Показати повну версію : Укртелеком, або як отримати телефон за 37 років
Доброго дня шановне панство, хотілось б взнати вашу думку з такого приводу:
В 1970 році наша сім'я переїхала до нового, щойнозбужованого будинку біля "Львівського лікерогорілчаного заводу". В цей час моя бабця а також декілька наших сусідів встали на чергу до встановлення телефону. Скажу одразу будинок в нас кабельований, та в багатьох квартирах встановлений телефон. Але не в нас (таких нас приблизно 5 осіб).
Чекали телефон чекали, нам завджи казали що до кінця року встановлять.... так казали 30 років і нічого не робили. В 2000 році приходить лист завітати до відділення "Укртелекому" і що ви гадаете? Думаете що пропонували встановити телефон? НІ!:mad: Вони просто хотіли взнати чи моя баба ще жива, та чи ми не переїхали з квартири! 30 років!!! Рік назад ми знову ходили нам повідомили радстну звістку що ми вже в черзі встали на 2 місце в нашому будинку, але мені просто цікаво скільки ще років чекати стільниковий телефон!
Зрозумійте річ не в грошах, їх би вже давно дали цих 800 грн. щоб поставили телефон, річ в ПРИНЦИПІ. Чекати 37 років, і отримати так як всі це несправедливо, що ви можете порадити чи сказати с цього приводу?
Boris_Kiev
19.06.2007, 13:09
п. Rat, можу тільки Вам поспівчувати.
Але, погодьтеся, зараз є ВИБІР.
А колись його не було !
Вам і не снилися хитрощі, до яких вдавалися люди (і абоненти, і зв"язківці), щоби поставити телефон пересічному гр-ну Петренку - не депутату, не інваліду, і не тещі головного інженера вузла зв"язку.
Ну що я Вам можу сказати відносно принципів ?
З держсектором важко грати за правилами.
Заплатіть 800 грн і поверніть їх собі іншим способом. "Обманіть" лічильники, наприклад. :)
afterstep
19.06.2007, 13:09
у вас погано кабельований район. Проблема з телефонними номерами була завжди. Якість ліній - не просто гидотна, а "щось з чимось". Частина кабелю знищена - кинута "сопля" в обхід.
Просто співчуваю. Якщо дійсно необхідний телефон - спробуйте переговорити з телефоністами лікеро-горілчаного (я так розумію, що то будинки троха далі за збутом). Вони вам можуть хоча б пораду хорошу дати....
Ну яка разниця поговорю я з Лікерогорілчаним, чи ні вулиця можливо і не дуже кабельована, але принаймі тільки в мому будинку встановлено 20 телефонів, та грошей не так шкода як здаеться але я так думаю що навіть при розмові з "Лікерогорілчаним" також захочуть грошей, невже 37 років очікування пустити під хвіст? Що за менталітет Львівян якщо їх "кидають" то ше і грошей давати? Про яку Європу тоді може бути розмова, якщо мало того що телефон, так для мене навіть роскіш щоб повернутись с роботи (а це приблизно 23:00) та прийняти душ! Води нема, потрібно або встигнути до 21:00 або підніматись в 6 ранку.... Це обурливо, що за влада і куди вона дивиться..... Було б непогано керівників Львова поселити в пересічний будинок такий як мій наприклад та подивитись як в них совість заграє!
afterstep
19.06.2007, 13:36
Що за менталітет Львівян якщо їх "кидають" то ше і грошей давати?
добре, я невірно зрозумів запитання - звиняйте ;)
Дійсно, ця гидка львівська влада, що складалася роками - це суцільні хабарники. За 20 грн і пляшку готові віддати власну дружину "в концесію"....
А скільки народу по чергам мордується! не така вже й біда телефон - квартирні черги - це ще гірше! Сім'ї по 20 років живуть в одній кімнаті сімейного гуртожитка, що взагалі ззовні як хлів виглядає - і це з двома дітьми! а міськрада си й в носі не чухає, тим часом - львівські чільники собі в елітних районах палацики розбудовують!
Ну яка разниця поговорю я з Лікерогорілчаним, чи ні....
та плюньте ви на них!...
придбайте мобільний...
не варто просити державу...
хм...... мобільний в мене вже 4 роки, той самий номер і він мене влаштовуе, не влаштовуе те що дома інтернету нема.
Приходжу на "Фарлеп" а в них там акція звязок в кожен дім. Питаю чи можна встановити телефон з інтернетом! Кажуть можна я називаю свою вулицю а вони мені заряджають що в них покриття тільки на Науковій та на Сахарова, говорю так в Вас ж акція звязок в кожен дім та допишіть знизу "Звязок в кожен дім на Науковій та на Сахарова" а вони мені відповідають зверніться до "Укртелекому"... Я живу 20 хв пішки від центру? Це ж не село... в якому столітті ми живемо якщо провідні провайдери Львова рекомендують своїх конкурентів? Їм грошей не треба чи шо? Якшо не треба хай мені дадуть я їм застосування знайду!
afterstep
19.06.2007, 13:50
не влаштовуе те що дома інтернету нема.
ви хочете вирішити це питання - чи пошукати справедливість? коли визначитеся остаточно - маякніть ;)
В самому першому листі я написав
що ви можете порадити чи сказати с цього приводу?
Boris_Kiev
19.06.2007, 13:58
Найпоширеніший трюк 70-х - 80-х років:
1. Треба було заздалегідь "підгодувати" бригадира монтерів-лінійщиків. Звичайно, майбутній абонент повнинен був стояти в черзі. Хоч кілька місяців.
Ближче до грудня питання (на тел. вузлі) ставилося так: буде перевиконання плану по підключенню нових номерів - буде премія. І тоді, заради премії, підключали усіх, кого тільки могли - не дивлячись на чергу. Звичайно, спочатку тих, хто "підгодував" бригадира лінійщиків.
2. "Спонсорувати" телефонний вузол певною кількістю кабеля (зазвичай діставався у прапорщиків-каптерів).
Так моєму приятелю кинули по стовпах військовий "польовик". Рештою "польовика" підключили двох ветеранів по сусідству з ним. А потім, після кількох обривів - знайшли пари і в підземному кабелі.
3. Моя мама дістала папір, що вона співпрацює із санавіацією. Тобто для нічних викликів управління санавіації просить встановити їй телефон поза чергою.
4. Коли мама з бабусею переїхали до нового району, в їхньому будинку було тимчасове поштове відділення. Коротке шепотіння - і їм через підвальні приміщення скросували пару, а далі - справа техніки.
"Ми не можемо чекати милостей від природи.
Взяти їх у неї - наша задача!"
(Мічурін).
800 грн. щоб поставили телефон, річ в ПРИНЦИПІ.
А чому не хочете спробувати через Фарлеп? Нам поставили за 2 тижні (!!!!!!!!!) з дати підписання договору. І обійшлась ця послуга 250 грн.+50 грн. за підключення до нету. Правда, нет ще не провели. Не знаю чому, але його встановлять трохи пізніше. Телефонним зв"язком я задоволена. Хотіли спочатку від Укртелекому (у попередніх власників був укртелекомівський), але як дізнались, що це коштуватиме 800 грн. +чекати кілька місяців - відмовились. І я рада, що відмовились - бо зараз получилось і дешевше і швидше......
New Shrek
19.06.2007, 13:59
Сім'ї по 20 років живуть в одній кімнаті сімейного гуртожитка, що взагалі ззовні як хлів виглядає - і це з двома дітьми!
Ну як так зрозумів що Rat вирішив прорекламувати свій Львівський чат де можна знайти справжне кохання .,І хоче щоб ще більше дітей росло в трущобах ,а ми туть трохи пособачились. Створим йому вражіння, що це йому вдалось.Ніхто нікого не заставляв рожати.Тре було кондоми купувати.Ті люди в гуртожитки не з місяця приїхали, а з села.Вони дуже привязані до нього ,але не хочуть пасти корів ,то хто їм винен.Пан Rat вважає що йому Укртелеком винен толефонний номер,ставлячи все з ніг на голову.Нічого Укртелеком йому не винен,хай заспокоїться і спить спокійно.Тим більше що мобільний звязок дешевший ніж міський.І взагалі проблема висосана з пальця.Навіть нічого туть і дискутувати
afterstep
19.06.2007, 13:59
Ну яка разниця поговорю я з Лікерогорілчаним, чи ні
на цілком реальну пораду ви відповіли
Ну яка разниця поговорю я з Лікерогорілчаним, чи ні
оскільки у тому районі (точно знаю) частина телефонів належить до "відомчої" АТС - тобто, простіше, горілчаний своїх працівників телефонізував, і, крім того, інтернет, і непоганий, на горілчаному є - то воно б певно можна було б розглядати горілчаний як засіб для вирішення проблем.
afterstep
19.06.2007, 14:01
І взагалі проблема висосана з пальця.
Шреку, спокійніше!
Що, якщо в районі Південного нині десь так о 20-ій пива попити?
New Shrek
19.06.2007, 14:02
Правда, нет ще не провели Купіть-се модем і нет буде на другий день
хм......
пардон, але телефонний інтернет — трохи архаїзм...
прокладіть виділену лінію і надалі можна користуватися мобільним... :)
я, наприклад, зі стаціонарного телефону останнього разу дзвонив місяці три назад...
afterstep
19.06.2007, 14:07
А чому не хочете спробувати через Фарлеп?
фарлеп там не кобелізував. І не дасть ;)
мда...... я так розумію що пішов тут флейм. New Shrek чат до цього відношення не має, цей підпис я використовую на любому форумі, а тему роздувати не хтів хтів поради, Ви пане New Shrek бачу дуже привітно стаитесь до нових людей на форумі так тримати! Тетянка я вже написав як "Фарлеп" мені відповів нарахунок встановлення телефону.
Вони дуже привязані до нього ,але не хочуть пасти корів ,то хто їм винен.
цим цілком згідний.
горілчаний своїх працівників телефонізував,
Я аж ніяк не їх працівник а інтернет на своїй вулиці бачив тільки в одніеї людини.
Нічого Укртелеком йому не винен
Мені ні, моїй сімї так, навіщо починати те чого не роблять??
Boris_Kiev це дуже цікаво про 70-80 роки, але часу не повернеш і це моеї причини не виріше нажаль.... Ці бригадири вже давно спились!
afterstep
19.06.2007, 14:19
Я аж ніяк не їх працівник
проблема не в цьому - проблема в бажанні вирішити проблему ;)
зара жодна інстанція не в змозі заборонити горілчаному роздавати телефони/інтернет. Тому спробувати переговорити - можна. По результатах переговорів (тільки запам'ятайте прізвище контактної особи) - можна думати далі.
Так я ж навіть не знаю до кого звернутись, я ж не скажу вахтеру на вході щоб провів мене туди де встановлюють телефон
проблема не в цьому - проблема в бажанні вирішити проблему
Бажання є, але ще є бажання щоб в масмедіа потрапила чудова репутація "Укртелекому"
Boris_Kiev
19.06.2007, 14:24
А яка відстань від Вашого будинку до горілчаного ?
Там можна поставити "базу" радіотелефона, а у Вас - труба із зарядником.
Щодо оформлення та оплати - фантазуйте.
Такі трюки в нас робили в до-мобільну еру.
Відстань приблизно 400 метрів. Це останній будинок на вулиці
Там можна поставити "базу" радіотелефона, а у Вас - труба із зарядником.
Я розумію що "Укртелеком" поступив незаконно але це не значить що я буду так само поступати!
Boris_Kiev
19.06.2007, 14:28
я ж не скажу вахтеру на вході щоб провів мене туди
Ех! Коли мені треба було вперше пройти в львівський Укртелеком на Дорошенка, я позичив синій халат, невеличку бухту кабеля, дочекався, поки бригада зовні таких же хлопців заходитиме туди, і проліз, вставляючи репліки з імітацією галичанського акценту.
Після пригощання "кого треба", мені залюбки виписують перепустку туди. :)
Перечитай будьласка:
Я розумію що "Укртелеком" поступив незаконно але це не значить що я буду так само поступати!
Boris_Kiev
19.06.2007, 14:30
Rat, Вам потрібні мухи чи котлети ?
Ходити по інстанціях та судитися в нашій країні - остання справа. А у фахових питаннях я Вам підказав все, що знаю. Успіхів !
Судитись не збираюсь бо дуже знаю хто в нашій країні виграе подібні справи..... Але незаконним шляхом я не хочу йти.... Надіюсь є ще у Львові люди які надіяться що справедливість існує..... до яких я належу... але ситуація в мене безвихідна((
afterstep
19.06.2007, 14:43
якщо жалітися на життя, та стогнати, жи грушки не падають прямо в рота....
чоловіче - трошка фантазії! вас ніхто не штовхає на кримінал!
Давайте поставимо питання руба - вам так принципово сплачувати абонплату саме укртелекому?
Відповіть мені принципово, щоб "Укртелеком" поставив телефон по черзі, в якій знаходиться моя сімя 37 років. Але якщо є альтернатива в якій нікопійки "Укртелекому" не перейде то я згідний.
New Shrek
20.06.2007, 09:05
прокладіть виділену лінію і надалі можна користуватися мобільним...
І надаляі можна користуватись численними "звонилками"які існують в інтернеті,до кольору до вибору,при чому зателефонувати з компа на стаціонарний телефон у Львові ,через Англію ,буде дешевше ніж зі стаціонарного на стаціонарний ,в межах Львова
Купіть-се модем і нет буде на другий день
купили..........Вибачте, якщо питання дурне - а що лінія та сама? На тел. і нет? Бо майстри мені голову закрутили, що встановлять нет пізніше, хоч модем вже є....
купили..........Вибачте, якщо питання дурне - а що лінія та сама? На тел. і нет? Бо майстри мені голову закрутили, що встановлять нет пізніше, хоч модем вже є....
Якщо у вас Інет буде по дозвону або через ADSL, то лінія та сама. Чи ви собі виділенку замовили?
New Shrek
20.06.2007, 15:00
Чи ви собі виділенку замовили?
Ви всіх запутали як ті електрики,хіба в Мукачево Укртелеком надає послугу виділена лінія по технології Ethernet?
New Shrek
20.06.2007, 15:01
а що лінія та сама? На тел. і нет?
так,.....просто передзвоніть в техпідтримку
за нет - я так зрозуміла, що лінія буде все-таки окрема - принаймі казали, що коли говориш по тел., то в нет можна "заходити"....
Boris_Kiev
20.06.2007, 15:07
Тетянко, це технологія ADSL. Одна лінія і для розмов, і одночасно для Інету. Розділяється фільтром. Швидкість Інету таки залежить від якості лінії.
Теоретично може конфліктувати тільки з деякими системами охоронної сигналізації.
Дуже поширений сервіс.
Тетянко, це технологія ADSL
:) Дуже дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
То тре дзвонити до тих майстрів і "піднапрягти" їх, щоб не дурили, що це ще треба час на встановлення нету? Дурять бідну жіночку..А я вуха розвісила і вірю.....
New Shrek
20.06.2007, 15:21
То тре дзвонити до тих майстрів і "піднапрягти" в техпідтримку і її піднапрягти ,а не майстрів ,вони вже що мали зробити зробили ,а Вас розводили на "бабки"
Служба підтримки Інтернет (цілодобово)
тел.: (032) 240-31-90
e-mail: support(at)lviv.farlep.net
http://www.lviv.farlep.net/index.php?id=182
в техпідтримку і її піднапрягти
аааааа......ясно :)
Boris_Kiev
20.06.2007, 15:24
:)Дурять бідну жіночку..А я вуха розвісила і вірю..... Тетянко, справа в тому, що в них можуть бути якісь проблеми на станції - з пулом ADSL-модемів (літні телефоністки той пул називають "Рамка"). Чи несправність яка, чи тимчасово нема вільних. Або білінгова система перевантажена і не може обслуговувати додаткових абонентів.
Це - раз.
Два. Можуть виникнути проблеми на самій лінії - модеми сконектяться, але швидкість буде ганебною.
При цьому вони битимуть себе в груди, що лінію виміряно, є протокол вимірів, все ОК.
Але: телефоністи міряють характеристики лінії на "телефонних частотах" - до 3400 герц. А для модема потрібна якість на значно вищих частотах.
Ви їм не демонструйте, "яка Ви обізнана" і так "в лоба" не вимагайте виміряти частотну характеристику та "симетрію" на частотах принаймні до 200 кілогерц (а вони мають, мають, зарази, таке обладнання!).
Ви їм постійно скаржтеся, що при розмові Ви чуєте інші розмови, радіо (слабенько). І це ніби залежить від пори доби, від погоди, але чітко не пригадуєте.
І тоді вони - зарази - повинні знову переміряти "симетрію" або перекинути Вас на іншу пару (зі збереженням номера, звичайно).
І тільки тут можете "по-чайницьки" попросити "а можна поміряти на "модемських" частотах?".
Знаєте, спрацьовує!
http://prikol.bigmir.net/view/93003/
пану Борису з подякою!
Boris_Kiev
20.06.2007, 15:45
На здоров"я, Тетянко !
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=81741&postcount=87
Zoryanazirka
26.06.2007, 08:18
В DigiTel так не пройде як зі звичайного телефону. Система там інша.
New Shrek
26.06.2007, 10:12
А чому не хочете спробувати через Фарлеп? Нам поставили за 2 тижні (!!!!!!!!!) з дати підписання договору.
Допис від New Shrek
В DigiTel так не пройде як зі звичайного телефону. Система там інша.Що Фарлеп ставить цифрові лінії?
New Shrek
28.07.2007, 15:07
Накінець ......Неймовірна арифметика від «Укртелекому»!
Для фізичних осіб:
«Телефон плюс Інтернет - 150» (Необмежений -128 Home, 128/32 кБіт/с)
200 +348+80 =800 =150 грн.
«Телефон плюс Інтернет - 200» (Необмежений - 256 Home, 256/64 кБіт/с)
200 + 348 + 100 = 648 =200 грн.
«Телефон плюс Інтернет - 250» (Необмежений - 512 Home, 512/128 кБіт/с)
200 + 348 + 150 = 698 = 250 грн.
200-встановлення телефону
348-підключення до швидкісного Інтернету
80,100,150 –місяць користування Інтернетом (необмежений трафік)
Для юридичних осіб:
«Телефон плюс Інтернет - 600» (Необмежений -128 CORP, 128/128 кБіт/с)
800 + 348 + 200 =1348 =600 грн.
«Телефон плюс Інтернет - 700» (Необмежений - 256 CORP, 256/256 кБіт/с)
800+348+480 =1628 =700 грн.
«Телефон плюс Інтернет - 800» (Необмежений - 512 CORP, 512/512 кБіт/с)
800 + 348 + 958 =2106= 800 грн.
800-встановлення телефону
348-підключення до швидкісного Інтернету
200, 480, 958 –місяць користування Інтернетом (необмежений трафік)
Детальна інформація про акцію за телефонами:
м. Львів: 8 (032) 255-05-55, 237-41-42, 238-75-94
http://www.lviv.ukrtelecom.ua/ua/hot_news/?id=2102
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008