Показати повну версію : Як Би ви хотіли померти?
Шось в мене настрій сьогодні депресивний... На всякі такі думки тягне...
Особисто я б хотіла закінчити життя на сноуборді, або під час серфінгу десь на узбережжі Тихого океану років десь так в 75. Не хочеться лежати і повільно труїти себе таблетками. Я - за оригінальність у всьому:bazar:
Я - за оригінальність у всьому
Я померти хотів би за волю, у боротьбі, як Байрон!
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif я б від старості, у ві сні...
щоб мене акула за дупу куснула?...
мабуть: ні...
але у вас справді оригінальне бачення смерті...
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif я б від старості, у ві сні...
але у вас справді оригінальне бачення смерті...Чому зразу акула? Я маю на увазі - померти в момент радості , ейфорії, відчуття небезпеки. А який може бути адреналін , якщо під вас судно підставляють, а ваші зуби стоять в скляночці біля ліжка... Мдааа... Шось я таке мелю... Мабуть львівська - тире - льондонська погода винна;)
Дупа, дупа ну маєшти, нума нумаєшти, нумаєшти. Пане в дупі весь розум людський не вміститься.
Особисто я б хотіла закінчити життя на сноуборді, або під час серфінгу десь на узбережжі Тихого океану років десь так в 75. Не хочеться лежати і повільно труїти себе таблетками. Я - за оригінальність у всьому
у вас хороші думки і ніякої дипресухи нема.
я б від старості, у ві сні...
але у вас справді оригінальне бачення смерті...
ви спите, акула кусає, але ви нічого не чуєте - у вас просто на дрібниці нема часу увагу звертати....
Добре померти в спокої і розсудливості.
через 200 років у Вільній Незалежній Процвітаючій Україні!
подумав: помирати?....
а навіщо?...
давайте жити вічно.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Boris_Kiev
27.06.2007, 22:09
померти в момент радості , ейфорії,
Ну тоді я хотів би померти у Львівському готелі, в ліжку з 18-річною форумлянкою. Вона ще не народилася :)
New Shrek
27.06.2007, 22:11
Як Би ви хтіли померти?
Особисто я б хотіла закінчити життя на сноуборді, або під час серфінгу десь на узбережжі Тихого океану років десь так в 75. Не хочеться лежати і повільно труїти себе таблетками. Я - за оригінальність у всьому
quote=MIRA$A;94218] Як Би ви хтіли померти? Легко!
New Shrek
27.06.2007, 22:25
померти в момент радості , ейфорії, відчуття небезпеки.
вот этого не нада
New Shrek
27.06.2007, 22:27
через 200 роківстільки не живуть
New Shrek
27.06.2007, 22:28
давайте жити вічно....
Куме ,а не надоїст?
людина планує... ;)
хотілося б бути готовим до смерті і не бути тягарем для близьких людей
я пригадав одне інтнрвю з Вячеславом Чорноволом. Його запитали: як би Ви хотіли закінчити життя, на що він відповів:
швидко, в дорозі, на ходУ, а через півроку все збулося....
швидко, в дорозі, на ходУ, а через півроку все збулося....
Та це мабуть інтерв"ю ви дивились окремо, від москалів кремльоуських.
Куме ,а не надоїст?
куме, набридне....
погоджуюся......
читав колись науково-фантастичну книгу....
там про це було написано....
люди, які жили два життя — ставали паскудними.... :(
жити вічно не всім дано, в то ше тре вірити.
New Shrek
27.06.2007, 22:51
там про це було написано....
і в Святцях .....,жид побачив Христа і спочив
Добре померти в спокої і розсудливості.
Вчора помер мій дідусь. 31 серпня йому б виповнилося 96 років. Помер у сні. Вже всі знали, що він скоро-скоро...Але коли, ніхто не знав точно. До кінця ходив, крім останніх пару днів. Нікому не надоїв.Прожив достойне життя. П"ятдесят років прослужив пастором в церкві.Відійшов на вічний спокій. Я би теж бажала померти такою смертю і в такому віці.
Черешенька
28.06.2007, 14:02
Насамперед хотіла би померти тоді, коли б вже знала, що здійснила свої мрії та бажання і прожила життя недаремно, а залишила щось по собі.
Померти раптово, швидко, легко і відійти у вічність, у ту Батьківщину, яку все життя шукаю на землі...
levandivka
28.06.2007, 14:20
Цитата:
Допис від New Shrek
Куме ,а не надоїст?
куме, набридне....
погоджуюся......
Даремно, Пупере! То зараз пам'ять у Вас нормальна. А через троха років почнуцця провали, пізніше забудете всьо. ТАКим чином, на 2-й сотці - всьо, как в пєрвий раз! ;)
та, ну......
як той казав: здоров’я — це коли щоранку болить в новому місці...
щось сумліваюся, що буду мати ТАКЕ здоров’я...
то в поперек буде стріляти, то альцгеймер в гості приходитиме....
ні, дякую...
Степаныч
29.06.2007, 08:57
...то альцгеймер в гості приходитиме....
Та тоді вже все пополам.:p
afterstep
29.06.2007, 20:56
ТАКим чином, на 2-й сотці - всьо, как в пєрвий раз!
шо - і дівчата теж?! Хочу! згоден!
Некогда мне об этом думать, успеть бы детей на ноги поставить...
afterstep
29.06.2007, 21:55
Некогда мне об этом думать, успеть бы детей на ноги поставить...
подлец тот родитель, который не доведет ребенка до пенсии?
New Shrek
29.06.2007, 22:01
не успел.....
подлец тот родитель, который не доведет ребенка до пенсии?
В моем случае до получени професии и 1-го высшего образования... :)
Напевно смерть - то повернення додому...
New Shrek
29.06.2007, 22:16
Напевно смерть - то повернення додому...
злапали самого себе
"її все одно тягне на цвинтар. "
Boris_Kiev
29.06.2007, 22:19
Один київський працівник мистецтв колись написав:
Когда я буду умирать
(а умирать, конечно буду!)-
Взгляни-ка под мою кровать
И сдай порожнюю посуду !
Класний тост на свій день народження, НЄ ?
Полковник
29.06.2007, 22:33
http://img.artlebedev.ru/kovodstvo/idioteka/i/1BB92522-3183-469A-B308-CAF8AF171961.jpg
Zoryanazirka
29.06.2007, 23:12
А я ніяк не хочу
А я ніяк не хочу
то питання звички.
Liliyah Romanova
30.06.2007, 00:30
А мені байдуже як померти. Головне - як жити!
А мені байдуже як померти. Головне - як жити!
То Вам так тільки здається...
Liliyah Romanova
30.06.2007, 00:36
Можна подумати, що як я хотітиму якось померти, то так і помру. Нащо тоді хотіти? Я реалістка. Не буду ж я собі у теплій ванні вени різати. Все решта і так буде не таке, як би я планувала.
Я не боюся померти. То для мене важливіше, ніж те, яким чином я помру. Коли я помру, то і так не знатиму, як саме то сталося. Так що байдуже.
Полковник
30.06.2007, 00:37
Мих, ну сколько можно про ЦВИНТАРЬ?
Давайте, уже, что-нибудь жизнеутверждающее!
Про ПрикВО, например! :)
Можна подумати, що як я хотітиму якось померти, то так і помру
На Службі є навіть слова просьби як померти. Смерть - то є ключовий момент і відповідальний.
Черешенька
30.06.2007, 01:12
Хочу процитувати слова найулюбленішого поета, яким Україна насправді має гордитися!!! Мріється теж сказати їх одного дня собі:
Як добре те, що смерті не боюсь я
і не питаю, чи тяжкий мій хрест,
що перед вами, судді, не клонюся
в передчутті недовідомих верст,
що жив, любив і не набрався скверни,
ненависті, прокльону, каяття.
Народе мій, до тебе я ще верну,
як в смерті обернуся до життя
своїм стражденним і незлим обличчям.
Як син, тобі доземно уклонюсь
і чесно гляну в чесні твої вічі
і в смерті з рідним краєм поріднюсь.
(В. Стус)
Про ПрикВО, например!
Ех, полковнику....
Liliyah Romanova
30.06.2007, 18:25
На Службі є навіть слова просьби як померти. Смерть - то є ключовий момент і відповідальний.
Це, як і багато чого іншого, лише свідчить про те, що людина не довіряє Богові. Крім того, це також випливає із того, що людина схильна судити. Раз помер тихо, у спокої, у власному ліжку, то прожив праведне життя, а якщо раптово десь, з вишні впав, чи на дорозі - то вже великий грішник. Звідти і з'являються прохання про таку чи таку смерть. Все дуже людське, приземлене, бо насправді людина боїться смерті. Такого багато у церкві є. Обмін із Богом: я тобі, Боже, молитву про спокійну старість і смерть, а Ти мені - спокійну смерть, і Ти не переживай я то кілька разів помолюся. Що за акт купівлі-продажу?
Я довіряю Богові, тому мені байдуже, як я помру. Я знаю, що Бог мене любить, тому, як би я не померла, це не те, що дійсно важливо.
Я би хотіла померти самою звичайною смертю-від старості:) .І точно-не від свої рук.Ще правда,гарно би виглядала смерть у ванні з кров"ю при запалених свічках і з абсентом.Але то трохи в минулому:shy:
Але,як помру так помру.Найстрашніше для мене це прокинутися в могилі.Тому я вже попросила всіх спустити мені кров з вени,якби шось.Про всякий випадок:scare:
afterstep
30.06.2007, 20:53
Що за акт купівлі-продажу?
та то така натура людська ;) ще з дитсадочку "а со ти мені даси?" - і з віком ця жадібність не зникає ;) - тільки "причинно-наслідковий зв'язок" породжує ;)
Тобто - обов'язково має бути причина - і за нею наслідок ;) а як не проглядається - відразу й гвалт: "Ошукали!" - в релігійному плані - "та який же після того бог милосердний!"
--
То така натура людська ;)
Я - за оригінальність у всьому
НАЙСОЛОДША СМЕРТЬ ПІД ЧАС ШАЛЕНОГО СЕКСУ!!!
А сексу не шкода?:p
розумію....
у 70 років будь-який секс виявиться “шаленим” та “останнім”...
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Про ПрикВО, например!
ПрикВО был настолько жизнеутверждающЪ, что переименовался в ЗахОК :)
А умирать нужно легко, быстро и непринужденно.
От,стану монахинею і помру від рук вікінга!Це теж варіянт!
Полковник
03.07.2007, 20:59
http://se7en.ru/files/post13146/429888_orig.jpg
afterstep
03.07.2007, 21:17
11. Улюблений образ галичанина - як він лежить у труні, вбраний у шлюбний костюм і шкільні мешти серед квітів і заплаканої родини. Коли його виноситимуть на цвинтар, має вдарити грім, зблиснути блискавка і втрафити в сусідську хату. І щасливо її спалити разом зі всією господаркою й осоружними курми, що порпалися на його городі і цим завдавали йому, небіжчикові, невимовних душевних мук.
http://www.aratta.org.ua/phorum/read.php?3,2169,2169
Це, як і багато чого іншого, лише свідчить про те, що людина не довіряє Богові.
То є тонке питання. Виходить, що людині взагалі не потрібно нічого в Бога просити, бо інакше вона не довіряє Богу. Але якщо ми просимо у Господа, то ми довіряємо Йому. Хіба Ви просите у того, кому не довіряєте? Я думаю, що навпаки, просьба - то є акт довіри.
Liliyah Romanova
03.07.2007, 22:41
То є тонке питання. Виходить, що людині взагалі не потрібно нічого в Бога просити, бо інакше вона не довіряє Богу. Але якщо ми просимо у Господа, то ми довіряємо Йому. Хіба Ви просите у того, кому не довіряєте? Я думаю, що навпаки, просьба - то є акт довіри.
Залежить яка, миху. Прохання є актом віри, коли людина не вказує Богові, що Він їй має дати, а просить дати те, що для неї найкраще, і ще й мудрості, аби прийняти те, що вона на даний момент кращим не вважає, а що таки виявляється кращим, тільки згодом.
Крім того, це також випливає із того, що людина схильна судити. Раз помер тихо, у спокої, у власному ліжку, то прожив праведне життя, а якщо раптово десь, з вишні впав, чи на дорозі - то вже великий грішник.
Судження до просьби не має абсолютно ніякого відношення. Судити можна завжди і без просьби до Бога. То є природа людської слабості, яка може проявлятися і в багато інших життєвих ситуаціях. Навіть Ісус звертався до Отця з просьбами і помер він далеко не в спокої. Тут мова йде про те, щоб людина, відчуваючи близький кінець могла свідомо покаятись, свідомо віддатися в Господні руки.
Чому смерть - то є важливим моментом у житті кожного? Людина може бути грішною, але якщо в останні хвилини вона покається, прийме Господа, то їй зарахується те, останнє, а якщо людина все життя була праведною, але в час смерті відкине Господа, то це також зарахується.
Важно померти з миром. На протязі всього життя є боротьба між добром і злом. Хто (або що) переможе в останню хвилину? Якщо зло напротязі життя веде боротьбу з добром в душі людини, то активність зла у вирішальну хвилину діє набагато сильнішою. Смерть - то вінець нашого життя. З яким серцем ми закінчимо це життя і ввійдемо в наступне?
Залежить яка, миху. Прохання є актом віри, коли людина не вказує Богові, що Він їй має дати, а просить дати те, що для неї найкраще, і ще й мудрості, аби прийняти те, що вона на даний момент кращим не вважає, а що таки виявляється кращим, тільки згодом.
абсолютно згоден, а крім того не завжди те, що просить людина є корисним для людини і буває, людина просить одне, а отримує - інше, а тільки з часом бачить, що те, що вона просила - було зле.
Liliyah Romanova
03.07.2007, 22:57
Судження до просьби не має абсолютно ніякого відношення.
Маєте рацію. Мені якраз ішлося, що таке прохання виникає із судження.
Навіть Ісус звертався до Отця з просьбами і помер він далеко не в спокої.
До речі, його прохання якраз і є прикладом: "Отче, якщо воля Твоя..."
До речі, його прохання якраз і є прикладом: "Отче, якщо воля Твоя..."
мені теж ця цитата згадалася.
подумав: помирати?....
а навіщо?...
давайте жити вічно....
а свідкам то світить?
Черешенька
05.07.2007, 22:36
а свідкам то світить?
Пане Миху, на жаль чи швидше на щастя, то світить всім! Без винятку (я мала смерть на увазі; і життя вічне потенційно теж)!
Пане Миху, на жаль чи швидше на щастя, то світить всім! Без винятку (я мала смерть на увазі і життя вічне потенційно теж)!
Не на щастя, свідки самі стверджують, що ні. вони вважають, що фізична смерть - то повний кінець - ні душі, ні тіла, а потім хтось оживе, але от чому той хтось є саме той, хто колись помер - невідомо.
Мені ще рано про це думати :)
Мені ще рано про це думати
повірте, друже. про це ніколи не рано думати. От пізно - так.
Boris_Kiev
05.07.2007, 23:22
От,стану монахинею і помру від рук вікінга!Це теж варіянт!
Дівчата! Може нехай вікінг помре від шаленого сексу ?
"умереть не встать" короче :)
повірте, друже. про це ніколи не рано думати. От пізно - так.
Тепер зрозумів, чому всіх туристів у Львову переважно везуть на Личаківське кладовище :). Мих потрібно радіти життям поки можеш, а не думати в яких білих капчиках мене поховають чи яка цегла звалиться на мене, це у мене така позиція. Хоча в дечому правий.
Звичайно тре радіти - мови нема.
Просто смерть робить життя змістовним. Людина, яка думає про смерть не є легковажна. Монахи завжди думають про смерть.
З цим погоджуюсь. Але про монахів напевно ні, це більше нагадує готів. Життя, як квітка проростає, розквітає і помирає. Згадую вірш Олександра Олеся. З філософським змістом, що зациклюватися на смерті не потрібно. Навіть після чорної смуги, як на зебрі йде біла.
Опівночі айстри в саду розцвіли…
Умились росою, вінки одягли,
І стали рожевого ранку чекать,
І в райдугу барвів життя убирать…
І марили айстри в розкішнім півсні
Про трави шовкові, про сонячні дні, –
І в мріях ввижалась їм казка ясна,
Де квіти не в'януть, де вічна весна…
Так марили айстри в саду восени,
Так марили айстри і ждали весни…
А ранок стрівав їх холодним дощем,
І плакав десь вітер в саду за кущем…
І вгледіли айстри, що вколо – тюрма…
І вгледіли айстри, що жити дарма, –
Схилились і вмерли… І тут, як на сміх,
Засяяло сонце над трупами їх!..
зациклюватися на смерті не потрібно.
безперечно. все має міру.
Але й гратися зі смертю та ховатися від світу також не потрібно.
Але й гратися зі смертю та ховатися від світу також не потрібно.
1. гратися зі смертю - то зневажати Божий дар - життя.
2. ховатися від світу не треба, світ треба прийняти таким, який він є.
Liliyah Romanova
06.07.2007, 00:26
Тепер зрозумів, чому всіх туристів у Львову переважно везуть на Личаківське кладовище .
Ви мені пригадали такий старенький анекдот про те, як лікар каже тяжко (і невиліковно) хворому, аби той почав приймати грязьові ванни. Хворий здивовано питає, невже це може якось йому допомогти і його оздоровити, на що лікар йому відповідає: "Та ні, просто розслабитеся, забудете про погані думки, а заодно і до землі звикнете".
а свідкам то світить?
світить ліхтар, а людям, які дотримуються Написаного — обіцяно..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Не на щастя, свідки самі стверджують, що ні. вони вважають, що фізична смерть - то повний кінець - ні душі, ні тіла, а потім хтось оживе, але от чому той хтось є саме той, хто колись помер - невідомо.
а яка різниця?....
може через страшенне самолюбство традиційна церква обіцяє людині Бог зна що?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
хто ми?.....
лише порох, в який вдихнули життя....
через сто років про мене, оточуючиш навряд чи хто згадає, хіба що зробимо щось таке, що довго будуть пам’ятати..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Liliyah Romanova
06.07.2007, 17:08
лише порох, в який вдихнули життя...
Ну, ви, може, й порох, а ми ні. ;)
Ну, ви, може, й порох, а ми ні. ;)
ви — з вищої субстанції, з пороху тільки ми, тобто я.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
через сто років про мене, оточуючиш навряд чи хто згадає, хіба що зробимо щось таке, що довго будуть пам’ятати.....
Нє, не партись, робіт діточок по більше з вашою Анкою Пулімьотчицою і не придумувуайте "perfectum mobile", спомин нащадків то є велика річ.
Нє, не партись, робіт діточок по більше з вашою Анкою Пулімьотчицою і не придумувуайте "perfectum mobile", спомин нащадків то є велика річ.
не знаю яку ви анку-маланку маєте на увазі....
я ще згадую про свого прадіда, бо вчасно запитав про нього бабу....
про решту родичів\предків не згадую, бо не знаю їх....
не знаю яку ви анку-маланку маєте на увазі....
Подругу життя я мав на увазі ... шо ви друже!
я ще згадую про свого прадіда, бо вчасно запитав про нього бабу....
про решту родичів\предків не згадую, бо не знаю їх....
Так ось тому ви своїм життям змініт це, шоб знали, тим більше шо це є цікаво якшо цим, вправно керувати.
http://rh.foto.radikal.ru/0707/f5/db21b890da2c.jpg
Так ось тому ви своїм життям змініт це, шоб знали, тим більше шо це є цікаво якшо цим, вправно керувати.
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
треба буде книгу завести, щоб записувати туди своїх предків, яких будуть згадувати потім нащадки.....
Картинка про смерть.Не обов"язково помирати такою смертю,але виглядає гарно.Хе-хе!
http://img183.imageshack.us/img183/2531/image299940ho3.jpg
виглядає гарно.
Мег мої компліменти вашій красі, умопомрачітельно я ваш фєн!
То не я на фото.Мені паркету шкода
То не я на фото.Мені паркету шкода
Мег я не це яж знаю вас по фото ви ж мені....... це снились !
Картинка про смерть.Не обов"язково помирати такою смертю,але виглядає гарно.Хе-хе!
мудро, що газетку підстилили, бо кров у паркет сильно в’їдається....
кров у паркет сильно в’їдається....
Нє швів не шкдуйте пане, тої, то не пані Мег то інша пані, ваше сумління буде грати у не той уо...
В"їдається так само,я і чорнило.
Портвейн 777
хороше у вас “чорнило”..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
“чорнило”
Чорнило власне не той уо , але були чаї, і то було, за певне....але ві Л. ми їли шалу...ху! ..та....хрінове бренді.......
Подругу життя я мав на увазі ... шо ви друже!
ех молодість, Пупер не знає хто така Анка....
не знає хто така Анка....
Власне приколіт як маїте фацу......
ех молодість, Пупер не знає хто така Анка....
з фільма про чапаєва?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif
з фільма про чапаєва?
Васілія Івановіча!
Власне,свого часу я багато гуаші наїлася і червоної туші напилася.Зато фотки були офігенні!І кроваву ванну ми теж влаштовували.Почуваєшся як Баторі!
Просто смерть робить життя змістовним. Людина, яка думає про смерть не є легковажна. Монахи завжди думають про смерть.
Правильно! Тільки через смерть можна усвідомити ціну життя. Треба будь-коли бути готовим до зустрічі. Але надто часто думати про неї шкідливо.
Знов пригадуються вірші Стуса, якого я також дуже люблю:
Але живий живому тішиться,
живий не думає про смерть...
Не розумію тих, хто прагне вічного життя. А не набридне? Як можна уявити собі вічність? Чим можна займатися весь цей час? Жити нам треба стільки, суільки відведено природою/Богом. Потім перетворитися на порох.
Як би я хотів померти?
Солодко. Точно не від старості. Від старості не помирають в принципі: помирають від різних болячок, від зношеного організму.
Вищим даром долі було б померти одночасно з коханою людиною, аби не бачити кінець один одного.:)
І я би не хотіла жити вічно-досягнути чогось і померти.Нормально,цілком прийнятний варіянт
Померти так, як хочется, 100% виходить тільки в самогубців.
А у всіх решта випадках-"нє утонєт тот, кто должен бить повєшен".
Та то ясно,але як би ви хотіли померти,якби могли вибрати?
http://img183.imageshack.us/img183/2...e299940ho3.jpg
і що там гарного ?
і що там гарного ?
Жовта Жаба у МЕГ атрофірована уява!
а я про смерть ще не думав і вам не раджу, треба жити якомога довше і брати від життя все.А смерть самогубством вважаю ненормальною, людині дане одне життя і ніхто не в праві її позбавляти його...
ніхто не в праві її позбавляти його...
Крім власника цього життя! Людина має право вбити себе...і баста!
А мені та картинка подобається...
Полковник
12.07.2007, 19:05
http://img183.imageshack.us/img183/2531/image299940ho3.jpg
Эх, детки!
Маленькие детки - маленькие бедки,
А вырастут велики - будут большие!
Да, уж......:mad:
Эх, детки!
Ой хто це, це ви....Добре зі "вишки" останні поради давати!
Полковник
12.07.2007, 20:05
При обращении к ОДНОМУ человеку пишут "Вы"!
Вы ЭТО в школе не проходили?
Черешенька
12.07.2007, 20:13
Ой хто це, це ви....
Пане Полковнику, я думаю, він мав на увазі і Вас, і Вашу особливу ауру, і Вашу нестандартну позицію, і Ваш бойовий дух ;)! Тому, за браком одного такого узагальнюючого слова в українській мові, написав збірним ;).
Вы ЭТО в школе не проходили?
Да вы "внять" адекватно еще и не ахти.....ну что ж?
Крім власника цього життя! Людина має право вбити себе...і баста!
Ні, Василій, ви не праві. Ви не народилися за своєю волею, а тому і не маєте права забрати у себе життя.
Пане Полковнику, я думаю, він мав на увазі і Вас, і Вашу особливу ауру, і Вашу нестандартну позицію, і Ваш бойовий дух
Прикво.....
Ні, Василій, ви не праві. Ви не народилися за своєю волею, а тому і не маєте права забрати у себе життя.
Ні поет моє право!
Бо він не звідси!
Ні поет моє право!
Бо він не звідси!
ну от читаю і так і сяк і не розумію....
ну от читаю і так і сяк і не розумію....
Василь тим і користується. Заплутає всіх, а ви потім самі розплутуйте. Зі мною києвляни розмовляють на українській мові без проблем, то ми Василя не виправимо. Василь ти ж мене знаєш, пра!!!
Василь ти ж мене знаєш, пра!!!
Я багатьох жіночок знаю, вас ше ні...., але віртуально да!
Василь тим і користується.
Так я цимкористуюсь!
Зі мною києвляни розмовляють на українській мові без проблем, то ми Василя не виправимо.
а це в стилі Василі!
Мені згадався фільм "Особливості національного полювання"
Там Кузьміч розмовляв з фіном. Головне один одного не розуміли, але при тому часто розмовляли.
Там Кузьміч розмовляв з фіном. Головне один одного не розуміли, але при тому часто розмовляли.
Так П. Мих я такий, ну шо зробиш, але може перевчите?
Так П. Мих я такий, ну шо зробиш, але може перевчите?
А нє, будьте, як є.
Я багатьох жіночок знаю
Під ловеласа косиш, а на фотографії на юриста схожий, а вони дуже сурйозні. Я думала Ви веселий, рижий і доброзичливий пампушок:D
Під ловеласа косиш, а на фотографії на юриста схожий, а вони дуже сурйозні. Я думала Ви веселий, рижий і доброзичливий пампушок
Так, кошу вже двадцять чотири роки.
Шоби добре роздивились ше одну фотку можу зробити але вже з блиска, еспешел фор ю.
вже з блиска
А резон? Ну попробуй!!!
еспешел фор ю.
За шо такий спешл, шо Василя з Капітаном розвела, ась?
За шо такий спешл, шо Василя з Капітаном розвела, ась?
Ні просто хочеться показатись у літню пору, бо та фотка з осіні, а спешл фор ю того шо не хочу вам її уприват заганяти, я тепер публічний! І най я буду критикаваний вами.......
KabMiner
13.07.2007, 17:28
У мене тут своя, оригінальна думка. Я вважаю, що переважна більшість людей помирають безтолково, адже смерть (а точніше залишок життя) це останній, але потужний капітал кожної людини, і використаний він має бути з толком.
А тепер конкретно:
- кожна людина має своє життя (час) як певний ресурс;
- кожен етап життя (кожен часовий проміжок) має бути використаний певним чином, наприклад: дитинство - фізичне зростання, виховання, навчання іт. ін., зрілість - робота, сторення власної сімї/будівництво житла, виховання дітей, і т.д.
- до певного віку людина має виконати свою програму життя, тобто: мають вирости і піти в самостійне життя діти, до того часу вже померти батьки, має відбутися професійна/творча реалізація людини (всі картини написані, килимки зіткані) і завершена (в основному) трудова діяльність; борги мають бути роздані...і людина вже повинна бути готова до смерті.
І от тут-то і виникає питання: а що ж робити далі? Як дожити життя? Ну, можна звичайно лежати на дивані і дивитися телевізор, попивати каву в кнайпі, згадуючи молоді роки, і т.д., але по суті - це очікування смерті. Чимось воно подібне до того як баран очікує коли ж то його заріжуть. Знає, що заріжуть, але не знає коли точно.
Людина, на мою думку, не повонна уподоблятися до тварини, а тому повинна сама прийняти рішення про свою смерть. Але ні в якому випадку не здійснювати самогубство!!! Яким чином це можна зробити? Ну, варіантів є багато в залежності від самої людини. Міліціонер, який все життя боровся із злочинністю може, наприклад, влаштувати жорстоку бойню всім кого йому не вдалося посадити (і загинути в цій мясорубці). Вчений чи лікар може провести якісь дослідження на собі, які становлять велику загрозу для життя. Політик, якщо він радикальний, може влаштувати теракт проти своїх опонентів і виступити в ньому в ролі камікадзе (одягнути пояс шахіда, чи просто завітати з АК в офіс опонентів з наступною миттєвою смертю в короткій перестрілці) і т.д. Мандрівник може здійснити подорож, ймовірність завершення якої становить 0%.
І так далі. Одним словом, кожен може визначити час завершення свого життя, і навіть смерть якою він помре, але при цьому не здійснити самогубство.
саме в такий спосіб життя буде використане людиною на всі 100%.
Не знаю якою буде моя смерть, я ще не виконав свою життєву програму, але думаю, що саме такого типу як я описав.:y:
2 КабМінер
Радикально. Тероризм як і вбивство (будь-кого) справа далеко не почесна. Ви певні, що хотіли б щоб Ваші діти-онуки жили поряд з отакими смертниками і перестрілками? Вже б краще вони лежали на дивані...
KabMiner
20.07.2007, 10:44
bora
А що зробиш? Яка альтернатива? Немічним очікувати коли ж нарешті прийде до тебе смерть? Чи закінчувати життя самогубством:suicide: - ну, це не для мене.
Окрім того, я думаю ви погодитеся, що в нашій країні живуть багато людей, присутність яких серйозно перешкоджає життю мільйонів інших наших співгромадян.:n:
А не могли бы вы заняться более житейскими проблемами, а смертью пусть озаботится тот же Господь Бог... Я не слишком религиозная, но все-таки предпочитаю заниматься теми делами, которые мне более подвласны...
KabMiner
20.07.2007, 11:29
Поки людина живе, виконує свою життєву програму - тоді вона, звичайно, займається житейськими проблемами. А коли життя завершене? Все що мав зробити вже зробив і більшого вже не зробиш, коли все болить і ледве волочиш ноги?
Смерті не обовязково чекати, її можна наблизити вольовими зусиллями.
bora
А що зробиш? Яка альтернатива? Немічним очікувати коли ж нарешті прийде до тебе смерть? Чи закінчувати життя самогубством:suicide: - ну, це не для мене.
Окрім того, я думаю ви погодитеся, що в нашій країні живуть багато людей, присутність яких серйозно перешкоджає життю мільйонів інших наших співгромадян.:n:
А є багато людей, які приносять користь... Якщо нема змоги чи талану всьому суспільству на схилі літ, - то своїм близьким... Життєва мудрість старших здатна змінити молодих, щоб вони не росли трутнями, допомагає не зробити життєвих помилок...
По-моему именно это всеми религиями и запрещено, причем правильно.. Вы решили сами корректировать свою жизненную программу? Может вы еще нужны в этом мире хотя бы для того, чтобы рассказать сказку внукам и научить их доброте...
KabMiner
20.07.2007, 17:02
Це теорія, а на практиці молодь ніколи не слухає старших, бо старші просто не в курсі, що зараз на світі робиться. В кращому випадку про це знає покоління батьків, а покоління дідів живе в світі анахронізмів.
Всі релігії забороняють самогубство (я про це писав), але ж в цьому випадку мова не йде про самогубство.:no:
Мені здається, що наближати свою смерть - це найвищий вияв безвольності. Тому краще докладати вольових зусиль для того, щоб жити. Боротися за життя - оце гідне подиву.
Не знаю якою буде моя смерть, я ще не виконав свою життєву програму, але думаю, що саме такого типу як я описав.
опишіть будьласка ймовірну смерть програміста.
смерть льотчика - уявив (за Кабмінером), смерть повара - зварити себе, смерть водія - скосити дерево машиною, а смерть гінеколога?
afterstep
20.07.2007, 19:34
опишіть будьласка ймовірну смерть програміста.
halt(-1);
KabMiner
23.07.2007, 11:43
Важко щось порадити програмістам, гінекологам і водіям з поварами. простіше щоб вони вступили в якусь партію на старості років, і вже тоді реалізували залишок себе як політики:o
Смерть льотчика - то Гастелло. Тут тема опрацьована попередниками :-)
не буду оригінальна сказавши, що померти хочу легко.
але важливіше для мене жити доти, поки зможу користь приносити.
найбільше не хочу бути "овощем". краще вже згрішити тоді, щоб обузою не бути. (не дай Боже моїм дітям такої напасті, як "лежачі" батьки)
А я хочу,щоб ніхто про то не знав...
не думала про те,як хочу померти. якось воно буде.:) в ідеалістичних мріях хотіла б застати кіенць цього світу, претерпіти і встояти - отак-во...
думала про те, що не хочу на цвинтарі лежати - добре було б в лісі, на поляні, під сонцем. щоб ніхто над могилою не їв бутерброди з ковбасою і не пив Кагор.
Додано через 47 секунд
А я хочу,щоб ніхто про то не знав...
а то можливо?
хіба що як вовки, в гори десь піти, подалі від зграї..
цікава тема... треба перечитати
не знаю як би хотіла померти
але хотіла би бодай за хвилину до смерті знати що зараз вмру
щоб був час це усвідомити, щось сказати близьким
попрощатися одним словом
і ще не хочу щоб за мною плакали, не хочу щоб було тяжко комусь без мене
але це би означало, що я погано жила
і так зле і так недобре...
Додано через 18 хвилин
Мені здається, що наближати свою смерть - це найвищий вияв безвольності. Тому краще докладати вольових зусиль для того, щоб жити. Боротися за життя - оце гідне подиву.
іноді за життя боряться тільки тому що бояться смерті
та же слабодухість, безвольність
краще гідно вмерти, імхо
застати кіенць цього світу, претерпіти і встояти - отак-во...
І я б так хотіла......
Полковник
22.03.2008, 10:41
Хотелось бы в Карпатах, от пули бандеровца.
Жаль, что в спину......
Жаль, что в спину......
Полковнику
А як нащот бартки?:cowboy:
Класна тема, вав не дам ради всю перечитати к-ка днів тре)
Згадався анегдот (тост)
Бажаю жити вам 100 літ і померти тихо в спокої увісні так як мій дідусь, а не в жаху і страху як його 40 пасажирів.
----------
Також дуже сподобалось це
:D - ідейний попався :D :D :D
Додано через 1 хвилину
я б сам не проти в карпатах, попередньо пострілявши кільканадцятьох таких "ідейних" але .. не ті часи... тепер тре жити будувати
і в мирний час тре помирати мирно, не приносячи болю і не мучачи попри себе рідних і близьких ....
-----------------
Люди пишуть що не бояться смерті. Не вірю. Хоча ні, вірю! Я також не боюся, я боюся способу в який це може відбутися.
----------------
Люди пишуть що не бояться смерті. Не вірю. Хоча ні, вірю! Я також не боюся, я боюся способу в який це може відбутися.
Розумно сказано. Солідарна. Ідеальний варіант - у ві сні.
demetris
24.03.2008, 17:14
Важливо, щоб совість чиста - і "попрощатись" з рідними. Ну і не мучитись дуже. А так... головне очікувано, не раптово і десь так за років 50... :)
KabMiner
25.03.2008, 14:20
смерть льотчика - уявив (за Кабмінером), смерть повара - зварити себе, смерть водія - скосити дерево машиною, а смерть гінеколога?
Важко щось порадити програмістам, гінекологам і водіям з поварами. простіше щоб вони вступили в якусь партію на старості років, і вже тоді реалізували залишок себе як політики
Смерть льотчика - то Гастелло. Тут тема опрацьована попередниками :-)
Подумав ото на дозвіллі якою малаб бути толкова смерть представників згаданих професій, ну значить так:
1. Програміст - оооо, такі люди можуть зробити багато (але треба мати відповідний рівень підготовки): програміст може спільно з подєльниками чистанути банк, гроші злити рідним, а сам прийняти смерть від секюріті банку. Є щоправда один мінус - секюріті можуть довго катувати, та й родичам треба бути дуже прудкими щоб швиденько звалити з грошима. :cowboy: Одним словом є проблеми реалізації, але теорія пропрацьована.
2. Смерть водія - тут аналогія зі смертю льотчика. Потрібен недорогий автомобіль (ВАЗ 2108) і обєкт атаки, з яким ви б хотіли вирушити в загробний світ.:crazy:
3. Повар - професія серйозна, варити себе не треба. Потрібно зварити щось потужне для "друга", або "президента" і повечеряти з ними в хорошій веселій компанії, з наступним (бажано безболісним) переходом в потойбічний світ.:scare:
4. Гінеколог - не мав можливості спостерігати за роботою представників цієї мужньої професії, тому питання наразі відкрите...:download:
Маленькі поправки
1. Програміст - оооо, такі люди можуть зробити багато (але треба мати відповідний рівень підготовки): програміст може спільно з подєльниками чистанути банк
бажано центробанк Росії (ну щоб па"ятали і щоб колись пам"ятники ставили)
Потрібно відкрити нову гілку-" Як і де би Ви хотіли бути захоронені "
Маруся-мама
25.03.2008, 17:28
А мені якось всеодно як померти, головне аби дітей на ноги поставити. Дуже не хочу аби їх виховувала чужа тьотя, бо як бим пішла тепер з життя муж си приведе якусь міґєру а мені такого не треба, я своїм дітям таке випрошую.
Тому зі смертю прошу Бозю зачекати хоча б ще 25 літ.
Випадково натрапив, трохи в тему
Останні Слова ,,,
... пішохода: "Але ж в мене зелений!"
... водія "Оки": "Ну тут я за дві секунди прослизну, фігня!"
... нічного сторожа: "Ей, хто там?"
.
Додано через 2 хвилини
.. командира взводу: "Так, тут ні однієї живої душі в радіусі 10 кілометрів...."
... м'ясника: "Павле, кинь мені отого ножика!"
... командира екіпажа: "Через кілька хвилин ми здійснимо посадку відповідно до розкладу."
... відвідувача ресторану: "Я візьму жюльєн із грибами."
... судового виконавця "... пістолет також конфіскується!"
А мені все одно...
Якнайскорше...
І,щоб того ніхто не бачив.
... шляховика: "Не бійся, цей потяг пройде по сусідньому шляху!"
... новобранця з бойовою гранатою: "До скольки, ви говорите, я повинний дорахувати?"
... героя: "Яка допомога!? Так їх отут всього троє ..."
... ката: "Петля жме? Немає проблем, зараз я перевірю..."
Додано через 5 хвилин
... ДАІшника: "Сержант Петренко, а що то в вас за рушниця на задньому сидінні?..."
... хазяїна закусочної: "Вам сподобалося?"
... водія вантажівки: "Ці старі мости простоять ще вічність!"
... двох приборкувачів Львів: "Як? Я думав, ТИ їх погодував!?!"
Додано через 7 хвилин
... кухарі заводської їдальні: "Підозріло тихо в обідньому залі..."
... селянина: "Давай, но, куме, пересунемо отого вулика"...
... автолюбителя: "Завтра ж під'їду перевірити гальма..."
... поліцейського: "Шість пострілів... він витратив усі патрони..."
... сина президента: "Татууу, а для чого ця червона кнопка?"
Додано через 9 хвилин
... велосипедиста: "Так, тут "Волга" мене пропустить..."
... автогонщика: "Цікаво, механік пронюхав, що я з його жінкою..?"
... фоторепортера: "Це буде сенсаційний знімок!"
... тренера з л/а: "Всі одночасно кидаємо списа в цю сторону !"
Додано через 18 хвилин
... студента: "Я йду в їдальню!"
... Лісника: "Ведмеді? та звадки тут в с#аку ведмеді..."
... Тарзана: "Яка сволота нас#ала на ліану!"
... тенісиста в парній грі: "Мій !!!"
... воротаря: "Тільки через мій труп..."
... газовика: "Петре, присвіти но отут сірником..."
... китобоя: "Так, тепер він у нас на гачку!"
... капітана підвідного човна: "Тут потрібно терміново провітрити!"
... москаля: Да шо ані, хахли, нам здєлают..."
... ліфтера: "Котрий болт попустити?..."
... партизана: "Бачиш, діду, казав я що тут мін немає..."
... Януковича: "Дорогі Франківчани..."
Мата Харі
10.04.2008, 14:06
"Не переживайте за меня. Я умру с достойнством. Вы увидете прекрасную смерть" (Мата Хари)
"Она не хотела, чтобы ей завязывали глаза и руки, и перед тем, как офицер скомандовал "Огонь!", учтиво поблагодарила его, послала воздушный поцелуй групе зевак... И тут же пуля, пронзившая сердце, прервала жизнь Маргарет Целле, известной всему миру как Мата Хари" ("100 великих авантюристов")
Даруйте, навіяло в контексті теми і власного ніку:). Певна річ, я так померти б не хотіла. Але померти ТАК, в аналогічній ситуації, я б хотіла змогти.
Не знаю чому, але все свідоме життя маю переконання, що проживу дуже довго (можливо, більше 100 років), і помру одна, без рідних, близьких, далеко від батьківщини. Я вже навіть якось з тим звиклась :). Помирати не боюсь. Просто хотіла б прожити життя гідно, гідно по відношенню сама до себе.
Єдиний момент, який мене і бентежить і дратує водносчас - похорон і похоронна атрибутика. Як для себе, віддала б перевагу кремації (а це, нажаль, не в"яжеться з віросповіданням), або непретензійній табличці на місці поховання. Хто захоче - пам"ятатиме, хто ні - мені вже якось буде всерівно.
Lady_Opium
10.04.2008, 14:14
хотіла б померти клінічною смертю, а потім ожити під час реанімації
в шефа поросити збільшення зп, в коханого масинку, а в мами спокою:)а якшо серйозно, то вмирати не хочеться абсолютно))))
Хотіла б померти не від тяжкої хвороби, а як говорять від старості, щоб помираючи відчувала душевну гармонію і благодать, знаючи що в цьому житті зробила якнайбільше добра і прожила його недаремно і знаючи що ніхто на мене не тримає зла.
Заповiтна мрiя галичанина - мати родинний склеп пiд вiкнами. В гiршому випадку - на Личакiвському цвинтарi у Львовi.
Улюблений образ галичанина - як вiн лежить у трунi, вбраний у шлюбний костюм i шкiльнi мешти, серед квiтiв i заплаканої родини. Коли його виноситимуть на цвинтар, має вдарити грiм, зблиснути блискавка i втрафити в сусiдську хату. I щасливо її спалити разом зi всiєю господаркою й осоружними курми, що порпалися на його городi i цим завдавали йому, небiжчиковi, невимовних душевних мук.
Хотіла би померти, як моя прабаба, яка казала "мама моя 86 років жила, баба моя 86 років жила, і цьотки так само... так і я буду!" :) А коли їй було 86 років, вийшла у сад, спокійно сіла собі під деревом... і все... Шкода, що я її так і не побачила: жила моя прабаба у Польщі, і коли я у 13 років вперше змогла туди приїхати,вже її не застала - на декілька місяців не встигла :(
Кажуть, дуже розсудлива і філософська була бабулька...
Вибачайте .......... але дурнішої теми ще м не виділа.... Бог дав людині життя, щоб вона жила, а не думала про то, як б вона хтіла померти...........маячня .........
Вибачайте .......... але дурнішої теми ще м не виділа.... Бог дав людині життя, щоб вона жила, а не думала про то, як б вона хтіла померти...........маячня .........
Але ж всяке буває, нє
Людина живе і різне бачить, різне чує і про смерть в т.ч. і якось підсвідомо в голову лізе, я б так не хотів помирати і так би не хотів... а хотів би так, ну хочаб так, ну хочаб б без того...
але як то кажут москалі: "хотєть нє врєдно" :(
Margarin4ik
12.04.2008, 22:27
Бува, люди планують, а навпаки виходить...
Бува, люди планують, а навпаки виходить...
На це я кажу: чоловік мислить - Бог креслить.
Полковник
13.04.2008, 01:36
Класна тема, вав не дам ради всю перечитати к-ка днів тре)
Також дуже сподобалось це
:D - ідейний попався :D :D :D
Додано через 1 хвилину
я б сам не проти в карпатах, попередньо пострілявши кільканадцятьох таких "ідейних"
Правильно ли я понял из Вашего ответа, что по поводу "В СПИНУ" у Вас возражений нет?
Правильно ли я понял из Вашего ответа, что по поводу "В СПИНУ" у Вас возражений нет?
Ну а як ви собі уявляєте біжить москаль вниз згори (типу відступає) а за ним біжить бандерівець з скорострілом, ну то куди йому стріляти? В задницю напевно...
Ну а як ви собі уявляєте біжить москаль вниз згори (типу відступає) а за ним біжить бандерівець з скорострілом, ну то куди йому стріляти? В задницю напевно...
Мабуть треба сказати
- Добродію москаль!А поверніться-но до мене передом,а до гори задом.
І аж тоді стріляти.
І берегти голову,особливо потилицю...
парабеллум
13.04.2008, 12:05
Я як всі нормальні люди мрію померти швидко . Без передсмертних мук .
Тому в разі якоїсь невиліковної хвороби на останніх стадіях ( типу рак ,СНІД,туберкульз...) запрограмував себе на самогубство. Навіщо мучитись сподіваючись на примарне чудо , ще близьких людей навантажувати зайвими проблемами. Ще у разі загрози потрапити на війні в полон ворогу за умов що буду володіти важливою військовою інформацією - тоді без вагань кулю в голову :suicide: .
кулю в голову
З парабеллума, нє?
парабеллум
13.04.2008, 19:36
З парабеллума, нє?
Ну чого конче з парабеллума :) . Можна гранату підірвати, заодно кількох ворожих солдат з собою за компанію на тот світ прихопити.
Лягти, заснути і невстати.
на останніх стадіях ( типу рак ,СНІД,туберкульз...) запрограмував себе на самогубство
не факт що вам вдасться точно визначити що то вже остання стадія.
а може ще день, а може ще година, а може ще хвилина....
чим хворіша людина і чим ближче смерть тим ціннішою є кожна хвилина
Додано через 1 хвилину
допоки людина здорова вона собі думає, от якби я знав що помру через два дні, що це вже остання стадія я б застрелився.
але це не так :)
коли людина підійде до тої стадії вона думатиме зовсім по іншому
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008