Показати повну версію : Той тендітний образ в уяві... Кого б ми кохали всім серцем?
Привіт!
Будь-ласка поділіться своїми мріями, снами, дійсністю, колишнім, теперішнім чи майбутнім.
І не переживайте, що розкриваєте тайни ! Ваші мрії і бажання збудуться!
Запрошую до розмови і чарівних дам, і поважних панів, і молодих панянок, і парубків юних!
Стільки всього навалилося в понеділок... Це теперішнє.
Стільки всього в минулому... Це вже якась філософія.
Хочеться щоб в майбутньому було стількіж... Це мрія.
А сни мені не сняться взагалі, ніколі і це добре, це ознака здорової чоловічої психіки. Це мені знайомий доктор сказав.
Я своїх дітей кохаю всим серцем. :) А чоловіки подобаються добрі й розумні.. :)
Liliyah Romanova
18.06.2007, 16:03
Єдиний образ - то мій коханий муж. Ніколи про іншого не мріяла.
Ні, мріяла, але до того, як його зустріла. ;):):)
Liliyah Romanova
18.06.2007, 16:04
Я своїх дітей кохаю всим серцем.
Зето, кохати можна лише кохану людину, свого чоловіка також. Дітей лише любити, як і батьків, друзів і т.д. ;)
Зето, кохати можна лише кохану людину, свого чоловіка також. Дітей лише любити, як і батьків, друзів і т.д.
Подумаешь, а у нас по-Полтавски и не такое бывает... :) :) :)
Черешенька
18.06.2007, 21:54
Будь-ласка поділіться своїми мріями, снами, дійсністю, колишнім, теперішнім чи майбутнім.
Ну й захотів!!! То цілим життям, виходить, ділитися треба :).
Та тут цілий роман писати треба, стільки тем запропоновано до розгляду :).
Мрія - відчути всі барви життя і не прожити його надаремно...
Сни - весь час щось інше ввижається, залежить, мабуть, від вечірнього настрою і прожитого дня...
Дійсність - цікава, неспокійна, інколи гнітюча, інколи приємна, можливо, скоро мінятиметься...
Колишнє - світле і добре, повертається щоразу з теплим подихом вітру у спогадах і у мріях...
Майбутнє - не знаю, все в руках Божих...
А той тендітний образ в уяві залишиться назавжди, бо він викарбуваний печаттю прожитого і побаченого і перевірений часом і досвідом :)!
Ну й захотів!!! То цілим життям, виходить, ділитися треба
Тут дійсно можна говорити про все.
Проте перевага надається тим мріям, снам чи дійсності про єдиного(ну)!
Проте перевага надається тим мріям, снам чи дійсності про єдиного(ну)!
смійтесь, як хто хоче:)
уявляю ТОГО, єдиного, з яким іду поруч боса і з закритими очима, і не боюсь, що стану на щось колюче або оступлюся.
ТОЙ має бути таким, що матиме завжди свій погляд на речі і не боятиметься його висловити.
ТОЙ має мати спільну мову із моєю та своєю родиною.
до ТОГО хотітиметься пригорнутися і помовчати, полоскотавши віями шкіру на його щоці.
ТОЙ буде особистістю і матиме взаємну повагу до моєї особистості.
ТОЙ буде коханим і тим, що кохатиме мене.
все просто і надто ідеалістично.:):):) мрію я, як завжди по-маюнівські...
Добрий і надійний, а ще великий і бородатий - в темі про маленьких чуд знимочка є ;)
були такі.... зараз в бані....вічна їм память....
Хочу співати, до сліз, так як то буває, коли пісня проходить через душу.
А ТОЙ єдиний снився. Правда обличчя не пам"ятаю. Зате пам"ятаю то відчуття спокою в його обіймах, якого в житті зараз не маю.
Boris_Kiev
09.02.2008, 22:41
Є образ... Не в уяві, а пам'яті...
Я трохи згадував в "Memory".
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=102869&postcount=7
Liliyah Romanova
10.02.2008, 01:12
ТОЙ має бути таким, що матиме завжди свій погляд на речі і не боятиметься його висловити
Двом таким в одній хаті часом тіснувато. ;)
полоскотавши віями шкіру на його щоці
А є такі чоловіки, які це не люблять? Бо от кобіт, які таке люблять робити знаю дуже багато. :)
все просто і надто ідеалістично. мрію я, як завжди по-маюнівські...
Гарно, справді наївно... але тепло...
Потім важливо тільки нікого в рамки не допасовувати і все буде ґуд. :p
Потім важливо тільки нікого в рамки не допасовувати і все буде ґуд.
я прислухаюсь. ;)
Двом таким в одній хаті часом тіснувато.
але ж не можна бути цуциком...
Liliyah Romanova
10.02.2008, 01:39
але ж не можна бути цуциком...
Тоді ще додай туди, аби вмів іти на компроміси. ;)
Але не компроміси, де ти поступаєшся більше, а обоє поступаються однаково.
Маруся-мама
11.02.2008, 17:19
Пусто... ніц не уявляю а сняться мені самураї.
а сняться мені самураї.
:D:D:D:crazy::clapping:
Пусто... ніц не уявляю а сняться мені самураї.
Ті,жи робили тойво...сеппукі?
Вжи-и-ик!
І кишки наверха...
Сонечко, що ж зі мною відбувається ??? З кожним днем я все більше думаю про тебе. Всі мої думки зводяться до уявлення твого образу. Яке ж красиве у тебе обличчя !!! Я прагну пригадати той момент, коли я закохався в тебе. Я не знаю точно, коли це трапилося, але думаю, що маленька іскорка з'явилася тоді, коли ти подивилася мені в очі. Пам'ятаєш ? Ти наблизилася до мене, підперла підборіддя своєю рукою, і заглянула мені в очі. Заглянула так далеко, немов би хотіла побачити там мою душу. І коли я побачив твої оченята, ці прекрасні два дзеркала перед собою - моє серце збилося з свого ритму. Воно неначе скрикнуло, побачивши твою красу. І разом з цим криком, воно знайшло хворобу, яку не можна вилікувати нічим - КОХАННЯ...
Цей погляд, ці твої рухи, коли ти всього лиш леееедь-леееедь наблизилася до мене, я згадую щодня. Щодня я з нетерпінням чекаю вечора. Тому що може якраз сьогодні я почую твій голос ?... І як же боляче стає, коли тебе немає вдома, або ти вже спиш. Розумієш, що доведеться чекати тепер цілу добу !!! А вона іде так поволі...
Кажуть з коханою людиною потрібно ділити і радості і горе. Ось так і у мене: коли мені радісно - я хочу, щоб ти була поряд, сміялась разом зі мною, а я милувався б твоєю прекрасною усмішкою. А коли мені сумно - мені дуже хочеться опинитись поруч з тобою, і вже від цього мені стало б набагато легше...
Зараз ти спиш. Я уявляю собі, як ти лежиш на подушці із закритими очима, і повільно-повільно дихаєш. Цікаво - як пахне твій подих ? Він пахне полуницею ? А може чимось схожим на мед ? Або солодких-солодких цукерок ? А може просто - молоком, як у немовляти ?
Я так за тобою скучаю... Мені ТАК!!!! хочеться бути поруч з тобою. Хоча би просто дивитись на тебе. Адже що може бути чудовішим, ніж дивитись на ангела ? Малюк, ти знаєш, мені здається те, що я зустрів тебе - це найбільше чудо, яке відбулося в моєму житті. Спасибі тобі, Господи, що ти показав мені, як виглядає саме найкраще твоє творіння !!!
Сонечко, ти говориш, що тобі нічого не сниться. Нехай же тобі присниться зараз дуже-дуже солодкий сон !!! Нехай тобі присниться щастя. А коли ти прокинешся, нехай сон стане дійсністю.
На добраніч тобі, малюк...
Писалося пару років тому, вночі, в щоденнику, під впливом емоцій.
На жаль, це кохання було не взаємним...
pukhnastyk
29.07.2008, 21:26
Сонечко, що ж зі мною відбувається ??? З кожним днем я все більше думаю про тебе. Всі мої думки зводяться до уявлення твого образу. Яке ж красиве у тебе обличчя !!! Я прагну пригадати той момент, коли я закохався в тебе. Я не знаю точно, коли це трапилося, але думаю, що маленька іскорка з'явилася тоді, коли ти подивилася мені в очі. Пам'ятаєш ? Ти наблизилася до мене, підперла підборіддя своєю рукою, і заглянула мені в очі. Заглянула так далеко, немов би хотіла побачити там мою душу. І коли я побачив твої оченята, ці прекрасні два дзеркала перед собою - моє серце збилося з свого ритму. Воно неначе скрикнуло, побачивши твою красу. І разом з цим криком, воно знайшло хворобу, яку не можна вилікувати нічим - КОХАННЯ...
Цей погляд, ці твої рухи, коли ти всього лиш леееедь-леееедь наблизилася до мене, я згадую щодня. Щодня я з нетерпінням чекаю вечора. Тому що може якраз сьогодні я почую твій голос ?... І як же боляче стає, коли тебе немає вдома, або ти вже спиш. Розумієш, що доведеться чекати тепер цілу добу !!! А вона іде так поволі...
Кажуть з коханою людиною потрібно ділити і радості і горе. Ось так і у мене: коли мені радісно - я хочу, щоб ти була поряд, сміялась разом зі мною, а я милувався б твоєю прекрасною усмішкою. А коли мені сумно - мені дуже хочеться опинитись поруч з тобою, і вже від цього мені стало б набагато легше...
Зараз ти спиш. Я уявляю собі, як ти лежиш на подушці із закритими очима, і повільно-повільно дихаєш. Цікаво - як пахне твій подих ? Він пахне полуницею ? А може чимось схожим на мед ? Або солодких-солодких цукерок ? А може просто - молоком, як у немовляти ?
Я так за тобою скучаю... Мені ТАК!!!! хочеться бути поруч з тобою. Хоча би просто дивитись на тебе. Адже що може бути чудовішим, ніж дивитись на ангела ? Малюк, ти знаєш, мені здається те, що я зустрів тебе - це найбільше чудо, яке відбулося в моєму житті. Спасибі тобі, Господи, що ти показав мені, як виглядає саме найкраще твоє творіння !!!
Сонечко, ти говориш, що тобі нічого не сниться. Нехай же тобі присниться зараз дуже-дуже солодкий сон !!! Нехай тобі присниться щастя. А коли ти прокинешся, нехай сон стане дійсністю.
На добраніч тобі, малюк...
Писалося пару років тому, вночі, в щоденнику, під впливом емоцій.
На жаль, це кохання було не взаємним...
WOW!:clapping:Фантастично написано про свої почуття і головне - опубліковано в чаті. Сміливець! І щасливець! Бо, кажуть, коли кохаєш, то робиш цю кохану людину щасливою, навіть якщо вона цього не знає і не відповідає взаємністю,ти її ощасливлюєш - твоє кохання оберігає її від зла.
Додано через 12 хвилин
Порівнюючи мою відповідь і підпис, то вийде дві протилежні думки.Але так воно буває: раз думаю так, потім - інакше.Та в кожному є доля правди. Наприклад, любила,отже, чого приховувати - можна й сказати,тим більше це виглядало взаємно. Сказала - облом:(Вийшло, що я люблю, а йому просто приємно, і ніби ніц не має проти жеби бути любленим. І як висновок з цієї міні-історії - слова у моєму підписі. Отак-то.
Життя - це гра,
І ми вню граєм,
Хоч що це гра
Часом не знаєм!
Хочу співати, до сліз, так як то буває, коли пісня проходить через душу.
А ТОЙ єдиний снився. Правда обличчя не пам"ятаю. Зате пам"ятаю то відчуття спокою в його обіймах, якого в житті зараз не маю.
Ех, знали б ви то відчуття, коли здається, що в тебе дежавю, а потім розумієш, що то, що відбувається, насправді снилося і ти бачила цю людину уві сні тоді,коли навіть не знала про її існування. Навіть до деталей одягу. Іноді той тендітний образ в уяві стає реальним :) Просто треба вірити і чекати.
Мрії...
Спочатку була самота...Вона створює цей тендітний образ в уяві...неосяжний, далекий, розмитий..., що мав би давати відчуття повного взаєморозчинення, розуміння з півслова...рідний образ...чи існуєш ти в дійсності? Мені так тебе не вистачає...вірю....чекаю....
Дійсність...
Холод на душі – мені немає кому бути потрібною...Самотність загризає мою мрію, перетворивши її на ілюзію на межі краху...
Нарешті!
Ти помітив мене і розгледів у мені свій тендітний образ. Ти завоював мене своєю щирістю. В тобі світилася жага до життя і це було заразне – я захотіла жити заради нас. Дійсність стала не такою жорстокою, адже разом ми здолаємо всі негаразди
Колишнє...
Воно і зараз приходить до мене уві сні і підсвідомість породжує свої тендітні образи. Перше кохання, перші симпатії. А, може, все могло би бути інакше? З цими образами я проживаю десятки інших життів...Я кохаю, я кохана, я щаслива...
Прокидаюся від поцілунку, відкриваю очі і бачу тебе...Мої відчуття нікуди не зникають. Я кохаю тебе, я щаслива з тобою. Як добре, що мене знайшов саме ти!
Дякую долі, що подарувала нам можливість щомиті разом проживати теперішнє і зустрічати майбутнє!
Сьогодні, два роки тому ми взяли шлюб:o
pukhnastyk
30.07.2008, 21:43
Я кохаю, я кохана, я щаслива...
Сьогодні, два роки тому ми взяли шлюб
Вітаю!!!Бажаю прожити Вам з коханим ще як мінімум 20 разів по 2 роки і в такому ж дусі - БУТИ ЩАСЛИВИМИ!!!
Малесенька
30.07.2008, 22:01
Люди, а шо робити коли створений вами образ зустрічається вам в житті, але бути разом - це щось на грані фантастики................
Коли є почуття, коли здається вони взаємні, але................
Liliyah Romanova
30.07.2008, 22:16
Люди, а шо робити коли створений вами образ зустрічається вам в житті, але бути разом - це щось на грані фантастики................
Коли є почуття, коли здається вони взаємні, але................
А що можна зробити? Поцьомати клямку.
Малесенька
30.07.2008, 22:19
А що можна зробити? Поцьомати клямку.
а ти б це зробила???
невже змиритися з цим неприємним осадом всередині тебе????
Liliyah Romanova
30.07.2008, 22:22
а ти б це зробила???
Зробила б.
Вже маю таке на своєму рахунку.
Такий характер у мене. Краще піти і най переболить, ніж страждати і невідомо, коли то скінчиться. Особливо, якщо невідомо заради чого страждати.
-1 за "тикання". Тут вам не чат.
Особливо, якщо невідомо заради чого страждати.
О! То ключові слова....
Малесенька
30.07.2008, 22:49
Зробила б.
Вже маю таке на своєму рахунку.
Такий характер у мене. Краще піти і най переболить, ніж страждати і невідомо, коли то скінчиться. Особливо, якщо невідомо заради чого страждати.
-1 за "тикання". Тут вам не чат.
час не гоїть рани, а лише робить їх більшими.
є біль до якого ми звикаємо, також є рани які перетворюються на рубці.
WOW!Фантастично написано про свої почуття і головне - опубліковано в чаті. Сміливець! І щасливець! Бо, кажуть, коли кохаєш, то робиш цю кохану людину щасливою, навіть якщо вона цього не знає і не відповідає взаємністю,ти її ощасливлюєш - твоє кохання оберігає її від зла.
Дякую. :o Правда щасливим себе не назвав би...
Колись теж вважав, що "головне кохати, а не бути коханим". Але після того як таке трапилось у мене частенько, подумав, що хотів би зустріти того чоловічка, який придумав цю фразу, і добряяяяче надавати йому по пиці. :aggressive:
Коли це раз чи два - то можливо ці слова і справедливі... Але коли більше - починаються самодопити "чому ?" та "коли це вже скінчиться ?"
Liliyah Romanova
31.07.2008, 01:31
час не гоїть рани, а лише робить їх більшими.
То хіба ми самі собі можемо рани роз'ятрювати. А з часом біль притуплюється.
Зрештою, в певному віці страждати і хочеться, і не шкодить.
Додано через 4 хвилини
Коли це раз чи два - то можливо ці слова і справедливі... Але коли більше - починаються самодопити "чому ?" та "коли це вже скінчиться ?"
Головне не шукати чогось насильно, судомно. Бути відкритим і вільним.
Головне не шукати чогось насильно, судомно. Бути відкритим і вільним.
Стараюсь... але ніц доброго з того не виходить. Виходять "друзі". Тому сам по собі якось виникає вже насильницький пошук...
Скорпіоля
06.08.2008, 14:31
Мені залишився ще один рік в школі.. Дуже хочеться побачитися із всіма однокласниками, проте цей рік є вирішальним. Потрібно добре позайматися, щоб поступити на юридичний. А я так цього хочу!!!!!!!
Загалом хочу відлупитися від школи. Задовбала.. Тим більше часу і свободи з"явиться більше. Зможу краще приглядітися до львівських парубків, а може і знайомих.. Для мого тендітного образу потрібно дуже багато - по часточці краси, характеру і вмінь кожного милого знайомого пацанчика.
Олена_ua
06.08.2008, 14:46
Стараюсь... але ніц доброго з того не виходить. Виходять "друзі". Тому сам по собі якось виникає вже насильницький пошук...
Ну "друзі" це теж не погано. А ви спробуйте по-дружньому поговорити з коханою і виясніть у чому причина. Іноді корисно почути про себе думки інших людей.
Я переконана, що ви чудова людина і ваша половинка чекає на вас.
Ми самі придумуємо собі тих, кого кохаємо...коли нам 16 років. А коли пройде чар першої хвилі закоханості,тоді ми або починаємо шукати новий образ, або по-новому дивимось на той, що у нас вже є. Ми так дорослішаємо. Так дозріваємо до серйозних стосунків.
Кохання - повинно приносити людині радість, бути взаємним, окриляти, надихати на те, щоб ставати кращим. Ми самі робимо себе нещасними обираючи "не той" об"єкт для пристрасті, самі себе мучимо ілюзіями, які не збудуться.
Але
Зрештою, в певному віці страждати і хочеться, і не шкодить.
Хоча,я б додала, що є певні типи людей, які не вміють інакше.
Я переконана, що ви чудова людина і ваша половинка чекає на вас.
Дякую. :) Якщо побачите її десь - скажіть що ДОСИТЬ вже чекати. Нехай вже скоріш до мене біжить. Бо я вже чекаю-чекаю, і ніяк не можу начекатись на неї. =)))
Дякую. Якщо побачите її десь - скажіть що ДОСИТЬ вже чекати. Нехай вже скоріш до мене біжить. Бо я вже чекаю-чекаю, і ніяк не можу начекатись на неї. =)))
не слухайте ви олену_иа....
вона вам нарадить....
і менше слухайте дівчину, яка вам говоре "давай лишимося друзями"...
першим ділом тре про цю дівчину забути (наплювати, посваритися, назлоститися) і пошукати іншу -- протилежність цій...
це перше.
друге: перестати себе жаліти, бо слова:
трапилось у мене частенько, подумав, що хотів би зустріти того чоловічка, який придумав цю фразу
якраз про це і говорять...
пс. ці слова скоріше за все придумали жінки, які крутили чоловіками; так само, як і про шию, яка крутить головою (чоловіком) -- тут приховані бажання таких жінок і вилазять нагору... http://levus.info/smile/wink.gif
Liliyah Romanova
07.08.2008, 00:38
Знаю одного чоловіка. Довго шукав свою "єдину". Шукав, аж зі шкіри ліз. Плакав за кожною, що його лишала. Мало не вмирав. Заздрив одруженим друзям... Він таки знайшов своє, одружився, має діток. От лиш поки жінка сидить удома, він вештається по лярвах та барах. Коли не подзвониш, все п"яний...
Отаке. З великого кохання великий пшик.
бо слова:
Цитата:
Допис від Dendy
трапилось у мене частенько, подумав, що хотів би зустріти того чоловічка, який придумав цю фразу
якраз про це і говорять...
Не погоджуюсь... ці слова аж ніяк не говорять що я себе жалію.
А про те що забути - погоджуюсь... хоча часто це важко (ну, думаю це зрозуміло і у всіх так).
Liliyah Romanova Да ви що ???? Да нікагда.... :D
Також ніколи не розумів тих чоловіків, які одружуються, а потім ставляться до жінки як до непотрібу якогось і ходять наліво та направо.
Знаю одного чоловіка. Довго шукав свою "єдину". Шукав, аж зі шкіри ліз. Плакав за кожною, що його лишала. Мало не вмирав. Заздрив одруженим друзям... Він таки знайшов своє, одружився, має діток. От лиш поки жінка сидить удома, він вештається по лярвах та барах. Коли не подзвониш, все п"яний...
Отаке. З великого кохання великий пшик.
Перегорів чолов'яга. Таке буває, на жаль.
Я зараз все більше реальністю живу. А сняться все більше прозаїчні речі - збільшення окладу; або фантастичні - купівля власного житла:)
Олена_ua
08.08.2008, 12:42
Дякую. Якщо побачите її десь - скажіть що ДОСИТЬ вже чекати.
Та нема за що. Що бачу те й оцінюю.
Та ви сильно не переймайтесь, від вас ваше не втече, самі ще колись посмієтесь, що намарно хвилювались.
не слухайте ви олену_иа....
вона вам нарадить....
і менше слухайте дівчину, яка вам говоре "давай лишимося друзями"...
першим ділом тре про цю дівчину забути (наплювати, посваритися, назлоститися) і пошукати іншу -- протилежність цій...
це перше.
Та ви не слухайте пупера!!! Вам ні частвовий, ні повний склероз не потрібен.
З дівчатами треба розмовляти і дружити. Це ваше життя і набутий досвід. Без досвіду чоловік як дитя, що ж його потім дружині няньчити ?
Cherubina
08.08.2008, 13:13
Якась я, мабуть, дуже прозаїчна, бо ніколи не створювала собі ідеалів. Отаких, щоб закрити очі і уявити - яким Він має бути. Не склалось в мене з Платонівськими ідеями, що поробиш.
А з іншого боку, якщо отак собі до малесенької рисочки "продумати" потрібного чоловіка - то чи не може так статись, що ніхто під такий ретельно підібраний образ так і не підійде?
Та ви не слухайте пупера!!! Вам ні частвовий, ні повний склероз не потрібен.
З дівчатами треба розмовляти і дружити. Це ваше життя і набутий досвід. Без досвіду чоловік як дитя, що ж його потім дружині няньчити ?
дружити?...
з дівчатами?...
пісочниця якась..... http://levus.info/smile/rofl.gif
як в анекдоті...
одружується івась на марічці....
марічка хвилюється, йде до мами, і мама їй радить:
купи в аптеці "еліксир юність", підлий у щось і дай випити перед "сном"...
марічка так зробила, через 9 місяців народила дівчинку і назвала марічкою...
виросла марічка і так само мала виходити заміж за іншого вже івася, так само прийшла до мами питати поради..
ну, і мама так і сказала: аптека, "еліксир юність"...
пішла марічка до аптеки купляти, а там не було такого, а був тільки "еліксир дитинство", то й купила його...
підлила в чай та й чекає...
минула година, і каже їй івась:
- марі-і-ічко-о-о-о, а давай один одному піські показувати!
олено_иа, це я про "дружити з дівчатками"... http://levus.info/smile/wink.gif
Маруся-мама
08.08.2008, 19:08
Сиджу.... уявляю... і ось мій обрзочок
Високий мужчина, так 172-178 (більше не тре, а то треба буде підскакувати до нього аби поцілювати)
коротке чорне волосся, акуратна стрижка, правильні риси обличчя і в одночас щось у ньому є таке небезпечне і задумливе, таке щось що ніби він конче мене потребує (нє ну він ж моя уява нє?)
одягнений він в білу або сіру футболку, яка облягає його гарні розвинені мязи на грудях, плечах і руках, і джинси такі класичні або рівні до низу. В нього трошки криві ноги, так ніби він у футбол грає а тримає джинси гарний широкий шкіряний ремінь. На ногах в нього кросівки фірми пума, які легкі і підкреслюють гарний розмір ноги (ну ви розумієте де я клоню)
Він стоїть впевнено і дивиться в даль, тільки не як Ілья Муромець а просто ніби задумався, іти у ту незнану даль чи ні, але таки піде ну ж бо я в далі стою і пляточком махаю. :D:D:D
Ось яка я художниця.
уявляю свій антиобраз:
нудотно-солодка,
наскрізь фальшива святенниця
зі штучною біля дзеркала натренованою всюди однаковою посмішкою...
S_Fighter
08.08.2008, 20:05
ТОЙ має мати спільну мову із моєю та своєю родиною.
То щось з області фентезі.
То щось з області фентезі.
хіба? принаймні зараз це для мене цілком реально. і впевнена, що не тільки для мене:)
S_Fighter
08.08.2008, 20:07
а сняться мені самураї.
Тьонно хейка банзай!
Додано через 3 хвилини
нудотно-солодка,
наскрізь фальшива святенниця
зі штучною біля дзеркала натренованою всюди однаковою посмішкою...
То виходить Ви:
до оскомини кислий
поверхнево правдивий грішник
з природньою на віддалі від дзеркала не тренованою ніде розмаїтою гримасою?:):):):)
Додано через 6 хвилин
підкреслюють гарний розмір ноги (ну ви розумієте де я клоню)
Хм...:shutup::shutup::shutup:
Маруся-мама
09.08.2008, 00:40
Хм...
Ну ви ж знаєте співвідношення розміру ноги і :shy: в спокійному стані
pukhnastyk
09.08.2008, 00:43
Високий мужчина, так 172-178 (більше не тре, а то треба буде підскакувати до нього аби поцілювати)
коротке чорне волосся, акуратна стрижка, правильні риси обличчя і в одночас щось у ньому є таке небезпечне і задумливе, таке щось що ніби він конче мене потребує (нє ну він ж моя уява нє?)
одягнений він в білу або сіру футболку, яка облягає його гарні розвинені мязи на грудях, плечах і руках, і джинси такі класичні або рівні до низу. В нього трошки криві ноги, так ніби він у футбол грає а тримає джинси гарний широкий шкіряний ремінь. На ногах в нього кросівки фірми пума, які легкі і підкреслюють гарний розмір ноги (ну ви розумієте де я клоню)
Він стоїть впевнено і дивиться в даль, тільки не як Ілья Муромець а просто ніби задумався, іти у ту незнану даль чи ні, але таки піде ну ж бо я в далі стою і пляточком махаю.
Ого! Ну й здеталізований ідеальний образ! Мені чомусь вже не виходить такого писати, бо ставалося часто так, наче іронія долі - якийсь нюанс (риса, звичка і т.д.) в чоловіках не подобався, так завжди такий чувак траплявся і потім починав шалено подобатись. Тому тепер не ідеалізую.
Хоча ця тема ПРОСТО СУПЕР! (бо в глибині душі теж хочеться зустріти ідеального...)
Маруся-мама
09.08.2008, 01:30
Ось він - той тендітний образ. Он правда Іспаночка повернулась і може мені праве воко підбити за сей образок.
http://i268.photobucket.com/albums/jj27/CatrinME/Iker%20Casillas/cl43373nd9.jpg
і джинси з футболкою
http://i268.photobucket.com/albums/jj20/black_hole_101/Soccer%20Guys/Iker%20Casillas/IkerCassilas01-RafaelNadal.jpg
Ось він - той тендітний образ
Би троха поголити...
і джинси з футболкою
на геїв схожі...
Олена_ua
11.08.2008, 12:27
минула година, і каже їй івась:
- марі-і-ічко-о-о-о, а давай один одному піські показувати!
олено_иа, це я про "дружити з дівчатками"...
Егеж, дівчатка то тільки для сексу і женячки і більш ні для чого.
То лише ваша колокольня хронічного гіркотника, а у мене в житті подруг небагато, все більше друзів дитинства......Схожих на вас немає...... Ви якесь для мене відкриття.......
Ось він - той тендітний образ.
Одного разу я закохалася до безтями у ще файнішого хлопця. Коли ми зустрілись з ним поглядами, я побачила іскру, яка пробігла від нього до мене. Я пропала, не могла істи, спати, навчання в голову не лізло. Десь через кілька місяців ми почали зустрічатись. Яке то було щастя(((!!!))). Згодом я почала помічати, що у нього вугрі на носі, штани не попрасовані, мешти стоптані, краса набридла. Коли його забрали до армії я була щаслива. Все.
А ви кажете тендітний образ.....Може той образ під боком нє?
Егеж, дівчатка то тільки для сексу і женячки і більш ні для чого.
То лише ваша колокольня хронічного гіркотника, а у мене в житті подруг небагато, все більше друзів дитинства......
ні, з дівчинкою можна ще й про релігію поговорити...
а коли дівчинка подорослішає, то можна і кохатися та й про інші теми поговорити....
у вас є друзі з самої пісочниці?... http://levus.info/smile/shok.gif
і якщо я гіркотник, то ваші друзі протилежності?..
гіркий \ солодкий?
Схожих на вас немає...... Ви якесь для мене відкриття.......
чудо природи?..
нонсенс?..
аномалія?...
що ви мали на увазі?..
S_Fighter
11.08.2008, 12:57
ви ж знаєте
Йой! Та відки!
Гм... Тіпа мачо...
Є в мене фотка одного мачо, але боюся мене адміни за ту фотку можуть фтопку (в баню) заховати...
То виходить Ви:
до оскомини кислий
поверхнево правдивий грішник
з природньою на віддалі від дзеркала не тренованою ніде розмаїтою гримасою?
ой, щойно помітив ваш вислів...
гіркий (олена_иа)
грішник непокаяний, фома невіруючий (сам)
з підленькою усмішкою (казали люди)
S_Fighter
11.08.2008, 14:03
А ось і альтернативний:
www.picamatic.com/view/793691_Macho/ (http://www.picamatic.com/view/793691_Macho/)
Маруся-мама
11.08.2008, 17:05
А ось і альтернативний:
Се вульгарний мачо.... ФІ! А мій тендітний, ВО!
http://www.trud.ru/jpg/20070810/200708101410303.jpg
S_Fighter
11.08.2008, 18:09
Се вульгарний мачо....
Зато з розміром мешта всьо файно ;)
Ось він - той тендітний образ. Он правда Іспаночка повернулась і може мені праве воко підбити за сей образок.
То коли Ви,Марусю,до Львова збираєтеся?http://yoursmileys.ru/rsmile/misc/p09030.gifhttp://yoursmileys.ru/rsmile/misc/p09030.gifhttp://yoursmileys.ru/rsmile/misc/p09030.gif
От в нас з Марусею смаки збігаюцця - мені подобаються хлопці ,схожі на Ікера Касільяса:) А якщо говорити про "той тендітний образ",який часто зринає в моїй уяві,то це блондин чи брюнет з голубими або зеленими очима,ріст 170-176 см,з гарним тілом,сильний, добрий,розумний,веселий,з хорошим почуттям гумору,надійний(щоб з ним почуватися як за кам"яною стіною і без жодного страху можна було гайнути хоч на край світу),розуміючий, пристрасний,романтичний...МІЙ і тілький мій...
ех..шось мене понесло...
Знаєте, чого я хочу? Хочу, щоб все було гаразд, щоб труднощі були такими, що їх можна подолати без втрат!!!
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008