, мам'ятаю про Пермські бараки тут писали, про своє. Ех Ви...
И в бараке жил...годика четыре ...от рождения...:cowboy:
Весело жил...счатливо...и в ясельки водили...на лето на дачи вывозили... все чин чинорем...как и положено было в те времена у оккупантов..
:moskali:

Южный
26.08.2007, 20:59
ертаючись до людей, Ю.ЛУЦЕНКО зазначив: «Я харків’ян прошу зробити одну річ: ось хто знайде на харківському базарі легендарне м’ясо ЯНУКОВИЧА за 12 грн. за кілограм, голосуйте за нього…».
По завершенню розмови з покупцями і продавцями ринку Ю.ЛУЦЕНКО віддав придбане ним м’ясо літній жінці, яка сиділа біля входу на ринок і просила милостиню.

На базаре в Одессе мясо говяжье от 12 до 20 гривней. При правлении Тимошенко говядина доходила до 40 гр. свинина до 55гр.

zet
26.08.2007, 22:44
На базаре в Одессе мясо говяжье от 12 до 20 гривней. При правлении Тимошенко говядина доходила до 40 гр. свинина до 55гр.
Ну а у нас сейчас доходит говядина до 40 гр., а свинина - 55гр...
А при Тимошенко говядина была 12-15 гривень, а свинина 20-25.
Так может вам цены за наш счет компенсируют, а?

Мих
27.08.2007, 12:11

ух, як вами керують. мясом всю політичну обстанівку змінили. Невже за Янука стільки свиней виростили, що аж телятина впала в ціні?

Додано через 1 хвилину

Бідне мясо, вже й на ньому політику роблять.

Южный
27.08.2007, 23:17
Нам компенсаций не надо. Крестьяне у нас нормально работают. А вы попросите компенсацию у Луценко и Тимошенко. Это ведь ваши избранники. Тимошенко по стране ездит и за собой возит более 100 автобусов с митингующими. На эти деньги и мясо бы могла вам подбросить. Да и Луценко не бедный,более двух лет в милиции поработал.

zet
27.08.2007, 23:38
Нам компенсаций не надо. Крестьяне у нас нормально работают. А вы попросите компенсацию у Луценко и Тимошенко. Это ведь ваши избранники. Тимошенко по стране ездит и за собой возит более 100 автобусов с митингующими. На эти деньги и мясо бы могла вам подбросить. Да и Луценко не бедный,более двух лет в милиции поработал.

прийдется проголосовать за нее, что б она тогда уж нас облагодетельствовала, раз у вашего только на вас силёнок хватает...(быстрей всего, Польское мясо без разтаможки завезли. Вы хоть поосторожнее там, мало ли чего...)

Южный
28.08.2007, 10:27
прийдется проголосовать за нее, что б она тогда уж нас облагодетельствовала, раз у вашего только на вас силёнок хватает...(быстрей всего, Польское мясо без разтаможки завезли. Вы хоть поосторожнее там, мало ли чего...)

WIZARD
28.08.2007, 10:38
Да и Луценко не бедный,более двух лет в милиции поработал.

На благо своей семьи, да и куму подмог немного.

Вот интересно, как теперь милиция будет избавляться от луценковской мобильной связи?

Гусь
28.08.2007, 10:58
Листая старые страницы... накануне выборов

Юрий Луценко - личность в Украине достаточно известная. Третий человек в Социалистической партии, народный депутат Украины, один из лидеров акции "Украина без Кучмы" двухгодичной давности, а с недавних пор еще и председатель Донецкой областной организации СПУ. Но, вообще-то, Юрий Витальевич не местный, не донецкий. Он родом с Ровенщины, и на многие вещи смотрит несколько иначе, не так, как донецкие.

ЮРИЙ ЛУЦЕНКО: "ВЫ ТУТ, В ДОНЕЦКЕ, СИДИТЕ, А У МЕНЯ РОДНОЙ ГОРОД ПЕРЕИМЕНОВАЛИ!"

Поэтому мы решили поговорить с ним не столько о политике, сколько об истории. Нам не совсем было понятно, как он, человек с Запада Украины может поддерживать свою партию в проблеме реабилитации бойцов Украинской повстанческой армии. Вернее, в вопросе запрета этой самой реабилитации.

- С нашей, донецкой, точки зрения, Вы - типичный "западенець". Человек из Ровно, с польской границы, родины бандеровского движения, ничем не связанный с нашими местами. И вдруг - руководитель донецкой областной организации СПУ...

- Действительно, Ровно - это родина УПА. Украинская повстанческая армия была создана в Ровенской области, потом распространилась на Волынь, а только потом, кстати, оказалась во Львовской области.

Вырос я, действительно, на польской границе. Линия обороны старой границы 1939 года протянулась как раз посредине Ровенской области, и мы, пацанами, играли в этих дотах и дзотах. Но оба моих родителя как раз типичные "восточники", родом из Черниговской области. После окончания института отец был послан в западные области, он был инженером в сахарной промышленности. Потом стал партийным функционером и, в конце концов, первым секретарем горкома партии. Я воспитывался в семье, которая имела четкие левые убеждения. И я от своего отца отличался только тем, что он читал газету "Правда", а я - "Комсомольская правда". Но, с другой стороны, украинский язык был в семье, и я ходил за 3 километра в украинскую школу, несмотря на то, что русская была через дорогу. Отец считал, что русский язык я получу и дома. А учиться должен на родном языке. Когда сегодня мне рассказывают о зажиме украинского языка в Советском Союзе, мне это всегда кажется смешным. У нас было достаточно и русских, и украинских школ. Кто где хотел, тот там и учился. Я на этом останавливаюсь потому, что мое детство определяло мое сознание. Я считал и считаю, что в Советском Союзе национальной проблемы не было в принципе.

Остальное здесь:
http://www.mk.ukr-info.net/smi/view_article.cgi?sid=16&nid=53&aid=231

"Осла узнают по ушам":moskali:

пупер
28.08.2007, 11:03
ну, а сказати що хотіли?...

New Shrek
28.08.2007, 12:07
ну, а сказати що хотіли?...та там дзвіниця яка кличе демонів до трупа Леніна(ульянова)Московські куранти Ги -ги

Danilo
29.08.2007, 17:10
“Орлами” Цушка вчинено напад на виборчий штаб ВО “Свобода” у Києві! (http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3676)

Бракує слів...:padonak:

Антиукраїнські сили при владі почали масований наступ проти мало чи не єдиної національної політичної сили в Україні? Вибори почалися. Українець, роби свій вибір!

Степаныч
30.08.2007, 18:38
А хоч би те що розігнав ВР і будуть вибори.
Ну-у-у-у! За шо за шо, а за це ПОВАЖАТИ аж ніяк немає підстав!

Boris_Kiev
30.08.2007, 18:44
Степаничу, президент мусив це зробити як мінімум рік тому - після чергової, звичної до нас зради Мороза.
А за великим рахунком - ще в грудні 2004 проявити твердість і послати Мороза й Литвина в належне місце з приводу "пакетного голосування". Люди поставилися би з порозумінням, якби результатів було би досягнуто на 2 тижні пізніше.

Степаныч
30.08.2007, 18:49
Степаничу, президент мусив це зробити як мінімум рік тому - після чергової, звичної до нас зради Мороза.
У мене інша думка щодо поведінки Мороза. На мою думку, зрадили виборців як раз НУ і БЮТ.
...ще в грудні 2004 проявити твердість і послати Мороза й Литвина в належне місце з приводу "пакетного голосування". Якщо я не помиляюся, як раз голосували "пакетом" з подачі помаранчових, той же Мороз тоді був з ними. А так... "Хотів би я бути таким розумним, як моя теща потому!" (с).

Boris_Kiev
30.08.2007, 19:06
той же Мороз тоді був з ними Цікаво, а на Окружній дорозі він не був ?

Степаныч
30.08.2007, 19:09
Цікаво, а на Окружній дорозі він не був ?Знімав чи знімався? Це важливо!:radist:

Boris_Kiev
30.08.2007, 21:36
Мабуть агітував сам за себе - серед сек... тобто соціально незахищеного контингенту.

І на їхні запитання відповідав:
- Судья, - сказала Гапа, - что с блядьми будет?..
- Выведутся.
- Житье будет блядям или нет?
- Будет, - сказал судья, - только другое, лучшее. (Исаак Бабель. Гапа Гужва)

Danilo
31.08.2007, 14:35
«Доне́цька ма́фія» (рос. «Донецкая мафия») — книга, що була видана в 2006 році фондом Бориса Пенчука «Антикорупція». Автор книги Сергій Кузьмін описує та аналізує діяльність організованих злочинних угрупувань (на думку автора) у Донецькій області кінця 1980-х, 90-х рр. За версією журналу «Кореспондент», «Донецька мафія» визнана найкращою книгою України 2006 року

Хтось бачив електронну версію цієї книжки. Незабаром вибори, цікаво було б прочитати...:)

Євген Золотарьов. Це інформаційно-просвітницький проект. На Донбасі є люди, які у своєму виборі керуються принципом: “Хай це негідники, але “наші”. Коли ж люди беруть до рук книжку, читають, бачать фото трупів, документи, які стосуються діяльності донецького злочинного клану, то, думаю, їхня громадська і політична мотивація змінюється. Зібрані у рамках проекту матеріали розвіюють й ілюзії щодо тих, хто вдає з себе палких борців з цим кланом. “Донецька мафія” і “Кримський гамбіт” – лише перші кроки. На черзі - матеріали про харківську і галицьку мафії.

Додано через 28 хвилин

Б.Пенчук показывает мне, не разрешая открывать: это «Донецька мафія. Перезавантаження», рабочий вариант на украинском языке, с зазывающей красной лентой поперек обложки «Попередня книга ДОНЕЦЬКА МАФІЯ. АНТОЛОГІЯ є першою офіційно забороненою книгою в Україні».

http://forum.proua.com/index.php?showuser=1888

Читатель_Обкома
31.08.2007, 16:05
Б.Пенчук показывает мне, не разрешая открывать:

А не тот ли ето ...Б.Пенчук...при помощи которого...ТЕРМИНАТОР Оранжевой Революциии...некто господин Луценко..а ныне..пан Сжатый Кулак....хотел засадить в тюрьму...злодия
Колесникова???
А не обьяснил ли..етот самый пан Б.Пенчук...откудо он взял бабки..в размере 1,5 млн$
на приобретение акций...универмага "Белый лебедь"...в Донецке?А:cowboy:

Danilo
31.08.2007, 17:52
Борис Пенчук, глава фонда «Антикоррупция», 1962 года рождения, обладатель двух дипломов о высшем образовании, кандидат экономических наук. Член КПСС После армии я прошел комсомольскую школу, вступил в компартию — принимал меня Владимир Рыбак, тот, который сейчас является вице-премьером, а был тогда в 1990 году третьим секретарем райкома партии. Без этого я бы не мог работать на руководящих должностях

Напевно вміє добре заробляти гроші, а не тільки рахувати на калькуляторі витрати на перехід до стандартів НАТО? У КПСС треба було йти.:D
Там за посиланням все чудово написано.

no_coment
03.09.2007, 16:49
А не тот ли ето ...Б.Пенчук...при помощи которого...ТЕРМИНАТОР Оранжевой Революциии...некто господин Луценко..а ныне..пан Сжатый Кулак....хотел засадить в тюрьму...злодия
Колесникова???
А не обьяснил ли..етот самый пан Б.Пенчук...откудо он взял бабки..в размере 1,5 млн$
на приобретение акций...универмага "Белый лебедь"...в Донецке?А:cowboy:

Как "где взял" - друзья подарили! Наверное не просто друзья, а любимые (чит. любі)..... :radist:

Danilo
03.09.2007, 17:50
Першою у виборчому бюлетені для голосування на позачергових виборах до Верховної Ради України буде значитись Комуністична партія (оновлена). Що, без Пєті Симоненка?:)
Як передає кореспондент УНІАН, за підсумками проведеного Центральною виборчою комісією жеребкування з визначення номерів політичних партій (виборчих блоків політичних партій) – суб’єктів виборчого процесу, за якими їх назви розміщуватимуться у виборчому бюлетені для голосування на позачергових виборах народних депутатів,
другим номером у списку буде Партія національно-економічного розвитку України,
3 – Український народний блок,
4 – Партія регіонів, ідіть ви на всє четирє сторани!:D
5 – Партія вільних демократів,
6 – Соціалістична партія України, відповідно сутності лідера:)
7 – Блок Литвина, Сім смертних грихів?:)
8 – Блок Юлії Тимошенко, когда нада - спросім!
9 – Блок Людмили Супрун – Український регіональний актив,
10 – «Християнський блок»,
11 – Селянський блок «Аграрна Україна»,
12 – Прогресивно-соціалістична партія України, 12 негрітьят?:)
13 – Комуністична партія України, дідькова дюжина
14 – Блок «Наша Україна - Народна самооборона»,
15 – Блок «Всеукраїнська громада»,
16 – Всеукраїнське об’єднання «Свобода»,
17 – Громадянська партія «Пора»,
18 – Партія зелених України,
19 – Блок партій пенсіонерів України,
20 – Всеукраїнська партія народної довіри,
21 - Виборчий блок політичних партій «КУЧМА». Очко:)

Степаныч
03.09.2007, 17:56
21 - Виборчий блок політичних партій «КУЧМА». Очко
+12 :radist: :radist: :radist:

levandivka
03.09.2007, 19:55
Цитата:
Допис від Danilo
21 - Виборчий блок політичних партій «КУЧМА». Очко

+12
а чому "12"? :cowboy:

Наспівуючи:
Но не " очко " обычно губит
А к одиннадцати туз.

Степаныч
03.09.2007, 20:52
а чому "12"?
Гумор сподобався... Тонкий гумор... А що?

Мих
03.09.2007, 21:46
13 – Комуністична партія України, дідькова дюжина

За то +1

no_coment
04.09.2007, 09:19
а чому "12"? :cowboy:

Наспівуючи:
Но не " очко " обычно губит
А к одиннадцати туз.

А Ви переставте місцями цифри у числі "12" ... ось "очко" і вийде!...
А в загалі, за Кучму, в нас все через д...пу :shutup: було, тобто із заду на перед!!

Danilo
04.09.2007, 10:29
Дякую за оцінку. Ну що, як кажуть наша пісня добра, починаймо знову?
Сьогодні зранку бачив велику кількість автобусів з політтуристами. Контингент чекав на команду біля кінцевої станції метро. Здебільшого пенсійного віку, а також школяри(дарма що навчальний рік почався.) Ще якийсь відсоток явно безробітних людей, судячи з вигляду.:padonak: :8: :moskali:
Дєдушка Мороз - політичний небіжчик, збирає собі подібних на шАбаш?

Мих
04.09.2007, 10:58
Тим часом сьогодні Мороз зібрав засідання Верховної Ради. Прийшло 269 депутатів. Будуть знімати недоторканість.
Я думаю, як тільки знімуть недоторканість, можна зразу їх кидати в каталашку...

Danilo
04.09.2007, 11:55
Тим часом сьогодні Мороз зібрав засідання Верховної Ради. Прийшло 269 депутатів. Будуть знімати недоторканість.
Я думаю, як тільки знімуть недоторканість, можна зразу їх кидати в каталашку...
А це добра ідея Миху! Хто знає, може це все і було розраховано тільки на їхню таку реакцію, а тепер коли вони повелися, можна було б і хапати, але ж Цушки не зпрацюють.:no: Вчора президент нагадав, що все це нелегітимно і не буде мати правових наслідків.

Степаныч
04.09.2007, 13:26
Вчора президент нагадав, що все це нелегітимно і не буде мати правових наслідків.
А що, судової влади в державі уже немає? Президент ОДНООСІБНО вирішує, що легітимно, що ні? І взагалі, маючи такий низький рейтинг, який є сьогодні у Президента і його політичних сил, говорити те, що він сказав вчора, меншою мірою дивно.

Danilo
04.09.2007, 13:43
Степаничу. Добрі люди, які його обрали, моляться за нього. Мені виступ сподобався, виважено і твердо! Саме цього я і очикував від президента. Тобто рейтинг піднявся на моє переконання.

Степаныч
04.09.2007, 13:47
Степаничу. Добрі люди, які його обрали, моляться за нього. Мені виступ сподобався, виважено і твердо! Саме цього я і очикував від президента. Тобто рейтинг піднявся на моє переконання.Сподобався/не сподобався... Не в тому справа. Чи мав він право говорити за УВЕСЬ народ? Давати замість суду правову оцінку?

Danilo
04.09.2007, 14:00
Давати замість суду правову оцінку?
Може годі вже судів? Він є гарантом конституції. Навіть калоліциє не подають до суду, Ви що Степаничу, марите, чи мрієте?

Степаныч
04.09.2007, 14:04
Ви що Степаничу, марите, чи мрієте?
Я розмірковую... А Ви? А-а-а! Ви ж молитесь... Медитація тобто... Ну в такому стані фіг зна що можна уявити. Кінчайте цю справу.:no:
Так от. Единий орган, який згідно законодавства може дати правову оцінку у даному випадку - Конституційний суд. У Президента таких повноважень немає. Якщо Гарант Конституції її порушує, то пересічному громадянину теж дозволено?:beee:

Danilo
04.09.2007, 14:11
Та де він порушує? Ця мерзота зібралася знову з метою відмінити вибори, а може як вдасться зробити імпічмент. Вони привели знову тисячі людей до стін парламенту. Купили людей за гроші! Це що, нормальна ВР? Немає слів, не можу виразити своє обурення. Не хочу. Їхній час минає.

Степаныч
04.09.2007, 14:20
От блін! Узяв і зняв карму! Шо тепер робить?:radist:

Danilo
04.09.2007, 14:31
От блін! Узяв і зняв карму! Шо тепер робить?:radist:
Не треба мене допікати.:no: Весло ж воно під рукою.:) Все, МИР!:y:

levandivka
04.09.2007, 21:19
Чи мав він право говорити за УВЕСЬ народ? Давати замість суду правову оцінку?
Опаньки...
Президент у нас - всенародно обраний... А судьї хто?
http://s5.rimg.info/3a60124aa7f2a44ef4f4b8cf194e4690.gif

Степаныч
04.09.2007, 21:35
Опаньки...
Президент у нас - всенародно обраний... А судьї хто?
http://s5.rimg.info/3a60124aa7f2a44ef4f4b8cf194e4690.gifВсенародно? Та це ж один із міфів. На кшталт рук, які нічого не крали.:cowboy:

levandivka
04.09.2007, 21:44
Міф? будьмо послідовними: Ви там про суд що-то писали...
В суду є претензії?.. ;)

Читатель_Обкома
05.09.2007, 10:59
В суду є претензії?..
Не-а..если к Верховному Суду ...аля -2004 год..то нема!
Бочек пустых нема!:radist:
Вчерась...смотрел на "5-ом"..как лаялись..Каськив..с Бодуновым...вот умора то была...как две бабы...базарные...:D :D :D
А по моему..этот Каськив..еще тот козел..во какую харю то отьел..на денежки...от майдана...которые сердобольные люди..носили на майдан...на правое дело...:cowboy:

Danilo
05.09.2007, 11:02
Між іншим харя дійсно поширшала.:D А він і був козловатим,нє?:)

Додано через 1 хвилину
А судьї хто? Поважні Сюзанкі Станікі.:)

Степаныч
05.09.2007, 11:09
Міф? будьмо послідовними: Ви там про суд що-то писали...
В суду є претензії?.. ;)
"Всенароднообраний" і "законнообраний" - дві різні речі! Якби я вважав Президента обраним НЕЗАКОННО - інша справа. Хоча вееееличезні сумніви щодо ЗАКОННОСТІ обрання є. Але не звернулися до суду - я й сопллю у дві дірочки. Чому ж Президент дозволяє собі підміняти суд? "Будьмо послідовними" (с. Левандівка) ;) - в суді є претензії щодо незаконності скликання сесії? Нема. От нехай теж сопе у дві дірочки. "Нє"?(с).:)

Додано через 6 хвилин
Поважні Сюзанкі Станікі.
Є пропозиція! Для подальшого плідного спілкуванні оголосити список осіб, яких необхідно писати правильно (наприклад, Віктор Андрійович Ющенко, Юлія Володимирівна Тимошенко... тощо) і інших, щодо яких дозволено писати: "Сюзанкі Станікі", "Яник", "Райка Б.", "Тарасик" ... тощо.:cowboy:

Danilo
05.09.2007, 11:19
і інших, щодо яких можна писати "Сюзанкі Станікі" Про яку повагу мова, це ж пацюк. 12 мільйонів доларів записаного майна на матері, це що так платять у суді конституційному?:D

Степаныч
05.09.2007, 11:24
Про яку повагу мова, це ж пацюк. 12 мільйонів доларів записаного майна на матері, це що так платять у суді конституційному?:DДоведено?:eek: Пропустив!

Хоча це не важливо. Відомо ж достеменно, що і діючий Президент зі своїм братом, і ЮВТ, і іже з ними свої капітали заробили ЧЕСНОЮ ПРАЦЕЮ. А Луценко так той взагалі живе на одну нещасну зарплату! :)

Мих
05.09.2007, 11:25
Всенародно?

А Кучма всенародно?

Степаныч
05.09.2007, 11:26
А Кучма всенародно?Ні. А його так хтось називав?

Читатель_Обкома
05.09.2007, 11:32
А Луценко так той взагалі живе на одну нещасну зарплату!
Про етого зрадника...вчера на "5-м"...Бокий по расказал..как етот "борец с коррупцией"..и " за народное счастье...с кулаком"...:radist:
Получил "хатынку"..от ВР..а старую...быстренько на тещу записал...вот козел!:mad:

Мих
05.09.2007, 11:39
Ні. А його так хтось називав?

Ні, бо було соромно таке казати.

Додано через 1 хвилину
"5-м"...Бокий по расказал..как етот "борец с коррупцией

А Бокий не получав компенсацій і квартир?

Степаныч
05.09.2007, 11:43
Ні, бо було соромно таке казати.Та ні. Просто нікому і в голову не могло б таке прийти.

Взагалі дістало. Одні носяться із ВСЕНАРОДНООБРАНИМ і вважають себе едино правими, інші брешуть про ПОКРАЩЕННЯ ЖИТТЯ ВЖЕ СЬОГОДНІ!:mad: Доколе???:suicide:

Читатель_Обкома
05.09.2007, 11:43
А Бокий не получав компенсацій і квартир?
Не-а...в основном бютовцы..и нсу-ушники!:cowboy:

Мих
05.09.2007, 11:47
Не-а...в основном бютовцы..и нсу-ушники!

Ви наївні, як личинка....

Читатель_Обкома
05.09.2007, 11:51
інші брешуть про ПОКРАЩЕННЯ ЖИТТЯ ВЖЕ СЬОГОДНІ!
Степаныч?Я что то Вас не пойму...совсем!:mad:
Вы что ?Инвалид?Пенсионер?Не совершеннолетний?А может студент-сирота?:cowboy:
С каких это пор..любая Держава...должна заботится о трудоспособных людях от 18 лет и до пенсии?:cowboy:
Голова на плечах есть?Есть!
Ну вот и вкалывайте..в меру своих возможностей...и получайте по труду!!!
А от Державы ничего не ждите...до пенсии....:radist:

Додано через 2 хвилини
Ви наївні, як личинка....
:D :D :D
Да знам...знам...что получал...токо он не вы... выеживается...и не корчит из себя.... как Луценко-зрадник!

Степаныч
05.09.2007, 11:56
Степаныч?Я что то Вас не пойму...совсем!
Вы что ?Инвалид?Пенсионер?Не совершеннолетний?А может студент-сирота?
С каких это пор..любая Держава...должна заботится о трудоспособных людях от 18 лет и до пенсии?
Голова на плечах есть?Есть!
Ну вот и вкалывайте..в меру своих возможностей...и получайте по труду!!!
А от Державы ничего не ждите...до пенсии....
И бюджетники тоже должны вкалывать и ничего не ждать