Показати повну версію : ]А де саме по-Вашому в реальному житті можна познайомитись?
New Shrek
20.06.2007, 10:34
А де саме по-Вашому в реальному житті можна познайомитись?(
Класично - це відбувається у місцях збору родини чи друзів. Зручно, бо перед тим як людину представлять будеш знати про нього все або майже все від його сестри, (мами, тітоньки, друга.):) Мінус - про це знайомство буде знати вся присутня багаточисельна спільнота, а потім може ще й про деталі інших зустрічей:). Принаймні перепитувати - ну як? будуть частенько.
Табу - сусіди, робота.
Deus igrok
20.06.2007, 11:17
bora секс з ріднею ...брррррр
Транспорт, супермактер, робота , клуб, басейн, стадіон, парк. А що вже говорити про ВНЗ =)
Pavlo_Tabakov_-_Ty_moja_(feat_Iryna_Miroshnychenko).mp3
Ти моя, чуєш тільти ти моя
New Shrek
20.06.2007, 11:20
bora
Транспорт, супермактер, .... , клуб, басейн, стадіон, парк.
Порєдні дівчєта в тих місцях не знайомлютьсі...
afterstep
20.06.2007, 11:23
Порєдні дівчєта в тих місцях не знайомлютьсі...
в сучасної молоді секс - не привід для знайомства...
Deus igrok
20.06.2007, 11:24
Хм ... ну ненаю, в бібліотеках, галереях, музеях не встрічав... хіба десь на званій вечері, балу (у Львові був).
Ну ще класика - санаторій, курорт ...
Найкраще знайомитись у місцях Ваших найбільших уподобань. Наприклад поціновувачам більярду - в більярдному клубі, пловцям - в басейні, стайерам - на трасі за містом... Спільне хоббі зближує, і надає фору в пару очків при першому знайомстві перспективному обранцю.
напевно, сприятливі місця: курорт, чи навіть відпочинок недалеко від дому, вечірки з друзями, різноманітні офіційні заходи теж може бути...
:)
Але то все - як кому до смаку ближче. нема ідеальних місць для всіх.
Deus igrok
20.06.2007, 11:32
Скрябін - Я сховаю тебе (Любов)
Всьо на свiтi є на продаж
Якщо маєш грошi значить можеш
Люди купують людей
Хтось хотiв любов купити
Неможливо було пояснити
Та штука не для грошей
Приспів
Я сховаю тебе
Вiд них далеко так
Шоб нiхто не знайшов
До себе в серце
Всьо на свiтi є за грошi
I думки i навiть поцiлунки
Риба м'ясо вафлi халва
Того ти нiде не купиш
Може троха тiльки всiх помучиш
Любовь вибирає сама
Приспів
bora секс з ріднею ...брррррр
Транспорт, супермактер, робота , клуб, басейн, стадіон, парк. А що вже говорити про ВНЗ =)
Pavlo_Tabakov_-_Ty_moja_(feat_Iryna_Miroshnychenko).mp3
А що? Колись на кузинах одружуватись чи не за правило було)) Але ми говоримо про знайомства.
місце збору родини - це весілля, уродини, в крайньому випадку - похорони.. :) і т.д. (там завше присутні ще і знайомі).
А в транспорті... Коли Ви протиснетесь ближче до дівчини, вона стовідсотково завзято вчіпиться за свою сумочку)). Тєжко в таких умовах знайомитись.))
Супермаркет..І Ви як джентельмен розрахуєтесь за дівчину?))
О!Клуб. Самі туди ходять зазвичай одні і ті ж представниці, не зауважували?)) Незабаром з усіма так перезнайомитесь)
В парках, особливо в малолюдних, простіше налякати вийде.))
А в басейні гарно, та... Десь в таких умовах Адам з Євою знайомився))
Найкраще знайомитись у місцях Ваших найбільших уподобань. Наприклад поціновувачам більярду - в більярдному клубі, пловцям - в басейні, стайерам - на трасі за містом... Спільне хоббі зближує, і надає фору в пару очків при першому знайомстві перспективному обранцю.
На трасі то не завжди буде означати, що дівчина - стаєр))
afterstep
20.06.2007, 11:38
то залежить, про яку дистанцію йдеться... кажуть, жи там і марафонниці трапляються ;)
Гарантію того, що вона дівчина - Ви також не будете мати :)
З трасою "загнув", пропоную тоді більш пуританські стадіони а-ля "Динамо" на Науковій :)
стайерам - на трасі за містом...
Коло цвинтару, нє?
Колись ненавмисно в самому центрі перечепилася ногою за щось і вже летіла додолу як мене хтось підхопив! Оце приємне знайомство було. Може й виглядало по-аферистськи як в Серцеїдках, і може хтось таким методом і користується, щоб напасти на симпатичного молодого чоловіка.
Правда є банальна небезпека, що він не буде настроєний Вас рятувати або не осилить піднєти.))
Колись ненавмисно в самому центрі перечепилася ногою за щось і вже летіла додолу як мене хтось підхопив
Людина-павук? :cowboy:
Ризикований засіб... "Серцеїдки" - супер! Подобаються мені такі авантюрні кобіти ;)
Найкраще це на 100-метровці бижче до фонтану.
А може в бібліотеці. Туди напевне ходять дівчата, які не ходять в Інтернет
afterstep
21.06.2007, 00:08
А може в бібліотеці.
нє - в трамваї простіше...
В бібліотеці навіть зі знайомими не поговориш - а познайомитися - я собі того не уявляю ;)
А може в бібліотеці. Туди напевне ходять дівчата, які не ходять в Інтернет
тим, кому за 40, нє?
люди, а реальніше щось не можна. то ви тут демагогію розвели - концентруйте :)
де ще можна познайомитися - в лікарні ще ви пані та панове не казали і в синагозі.
люди, а реальніше щось не можна. то ви тут демагогію розвели - концентруйте
де ще можна познайомитися - в лікарні ще ви пані та панове не казали і в синагозі.
Колись давно, у молодому віці також питання таке стояло, а зараз познайомитися - нама проблем, проте.... самі розумієте. Ех як би молодість знала, а старість могла.
Воно само прийде, не переживайте.
Черешенька
21.06.2007, 01:04
Для мене найкраще знайомство було на курорті, на відпочинку тобто (скоро святкуватимемо 10 років найпрекраснішої дружби), ти розслаблений, безтурботний, що ж ще залишається робити, як не нових друзів заводити? :)
Або ще за кавою чи бокалом вина у стильній кав"ярні в чудовій атмосфері;)!
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008