КПК

Показати повну версію : Дєпрєсуха...

Капітан
18.06.2007, 14:02
Люди – лгуны по природе.
Когда человек рождается – мы лжем. Тихонько, в полтона врем государству, давая взятку в роддоме врачу. Когда малыш подрастает – врем и ему, рассказывая басни про капусту и аиста… Со временем – узнав правду, ребенок начинает врать нам – родителям, делая вид что верит нашим россказням.
Мы врем когда женимся, давая клятву друг другу в вечной любви. Мы врем когда любим друг друга, и когда умираем….
Сладкая, липкая ложь, - вот та субстанция в которой плавает наш мозг. Это потом уже идет черепная коробка, крашенные волосы – тоже враньё…
Мы любим обманывать друг друга – в этом смысл нашего существования. Мы производим и поглощаем вкусную пищу и напитки – но это вранье, так как она вредна.
Придумав правила дорожного движения, мы повлекли за этим огромное количество смертей, став верить друг другу на проезжей части…
Когда мы говорим, что никогда не лжем – это неправда. Ложь порождает ложь. Для всеобщего блага. Для всеобщей – погибели…
(с) Капитан

afterstep
18.06.2007, 14:28
капітане, може, краще вдаримо по пиву - чесно усвідомлюючи, що це нам тільки на шкоду...

Капітан
18.06.2007, 14:39
Після фінішу дєпрєсухи це буде наступним кроком, добре? :)

afterstep
18.06.2007, 15:03
Після фінішу дєпрєсухи це буде наступним кроком
то слід активно прискорювати фініш!
тим паче, що брехня іноді буває не така вже й погана - чи вам не до вподоби українські побрехеньки?

Alex_pm
18.06.2007, 15:23
Це звичайнісінький понеділок

bora
18.06.2007, 15:32
Депресуха від брехні? А як Вам день народження якого зовсім не хочеш (бо стукає вже не 19:)), а ще не знаєш з ким його зустрінеш (бо може ніхто не зайти, а можуть прийти особі, що ненавидять один одного), мова про "де" взагалі не йде:))
Хотілось би прокинутись вже після онного і щоб не було соромно... а нізя:)):8:

Boris_Kiev
18.06.2007, 15:55
А як Вам день народження якого зовсім не хочеш (бо стукає вже не 19:)), а ще не знаєш з ким його зустрінеш
Ну щодо днів народження: статистика каже, що певному відсотку чоловіків може "поплохєть" ДО дня народження (типу - "не хочу цієї дати... /...чи вдасться відсвяткувати гідно...), а певному відсотку жінок - ПІСЛЯ Д.Н. ("Ось! Все гідно зробила. Що далі ?"...)

Особисто я знав про кризові вікові рубежі і підходив до них при належному озброєнні:

28 років - готувався до весілля.
40 років - завершив неслабкий винахід (техніка); крутив роман зі студенткою. Ми ходили "піддаті" Хрещатиком і голосно співали:
"Реву!
Мне нынче сорок лет, я нищ и глуп.
В траву
Заройте проспиртованный мой труп..."

(А. Градський - С. Чорний):

50 років - 1. знайшлися родичі в USA (нащадки емігрантві 20-х рр); 2. Влаштував такий Birthday на теплоході ... пам"ятаю тільки перші 45 хвилин, але загалом - кайф !

Просто треба відчувати синхронізацію з Хроносом - Всесвітнім Часом. І бути в гармонії з Ним.

Один російський психолог писав (і я з ним цілком погоджуюся):
- Вы думаете, ключевая фраза Шекспировского "Гамлета" - "Быть иль не быть ?" Глупости! Ключевая фраза - "Распалась связь времён"!

Життя прекрасне ! Будьмо !

bora
18.06.2007, 16:52
Дякую. Пойняла. Пішла одружуватись:agree: :cowboy:

Boris_Kiev
18.06.2007, 16:55
Дякую. Пойняла. Пішла одружуватись:agree: :cowboy:
Успіхів! Не забудьте натякнути, коли писати привітання !

Черешенька
18.06.2007, 17:36
А як Вам день народження якого зовсім не хочеш
Слухай Бора (можна буду на ти? :)) - не переймайся такою проблемою. Мені от минулого року всі і все надоїли, то я забралася далеко геть світ за очі, поїхала у замок, насолодилася природою, потім пішла у файну кав"ярню, замовила собі кави доброї і бокал коньяку і тішилася, що можу прожити день для себе. Мені всі видзвонювали, вишукували, але в тому було щось особливе і пригодницьке.
А взагалі класно робити щось нестандартне ;).

Черешенька
18.06.2007, 17:43
В мене самої трохи депресняк, бо не можу вирішитися, яке моє бачення майбутнього і яка моя роль у нім. Ну але думаю, менше голову собі такими філософськими думками сушитиму - то менше й голова болітиме. Життя треба просто попростіше сприймати (take it easy - то моє тепер гасло :))!

Boris_Kiev
18.06.2007, 17:45
Перепрошую... мої знайомі - спочатку євреї, а потім і деякі неєвреї називали мене "Бора".
Автомато подумав. що Черешенька до мене звертається.
Черешенько, мржна на "ти" :)

Bora, ми не родичі часом ? :)

Ольга
18.06.2007, 21:59
мріяла про початок ремонту, майстри обіцяли бути нині, потім обіцяли бути завтра... я в цю жахливу спеку пакую весь посуд з кухні, дитина по тих коробках лазить, дуріє від щастя, а я тільки і думаю кому б спихнути або дитину, або пакування посуду :)
і ЧУДОВИЙ ВЕЧІР НАСТАВ, майстрів не буде ще 2 тижні!
ЖИТТЯ продовжується у старих умовах! Ура!

bora
19.06.2007, 09:57
Слухай Бора (можна буду на ти? :)) - не переймайся такою проблемою. Мені от минулого року всі і все надоїли, то я забралася далеко геть світ за очі, поїхала у замок, насолодилася природою, потім пішла у файну кав"ярню, замовила собі кави доброї і бокал коньяку і тішилася, що можу прожити день для себе. Мені всі видзвонювали, вишукували, але в тому було щось особливе і пригодницьке.
А взагалі класно робити щось нестандартне ;).

Ех, нема в мене родового замку для відпочинку... Але вже краще від того, що комусь є діло і до мене:radist:

Нестандартні вчинки?? Може ще хтось нестандартно виходив з такого настрою?

А зрештою і одруження добра ідея. Зберемося нарешті усією родиною!) весело)

bora
19.06.2007, 10:01
Bora, ми не родичі часом ? :)

Еее. ніби ще ні))
Нік спав на думку лишень пару днів тому:) Тому це виходить вже я "напросилась" у родичі:)

Капітан
19.06.2007, 10:06
Поверье есть такое: хороший пес никогда не умрет дома, на глазах у хозяина.
У меня было две собаки, которых я любил как близких мне людей. Обычные дворняги, с виду неприметные. Но их неказистая внешность компенсировалась удивительной преданностью, забавным характером и лаской. Каждый раз, когда мне стоило на длительное время отлучаться, они словно это чувствовали… Крепко передними лапами обнимали меня за ноги, пытаясь удержать, а на глазах выступали самые настоящие собачьи слезы.
Первый пес, по имени Топа на старости лет полностью ослеп. Зачуяв меня по запаху, он радостно повизгивал, беспокойно пытаясь вычислить мое местонахождения, чтоб обнять и облизать с ног до головы. Но однажды он ушел. Ушел, поняв что умирает. Зная, что его смерть доставит мне боль.
Второй пес, по кличке Рекс в свои последние дни ходил очень грустный, виновато смотря мне в глаза, и отворачивал голову, когда мы встречались взглядом… Он тоже ушел и не вернулся.
Когда человек умирает, возле смертного одра собираются многочисленные родственники, плачут на похоронах, провожая в последний путь…Потом поминки, 3 дня после похорон, 9, 40 дней, годовщина… Каждый раз это доставляет боль. Еще хуже, если человек умирает в мучениях на больничной койке, когда его дети или внуки дежурят по очереди в палате, меняя памперсы и поневоле наблюдая, как их родственник гаснет словно свеча, уходя в мир иной.
Я так не хочу. Если я почувствую, что мой конец близок, то уйду из дому куда глаза глядят. Я не хочу усложнять жизнь своим детям, заставлять их отпрашиваться с работы ко мне в больницу, не спать по ночам ожидая трагического звонка от врача… Лучше умереть вдали от семьи, - не покончить жизнь самоубийством – любым иным способом, но не доставляя боль родным, оставив их в неведении. Глаза не видят – сердце не болит… Лучше лежать в неизвестной могиле, чем заставлять страдать любимых людей.

Boris_Kiev
19.06.2007, 10:07
Еее. ніби ще ні))
Нік спав на думку лишень пару днів тому:) Тому це виходить вже я "напросилась" у родичі:)
Не страшно :)
Значить так:
- ЗдRасьтє, БоRа!
- І Вам ЗдRасьтє, БоRа!

Оля
19.06.2007, 10:09
Я так не хочу. Если я почувствую, что мой конец близок, то уйду из дому куда глаза глядят. Я не хочу усложнять жизнь своим детям, заставлять их отпрашиваться с работы ко мне в больницу, не спать по ночам ожидая трагического звонка от врача… Лучше умереть вдали от семьи, - не покончить жизнь самоубийством – любым иным способом, но не доставляя боль родным, оставив их в неведении. Глаза не видят – сердце не болит… Лучше лежать в неизвестной могиле, чем заставлять страдать любимых людей.

Капітане, що на Вас найшло? Такі думки і у Вашому віці??!!! :no: Ану викладуйте, що там у Вас трапилося? ;)

New Shrek
19.06.2007, 10:10
Нік спав на думку лишень пару днів тому
То часом не з фільму якогось, а то як прочитаю Ваш нік зразу процесор начинає вишукувати, як в тому анекдоті "И где это я тебя видел?...в кине ,в метре..."

bora
19.06.2007, 10:26
То часом не з фільму якогось, а то як прочитаю Ваш нік зразу процесор начинає вишукувати, як в тому анекдоті "И где это я тебя видел?...в кине ,в метре..."

Не в кіні)).. навіяло літом.. те, що мені того дня наснилось (от як добре, що не щось гірше:)) Є такий тропічний острів - Bora-Bora...
Там депресух певне не буває...

А Вас я десь вже бачила..ну точно..

bora
19.06.2007, 10:29
Не страшно :)
Значить так:
- ЗдRасьтє, БоRа!
- І Вам ЗдRасьтє, БоRа!

Або як Ваші друзі:
-Боггггочка, как Ваше ничего?))

New Shrek
19.06.2007, 10:29
Орешек знаний тверд, но все же...http://n.foto.radikal.ru/0706/20/11b393a661ef.jpg ось Вам аватарчик пані bora він лежить ось туть http://www.google.com.ua/search?sourceid=navclient&aq=t&hl=ru&ie=UTF-8&rlz=1T4GFRB_ruUA208UA209&q=bora+bora+map

New Shrek
19.06.2007, 10:34
А Вас я десь вже бачила..ну точно..
Аж дивно,виявляється віртуальний світ теж тісний,Ви не перша мені про то кажете.На мою думку, ми в неті справжні і де ми би не дописували ,нас легко впізнати.

bora
19.06.2007, 10:36
Поверье есть такое: хороший пес никогда не умрет дома, на глазах у хозяина.

Так як у нас одні проблеми. Я тут подумала.. Може то й во, по пораді добрих товарєщей весілля зіграємо?:shy: (де тута смайлікі з фатою?)
Я дівка моторна, працьовита (там де пазурі не заваджеють), багато не їм, слухняна... На усьо б відповідала - "Так точно, товаріщ капітан"! Зажили б...
Ну скіко можна песиків та котиків розводити...:(

bora
19.06.2007, 10:37
Орешек знаний тверд, но все же...http://n.foto.radikal.ru/0706/20/11b393a661ef.jpg ось Вам аватарчик пані bora він лежить ось туть http://www.google.com.ua/search?sourceid=navclient&aq=t&hl=ru&ie=UTF-8&rlz=1T4GFRB_ruUA208UA209&q=bora+bora+map

Красівейшо! :clapping:
(Бігаю по офісі приміряю де б картинку завішати)

afterstep
19.06.2007, 11:25
У меня было две собаки, которых я любил как близких мне людей.

теж, коли гидко, собаку згадую... Це дійсно друзі - бо не люди. В них немає потреби брехати, викобелюватися, видаватися не такими як є. Вони вміють чекати. Вони розуміють. Вони тактовні. Вони вірять тобі - і сподіваються на твою допомогу. І навзамін - готові для тебе на все.
--
Серед людей таке знайти - рідке щастя...

Salata
19.06.2007, 12:03

Я не люблю большие сборища малознакомых людей, но много раз замечала, что такое общение, особенно если оно связано с отсутствием дома хотя бы пару дней, "переключает" с вечных, неразрешимых проблем, которые вот так портят настроение.
Вывод: взять парочку не слишком близких приятелей и съездить, скажем, за город с ночевкой.

Капітан
19.06.2007, 12:05
Я тут подумала.. Може то й во, по пораді добрих товарєщей весілля зіграємо?
...а після весілля, почнемо шукати відмінності між "шведським" столом і "шведською" сім"єю? :)
Як казав М. Задорнов: "...Многих мужчин сгубило пьянство, обжорство, курение, нежелание заботиться о доме… Но еще больше мужчин сгубило желание бросить пить, курить и начать заботиться о доме..." :)

Salata
19.06.2007, 12:18
Люди – лгуны по природе.

Когда мы говорим, что никогда не лжем – это неправда. Ложь порождает ложь. Для всеобщего блага. Для всеобщей – погибели…
(с) Капитан

Правда - это яд и хирургический нож, лишь в очень умелых и опытных руках она идет на пользу.
Ребенок, делающий первые шаги, не ожидает услышать, что до красивой походки ему еще далеко, и цена ее, возможно включит немалые затраты на массажиста.
Мужчина, застрявший под чьим-то окном, навряд ли станет счастливым, если узнает, что его "счастье" - результат немалых затрат на визажиста и молчит она не от большого ума, а потому что не успевает вставлять слова в поток его высказываний...
На самом деле он это знает, она это знает, но ведь любят людей не за что-то, а вопреки.

bora
19.06.2007, 12:25
...а після весілля, почнемо шукати відмінності між "шведським" столом і "шведською" сім"єю? :)
Як казав М. Задорнов: "...Многих мужчин сгубило пьянство, обжорство, курение, нежелание заботиться о доме… Но еще больше мужчин сгубило желание бросить пить, курить и начать заботиться о доме..." :)

Ггг. Коли жінки виходять заміж сподіваються, що чоловік зміниться, а коли чоловіки одружуються, то сподіваються, що жінка НЕ зміниться.
Я покинула марні сподівання на зміни і сприймаю людей такими як вони є - п"яними, укуреними і балбесами.. аби при цьому макітра була на в"язах!))
Тож, "пані лягли і просють"))

Капітан
19.06.2007, 12:49
Я покинула марні сподівання на зміни і сприймаю людей такими як вони є - п"яними, укуреними і балбесами.. аби при цьому макітра була на в"язах!))
Макітра це до жінки :)
А так - головний гвинтик у сімейному житті - це болтик, а не макітра ;)
В мене є знайома, - надзвичайно вродлива дівчина. Чоловіки (всі без винятку) просто мліють, коли вона на них хоч гляне. Відповідно, й проходу не дають. Але в неї є одне нещастя - чомусь завжди це одружені чоловіки. Вона їх називає "секонд-хендом" і тримає відстань у стосунках, хоча попадаються часом і пристойні екземпляри... Продовжувати думку? :)

bora
19.06.2007, 13:27
хоча попадаються часом і пристойні екземпляри... Продовжувати думку? :)

Просимо-просимо! :)

Але може я вгадаю - їй вже за 25 або виглядає старше (відповідно неодружених залишилось мало), вона старих понять, тобто вважає, що ініціативу має прояляти чоловік (одруженим нахабам - це запросто, тоді як неодружені чоловіки дещо лякливі, їх треба підштовхувати:)), вона надто добре почувається сама=самодостатня (багато хто, хто ще не встиг по віку доробитися до якогось статусу-добробуту не знають, що їй запропонувати ще..от і втрачають надію с першого погляду)? Чи ні?;)

bora
19.06.2007, 13:36
Вывод: взять парочку не слишком близких приятелей и съездить, скажем, за город с ночевкой.

Природа лікує душу.то факт.
А от взяти кілька незнайомих мужчин собою, це щось нове.:shy:
Уххх і порадили))

Капітан
19.06.2007, 13:38
Не зовсім :) Не зовсім те, що я хотів сказати. Якщо Вас цікавить - вона закінчила школу десь 4-5 років назад ;)
одруженим нахабам - це запросто, тоді як неодружені чоловіки дещо лякливі, їх треба підштовхувати
Одруженим нахабам це тяжче ніж лякливим юним холостякам - з наявністю обручки, ставки під час флірту з іншою кобітою значно зростають :)
Просто вона знає чого хоче - якщо просто сексу без зобов"язань - із цим проблем нема. Інша справа - будувати сім"ю, одружуватись. А саме із останнім, всупереч любій логіці виникли проблеми. І не всі одружені чоловіки, які до неї пристають, згідні цю останню проблему вирішити :)

bora
19.06.2007, 13:48
2 Капітан
О! Закінчила школу нещодавно і вже нема проблем з сексом...то може тому є - з одруженням? Я нічого не стверджую, але вже говорила на тему "чому одружуються". Знати чого хотіти мало, треба ще розуміти і сприймати бажання своєї другої половини.
І банальне - ще не зустрівся їй теж буде справедливим.
А ще насправді чимало одружених чіпляються до молоденьких. Особиста статистика вражає. В цьому вона дааалеко не одинока. Я не думаю, що в якісь 22 можна думати, що вже є проблема з заміжжям. Цікаво чи є дані в порівнянні за кілька років в якому віці тепер беруть шлюб (ставлять штамп)? Так виглядає, що з кожним роком все менше поспішають (а ще ці громадянські шлюби).

afterstep
19.06.2007, 13:55
Особиста статистика вражає.

молода - та рання?

bora
19.06.2007, 13:56
молода - та рання?

Мені вже не 22:) Але було ж))

afterstep
19.06.2007, 13:57
можна й далі казати - 22 та кілька місяців...

bora
19.06.2007, 14:08
можна й далі казати - 22 та кілька місяців...

Та ніби проблєм не виникало з віком. ;)
На мою думку жінка у кожному віці здатна розкриватися по-новому. Мене верне від кобіт, що в 40 міні-спідниці тягнуть на себе, не розумію і 15-річних, розмальованих як індійці на тропі війни...
Приміром, чого була варта і моя безподобна бабулька!!!- ну хто б ще такі безпомилкові давав поради).

afterstep
19.06.2007, 14:16
гм....
залишилося задати абсолютно логічне в контексті розмови питання - а що ви робите нині ввечері?

Salata
19.06.2007, 14:16
Природа лікує душу.то факт.
А от взяти кілька незнайомих мужчин собою, це щось нове.:shy:
Уххх і порадили))

Вы же спрашивали про "нестандартность":)
Конечно, двое мужчин и дама - перебор. Смысл: чем больше и бестолковее компания, тем лучше :)

bora
19.06.2007, 14:18
гм....
залишилося задати абсолютно логічне в контексті розмови питання - а що ви робите нині ввечері?

Печу курча, займаюсь з репетитором, бавлю котика)))

afterstep
19.06.2007, 14:22
три в одному - котик-репетитор з'їв курча і насолоджується чарівною нанькою ;)

bora
19.06.2007, 14:24
три в одному - котик-репетитор з'їв курча і насолоджується чарівною нанькою ;)

Йой скільки б я часу в такому випадку економила б))

Капітан
19.06.2007, 14:24
А ще насправді чимало одружених чіпляються до молоденьких.
Как сказать...

bora
19.06.2007, 14:30
Как сказать...

Та що тут ще казать. Попитайте 22-річних...Розв"язався наш постсовєтскій мужчина. дорвався си... :ninja:

bora
19.06.2007, 14:32
Вы же спрашивали про "нестандартность":)
Конечно, двое мужчин и дама - перебор. Смысл: чем больше и бестолковее компания, тем лучше :)

А це називається якщо болить живіт вкуси себе за пальця, щоб перебити відчуття.
Щоб було боляче не за безцільно прожите, а за безсоромно прогуляне))

Капітан
19.06.2007, 14:57
Та що тут ще казать. Попитайте 22-річних...Розв"язався наш постсовєтскій мужчина. дорвався си...
Для одружених чоловіків, неодружені 18-22 річні дівчата становлять страшну небезпеку :)
Знову наведу приклад. Маю дуже доброго колєгу, можна сказати найкращого :) Він одружений, має маленьку дитину. Одного разу по роботі йому довелося познайомитися із 20-и річною дівчиною. Вона мала хлопця, але... Перші два рази був просто секс, потім вона в нього закохалася. Почалися слізні дзвінки серед ночі, а-ля: "котик я тебелюблюбезтебежитинеможущотизімноюробиш, а-а-ааа...", ревниві розмови на кшталт: "я як подумаю що ти в ліжку з своєю дружиною..." ...Він став помічати, що сам потрохи нервіно дихає до тієї дівчини. Результат - сварки всередині сім"ї, дискомфорт у душевному стані, збільшена доза цигарок удень і алкоголю увечері...

Ольга
19.06.2007, 15:08
Перші два рази був просто секс, потім вона в нього закохалася.
тьфу шо ся діє з тими хлопами... не можуть втриматися :mad: :mad: :suicide:

а Ви ще й так смачно це все описуєте!
Гидко навіть читати... уявіть стан дружити з маленькою дитиною... і цього "чоловіка"
:(

bora
19.06.2007, 15:08
Для одружених чоловіків, неодружені 18-22 річні дівчата становлять страшну небезпеку :)
Знову наведу приклад. Маю дуже доброго колєгу, можна сказати найкращого :) Він одружений, має маленьку дитину. Одного разу по роботі йому довелося познайомитися із 20-и річною дівчиною. Вона мала хлопця, але... Перші два рази був просто секс, потім вона в нього закохалася. Почалися слізні дзвінки серед ночі, а-ля: "котик я тебелюблюбезтебежитинеможущотизімноюробиш, а-а-ааа...", ревниві розмови на кшталт: "я як подумаю що ти в ліжку з своєю дружиною..." ...Він став помічати, що сам потрохи нервіно дихає до тієї дівчини. Результат - сварки всередині сім"ї, дискомфорт у душевному стані, збільшена доза цигарок удень і алкоголю увечері...

Хех. і покажіть мені того кого це зупиняє)) я надто часто бачу по вулиці, в кав"ярнях, в кіно парочки з дівчат за 18 і мужчин за 45. А Ви нЄ?
Та й знайомих таких доста.

Капітан
19.06.2007, 15:12
Гидко навіть читати... уявіть стан дружити з маленькою дитиною... і цього "чоловіка"
Це ессенція історії. Можливо, як-би я Вам розповів всі нюанси, Ви би по інакшому ставилися до цього чоловіка. Не спішіть робити висновки.

afterstep
19.06.2007, 15:19
капітане - не варта розповідати ;) дуже довга передмова вийде ;) та й нащо то жінці, в якої все гаразд?

Капітан
19.06.2007, 15:27
Не хвилюйтеся Афтестепе, Вам не доведеться читати продовження цього "смачного" (с) Ольга оповідання,- я й не збирався продовжувати :D

bora
19.06.2007, 15:30
тьфу шо ся діє з тими хлопами... не можуть втриматися :mad: :mad: :suicide:

:(

З хлопами... Якби то ж тільки ті винуваті. Бувала свідком справжніх "атак" на одружених збоку дівчат..:mad: певно останні не думають ще про те, що колись теж будуть в ролі "заміжньої".

afterstep
19.06.2007, 15:36
Якби то ж тільки ті винуваті.

від солодкого життя - хініну зради не шукають ;) ІМХО

bora
19.06.2007, 15:37
В контексті всіляких "трикутників" чоловікам завжди зручно..можна сказати - бо жінка "стерво" довела. А жінки то терплять (з будь-якого боку), бо страждають комплексом "жертви", а значить і їм це теж не надто гидко.
Не на кожного місце можна себе поставити

Капітан
19.06.2007, 15:45
А ще насправді чимало одружених чіпляються до молоденьких.

Та що тут ще казать. Попитайте 22-річних...Розв"язався наш постсовєтскій мужчина. дорвався си...

я надто часто бачу по вулиці, в кав"ярнях, в кіно парочки з дівчат за 18 і мужчин за 45.

і на сам кінець:
Бувала свідком справжніх "атак" на одружених збоку дівчат..
Типу, жіноча логіка? :rolleyes: :)

Ольга
19.06.2007, 15:47
ця тема мене дуже скоро в цю саму "дєпрєсуху" вганяє... краще не буду ні читати, ані коментувати...

гидко слухати про зради і інші тур-походи-наліво :(

bora
19.06.2007, 15:49
і на сам кінець:

Типу, жіноча логіка? :rolleyes: :)

Ого задачка. Я в своїй логіці мушу побачити, що в цьому не логічного (каламбур на каламбурі)?
За що хоч б"єте, гражданін начальнік?)

Дописи були до кожного висказування поокремості. Скільки людей стільки і доль...ТОму я не стою на позиції - захищати чи засуджувати.
Я ж не зраджую і не ходжу не жаліюся на недобрих чоловіків, - з такими просто нема чого жити. Цинізм в тому, що будь-якому вчинку можна знайти виправдання... Але той хто так робить не може розраховувати після цього на розуміння чи жалість.

Капітан
19.06.2007, 16:01
За що хоч б"єте, гражданін начальнік?)
Було би за що... :D

гидко слухати про зради і інші тур-походи-наліво
Чому? Це життя. Ніхто ні від чого не застрахований.

bora
19.06.2007, 16:15
2 Капітан (Чому? Це життя. Ніхто ні від чого не застрахований.[/QUOTE]

Звісно. Як і від нещасного випадку, чи глобально - ядерного вибуху. Але чи варто зараз Вам про це казати зайвий раз?
З таким настроєм нічого добрго не побудуєш. А якщо таке і станеться - завжди є вибір, - можна не залишатись зі зрадником. А наголошувати на тому людям які з тим не стикаються - залиште ток-шоу "нижче поясу".
У чоловічій дружбі зрада - це з розряду життєвого перевороту, тільки чомусь по відношенню до жінки робляться якісь вже виключення, знаходяться пом"ягшуючі обставини...

afterstep
19.06.2007, 16:52
Не на кожного місце можна себе поставити

+1 саме за цю ключову фразу ;)
Чому? Це життя. Ніхто ні від чого не застрахований.
+1
насправді життя не є двоколірним - всяко буває ;) лише треба навчитися вибачатися та пробачати ;)

bora
19.06.2007, 17:07
+1 саме за цю ключову фразу ;)

+1
насправді життя не є двоколірним - всяко буває ;) лише треба навчитися вибачатися та пробачати ;)

Пробачати це дуже важливо. Аякже поважати почуття близької людини? не важливо?...

afterstep
19.06.2007, 17:19
Аякже поважати почуття близької людини?

невже вміння пробачити - передбачає нехтування почуттями? як на мене - то навпаки ;) Якщо не поважаєш - то й не пробачиш ;)

bora
19.06.2007, 17:27
невже вміння пробачити - передбачає нехтування почуттями? як на мене - то навпаки ;) Якщо не поважаєш - то й не пробачиш ;)

ой чи не підміна це понять..зразу йде повага, а тільки після неї пробачання))

Doc.
20.06.2007, 08:29
А я не міг второпати яке відношення депресія має до того, про що на цій гілці йдеться, аж поки не глянув на симптоми :

1. Стриманість, крізь яку прориваються психовегетативні пароксизми, гіпертензійні кризи.
2. Ворожість.
3. Підвищена трудова і соціальна активність.
4. Тяга до подорожей.
5. Іронія, сарказм, безшабашність, розгул.
6. Булімія , полідипсія , посилення тяги до паління, алкоголю, медикаментів.
7. Підвищена сексуальність, запій … :)

LOL LOL...lol... don't worry- це тільки прихована... :)

Nadin
20.06.2007, 16:15
Кааааааааапитан, каааааааапитан - улыбнитесь.............................:)

afterstep
20.06.2007, 16:28
Кааааааааапитан, каааааааапитан - улыбнитесь.............................

а ви дійсно переконані, що цього хочете?
Капітане, усмішку! Вас знімають!

New Shrek
20.06.2007, 16:59
Вас знімають! та то вкотре уже,....але сьоні йому не до того, наскіко я знаю в нього сьоні день варения....

afterstep
20.06.2007, 17:16
то слід поспівчувати? нічого - то лише один день тра' перетерпіти...
Капітане, тримайтеся! або тікайте до нас на пиво...

Капітан
20.06.2007, 18:02
Ну вот, скалюсь как дурак уже пол-часа, а никто пиво так и не несет... Депресуха... суха...

Boris_Kiev
20.06.2007, 18:07
Мій приятель якось вночі угнав трамвай. Врятувало те, що він сам працював техніком в міліцейській системі. А може те, що його тато працював прокурором. :)

Особисто для мене найкращий підйом настрою - це влаштувати всенощне гуляння в лісі (або на березі річки) і запросити туди, крім своїх друзів, ще випадкових студентів (і студенток, бажано у більшій кількості, ніж студентів).
І дерти горло піснями кілька годин підряд - аж до кисневого голодування. От тоді починається легкий "ульот" у минуле. Майже голотропіка. Оце - справжній кайф. Забуваються всі депресивні теми останнього року.
Точніше, просто зникають з пам"яті. (я досить тренований, щоби не дати подібним настроям затримуватися довше, ніж на півдоби).

spm1950
20.06.2007, 18:23
Що таке депресуха і з чим її їсти?

New Shrek
20.06.2007, 18:26
Що таке депресуха і з чим її їсти?Счастливые часов не наблюдают...но какие Ваши годы....

levandivka
20.06.2007, 18:40
Капітане, усмішку! Вас знімають!
Шо оп'ять влада помінялася?

afterstep
20.06.2007, 18:42
Шо оп'ять влада помінялася?

нє, не все так погано - поки що зацікавилося жіноцтво ;) а влада - то буде потім ;)

Nadin
22.06.2007, 09:55
Ну вот, скалюсь как дурак уже пол-часа, а никто пиво так и не несет... Депресуха... суха...
Якщо, капітанчик, ви дійсно народилися 20.06, то ми святкуєм разом. Ви своє, а я своєї доці Анюти день-народження.:radist: :radist: :radist: :clapping: :clapping: :clapping: :naci: :naci: :naci: Вітаємось!!!!!!!!

afterstep
23.06.2007, 00:00
Що таке депресуха і з чим її їсти?

скорше - пити...

Порой бывает так тоскливо,
что даже чай не лезет в глотку,
а лезет туда только пиво,
которым запиваешь водку

Черешенька
26.06.2007, 12:51
Так, панови громадяни, в мене теж, бачу, затяжний депресняк почався. І тут вже кава навіть не помагає! :( Грає одна й та сама "платівка" по магнітофону, декорації не міняються, думки ринуть в одне й те саме русло...
Мушу до кінця тижня брати силу волі в кулак і долати такий стан душі. Бо інакше не буде просування вперед ;)!

bora
26.06.2007, 13:50
Так, панови громадяни, в мене теж, бачу, затяжний депресняк почався. І тут вже кава навіть не помагає! :( Грає одна й та сама "платівка" по магнітофону, декорації не міняються, думки ринуть в одне й те саме русло...
Мушу до кінця тижня брати силу волі в кулак і долати такий стан душі. Бо інакше не буде просування вперед ;)!

Мабуть, душа прагне відпустки! Якщо вже з таким позитивнючим світоглядом затягує, то тре кардинальненько підходити. Хоч бабуля би то з мене вибивала на городі з сапою:)

Nadin
26.06.2007, 14:22
Мушу до кінця тижня брати силу волі в кулак і долати такий стан душі. Бо інакше не буде просування вперед !
До кінця тижня вже не так далеко(1 день), 4-ри дні відпустки, тоже добре:naci: :naci: :naci: :naci:

Liliya
26.06.2007, 15:28
Коли людина прагне самотності, хоче наодинці зі своїми думками посидіти на підвіконні, спостерігаючи теплий літній дощ, згадуючи приємні чи неприємні, давні чи сьогоднішні миттєвості свого життя, втрачені надії, невзаємне кохання, подальші яскраві зміни накраще, ТО В ЦЬОМУ НЕМАЄ НІЧОГО СТРАШНОГО, І НЕ ТРЕБА ВІД ТАКОГО СТАНУ ДУШУ ТІКАТИ!!! ЦЕ ПРОСТО СТАН ДУШІ! АНАЛІЗ ЖИТТЯ! Бо хіба ГАРМОНІЯ ЛЮДСЬКОЇ ДУШІ не передбачає рівноцінного співвідношення радощів та суму?

Але депресія також має свої стадії! У Капітана, мабуть, саме ця!!!:)

New Shrek
26.06.2007, 15:42
посидіти на підвіконніне сидіт на підвіконні відкритого вікна вище першого поверху, бо скрутите собі в"язи,або зломите карк

afterstep
26.06.2007, 15:43
всі вікна вище першого - загратувати!

New Shrek
26.06.2007, 15:46
Що таке депресуха ...

СИМПТОМЫ ДЕПРЕССИИ
1. Тоска (душевная боль, мука) - неопределенное телесное ощущение, чаще в форме непереносимого гнета в груди или в надчревной области с подавленностью, унынием, безнадежностью, отчаянием.
2. Тревога - беспочвенное неопределенное волнение, предчувствие опасности, грозящей катастрофы с ощущением внутреннего напряжения, боязливого ожидания. Пик тревоги - двигательное беспокойство: "не могу найти себе место", "не могу ни сидеть, ни лежать".
3. Трудности сосредоточивания, концентрации внимания; замедленность движений, в том числе и при выполнении повседневной работы.
4. Колебания настроения в течение дня с максимально плохим самочувствием ранним утром и некоторым улучшением состояния в послеобеденное время и вечером.
5. Неотвязные размышления о собственной никчемности, порочности; негативная переоценка прошлого, настоящего, перспектив на будущее; представление об иллюзорности реально достигнутых успехов и даже виновности в том, что еще не совершено.
6. Мучительное чувство утраты эмоций, невозможность испытывать любовь, ненависть, сострадание, гнев. Утрата чувства наслаждения, способности испытывать удовольствие, радоваться, сопровождающаяся сознанием внутренней неудовлетворенности, внутреннего дискомфорта.
7. Апатия (утрата жизненного тонуса, вялость, безразличие ко всему окружающему), чувство ослабления или исчезновения влечения к жизни, инстинкта самосохранения, сна, аппетита, либидо.
8. Дисфория - угрюмость, брюзжание, ожесточенность, сварливость с претензиями к окружающим и демонстративным поведением.
Болезнь чаще всего обнаруживает себя одним-двумя яркими симптомами. По ним специалисты определяют форму депрессии: если преобладает тревога - тревожная форма, если тоска - тоскливая, если апатия - апатическая... Общим для всех форм является сниженное настроение.

КАК ПОБОРОТЬ ДЕПРЕССИЮ? 1. Составление расписания дня. Постарайтесь составить расписание занятий на весь день, заполнив каждый час. Ежедневно составляйте план дел. Начинайте планирование с простейших задач, а затем планируйте более сложные. Проверьте, выполнили ли вы каждое из запланированных дел.
2. Метод "чувство достижения и удовольствия". Ваши обстоятельства могут быть лучше, чем вы себе представляете. Записывайте все события дня. Отметьте те из них, которые сопровождались достижениями и доставившие вам хотя бы некоторое удовольствие.
3. Разрешение сложных проблем. Если какое-либо конкретное дело, которое вам необходимо сделать, представляется вам слишком трудным и обременительным, составьте список конкретных шагов, которые вам необходимо предпринять с целью его выполнения. Затем последовательно осуществляйте шаг за шагом.
Если вы застряли в каком-либо одном способе решения проблемы и буксуете, попытайтесь составить список альтернативных способов справиться с делом. Спросите других людей о том, как бы они стали справляться с подобным затруднением.
4. Важное место отведите отдыху. Непринужденная обстановка, атмосфера интересного, увлекательного - от отдыха вы должны получить массу позитивных впечатлений. Можно позволить себе "полезное безделье": отведите себе время для того, чтобы полежать на любимом мягком диване, посидеть в любимом кресле, послушать любимую музыку.
5. Спать лучше ложиться раньше: самый благоприятный сон до полуночи.
6. Если вы владеете методиками аутотренинга и расслабления, не забывайте и о них.

Черешенька
26.06.2007, 16:53
у мене почалася екзистенційна депресія коли знаходишся на роздоріжжі стоїш перед вибором і визначитися тяжко хотілося б двома шляхами йти і у кожному щось добре знаходити але це неможливо
... роздвоєння душі...

bora
26.06.2007, 16:54
[quote=New Shrek;93366]Неотвязные размышления о собственной никчемности, порочности

йой..не знала. ліпш буду мовчати як хандра натрапить, бо ще хтось так собі то про мене трактуватиме))

bora
26.06.2007, 16:58
у мене почалася екзистенційна депресія коли знаходишся на роздоріжжі стоїш перед вибором і визначитися тяжко хотілося б двома шляхами йти і у кожному щось добре знаходити але це неможливо

А ми випадково не на одному й тому ж роздоріжжі застрягли? )) бо щось до болю знайомі симптоми.. Я сподівалась на час..що він щось вирішить. Не допомогло. Мабуть приймала рішення виходячи з найменших "втрат" для себе.. А далі - життя покаже.. Та скоріш за все буде ситуація - думала ж зробити інакше!!!))

Черешенька
26.06.2007, 17:09
А ми випадково не на одному й тому ж роздоріжжі застрягли? )
Можливо. То що, будемо разом виходу шукати? Вдвох все ж легше вибратися на правильний шлях ;)!

bora
26.06.2007, 17:15
Можливо. То що, будемо разом виходу шукати? Вдвох все ж легше вибратися на правильний шлях ;)!

Десь на пиві можна помізкувати)) А взагалі в мене було непереборне бажання кинути то роздоріжжя і знайти третій шлях..але то були шалені думки..не зачотні)

New Shrek
26.06.2007, 17:22
і знайти третій шлях.. стати кіллером?...зачьот?

bora
26.06.2007, 17:26
стати кіллером?...зачьот?

нє. ну до Леона мені - як до іспанського льотчіка))))

Черешенька
26.06.2007, 17:28
Десь на пиві можна помізкувати)) А взагалі в мене було непереборне бажання кинути то роздоріжжя і знайти третій шлях
Пиво повільно лікує від депресії (мене особисто), хіба що треба багато його спожити :). Думаю, потрібно щось гостре національне ;).
Третій шлях теж непогано, але боюся, щоб не наступив момент, коли жалітиму за втраченим і першим, і другим :)...

afterstep
26.06.2007, 17:34
щось гостре національне

сокира?

New Shrek
26.06.2007, 17:35
Думаю, потрібно щось гостре національне на самогонку з цукру натякаєте...

New Shrek
26.06.2007, 17:36
Цитата:
Допис від Черешенька
щось гостре національне

сокира?фі.... топірець...

Черешенька
26.06.2007, 17:37
сокира?

на самогонку з цукру натякаєте...

Ну ви, хлопці, даєте, в мене думка аж так далеко не сягнула :):):)!

New Shrek
26.06.2007, 17:37
Памятаєте як герой Миколайчука....чик по горлішку і нє больно

afterstep
26.06.2007, 17:39
Ну ви, хлопці, даєте, в мене думка аж так далеко не сягнула

ви якщо щось - питайте! ми підкажемо, що слід пивом запивати, а що й так, саме піде!

bora
26.06.2007, 17:41
Памятаєте як герой Миколайчука....чик по горлішку і нє больно

Жіноча дєпрєсуха - це привід себе пожаліти, не готувати зранку сніданки, зайнятися шопінгом..але аж ніяк не взятися за сокирку))

New Shrek
26.06.2007, 17:42
а що й так, саме піде
теккіла чи абсент...

Черешенька
26.06.2007, 17:42
ви якщо щось - питайте! ми підкажемо, що слід пивом запивати, а що й так, саме піде!
Все, значить, як депресняк дійде до критичної точки, буду знати, до кого звертатися ;)!
P.S. Боро, а тобі як такі психологи? ;)

bora
26.06.2007, 17:45
Все, значить, як депресняк дійде до критичної точки, буду знати, до кого звертатися ;)!
P.S. Боро, а тобі як такі психологи? ;)

А чо. нормальні психологи..Виводять зі стану роздумів шоковою терапією.) Часом мене то відвертає від невеселих думок. але в житті за такі пропозиції можу больно дати здачі. )))
Думаю на пиво їх з собою не візьмем..ато принесуть ще з собою ті знаряддя в поміч))

New Shrek
26.06.2007, 17:45
як такі психологи?ми знаємо як альфа- допамінові звязки відновлювати

New Shrek
26.06.2007, 17:46
ті знаряддя в поміч гранений стакан і гальбу

bora
26.06.2007, 17:48
гранений стакан і гальбу

Ну то вже інша розмова)))
Будьмо!
..ай і горнєт на цьому форумі нема...

afterstep
26.06.2007, 17:53
..ай і горнєт на цьому форумі нема...

як притисне - то й без горнєт подужаємо! пиво не кава - горло не опече;) і таки ліпше йде ніж вода, і більше влазить ;)

Boris_Kiev
26.06.2007, 17:53
Черешенько, а справді - якщо депресняк не від хвороби і не від об"єктивного нещастя - то його можна класно "втопити".
Особисто я піднімаю собі настрій так: - виїхати на всю ніч на природу. Найкраще - в компанії різних поколінь (або поблизу студентської бази відпочинку - компанія миттєво знайдеться). І горланити пісні до 7-ї ранку біля вогнища !

Черешенька
26.06.2007, 17:57
Одним словом, маєм, Боро, вже пару запасних варіантів ;). Думаю, щоб 100% вибратися з такого "тяжкого" стану будемо використовувати всі поради по порядку: пиво, текіла, абсент, природа, компація, концерт :). Підходить?

afterstep
26.06.2007, 18:02
будемо використовувати всі поради по порядку

тільки будьте уважні з порядком - від перестановки елементів місцями може аж дуже радикально відрізнятися результат ;)

Boris_Kiev
26.06.2007, 18:04
всі поради по порядку: пиво, текіла, абсент, природа, компація, концерт :). Підходить? Все в одному флаконі.
Тільки замість текіли з абсентом - гаряче вино зі спеціями на вогнищі.
І ще один секрет: чайник обов"язково треба вкрасти, скажімо в їдальні спортивної бази або табору відпочинку.
Як мінімум - знайти в лісі (на березі). Це - обов"язково !
А потім - закопати.

spm1950
26.06.2007, 19:38
В мене самої трохи депресняк, бо не можу вирішитися, яке моє бачення майбутнього і яка моя роль у нім. Ну але думаю, менше голову собі такими філософськими думками сушитиму - то менше й голова болітиме. Життя треба просто попростіше сприймати (take it easy - то моє тепер гасло :))!

В мене також часами депресняк коли відсутня черешенька в моєму магазині ,особливо на новий рік.

ermana
16.07.2007, 18:47
Не впевнена чи можна назвати мій стан депресняком, але якось паскудно так... Часом коли зле хочеться щось розбити, закричати, одним словом якимось чином виплеснути негативні емоції, а зараз якась апатія до всіх і вся... :(

New Shrek
16.07.2007, 19:23
кріпіться ,ми з Вами

Liliya
17.07.2007, 10:45
Часом коли зле хочеться щось розбити, закричати,
Як в пісні (не пам'ятаю назви) гурту "Арія" "... говорят, станет легче, если прокричать в голос..."
Порада, перевірена на собі: ПРЯМО ЗАРАЗ ПОЧНІТЬ ПРИБИРАТИ ТА, НЕОДМІННО, ЩОСЬ ВИКИДАЙТЕ ДО СМІТТЄВОГО КОШИКА!

Мих
17.07.2007, 11:01
Не впевнена чи можна назвати мій стан депресняком, але якось паскудно так... Часом коли зле хочеться щось розбити, закричати, одним словом якимось чином виплеснути негативні емоції, а зараз якась апатія до всіх і вся...

депресія раз чи два, чи три рази на рік - це нормально, це говорить, що в людини все гпразд з психікою.

afterstep
17.07.2007, 12:00
депресія раз чи два, чи три рази на рік - це нормально, це говорить, що в людини все гпразд з психікою.
а якщо депресія лише раз на рік - з 2 січня по 30 грудня - це теж нормально?

ermana
17.07.2007, 17:47
бувають в житті моменти коли нічого не хочеться... Але добре, що воно минає ... :)

Melody
17.07.2007, 17:54
бувають в житті моменти коли нічого не хочеться... Але добре, що воно минає ... :)

Ермано, а як минув вчорашній вечір при свічках? ;)

ermana
17.07.2007, 18:00
Ермано, а як минув вчорашній вечір при свічках?
Ну майже так як хотілось... Але довелось дивитись незапланований фільм про Хрещеного батька. Дивно і цікаво дивитись цей фільм в місті ґанґстерів...

Мих
17.07.2007, 23:11
Думаю, щоб 100% вибратися з такого "тяжкого" стану будемо використовувати всі поради

А знаєте, трохи здивую вас усіх.
Депресія - це добре. Не знаю як для кого, але кажу вам чесно.

Час депресії - то найкращий час для молитви. Попробуйте.

New Shrek
18.07.2007, 10:55
А знаєте, трохи здивую вас усіх. здивували по саме нє могу.Ви просто не знаєте що то таке

Степаныч
18.07.2007, 11:00
здивували по саме нє могу.Ви просто не знаєте що то таке
Во-во...

New Shrek
18.07.2007, 11:11
Во-во...Ассоциация пестня:

— Юнона и Авось
Текст песни «Ария Резанова»

Душой я бешено устал!
Точно тайный горб
На груди таскаю.
И тоска такая!
Будто что-то случилось или случится
Ниже горла высасывает ключицы...

Российская империя - тюрьма,
Но за границей та же кутерьма.

Родилось рано наше поколение,
Чужда чужбина нам и скучен дом,
Расформированное поколение
Мы в одиночку к истине бредем.

Чего ищу? Чего-то свежего
Земли старые-старый сифилис.
Начинают театры с вешалок,
Начинаются царства с виселиц!

Земли новые-табула раса.
Расселю там новую расу.
Третий мир без денег и петли...
Ни республик, ни короны!
Где земли золотое лоно
Как по золоту пишут иконы
Будут лики людей светлы!...

Смешно с всемирной тупостью бороться-
Свобода потеряла первородство.
Ее нет ни здесь, ни там...
Куда же плыть?
Не знаю, капитан...

Meg
18.07.2007, 21:19
От Мих правий.В мене коли була депресія,то єдине,шо мене тримало на тому світі то те,шо я віруюча,а це гріх і не ясно,як там буде

Boris_Kiev
18.07.2007, 21:24
Текст: http://www.shansonprofi.ru/person/loza/lyrics/loza_toska.html

Музика: http://www.ismy.ru/data/music/58/5851/loza_yurij_-_toska.mp3

Meg
18.07.2007, 21:28
Бугага!Музей шансону???А чо,слова зовсім нічо.Лякає лише...музей шансону.

Полковник
18.07.2007, 21:35
http://se7en.ru/files/post13349/zivv.jpg

Meg
23.07.2007, 13:55
В мене д_И_пресія!В мене комп здоооох!Треба починати пити,така картинка симпотна!

afterstep
23.07.2007, 14:29
В мене комп здоооох!Треба починати пити

а потім здати пляшки - і купити новий диск....

Meg
23.07.2007, 14:38
І так можно...Десь ше коньяк мав залишитися...

Мих
23.07.2007, 14:45
В мене д_И_пресія!В мене комп здоооох!Треба починати пити,така картинка симпотна!

І в такому дохлому стані цей компютер ввійшов в інтернет?

afterstep
23.07.2007, 14:48
Десь ше коньяк мав залишитися...
може, маєш натхнення познайомитися з відділом АСУ лікеро-горілчаного заводу? може, й комп поремонтують...

Мих
23.07.2007, 15:15

а Ви не знаєте, що таке молитва....

Ольга
23.07.2007, 15:18
легкої депресії навіяла наша медицина. чи то статистичні органи при мед закладах.
помирає людина від раку, стояла на обліку теж через рак, причина смерті - рак. тільки от довідку відмовилися видавати вказуючи, що причина рак. написали що причина в кардіології.

як тепер вірити статистичним даним?

Мих
23.07.2007, 15:33
легкої депресії навіяла наша медицина. чи то статистичні органи при мед закладах.
помирає людина від раку, стояла на обліку теж через рак, причина смерті - рак. тільки от довідку відмовилися видавати вказуючи, що причина рак. написали що причина в кардіології.

як тепер вірити статистичним даним?

Просто розумієте, план по померлих від раку вже виконаний, а по кардіохворобам ще ні. Вони ж мусять все згідно плану, графіку, який спущений згори.

Meg
23.07.2007, 16:10
Так лише один диск здох.Я от сиджу перебираю диски з музикою-шось же тре слухати.От!А ше,я не пила!От!Я подумала,шо комп то не спасе:no: :p

Meg
23.07.2007, 16:14
От пісня,яку варто послухати,коли на душі тяжко.
Мені деколи допомагає

Virgin-Szansa

Byłam w tym miejscu
gdzie człowiek na ziemi
już dosięga piekła bram
ból i cierpienie, wciąż niezrozumienie:
"Dlaczego właśnie ja?"
Gdy sił mi zabrakło,
spojrzałam przez okno,
by zatęsknić jeszcze raz.
Widziałam człowieka,
smutny, bo czekał.
Nie doceniał tego co ma.

Szansę znów dostałam,
ty ją ciągle masz.

Więc nie martw się!
Uśmiechnij się!
Nie jest tak źle, problemy są,
lecz zdrowie masz, by rozwiązać je.

Więc nie martw się!
Uśmiechnij się!
Nie jest tak źle,
nie tylko ty
dotykasz dna,
by znów odbić się.

Więc nie martw się!
Uśmiechnij się!
I doceń to, że żyjesz jak ja.
Sprawny co dzień silny jak chcesz.
Więc nie martw się!

W pracy problemy,
szef nie docenia
i nie wierzy w ciebie nikt.
Kochana zdradziła, świat się zawalił.
Dobra mina do złej gry.
Nie masz przyjaciół, od dziecka wyśmiany.
Na krok z domu nie chcesz wyjść.
lub dawno nie zjadłeś ciepłego obiadu,
stara szmata zamiast drzwi!

Szansę znów dostałam,
ty ją ciągle masz.

Więc nie martw się!
Uśmiechnij się!

Więc nie martw się!
Uśmiechnij się!
Nie jest tak źle,
nie tylko ty
dotykasz dna,
by znów odbić się.

Więc nie martw się!
Uśmiechnij się!
Sprawny co dzień, silny jak chcesz.

Więc nie martw się!
Uśmiechnij się!

Więc nie martw się!
Uśmiechnij się!
Nie jest tak źle,
nie tylko ty
dotykasz dna,
by znów odbić się.

Więc nie martw się!
Uśmiechnij się!
Sprawny co dzień silny jak chcesz.

Więc nie martw się!

afterstep
23.07.2007, 16:22
Просто розумієте, план по померлих від раку вже виконаний,
Стримався таки - тобто утримався від -1 ;)
Миху, у вас крім ваших навіжених фантазій = є реальні дані? то давайте їх в студію. Або - не меліть дурниць ;)

Мих
23.07.2007, 16:40
Стримався таки - тобто утримався від -1
Миху, у вас крім ваших навіжених фантазій = є реальні дані? то давайте їх в студію. Або - не меліть дурниць

За що я Вас люблю, афтерсепе, на пиво б сходити, нє?

Мих
23.07.2007, 16:42
Миху, у вас крім ваших навіжених фантазій = є реальні дані?
Є, але хто може слухати?

New Shrek
23.07.2007, 16:43
Więc nie martw się! Я люб"є свєн"та і свєн"тий спокуй.....

Meg
23.07.2007, 16:48
Але файна пісня!

New Shrek
23.07.2007, 16:49
Virgin-Szansahttp://youtube.com/watch?v=IqMDhNoSOKA коли вже будем давати посиланнячка

Meg
23.07.2007, 16:50
Сорри,Шреку,я просто на Ютубі того відео не дивилася,а по телику бачила,а ви і так знаєте,шо воно на Ютубі є:p ;)

New Shrek
23.07.2007, 16:54
Але файна пісня!Meg хочете послухати як співає моя дочка http://youtube.com/watch?v=8KLHq9eGrP0

Meg
23.07.2007, 16:56
Ок,я ся подивлю.Я хочу якесь відео загнати,мені непогано виходить їх робити.

New Shrek
23.07.2007, 17:00
з ю-тубе?......http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=25517

Meg
23.07.2007, 17:08
Нє-а.Ті,шо я сама знімаю,потім різними програмами обтинаю,доклеюю і виходять непогані ролики.Ну,нічо,скоро зроблю нет нормальний і тоді....

New Shrek
23.07.2007, 17:12
і тоді....
то до Левандівки

Meg
23.07.2007, 17:17
Нашо?Сама собі раду дам на ютубі.Я там вже рік тусуюся,але спілкуватися там не ризикую-дивні там якісь люди

Мих
09.11.2007, 12:39

А шо, тільки Ви знаєте що то таке?

Черешенька
09.11.2007, 13:03
У мене в коліжанки і криза особистості, і депресняк, і ще не знаю, що. Я вже стомилася вислуховувати її нарікання (хоча розумію, людині зараз інакше не виходить) і старатися чимось допомогти. Є особи, які бачать навколо все в чорних тонах, і тоді нічого вже не допомагає. Найгірше - це неусвідомлення своєї безпосередньої причетності до процесу виздоровлення. І найстрашніше, що людина перестає цінувати життя і хоче позбутися цього чудового дару...

Мих
09.11.2007, 13:11
Найгірше - це неусвідомлення своєї безпосередньої причетності до процесу виздоровлення. І найстрашніше, що людина перестає цінувати життя і хоче позбутися цього чудового дару...

Найперше, що є причиною такого стану - це самонавіювання. Маю гарну книжечку, згодом приведу пару цитат......

Додано через 13 хвилин
Дєпресуха... для мене вона є явищем завжди зовнішнім, тобто, то не я такий, то на мене вона хоче ззовні вплинути....

Liliya
09.11.2007, 13:40
Дуже цікава стаття. Рекомендую...

http://www.sunhome.ru/psychology/12232

Romko
19.01.2008, 19:00
Я завжди прошу в Бога про ТАКУ смерть.
Ненавиджу похорон.Це для мене фарс.

Molv
19.01.2008, 19:42
Поверье есть такое:

Як відчути, що кінець близько?
Я вже двічі таке відчувала, а виявилось, що це був самообман.

Коли мені дуже важко - іду на кладовище до могил: бабусі, рідних, друзів...
Я щаслива, що маю можливість ті могили відвідати.

Можливо, ми мусимо проходити через безсонні ночі біля постелі хворого, через біль втрати, щоби осягнути те, чого у спокійному житті ніколи не відчуємо.