Показати повну версію : Дуже треба поможіть!
Ніід хелп!!!
Хто має чи може переписати Autodesk 3Ds Max 9 (або 8му версію) !!!Дуже треба поможіть!
Шрек привіт, де взяти старі танчики "Денді:no: "
New Shrek
04.07.2007, 09:31
а конкретніше?
а конкретніше?
Ну танчики такі на приставці, там пестікі були, зірочки збирати, захищеність. З зірочками найшла в офлайн грала, а з пестіками нема(десь 1980 рік випуску). Може ше є такі приставки?
Ну танчики такі на приставці, там пестікі були, зірочки збирати, захищеність.
Прикольно шо пригадали цю гру я власне різався у ці ігри цілими днями, а до цього була на пк "атарі" монті та бої морські, джойстик був такий шо речажком можна було рухатисьулюбі сторони, а кнопочка така як піпочка маленька, ой такі прикольні часи були...
У нас на базарі є мужик який до сих пір продає приставки та ігри до них приставка коштує 60 грн. а касета 10 грн.
оштує 60 грн. а касета 10 грн.
В принципі дорогувато для такої старенької гри!А на якому?
http://www.kalina.cv.ua/
Власне шо для вас так дорого, червонец то взагалі не гроші, ви подумайте їх же у Китаї роБЛЯТЬ!
Васильку, то шо не у Львові?
Львові?
Ти шо я тут биту годину пишу з чернауців а ти мене з галичанином путаєш!
Галичанин народжується для того, щоб: у три роки пасти гуси; у шість - свині, кози. велику рогату худобу і почати курити; у дванадцять - навчитися читати і щипати за майтелеси сусідську Марину; у шістнадцять - відбути школу досконалим пияком і будзиганом; у вісімнадцять - побувати у війську комірником при шкарпетках і комісуватися при пропажі зі складу останніх; у двадцять -побратися з тою самою Мариною і в першу ж шлюбну ніч скочити в гречку з її неповнолітньою сестрою; у двадцять п'ять - доробитися до трьох дітей від власної жінки і вісімнадцяти - від чужих; у тридцять п'ять - заправляти краватку у сподні і сякатися без хустинки на мешти; у сорок п'ять - видати дочку заміж і на весіллі натовкти писок сватові; у п'ятдесят п'ять - завести козу і вчити внуків співати повстанських пісень; у шістдесят - доробитися до бригадира на будові й відсидіти рік за крадіж чотирьох кривих цвяхів; у шістдесят п'ять - відчути себе захисником батьківщини і, пошивши однострій невідомої армії, марширувати на всі свята з фаною перед сільрадою; у сімдесят - стати членом церковної десятки; у сімдесят п'ять - спочити в Бозі, клянучи манкуртів, москалів і сусіда, чиї кури все життя порпали йому город...
Васильку 90% брехні, і з галичанками краще не дразнись, бо через нет "дістану":aggressive:. А якщо тобі копійки, мо подаруєш?:bazar: :bazar:
Васильку 90% брехні
Я теж у цему переконений тіко на 50%.
нет "дістану"
Розшифруйте....! мене дістати через нет неможливо, тіке в реалі, я власне до левова у гості збираюсь, як тре я у той во парк зайду на пи...лину, як маєте бажання!
Ну, а на рахунок приставки- мовчок. А у Львові "тільки появись":aggressive: , де? в парку ?- домовились, будуть словесні бойні.:D. Шо таке пи...лину-просвіти, а незїжджай, бо я зацята, не тіко ти!
словесні бойні
Я прошу тіке не словесні бойні бо я ранимий!
ранимий
А ти хоч з вагітною жінкою битися, та шей подарка не привезти:feminist:
подарка не привезти
Я вас зрозумів правильно, тому вподарунок привезу гумовий нацюцюрник!
Я вас зрозумів правильно, тому вподарунок привезу гумовий нацюцюрник!
Не поможе, ми котів дуже любимо:aggressive:
ми котів дуже
Ви сльно нервові як на майбутню роженецю, можеви брешети шо ви бєрєменная!
брешети
Не вмію такого робити, може тому така зацьонта і справедлива, бо вагітна.
А ви хочете ображаючи інших не викликати нерви і злість, тут сила в патріотизмі за львівян. Я Чернівці не обговорюю в такому контексті:feminist:
Deus igrok
04.07.2007, 13:11
Гугл в поміч. В пошук "эмулятор Денди"
Результати 1 – 100 з приблизно 49 200 на запит эмулятор Денди. (0,19 сек)
угл в поміч. В пошук "эмулятор Денди"
Дякую попробую;)
тут сила в патріотизмі за львівян
Ви ж не місто Львів ви беременная баришня,а я не Чернівці я гуцул.
Ну шо на рахунок приставки,а?
Ну шо на рахунок приставки,а?
Грошей дай мені я тобі куплю на Калинці яку схочеш денді чи сега 16 бітну, рекомендую сега у неї джойстик модерніше!
Вимагательством займаєшся?!
Підскажи, скачала емулятор, игрулю ,як їх поєднати, шоб грало?
Підскажи, скачала емулятор, игрулю ,як їх поєднати, шоб грало?
Я ж не скачав ігрулю, тай не буду, бо то вже не то..... шо було раніше, раніше було чисто прикольно, різалися цілими днями, не один телік сів за того.
Я ж не скачав ігрулю, тай не буду, бо то вже не то..... шо було раніше, раніше було чисто прикольно, різалися цілими днями, не один телік сів за того.
Дякую.
Дякую.
Так дійсно ви сама доброта!:)
Так дійсно ви сама доброта!
Хороші вчителі, мя-у.
мя-у.
Приємно чути ваше справжні наміри.
Приємно чути ваше справжні наміри.
Я би хотіла бути котом, та я майже ним є, я їх просто обожнюю.
Я би хотіла бути котом
По приїзді у Л. я вам допоможу перевтілитись.....
Олена_ua
04.07.2007, 14:54
[QUOTE=Nadin;97136]А ти хоч з вагітною жінкою ...QUOTE]
Nadin, повірте моєю досвіду,тривале сидіння біля комп’ютера -шкідливе для дитини.
повірте моєю досвіду
трагізму перед родами не допускаю у вираженні словотворних форм, повірте моєю досвіду.
Л. я вам допоможу перевтілитись.....
По-перше Л.-це не Львів.
А по-друге дякую, не сумніваюсь.
Nadin, повірте моєю досвіду,тривале сидіння біля комп’ютера -шкідливе для дитини.
Це поки що робота.
Л.-це не Львів.
Я вам кажу шо Л. то є Львів, як Ч. є Чернівці ви ж не Овен.
ви ж не Овен
Так, я розумні Терези. А Ви чо себе ображаєте(нізя). В мені виховали повагу
до своєї країни, мови і до Львова, і я не думаю, що проблема написати повністю так рідковживане слово.Я б вам радила і Чернівці(хоча там більше букв) писати повністю.
Так, я розумні Терези. А Ви чо себе ображаєте(нізя). В мені виховали повагу
до своєї країни, мови і до Львова, і я не думаю, що проблема написати повністю так рідковживане слово.Я б вам радила і Чернівці(хоча там більше букв) писати повністю.
Знаєте може ви в такому положенні шо і можете радити комусь, але культура писання вона все ж таки є, тому не думаю шо виліз з "рамок" культурного спілкування. А написав скорочено того шо більше мені подобається Л.та LEMBERG а не Львов чи Львів.
подобається Л.та LEMBERG а не Львов чи Львів
На жаль для вас тут положення ні дочого, а слово подобається неумісне. Най буде LEMBERG, а не абрівіатура.
положення ні дочого
Так але я поважаю вагітних ха те шо вони народять майбутніх може геніїв!
Най буде LEMBERG, а не абрівіатура
А можна LEM без берга буд ласка я вас дуже прошу.
Навіть якщо не визнаних геніїв, то все рівно найкращі генії для мене. А далі змучилась сперечатись, хочу позитиву -багато.
позитиву -багато.
Шо вам стопу помасажувати, чи віртуальним сексом займемось?
Шо вам стопу помасажувати, чи віртуальним сексом займемось?
Я думаю, шо ви Капітана підколюєте, то ви по собі судите. Правда в кожному жарті є доля жарту.
Я думаю, шо ви Капітана підколюєте, то ви по собі судите. Правда в кожному жарті є доля жарту.
Я ж вам не говорю: "Я думаю шо ви пані Nadin фрігідна", а вам видно дуже хочеться про постель пагаваріть!
Да позітів, аж валить. Хорошо, шо "поговоріть"!
"поговоріть"!
Ви шо серйозно розглядаєте мене як об"єкт над яким проводиться дослід моральної профпригідності. Я вас поважаю шо ви кльова вам від мене квіти рози 1000000 шт. Ось так!
Це на зло, чи від душі:beee:
Це на зло, чи від душі
Від серця до серця, яких у вас два, судячи про вас ви десь на 1,2 місяці вагітності так?
ви десь на 1,2 місяці вагітності
Ні, Василі, на 22 тижні(5-й місяць).
Ні, Василі, на 22 тижні(5-й місяць).
А то мої шанування вам та вашій дитинці ножкою сильно тюкає вас значить футболіст!
ножкою сильно тюкає вас значить футболіст!
Тюкає, але по такому місці, шо сумніваюсь, що це нога:p
Танчиків вже ніхто не шукає…
New Shrek
05.07.2007, 18:27
Танчиків вже ніхто не шукає…Вони вже повоювали
Вони вже повоювали
Шреку ми простозавели бесіду та продовжували її, а дехто навіть підтримував.
New Shrek
06.07.2007, 10:28
з галичанками краще не дразнись, бо через нет "дістану"
. Галичанка народжується для того, щоб: у три роки пасти курчата; у шість-сім навчитися доїти корову Маріанну і длубатися пальцем у носі; у дванадцять виявити ріст волосся на власному тілі у найнесподіваніших місцях і вишити свою першу подушку; у шістнадцять бути нагло притиснутою за шкільним п’єцом однокласником Іваном і виявити у його штанях страхітливого патика, схожого на міліцейський; у вісімнадцять закінчити школу із твердим переконанням, що найбільшим скарбом у цьому світі є її цнота; у двадцять спекти свій перший цвібак і закохатися у сорокарічного вчителя, якому подарувати свою цноту за прочитаний хрипким голосом вірш Б.-І. Антонича; у двадцять два, переживши трагічну любов, вийти заміж за Гриця з першої бригади і на другий же день після весілля вперше дістати в писок за те, що не була незайманкою; у двадцять три народити першу дитину і зрозуміти, що пов’язала свою долю з пияком, ідійотом і злочинцем; у двадцять чотири народити близнят і різко набрати вагу до одного-двох центнерів; у тридцять уперше вдарити Гриця виваркою по голові, коли той укотре обізве її льохою; у тридцять п’ять вступити до лав Союзу українок і вперше відвідати знахарку, щоб та наслала якогось дідька на Гриця, бо п’є; у сорок вчити доньку вишивати і народити ще одну дитину, будучи свято переконаною, що дітей бузьки приносять; у сорок два вставити перші золоті зуби; у п’ятдесят переконати дочок, що всі мужчини звірі, яких треба тримати за гратами; у шістдесят вишити першу хоругву до церкви; у шістдесят п’ять поховати чоловіка і так за ним голосити, ніби він був ангел небесний; у сімдесят бавити онуків і вчити їх хреститися; у сімдесят п’ять з’їздити нарешті до родини в Канаду, притягнувши звідтам старі лахи і ревматизм; у вісімдесят тихо згаснути на самоті, усвідомивши, що все на цьому світі гімна варте, крім здоров’я...
afterstep
06.07.2007, 11:21
23. Із роду в рід, від матері до доньки століттями передається давнє галицьке вміння клясти. Прокльони служать для галичанки справжнім оберегом. Клясти галицька дитина починає разом із вмінням говорити. Перші уроки бере від бабці. Причому у дитини не виникає жодних проблем із розумінням прокльону. Навіть без пояснень. Наприклад, давньоруський вислів "Щоб тебе Перун побив" для дитини без перекладу означає те саме, що й мамина лайка навздогін сусідці: "Щоб тебе грім побив, мавпо кривонога!". З кожним поколінням прокльони вдосконалюються та осучаснюються. Останнім із шедевральних, які мені довелося почути, був: "Щоб ти наточив собі своєї крови до горнятка і випив, як мою п'єш, заразивсі СНІДом і вмер, як собака під плотом!".
http://tema.in.ua/article/1005.html
Є деякі відмінності між різними версіями ;) ця версія синопсису виглядає більш сучасною ;)
Галичанка народжується для того, щоб
Галичанка народжується для того, щоб бути щасливою. І кінець Шреку, а танчики не мож дістати,а?
http://forum.lvivport.com/blogs/viewblog.php?entry=8
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008