КПК

Показати повну версію : Comedy Club - гумор на новий манер ?

Deus igrok
27.06.2007, 10:04
Досить популярний є шоу Камеді Клаб. Наразі існує три стиля: Рос, Укр, Бел.
В основній масі дивився тільки рос. Якісно, переважно смішно, хоч гумор у більшості "жопо-сартиртный"(c) Догма - але гарній настрій гарантовано.

Мав змогу бачити білоруський ... без коментарів ... :shutup:

А тепер український. Звичайно ж тре виділити улюбленців. Дует Чехова - хлопаки таки "віджигають почорному" :radist: і помалу завойовують увагу сусідів.
Дадя Жора - непогано ... але чому по-російськи ? Сам же з Хмельницького, на КВН завжди по-укр. балака , а тут тіки на :moskali: .

І мій улюблений "спражній український патріот, свідок Івана Франка, єдина у світі людина, яка націоналізм передає статевим шляхом " - Тернопільський Сірий. Оце молодець... дуже подобаються його виступи.

Ну і загалом Ваше ставлення до Камеді. Що подобається, що ні.

New Shrek
27.06.2007, 10:23
нічого не подобається,на місці запрошених, я би всіх хто до них звертається зі сцени копав в с.аку або бив у морду,а ту ку.воту що там бедрами вихиляє на Тверську би поставив

sanya
27.06.2007, 10:23
Comedy club ua дуже яскраве шоу . Комеді клаб респект:y:

afterstep
27.06.2007, 12:39
нічого не подобається

шреку, то тепер такий гумор... то має бути смішно, як матюки зі сцени. то тра' мартіні сказати, що то зара модно - і най припне свій карткомет...

Deus igrok
27.06.2007, 12:46
Ну чому. Політичний покер за участі Ю,Т,Я меня сподобався =) Навіть на 5 каналі спеціально ще раз показували. Красава .

afterstep
27.06.2007, 13:03
то будемо шукали дрібку золота в тоннах п'яно-лайливої руди?

Ljolik
27.06.2007, 14:08
А мені Камеді подобається, згідна що не все там варте уваги, але окремі виступи дійсно добре зроблені. Принаймні в порівнянні з програми типу "Аншлаг" чи "Криве дзеркало" Камеді виглядає досить непогано.

Deus igrok
27.06.2007, 14:15
то будемо шукали дрібку золота в тоннах п'яно-лайливої руди?

Є краща альтернатива ? Петросянияда ?
Крім того на "КК на Первом" - матів немає , тіки на ТНТ.

afterstep
27.06.2007, 14:28
Є краща альтернатива ? Петросянияда ?

угу - на жаль... "яка розумна цьому є альтернатива?" (с)
правда, одна таки є - вмикати ящик лише тоді, коли йдуть ті передачі, які хочеш подивитися.
А як дуже поржати захочеться - ну, то можна і політичну рекламу ;)

Meg
27.06.2007, 14:37
Дуже пошло.Деколи аж огидно дивитися.Але бувають непогані жарти.

vasili
27.06.2007, 15:15
Але бувають непогані жарти.
Та не погано жартують золоті гусаки - попалась мені одного разу їхня програма де вони жартували лайливо матугами, і шо саме цікаве то ті інтелігенти такі мати вімальовували шо тих ше не чув.

sanya
27.06.2007, 16:59
золоті гусаки ,котрі йду щонеділі на нтн не погано ,але вони завжди говорять ,як сильно випили водку !?

Д-р Геббельс
27.06.2007, 18:56
А почему собственно "як", они чё в кадре не выпивали?!

Deus igrok
27.06.2007, 19:02
Гусаків не сприймаю, і дуже велика к-сть бородатих...просто древніх анекдотів.

vasili
27.06.2007, 19:56
Гусаків не сприймаю, і дуже велика к-сть бородатих...просто древніх анекдотів.
Сприймати тих рагулів мабуть можна там є все ж таки цікаві люди хоч трохе спорчені цим світом, але я наприклад народився у совку і свідомості набрау тіке у часи коли людям вже було не до анегдотів застойних часів, тому коли рагулі підпиті ржавчиною, шуткують то мені власне цікаво, не з точки зору естетики, але скорше з поглядіу на манеру та набутих акторських можливостіу, інтерпритацій, ше там є той бородач енергійний, який вперше у мультику острів скарбів заспівав трохи російського стьобу, у форматі рокнролу, який згодом змінив світта кут нахилу у цілого покоління малят, заре з настольгічною іронією дивлюсь ту передачу і думаю, йо та вони нормальні дядьки(папіке), яким як і кожному хочеться випити та закусити, а заце пару приколіу розказати...:)

paschenkomax
27.06.2007, 20:31
:crazy: Супер передача! Ще вони зняли серіальчик під назвою "Наша Раша" - прикольно

lotr_an
27.06.2007, 21:16
в принципі і Камеді і Гусаки - це збрід обнаглівших ж...в (євреїв), які з жиру бісяться.

vasili
27.06.2007, 21:21
обнаглівших ж...в (євреїв)
як вам таке : жид ти чи поляк аби був би не фраєр. Власне мені здається шо жид на заході так же жартує як і гуцул.

Полковник
27.06.2007, 21:40
Сприймати тих рагулів ...:)

:D :D :D

paschenkomax
27.06.2007, 21:55
http://www.xa-xa.org/nasharussia
Наша Раша - мені сподобалось

sanya
28.06.2007, 12:57
Ось тут ролики Комеді клаба для мобілників . Вибачте якщо не по темі http://http://mobilevideos.com.ua/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=8
Або тут для любителів http://comedyfan.org.ua/

Meg
02.07.2007, 13:51
Вчора дивилися наніч.І Україну і Росію.
Тернопільський Сірий класно про баскетбол розказував,жаль публіка в залі російськомовна була і не пойняла.

Ljolik
03.07.2007, 11:55
Тернопільський Сірий класно про баскетбол розказував,жаль публіка в залі російськомовна була і не пойняла.

Мені виступи Тернопільського сірого теж подобаються, а публіка там завжди російськомовна і завжди дуже стримано (якщо не холодно) на нього реагує.

Meg
03.07.2007, 14:53
А цього разу ніхто взагалі не сміявся.Він був у вишитій сорочці,це так мило!)))

lotr_an
05.07.2007, 20:53
а публіка там завжди російськомовна і завжди дуже стримано (якщо не холодно) на нього реагує.

"и долго ещо мне перед етими свинями петь" (не дослівно) (с) Алла Борисівна (в Прибалтиці)

lyana
13.07.2007, 01:31
І мій улюблений "спражній український патріот, свідок Івана Франка, єдина у світі людина, яка націоналізм передає статевим шляхом " - Тернопільський Сірий. Оце молодець... дуже подобаються його виступи.

Ну і загалом Ваше ставлення до Камеді. Що подобається, що ні.

І в мене він теж улюблений! виступи просто супер! особливо подобається там де він про козаків розказував!!
А загалом comedy club ua супер! смішно можна справді добре посміятися!!

dArt
19.07.2007, 00:14
Не очень люблю юмористические передачи, однако Камеди клаб приятно порадовал. Смотрел в основном Российский, на отечественный не попадал.

Ross
24.07.2007, 12:55
В comedy club ua мені подобається дядя жора. дуєт чехова.один раз на комеді зробили експеремент на сцену вийшли молчний-тернопільській було дуже смішно.але дядя жора найкращий.російського комеді я ні разу не бачив і тому оцінки дати не можу

sanya
24.07.2007, 14:16
Мені подобається сценка "Бій В.Кличка з Р.Остіним"

Nadin
24.07.2007, 14:23
Не-е, найкращі дует Чехова, але вже два тижні нема нашого камеді в ефірі, замість нього показують "Голі та веселі" (шо тоже не плохо). З російських найкращі Бульдог і Фахурдінов (в парі). Стоп, нашому резиденту з дубінкою теж ріспект (львівянин:y: ) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Meg
24.07.2007, 14:44
А,мені тоже Бульдог і Фахурдінов подобаються.Заради них і дивлюся.Кумедні хлопці!

vasili
24.07.2007, 15:20
А мені чомусь взагалі ці пласкі жарти від Камеді Клаб не подобаються,вибачте але таке враження що їх з підворітні набрали. Три на рубль. Дішовки вони! Ніякої ідеї не бачу.

Meg
24.07.2007, 15:22
Я тоже не бачу!Але все залишатися серйозною не можу-деколи хочеться тих тупих жартів.

vasili
24.07.2007, 21:58
Я тоже не бачу!Але все залишатися серйозною не можу-деколи хочеться тих тупих жартів.
Раджу вам почати дружити з Марією Іванівною, сам не дружу з нею.

Meg
25.07.2007, 11:22
Ха-ха!Смішно!Та,блін,я скоро зовсім отупію.Треба драпати звідси і братися за книжку,яка вже два дні на столі лежить

vasili
25.07.2007, 11:53
Та,блін,я скоро зовсім отупію.
Не переживайте так, тупі менш схильні до психічних розладів. Тому краще подумати... попитати у старших, чи варто ставати розумним. Чи розумні раді шо вони розумні, чи краще розумним було залишатися тупими...

Meg
25.07.2007, 12:02
Шо значить-ставати розумним?Думаєте-я дурненька малолєтка?

vasili
25.07.2007, 12:27
Шо значить-ставати розумним?
Це значить зрозуміти шо від тебе хотять а не морочити собі та іншим голову...
Думаєте-я дурненька малолєтка?
Ні в якому разі вельмишановна мною пані Мег. Мені здається, що пані Мег є дуже така от...- ви чудовий співрозмовник, м"якенька, лояльна, вихована....

Meg
25.07.2007, 13:07
Ясно.Ну ти на всякий випадок не зазнавайся-я не на багато від тебе молодша.

vasili
25.07.2007, 13:27
Ну ти на всякий випадок не зазнавайся-я не на багато від тебе молодша
Я неможу так не поважати себе, шоб зазнаватись, у відношенні до Вас шановна "вельми" пані МЕГ!

Meg
25.07.2007, 13:31
:radist: :8: :clapping:

vasili
25.07.2007, 13:43
От ці фрАєри дійсно можуть шось сказати...але і ви б могли напрягтись!:)

Meg
25.07.2007, 13:47
Та,ладно....

vasili
25.07.2007, 14:06
Та,ладно....
От балбес...

Meg
25.07.2007, 14:07
Хто?Ти?Та нє...

vasili
25.07.2007, 14:33
Та нє...
Я і ви не маємо ніякого відношення до балбес...але тут є думка шо балбес не таке й у нашому випадку погане слово, я його спрймаю як "байстрюк чи байстрючечка".

Meg
25.07.2007, 14:35
А,ну тоді зрозуміло.

vasili
25.07.2007, 14:46
А,ну тоді зрозуміло.
Магготка ше з хвильку у ефірі...і ше шось потрафиш на розум.

MARTINI
25.07.2007, 14:47
Може вам краще перенестися в приват або в чат? Не засмічуйте тему

Meg
25.07.2007, 17:46
Сорри,це останній оффтоп!Обійцяю!В цій темі...)))

Зорянівонька
12.09.2007, 11:45
Гумор повинен бути "тонким" і делікатним.
Ну ніяк не можна продукувати щось смішне пачками на замовлення.
Те, що зараз по телевізору показують, соромно дивитися!

vasili
12.09.2007, 11:55
що зараз по телевізору показують, соромно дивитися!
Підтримую вас, по телебаченню транслюють другосортні жарти, а що саме головне не змістовні зовсім...:) Камеді клюб розрахований на популярність у шкільних-студентських середовищах, думаю людина, яку поважають, ніколи не буде жартувати на кшталт аля "камеді клюб", ті жарти як бабл гум, пожував та викинув у смітник...:)

sslonn
18.10.2007, 14:39
та не тре такі наїзди;)

у кожного свій смак... мені, наприклад КК (ка-ка:D ) до вподоби;)
Наша Раша - теж супер, хоча й все однакове;)

ще "Вечірній квартал" можна дивитись, імхо, правда якби менше так званих "зірок" запрошували:moskali:

кожному своє... решту комедійних передач, імхо, це баяни, причому вже кілька років так вважаю...
ну не можна один анекдот розказувати три роки поспіль:8:

З.І.: останній КВК, який сподобався - "битва ХХ та ХХІ століття", причому їх було дві - одна нормальна:y:

MARTINI
18.10.2007, 15:12
А куди Камеді клаб Юкрейн пропав з ефіру?

sanya
19.10.2007, 14:13
е "Вечірній квартал" можна дивитись, імхо, правда якби менше так званих "зірок" запрошували
Вечірній квартал - прикольне шоу , воно мені до вподоби

31.12.2007, 04:24
«Не спит, работает Лубянка…»

http://newtimes.ru/news/2007-12-20/2007-12-20-11/

Deus igrok
09.01.2008, 12:11
Звездогаситель Павел Воля: «На мелочь реагирует только мелочь»
Воля, для начала:

— Я идиот. Купил машину. Свою старую оставил в сервисе. И, как потом выяснилось, с ключами от дома и с зарядкой для телефона. Мой товарищ по фамилии Кукушкин захотел посмотреть мою новую тачку.

Сижу на пассажирском сидении.

«Стой, Кукушкин, куда ты поехал? У тебя права есть?» — «Нет, сейчас проедемся и все». Нас тормозит милиция. Он не останавливается. «Почему?» — спрашиваю. «Потому что я пьяный». Машина оформлена не на меня. Я же лимита, блин, пензенская! Машина без номеров. Черный Mercedes тонированный. И милиция нас все же останавливает. Подходит Гришаня. С булочкой в руке. Он выходил в магазин ее купить. На пять минут отлучился — а вокруг мигалки, менты, арест, «лицом на капот!», Кукушкин в наручниках. Слава богу, мы живем в очень хорошей стране, и парни оказались оплачиваемыми.
После поехали к пьяным женщинам, они лизали Mercedes, а я брызгал на них водой. Пока все это происходило, за нами гонялся парень на мотоцикле с моими ключами от квартиры и зарядкой и все же, нагнав нас, отдал их. Вот так закончился вчерашний день.

— Чем ТВ-версия «Камеди клаб» отличается от ваших выходов вживую в клубе?
— Там можно материться, показывать, как трахаются и все такое… А телевизор дети смотрят. Но в ТВ-версии, кстати, тоже все достаточно остро. Там все курят, пьют, шутки про наркотики…
В клубе почти каждый из присутствующих знает, как выглядит кокаин — ну, просто публика такая собирается. Хоть раз в жизни видел. Это не означает, что все они наркоманы, просто все в теме. Правда, наша позиция такова, что мы против всего этого.
Но я до сих пор удивлен, как не закрывают эту передачу.
— Как звезды реагируют на твои шутки? Например, Моисеев, которому ты сказал, что расплачиваться с ним, как он обычно это делает, не будешь…
— Я также сказал: «Если бы евреи ходили по пустыне не за Моисеем, а за Моисеевым, то ходили бы они по-большому». Мы с Борей давно знакомы, у нас с ним полное взаимопонимание. Пусть каждый поймет «полное взаимопонимание» так, как ему хочется. Он отличный чувак, мои шутки понимает, никогда не обижается, потому что отдает отчет, кто он, а кто я. Кто, действительно, величина в этой стране на протяжении 25 лет, а кто просто мальчик, который вышел и вякает со сцены. Он не обращает внимания на мелочь. На мелочь обращает внимание мелочь.
— А кто обижался?
— Трахтенберг, наверное. Он отреагировал на мое: «Человек — передозировка хны» и «Роман Трахтенберг — это отношения между мужчиной и женщиной: сначала роман, а потом — трахтенберг»…
— Да, он ответил, что у тебя передозировка говна и поэтому ты в шарфике — он перекрывает ему ход.
— Если человек хочет ответить, пусть отвечает. Я такой же дрищ, как ты. Мне даже можно по морде врезать, если я действительно обидел. Но, я тоже могу ответить. А Трахтенберг потом меня в свое кафе, кстати, приглашал. Посидеть, поговорить. Да нет, все нормально — вообще никто не обижается. Не знаю, я просто говорю о том, кто и что делает в стране. Я специальную ересь не ищу, говорю о первом впечатлении от человека. Почему другие молчали и молчат, сюсюкают, хихикают — не знаю. Ну, кого интересует новый альбом Аркадия Укупника? Никого он не интересует. Интересует, почему у него кудри такие дурацкие и почему он с прической своей ничего не сделает уже пятнадцать лет!
— До «Камеди клаб» в России никто так вольно не разговаривал со звездами.
— Надо сказать, когда мы начинали, то не знали, что именно будем делать … Знали, что это должно быть смешным. До этого кто-то из нас в КВН играл, кто книжечку анекдотов в детстве перечитывал, кто просто смешным уродом родился. Но, как смешно и что смешно — было не совсем понятно. Пока в процессе вечеринок постепенно не появился четкий жанр нашего «Камеди клаб», мы звонили в гей-клубы и по громкой связи заказывали мальчиков. Я вначале читал рассказы. Они назывались «Имена». Я их давно написал и думал, что они смешные. «Зураб. Детство Зураба было сложным…» Но я понял, что мне надо делать, когда на вечеринку пришел какой-то пьяный чувак и начал кричать. А я начал с ним пререкаться. Это длилось минуты три и было отлично. Стали приходить звезды. Первыми пришли Киркоров (за что ему громадный реверанс, низкий поклон и в этой позе я стою до конца жизни) с Юдашкиным. Валентину я сказал, что он монстр в моде, придумал миллион всякой разной одежды. Сам, как обычно, в «чериньком»…
— Тебе самому твои шутки всегда кажутся смешными?
— Нет, есть вещи, которые я говорю, понимая, что другим понравится. Типа: «…девочки сняли колготки, и весь тот загар, который казался, был всего лишь колготками. Синюшного цвета окорока приветствуют нас на весенних улицах…» Все посмеялись, порадовались. Не скажу, что мне это нравится.
— Ты зарабатываешь на «Камеди клаб»?
— Да, уважаемая и любимая публика, мы делаем на вас бабло. Извините, но так уж получилось: вы зрители, мы артисты. Вы сидите, жрете и бухаете, а мы скачем перед вами. Но это не значит, что кто-то на ком-то наживается. Вряд ли я, зайдя в магазин, купив там носки, батон и банку майонеза подумаю, что на мне нажились.
Но для меня тут не в деньгах дело. Главнее другой бонус — это публика, знакомства, общение — то, что «дальше».
— Ты видел stаnd-up comedy, который устраивает журнал «Афиша»? Это же конкуренты ваши! Пока единственные.
— А скоро будет десять.
У меня лично конкуренция не появляется. А когда придет мальчик, который лучше меня будет делать, то, что я делаю — слава богу. Значит, мне надо будет делать лучше, чем он. Какая может быть конкуренция?! У всех своя дорога, свой путь. Если ты будешь задумываться, париться и ставить цели, которые могут рухнуть, тогда ты поймешь, что жизнь твоя говно полное из-за того, что ты думал много.
— Хорошо, представь себя человеком, которому за 30.
— Не знаю. Я себе не представлял, каким я буду человеком за 25.
Если бы мне четыре года назад показали картинки из моей сегодняшней жизни: вот квартира, которую ты снимаешь в Москве, вот машина твоя, вот куча денег, вот это раз, два, три, четыре и дальше телочки твои, вот это твои друзья, вот такие клубы ты посещаешь — я бы сказал: «Кого вы разводите?» Плюнул бы на все это и пошел.
— Это похоже на кокетство.
— Нет. Если сейчас мне покажут картинку моего будущего, тоже скажу: «Чушь, неправда это все».
— Ты когда-нибудь чувствовал, что идешь по жизни не туда?
— Когда работал на «Муз-Тв», я узнал, где находится в Останкино душ, потому что не выходил оттуда четыре дня — работы было много. Я понял, что душ я должен принимать дома, и понял, что иду не туда.
Ощущение «не того» приходит постепенно. Надо уходить, гладко выйти из истории, а потом думать, че дальше делать.
— Странно уходить в «никуда». Ты же лимита пензенская, каждый месяц «вынь да положь» деньги за квартиру.
— Были у меня времена, когда я думал, сколько пельменей засыпать в кастрюлю: семь или пять. Все это проходили. Но мне лучше без денег сидеть, но понимать, что я сам себе не изменил, послал на фиг тех, кого захотел. Не думать: «Сейчас досижу до конца месяца, получу 200 баксов, а вот потом уйду….»
— А если бы у тебя была семья?
— У меня есть та семья, которую я могу защитить: мама, папа, сестра. Точно знаю, что, когда будет семья «жена, ребенок, собака», работать на «дядю» нельзя. К тому моменту нужно быть самому «дядей».
Ну, это я тоже так говорю, а хрен его знает, как будет. Сколько счастливых семей, у которых восемь детишек и живут они все в своем доме… И потом я и отец этих детей в 60 лет сядем, и он меня спросит: «Ты че видел в своей жизни?» И я спрошу. И кто знает, у кого жизнь счастливее была: у того, кто за пределы своего дома не выходил или у того, кто весь мир объездил? Поэтому, как тут рассуждать? И какие планы строить?.. Если взять все эти мелочи, которые происходят в жизни, накрыть их сверху — то нет ни хера, а если начинать копаться в каждой — запутаешься сразу.

Павел Воля, под занавес:
Сколько себя помню — осел я. Просираю время, трачу деньги, ветродуйством каким-то занимаюсь, какую-то музыку пишу, всякая чушь... И «хи-хи, ха-ха» у меня так и продолжается. Единственное — стал как-то задумываться по большому счету. Не обдумываю шаги наперед, а обдумываю то, что сделал.

http://cream.by/text/interview/1776/

bonapart
12.01.2008, 14:45
Ну чому. Політичний покер за участі Ю,Т,Я меня сподобався =) Навіть на 5 каналі спеціально ще раз показували. Красава .
ага сильно... і виступ дяді Жори, не знаю в якій серії, по секту середнього пальця - це щось з чимось... ну а Тернопільський Сірий, то взагалі хлопака ульотний!!!
А взагальному, що мені в камеді не подобається - так це те, що гумор дуже часто надто плаский, примітивний.
Ну але дивития можна, і поміятия також є над чим.

sanya
13.01.2008, 00:25
— Я идиот. Купил машину. Свою старую оставил в сервисе. И, как потом выяснилось, с ключами от дома и с зарядкой для телефона. Мой товарищ по фамилии Кукушкин захотел посмотреть мою новую тачку.

Сижу на пассажирском сидении.
Не поганий початок .....

traktorust
13.01.2008, 00:56
Мда,темка більше до флуду схожа