Показати повну версію : Чи можна грати теніс у львові безкоштовно
Fadeew2007
20.06.2007, 11:12
Чи є у Львові тенісний корт з нормальним грунтом,на якому можна грати теніс безкоштовно.
Deus igrok
20.06.2007, 11:28
Будинок - бокова стіна.
ще 3-4 роки тому старі площадки, що мали високу огорожу, були на закинутому Спартаку, що на Топольній...
тепер нема ніц - огорожі здали на брухт, грунт заріс безнадійно... :(
Ох тенісисти, по моєму безплатного в великому тенісі вже нічого нема:( :( :( :( :( :( :(
на комп’ютері безкоштовно....
хто пристойно грає в теніс - маякніть - буду спарінг партнером
Взаємно!
Zoryanazirka
04.07.2007, 21:42
На Цитаделі часом гуляю з малим, там бачила стрільбище і корти - грають в теніс. Не думаю що платно
KabMiner
05.07.2007, 08:36
Пригадую, що за будинком спорткомплексу ЛДУ, що на Майорівці був корт. І тоді там грали безплатно, а що там зараз - не знаю...
Взаємно!
+ Взаємно! до 10.00 або після 18.00 Стаж 1міс. із стінкою але б"ю сильно(дуже)!
А які ціни на платних кортах (де краще ціна/якість) і чи проводять у Львові турніри?
На Ците корты стоян 20 грн в час, в будние дни вечером мест практически нет, разве что в рабочее время.
Пропоную організувати спаринги з тенісу у Львові за принципом: корт оплачує програвший. Хто не проти відгукніться!
Сегодня попытались поиграть... через 30 минут начали ловить солнечные удары и зеленых человечках. Когда на солнце +50 тенис это нереал...
Безперечно. Але для цікавості треба випробувати себе і в таких умовах. Крім цього, Напевно є корти які ввечері або зранку знаходяться в тіні (хто знає які -повідомте).
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008