Boris_Kiev
20.06.2007, 17:32
Привіт! Хтось має "досвід боротьби " з міді-редакторами ?
Іноді мене просять зробити зі звичайної (повноформатної) МІДІшки рингтон. Прибрати непотрібні треки, замінити одни інструменти іншими, закоротити (або взяти певний фрагмент).
Встановлений у мене міді-редактор CakeWalk Pro Audio 9 (з рос. інтерфейсом).
Наче все зрозуміле, але: при будь-якому збереженні результатів своєї праці, з"являється на початку порожній такт (тільки паузи). А це затримує появу дзвінка.
До речі, скільки я не намагався "виділити за часом" і потім - "видалити дірку" (саме так в інтерфейсі - "удалить дыру") на початку (якщо мідішка починається із "затакту") - все одно з"являється пауза на 4/4.
Як із цим боротися ?
І як коректно видаляти частину першого такту, щоби не порушити темп ?
Може порекомендуєте інший нескладний редактор ?
Міді-клавіатури у мене нема. Редагую мишкою та кувалдою.
Іноді мене просять зробити зі звичайної (повноформатної) МІДІшки рингтон. Прибрати непотрібні треки, замінити одни інструменти іншими, закоротити (або взяти певний фрагмент).
Встановлений у мене міді-редактор CakeWalk Pro Audio 9 (з рос. інтерфейсом).
Наче все зрозуміле, але: при будь-якому збереженні результатів своєї праці, з"являється на початку порожній такт (тільки паузи). А це затримує появу дзвінка.
До речі, скільки я не намагався "виділити за часом" і потім - "видалити дірку" (саме так в інтерфейсі - "удалить дыру") на початку (якщо мідішка починається із "затакту") - все одно з"являється пауза на 4/4.
Як із цим боротися ?
І як коректно видаляти частину першого такту, щоби не порушити темп ?
Може порекомендуєте інший нескладний редактор ?
Міді-клавіатури у мене нема. Редагую мишкою та кувалдою.