Показати повну версію : Патріот України
Доброго дня, Шановні Учасники Львівського форуму!
Безмежно раді бачити Вас. „Україна – наша Батьківщина”- форум створено для всіх, хто вважає себе патріотом України та небайдужий до її минулого і сьогодення. Історія, література, мистецтво нашої країни і багато іншої, не менш цікавої, інформації – ось зміст форуму, що чекає на Вас. Висловлюйте свої думки, про дискусії та актуальні питання, або просто про те, що Вас хвилює.
З найкращими побажаннями! http://www.batckivchina.uaforums.net/
а чому знову на безплатному хостінгу?.... :(
у мене не дуже позитивні враження від фрі-хосту....
levandivka
18.06.2007, 16:49
Оп'ять спам...
Оп'ять спам...
може нове правило зробити: менше трьох постів і реклама — у кошик?....
afterstep
18.06.2007, 17:31
а на форумі є партнерська програма?
levandivka
18.06.2007, 19:54
менше трьох постів і реклама — у кошик?....
Пропоную: 1-ий пост з рекламою - 9 балів, і кошик.
paschenkomax
18.06.2007, 20:13
а чому знову на безплатному хостінгу?.... :(
у мене не дуже позитивні враження від фрі-хосту....
А чому? Я думаю що то спочатку аматорство,для чого платити?Якщо то все піде, то перекидається на платний хост, а на старому безплатному посилання на платний домен і на мило кожному учаснику.І вся проблема
А чому? Я думаю що то спочатку аматорство,для чого платити?Якщо то все піде, то перекидається на платний хост, а на старому безплатному посилання на платний домен і на мило кожному учаснику.І вся проблема
безкоштовний: :beee:
чому?....
бо однозначно адмін форуму не планує його робити успішним...
якщо планує докладати зусиль — одразу заплатить 100 гривень за домен і хостинг...
а якщо шкода всього 100 гривень, то що це за форум буде?...
Ну чого,безплатний хост зовсім навіть не зле.:no: Ну,наприклад,мені не було шо робити,я скоро змайструвала сторіночку про себе з різними фотками.:radist: Я рідко її поновлюю (бо часу немаю:8: ),але люди ходять,ржуть.:radist: Ну то нашо я би платила гроші?:ninja:
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008