КПК

Показати повну версію : Гей-паради

Сторінки : 1 [2] 3

Boris_Kiev
04.07.2007, 10:18
http://caricatura.ru/ukol/maslov/pic/833.jpg...http://caricatura.ru/erotica/kaschenko/pic/439.gif

MARTINI
04.07.2007, 11:56
Де ви, захисники гомосєків???

Шок! На Львівщині 59-річний чоловік зґвалтував сусіда

http://obozrevatel.com/files/42/_Picture_file_path_42372.jpg2 липня, 41-річного чоловіка побили і зґвалтували у Городоцькому районі Львівської області.
Про це повідомили «Обозревателю» в прес-центрі ГУ МВСУ у Львівській області.
Про інцидент повідомив черговий лікар Городоцької районної лікарні, до якої привезли потерпілого з черепно-мозковою травмою та струсом мозку.
Слідчо-оперативна група, яка побувала місці, встановила, що пізно ввечері першого липня 59-річний односельчанин потерпілого розпивав з ним спиртні напої. Після чого навмисно кілька разів вдарив його по голові молотком, а потім, зв’язавши, зґвалтував.

Капітан
04.07.2007, 12:00
До 2001 року (за часів дії старого КК) навіть не було відповідної статті щодо згвалтування чоловіком чоловіка... Апріорі передбачалось що потерпілим обовязково має бути особа жіночої статі. Тобто якби така ситуація трапилася ще 6 років тому, то винуватця чекав би тільки громадський осуд :)

Мих
04.07.2007, 12:07
До 2001 року (за часів дії старого КК) навіть не було відповідної статті щодо згвалтування чоловіком чоловіка... Апріорі передбачалось що потерпілим обовязково має бути особа жіночої статі. Тобто якби така ситуація трапилася ще 6 років тому, то винуватця чекав би тільки громадський осуд

а зараз?

Сьогодні всі гоміки стануть на захист насильника, мовляв потерпілий сам приставав/хотів, мов то через орієнтацію до нас чіпляються і т.д.

lvivde
04.07.2007, 12:15
а зараз?

Сьогодні всі гоміки стануть на захист насильника, мовляв потерпілий сам приставав/хотів, мов то через орієнтацію до нас чіпляються і т.д.

Не меліть дурниць!

vasili
04.07.2007, 12:19
Цікаво а є на форумі гоміки, я клянусь шо я нормальний бабіу люблю, чи є підєрасти чи бі?

Мих
04.07.2007, 12:26
Не меліть дурниць!

Не меліть дурниць!
хіба не збочення стало причиною всього цього?

MARTINI
04.07.2007, 12:26
http://zhurnal.lib.ru/img/k/kowalx_i_g/putin2/iaki1.jpg http://slipknot-forum.hoha.ru/014/uploads/att-457080de1d89b9ef1.jpg

Boris_Kiev
04.07.2007, 13:34
потерпілого з черепно-мозковою травмою та струсом мозку А може то було "контрольне згвалтування в голову" ?
До 2001 року (за часів дії старого КК) навіть не було відповідної статті щодо згвалтування чоловіком чоловіка... Апріорі передбачалось що потерпілим обовязково має бути особа жіночої статі. Тобто якби така ситуація трапилася ще 6 років тому, то винуватця чекав би тільки громадський осуд :)
А за КК 70-х років ? І винуватець, і потерпілий пішли би за статтею "мужоложство, тобто статеві зносини чоловіка з чоловіком" ?
І стаття за СКОТОложство була. Тільки я не чув, щоби її застосовували.
А ось лесбі не були згадані в старому кодексі...

bora
04.07.2007, 13:52
хіба не збочення стало причиною всього цього?

Та, колєга був геєм, гламурним падонком)))
Причиною цього було пиятицтво. І не треба думати, що раніш такого не було, а тільки після того як почули про гей-паради. Просто замовчувалося.
А у в"язницях? то вже давня історія, збочення-насильство, але яке не викликане гей-парадами точно.

vasili
04.07.2007, 13:59
в"язницях?
У в"язниці є теза "Рас не п1дарас"

пупер
05.07.2007, 02:56

а хіба не було статті за гомосексуалізм?....

Boris_Kiev
05.07.2007, 08:08
а хіба не було статті за гомосексуалізм?....
Була, була! Кодекс 1961 року:
Ст. 122 Мужолозство, тобто статеві зносини чоловіка з чоловіком - ### до 1 року або заслання до 3 років
Те ж ... з застосуанням насильства або ... неповнолітнього - ### до 5 років.

пупер
05.07.2007, 09:03
Була, була! Кодекс 1961 року:
Ст. 122 Мужолозство, тобто статеві зносини чоловіка з чоловіком - ### до 1 року або заслання до 3 років
Те ж ... з застосуанням насильства або ... неповнолітнього - ### до 5 років.
гомосексуалізм був, стаття була, саджали за це мало.....
підозрюю, що через те, що “стучали”.....

vasili
05.07.2007, 09:34
Параджанова за се до буцегарні пригласили.

Boris_Kiev
05.07.2007, 09:38
Цією статтею зловживали, коли треба було когось (часто політичного) зразково покарати.
Я не знаю, якої орієнтації насправді був С.Параджанов.

Але добре знаю одну київську історію: син українського письменника (репресованого) вчився в сусідній школі (1954 року народження), разом з моїм другом.
Ну, хлопець був досить відв"язний в плані висловлювання своїх політичних та національних переконань, але, за свідченням однокласників - нормальний (в плані походів по дівчатах).

У 70-х КГБ вкотре причепилося до його батька (який підготував до друку мовознавчу книгу) і вирішило посадити СИНА за тією ганебною статтею.
Благо, зеки все правильно зрозуміли (а зеки зазвичай поважають "політичних") і хлопця поважали.
Його зонівське погоняло було (здається) "Фюрер".

Капітан
05.07.2007, 09:44
А за КК 70-х років ? І винуватець, і потерпілий пішли би за статтею "мужоложство, тобто статеві зносини чоловіка з чоловіком" ?
Бляха, забув за цю статтю... Дійсно, було такє. Тільки ця стаття вроді не передбачала "винуватця" і "потерпілого". Суб"єктами були двоє і більше осіб чоловічої статі, а у якості потерпілого виступала держава, мораль, гідність і суспільні цінності :)
Тобто, якщо мужлозтво відбулося шляхом застосування насильства, то порушили би кримінальну справу відносно насильника або за нанесення тілесних, хуліганку, або дійсно за мужолозтво... Потерпілий я думаю все ж таки зміг би уникнути кримінальної відповідальності.

Boris_Kiev
05.07.2007, 09:50
Потерпілий я думаю все ж таки зміг би уникнути кримінальної відповідальності.
- По согласию ?
- По согласию !

Волга буксирувала Таврію з недозволеною швидкістю. Водія Таврії ТАКОЖ оштрафували. Бо І ВІН перевищив швидкість. :)

vasili
05.07.2007, 10:08
Цією статтею зловживали, коли треба було когось (часто політичного) зразково покарати.
Я не знаю, якої орієнтації насправді був С.Параджанов.
Праджанов не був геєм, це свічив його приятель режиссер Іллєнкоhttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/uk/9/9c/Illenko_Yuriy.jpg
хоч митців при Хрущі на зивали підірами відкрито читав виставку ексбеціонистів у москві десь у 60 -их

Boris_Kiev
05.07.2007, 10:16
виставку ексбеціонистів у москві десь у 60 -их
Не ексгібіціоністів, а різних авангардистів, в т.ч. абстракціоністів.

http://www.vmeste.org/prime/prime_nikita4.htm
HИКИТА ХРУЩЕВ, ОТЕЦ РУССКОГО АВАНГАРДА
В московском Манеже прошла выставка "40 лет нонконформистского искусства". Она посвящена другой, куда более знаменитой экспозиции, поглядев на которую Hикита Хрущев публично обозвал художников "пидарасами". Обозреватель Григорий Ревзин считает, что генсек стал героем первой в истории отечественного авангарда пиаровской акции и заложил таким образом основы современного искусства.

Скульптор Эрнст Hеизвестный так описывает эту сцену. Входит Хрущев, спрашивает, кто тут главный. Кто-то выталкивает Элия Белютина,
руководителя студии при московском горкоме (работы этой студии висят на стенах). Белютин начинает что-то объяснять. Ильичев, курировавший в ЦК искусство, говорит: "Hикита Сергеевич, главный не этот, главный вот тот",-- указывает на Hеизвестного. "Ты пидарас?" -- интересуется Хрущев. "Hет,-- говорит Hеизвестный.-- Дайте мне девушку, и я сейчас докажу". Хрущеву это нравится, он начинает слушать Hеизвестного. Тот защищает интеллигенцию, объясняет ему величие Пикассо. "В этом человеке есть дьявол и ангел,-- говорит Хрущев.-- Дьявола мы уничтожим, а ангелу поможем".

Художник Леонид Рабичев так описывает эту сцену. Тринадцать художников стоят около своих картин, входит Хрущев со свитой, они начинают аплодировать. Hикита Сергеевич молчит пару минут, затем громко, с ненавистью говорит: "Говно!" Подумав, добавляет: "Пидарасы!" Стоящий рядом с Рабичевым Суслов кричит: "Задушить!" "Арестовать их! Уничтожить! Расстрелять!" -- кричат другие члены правительства (Шелепин, Мазуров, Фурцева). Хрущев подходит к автопортрету Бориса Жутовского. "Hа два года на лесозаготовки",-- приказывает он. Вдруг кто-то обращает внимание на художника Алексея Колли и кричит: "Вот живой педераст!" Члены правительства и члены идеологической комиссии окружают его и кричат: "Живой педераст! Живой педераст!"

P.S. Пам"ятник на могилі Хрущова - робота Ернста Неизвестного.

vasili
05.07.2007, 10:33
Не ексгібіціоністів
Може тоды нонконформістів, ви катигоричний...як хрущов прям...

Boris_Kiev
05.07.2007, 10:42
Може тоды нонконформістів, ви катигоричний...як хрущов прям...
Ексгібіціоністи - це особи, які караулять перехожих в парках і раптом перед ними оголюються.

Розповідала одна жінка: будучи десятикласницею, вона відпочивала в т.зв. "таборі комсомольського активу" на Трухановому острові (Київ).
Їхнім куратором був товаріщ Бай (який потім пішов по чиновницікій лінії). Він організовував патрулювання Труханового острова (силами комсомольців та комсомолок) на предмет виявлення саме ексгібіціоністів і заодне - парочок, що тр***лися.
Навіть експериментував з оснащенням старших патрульних радіостанціями.
Та жінка пригадує: дали їм позивні "Марс-1", "Марс-2"...
Вона запитує "а чому "Марс" ? Краще вже "Аполон!" :)

З власних спогадів: на тому ж Трухановому острові вешталися ще й інші типчики - вуайєристи. Які підглядали з кущів, а чим саме займаються парочки. Одному такому я поцілив каменюкою в корпус. Не смертельно.

vasili
05.07.2007, 10:57
Одному такому я поцілив каменюкою в корпус. Не смертельно
Тіке не розумію де ви камінюку найшли скіке там уо бувау то не міг потрафити на шось подібне тіко самий пісок та дрини.

Boris_Kiev
05.07.2007, 14:05
Тіке не розумію де ви камінюку найшли скіке там уо бувау то не міг потрафити на шось подібне тіко самий пісок та дрини.
Треба знати місця для усамітнення :)
Я тоді був біля дамбочки напроти Рибальського півосторва (вліво від моста). Каменюк вистачало :)

Liliyah Romanova
12.07.2007, 22:42
геї - то мистецтво (мрійливо так...) - і їх всі переслідують...
До речі, про "мистецтво". Я тут часто геїв бачу. Вони значки носять. То там такий вигляд... Може, то лиш я на таких некрасивих натрапляю. Спітнілі, пузаті, ще й дупою крутять. ЖАХ!

Boris_Kiev
12.07.2007, 22:53
Спітнілі, пузаті, ще й дупою крутять. ЖАХ!

Як на цій картинці ? http://caricatura.ru/parad/elistratov/pic/9058.jpg

lvivde
13.07.2007, 11:39
Може, то лиш я на таких некрасивих натрапляю. Спітнілі, пузаті
Так, Вам, очевидно, не везе.

А скільки ще некрасивих, спітнілих, пузатих, з газетою і перед телевізором чоловіків сидять (причому незалежно від орієнтації)... Cauchemar!

Взагалі-то чистоплотність серед геїв якраз набагато більше поширена, ніж серед гетеро-чоловіків... (що не означає, що всі гетеро - нечистоплотні... а то знов почнуть перекручувати мої слова...:p )

Liliyah Romanova
14.07.2007, 03:27
Так, Вам, очевидно, не везе.
Однозначно не везе. Головне, що ті пузаті та спітнілі зовсім не старі. Десь під 30. Все одно капець. А красенів тут дуже багато, і то гетеросексуалів. Тут народ помішаний на своєму тілі та його вигляді. Так що щодо гетеросексуалів, то ви радше по Україні судите. ;) Я просто намагаюся згадати якогось симпатичного ґея, але щось ніяк. Якщо навіть симпатичний, то дупою крутить так, що верне, бо навіть кобіти так не ходять. Завжди згадую при тому анекдот про дівчинку, яка тим місцем жуйку жувала. Бо вони якраз так і ходять. :D:D:D
Але як люди вони дуже симпатичні. Попри свій дивний вигляд.

Недавно говорила тут з одним місцевим офіцером (але він наш хлопець зі Станіславова), то казав, що після того, як трохи побуде в Україні, починає розуміти, чого наші дівчата виходять заміж за іноземців. :)

пупер
14.07.2007, 04:06
“починає розуміти”?....
мабуть гроші їх цікавлять....
таких дівчат....

Liliyah Romanova
14.07.2007, 04:20
“починає розуміти”?...
Та ні. Спостереження такі: "як не п'яне, то дурне". А ті всі, що хороші та порядні, вже одружені. :D:D:D

afterstep
18.07.2007, 15:24
ось тут надибав в нетрях інету - може, друзям-геям знадобиться, жеби повітря не застоювалося...
http://img2.nnm.ru/imagez/gallery/5/a/e/8/9/5ae89c372f18f4cef61ef8b83f16272f_full.jpg

dArt
18.07.2007, 16:07
Знаю во Львове барок один, где постоянно лесбиянки собираются. Любителей посмотреть на развратных девушек расстрою, там смотреть особо не на что. Такое ощущение, что лесбиянками стали от того, что мужики от них шарахаются. Пьют пиво, слушают кислотную музыку, ну целуются в засос периодически.
Точку не сдам, уж очень вкусно там кормят, а если весь форум туда ломанется на лесбиянок смотреть, мест не будет. :-)

Ну а глобально, я бы конечно

запретил публичные свадьбы педарастов (вполне лексиконное слова кстати, не понимаю почему многие стесняются его прямо написать) ,любите друг у друга в анусах поковыряться делайте это по тихому, не выставляя на показ. Знакомый канадец недавно приезжал, он сам юридическую академию закончил, хотел в Полицию устроится служить. Говорит, что бы туда попасть надо быть женщиной, цветным или гомосексуалистом. Нормальному здоровому белому мужику туда попасть практически НЕРЕАЛЬНО.
На женщину он не похож, на негра тоже, вот под голубого ему и остается косить. Ну не абсурд господа?

категорически запретил бы педарастам усыновлять ДЕТЕЙ. Ну каким вырастет ребенок с мамой Федей и папой Петей???

Если в стране педарастия считается нормой или же, мало того еще и ПООЩРЯЕТЯ государством, колличесво геев неуклонно растет. Подросток с еще не определившейся сексуальностью вполне насмотревшись различных Гей-парадов могут шагнуть совсем в неправильную сторону, вернутся будет очень непросто.

lvivde
19.07.2007, 16:10
Подросток с еще не определившейся сексуальностью вполне насмотревшись различных Гей-парадов могут шагнуть совсем в неправильную сторону, вернутся будет очень непросто.

Полный бред!

А подросток, посмотревший все это насилие и чернуху по телевизору и в кино, может шагнуть куда Вы и не догадываетесь... :suicide:

afterstep
19.07.2007, 16:27
А подросток, посмотревший все это насилие и чернуху по телевизору и в кино, может шагнуть куда Вы и не догадываетесь...
отже, гомосексуалізм - то порятунок від чонухи на телебаченні...
тільки от одна справа - дивитися чонуху по ящику, а зовсім інша - спілкуватися з нетрадиційним дядечком в реалі...

dArt
19.07.2007, 16:28
Полностью с Вами согласен насчет чернухи по телевидению.

То что сейчас показывают в кинотеатрах и по телевидению так же необходимо цензировать, хотя бы по возрастному принципу. Насмотрится ну посмотрит 16тилетний ребенок, предположим "Город Грехов", он может не понять, что это "черный стеб" а решит что это пособие "как решать проблемы" в жизни. И Пойдет бить рожи односкласникам или того хуже...

Однако, давайте не смешивать проблему "чернухи" на наших экранах и вопрос педарастии. Что мне ответить моему подростающему крошке-сыну, когда он меня спросит:

"Папа, вчера видел парад, там шли дяди, которые облизывали друг другу десна и ковырялись в попе. Это хорошо?"

ЗЫ Я даже горд тем, что ты впервые снял с меня карму именно по этому вопросу. Был уверен, что с меня полетят перья на национальных ветках :-)

"Нет", я отвечу сыну," это плохо, и этих дядей нужно лечить".

Лвивд, вот ты мне скажи, ты бы хотел, что бы твой ребенок стал педарастом и занимался сексом через анальное отверстие???

bora
19.07.2007, 16:33
Лвивд, вот ты мне скажи, ты бы хотел, что бы твой ребенок стал педарастом и занимался сексом через анальное отверстие???

Ну звісно, бо він інакше на то дивиться. Але який тоді син?
Та й не тільки чоловіки таким займаються, самі ж заборонені фільми, мабуть, дивилися)))

Boris_Kiev
19.07.2007, 16:35
Что мне ответить моему подростающему крошке-сыну, когда он меня спросит:

Крошка-сын к отцу пришел
И сказала кроха:
pisa v pisu - хорошо
pisa v popu - плохо!

dArt
19.07.2007, 16:38
Анегдотик вспомнил в тему, тут можешь тоже Кармы снять, если не понравится.

Приходит гомосексуалист к врачу.

- Доктор, у меня СПИД, СПАСИТЕ!!!
-Что ж, постараемся помочь. Пейте каждое утро на тощак 3 литра сырого молока и заедайте киллограмом квашеных огурцов. На обед 2 литра горохового супа.

Через неделю.
- Доктор. Я ем на унитазе, я пью на унитазе, телевизор смотрю на унитазе, работаю на унитазе, сплю на унитазе, я ЖИВУ на унитазе.
Доктор, неужели жто поможет?
-Вряд ли, но хоть поймешь, зачем мужику Ж...ПА нужна!!!

Да, Лвивд, кстати отнимите , пожалуйста карму мне и тут, уверен, Вам анекдот не понравится.

lvivde
19.07.2007, 16:45
Что мне ответить моему подростающему крошке-сыну, когда он меня спросит:
"Папа, вчера видел парад, там шли дяди, которые облизывали друг другу десна и ковырялись в попе. Это хорошо?"
...

Никто на гей-парадах не облизывает друг другу десна и не ковыряется в попе...

И как уже правильно было замечено ,анальным сексом занимаются не птолько мужчины с мужчинами...

afterstep
19.07.2007, 16:46
Анегдотик вспомнил в тему, тут можешь тоже Кармы снять, если не понравится.

анекдот старий і бородатий... не провокуйте, га?
крім того - одна з відмінностей світу збоченців: якщо лесбіянством балуються по молодості, а потім переростають та стають жінками - то педіки якраз тверді в своїх "переконаннях"
--
Щоб відівчити Холмса курити, Ватсон почав щоранку мундштук люльки запихати собі в задницю.
Холмс курити кинув... А от Ватсон так і не зміг позбутися своєї звички...

afterstep
19.07.2007, 16:47
анальным сексом занимаются не птолько мужчины с мужчинами...
угу - дійсно - навіть песики на вулиці часто пробують то робити...

lvivde
19.07.2007, 16:49
Приходит гомосексуалист к врачу.

- Доктор, у меня СПИД, СПАСИТЕ!!!
"Грешно смеяться над больными..."

Кстати, Сэр Элтон Джон провел свой благотворительный концерт в Киеве в поддержку борьбы со СПИДом.

И эта "чума ХХго века" существует в обществе независимо от ориентации. Украина бьет к большому сожалению все рекорды по увеличению заражений...

lvivde
19.07.2007, 16:50
крім того - одна з відмінностей світу збоченців: якщо лесбіянством балуються по молодості, а потім переростають та стають жінками - то педіки якраз тверді в своїх "переконаннях"

і звідки, цікаво, у Вас такі дані ??

lvivde
19.07.2007, 16:52
Ну звісно, бо він інакше на то дивиться. Але який тоді син?
Якщо мій син житиме в гомофобній Україні, то не хотів би.

А дитина буде - є така річ, як усиновлення

dArt
19.07.2007, 16:52
Да Вы знаток. Ладно активный гомосексуализм, можно списать на избыток мужских сил, это, возможно, лечится обильными порциями женской ласки и электрошолком при виде обнаженной мужской натуры. А вот как же пассивная сторона? Каково им, беднягам?

lvivde
19.07.2007, 16:54
Да Вы знаток. Ладно активный гомосексуализм, можно списать на избыток мужских сил, это, возможно, лечится обильными порциями женской ласки и электрошолком при виде обнаженной мужской натуры. А вот как же пассивная сторона? Каково им, беднягам?

а есть и универсалы!

dArt
19.07.2007, 16:56
Якщо мій син житиме в гомофобній Україні, то не хотів би.

А дитина буде - є така річ, як усиновлення

Вот как раз против усыновления детей гомосексуалистами я категорически выступаю.:feminist:

lvivde
19.07.2007, 16:58
Вот как раз против усыновления детей гомосексуалистами я категорически выступаю.
Выступайте... Это Ваше право...

А мы поедем туда жить, где это разрешено.

dArt
19.07.2007, 17:03
Чемодан, вокзал, Амстердам?
Ура, я понемногу становлюсь патриотом. :-)
Однако, недумайте, что даже там вам будет просто получить в свои руки такое сокровище, как Ребенок.

пупер
19.07.2007, 17:28
і звідки, цікаво, у Вас такі дані ??
і я таке бачив....
дівчина за кілька років позбувається своєї бісексуальності....
у вас же є лесбійки знайомі....
спитайте: вони підтвердять....

lvivde
19.07.2007, 17:28
Однако, недумайте, что даже там вам будет просто получить в свои руки такое сокровище, как Ребенок.
Не думаю, это не просто, но возможно !!! :p

lvivde
19.07.2007, 17:30

но это все - сугубо индивидуально... Так що не треба узагальнювати...

dArt
19.07.2007, 17:30
Думаю можно даже быстрее, если взять мужика повыносливее да закрыть с ней в номере на море на недельку :-)

afterstep
19.07.2007, 17:35

я думаю, - чоловік бридиться обговорювати такі високодуховні теми з цими жахливими двожоподірчатими чудовиськами...

lvivde
19.07.2007, 17:48
я думаю, - чоловік бридиться обговорювати такі високодуховні теми з цими жахливими двожоподірчатими чудовиськами...
Прям уж!!! :aggressive:
Все такие чудовища...

Скорее, девушкам было бы бридко общаться с таким неучем и некультурным человеком, как Вы...

dArt
19.07.2007, 17:51
Прям уж!!! :aggressive:
Все такие чудовища...

Скорее, девушкам было бы бридко общаться с таким неучем и некультурным человеком, как Вы...

Фи, уйди прааатцивный :-)

afterstep
19.07.2007, 17:52
Прям уж!!!
Все такие чудовища...

Йой!!! цей вар'ят не знає анекдотів вірменського радіо! Хоча - він також і не знає, навіщо чоловікам задниця ;)
--
lvivde - та не позор себе! викинь з ніку буквосполучення lviv, будь ласка!

lvivde
19.07.2007, 17:57
Йой!!! цей вар'ят ...
lvivde - та не позор себе! викинь з ніку буквосполучення lviv, будь ласка!

Зато ты, видно, все знаешь...

А ты - выкинь степ из своего ника, и получишь по-немецки то, чем ты являешься... :D

lvivde
19.07.2007, 17:58
Фи, уйди прааатцивный :-)
"Улетаю, улетаю...";)

afterstep
19.07.2007, 18:04
Зато ты, видно, все знаешь...

ну так я ж не .... гм.... гей? до речі - можна до ніків ще й побуквенно чіплятися - але направду, не позор старий добрий Львів! Б#$%ство тут завше було в пошані, а от педерастія - воно явно не наше...
--
Зате я тепер можу гордитися тим, що мені карму знімають геї!!!!!!!!!

пупер
19.07.2007, 18:04
но это все - сугубо индивидуально... Так що не треба узагальнювати...
так, так....
а лукавити не варто.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
в молодому віці (до 21) багато дівчат можуть собі дозволити “розважатися”....
(у відсотках називати не буду, бо це й справді індивідуально)...
але мої попередні слова — слова лесбійки.....

пупер
19.07.2007, 18:07
ну так я ж не .... гм.... гей? до речі - можна до ніків ще й побуквенно чіплятися - але направду, не позор старий добрий Львів! Б#$%ство тут завше було в пошані, а от педерастія - воно явно не наше...
--

львівде, зніміть ще мені карму.....
не хочу бути білою вороною....

lvivde
19.07.2007, 18:07

не тільки геї, а ще й Львів"яни-геї. Я Вас щиро поздоровляю з цим і дуже радий, що Ви цим гордитеся! :dance:

lvivde
19.07.2007, 18:08
львівде, зніміть ще мені карму.....
не хочу бути білою вороною....
не дождетесь! :p

afterstep
19.07.2007, 18:17
не тільки геї, а ще й Львів"яни-геї

та, то правда... комуняцька окупація спаскудила місто...

lvivde
19.07.2007, 18:30
та, то правда... комуняцька окупація спаскудила місто...
Шановний, Ви брєдітє ?!
При чому тут комуняки??

Boris_Kiev
19.07.2007, 18:34
Ого, тут пристрасті не менші, ніж в "українсько-москальських" гілках !

Львівські проктологи без роботи не залишаться :)

Хлопці, не ображайте слабку стать!

lvivde
19.07.2007, 18:44
Хлопці, не ображайте слабку стать!

Это еще посмотреть, кто кого... А потом посмотрим, кто из нас слабый пол...:feminist:

afterstep
19.07.2007, 18:46
та нє - то слабка стать на нас накидається ;) мовляв, ми невірної орієнтації - де ж то можна таким з дівчатами займатися?

lvivde
19.07.2007, 18:49
та нє - то слабка стать на нас накидається ;) мовляв, ми невірної орієнтації - де ж то можна таким з дівчатами займатися?

ніхто на вас не накидається.... почитайте краще свої дописи, що Ви, шановний післякроку, писали...:8:

Boris_Kiev
19.07.2007, 18:57
Ніч. Копиця сіна. Поруч - приємна дівчина.
Прислухалася і каже: "Петухі поют!"

Тут з гуркотом проноситься авто, з вікон якого лунає:
"Галубая луна! Галубая луна!"

Справді, Пєтухі поют !

afterstep
20.07.2007, 15:48
ніхто на вас не накидається.... почитайте краще свої дописи, що Ви, шановний післякроку, писали...
гм... я тут вам зроблю одну пропозицію...
давайте так - ви не рекламуєте анальний секс і спілкуєтеся як нормальний співрозмовник - і ми теж себе так поводимо ;) Бо, якщо ви звернете увагу на інших дописувачів - у своїй більшості вони дозволяють собі лише жарти на сексуальні теми - але в жодному разі не рекламують свої вподобання.
Тобто більшість - таки адекватні співрозмовники, якім не доводиться так знущатися над своєю задницею задля самореклами...
--
До речі, питання по суті - а як ви ставитися до демонстацій скінів? (скін-хедів)?

lvivde
20.07.2007, 19:08
До речі, питання по суті - а як ви ставитися до демонстацій скінів? (скін-хедів)?
Це, як раз притання не по суті... Відкривайте гілку про скін-хедів і вперед з піснею! :moskali:

afterstep
20.07.2007, 19:15
Це, як раз притання не по суті... Відкривайте гілку про скін-хедів і вперед з піснею!

ні - в них демонстрації якраз теж побудовані на антисуспільному фаторі ;) теж - "ми вдаримо по вашій моралі своїми збоченнями" ;)
Тут не у відповідну гілку впирається - питання по суті звучить інакше - як ви ставитеся до інших антисуспільних демонстрацій6 як би вони вам огидні не були? чи тут ви згадуєте про свої права як ...гм... "членів суспільства"??? - і починаєте вимагати заборони цих покидьків та їхніх маршів?
--
А як же їхнє право?... На самоствердження?... вам не видається, що рабороняти скінів - то теж подібно на гомофобію?

пупер
20.07.2007, 19:21
Модератори! А може й цю гілочку - на замок ?
фу, яке фото..... :mad:

afterstep
20.07.2007, 19:22
ще б в правила б додати - ми не расисти і не гомофоби - але бажаючих поговорити ПРО ЦЕ у такому ракурсі - ласкаво просимо йти собі на відповідні форуми ;)
Львів, одвічна столиця пурєдної розпусти та розваг - не для п@#$расів :)

Капітан
20.07.2007, 19:23
100%. Для педерастов должны быть созданы особые условия. И чем особенней и дальше отсюда - тем лучше. Насильно мил не будешь.
lvivde (http://forum.lvivport.com/member.php?u=1155) , по моему Вам здесь нечего ловить :)

afterstep
20.07.2007, 19:29
по моему Вам здесь нечего ловить

чому відразу так? як буде здибанка в реалі - може, щось і піймає?

Boris_Kiev
20.07.2007, 19:32
Це з форуму Северодонецька:
Заходят два гомика в аптеку. Договорились называть дорогие презы мерсами, дешевые - москвичами..
-давай купим 2 мерса.
-не., давай лучше 4 москвича...
Аптекарь им:
- купите лучше 10 УАЗиков, вам все равно по г.. кататься...

Полковник
20.07.2007, 19:54
100%. Для педерастов должны быть созданы особые условия. И чем особенней и дальше отсюда - тем лучше. Насильно мил не будешь.
lvivde (http://forum.lvivport.com/member.php?u=1155) , по моему Вам здесь нечего ловить :)

Как это "нечего ловить"?
А почти 70 дописов Бориса, что, просто забыть?
Не обращать на них внимания?
Нет, не правы Вы, Капитан!
Оставайся, пративный, лови и поймаешь!
Верю!

Boris_Kiev
20.07.2007, 19:58
фу, яке фото..... :mad:
Де ?

lvivde
20.07.2007, 20:07

не Вам решать, где мне быть. А здесь я ничего и не ловлю :p

lvivde
20.07.2007, 20:09
Как это "нечего ловить"?
А почти 70 дописов Бориса, что, просто забыть?
Не обращать на них внимания?
Нет, не правы Вы, Капитан!
Оставайся, пративный, лови и поймаешь!
Верю!

уболтали, остаюсь! :dance:

zet
20.07.2007, 20:12
не Вам решать, где мне быть. А здесь я ничего и не ловлю
Попробую пояснить свою позицию. Мне абсолютно нет дела до вашей интимной жизни до тех пор, пока вам не пришло в голову красоваться на парадах. Зачем эта демонстративность и навязывание своего способа жизни? Никто ведь традиционной ориентации голыми парами на парадах не шастает...Именно это раздражает, а не ваша , хм, "уникальность"..

lvivde
20.07.2007, 20:36
Попробую пояснить свою позицию. Мне абсолютно нет дела до вашей интимной жизни до тех пор, пока вам не пришло в голову красоваться на парадах. Зачем эта демонстративность и навязывание своего способа жизни? Никто ведь традиционной ориентации голыми парами на парадах не шастает...Именно это раздражает, а не ваша , хм, "уникальность"..
Ну что ж, хорошая позиция. На самом деле, гей-парады задумывались и начинались с конкретной целью покончить с дискриминацией например... К сожалению, в последнее время они действительно превратились в развлекательную программу. Как я уже и писал, очень многие геи эти парады тоже не любят. Но, как говорится, на вкус и цвет товарища нет...

пупер
20.07.2007, 20:41
вставлю свої три копійки.....
мені цікавіше читати перепалку гомофобів та гомофіла, аніж дописи однієї “правильної” дівчини....
львівде, залишайтеся....

zet
20.07.2007, 20:44
вставлю свої три копійки.....
мені цікавіше читати перепалку гомофобів та гомофіла, аніж дописи однієї “правильної” дівчини....
львівде, залишайтеся....
Пупер. только не говорите, что картинки Бориса вам тоже понравились ;)
А вы, lvivde, конечно оставайтесь.. Раз вы не любитель парадов в "неглиже", то нет проблем... :)

пупер
20.07.2007, 21:02
Пупер. только не говорите, что картинки Бориса вам тоже понравились ;)
А вы, lvivde, конечно оставайтесь.. Раз вы не любитель парадов в "неглиже", то нет проблем... :)
:beee: картинки жахливі.....

Полковник
20.07.2007, 21:35
:beee: картинки жахливі.....

Тому шо RU! :D :D :D

zet
20.07.2007, 21:57
Тоже RU, но...
http://s7.rimg.info/e557eb052f548b70ad66607609ec66a3.gif (http://smiles.33b.ru/smile.79598.html) http://s6.rimg.info/a920706ce549d0c341d921de3a558fe0.gif (http://smiles.33b.ru/smile.74526.html) http://s6.rimg.info/f6e3f80d052573a003d6464298909009.gif (http://smiles.33b.ru/smile.74539.html)

MARTINI
20.07.2007, 23:27
Альо, один гомосєк на форумі, а ви виганяти надумали. Най собі буде, наче безобідний

Boris_Kiev
20.07.2007, 23:32
Альо, один гомосєк на форумі, а ви виганяти надумали. Най собі буде, наче безобідний

Го-лу-бой!
Го-лу-бой!
мы хотим дружить с тобой !

(Ю. Ентін)

Полковник
20.07.2007, 23:34
Го-лу-бой!
Го-лу-бой!
мы хотим дружить с тобой !

(Ю. Ентін)

Кто бы сомневался, Борис!

afterstep
20.07.2007, 23:35
Най собі буде, наче безобідний
ну хіба під вашим патронатом ;) і мінусомет йому вкоротити трошки... бо потім довго пояснювати, що то не я такий поганий - що то геї карму знімають... то воно ніби так навіть і на плюс би мало писатися - як гей тобі карму зняв - нє?

Boris_Kiev
20.07.2007, 23:43
мінусомет йому вкоротити трошки А...це... частина тіла чи спосіб...?

А Капітан (праатівний) колись отримав купу компліментів від Heroe.

MARTINI
20.07.2007, 23:45
Карму ніхто не знімає
http://forum.lvivport.com/images/buttons/y.gif (http://forum.lvivport.com/showthread.php?do=post_thanks_add&p=107052) карму додає, а http://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gif (http://forum.lvivport.com/showthread.php?do=post_groan_add&p=107052) просто показує, що допис не подобається, на кількість карми не впливає.
Але я працюю над тим, щоб http://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gif (http://forum.lvivport.com/showthread.php?do=post_groan_add&p=107052) знімав карму, наразі не виходить :(

Полковник
20.07.2007, 23:48
Карму ніхто не знімає
http://forum.lvivport.com/images/buttons/y.gif (http://forum.lvivport.com/showthread.php?do=post_thanks_add&p=107052) карму додає, а http://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gif (http://forum.lvivport.com/showthread.php?do=post_groan_add&p=107052) просто показує, що допис не подобається, на кількість карми не впливає.
Але я працюю над тим, щоб http://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gif (http://forum.lvivport.com/showthread.php?do=post_groan_add&p=107052) знімав карму, наразі не виходить :(

ЭТО ЗДОРОВО!!!!!

afterstep
20.07.2007, 23:48
Але я працюю над тим, щоб знімав карму, наразі не виходить

ну то моє вам побажання - щоб успіхи і надалі вас так само переслідували ;)

lvivde
21.07.2007, 22:13
Карму ніхто не знімає

дуже шкода

пупер
22.07.2007, 08:51
дуже шкода
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif дуже шкода, що не знімає?.....
оце можна було би наробити біди......
у всіх дописах одного форумлянина проклацати “погано”.....
був би серйозний трафунок....

прецеденти у мене були.....
в людини карма була мінус сорок...... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

lvivde
23.07.2007, 22:36
Це відео - підбірка сцен з різнаманітнійших кінофільмів - про чоловіків, які цілують чоловіків.

Якщо для Вас чоловік, що цілує чоловіка, є образливим - передивіться це відео знову і знову, поки Ви не звикнете. Дякуємо Вам! :clapping:

http://youtube.navi-gate.org/v/SB3M7vByoDM/

або

http://www.searchthetube.com/details.php?id=SB3M7vByoDM

Шукайте на ютьюбі "A kiss is just a kiss"...

Boris_Kiev
23.07.2007, 22:48
А відео, як солдатик (бажано неслов"янської національності. Брюнетік. Душка!) ...цілується з козою - знайдете ?
Дякую !

lvivde
23.07.2007, 23:12
А відео, як солдатик (бажано неслов"янської національності. Брюнетік. Душка!) ...цілується з козою - знайдете ?
Дякую !

шукайте самі! :p

Той лінк, що я виставив вище не моє жодного стосунку до збочень. Усі сцени - дуже естетичні, вибрані з різних художнії фільмів різних часів.

П.С. ну але якщо Вас вже дуже цікавить тема кози, то подивіться фільм Вуді Алена "Все що Ви хотіли знати про секс, але соромилися запитати". Один з епізодів - мужик, що закохується у вівцю... І це - Вуді Аллен!!!

пупер
23.07.2007, 23:23
Це відео - підбірка сцен з різнаманітнійших кінофільмів - про чоловіків, які цілують чоловіків...

я подивився....
і шо?...
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
невже я став геєм?

Якщо для Вас чоловік, що цілує чоловіка, є образливим - передивіться це відео знову і знову, поки Ви не звикнете. Дякуємо Вам! :clapping:

кліп: ваша робота?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

Boris_Kiev
23.07.2007, 23:25
ну не хочете про Козу (мабуть тому що коза - жінка. Фу!) - покажіть, як зоо-гей кохає Ішака чоловічної статі.

lvivde
23.07.2007, 23:30
я подивився....
і шо?...

невже я став геєм?

кліп: ваша робота?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

гиги

Звичайно не став! Ні, кліп не моя робота, але ідея - пречудова, на мій погляд.

afterstep
23.07.2007, 23:30
Якщо для Вас чоловік, що цілує чоловіка, є образливим - передивіться це відео знову і знову, поки Ви не звикнете. Дякуємо Вам!

шкода часу на перегляд...
там брежнєвські поцілунки взасос - є?

lvivde
23.07.2007, 23:32
шкода часу на перегляд...

ну, я думаю, 5 хвилин Вашого дорогоцінного часу можете виділити.

Ну а не хочете, не дивіться... Вас ніхто не змушує.:ninja:

Boris_Kiev
23.07.2007, 23:33
Это еще посмотреть, кто кого... А потом посмотрим, кто из нас слабый пол...:feminist:
"ВАС має бути 52 000 000" ? Тож кохайтеся !

lvivde
23.07.2007, 23:35
Тож кохайтеся !

Кохаймося! Бо і ми, і Ви того варті!!!:naci:

пупер
23.07.2007, 23:37
гиги
Звичайно не став! Ні, кліп не моя робота, але ідея - пречудова, на мій погляд.
та ні...
ідея ніяка....

afterstep
23.07.2007, 23:39
"ВАС має бути 52 000 000" ? Тож кохайтеся !
... і динозаврів Ной теж узяв у ковчег - ну як же ж не взяти - був наказ: "Кожної тварі по парі"...
Але помилився з бодуна Ной - обидва хлопчиками виявилися...
Тому й вимерли... хоч і дуже старалися...

lvivde
23.07.2007, 23:41
та ні...
ідея ніяка....

ні, пречудова!!!

Ну, було б теж непогано, на мій погляд, зробити підбірку поцілунків Чоловік плюс Жінка, Жінка плюс Жінка і Чоловік плюс Чоловік.

zet
23.07.2007, 23:43
Жінка плюс Жінка і Чоловік плюс Чоловік.
Увы, ничего личного, но от последних 2-х тошнит, так что только в собственной спальне при плотно закрытых дверях...

Boris_Kiev
23.07.2007, 23:50
ні, предудова!!!

Ну, було б теж непогано, на мій погляд, зробити підбірку поцілунків Чоловік плюс Жінка, Жінка плюс Жінка і Чоловік плюс Чоловік.
Ось наші дівчата.
http://img62.imageshack.us/img62/1707/girlsnd6.jpg
Прааатівниє, НЄ ?

Мабуть оці красавчики нє прааатівниє ?

пупер
23.07.2007, 23:53
ні, предудова!!!

добре, що ви не проти й таких стосунків....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

lvivde
24.07.2007, 00:02
Увы, ничего личного, но от последних 2-х тошнит, так что только в собственной спальне при плотно закрытых дверях...

если Вас тошнит, значит Вы недостаточное количество раз пересмотрели видео (а скорее всего - ни разу)...

lvivde
24.07.2007, 00:03
добре, що ви не проти й таких стосунків....

звичайно не проти! Я про це вже писав вище!
Главное - чтобы человек был хороший!!!

пупер
24.07.2007, 00:04
если Вас тошнит, значит Вы недостаточное количество раз пересмотрели видео (а скорее всего - ни разу)...
мене не нудить, мені смішно....
така реакція має бути?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

zet
24.07.2007, 00:06
така реакція має бути?..
Еще пару пересмотров и вам понравится... ;) :)

lvivde
24.07.2007, 00:08
така реакція має бути?..

а що саме смішно? Що дві людини кохають одне одного??

Boris_Kiev
24.07.2007, 00:11
Цікаво, а активні гомосексуалісти мають звичай називати своїх партнерів жіночими іменами ?
Наприклад, Марика - Машею ?

пупер
24.07.2007, 00:12
а що саме смішно? Що дві людини кохають одне одного??
мабуть ви унікальний гей, бо ті, з ким я знайомий просто хочуть тр***тися.....

lvivde
24.07.2007, 00:22
мабуть ви унікальний гей, бо ті, з ким я знайомий просто хочуть тр***тися.....

Таких, що хочуть лише "тр***тися" повно і серед гетеро...

пупер
24.07.2007, 00:32
Таких, що хочуть лише "тр***тися" повно і серед гетеро...
:y: :y: :y:
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif

пупер
24.07.2007, 02:34
львівде, для вас: http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

http://500px.com/photopre/848.jpg

Liliyah Romanova
24.07.2007, 02:45
Останнє бачила. Знудило. :( А жінка плюс жінка з огляду на вічну чоловічу стеретипну мрію про "трикутник", мабуть, збуджує, а не відштовхує. І точно не веде додумки про лесбійок.

пупер
24.07.2007, 02:53
Останнє бачила. Знудило. :( А жінка плюс жінка з огляду на вічну чоловічу стеретипну мрію про "трикутник", мабуть, збуджує, а не відштовхує. І точно не веде до думки про лесбійок.
частково не веде.....
справжні лесбійки мають чоловічі риси, гомосексуалісти — жіночі....
тому краще тільки фантазувати..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Liliyah Romanova
24.07.2007, 03:06
добре, що ви не проти й таких стосунків...
На жаль для геїв, все-таки навіть геї народжуються природнім шляхом, а не, звиняйте, через... :suicide:

пупер
24.07.2007, 03:09
На жаль для геїв, все-таки навіть геї народжуються природнім шляхом, а не, звиняйте, через... :suicide:

розтин цезаря?!!.....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif

lvivde
24.07.2007, 10:30
справжні лесбійки мають чоловічі риси, гомосексуалісти — жіночі....

не потрібно узагальнювати... подивіться відео і порахуйте, скільки з них мають жіночі риси... Це все лише кліше!

lvivde
24.07.2007, 10:34
Останнє бачила. Знудило.
тоді як же Ви в тій Оттаві живете?! Вас моє тоді весь час нудити?!
;)

пупер
24.07.2007, 10:57
не потрібно узагальнювати... подивіться відео і порахуйте, скільки з них мають жіночі риси... Це все лише кліше!
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif це типу ще раз подивитися?.... ні, дякую.....
львівде, я пишу завжди тільки те, що думаю, і тільки те, у чому впевнений....
якщо не впевнений, або думаю інакше — не пишу...

(мабуть треба буде ці слова на підпис поставити, щоб не було в майбутньому непорозумінь).....

пс. як вам фото?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

lvivde
24.07.2007, 14:18
як вам фото?..
а хто то на фото? :shy:

Liliyah Romanova
24.07.2007, 15:47
тоді як же Ви в тій Оттаві живете?! Вас моє тоді весь час нудити?!
На вулиці я ще ні разу не бачила, тим більше, щоб цілувалися. Крім того, саме суспільство тут ще далі дуже консервативне. Дивилася колись програму, де 2 ґеї хотіли продати своє помешкання, то їхній агент порадив їм познімати свої фото і поховати, бо можуть не продати.

Пропаганди цих стосунків теж не дуже бачила. А їхню фрі газетку не беру ніколи і не читаю, хоча вона є у багатьох точках по всьому місту. Я беру звичайні газети, з новинами. :)

afterstep
24.07.2007, 15:58
Пропаганди цих стосунків теж не дуже бачила
дикий у вас там нарід, не цивілізований! от у Львові - справжній "центр терпимості" ;)
Ну, чи місто терпимості? (з блакитними ліхтарами)

lvivde
24.07.2007, 16:50
На вулиці я ще ні разу не бачила, тим більше, щоб цілувалися.
тобто Вас знудило після перегляду відео?

дуже прикро. Скорого одужання!

afterstep
24.07.2007, 17:01
не досить що п#$%ар - ще й хам ;)

Капітан
24.07.2007, 17:07
не досить що п#$%ар - ще й хам
Сложно быть культурным, если не знать даже таких елементарных вещей, как для чего мужику задница :)

lvivde
24.07.2007, 17:31
Сложно быть культурным, если не знать даже таких елементарных вещей, как для чего мужику задница :)

Если бы Вы внимательно читали мои высказывания, Вы бы увидели, что речь далеко не о заднице. А для чего мне она, решать мне самому :p

lvivde
24.07.2007, 17:34
ще й хам ;)
Я думаю, все посетители этого форума могут убедиться сами, какой Вы "вежливый", прочитав Ваши оскорбления в мой адрес...

afterstep
24.07.2007, 17:39
чоловіче - ви себе поводите, як п'яний жебрак, що виставив гнійні рани на огляд публіки і тішиться з того, що люди його бридливо стороняться.
Таки б хотів побачити вас в реалі, направду...
--
до речі - якщо чоловік відкрито каже, що він п#$%ар - то чи для нього є образою, що я його так називаю?

lvivde
24.07.2007, 18:12
невже усі тут вважають так як афтерстеп ? :8:

Liliyah Romanova
24.07.2007, 18:17
тобто Вас знудило після перегляду відео?
Ні, просто натрапила на знимку.
А ще, якщо вас цікавить, подавалися тут деякі люди з ґеївськими сайтами. От від того знудило. Сайт hotmale крапка ком. Приємного перегляду.
Для мене цей сайт співпрацівники закрили, бо я спиною до моніторів відвернулася.

lvivde
24.07.2007, 18:20
Ні, просто натрапила на знимку.
А ще, якщо вас цікавить, подавалися тут деякі люди з ґеївськими сайтами. От від того знудило. Сайт hot male. Приємного перегляду.
Для мене цей сайт співпрацівники закрили, бо я спиною до моніторів відвернулася.

Ясно. Але я такими сайтами теж не цікавлюсь. Лінки вище - абсолютно естетичні... От пупер, наприклад, дивився - і нічо. ;)

Boris_Kiev
24.07.2007, 18:23
Я погоджуюся з формулюванням Афтерстепа.
Вихований гомосексуаліст або замовчуватиме свої вподобання (і для оточення буде просто нормальним співаком, водієм, математиком) або в певних випадках може спокійно сказати, що його орієнтація така-то і крапка.
Проти таких нічого не маю.
А піарити колір і марку своїх трусів - це огидно слухати.

lvivde
24.07.2007, 18:59
А піарити колір і марку своїх трусів - це огидно слухати.
Який піар? А ну давайте сюда лінк!!! :mad:

А рагулів і хамів у нашому суспільстві вистачає незалежно від їхніх сексуальних вподобань!

Те, за що я виступаю - це припинення дискримінації людей за будь-якими ознаками!

А вихований гетеросексуал не почне повчати гомосексуала для чого йому п"ята точка... Є геї, які не практикують анальний секс, і є дуже багато гетеросексуальних пар, які таке практикують... :p
Ви безумовно в праві висловлювати свою думку, але я не позволю нікому (знову ж таки незалежно від орієнтації) мене "оскор-блять" :feminist:

lvivde
24.07.2007, 19:01
Таки б хотів побачити вас в реалі, направду...

Отвечу цитатой: "не дождетесь!"

Ато сражу вас своей неотразимостью, потом проходу не дадите... По что оно мне... :eek: :suicide: :D :D :D :D :D :D :D

lvivde
24.07.2007, 19:11
Вихований гомосексуаліст або замовчуватиме свої вподобання (і для оточення буде просто нормальним співаком, водієм, математиком) або в певних випадках може спокійно сказати, що його орієнтація така-то і крапка.

Усе моя орієнтація - така-то. Я - чоловік, що любить чоловіка! І крапка!

Я живу зі своїм коханим і дуже радий і щасливий, і мені начхати на те, що Ви з цього приводу думаєте (і не треба мені відповідати, мені це нецікаво)!

Але вся проблема в тому, що Ви вважаєте - "номальний" = гетеро.
Гомо = "збоченець". І ось тут Ви глибоко помиляєтеся!

zet
24.07.2007, 19:15
И чего крик подняли? Шли бы на другие темы, а то улеглись тут грудью на амбразуре и удивляетесь, почему ж стреляют...

Boris_Kiev
24.07.2007, 21:23
Якщо гетеросексуальні партнери бавляться, крім традиційного, ще й анальним сексом – це крім них нікого не цікавить.
Чи може вони носять якісь знаки, зрозумілі тільки посвяченим ?
Наприклад, червоний ромб або зображення мішені на спідничці ?

Співають вголос “специфічні” пісні ? Або ходять на паради ? Качають “громадські права” ?
Теж саме можна сказати і про зоофілів. Де їхні клуби ? Де осередок їхнього руху ? На іподромі ? В зоопарку ? В цирку ?
Ну й кого то хвилює крім них самих ?

Не треба “ладнатися” до них. Гомосексуалізм відкриває список збочень в будь-якій пcихологічній та психіатричній літературі.

Нормальним людям слухати одкровіння голубих огидно.
Дякуйте Богові, що у вас в реалі не кидають лайном.

“В ЗАД – ВПЕРЕД!” Маркс та Енгельс теж були “солодкою парочкою”. Пишайтеся !

пупер
24.07.2007, 22:53
Ясно. Але я такими сайтами теж не цікавлюсь. Лінки вище - абсолютно естетичні... От пупер, наприклад, дивився - і нічо. ;)
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif це мене не здивувало, бо бачив кілька тих фрагментів у фільмах.....
це ви мене в адвокати наймаєте?..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif

afterstep
24.07.2007, 23:05
И чего крик подняли? Шли бы на другие темы, а то улеглись тут грудью на амбразуре и удивляетесь, почему ж стреляют...

одне питання - чи грудьми?!

Boris_Kiev
24.07.2007, 23:08
одне питання - чи грудьми?!
Ну хіба накладними :)

lvivde
24.07.2007, 23:11

ага, типа стреляют, потому что я улегся... Пошел на амбразуру, потому что провоцируют, обзывают, и т.д.
:feminist:

lvivde
24.07.2007, 23:15
Гомосексуалізм відкриває список збочень в будь-якій пcихологічній та психіатричній літературі.

Дякуйте Богові, що у вас в реалі не кидають лайном.

Можете засунуть себе литературу n-летней давности сами знаете куда...

Почитайте, что-ли тут:
http://djv.ru/?action=news&id=5207

А употребить "Бог" и "говно" в одном предложении - это еще нужно умудриться! :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

lvivde
24.07.2007, 23:15
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif це мене не здивувало, бо бачив кілька тих фрагментів у фільмах.....
це ви мене в адвокати наймаєте?..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif

нет, я Вас в пример ставил!

afterstep
24.07.2007, 23:27
Можете засунуть себе литературу n-летней давности сами знаете куда...

то фахова порада...
чоловік знає, що радить - він експерт у питаннях "засуньте собі"...
і взагалі, за останні роки відбувся такий бурхливий розвиток тих органів, що навіть те, що в біблії та давньому Римі вважалося найогиднішою розпустою - зараз є високим мистецтвом...

пупер
24.07.2007, 23:28
нет, я Вас в пример ставил!
не варто.....
я — цинік......
в людях бачу добро, але намагаюся побачити зло....

і рано чи пізно бачу....

Boris_Kiev
24.07.2007, 23:29
Lvivde, а Ви не пробували зі своїм чоловіком заробляти на ярмарках та народних гуляннях ?
Може й на квиток до Голандії нашкребете. Або до Англії - поручкаєтеся з Сером.

lvivde
24.07.2007, 23:29
що в біблії та давньому Римі вважалося найогиднішою розпустою ...
попрошу цитату!!!:mad:

lvivde
24.07.2007, 23:30
Миф №5. «Гей-парады – это выпячивание своей ориентации. Сидите в своих гей-клубах и занимайтесь друг с другом чем хотите, но не надо выносить это всё на улицу. На это же противно смотреть. А что, если мой сын или дочь увидят всё это? Как я им это объясню?»

Пока речь идет о жизни в своё удовольствие, развлечениях и разнообразных способах проведения личного досуга, действительно, вполне хватает гей-клубов, стриптиз-баров и кабаре-шоу с трансвеститами. Объявлять окружающим о своей ориентации и выходить на правозащитные манифестации при этом совершенно не обязательно. Однако если партнеры одного пола решают образовать стабильную пару, вести совместное хозяйство (а женские пары – еще и заводить детей с помощью донорства), то гей-клубы и бары тут, увы, ничем помочь уже не смогут. Пары, вступающие в стабильные отношения наподобие брака, нуждаются в упорядочивании своих имущественных и интимных отношений, в социальной защите при достижении определенного возраста, когда силы и здоровье начинают подводить. Парам с детьми жизненно необходимы правовые механизмы для усыновления биологических или приемных детей своего партнера, так как в случае непредвиденных обстоятельств (смерти или тяжелой болезни биологического родителя) такие дети фактически оказываются беззащитными сиротами при живом втором родителе, не имеющим никаких прав на попечение. По статистике, в США 34,3% женских однополых пар и 22,3% мужских воспитывают детей в своих семьях. Подавляющее большинство этих детей являются биологически родными.

Многими также упускается из вида тот факт, что права, которые требуют геи и лесбиянки, нужны в первую очередь парам, которые прожили вместе не один год, а в зрелом возрасте оказываются одинокими и никому не нужными. Для молодых людей и девушек, полных сил и здоровья, способных самостоятельно позаботиться о себе, такие права гораздо менее актуальны. По статистике средний возраст заключения однополого брака для канадских мужчин составляет 43,9 года, а женщин – 41,6. Средний возраст стабильных мужских однополых пар в США, ведущих совместное хозяйство – 43, 5 года, женских – 42,8. При всём при этом, прав на регистрацию союза невозможно добиться, просиживая в гей-барах и клубах и не «выпячивая» свою ориентацию. Именно для этого, в частности, и проводятся публичные мероприятия – чтобы привлечь внимание к социальным проблемам стабильных однополых пар и их детей.

Вопрос о том, как объяснить увиденное на такой акции Вашему ребенку, решается аналогично вопросу о половом воспитании. Обходить ханжеским молчанием тему существования лесбиянок, геев, би и трансгендеров в сегодняшнем обществе или, напротив, уделять ей слишком пристальное внимание с резко негативным оттенком или внушением мысли об изначальной ущербности или опасности таких людей – значит заведомо обрекать своего ребенка на невротическую реакцию при встрече с этим явлением в будущем, а также программировать в нем иррациональный страх перед отличиями других людей (ксенофобию).

lvivde
24.07.2007, 23:33
Lvivde, а Ви не пробували зі своїм чоловіком заробляти на ярмарках та народних гуляннях ?
Може й на квиток до Голандії нашкребете. Або до Англії - поручкаєтеся з Сером.

Якщо Ви під "Сером" маєте на увазі Сера Елтона Джона - то я його і в Києві мав нагоду побачити.:)

А також фінансових проблем у мене немає, квиток і до Голандії і навіть дальше ми з моїм коханим можемо собі дозволити! :p

lvivde
24.07.2007, 23:34
не варто.....
я — цинік......
в людях бачу добро, але намагаюся побачити зло....

ну не буду... ;)

Boris_Kiev
24.07.2007, 23:36
Lvlvde, не трудіться давати мені лінки. Я на гей-пед-ресурси не ходжу.

А Вам (і всім) раджу почитати:

ШОУ ГОЛУБОЙ ОБЕЗЬЯНЫ
Открытое письмо поэта и композитора Александра Новикова Президенту России Владимиру Путину
http://www.libereya.ru/public/novikov.html

lvivde
24.07.2007, 23:38
Я на гей-пед-ресурси не ходжу.

Ну , если гора не идет к магомету...

Взято тут:
http://djv.ru/?action=news&id=5207

Давайте ненадолго отставим в сторону споры о том, быть или не быть гей-парадам в Москве и Санкт-Петербурге, и вместо этого поразмышляем о стереотипах и штампах. В умах обывателя на постсоветском пространстве, никогда воочию не видевшего реального гей-парада, это понятие уже успело обрасти таким количеством мифов, страшилок-ужастиков и легенд, подаваемых в СМИ как непререкаемая истина, что в самый раз приниматься за нешуточную профилактическо-сантитарную обработку.

Поехали:
«Гей-парады – это: крайне аморальное и вредное для психики «шоу»... сатанинское действо... хитроумная атака гомосексуалистов на семейные ценности... они пропагандируют гомосексуализм, распутство, деградацию... это выпячивание своей ориентации... Никаких гей-парадов в России отродясь не было и никогда не будет».

Эти митинги переросли в некое подобие карнавальных шествий намного позже. Однако клоуны, «фрики» и театрализованные предст авления на платформах есть на абсолютно всех карнавалах и праздниках, независимо от ориентации их участников. Совершенно неправильным было бы ставить знак равенства между такими клоунами, профессиональными актерами, танцовщиками и шоуменами, составляющими значительное меньшинство, и остальными участниками шествий, которые выглядят абсолютно обыденно и идут под совершенно прозаичными лозунгами с требованием равенства гражданских прав. Следует также отметить, что далеко не все геи и лесбиянки за рубежом в восторге от карнавальных форм проведения сегодняшних прайдов, призванных быть в первую очередь правозащитными, а не развлекательными.

Однако средствам массовой информации постоянно нужны сенсации для привлечения читателей и для создания шумихи, поэтому иллюстрации к статьям и репортажам о гей-парадах содержат только вызывающие образы «фриков» в париках, чулках и боа. Все остальные участники, составляющие основную массу шествия, всегда остаются за кадром, потому что они не выглядят сколько-нибудь шокирующее или скандально. Из таких однобоких репортажей читатель так никогда и не узнает, что, например, в Великобритании на парады выходит специальный отряд полицейских-геев в рабочей униформе от организации «Gay Police Association». В 2006-м году в Лондоне на парад впервые в военной форме вышли 22 служащих Королевского военно-морского флота, являющиеся геями и лесбиянками.

Даже беглый взгляд на большинство участников шествий разных лет в нескольких странах дает понять, что эти мероприятия состоят отнюдь не из шагающих в ряд или прилюдно совокупляющихся трансвеститов под транспарантами из надувных членов. Это обычные граждане, политики, полицейские, военные, гордящиеся тем, что качество их работы и жизни не страдает от того, кто они есть и что несправедливо относиться к таким людям с предубеждениями об их изначальной ущербности. Логично задаться вопросом: кому выгоден такой дискредитирующий, перекошенный и унизительный ракурс в освещении правозащитных манифестаций ЛГБТ-сообщества?

Миф №2. «Гей-парад – это сатанинское действо».

Такая точка зрения подразумевает, что ЛГБТ-сообщество подобно разновидности некоей сатанинской или иной тоталитарной секты, которая стремится установить «диктатуру гомосексуализма», а также пропагандировать предпочтительность своего образа жизни среди молодежи с помощью характерных для таких сект методов: «промывкой мозгов», «вербовкой», жесткой цензурой информации, применением «магических» ритуалов и обрядов, проведением организованных оргий, «черных месс» и т.д. Однако факты состоят в том, что на самом деле сообщество ЛГБТ отнюдь не монолитно и не имеет единого тоталитарного «центра управления», «вертикали подчинения» или какой-либо общей «обрядовости» наподобие сектантской. Сексуальная ориентация – это не идеология, которую можно пропагандировать и навязывать, а всего лишь особенность личности, как леворукость.

Соперничество различных ЛГБТ-организаций на западе сохраняется и по сей день, так как виду высокой неоднородности самого сообщества по полу, возрасту и социальному положению политические цели его членов слишком различаются друг от друга, чтобы составлять некую единую для всех, «монолитную» тактику борьбы за свои права. Психотерапевты Граз Ковзун и Мэв Мэлли подтверждают: «Лесбиянки и геи отнюдь не образуют [однородную группу]. Для многих из них не менее, а возможно, более значимыми, чем сексуальность, являются характеристики, связанные с их полом, расой, классовой принадлежностью, возрастом, национальностью, наличием физических недостатков или инвалидности». Также принадлежность к ЛГБТ-сообществу не означает автоматической принадлежности к какому-либо политическому движению или разделение определенных политических взглядов. Например, экзит-полы на выборах в Сенат США осенью 2006 года показали, что 75 % всех избирателей, идентифицирующих себя как геи, лесбиянки и бисексуалы, проголосовали за демократов, тогда как за республиканцев, известных своей консервативной позицией относительно гражданских прав для представителей ЛГБТ-сообщества, проголосовало, тем не менее, 24 % избирателей. В России подтверждением неоднородности этого сообщества является разногласие по поводу вопроса о необходимости и методах проведения гей-парада, возникшее в мае 2006 года и существующее до сих пор.

Миф №3. «Гей-парады – это хитроумная атака гомосексуалистов на семейные ценности. Размахивая своими флагами и устраивая шествия, они нарушают мое гражданское право жить в традиционном обществе с традиционными устоями».

Человеческое общество – это единство непохожих. У разных групп населения существуют разные, порой прямо противоположные по сути, ценности и традиции (яркие примеры: верующие и атеисты, консерваторы и либералы, итд итп). Евреи не едят свинину, а индусы – говядину, но они не требуют немедленной ликвидации всех животноводческих ферм. Различие во взглядах не мешает разным группам мирно существовать рядом друг с другом и не побуждает одну группу призывать к правовому угнетению другой. Существует баланс и единство во многообразии религиозных, политических, мировоззренческих и иных убеждений, не противоречащих закону. С другой стороны, геи и лесбиянки во время своих акций не требуют отменять разнополые браки или разрешать многоженство – ведь именно так, и никак иначе, можно «разрушить» традиционные устои. Закрепление и заключение гражданских договорных отношений между двумя людьми одного пола, которые регулируют их имущественные и прочие правоотношения, в том числе по поводу биологических или приёмных детей обоих партнеров, не подменяет модель традиционного, в том числе церковного, брака и не взаимоисключает её. Никто не говорит, что эта модель лучше или предпочтительнее другой, никто не призывает, в том числе и во время гей-парадов, принудительно менять одну модель на другую.

В этом свете можно говорить, что, например, узаконенный институт расторжения брака напрямую противоречит строжайшему религиозному запрету разводиться, то есть непосредственно влияет на разрушение этих самых семейных ценностей и «атакует» их гораздо больше, чем пресловутые однополые партнерства (разводом заканчивается почти каждый второй брак мужчины и женщины). Однако слышим ли мы, например, от представителей духовенства какие-либо требования запретить расторжение брака как явно противоречащее православным семейным ценностям, как безусловную «мерзость», которой подвержено гораздо большее количество людей по сравнению с нестандартной ориентацией? Нет, ничего подобного мы не слышим. Вместо этого на повестке дня – гневная травля меньшинств, а не института разводов.

Boris_Kiev
24.07.2007, 23:39
Шановні модераторки розділу !
Не карайте мене за запитання, яке я хочу задати Lvivde:
А в пасивних гоміків ерекція буває ?
Якщо так, то за яких обставин ?

lvivde
24.07.2007, 23:39
то Магомет идет к горе...

Миф №4. «Гей-парады неприкрыто пропагандируют гомосексуализм, сексуальное распутство, моральную деградацию. Гомосексуалисты активно вовлекают молодых людей в свои ряды. Им не нужны никакие «права», им нужны только новые мальчики для секса».

Даже если бы пропаганда гомосексуализма на гей-парадах существовала, в чем конкретно она могла бы состоять? Во-первых, участники должны были бы нести транспаранты или выкрикивать лозунги, призывающие людей вступать «в ряды геев и лесбиянок», «менять» свою ориентацию на гомосексуальную как более престижную, модную и заманчивую. Участники должны были бы ратовать за полную ликвидацию института гетеросексуального брака как устаревшего и отжившего своё. Во-вторых, участники парада должны были бы раздавать прохожим пропагандистскую и порнографическую продукцию на гей-тематику (листовки, флаеры и буклеты, фильмы и книги), которая убеждала бы молодежь, что быть геем или лесбиянкой гораздо лучше, интереснее и привлекательней, чем гетеросексуалом. В-третьих, сами участники должны были бы во время парада демонстрировать публичные половые акты, беспорядочную смену партнеров, оргии и групповой секс. Они также должны были бы романтизировать и превозносить однополые отношения, но в то же время насмехаться над разнополыми, показывать их «ущербность».

Но реальность состоит в том, что хотя в художественных образах и персонажах театрализованных представлений на гей-парадах и присутствует некоторая доля эротизма и эстетического воспевания красоты тела (на чем, к слову, построена почти вся культура человечества), тем не менее, ничего вышеперечисленного в них всё равно не найти. Ни один гей-парад ни в одной в цивилизованной стране не может нарушать и не нарушает закон и общественный порядок путем бесконтрольного распространения порнографии или непристойного поведения в виде публичных половых актов. Это попросту противозаконно. Более того, маршрут, программа шествий и их художественное содержание предварительно согласовываются с городской администрацией. Что же до лозунгов, то их основные темы – это требование равных прав и отсутствия дискриминации на работе, легализация однополых партнерств, запрет пропаганды ненависти по отношению к геям и лесбиянкам. Никаких призывов типа «бросай свою девушку и стань геем» на гей-парадах попросту не существует.

Миф №5. «Гей-парады – это выпячивание своей ориентации. Сидите в своих гей-клубах и занимайтесь друг с другом чем хотите, но не надо выносить это всё на улицу. На это же противно смотреть. А что, если мой сын или дочь увидят всё это? Как я им это объясню?»

Пока речь идет о жизни в своё удовольствие, развлечениях и разнообразных способах проведения личного досуга, действительно, вполне хватает гей-клубов, стриптиз-баров и кабаре-шоу с трансвеститами. Объявлять окружающим о своей ориентации и выходить на правозащитные манифестации при этом совершенно не обязательно. Однако если партнеры одного пола решают образовать стабильную пару, вести совместное хозяйство (а женские пары – еще и заводить детей с помощью донорства), то гей-клубы и бары тут, увы, ничем помочь уже не смогут. Пары, вступающие в стабильные отношения наподобие брака, нуждаются в упорядочивании своих имущественных и интимных отношений, в социальной защите при достижении определенного возраста, когда силы и здоровье начинают подводить. Парам с детьми жизненно необходимы правовые механизмы для усыновления биологических или приемных детей своего партнера, так как в случае непредвиденных обстоятельств (смерти или тяжелой болезни биологического родителя) такие дети фактически оказываются беззащитными сиротами при живом втором родителе, не имеющим никаких прав на попечение. По статистике, в США 34,3% женских однополых пар и 22,3% мужских воспитывают детей в своих семьях. Подавляющее большинство этих детей являются биологически родными.

Многими также упускается из вида тот факт, что права, которые требуют геи и лесбиянки, нужны в первую очередь парам, которые прожили вместе не один год, а в зрелом возрасте оказываются одинокими и никому не нужными. Для молодых людей и девушек, полных сил и здоровья, способных самостоятельно позаботиться о себе, такие права гораздо менее актуальны. По статистике средний возраст заключения однополого брака для канадских мужчин составляет 43,9 года, а женщин – 41,6. Средний возраст стабильных мужских однополых пар в США, ведущих совместное хозяйство – 43, 5 года, женских – 42,8. При всём при этом, прав на регистрацию союза невозможно добиться, просиживая в гей-барах и клубах и не «выпячивая» свою ориентацию. Именно для этого, в частности, и проводятся публичные мероприятия – чтобы привлечь внимание к социальным проблемам стабильных однополых пар и их детей.

Вопрос о том, как объяснить увиденное на такой акции Вашему ребенку, решается аналогично вопросу о половом воспитании. Обходить ханжеским молчанием тему существования лесбиянок, геев, би и трансгендеров в сегодняшнем обществе или, напротив, уделять ей слишком пристальное внимание с резко негативным оттенком или внушением мысли об изначальной ущербности или опасности таких людей – значит заведомо обрекать своего ребенка на невротическую реакцию при встрече с этим явлением в будущем, а также программировать в нем иррациональный страх перед отличиями других людей (ксенофобию).

Миф №6. «Никаких гей-парадов в России отродясь не было и никогда не будет. Это чуждое нашей православной культуре веяние с запада, насаждение чужеродных ценностей! Даже если что-то подобное когда-либо и состоялось бы, то участников такого «парада» немедленно бы закидали камнями, запинали и избили».

В России имеются прецеденты подобных шествий, о которых население попросту не информируют либо сознательно замалчивают эти факты. В частности, с 2001 года в течение пяти лет такой «Парад Любви» проходил в Екатеринбурге и объединял всех людей независимо от их ориентации. Ежегодно этот праздник посещало около 3 тыс. участников. Колонны с театрализованными представлениями проходили по главным улицам города, а инцидентов с нападками националистов и прочих радикальных экстремистов не наблюдалось. Единственное противостояние, которое ощущали участники и организаторы парада, исходило со стороны Екатеринбургской епархии, резко протестовавшей против его проведения и устраивавшей ритуалы «изгнания бесов» по его маршруту. После московских беспорядков в мае 2006 года по поводу неудавшегося гей-парада организаторы шествия приняли решение более не устраивать его на улицах Екатеринбурга.

afterstep
24.07.2007, 23:42
А в пасивних гоміків ерекція буває ?

прямий масаж простати викликає ерекцію. Це застосовують ветеринари, коли "бик-проізводітель" не в дусі...

lvivde
24.07.2007, 23:43
ерекція буває ?

а за яких обставин буває ерекція у Вас :crazy: ?

Boris_Kiev
24.07.2007, 23:47
прямий масаж простати викликає ерекцію. Це застосовують ветеринари, коли "бик-проізводітель" не в дусі...
Ветеринар бику ? Пальцем ? А я чув, що ветеринар це робить якоюсь кільцевою щіткою.
Втім, мої знайомі ветеринарки мають справу з песиками, котиками, щуриками та папужками.

А всі коти, які в мене жили і живуть - справжні "мени" - сіють свої гени в радіусі 500 метрів від будинку.

Boris_Kiev
24.07.2007, 23:48
а за яких обставин буває ерекція у Вас :crazy: ? Гомікам це не зрозуміти.

afterstep
25.07.2007, 00:23
Гомікам це не зрозуміти.

ну чому...
коли шеф починає нараду зі слів "і настала нам велика жопа..."
--
Лєтьоха до днєвального:
- Да тьі, салага, !... Да я тя сча трахну!
А той стрельнув очима - і промуркотів
- Всьо то ви, товарісч лєйтєнант, обєщаєтє і обєщаєте...

lvivde
25.07.2007, 00:29
Гомікам це не зрозуміти.

ну так і тобі не зрозуміти нас... :moskali:

каков вопрос - таков ответ...

afterstep
25.07.2007, 12:37
з висловів Чорномирдіна (цитати знаменитостей):
"Мы мужики и знаем, на чём сидим."

MARTINI
25.07.2007, 14:02
Шановні модераторки розділу ! Не карайте мене за запитання, яке я хочу задати Lvivde: А в пасивних гоміків ерекція буває ? Якщо так, то за яких обставин ? Борисе, навіщо ви на цьому стільки разів наголошуєте? Воно Вас болить? Йдіть на гугль і пошукайте всю інформацію про гомів, яка Вас цікавить. Не треба знущатися з нещасної людини і з усіх тих, кому ці фізіологічні подробиці і непристойності читати неприємно.

Капітан
25.07.2007, 19:09
Я живу зі своїм коханим і дуже радий і щасливий, і мені начхати на те, що Ви з цього приводу думаєте
Стесняюсь спросить... А-а-а... задницу по прямому ее предназначению... хоть успеваете использовать? :D

Boris_Kiev
25.07.2007, 19:30
Борисе, навіщо ви на цьому стільки разів наголошуєте? Воно Вас болить? Йдіть на гугль і пошукайте всю інформацію про гомів, яка Вас цікавить. Не треба знущатися з нещасної людини і з усіх тих, кому ці фізіологічні подробиці і непристойності читати неприємно.

Гаразд, гаразд.
Мені би в голову не прийшло ЦИМ цікавитися, якби не з"явився тут такий піарщик.

А щодо "кому ... читати неприємно" - ну гілка же не є обов"язковою для читання ! :)

До речі, людина вважає себе ЩАСЛИВОЮ ! А Вас, Капітана і мене - недолугими.

Тільки що в нас сидів в Інеті курсант міліцейської академії - він видав підборочку термінів з воровського жаргону якраз на ЦЮ тему.
То вже ... не можна запостити ? (всі слова цензурні).

Наприклад: НЕ ЖЕЛАЕТЕ ПОМЫТЬ СПИНУ? - паpоль гомосексуалистов в бане пpи поиске паpтнеpа

lvivde
25.07.2007, 20:07
Тільки що в нас сидів в Інеті курсант міліцейської академії

Слава курсантам милицейской академии! :naci: :clapping:
:moskali:

Войцек
25.07.2007, 21:19
ну так і тобі не зрозуміти нас... :moskali:

Слава курсантам милицейской академии! :naci: :clapping:
:moskali:

А шо так часто москалі :moskali: ? - ну не всі ж вони підори :8:

пупер
25.07.2007, 22:45
охарактеризую свою позицію:

я не гей, не бісексуал......
страшенно люблю свою дружину, анальним сексом не займаємося....
люблю жінок “взагалі”, особливо (певний тип)....
буду засмучений, сильно засмучений, якщо моя тамарочка буде лесбійкою....
але геї мене не дратують...

львівде, мене ви вважаєте недолугим?...

zet
25.07.2007, 22:57
але геї мене не дратують...

А как на счет парадов?

Boris_Kiev
25.07.2007, 23:01
А как на счет парадов?
"Сегодня мы не на параде,
Мы к коммунизму на пути !..."

пупер
25.07.2007, 23:06
А как на счет парадов?
парад — це весело.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
НЕ проти.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Boris_Kiev
25.07.2007, 23:13
А колекціонував вожатий... труси
Вихователь-розпусник розважався із хлопчиками, а в цей час на сусідньому ліжку спала його внучка

Жахливі подробиці зустрічей із вихователем дитячого оздоровчого центру повідомили міліціонерам троє хлопчиків...
http://umoloda.kiev.ua/number/962/116/34989/

afterstep
25.07.2007, 23:35
Слава курсантам милицейской академии!

а тільки слава? може, і "любофф"?
А шо так часто москалі ? - ну не всі ж вони підори
+12!

MARTINI
26.07.2007, 01:34
гілка же не є обов"язковою для читання ! Взагалі-то гілка не про технолгію анального сексу, не про способи досягнення ерекції у гомиків, натуралів і колгоспних биків, не про масаж простати і не про зеківські звичаї на зонах. Якщо Вас цікавить щось із вище переліченого, створюйте окремі гілки, а товариш львівде , гадаю, Вас просвітить, якщо він є фахівцем у відповідних галузях.

Ця гілка про проблему, про неоднозначне суспільне явище. За довгий час на форумі з"явилася адекватна людина, яка представляє точку зору протилежну тій, яку маємо ми з Вами і переважна більшість решти форумлян. Натомість декілька осіб влаштовують йому цькування і насмішки. Львівде навів внятні аргументи на захист своєї позиції (хоча, наскільки я розумію, це були цитати з інтернету), чому б із ним не поспілкуватися так само адекватно? Хіба ви не бачите, що людина й так практично не реагує на образи і не відповідає тією ж монетою...

Львівде, я би радив Вам потроху вливатися в життя форуму, не обмежуючись однією темою. Доведіть нам, що Ви повноцінна особистість і що Вас в житті цікавить не лише гомосексуалізм , гей-паради і легалізація гей-шлюбів. Можливо так Вас сприйматимуть не як прокаженого.

Boris_Kiev
26.07.2007, 10:03
товариш львівде , гадаю, Вас просвітить, якщо він є фахівцем у відповідних галузях.
Безумовно, пан Мартіні має рацію.

Оскільки товариш Львівде знається не предметі, а також чудово володіє українскою мовою - чому би не перекласти усі англійські, російські та інші (в т.ч. нецензурні) "терміни" цієї галузі на літературну українську мову.
Товариші "по цеху" мабуть будуть тільки вдячні.
А може й в натуралів зміниться на краще ставлення до "ненатуралів".
"Как вы яхту назовёте, так она и поплывёт" !

lvivde
26.07.2007, 10:20
Ні, звичайно. Вас - ні.

lvivde
26.07.2007, 10:29
Львівде, я би радив Вам потроху вливатися в життя форуму, не обмежуючись однією темою. Доведіть нам, що Ви повноцінна особистість і що Вас в житті цікавить не лише гомосексуалізм , гей-паради і легалізація гей-шлюбів. Можливо так Вас сприйматимуть не як прокаженого.

Думка хороша. Звичайно, я тільки вище вказаними темами не обмежуюсь (це було би насправді дуже прикро ;) ).

Хоча і не приховуватиму, що зареєструвався на форумі саме для того, щоб прийняти участь у цьому обговоренні, адже воно мені виявилося занадто однобоким...

пупер
26.07.2007, 10:55
Хоча і не приховуватиму, що зареєструвався на форумі саме для того, щоб прийняти участь у цьому обговоренні, адже воно мені виявилося занадто однобоким...
хто би сумнівався.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Войцек
29.07.2007, 10:08
парад — це весело.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
НЕ проти.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Пупере, я сподіваюсь, що лишень як спостерігач :) , бо це може стати першим кроком... :babruysk: :D

пупер
29.07.2007, 10:35
Пупере, я сподіваюсь, що лишень як спостерігач :) , бо це може стати першим кроком... :babruysk: :D
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif
поясню, чому я НЕ проти...
“гей” — з англійської “веселун”, “вєсєльчак”.....
(до речі, було кілька каламбурів зі словом “веселун”, або “гей”... наприклад, коли писав твір англійською, то хотів написати, що був на вечірці та повернувся “на вєсєлє”, звучало щось типу: я був на паті і ай бек е гей.... подумав, подумав і написав інакше http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif).....
гей парад це мало би бути справді весело, звичайно, якщо на ньому не буде старих пердунів, типу моісєєва..... :8:

Войцек
29.07.2007, 11:33
до речі, було кілька каламбурів зі словом “веселун”, або “гей”

А так, у фільмі-пародії на Робін Гуда (люди у якихось так трико) є момент де вони кажуть "ми веселі (gay) парні в трико" - їх перепитують "ви що підори?" (Цитую по пам"яті, тож яйцями не закидувати)

якщо на ньому не буде старих пердунів, типу моісєєва.....

А один мій приятель за пивом нещодавно мені сказав, що чув, що Боря надумав ся оженити. Знайшов наче якусь гамериканку. Ну, наче, не знає вона, що Боря - ґей-підор (типо не видно)

пупер
29.07.2007, 11:45
А так, у фільмі-пародії на Робін Гуда (люди у якихось так трико) є момент де вони кажуть "ми веселі (gay) парні в трико" - їх перепитують "ви що підори?" (Цитую по пам"яті, тож яйцями не закидувати)..
святкували новий рік....
і дівчина мого друга до нього каже (розреготався дуже той): ну, ти веселун...
я думав, що впісяюся....

А один мій приятель за пивом нещодавно мені сказав, що чув, що Боря надумав ся оженити. Знайшов наче якусь гамериканку. Ну, наче, не знає вона, що Боря - ґей-підор (типо не видно)
та крошка знайшов собі таку саму американку, як він росіянка...

Boris_Kiev
29.07.2007, 22:48
Негодяи!
Правильно сделает Россия, если покажет им http://smiliki.fromru.com/img/439.gif

lvivde
30.07.2007, 14:07
Взято тут:

http://blog.korrespondent.net/2007/07/26/eooa-auou-aaai/

Полностью присоеденяюсь...

Westferry:
30.07.2007 12:29
Если мы говорим о любви, то любят, прежде всего, не телом, а душой и сердцем. Если мы можем контролировать свои чувства к человеку, тогда это уже не любовь, а холодный и трезвый расчет: человек делает вид, что «любит» женщину и женится на ней в расчете выглядеть «нормальным» и скрыть свою «позорную» ориентацию, но в тайне от жены любит другого мужчину. Любовь — это сложная взаимосвязь из эмоций, переживаний и чувств, которую люди не могут контролировать или искусственно изменять по своему желанию. Невозможно волевым, умственным усилием заставить человека полюбить или разлюбить кого-то, и это верно как для гетеро-, так и для гомосексуальной ориентации — механизмы обретения душевной близости одни и те же.

Интимная близость является лишь физическим выражением этих глубоких психологических процессов. С другой стороны, известно, что со временем в любой стабильной паре сексуальный подтекст отношений уходит на второй план, а на первое место выходит моральная поддержка, помощь в повседневных делах, общие интересы — и однополые пары здесь полностью аналогичны разнополым.

Уважаемые, говоря о “естественности” интимных отношений, можем ли мы сказать, что, например, руки или губы также противоестественно использовать для секса, ведь изначальное предназначение этих органов — совсем не для этого? Вряд ли.

Если рассуждать подобным образом, то выходит, что пенис предназначен вовсе не для секса, ведь 90% времени он используется для мочеиспускания, ну а то, что природа поместила эрогенные зоны мужчины в область ануса, насыщенной нервными окончаниями, следует, по-видимому, признать её жестокой шуткой…
Тем не менее, в интимных отношениях двух взрослых людей приемлемо всё, что они по взаимному добровольному согласию считают допустимым друг для друга. А вот подглядывать в чужую спальню через замочную скважину и судить что правильно, а что нет — это действительно и противоестественно, и безнравственно. А осуждать и ненавидеть другого ччеловека за то, что он не похож на тебя - это по-настоящему болезнь!

И на последок: хватит спекуляций по поводу что “сегодня мы разрешим лицам одного пола регистрировать свои отношения, а завтра в загс придет некрофил с трупом или зоофил с любимым козлом” –
Человеческие отношения — это взаимодействие двух взрослых дееспособных, сознательных, психически здоровых людей, вступающих в них по взаимному стремлению и согласию.

В случае с некрофилией и зоофилией труп или козёл не могут документально подтвердить свое сознательное желание или нежелание вступать в отношения, поэтому такое сравнение грубо, поверхностно и весьма некорректно. Ни труп, ни козел не могут выступать субъектами правовых отношений, коими является заключение союза. Некрофилия и зоофилия относятся к психическим нарушениям, а близкие отношения двух людей одного пола, согласно международным психиатрическим нормам — нет (см. «Международная классификация болезней» МКБ-10, раздел «F66 Психологические и поведенческие рaсстройствa, связaнные с половым рaзвитием и ориентaцией»).

Спасибо! Всем хорошего начала трудовой недели!

Boris_Kiev
01.08.2007, 23:32
ну а то, что природа поместила эрогенные зоны мужчины в область ануса, насыщенной нервными окончаниями
Сьогодні мого котика відвідала ветеринарочка, а потім я її підвіз до свого давнього кореша-уролога (песика оглянути). Ось я їм процитував ЦЕ - як вони ржали !
Уролог сказав, що ті, кого природа нагородила "ерогенними зонами в анусі" - саме ті й стають пасивними гомосєками !

козёл не могут документально подтвердить свое сознательное желание или нежелание вступать в отношения
Ну у Вашій системі цінностей - КАЗЬОЛ, а для нормальних зоофілів - КОЗА !
Ветеринарочка чула про випадки зоофілії з козами. Зоофіли вважають, найліпше брати козу, яка вже народжувала козенят ! Тобто має досвід гетеросексуальних контактів. :)

lvivde
02.08.2007, 14:34
Зоофіли вважають, найліпше брати козу, яка вже народжувала козенят !

Це Ви з власного досвіду говорите ? :D

SerhijS
09.08.2007, 19:57
Я ж кажу: всі рівні, незалежно від кольору шкіри, національності, кольору очей, сексуальних вподобань !!!!!!!
Скоро в новому кодексі про працю введуть, що
"Запрещается любая дискриминация в сфере труда, в частности нарушение принципа равных прав и возможностей, прямое или непрямое ограничение прав работников (служащих) в зависимости от расы, цвета кожи, политических, религиозных и других убеждений, пола, этнического и социального происхождения, возраста, состояния здоровья, инвалидности, СЕКСУАЛЬНОЙ ОРИЕНТАЦИИ, подозрения или при наличии заболевания ВИЧ-СПИД, семейного и имущественного положения, семейных обязанностей, места проживания, членства в профсоюзной организации или другом объединении граждан, по языковым или другим признакам, не связанными с характером роботы или условиями ее исполнения".
і буде так…
Трибунал по делам о трудоустройстве принял решение, осуждающее действия англиканского епископа Херефордского, отказавшего открытому гомосексуалисту в приеме на работу руководителем епархиальной молодежи. Епископ Энтони Приддис по-прежнему считает, что решение было правильным. Иск Джона Рини, написавшего в своем прошении о приеме на работу молодежным руководителем Херефордской епархии, что он гомосексуалист, удовлетворен.

Гомодиктатура в действии: всех несогласных - в тюрьму /04.08.2007/ Бельгийские активисты гомосексуальных организаций подали в суд против епископа Анри-Мутьена Леонарда Намюрского. Его обвиняют в «ненависти к гомосексуалистам», что в Бельгии является уголовным преступлением после принятия Закона по борьбе с дискриминацией в 2003 году. В апреле в интервью еженедельнику Tele Moustique епископ назвал гомосексуалистов “ненормальными” (abnormal) людьми.
По мнению Мишеля Грейндо, адвоката гомосексуальных активистов, епископ «заклеймил» гомосексуалистов, чье «достоинство и идентичность унижены, такк ак епископ считает их неполноценными и неправильными людьми». Об этом сообщил консервативный Brussels Journal Грейндо также предупредил об опасности стигматизации гомосексуалов и даже сравнил действия епископа и действия нацистов в Германии.
Сам же епископ утверждает, что не называл гомосексуально ориентированных людей «ненормальными». По его словам, он говорил только о гомосексуальном поведении, которое безусловно отклоняется от нормального образца. «Следует различать человека и его поведение» - пояснил он. Впрочем, журналист, бравший интервью утверждает, что если анализировать пленку с записью беседы, то очевидно, что речь шла о людях, а не только о поведении.
Этот случай – лишь один из целой серии преследований христиан за их убеждения. В прошлом январе христианин Ванне, член французского парламента, был обвинен в ненависти к гомосексуалистам только за то, что заявил, что «гетеросексуальность нравственно превосходит гомосексуализм», и что «гомосексуализм подвергает опасности выживание человечества».

В Канаде гей-лобби создало специальный департамент при правительстве – Комиссия по правам человека. Она наказывает и штрафует каждого человека, которого обвинили в неприятии гомосексуализма. Даже устное высказывание против этого порока чревато крупным штрафом. А в 2004 году в Швеции арестовали пастора Грина, и он целый месяц просидел в тюрьме. И за что? Все, что он делал, – проповедовал в своей церкви, на своей кафедре, своему собранию, обличая гомосексуализм. В конце концов, он победил, добравшись до Верховного Суда. Но параллельно с этим гомодвиждение Швеции делало все, чтобы священнослужителя не выпустили из тюрьмы и добавили ему еще два года.

«Исследуйте, кто проталкивает гомосексуальные инициативы в вашей стране, в вашем городе. Я гарантирую, что в Украине уже действуют гомосексуальные политики. Если вы позволите им действовать спокойно, они будут завоевывать все больше молодых людей. Большинство христиан даже не подозревают об этой войне. Они просто видят, что что-то происходит, например, гей-парад, и при этом даже не думают, что их задача – выйти на улицу и остановить это. Возьмите ответственность защищать и распространяться христианскую систему ценностей. Когда в обществе поднимаются ценности семьи и брака, вы победите гомосексуальное движение», - заявил доктор юриспруденции и теологии.

lvivde
10.08.2007, 15:44
При цитировании обязательно указывается первоисточник, а не просто "Цитата".
А то так и не ясно, что Вы хотели этим сказать... Какая гомодиктатура? Что за бред?

SerhijS
10.08.2007, 17:26
Что за бред?Хіба?

http://love-contra.org/
На сайті також і про «вроджену» пєдарастію.

lvivde
11.08.2007, 22:43
Ну вот я и говорю, что бред.

Просветитесь лучше вот тут! ;)
Информация (http://gay.ru/society/)

lvivde
11.08.2007, 22:51
[QUOTE=SerhijS;118163]Хіба?

Что ж Вы все против да против, ну организовали бы лучше "за" чего-то там...

Откуда столько ненависти? Чем мы, геи, Вам мешаем?

coolzak
12.08.2007, 05:26
та пердольтесь аж вам все повипадає але не пробуйте казати що це нормально-ну сталась біда-родились з каліцтвом то спробуйте це заакцептувати а не пропихати теорії про те як це кльово і правильно

SerhijS
13.08.2007, 13:41
Просветитесь лучше вот тут!
Дик я і без вас знаю навіщо людині задниця :)
Откуда столько ненависти? Чем мы, геи, Вам мешаем?Поки ти перепихаєшся зі своїм другом тихенько, то твоє діло, а коли починаєш триндіти, що це нормально то вже вибачай.

dArt
13.08.2007, 13:48
Дик я і без вас знаю навіщо людині задниця :)
Поки ти перепихаєшся зі своїм другом тихенько, то твоє діло, а коли починаєш триндіти, що це нормально то вже вибачай.
А особенно если хочешь со своим ..эээ партнером усыновить ребенка.

lvivde
13.08.2007, 16:11
Любовь — это сложная взаимосвязь из эмоций, переживаний и чувств, которую люди не могут контролировать или искусственно изменять по своему желанию. Невозможно волевым, умственным усилием заставить человека полюбить или разлюбить кого-то, и это верно как для гетеро-, так и для гомосексуальной ориентации — механизмы обретения душевной близости одни и те же.

Интимная близость является лишь физическим выражением этих глубоких психологических процессов. С другой стороны, известно, что со временем в любой стабильной паре сексуальный подтекст отношений уходит на второй план, а на первое место выходит моральная поддержка, помощь в повседневных делах, общие интересы — и однополые пары здесь полностью аналогичны разнополым.

lvivde
13.08.2007, 16:12
Поки ти

Ми з Вами на брудершафт не пили... Так що прошу Вас мені не тикати... :no:

lvivde
13.08.2007, 16:14
А особенно если хочешь со своим ..эээ партнером усыновить ребенка.

http://ru.wikipedia.org/wiki/Усыновление_и_воспитание_детей_в_однополых_парах

"Усыновление детей однополыми парами разрешено законами о. Гуам и стран Андорра, Бельгия, Нидерланды, Швеция, Южная Африка, Испания, Великобритания, в некоторых округах Канады и штатах США. В Дании, Германии, Исландии и Норвегии разрешается усыновление родного или приёмного ребенка второго партнера, состоящего в гражданском союзе. В Ирландии и некоторых других странах отдельные граждане вне зависимости от их ориентации, одинокие или сожительствующие с партнёром, могут подавать запрос на усыновление."

zet
13.08.2007, 16:31
Усыновление детей однополыми парами разрешено законами о. Гуам и стран Андорра
Вод и ладненько... Эмигрируйте для этого, а здесь не надо воспитывать геев. Есть природные аномалии, а есть приобретенная ориентация. Как начнете почкованием размножаться, тогда можно и усыновлять тоже...

SerhijS
13.08.2007, 16:34
"Усыновление детей однополыми парами разрешено законами …
І про що це каже?
Лише про гнилість ідеологія яка править західним світом.
Так що прошу Вас мені не тикати...На рахунок цього вже хтось із шановного панства відповідав. :)
Любовь — этоОсь тільки не треба про любофф, а то скоро пєдафіли почнуть (хоча чому скоро, вони вже почали в тій приславетній, присвободній Голяндії) пояснювати, що це лише любоф.

Людина яка бореться зі своїми дємонами :) заслуговує на повагу, а та яка потурає своїм і ще пишається цим заслуговує…

lvivde
13.08.2007, 16:40
Хаха!

Париж, я тебя люблю!

http://cestsoparis.com/paris-humour.php?show=ad-rugby

lvivde
13.08.2007, 16:44
Вод и ладненько... Эмигрируйте для этого, а здесь не надо воспитывать геев.

"Результаты ряда исследований неоднократно демонстрировали, что дети, выращенные лесбиянками, в своей общей массе ведут себя согласно стереотипным половым ролям.
Среди специалистов достигнут консенсус о том, что семейное окружение, состоящее из одного родителя, сказывается на ребенке хуже, чем семья, состоящая из двух."

см. http://ru.wikipedia.org/wiki/Усыновление_и_воспитание_детей_в_однополых_парах

P.S. Вы мне - не указ, где мне жить! :mad:

lvivde
13.08.2007, 16:49
а то скоро пєдафіли почнуть пояснювати, що це лише любоф.

Типичная подмена понятий...

zet
13.08.2007, 16:54
Вы мне - не указ, где мне жить!
Да живите себе, но нечего себе в угоду законы переписывать. Причем исследования проводили среди лесбиянок, а не геев. У нас и так норманых мужиков не хватает, осталось только их еще с детства жеманничать научить и краситься... Уйди пра-а-ативный... Нет уж, увольте.... Только без детей..

lvivde
13.08.2007, 17:01
Причем исследования проводили среди лесбиянок, а не геев.

неправда! Погуглите gay lesbian parenting...

У нас и так норманых мужиков не хватает
ну дык... "жопаделаешь"! Такова селяви! :D

А легализуют гей-браки и все, кранты! :D :D :D :D :D

zet
13.08.2007, 17:16
А легализуют гей-браки и все, кранты!
Может вам в Китай лучше? Там как раз будете востребованы....

dArt
13.08.2007, 17:23
Я в курсе о том, что некоторые страны с сильным педарастическим лобби разрешили однополым парам заключать браки и усыновлять детей. Однако я КАТЕГОРИЧЕСКИ против последнего. По моему мнению ребенок с здоровой психикой и ориентацией в семье педарастов вырастет с отклонениями и вполне возможно захочет попробовать однополые контакты.

zet
13.08.2007, 17:30
Мне вообще непонятно зачем такие браки? Что нельзя решить имущественные вопросы другим способом? Брак, это в первую очередь, современная защита потомства. О каком таком потомстве может идти речь?

lvivde
13.08.2007, 17:36
Мне вообще непонятно зачем такие браки? Что нельзя решить имущественные вопросы другим способом? Брак, это в первую очередь, современная защита потомства. О каком таком потомстве может идти речь?

Брак - это не только защита потомства... Это также социальная защита партнеров...

А о потомстве - усыновленном, или биологическом ребенке одного из партнеров - идет речь.

dArt
13.08.2007, 17:37
Бедные дети... что еще можно сказать....:suicide: :n:

lvivde
13.08.2007, 17:38
Ваше мнение понятно, широкораспространено, но не подтверждается проведенными научными исследованиями... (см. выше)

zet
13.08.2007, 17:45
не подтверждается проведенными научными исследованиями.
научные исследования - это коварная штука. Могут чего-то и недоучесть в 1-м эксперименте, а судьбу ребенку уже испотили. Я где-то приводила тоже около-научные исследования, что и мужчины для развития потомства не очень-то нужны.
Только так нелегко воспитывать мальчиков без мужского плеча. Мало нашим детям горя. То мама-одиночка, то папа-одиночка (как Шрек), теперь еще и геи туда же...

lvivde
13.08.2007, 17:47
Бедные дети... что еще можно сказать.:suicide: :n:

То есть Вы хотите сказать, в "нормальной" семье алкоголиков, или где отец бьет мать, или наркоманов, или... дети - не бедные? Так что теперь делать, всех отдать в детский дом? Там они тоже не будут счастливее...

Счастье ребенка в семье не зависит от сексуальной ориентации его родителей (мамы, папы или двух мам, или пап) !!!

lvivde
13.08.