КПК

Показати повну версію : Бiдна привокзальна

zhulik
19.06.2007, 19:54
Всiм прив1т!Вмене ось така набол1ла проблема.Знаходжусь я в Москв1, як 1 багато 1з наших на зароб1тках, та ось недавно побував у Львов1 - я в шоц1 в1д нашо1 привокзально1: бруд ужасний, бато всяких там таджик1в-узбек1в на1хало 1 торгують. Я просто бачу що сталося 1з Москвою - одна чорнота, невже скоро 1 в нас у Львов1 таке буде? Куди дивиться влада? Чим взагал1 займаеться мер м1ста? Колись вже вигнав наш БЕРКУТ з галицького всяких там "горних орл1в" 1 врод1 було нормально. Я веду до того, що зараз наприклад в Москв1 нема едино1 культури, мови, в1ри - з1бралася всяка шушора, яка не ц1нить н1яких свят, нед1ль - н1чого святого, вмене серце кровю обливаеться коли представлю що скоро таке буде 1 в нашому Львов1. То не пуст1 слова, якщо не прийняти м1ри, то скоро в нед1лю будуть цвяхи забивати, або дрова р1зати.То д1йсно дуже серйозно. Якщо меру то до лампочки - то такого мера треба в дупу копати 1 вибирати 1ншого.Я був-би дуже радий якби мое пов1домлення прочитав мер, або хтось 1з влади Львова 1 дав хоть якесь пояснення по моему питанню.Дякую

пупер
19.06.2007, 20:41
скоро таке буде 1 в нашому Львов1....
не буде...
всі мігранти збираються у москві...

Полковник
19.06.2007, 20:51
Я просто бачу що сталося 1з Москвою - одна чорнота... зараз наприклад в Москв1 нема едино1 культури, мови, в1ри - з1бралася всяка шушора, яка не ц1нить н1яких свят, нед1ль - н1чого святого, вмене серце кровю обливаеться...

Вот, суки москальские! Что, не выпускают?
Не дают на неньку вернуться?
гады!
Как же Вы всё ЭТО терпите?
У меня есть небольшие связи в миграционных службах.
Черкните в ПП.
Если не удасться покинуть Москву легально, то, как земляку, организую нелегальный коридор через границу!
Держитесь!

Vlodek
20.06.2007, 08:34
Всiм прив1т!Вмене ось така набол1ла проблема.Знаходжусь я в Москв1, як 1 багато 1з наших на зароб1тках, та ось недавно побував у Львов1 - я в шоц1 в1д нашо1 привокзально1: бруд ужасний, бато всяких там таджик1в-узбек1в на1хало 1 торгують. Я просто бачу що сталося 1з Москвою - одна чорнота, невже скоро 1 в нас у Львов1 таке буде?
1) А не здається Вам, що ми з Вами тут (в Москві) нічим, по суті, не відрізняємось від таджиків-узбеків ? І нас з Вами теж треба "в дупу копати" з "белокаменной" ? Ми ж такі самі , як Ви пишете, "горні орли", тільки що не з Кавказу, а з Карпат ?
2) Більш-менш порядок з "горними орлами" навів в свій час не "Беркут", а люди, псевдо яких і післе смерті на слуху у львів'ян. Якщо не пам'ятаєте, то попитайтесь. Можливо , навіть тут, на ЛФ.
3) Мені (я віріс поруч з Привокзальною) теж дуже не подобається той свинарник, що там є. Але, скажемо чесно, ніколи Привокзальна не була взірцем чистоти й порядку. Це раз. І жоден мер один не зможе його навести. У всякому разі, діючи виключно в рамках законодавства. А трошки-трошки вийти за ці рамки - так хто ж тоді зможе гарантувати, що виходити за рамки йому не сподобається ? Це два.

New Shrek
20.06.2007, 08:53
скоро в нед1лю будуть цвяхи забивати, або дрова р1зати.
Ви что-то имеете против резки дров?

Vlodek
20.06.2007, 08:57
Проти нарізання дров в НЕДІЛЮ.

New Shrek
20.06.2007, 08:59
А в субботу? По Вашему мона?

vasili
20.06.2007, 09:39
Ні мона і ні нуна!

Boris_Kiev
20.06.2007, 09:46
А як вам таке:
"Ось уже неділю не можу відійти від прочитаної книги!!! "
Вже СЕРЕДА. Мабуть пан вже "відійшов" ? :)

vasili
20.06.2007, 09:58
Відійшов - виліз з скла! На третій

zhulik
20.06.2007, 10:22
Добре пане ПОЛКОВНИК - якось протримаюсь, якщо-щось, то обовязково свисну.Але д1ло не в проклятих москалях,проклят1 1тал1йц1 тоже не випускають наших ж1нок - а в тому куда все котиться у Львов1.В Москв1 вже п1зно щось робити-час пройшов, а у Львов1 ще можна.Та не д1ло в таджиках-узбеках, а в порядку за котрим мае сл1дкувати влада.
Vlodek - самокритика це дуже добре, в нас у вс1х е така риса - покритикуемо-покритикуемо, поплачемо над тим, як1 ми поган1 1 все, забуваемо проблему.У Львов1 е влада?Мер е? Так хай наводить чистоту.Я-не влада, тому вир1шую 1нш1 проблеми.

afterstep
20.06.2007, 10:27

якщо добре помолитися... Бог всемогутній, і зробить так, що всюди буде субота, а на дровітні - четвер...

afterstep
20.06.2007, 10:29
У Львов1 е влада?Мер е?
чоловіче, та приїдь до Львова! та піди глянь на того мера та все йому скажи! повір - не з'їсть ;) і підловити тепер легше - через площу Ринок пішки ходе... Не так як попередні - вигулькнув з "воронка" - і шусть у шпарку дверей магістрату ;) - жеби який зальотний яйцем не поцілив ;)

Vlodek
20.06.2007, 11:49
Vlodek - самокритика це дуже добре, в нас у вс1х е така риса - покритикуемо-покритикуемо, поплачемо над тим, як1 ми поган1 1 все, забуваемо проблему.У Львов1 е влада?Мер е? Так хай наводить чистоту.Я-не влада, тому вир1шую 1нш1 проблеми.
А я, наївний, думав що є простіший варіант. Швидший, у всякому разі.
Взяти в руки мітлу і підмести перед своєю брамою. Потратити ср..ні 500 грн і підремонтувати бруківку перед своєю хатою. Можливо, сусідам соромно стане, і вони за твоїм прикладом щось зроблять. А ні- хоч самому приємно буде.
А якщо в тебе під дверима узбеки-таджики розклалися торгувати помідорами, то вийди і дай їм сам копняка, щоб торгували в "місцях організованої торговлі".
Звичайно, на владу гавкати простіше, ніж щось самому зробити.
В мене перед офісом постійно перед святами ( 8 березня, 1 вересня й т.п. розкладуються бабусі з квітами). Набагато тяжчий випадок - на старшу людину голос не підвищиш, про "копняка" навіть не кажучи. І нічого. Тихо, ввічливо, спокійно вирішуєм. Просимо перенести "бізнес" в інше місце, а якщо вже залишаються - слідкуємо , щоб прибирали за собою.

пупер
20.06.2007, 14:19
Добре пане ПОЛКОВНИК - якось протримаюсь, якщо-щось, то обовязково свисну.Але д1ло не в проклятих москалях,проклят1 1тал1йц1 тоже не випускають наших ж1нок - а в тому куда все котиться у Львов1.В Москв1 вже п1зно щось робити-час пройшов, а у Львов1 ще можна.Та не д1ло в таджиках-узбеках, а в порядку за котрим мае сл1дкувати влада.

я розумію про що ви....
справа у тому, що в москві й справді є проблеми з мігрантами, особливо азійськми....
може саме в цьому і є корінь масового поширення скінхедського руху в москві (петербурзі), до якого ви, я маю таку підозру, симпатизуєте...
у львові ще не скоро така сама ситуація з’явиться, хоча нас це чекає....
і немає на то ради... :(

пупер
20.06.2007, 14:20
чоловіче, та приїдь до Львова! та піди глянь на того мера та все йому скажи! повір - не з'їсть ;) і підловити тепер легше - через площу Ринок пішки ходе... Не так як попередні - вигулькнув з "воронка" - і шусть у шпарку дверей магістрату ;) - жеби який зальотний яйцем не поцілив ;)
мо’й не з’їсть, але на каву запросити може.... :)

Danilo
20.06.2007, 14:29
Взяти в руки мітлу і підмести перед своєю брамою. Потратити ср..ні 500 грн і підремонтувати бруківку перед своєю хатою. Можливо, сусідам соромно стане, і вони за твоїм прикладом щось зроблять. А ні- хоч самому приємно буде.
А то я сі дивлю "лапотная" Московія так наче б то приємніше стала виглядати, а то ж наші люди. От молодці! А як поїдуть звідти -лайном все позаростає:) :D

nachtigal
20.06.2007, 15:20
Шкода , Укра1на без чорноз..х мен1 б1льше подобаеться.Введ1ть закони проти мигрант1в.Заборон1ть ,як це зробив Лужков,чорним продавати алкоголь,л1карства.Бо через них у Рос11-л1вий алкоголь,л1ки,наркотики.велика к1льк1сть злочин1в.Введ1ть штрафи ,тим що не зариг1струвалися.Рег1страц1я в московських чиновн1к1в займае 2-3 м1сяця,коштуе близько 200 амер. през.Обмежти к1льк1сть на в1зд.1 взагал1-чи потр1бно,щоби в укра1нц1в в1дбирали робоч1 м1сця.Копайти сво1х депутат1в.Але роб1ть це скор1ше.

afterstep
20.06.2007, 15:46

більшість львів'ян вийшла з села. З більшості тих, що вийшли з села - село майже вийшло.... але місто ще не у всіх ввійшло....
Тобто ота чарівна риса - тримати в порядку своє подвір'я та вигін перед подвір'ям, і не смітити собі під ноги - це перше, чого позбуваються виходці зо села...
і тільки в третьому поколінні приходить розуміння - до їхніх онуків - що краще не смітити, ніж прибирати чи нарікати...
І краще щось робити, не чекаючи якоїсь примарної допомоги і не нарікаючи на якісь абстракні комунальні служби....

Vlodek
20.06.2007, 15:48
більшість львів'ян вийшла з села. З більшості тих, що вийшли з села - село майже вийшло.... але місто ще не у всіх ввійшло....
Тобто ота чарівна риса - тримати в порядку своє подвір'я та вигін перед подвір'ям, і не смітити собі під ноги - це перше, чого позбуваються виходці зо села...
і тільки в третьому поколінні приходить розуміння - до їхніх онуків - що краще не смітити, ніж прибирати чи нарікати...
І краще щось робити, не чекаючи якоїсь примарної допомоги і не нарікаючи на якісь абстракні комунальні служби....
А ще краще - і не смітити , і прибирати :)

spm1950
20.06.2007, 17:56
Прийшов час обєднуватися і братися за зброю, інакше навіть Вашим правнукам кращого не побачити.

spm1950
20.06.2007, 18:04
Наступив час обєднуватися і братися за силовий метод очищення нашої Галличини від усякого бруду ,як приїзжого так і місцевого, якщо самі не можете запросіть помічників на стороні ,інакше навіть Вашим внукам з цього багна не вилізти.

пупер
20.06.2007, 18:12
Наступив час обєднуватися і братися за силовий метод очищення нашої Галличини від усякого бруду ,як приїзжого так і місцевого, якщо самі не можете запросіть помічників на стороні ,інакше навіть Вашим внукам з цього багна не вилізти.

я вже голову поголив....
з підтяжками та закатами ходжу вже років зо п’ять....
коли починаємо?...

пупер
20.06.2007, 18:31
http://delight.co.ua/foto/1765.jpg

Черешенька
20.06.2007, 22:02
Взяти в руки мітлу і підмести перед своєю брамою.
Пане Влодку, супер сказали!!! Але, видно, люди у нас до того ще не доросли. Коли я закордоном буваю, то просто захоплююся їхнім порядком. У нас, однак, народ, на жаль, не розуміє, що під"їзд, подвір"я, вулиця, по якій я ходжу, - це також частина мого дому. Я також насолоджуюся прибраним двориком чи чистою сходовою кліткою.
Малими, ми завжди робили акцію засадження клумб квітами і вичищанням дит. майданчика в дворі (сусіди ще претензії висловлювали, бо раптом захотіли на клумбі в центрі міста кабачки і помідори посадити, хоча клумба до того 100 років пустувала).
В моєї коліжнаки недалеко від Львова приватний будинок, на вулиці живуть найбагатші люди містечка. І що б ви думали? Ями на дорозі засипають картопляним лушпинням, а після дощу, тими дорогами проїхати просто неможливо! І нікому ще на думку не спало, зібратися разом, поділити кошти і відремонтувати вуличку.
Така-то вже у нас ментальність, квартира чи дім - то моє, власне, мусить бути чисте і вилизане, а от вулиця чи місто мене не стосується, то вже інших справа про них турбуватися.
Прикро, але факт...
Коли ж то вже зміниться?!

Zoryanazirka
20.06.2007, 22:41

Перш за все повинен змінитися менталітет..

Vlodek
21.06.2007, 08:16
В моєї коліжнаки недалеко від Львова приватний будинок, на вулиці живуть найбагатші люди містечка. І що б ви думали? Ями на дорозі засипають картопляним лушпинням, а після дощу, тими дорогами проїхати просто неможливо! І нікому ще на думку не спало, зібратися разом, поділити кошти і відремонтувати вуличку.
Дивно.. Моя родина проживає теж недалеко від Львова. І сусіди всі, скажімо так - не найбідніші люди нашого містечка :). А ситуація на вулиці зовсім інша, ніж Ви описуєте. Не Швейцарія, звісно, але чисто і дорогу потрошки роблять, і вулицю прибирають. Хоча , все відносно у цьому світі.

vasili
21.06.2007, 09:32
І нікому ще на думку не спало, зібратися разом, поділити кошти і відремонтувати вуличку.
Така-то вже у нас ментальність, квартира чи дім - то моє, власне, мусить бути чисте і вилизане, а от вулиця чи місто мене не стосується, то вже інших справа про них турбуватися.
Якщо, вони дороги, є на балансі обл автодору то на ці дороги мають бути гроші у бюджеті, бо всі погані дороги, мают споживачів податко-платників, у сім має проходити ремонт, ямковий, реконструкція. ТОму краше до міськвиконкому листа написати, чи до депутата місцевого звернутись, а не ярмо на сім"ю накладувати, самим гонором заре краше не пхатись.

levandivka
21.06.2007, 09:36
до міськвиконкому листа написати, чи до депутата місцевого звернутись, а не ярмо на сім"ю накладувати, самим гонором заре краше не пхатись.
справа не тільки в гонорі:
свою, самостійно відремонтовану вулицю, будуть пильнувати.

Vlodek
21.06.2007, 10:05

Ото правильно !

Мих
21.06.2007, 12:59

мона.

vasili
21.06.2007, 12:59
Не зрозумів шановне панство. Шо це якесь фіглярство, люди, мешканці платят податки і на їхні грошеки все в у місцевості й робесе, відповідно оберігати майно пивинні й частково й жителі користувачі, бо як так ми усі наче виховані культурно - цивільний кодекс наприклад статтю не скажу але там є шо майно має використовуватись чинно та блягородно!

Мих
21.06.2007, 13:01
Прикро, але факт...

воно то так, але знаєте, що тоді зробить сільрада, коли ми поремонтуємо дорогу? Спише гроші, складе акти буцімто вони то зробили і грошики положить собі у кишеню.

vasili
21.06.2007, 13:06
Спише гроші, складе акти буцімто вони то зробили і грошики положить собі у кишеню.
Плоте казначейство, яке туфту не підписує 6 підписів та чотири пічатки не хтіли, сільрада не має відношень до ремонту доріг тих які ви їй приписали, вони хтіли би але фінансовий потік трохи інші рагулі контролюють.

andi
23.06.2007, 13:07
воно то так, але знаєте, що тоді зробить сільрада, коли ми поремонтуємо дорогу? Спише гроші, складе акти буцімто вони то зробили і грошики положить собі у кишеню.

Сільрада сільрадою, а у Львові ЖЕКи віддавна таке роблять...
По-перше, коли ремонти в загальнодоступних місцях мешканці своїми коштами роблять (сходи, вхідні двері і т.п), а по-друге: різноманітні внутрішні роботи, що відносіться до мереж: заміна проводки, труб, і т.п.
ще принаймі пів року тому деякі ЖЕКи успішно такі роботи "оприбутковували" :mad: :mad: :mad:

Полковник
23.06.2007, 13:11
ще принаймі пів року тому деякі ЖЕКи успішно такі роботи "оприбутковували" :mad: :mad: :mad:

Так это ВЕЗДЕ иак, не только во Львове!
ЖЭКовцы вообще - МОЛОДЦЫ!:cowboy:

пупер
23.06.2007, 16:17
найкращі дороги біля зібрань свідків єгови.... :)
і чому це так?.... ;)

afterstep
23.06.2007, 16:26
і чому це так?....

мале навантаження - люди стороною оминають... тому ремонт довше тримається...
але це - лише гіпотеза ;)

пупер
23.06.2007, 16:36
мале навантаження - люди стороною оминають... тому ремонт довше тримається...
але це - лише гіпотеза ;)
фігова гіпотеза.....
якраз по їх дорогах всі чомусь і їдуть.... :p
що в брюховичах, що на левандівці, що на тому районі, який я не називаю....

afterstep
23.06.2007, 17:03
фігова гіпотеза.....
якраз по їх дорогах всі чомусь і їдуть....

тоді - поправка до гіпотези - працівників автодору до тих доріг не допускають... Самі лагодять...

пупер
23.06.2007, 17:05
тоді - поправка до гіпотези - працівників автодору до тих доріг не допускають... Самі лагодять...

о!...
тобто роблять усе якісно, як завжди.... :)

zhulik
23.06.2007, 22:54
Шановний Vlodek - н1хто не проти, щоб п1дмести б1ля свого дому, але р1ч 1де про Привокзальну 1 особливо базар.Що прикажете тоже нам взяти в1ники 1 по1хати п1дм1тати.Е комунальн1 служби як1 мают то робити 1 е влада яка вс1м тим керуе 1 в1дпов1дно МИ, як1 платимо податки 1 маемо повне право вимагати чистоти.Щось мен1 здаеться ВИ шановний працюете в Ратуш1, бо так сильно захищаете владу.
Хот1в-би зам1тити , в своему пов1домленн1 я не закликав боротися насильними методами з таджиками-узбеками, 1 н1 до яких ск1нхед1в не схиляюсь, просто пора у Львов1 ввести хоть як1сь правила реестрац11 для 1нших нац1ональностей, щоб п1зн1ше не шкодувати, що та сама бабуся неможе на базар1 м1сце знайти для продавання кв1т1в, а буде там п1д в1кном "чиегось" оф1су стояти.

afterstep
23.06.2007, 22:56
Щось мен1 здаеться ВИ шановний працюете в Ратуш1, бо так сильно захищаете владу.

просто супер!!!!
пишіть ще!
направду сміявся!

Vlodek
24.06.2007, 09:06
1 в1дпов1дно МИ, як1 платимо податки 1 маемо повне право вимагати чистоти.

Приєднуюсь до afterstep . Пишіть ще. І вимагайте .
А я поки що буду наймати тих самих таджиків з узбеками, щоб підмітали в мене перед вікнами.
Благо, що працювати вони згодні за копійки.

levandivka
24.06.2007, 09:13
щоб п1зн1ше не шкодувати, що та сама бабуся неможе на базар1 м1сце знайти для продавання кв1т1в, а буде там п1д в1кном "чиегось" оф1су стояти.
Місця треба забезпечувати, і слідкувати за справедливістю надання. А реєстрації нацменів - з іншої опери...

vasili
24.06.2007, 16:15
Не забвайте шо самі хитрі то ті зі сходу. Я зустрінувся з Алі Блфат Аглі Бердомедовим який працює двірником, то він собі хату від влади організував не далеко від Ратуші, хоч у цокольному приміщенні, але там заре сім"я живе прикольна він завжди тверезий і привітний здоровається зі мною, коли з рання вирулюю до офісу!

zhulik
30.06.2007, 00:30
Допис від VlodekА я поки що буду наймати тих самих таджиків з узбеками, щоб підмітали в мене перед вікнами.
То вони зараз працюють за коп1йки, а пройде трохи часу то воно 1 ломаного цвяха не п1дн1ме безплатно - бачив, знаю, тому 1 п1дняв ту тему.Якби ваш1 внуки не п1дм1тали в них п1д в1кнами в центр1 Львова.Вс1 вони прив1тн1, але запазухою тримае дещо для тебе.Допис в1д levandivkaМісця треба забезпечувати, і слідкувати за справедливістю надання. А реєстрації нацменів - з іншої опери...
В Москв1 зараз вс1 ринки захвачен1 "чорними', як1б закони зараз не приймали-марно, все дуже завязано.Зараз простий рос1янин - фермер, просто-так не п1де на базар продавати. В нього чорнота перекупить 1 буде сама стояти в два рази дорожче продавати, але його не пустить 1 н1яка влада н1чого не зробить.Не треба думати, що ось вони при1хали 1 привезли фрукти, овоч1 1 нам дешево продают-брехня, вони перекуповуют з одного базару на 1нший.Ви хочете щоб таке було в нас? Cкоро буде, а все починаеться з п1дм1тання перед в1кнами.1 то вже не буде з 1ншо1 опери.Дякую за увагу.Удач1

Полковник
30.06.2007, 00:40
Ой, да бросьте! Расскажите лучше, как Вы ТАКИЕ прокруточки делаете!

Мих
30.06.2007, 01:05
Сільрада сільрадою, а у Львові ЖЕКи віддавна таке роблять...
По-перше, коли ремонти в загальнодоступних місцях мешканці своїми коштами роблять (сходи, вхідні двері і т.п), а по-друге: різноманітні внутрішні роботи, що відносіться до мереж: заміна проводки, труб, і т.п.
ще принаймі пів року тому деякі ЖЕКи успішно такі роботи "оприбутковували"

О, ЖЕК! Витвір совдепії ше довго житиме.

Мих
30.06.2007, 01:08
найкращі дороги біля зібрань свідків єгови....
і чому це так?....

тому шо вони збираються там де добрі дороги, йдуть широкою гарною дорогою, а не вузькою стежиною.

vasili
30.06.2007, 01:55
Коли зі штру бабіуу неуууу боо я її ккохааю.

Полковник
30.06.2007, 02:09
Коли зі штру бабіуу неуууу боо я її ккохааю.

Теж дуже вдячний приклад Мови, якою треба ВСIМ спiлкуватися та яку треба вивчати!

Нi, я ТАК не зможу!

Рiжте!

пупер
30.06.2007, 08:06
тому шо вони збираються там де добрі дороги, йдуть широкою гарною дорогою, а не вузькою стежиною.
тобто навіть найвузісіньку стежку вони роблять так, щоб усі бажаючі знайти правду її знайшли!...

пупер
30.06.2007, 08:08
Теж дуже вдячний приклад Мови, якою треба ВСIМ спiлкуватися та яку треба вивчати!
Нi, я ТАК не зможу!
Рiжте!
можна, можна...
прецеденти існують.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
і лемківський діалект, і гуцульський, і http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif закарпатські теж.......

Мих
01.07.2007, 00:38
тобто навіть найвузісіньку стежку вони роблять так, щоб усі бажаючі знайти правду її знайшли!...
нічого не роблять, вони приходять на готове.

пупер
01.07.2007, 08:48
нічого не роблять, вони приходять на готове.
на яке, пан мих?...
чи як завше: голослівно?....

zhulik
01.07.2007, 20:35
Пане ПОЛКОВНИК - в якому розум1нн1 - " Расскажите лучше, как Вы ТАКИЕ прокруточки делаете!" ви розжуйте для тих хто на "броньовику"

Полковник
01.07.2007, 20:52
Пане ПОЛКОВНИК - в якому розум1нн1 - " Расскажите лучше, как Вы ТАКИЕ прокруточки делаете!" ви розжуйте для тих хто на "броньовику"

Ну, как же. Написано а Вас посте:
Код HTML:
а потом текст в окошке с прокрутками......
Типа, двигать можно полосочкой.......
А слева и справа стрелочки такие, на треугольнички похожи....
Ну,..... нет, не знаю как ещё объяснить.
Ладно, не отвечайте

spm1950
02.07.2007, 17:13
Шкода , Укра1на без чорноз..х мен1 б1льше подобаеться.Введ1ть закони проти мигрант1в.Заборон1ть ,як це зробив Лужков,чорним продавати алкоголь,л1карства.Бо через них у Рос11-л1вий алкоголь,л1ки,наркотики.велика к1льк1сть злочин1в.Введ1ть штрафи ,тим що не зариг1струвалися.Рег1страц1я в московських чиновн1к1в займае 2-3 м1сяця,коштуе близько 200 амер. през.Обмежти к1льк1сть на в1зд.1 взагал1-чи потр1бно,щоби в укра1нц1в в1дбирали робоч1 м1сця.Копайти сво1х депутат1в.Але роб1ть це скор1ше.

Купив танк і готовий до дій. Коли починаємо?

zhulik
02.07.2007, 21:37
Для ПОЛКОВНИКА! Поки не навчився вставляти цитати, видно не то нажав - прошу вибачення, сам бачу-не то.

Internati
04.07.2007, 16:41
Цікаво, що ото кожного разу знаходиться такий собі черговий "жулік", котрий у що би то не стало прагне розкрити нам очі на неминучо грядущу катастрофу.
Даремно стараєтесь, пане, ми - безнадійні. ))))

zhulik
04.07.2007, 22:28
Для Internati - я не стараюсь розкрити вам очі на неминучо грядущу катастрофу - я про бруд на Привокзальн1й 1 хто його робить - а Ви про що подумали? 1 х1ба я черговий.Може Ви чурка - тому так пишете?А може Ви дв1рник на Привокзальн1й 1 не п1дм1таете?О - вибачте, ви-ж писали що безнад1йн1. Я радий що розкрив тоб1 оч1, а тоб дал1 ходив в тому г.вн1 1 говорив що все добре 1 СЛАВА МЕРУ.Дал1 попросив-би тон трохи зм1нити в м1й адрес, я висказав свою думку 1 вона мае право на життя.

Internati
04.07.2007, 22:42
не вважаю за доцільне підтримувати з вами дискусію.
Дякую за -1. ))))

nachtigal
05.07.2007, 22:48
Купив танк і готовий до дій. Коли починаємо?
К1льки треба нафти?Скоро при1ду у в1дпустку,то привезу в чамайдан1.

Авто-мікс
19.08.2007, 01:03
незнаю хто куди їде,а я ізжу часто через львів в німеччину.місто не плохе,люди також,але цей Стрійський автовокзал...
скількі років..а бардак ще той! Кожен раз я наблюдаю перед вокзалом як обдирають там людей,добре - Я,родівся і виріс в Одеської обл. та знаю як з цими баньдюкамі поводитісь,а їдуть інші люді,і їх там оббирають,я завжди себе пітаю,як так? ми живемо у 2000 році,усюди наводяться порядки,навіть в Одесі,де тіх бандюків більше ніж треба було,і то набагато краще стало.А у Львові,навіть і не пробує ніхто іх вижити.ВСІ знають що вони там "працюють",але нікому нема до ніх діла.
хто ж має з нимі розбиратись,як не влада??
як мені нажаль тіх людей яких воні обікрадають,мені часто доводилось навіть розмовляти з ними,(якшо іхали в одному напрямку)
я не знаю як допомогти цему місту,цим людям..а так хтілось би.
дуже було б добре,вважаю, в газеті про все людям розповісти.
Впевній,вже багато людей були в міліції по допомогу,але так як ніхто нічого не зробів,до сих пір,то мабудь, то якісь "улегалезований,привокзальний бізнес" і захищатися нам від нього потрібно самим..:(

Otsoa
19.08.2007, 12:37
Всiм прив1т!Вмене ось така набол1ла проблема.Знаходжусь я в Москв1, як 1 багато 1з наших на зароб1тках, та ось недавно побував у Львов1 - я в шоц1 в1д нашо1 привокзально1: бруд ужасний, бато всяких там таджик1в-узбек1в на1хало 1 торгують. Я просто бачу що сталося 1з Москвою - одна чорнота, невже скоро 1 в нас у Львов1 таке буде?

Я перепрошую, яка "чорнота" в Москві? Ви не подумали, що більшість тої "чорноти" є громадянами Росії, тобто Москва їх столиця. А не ваша.

пупер
19.08.2007, 13:14
Я перепрошую, яка "чорнота" в Москві? Ви не подумали, що більшість тої "чорноти" є громадянами Росії, тобто Москва їх столиця. А не ваша.
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif далеко не завжди “більшість” є громадянами....
ви про нелегальних мігрантів чули?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

New Shrek
19.08.2007, 15:42
Кожен раз я наблюдаю перед вокзалом як обдирають там людей,Як то виглядає ?гоп -стоп?

Зорянівонька
17.09.2007, 15:13
Я на привокзальній працюю. Тут справді море алкоголіків, бомжів, циган... Ввечері страшно йти. І брудно дуже!