КПК

Показати повну версію : Ким би Ви хотіли народитися?

lotr_an
28.06.2007, 00:41
Навіяне Мірасою... :)

Черешенька
28.06.2007, 01:35
Тільки собою, і ніким іншим!!!
І мала би можливість, то прожила би те саме життя ще раз, з усіма помилками і просуваннями, печалями і радостями, злетами і падіннями :).

Є тисячі доріг, мільйон вузьких стежинок,
Є тисячі ланів, але один лиш – мій...
(В.Симоненко)

New Shrek
28.06.2007, 08:40
Тільки собою, і ніким іншим!!!
І мала би можливість, то прожила би те саме життя ще раз, з усіма помилками і просуваннями, печалями і радостями, злетами і падіннями :).

Є тисячі доріг, мільйон вузьких стежинок,
Є тисячі ланів, але один лиш – мій...
(В.Симоненко),Банально

Черешенька
28.06.2007, 13:31
Банально
А я люблю банальне життя, бо в найпростіших речах бачу найглибшу і найнепідкупнішу суть!!!

Добре, ще хотіла би бути Скарлет О"Гарою, щоб вчасно повернути собі Рета Батлера :).

zet
28.06.2007, 13:48
Не знаю кем, но точно не нашим Шреком... :suicide: Это ж надо так обидеться на весь белый свет, что даже Черешеньке карму отнять только за то, что ей в жизни больше повезло... Осталось только посочуствовать... :8:

New Shrek
28.06.2007, 13:52
что даже Черешеньке карму отнять только за то,А Вы то и ничего непоняли ,я то угадал сутность послания
А я люблю банальне життя

zet
28.06.2007, 14:30
Шрек, тогда я тоже буду банальна.. Если бы мне не отобрало память при перерождении, то я бы повторила свой жизненный путь хотя бы для того, чтобы встретиться со своими детьми..Такие уж мы женщины приземленные создания..
http://s5.rimg.info/8176707b73ecf672ad8630a14fa8f351.gif (http://smiles.33b.ru/smile.67767.html) http://s5.rimg.info/8176707b73ecf672ad8630a14fa8f351.gif (http://smiles.33b.ru/smile.67767.html)

levandivka
28.06.2007, 14:43
Досадно попугаем жить,
Гадюкой с длинным ве-е-ком.
Не лучше ли
При жизни быть приличным челове-е-ком.
/В.Высоцкий/

пупер
28.06.2007, 15:37
шкільний анекдот:
йшов негр пустелею, вмирав від спраги і помолився до Бога....
Бог пожалів і сказав, що виконає три його бажання...
негр захотів бути білим, мати справу з водою і бачити голих жінок...
Бог зробив його унітазом в жіночому туалеті...

пс. як можна хотіти бути кимось іншим?...
є лікарі на форумі....
вони це точно охарактеризують як комплекс неповноцінності...

Zoryanazirka
28.06.2007, 23:19
Я не розумію питання. Якщо народитися собою в чужій шкурі то нічого не змінить. Бо все чого конкретна людина досягнула (якою б ви хотіли народитися) залежить не від ім"я (якщо не враховувати королівську родину), не від оболонки, а від вмісту - характеру, темпераменту, бажання, рис характеру, навіть карми.

Ну народилася б я Мадонною, наприклад. Співати б ніколи не співала, лишилася б в рідному місті, заміж би вийшла, дітей народила. І не було б Мадонни.

Boris_Kiev
28.06.2007, 23:28
Якось наприкінці 80-х, моя дружина (архітектор у 2-му поколінні) поцапалася зі своїм босом з приводу оцінки політичних подій. І сказала йому: "якби мій тато жив, наприклад, в Англії, то він давно придбав би садибу із зАмком, а я не стирчала за вашим кульманом, а коней об"їжджала би!".
Пройшло два роки. Зненацька, в повній робочій тиші, бос пробуркотів: "Коней би вона об"їжджала! Коней би вона об"їжджала!".

Мих
29.06.2007, 00:16
раз ім видів кіно, там один поліцейський питає іншого, а ким би тихотів бути, якби знову прийшлосі все спочатку прожити, на що той відповів: сідлом до жіночого ровера....

Мих
29.06.2007, 00:17
Пройшло два роки. Зненацька, в повній робочій тиші, бос пробуркотів: "Коней би вона об"їжджала! Коней би вона об"їжджала!".
дійшло, нє?

Boris_Kiev
29.06.2007, 00:18
дійшло, нє?
Дійшло відразу. Тільки так дістало, що забути не міг !

пупер
29.06.2007, 08:06
раз ім видів кіно, там один поліцейський питає іншого, а ким би тихотів бути, якби знову прийшлосі все спочатку прожити, на що той відповів: сідлом до жіночого ровера....
а якби на тому ровері гоміки каталися?....

Мих
29.06.2007, 09:28
а якби на тому ровері гоміки каталися?....
то не то.

Melody
29.06.2007, 11:38
Ким би Ви хотіли народитися?

Транссексуали знають точну відповідь.

New Shrek
29.06.2007, 11:49
Ассоциация -пестня;
Сердючка Верка (Андрій Данилко) http://showreel.ru/download.php?id=1...
"Хорошо красавицам"

Вступление.

Припев:
Хорошо красавицам – они всем нравятся,
Им об этом и о том, не надо париться.
Только нам с тобой о том, не надо париться.

Всё зима и зима,
Всё одна и одна
Некрасивая я.
Блин, не красиво,
Быть некрасивой

Припев:

Они едут в авто, а я еду в метро.
Блин, не обнимет никто,
Ну не красиво, быть некрасивой.

Припев:

Проигрыш:

А моя красота - полюбить навсегда,
Приходи – жду тебя.
Ну не красиво, быть некрасивой.

Припев (2 раза):

пупер
30.06.2007, 08:34
фу, цей транс з конотопа чи звідки він там.....
беееее......

Meg
30.06.2007, 18:48
Я би хотіла знов бути собою.І нічого би в житті не змінювала.Я вважаю,що все що зі мною було поганого-все мені ж наука.Може я би просто була обережнішою.Але то би було дуже нудно,слухати в школі ті самі лекції з хімії і алгебри ше раз!!!:scare: :scare: :scare:

Мих
30.06.2007, 19:31
Я би хотіла знов бути собою.І нічого би в житті не змінювала.Я вважаю,що все що зі мною було поганого-все мені ж наука.Може я би просто була обережнішою.Але то би було дуже нудно,слухати в школі ті самі лекції з хімії і алгебри ше раз!!!

Koza-Dereza
30.06.2007, 21:42
гіпопотамом - ніхто на них не полює, купаєшся в річці цілий день, і саме головне ніякої дієти !!! :D

Meg
01.07.2007, 14:09
Та,цей самий!Це обгортка з альбому моїх любимої групи.Я би й не такі аватари могла мати!Просто тут люд культурний)))))

Полковник
01.07.2007, 14:33
гіпопотамом - ніхто на них не полює, купаєшся в річці цілий день, і саме головне ніякої дієти !!! :D

А крокодилы?;)
УЖАС!!!

lotr_an
01.07.2007, 22:40
Ускладнюємо завдання :).

А якщо б ви могли переродитися в будь-кого, але ваша стара память стирається (ви все забуваєте)? Що тоді ви би вибрали? Згадаймо американські фільми - "вибір є завжди" :) .
Це вже трошки на переродження змахує (ну там карма, зайчики, змійки все таке :) ) але цікаво...

Meg
02.07.2007, 13:34
Окі-докі!Без проблєм!

lotr_an
04.07.2007, 13:43
Окі-докі!Без проблєм!

без проблєм але відповідей нема ... :)

New Shrek
04.07.2007, 13:54
але ваша стара память стираєтьсяА нам обіцяли що не буде стиратися,і навіть рідних бабусь і дідусів впізнаємо

Boris_Kiev
04.07.2007, 14:01

А якщо б ви могли переродитися в будь-кого, але ваша стара память стирається (ви все забуваєте)? Що тоді ви би вибрали?

Можливі три варіанти (враховуючи той же рік народження):

1. Литовцем у Литві. Жив би, працював би в своїй стабільно цивілізованій країні.

2. Євреєм. Щоб виїхати.

3. Українцем. Краще за все - пілотом. Мені подобається (як для відомого пілота) прізвище Біленко. Див. п. 2

Meg
04.07.2007, 14:17
Я відповіла,шо без проблєм з тею пам"яттю.
Ну в такому випадку я би хотіла просто народитися.Пофіг де і коли і ким би я була!О!

New Shrek
04.07.2007, 14:21
а нашо тоді попу гармонь пане Борисе

Boris_Kiev
04.07.2007, 14:33
а нашо тоді попу гармонь пане БорисеНе зовсім врубився. Уточніть, будь ласка!
Який пункт Ви маєте на увазі ?

Черешенька
04.07.2007, 15:13
А я хотіла би бути деревом, багаторічним буком наприклад. Впустити коріння у землю, а кронами підніматися ввись і кріпнути, і міцніти.
Дерева завжди захоплювали мене. У них є щось міфічно-казкове, вони філософи, які спостерігають за суєтністю життя, вивчають покоління і епохи, пропускають крізь себе історію, - і залишаються незмінними...

bora
04.07.2007, 16:21

А якщо б ви могли переродитися в будь-кого, але ваша стара память стирається (ви все забуваєте)? Що тоді ви би вибрали? Згадаймо американські фільми - "вибір є завжди" :) .
Це вже трошки на переродження змахує (ну там карма, зайчики, змійки все таке :) ) але цікаво...

Про це був схожий фільм... З закидом на філософськість.
В прокаті - Вечное сияние страсти / ETERNAL SUNSHINE , 2004 г.
Людям стирали пам"ять, щоб позбутися любовних переживань і вони починали спочатку. І знову все повторювалось. Нудноватенький. Але його варто було подивитись з-за фіналу. Двом закоханим, що тільки починали стосунки прислали касету з описом їх "стертого з пам"яті" кохання, яке в них виявляється вже було... зі всіма проблемами і болями.
Вони вирішили не розсходитись. А Ви кажете про альтернативи) Після фільму стаєш троха більше фаталістом)

New Shrek
04.07.2007, 16:36
Вечное сияние страсти / ETERNAL SUNSHINE , 2004 г.
http://kino.mpv.ru/?id=1282 завантажити

пупер
06.07.2007, 22:42
я думав-думав, що може означати така гілка і зрозумів, що це питання на уважність....
хочеш — не хочеш але народишся ти немовлям..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif

Львiва
06.07.2007, 23:53
Настоящей украинской женщиной с большими грудями, которая любить пить горилку и закусывать салом.

Эх, почему я народилась русской, как мне не повезло в этой жизни(((

Черешенька
06.07.2007, 23:55
Настоящей украинской женщиной с большими грудями, которая любить пить горилку и закусывать салом
Шкода, що не дотягую до "справжньої української жінки", ех :(. А то, до речі, за чиєю класифікацією? ;)

Boris_Kiev
07.07.2007, 00:02
Колишній військовий льотчик (киянин):

- Як добре, що я не народився жінкою!
- Чому ?
- Я не змогла би нікому відмовити!

пупер
07.07.2007, 00:11
Настоящей украинской женщиной с большими грудями, которая любить пить горилку и закусывать салом.

Эх, почему я народилась русской, как мне не повезло в этой жизни(((
ясно....
груди у вас маленькі.....
ви не любите сало та горілку....

Liliyah Romanova
07.07.2007, 00:29

Шкода, що не дотягую до "справжньої української жінки", ех . А то, до речі, за чиєю класифікацією?
Люблю вкраїнськую природу,
горячий борщ, холодну воду,
i бабу товсту як колоду,
i лiс, i поле, i ставок,
i повну пазуху цицьок

:D:D:D:D:D:D:D

Львiва
07.07.2007, 11:24
ясно....

Грудь должна помешаться в мужской руке, а не висеть как коровье вымя.
По поводу горилку - вообще практически не употребляю спиртные напитки.
Сало - с черным хлебушком, да чесночком - ммм, обожаю, правда балую себя редко таким деликатесом.

Т.е. украинские корни моего папы все-таки перешли ко мне, но это все не то, вот быть бы НАСТОЯЩЕЙ УКРАИНСКОЙ ЖЕНЩИНОЙ - это моя мечта)))

пупер
07.07.2007, 18:02
Грудь должна помешаться в мужской руке, а не висеть как коровье вымя.

руки різні бувають..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
висіти справді не повинні, але..... (помовчу)....

Сало - с черным хлебушком, да чесночком - ммм, обожаю, правда балую себя редко таким деликатесом.

українка... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
вот быть бы НАСТОЯЩЕЙ УКРАИНСКОЙ ЖЕНЩИНОЙ - это моя мечта)))
ви виділяєте не просто так....
який сенс ви вкладаєте у ці слова?...

Львiва
07.07.2007, 20:43
ви виділяєте не просто так....
який сенс ви вкладаєте у ці слова?...

Если говорить по правде и без стеба - у украинок есть одно большое преимущество над русскими. Это - хозяйственность!!!
Каждый год езжу в Украину к бабушке и наблюдаю картину - очень аккуратные, ухоженные частные дома. Сразу видно что в доме есть настоящие хозяева. В России таких домов меньше (коттеджы не в счет).
Не даром ходит пословица: "Где прошел хохол - там еврею делать нечего":) (не в обиду будет сказано)

В СССР в разведроты старались не брать ни москвичей, ни украинцев. Считалось, что москвичи - предадут, а украинцы - продадут. Такая уж национальная черта:)

ИМХО Это мое субъективное мнение:)

Мих
08.07.2007, 00:07
ясно....
горілку любить, росіянка ж.

пупер
08.07.2007, 03:52
Если говорить по правде и без стеба - у украинок есть одно большое преимущество над русскими. Это - хозяйственность!!!....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
а куди саме їздите (якщо не секрет)?....

Львiва
08.07.2007, 20:45
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
а куди саме їздите (якщо не секрет)?....

В Житомир.
У меня кстати дед 40 лет проработал в Житомире управляющим банка.
Благодаря ему еще в советское время в Житомирской области построили целое село со школой на 45 домов (он дал кредит на строительство под свою ответственностью хотя государственные чиновники были против, его чуть не уволили, но потом все разрулилось). Люди получили свои долгожданные дома. В 2005 году почти все это село приехало на его похороны.

пупер
08.07.2007, 22:03
В Житомир.
У меня кстати дед 40 лет проработал в Житомире управляющим банка.
Благодаря ему еще в советское время в Житомирской области построили целое село со школой на 45 домов (он дал кредит на строительство под свою ответственностью хотя государственные чиновники были против, его чуть не уволили, но потом все разрулилось). Люди получили свои долгожданные дома. В 2005 году почти все это село приехало на его похороны.
вам є ким пишатися..... :y:

був одного разу в житомирі....
проїздом....
велике військове містечко.....

Мих
08.07.2007, 23:19
був одного разу в житомирі....
теж був один раз.... два роки....

Львiва
08.07.2007, 23:33
служил? на Богуни наверное...

Мих
08.07.2007, 23:43
служил? на Богуни наверное...
так точно, на Богунії.

пупер
09.07.2007, 02:29

мені пощастило більше — був там тільки одну добу.... :)

Львiва
09.07.2007, 17:31
мені пощастило більше — був там тільки одну добу.... :)

не служили на благо Родине?:p

bora
09.07.2007, 17:38
Не даром ходит пословица: "Где прошел хохол - там еврею делать нечего"

+1, но обозначение хохол все таки неприятно. Складывается впечатление, что в России (СНГ) понятие "украинцы" изжило себя (точнее его изжили). ПО ТБ только и слышиш - хохлы да хохлушки.

пупер
09.07.2007, 17:55
не служили на благо Родине?:p
ну, “не на благо родінє”, а на благо генералам..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
для блага батьківщини — шість років активної діяльності в одній партєйці.....

пс. якби генералів самих змусити бігати окопами — усі війни б одразу зупинилися....

Львiва
09.07.2007, 17:56
+1, но обозначение хохол все таки неприятно. Складывается впечатление, что в России (СНГ) понятие "украинцы" изжило себя (точнее его изжили). ПО ТБ только и слышиш - хохлы да хохлушки.
Кстати да. Для россиян (насчет других стран СНГ не знаю) все жители Украины и украинцы по национальности - хохлы.

пупер
09.07.2007, 18:01
Кстати да. Для россиян (насчет других стран СНГ не знаю) все жители Украины и украинцы по национальности - хохлы.
бо люблять давати прізвиська....
чурбани, хохли, хачікі....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif

Львiва
09.07.2007, 18:27
бо люблять давати прізвиська....
чурбани, хохли, хачікі....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif
Я конечно понимаю что мы в этой теме развели оффтоп.
Но при слове "хачик" не могу не удержаться от рассказа одной истории которая произошла со мной:D
Я когда училась в институте подрабатывала в школе - вела туристический кружок. В кружок ходило много детей и среди них мальчик - армянин по национальности. Я естественно не сразу запомнила имена всех детей!!!
Я слышу, что все дети называют этого армянина Хачиком и говорю детям: "Почему вы обзываете мальчика. Больше так не обзывайте". А они мне отвечают, что это имя у него такое - Хачик. И точно - смотрю в журнал как его зовут - Атанасян Хачик!
Т.е. в моем сознании слово "хачик" уже так укоренилось, что я всю жизнь думала, что хачики - это выходцы из кавказских республик и ничего более. А оказывается Хачик - это довольно нормальное армянское имя:)

пупер
09.07.2007, 18:36
Т.е. в моем сознании слово "хачик" уже так укоренилось, что я всю жизнь думала, что хачики - это выходцы из кавказских республик и ничего более. А оказывается Хачик - это довольно нормальное армянское имя:)
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif так само як і “фріц” — нормальне німецьке ім’я.....

Boris_Kiev
09.07.2007, 18:46
Хачик - це Хачатур. Колись зі мною працював молодий вірменин - я вивчив імена усіх його приятелів, які заходили до нього в гості.
Проте він абсолютно не міг вимовляти єврейські прізвища (хоч його дружина - українка була за фахом логопед :) )
Ну, з відмінками теж було специфічно :)

Якось приходить в понеділок і розповідає, як погуляв у суботу: "Пашьлі мі с Вадіка і Веррблуда на бладкі !"
(мав на увазі колегу на прізвище Фельдблюм. Після добрячого стусана все одно не навчився вимовляти правильно!) :)

zet
09.07.2007, 19:00
Надо бы уточнить вопрос. Не только кем хотел бы родиться, но и когда именно?
А то никак не могу в истории найти для себя временной интервал длинной в жизнь без экспериментов над народом.
1-ая мировая война, Гражданская война, Голодомор, 2-ая Мировая война, Перестройка!!!:8: :suicide:

lotr_an
10.07.2007, 16:01

найцікавіше, що для нас (для мене принаймні) не усі росіяни москалі і кацапи...

Meg
10.07.2007, 17:04
Ага,бо люди поділяються на росіян і москалів.А різниця між ними дуже велика.

lotr_an
13.07.2007, 21:18
Дякую Лілі і Б. Стельмаху:

"Якби ще десь раз я вродитисі вмів, то
Тільку ві Львові.
Так люблю той Львів, що бракує ми слів.
Львів то є Львів."

New Shrek
13.07.2007, 21:28
Ага,бо люди поділяються на росіян і москалів.А різниця між ними дуже велика.Ким би Ви хотіли народитися? а я би хтів ЖИДОМ

Meg
14.07.2007, 12:25
А я би певно якоюсь норвежкою чи фінкою.Тоді б я змогла жити десь в Скандінавії.Їх природа мені така близька!Мене туди так і тягне.Але раз я львів"янка,то назавжди зі Львова не поїду ніколи-не уявляю себе без нього

Степаныч
14.07.2007, 12:51
А я би певно якоюсь норвежкою чи фінкою.
Тоді були б уже не Ви!

Meg
14.07.2007, 20:16
Ну але то за умови,шо я би не була львів"янкою і народилася зразу там.Бо як би я жила десь,знаючи, шо тут мій Львів?!То просто неможливе!

Черешенька
14.07.2007, 20:32
То просто неможливе
В житті навіть найнеможливіші речі інколи можливими бувать, Мег ;)!

...таке воно непередбачуване, незаплановане, від нас незалежне життя...

Мих
14.07.2007, 20:37
Та то москалі, шо з них взяти...

Мих
14.07.2007, 20:39
Ким би Ви хотіли народитися? а я би хтів ЖИДОМ
а я чому так зразу подумав.

Meg
16.07.2007, 15:00
2 Черешенька:
Я знаю,що як прийдеться виїхати,то ніц тут не поробиш.Але я кажу,шо я себе не уявляю без Львова.То неможливе-я без Львова.Я за ним сумую,навіть коли десь їду на пару днів!