Показати повну версію : Comedy Club - гумор на новий манер ?
Deus igrok
27.06.2007, 10:04
Досить популярний є шоу Камеді Клаб. Наразі існує три стиля: Рос, Укр, Бел.
В основній масі дивився тільки рос. Якісно, переважно смішно, хоч гумор у більшості "жопо-сартиртный"(c) Догма - але гарній настрій гарантовано.
Мав змогу бачити білоруський ... без коментарів ... :shutup:
А тепер український. Звичайно ж тре виділити улюбленців. Дует Чехова - хлопаки таки "віджигають почорному" :radist: і помалу завойовують увагу сусідів.
Дадя Жора - непогано ... але чому по-російськи ? Сам же з Хмельницького, на КВН завжди по-укр. балака , а тут тіки на :moskali: .
І мій улюблений "спражній український патріот, свідок Івана Франка, єдина у світі людина, яка націоналізм передає статевим шляхом " - Тернопільський Сірий. Оце молодець... дуже подобаються його виступи.
Ну і загалом Ваше ставлення до Камеді. Що подобається, що ні.
New Shrek
27.06.2007, 10:23
нічого не подобається,на місці запрошених, я би всіх хто до них звертається зі сцени копав в с.аку або бив у морду,а ту ку.воту що там бедрами вихиляє на Тверську би поставив
Comedy club ua дуже яскраве шоу . Комеді клаб респект:y:
afterstep
27.06.2007, 12:39
нічого не подобається
шреку, то тепер такий гумор... то має бути смішно, як матюки зі сцени. то тра' мартіні сказати, що то зара модно - і най припне свій карткомет...
Deus igrok
27.06.2007, 12:46
Ну чому. Політичний покер за участі Ю,Т,Я меня сподобався =) Навіть на 5 каналі спеціально ще раз показували. Красава .
afterstep
27.06.2007, 13:03
то будемо шукали дрібку золота в тоннах п'яно-лайливої руди?
А мені Камеді подобається, згідна що не все там варте уваги, але окремі виступи дійсно добре зроблені. Принаймні в порівнянні з програми типу "Аншлаг" чи "Криве дзеркало" Камеді виглядає досить непогано.
Deus igrok
27.06.2007, 14:15
то будемо шукали дрібку золота в тоннах п'яно-лайливої руди?
Є краща альтернатива ? Петросянияда ?
Крім того на "КК на Первом" - матів немає , тіки на ТНТ.
afterstep
27.06.2007, 14:28
Є краща альтернатива ? Петросянияда ?
угу - на жаль... "яка розумна цьому є альтернатива?" (с)
правда, одна таки є - вмикати ящик лише тоді, коли йдуть ті передачі, які хочеш подивитися.
А як дуже поржати захочеться - ну, то можна і політичну рекламу ;)
Дуже пошло.Деколи аж огидно дивитися.Але бувають непогані жарти.
Але бувають непогані жарти.
Та не погано жартують золоті гусаки - попалась мені одного разу їхня програма де вони жартували лайливо матугами, і шо саме цікаве то ті інтелігенти такі мати вімальовували шо тих ше не чув.
золоті гусаки ,котрі йду щонеділі на нтн не погано ,але вони завжди говорять ,як сильно випили водку !?
Д-р Геббельс
27.06.2007, 18:56
А почему собственно "як", они чё в кадре не выпивали?!
Deus igrok
27.06.2007, 19:02
Гусаків не сприймаю, і дуже велика к-сть бородатих...просто древніх анекдотів.
Гусаків не сприймаю, і дуже велика к-сть бородатих...просто древніх анекдотів.
Сприймати тих рагулів мабуть можна там є все ж таки цікаві люди хоч трохе спорчені цим світом, але я наприклад народився у совку і свідомості набрау тіке у часи коли людям вже було не до анегдотів застойних часів, тому коли рагулі підпиті ржавчиною, шуткують то мені власне цікаво, не з точки зору естетики, але скорше з поглядіу на манеру та набутих акторських можливостіу, інтерпритацій, ше там є той бородач енергійний, який вперше у мультику острів скарбів заспівав трохи російського стьобу, у форматі рокнролу, який згодом змінив світта кут нахилу у цілого покоління малят, заре з настольгічною іронією дивлюсь ту передачу і думаю, йо та вони нормальні дядьки(папіке), яким як і кожному хочеться випити та закусити, а заце пару приколіу розказати...:)
paschenkomax
27.06.2007, 20:31
:crazy: Супер передача! Ще вони зняли серіальчик під назвою "Наша Раша" - прикольно
в принципі і Камеді і Гусаки - це збрід обнаглівших ж...в (євреїв), які з жиру бісяться.
обнаглівших ж...в (євреїв)
як вам таке : жид ти чи поляк аби був би не фраєр. Власне мені здається шо жид на заході так же жартує як і гуцул.
Полковник
27.06.2007, 21:40
Сприймати тих рагулів ...:)
:D :D :D
paschenkomax
27.06.2007, 21:55
http://www.xa-xa.org/nasharussia
Наша Раша - мені сподобалось
Ось тут ролики Комеді клаба для мобілників . Вибачте якщо не по темі http://http://mobilevideos.com.ua/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=8
Або тут для любителів http://comedyfan.org.ua/
Вчора дивилися наніч.І Україну і Росію.
Тернопільський Сірий класно про баскетбол розказував,жаль публіка в залі російськомовна була і не пойняла.
Тернопільський Сірий класно про баскетбол розказував,жаль публіка в залі російськомовна була і не пойняла.
Мені виступи Тернопільського сірого теж подобаються, а публіка там завжди російськомовна і завжди дуже стримано (якщо не холодно) на нього реагує.
А цього разу ніхто взагалі не сміявся.Він був у вишитій сорочці,це так мило!)))
а публіка там завжди російськомовна і завжди дуже стримано (якщо не холодно) на нього реагує.
"и долго ещо мне перед етими свинями петь" (не дослівно) (с) Алла Борисівна (в Прибалтиці)
І мій улюблений "спражній український патріот, свідок Івана Франка, єдина у світі людина, яка націоналізм передає статевим шляхом " - Тернопільський Сірий. Оце молодець... дуже подобаються його виступи.
Ну і загалом Ваше ставлення до Камеді. Що подобається, що ні.
І в мене він теж улюблений! виступи просто супер! особливо подобається там де він про козаків розказував!!
А загалом comedy club ua супер! смішно можна справді добре посміятися!!
Не очень люблю юмористические передачи, однако Камеди клаб приятно порадовал. Смотрел в основном Российский, на отечественный не попадал.
В comedy club ua мені подобається дядя жора. дуєт чехова.один раз на комеді зробили експеремент на сцену вийшли молчний-тернопільській було дуже смішно.але дядя жора найкращий.російського комеді я ні разу не бачив і тому оцінки дати не можу
Мені подобається сценка "Бій В.Кличка з Р.Остіним"
Не-е, найкращі дует Чехова, але вже два тижні нема нашого камеді в ефірі, замість нього показують "Голі та веселі" (шо тоже не плохо). З російських найкращі Бульдог і Фахурдінов (в парі). Стоп, нашому резиденту з дубінкою теж ріспект (львівянин:y: ) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
А,мені тоже Бульдог і Фахурдінов подобаються.Заради них і дивлюся.Кумедні хлопці!
А мені чомусь взагалі ці пласкі жарти від Камеді Клаб не подобаються,вибачте але таке враження що їх з підворітні набрали. Три на рубль. Дішовки вони! Ніякої ідеї не бачу.
Я тоже не бачу!Але все залишатися серйозною не можу-деколи хочеться тих тупих жартів.
Я тоже не бачу!Але все залишатися серйозною не можу-деколи хочеться тих тупих жартів.
Раджу вам почати дружити з Марією Іванівною, сам не дружу з нею.
Ха-ха!Смішно!Та,блін,я скоро зовсім отупію.Треба драпати звідси і братися за книжку,яка вже два дні на столі лежить
Та,блін,я скоро зовсім отупію.
Не переживайте так, тупі менш схильні до психічних розладів. Тому краще подумати... попитати у старших, чи варто ставати розумним. Чи розумні раді шо вони розумні, чи краще розумним було залишатися тупими...
Шо значить-ставати розумним?Думаєте-я дурненька малолєтка?
Шо значить-ставати розумним?
Це значить зрозуміти шо від тебе хотять а не морочити собі та іншим голову...
Думаєте-я дурненька малолєтка?
Ні в якому разі вельмишановна мною пані Мег. Мені здається, що пані Мег є дуже така от...- ви чудовий співрозмовник, м"якенька, лояльна, вихована....
Ясно.Ну ти на всякий випадок не зазнавайся-я не на багато від тебе молодша.
Ну ти на всякий випадок не зазнавайся-я не на багато від тебе молодша
Я неможу так не поважати себе, шоб зазнаватись, у відношенні до Вас шановна "вельми" пані МЕГ!
От ці фрАєри дійсно можуть шось сказати...але і ви б могли напрягтись!:)
Та,ладно....
От балбес...
Та нє...
Я і ви не маємо ніякого відношення до балбес...але тут є думка шо балбес не таке й у нашому випадку погане слово, я його спрймаю як "байстрюк чи байстрючечка".
А,ну тоді зрозуміло.
Магготка ше з хвильку у ефірі...і ше шось потрафиш на розум.
Може вам краще перенестися в приват або в чат? Не засмічуйте тему
Сорри,це останній оффтоп!Обійцяю!В цій темі...)))
Зорянівонька
12.09.2007, 11:45
Гумор повинен бути "тонким" і делікатним.
Ну ніяк не можна продукувати щось смішне пачками на замовлення.
Те, що зараз по телевізору показують, соромно дивитися!
що зараз по телевізору показують, соромно дивитися!
Підтримую вас, по телебаченню транслюють другосортні жарти, а що саме головне не змістовні зовсім...:) Камеді клюб розрахований на популярність у шкільних-студентських середовищах, думаю людина, яку поважають, ніколи не буде жартувати на кшталт аля "камеді клюб", ті жарти як бабл гум, пожував та викинув у смітник...:)
та не тре такі наїзди;)
у кожного свій смак... мені, наприклад КК (ка-ка:D ) до вподоби;)
Наша Раша - теж супер, хоча й все однакове;)
ще "Вечірній квартал" можна дивитись, імхо, правда якби менше так званих "зірок" запрошували:moskali:
кожному своє... решту комедійних передач, імхо, це баяни, причому вже кілька років так вважаю...
ну не можна один анекдот розказувати три роки поспіль:8:
З.І.: останній КВК, який сподобався - "битва ХХ та ХХІ століття", причому їх було дві - одна нормальна:y:
А куди Камеді клаб Юкрейн пропав з ефіру?
е "Вечірній квартал" можна дивитись, імхо, правда якби менше так званих "зірок" запрошували
Вечірній квартал - прикольне шоу , воно мені до вподоби
«Не спит, работает Лубянка…»
http://newtimes.ru/news/2007-12-20/2007-12-20-11/
Deus igrok
09.01.2008, 12:11
Звездогаситель Павел Воля: «На мелочь реагирует только мелочь»
Воля, для начала:
— Я идиот. Купил машину. Свою старую оставил в сервисе. И, как потом выяснилось, с ключами от дома и с зарядкой для телефона. Мой товарищ по фамилии Кукушкин захотел посмотреть мою новую тачку.
Сижу на пассажирском сидении.
«Стой, Кукушкин, куда ты поехал? У тебя права есть?» — «Нет, сейчас проедемся и все». Нас тормозит милиция. Он не останавливается. «Почему?» — спрашиваю. «Потому что я пьяный». Машина оформлена не на меня. Я же лимита, блин, пензенская! Машина без номеров. Черный Mercedes тонированный. И милиция нас все же останавливает. Подходит Гришаня. С булочкой в руке. Он выходил в магазин ее купить. На пять минут отлучился — а вокруг мигалки, менты, арест, «лицом на капот!», Кукушкин в наручниках. Слава богу, мы живем в очень хорошей стране, и парни оказались оплачиваемыми.
После поехали к пьяным женщинам, они лизали Mercedes, а я брызгал на них водой. Пока все это происходило, за нами гонялся парень на мотоцикле с моими ключами от квартиры и зарядкой и все же, нагнав нас, отдал их. Вот так закончился вчерашний день.
— Чем ТВ-версия «Камеди клаб» отличается от ваших выходов вживую в клубе?
— Там можно материться, показывать, как трахаются и все такое… А телевизор дети смотрят. Но в ТВ-версии, кстати, тоже все достаточно остро. Там все курят, пьют, шутки про наркотики…
В клубе почти каждый из присутствующих знает, как выглядит кокаин — ну, просто публика такая собирается. Хоть раз в жизни видел. Это не означает, что все они наркоманы, просто все в теме. Правда, наша позиция такова, что мы против всего этого.
Но я до сих пор удивлен, как не закрывают эту передачу.
— Как звезды реагируют на твои шутки? Например, Моисеев, которому ты сказал, что расплачиваться с ним, как он обычно это делает, не будешь…
— Я также сказал: «Если бы евреи ходили по пустыне не за Моисеем, а за Моисеевым, то ходили бы они по-большому». Мы с Борей давно знакомы, у нас с ним полное взаимопонимание. Пусть каждый поймет «полное взаимопонимание» так, как ему хочется. Он отличный чувак, мои шутки понимает, никогда не обижается, потому что отдает отчет, кто он, а кто я. Кто, действительно, величина в этой стране на протяжении 25 лет, а кто просто мальчик, который вышел и вякает со сцены. Он не обращает внимания на мелочь. На мелочь обращает внимание мелочь.
— А кто обижался?
— Трахтенберг, наверное. Он отреагировал на мое: «Человек — передозировка хны» и «Роман Трахтенберг — это отношения между мужчиной и женщиной: сначала роман, а потом — трахтенберг»…
— Да, он ответил, что у тебя передозировка говна и поэтому ты в шарфике — он перекрывает ему ход.
— Если человек хочет ответить, пусть отвечает. Я такой же дрищ, как ты. Мне даже можно по морде врезать, если я действительно обидел. Но, я тоже могу ответить. А Трахтенберг потом меня в свое кафе, кстати, приглашал. Посидеть, поговорить. Да нет, все нормально — вообще никто не обижается. Не знаю, я просто говорю о том, кто и что делает в стране. Я специальную ересь не ищу, говорю о первом впечатлении от человека. Почему другие молчали и молчат, сюсюкают, хихикают — не знаю. Ну, кого интересует новый альбом Аркадия Укупника? Никого он не интересует. Интересует, почему у него кудри такие дурацкие и почему он с прической своей ничего не сделает уже пятнадцать лет!
— До «Камеди клаб» в России никто так вольно не разговаривал со звездами.
— Надо сказать, когда мы начинали, то не знали, что именно будем делать … Знали, что это должно быть смешным. До этого кто-то из нас в КВН играл, кто книжечку анекдотов в детстве перечитывал, кто просто смешным уродом родился. Но, как смешно и что смешно — было не совсем понятно. Пока в процессе вечеринок постепенно не появился четкий жанр нашего «Камеди клаб», мы звонили в гей-клубы и по громкой связи заказывали мальчиков. Я вначале читал рассказы. Они назывались «Имена». Я их давно написал и думал, что они смешные. «Зураб. Детство Зураба было сложным…» Но я понял, что мне надо делать, когда на вечеринку пришел какой-то пьяный чувак и начал кричать. А я начал с ним пререкаться. Это длилось минуты три и было отлично. Стали приходить звезды. Первыми пришли Киркоров (за что ему громадный реверанс, низкий поклон и в этой позе я стою до конца жизни) с Юдашкиным. Валентину я сказал, что он монстр в моде, придумал миллион всякой разной одежды. Сам, как обычно, в «чериньком»…
— Тебе самому твои шутки всегда кажутся смешными?
— Нет, есть вещи, которые я говорю, понимая, что другим понравится. Типа: «…девочки сняли колготки, и весь тот загар, который казался, был всего лишь колготками. Синюшного цвета окорока приветствуют нас на весенних улицах…» Все посмеялись, порадовались. Не скажу, что мне это нравится.
— Ты зарабатываешь на «Камеди клаб»?
— Да, уважаемая и любимая публика, мы делаем на вас бабло. Извините, но так уж получилось: вы зрители, мы артисты. Вы сидите, жрете и бухаете, а мы скачем перед вами. Но это не значит, что кто-то на ком-то наживается. Вряд ли я, зайдя в магазин, купив там носки, батон и банку майонеза подумаю, что на мне нажились.
Но для меня тут не в деньгах дело. Главнее другой бонус — это публика, знакомства, общение — то, что «дальше».
— Ты видел stаnd-up comedy, который устраивает журнал «Афиша»? Это же конкуренты ваши! Пока единственные.
— А скоро будет десять.
У меня лично конкуренция не появляется. А когда придет мальчик, который лучше меня будет делать, то, что я делаю — слава богу. Значит, мне надо будет делать лучше, чем он. Какая может быть конкуренция?! У всех своя дорога, свой путь. Если ты будешь задумываться, париться и ставить цели, которые могут рухнуть, тогда ты поймешь, что жизнь твоя говно полное из-за того, что ты думал много.
— Хорошо, представь себя человеком, которому за 30.
— Не знаю. Я себе не представлял, каким я буду человеком за 25.
Если бы мне четыре года назад показали картинки из моей сегодняшней жизни: вот квартира, которую ты снимаешь в Москве, вот машина твоя, вот куча денег, вот это раз, два, три, четыре и дальше телочки твои, вот это твои друзья, вот такие клубы ты посещаешь — я бы сказал: «Кого вы разводите?» Плюнул бы на все это и пошел.
— Это похоже на кокетство.
— Нет. Если сейчас мне покажут картинку моего будущего, тоже скажу: «Чушь, неправда это все».
— Ты когда-нибудь чувствовал, что идешь по жизни не туда?
— Когда работал на «Муз-Тв», я узнал, где находится в Останкино душ, потому что не выходил оттуда четыре дня — работы было много. Я понял, что душ я должен принимать дома, и понял, что иду не туда.
Ощущение «не того» приходит постепенно. Надо уходить, гладко выйти из истории, а потом думать, че дальше делать.
— Странно уходить в «никуда». Ты же лимита пензенская, каждый месяц «вынь да положь» деньги за квартиру.
— Были у меня времена, когда я думал, сколько пельменей засыпать в кастрюлю: семь или пять. Все это проходили. Но мне лучше без денег сидеть, но понимать, что я сам себе не изменил, послал на фиг тех, кого захотел. Не думать: «Сейчас досижу до конца месяца, получу 200 баксов, а вот потом уйду….»
— А если бы у тебя была семья?
— У меня есть та семья, которую я могу защитить: мама, папа, сестра. Точно знаю, что, когда будет семья «жена, ребенок, собака», работать на «дядю» нельзя. К тому моменту нужно быть самому «дядей».
Ну, это я тоже так говорю, а хрен его знает, как будет. Сколько счастливых семей, у которых восемь детишек и живут они все в своем доме… И потом я и отец этих детей в 60 лет сядем, и он меня спросит: «Ты че видел в своей жизни?» И я спрошу. И кто знает, у кого жизнь счастливее была: у того, кто за пределы своего дома не выходил или у того, кто весь мир объездил? Поэтому, как тут рассуждать? И какие планы строить?.. Если взять все эти мелочи, которые происходят в жизни, накрыть их сверху — то нет ни хера, а если начинать копаться в каждой — запутаешься сразу.
Павел Воля, под занавес:
Сколько себя помню — осел я. Просираю время, трачу деньги, ветродуйством каким-то занимаюсь, какую-то музыку пишу, всякая чушь... И «хи-хи, ха-ха» у меня так и продолжается. Единственное — стал как-то задумываться по большому счету. Не обдумываю шаги наперед, а обдумываю то, что сделал.
http://cream.by/text/interview/1776/
bonapart
12.01.2008, 14:45
Ну чому. Політичний покер за участі Ю,Т,Я меня сподобався =) Навіть на 5 каналі спеціально ще раз показували. Красава .
ага сильно... і виступ дяді Жори, не знаю в якій серії, по секту середнього пальця - це щось з чимось... ну а Тернопільський Сірий, то взагалі хлопака ульотний!!!
А взагальному, що мені в камеді не подобається - так це те, що гумор дуже часто надто плаский, примітивний.
Ну але дивития можна, і поміятия також є над чим.
— Я идиот. Купил машину. Свою старую оставил в сервисе. И, как потом выяснилось, с ключами от дома и с зарядкой для телефона. Мой товарищ по фамилии Кукушкин захотел посмотреть мою новую тачку.
Сижу на пассажирском сидении.
Не поганий початок .....
traktorust
13.01.2008, 00:56
Мда,темка більше до флуду схожа
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008