КПК

Показати повну версію : Ось уже неділю не можу відійти від прочитаної книги!!!

Блукач
19.06.2007, 19:26
Нещодавно натрапив на книгу - http://www.teoriya-boga.narod.ru
Дуже незвичайне і тверезе бачення Бога, Життя і природи речей. Ось вже неділю думаю про те що прочитав. Дуже цікава думка хоч ще когось.

Liliyah Romanova
20.06.2007, 17:22
Подумайте ще й понеділок. ;)

afterstep
20.06.2007, 17:24
тут справа не в роздумах... то або клей, або щось було підсипано - жи ноги віднялися...

New Shrek
20.06.2007, 17:30
або щось було підсипано або пороблено(вроки)

Петрук
20.06.2007, 23:42
Вітаю!
Ліпше вже Склярова почитайте.
Можливо на "Основи фізики духа" замахнетесь. :)

Калиниченко
22.06.2007, 17:33
Ось що я там вичитав: Як уже було сказано в теорії всі релігії світу є породженням Бога Духу... Я забороняю Вам критикувати будь-яку релігію в світі.Я зобов'язую Вас виявляти повагу до усіх священнослужителів кожної релігії.Теорія не є релігія. Вона лише допоможе кожному, хто захоче цього, зрозуміти свою релігію, краще оцінити її красоту і користь і, напевно, ще глибше повірити в неї.Релігії - це гіганти Духу, Бога Духу.Теорія допоможе ослабити ворожість між окремими з них. Вона допоможе їм знайти щось спільне між ними. Адже Бог є один для всіх. Тільки ім'я його у кожної релігії звучить по різному. Одним з постулатів New Age є рівність всіх релігій, від окультизму і язичництва до християнства,а згодом злиття, їх в одну „ нову релігію”. З тим, що дана книга є „дуже незвичайне і тверезе бачення Бога, Життя і природи речей!”, не згоден, книга написана в стані „прелесті”:)

Melown
22.06.2007, 21:50
"Бог - це безмежна і всюдисуща енергія" - далі книжку можна не читати,..:shutup: