КПК

Показати повну версію : Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Сторінки : 1 [2] 3 4 5

Шинкарь
06.06.2007, 11:39
ще й мають претензії до народу, мовляв, "ану ж бо, любі, тепер усі зібрались і гайда на виборчі дільниці витрачати ВАШ час на досягнення НАШИХ цілей!".
Вот оно проклятье майдана - банкротство доверия к революционерам (читай смутьянам). По делом им.

levandivka
06.06.2007, 11:58
Вот оно проклятье майдана - банкротство доверия к революционерам (читай смутьянам). По делом им.
Ні, Шинкарю!
Просто...
Я не п'ю, в обіцянки політиків не вірю.
Вірю справам, а їх у політиків мало. І ті, кримінальні.

Шинкарь
06.06.2007, 12:27
Вірю справам, а їх у політиків мало
Не так уж и мало, и при желании криминал можно ко всему налепить.
Например:
- Скурвлен договор с Россией по газу до 2009.
- Ау - Криворожсталь.
- Да здравствует реприватизация.....

Список неполон..................

vasili
06.06.2007, 12:31
Я не п'ю, в обіцянки політиків не вірю.
Дійсно, вірити політикам, хоч обласного маштабу чи верх ради мусить бути причина в "чуть-чуть подшафє"

Internati
06.06.2007, 13:06
http://news.img.com.ua/img/gallery/227/b8e19469df6f8aed6b97ecb49e1388bd.jpg

Ось, квінтесенція його гасла "Бандитам тюрми". :(

no_coment
06.06.2007, 13:11
http://news.img.com.ua/img/gallery/227/b8e19469df6f8aed6b97ecb49e1388bd.jpg

Ось, квінтесенція його гасла "Бандитам тюрми". :(

Нє-а! Може краще буде - ЛЮБІ ДРУЗІ!

Черешенька
06.06.2007, 13:11
Ви ЗА те, щоб світські країни повернулися "в лоно" влади церков (У всіх цивілізованих країнах (в т.ч. в Україні) церква відділена від держави за війнятком частини мусульманських)? Безперечно, церковні мужі з цього були тільки раді. А ось тоді, "проблеми" відносин між країнами перекочують на "проблеми" відносин між церквами. Ви цього бажаєте?
Ні, цього не бажаю, я за секуляризацію теж. Я просто цитату сприйняла по-інакшому і уявила собі, як цервка нестиме відповідальність за народ.

no_coment
06.06.2007, 13:17
Ні, цього не бажаю, я за секуляризацію теж. Я просто цитату сприйняла по-інакшому і уявила собі, як цервка нестиме відповідальність за народ.

О-ба на! Крутий поворот!:8:
"Секуляризм — цей пасинок християнства (за словами О.Шмемана), є справжньою єрессю, викривленням, перебільшенням й тому ушкодженням у своїй основі чогось справжнього, настоюванням на своєму виборі, на одному елементі за рахунок інших, порушенням кафолічності Істини."

Хоча (якщо відкинути "реприватизації" церковного майна на користь держави) може бути...... Хоча - ні! - дуже радікально, як на мене!

Internati
06.06.2007, 13:17
Нє-а! Може краще буде - ЛЮБІ ДРУЗІ!
нєа, "любі друзі" то є інше. Наприклад усілякі там Порошенки, Жванії, Червоненки, Зваричі, Безсмертні, Івченки і тому подібні.
А це є саме Бандити!

no_coment
06.06.2007, 13:19
нєа, "любі друзі" то є інше. Наприклад усілякі там Порошенки, Жванії, Червоненки, Зваричі, Безсмертні, Івченки і тому подібні.
А це саме Бандити!

Ну, то вже має бути ТРИПТІХ... або .... БАТАЛІЗМ.. де "хлопчики" на ліво, а "дівчатка" - на право.:agree:

Черешенька
06.06.2007, 13:35
Секуляризм — цей пасинок християнства
Для мене секуляризація - це відокремлення церкви від держави. Церква -не політична установа і держава жодним чином не вливає на неї і навпаки.

vasili
06.06.2007, 13:44
В Україні багато церков і кожна з них має свої традиції відносин з владою, друге діло стратегії, то цим питанням вирізняється московська.

no_coment
06.06.2007, 14:07
Для мене секуляризація - це відокремлення церкви від держави. Церква -не політична установа і держава жодним чином не вливає на неї і навпаки.
Я, в не якій мірі, не вважаю за потрібне змінювати формулювання та власне ідеї секуляризація (Тлумачення терміну ось тут) http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%8F%D1%80%D0%B8%D 0%B7%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F

Інша справа, що прихильникам секуляризації манеться забрати майно церков на користь держав - це я НЕ підтримую!

lotr_an
06.06.2007, 16:14
Боюся, що - РЕГРЕСІВНІ. Ви ЗА те, щоб світські країни повернулися "в лоно" влади церков (У всіх цивілізованих країнах (в т.ч. в Україні) церква відділена від держави за війнятком частини мусульманських)? Безперечно, церковні мужі з цього були тільки раді. А ось тоді, "проблеми" відносин між країнами перекочують на "проблеми" відносин між церквами. Ви цього бажаєте?
Ви рахували скільки в Україні різноманітних церков? Скажу одразу - більше ніж партій у Верховній Раді.

ми не в тій площині обговоювали дану проблему.

Было такое предложение в ВР. Но оранжевые депутаты его гневно отвергли. Не очень понятно почему им не понравилось такое предложение, но факт есть факт - оно не прошло.

ну що тут не розуміти як на всіляких уродів в нашій країні тіки й управи що 150 депутатів мають складати повноваження. Тож - рішення суду не дочекаєшся, уряд не підпорядковується Президенту інша беліберда.

ну що тут не розуміти як на всіляких уродів в нашій країні тіки й управи що 150 депутатів мають складати повноваження.

ой я написав уродів я мав на увазі урядів

vasili
06.06.2007, 16:19
Інша справа, що прихильникам секуляризації манеться забрати майно церков на користь держав - це я НЕ підтримую!
За останні п’ятнадцять років незалежності для багатьох наших співвітчизників цінності матеріальні стали важливішими від цінностей духовних,

lotr_an
06.06.2007, 16:19
Пропоную саме НЕ ГОЛОСУВАТИ, як форму ігнорування ницих з"ясувань стосунків українськими політиканами.
Інакше ж виходить, що попри те, що вони боряться виключно за свої блага, вони ще й мають претензії до народу, мовляв, "ану ж бо, любі, тепер усі зібрались і гайда на виборчі дільниці витрачати ВАШ час на досягнення НАШИХ цілей!".

Пропоную забанити п. Internati за антисемітизм, расизм і націоналізм :)

це жарт п. Internati. не ображайтеся будь-ласка!

Дальневосточник
06.06.2007, 16:23
уряд не підпорядковується Президенту інша беліберда.
У нас уже было правительство под Президентом.
И называется сейчас это время "кучмизм" - что хочу, то и ворочу.Другое дело, шо вырвавшись из-под Президента правительство стало "тянуть одеяло на себя" - ну так это еще не повод вернуться к абсолютной президентской монархии.Я думаю, что когда разные ветви власти не могут править единолично - только тогда возможно их внимание к народу.

lotr_an
06.06.2007, 16:50
абсолютной президентской монархии

моя думка така треба навернутися взагалі до Президентської анархії чи диктатури. А поки цього не буде фото з підписами "Чому бандити не в тюрмах" взагалі не доречні.

Ви (не ви конкретно п. Дальневосточник, а деякі інші) ж скажіть за кого голосували - за ПР? то чому жалієтесь що чмурило не сидить в тюрмі?

no_coment
06.06.2007, 17:23
Все о чем Вы, господа, сейчас ведете дискуссию относится к проблеме ВЛАСТИ как таковой.
Поэтому, пока в нашей стране не изменится отношения к ВЛАСТИ со стороны, прежде всего, простых людей (а депутаты не с луны упали - тоже в пеленки писались) все это будет напоминать "воду в ступе"...

P.S. "Власть пять (!) раз переходила из рук в руки.... пока не оказалось, что это одни и те же руки.."

Дальневосточник
06.06.2007, 17:45
чмурило не сидить в тюрмі?
я бы смотрел шире - "чмурылы"... Вот чесное слово - не вижу разницы между Юлей и скажем Колесниковым.... Ни в том, ни в другом случае для суда "доказательств не достаточно". Законы у нас, сами видите, какие. А кто эти законы писал, кто разрабатывал? Тут вот недавно Нестор Шуфрич рассказывал, как он разрабатывал и проталкивал Закон против Порошенко (об увольнении с должности депутата, не сложившего полномочия), а попал под закон Пискун.... И смех, и грех...Ну а в большинстве законов попадаем мы с Вами....

lotr_an
06.06.2007, 18:09
Законы у нас, сами видите, какие. А кто эти законы писал, кто разрабатывал?

знаю що підзаконні акти наші депутати по 200 $ замовляють у студентів Києво-Могилянки і інших київських вузів.

Черешенька
06.06.2007, 22:44
знаю що підзаконні акти наші депутати по 200 $ замовляють у студентів Києво-Могилянки і інших київських вузів
Ви то серйозно???
Ну то маємо то, що маємо. Чого тут іще більшого від таких законодавців чекати! Цікаво, за що наші депутати такі велитенські зарплати отримують. За клоунаду, бутафорію, популізм, відсипання і виціловування один одного?

OldMan
07.06.2007, 02:06
Поэтому, пока в нашей стране не изменится отношения к ВЛАСТИ со стороны, прежде всего, простых людей (а депутаты не с луны упали - тоже в пеленки писались) все это будет напоминать "воду в ступе"...

А как оно должно изменится? Каким стать?

моя думка така треба навернутися взагалі до Президентської анархії чи диктатури.
Похоже президентскую анархию (очень понравилось мне определение :) ) уже имеем.
Какая у него получится диктатура?

Чернобылец
07.06.2007, 05:44
Как на самом деле БЮТ писал свои заявления

http://ura-inform.com/ru/politics/2007/06/06/olijnik/

Шинкарь
07.06.2007, 06:26
А как оно должно изменится? Каким стать?
Надо их рассматривать не как вождей или мессию, а как "дежурных задниц" перед нами, штатниками и Россией.

lotr_an
07.06.2007, 10:15
вождей или мессию

ну скажіть хто їх розглядає як вождів і месій.

Я написав "їх" але прекрасно розумію кого саме ви мали на увазі.
Коли я перший раз почув слово месія мені взагалі дико стало (я тоді ще в школі вчився). Я подумав яке ж це богохульство називати людину месією. І можу вам сказати на 100 % ця листівка в якій я це прочитав була провокаційною (її Наша Україна не друкувала).

Шинкарь
07.06.2007, 11:10
ну скажіть хто їх розглядає як вождів і месій.
Всю жизнь считал, что если кто-то свою задницу сажает на трон при помощи протестующего народа (Ленин, Гитлер, Мао, Кастро, Пиночет ……….. та и у нас далеко ходить не надо) и есть вожди, и есть мессия, для тех кто не ведая о последствиях пихает ИХ на верхушку власти.

Но самое интересное, в случае, когда сценарий при жизни оказывается, мягко говоря, не желательный, те кто их ожесточенно туда запихивал, отказываются в них потом видеть вождей и т.д. Пример – Гитлер, Ленин (та и у нас далеко ходить не надо)

Мы, еще как всегда, покажем всему миру свою уникальность.
В выше помянутых списках будет первая в мире тётя.

Все наши фигуранты здесь
http://www.pravda.com.ua/ru/files/_Picture_file_path_85.jpg

lotr_an
07.06.2007, 11:18
Всю жизнь считал, что если кто-то свою задницу сажает на трон при помощи протестующего народа (Ленин, Гитлер, Мао, Кастро, Пиночет ……….. та и у нас далеко ходить не надо) и есть вожди, и есть мессия, для тех кто не ведая о последствиях пихает ИХ на верхушку власти.

Добре п. Шинкар - КОГО треба було ОБИРАТИ?

Шинкарь
07.06.2007, 11:39
КОГО треба було ОБИРАТИ?
На тот момент, лучше плохого Януковича, чем еще более плохого Ющенко.

И вообще, выбирать самого главного дожен парламент, или вообще упразднить его (президента).

Выросли мы из эпохи вождизма.

Boris_Kiev
07.06.2007, 11:42
Всю жизнь считал, что если кто-то свою задницу сажает на трон при помощи протестующего народа
А кто-то не пытался ... осенью 2004 ?
Вы на полном серьезе его хотели ?

Шинкарь
07.06.2007, 11:46
А кто-то не пытался ... осенью 2004 ?

..................При помощи протестного электората.....................

Вы на полном серьезе его хотели ?

Еще разок. Мой выбор был из плохого и очень плохого.
И никого я не хотел, уж лучше остался Кучма, или вообще институт призидентства убрали.

lotr_an
07.06.2007, 12:01
На тот момент, лучше плохого Януковича, чем еще более плохого Ющенко.

я голосував за принципом краще нормального Ющенка ніж поганого Януковича. тому не розумію про що ви.

И вообще, выбирать самого главного дожен парламент, или вообще упразднить его (президента).

в нас зараз 300 голосів хтіли купити, так платили по скільки (10 млн.) ?
Хочу спитатися скільки б коштувала посада Президента? Може колись назбираю і буде нагода купити.

Дурня - не може посада Президента (а він повинен бути і бажано в автократичній ролі) залежати від купки продажних людців. І я вам скажу чому. Томущо одного легше зкинути ніж 450!

Выросли мы из эпохи вождизма.

ми переросли з епохи радянського тоталітарного вождизму в епоху сучасного обдуманого і поміркованого керівництва. І це керівництво обдумане і помірковане має бути автократичним. В офтопі я вже писав вміти керувати недостатньо (і автомобілем також).

П.С. Відмовляюся від слова анархія на користь автократія. автократія більш доречна. Хоча визначення анархії (не з політології як її вчив), а з вікіпедії мені також підходить (http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%85%D1%96%D1%8F)

Boris_Kiev
07.06.2007, 12:01
Шинкарь. Вы же производите впечатление умного человека. Ну зачем такое писать, не понимаю.
Не думаю, чтобы для Вас срывание шапок и битье подчиненным морд было нормой ?

WIZARD
07.06.2007, 12:30
в нас зараз 300 голосів хтіли купити
Увы, Вы - не правы.
300 - не надо.
Даже те, кто сложит полномочия, не смогут ничего изменить.

Как на самом деле БЮТ писал свои заявления (http://ura-inform.com/ru/politics/2007/06/06/olijnik/)

Вопросы есть?

lotr_an
07.06.2007, 12:40
Как на самом деле

знає лише Господь Бог

WIZARD
07.06.2007, 13:11
знає лише Господь Бог

Хороший ответ.
Ценю.

Шинкарь
07.06.2007, 17:38
Шинкарь. Вы же производите впечатление умного человека. Ну зачем такое писать, не понимаю.

Знакомый приемчик, дескать :"Вовочка, ты же хороший мальчик.

Не думаю, чтобы для Вас срывание шапок и битье подчиненным морд было нормой ?

А я вот как скажу, ЧТО БЫ СТАТЬ НОРМАЛЬНЫМ УПРАВЛЕНЦЕМ ДЕМОКРАТОМ ИЗ СОВКОВОЙ СРЕДЫ, нужно и стадию: "битье морд" пройти.
И даже ..........................в тюрьме посидеть не зазорно, совок это сплошная поговорка "От тюрьмы и от сумы.........."
Сейчас он уже не тот. Вспомните себя лет 15 назад.

Не подумайте, что я за него и в "огонь и в воду". Просто назовите мне других более приемлемых.

я голосував за принципом краще нормального Ющенка ніж поганого Януковича. тому не розумію про що ви.
А и не надо понимать. Постулаты и стандарты разные. И я не хочу сказать, что Ваши хуже. А Вы?

Boris_Kiev
07.06.2007, 18:00
Шинкарь,
чтобы управлять автобазой - действительно. нужно уметь материться и изредка бить морды. Правда, и самому можно получить монтировкой по голове.
Это - ЕГО уровень. Но не выше. Презираю выскочек-недоучек. Уже были - бухарь Стаканов (стал Стахановым), машинист Петр Кривонос и прочие кухарки.

Представителя ДРУГОГО дагеря (да, да!) довелось наблюдать и обменяться парой фраз в 1997 г в Нацбанке. Причем во время решения чисто технических, "связистских" проблем. Впечатление: классный топ-менеджер. Умеет гасить напряжение и мгновенно решать проблемы. Без мордобоя и мата :)

afterstep
07.06.2007, 18:02
тюрма, навіть по політичній статті - псує людину назавжди. Тому наші політзеки просрали довіру і всі свої можливості.
Ви переплюнули галичину - замість політзеків почали казати, що й просто зеки (причому - врахуйте по яких статтях) - це нормально. І мордобой - теж. І всіх незгодних на палю, і прилюдно шкуру здирати - теж. Прото тра' трошка зачекати...

Полковник
07.06.2007, 21:34
Ющенко: Вы будете смеяться, но я опять назначил досрочные выборы в Раду…
Украинский анекдот двухмесячной давности

http://www.pravda.ru/world/former-ussr/ukraine/07-06-2007/227338-ukraine-0

lotr_an
08.06.2007, 00:55
А я вот как скажу, ЧТО БЫ СТАТЬ НОРМАЛЬНЫМ УПРАВЛЕНЦЕМ ДЕМОКРАТОМ ИЗ СОВКОВОЙ СРЕДЫ, нужно и стадию: "битье морд" пройти.
И даже ..........................в тюрьме посидеть не зазорно, совок это сплошная поговорка "От тюрьмы и от сумы.........."
Сейчас он уже не тот. Вспомните себя лет 15 назад.

ні, ні, ні - керівника такого не треба.

Ваш директор (якщо ви такого маєте) бє вас? Ви мовчите? Ви може дякуєте йому за "чуткоє" керівництво?

А хто Кирпі за препрошенням яйця відбив? Шуфричу дав під око? Цушку хто око вибив (чи підбив), по нирках надавав?

Не Президент України В. Ющенко - однозначно.

А и не надо понимать. Постулаты и стандарты разные. И я не хочу сказать, что Ваши хуже. А Вы?

розійдемося нічиєю? бойовою - 1-1 (можна 2-2).

Представителя ДРУГОГО дагеря (да, да!) довелось наблюдать и обменяться парой фраз в 1997 г в Нацбанке. Причем во время решения чисто технических, "связистских" проблем. Впечатление: классный топ-менеджер. Умеет гасить напряжение и мгновенно решать проблемы. Без мордобоя и мата

о п. Борис - ви велікій человек і дальнозоркій :)

Шинкарь
08.06.2007, 06:09
Представителя ДРУГОГО дагеря (да, да!) довелось наблюдать и обменяться парой фраз в 1997 г в Нацбанке. Причем во время решения чисто технических, "связистских" проблем. Впечатление: классный топ-менеджер.
Всего навсего доказательство об обманчивости первого впечатления.
Ваш директор (якщо ви такого маєте) бє вас? Ви мовчите? Ви може дякуєте йому за "чуткоє" керівництво?

А нет у меня директора, я сам директор. И Вы знаете, был у меня подобный случай, учил уму-разуму проворовавшуюся гниду, которому доверял. Вот и такие бывают минутные импульсы. Но главное это не вошло в систему ни уменя ни у Федоровича.

В случае с мордобоем, прекрасно его понимаю. Как говорится было, прошло и не вернется.

Internati
08.06.2007, 10:15
Ви знаєте, якщо б тут пані Меркель побила когось із своїх міністрів і про це б довідалась громадськість, то вже завтра вона (Меркель) подала б у відставку, а післязавтра проти неї було б порушено справу за завдання тілесних ушкоджень.
Цікаво, що в Україні ніхто навіть словом не заікнувася про те, щоб відкрити кримінальну справу, хоча привід для відкриття такої справи(повідомлення, опубліковані в пресі) був.
:(

Мих
08.06.2007, 11:00
Це ви так жартуєте?

Громадянський - то згідна, а чому християнський?

Згадався анекдот.
Закарпаття. Потоп. Сидить чоловік на хаті і молиться, щоб не втопитися. Пливуть люди на човні.
-Миколо, сідай з нами на човен.
-нема потреби - мене Бог спасе!

Сидить далі, вода прибуває. Молиться. Враз з"явився гелікоптер.
-Миколо, летімо разом, а то втопишся!
-Та, нема потреби, мене Бог врятує.

Таки вода піднялася і чоловік втопився. Приходить на той світ і питає: Господи, чому Ти це допустив, я ж так молився. А Господь йому відповідає:
- Я прислав тобі човна, а ти відмовився, я прислав тобі гелікоптера, але ти знову відмовмвся, що Я мав робити?

Якщо Бог нам посилає вибори, щоб було більше правди, то хіба ми маємо право це ігнорувати?

vasili
08.06.2007, 11:08
Та взагалі Віктор Федорович Янукович - це вона, а не він!

WIZARD
08.06.2007, 11:41
Бог нам посилає вибори

Причем тут Бог?

Romeo1256
08.06.2007, 11:51
Мені здається що від перестановки доданків сума не поміняється! хоча продовжую вірити в здоровий глузд нашого народу!!! на мою думку прикольно було б робити 2 тури
1.стандартні вибори
2.виборці розподіляють свої голоси вже між партіями які пройшли барєр

Читатель_Обкома
08.06.2007, 12:21
в нас зараз 300 голосів хтіли купити, так платили по скільки (10 млн.) ?
Хочу спитатися скільки б коштувала посада Президента? Може колись назбираю і буде нагода купити.
Копию ведомости..предьявите..плиз...или хотя бы платежки из банка...
а то только ля-ля-ля...
чтобы управлять автобазой - действительно. нужно уметь материться и изредка бить морды. Правда, и самому можно получить монтировкой по голове.
Это - ЕГО уровень. Но не выше.
Угу..а как же..а губернаторство?А Премьер минстерство?
У Федороча то не было...крестного батька Гетьмана первой жены...который за уши вытащил...никому не известного руководителя Днепропетровского сбербанка...
Представителя ДРУГОГО дагеря (да, да!) довелось наблюдать и обменяться парой фраз в 1997 г в Нацбанке. Причем во время решения чисто технических, "связистских" проблем. Впечатление: классный топ-менеджер.
ХА-ха-ха...восьмой раз слушаю...этот лепет...и это пишет человек...который якобы прошел тренинги..не поддаватся чужому влиянию..... не смешите Борисе...
А хто Кирпі за препрошенням яйця відбив? Шуфричу дав під око? Цушку хто око вибив (чи підбив), по нирках надавав?
Забыли про Лавриновича...тому вообще... легкие удалили..а два ребра...
побольше читайте интернетовского мусора...
Ви знаєте, якщо б тут пані Меркель побила когось із своїх міністрів і про це б довідалась громадськість, то вже завтра вона (Меркель) подала б у відставку, а післязавтра проти неї було б порушено справу за завдання тілесних ушкоджень.
Цікаво, що в Україні ніхто навіть словом не заікнувася про те, щоб відкрити кримінальну справу, хоча привід для відкриття такої справи(повідомлення, опубліковані в пресі) був.
Ну во первых...там...таких звездюлей выписали по самое не мога...журналюгам...которые всякую херню..распространяют...не проверенную в интернете.... а уж потом и за Аннушку взялись бы!

Мих
08.06.2007, 12:29
Причем тут Бог?

При всьому....

Boris_Kiev
08.06.2007, 13:05
не смешите Борисе...
Знаєте, тут якраз дзвонив мобільник і екран монітора засмикався. Тема читалася як "Кого оББирати".
Невже вас, Читателю ? Смійтеся !

lotr_an
08.06.2007, 14:54
Та взагалі Віктор Федорович Янукович - це вона, а не він!

Яна Ковічева +1

Копию ведомости..предьявите..плиз...или хотя бы платежки из банка...
а то только ля-ля-ля...

оооо чого заспівали, максимум це таємна відеозйомка якогось (вже вбитого) журналіста. Хоча всілякі там журналістські розслідування ви мусіли бачити по телику.

А ще, вони би були остатніми ідійотами якби робили "справи" через банк.

Забыли про Лавриновича...тому вообще... легкие удалили..а два ребра...
побольше читайте интернетовского мусора...

мені товаріщ, люди згори (можете називати пташкою) нашептали. в неті і жовтій пресі я такого навіть не читаю.

Читатель_Обкома
08.06.2007, 15:33
оооо чого заспівали, максимум це таємна відеозйомка якогось (вже вбитого) журналіста. Хоча всілякі там журналістські розслідування ви мусіли бачити по телику.

Шановний...хватит свистет то..Вы заявили..что депутатов покупали за 10 млн.$...докажите!;)

А ще, вони би були остатніми ідійотами якби робили "справи" через банк.

Ага....кейсами приносили...из Швейцарского банка...:p
мені товаріщ, люди згори (можете називати пташкою) нашептали. в неті і жовтій пресі я такого навіть не читаю.
А чо ж тогда всякую херню пишите?Или Вы КМ работает...в приемной..и сами видели..как Лавриновича...или там Шуфрича..выносили из кабинета Янека?А?
С Ваших слов выходит..что КМ...проходной двор какой то...заходи кто хочешь...пиши всякую ерунду в прессу..пипл..все схавает...:suicide:

lotr_an
08.06.2007, 15:44
(Я ненавижу когда форумчане бездоказательно обвиняют других,и не собираются извинятся!!! )
Читатель Обкома!

фіуфіуфіу (це свист)

Шановний...хватит свистет то..Вы заявили..что депутатов покупали за 10 млн.$...докажите!

хватіт так хватіт. мені гроші не давали, мені не хватіт. А вам видно вже
кейсами приносили...из Швейцарского банка

А чо ж тогда всякую херню пишите?Или Вы КМ работает...в приемной..и сами видели..как Лавриновича...или там Шуфрича..выносили из кабинета Янека?А?
С Ваших слов выходит..что КМ...проходной двор какой то...заходи кто хочешь...пиши всякую ерунду в прессу..пипл..все схавает...

не поняв нічого. Ви б не могли українською мовою, бо я щось російську не дуже став розуміти.

Читатель_Обкома
08.06.2007, 16:12
не поняв нічого. Ви б не могли українською мовою, бо я щось російську не дуже став розуміти.
Перевожу дословно:
Желаю Вам хорошего здоровья и долгих лет жизни!И да будет Вам счастье!

lotr_an
08.06.2007, 16:18
Перевожу дословно:
Желаю Вам хорошего здоровья и долгих лет жизни!И да будет Вам счастье!

Ви трошки помилилися :) ви просто трактували свої слова тієюж мовою.

Проте я надзвичайно вдячний! Це серйозно. без жартів.

Перекладаю (перевожу) не дослівно :):

Огромное спасибо! Ето серйозно, без шуток.

Читатель_Обкома
08.06.2007, 16:35
Перекладаю (перевожу) не дослівно
Не стоило себя утруждать..я прекрасно Вас понимаю....

Черешенька
08.06.2007, 16:38
Перекладаю (перевожу) не дослівно

Не стоило себя утруждать..я прекрасно Вас понимаю
Хлопці, ну навіщо так іронічно-саркастично? Давайте краще констуктивно, але полюбовно. :):):)

lotr_an
08.06.2007, 16:45
А Черешенька права :)

проте конструктивно - полюбовно ніяк не вийде. Правда п. Читатель_Обкома?

Читатель_Обкома
08.06.2007, 16:51
проте конструктивно - полюбовно ніяк не вийде. Правда п. Читатель_Обкома?

"Правда хорошо..а счастье лучше" (с)

vasili
08.06.2007, 16:52
проте конструктивно - полюбовно ніяк не вийде.
Я гадаю Читатель_Обкома вас lord of rings, боїться як вовка. Ви не пужайте його.

Читатель_Обкома
08.06.2007, 16:59
Я гадаю Читатель_Обкома вас lord of rings, боїться як вовка. Ви не пужайте його.
Фи....:D "волков боятся....в лес (на форум ЛФ) не ходить!";)

lotr_an
08.06.2007, 17:21
боїться як вовка

:D як дідько ладану :D

spm1950
08.06.2007, 18:32
Простой вопрос к каждому стороннику досрочных перевыборов.
Дайте максимально возможный для Вас список достойных людей в новый состав ВР.
Менять-то надо? Надо.
А на кого?

На того хто останній в списку.

zet
08.06.2007, 21:03
Хорошо бы, только что-то из первой половины списка никак вычеркиваться не хотят (достаточно глянуть на Мороза), а голосовать только за партии можно, а не за личности...

lotr_an
09.06.2007, 00:36
як дідько ладану

а насправді ніхто нікого і нічого не повинен боятися в Незалежній Україні. Ми не повинні боятися добрих/поганих Президента, Премєра, Верховну Раду, низької/високої зарплатні, за родину не повинні боятися, за Завтра не повинні боятися, ми не повинні боятися нікого і нічого всі, без винятку. Ми повинні поважати закони, владу (яка поважає нас), ближніх, ми повинні поважати СЕБЕ. Це не повний список...

OldMan
09.06.2007, 07:44
Допис від OldMan
Простой вопрос к каждому стороннику досрочных перевыборов.
Дайте максимально возможный для Вас список достойных людей в новый состав ВР.
Менять-то надо? Надо.
А на кого?

Так дайте список. Списка-то нет.

levandivka
09.06.2007, 08:44
хватит свистет то..Вы заявили..что депутатов покупали за 10 млн.$...докажите!
Доводити загальновідоме?

А чо ж тогда всякую херню пишите?
Чия б корова..?

выходит..что КМ...проходной двор какой то...заходи кто хочешь...пиши всякую ерунду в прессу..пипл..все схавает...
Саме ТАК! В нас люба установа - прохідний двір для блатняків.

Не стоило себя утруждать..я прекрасно Вас понимаю....
А шо толку?

навіщо так іронічно-саркастично? Давайте краще констуктивно, але полюбовно.
Краще?
-Без сумніву, але кому?
Что русскому хорошо - немцу смерть.

голосовать только за партии можно, а не за личности...
Хіба Ви бачили в Україні політичну партію (не плутати з кланом, угрупуванням)?

OldMan
09.06.2007, 08:58
Доводити загальновідоме?
Та не, вы сумму, сумму докажите. А вдруг там больше было. Это ж совсем другое дело.

levandivka
09.06.2007, 09:07
сумму докажите. А вдруг там больше было. Это ж совсем другое дело.

Крокодил Гена: ты зачем залез в трансформаторную будку? дети, вам что, делать нечего?!
Дети (хором): Совсем нечего!...

OldMan
09.06.2007, 09:24
Крокодил Гена: ты зачем залез в трансформаторную будку? дети, вам что, делать нечего?!
Дети (хором): Совсем нечего!...
Понял. Дети это БЮТ. А вот кто такой Гена не вспомню. :(

Читатель_Обкома
09.06.2007, 09:30
Доводити загальновідоме?
Общеизвестно..это только Закон Ома!
Вы можете себе представить сумму в лимон доляров?А?
Это кейс!А 10 лимонов это десять кейсов!Скажите..где есть в Украине...такой банк..в котором лежит 10 лимонв доляров..наличными...которые можно взять незаметно для ока Державы?
И это только для одного депутата?А для десятерых?Для двадцати?
Какой идиот...будет держать..такую кучу бабок ..без движения "в чулке" ?
Хочу Вам заметить..если Вы платите в банке...20 грн за коммунальные услуги...эта сумма проходит через Нац.Банк...а уж прохождение сумм..свыше одного лимона доляров...легко прослеживается...Нац.Банком!..СБУ....
Вы уж..совсем ...считаете нашу Державу..на уровне Нигерии...
Так что не надо ля-ля-ля...;)
Чия б корова..?

...ну а Ваша бы молчала...:p
Саме ТАК! В нас люба установа - прохідний двір для блатняків.

Ага...ага..а як же....:D
Попробуйте зайти..в хотя бы на прием к губернатору в ЛОА....а я посмеюся...:D
А шо толку?
Смотря для кого..;)

afterstep
09.06.2007, 09:43

в нігерії може й прослідковується....
Читателю, ви ж не зовсім працівник банку, так? кухню внутрішню досконало не знаєте, правда?
Тому про моніторинг сум більше 10 тис. грн. державою - краще не сперечайтеся ;) Вас ніхто не буде "доказательно, с цьіфрами опровергать" - але ви троха смішно виглядаєте у цьому випадку.....
--
Крім того - не обов'язково давати готівку....

levandivka
09.06.2007, 11:25
Общеизвестно..это только Закон Ома!
Є люди, які і його не знають. Трудно...

Вы можете себе представить сумму в лимон доляров?А?
Это кейс!А 10 лимонов это десять кейсов!Скажите..где есть в Украине...такой банк..в котором лежит ...
А в попугаях, я гораздо длиннее... (Удав, © )

Іноді, і Нігерії можна позаздрити...
Так что не надо ля-ля-ля...;)
...ну а Ваша бы молчала...:p
Я подумаю... Рішення повідомляти? :cowboy:

Попробуйте зайти..в хотя бы на прием к губернатору в ЛОА....а я посмеюся...:D
Якщо Ви про ЛОДА, тоя не знаю причини Вашого сміху.
http://www.memoria.com.ua/images/stories/KomisiaODPA/demonstr.jpg
Я в ЛОДА часто буваю, при потребі..., на прийом...??? :bazar:

Тільки шо з них візьмеш?

afterstep
09.06.2007, 23:16
Тільки шо з них візьмеш?

аналізи на ЛКК

Органом, що здійснює медико-соціальну експертизу, є медико-соціальна експертна комісія (МСЕК). Саме тут також сприяють проведенню ефективних заходів щодо профілактики інвалідності, реабілітації інвалідів, пристосування їх до суспільного життя. Документи на розгляд МСЕК готує лікарсько-консультативна комісія (ЛКК).

zet
09.06.2007, 23:39
Саме тут також сприяють проведенню ефективних заходів щодо профілактики інвалідності
Умгу, инвалиды заседалищного труда 5-го созыва... :naci: :padonak:

Alex_pm
09.06.2007, 23:44
Виходить, шо ми як країна в цілому не здатні нічого путнього обрати

zet
09.06.2007, 23:46
Для того. чтобы выбрать толковое, нужно владеть информацией. А мы и сегодня всю правду только про Мороза знаем....

OldMan
10.06.2007, 04:45
Для того. чтобы выбрать толковое, нужно владеть информацией. А мы и сегодня всю правду только про Мороза знаем....
Вот значит за Мороза и надо голосовать.
Логично?
:)

Не, выходит, что половина Украины не может ничего путнего выбрать.

Pedro
10.06.2007, 05:44

Ось і мається на увазі, Олдмене, ця половина України. В 1991 розі врезультаті кількісної переваги населення на сході був вибраний комуняка Кравчук з його "маємо те що маємо". Коли ж Схід побачив що комуняка не досить проросійський, на наступні дві каденції вибрали москаля Кучму.
Тепер же ваша половина України всякими правдами і неправдами старається пропхнути зека Януковича, іба паабєщял рускій язік ґасударсвєним здєлать.
Питання, коли ви хоч трохи проснетеся від зазомбованого стану і хоч трохи розуму наберетеся???

Степаныч
10.06.2007, 06:50
...
Питання, коли ви хоч трохи проснетеся від зазомбованого стану і хоч трохи розуму наберетеся???
А що вибрав проснувшийся і незазомбований захід з його ума палатою?

afterstep
10.06.2007, 09:32
Умгу, инвалиды заседалищного труда 5-го созыва...

авжеж - ветерани засідничної праці... саме в цій царині зосереджено їхню генітальність.....

Мих
10.06.2007, 09:32
Ось і мається на увазі, Олдмене, ця половина України. В 1991 розі врезультаті кількісної переваги населення на сході був вибраний комуняка Кравчук з його "маємо те що маємо". Коли ж Схід побачив що комуняка не досить проросійський, на наступні дві каденції вибрали москаля Кучму.
Тепер же ваша половина України всякими правдами і неправдами старається пропхнути зека Януковича, іба паабєщял рускій язік ґасударсвєним здєлать.

Думаю, що українці сходу просто занадто довірливі. Вони вірять що їм говорять і так голосують. А там є чимало нормальних людей.

Читатель_Обкома
10.06.2007, 09:57
Педро?У Вас чо "бзик" на русский язык?:suicide:
Думаете других проблем на Украине нема????
Думаю, що українці сходу просто занадто довірливі. Вони вірять що їм говорять і так голосують. А там є чимало нормальних людей.
Угу...а как же иначе....:cowboy: а чо про Центр то скажете..и про Юг за одним?:cowboy:

Читатель_Обкома
10.06.2007, 10:41
Зета?А чо Вам этот отМОРОЗок дался то?;)
Вы что за него голосовали?Или Вы сочувствующая СПУ?:p
Вы лучше почитайьте...что соратники..про Вашу Юлечку пишут...не буду приводить..Бродского...Ковтуненко...Выдрина....и других.Почитайте Замковенко...ну очень...очень интересно...:D дам пару цитаток:

http://www.versii.com/image/zamkovenko.jpg
Этот человек освободил Юлию Тимошенко из-под стражи, будучи председателем Печерского районного суда. "Самоуправство" стоило ему не только должности, но и условных 1,5 лет лишения свободы. В ответ Замковенко подал в Верховный суд уникальный для того времени иск, оспаривающий указ всемогущего Леонида Кучмы. Четыре года он судится, чтобы восстановиться. Прошел в парламент по списку БЮТ. И вот удивительный поворот политической судьбы: теперь Николай Замковенко вынужден учить демократии Юлию Владимировну.

— Распад судебной системы начался еще в 2004 году, когда мы незаконно привели к власти Виктора Ющенко. Это было политическое решение, что недопустимо. Именно тогда Верховный суд вышел за рамки своих полномочий и правового поля.

Ну и далее здесь:
http://www.versii.com/material.php?pid=11411
:D :D :D

OldMan
10.06.2007, 12:20
Допис від OldMan
Ось і мається на увазі, Олдмене, ця половина України.
Pedro, если бы Вы не поддались рефлексу быстро и в пику ответить, а немного призадумались (и обратили внимание на смайлик), то, до сих пор надеюсь, что Вы бы поняли, что имел ввиду перманентно зазомбованный ОлдМен.
Коротко поясню:
~50% за путнего Януковича
~50% за путнего Ющенко
Вот и получается, что за непутнего всегда оставшаяся половина Украины.
Сложно? :)

Коли ж Схід побачив що комуняка не досить проросійський, на наступні дві каденції вибрали москаля Кучму.
Не врите. Вот данные с ЦВК (и я их уже приводил) http://www.cvk.gov.ua/pls/vp1999/webproc0
Галичина голосовала за Кучму
92,3% 859839 Івано-Франківська обл.
91,59% 1623941 Львівська обл.
92,17% 727359 Тернопільська обл.
А это максимальный показатель за Симоненка
Вінницька обл. 628399 59,2%

Так кто выбрал Кучму?
"Хорошее дело склероз - каждый день что-то новенькое". :)
Ответ такой же идиотский, как вопрос - когда Северное полушарие станет Южным.

А украинцы с запада сильно недоверчивые. Они не верят в то, что им говорят и голосуют наоборот. А там есть немало нормальных людей.

Мих
10.06.2007, 12:50
Цитата:
— Распад судебной системы начался еще в 2004 году, когда мы незаконно привели к власти Виктора Ющенко. Это было политическое решение, что недопустимо. Именно тогда Верховный суд вышел за рамки своих полномочий и правового поля.
Та знаємо ми того Замковенка - прості-а.

А украинцы с запада сильно недоверчивые. Они не верят в то, что им говорят и голосуют наоборот. А там есть немало нормальных людей.

Українці зі сходу є більш довірливі, а на заході....

Маю знайому родом з Донецька. Вона вийшла заміж і живе тут вже років 15. Голосує за Ющенка, НУ і не розуміє чому її родина голосує за Януковича.

Тут є ще одна деталь. Українці зі сходу років 15 назад дружно голосували за комуністів, а зараз за капітал Ахмєтова. Що це? Переворот в свідомості? Ні, це просто довіра без перевірок тим, хто щось обіцяє.

OldMan
10.06.2007, 14:00
Маю знайому родом з Донецька. Вона вийшла заміж і живе тут вже років 15. Голосує за Ющенка, НУ і не розуміє чому її родина голосує за Януковича.
Зазомбировали!?
Тут є ще одна деталь. Українці зі сходу років 15 назад дружно голосували за комуністів, а зараз за капітал Ахмєтова. Що це? Переворот в свідомості?
А почему нет?
Свидомисть это не кол, на котором сидишь, это стержень, который держит тебя прямо.

Pedro
10.06.2007, 14:24
Галичина голосовала за Кучму
92,3% 859839 Івано-Франківська обл.
91,59% 1623941 Львівська обл.
92,17% 727359 Тернопільська обл.
А это максимальный показатель за Симоненка
Вінницька обл. 628399 59,2%

Все правильно... Вибирали менше зло, бо вибору практично не було. Ви що хотіли щоб Західна Україна за Пєтю Сіманєнку голосувала.
Проте можливо б проголосувала, якби другий кандидат був В.В. Путін...

zet
10.06.2007, 15:50
Эксперименты над нами давно показали, что обе части Украины не то, что выбирать не умеют, а просто выбирать не из чего...
Не думаю, что мы все отказались бы от патриота нашей страны- Украины и прагмматичного хозяина в одном лице... Наблюдаем же только патриотов собственного кармана. И нечего на друг друга пенять, раз "обое рябое"... Беда еще в том, что для части населения моя страна, только место жительства, и патриотизм они проявляют к другой стране.

Мих
10.06.2007, 18:03
Зазомбировали!?
Та перестаньте, хто тут кого зумбує.... просто, чим частіше ми будемо один до одного в гості - тим більше один одного розумітимемо.

Мих
10.06.2007, 18:07
А почему нет?
Свидомисть это не кол, на котором сидишь, это стержень, который держит тебя прямо.
А чому так? Це ж поворот на 180 градусів, з чого б це так зразу? Чому замість комуняків, якщо так набридли, скажімо не за социків? Я б ше то зрозумів, а тут...

Alex_pm
11.06.2007, 12:51
Здається мені, може це і не патріотично зіучатиме, та ми маємо визнати, шо Україна нині це звичайнісінький "гондурас". Всі ознаки "гондурасисму" присутні: корупція, олігархія, дерібан, стрілянина, кумовство, хворе, пьяне та люмпенізоване населення...
От і треба робити те саме, шо робили свого часу всі "гондураси": формальну владу - якомусь майору а реальне керівництво іноземним консультантам років на 20.
Welcome master !

lotr_an
11.06.2007, 13:08
От і треба робити те саме, шо робили свого часу всі "гондураси": формальну владу - якомусь майору а реальне керівництво іноземним консультантам років на 20.
Welcome master !

ну, ну і що далі.
По-перше що таке "Гондурас" у вашому розумінні?

По-друге. половина України лепетатиме про Американське втручання у внутрішні справи України, друга половина кричатиме про Москоську інвазію.

п. Alex_pm це не вихід. Ми маємо за всяку ціну найти внутрішні шляхи подолання кризи та виходу на новий якісний рівень, чим фактично (пошуком виходу :)) і займається дана гілка форуму, проте, на жаль, суто теоретично :(.

Internati
11.06.2007, 14:26
По-друге. половина України лепетатиме про Американське втручання у внутрішні справи України
Ви знаєте, та половина, котра лепетуватиме про американське втручання у внутрішні справи України колись з трибуни Верховної Ради заявляла: "Ковбала, калбаса, а мнє всьо рафно, лішь би ана била!".

Тому, підозрюю, що послідовна та цілеспрямована диктатура справді патріотично налаштованого лідера пішла б Україні лише на користь.
Бо Український Народ є ще надто дурним, не виліз з пеленок, щоб бути в стані самому розпоряджатись своєю долею, читай робити вибір.
От проблема тільки, що лідера такого немає. :(

lotr_an
11.06.2007, 16:00
Тому, підозрюю, що послідовна та цілеспрямована диктатура справді патріотично налаштованого лідера пішла б Україні лише на користь.
Бо Український Народ є ще надто дурним, не виліз з пеленок, щоб бути в стані самому розпоряджатись своєю долею, читай робити вибір.
От проблема тільки, що лідера такого немає.

ми переросли з епохи радянського тоталітарного вождизму в епоху сучасного обдуманого і поміркованого керівництва. І це керівництво обдумане і помірковане має бути автократичним. В офтопі я вже писав вміти керувати недостатньо (і автомобілем також).

П.С. Відмовляюся від слова анархія на користь автократія. автократія більш доречна. Хоча визначення анархії (не з політології як її вчив), а з вікіпедії мені також підходить (http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...85%D1%96%D1%8F)

no_coment
11.06.2007, 16:35
Ви знаєте, та половина, котра лепетуватиме про американське втручання у внутрішні справи України колись з трибуни Верховної Ради заявляла: "Ковбала, калбаса, а мнє всьо рафно, лішь би ана била!".

От проблема тільки, що лідера такого немає. :(

Що, по-Вашому, означає - ПАТРІОТИЧНО НАЛАШТОВАНИЙ ЛІДЕР?

Internati
11.06.2007, 16:51
Що, по-Вашому, означає - ПАТРІОТИЧНО НАЛАШТОВАНИЙ ЛІДЕР?
Це приблизно той, кого очікували українці в особі Ющенка, і ким він так і не став.

no_coment
11.06.2007, 17:09
Це приблизно той, кого очікували українці в особі Ющенка, і ким він так і не став.

Слабоньким "диктатор" оказався!

Alex_pm
11.06.2007, 17:46
Обидві половини завжди шось лепетатимуть. Як на мене може єдине що об'єднує всіх так це абсольютна закононеслухняність на рівні підсвідомості. Тож треба перестати вигадувати якісь способи подолання кризи бо вони так чи інакше базуються на виконанні якихось законів (рішень), а це неможливо, та, звичайно, перестати прислухатися до лепету з обох боків. Пана майора - в студію !!!

Internati
11.06.2007, 17:56
Соррі за оффтоп, але лепетують москалі, українці ж белькочуть )))

Мих
11.06.2007, 22:56
присутні: корупція, олігархія, дерібан, стрілянина, кумовство, хворе, пьяне та люмпенізоване населення...
А все це рез це, що в Україні не сформована еліта суспільства, ну а ті що є претендентами на еліту - зовсім не еліта, а дич, яким все мало.

Має сформуватися еліта, як в кожній державі. І від того яка вона буде - така буде Україна.

lotr_an
12.06.2007, 00:11
Тож треба перестати вигадувати якісь способи подолання кризи бо вони так чи інакше базуються на виконанні якихось законів (рішень), а це неможливо,

Правильно, способи подолання кризи не треба шукати бо з кризою ми подолаємо і самих себе, треба шукати виходу з кризи. Не вважаєте?

levandivka
12.06.2007, 07:14
Не врите. Вот данные с ЦВК (и я их уже приводил) http://www.cvk.gov.ua/pls/vp1999/webproc0
Галичина голосовала за Кучму<...>

Так кто выбрал Кучму?
"Хорошее дело склероз - каждый день что-то новенькое".
Склероз? :D
Дійсно, не звернути увагу на дату ЦВК-шної інфи (1999)...
Приведіть дані "2-го" гоп-стоп туру виборів 2004, Мукачівські вибори, і будемо сміятися далі...

afterstep
12.06.2007, 07:42
Левандівко, анекдот тих часів - приходять до Кучми, і кажуть жи є дві новини - хороша та погана...
Погана - за опонента проголосувало близько 70%.
- Яка ж тоді хороша?
- А за Вас, леоніде Даниловичу - понад 90%....
--
Уявляю, як вони тоді від реготу боки рвали - поставити Галичину перед вибором - Симоненко чи Кучма....

OldMan
12.06.2007, 09:50
Склероз? :D
Дійсно, не звернути увагу на дату ЦВК-шної інфи (1999)...
Приведіть дані "2-го" гоп-стоп туру виборів 2004, Мукачівські вибори, і будемо сміятися далі...
2004 год и выборы Кучмы??
Напоминаю Вам на какой пост был ответ:
Допис від Pedro
Коли ж Схід побачив що комуняка не досить проросійський, на наступні дві каденції вибрали москаля Кучму.
Что с Вами, levandivka? Расстройство логического аппарата?

levandivka
12.06.2007, 10:32
Что с Вами, levandivka? Расстройство логического аппарата?
5-мінут, польот нормальний!
Все в повному порядку, всі системи функціонують!
Використання недостовірних (сумнівних) даних ЦВК за 1999 р. вважаю жартом.

OldMan
12.06.2007, 11:09
5-мінут, польот нормальний!
Все в повному порядку, всі системи функціонують!
Використання недостовірних (сумнівних) даних ЦВК за 1999 р. вважаю жартом.
Данные с официального сайта.
В связи с тем, что levandivka выражает недоверие данным ЦВК, считаю нижепреведенные показатели фальсификацией.
Кандидат % ЗА
Ющенко В. А. 51.99
Янукович В. Ф. 44.20
http://www.cvk.gov.ua/pls/vp2004/wp0011

levandivka
12.06.2007, 15:36
Там є прикольна кнопка порівняння трьох турів (http://www.cvk.gov.ua/pls/vp2004/WP333?PT001F01=502).
От де еволюція!
тілько "динозаври" (без натяку на старих людей) ще не вимерли

lotr_an
12.06.2007, 19:29
Чорновола треба було обирати. А всі що зробили? Кучму обрали (в 93 р. здається?).
Правильно, моя сімя в 1999 р. за Кучму голосувала, як там хтось говорив краще поганого КучмУ ніж ще гіршого СимОненка.

Зате ми на виборах до ВР 2002 р., 2006 р. і Президентських виборах 2004 р. правильний вибір зробили - Наша Україна та Ющенко. А в вересні 2007 р. ми всією сімєю за новий мегаблок Нашої України проголосуємо !

Черешенька
12.06.2007, 19:39
правильний вибір зробили - Наша Україна та Ющенко
Якщо чесно, ти в ньому ще не розчарувався?
Я тоді 2006 перервала важливу закордонну поїздку, щоб змогти проголосувати вдома. Знала, що то мій обов"язок і як завджи, йшла з позитивною надією на краще. Хоча все давно бачила негативні передвісники "регресу". Знаєш, я маю змогу порівняти Україну з іншими сусідніми європейськими державами і тоді дуже прикро і боляче мені робиться, коли починаю порівнювати. Куди ми котимося? Корупція і надалі процвітає, цінності занепадають, еліти реальної нема. Навіть останні іскорки надії починають гаснути.
(То, можливо, у мене тільки такі суб"єктивні погляди, не знаю)

zet
12.06.2007, 19:56
То, что не Януковича я выбрала, то и сейчас тем более считаю правильным.... Только, честное слово, даже не представляю что именно может заставить наших политиков принять нормальные законы, если их просто устраивает "ловить рыбку в мутной водичке"...
Одна надежда, что именно пока они продолжают ссориться, то, желая оградить друг друга от излишней власти, они примут хоть часть нормальных законов.

lotr_an
12.06.2007, 20:13
Якщо чесно, ти в ньому ще не розчарувався?

ніскілечки.

Знаєш, я маю змогу порівняти Україну з іншими сусідніми європейськими державами і тоді дуже прикро і боляче мені робиться, коли починаю порівнювати.

також кожного разу за кордоном порівнюю (це виходить на підсвідомому рівні) і крім регресу бачу, як не парадоксально - прогрес. У нас все змінюється. Україна за моїми спостереженнями робить на 10 кроків вперед 9 кроків назад, проте це всетаки рух і напрямок реверсного руху відрізняється від попередніх "трас".

Черешенька
12.06.2007, 20:16
ніскілечки
Ну то ти - молодець! ;)!! Додав мені теж пригорщу оптимізму! Будемо разом чекати того прекрасного дня, коли можна буде з гордістю сказати, що я живу у прогресивній, багатій та щасливій Україні ;).

lotr_an
12.06.2007, 20:21
Ну то ти - молодець! !! Додав мені теж пригорщу оптимізму! Будемо разом чекати того прекрасного дня, коли можна буде з гордістю сказати, що я живу у прогресивній, багатій та щасливій Україні .

от нас уже двоє! Люди приєднуйтесь до оптимістів :) ! Шклянка в Україні на половину повна (позитивом) :) !

Чекати не чекати, а працювати треба. Обіцяю (сам собі) що все, що я буду робити то буде на процвітання і розвиток України.

Черешенька
12.06.2007, 20:22
Обіцяю (сам собі)
Сам собі зле, ми ж то мусим перевірити!!! :)

lotr_an
12.06.2007, 20:27
Сам собі зле, ми ж то мусим перевірити!!!

Відкритий до світу - перевіряйте! SweetCherry тебе першу запрошу як головного :) інспектора :)

WIZARD
13.06.2007, 11:21
Извините, что вмешиваюсь в ваши речи, напоминающие басню Крылова "За что кукушка хвалит петуха?
За то, что хвалит он кукушку"

А в вересні 2007 р. ми всією сімєю за новий мегаблок Нашої України проголосуємо !

Только при голосовании за "мегаблок" не забудьте, что когда его лидеры окажутся в ВР, среди них начнётся очередная грызна за портфели и место у солнца, и мегаблок превратится в мега-кашу (что мы уже видели в прошлом).
А расклад в ВР изменится не намного, для того, чтоб изменить текущее положение дел.

lotr_an
13.06.2007, 11:41
что когда его лидеры окажутся в ВР, среди них начнётся очередная грызна за портфели и место у солнца,

нашої з вами думки точно ніхто питати не стане...

Извините, что вмешиваюсь в ваши речи, напоминающие басню Крылова "За что кукушка хвалит петуха?
За то, что хвалит он кукушку"

впринципі ВР це дійсно зоопарк, проте особисто себе я порівнюю тілки з представниками хомо сапіенс. Крилов був молодець проте на сьогоднішній день деякі заїжджені його байки вже починають дратувати.

WIZARD
13.06.2007, 12:03
на сьогоднішній день деякі заїжджені його байки вже починають дратувати

Потому, что очень частенько в последнее время сбываться стали.
А как Вам понравится басня "Лиса и виноград" в исполнении Юли Тимошенко?

впринципі ВР це дійсно зоопарк, проте особисто себе я порівнюю тілки з представниками хомо сапіенс.

Абсолютно согласен.
Вот только меня интересует, как может ТАКое количество хомо сапиенс-ов постоянно выбирать ТАКой зоопарк ?

vasili
13.06.2007, 12:06
впринципі ВР це дійсно зоопарк
ВР- це подіум для талантів.

lotr_an
13.06.2007, 12:26
Абсолютно согласен.
Вот только меня интересует, как может ТАКое количество хомо сапиенс-ов постоянно выбирать ТАКой зоопарк ?

ПРосто вони не одні там.

Мих
20.06.2007, 11:54
Вчора прочитав цікаву статтю. Виявляється, Тарасика Чорновола копають з регіонів. А Кінах, закинувши камінець, вирішив на вибори йти або з БЮТ, Або НУ, правда ніхто його не хоче..... А мороз - той взагалі в агонії..... Зрадникам - одна дорога - до політичного цвинтару.

Vlodek
20.06.2007, 11:59
Ну , Тарасик - то окрема тема.. Сусід ср...ний !
Навіть соромно, що в одній школі, в одної вчительки вчилися ...

zet
20.06.2007, 12:01
Я читала, что Морозу предлагают влиться в ПР, как в свое время сделал Кушнарев, но тогда исчезнет сама Соц. партия... Вряд ли он согласится...

mota_boy
20.06.2007, 12:04
Я читала, что Морозу предлагают влиться в ПР, как в свое время сделал Кушнарев, но тогда исчезнет сама Соц. партия... Вряд ли он согласится...

А в нього є вихід? Сьогоднішнє його крісло це максимальна вершина на яку він піднявся, на ній або вище він вже не буде.

Мих
20.06.2007, 12:12
А в нього є вихід? Сьогоднішнє його крісло це максимальна вершина на яку він піднявся, на ній або вище він вже не буде.

Ту владу, яку він має сьогодні - то є крадіжка. Мороз вкрав владу. Скажіть як може аутсайдер парламентських перегонів керувати у ВР? Це є нонсенс. Мороз - злодій, вкрав владу ціною зради.

А приєднатися до когось - навряд чи. Регіонам він не потрібний, помаранчевим - тим більше.

Мих
20.06.2007, 12:13
Ну , Тарасик - то окрема тема.. Сусід ср...ний !
Навіть соромно, що в одній школі, в одної вчительки вчилися ...

регіони пожували Тарасика і виплюнули і так йому й треба.

Мих
20.06.2007, 12:15
Вчора по ящику дивився Кінаха. Тупо виглядав, жував соплі, нічого конкретного, не проти попаризутувати на якійсь політичній силі у виборчій компанії.

mota_boy
20.06.2007, 12:38
Ту владу, яку він має сьогодні - то є крадіжка. Мороз вкрав владу. Скажіть як може аутсайдер парламентських перегонів керувати у ВР? Це є нонсенс. Мороз - злодій, вкрав владу ціною зради.

А приєднатися до когось - навряд чи. Регіонам він не потрібний, помаранчевим - тим більше.

Згідний.в сьогоднішньому парламенті, тільки соціалісти обманули своїх виборців. Можемо попрощатись з СанСаничем як з політиком, хоча може Яник і підбере його, але такого впливу як колись Мороз вже мати не буде, буде рядовою шісткою. А шкода, серйозний був політик.

Мих
20.06.2007, 12:46
Згідний.в сьогоднішньому парламенті, тільки соціалісти обманули своїх виборців. Можемо попрощатись з СанСаничем як з політиком, хоча може Яник і підбере його, але такого впливу як колись Мороз вже мати не буде, буде рядовою шісткою. А шкода, серйозний був політик.

Та шо там жаліти.... Я радий в одному, що ми живемо в такий час, що зрада не проходить, бо якби то було за Кучми, то ніхто би і оком не моргнув.... А так - по заслугах....

Vlodek
20.06.2007, 13:16
Це все добре, але давайте не будемо радіти раніше часу...
Ось переживемо осінні вибори, ще невідомо чим все закінчиться.
Невідомо, які сюрпризи наші донецькі "друзі" приготують...

Читатель_Обкома
20.06.2007, 13:21
Вот...фигню то какую..народ пишет!
Умереть ...не встать!:suicide:
А ЗРАДНИКИ,это в первую очередь НУ и БЮТ!!!!!:mad:
Какого хрена...они ТРИ (!!!!!!!) месяца...таскали кота ..за одно место????
А отМОРОЗок то че?Он ничо... молодец одним словом!
Хотела его Юлька..с Ромкой кинуть!Ан не вышло!
Етот ...старый..политикан-интриган,еще себя покажет!Как два пальца..об асфальт!Обведет он того мальчика-пчеловода....вокруг пальца!
:D:D:D:D:D
А Вы Мих..по серьезней сайтики читайте...никуда...Тарасик..от рЫгЫоналов не денется!!!!!

Danilo
20.06.2007, 13:22
хоча може Яник і підбере його
Янек їде до московії, цікаво чим закінчиться візит. Взагалі тамтешні політтехнолухі можуть зробити йому "інфаркт", а замість нього запропонувати когось без двох справ, вільно володіючего укр. мовою, взагалі "білого та пухнастого". Це б був очікуваний але потужний хід. Ось одна проблемка, де терміново взяти таку "фігуру" на Сході?:) Був один, але на полюванні загинув...

никуда...Тарасик..от рЫгЫоналов не денется!!!!! Факт, хоча прикро. Ще буде базікати довгенько, покидьок, як і хвойда Герман.
Невідомо, які сюрпризи наші донецькі "друзі" приготують... Точніше (Ваші):) московські, бо в данецкіх "брак мозгов".:D

Дальневосточник
20.06.2007, 13:50
бо в данецкіх "брак мозгов".:D
Не стоит недооценивать противника, Данило...
Шапкозакидательство уже посадило Янека на трон. И с мозгами у них как раз все в порядке...Где, интересно были мозги у НУ и БЮТ после прошлых выборов? И заметьте - снова все идут "врассыпную", ругаясь задолго до выборов... А это - самое лучшее, что мы можем сделать для ПР.

zet
20.06.2007, 14:41
Кто его знает как там в ПР будет тоже. Основные денежки не у Янека, а у Ахметова. Может он тоже без лишних посредников порулить решит....

mota_boy
20.06.2007, 14:53
Кто его знает как там в ПР будет тоже. Основные денежки не у Янека, а у Ахметова. Может он тоже без лишних посредников порулить решит....

думаю не вирішить, Ринат без Яника, це те саме що Яник без грошей Рината - ніц не вартий.

levandivka
20.06.2007, 15:09
Вот...фигню то какую..народ пишет!
Умереть ...не встать!:suicide:

Ви про котрий народ? :ninja:

Наспівуючи:
то вмирай, уха-ха,
мила-чорнобрива...

пупер
20.06.2007, 15:54
МОРОЗ... то че?Он ничо... молодец одним словом!
Хотела его Юлька..с Ромкой кинуть!Ан не вышло!
Етот ...старый..политикан-интриган,еще себя покажет!.....
мороз мені подобався довгі роки....
зараз свою думку щодо нього висловлювати не буду, бо біля року політикою не цікавлюся....
погоджуюся з читатєлєм, що мороза просто задовбала гризня між помаранчевими....
гризня буде й наділі, бо не любить “порошок” юлю, а вона відповідає тією ж монетою...
а шкода...

afterstep
20.06.2007, 15:55
Невідомо, які сюрпризи наші донецькі "друзі" приготують...

ой не тільки донецькі.... донецькі хоча б прогнозовані...

zenyk
20.06.2007, 16:52
гризня буде й наділі, бо не любить “порошок” юлю, а вона відповідає тією ж монетою...

думаю, що дійсно командної гри серед наших політиків нема....в тому і є їхня головна слабкість....
але з іншого боку: це політики без досвіду керівництва країною. Наша політична еліта не мала часу сформуватись як панівна еліта, яка усвідомлює, що володіє цілою країною і повинна нести за неї відповідальність.....вона сформована з опозиції до влади, і отримавши владу - далі поводилась як опозиція (невідомо до кого)

але засуджувати я б їх не став. Де ж взятись тому досвіду самостійного керівництва великою державою, коли останні правителі, які по-справжньому керували Україною - були закатовані москалями ше 300 років тому....

так що - слід підтримати навіть цих що є, хоч і слабких правителів, але наших!
ну ж бо таки наберуться досвіду, і будуть належно керувати!

так би хотілось вже бачити Україну величною, самодостатньою і гоноровою країною!

Мих
20.06.2007, 17:10
А ЗРАДНИКИ,это в первую очередь НУ и БЮТ!!!!!
Какого хрена...они ТРИ (!!!!!!!) месяца...таскали кота ..за одно место????
Ну Ви й зрівняли: тасканіє кота і зрадництво! Як Ви думаєте, після того, як Мороз зрадив, він пройде осінню у ВР?

Boris_Kiev
20.06.2007, 17:16
Для Читателя: валідол під руками є ?

==================
Збочення
http://maidan.org.ua/static/news/2007/1182328167.html

Нещодавно спікер Верховної Ради Олександр Мороз сумно заламував руки, повідомляючи публіці про «підступність» депутатів від опозиції. Мовляв, і на роботу до парламенту не ходять, і заяви про складення повноважень понаписували, а депутатські зарплати отримують, заяви на безкоштовні путівки подали чи не одночасно із заявами про вихід з фракцій. Чого вже говорити про те, як рештою нардепських життєвих благ користуються?

Але попри напади «пролетарської ненависті», що цілком природно провокуються подібними заявами, деякий подив викликає «загальний» характер звинувачень від спікера. Конкретні цифри, прізвища і навіть первинне призначення коштів, що «незаконно витрачаються», всупереч пафосу звинувачень залишаються таємницею за сім`ю замками. Так само як і кошторис витрат Верховної Ради. «Найсвіжіший» документ подібного толку, який можливо відшукати на сайті парламенту, датований 2004 роком.

Співробітники сайту журналістських розслідувань ОРД вважають, що знайшли причину подібної скритності Мороза. І це – всього лише небажання розповідати населенню про те, яким насправді є рівень державного (читайте за рахунок платника податків) забезпечення чиновників вищої ланки. У тому числі і керівництва парламенту.

Приміром, забезпечення спікера проходить по класу "super all inclusive". Одних тільки машин...

Мерседес – 600 (броньований)
Мерседес – 600
Мерседес – 500
Тойота Ленд Крузер
Тойота Ленд Крузер
Тойота Камрі 2.4 – сімейний
Тойота Камрі 3.0 – сімейний
Тойота Камрі 2.4 – автомобіль охорони
Тойота Камрі 2.4 - охорона
Опель Омега 2.2 - сімейний
Опель Омега 2.2 – виїзний автомобіль
Тойота Камрі 2.4 – автомобіль для особистих водіїв

Перший заступник Олександра Мороза – Адам Мартинюк, судячи з даних сайту ОРД, має дещо менш об`ємисту «п`яту точку». Віце-спікерові для виїзду вистачає трьох авто:

Мерседес – 600
Тойота Камрі 2.4
Опель Омега 2.4

Скромно. Майже на рівні керівника апарату ВР пана Зайчука. Той катається також на трьох машинах одразу:

Мерседес Е
Ауді – 8 – орендований
Тойота Ленд Крузер

За даними сайту, пробіг кожного такого автомобіля щодня складає 250 кілометрів!

Місячна витрата палива кожного автомобіля в середньому складає 1000 літрів. Витрата палива і кілометраж не обмежені. Виїзд в будь-яку область України не обмежений.

Чи варто дивуватися з того, що за останні 10 років вартість «роботи» парламенту виросла практично в 10 разів? Так за даними Сергія Саса тільки за час роботи п`ятого (нинішнього) скликання країна вбухала у Верховну Раду близько 750 мільйонів гривень.

Джерело: УНІАН

Читатель_Обкома
20.06.2007, 17:28
Для Читателя: валідол під руками є ?
Фи...да мне оно..как то фиолетово...:cowboy:
Что то Вы Борисе..все чужими машинами хвастаетесь...про свою лучше расскажмте.... стартер...больше не докучает?:)

http://maidan.org.ua/static/news/2007/1182328167.html
А этому...сайтишку...как Вам сказать....:radist:
Джерело: УНІАН
А что ж...конкретную...ссылочку то не дали...с адресочком?:cowboy:

Boris_Kiev
20.06.2007, 17:37
Стартер добрі люди врятували. З виїздом "на адресу" і без "кидків". І акумулятор я купив у Порошенка-старшого ("Іста"). А Ви, мабуть, російські купуєте ? Ганьба !

spm1950
20.06.2007, 18:14
Які Морози ,Кінахи чи Чорноволи,і ім подібні ,забудьте проних назавжди Святе місце пусте не буває ,-візміться за розум нікому не вірте і зробіть все на оборот.

пупер
20.06.2007, 18:19
Які Морози ,Кінахи чи Чорноволи,і ім подібні ,забудьте проних назавжди Святе місце пусте не буває ,-візміться за розум нікому не вірте і зробіть все на оборот.

(подерв’янський... “данко”....)
”і всі побігли у бік, протилежний тому, куди йшли”....

Мих
20.06.2007, 21:17
Приміром, забезпечення спікера проходить по класу "super all inclusive". Одних тільки машин...
і ТО ЗА НАШІ ПОДАТКИ!!!!!!!!!

Boris_Kiev
20.06.2007, 21:20
і ТО ЗА НАШІ ПОДАТКИ!!!!!!!!! Ну то не дивно. Та ком-соц "еліта" звикла в дитинстві бігати в обносках зі старших братів. І нікуди те не сховаєш.

Чернобылец
20.06.2007, 22:25
О чем спорим ? Есть уже рецепт на все случаи жизни. Оппозиция (кто ни был в оппозиции) сдает 150 мандатов и идет на новые выборы, до тех пока всех не устроит.:)

Один фиг Президент ничего не делает. Говорит чего то несуразное и все. Я скоро поверю, что всех лучших либо закатовали, либо они в Москву уехали.

Alex_pm
20.06.2007, 23:40
Там нема зрадників, бо нема там жодної людини з переконаннями, з відповідальністю...
Вибачайте за пессимізм - втомився трохи.

Мих
20.06.2007, 23:53
Один фиг Президент ничего не делает.
Як це нічого не робить? А ВР хто розпустив? Дід піхто?
Хто слабо працює, так це дійсно ВР. Чому? Бо де не плюнь - всюди подвійне трактування законів, нема визначеності, а від того кожен робить як хоче і всі праві згідно чинного законодавства.

levandivka
21.06.2007, 07:06
бо таки наберуться досвіду, і будуть належно керувати!
Досвіду в керівників мало?
Думаю, в електорату мало протестного досвіду: навчаться вибирати головою (не кишенею чи гарячим серцем) і виганяти, якщо зрадив - буде нам щастя.

zet
21.06.2007, 08:28
Что-то мне кажется, что наши горе-руководители только опыт перекладываня в свой карман из государственного хорошо набирают...

zenyk
21.06.2007, 10:45
Фи...да мне оно..как то фиолетово...
Что то Вы Борисе..все чужими машинами хвастаетесь...про свою лучше расскажмте.... стартер...больше не докучает?

а мені якраз зовсім не дуже!!!!!
з одного боку - необхідним є респктабульний вигляд вищих керівників держави, оскільки це один з показниців рівня держави.
а з іншого - не на кожному ж автомобілі щодня їздити по 250 км.!!!! а для звичайних робочих поїздок - буде достатньо і одного скромнішого але витравалого авта!!!!!
а ці гроші - дуже б знадобились як для кращого забезпечення державних сліждбовців іншого рівня (хоча б папером, бо куди не поткнешся - неси їм то папку, то папір, то ручки, бо в державних канторах ніколи ніц нема),
чи для належного забезпечення дітей-сиріт та інших соціально незахищених верств населення!

zenyk
21.06.2007, 10:50
Думаю, в електорату мало протестного досвіду: навчаться вибирати головою (не кишенею чи гарячим серцем) і виганяти, якщо зрадив - буде нам щастя.

а Ви не пам'ятаєте чим закінчилось всенародне питання до достроковому припиненню повноважень Тарасика Чорновола, чи Буняка?!!
Правильно - нічим!!!!
так що поки не прийдуть люди до керівництва державою, які встановлять чітку систему призначення та звільнення з посад "народних обранців" - доти буде на Україні неспокій!

zenyk
21.06.2007, 10:53
Что-то мне кажется, что наши горе-руководители только опыт перекладываня в свой карман из государственного хорошо набирают...

.....як то не прикро визнавати, але не можу не погодитись......таки правда....
.....але,думаю і цей досвід позитивно впливає на благородні починання взяти керівництво в свої руки, стати господарями в своїй країні і нести відповідальність за свої дії - бо ж при такій анархії (яка зараз існує), коли росія собі дозволяє настільки нахабно втручатись в нашу політику - теперішнім нашим керівникам складніше кишені собі наповняти :)
думаю, шо вони (в силу своїх же шкурних інтересів) змушені будуть ставати справжніми господарями своєї землі!

Boris_Kiev
21.06.2007, 10:53
Читав статтю одного російського психолога: займався він індивідуально з одним бізнесменом і ніяк не міг докопатися до першопричини його поведінки. Прийшов до його "зАмку". І перше, що побачив - по всій оселі складовано та розкидано 500 (!) пар взуття.

Виявилося - нувориш мав дуже бідне дитинство і до 16 років тільки доношував чуже взуття. От звідти й проблеми і в поведінці, і в бізнесі.

Нікого не нагадує ?

Читатель_Обкома
21.06.2007, 11:22
:suicide:

думаю і цей досвід позитивно впливає на благородні починання взяти керівництво в свої руки, стати господарями в своїй країні і нести відповідальність за свої дії -
Так уже же..в 2004 году..по пробовали...даже уникальное правительство сформировали..в 2005 году...:8:
Что?Опять не того выбрали..под барабанный бой?:bazar:

zenyk
21.06.2007, 11:47
Так уже же..в 2004 году..по пробовали...даже уникальное правительство сформировали..в 2005 году...
Что?Опять не того выбрали..под барабанный бой?

хотів би відповісти вам вашими ж словами:

Будет времечко...приведите примерчик...из мировой практики...какого нибудь бессеребренника..

.....шось у вас в голові така каша заварилась.....чо то просто: у вас така манера спілкування - заперечувати все шо сказано, незалежно від змісту сказаного? ;)

Danilo
21.06.2007, 12:16
Сьогодні Президент України Віктор Ющенко виступив по центральним телеканалам із заявою щодо депутатської недоторканості.
Надаю її повний текст без змін і коментарів.
“Шановні співвітчизники!

Cьогодні я офіційно звернувся до політичних парламентських сил із закликом взяти зобов’язання скасувати необмежену депутатську недоторканність. Це – найважливіший засіб для оздоровлення Верховної Ради України. У парламенті творять закони, а не ховаються від них. Зі зловживаннями депутатським імунітетом безумовно треба покінчити. Суспільству набридло бачити відверту демонстрацію безкарності та зверхності над законом і над людьми. Скасування необмеженої депутатської недоторканності є ключем до подолання парламентської корупції. Це – крок до змін. Це – реальна дія для нормалізації політичного життя в країні.

Наша мета досяжна і практична. Її реалізація цілковито залежить від сумління політиків. Моя ініціатива походить від найширших очікувань українських виборців. Кожен повинен бути рівний перед законом. Це вимагають люди.

Я не залишив непоміченими заяви опонентів такої позиції. Закликаю відмовитись від політизації цього питання. Я був здивований, що Прем’єр-міністр Віктор Янукович вважає це популізмом. У минулі роки ми не раз чули заяви про необхідність обмежити депутатську недоторканність. Очікую, що вже скоро його політична сила повернеться до такого підходу. Розраховую, що мою ініціативу підтримають усі відповідальні політичні партії і кожен кандидат у народні депутати України.

Публічне зобов’язання скасувати необмежену депутатську недоторканність є моментом істини. Виборець зможе переконатися у щирості намірів політиків.

Час для дискусій минув. В Україні будуть справжні зміни. Від розмов переходимо до конкретних справ.

Дякую всім за увагу.”

Мих
21.06.2007, 12:19
Давно пора. Ще б механізм відклику і громадський нагляд над витратами ВР.

Danilo
21.06.2007, 12:30
Давно пора. Ще б механізм відклику і громадський нагляд над витратами ВР.
Чув що навіть Рахункова Палата не має змоги перевірити ВР!:no: Не знаю звідки ті дані про авто спікера, що навів Борис. Мабуть "утєчка".:)

Danilo
21.06.2007, 12:39
Мороз заявляє, що у нього лише шість машин (http://www.unian.net/ukr/news/news-200529.html)
Ну не падлюка, це ж треба так себе зухвало поводити.

levandivka
21.06.2007, 12:43
не пам'ятаєте чим закінчилось всенародне питання до достроковому припиненню повноважень Тарасика Чорновола, чи Буняка?!!
Коке? Всенародне?
Ой...

думаю, шо вони (в силу своїх же шкурних інтересів) змушені будуть ставати справжніми господарями своєї землі!

Вони і ТАК "господарі". просто не все можуть назвати своїм. перерозпОділи...

Мих
21.06.2007, 12:52
Коке? Всенародне?
Ой...

майже весь округ підписався і що?

levandivka
21.06.2007, 12:59
майже весь округ підписався і що?
Підписався, і забув?
Чи весь округ стояв до перемоги і протестував?

декламуючи:
а щоб збудить хиренну волю...

Мих
21.06.2007, 13:18
Підписався, і забув?
Чи весь округ стояв до перемоги і протестував?

декламуючи:
а щоб збудить хиренну волю...

Та нема закону відставки депутата. Так що стій - не стій.

Nadin
21.06.2007, 13:32
Мих, привіт я теж в ефірі!!!!!:cowboy: :cowboy: :cowboy:

Danilo
21.06.2007, 13:42
Мих, привіт я теж в ефірі!!!!!:cowboy: :cowboy: :cowboy:
Вітаю і я Вас. А що прикольно так вітатися у гілці "Зрадники:radist: "

Читатель_Обкома
21.06.2007, 13:45
у вас така манера спілкування - заперечувати все шо сказано, незалежно від змісту сказаного?
А я что?Виноват что ли,что у Борисова сайта...такая буйная фантазия?????:shutup:
Скоро уже и Обком..по инсинуациям обгонит!!!!:scare:
Трошким тут нолик добавили...трошки там машинку прибавили..и получился..винигрет!!!!:radist:
Данило...линк дал..так там все чики-пики:

"Мерседес 600 "Б" - 1 (фактично щоденний опосередкований пробіг становить 52 км, витрата пального - 20 л на день), Мерседес 500 - 1 (автомобіль резерву) і Тойота "Камрі" - 1 (охорона) (фактично опосередковано 220 км, 25 л на день)".

Відповідно до укладеного договору від 2.10.2004 року в оренду ДАІ МВС надано три автомобілі Тойота "Камрі", які забезпечують супроводження автомобіля, закріпленого за головою Верховної Ради.

Крім того "за першим заступником голови ВР закріплено Мерседес 600 - 1 (фактично опосередковано 150 км, 42 л на день), Тойота "Камрі" - 1 (охорона) (фактично опосередковано 190 км, 37 л на день)".

"За заступником Верховної Ради закріплено Мерседес 600 - 1 (фактично опосередковано 250 км, 70 л на день), Тойота "Камрі" - 1 (фактично опосередковано 190 км, 28 л на день)".

За керівником апарату Верховної Ради закріплено Ауді А-8 - 1 (фактично опосередковано 80 км, 18 л на день), за керуючим справами апарату ВР - Мерседес 600 - 1 (фактично опосередковано 90 км, 25 л на день).

"Інших автомобілів, визначених у публікації як сімейні, виїзні для особистих водіїв, виїзний для особистого секретаря, зятя (у керуючого справами нема зятя), особистих помічників, не існує як таких", - наголошують у прес-службі ВР.
http://www.unian.net/ukr/news/news-200529.html

Я же не зря просил..у Бориса...ссылочку на УНИАН!:)

Danilo
21.06.2007, 13:58
Читачу.
А це Вам не нагадує такий відомий прийом, коли для того що б упередити та зменшити реакцію на скоєне, навмисно дають завищену інфу у ЗМІ, а потім спростування вже? Схоже тут таке саме бодилля . Все одно це дуже забагато для спікера, тим більше що він давно, вже з рік, не подобається, м'яко кажучи.
Особливо коли пригадати як живуть малозабезпечені верстви населення в Україні.
А взагалі я гадаю "лапті плетут" діду Морозу.:) Певною мірою бояться його напевно дехто, ось і намагаються дискредитувати, хоча він безумовно сам себе більше всіх ... тою зрадою. Чи не мав тих самих автівок попередній спікер, Литвін? Але ж всі мовчали.

Читатель_Обкома
21.06.2007, 14:21
Читачу.
А це Вам не нагадує такий відомий прийом, коли для того що б упередити та зменшити реакцію на скоєне, навмисно дають завищену інфу у ЗМІ, а потім спростування вже? Схоже тут таке саме бодилля .

"Все может быть..все может статся...
Телега может поломатся...девченка может разлюбить
Но боросить пить?Не может быть!!!":)

Все одно це дуже забагато для спікера, тим більше що він давно, вже з рік, не подобається, м'яко кажучи.

Кому??????Оппозиции???Юльке?Так она же...в прошлом году...три месяца...целовалась с отМОРОЗком..чуть ли не в десна:radist: !

Особливо коли пригадати як живуть малозабезпечені верстви населення в Україні.

Да не думайте Вы обо всех..Вам же хорошо живется?А будет и еще лучше!!!!:cowboy:

А взагалі я гадаю "лапті плетут" діду Морозу.:)

Да хрена там угадали!:moskali: ОтМОРОЗок..еще тот крендель..его на мякине не проведешь!
Лично мне так очень понравился..его летний..прошлогодний "ход конем"..
мы с друзьями...хохатали до упаду!:D :D :D

Чи не мав тих самих автівок попередній спікер, Литвін? Але ж всі мовчали.
Так он...же как бы "свой" был..даже ..поддакивал на ВР...и тайком...жена его на дискотеку М2004...пирожки носила...участникам...:moskali:

Мих
21.06.2007, 14:23
Мих, привіт я теж в ефірі!!!!

Привіт, ми знаємось?

Danilo
21.06.2007, 14:36
Юльке?Так она же...в прошлом году...три месяца...целовалась с отМОРОЗком..чуть ли не в десна
Телега может поломатся...девченка может разлюбить
ОтМОРОЗок..еще тот крендель..его на мякине не проведешь! Згоден, такі не стають політичним мерцем, поки не стають просто мерцем. А він не збирається.:D А Цушку вже дохтур бігати порадив, то ж незабаром прибіжить в зад.:)

Boris_Kiev
21.06.2007, 14:46
Невже тут справді є симпатики колишнього кандидата в депутати Мороза ???
Більшість нормальних людей і на Сході, і на Заході не можуть дочекатися, коли його привселюдно опускатимуть.
Як торік Вітренчиху.

Nadin
21.06.2007, 14:56
Привіт, ми знаємось?
Я в якомусь форумі тобі комплімент написала, а тепер не можу знайти де.
Після того побачила що ти теж в онлайн, та вирішила привітатися.(Якийсь приват виходить) :D :D :D Думала що ти мені за комплімент карму підкинув:beee:(жарт).

Danilo
21.06.2007, 15:00
Більшість нормальних людей і на Сході, і на Заході не можуть дочекатися, коли його привселюдно опускатимуть. Як торік Вітренчиху.
Це напевно так і станеться, але не тільки один він винний що все так погано склалося. Петя і Юля причетні! Вже було в історії, "развєнчалі культ лічності" а чи стало краще. «Пляски» на кістках, це взагалі притаманно азіатам.
Чи вирішує покарання одного Мороза проблеми держави?
І чи це останній зрадник?
А чи стане краще жити після перевиборів? Питання мабуть вже для гілки "кого обирати?" Безумовно гірше не буде, з'явиться шанс для вступу у ВТО та НАТО. Але все залежить від виборів, від людей, маю надії.

Читатель_Обкома
21.06.2007, 15:38
Невже тут справді є симпатики колишнього кандидата в депутати Мороза ???
Борисе???:moskali:
Вы хоть себе немножко представляете..кто такие отМОРОЗки-сИцЫалисты???:cowboy:
Это те же самые коммунисты...только помоложе симоненковцев!!!
Партия сказала "Надо"... отМОРОЗки-сИцЫалисты сказали "Есть!"
И не сидят они на форумах!Не сидят!А работают..и мечтают..о социализме!!
:beee:
Як торік Вітренчиху.
А я за бабку Натаху...проголосую..вот веселуха то будет..в ВР..:radist:
А чи стане краще жити після перевиборів?
"Товарищь..верь!Придет она...на водку ...старая цена!" (с)
А.С.Гарматный
з'явиться шанс для вступу у ВТО та НАТО.
Да фиг уж там...будущий Президент...Виктор Федорович Янукович...будет..тесно сотрудничать с НАТО...но не более!!!:moskali:
Дискотека..аля-М2004 уже не прокатит!Пипл..уже разобрался..ху-из-ху
:clapping:

Boris_Kiev
21.06.2007, 16:13
И не сидят они на форумах!Не сидят!А работают..и мечтают..о социализме!!
Ще як сидять. В основному отримують заслужені дози помиїв.

Я знаю хто такі сицилісти. 4 роки тому шукав для людини посередника в передачі хабара певному держчиновнику. Вивели на відставного офіцера, дали адресу - а то кубло сицилістів! Поки вів розмову - заходили сторонні люди і приносили запрошення на якісь бенкети-фуршети, квитки на іноземних гастролерів (по кілька сотень кожний).
В результаті товаріщ офіцер провалив справу з посередництвом в дачі хабара, чим ще більше розлютив чиновника. Довелося наймати адвоката для розрулювання справи.

Нічого не вміють по-людськи робити, уроди !

P.S. Виявилося, що той хабар тільки затягнув би агонію, але не вирішив би справи. А розумниця-адвокат, елегантна бізнес-леді відпрацювала свій гонорар блискуче !

vasili
21.06.2007, 16:22
Нічого не вміють по-людськи робити, уроди !
Так соціалісти уроди, наш депутат від чернівців Мельничук, свиня молдавська, людей у новоселиці надурив у 2004, а йому Мороз мандат дав та на місце сушка молдована поставив, бля...

no_coment
21.06.2007, 17:10
Сьогодні Президент України Віктор Ющенко виступив по центральним телеканалам із заявою щодо депутатської недоторканості.
<...>

О! Нарешті! Тепер все стало на свої місця і стало мені зрозумілим - Ви прес-аташе президента!

Danilo
21.06.2007, 17:17
О! Нарешті! Тепер все стало на свої місця і стало мені зрозумілим
РАДИй за Вас.:) Пішить ще, бажано з коментарями. Слюні побережіть, "ще не вечір".:)

bora
21.06.2007, 17:28

Ви не вважаєте, що в такому випадку окремі депутати змушені будуть шукати спеціально "кришу"? Певно, що випадкових людей там немає, але поодинокі (може і прогресивні ідеї) будуть задушені на корню, якщо ні докого не примкнеш. Чи не буде це початком перетягуванням канату - хто ближчий до прокуратури?

levandivka
21.06.2007, 19:28
Все одно це дуже забагато для спікера, тим більше що він давно, вже з рік, не подобається, м'яко кажучи.
Я ТАК думаю, Морозу машина вопше не потрібна:
окопався у ВР, боїться вийти...

пупер
21.06.2007, 20:13
“мороз, мороз”....
“в грєчєском залє, в грєчєском залє”.....
яка нелюбов до нього.....
-1 всім, хто таке пише!...

я не адвокат мороза, і не збираюся його захищати, але хочу нагадати:
1. він не зрадив, помаранчеві його просто покинули...
2. “касетний скандал”, завдяки якому помаранчеві прийшли до влади, і нинішній гарант конституції став президентом, ініціював саме мороз...

досить?

Internati
21.06.2007, 22:31
теж мені, захисник народу знайшовся... Такий самий лицемір та виродок як і Янукович, хіба що з більш витонченими манерами, прикритими національним бубонінням.

Мих
21.06.2007, 22:49
Не знаю звідки ті дані про авто спікера, що навів Борис. Мабуть "утєчка".
з української правди, правда там вже є спростування, ніби Сан Санич їде не на 14ох машинах, а на трьох...

теж мені, захисник народу знайшовся... Такий самий лицемір та виродок як і Янукович, хіба що з більш витонченими манерами, прикритими національним бубонінням.

Наприклад....

vasili
22.06.2007, 08:54
1. він не зрадив, помаранчеві його просто покинули...
Шось на зрасок фантастики у стилі пізнього яна 2.

levandivka
22.06.2007, 09:00
він не зрадив, помаранчеві його просто покинули...
Не віддавали конкретного крісла? Це називається "покинули"?

vasili
22.06.2007, 09:24
У нього на фейсі написано ІУДА, а Кінах КІБОРГ янів.

Boris_Kiev
22.06.2007, 09:48
Морозко ту зраду підготував ще в грудні 2004: довго очікував, куди вітер повернеться (думаєте, в комуністів є принципи?)
І потім, щоби не лишитися на смітнику (у куди ще комуністи годяться?), швиденько ніби перефарбувався (більшість розуміла, що йому вірити не можна). але вирішив відтермінувати свій "смітник". І почав протягувати так звану політреформу.
Якби у команди Ю./Т. вистачило терпіння ще на 10-15 днів - все одно відбувся би 3-й тур, але Морозко пролетів би і зараз писав би мемуари. Типу "Як я пробігАв повз Майдану".
Пригадайте низку його зрад - і чисто комунячих, і "Канівську четвірку".
Тільки маргінес міг за такого віддати голос ("а ён парядашный!").
Тепер вже й маргінес відвернувся.
Все-таки, хоч жаль півтора роки життя країни, але приємно спостерігати, як Морозко крутиться на гарячій пательні. Тепер вже сам. Нікому не потрібний.

Читатель_Обкома
22.06.2007, 10:39
Морозко ту зраду підготував ще в грудні 2004: довго очікував, куди вітер повернеться (думаєте, в комуністів є принципи?)

Помню...помню..Борисе!:bazar:
8 декабря это было...пакетное голосование...за политреформу и третий...не законный тур выборов Президента!
Юлька хитрее оказалась...БЮТ не голосовал за етот закон...
А Витичке...так президентсво хотелось..аж из трусов выпрыгивал...на все пошел...ради кресла... даже на политреформу!;)
Вот и мутит щас...хоца же власти..как у Кучмы!!!:D :D :D
Вот посмотрим Борисе...что отМОРОЗок...будет спикером...на шестом скликании ВР.. и тогда Ющенко...полный капец придет...скрутит его
что отМОРОЗок в бараний рог!:D :D

vasili
22.06.2007, 10:44
Морозко крутиться на гарячій пательні. Тепер вже сам. Нікому не потрібний.
Все дуже точно написане. Сьогодні їду на роботу, а на на джалізничному вокзалі станції Чернівці висадились чоловік 20 з червоними фанами (комуністи), у чора вже Наша Україна виставила палатки у ценрі, комуністи з соціалістами на буковині будуть точно цими вихідними, у вечері піду на діло.

Boris_Kiev
22.06.2007, 10:48
Читатель,
здається, у Вас взагалі відсутня якась позиція.
хочете жити в лайні - живіть. А ми не хочемо.
Ви до СПУ вже вступили, як колись збиралися ?
Чи там вимагають написання заяви державною мовою ?

vasili
22.06.2007, 10:58
Та там тоді в Оббухаві та москальська гнида вже корні пустила, так шо наші форумчани причваніли від снобізму.

Danilo
22.06.2007, 11:27
Не віддавали конкретного крісла? Це називається "покинули"? Саме так, не згодилися віддати спікерське крісло, та не чекали що "дзядь Мороз" ((С) від НОТОЦО) підступно зрадить. Шкода часу, та все що не робиться в житті - все накраще. Це гіркий досвід, але корисний для нащадків. Вже є музей совецької окупації, буде й люстрація!
"Товарищь..верь!Придет она...на водку ...старая цена!"
Горілка декому ще за совєтів мозок підпортила!:padonak:

Boris_Kiev
22.06.2007, 11:37
Горілка декому ще за совєтів мозок підпортила!
Чим більше навкруги лайна - тим більше обсяг продажу туалетного паперу.

Danilo
22.06.2007, 12:23
Чим більше зРАДИ - тим більше волають читачи.:)Я зрозумів зміст метафори вірно?

Читатель_Обкома
22.06.2007, 13:14
Чим більше зРАДИ - тим більше волають читачи.:)Я зрозумів зміст метафори вірно?
Фигня все ето конечно же...:dance:
С отМОРОЗком понятно..не любите Вы его...
А как насчет Головатого?Вроде и не дурак?
Или Борис Беспалый?Вроде нормальный чел!
Эти двое кто?:mad:
А почему...Президента не поддерживают...Червоненко?Порошенко?
А молчки сидят в стороночке?:agree:

.. и тем больше прибыли..москалю...владельцу Киевского КПК :cowboy:

WIZARD
22.06.2007, 16:45
Читатель,
здається, у Вас взагалі відсутня якась позиція.
хочете жити в лайні - живіть. А ми не хочемо.
Ви до СПУ вже вступили, як колись збиралися ?
Чи там вимагають написання заяви державною мовою ?

Борис, не пользуйтесь "Обуховскоой" бумагой.
Нанесёте ОООЧЧЧЕЕЕЕНь большой вред Читателю.

WIZARD
22.06.2007, 17:06
Наприклад....

Вчерашнее пустословие в Брюсселе.

пупер
22.06.2007, 17:15
так, крісла не давали....
типу: гуляй.... :) а хіба ні?....
“союзники” між собою почали гризтися, було не до мороза...

пс. а про “касетний скандал” всі скромно промовчали.... :D

WIZARD
22.06.2007, 17:22
пс. а про “касетний скандал” всі скромно промовчали

"А был-ли ОН (скандал)?"
Вчера Мельниченко сказал, что он опубликует ВЕСЬ "архив".
Откуда он у него может взяться?

пупер
22.06.2007, 17:35
"А был-ли ОН (скандал)?"

суть не в тому “бил лі мальчік”, суть в тому, до чого це призвело... :)

Danilo
22.06.2007, 17:41
Ви не вважаєте, що в такому випадку окремі депутати змушені будуть шукати спеціально "кришу"? Певно, що випадкових людей там немає, але поодинокі (може і прогресивні ідеї) будуть задушені на корню, якщо ні докого не примкнеш. Чи не буде це початком перетягуванням канату - хто ближчий до прокуратури?
Поживемо - побачимо. Наразі, важливо позбавити бізнесюків недоторканості. А також що б неповадно та не так зручно депутатам з ПР було бити співробітників УДО у генпрокуратурі.

Вчерашнее пустословие в Брюсселе.
А Вам напевно рідніше "наповнене глибоким змістом" микання завчених фраз Янука у Московії. "ПРавове поле" и т.п.?

Danilo
22.06.2007, 17:54
"А был-ли ОН (скандал)?"
Дзядь Мороз напевно "закручує" нову серію скандалу, мета відмінити вибори, та імпічмент президента. "Попитка - не питка" (С)

Internati
22.06.2007, 18:57
Наприклад....
Приклад чому ви хочете почути?

Мих
22.06.2007, 18:59
якщо на зле говорити зле і на добре говорити зле, то чого ми хочемо?

Приклад чому ви хочете почути?
приклад підтвердження вашим словам.

Профессора должне преподавать в университете,а президентом можно избрать меня.Воровать буду ,но не по безпределу.Легализую стероиды и анаболики,спортфармацевтию на территории Украины.Кроме того,вполне демократично,если президент -еврей, а народ будет жить настолько xорошо,чтобы властям,то есть мне,было спокойно.
тоді залишайтеся там, де президент єврей, доречі, Вам спокійно?

Internati
22.06.2007, 19:08
приклад підтвердження вашим словам.
Ви хочете почути, чому я вважаю Ющенка виродком?
Пояснюю: прийшовши до влади на гаслах "бандитам тюрми", "бізнес відділений від влади", "ні корупції" він опинився в ситуації, коли одночасно був зобов"язаний виконувати взяті на себе зобов"язання з однієї сторони щодо народу, з іншої - щодо тієї групи осіб, котра профінансувала його прихід до влади. Зобов"язання такого характеру, що виключають можливість одночасного задоволення інтересів обох груп.
Пан Ющенко змушені були вибирати, кого кинути: або "любих друзів", або український народ. Кого було кинуто, не мені вам розказувати.
Саме тому я вважаю Віктора Андрійовича виродком. Амінь.

Читатель_Обкома
22.06.2007, 19:13
Пояснюю: прийшовши до влади на гаслах "бандитам тюрми", "бізнес відділений від влади", "ні корупції" він опинився в ситуації, коли одночасно був зобов"язаний виконувати взяті на себе зобов"язання з однієї сторони щодо народу, з іншої - щодо тієї групи осіб, котра профінансувала його прихід до влади. Зобов"язання такого характеру, що виключають можливість одночасного задоволення інтересів обох груп.
Пан Ющенко змушені були вибирати, кого кинути: або "любих друзів", або український народ.

+1... блинн... хорошо написали... от души так сказать!

Кого було кинуто, не мені вам розказувати.
Ну... народ то он по любому кинул бы....это уж к бабке не ходи...
Ничего..он и не смог бы сделать.. для народа....:(

zet
22.06.2007, 22:09
Ничего..он и не смог бы сделать.. для народа....
А кто мог бы? А? :scare: Вернее, назовите хоть одного, кто хочет это делать..:shutup:

levandivka
22.06.2007, 22:13
Ничего..он и не смог бы сделать.. для народа....
ТАК в чому конкретна провина? Раз погодилися, що справа не особі Ющенка.

lotr_an
23.06.2007, 22:11
Коротше кажучи вибирати треба Нашу Україну.

Черешенька
23.06.2007, 22:14
Додав мені теж пригорщу оптимізму! Будемо разом чекати того прекрасного дня, коли можна буде з гордістю сказати, що я живу у прогресивній, багатій та щасливій Україні
Шановний spm1950, проти Вас персонально нічого не маю і мати не збираюсь, тільки не розумію людей, які чужої думки чи погляду акцептувати не можуть!
Хочу повторити і наголосити, Україна - це моя Батьківщина, я горджуся, що її маю! Існують певні речі, які затьмарюють оптимізм і викликають стурбованість у нашій державі. І я цих недоліків свідома. Але, щоб крокувати вперед, мушу набратися пригорщі терпіння і витримки, і віри у те, що моя країна підніметься з колін і прорветься вперед!
Дякую Вам за увагу і хотіла би почути Вашу позицію!

Мих
23.06.2007, 23:43
Пан Ющенко змушені були вибирати, кого кинути: або "любих друзів", або український народ. Кого було кинуто, не мені вам розказувати.

Цікаво, а Кучму Ви любили?

Перша причина і помилка Ющенка - це те, що він взяв Мороза у свою команду і справа навіть не в тому, що він зрадив, гірше те, що Мороз протягнув зміни Конституції. Мороз і то зараз очевидно, був торянським конем Москви.

Друге. Самі виборці зробили промах, коли давши владу Ющенку, на виборах до ВР, по суті забрали в нього владу, я маю на увазі тих, що проголосували за Ю. Тимошенко, а не за НУ.

Третє, помилка в тому, що Ющенко так довго тримав прокурором Піськуна - члена ПР. Саме через нього не вийшло: бандитам - тюрми.
Не хотілося Піськуну своїх побратимів у тюрми, за шо справедливо отримав достойне місце у ПР.

Те, що зараз робить Ющенко - то є правильно. Я його повністю підтримую, єдине, що це все є трошки з запізненням. І те, що нагорі, у влади немає миру, говорить, що Ющенко не хоче робити дерибан областей, як то робив Кучма з Медведчуком.

Сьогодні єдиною прогресивною силою в Україні є президент Ющенко, однозначно.

Мих
23.06.2007, 23:51
ТАК в чому конкретна провина? Раз погодилися, що справа не особі Ющенка.
Більшість, хто зараз проти Ющенка, на Кучму кривого слова не сказали...
А кращого президента поки Україна не мала.

afterstep
23.06.2007, 23:52
Те, що зараз робить Ющенко - то є правильно.

з досвіду совдепу, і з досвіду продовження українського самостійного совдепу - якщо телебачення так активно "рекламує" правильність президентського рішення, то значить, в нього не рило в пушку, а взагалі по вуха в лайні.
І десь воно навіть вкладається в цю лінію "вимушених помилок" з січня 2005 року....

Більшість, хто зараз проти Ющенка, на Кучму кривого слова не сказали...
А кращого президента поки Україна не мала.
ви забули додати - ІМХО. Бо направду ваше твердження аж надто тенденційне...

Мих
24.06.2007, 00:00
якщо телебачення так активно "рекламує" правильність
я - не телебачення. просто то моя особиста думка, наскільки я слідкую за його діями. збоку нам здається, що я б на місці президента.... а насправді, то не так легко, то дуже важка робота.

afterstep
24.06.2007, 00:09
я - не телебачення. просто то моя особиста думка

тому й написав про "ІМХО". Але таки зверніть увагу - знову почався рефрен попередніх виборі