Показати повну версію : Гей-паради
І що Ви про це думаєте?
Завтра львівські Геї, активісти «Гей-форуму України», проведуть толоку у Шевченківському гаї до Міжнародного дня боротьби з гомофобією - 2007 в Україні.
Про це у коментарі Presstime повідомив керівник львівської ініціативної групи Андрій Лещишин.
За його словами, в рамках відзначення цього дня львівські геї також проведуть вечірку.
«Ми проведемо вечірку в кафе, присвячену цій акції, в п'ятницю, бо на раніше не змогли домовитися. Ми збираємося прибирати шевченківський гай. Поки що зголосилося піти 5 людей», - розповів Андрій Лещишин.
За даними лідера «Гей-Форума України» Святослава Шеремети, до їх організації входять декілька десятків львів'ян.
«Активісти «Гей-форума», індивідуально або парами, проведуть трудові акції. Озброївшись віниками, ганчірками, лопатами, щітками, ми, з веселковими гей-лесбійськими значками на одязі, наведемо лад на наших сходових клітках, в ліфтах, на прибудинкових територіях, посадимо квіти поряд з нашими будинками», - зазначається у прес-релізі.
«Гей-Форум України» об'єднує геїв з 50 населених пунктів України.
початок акції приблизно о 15.00
http://community.livejournal.com/misto_lviv/
І що Ви про це думаєте?
Завтра львівські Геї, активісти «Гей-форуму України», проведуть толоку у Шевченківському гаї до Міжнародного дня боротьби з гомофобією - 2007 в Україні.
...
«Гей-Форум України» об'єднує геїв з 50 населених пунктів України.
млін! ну і де вони тільки беруться :(
озброївшись віниками, ганчірками, лопатами, щітками, ми, з веселковими гей-лесбійськими значками на одязі, наведемо лад на наших сходових клітках, в ліфтах, на прибудинкових територіях, посадимо квіти поряд з нашими будинками
а ведь не отобъются-то... вениками, тряпками, щетками, значками...
Deus igrok
16.05.2007, 19:41
=) Хто, що ... а я б пішов помилуватися на дівчат http://timezero.ru/i/smile/shy.gif
Liliyah Romanova
16.05.2007, 20:33
«Ми проведемо вечірку в кафе, присвячену цій акції, в п'ятницю, бо на раніше не змогли домовитися. Ми збираємося прибирати шевченківський гай. Поки що зголосилося піти 5 людей», - розповів Андрій Лещишин.
:D:D:D:D:D:D:D:D
зате піаряться скільки....
думаю, що в гай прийде більше сотні людей, аби побачити цих
5 людейщо зголосилося
хоч гай заробить на квитках вхідних :D
Liliyah Romanova
16.05.2007, 20:46
хоч гай заробить на квитках вхідних
Аби лиш їх звідти о.Ігнатій не повиганяв. Хоча, він людина добра. На молитву закличе, навертати почне. :)
На молитву закличе, навертати почне.
або інші радикальні методи :D
кадилом по чолі ;)
думаю, що зовсім скоро повстане у Львові рух анти-гей. Партії якісь, релігійні обєднання, ГО і тд...
Ще ніразу не бачив анонсів типу "завтра відбудеться натурал-толока" чи "натурал-парад". Ну злягаєтеся собі неприродним способом, то злягайтеся, але нащо про це на весь світ оголошувати?
думаю, що зовсім скоро повстане у Львові рух анти-гей. Партії якісь, релігійні обєднання, ГО і тд...
скіни — антигеї....
п’яні мужики — також... :) :) :)
мені — до лампочки гоміки та лесбі...
Ще ніразу не бачив анонсів типу "завтра відбудеться натурал-толока" чи "натурал-парад". Ну злягаєтеся собі неприродним способом, то злягайтеся, але нащо про це на весь світ оголошувати?
є у мене кілька знайомих....
вони прямо говорять, що пі*а*а*и...
навіщо?...
моя дружина про це теж питалася, а чого оцей говорить, що він гомік?...
дуже просто: не буде говорити, не знайде собі "пару"....
кривляння — в крові...
пс. є ще пасивні...
то це взагалі абзац......................
Boris_Kiev
18.05.2007, 16:32
А в Києві вже рік або більше як закрили гей-лесбі-бар "Матросская тишина" (Кловський узвіз).
Мабуть тому що в тому ж будинку - козирний ресторан "Караван", який відвідують депутати. :)
Раніш я, проїжджаючи Кловським, дражнив дружину:
"Дивись - п*****с, п*****с - побіг, побіг !"
Ну чому... Лесбі досить... інтригуюче :rolleyes: Хотів би я наприклад побачити якесь корисно-суспільно-масове міроприємство з їх безпосередньою участю :D
корисно-суспільно-масове міроприємство
добре, що вони ще не агітують по вулицях з буклетиками в руках... :D
добре, що вони ще не агітують по вулицях з буклетиками в руках... :D
для цього ще прийде час....
я, наприклад, вже їх бачу...
в деяких точках бувають дуже часто...
десь 2-3 роки тому я бачила сайт геїв в Україні
там була інфо про кожне велике місто, місця зустрічі, клуби і тд.
в кожному місті було кілька закладів, а от у Львові було лише таке
"зустріч о **.00 у Стрийському парку біля смітників"... треба знайти цей сайт і тепер, можливо у Львові вже клуб є?
:D
коментарі з інших сайтів
І, здавалося б, до чого тут Садовий...
Ура! Ура! Андрій Іванович прибиратиме Шевченківський Гай-гай-гай-Гей!!!!! (http://www.vgolos.com.ua/freenews/5582.html)
У Львові – 16 тисяч геїв. Це, за даними соціологічного дослідження, яке проводив Гей-форум України
Гей-форум України незабаром планує подати до Верховної Ради України прохання про визнання одностатевих шлюбів та дозвіл всиновлювати дітей. (http://kava.lviv.ua/place/index.php?id=1156)
Boris_Kiev
18.05.2007, 16:59
"зустріч о **.00 у Стрийському парку біля смітників"... треба знайти цей сайт і тепер, можливо у Львові вже клуб є?
Колись досить давно в Києві вони тусувалися у підземному туалеті в парку ім. Шевченка. Навколишні хулігани їх грабували - знімали ланцюжки, персні, навіть піджаки. Ніхто не звертався до міліції. Чомусь :)
я не бачила цієї гілки
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=21505
соррі...
І, здавалося б, до чого тут Садовий...
Ура! Ура! Андрій Іванович прибиратиме Шевченківський Гай-гай-гай-Гей!!!!!
Boris_Kiev
18.05.2007, 17:05
"...Что еще для счастья надо
Если друг надёжный рядом.
Если всеми ты любим -
Быть неплохо голубым!
(хор) Голубой! Голубой!
Мы хотим дружить с тобой!"
(Ю. Энтин, Г. Гладков. "Голубой Щенок")
В Стрийському геї точно тусувалися. Одного разу два самі нетерплячі і екстремальні представники їх 16-и тисячної "меншини" (н-да, бідні жінки :mad: ) шляхом розбиття скла заперлися у екзотичний квітник, де їх власне й виловив сторож у самий непідходящий момент :D :o Причому кримінальну справу порухали відносно сторожа - в чувака елементарно не витримали нерви, коли ці геї у відповідь на зроблене ним зауваження, обізвали його "підарасом" :rolleyes: :D
я не бачила цієї гілки
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=21505
соррі...
це, мабуть він і організував...
геї у відповідь на зроблене ним зауваження, обізвали його "підарасом" :rolleyes: :D
:D :D :D
немає слів....
десь 2-3 роки тому я бачила сайт геїв в Україні
там була інфо про кожне велике місто, місця зустрічі, клуби і тд.
в кожному місті було кілька закладів, а от у Львові було лише таке
gay.org.ua
А в Києві вже рік або більше як закрили гей-лесбі-бар "Матросская тишина" (Кловський узвіз).
Мабуть тому що в тому ж будинку - козирний ресторан "Караван", який відвідують депутати.
Так може й не закрили? Перенесли до Каравану?;)
Internati
24.05.2007, 09:19
Тон усіх дописів в цю тему - відверто ворожий.
І що такого зробили оті геї, щоб їх настільки не любити?
Тон усіх дописів в цю тему - відверто ворожий.
І що такого зробили оті геї, щоб їх настільки не любити?
А Ви вважаєте, що бути геєм то нормально? :mad: Що тепер за знасилування хлопчиків треба більше переживати, ніж дівчаток. Бо в когось, блін, в голові щось викривилося і він раптом прозрів, що йому свою чоловічу нужду треба справляти протиприродним способом. Вороже ставитися мало. То має бути заборонене в корені. Займаєшся гидотою - твоя справа. Але не афішуй! Прав вони захотіли!:mad: Ага! А за ними на черзі стануть педофіли, зоофіли, некрофіли... А чо? Раз тим можна, то іншим чому ні? :cool:
Тільки не пишіть зараз про Захід, як приклад. Їхній бардак - не оправдання і не зразок для наслідування.:cool:
Internati
24.05.2007, 09:56
А Ви вважаєте, що бути геєм то нормально? Що тепер за знасилування хлопчиків треба більше переживати, ніж дівчаток.
Ви змішуєте в одній особі поняття гея та поняття злочинця-гвалтівника?
А Ви вважаєте, що бути геєм то нормально?
Ні, не вважаю. Але я також не вважаю нормальним, що деякі люди мають ріст менше 160 см. Пропоную як геям, так і цим карликам узагалі заборонити з"являтися на вулиці, показуватись в товаристві нас з вам - Нормальних Людей!
І знову ж запитання: звідки стільки ворожости до геїв?
Boris_Kiev
24.05.2007, 10:12
І знову ж запитання: звідки стільки ворожости до геїв?
Ось причіпиться гей до Вашого сина в туалеті - Ви вмить забудете, що бити ногами нижче живота - неспортивно.
Один такий причепився в лісі до мого троюродного брата з далекої провінції (йому було 8, а мені 16). Відмутузив я того гея дубиною по голові, потім - ногами по ребрах.
А пацан багато років комплексував - полишив зайняття плаванням (роздягальня, душові!), не їздив до піонерських таборів, не хотів вступати до університету (жити в гуртожитку!)
Поки його однокласники не скинулися і не проплатили жрицю кохання, яка швидко вивела його зі ступору.
Одне діло - сер Елтон Джон (у 70-х мені подобався. "Good bye, yellow Brick Road") , і зовсім інша справа - пєтух Вася, місце якого - біля параші.
Internati , я гадаю , що агресія людей спричинена надзвичайно агресивною рекламаю пі%арастії на ТБ. Мені абсолютно долампочки їхні приватні збочення, але коли вони починають нав"язувати свій спосіб життя (чи то грання) всьому навколишньому світові, то хочеться хіба що як борис - надавати дубиною по голові і ногами по ребрах.
Ні, не вважаю. Але я також не вважаю нормальним, що деякі люди мають ріст менше 160 см. Пропоную як геям, так і цим карликам узагалі заборонити з"являтися на вулиці, показуватись в товаристві нас з вам - Нормальних Людей!
Для чого порівнювати непорівнюване? :( Ріст в людини не залежить від неї особисто. А стати, чи не стати геєм, лесбіянкою - залежить. І чим більше то буде вважатися нормальним, тим більше їх намножуватиметься.Навіть більше - то стало модним!
Забороняти по вулицях ходити я нікого не закликаю. А щоб афішувати це - я проти!
я гадаю , що агресія людей спричинена надзвичайно агресивною рекламаю пі%арастії на ТБ.
Більше того. Чисто подуріли! :( Жодного серіалу без голубого, чи лесбіянки тепер не побачите! І такі там вони білі і пухнасті - однозначно, щоб то помаленько за нормальне явище вводити. Ну прямо як якась політкоректність, щоб на малюнку були і чорна, і біла, і жовта раса.
Boris_Kiev
24.05.2007, 10:29
Internati,
Ви знаєте про існування такого російського барда Олександра Новикова ?
Ось почитайте:
http://www.a-novikov.ru/index.php?cont=pres&p_file=24
Шоу Голубой Обезьяны (Открытое письмо Президенту России В. В. Путину).
Internati
24.05.2007, 10:34
Для чого порівнювати непорівнюване? Ріст в людини не залежить від неї особисто. А стати, чи не стати геєм, лесбіянкою - залежить.
Це спірне запитання, але:
низький ріст при недостатній секреції гіпофізу можна в дитячому віці лікувати гормональними препаратами. Тому в деякій мірі ріст таки залежить від людини.
Щодо гомосексуалізму, то тут, наскільки мені відомо, наука ще не в стані дати чітку відповідь. Є причини вважати, що гомосексуалізм є генетично спричиненим феноменом помноженим на сприятливі умови соціального оточення.
Не забувайте, що гомосексуалізм спостерігається і в деяких видів тварин (жаби, голуби, деякі примати)!
Тому називати геїв атмарозками за визначенням є принаймні короткозорим.
Boris_Kiev
24.05.2007, 10:38
Ото нехай собі тихенько збираються та займаються анальним сексом - "с базэлыном или бэз". І не афішують свою "винятковість". Лінк на статтю Новикова все ж відкрийте.
Internati
24.05.2007, 10:39
Internati , я гадаю , що агресія людей спричинена надзвичайно агресивною рекламаю пі%арастії на ТБ. Мені абсолютно долампочки їхні приватні збочення, але коли вони починають нав"язувати свій спосіб життя (чи то грання) всьому навколишньому світові, то хочеться хіба що як борис - надавати дубиною по голові і ногами по ребрах.
Серйозно? Тоді перш за все варто ненавидіти: ЮМС, КИЇВСТАР, пральні порошки Досю, Фейрі, Аріель, пиво Львівське, Рогань, Чернігівське. Адже їх нав"язують незрівнянно більше. А вже тоді геїв та інші збоченства.
Не можу гідно оцінити ваш аргумент, бо мені особисто своїх збочень НІХТО не нав"язує. Принаймні я цього досі не помічав.
Internati
24.05.2007, 10:45
Ото нехай собі тихенько збираються та займаються анальним сексом - "с базэлыном или бэз". І не афішують свою "винятковість". Лінк на статтю Новикова все ж відкрийте.
Серед геїв, як і серед натуралів виродків до фіга і ще трошки.
Оцими дописами я лише наголосити, що не варто ненавидіти геїв лише за те, що вони такими є.
Достойними ненависти є окремі люди, але НІКОЛИ не групи людей.
Інакше ви уподолюєтесь нацистам, а ваші дописи перетворюються на мізантропне плювання слиною. Успіхів ))))
Тому називати геїв атмарозками за визначенням є принаймні короткозорим.
Все в них нормально. Не доведено і не доведеться, хіба дуже кому схочеться. А в голові то точно, що ненормально. :( Це нічого не є нового. Це давній призабутий гріх.Якщо поодиночно і нікому не на шкоду, то мені до них нема діла. А масово через попускательство, то вибачте, це вже і мене зачіпає. :( Якщо цікавитеся історією і читали трохи Біблію, то може знаєте, що намножилося їх повно в Содомі і Гоморі, поки за цю гидоту Бог ці два міста не винищив вщеньт. Отморозками їх не називаю і не називала, але не маю бажання, щоб мої діти і внуки росли з вимушеним насадженим поняттям, що то "ОК!" Ні, то не "ОК!", бо наряду з наркоманією це розповсюджує по світі чуму 21 століття - СНІД і примножується таким чином вірогідність, що чи я, чи мої рідні зовсім випадково можуть ним також безневинно заразитися.
Boris_Kiev
24.05.2007, 11:04
Перша реакція на гея у мене завжди така. А якщо той гей - непоганий музикант, перукар - то можна як виняток змінити своє ставлення до окремої людини. Але шити костюм у кравця-гея мені було би огидно.
Internati , Ви несете повну маячню. То про 160 см, то про Київстар. Скажіть конкретно, що Ви за сексуальні збочення, хто б там що не казав. Ато навіть не знаєш з якого боку з Вами дискутувати бо кожен другий допис - брєд сівой кабили, на заперечення якого навіть не хочеться витрачати час.
Ось з останнім дописом Вашим я цілком згідний. Голубі, якщо вони просто собі голубі, варті лише співчуття - дурні люди, а ось ті, хто пропагує свої патології - небезпечні для суспільства. Оскільки пропаганда пі%арастії може призвести до вимирання нації , а отже загрожує безпеці держави. Це треба забороняти, і в першу чергу на телебаченні. Окрім того слід заборонити концерти і публічні виступи виконавців з явно вираженою гомосексуальною орієнтацією, заборонити ці ідіотські гей-паради і толоки. Нехай товчуться у закритих клубах подалі від нормальних людей.
Не можу гідно оцінити ваш аргумент, бо мені особисто своїх збочень НІХТО не нав"язує. Принаймні я цього досі не помічав.
Видно, що Ви такі лояльні до них, :) що й не здається Вам, що нав"язування є і чим далі, тим безсоромніші. В мого сина аж кров закипає, як він про них чує. І це при тому, що він виріс вже в Америці і йому давно вдовбували, що геїв не дай Боже зачепити, щоб проблем не мати. Розповідав, що то не просто овечки, які самі собі між собою човпуться, а найцікавіше їм до гетеросексуалів приставати. Десь одного разу при доволі офіційних обставинах один видно гей положив йому руку, ніби ненавмисно, нижче спини. Тобто на задницю. :) А мій син виглядає, як каратист. 100 кг ваги , не повний, але коренастий, ноги, як стовпи.:) Він на нього глянув зціпивши зуби і сказав повільно, відділяючи кожне слово:"Ще раз так мене порухаєш, то мені плювати, чи сюди приїде поліція, чи мене посадять, але я тобі твої фегетські руки поламаю, що до кінця життя тобі не зростуться!" :( Той на нього глянув перелякано і відразу:"Я - гей, я маю тут права і ти не маєш права так мені казати і погрожувати!" На що мій син відповів:"Слухай! Я тобі ще раз кажу! Ще раз на мене не так глянеш, чи мене зачепиш подібно, рахуй, що ти вже геєм більше не будеш!" І пішов собі. А то було у великому супермаркеті будматеріалів, де він постійно закупляється. Відтоді той гей і не показував перед людьми, хто він, а то перед тим крутив задницею, як дівка.
Internati
24.05.2007, 11:30
Оскільки пропаганда пі%арастії може призвести до вимирання нації
До вимирання нації призводить не тільки "підарастія", а й в першу чергу наркотики, проституція, чорнобиль, бідність, носії генетичних хворіб (дефекти шлунку, серцеві недостатності, розумова відсталість, дауна синдром).
В 30-ті роки вже пробували з ними поборотись на державному рівні. Ось, почитайте про акцію Т4 http://en.wikipedia.org/wiki/Action_T4
І що, думаєте арійці зараз стали здоровішими?
І не хвилюйтесь ви так про безпеку держави.
Що справді понад усе - так це безпека Людини і дотримання її прав. А держава повинна служити саме цим цілям, а не навпаки, як є наприклад під час усіх тоталітарних режимів.
Не можна забороняти гей-паради тільки тому, що вони вам не подобаються, адже цим ви порушите головний диспозитивний принципів співжиття в неодноріному суспільстві: можна робити ВСЕ, що не порушує прав інших!
Ви несете повну маячню.
щиро дякую. (
Internati
24.05.2007, 11:34
Видно, що Ви такі лояльні до них
Звісно ж що лояльний, як і лояльний до вас і до будь-кого іншого, хто не зробив мені нічого поганого. Ваші дописи базуються на емоціях, я ж намагаюсь зберігати незаангажованість.
До вимирання нації призводить не тільки "підарастія", а й в першу чергу наркотики, проституція, чорнобиль, бідність Ось саме тому із цим всім треба боротися.
носії генетичних хворіб А це уже фашизм, батінька... Даремно Ви так.
Boris_Kiev
24.05.2007, 12:04
MARTINI,
мо' закрити гілку ?
Починає нагадувати "дизентерію.ру" імені самі знаєте кого :)
А Ви вважаєте, що бути геєм то нормально? :mad: Що тепер за знасилування хлопчиків треба більше переживати, ніж дівчаток. Бо в когось, блін, в голові щось викривилося і він раптом прозрів, що йому свою чоловічу нужду треба справляти протиприродним способом. Вороже ставитися мало. То має бути заборонене в корені. Займаєшся гидотою - твоя справа. Але не афішуй! Прав вони захотіли!:mad: Ага! А за ними на черзі стануть педофіли, зоофіли, некрофіли... А чо? Раз тим можна, то іншим чому ні? :cool:
Тільки не пишіть зараз про Захід, як приклад. Їхній бардак - не оправдання і не зразок для наслідування.:cool:
Черга, нажаль, вже утворилася...
правда, не в Україні, а у Голандії. Багато хто вже чув, але ось посиланнячко цікаве, з 2006 р. про Партію педофілів...
http://infostore.org/info/1869476
світ все-таки стає з ніг на голову :(
Boris_Kiev
24.05.2007, 15:01
Олю, з приводу вчинка Вашого сину:
а якби нормальний американець візьме американку за дупу - вона має право заїхати йому в писок ?
Якщо ТАК - то чому син боявся стукнути гея ?
Як там у вас "домагання" називаються ?
Solisiting - це не те ?
Internati
24.05.2007, 15:11
А це уже фашизм, батінька... Даремно Ви так.
З фашизмом це не має нічого спільного, як і не має нічого спільного з нацизмом, расизмом, ксенофобією, комунізмом та іншими людиноненависницькими вченнями.
А чому саме геї? Навіщо засмітчувати мову? Ото взяли якесь англійське слово. Педерасти - ось хто вони.
А вороже ставлення, так самі знаєте +лихе товариство псує добрі звичаї+
Якщо я дізнаюсь, що хтось із моїх знайомих має такі нахили, то все, це буде кінець.
Олю, з приводу вчинка Вашого сину:
а якби нормальний американець візьме американку за дупу - вона має право заїхати йому в писок ?
Якщо ТАК - то чому син боявся стукнути гея ??
Е, Борисе, нормальні люди на таке мають право, а з такими збоченцями мусиш бути обережним. Відразу про переслідування почне репетувати. І починай тоді в суді доказувати, що то він тебе домагався, а не ти його переслідуєш. Таке людям в головах поробилося, що всі нормальні бояться не знати чого, а та вся підарастня то добре знає і гола-боса наймає адвоката, щоб з тебе гроші викачати. Тому я так "р"яно" намагаюся всіх українців закликати, щоб не здуріли і не приймали таких самих законів, як Америка понаприймала, а тепер не знає, як з того викарабкатися.
Якби син стукнув його, то вже би точно на адвокатів тільки і робив і собі нервову систему зрушив. А так спокійно, але дуже переконливо дав йому зрозуміти, що якщо і програє справу, то той може лишитися калікою і ніякі гроші вже не поможуть.
Як там у вас "домагання" називаються ?
Solisiting - це не те ?
Sexual Harassment.
А чому саме геї? Навіщо засмітчувати мову? Ото взяли якесь англійське слово. Педерасти - ось хто вони.
Педерасти - теж не українське. ;) Якщо хочете українською - мужеложники. :)
Черга, нажаль, вже утворилася...
правда, не в Україні, а у Голандії. Багато хто вже чув, але ось посиланнячко цікаве, з 2006 р. про Партію педофілів...
http://infostore.org/info/1869476
світ все-таки стає з ніг на голову :(
Ну, прошу дуже! :eek:
Голандія -розсадник всього збочення і гидоти. Там вже і людей мало залишилося нормальних. Як лечу через Амстердам частенько,то і бачу, що жодної жінки симпатичної не бачила в аеропорту, чоловіки якісь дивні - вироджується нація. :cool:
Internati
24.05.2007, 20:58
Як лечу через Амстердам частенько,то і бачу, що жодної жінки симпатичної не бачила в аеропорту
А знаєте, Олю, для китайців не тільки голландці, а й усі європейці є ДУЖЕ несимпатичними, з жахливо довгими, химертими носами, блідою шкірою та неправильно розташованими очима! ;)
Во вторник, 22 мая 2007 года, по инициативе председателя Парламентской ассамблеи Совета Европы Ренé ван дер Линдена состоялась его встреча с представителями основных религиозных конфессий Украины....
...
.....Невозможность для гей- или лесби-пары создать легальную семью — это один из факторов дискриминации гомосексуалов на законодательном уровне. Между тем, провозглашённый курс на евроинтеграцию предполагает и требует, чтобы наши власти считались с подходом к этой проблеме Евросоюза...
далі:
http://obozrevatel.com/news/2007/5/25/172545.htm
Якщо чесно, замахали зі своїми правами... :(
Boris_Kiev
25.05.2007, 13:39
А знаєте, Олю, для китайців не тільки голландці, а й усі європейці є ДУЖЕ несимпатичними, з жахливо довгими, химертими носами, блідою шкірою та неправильно розташованими очима! ;)
Був такий анекдот: молодий водій-дальнебійник запитує старшого: "Як дізнатися, де закінчиться, наприклад, Франція чи Бельгія і почнеться Голандія" ?
Старший відповідає: як тільки побачиш, що корови гарніші за жінок - знасить, ти в Голандії!"
Liliyah Romanova
25.05.2007, 16:47
Якщо я дізнаюсь, що хтось із моїх знайомих має такі нахили, то все, це буде кінець.
У мене є дуже близький приятель. Кілька років тому довідалася, що він має проблеми. Саме з тим. Правда, він з тим бореться і себе гомо не визнає. Мені виглядає так, що він бі. Але я його і далі поважаю, як поважала, і ціную, хоч і важко мені його зрозуміти у тому. Він би ніколи ні на які паради не пішов.
І багато хто з нормальних гомо би не пішов. І таки не ходять.
Ходять лише ті, кому потрібне самоутвердження.
Liliyah Romanova
25.05.2007, 19:56
http://images.djv.ru/25675.jpg
Мифы и факты о гей-парадах (http://djv.ru/?action=news&id=5207)
Boris_Kiev
25.05.2007, 20:43
Слішіш, сінок, я перед смертю мушу тобі відкрити таємницю: я-не твій атец! Твій атец - сусід А.
- А хто ж моя мама ?
- А твой мама - це я !
Liliyah Romanova
26.05.2007, 02:04
В ответ на "Мифы и факты о гей-парадах" (http://okroshka.nnm.ru/v_otvet_na_mify_i_fakty_o_gejparadah)
Раньше я относился к этому с изрядной долей пофигизма и усмешкой: мол, Бог с ними, с юродивыми, жалко мне вас, но, как говорится, "у нас это не лечат...". Но то, что происходит сегодня, уже вышло далеко за пределы невинных шалостей "Богом обиженных".
Я принял решение во всеуслышание заявить о национальном бедствии:
На наших детей начата массированная атака с целью деформации их психики и нормального отношения к человеческой природе!
ArxangeluS
26.05.2007, 07:51
Ніколи не забуду, як бачив раз в Голандії, коли два хлопчики прощались на мості. Один плакав, а другий його обнімав і цілував.. Мене чуть не вивернуло...:D
Педерасти - теж не українське. Якщо хочете українською - мужеложники.
Великий тлумачний словник сучасної української мови (з дод. і допов.)/ Уклад. і голов. ред. В.Т. Бусел. - К.; Ірпінь: ВТФ <<Перун>>, 2005. - 1728 с.
ПЕДЕРАСТ, -а, ч. Чоловік, який вдається до педерасті; гомосексуаліст.
МУЖОЛОЗСТВО, -а, с. Те саме, що педерастія
А слова "гомосєк" там нема? :)
У мене є дуже близький приятель. Кілька років тому довідалася, що він має проблеми. Саме з тим. Правда, він з тим бореться і себе гомо не визнає. Мені виглядає так, що він бі. Але я його і далі поважаю, як поважала, і ціную, хоч і важко мені його зрозуміти у тому. Він би ніколи ні на які паради не пішов.
І багато хто з нормальних гомо би не пішов. І таки не ходять.
Ходять лише ті, кому потрібне самоутвердження.
Може бути так. Це Ваша особиста справа.
А слова "гомосєк" там нема?
:D
Згадав просто... "Наша Раша" з Галустяном :)
Liliyah Romanova
26.05.2007, 18:35
Ніколи не забуду, як бачив раз в Голандії, коли два хлопчики прощались на мості. Один плакав, а другий його обнімав і цілував.. Мене чуть не вивернуло...
Бачила тут трохи іншу картину, як два хлопці зустрічалися після розлуки. Ой, мене теж мало не вивернуло. Головне, хлопцям уже десь по 25. :( ФУ! То був жах. І просто на очах у мого сина.
- Как Вы относитесь к геям?
- :mad: Я к ним не отношусь!
Ніколи не забуду, як бачив раз в Голандії, коли два хлопчики прощались на мості. Один плакав, а другий його обнімав і цілував.. Мене чуть не вивернуло...
Бачила тут трохи іншу картину, як два хлопці зустрічалися після розлуки. Ой, мене теж мало не вивернуло. Головне, хлопцям уже десь по 25. ФУ! То був жах. І просто на очах у мого сина.
Фу, працівниє натурали. :D Нє, щоб хлопчиків пошкодувати.
Ой, мене теж мало не вивернуло. Головне, хлопцям уже десь по 25.
І Я ТАКЕ БАЧИЛА В ОДЕСІ! довго переборювала шок і огиду... а ще й потім з цими людьми іноді перетинатися приходиться...
Boris_Kiev
26.05.2007, 21:49
2 роки тому моя дружина їхала потягом Севастополь-Київ. В купе ще були чоловік та жінка (і одне вільне місце). В Миколаєві підсіла пара гоміків - відразу видно, хто активний, хто пасивний. Один в дитячій панамочці.
Ну, посиділи, поїли. І хотіли вдвох лягти на одному місці. Дружина каже - і так спека. В кого квиток- лягай, інший - виметайся!
Ті відразу - А шо т'коє? А шо т'коє? Ми з провідником домовилися!
Дружина пригрозила викликати начальника потяга. Ті двоє дуже незадоволені вийшли до іншого купе і кидали на дружину дуже злобні погляди.
В Києві, крім мене, приїхав зустрічати чоловік її подруги, яка ще залишалася в Криму і передала фрукти.
Коли ми (обидва близько 188/90) зайшли до купе - побачили, як коридором чкурнули двоє дивних типів - очевидно, хотіли дружині влаштувати прощальний скандал.
Гидота !
Ще в студентські роки мій приятель - лікар-уролог - розповідав, що в пасивних (це ті, "кого") гоміків ніколи не буває ані простатиту, ані аденоми, бо вони регулярно отримують масаж "суліко" від партнерів. А деякі латентні (приховані; які не здогадуються) гоміки "розкриваються" саме після візиту до уролога і потім так на це "підсідають", що пропонують лікарю гроші за регулярний масаж.
Весело ? І це мусять бути "нормальні члени людської спільноти" ?
Я спеціально написав такі огидні, але правдиві речі, щоби їхні захисники "заїли" Львівську каву такими смачними деталями. :)
:)
Deus igrok
26.05.2007, 22:00
Наразі вже важко відрізнити хлопця від дівчини. Пірсинг, інші прикраси, косметика, одяг узагалі мало чим відрізняється.
Internati
26.05.2007, 22:31
Бачила тут трохи іншу картину, як два хлопці зустрічалися після розлуки. Ой, мене теж мало не вивернуло. Головне, хлопцям уже десь по 25. ФУ! То був жах. І просто на очах у мого сина.
А я з захопленням і крихтою доброї заздрости поспостерігав би за такою сценою.
Бо якими ж справді сильними мають бути почуття, щоб попри уесь отой осуд натовпу знайти в собі відвагу ось так не криючись тішитись один одному. Повний респект хлопцям.
Liliyah Romanova
26.05.2007, 23:26
Бо якими ж справді сильними мають бути почуття, щоб попри уесь отой осуд натовпу знайти в собі відвагу ось так не криючись тішитись один одному.
Ха-ха! Оце вже ви сказали, та в Канаді скоро гетеросексуалам треба буде вийти на вулиці, аби за свої права боротися.
І які там почуття? Статистика каже, що середній гомо у Північній Америці має близько 50 партнерів на рік. То ж треба! Точно ду...ка не злипнеться. :(
Boris_Kiev
26.05.2007, 23:41
А я з захопленням і крихтою доброї заздрости поспостерігав би за такою сценою.
Бо якими ж справді сильними мають бути почуття, щоб попри уесь отой осуд натовпу знайти в собі відвагу ось так не криючись тішитись один одному. Повний респект хлопцям.
Ну в нашій школі був один хуліган, який на спір міг вдень помочитися, йдучи по вулиці.
Точно така ж "відвага".
Втім гомосексуалізм - це психічна хвороба. Напевне більшість психів вважають себе не просто нормальними. а "нормальнішими" за непсихів.
Степаничу, НЄ ?
Краще вже козу тр*хати, ніж мужика - per rectum :)
Фу !
afterstep
26.05.2007, 23:52
Краще вже козу тр*хати, ніж мужика - per rectum
а що - per os - можна?
До речі, зварйованими зазвичай більшість вважає певну визначену меншість. Якщо так далі "наростатиме" - то в меншості залишаться ті збоченці, що надають перевагу традиційним зносинам ;)
--
Педики природнім шляхом не розмножуються - але чомусь їхня кількість зростає ;)
Liliyah Romanova
26.05.2007, 23:54
Педики природнім шляхом не розмножуються - але чомусь їхня кількість зростає
Значить, повітряно-крапельним... :)
Маніакальне збоченство.
afterstep
27.05.2007, 00:03
гм.... щось в мене неадекватні асоціації - зіпсуте повітря, та й про які краплі йдеться?
--
до речі - часи такого тотального захоплення нетрадиційними статевими стосунками вже були... навіть в біблії описано (мимобіжно)....
ArxangeluS
27.05.2007, 00:11
А раз мене один пед..аст навіть намагався згвалтувати! Це було в Одесі, я вже був студентом першого курсу, і на щастя у нього нічого не вийшло... Може колись детально про це напишу, він досить відома людина в музичних колах...
до речі - часи такого тотального захоплення нетрадиційними статевими стосунками вже були... навіть в біблії описано (мимобіжно)....
Нічого нового у грісі людина не придумала. Все вже було і повторялося.
afterstep
27.05.2007, 00:17
Нічого нового у грісі людина не придумала.
кардинально не згоден! Хоч 10 заповідей і не змінилося - але кількість способів їх порушити кардинально зросла і далі зростає, і якісні показники тих способів теж підвищуються.
Liliyah Romanova
27.05.2007, 05:34
до речі - часи такого тотального захоплення нетрадиційними статевими стосунками вже були...
Платон дуже любив хлопчиків. Думаю, і чоловіками не гребував. ;)
Liliyah Romanova
27.05.2007, 05:36
але кількість способів їх порушити кардинально зросла і далі зростає, і якісні показники тих способів теж підвищуються.
Якщо ви про секс та всілякі його прояви, то я з вами цілковито не згодна. Може, знаряддя, але способи не змінилися. ;)
Internati
27.05.2007, 10:02
А раз мене один пед..аст навіть намагався згвалтувати! Це було в Одесі, я вже був студентом першого курсу, і на щастя у нього нічого не вийшло... Може колись детально про це напишу, він досить відома людина в музичних колах...
Якщо б дівчата почали розказувати, скільки спроб було було їх погвалтувати від натуралів, то число це з головою перевищило б кількість самих геїв. Злочинці є усюди, і з гомосексуалізмом це не має нічого спільного.
afterstep
27.05.2007, 10:37
Якщо ви про секс та всілякі його прояви,
взагалі то найбільших досягнень людство здобуло у галузях вбивства та обкрадання (чи захоплення чужого майна)
Навіть юриспунденція від римського права розвилася до стадії, влучно описаної в Джонатана Свіфта - це саме стан української юриспунденції. Та й стосовно брехні - теж є троха ;)
А раз мене один пед..аст навіть намагався згвалтувати! Це було в Одесі, я вже був студентом першого курсу, і на щастя у нього нічого не вийшло... Може колись детально про це напишу, він досить відома людина в музичних колах... Дивлячись на ваш аватар, мене теж відвідують сороміцькі думки... :) Ви хто - М чи Ж? :)
Boris_Kiev
27.05.2007, 15:23
І взагалі - що за дивне словосполучення "гей-толока" ?
На мою думку, краще - "пед-клуб".
І взагалі - що за дивне словосполучення "гей-толока" ?
На мою думку, краще - "пед-клуб".
"Педагогичний клюб"?:D :D :D
Boris_Kiev
27.05.2007, 16:25
"Педагогичний клюб"?:D :D :D
Не зовсім.
Первісне значення слова "педагог" - "раб, що відводить дітей до школи". А пед-ераст = той, хто любить хлопчиків.
Анекдот:
- Яка різниця між педагогами і педофілами ?
- Педофіли СПРАВДІ люблять дітей !
Анекдот:
- Яка різниця між педагогами і педофілами ?
- Педофіли СПРАВДІ люблять дітей !
Ну це вже трошки інше, але ще гірше збочення.
Boris_Kiev
27.05.2007, 16:59
Ну це вже трошки інше, але ще гірше збочення.
Звісно, інше. І гірше.
Російські педофіли навіть мають свій гімн (ізраїльського автора. На мелодію "Не стареют душой ветераны").
Дівчатам не читати !!!! http://shaul.tryam.com/poems/phedofiles/
Звісно, інше. І гірше.
Російські педофіли навіть мають свій гімн (ізраїльського автора. На мелодію "Не стареют душой ветераны").
Дівчатам не читати !!!! http://shaul.tryam.com/poems/phedofiles/
Отож Я тепер ХУДЄЮ:mad: , Борисе і де Ви тільки таке знаходите?
Boris_Kiev
27.05.2007, 17:27
Отож Я тепер ХУДЄЮ:mad: , Борисе і де Ви тільки таке знаходите?
Та я багато чув про того автора (до речі, уродженець Львова; в дівоцтві - Павло). На його поезіях тренуються ті, хто вивчає іврит.
Почитати його приколи - мало місця.
цей анегдот я розмістив у відповідній гілці але тут він теж доречний:
Начальник в штатах зібрав всіх своїх чотирьох працівників: “Боюся, що я повинен звільнити одного з вас.” Негр: “Мене ви не звільните, адже вийде расова дискримінація.” Жінка: “Мене також. Вийде пригноблення за статевою ознакою.” Працівник в літах: “Тільки попробуй звільнити мене. Я подам на тебе в суд за вікову дискримінацію. Тут всі подивилися на молодого працівника. Той зітхнув і сказав: “Ммм, ...по-моєму, я голубий.”
от я щиро вірю що багато таких "справжніх" геїв є там за кордоном і до нас мода прийшла.
а моя думка така - скільки дівчат ходить навколо, шляк трафе, а він на хлопа дивиться :(
Геїв треба лікувати - наприклад колити їм гормони (бичачі :) ) !!!!!!!
Boris_Kiev
27.05.2007, 19:44
Знайома розповідала, що до них на підприємство приїздив літній петербуржець, який представився так:
"Моє прізвище - Гей. Але тільки прізвище" !
І взагалі був дуже галантний з дамами. :)
кардинально не згоден! Хоч 10 заповідей і не змінилося - але кількість способів їх порушити кардинально зросла і далі зростає, і якісні показники тих способів теж підвищуються.
а я кардинально не згоден з вами - гріхів 10 і вони описують все що може здійснити поганого людина (ну є ще смертні гріхи і гріхи які кличуть про помсту до неба). І людина нічого нового не придумала. не знаю хто казав - нема нічого нового під місяцем (перекладено мною)
Знайома розповідала, що до них на підприємство приїздив літній петербуржець, який представився так:
"Моє прізвище - Гей. Але тільки прізвище" !
І взагалі був дуже галантний з дамами. :)
Оце так пощастило бідоласі з прізвищем:cool: :)
Boris_Kiev
27.05.2007, 20:22
Навіть в київській базі 09 є один Гей Р.Ч.
Цікаві ініціали... Роналд Чарлзович ?
бачили Ви новини? У Москві заборонили гей-парад, посилаючись на конституцію :)
ще й арештували кількох людей.
Правда там були ще скінхеди...
у мене теж сусід Гей :) тільки по прізвищу, а в житті за дівками волочиться страшно :)
у мене теж сусід Гей тільки по прізвищу, а в житті за дівками волочиться страшно
і правильно робить хоч так реабілітовує цих збоченців (наголос на е)
ArxangeluS
29.05.2007, 00:00
Дивлячись на ваш аватар, мене теж відвідують сороміцькі думки... :) Ви хто - М чи Ж? :)
Я Мужчина, а аватар мені просто ДУЖЕ сподобався. Тут в декого на аватарах і коти зображені, але це ще ні про що не означає... :D :D :D
Ні ні, я не про особисте. В своєму ліжку кожен сам собі господар.
Але... Те , що геї (не всі) декларують про свою орієнтацію на кожному кроці, мене бісить. а якщо починаєш щось йому доказувати, він ссилається на декларацію прав людини, європейський суд та іншу лабуду.
А ви що скажете?
цікава тема, зачіпалася вже на форумі....
краще було одразу з опитуванням робити....
Boris_Kiev
22.06.2007, 21:11
MIRA$A,
вибачте, але ... "оті" тут достатньо обгорорювалися:
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=24180
Моя особиста думка на цб тему - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=52175&postcount=27
А взагалі - фе !
Нуу... Я тут недавно, не встигла все перечитати :)
Просто бачила вчора якесь ток-шоу по НТВ-МИР, де ьула така тема.Ви би бачили агресію цих " ущемлених в правах представників секс-меншин"!!!
Деякі з них, це просто психічно хворі люди. Таких треба в дурдом "Веселка", ізолювати від суспільства.
А ще, якби законом не заборонялося, я б їх стріляв!
Internati
22.06.2007, 21:26
мене бісить
Слухайте, MIRA$A, а з нервами у вас все в порядку? Питаюсь, бо щось усе навколо вас бісить... геї бісять, МекДональдси бісять, америкоси бісять (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=91337&postcount=3).
Може ви нам розкажете, що вас не бісить?
Слухайте, MIRA$A, а з нервами у вас все в порядку? Питаюсь, бо щось усе навколо вас бісить... геї бісять, МекДональдси бісять, америкоси бісять (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=91337&postcount=3).
Може ви нам розкажете, що вас не бісить?
Така я вже скажена:crazy: . Sum Qui Sum
Internati
22.06.2007, 21:56
O sancta simplicitus...
Интересно, а как бы отреагировали геи на парад гетеросексуалов, в их клубе, например...
Boris_Kiev
22.06.2007, 23:22
Интересно, а как бы отреагировали геи на парад гетеросексуалов, в их клубе, например... А на дверях пед-клубів вивішується спеціальне оголошення? Чи над баром Статут і Програма партії ? :)
А може, вони нормальну подружню пару сприймуть за пару "гом+трансвестит" ? :)
Їм дай волю - узаконять гомо-шлюби, гомо-всиновлення. Йдемо далі: школи для дітей гомо-пар. І телеканал, де будуть веччірні казочки для дітей.
Типа такої:
"І патом храбрый воин вішель на полянка, гдэ стаял ізбушька на курьих ножках. І гаварыт:
- Ізбушька, ізбушька! Павэрныс к лэсу пэрэдом, ка мнэ задом.... И нагныс !"
Така я вже скажена:crazy: . Sum Qui Sum
спортивна злість завжди на користь.....
Интересно, а как бы отреагировали геи на парад гетеросексуалов, в их клубе, например...
чіплятися почнуть, за попу мацати....
потім отримають по писку і почнуть кричати про свої “права”.....
Пупер, ви що аватар змінили? Рульно !!!
А злість в мене не спортивна,агетеросексуальна ;)
Пупер, ви що аватар змінили? Рульно !!!
А злість в мене не спортивна,агетеросексуальна ;)
;) а є ще “спортивна”, яка не дозволяє на речі дивитися крізь рожеві окуляри...
Гей-гой, у нас, гетеров, немає ніяких прав, а які у них є?
Спорт - це добре, прошу пана, бийте на здоров'я:crazy:
Усім геййям - :suicide:
Ніколи не забуду, як бачив раз в Голандії, коли два хлопчики прощались на мості. Один плакав, а другий його обнімав і цілував.. Мене чуть не вивернуло...:D
а я от коли таке бачу, то теж майже не плачу... Але від щастя!
Від щастя, що вже в багатьох країнах Європи (переважно у великих містах) двоє людей, що кохають одне одного, можуть показувати свої почуття.
І ніхто нікому нічого не нав"язує!
Втім гомосексуалізм - це психічна хвороба.
Хвороба - це гомоФОБІЯ, яку Ви тут розповюджуєте!!!
так-так....
а ви що прийшли розповсюджувати?!.....
невже “справжню чоловічу дружбу”?!.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif
afterstep
02.07.2007, 17:02
Від щастя, що вже в багатьох країнах Європи (переважно у великих містах) двоє людей, що кохають одне одного, можуть показувати свої почуття.
І ніхто нікому нічого не нав"язує!
бо певно то їхнє конституційне право?
Перепрошую за офтоп - інша гілка навіяла ;) Але направду ну дуже вже подібна - як за аргументацією, так і за зовнішнім проявом ;)
До речі - вас не турбує те, що в святому письмі ваші "любовні стосунки" троха іначей оцінюються? чи не пора підредагувати святе письмо?
До речі - вас не турбує те, що в святому письмі ваші "любовні стосунки" троха іначей оцінюються? чи не пора підредагувати святе письмо?
ні, не турбує :radist:
Що мене турбує - це гомофобні висловлювання громадян (див. вище).
так-так....
а ви що прийшли розповсюджувати?!..... [/IMG]
лише свою думку!
Boris_Kiev
02.07.2007, 22:16
так-так....
а ви що прийшли розповсюджувати?!.....
невже “справжню чоловічу дружбу”?!....
Схоже на "старого знайомого" Heroe. Треба в архівах IP пошукати. Здається, Германія.
.de
А щодо гомофобії - навіть найтолерантніші, оліткоректні нації лише ЗОВНІ не показують відрази до адептів гомо-анального секса. (що й вимагається "правилами" поведінки)
А 95% внутрішньо вважають цей контингент ... самі розумієте ким. Як і більшість інших психічнохворих та збоченців. Перверзія є перверзія і нікуди від цього не втечуть.
Схоже на "старого знайомого" Heroe. Треба в архівах IP пошукати. Здається, Германія.
.de
А щодо гомофобії - навіть найтолерантніші, оліткоректні нації лише ЗОВНІ не показують відрази до адептів гомо-анального секса. (що й вимагається "правилами" поведінки)
А 95% внутрішньо вважають цей контингент ... самі розумієте ким. Як і більшість інших психічнохворих та збоченців. Перверзія є перверзія і нікуди від цього не втечуть.
Ну пошукай, пошукай... Шерлок Холмс...
А це цікаво чому це Ви, Борисе_з_Нових_Васюків, розписуєтесь за всі , як Ви кажете, "оліткоректні нації" ??
І цифра 95% звідки?
Ви, певно, проводили репрезентативне соціологічне опитування по усіх вище названих націях, так? Провели статистичний аналіз результатів?
Якщо так - прохання виставити цей аналіз до уваги читачів.
Якщо ж ні - то не треба базікати тут усілякі дурниці !!!!
Краще почитайте, наприклад, ось тут:
http://ru.wikipedia.org/wiki/Однополый_брак
"Среди стран, предоставивших однополым парам полноценное право на брак, находятся Голландия, Бельгия, Испания, Швеция, и Канада.
Однополые партнёрства (гражданские союзы) узаконены во многих странах Западной Европы (Великобритания, Дания, Норвегия, Гренландия, Исландия, Франция, Германия, Финляндия, Люксембург, Новая Зеландия, Северная Ирландия, Чехия, Словения, Швейцария с 2007 года).
Кроме того, в некоторых странах Северной, Южной Америки и Африки (ЮАР) однополые пары могут заключать брак. В различных странах однополые брачные союзы могут называться по-разному; различается и перечень прав, которыми пользуются члены подобных союзов."
І це прийнято в законах вище описаних країн!
Boris_Kiev
02.07.2007, 23:10
У психіатрів був (а може і є) такий жаргонний термін - "художники". Це - психи, які малюють або пишуть калом на стінах.
Чому би заради політкоректності і пропаганди рівності усіх громадян, не зробити фестиваль мистецтв таких "художників" ?
Як я вже писав ( http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=52175&postcount=27 ) - тр**ти коз - на мій погляд, більш природне зайняття, ніж мужика - в анус. :)
україну зачислили до no same-sex unions....
не знаю, чи тішитися з цього, чи сумувати....
впевнений, що легалізувати одностатеві шлюби у нас ніхто не наважиться.....
простіше російську мову заборонити....
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/68/Gay_flag.svg/777px-Gay_flag.svg.png
у “батьківщини” три з цих шести кольорів, форумчани також пригадують малюнок (емблему) із сердечком.....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
так підозрюю, що креативщик в бют таки далекоглядний.....
може й справді розраховували на секс-меншини?....
тільки цим меншинам політика українська (так само як і релігія) ДО ОДНОГО МІСЦЯ....
У психіатрів був (а може і є) такий жаргонний термін - "художники". Це - психи, які малюють або пишуть калом на стінах.
Чому би заради політкоректності і пропаганди рівності усіх громадян, не зробити фестиваль мистецтв таких "художників" ?
Як я вже писав - тр**ти коз - на мій погляд, більш природне зайняття, ніж мужика - в анус. :)
А, ну тепер усе ясно... Ну йдіть, йдіть "тр**те коз", раз це Ви за природнім вважаєте...
Тільки от, напевно, Грін Піс з Вами не погодиться, вельмишановний, бо Ви ж козами не домовитесь, а мабуть їх згвалтувати хочете.
І хто ж з нас перверс ??
Boris_Kiev
02.07.2007, 23:18
так підозрюю, що креативщик в бют таки далекоглядний
Це нагадує загадки з гілки "Всесвітня змова годинникарів" ?
впевнений, що легалізувати одностатеві шлюби у нас ніхто не наважиться.....
простіше російську мову заборонити....
тільки цим меншинам політика українська (так само як і релігія) ДО ОДНОГО МІСЦЯ....
ось тут я з Вами погоджуюся!
Boris_Kiev
02.07.2007, 23:21
Коз не пробував, а якось в студентські роки у нас було парі - хто спокусить пасивну лесбіянку (досить привабливу зовні).
Коли дізналися, що її тато - прокурор - то парі анулювали. (анулювати - не є однокорінним з "анус").
Коз не пробував, а якось в студентські роки у нас було парі - хто спокусить пасивну лесбіянку (досить привабливу зовні).
Коли дізналися, що її тато - прокурор - то парі анулювали. (анулювати - не є однокорінним з "анус").
Ну раз Ви ні коз, ні мужиків не "пробували", то немає чого порівнювати...
Мелете язиком аби молоти...:beee:
Це нагадує загадки з гілки "Всесвітня змова годинникарів" ?
або хороший креативщик, або гей....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif
а ви пробували?!!!!.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
Boris_Kiev
02.07.2007, 23:37
І малювати ***** теж не пробував. Чомусь. :)
А хіба … ТЕ САМЕ язиком робиться ? (LADIES ! Вибачте !)
Heroe, Ваш останній допис на «старому» форумі стосувався фільму «Горбата гора». Ось і розкажіть тупим «гетеро» про неземні пристрасті. Може хтось і захоче спробувати.
до речі, справжні геї терпіти не можуть бісексуалів....
а ви пробували?!!!!.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
звичайно ж ні!
Це Борис_з_Нових Васюків по цій часті
щось мені підказує, що гілку краще закрити....
Heroe, Ваш останній допис на «старому» форумі стосувався фільму «Горбата гора». Ось і розкажіть тупим «гетеро» про неземні пристрасті. Може хтось і захоче спробувати.
По-перше, я - не Херое. Але його дописи читав і пам"ятаю.
Погано Ви АйПі-адресу шукали напевно...
І я не писав про тупих гетеро... В мене дуже багато розумних і інтелігентних друзів як серед геїв, так і серед гетеро.
Але відомі і рагулі також серед обох із цих груп.
щось мені підказує, що гілку краще закрити....
а що саме підказує?
чи траханням коз закінчилися усі Ваші аргументи??
Boris_Kiev
02.07.2007, 23:51
Пупере, а ... Вас підозрюють у близькому знайомстві з козами ?
Пупере, а ... Вас підозрюють у близькому знайомстві з козами ?
нє, Борисе, підозрюють як раз Вас. Ви ж самі про це почали...
Boris_Kiev
02.07.2007, 23:57
Дійсно, я в дитинстві хотів стати ветеринарним лікарем.
- Кізочко, скажіть "А-а-а!"
- Бе-е-е!
а що саме підказує?
чи траханням коз закінчилися усі Ваші аргументи??
шановний, ви погано виховані.....
мені є байдужі ваші “дотепи”....
але вдруге такі “жарти” писати не раджу....
перепрошую, не хотів Вас образити. Просто дістали вигуки певних інших учасників цієї дискусії, які не дуже стосувалися теми.
afterstep
03.07.2007, 11:23
а тема в чому - що п$#%ари - нормальні люди? чи в тому, що хто не п$#%ар - той ненормальний?
Boris_Kiev
03.07.2007, 11:37
Ось перечитайте тут: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=77533&postcount=30
Цілком природно, що я ніколи не вважатиму гомосеків нормальними людьми. Нехай собі сидять в норках і займаються своїми неподобствами. Але відкрито демонструвати свої відхилення - зась!
Туди же - і педофілів, і ексгібіціоністів.
Сидят два филателиста в парке на скамейке, листают альбом с марками, рассматривают. Сзади подходит мужчина, становится и тоже смотрит. Один из филателистов поворачивается и спрашивает:
- Вы тоже филателист?
- Нет, я педераст. Но мне тоже интересно!!
а тема в чому - що п$#%ари - нормальні люди? чи в тому, що хто не п$#%ар - той ненормальний?
Ні, розмова йде про те, що неважливо хто ти - гей, натурал, лесбіянка або бісексуал - це нормально!
І раджу Вам задуматися - від того, що Ваша (подоросліша) дитина покохає людину своєї статі, Ви також не застраховані...
І якщо ставлення українського суспільства буде надалі таким ворожим до людей "нетрадиційної" орієнтації, то це може в певних випадках закінчитися дуже трагічно (люди, що не сприймаються суспільством можуть входити в депресії, вчинити самогубство, тощо)
Чи Ви вважаєте, "зі мною (з моєю дитиною) такого не трапиться" ?
Ось перечитайте тут: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=77533&postcount=30
Цілком природно, що я ніколи не вважатиму гомосеків нормальними людьми. Нехай собі сидять в норках і займаються своїми неподобствами. Але відкрито демонструвати свої відхилення - зась!
Туди же - і педофілів, і ексгібіціоністів.
Про сексуальні домагання старих пердунів до малолітніх дітей, незалежно від статі доречі, (саме це називається педерастія), тут мова не йде.
А йде мова про кохання двох істот, двох людей, незалежно від статі!
І, читайте вище, ніколи не зарікайтеся. Дуже б нехотілося попасти на місце Вашого сина, який, не дай Бог (з Вашої точки зору), є (може бути) геєм, і якого Ви вважатитеме ненормальним...
Серйозно? Тоді перш за все варто ненавидіти: ЮМС, КИЇВСТАР, пральні порошки Досю, Фейрі, Аріель, пиво Львівське, Рогань, Чернігівське. Адже їх нав"язують незрівнянно більше. А вже тоді геїв та інші збоченства.
мені теж ніхто нічого не нав"язує, і я нікому нічого не нав"язую!
afterstep
03.07.2007, 14:42
і якого Ви вважатитеме ненормальним...
так - і до лікаря відведу однозначно. Тому що така "любов" - то суперечить навіть природі. Якщо б не суперечило - то ви б розмножувалися "природнім шляхом".
А так - це є психічне захворювання, і най краще вже мій син голосує за Партію Регіонів, ніж буде "голубим в хорошому смислі"...
--
до речі - оральний секс у вас теж розповсюджений? себто - задницю партнеру лизати? то вам тра' всім в уряд! все одно в нас уряд - п#$%ри... Тільки ніби поки що традиційної орієнтації - таки троха жінками цікавляться...
так - і до лікаря відведу однозначно.
якщо він від Вас не втече... Ще раз скажу, в такому разі - дуже шкода Вашу дитину.
писав про гомосексуалістів статтю.....
не можу сказати, що бачив якісь психічні відхилення....
що мені не сподобалося, коли спілкувався: то це саме те, що у кожному гетеро вони вбачають прихованого гомо...
розказували навіть таку теорію, що насправді всі люди бісексуальні...
писав про гомосексуалістів статтю.....
не можу сказати, що бачив якісь психічні відхилення....
що мені не сподобалося, коли спілкувався: то це саме те, що у кожному гетеро вони вбачають прихованого гомо...
розказували навіть таку теорію, що насправді всі люди бісексуальні...
Ну далеко не всі бачать у кожному гетеро, прихованого гомо...
Про теорію бісексуальності я також чув ;-)
Іноді хотілося б, але "нема хап-хап..."
Boris_Kiev
03.07.2007, 15:11
Кароче, Afterstep, Пупер та інші:
1. Чому не народилися гоміками ? Нєпарядок !
2. Якщо син/дочка/онуки виявляться гомо/лесбо/зоо/садо - що лишається робити ?
Хіба що - "Я русский бы выучил только за то, что им разговаривал Ленин!"
afterstep
03.07.2007, 15:30
Ще раз скажу, в такому разі - дуже шкода Вашу дитину.
вибачте - я би вам радив наперед пошкодувати себе, коли ви під його молоду гарячу ногу потрапите... руки він для клавіатури береже, а мозги збоченцям вправно вправляє ногами ;)
--
Давайте перейдемо до детальнішого розгляду питання - якої консистенції кал пілся ваших любощів, і чим перете білизну, якщо запачкається? А також давайте розглянемо питання виділення змазки вашою задницею - адже природа для статевих (ніжних) органів змазку запланувала? чи у вас ланцюгові трактори гуркотять по битому шляху?
перейдемо до детальнішого розгляду питання - якої консистенції кал пілся ваших любощів, і чим перете білизну, якщо запачкається?
Може не треба? :) Геї (без образ) вони як аналізи - коли знаєш що вони просто десь є далеко в каналізації, то байдуже... А як побачиш на власні очі - то може й знудити...
Цікаво, кількість гомосексуалістів постійно зростає, чи просто раніше це явище було суто латентним?
Кароче, Afterstep, Пупер та інші:
1. Чому не народилися гоміками ? Нєпарядок !
2. Якщо син/дочка/онуки виявляться гомо/лесбо/зоо/садо - що лишається робити ?
Хіба що - "Я русский бы выучил только за то, что им разговаривал Ленин!"
не дай Бог буде моя мала лесбійкою.....
я ліпше стану “традиційним” християнином, аніж це допущу....
хоча....
якщо я правильно зрозумів це явище, то від виховання і тд мало що залежить....
як правило, це вроджене..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif
погано інше: у геїв яскраво виражені риси жінок, а в лесбійок — чоловічі...
їх одразу видно — варто лише уважно придивитися....
змішані почуття у мене були тоді, коли дізнавався, наприклад, що знайомий (улюблений актор, співак....) є (був) гей.....
довгі роки мені подобався радянський актор, що знімався у фільмі “свій сереж чужих, чужий серед своїх” — богатирьов....
нещодавно дізнався, що він був гомосексуалістом.....
вибачте - я би вам радив наперед пошкодувати себе, коли ви під його молоду гарячу ногу потрапите... руки він для клавіатури береже, а мозги збоченцям вправно вправляє ногами ;)
"Не дождётесь!" :ninja: :beee:
змішані почуття у мене були тоді, коли дізнавався, наприклад, що знайомий (улюблений актор, співак....) є (був) гей.....
довгі роки мені подобався радянський актор, що знімався у фільмі “свій сереж чужих, чужий серед своїх” — богатирьов....
нещодавно дізнався, що він був гомосексуалістом.....
Але це, сподіваюсь, не змінило Вашого ставлення до нього, як актора, до його таланту ?
Але це, сподіваюсь, не змінило Вашого ставлення до нього, як актора, до його таланту ?
актор він просто суперовий.....
улюбленим співаком й надалі є фредді мерк’юрі....
Може не треба? :) Геї (без образ) вони як аналізи - коли знаєш що вони просто десь є далеко в каналізації, то байдуже... А як побачиш на власні очі - то може й знудити...
Цікаво, кількість гомосексуалістів постійно зростає, чи просто раніше це явище було суто латентним?
латентним.....
гітлер “вирішив” це питання швидко — за допомогою сс....
після війни гоміків в німеччині стала така сама кількість......
Boris_Kiev
03.07.2007, 15:55
Є в мене приятель ще зі студентських років. Зараз продвинутий лікар-уролог.
Він розповідав таке (і додав, що такі випадки трапляються в практиці кожного уролога):
Приходить на прийом дідок - нехай навіть сільський тракторист, який і не чув слова "гомік". Лікар його обстежує ("пальцем" - на жаргоні - "суліко") і раптом дід починає ловити кайф. Після закінчення лікування приходить до лікаря і пропонує гроші "за масаж".
Ось звідки "пасивні" ловлять кайф, виявляється.
(Ladies, прерпрошую!!!)
Тож той лікар вважає, що існує певний відсоток "латентних гоміків" незалежно від соціального положення, місця проживання, національності тощо. Які до пенсії навіть не підозрюють, поки не потраплять до уролога.
Ну а в медиків того "цеху" - свій фольклор:
Приходить мужик на обстеження. Лікар проводить те саме обстеження й каже:
- Одягайтеся. Прийдете до мене в середу.
- Лікарю, здається ми тепер на "ти" !
P.S. а мій знайомий лікар багато років грав на контрабасі та бас-гітарі. Потім сам ремонтував "Волгу". Рукостискання в нього дуже міцне. Бідні "латентні" ! :)
актор він просто суперовий.....
улюбленим співаком й надалі є фредді мерк’юрі....
і сер Елтон Джон, і Джорж Майкл, і Рудольф Нурєєв, і ...
більш повний список можна подивитися тут
http://www.gay.ru/art/
В жодному разі хочу сказати, що якщо актор - гей, талановитий - гей.
Просто ми є в усіх сферах життя!
Хто дивився "Горбату гору" і що думаєте про цей фільм?
Лікар його обстежує ("пальцем" - на жаргоні - "суліко") і раптом дід починає ловити кайф.
Це явище - абсолютно фізіологічне! Ви теж почнете ловити кайф, якщо Вам простату помасажувати...
"Горбата гора" - чудовий фільм про кохання двох людей! З сумним закінченням...
Boris_Kiev
03.07.2007, 16:04
Це явище - абсолютно фізіологічне! Ви теж почнете ловити кайф, якщо Вам простату помасажувати...
А ви проведіть опитування - хоча би в коридорі поліклініки :)
9 з 10 розкажуть, що лізуть на стінку з переляку й жаху.
Тож фізіологія у нас різна :)
А ви проведіть опитування - хоча би в коридорі поліклініки :)
9 з 10 розкажуть, що лізуть на стінку з переляку й жаху.
Тож фізіологія у нас різна :)
в перший раз воно усе страшно! :agree: Але фізіологія все одно така сама!
:radist:
Boris_Kiev
03.07.2007, 16:18
http://caricatura.ru/erotica/kokarev/pic/790.jpg
Що мене на цій гілці здивувало так це агресія від людей які вже на інших сторінках сповідують любов до Бога... Хотілося б побажати їм сповідувати також терпимість...
Я не захищаю геїв. Я з цим явищем фактично не стикалася, мої родичі також... Тому вважаю, що не здатна на об'єктивні судження з цього приводу.
Вважаю, що відверті заяви про гей-паради все ж таки провокують цікавість не надто сформованих психічно людей на експерименти. Мова саме про неприродніх геїв. Але тут "не дати, не взяти", мусять батьки за виховання дбати, а не міліція чи влада.
Знала людину, яка так себе вела по банальній причині - щоб досягти успіху в так званому мистецтві чи тоу шоу-бізі. Думаю відсоток подібних досить вагомий. Це звичайна проституція, яка як і жіноча існуватиме завжди і пропагуватиметься як секс взагалі...
Boris_Kiev
03.07.2007, 16:23
А цікаво було би послухати думку наших форумлян-мусульман. Як і їхній культурі трактується це явище. А також зоофілія. (щось мені в село захотілося... :) )
і сер Елтон Джон, і Джорж Майкл, і Рудольф Нурєєв, і ...
більш повний список можна подивитися тут
http://www.gay.ru/art/
В жодному разі хочу сказати, що якщо актор - гей, талановитий - гей.
Просто ми є в усіх сферах життя!
та ні, дякую.....
ви мене ще на побачення запросіть.....
жартую....
пс. елтон джон — супер співак....
хто такий нурєєв я не знаю..... :)
але взагалі мені подобається хард-рок-музика, тому елтона слухаю не дуже часто....
скоріше вже раммштайн.....
Що мене на цій гілці здивувало так це агресія від людей які вже на інших сторінках сповідують любов до Бога... Хотілося б побажати їм сповідувати також терпимість....
підтримую!
afterstep
03.07.2007, 16:35
Вважаю, що відверті заяви про гей-паради все ж таки провокують цікавість не надто сформованих психічно людей на експерименти.
Тобто збоченці, які влаштовують паради - то психічно сформовані люди? а люди, які свої сексуальні вподобання не виставляють на розгляд натовпу - то не сформовані?
Тобто - тим, хто не має збочень - слід зібратися і влаштувати гучний парад?
та ні, дякую.....
ви мене ще на побачення запросіть.....
жартую....
але взагалі мені подобається хард-рок-музика, тому елтона слухаю не дуже часто....
скоріше вже раммштайн.....
серед рокерів є теж геї. Але звичайно менше, ніж в поп-музиці. ;-)
Ті хто не мають збочень постійно ходять на концерти-дискотеки-ріжні імпрези і там мають можливість знайомитися з іншими (сподіваюсь) такими ж нормальними:))
Чи сформовані психічно ці люди- уявлення не маю. По Елтону Джону виглядає так ніби адекватний, по Джорджу Майклу також...
Але відверто мені шкода, що вони "такі".
Тож той лікар вважає, що існує певний відсоток "латентних гоміків" незалежно від соціального положення, місця проживання, національності тощо. Які до пенсії навіть не підозрюють, поки не потраплять до уролога.
Власне, у цьому й небезпека гей-парадів... Якщо людина не підозрює, проте є латентним збоченцем, то побачивши гей-парад може виникнути підспудне бажання...
...и под девизом "эхх-ма, ведь только раз живем" на одного пидараса станет больше...
Тобто збоченці, які влаштовують паради - то психічно сформовані люди? а люди, які свої сексуальні вподобання не виставляють на розгляд натовпу - то не сформовані?
Ще раз повторюю: геї - це не збоченці, а якщо хочете влаштовувати парад - влаштовуйте, хто Вам не дає? ;-) до тих пір, поки Ви нікого не будете ображати звичайно... А ображаєте Ви, принаймі у цій дискусії, регулярно і охоче... :-(
Доречі, в мене багато знайомих геїв, які також терпіти не можуть показуху і гей-паради, і на них не ходять. Я особисто з ними не погоджуюсь. Але це їхня особиста думка, яка нікого не ображає, і я її теж поважаю.
Ви взагалі-то знаєте, що у кожного гей-параду в кожному місті є своє гасло? Там йдеться здебільшого про рівність у житті, на роботі. ПРОТИ дискримінації за будь-якою приналежністю (колір шкіри, походження, стать, сексуальна орієнтація, тощо, будь-якою!!!), а також ЗА толерантність у суспільстві. That's all!
Ті хто не мають збочень постійно ходять на концерти-дискотеки-ріжні імпрези і там мають можливість знайомитися з іншими (сподіваюсь) такими ж нормальними:))
Чи сформовані психічно ці люди- уявлення не маю. По Елтону Джону виглядає так ніби адекватний, по Джорджу Майклу також...
Але відверто мені шкода, що вони "такі".
звичайно ж шкода. Такі мужчини, і "потеряны для женской половины..."
Власне, у цьому й небезпека гей-парадів... Якщо людина не підозрює, проте є латентним збоченцем, то побачивши гей-парад може виникнути підспудне бажання...
...и под девизом "эхх-ма, ведь только раз живем" на одного пидараса станет больше...
Або маньяка-вбивці... Маємо на телебаченні фактично і пропаганду насилля.
а яка фіг різниця: буде він явний гомік, чи латентний?.....
мені побалабасу....
гей-парад — хай проводять у клубі, але не явно....
така моя позиція...
afterstep
03.07.2007, 16:53
так вони ж ніби гей-парадів не влаштовують? може, не приховують - але ж не ходять по місту з вигуками "Я гей! Приєднуйтеся!"
до речі - геями називають видатних людей, які дійсно чогось значного досягли/уславилися. А учасники гей-парадів - як на мене, прості п#$%ари, що стали "не такими", що прославитися! причому - більшість! оскільки вже аж так природа не промахується!
Тобто - якщо це не поодинокі випадки, а масове явище - тут йдеться вже не про сексуальні зрушення, а про звичайнісінькі психічно-психологічні проблеми.
Маємо на телебаченні фактично і пропаганду насилля.
З такими темпами, років через ....дцять, наші діти вдень будуть дивитися гей-лесбо-зоо-паради, увечері Дом-34, а в ночі он-лайн порно і насилля.
Тому потрібно заборонити на усіх рівнях пропаганду рівності гомо до гетеро, і навпаки виховувати майбутні покоління у дусі того, що сексуальні відхилення то не є норма. Кожна ріка починається з невеличкого струмочка, так само і сексуальна культура з часом перестане бути культурою взаємовідносин між чоловіком і жінкою і перетвориться у банальний одностатевий перетрах.
Boris_Kiev
03.07.2007, 16:58
...и под девизом "эхх-ма, ведь только раз живем" на одного пидараса станет больше... Або пєтуха в КПЗ. Якщо вчасно Ви затримаєте.
у кожного гей-параду в кожному місті є своє гасло Десь чув таке гасло (може - прикол - не мої проблеми) "В зад - вперёд!"
Кожна ріка починається з невеличкого струмочка, так само і сексуальна культура з часом перестане бути культурою взаємовідносин між чоловіком і жінкою і перетвориться у банальний одностатевий перетрах.
Культура відносин між чоловіком і жінкою вже потерпає...
afterstep
03.07.2007, 17:01
Десь чув таке гасло (може - прикол - не мої проблеми) "В зад - вперёд!"
+1!!!
виходить, що слова "развод разврат" слід замінити на "разврот развзад"
Культура відносин між чоловіком і жінкою вже потерпає...
На жаль. На жаль, ця культура була настільки "розвинена", що її без проблем починає підміняти субкультура одностатевих відносин.
Тобто - якщо це не поодинокі випадки, а масове явище - тут йдеться вже не про сексуальні зрушення, а про звичайнісінькі психічно-психологічні проблеми.
Не можу судити. Я взагалі не люблю натовпу, великих збіговиськ з-за їх некерованості. Але паради згадала - за Совдепії на День Перемоги.
На жаль. На жаль, ця культура була настільки "розвинена", що її без проблем починає підміняти субкультура одностатевих відносин.
Нам би не забувати свою культуру і підміна не загрожуватиме. Я не бачу поміж своїх знайомих "схильних", й думаю нам з вами то не загрожує і в десятому коліні)
до речі - геями називають видатних людей, які дійсно чогось значного досягли/уславилися. А учасники гей-парадів - як на мене, прості п#$%ари, що стали "не такими", що прославитися! причому - більшість! оскільки вже аж так природа не промахується!
а як на мене, ті, хто висловлює Вашу позицію - просто рагулі ! :clapping:
Бо по Вашій же логіці виходить, що всі відомі люди "нормальної" орієнтації, які чогось досягли заслуговують поваги, а ось ті, що не досягли, і перебиваються "від получки до получки", "крутяться" - непотріб. Це вже не просто дискримінація, а расизм якийсь...
Нам би не забувати свою культуру і підміна не загрожуватиме. Я не бачу поміж своїх знайомих "схильних", й думаю нам з вами то не загрожує і в десятому коліні)
ну от бачите, як все добре! На цій радісній ноті, можна нарешті закінчити нашу дискусію! ;)
П.С. однак, як кажуть, ні від суми, ні від тюрми не зарікайся...
Капітане, а ось Ви візьміть, і поїдьте з Сихова до справжньої Санти-Барбари... Хоча нє, краще не їдьте, залишайтесь на Сихові, а то Вас ще знудить від отих препоганих геїв.
;)
МАЛЬЧИКИ И ДЕВОЧКИ»
1 куплет
Ну что же ты любовь коварная,
Ну что же ты любовь бесстыжая.
Когда зовешь тебя,
То нет тебя.
А тут приходишь ночью без звонка.
В хрустальном бокале пусто А на душе моей грустно, Но я влюбленным сердцем пропою Всем вам...
Припев:
Девочки, любите мальчиков
Мальчики, любите девочек.
К вам придет любовь нежданная
И будет все в вашей жизни хорошо.
Мальчики, любите мальчиков,
Девочки, любите девочек.
Ведь любовь - она проказница.
Влюбляет в то, что порой любить нельзя.
2 куплет
Садись любовь!
Ну, как дела?
Опять ко мне без приглашения пришла,
Но я не злюсь, я даже рада.
Налью бокал вина, возьму баян «Отрада».
В хрустальном бокале пусто
А на душе моей грустно,
Но я влюбленным сердцем пропою Всем вам...
Припев:
Девочки, любите мальчиков
Мальчики, любите девочек.
Ведь любовь пришла нежданная
Девочки, любите девочек.
Boris_Kiev
03.07.2007, 18:46
ПРА-А-АТИВНЫЕ ВСЕ ! ФУ !
http://caricatura.ru/erotica/Kamelkova/pic/990.jpg
afterstep
03.07.2007, 18:53
Бо по Вашій же логіці виходить, що всі відомі люди "нормальної" орієнтації, які чогось досягли заслуговують поваги, а ось ті, що не досягли, і перебиваються "від получки до получки", "крутяться" - непотріб. Це вже не просто дискримінація, а расизм якийсь...
ото закрутив! чи в тебе задниця чорна?
Якщо хтось є президентом країни та бігає зі спущеними штанами - йому то дозволено. Бо - він досягнув того положення, коли може глибоко і з пробором класти на мораль, на громадську думку і т.д.
Якщо ж якийсь з "ось ті, що не досягли, і перебиваються "від получки до получки", "крутяться"" з вказаної категорії почне бігати по місту зі спущеними штанами - то хто ж тоді рагуль?
--
Панківський рух, теж заснований для шокування обивателів - той значно більше високоморальний і елітарний, ніж ваш гейовий рух. Бо ті - ті усвідомлювали6 що вони роблять, і не прикривалися високими фразами та дурного абстракціями.
--
Девочки, любите девочек.
і для того в тебе задниця?
--
Ото направду бридота - причому - зауваж - не твої сексуальні вподобання - ні: твій моральний ексгібіціонізм.
--
Хоча - зараз такі часи ;) Як не можеш головою уславитися - то маєш інші місця ;) хто до чого придатний ;)
И еще, кому предыдущая песня не нравится, вот настоящий щедевр:
http://www.youtube.com/watch?v=eA-AMeGGt2o
і для того в тебе задниця?
Хоча - зараз такі часи ;) Як не можеш головою уславитися - то маєш інші місця ;) хто до чого придатний ;)
А чого це Ви мені тикаєте ?!:mad:
Ну я думаю, побільше за Вас, "вельмишановний" таки головою уславився, але тут йде річ не про мене.
І який в мене колір шкіри, Вас також не обходить! :beee:
Ну а те, що Ви похамити гаразд - це ми вже тут усі пересвідчилися... :clapping: браво, браво.
afterstep
03.07.2007, 19:05
А чого це Ви мені тикаєте ?!
гм... не привчений до меншин на ви говорити... отаке от одоробло - і буде розбещувати молодь.... "ваша дитина колись!..." - так ти ж їх і розбещуєш, чужих дітей? чи звідки по твоєму, поповнення ваших рядів відбувається?
гм... не привчений до меншин на ви говорити... отаке от одоробло - і буде розбещувати молодь.... "ваша дитина колись!..." - так ти ж їх і розбещуєш, чужих дітей? чи звідки по твоєму, поповнення ваших рядів відбувається?
Село - воно і в Афри... в Укра... в Євро... - УСЮДИ - СЕЛО !!!! :crazy:
А на нападки щодо розбещення я навіть реагувати не буду - усе з цього приводу сказано мною вже вище...
П.С. а якщо вже не привчений "на ви" говорити, то піди повчи мову... "Ви" пишеться з великої букви... :bazar:
Liliyah Romanova
03.07.2007, 19:54
Що мене на цій гілці здивувало так це агресія від людей які вже на інших сторінках сповідують любов до Бога... Хотілося б побажати їм сповідувати також терпимість...
Засуджуються не стільки самі особи, скільки поведінка. І то у Біблії. Бути активним гоміком - гріх. Тому паради і всіляка інша річ не буде підтримана зі сторони віруючих. ІМХО
Але щодо самих осіб маєте цілковиту рацію.
Boris_Kiev
03.07.2007, 20:45
Село - воно і в Афри... в Укра... в Євро... - УСЮДИ - СЕЛО !!!!
http://caricatura.ru/parad/elistratov/pic/9058.jpg
afterstep
03.07.2007, 20:55
Засуджуються не стільки самі особи, скільки поведінка.
тому одороблу ніц не доведеш. Навіть якщо "традиційний мужик" вихваляється сексуальним життям - це викликає огиду. А отаке-от...
То вже направду певно скоро кінець світу ;)
Причому власне в чому хиба сприйняття - не розуміє ж, що не його сексуальні вподобання огиду викликають - і далі на словах/пальцях доводить, що чорне - то біле!
--
То вже навіть не падіння ;) після падіння хоч піднятися можна ;)
То вже тінь Борі Моісєєва ;)
Boris_Kiev
03.07.2007, 20:57
Бути активним гоміком - гріх.
А ПАСИВНИМ ? До речі, Ліліє, запитання як до філолога: який граматичний рід треба застосовувати щодо пасивного гоміка та активної лесбіянки ? Дякую. :)
afterstep
03.07.2007, 20:59
Село - воно і в Афри... в Укра... в Євро... - УСЮДИ - СЕЛО !!!!
ото певно дійсно їх треба в село та буряки сапати.... по гектару на задницю... чи на чим вони там себе ідентифікують?
Boris_Kiev
03.07.2007, 21:03
Як це так - буряки сапати ? Дупою догори ? Вони насапаються !
afterstep
03.07.2007, 21:11
зате дупа попереду йдучого - після гектару - викликатиме стійку огиду!
Boris_Kiev
03.07.2007, 21:32
зате дупа попереду йдучого - після гектару - викликатиме стійку огиду!
Як би то переконатися, що ЦЕЙ КОНТИНГЕНТ не збирає ОГІРКИ ?
Смачного !
тому одороблу ніц не доведеш.
Називаючи людей одороблом звичайно ніц не доведеш !
Рагуль - він навіть (післякрок)у -- Рагуль! :radist:
Boris_Kiev
03.07.2007, 21:58
Ідея ! Влаштувати Гейолімпійські ігри ! В Росії !
Liliyah Romanova
03.07.2007, 21:59
А ПАСИВНИМ ?
Кожен має право боротися з гріхом, нести свій хрест. Пасивний - той, хто бореться і не виставляється на показ. Він тримає це радше у собі. Це схоже, як із мастурбацією.
afterstep
03.07.2007, 22:04
але ж таки не гей... вже таки краще бути галицьким рагулем, ніж одороблом зі зміщеними в задницю уявленнями про кохання ;)
Boris_Kiev
03.07.2007, 22:28
Ліліє, ТУТ терміни "активний" і "пасивний" мають СПЕЦИФІЧНЕ ("рольове") значення. :)
Ось чому я запитав про граматичний рід :)
http://caricatura.ru/erotica/korsun/pic/813.jpg
Я десь читав на форумі таку фразу?
Хлопці, чого ж ви не поважаєте геїв, вони ж вас так люблять.
Liliyah Romanova
03.07.2007, 22:34
Ліліє, ТУТ терміни "активний" і "пасивний" мають СПЕЦИФІЧНЕ ("рольове") значення.
Щойно дійшло, Борисе. :)
Ні, щодо християнства, то ролі не розглядаються. Не має значення, хто і як, якщо це стається. Пасивними я назвала тих, хто взагалі не практикує свого гомосексуалізму, а саме бореться із цим.
До речі, тепер, через роботу, мушу часом дивитися різні вебсайти. Часом доводиться і гомосексуалістів сайти дивитися. На щастя, є в офісі чоловіки, котрі можуть перевірити зміст сайтів замість мене і лиш мені сказати, що там. На щастя, бо ще не було жодного гомосайту, де би не було порнографії. Цікаво чому?
Boris_Kiev
03.07.2007, 22:50
Ліліє, це психічна хвороба. Незалежно від того, як це питання трактує сьогоденна офіційна психіатрія.
Безумовно, серед нас живуть інваліди з дитинства, паралізовані, незрячі. Вони мають право перебувати з нами, між нами, серед нас. Організовуватися в клуби, проводити свої мітинги, спектаклі тощо.
І ніхто з цивілізованих людей не буде ставитися до них зверхньо. Бо кожна людна може за секунду стати інвалідом.
А коли з"являється "клас" або "прошарок", який вважає себе нормальнішими за нас (див. дописи вище) і надто голосно кричить про свою винятковість - ... самі розумієте, ДЕ їхнє місце.
До речі, тутешній пропагандист анального кохання сам не розуміє другого плану своїх дописів: типу "а якщо ваша дитина виявиться геєм". Тобто "ненормальним". При тому, що вони - голубі - тіпа супернормальні (на тлі нас - рагулів).
Досить з нас (слов"ян) наслідків діяльності дуета - бісексуала Маркса і гея Енгельса. Тільки чому їхні ідеї підхопив відомий бабій Ульянов-Бланк ?
Liliyah Romanova
03.07.2007, 22:56
Ліліє, це психічна хвороба. Незалежно від того, як це питання трактує сьогоденна офіційна психіатрія.
Ну, як на мене, то занадто просто.
Є ґеї вроджені, є переконані суспільством, а є суміш цих двох перших, тобто якісь нахили були, може, але проявилися саме через "рекламу" даного "виду кохання".
Не буду казати, що я за чи проти. Моя думка тут і так не є однозначна.
Я вас, Борисе, таке спитаю. Чи є у вас друзі ґеї? Бо я лише недавно довідалася, що в мене є такі друзі, і це мої дуже близькі друзі. Я, правда, схильна вважати їх бі, але все одно це важко. І коли твій друг є ґеєм, то засуджувати самих ґеїв не будеш, а лише їх неправильні вчинки.
І коли твій друг є ґеєм, то засуджувати самих ґеїв не будеш, а лише їх неправильні вчинки.
бідні люди, але вони мене злять, коли публічно виявляють свою ваду, хизуючись.
Boris_Kiev
03.07.2007, 23:13
Ліліє, на щастя, не тільки друзів, але навіть просто знайомих, яких би я підпустив на ближню дистанцію, не було.
На ТВ були подібні типчики – одного, пам”ятаю, часто били (чи то руки розпускав, чи то натяки робив). Другого “пробило” в готелі – ліз до хлопця обійматися. Наказали негайно звільнитися.
Ще підозрілий хлопець працював у фірмі – його ніхто не любив за понтовий характер. Але на людях він з”являвся з дівчатами, хоча було видно, що вони його практично не цікавлять. Зате знав усі “тусівки”. Теж вигнали.
Liliyah Romanova
03.07.2007, 23:17
Ну, я цілковито проти хизування.
Але і категорично проти виганяння людини з роботи за її сексуальні нахили. Цікаво, чи вигнали би фетишиста, наприклад? Або свінґера?
Boris_Kiev
03.07.2007, 23:31
Ліліє, усіх перелічених вигнали НЕ за "нахили".
Першого - за конфлікти і підсиджування колег. Другого - за неодноразову появу на роботі в нетверезому стані.
Третього - за економічні зловживання.
На першого треба було подивитися: зріст 150, черевце. Підбори 10 см і бляха на ремені - бронзова голова лева.
Якщо будь-яка жінка торкалася його руки (наприклад, беручи папери) - його аж пересмикувало. Там уся студія знала, що він гомік. А влаштувався він у прес-центр податкової адміністрації !
Щодо колективу, команди людей, на яких я можу і мушу покластися ("піти в розвідку") - мені потрібні люди зі стійкою психікою, без відхилень (вони з одного боку працюють з електрикою, з іншого - спілкуються з іншими людьми - коротше, "обличчя фірми").
Легкі еротичні сайти хлопці відвідують, але відверту порнуху та збоченство - ні.
І я не вичитую мораль, якщо вранці помічаю, що на дивані в офісній лоджії ночувала дівчина.
Щойно дійшло, Борисе. :)
ще не було жодного гомосайту, де би не було порнографії. Цікаво чому?
повний брєд!
ось тут декілька:
http://www.gay.ru/
http://gay.org.ua/
http://gayua.com
Це все інформативні в першу чергу сайти.
А коли з"являється "клас" або "прошарок", який вважає себе нормальнішими за нас (див. дописи вище) і надто голосно кричить про свою винятковість - ...
?
Ви абсолютно перекручуєте мої слова!!!:download:
Якраз Ви вважаєте себе нормальним, а нас - ненормальними психами.
Я ж кажу: всі рівні, незалежно від кольору шкіри, національності, кольору очей, сексуальних вподобань !!!!!!!
Але скільки не пиши, не втовкмачиш в вашу голову... Все одно пообзивають, це єдине, на що Ви гаразді...
Boris_Kiev
03.07.2007, 23:53
Сходіть, шановна Ліліє, на гомосайти. Відразу Ваша айпі-адреса проіндексується. Класна буде статистика: християнські сайти, літературні сайти, Львівський форум і пед-клуби ! :)
бідні люди, але вони мене злять, коли публічно виявляють свою ваду, хизуючись.
не треба нас жаліти, ми дуже щасливі! ;)
Boris_Kiev
03.07.2007, 23:58
Так, lvivde,
я - син невропатолога і нейрохірурга - вважаю гомосексуалізм психічною хворобою - незалежно від походження цієї аномалії.
І переконаний, що коли трапився у когось такий дефект - реалізуйте своє збочення тихо. А коли напоказ - це огидніше, ніж вокзальний жебрак, який оголює свої трофічні виразки.
Все. Попутного вітру Вам під ****. Чесно кажучи, Ваші пропагандистські дописи викликають у мене тільки огиду.
Жоден нормальний мужик не стане виплескувати "в ефір" свої сексуальні підробиці. Навіть коли вони нормальні і романтичні.
Гарної Вам ночі ! :)
Бо я лише недавно довідалася, що в мене є такі друзі, і це мої дуже близькі друзі. Я, правда, схильна вважати їх бі, але все одно це важко. І коли твій друг є ґеєм, то засуджувати самих ґеїв не будеш, а лише їх неправильні вчинки.
Шановна Ліліє, якщо це Ваші справжні близькі люди, то Ви безумовно рано чи пізно їх приймете такими, які вони є. Звичайно, це буде не легко. Їм напевно теж було нелегко Вам відкритися в такому гомофобному українському суспільстві. (Сам знаю на власному досвіді...)
Треба час, можливо Ви їх не зрозумієте, але приймете! Бо вони Ваші близькі друзі через багато причин, напевно, через їхню доброту, талант, їхній характер, тощо. Принаймі це деякі з тих якостей, які я ціню у своїх друзях незалежно від їхніх сексуальних вподобань.
Ну вважайте їх бі, як хочете. Тобто підсумок: цінуйте людину за те, ким вона є, а не за те, з ким вона спить! Останнє - право кожного самому вибирати!
Чесно кажучи, Ваші пропагандистські дописи викликають у мене тільки огиду.
Жоден нормальний мужик не стане виплескувати "в ефір" свої сексуальні підробиці. Навіть коли вони нормальні і романтичні.
Гарної Вам ночі ! :)
Дякую, Борисе, і Вам приємних сновидінь.
Але ніхто в ефір своїх подробиць не виплескував! І я нічого не пропагандую окрім толерантності, терпимості. Я тільки осуджую дуже якраз пропаганду ненависті, расизма та дискримінації...
На ТВ були подібні типчики – одного, пам”ятаю, часто били (чи то руки розпускав, чи то натяки робив). Другого “пробило” в готелі – ліз до хлопця обійматися. Наказали негайно звільнитися.
Ще підозрілий хлопець працював у фірмі – його ніхто не любив за понтовий характер. Але на людях він з”являвся з дівчатами, хоча було видно, що вони його практично не цікавлять. Зате знав усі “тусівки”. Теж вигнали.
04.07.2007, 00:15
Але когось "пробило" в описі кайфу від масажа простати :)
Цікаво, які романси співають геї своїм "коханим" ?
Окуджаву ?
"Тусклое здесь электричество,
С крыши сочится вода...
Женщина, Ваше Величество,
Как Вы решились сюда!"
(мабуть у геїв виділені рядки асоціюються з підземним ту ... перепрошую, клубом ?) :)
Цікаво, які романси співають геї своїм "коханим" ?
Окуджаву ?
"Тусклое здесь электричество,
С крыши сочится вода...
Женщина, Ваше Величество,
Как Вы решились сюда!"
(мабуть у геїв виділені рядки асоціюються з підземним ту ... перепрошую, клубом ?) :)
Те, що Ви Бориса Шалвовича цитуєте (!) - великий плюс. :clapping:
Але ось асоціації такі дивні виникають у Вас...
Може це підсвідома зацікавленість? Ви як психіатр-син-невропатолога краще знаєте.. :-D
afterstep
04.07.2007, 00:24
Але ніхто в ефір своїх подробиць не виплескував! І я нічого не пропагандую окрім толерантності, терпимості. Я тільки осуджую дуже якраз пропаганду ненависті, расизма та дискримінації...
натомість пропагую не просто "сексуальну відкритість" (читай - словесне порно), а й закликаю до повного розкріпачення усіх задниць! кожній задниці - крім туалетного паперу - слід забезпечити статевого партнера!
До речі - п#$%ри не попадають ні під расизм (якщо вони не "кольорові" по шкірі), ні під дискримінацію - якщо тримають рот на замку та адекватно поводяться.
І не слід плутатити огиду та ненависть ;)
paschenkomax
04.07.2007, 00:25
Всіх голубих потрібно лікувати
Liliyah Romanova
04.07.2007, 00:27
Це все інформативні в першу чергу сайти.
Дякую. До нашої фірми подаються чомусь вебсайти типу hotmale та ще й дивуються, чому ми їх відкидаємо.
І не слід плутатити огиду та ненависть ;)
звичайно, Ваш словесний понос важко взагалі зупинити. :naci:
Дякую.
Je vous en prie, Madame :-)
Liliyah Romanova
04.07.2007, 00:30
Сходіть, шановна Ліліє, на гомосайти.
Та і так часом доводиться. :( Мушу перевіряти вебсайти тих, хто хоче стати нашим клієнтом. Так що я чую, що скоро знатиму все, чого раніше не знала. Але я тепер мудріше роблю (після того, як одного разу мало не вирвало): віддаю хлопцям в офісі на перевірку все, що мені видається підозрілим. :)
Liliyah Romanova
04.07.2007, 00:33
Шановна Ліліє, якщо це Ваші справжні близькі люди, то Ви безумовно рано чи пізно їх приймете такими, які вони є.
Я їх і так прийняла вже. Але вони не потурають тому, а саме борються, як із річчю протиприродною та забороненою Біблією. До мене приходять по пораду та підтримку, а не для того, щоби розповісти про якісь свої пригоди чи фантазії. Один важливий нюанс. Вони не українці, але слов"яни (і не росіяни, якби кому раптом така думка до голови вкралася).
Ну вважайте їх бі, як хочете.
Ну, то вже мій висновок зумовлений тим, що декого із них тягне і туди, і туди. Значить, бі.
Останнє - право кожного самому вибирати!
Теж правда. Але моє право не знати про то, з ким хто спить, і я би не хотіла, аби мені про це розповідали.
Може це підсвідома зацікавленість?
Абсолютно типовий закид. На жаль. В Канаді стільки таку фразу чула, що вже нудить.
Я їх і так прийняла вже. Але вони не потурають тому, а саме борються, як із річчю протиприродною та забороненою Біблією. До мене приходять по пораду та підтримку, а не для того, щоби розповісти про якісь свої пригоди чи фантазії. Один важливий нюанс. Вони не українці, але слов"яни (і не росіяни, якби кому раптом така думка до голови вкралася).
А, ну тоді і я їх пожалію... Але саме за те, що вони якраз борються.
Boris_Kiev
04.07.2007, 00:38
Те, що Ви Бориса Шалвовича цитуєте (!) - великий плюс. :clapping:
Але ось асоціації такі дивні виникають у Вас...
Може це підсвідома зацікавленість? Ви як психіатр-син-невропатолога краще знаєте.. :-D
1. Булата Шалвовича.
2. Асоціація виникла з одного боку спонтанно.
А з другого... в дитинстві пам"ятаю, старші хулігани по секрету шепотіли "сьогодні в парку ім. Шевченка буде гоп-стоп на п****сів". Вони збиралися саме в підземному закладі. Знімали з них піджачки, брязкалки і ніхто не звертався в міліцію. Чомусь. :)
Так в тому "закладі" саме й було і каламутне світло, і вода зі стелі.
Ось іще одна асоціація з тієї ж пісні: "Просто Вы (тобто женщина) дверь перепутали..." :)
3. Я не психіатр, я інженер. Якщо потрібен фаховий психіатр - "его есть на форуме". :)
Теж правда. Але моє право не знати про то, з ким хто спить, і я би не хотіла, аби мені про це розповідали.