Показати повну версію : Чому немає Бунтарів ?!!
Де вони поділися , всі ті джони ленони , поли маккартні, фреди меркюрі??? Пишіть, висловлюйте думки, плюйтеся від злості тощо... Можна навіть проспівати.:p
afterstep
18.06.2007, 22:18
Нам не потрібні бунтарі ;) у нас і "стара гвардія" ще може ;) для прикладу - Кобзона спів в палаці "Україна" настільки був потужно-запальний, що...
http://kiyany.obozrevatel.com/news/2007/6/18/32691.htm
Де вони поділися , всі ті джони ленони , поли маккартні, фреди меркюрі??? Пишіть, висловлюйте думки, плюйтеся від злості тощо... Можна навіть проспівати.:p
як це “де”?.....
коли з’являються такі — з’являються інші, які цих “бунтарів” “не розуміють”...
особливо на інших гілках форуму.... ;)
Так,ти права,немає їх зараз.А так бракує...Хоче є цікаві люди.
Бунтарі рокнролу вже старі(від ядів), наші вже зістарились, нові ще не народились...
Boris_Kiev
19.06.2007, 16:26
Нема суттєвих тем для спротиву. Адже саме тема для ПРОТИДІЇ породжує дію.
Нема суттєвих тем для спротиву. Адже саме тема для ПРОТИДІЇ породжує дію.
Тема для зах українців най актуальніша за станніх 67 років --- боротися і перемагати. Власне у часи першої революції були у нас бетяри які власне на мій погляд яко робін гуди, спрямовували наступи на тоталітарний устрій системи, андроповсько - брежнівського наслідку.
Так,ти права,немає їх зараз.А так бракує...Хоче є цікаві люди.
а вам яких?....
такі, які беруть приклад з маяковського і їжу накладають на зворотній бік тарілки, чи таких, які писок б’ють?...
О батяри!Модні люди!Якщо з музики,то Віктор Морозов!Хіба ж то не геніально?!Так по-львівськи!
Про таких,як Міраса пише.
Дійсно,де вони подівалися?!
Дійсно,де вони подівалися?!
Може уші хлопші війхалид до Гамерик...
Та йой,а шо в тій Гамериці таке є жи в нас немає?Хоча Віктор Морозов,здається тоже виїхав до Гвмерики.Бе...(((
Boris_Kiev
19.06.2007, 17:39
Знайдіть (на двох дисках або друковане видання) - Олександр Євтушенко «Легенди химерного краю».
Антологія українського року. 2004 р. вид. Охоплює період з 60-х до 2002.
Ось цитата з інтерв"ю, яка частоко дає відповідь "Куди поділися бунтарі ?"
– Нове покоління, про яке ти згадував, теж зросло фактично в цих умовах андеграунду. Чим воно відрізняється від своїх попередників?
– Дуже просто. Якщо дозволиш, я зацитую сам себе (розгортає антологію): «Що таке нова генерація рок-музикантів? Насамперед це коло авторів, які визначатимуть пульс, моду та дух нової музики на найближчі 5–10 років. По-друге, це діти своїх батьків, першопроходців 60-х, які на свій страх і ризик відстоювали власну внутрішню свободу. Але нонконформізм 60-х і початку століття – це різні речі. Нинішня молодь чудово розбирається в реаліях того, що називається музичний ринок. Вони знають ціну своїм зусиллям і шоу-бізнесовий прейскурант, вартість професійного запису, зйомки і монтажу, вартість ефірів. Якщо раніше рок-музиканти були затиснуті в лещата ідеологічних табу, то нині вони заручники економічних ланцюгів і кланових обмежень».
Віктор Морозов
Цей він наразі тут десь може у Києві, він добре грау, але заре може вже старий на блюз перейшов, де взяти для скьобу того муштру?
Я його виділа на День Міста.Він співав:"А львівське пиво то є кляса,робить з хлопа супер аса".Я вже того не пам"ятаю,але мене батьки навчили,виховали в кращих галицьких традиціях!)))
А йому як тоді "бог боронить від хибних думок, по добре жить тілько ві Львові" старий львів"янин співає, гуд!
мег, вибачте мені....
але не розумію про що ви тут пишете...
мег, вибачте мені....
але не розумію про що ви тут пишете...
Мег пише шо вона чотка пані!
Во-во!)))
Зав"язалася розмова про батярів.
А насправді тема про великих талановитих і таких,яких зара бракує
Мег пише шо вона чотка пані!
:D :D :D
“бунтарка”?....
тобто така людина, яка сама не знає чого хоче?....
“бунтарка”?....
тобто така людина, яка сама не знає чого хоче?....
Людина яка всіх тих хоче ... !
Людина яка всіх тих хоче ... !
всіх кого?...
всіх кого?...
тих хто проти, тих хто за!
тих хто проти, тих хто за!
тобто покричати вечором на вулиці, коли поліції поблизу немає?...
це і є “бунтарство”......
Бунтарі рокнролу вже старі(від ядів), наші вже зістарились, нові ще не народились...
Ага-ага, і ще ця генетично модифікована їжа: кого хочеш в могилу зведе.
Fuck Mc Donald's!!! Бунтарі відрощують такі животи, що гітару не можуть тримати:D
:p тобто покричати вечором на вулиці, коли поліції поблизу немає?...
це і є “бунтарство”......
Ну чого так цинічно? І де це ти бачив у нас на вулицях поліцію вечором?
Реальніше зустріти королеву Британії в целофановій спідниці:p .
Boris_Kiev
20.06.2007, 21:43
тобто покричати вечором на вулиці, коли поліції поблизу немає?...
Ось пригадалося. . .
Здається, у 1993 були у відрядженні в Луцьку (знімали там якусь муру). А в місті проходив фестиваль української самодіяльної пісні. І барди, і фольклор. А ми через робочий графік ніяк не могли туди потрапити.
Познайомилися з російськими бардами, яки приїхали як гості (слухачі). Десь на околиці міста “бабахнули”. Так, що попутки не зупинялися. Крокували півтори години до готелю, щось голосно співали. Потім вони попросили мене заспівати пісень колишнього київського, а тепер Єрусалимського барда Діми Кімельфельда. А потім – інші пісні одесько-єврейського спрямування.
Так, горланячи, ми крокували вулицями (вже вночі; ще й місцеві дівчата склали нам компанію), і ніхто нас не чіпав.
Наступного дня в місцевій газеті була коротка замітка:
“Невідомі барди вночі крокували містом, хором співаючи невідомі волинянам пісні на політичну та єврейську тематику. Цікаво, хто такі ? Шкода, що вони не виступатимуть на фестивалі. . .”
І міліцію ми не зустріли :)
afterstep
21.06.2007, 00:11
І міліцію ми не зустріли
теж попутки видно не зупинялися... а на ноги вже не були такі бадьрі....
Колись так само - між 2 та 4 ночі на Артема пісень горлали.... Ще в радянські часи - коли нічних кабаків не було... В цей час - міліція спить: чого марно без наживи по вулицях рискати?
Цікаві історичні походи супер! Цікаво було у Чернівця на Червоній Руті у вересні 1989 там таких проходів було фист багато зі всьої зах україни, пам"таю як Галичани стояли у торці стадіону і під Петриненка, Яремчука, Білозір мовною хвилею тримали три пальці вгору , там була Сестричка Віка та її брати ці були тоді справжні бунтарі. Фестиваль проходив у трьох парках та двох стадійонах проходи по місту людей у національних кольорах з трьома палцами у гору то є гуд, на все життя запам"ятау! Жиди з комуністами тоді обливали брудом галичан та гуцулів з карпат Буковинських, шо під час фестивалю 18-24 носили фани фовто-блакитні. Менти місцеві до людей не пристьобувались лиш обмежувались присутністю.
Шось типу того!:D :bazar: :crazy: :o
Ага!Точно!Або з прапорцем УПА.
:p
Ну чого так цинічно? І де це ти бачив у нас на вулицях поліцію вечором?
Реальніше зустріти королеву Британії в целофановій спідниці:p .
бачив, бачив....
в районі, який я не називаю....
ходять по-семеро....
А в нас-по троє і пес...
озираються?....
Полковник
22.06.2007, 19:31
Ось пригадалося. . .
....Наступного дня в місцевій газеті була коротка замітка:
“Невідомі барди вночі крокували містом, хором співаючи невідомі волинянам пісні на політичну та єврейську тематику. Цікаво, хто такі ? Шкода, що вони не виступатимуть на фестивалі. . .”
І міліцію ми не зустріли :)
Борис, заметтье, впервые пишу!!!!
С В И С Т И Т Е !!!!!!:)
Та,вони чіпаються до невинних людей,які їм просто не подобаються.
Та,вони чіпаються до невинних людей,які їм просто не подобаються.
може навпаки?....
бо “подобаються”..... :D :D :D
Точно-"подобаються"!Ну а таких,які їм "зовсім подобаються" вони раз-два кишечними паличками...)))
А в нас-по троє і пес...
Ну майже як чотире танкісти і пес:)
До речі , танкістів теж треба пошукати
Ага!Точно!Або з прапорцем УПА.
Упа тоде не було то вже наслідки від галицького пришестя ! Заре власне в суботу до нас Кириленко приїхав у Чернауци з своєю прогамою обери своє чи життя, чи чувака якогось, сам не пам"ятаю у центр заїхав тіко по гроші у офіс, сидят на площі австрійській чоловік 250-600 п"ють львівське. Тай годі! Кириленко там горлає ей ей гей мо українці!
Нєфтєму!
В мене зара зверху рекламка світиться,там Васілі в чорних очкулярах,Н"ю Шрек і ше якийсь форумчанин.І пише "Все про кіно".От таке от кіно!)))
Нєфтєму!
Яка ше тема я ше не роздуплився про шо тема мег я тобі говорю шо у нас карнавал, розцвіла вже! сам бачив!
Карнавал?)))А я тобі кажу,шо тебе в неті рекламують!)))
Лади,я погналася дивитись концерт!Цьом па-па!I'll be back!Soon...I hope...
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008